AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING"

Transkript

1 B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 31. MAJ 2006, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst til de fremmødte. Også en velkomst til Telia Stofas repræsentant. Dagsorden punkt 1: Ole Dalsgaard vælges. Generalforsamlingen erklæres for lovligt og beslutningsdygtig. Dirigenten oplæser dagsorden, samt regler for afholdelse af denne generalforsamling. Der er 23 stemmeberettigede. Indlæg skal ske fra talerstolen. Dirigenten: Dagsorden punkt 2, beretning. Dagsorden punkt 2: Beretning v/formanden. Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område med de mest optimale, og naturligvis lovligt modtagelige, programmer til den mest økonomiske pris. Efter sidste års generalforsamling blev beslutningsreferatet lagt ud på infokanalen og på vores hjemme side umiddelbart efter generalforsamlingen. For at sikre, at alle har frekvensen på INFO kanalen og vores Web adresser, er disse oplysninger vedlagt denne generalforsamlingsindkaldelse. Vi er bekendt med at INFO kanalen er langsom til at få oplysningerne på. Derfor anbefaler vi også at man bruger Internettet i det omfang, man har mulighed for dette. INFO kanalen er så primært til de medlemmer, der endnu ikke har Internet. Vores overordnede målsætning, som jeg starter generalforsamlingen med, får større og større betydning eftersom tilbud og muligheder udvikles i branchen, og TV udbydere bejler til

2 forbrugerne gunst igennem betalingskanaler og flere TV kanaler med samme indhold som tilbydes fra konkurrerende programudbydere. Som eksempel kan nævnes TV 2 s sidste skud på stammen, TV 2 Filmkanal. Man kan overveje om det er manglen på Film eller, TV 2 s markedsandel der danner baggrund for lanceringen. Det er dog ikke derfor vi har manglet den på anlægget, men dette skyldes et svigt hos vores leverandør, Telia Stofa. Det skal vi naturligvis beklage. Og sådan vil vi se flere tiltag. Det bliver billigere at fremstille TV, samtidig med at programudbyderne også bliver mere kommercielle. Derfor er det også godt at generalforsamlingen sidste år bakkede op om bestyrelsens forslag om at dele programafstemningen op i pakker, i stedet for en lang stemmeseddel. Forslaget er nu afprøvet ved den afstemning der blev afsluttet i 1. kvt Ser vi bort fra de Danske programmer, oplevede vi et udbud der var 2-3 gange større i hver kategori, end det vi havde fastlagt af antal kanaler på baggrund af den samlede kanalkapacitet. Opdelingen i programgrupper, bevirkede at de programmer inden for gruppen der fik flest point, kommer på anlægget, og alsidigheden blev fastholdt. Denne opdeling af programgrupper gav også et bedre overblik for dem der skulle afgive stemmer. I stedet for en lang seddel kunne man nu vælge sine favoritter i hver gruppe, fordi man også kendte gruppens antal mulige kanaler. Dog så vi da også enkelte stemmesedler, hvor alle sportsprogrammer fik maksimum point, og alle andre programmer fik ingen eller kun få point. Det er op til den enkelte hvordan man ønsker at bruge sine stemmer, men målsætningen er klar: Alsidighed på anlægget. Hvem er det så der bestemmer indholdet på vores antenneanlæg. Ja alle får tilbuddet. Dem der har svaret har følgende profil: 69,1 % mand og 42,6 % kvinde (der er enkelte hvor begge køn har svaret) Alder: 0 % < 20 / 22,1 % / 52 % / 23,5 % > 61 år Altså over 50 % af stemmerne kommer fra personer mellem 41 og 60 år. Her kunne vi godt tænke os, at flere yngre deltog i demokratiet. Lad det være en udfordring. Den fremtidige programflade blev sat på infokanalen og hjemmesiden. De nye programmer kommer på anlægget d. 1/7. idet der er aftaler, der skal opsiges og andre skal indgås.

