Leica GPS1200 Series GPS systemet med høj ydeevne

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Leica GPS1200 Series GPS systemet med høj ydeevne"

Transkript

1 Leica GPS1200 Series GPS systemet med høj ydeevne

2 Leica GPS1200 Med en ny ultrapræcis GPS-målemotor, nye hurtige selvkontrollerende RTK-algoritmer og en omfattende, selvforklarende brugerflade, giver LEICA System 1200 al den fleksibilitet, kraft og ydelse, som kræves til enhver GPS-applikation. Den er designet efter de strengeste MIL-specifikationer og modstår ekstreme temperaturer, hårdt vejr og de hårde forhold på arbejdspladserne. Bedste GPS og RTK teknologi Finder satellitter hurtigt, høj målenøjagtighed, tracking til lavtliggende placeringer, multipath mitigration, jammingbeskyttet, høj opdateringsrate, lille forsinkelse og hurtig, pålidelig langdistance-rtk. GPS/TPS: standardiseret interface Tastatur og touch-screen, intuitiv interface, stærk datamanagement, indbyggede rutiner og programmer: alt let at bruge og identisk for GPS og TPS. SmartRover ekstrem lav vægt SmartRover vejer kun 2,8 kg komplet på pole med kabelfri RTK GPS rover. Arbejd nemt hele dagen og nyd godt af den fulde kompatibilitet med SmartStation. Helt vandtæt, utroligt robust GPS1200 modtagere er designet til at fungere overalt under de hårdeste forhold. De flyder, modstår fald, stød og vibrationer, virker i regnvejr, støv, sand og sne, ved temperaturer fra 40 C til +65 C. Fuldstændigt alsidig GPS1200 kan bruges som en reference eller rover i enhver tilstand fra statisk til RTK. Lille, let og med understøttelse af alle formater og kommunikationsenheder, kan den bruges på en pole, i en minipack, på et stativ eller endda på en bygningsmaskine, målebåd eller fly. Til alle applikationer Du kan bruge GPS1200 til alt: styring, topografi, ingeniørarbejde, cadastre, afmærkning, overvågning, seismisk hvad som helst. FUNCTION integrated Kombiner GPS og TPS. Brug dem på samme måde. Skift let fra den ene til den anden. Arbejd hurtigere, mere præcist og mere effektivt. Udnyt friheden, fleksibiliteten og styrken ved System Leica SmartStation Leica GPS1200 TPS1200 med integreret GPS. Alle TPS1200 kan opgraderes til en SmartStation. Forener GPS topteknologi med stærk datamanagement. Perfekt til alle GPSapplikationer.

3 Leica System 1200 GPS og TPS Arbejder sammen Med alle applikationer I dag og i fremtiden Designet og bygget efter de strengeste standarder med den nyeste måleteknologi. LEICA System 1200 instrumenter er ekstremt effektive og pålidelige og kan modstå de hårdeste forhold. En ny letforståelig brugerflade, en overflod af funktioner og egenskaber, stærk datamanagement og mulighederne for brugerprogrammering er fælles for både System 1200 GPS og TPS instrumenterne. Disse nye high-tech GPS og TPS instrumenter med ens betjening gør det muligt for dig at udføre alle typer opgaver hurtigere, mere præcist og mere effektivt end nogensinde før. Og vigtigst af alt, du reducerer dine omkostninger og øger din fortjeneste. Brugere kan umiddelbart skifte mellem GPS og TPS og bruge den letteste og mest hensigtsmæssige; der er ikke behov for ekstra træning. Leica TPS1200 Ensartet betjeningskoncept Identisk datamanagement Leica Geo Office Top-ydende, høj nøjagtige totalstationer udfører alt du kunne ønske dig og mere til. Samme betjening for GPS og TPS. Brug den, der er mest hensigtsmæssig. Da GPS og TPS bruger nøjagtig det samme format og datamanagement, kan du overføre kort fra den ene til den anden og arbejde på samme måde. Alt du har brug for i én pakke til GPS og TPS: import, visualisering, konverteringer, kvalitetskontrol, udførelse, justeringer, rapportering, eksport etc.

4 Leica GPS1200 Hurtig, præcis, solid og pålidelig 30 km range GPS teknologi GPS1200 s SmartTrack måle maskine får kontakt til alle synlige satelitter på få sekunder, tracker dem til lave højder måler under træer og i områder med obstruktioner hvor andre modtagere ofte må give op. Stærke signaler, høj effektiv multipath mitigation og avanceret anti jamming garanterer høj GPS ydeevne. GPS1200 modtagere med SmartTrack teknologi er designet så de kan opgraderes til at kunne modtage fremtidige GPS satellit signaler Din fremtid er sikret. 5 sec check SmartCheck 30 km RTK RTK er hurtigere, mere præcis og mere pålidelig end nogensinde før. SmartCheck arbejder med centimeter-præcisionen i SmartTrack-målinger. 20 Hz RTK på 30 km eller mere. Starter op på sekunder og måler under træer og steder, hvor RTK aldrig har virket før. Et unikt indbygget monitoreringssystem tjekker straks alle resultater. Ekstraordinær robust Bekymre dig ikke om hvordan dit arbejdshold behandler GPS1200 den er bygget til MIL specifikationer den kan modstå den hårdeste behandling. Med dens stærke beskyttende magnesium hus, kan GPS1200 modstå tab, fald og rystelser fra maskiner. Immune over for dårligt vejr Den er designet til at modstå temperaturer fra 40 C to +65 C (opbevaring +80 C), GPS1200 griner af arktisk kulde og nevadas varme. Fuldstændig vandtæt modstår nedsænkninger til 1 m sand og støvtæt, den fungerer perfekt under alle forhold fra tropiske regnbyer til ørknens sandstorme. Touch-screen med høj kontrast Kvalitets touch-screen 1 / 4 VGA skærmen (11 linjer a 32 karakterer) sikrer perfekt klarhed og kontrast. Om det er ved svagt lys eller høj solskin, så har du altid perfekt aflæsning af displayet. Betjen ved hjælp af touch-screen eller QWERTY-tastaturet efter behag. Med eller uden kontrolleren Tilslut kontrolleren til modtageren når du skal overføre informationer og få fuld udbytte af alle on-board funktioner og programmer. RTK/DGPS kommunikation Radio modemmer, GSM, GPRS og CDMA moduler alle gemt i en vandtæt boks som er vedhæftet modtageren. Vedhæft enten en eller begge enheder til RTK/DGPS reference og rover applikationer. Den trådløse teknologi indbygget i RX1250 controlleren giver helt kabelfri betjening og giver mulighed for tilslutningsmuligheder til kompatible trådløse produkter.

