Tilladelse til regulering af Sandbæk.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til regulering af Sandbæk."

Transkript

1 Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Ove Mortensen Direkte telefon E-post Dato 21. november 2016 Sagsnummer Tilladelse til regulering af Sandbæk. Projekt til genåbning af rørlagt strækning af Sandbæk. Videbæk Borgerforening har den 19. august 2016 foreslået, at genåbne en del af Sandbæk nedstrøms Svanevej og til den nuværende åbne del af vandløbet. Strækningen, der ønskes frilagt er på ca. 35 meter, hvorefter vandløbet vil være frilagt nedstrøms anlægssøen. Projektet skal ses i sammenhæng med tidligere gennemført reguleringsprojekt opstrøms Svanevej. Baggrund og formål. Sandbæk er et kommunevandløb, der efter vandplan har en ringe økologisk tilstand og faunaklassen er 3 på den nederste strækning. Til trods herfor indeholder vandløbet opstrøms anlægssøen en selvreproducerende ørredbestand. Vandløbet er ikke omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3. Ved at genåbne en del af den rørlagte strækning af Sandbæk med et mindre fald, vil kunne opnås en række miljømæssige gevinster for vandløbet. Af de vandløbsmæssige fordele ved åbning af vandløbet, kan nævnes at op- og nedgangsforholdene for fiskearter og smådyr forbedres, der etableres en naturlig vandløbsfauna og flora. Endvidere forøges vandløbets hydrauliske kapacitet i skybrudssituationer. Reguleringsforanstaltninger. Den påtænkte reguleringsforanstaltninger går i korthed ud på, at der foretages opgravning af den rørlagte strækning mellem Svanevej og den nuværende åbne del af Sandbæk nedstrøms. Der anlægges et nyt snoet forløb i en længde på ca. 50 meter. Vandløbet anlægges med en varieret bundbredde på cm i anlæg 1:2-3 med et fald varierende mellem 5 og 7 promille. Der udlægges sten og grus med henblik på en forbedret fysisk variation i vandløbet til gavn for planter, smådyr og fisk. Åbnings- og telefontider Mandag Tirsdag-fredag

2 Forslag til regulering af Sandbæk samt evt. etablering af stenmelssti. Økonomisk overslag. Projektet forventes gennemført for ca kr., der afholdes af Ringkøbing-Skjern Kommune. Tidsplan. Projektet forventes gennemført i 2016/17. Vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet. Regulering af vandløb er omfattet af bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet i medfør af lov om planlægning. Regulering af vandløb er omfattet af bilag 1 punkt 11f: Anlæg af vandveje og kanalbygning udenfor søterritoriet samt regulering af vandløb. Ringkøbing-Skjern Kommune har foretaget en vurdering af, om anlægget på grund af dets art, dimensionering eller placering må antages at kunne få væsentlig indvirkning på miljøet. Der er foretaget en miljøscreening, som viser, at restaureringen ikke forventes at medføre væsentlige miljøpåvirkninger og Ringkøbing-Skjern Kommune har således truffet afgørelse om, at der ikke skal foretages en miljøvurdering af projektet. International natur Projektet ligger ca. 16 km fra nærmeste Natura 2000-område. Der er tale om Skjern Å, som er udpeget som Natura 2000 område nr. 68 og Habitatområde H61. Udpegningen som habitatområde er foretaget på grundlag af følgende arter og naturtyper:

3 Projektet kan som følge af den store afstand til Natura 2000-området ikke få nogen negativ indflydelse på udpegningsgrundlaget for Skjern Å. Projektet vil derfor være uden betydning for udpegningsgrundlaget, og for opnåelse af gunstig bevaringsstatus/bevaringsprognose for arterne og naturtyperne området er udpeget på baggrund af. Det er således kommunens vurdering, at projektet hverken i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, vil kunne påvirke Natura området væsentligt. En række dyr og planter, der er omfattet af habitatdirektivets bilag IV, kan have levested, fødesøgningsområde eller sporadisk opholdssted i området. Kommunen har ingen aktuelle registreringer af plantearter, der står på Habitatdirektivets Bilag IV, inden for projektområdet og det vurderes endvidere, at plantearterne næppe findes på de pågældende arealer. På baggrund af Faglig rapport nr. 635 fra Danmarks Miljøundersøgelser samt Ringkøbing-Skjern Kommunens øvrige kendskab vurderes det umiddelbart, at der kan være småflagermus, odder, grøn kølleguldsmed, markfirben og spidssnudet frø i området. Småflagermus: Ud fra småflagermus' levevis vurderes det, at de ikke påvirkes negativt af projektet. Odder: forekommer i området, men er med sin levevis ikke truet af projektet. Grøn kølleguldsmed: kan være tilknyttet Sandbæk samt nærområdets vandhuller og fugtige arealer. Disse påvirkes negativt, når vandmiljøerne næringsstofberiges eller gror til. Markfirben: er udbredt i store dele af landet, men trues næppe af ansøgte projekt. Spidssnudet frø: kan forekomme i områdets vandhuller og fugtige arealer. Padder påvirkes negativt, når vandmiljøerne næringsstofberiges eller ændrer karakter. Det er kommunens vurdering, at der fortsat vil være ynglesteder for eventuelle forekomster af spidssnudet frø. For alle arter gælder, at projektets naturforbedrende virkning opvejer evt. ulemper i anlægsfasen. På grundlag af nuværende viden vurderes det, at projektet ikke vil medføre negativ påvirkning af bilag IVarter.

4 Det er endvidere kommunens vurdering, at projektet ikke vil skade yngle- eller rasteområder for arter, der er beskyttet af Habitatdirektivets bilag IV. Offentlig høring Sagen har været i offentlig høring i 4 uger frem til den uden der er indkommet bemærkninger eller forslag til ændring af projektet. Afgørelse Borgere, virksomheder og organisationer, som ønsker at klage til Natur- og Miljøklagenævnet, skal klage via Natur- og Miljøklagenævnets digitale klageportal. Adgang til klageportalen sker gennem Danmarks Miljøportal ( eller Klagefristen er 4 uger og regnes fra datoen for offentliggørelsen og udløber den Kommunen skal, hvis den vil fastholde afgørelsen, snarest og som udgangspunkt ikke senere end 3 uger efter klagefristens udløb videresende klagen til Natur- og Miljøklagenævnet. En klage, der sendes videre til Natur- og Miljøklagenævnet vil blive sendt sammen med kopi af relevante sagsakter og eventuelle bemærkninger, som klagen måtte give anledning til. Klageren og de, som klagen vedrører, får kopi af kommunens brev til Nævnet, og herefter har klageren og de, som klagen vedrører, 3 uger til at komme med bemærkninger til Natur- og Miljøklagenævnet. Kommunen skal underrette nævnet, hvis der igangsættes forhandlinger med adressaten for afgørelsen og klageren om tilpasninger af det ansøgte projekt, der kan have betydning for klagen. Kommunen skal ligeledes orientere om resultatet af de afsluttede forhandlinger. Afgørelsen må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet og eventuel klagesag afgjort, med mindre Natur- og Miljøklagenævnet giver lov til det. Det er en betingelse for behandling af klagen, at klageren indbetaler et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet på 500 kr. Nævnet sender en opkrævning på gebyret, når de har modtaget klagen. Nævnet påbegynder ikke behandling af klagen, før gebyret er modtaget. Betales gebyret ikke på den anviste måde og inden for betalingsfristen, afvises klagen. Vejledning om gebyrordningen findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Gebyret tilbagebetales, hvis der gives helt eller delvist medhold i klagen, hvis den påklagede afgørelse ændres eller ophæves eller klagen afvises af Nævnet som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse, eller hvis klagen ikke er omfattet af Nævnets kompetence. Det er alene Nævnet, der kan beslutte at tilbagebetale et gebyr. Ønskes afgørelsen prøvet ved domstolene, skal søgsmål være anlagt inden 6 måneder efter, at sagen er offentliggjort. Lovgrundlag: Denne afgørelse er truffet efter følgende bestemmelser: Lovbekendtgørelse nr af 8. december 2015: Bekendtgørelse af Lov om Vandløb. Bekendtgørelse nr. 834 af 27. juni 2016: Bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering m.v.