3 Dog er der igen sket en beklagelig sammenblanding, som vi i øjeblikket er ved at få rettet. Vi skal sammen med Telia Stofa, have bedre styr på denne udvikling. Sidste års generalforsamling besluttede også, at bestyrelsen vil råde over en kanal samt et beløb svarende til 5 % af den årlige betaling. Det er vi også glade for, for allerede før forårets afstemning er effektueret skal bestyrelsen tage stilling til et nyt filmprogram, der bærer navnet Scandinavia, som er et samarbejde mellem Telia Stofa og nogle filmselskaber bl.a. med film fra Bille August, Lars fon Trier m.m.. På papiret ser projektet spændende ud, og TV 2 Film har da også været i pressen med røgslør omkring kanalen, så vi må se hvad den har at byde på i praksis. Dette blot, for at illustrere at havde bestyrelsen ikke det nødvendige råderum, skulle vi indkalde til en ekstra ordinær generalforsamling, for at få lov til at være aktuelle. Det vil også virke utidssvarende. Et medlem stillede sidste år et forslag på generalforsamlingen, at bestyrelsen skulle undersøge mulighederne for at få en programpakke mere på anlægget. Programpakken skulle indeholde alle Danske kanaler, samt National Geographic og et Engelsk Nyhedsprogram. Programpakken skulle fastsættes af bestyrelsen, og ikke indgå i vores normale programafstemninger. Vi har opdelt undersøgelsen i 5 forum. 1.: Medlemsudviklingen i foreningen: Vi er nu 790 medlemmer i alt, en fremgang på 1,1 %. Antal medlem med den lille pakke 1, er nu 18, et fald med 5,2 %. Andelen af pakke 1 medlemmer er på 2,3 % 2: På den nylig afholdt programafstemning, svarede kun 8,3 % at de overvejede en anden programpakke inden for det næste år, hvorimod 82,4 % svarede nej til at man overvejede at skifte programpakke næst år. 3.: I dag består anlægget af en programpakke bestående af gratis kanal og med mulighed for Internet IP telefoni m.m., og en programpakke bestående af betalingsprogrammer. Denne pakke består altså af 97,7 % af foreningens medlemmer. Deler man denne pakke op i en programpakke mere, kan man risikere, at kontrakterne med programudbyderne bliver dyrere, fordi deres programmer så ikke kan ses af alle medlemmer. Det vil betyde at de 97,7 % af medlemmerne, der i dag modtager alle programmer, vil komme til at betale en forhøjet pris for deres programmer. Dertil kommer en forhøjelse af administration af en pakke mere, samt tekniske vanskeligheder og udgifter.

4 4.: Tager vi det Offentlige rum har vi også undersøgt forholdene hos Koda/copydan, der opkræver afgifter til kunstnerne. De anbefaler bestemt heller ikke flere opsplitninger, da omkostninger med registrering set i lyste af kundetilfredsheden ikke står i forhold til hinanden. Hos FDA fraråder man på det bestemteste også flere programpakker, idet deres erfaring med flere programpakker kun giver flere utilfredse medlemmer. Som Direktør Søren Birksø sagde, er der et lineært forhold mellem antal programpakker og utilfredshed med programudbuddet. Et anlæg på Fyn havde testet 10 programpakker med mulighed for pakkeskift hvert kvartal. Her viste sig ikke en større tilfredshed, for naboen jo havde en anden pakke end en selv, og den må være mere spændende. Osv. 5.: Leverandøren, Telia Stofa, som jo ejer anlægget, anbefaler bestemt heller ikke en pakke mere. Når vi ser de tiltag vi har haft det sidste år, med et driftsikkert anlæg, udvikling med det digitale spejl, og hvad der måtte komme, kan vi naturligvis bestemme, om vi vil bruge pengene til ekstra filtre og ekstra kapacitet på alle fronter til en programpakke mere, eller om vi vil bruge pengene til fremtidssikre anlægget bl.a. for dem der ønsker at se VM i 3 D På baggrund af de fem områders manglende anbefalinger, tenderende til advarsler i mod en ekstra programpakke, vil bestyrelsen ikke på nuværende tilbyde en programpakke mere. Det har for stor omkostning i forhold til de fordele, der vil kunne tilgodese 18 medlemmer med pakke 1 svarende til 2,3 %. De 97,7 % har jo også krav på at vi udvikler anlægget i fremtiden. På sidste års generalforsamling fortalte Erik Hansen om hans pragmatiske sejr omkring Telestyrelsen og DR. Emnet var at få disse parter til at tale sammen, så vi kunne få DR 2 leveret på anlægget uden irriterende afbrydelser. Erik Hansen er også en flittig bruger af anlægget og ikke mindst på radiokanalerne, et område som vi har lovet generalforsamlingen at opprioritere. Efter generalforsamlingen talte vi om dette indlæg, og besluttede os for at kontakte Erik Hansen for at spørge om han ikke ville hjælpe bestyrelsen med at tjekke anlægget, især i dagtimerne hvor vi er på arbejde. Det indviede Erik Hansen i at hjælpe os med. Det betyder at vi jævnligt modtager en komplet fortegnelse over test af anlægget, og ikke mindst radiokanalerne. Jeg vil godt her takke dig for din flotte indsats. Det er betryggende for os i bestyrelsen at vi også har en uden for bestyrelsen, der tjekker anlæggets kvalitet. På sidste års generalforsamling lovede bestyrelsen også, at vi ville informere om IP telefoni på INFO kanalen og på vores hjemmeside. Vi havde deltaget i forskellige møder hvor udbydere havde forelagt deres syn på fremtiden med IP telefonien, samt Telia Stofas syn på teknikken på markedet.