5 GPS1200 modtagere GX1230 Universal modtager til alle applikationer 12 L L2 Datalogging Fuld RTK og DGPS Brug som rover eller reference GX1220 Datalogging 12 L L2 Option: DGPS GX1210 Datalogging 12 L1 Option: DGPS SmartTrack teknologi Alle GPS1200 antenner inkluderer SmartTrack teknologi for at give submillimeter fasecenter nøjagtighed og målinger af høj kvalitet selv fra lavt hængende satellitter. Et indbygget grundplan undertrykker multipath. GPS1200 antenne- og modtager teknologi giver meget præcise målinger til de mest krævende GPSopgaver. Antenner er lette og solide og kan klare fald fra toppen af en 2 m pole. SmartStationen med SmartAntennen SmartStation er en TPS1200 med ATX L L2 SmartAntennen. Alle GPS og TPS fuktioner kan kontrolleres fra tastaturet på TPSen, alle data gemmes i samme database, alle informationer bliver vist på skærmen på TPSen. Tryk på GPS tasten, lad RTK bestemme din postion til centimeters nøjagtighed, mål derefter og afsæt med totalstationen Du kan gøre hvad som helst med SmartStationen. Du kan bruge Smart-Antennen seperat på en stav med en RX1250 kontroller. Let, modulært udstyr Brug det på den måde, der passer dig bedst. Alt på en stok Letvægt og i god balance. Ideel til afmærkninger på byggepladser og under andre krævende forhold. Pole og minipack Minimal vægt i hånden, når der måles i timevis. På et stativ en trefod eller søjle Til geodætisk kontrol og referencestationer Alt i minipacken Til 30 cm DGPS, GIS og seismisk måling. Umærkeligt dataflow Tastaturet illumination Tænd displayet og tastaturet illumination når du arbejder om natten. Alle taster er oplyste. Brug GPS1200 til det hele Til RTK, DGPS og statisk datalogging Som rover eller reference På et stativ, søjle, pole eller i en minipack. På bygningsmaskiner, målebåde eller fly Til enhver type applikationer Valg af RTK-stander Kulfiber- eller aluminiumpole med justerbare, ergonomiske håndtag. LEICA Geo Office Softwaresupport-pakke til GPS og TPS med værktøj og komponenter til import, visualisering, konvertering, kvalitetskontrol, behandling, justering, rapportering, eksport etc. CompactFlash-kort Samme CompactFlash-kort til GPS og TPS. Plug-in Li-Ion-batterier For at få pålidelig, lang strømforsyning bruger GPS1200 de bedste højkapacitets batterier, man kan få. Fungerer i op til 15 timer med kun to plug-in lithium-ion-batterier. TPS1200 Totalstationer GPS og TPS bruger samme CompactFlash-kort, formater og datamanagement. Overfør kort fra den ene til den anden og fortsæt med at arbejde på samme måde.

6 Leica GPS1200 Ekstremt højtydende Alligevel let at bruge GPS1200 er fyldt med en række features og funktioner for at opfylde de mange forskellige behov hos brugere over hele verden alligevel er den bemærkelsesværdigt let at bruge. GPS1200 s grafiske betjeningskoncept er selvforklarende og leder dig direkte til det, du har brug for. Du kan anvende defaultopsætningen eller, hvis du ønsker, kan du opsætte GPS1200 s funktioner, display og output-data nøjagtigt som du har behov for. Når du bruger GPS1200, vil du opdage, at alt er let at forstå. Og endnu bedre, du vil se, at GPS1200 og TPS1200 er fuldt kompatible med de samme CompactFlashkort, datamanagement, display og tastaturer. Afhængigt af opgaven kan du let skifte mellem GPS og TPS og fortsætte arbejdet på nøjagtigt samme måde. Anvend GPS1200 sammen med QWERTY-tastatur eller den store grafiske touchscreen efter behag. Grafisk visning Kodning og planlægning af dit arbejde Dataeksport i ethvert format I indstillingen grafisk visning vises dit arbejde. Zoom ind for at se detaljer og ud for at se hele undersøgelsen. Brug touch-screen eller tastatur for se data relateret til punkter eller objekter. Med grafisk visning kan du hurtigt udfylde felterne ved færdiggørelse og rettelser. Definer punkter, linjer og arealer for at opbygge en plan i displayet, mens du foretager undersøgelsen. Du kan straks se, hvad du har udført. Tilknyt nødvendige koder, egenskaber og informationer til input i dit kontor- eller mapping-software. System 1200 har alle typer værktøj og er utroligt alsidig. Data kan eksporteres direkte fra GPS1200 eller via LEICA Geo Office i en række standarder eller i dit eget brugerdefinerede format til direkte input i enhver type viderebearbejdnings-, kontor-, CADeller mapping-software. System 1200 udveksler let data med tredjepart softwarepakker.

7 Statusikoner Viser den aktuelle måling og funktionstilstand, optagelses- og batteri-status, instrumentindstillinger etc. Definerbar funktionstaster Alloker kommandoer, funktioner, displays osv. til disse taster for lyn hurtig adgang. Konfigurerbare brugermenuer Opsæt din egen brugermenu tilpasset den måde, du og dit personale arbejder. Vis det du har brug for og skjul resten. QWERTY-tastatur Standard QWERTY-layoutet for controller-tastaturet gør indtastning af alfanumeriske data og information lettere. Programmenu Direkte adgang til alle startede applikationsprogrammer, som f.eks. undersøgelser, opmåling, COGO etc. og yderlige ekstra applikationsprogrammer. Stort grafisk display 1 / 4 VGA højopløsnings-lcd, let at aflæse i enhver belysning. Display og tastatur oplyses, når der arbejdes i mørke. Touch-screen Controllerens touch-screen giver direkte adgang uden at bruge tastaturet. Du kan se data og information relateret til punkter og objekter og kalde alle typer funktioner frem direkte via skærmen. Brug touch-screen og/eller tastaturet efter behag. Brugerdefinerede skærmbilleder Datamanagement Applikationsprogrammer Med GPS1200 kan du definere forskellige skærmbilledemasker, så systemet viser nøjagtigt, hvad du og dit personale ønsker at se, når I foretager undersøgelse i marken. Indstil skærmbilledet efter hvilken opgave du udfører og information, som kræves til dette. GPS1200 tilpasser sig perfekt til dine behov. Den kraftige database håndterer data, filer, opgaver, kvalitetskontrol etc. Du kan se, redigere, slette og søge med eller uden filtre. For koordinaterne for punkter målt mere end én gang findes gennemsnittet, under forudsætning af, at de ligger indenfor specificerede grænser. GPS1200 leveres med mange nyttige programmer som f.eks. Opmåling, Afsætning og COGO. Desuden kan vælges andre programmer så som RoadRunner, Reference Linie og DTM Afsætning. Du kan også skrive dine egne programmer til specielle applikationer i GeoC++. Undersøgelser er meget nemmere og mere pålidelige med System De fleste programmer kan køre på både TPS og GPS.