5 Bekendtgørelse af lov om planlægning (LBK nr af 23. november 2015) Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet i medfør af lov om planlægning. Bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter nr. 188 af 26. februar 2016 Venlig hilsen Ove Mortensen Land, By og Kultur Land og Vand Ringkøbing-Skjern Kommune Kopi sendt til: Videbæk Borgerforening, bestyrelsen@videbaek-borgerforening.dk Danmarks Naturfredningsforenings Lokalforening for Ringkøbing-Skjern Kommune, dnringkoebingskjern-sager@dn.dk Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, dn@dn.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, Skyttevej 4, Vingsted, 7182 Bredsten. post@sportsfiskerforbundet.dk, lbt@sportsfiskerforbundet.dk Danmarks Fiskeriforening, Nordensvej 3, Taulov, 7000 Fredericia, mail@dkfisk.dk. Dansk Akvakultur, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg, danskakvakultur@danskakvakultur.dk. Dansk Kano og Kajak Forbund, Idrættens Hus, Brøndby Stadion, 2605 Brøndby, miljo@kano-kajak.dk Dansk Ornitologisk Forening, Vesterbrogade 140, 1620 København V, natur@dof.dk, ringkoebingskjern@dof.dk Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark, Vormstrupvej 2, 7540 Haderup, nb@ferskvandsfiskeriforeningen.dk. Ringkøbing-Skjern Museum, Bundsbækvej 25, 6900 Skjern, post@arkvest.dk I forbindelse med behandlingen af en sag kan det være nødvendigt, at Kommunen indsamler, behandler og videregiver personoplysninger, der er nødvendige for sagens behandling. Ifølge persondataloven har du og andre, der er nævnt i sagen, blandt andet ret til at bede om indsigt i disse oplysninger, ret til at gøre indsigelser mod, at oplysningerne behandles, ret til at berigtige oplysningerne samt ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet. Forvaltningsloven og offentlighedsloven giver normalt også mulighed for at få indsigt i sagen, og du har altid ret til at udtale dig.

Regulering af Sandbæk i offentlig høring efter vandløbsloven.

Regulering af Sandbæk i offentlig høring efter vandløbsloven. Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Ove Mortensen Direkte telefon 99741277 E-post ove.mortensen@rksk.dk Dato 7. oktober 2016 Sagsnummer 16-028130

Læs mere

Forslag til restaurering af Lillebæk.

Forslag til restaurering af Lillebæk. Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Forslag til restaurering af Lillebæk. Sagsbehandler Ove Mortensen Direkte telefon 99741277 E-post ove.mortensen@rksk.dk

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til udlægning af gydegrus og sten.

Tilladelse efter vandløbsloven til udlægning af gydegrus og sten. Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Ove Mortensen Direkte telefon 99741277 E-post ove.mortensen@rksk.dk Dato 12. januar 2016 Sagsnummer 15-028011

Læs mere

3-dispensation til oprensning af regnvandsbassin ved Vestervang 28b i Videbæk

3-dispensation til oprensning af regnvandsbassin ved Vestervang 28b i Videbæk Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ringkøbing Skjern Forsyning Ånumvej 28 6900 Skjern Sagsbehandler Anders Peter Hjort-Hansen Direkte telefon 99741780 E-post

Læs mere

Gl. Dejbjergvej 5, 6900, Skjern.

Gl. Dejbjergvej 5, 6900, Skjern. Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Thommy Andersen Gl. Dejbjergvej 5 6900 Skjern Sagsbehandler Arne Have Direkte telefon E-post arne.have@rksk.dk Do 2. juni

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af vandhul på matr. nr. 9d, Barde By, Videbæk

Landzonetilladelse til etablering af vandhul på matr. nr. 9d, Barde By, Videbæk Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Klaus Kevin Kristensen Direkte telefon 99741691 E-post klaus.kristensen@rksk.dk Do 11. marts 2019 Sagsnummer

Læs mere

Tilladelse til etablering af to broer over Kirke Å samt fornyelse af eksisterende bro.

Tilladelse til etablering af to broer over Kirke Å samt fornyelse af eksisterende bro. Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Den Grønne Korridor Skjern V/ Niels Peter Jensen Grønningen 18 6900 Skjern Sagsbehandler Ove Mortensen Direkte telefon

Læs mere

GeoPartner Att. Mads Winther Hansen. Sendt på mail: mha@geopartner.dk

GeoPartner Att. Mads Winther Hansen. Sendt på mail: mha@geopartner.dk Returadresse Land, By, Kultur - Land og Vand Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing GeoPartner Att. Mads Winther Hansen Sendt på mail: mha@geopartner.dk Dispensation fra 3 og fra å-beskyttelseslinjen til

Læs mere

Landzonetilladelse. Costas Demetriou Gl. Kirkevej 17 6920 Videbæk

Landzonetilladelse. Costas Demetriou Gl. Kirkevej 17 6920 Videbæk Returadresse Land, By og Kultur - Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Costas Demetriou Gl. Kirkevej 17 6920 Videbæk Landzonetilladelse Du har søgt om tilladelse til at opføre nyt enfamiliehus

Læs mere

Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej 27.

Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej 27. Gunnar Krarup Andersen Stausholmvej 27 7673 Harboøre 16. juni 2015 Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6.

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Regnar Boel Solhøjvej 6 Ramme 7620 Lemvig 13. marts 2019 Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Med ansøgning af den 31. januar 2019,

Læs mere

Etablering af gydebanker i Sigbæk

Etablering af gydebanker i Sigbæk Returadresse Land, By og Kultur - Land og Vand Toften 6 6880 Tarm Etablering af gydebanker i Sigbæk 1. Sagens anledning I forslag til vandplan for Ringkøbing Fjord er 4,2 km af Sigbæk udpeget til restaurering

Læs mere

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9.

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Steffan Sønderby Møltrupvej 8 Lomborg 7650 Bøvlingbjerg 9. januar 2017 Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Med ansøgning af den 12. december 2016,

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af vandhul og jordvold

Landzonetilladelse til etablering af vandhul og jordvold Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Peter Kjer Bøgelyvej 5 6920 Videbæk Sagsbehandler Line Marie Madsen Direkte telefon 99741692 E-post line.madsen@rksk.dk

Læs mere

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb.

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb. Side 1/5 Gert Ørskov Jensen Sdr Hedegårdsvej 9 7570 Vemb Dato: 06-08-2014 Sagsnr.: 01.03.03-P19-82-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7500 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25.

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Søren Riis Lindevej 12 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Med ansøgning af den 7. maj 2019, har du ansøgt Lemvig Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af ca m² tapperibygning, Stauningvej 38, 6900 Skjern.

Landzonetilladelse til opførelse af ca m² tapperibygning, Stauningvej 38, 6900 Skjern. Returadresse Land, By og Kultur Byg og Miljø Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Stauning Whisky A/S Stauningvej 38, Stauning 6900 Skjern Sagsbehandler Jens Jakob Bloch Direkte telefon 99741753 E-post

Læs mere

Projektet udføres som beskrevet i reguleringsprojektet Funktionen af eventuelle dræn, der berøres af arbejdet, skal sikres og må ikke ændres

Projektet udføres som beskrevet i reguleringsprojektet Funktionen af eventuelle dræn, der berøres af arbejdet, skal sikres og må ikke ændres Lars Sommer Hansen Lyngvejen 6 4330 Hvalsø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Anne-Marie Geert Kristensen Byg & Miljø D 4646 4952 E ankr@lejre.dk Godkendelse efter vandløbsloven

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af vandhul

Landzonetilladelse til etablering af vandhul Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Inger Bie Hedegaard Freddy Steen Petersen Tim Kirkevej 8 6980 Tim Sagsbehandler Line Marie Madsen Direkte telefon 99741692

Læs mere

Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com

Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Birgitte Vestergaard og Kent Harndahl Baggesensvej 18 8600 Silkeborg Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com

Læs mere

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde -

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde - Gefion Fulbyvej 15 4180 Sorø Att.: Mikael Kirkhoff Samsøe; mks@gefion.dk CBM Center for Byg og Miljø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen Natur og

Læs mere

Jens Peter Sanggaard Christensen Donskærvej Struer

Jens Peter Sanggaard Christensen Donskærvej Struer POSTBOKS 10 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Jens Peter Sanggaard Christensen Donskærvej 2 7600 Struer Landzonetilladelse til etablering af et

Læs mere

Afgørelse om at genåbning af en ca. 180 meter rørlagt strækning af Hedeli bæk ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at genåbning af en ca. 180 meter rørlagt strækning af Hedeli bæk ikke er VVM-pligtig Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 06.02.10-P19-5-16 Ref.: Søren Bek Direkte tlf. 97113631 sobek@mariagerfjord.dk