5 Vi havde også et møde med et medlem i foreningen, der havde IP telefoni i hjemmet, og efter disse møder meldte vi ud med de 3 grundprincipper, der ligger i IP telefoni over Internettet. Indlæggene kan stadig ses, og det er op til medlemmerne selv, om man ønsker at supplere med IP telefoni. I årets løb har vi også indført muligheden for at kunne modtage det Digitale Spejl på anlægget. Ved at købe en lille boks kan man få sine signaler leveret i et digitalt spejl på sit TV. Igen er vi altså på forkant med udviklingen. Markedsføringen af det digitale spejl fik en grundejerforening til at klage over indførslen af det digitale spejl. Især 2 hovedpunkter var gjort gældende i brevet til foreningen. 1.: Prisen for Settop boxen og abonnementsprisen for at modtage det digitale spejl. 2.: Bestyrelsens grundlag for at træffe en sådan beslutning. Hvad angår prisen for boxen, samt abonnementsprisen for at modtage signalerne i det digitale spejl, lod vi Telia Stofa svare på, idet bestyrelsen ikke har den nødvendige tekniske indsigt til at kunne dokumentere for prissætningen. Aktuelt skete det, at TDC kører et slagtilbud på et lager af dekodere, samtidig med at Telia Stofa indfører Stofa Extra. Man kan vel ikke fortænke TDC i at være aktiv i en sådan situation. Konkurrence er sundt. Til gengæld svarede bestyrelsen på, hvorfor vi har truffet beslutningen om at indføre det digitale spejl. Det er bestyrelsens opfattelse, at når det er teknisk forsvarligt at indføre et tilbud til medlemmerne, der udvikler brugen af vores anlæg, eller giver medlemmerne bedre betingelser i anvendelse af anlægget, skal vi sandelig gøre dette. Det skal være et tilbud, og ikke en tvang, på samme måde som det er med Internettet. Så må Telia Stofa på almindelige markedsvilkår sikre, at de ikke skyder sig selv i foden med en fejlagtig prissætning. Jeg kan love at vi i bestyrelsen vil følge prisudviklingen på dette marked. I lighed med et andet køb af teknik, går udviklingen stærkt. Man når ikke ud med emballagen til sin nye PCér, før der er kommet en ny model på banen. Dette gælder også StofaExtra. En ny dekoder er på vej til dem der ønsker at se VM i fodbold i HD kvalitet. Dette vil blive markedsført.