8 Leica GPS1200 Superb måling og RTK-performance SmartTrack SmartCheck SmartRover GPS-teknologi førende i verden Ren, pålidelig og meget præcis kode- og fasemåling er basis for alt arbejde med GPS. Jo bedre rådata er, jo bedre bliver performance og resultater. GPS1200 s nye SmartTrack målemaskine og antenne er tilpasset perfekt til hinanden for at få den bedst mulige modtagerperformance: Akkvisition på sekunder Excellent signalstyrke Tracking af lavtliggende satellitter Undertrykkelse af multipath Modstandsdygtig mod jamming Målinger af høj kvalitet Perfekt tracking i dynamiske omgivelser Totalt pålidelig Hurtig, selv-kontr. +30 km RTK SmartTrack algoritmen vejer og behandler SmartTrack målingerne og giver hurtig, præcis RTK. Centimeterpræcise positioner gives løbende med en frekvens af op til 20 Hz. Integritetsmonitorering kører i baggrunden og håndterer uklarheder og verificerer koordinaterne. Sikkerheden er fænomenal 99,99% for baseliner op til 30 km og rækkeviden er enestående. Blandt træer og forhindringer Uanset opgaven, uanset om modtageren er på en pole eller på et køretøj, vil du opleve, at GPS1200 RTK er det perfekte værktøj: Starter op på sekunder Måling mellem træer og forhindringer Positionsopdatering hver 0,05 sekunder (20 Hz) Forsinkelse mindre end 0,03 sekunder Konsistent cm-præcision Totalt pålidelig SmartRover ekstrem lav vægt SmartRover vejer kun 2,8 kg komplet på pole med kabelfri RTK GPS rover. Arbejd nemt hele dagen og nyd godt af den fulde kompatibilitet med SmartStation. SmartRover er fuldt kompatibel med SmartStation via SmartAntenna. Ved hjælp af trådløs teknologi kommunikerer den nye letvægts RX1250 controller med SmartAntenna for at give RTK centimernøjagtige positionering. SmartRover giver mange fordele: Vejer kun 2,8 kg SmartAntenna kan anvendes på både SmartStation og SmartRover Kabelfri og med alt på en pole er den ideel til byggeopgaver

9 Utrolig alsidig Bruger-programmérbar Interfacer let til andre enheder Skjulte punkter Referencestationer SmartStation Tilslut en DISTO eller Vector Med en LEICA DISTO eller LEICA Vector eller andre passende håndholdte lasersøgere tilsluttet til GPS1200 kan du måle afstande til eller fra emner, hvor det er umuligt at placere en antenne eller opnå kontakt med tilstrækkeligt mange satellitter. GPS1200 beregner og optager punktet hurtigt ved hjælp af den indbyggede COGO-rutine. Undersøgelse af utilgængelige emnerved udførelse af mere detaljerede undersøgelser, opmåling af skel eller forsyningslinier, i bebyggede områder eller blandt mange træer, vil der altid være punkter og emner, så som hjørner af bygninger, træer og skelpæle, som ikke kan undersøges direkte med GPS. Den bedste måde er at bruge DISTO, Leica s lille håndholdte afstands måler. Med den seneste generation Leica DISTO plus, kan du gøre brug af opkobling til GPS ved hjælp af trådløse teknologi. GPS1200 i CORS-installation Organisationer i mange lande etablerer referencestationer. GPS1200 med en SmartTrack antenne eller IGS/Dorne & Margolin chokering antenne er ideel til kontinuert kørende referencestation (CORS). Den logger data, sender data løbende, giver RTK og DGPS output til transmission til RTK og GIS rover og er perfekt til brug med GPS SPI- DER, Leica s referencestations-software. GPS1200 RTK rover Da GPS1200 accepterer alle formater (Leica, CMR, RTCM) og som output giver alle standard meddelelser (NMEA), vil GPS1200 RTK rovere fungere perfekt med alle referencestationsservicer over hele verden. Med enkelt-reference stationer Med netværk af stationer Med områdekorrektion (FKP) Med VRS netværk GPS & TPS perfekt kombineret TPS1200 totalstation med GPS SmartAntennen kombineret i et easy-to-use instrument. Ideelt til måling af punkter som ikke kan måles med RTK rover. Eliminerer behovet for kontrolpunkter, polygontræk og og fri opstilling når du bruger totalstation. Stil Smart- Stationen op og lad RTK finde din position til centimeters nøjagtighed, fortag så målingen og afsæt så med TPS. Når SmartStationen er placeret, brug så SmartAntennen på en pole sammen med kontrolleren og sensoren som en RTK rover. Brug TPS og GPS sammen Find din position med RTK, og mål op med din TPS Mål hurtigere og lettere op Udfør en hver form for opgave Forøg produktiviteten og profitten