Læs mere

Dato Sagsbehandler J.nr. 29. januar 2014 klars BYGGERI OG NATUR

Dato Sagsbehandler J.nr. 29. januar 2014 klars BYGGERI OG NATUR Berit Boserup Nakkedamsvej 83 4070 Kirke Hyllinge Dato Sagsbehandler J.nr. 29. januar 2014 klars 019370-2013 BYGGERI OG NATUR Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning af 2 mindre vandingsvandhuller

Læs mere

Endelig godkendelse af et vandløbsrestaureringsprojekt ved Ny-mølle Gammelmølle Bæk, kommunevandløb i Ringkøbing-Skjern Kommune

Endelig godkendelse af et vandløbsrestaureringsprojekt ved Ny-mølle Gammelmølle Bæk, kommunevandløb i Ringkøbing-Skjern Kommune Returadresse Ringkøbing-Skjern Kommune, Land, By og Kultur Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Se forsendelsesliste Sagsbehandler Per Søby Jensen Direkte telefon 99741558 E-post per.jensen@rksk.dk Dato

Læs mere

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro Side 1/5 Kelvin Høj Øgendahl Kalbjergvej 3 7500 Holstebro Dato: 27-10-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-26-12 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Projektområdet ligger i det åbne land, og en etablering af vandhullet kræver derfor landzonetilladelse jf. planloven 1.

Projektområdet ligger i det åbne land, og en etablering af vandhullet kræver derfor landzonetilladelse jf. planloven 1. Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Hans Ladekjær Jeppesen Lønborgvej 2 6900 Skjern Sagsbehandler Anders Peter Hjort-Hansen Direkte telefon 99741780 E-post

Læs mere

Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk

Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Venø Efterskole Nørskovvej 8, Venø 7600 Struer Att. Peter Petersen Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk

Læs mere

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Plan, Byg og Ejendomme Torvegade 7 8450 Hammel ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse

Læs mere

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95.

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Kristian Villensgård Bækmarksbrovej 95 7660 Bækmarksbro 10. februar 2015 Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Med ansøgning af den 30. januar 2015, har du ansøgt

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4.

Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4. Ole Laurids Mollerup Stigård Stigårdvej 4 Houe 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4. Med ansøgning af den 26. oktober 2015, har du ansøgt Lemvig Kommune om tilladelse

Læs mere

Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé Hillerød

Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé Hillerød Hillerød Kommune Trafik, Vej og Park Trollesmindeallé 27 3400 Hillerød Høring af forslag til reguleringstilladelse af 3 rørlagte vandløb beliggende ved Overdrevsvejen og Hestehavevej i Hillerød Høring

Læs mere

8382 Hinnerup Tlf

8382 Hinnerup Tlf Peter Møller Skanderborgvej 156 8382 Hinnerup Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til regulering af vandløb på matriklel

Læs mere

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013 Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast 3. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ståhal - Tyvkærvej 33, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en stålhal

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Bjørn Plovsgård Callesen Nr. Ilstedmarkvej 5 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 13. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12129 Afgørelse

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Karsten Nielsen Terpvej 9 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. februar 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-1169 Afgørelse om at fodersilo kan

Læs mere

Afgørelse Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus, erstatter eksisterende, ny placering, Grædstrupvej 56, 8740 Brædstrup

Afgørelse Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus, erstatter eksisterende, ny placering, Grædstrupvej 56, 8740 Brædstrup Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Tom Jensen Grædstrupvej 54 8740 Brædstrup Byggesag Sagsbehandler: Hanne Lind Direkte: 76292572 Mobil: 7629 2572 Afgørelse Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus,

Læs mere

Tilladelse til at udlægge sten i Vandløb ved Ans

Tilladelse til at udlægge sten i Vandløb ved Ans Silkeborg Kommune Natur og Miljø Att.: Martin Andersen martin.andersen@silkeborg.dk Kun sendt via e-post 20. oktober 2014 Tilladelse til at udlægge sten i Vandløb ved Ans Silkeborg Kommune meddeler i medfør

Læs mere

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013 Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej 4 7330 Brande 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/garage - Den Gyldne Middelvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro Side 1/5 Else-Marie Kannegaard Olsen Kragbækvej 4 7500 Holstebro Dato: 15-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Der er ikke gennemført naboorientering, fordi det ansøgte skønnes at være af underordnet betydning for naboer, jf. planlovens 35 stk. 6.

Der er ikke gennemført naboorientering, fordi det ansøgte skønnes at være af underordnet betydning for naboer, jf. planlovens 35 stk. 6. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Per Yde Kristensen Hellerødvej 17 Hellerød 7790 Thyholm Landzonetilladelse til indretning af to ferielejligheder

Læs mere

Afgørelse om at der kan opføres en fodersilo på Østermarksvej 5,

Afgørelse om at der kan opføres en fodersilo på Østermarksvej 5, HKN opdræt Aps Østermarksvej 4 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. august 2012 Journal nr. 2012-13326 Sagsbehandler Pia Caspersen Telefon direkte 76 16 51 41 E-mail pini@esbjergkommune.dk Afgørelse om at

Læs mere

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Anton Møller Fundervej 98 7442 Engesvang 25. juni 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til udnyttelse af tagetage - Fundervej 98, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning.

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning. TEKNIK OG MILJØ Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8159 ngosbl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 06.02.10-P19-1-05 Tilladelse til vandløbsrestaurering, Udlægning

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Henning Holm Christensen Ølufgårdsvej 51 6715 Esbjerg N Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2012 Sagsbehandler Thomas Løkkebø Telefon direkte 76 16 51 23 Sags id 2012-7898 Afgørelse om at maskinhus

Læs mere

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017.

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017. Favrskov Kommune Torvegade 7 8450 Hammel Att: Carsten Monsrud Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe Torvegade 74, 6700 Esbjerg Birkeland A/S Roager Østermark 4 6760 Ribe Dato 30. august 2016 Sagsbehandler Karen Brink Nielsen Telefon direkte 76 16 51 36 E-mail kabn@esbjergkommune.dk Sagsid 16/17049 Afgørelse

Læs mere

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013 Finn Jakobsen Tyvkærvej 31 7430 Ikast 11. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af carport, Tyvkærvej 31, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en ny carport

Læs mere

Esbjerg Kommune bemærker indledningsvis, at byggeriet allerede er etableret og at denne sagsbehandling omhandler lovliggørelse af projektet.

Esbjerg Kommune bemærker indledningsvis, at byggeriet allerede er etableret og at denne sagsbehandling omhandler lovliggørelse af projektet. Henrik Jensen Lundsbjergvej 3 6760 Ribe Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 24. august 2012 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2012-7965 Afgørelse om at kornsilo kan

Læs mere

Tilladelse til anlæggelse af vandhul i beskyttet eng - Blæsbjergvej 12.

Tilladelse til anlæggelse af vandhul i beskyttet eng - Blæsbjergvej 12. Carsten Dahl Godballe Blæsbjergvej 12 Bøvling 7650 Bøvlingbjerg 7. november 2014 Tilladelse til anlæggelse af vandhul i beskyttet eng - Blæsbjergvej 12. Med ansøgning af den 10. oktober 2014, har du ansøgt

Læs mere

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post 4. april 2019 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 20. marts 2019 modtaget en henvendelse om, at du ønsker

Læs mere

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Landzonetilladelse til opførelse af et nyt stuehus - Ågade 7, 7442 Engesvang Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Jens Bjerregaard Filskovvej Brande. 11. juli Godkendelse af anmeldelse af etablering af skov Filskovvej 66, 7330 Brande

Jens Bjerregaard Filskovvej Brande. 11. juli Godkendelse af anmeldelse af etablering af skov Filskovvej 66, 7330 Brande Jens Bjerregaard Filskovvej 66 7330 Brande 11. juli 2019 Godkendelse af anmeldelse af etablering af skov Filskovvej 66, 7330 Brande Du har den 27. maj 2019 anmeldt skovrejsning på matrikel nr. 1af, Hallundbæk

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015 Ikast-Brande Spildevand as Europavej 2 7430 Ikast 7. maj 2015 Landzonetilladelse til udstykning og etablering af regnvandsbassin - matr. nr. 13a Uhre By, Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/6 Amphi Consult v/ Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5, Skarrild 6933 Kibæk Dato: 28-09-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-117-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012 Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej 10 7441 Bording 21. december 2012 Landzonetilladelse til opførelse skur - Vester Moselundvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej Jens Vesti Ernstsen Kirkebrovej 3 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 21. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12133 Afgørelse om at bygning

Læs mere

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013 Jan Østergård Skyggevej 24 7441 Bording 14. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af maskinhus - Bordinglund 1c, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et

Læs mere

Høring i henhold til vandløbsloven

Høring i henhold til vandløbsloven Høring i henhold til vandløbsloven Høring i henhold til vandløbsloven: projekt vedrørende etablring af overkørsel i Brandstrup bæk I forbindelse med at Favrskov kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse

Læs mere

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Torben Schmidt Christensen Teglværksvej 65 8766 Nørre Snede 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende udhus - Teglværksvej

Læs mere

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af to fodersiloer - Sdr. Ommevej 33, 7330 Brande

Læs mere

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013 Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande 10. september 2013 Landzonetilladelse til kælkebakke - Blåhøj Stationsvej 32, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Adrianus Cornelius Maria van Beek Fjelstrupvej Videbæk

Adrianus Cornelius Maria van Beek Fjelstrupvej Videbæk Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Adrianus Cornelius Maria van Beek Fjelstrupvej 11 6920 Videbæk Sagsbehandler Poul Bennetzen Direkte telefon 99741560 E-post

Læs mere

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013 Jesper Feldbak Lyngtoften 26 7430 Ikast 10. juni 2013 Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus samt bygning med garage, hestebokse og opbevaring i tilknytning hertil Ikast-Brande Kommune har behandlet din

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af sandfang i Nygårdsmoseløbet

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af sandfang i Nygårdsmoseløbet Odsherred kommune Vandteam Nyvej 22 4573 Højby 2. august 2018 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af sandfang i Nygårdsmoseløbet _ Odsherred Kommune har udarbejdet et projekt til

Læs mere

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012 Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej 10 7441 Bording 8. oktober 2012 Landzonetilladelse til opsætning af solcelleanlæg - Teglgårdsvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord.

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord. Uffe Strandby Naturstyrelsen Vestjylland Forstfuldmægtig Gl. Landevej 35 7620 Lemvig 15. marts 2016 Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees.

Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Tonny Brian Christensen Sandbækvej 9 Nees 7570 Vemb 2. oktober 2015 Tilladelse til etablering af ny put and take sø - Sandbækvej 9, Nees. Lemvig Kommune har den 21. august 2015 modtaget en ansøgning om

Læs mere

SKOVDYRKERFORENINGEN SYD A.M.B.A. Brejning Søndergade Børkop. 13. maj 2019

SKOVDYRKERFORENINGEN SYD A.M.B.A. Brejning Søndergade Børkop. 13. maj 2019 SKOVDYRKERFORENINGEN SYD A.M.B.A. Brejning Søndergade 26 7080 Børkop 13. maj 2019 Godkendelse af anmeldelse af etablering af skov Hampenbjergvej 7A, 7362 Hampen Du har den 27. marts 2019 anmeldt, at du

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Landzonetilladelse til overdækning og depotrum - Gejlbjergvej 4/Gydevej 1, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Karsten Jørgensen Sønderhedevej 42 6710 Esbjerg V Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 3. oktober 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-21888 Afgørelse om at

Læs mere

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose Notat Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose behandler en ansøgning om regulering af Lilleå ved etablering af et vandingssted på matr. nr. 5hø, Hinnerup By, Grundfør. Høringsmaterialet

Læs mere

Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring af halm mm. på Ribevej 48, 6740 Bramming

Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring af halm mm. på Ribevej 48, 6740 Bramming Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 8. august 2016 Sagsbehandler Karen Brink Nielsen Telefon direkte 76 16 51 36 E-mail kabn@esbjergkommune.dk Sagsid 16/12935 Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring

Læs mere

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e.

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e. Finn Svenstrup Vesterbro 5 8850 Bjerringbro Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af en overkørsel over

Læs mere

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Landzonetilladelse til brug af eksisterende målemast i Drantum, i yderligere

Læs mere

Dispensation fra 3 til gensslyngning af Flynder Å og anlæggelse af 2 søer ved Vilhelmsborg Dambrug

Dispensation fra 3 til gensslyngning af Flynder Å og anlæggelse af 2 søer ved Vilhelmsborg Dambrug Jane Grooss Teknik & Miljø Natur & Miljø 16. marts 2015 Teknik & Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Telefon: 9663 1200 Mail: teknik@lemvig.dk J.nr.: 01.05.08P25-0022 S.nr.: 73586 B.nr.: 982084 Ref.: INHE Dir.tlf.:

Læs mere

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8,

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, Thomas Månsson Grarupvej 8 7330 Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse

Læs mere

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013 Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej 15 7430 Ikast 23. juli 2013 Landzonetilladelse til opstilling af et jordbaseret solcelleanlæg på matr.nr. 1n, Fonnesbæk Gde, Ikast, beliggende ved Vester

Læs mere

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Møldal Ejendomme ApS Møllebakken 7 3230 Græsted Sag: 02.34.02-G01-638-18 27. september 2018 Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Ejendommen 1 ch Græsted By,

Læs mere

Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18

Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18 Ejer Sag: 01.05.02-P25-87-18 5. september 2018 Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18 Gribskov

Læs mere

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Keld Arne Nielsen Ejstrupvej 18 7362 Hampen 7. november 2018 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 11. oktober 2018 modtaget en henvendelse om, at du ønsker at rydde

Læs mere

Landzonetilladelse. Et vandhul på 800 m 2

Landzonetilladelse. Et vandhul på 800 m 2 TEKNIK OG MILJØ Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9828 2828 www.herning.dk Landzonetilladelse Vedr.: Ejendommen Kiersvej 4, 7451 Sunds Matrikel nr.: 1C, Røjen By, Sunds Tilladelse

Læs mere

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å Jesper Søgaard Lerbjergvej 20 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling

Læs mere

SKIVE VAND A/S Norgesvej Skive. Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å

SKIVE VAND A/S Norgesvej Skive. Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg SKIVE VAND A/S Norgesvej 5 7800 Skive Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å Viborg Kommune har d. 12. februar 2016 modtaget en ansøgning fra SKIVE

Læs mere

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb Side 1/5 Flemming Helgesen Rørsgårdsvej 25 7570 Vemb Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-508-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013 Kurt Dalby Krattet 25 7442 Engesvang 3. september 2013 Landzonetilladelse til tilbygning til eksisterende maskinhus, Krattet 25, 7442 Engesvag Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Lars Stougaard Horseskovvej Svendborg. Tilladelse til genåbning af rørlagt strækning af Ormerenden

Lars Stougaard Horseskovvej Svendborg. Tilladelse til genåbning af rørlagt strækning af Ormerenden Lars Stougaard Horseskovvej 10 5700 Svendborg Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Tilladelse til

Læs mere

www.ikast-brande.dk Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014

www.ikast-brande.dk Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til inddragelse af garage til beboelse inkl. loftsudnyttelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for regulering af Gjessø Bæk ved Gjessø

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for regulering af Gjessø Bæk ved Gjessø Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Sendt med mail til: ma@silkeborg.dk 19. juni 2017 Afgørelse om ikke-vvm-pligt for regulering af Gjessø Bæk ved Gjessø Silkeborg Kommune, Natur og Miljø har

Læs mere

Miljø og Natur. VVM Der er foretaget en VVM-screening af projektet se vedhæftede screeningsskema.

Miljø og Natur. VVM Der er foretaget en VVM-screening af projektet se vedhæftede screeningsskema. Lisbeth og Henrik Askholm Strandby Skov 15 5683 Haarby Godkendelse vedr. åbning af et privat rørlagt vandløb ved Strandby Skov, Haarby Assens Kommune meddeler hermed godkendelse jf. 16 & 17 i bekendtgørelse

Læs mere

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Aagaard Persson Hanningvej 12 7430 Ikast 4. maj 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til opført carport m.m., Engtoften 44, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016 Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 6. oktober 2016 Landzonetilladelse til etablering af en dobbelt carport på matr. nr. 12d, Hestlund By, Bording, beliggende ved Nedre Hestlundvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Projektområdet omfatter dele af matriklerne 61,79, 632,719, 7000g Nybøl ejerlav, Nybøl.

Projektområdet omfatter dele af matriklerne 61,79, 632,719, 7000g Nybøl ejerlav, Nybøl. Vand og Natur Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Reguleringssag delvist lovliggørende tilladelse Sønderborg Kommune, Vand og Natur, giver hermed tilladelse til regulering af Bredbæk bag ejendommen Præstevænget

Læs mere

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-10-2018

Læs mere

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførsel af kedelhus til

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Landzonetilladelse til ny overdækning samt tilbygning til pedelværksted - Gejlbjergvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Landzonetilladelse til toiletbygning - Herningvej

Læs mere