6 DR og TV 2 er startet med digitaliserede udsendelser. Ønsker man at modtage signalerne i digital form, skal man have en dekoder. Se mere på Stofa s hjemmeside, eller ring til salgsafdelingen. Kvaliteten på anlægget må siges at være stabilt i det forløbne år. Anlægget består jo af en masse omsættere og forstærkere, der står ude i al slag vejr. Oplever nogen signalforringelse, er anlægget forsikret, så fejlene bliver rette uden omkostninger for foreningen eller det enkelte medlem. Skyldes fejlen at man selv har ødelagt noget på sin adresse, er anlægget dog ikke forsikret. Vi har i dag 790 tilsluttede TV signalet og 417 tilsluttede Internettet ( 53 % ). Bestyrelsen har i år været til Repræsentantskabsmøde i FDA. Et godt møde, der besluttede at FDA skal fortsætte med at være den politiske vagthund mellem myndigheder, programleverandører, teknikleverandører og antenneforeningerne. Et visionært forslag om man skulle tilbyde et signalsikkerhedsnet i hele Danmark, blev nedstemt, også med vore stemmer. Ser vi fremad vil der stadig ligge nogle spændende udfordringer i digitaliseringen af TV signalerne. Med starten af HD TV til VM i sommer tages der hul på denne udvikling og vi vil følge udviklingen på nært hold, og være med hvor det er teknisk og økonomisk forsvarligt. IP telefonien vil helt sikkert også udvikle sig. Nye muligheder er set, hvor teknikken udvikles, og gøres mere spændende og enklere. Her vil bestyrelsen også følge udviklingen, og sikre vores deltagelse i møder m.m.. omkring området. I det hele taget spår vi en fremtid med flere aktiviteter og møder. Sidst er der taget initiativ til i Telia Stofa regi at etablere en overordnet antenneforening for mindre selvstændige antenneforeninger. Formålet er at kunne leve op til alle de nye tekniske krav. FDA forventer også flere aktiviteter for medlemsforeningerne. Hvad angår vores anlæg, vil vi forsøge at få flere med på anlægget i det område hvor der står uudnyttede standere. Til sidst vil gerne takke bestyrelsen for en god og saglig indsats i det forløbne år. Jeg vil også takke Telia Stofa for i år, og ønsker at udviklende samarbejde i det kommende år.

7 Dirigenten: Så er beretningen stillet til diskussion. Poul Nymark: Opfordrede bestyrelsen til at udsende beretning sammen med indkaldelsen, da der kun møder 23 stemmeberettiget op til generalforsamlingen. Takker bestyrelsen og Telia Stofa for et godt stykke arbejde, det også gælder Internettet. Gert Leinert: Hvorfor er der så mange grupper til programafstemningen, Det fremgik ikke af rigtigt af beretningen. Erling Hansen: Forklarer baggrunden for opdelingen i grupperne ved programafstemningen, og påpeger at det blev vedtaget på sidste års generalforsamling. Erik Hansen: Forklarer hvordan kanalkontrollen foretages, og han er glad for opgaven, og mener også at det er blevet bedre. Formanden: Noterer Poul Nymarks ønske om at udsende beretning, men siger også at vi ønsker at gå så meget digitalt som muligt. Måske kunne vi sætte beretningen på infokanalen op til generalforsamlingen. Takker igen Erik Hansen og roser ham for formatet at kanalundersøgelserne. Beretning blev enstemmigt godkendt. Dirigenten: Næste punkt er aflæggelse af regnskab: Kassereren: Er der spørgsmål. Dirigenten: Konstaterer, at regnskabet er godkendt. Dirigenten: Oplæser punkt 4: fastsættelse af kontingent, samt budget. Kassereren: Bestyrelsen foreslår uændret kontingent, kr. 25,00. Dirigenten: Konstaterer, at kontingent og budget for det kommende år er godkendt. Dirigenten: Oplæser punkt 5, og konstaterer at der ikke er indkomne forslag. Dirigenten: Oplæser punkt 6, valg: Formanden Torsten Vester genvælges.