10 Leica GPS1200 Tekniske specifikationer og systemegenskaber GPS1200 modtagere GX1230 modtagere GX1220 modtagere GX1210 modtagere ATX1230 SmartAntenna / RX1250 GPS technology SmartTrack SmartTrack SmartTrack SmartTrack Type Dobbelt frekvens Dobbelt frekvens Enkelt frekvens Dobbelt frekvens Kanaler 12 L L2 / WAAS / EGNOS 12 L L2 / WAAS / EGNOS 12 L1 / WAAS / EGNOS 12 L L2 / WAAS / EGNOS RTK Ja, SmartCheck Nej Nej Ja (kun sende) DGPS + WAAS / EGNOS Ja Valgfrit Valgfrit Ja (kun sende) Statusindikatorer 3 LED indikatorer: tændt, tracking, hukommelse Porte 1 stik til netledning, 3 serielle porte, 1 controllerport, 1 antennestik 1 port til strøm/controller, Bluetooth port Netspænding, Nominelt 12 V jævnstrøm Forbrug 5,2 W modtager + controller + antenne ATX1230: 2,4 W, RX1250 1,1 W Input og PPS Valgfrit: Valgfrit: Valgfrit: 1 PPS outputport 1 PPS outputport 1 PPS outputport 2 event inputporte 2 event inputporte 2 event inputporte Standardantenne SmartTrack AX1202 SmartTrack AX1202 SmartTrack AX1201 AT504 Dorne & Margolin Indbygget grundplade Indbygget grundplade Indbygget grundplade Choke ring Det følgende gælder for alle modtagere, hvis andet ikke nævnes. Strømforsyning Plads til to Li-Ion 3,8 ampere-time/7,2v i modtageren. Plads til et Li-Ion 1,9 ampere-time/ 7,2 V i ATX1230 og RX1250. Plug-in Li-Ion batterier Forsyner modtager + controller + SmartTrack Ens for GPS og TPS antenne i omkring 15 timer (ved datalogging). Forsyner modtager + controller + SmartTrack antenne + lavenergi radiomodem eller telefon i omkring 10 timer (ved RTK/DGPS). Forsyner SmartAntenna + RX1250 controller i omkring 5 timer (for RTK/DGPS) Ekstern strømforsyning Eksterne strømforsyning 10,5 V til 28 V. Vægt Modtager 1,20 kg. Controller 0,48 kg (RX1210) og 0,75 kg (RX1250). SmartTrack antenne 0,44 kg. SmartAntenna 1,12 kg. Plug-in Li-Ion batteri 0,09 kg 1,9 ampere-time) og 0.19 kg (3,8 ampere-time). Kulfiberpole med SmartTrack antenne og RX1210 controller: 1,80 kg Alt på stativ: kulfiber stativ med SmartAntenna, RX1250 controller og plug-in batterier: 2,84 kg Temperatur Brug: Modtager 40 C til +65 C ISO9022 Antenner 40 C til +70 C MIL-STD-810F Controllere 30 C til +65 C Opbevaring: Modtager 40 C til +80 C Antenner 55 C til +85 C Controllere 40 C til +80 C Fugtighed Modtagere, antenner og controllere ISO9022, MIL-STD-810F Op til 100% luftfugtighed. Modstandsdygtighed Modtagere, antenner og controllere mod vand, støv og sandvandtæt ved nedsænking midlertidigt til 1 m IP67, MIL-STD-810F dybde. Støvtæt Stød/fald på hårde Modtager: modstår fald på 1 m på hård overflader overflade. Antenner modstår 1,5 m fald på hård overflade. Hvis pole vælter Modtagere, antenner og controllere modstår fald, hvis pole vælter. Vibrationer Modtagere, antenner og controllere ISO9022 modstår vibrationer på store bygningsmaskiner. MIL-STD-810F Intet tab af satellitforbindelse.

11 SmartTrack Nødvendig tid til at indfange alle satellitter, når Avanceret GPS- der tændes: typisk omkring 50 sekunder. måleteknologi Re-akkvisition af satellitter efter tab af forbindelse (f.eks. ved kørsel gennem tunnel): typisk indenfor 1 sekund. Meget høj følsomhed: opfanger mere end 99% af alle mulige observationer i mere end 10 graders højde. Meget lav støj: Robust tracking. Tracker svage signaler i lav højde og under ugunstige forhold. Multipath-dæmpning. Modstandsdygtig mod jamming. Målenøjagtighed: Bærefase på L1: 0,2 mm rms. På L2: 0,2 mm rms. Kode (pseudoområde) på L1 og L2: 200 mm rms. SmartCheck Opstart typisk 8 sekunder. Avanceret, Rate for positionsopdatering kan vælges op til 20 Hz. langtrækkende RTK Forsinkelse < 0,03 sek. teknologi. Rækkevidde 30 km eller mere under gunstige Gælder kun for GX1230. forhold. Selvkontrollerende. Kun ATX1230 Nøjagtighed: Horisontalt: 10 mm + 1 ppm, kinematisk Vertikalt: 20 mm + 1 ppm, kinematisk Horisontalt: 5 mm + 0,5 ppm, statisk Vertikalt: 10 mm + 0,5 ppm, statisk Sikkerhed: 99,99% for baselinier op til 30 km. Formater understøttet ved transmission og modtagelse: Leica s eget format, CMR, CMR+, RTCM V2.1/2.2/2.3/3.0. Referencestations- RTK rover er fuldt kompatibel med Leica s Spider netværk i-max & MAX formater, VRS og Areal Korrektion (FKP) reference station netværk. DGPS DGPS, incl. understøttelse af WAAS og EGNOS. GX1230 / ATX1230+ RTCM V2.1/2.2/2.3/3.0 formater understøttet ved RX1250 standard transmission og modtagelse. GX1220 valgfri Baselinie rms: typisk 25 cm rms med passende GX1210 valgfri referencestation. Rate for positions- Gælder for RTK, DGPS og navigationspositioner. opdatering og Opdateringsrate kan vælges fra 0,05 sek. (20 Hz) forsinkelse til 60 sek. Forsinkelse mindre end 0,03 sek. NMEA output NMEA 0183 V3.00 og Leicas eget format. Efterbehandling med Horisontalt: 10 mm + 1 ppm, kinematisk Leica Geo Office Vertikalt: 20 mm + 1 ppm, kinematisk software Horisontalt: 5 mm + 0,5 ppm, statisk GX1220, GX1230, Vertikalt: 10 mm + 0,5 ppm, statisk ATX1230+RX1250, For lange linier med lange observationer: GRX1200, Horisontalt: 3 mm + 0,5 ppm, statisk GRX1200 Pro Vertikalt: 6 mm + 0,5 ppm, statisk Bemærkning om De viste tal gælder for normale eller gunstige performance og forhold. Performance og nøjagtighed kan variere nøjagtighed afhængigt at antal satellitter, satellitplacering, observationstid, efemeris (himmellegemernes position), efemerider, ionosfære, multipath etc. Controllere RX1210 / RX1250 Betjening med controller 1 /4 VGA display med høj kontrast. Touch screen, 11 linjer x 32 karakterer Windows CE 5.0 på RX1250 Fuld alfanumerisk QWERTY-tastatur. Funktionstaster og brugerdefinerede taster. Belysning af skærm og taster. Kan også anvendes med TPS1200 til alfanumerisk input og mere omfattende kodning. Via tastatur og/eller touch-screen. Grafisk betjeningskoncept. Det samme for GPS og TPS Funktionstaster og brugerdefinerede taster. Vist information Grafisk visning af undersøgelse Alle informationer vist. Alle informationer vises: status, tracking, datalogging, database, RTK, DGPS, navigation, undersøgelse, opmåling (stakeout), kvalitet, timer, strøm, geografiske, kartesianske, gitter-koordinater etc. Grafisk visning (plan) af opmåling. Zoom. Kan gå ind på analysepunkter Det samme for GPS og TPS direkte via touch-screen. Opmålings-display Grafisk med zoom. Digital, polær og ortometrisk. Det samme for GPS og TPS Nøjagtighed: 10 mm + 1 ppm ved 20 Hz Betjening uden controller kun GX1200 Datalogging Samme kort anvendes til GPS og TPS Kapacitet Datamanagement Det samme for GPS og TPS Koordinatsystemer Same for GPS and TPS (0,05 sek.) opdateringsrate. Ingen forringelse ved høje opdateringsrater. Automatisk ved opstart. LED statusindikatorer. Til referencestationer og statisk måling. På CompactFlash kort: 32 og 256 MB Intern modtagerhukommelse som ekstratilbehør. 32 og 256 MB 32 MB er tilstrækkeligt til: Omkring 550 timers L1 + L2 data, der logger hver 15 sek. Omkring timers L1 + L2 data, der logger hver 60 sek. Omkring RTK-punkter med koder. Brugerdefineret opgavestyring. Punktidentifikatorer, koordinater, koder, egenskaber etc. Søg, filtrér og vis rutiner. Gennemsnit af multi-punkter. Fem typer kodesystemer dækker alle behov. Ellipsoider, projekter, geoide modeller, koordinattransformationer, transformationsparametre, landespecifikke koordinatsystemer. Applikationsprogrammer Standard: Komplet vifte af COGO-funktioner. De samme for GPS og TPS Programmerbar Det samme for GPS og TPS Kommunikation Data-link Skjult punkt. Valgmuligheder RoadRunner, referencelinje, DTM markering, referenceplan, arealopdeling og X-sektion opmåling Bruger-programmerbar i GeoC++. Bruger kan skrive og installere programmer til deres egne behov og applikationer. En eller to af de følgende enheder kan tilsluttes: Radio modem, GSM, GPRS, CDMA. Forskellige frekvenser og/eller formater kan modtages og sendes. Time slicing understøttes.

12 Leica System 1200 TPS, GPS og SmartStationen arbejder nemt sammen. Benyt TPS og GPS sammen eller hver for sig alt efter hvad arbejde du skal udfører. Benyt den som passer til det job du står over for. Skift nemt fra den ene til den anden og brug dem på samme måde. Nyd al friheden, fleksibiliteten og kraften System 1200 giver dig. When it has to be right. Der tages forbehold for illustrationer, beskrivelser og tekniske specifikationer, og disse kan ændres. Trykt i Schweiz Copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Schweiz, da XI.05 RDV Bluetooth ord mærke og logo er ejet af Bluetooth SIG, Inc. og en hvilken som helst brug af disse mærker fra Leica Geosystems AG er under license. Andre former for varemærker og firma navne er eget af ders respektive ejere. Leica SmartStation Produktbrochure Leica TPS1200 Produktbrochure Leica System1200 Software Produktbrochure Leica GRX1200 Produktbrochure o Leica Geosystems AG Switzerland

Leica GPS1200 Hurtig, præcis, solid og pålidelig

Leica GPS1200 Hurtig, præcis, solid og pålidelig Leica GPS1200 Hurtig, præcis, solid og pålidelig 30 km range GPS teknologi GPS1200 s SmartTrack måle maskine får kontakt til alle synlige satelitter på få sekunder, tracker dem til lave højder måler under

Læs mere

Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS

Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS Leica SmartStation Totalstation med integreret GPS Nyt revolutionerende opmålings system. Verdens første, perfekte kombination af TPS og GPS. Total station

Læs mere

Leica MNS1200 GNSS Series Stærkeste GNSS-løsning til de mest krævende byggepladser. >Hurtig >Smart >Integreret

Leica MNS1200 GNSS Series Stærkeste GNSS-løsning til de mest krævende byggepladser. >Hurtig >Smart >Integreret Leica MNS1200 GNSS Series Stærkeste GNSS-løsning til de mest krævende byggepladser >Hurtig >Smart >Integreret Leica MNS1200 GNSS Serien Robust GNSS maskinnavigerings-løsning The Leica MNS1200 GNSS (Globalt

Læs mere

Leica Viva GNSS Det mest alsidige GNSS System

Leica Viva GNSS Det mest alsidige GNSS System Leica Viva GNSS Det mest alsidige GNSS System Din vision: et alsidigt GNSS System Velkommen til Leica Viva GNSS Du vil ikke finde et mere fleksibelt system Leica SmartTrack 4 piller af alsidighed Leica

Læs mere

Leica TPS1200+ Series Højtydende totalstation

Leica TPS1200+ Series Højtydende totalstation Leica TPS1200+ Series Højtydende totalstation Leica TPS1200+ Totalstationer Spækket med spændende nye features, bygget til hurtighed, nøjagtighed, let anvendelse og pålidelighed. Leica TPS1200+ totalstationer

Læs mere

Leica DISTO S910 Mål punktdata og dan flader

Leica DISTO S910 Mål punktdata og dan flader Leica DISTO S910 Mål punktdata og dan flader Verdens første Mål alt fra ethvert punkt med P2P Technology Det er over tyve år siden Leica Geosystems opfandt og lancerede den første håndholdte laser-afstandsmåler

Læs mere

LEICA SPRINTER digital niveller

LEICA SPRINTER digital niveller LEICA SPRINTER digital niveller Fejlfri, let, hurtig Den nye standard indenfor nivellering til en epokegørende pris Med LEICA SPRINTER får du et af verdens hurtigste nivelleringsinstrumenter Pålidelig

Læs mere

Leica Sprinter Velkommen Tryk på knappen

Leica Sprinter Velkommen Tryk på knappen Sprinter Velkommen Tryk på knappen Sprinter 50 Sigt, Tryk på knappen, Aflæs Støv- og vandtæt Kompakt letvægts design Fejlfri højde og afstandsresultater Enkelttastbetjening Indikation ved ude af niveau

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Typ. målenøjagtighed ± 1,0 mm Rækkevidde 0,05 op til 300 m X-Range Power Technology Smart Base måle-rækkevidde Horisontal 360 Vertikal 40 til 80 Afstand i m 2, 5, 10 m Typisk tolerance

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Leica 3D Disto Genskaber den virkelige verden

Leica 3D Disto Genskaber den virkelige verden Leica 3D Disto Genskaber den virkelige verden Herligt produktiv Din nye partner til effektiv rumopmåling Måler i 3-dimensioner med høj præcision. RAUM: 90/0/0 Projek terer punkt for punkt. Gemmer i flere

Læs mere

Vejledning SC 12.20. Per Dahl Johansen GEOTEAM A/S. pdj@geoteam.dk

Vejledning SC 12.20. Per Dahl Johansen GEOTEAM A/S. pdj@geoteam.dk Vejledning SC 12.20. Per Dahl Johansen GEOTEAM A/S pdj@geoteam.dk Indhold: OPRET NYT JOB...4 JOBNAVN OG STIFINDER...4 DK SYSTEM2000 - UTM OG KP2000...5 DK SYSTEM 34...5 ØVRIGE JOB EGENSKABER...6 KOPIER

Læs mere

Ledningsregistrering. MR-Consult V/ Mogens Rasmussen Tuekærvej 11 Holeby

Ledningsregistrering. MR-Consult V/ Mogens Rasmussen Tuekærvej 11 Holeby Ledningsregistrering MR-Consult V/ Mogens Rasmussen Tuekærvej 11 Holeby Holeby Vandværk Nøbbøllevej 7 4960 Holeby Vandværket fleksible medarbejder At organisere og ajourføre jeres tegninger og sørge for,

Læs mere

powered by Leica RedLine Skræddersyet til anlægsbranchen

powered by Leica RedLine Skræddersyet til anlægsbranchen powered by Leica RedLine Skræddersyet til anlægsbranchen Redline = effektivitet Få succes med Leica RedLine Jordens mest imponerende landskaber blev skabt over millioner af år, men det hurtige tempo i

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

Kursus i Landmåling, Cad og GIS (LCG) Vej og Trafik, 5. semester og Byggeri og Anlæg, 1. semester

Kursus i Landmåling, Cad og GIS (LCG) Vej og Trafik, 5. semester og Byggeri og Anlæg, 1. semester Kursus i Landmåling, Cad og GIS (LCG) Vej og Trafik, 5. semester og Byggeri og Anlæg, 1. semester LCG-2 Introduktion til GPS 1. Observationsteknikker og GPS-koncepter 2. Absolut positionering baseret på

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

LASER-AFSTANDSMÅLER. stanleyworks.dk

LASER-AFSTANDSMÅLER. stanleyworks.dk LASER-AFSTANDSMÅLER stanleyworks.dk DET PROFESSIONELLE JOB STARTER VED STANLEY Præcise og nøjagtige opmålinger er afgørende for ethvert projekt. Derfor har STANLEY designet en række af laser-afstandsmålere

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Brugervejledning Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Indholdsfortegnelse Functions and features... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Package contents... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Product overview...

Læs mere

Kravspecifikation For. Gruppen

Kravspecifikation For. Gruppen Kravspecifikation For Gruppen Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 FORMÅL...3 1.2 REFERENCER...3 1.3 LÆSEVEJLEDNING...3 2. GENEREL BESKRIVELSE...4 2.1 SYSTEM BESKRIVELSE...4 2.2 SYSTEMETS FUNKTION...4

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

MT90 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MT90.

MT90 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MT90. MT90 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MT90. Denne manual viser hvordan du anvender enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse Diameter 91 mm Ekst. antenne længde 2,77 m Kabinet: Interval Frekvens Rækkevidde op til 50 m (placeret i fri luft, foroven på biomassen) TEMPERATUR Målingsskala - 20 til 80 C Nøjagtighed +/ - 0,4 C (mellem

Læs mere

Leica DISTO. Måler præcist Nøjagtigt hvad du har behov for.

Leica DISTO. Måler præcist Nøjagtigt hvad du har behov for. Leica DISTO Måler præcist Nøjagtigt hvad du har behov for. Opmåling med Leica DISTO Simpelt, hurtigt og nøjagtigt! nhurtig og effektiv Du kan måle afstande med et tastetryk på få sekunder selv når du arbejder

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Comfort CSx75 Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Introduktion CS7002 GSM/GPRS modulet er en fuldt integreret enhed som kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS nettet. Der er desuden

Læs mere

Leica Rugby 600-serien Din trofaste partner på byggepladsen

Leica Rugby 600-serien Din trofaste partner på byggepladsen Rugby 600-serien Din trofaste partner på byggepladsen Rugby Effektiv, hurtig, robust Vælg den bedste holdspiller til din byggeplads Rugby-lasere er de mest robuste rotationslasere, som egner sig til alle

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Olympus E-520 m/ 14-42mm

Olympus E-520 m/ 14-42mm Olympus E-520 m/ 14-42mm Det perfekte øjeblik venter ikke. Det er grunden til at seriøse fotografer kræver seriøst udstyr så de altid er klar, uanset opgave. Det nye D-SLR Olympus E-520, med de professionelle

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

QUICKVEJLEDNING. Montering

QUICKVEJLEDNING. Montering QUICKVEJLEDNING Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes som vist nedenfor.

Læs mere

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage.

LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED paneler. LED skilte. LED lysavis. Digital Signage. LED Video LED Video skærm i fuld farve Formålet med LED Video skærme er at vise billeder og animeret indhold i fuld farve (16.777.216 farver). Vi

Læs mere

DGMF Kursus i Digitalcentralen. Rev. 19 / 11-2009 Poul Erik Christiansen. DiMAX 1200Z Digitalcentral

DGMF Kursus i Digitalcentralen. Rev. 19 / 11-2009 Poul Erik Christiansen. DiMAX 1200Z Digitalcentral DGMF Kursus i Digitalcentralen. Rev. 19 / 11-2009 Poul Erik Christiansen DiMAX 1200Z Digitalcentral Funktioner i DiMAX -valgfri Strømstyrke 4, 7, 12 Amp. -separat programmerings udtag -spændingsbegrænsning

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Kommunikation og konstruktion.

Kommunikation og konstruktion. Kommunikation og konstruktion. Profitabelt og ligeud-ad-landevejen Welcome to the world of Machine Control Welcome to the world of Machine Control Den komplette løsning til alle positioneringsog måleopgaver

Læs mere

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design PoolManager PoolManager PRO Funktionalitet og flot design Nyudviklet innovativ teknik i moderne design Made in Germany Nyd krystalklart vand hver eneste dag. Den seneste udgave af Poolmanager har gennemgået

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

Kronback tracers P4+

Kronback tracers P4+ Brugervejledning Kronback tracers P4+ Fax:(+45) 46 907 910 Side 1 of 19 CONTENT 1. UDFORMNING OG FORBINDELSER 4 1.1. Serie nummer 5 1.2. Grafisk display 5 1.3. Navigationsknapper 6 1.4. 6-30V strømforsyning

Læs mere

Sporing af demente med GPS-teknologi

Sporing af demente med GPS-teknologi Sporing af demente med GPS-teknologi Større tryghed og bevægelsesfrihed for demente Med GPS-TRACKER ved man altid, hvor den demente befinder sig. Sporing af demente med GPS-teknologi Hvorfor skulle demente

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering

QUICKVEJLEDNING til 4-moduler. Montering QUICKVEJLEDNING til 4-moduler Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet vendes

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd SERIE Z-20E.SN005 Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Straße 1 Telefon 07731

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Topcon PCCDU opsætning GNSS Base eller Rover.

Topcon PCCDU opsætning GNSS Base eller Rover. Topcon PCCDU opsætning GNSS Base eller Rover. Sikre at GPS enheden er forbundet via en COM port til computeren. Åben PCCDU programmet på computeren og tryk connect Når PCCDU får forbindelse med GNSS enheden

Læs mere

Piccolo overfaldsalarm

Piccolo overfaldsalarm Piccolo overfaldsalarm Giver tryghed for: Rådhuse: personalet i f. eks. borgerservice og socialforvaltning. Retsbygninger: dommere, advokater og vidner i forbindelse med retssager Fængsler: fængselspersonale

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse

LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse LabQuest Manual Til indsættelse af hukommelseskort (SD-kort) til at forøge dataloggerens hukomelse 4 indgange til analoge sensorer Tænd/sluk for maskinen (tryk et sekund) Trykfølsom skærm USB-port. Normal

Læs mere

Manual til GPS tracker til kæledyr KDL100

Manual til GPS tracker til kæledyr KDL100 Manual til GPS tracker til kæledyr KDL100 Indledning Tak for at du har købt GPS trackeren. Denne manual viser hvordan du bruger produktet korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt inden du tager

Læs mere

PENMAP SURVEYING FOR EVERYONE.

PENMAP SURVEYING FOR EVERYONE. PENMAP SURVEYING FOR EVERYONE. PENMAP APPLIKATIONER. EN ÅBEN SOFTWARE TIL ALLE DINE OPGAVER OG IDÉER Hos Geoteam og HHK Datentechnik går vi op i at gøre indsamling af GIS- og opmålingsdata nemt og hurtigt.

Læs mere

Leica LINO TM L2. Den perfekte linielaser. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Den perfekte linielaser. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Den perfekte linielaser SWISS Technology by Leica Geosystems 759311_da_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:24:14 Uhr Simpelthen perfekt over hele linien! Med din Leica LINO L2 vil alt være

Læs mere

Brug af GPS for korttegning

Brug af GPS for korttegning Brug af GPS for korttegning Fremstilling af grid på grundmaterialet side 1 Import af track og waypoints fra GPS til OCAD side 2 Indstilling af GPS og brug af antenne side 5 Almanac for satellitmodtagelse

Læs mere

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0 QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100 SecVision - Quick Manual v1.0 1. System Login 1.1. Bruger Login ID: admin Password: 00000 1.2. Indstilling af dato/tid og harddisk

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

Automatisk satellit overvågning af

Automatisk satellit overvågning af Automatisk satellit overvågning af dine ejendele InteT abonnement eller gebyr Få adgang til al information direkte via mobiltelefon eller Internet Bevægelses sensor - autosporing samt aflytning Markedets

Læs mere

Fluke ScopeMeter 120 serien

Fluke ScopeMeter 120 serien Fluke ScopeMeter 120 serien ScopeMeter 120 serien:tre-i-ét-enkelhed strømsystemer. Den kompakte ScopeMeter 120 serie er den robuste løsning til industrielle fejlsøgningsog installationsanvendelser. Det

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent

700-serien. nüvi. Vejledning til lynstart. personlig rejseassistent nüvi Vejledning til lynstart 700-serien personlig rejseassistent 2007 Garmin Ltd. eller dets datterselskaber August 2007 190-00859-56 Rev. B Trykt i Taiwan ADVARSEL: Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Quick Guide for TopSURV DGPS

Quick Guide for TopSURV DGPS Quick Guide for TopSURV DGPS GRS-1 GNSS og TopSURV v7.x Version 1.00 August 2010 1 Topcon hurtig guide til GNSS GRS-1 GPS+Glonass Modtager. GRS-1 Skrivebord, Windows mobile 6.1 Start for navigering til

Læs mere

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380.

MVT380 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. MVT380 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MVT380. Denne manual viser hvordan du installerer enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

Quick Guide for TopSURV RTK

Quick Guide for TopSURV RTK Quick Guide for TopSURV RTK GRS-1 GNSS og TopSURV v7.x Version 1.00 August 2010 1 Topcon hurtig guide til GNSS GRS-1 GPS+Glonass Modtager. GRS-1 Skrivebord, Windows mobile 6.1 Start for navigering til

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

mobilguide Brugervejledning Version 2.0

mobilguide Brugervejledning Version 2.0 mobilguide Brugervejledning Version 2.0 mobilguide INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION 3 MOBILTELEFONER 3 RELEASE NOTES 4 DEFINITIONER 4 INSTALLATION & OPSTART 5 START & BRUG AF MOBIL GUIDEN 7 FUNKTIONER

Læs mere

GPS System 500. GPS Udstyr Brugervejledning. Version 4.0 Dansk

GPS System 500. GPS Udstyr Brugervejledning. Version 4.0 Dansk 20 30 40 50 GPS System 500 GPS Udstyr Brugervejledning Version 4.0 Dansk GPS System 500 Hjertelig til lykke med købet af Deres nye Leica Geosystems GPS System 500. Denne brugervejledning indeholder instruktioner

Læs mere

High-end opmåling Præcist, hurtigt og intelligent. LEICA TPS1100 Professional Series

High-end opmåling Præcist, hurtigt og intelligent. LEICA TPS1100 Professional Series High-end opmåling Præcist, hurtigt og intelligent LEICA TPS1100 Professional Series TPS1100 Professional Series Mere tid til det grundlæggende. Automatisering er kendetegnet for instrumenterne i TPS1100,

Læs mere

2/3 Akset digital tæller

2/3 Akset digital tæller SERIE Z59E 2/3 Akset digital tæller for Elgo Magnetisk målebånd og / eller Encoder ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Strafle 1 Telefon

Læs mere

Positionering Nokia N76-1

Positionering Nokia N76-1 Nokia N76-1 2007 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries og N76 er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nokia Corporation. Andre produkter og firmanavne,

Læs mere

Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på.

Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på. COBRA MC 600CI/CX INDLEDNING Tillykke med din nye Cobra søkort plotter. Her er en kort gennemgang i brugen af din nye kortplotter, og de ting du skal være opmærksom på. COBRA søkortplotteren bruger C-MAP

Læs mere

Microcontroller, Arduino

Microcontroller, Arduino Microcontroller, Arduino Programmerbar elektronik. uc Vi skal lære at lave programmer til uc for at kunne lave el-produkter. Forstå princippet i programmering af en uc og se mulighederne. Programmeringen

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

DANSK INSTRUKTIONS- MANUAL

DANSK INSTRUKTIONS- MANUAL Introduktionsvejledning og startvejledning til software findes i denne manual DANSK INSTRUKTIONS- MANUAL Inklimeter Inklimeter er en station, som kontinuerligt måler og analyserer et i lokalet. Inklimeteret

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION

NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION STRENOMETER INFORMATION NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION FD700+ & FD700DL+, FD800DL & FD800DL+ STRENOMETER ApS KONGEVEJEN 213, DK-2830 VIRUM 45 95 07 00 E-MAIL: salg@strenometer.dk ndt.strenometer.dk

Læs mere

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian N E X T G E N E R A T I O N R A D I O tube Brugermanual Internet Radio tube OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian on facebook Design Indhold Oversigt...3 Front

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

IsoBar ControlModul. Brugsanvisning. Indhold. Introduktion og tekniske specifikationer 1. Generel beskrivelse af display og tastatur 2

IsoBar ControlModul. Brugsanvisning. Indhold. Introduktion og tekniske specifikationer 1. Generel beskrivelse af display og tastatur 2 IsoBar ControlModul Brugsanvisning Indhold Introduktion og tekniske specifikationer 1 Generel beskrivelse af display og tastatur 2 Indstilling af ISOBAR drift 3 Indstilling af MANUEL drift 4 Indstilling

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

Access version 1.5 Totalstation Opstilling Opmåling Afsætning

Access version 1.5 Totalstation Opstilling Opmåling Afsætning Access version 1.5 Totalstation Opstilling Opmåling Afsætning Juli 2010 Per Dahl Johansen GEOTEAM A/S pdj@geoteam.dk Opstilling Opstilling af selve instrumentet Instrumentet opstilles på stativet og stilles

Læs mere

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Sådan kommer du i gang Det er der i kassen Indhold MojoMINI skærm USB kabel til skærm SD hukommelseskort Pegepind Billader til skærm Monteringsbeslag

Læs mere

Sporing af demente med GPS-teknologi

Sporing af demente med GPS-teknologi Sporing af demente med GPS-teknologi Større tryghed og bevægelsesfrihed for demente Med GPS-TRACKER ved man altid, hvor den demente befinder sig Se mere om GPS-TRACKER+ på: www.danbit.dk/info/gps Sporing

Læs mere

Arduino Programmering

Arduino Programmering Microcontroller, Arduino I teknologi skal vi lære at lave programmer til uc for at have muligheden til eksamen at kunne lave intelligente el-produkter. I hvert fald skal vi have set mulighederne, og forstået

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma Disto DXT Digital afstandsmåler

Betjeningsvejledning Elma Disto DXT Digital afstandsmåler Betjeningsvejledning Elma Disto DXT Digital afstandsmåler El.nr. 63 98 206 138 Indhold Indledning... 1 Anvendte symboler... 1 Anvendelsesformål... 1 Tilladt brug... 1 Forkert brug... 1 Utilstrækkelige

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

ZoomText 10.1 Hurtig Brugervejledning Tillæg

ZoomText 10.1 Hurtig Brugervejledning Tillæg ZoomText 10.1 Hurtig Brugervejledning Tillæg Dette tillæg til ZoomText 10 kortvejledning dækker de nye funktioner og andre ændringer er specifikke for ZoomText 10.1 til Windows 8.x. For primære instruktioner

Læs mere

PM AM

PM AM BRUGSVEJLEDNING DA 3.1 3.2 3.3! 4.1 4.3 4.5 4.7 4.9 4.2 4.4 4.6 4.8 4.10 PM AM C A DA Produktbeskrivelse: (A) Display modul (B) Håndledsrem (C) Sensor knap (D) USB stik D B DA Produkt beskrivelse Din personlige

Læs mere

December tilbud 2013

December tilbud 2013 December tilbud 2013 SPAR kr. 3.499,- + Kr. 5.999,- Køb et Fujifilm X-M1 kamera med kit objektiv 16-50mm og få et gratis FUJINON XC50-230mm F4.5-6.7 OIS med og spar kr. 3.499,- http://www.fotoringen.dk/ix-m1%20kamera.aspx/182/fujifilm_x-m1/fujifilm_x-m1_kamera_med_kit_objektiv_18-55mm

Læs mere

TK102-2 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk. Kontakt: salg@smartgps.dk

TK102-2 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk. Kontakt: salg@smartgps.dk TK102-2 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker TK102-2. Denne manual viser hvordan du betjener enheden nemt og korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt.

Læs mere