8 Bestyrelsesmedlem Kenneth Højstrøm genvælges. Jam Boring genvælges. Suppleant Ole Dalsgaard genvælges. Suppleant Erling Hansen genvælges. Revisor Vagn Petersen genvælges. Revisor suppleant Leif Zeigler genvælges. Dirigenten: Oplæser punkt 7, orientering fra Telia Stofa: John Skovgård: Takker for samarbejdet, og er glad for rosen fra et medlem. Taler om StofaExtra som introduceres med ny settopbox i forbindelse med VM i Tyskland, så man kan se VM i 3D. Frank Bergen: Nu kommer box 2- eller3? John Skovgård: Det er box 2. Prisen er 2.995,-, og en indbytning pris er kr ,- Søren Larsen: Hvorfor er 3+ dårligt? Har lige fået StofaNet. Har brugt 127,- den første dag. Det forstår jeg ikke? John Skovgård: En af grundene til forbruget kan være Windows opdatering. Der har været en trafik. Ring til Stofa. Jeg noterer at 3+ er dårligt flere steder, og tager dette med hjem. Damgaard: Jeg har dårligt 3+. Jeg har mange dårlige TV kanaler og dårligt Stereo signal. John Skovgård: Opfordrer til at fejlmelde hos Telia Stofa. Er det signalet i standeren er det gratis. Er det inde i huset, koster det noget. Du skal sammenligne signalet med din telefon. Erling Hansen: Har haft StofaNet i lang tid uden problemer. Jeg tror dit forbrug skyldes opdatering. Jeg syntes deres net er godt. Søren Larsen: Hvad er det digitale spejl. Hvad med at vise dette på generalforsamlingen? John Skovgård: God ide. Du kan også se forskellen hos os på Telia Stofa. Dirigenten: Oplæser punkt 8, eventuelt:

9 Ole Dalsgaard: Jeg har IP telefoni derhjemme. Min erfaring er meget god med IP telefoni, når Internettet er stabilt. Jesper Larsen: I kalder afstemningen for vejledende. Det er det hos jer. Hvad koster den nye pakke. Jeg er ked af Nicolodean ikke er med i den nye pakke. Men vi har da fået Rai Uno. Formanden: Der er ved at komme nye priser. Prisen er næsten status Qua. Programafstemningen er vejledende. Bestyrelsen fastsætter den endelige programpakke ud fra alsidighedsprincippet. Men udgangspunktet er med respekt for afstemningen. Nicolodiean er under programgruppe 10. Disney fik flest point, Cartoon fik 640 og Nicolodiean kom på en 4 plads. Dette følges. Programmet var til afstemning. Dirigenten: Lukker generalforsamlingen. Formanden: Takker af o o o O O O o o o -----

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 26. MAJ 2004, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 25. MAJ 2005, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2007! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2008! Nøragersminde antenneforening blev stiftet for 20 år siden. Den 19. Januar1988 afholdt Nøragersminde antenneforening stiftende generalforsamling

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores

Læs mere

Faaborg By s Antenneforening

Faaborg By s Antenneforening Referat fra Faaborg By s Antenneforening Ordinær generalforsamling Mandag den 20. april 2009 kl. 19:00 På restaurant Klinten i Faaborg Fremmøde: Bestyrelsen: Erik Andersen, Per Smith, Finn Junker og Ib

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013!

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! N0RACERSMINDE ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! Jubilæum: I år er det 25 år siden foreningen blev stiftet. Grundlaget var at sikre vores område mod paraboler,

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121

Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 seragershinde ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforening generalforsamling maj 20121 Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den rnålsætninq, vi altid har arbejdet ud fra,

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen.

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen. Ekstraordinær generalforsamling i Nykøbing Sjælland Antenneforening tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i aulaen på Grundtvigsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 194 stemmer heraf

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Generalforsamling 26. april 2006

Generalforsamling 26. april 2006 Formandens beretning for året 2005 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke og derefter gå over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING

AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING S0RAGERSMINDE ANTENNEfORENING BESLUTNINGSREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI N0RAGERSMINDE ANTENNEFORENING TIRSDAG D. 18. MAJ 2010, N0RAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Dagsolden punkt l= Poul Nymark rælgæ.

BESLUTNINGSREFERAT. Dagsolden punkt l= Poul Nymark rælgæ. }dfr RACIHsPT i NDE AN TENNEFOREIT ENG BESLUTNINGSREFERAT AF ORDINÆR GEN EMLFORSAM LINGI NøMGERSMIN DE ANTEN N EFORENING TIRSDAG D. 27. MÆ 2OOB. NøMGERSMINDECENTRET. LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen,

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. 1. Valg af dirigent Dagsorden Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro.

Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2012 kl. 19.30 på Gandrup Kro. Der var fremmødt 58 stemmeberettigede medlemmer. Velkomst ved formand Flemming Madsen. 1: Valg

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning.

Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Beretning 2012. Antenneforeningens 40. beretning. Året 2012 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. Vi fejrede 40 års jubilæum på Pejsegården, hvor mange af vores medlemmer mødte

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

Birkelse Ryaa Antenneforening FORMANDENS BERETNING 2010

Birkelse Ryaa Antenneforening FORMANDENS BERETNING 2010 Birkelse Ryaa Antenneforening Birkelse 2. marts 2011 FORMANDENS BERETNING 2010 Så er vi igen samlet til generalforsamling i Antenneforeningen, denne gang er det 8 gang vi er samlet. Vi skal se tilbage

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Middelfart Antenneforening

Middelfart Antenneforening Middelfart Antenneforening Referat fra generalforsamlingen mandag den 10. marts 2008, kl. 19.00 i Middelfart-salen, Kulturøen, 5500 Middelfart Dagsorden iflg. 5a i vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 14/3 2001 kl.18.30 på Sæbygårdskolen Til Dirigenten & Bestyrelsen Deltagere: Der var 115 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Der var medbragt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Punkt 2. Formandens beretning. Afholdt 23. februar, 2015 i Munkebo Forsamlingshus

Punkt 2. Formandens beretning. Afholdt 23. februar, 2015 i Munkebo Forsamlingshus Afholdt 23. februar, 2015 i Munkebo Forsamlingshus 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse og bestyrelsessuppleanter 6.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen.

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 10. marts 2010. Kl. 19,00 På Holluf Pile Skolen. Der var fremmødt 72 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 9 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Der afholdes ordinær generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.00 i Svinninge forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Svinninge Antenneforening Ekstrabetaling. 29-01-2013. Nogle medlemmer har modtaget et girokort med regulering af priser for 2012. Dette skyldes at pakkevalget pr. 1/9 2012 ikke blev regulert dengang. Da

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken Vedtægter for Antenneforeningen Søparken ANTENNEFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: ANTENNEFORENINGEN SØPARKEN. Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer Formandens beretning for 2012 Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013 Kære medlemmer Efter at vi nu har etableret os med YouSee's programpakker, så skulle man måske mene, at der ikke kan være så

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00

Referat af Generalforsamlingen i. Bredballe Strands Antenneforening. 19. februar 2007 kl. 19.00 Referat af Generalforsamlingen i Bredballe Strands Antenneforening 19. februar 2007 kl. 19.00 Sted: Bredballe Sognegård Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og nedsættelse af stemmeudvalg) 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det.

Udskudt indtil der eventuelt blev behov for det. ntenneforeningen orup Møde: Ordinær generalforsamling 2007 Dato: 11.4.2007 Kl.: 19.00 Sted: Landbo Centrum, Møllevej 15 Deltagere: 42 medlemmer fremmødt. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Henning Simoni

Læs mere

Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst

Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst Ordinære Generalforsamling 2012 Antennelaug 78 Øst Afholdt den 27. februar, 2012 i Munkebo Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Formanden bød velkommen til de 16 fremmødte. .Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent. Ole Dalsgaard Jensen blev valgt.

Formanden bød velkommen til de 16 fremmødte. .Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent. Ole Dalsgaard Jensen blev valgt. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 24. MAJ 2015, KULTURZONEN Formanden bød velkommen til de 16 fremmødte..dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Ole Dalsgaard Jensen blev valgt. Han takkede for

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19:00 i auditoriet på KUC, Ågade 27

Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19:00 i auditoriet på KUC, Ågade 27 Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19:00 i auditoriet på KUC, Ågade 27 Der var fremmødt 78 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent. På forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007. 13-11-2007 mast-bb 1

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007. 13-11-2007 mast-bb 1 Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007 13-11-2007 mast-bb 1 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse - Valg af kasserer

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN

Grundejerforeningen DAMGAARDEN Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 22. ordinære generalforsamling den 24. marts 2010 APRIL 2010 Referat af: 22. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Onsdag d. 24. marts 2010

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Generalforsamling. I Skalborggaardhallen 24. november 2014

Generalforsamling. I Skalborggaardhallen 24. november 2014 Aalborg, den 25. november 2014 Generalforsamling. I Skalborggaardhallen 24. november 2014 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg at dirigent. 2. Vedtagelse at forretningsorden. 3. Beretning om

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 29/2 2012 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 61 fremmødte medlemmer inklusive 4 bestyrelsesmedlemmer. Torben Sørensen var fraværende grundet sygdom Frank Hermansen,

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter

Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling. Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter Ændringsforslag til gennemgang på General forsamling Tidligere vedtægter Ændring Nye vedtægter 1.: Navn og hjemsted: Laugets navn: Herlufmagle-Gelsted Antennelaug. Laugets hjemsted: Gelsted. 1.: Navn og

Læs mere

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013.

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Formandens beretning: Jeg vil gerne byde velkommen til den 39. ordinære generalforsamling i Aabybro Antennelaug. Konstituering: Efter

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø

Læs mere

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012

Møllegårdens Antennelaug. Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Møllegårdens Antennelaug Referat fra generalforsamlingen Den 24. april 2012 Formanden Kim Troelsted bød velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Til dirigent blev Kurt Povlsen enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug torsdag den 27. maj 2010 kl. 19.00 i Uddannelsecentret, Schacksgade 39, Odense C. Dagsorden. 1. Valg af dirigent Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Referat nr. 170. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Lars Holt. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbende år /Carsten Johnsen

Referat nr. 170. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Lars Holt. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbende år /Carsten Johnsen Referat nr. 170 NØRHALNE ANTENNEFORENING Generalforsamling Tirsdag den 11. Marts 2014 kl. 19.30 Sted: Nørhalne forsamlingshus Deltagere: 52 stemmeberettiget her af 5 fuldmagter. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Rødding Antenneforenings ordinær generalforsamling 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. 1. Valg af dirigent Gert Sørensen modtog valget Dagsorden 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark.

Problemerne i den forbindelse, kan risikere at ramme mange hundrede tusinde installationer i Danmark. FENSMARK ANTENNEFORENING V/formand Henning Dueholm Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Tlf. 55 50 55 85 hverdage 8 00-16 00 Hjemmeside: http://www.fensmarknet.dk E-mail: fa@fensmarknet.dk Fensmark Antenneforenings

Læs mere

Vedtægter for Rødding Antenneforening

Vedtægter for Rødding Antenneforening Vedtægter for Rødding Antenneforening Navn, hjemsted og formål: 01 01) Foreningens navn er Rødding Antenneforening. Foreningen er hjemmehørende i Vejen Kommune. 02 01) Foreningens formål er at: a) Modtage

Læs mere

Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm

Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm Generalforsamling, Antennelauget Pedersholm Mandag d. 9/5 2016, Vejle bibliotek Stemmeberettigede: 27 personer inklusiv bestyrelsen. Start: 19.00 Slut: 20.05 1. Valg af dirigent: Kaj Rodding blev valgt.

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 15. Maj 2008 kl 19:00 Sted: Dagsorden: Ad 4: Ad 6: Ad 8: Ad 9: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Årsberetning 2011 2012 Digitalisering, ved generalforsamlingen 2011 omtalte vi vores arbejde med at indføre Boxers TV kanaler. Dette blev realiseret i november.

Læs mere

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen

Ejerlauget & Antenneforeningen Rebildparken. Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Der indkaldes herved til årlig generalforsamling i Ejerlauget Rebildparken og Antenneforeningen Rebildparken. Mandag den 6. marts, 2006 kl. 18:30 i Kirkecenteret - Nr. Tranders Dagsorden Ejerlauget 1.

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været god.

Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været god. 1 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Generalforsamling den 14. marts 2012. Generelt. Odder Antenneforening har igen i 2011 haft et godt år. Generelt kan det siges, at kvaliteten af signalforsyningen har været

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30

Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30 Referat Generalforsamling i Grundet Antenneforening i Kobbelhusenes fællesbygning Ringdams Kobbel 1 19 januar 2017 kl.19:30 21-01-2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent Helmuth Schmidt blev valgt 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamlingen - Februar 2014

Generalforsamlingen - Februar 2014 Generalforsamlingen - Februar 2014 Generalforsamling i Skovbohallens Bistro, Halvejen 12, 4632 Bjæverskov. Tirsdag den 11. februar 2014 kl. 19.30 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Tørring Kabelnet, torsdag den 19-02-2015 kl. 19:30 på Tørringhus Dagsorden: t. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Generalforsamling 25. april 2007

Generalforsamling 25. april 2007 Formandens beretning for året 2006 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke, hvorefter jeg går over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2009) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere