Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde:"

Transkript

1 INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en aktivitet består af. Eksemplet er baseret på, at formen på aktiviteten er et tilstedeværelseskursus. Kursets 3 dele: 1. Titlen Den generelle beskrivelse af, hvad et kursus indeholder. T A 2. Formen En beskrivelse af, hvordan kurset skal afholdes. 3. Aktiviteten Den detaljerede beskrivelse af, hvor og hvornår kurset afholdes. F Under oprettelsen af en aktivitet, er der seks faneblade med felter der kan udfyldes; Hoved, Opgaver, Udgifter, Relateret info, Politikker og Notifikationer. De fem sidstnævnte faneblade, kommer første til syne, når der er trykket Udfør første gang. Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde: 1. Log på Campus som katalogadministrator 2. Vælg Aktiviteter under fanebladet Læringselementer 3. Klik på Opret aktivitet 4. Vælg hvilken titel aktiviteten skal baseres på samt hvilken form 5. Udfyld de obligatoriske samt ønskede felter 6. Tryk Udfør 7. De andre faneblade kommer nu til syne og kan udfyldes Side 1.

2 Titel Titelnr. Den titel, som aktiviteten er baseret på. Aktivitets-nr. Beskrivelse Domæne Beskrivelse af titel Et autogenereret aktivitetsnummer, der er unikt for hver aktivitet. En beskrivelse af aktiviteten, der er anderledes i forhold til beskrivelsen fra titlen. Beskrivelsen kan indeholde, hvad der er specielt for netop denne aktivitet. Alle elementer i Campus er knyttet til et domæne. Den generelle regel er, at en aktivitet skal placeres i det domæne, der automatisk står angivet i feltet. HTML-felt. Formatering af feltet sker med HTML-tags. Se evt. mere på www. info-campus.dk *Krævet felt. Overført fra titel. Domænet kan redigeres på Beskrivelse af form Deeplink til titel Direkte link til titlen. SSO Deeplink til titel Deeplink til aktivitet Direkte link til Single Sign On på titlen. Direkte link til Side 2.

3 SSO Deeplink til aktivitet Deeplink til direkte tilmelding Ejer Direkte link til Single Sign On på Direkte link til tilmeldingen på Ejeren af aktiviteten vil automatisk modtage notifikationer vedrørende Tilmelder brugeren direkte til aktiviteten uden at beskrive denne først, så deeplinket skal anvendes med forsigtighed. Der er mulighed for at tilføje flere på Startdato Sessionsskabelon Her angives en dato for, hvornår aktiviteten starter. Datoen autogenereres på baggrund af den valgte sessionsskabelon, når der klikkes Afslut. Sessionsskabelonen beskriver antallet af sessioner, længden af hver session samt hvilke dage i ugen og på hvilke tidspunkter sessionerne afholdes. *Krævet felt. Man kan ikke oprette aktiviteter, der har startdato før den dato, titlen er angivet at være tilgængelig fra. *Krævet felt. Det er muligt at ændre en af de prædefinerede sessionsskabeloner, så den passer til den pågældende aktivitet. Side 3.

4 Varighed Region Sted Sprog Basispris Varigheden af aktiviteten angives i antal timer og minutter. Dette autogeneres ud fra oplysningerne fra sessionsskabelonen. Her vælges i hvilken region, at aktiviteten afholdes i. Her vælges det sted, hvor aktiviteten afholdes. Her vælges sprog der anvendes på Tilføjes der ikke en pris for aktiviteten, er det basisprisen der er gældende. *Krævet felt *Krævet felt *Krævet felt. Stedet skal være oprettet som ressource, før det er muligt at vælge det. *Krævet felt. Der kan kun vælges blandt de sprog, der allerede er angivet på titlen. Valuta Angiver hvilken valuta prisen er angivet i. P.t. er der kun én valuta i Campus, nemlig Danske Kroner (DKK) Pris for aktivitet Her angives en pris for Prisen overskriver basisprisen, som er oprettet for titlen, og vil således være den endelige pris for deltagerne. Min. antal Her angives det mindste antal deltagere, for oprettelsen af kurset. *Krævet felt Max. antal Her angives hvor mange deltagere der maksimalt kan være på kurset. *Krævet felt. Hvis både Min. og Max. antal angives til 0, vil alle tilmeldinger blive placeret på venteliste. Side 4.

5 Max. antal på venteliste Her angives hvor mange deltagere, der maksimalt kan stå på venteliste til kurset. *Krævet felt Udbyder Kundeservice repræsentant Tillad framelding Vis for Registrator (ordrer) Vis i Kataloget Her kan det angives, hvis kursusindholdet har eksterne udbydere. Her kan man angive, hvis man har en særlig kontaktperson mht. indholdet af kurset. Her indstilles reglerne angående framelding af Angiver om aktiviteten er synlig for registratorrollen. Registrator kan oprette massetilmeldinger til aktiviteter. Angiver om aktiviteten er tilgængelig for søgninger, samt om den er synlig i Kataloget. Test Anvendes ikke. Dato for Stop automatisk forfremmelse Dato for åben tilmelding Dato for åben tilmelding for alle publikumstyper Tilmelding lukker før Her indsættes en dato for, hvornår deltagere på venteliste ikke længere rykker automatisk til deltagerlisten, når der bliver en plads ledig. Her angives en dato for, hvornår deltageren kan tilmelde sig den pågældende aktivitet. Her angives en dato for, hvornår alle publikumstyper må tilmelde sig. Her angives en dato for, hvornår det ikke længere er muligt at registrere sig på Anvendes kun, hvis der er angivet publikumstyper på x antal af pladserne, til en aktivitet. Det kan betragtes som en tilmeldingsfrist. Side 5.

6 FELT FORMÅL BEMÆRKNINGER Påmindelse om aktivitet før startdato (antal dage) Afslutningspåmindelse for aktivitet efter slutdato (antal dage) Varenummer Her kan angives det antal dage inden aktiviteten starter, hvor man ønsker, at deltageren modtager en påmindelse via . Som standard er der påmindelser 30 og 7 dage før aktivitetens start, men her er det muligt at angive et andet antal dage. Her kan angives det antal dage efter aktiviteten, hvor man ønsker, at ejeren modtager en påmindelse via . Når fakturering anvendes, kommer varenummeret fra eget system. Dette anvendes fx hvis ejeren skal foretage sig noget op til afholdelsen af Dette anvendes fx hvis ejeren skal følge op på evaluering og lukke Anvendes fakturering ikke, skrives der et 0 i feltet. Faktureringssted Faktureringsstedet er en aftalt kode for, hvem modtageren er. Dette hænger sammen med afstemningsrapporten. Anvendes fakturering ikke, skrives der et 0 i feltet. OPGAVER Faneblad nr. 2 FELT FORMÅL BEMÆRKNINGER Tilføj opgave Tilføj evaluering Tilføj ressource Anvendes til at tilføje opgaver, som deltageren kan bruge til at fuldføre den pågældende aktivitet. Anvendes til at tilføje evalueringer, som deltageren skal fuldføre, når alle opgaver eller aktiviteter er fuldført. Her kan undervisere, lokaler, inventar eller udstyr tilføjes, som er påkrævet for Rækkefølgen af opgaverne kan redigeres. Side 6.

7 UDGIFTER Faneblad nr. 3 FELT FORMÅL BEMÆRKNINGER Tilføj budgetteret omkostning Tilføj faktisk udgift Her er det muligt at indtaste de budgetterede omkostninger i forbindelse med afholdelsen af Her er det muligt, at indtaste de faktiske omkostninger i forbindelse med afholdelsen af RELATERET INFO Faneblad nr. 4 FELT FORMÅL BEMÆRKNINGER Tilføj opgave Tilføj vedhæftning Tilføj note Vedhæftning til form Vedhæftning til titel Forudsatte titler Tilføj anbefaling Tilføj kursusbevisskabelon Anvendes til at tilføje administrative opgaver. Anvendes til at vedhæfte filer med relevant information for titlen. Fx en kørselsvejledning til afholdelsesstedet. Dette felt anvendes til at angive egne noter vedrørende Noterne vises ikke for slutbrugeren. Hvis man vil anvende egne kursusbeviser, skal dette angives, fremfor Campus standard kursusbevis. Dette felt ses kun af katalogadministratoren, og fungerer som en huskeliste. Noter kan ikke slettes. Side 7.

8 POLITIKKER Faneblad nr. 5 Tilføj frameldingspolitik Her kan tilføjes et frameldingsgebyr. Denne kan være enten en procent del, eller en fast pris. Tilføj prisliste Anvendes ikke. Tilføj publikumstype Her er det muligt at reservere et antal eller alle pladser på aktiviteten til bestemte publikumstyper. Under fanebladet Politikker kan reglerne om aktiviteten ændres. Pr. default er de indstillet efter det pågældende domæne. Politikkerne, der kan ændres, omhandler: - Ledergodkendelse - Gentaget tilmelding - Gennemførelse NOTIFIKATIONER Faneblad nr. 6 Fanebladet Notifikationer, omhandler de s der bliver udsendt fra Campus til brugerne. Både administratorer, ledere og medarbejdere modtager disse. Under dette faneblad, kan man til- eller fravælge notifikationer. Side 8.

9 VIDERE FORLØB Når en titel, form og aktivitet er oprettet, er næste trin at få deltagere på kurset. Dette kan gøres på tre forskellige måder. 1. Deltageren melder sig selv på kurset. 2. Katalogadministratoren eller registratoren kan tilmelde deltagere enkeltvis. 3. Katalogadministratoren eller registratoren kan masse-/gruppetilmelde deltagere. Når en aktivitet er afholdt, skal denne leveres. Når en aktivitet er leveret, forsvinder den nemlig fra brugernes søgninger efter aktive kurser, og samtidig gøres kurset tilgængeligt for fakturering. er en hjemmeside der henvender sig til brugere af Campus, medarbejdere såvel som administratorer. På denne side, findes der huskesedler, vejledninger og andet materiale der kan hjælpe til forståelsen samt anvendelsen af Campus. Fejl, rettelser og ændringsforslag til vejledningen kan sendes til I emnefeltet skrives Ændringsforslag til vejledninger. Side 9.

Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af.

Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af. DIN VEJ TIL MÅLRETTET KOMPETENCEUDVIKLING INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en titel består af. Kursets 3 dele: 1. Titlen

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - Holdundervisning

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - Holdundervisning Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - Holdundervisning Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringsaktivitet i Campus.

Læs mere

OPRETTELSE AF EN KLASSE

OPRETTELSE AF EN KLASSE Denne vejledning viser, hvordan du opretter en klasse i Campus. Du har mulighed for at udfylde mange flere felter end dem, der er beskrevet nedenfor. Denne vejledning beskriver den mest normale oprettelse

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringsaktivitet med læringsformen

Læs mere

En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen.

En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen. DIN VEJ TIL MÅLRETTET KOMPETENCEUDVIKLING En uddannelse er en ramme om ét eller flere læringselementer. Når man har gennemført disse, har man gennemført uddannelsen. En uddannelse er opbygget af ét eller

Læs mere

OPRETTELSE AF UDDANNELSE OG PROGRAMMER

OPRETTELSE AF UDDANNELSE OG PROGRAMMER Denne vejledning viser de trin man skal igennem for at oprette en uddannelse (et læringsforløb) og tilsvarende beskrives hvordan man efterfølgende opretter et program til uddannelsen. En uddannelse består

Læs mere

OPRETTELSE AF ET KURSUS

OPRETTELSE AF ET KURSUS Denne vejledning viser, hvordan du opretter et kursus i Campus. Første del af denne vejledning viser hvorledes du hurtigst muligt kan oprette et kursus. Efterfølgende forklares betydningen af nogle af

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringstitel

Vejledning: Oprettelse af en læringstitel Vejledning: Oprettelse af en læringstitel Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringstitel i Campus. Manualen forklarer hver

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal?

Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal? Er du studerende og skal tage kurser i Region Hovedstadens Kursusportal? Indholdsfortegnelse 1. Katalogforsiden... 2 Brugeradgang... 2 Fanen Alle Aktiviteter... 3 Første gang du logger ind i Kursusportalen...

Læs mere

Integrationsmanual. Campus faktureringsløsning til Navision Stat. Brugervejledning til udviklere

Integrationsmanual. Campus faktureringsløsning til Navision Stat. Brugervejledning til udviklere Integrationsmanual Campus faktureringsløsning til Navision Stat Brugervejledning til udviklere Moderniseringsstyrelsen Navision Stat fakturering 2016 1 1. Indholdsfortegnelse Nyt kapitel 1. Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Giv Liv tilmeldingssystemet

Giv Liv tilmeldingssystemet Giv Liv tilmeldingssystemet Denne guide beskriver hvorledes Giv Liv tilmeldingssystemet fungerer og hvorledes du anvender systemet. Desuden har vi tilføjet en række forslag til, hvordan du kan kontakte

Læs mere

CONFERENCE MANAGER. For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome

CONFERENCE MANAGER. For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome VELKOMMEN TIL I CONFERENCE MANAGER For at logge på Conference Manager skal du åbne Google Chrome Åben www.conferencemanager.dk og klik på Log Ind oppe i højre hjørne. BENYT NEDENSTÅENDE LOGIN OPLYSNINGER

Læs mere

Varehusrapporter. Indhold

Varehusrapporter. Indhold Varehusrapporter Indhold Varehusrapporter... 1 Indledning... 3 Tilmeldinger... 3 Kursister... 3 Aktivitet ressourcer... 3 Lokale... 3 Udstyr... 3 Brugsmateriale... 3 Steder... 3 Region... 4 Indholdspakke...

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Integrationsmanual. Campus faktureringsløsning til Navision Stat. Moderniseringsstyrelsen Navision Stat fakturering

Integrationsmanual. Campus faktureringsløsning til Navision Stat. Moderniseringsstyrelsen Navision Stat fakturering Integrationsmanual Campus faktureringsløsning til Navision Stat Moderniseringsstyrelsen Navision Stat fakturering 2016 1 1. Indholdsfortegnelse Nyt kapitel 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Introduktion...

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere 1 Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem målrettet undervisere: Indhold 1. Log på administrationssystemet

Læs mere

Fanebladet Afholdte kurser her kan du se, hvilke kurser du har deltaget i. Fanebladet Ansøgninger, her kan du se dine ansøgninger om VEUgodtgørelse

Fanebladet Afholdte kurser her kan du se, hvilke kurser du har deltaget i. Fanebladet Ansøgninger, her kan du se dine ansøgninger om VEUgodtgørelse Kursistens side på Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Log ind... 3 Fanebladende Kommende- og afholdte kurser... 5 Kursustitel... 5 Startdato... 5 Dokumenter... 5 Erklæring... 5 Ansøgning... 5 Tilmeldingsoplysninger

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Denne vejledning er udarbejdet af:

Læs mere

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8 HåndOffice Kurser Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4 Side 2 af 8 Kurser Klik på Kursus.Kursus-Forening åbner søgningen på kurser. Udfyld kriterier og/eller klik på Start søgning. Dette åbner liste på kurser

Læs mere

Brugervejledning til Djurspakken

Brugervejledning til Djurspakken Brugervejledning til Djurspakken Indtast www.djurspakken.dk i din WEB browser Login ved at klikke på login i øverst højre hjørne Indtast det tilsendte brugernavn og password husk at vælge domæne djurspakken.dk

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 10. april 2014 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Tilvalg... 3 Kommunikation med deltagerne... 4 Filer... 5 Billede... 6 Annoncering... 7 Pris for annoncering...

Læs mere

HåndOffice Holdopgaver

HåndOffice Holdopgaver HåndOffice Holdopgaver Holdopgaver... 3 Aktiviteter... 3 Opret aktivitet... 4 Aktivitets gentagelser... 8 Deltagere i aktivitet... 10 Oprette opgaver til aktivitet... 10 Send besked til deltagere.... 13

Læs mere

Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice August 2018 Version 1.0 Kalender mm Indbygget i Medlemsservice er der en kalender for hver enhed/gruppe.

Læs mere

Arrangementsoprettelse via ida.dk

Arrangementsoprettelse via ida.dk Arrangementsoprettelse via ida.dk 25. maj 2016 Indhold Log ind og link til arrangementsoprettelse... 2 Opret dit arrangement... 3 Titel, Teaser og Beskrivelse af arrangementet... 4 Titel... 4 Teaser...

Læs mere

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden .. Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden Klik på menuen Alle arrangementer. Nu vises knappen Opret arrangement og alle Aktuelle arrangementer og aktiviteter. Ændret den. juni 09 Ældre Sagens hjemmesidesystem:..

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af aktiviteter

Læs mere

Eventsystem til klubben via BadmintonPeople

Eventsystem til klubben via BadmintonPeople Eventsystem til klubben via BadmintonPeople Nu kan din klub via BadmintonPeople oprette og administrere egne events. Systemet giver dig mulighed for, at integrere modulerne med hjemmesiden, således tilmeldingerne

Læs mere

Efteruddannelseskataloget

Efteruddannelseskataloget Efteruddannelseskataloget Vejledning til indtastning Version 8.6 UNI C oktober 2013 Efteruddannelseskataloget UNI C Version 8.6 Af Henrik Borck Larsen og Anne-Marie Pedersen Indhold 1 Indledning... 1 1.1

Læs mere

Roller og rettigheder i Campus

Roller og rettigheder i Campus Roller og rettigheder i Campus Målgruppe: Campus administratorer Indhold: I dette dokument finder du en oversigt over, hvad hver enkelt bruger i Campus kan se og gøre med de rettigheder, de har fået tildelt.

Læs mere

Du kan først gemme fanebladene, når du har udfyldt de obligatoriske felter, som er markeret med *.

Du kan først gemme fanebladene, når du har udfyldt de obligatoriske felter, som er markeret med *. Beskrivelse Faneblade er en sekundær indholdstype, der bruges til at oprette vejledninger til brugerne. Vejledningen er opbygges ved en række faneblade, som brugeren efter eget ønske kan klikke sig ind

Læs mere

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor 08-10-2010

Økonomi- og Planlægning Budgetkontor 08-10-2010 Forskud: Forskud er en betegnelse for de kontante udbetalinger, som tidsmæssigt ligger før hjemkomst fra en tjenesterejse, og som ikke er bogført som direkte omkostninger. Forskud kan kun udbetales til

Læs mere

Vejledning til oprettelse af erhvervsudbud. Optagelse.dk

Vejledning til oprettelse af erhvervsudbud. Optagelse.dk Vejledning til oprettelse af erhvervsudbud Optagelse.dk Vejledning til oprettelse af erhvervsudbud Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring,

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 31. marts 2017 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 3 3. Opret

Læs mere

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise 1 DoCAS Manual Indstillinger i Plus, Maxi og Du er altid velkommen på vores online support på http://docas.uservoice.com 2 Indledning Manualen viser, hvordan du opsætter de forskellige informationer og

Læs mere

AOF DANMARK. Vejledning til brug af GoJoin som din aktivitetsplatform

AOF DANMARK. Vejledning til brug af GoJoin som din aktivitetsplatform AOF DANMARK Vejledning til brug af GoJoin som din aktivitetsplatform Brugeroprettelse For at komme i gang med at oprette aktiviteter på GoJoin, skal du først oprette en bruger. Det kan du gøre enten på

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser November 2018 Indhold 1. Generelt 3 2. Produktet 4 3. Priser 6 4. Vilkår vedr. betaling, levering

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Arrangementsoprettelse via ida.dk

Arrangementsoprettelse via ida.dk Arrangementsoprettelse via ida.dk 22. januar 2016 Indhold Log ind og link til arrangementsoprettelse... 2 Opret dit arrangement... 3 Titel og datoer... 4 Fakta om afmeldingsfrist... 4 Sted og Region...

Læs mere

Åbn arrangementer ved trykke på: "Grupper" -> "Gå til arrangementer

Åbn arrangementer ved trykke på: Grupper -> Gå til arrangementer Et arrangement er en gruppe i IntraPol der kan bruges til at dele informationer i. Det vil sige, når du opretter et arrangement, da får du en gruppe til dit arrangement. I denne gruppe kan du blandt andet

Læs mere

Vejledning i at oprette sikker adresse. August 2019

Vejledning i at oprette sikker  adresse. August 2019 Vejledning i at oprette sikker e-mailadresse August 2019 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du skal oprette en sikker e-mail adresse i Digital Post. Du skal have en

Læs mere

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U

start guide kom GODT IGANG Conference Manager Advanced and easy PANTONE 382 U Conference Manager start guide Fra oprettelse TIL AKTIVERING AF DIT TILMELDINGSWEBSITE kom GODT IGANG PANTONE 382 U Conference Manager Advanced and easy 1 Indholdsfortegnelse velkommen Vi håber, at denne

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Kolofon Denne vejledning er udarbejdet af Center for Kontrol, Enhed for Jordbrugskontrol i 2015 Ministeriet for Fødevarer, Landbrug

Læs mere

Manual KUN nyhedsbreve og billeder

Manual KUN nyhedsbreve og billeder Manual KUN nyhedsbreve og billeder Indholdsfortegnelse 10. Nyheder... 3 10.1. Opret Nyheds Årsmappe... 3 10.2. Opret Nyhed... 4 10.3. Nyhedsbreve... 5 10.3.1. Nyhedsbrev Årsmappe... 5 10.4. Opret nyhedsbrev...

Læs mere

Stævneadministration på DRF Portalen

Stævneadministration på DRF Portalen Stævneadministration på DRF Portalen Oprettelse af stævnetermin Efter login på portalen klikkes på Stævner -> Opret stævne. Udfyld de viste felter. Klik herefter på Gem (i bunden af skærmen, kan ikke ses

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser Januar 2016 1 1. Generelt 1.1 Hovedaktivitet Campus er statens fælles læringsløsning. Campus Marked

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

Import af holdudbudsoplysninger fra studieadministrative systemer i UddannelsesGuiden 3.0

Import af holdudbudsoplysninger fra studieadministrative systemer i UddannelsesGuiden 3.0 Import af holdudbudsoplysninger fra studieadministrative systemer i UddannelsesGuiden 3.0 Dato 04-08-2015 Version Status 1.0 Gældende Ansvarlig Lars Ingesman Side 2 af 7 Ændringshistorik Version Kapitel/afsnit

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer August 2017 Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer August 2017 Denne vejledning er udarbejdet af:

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til administratorer 12. Marts 2018 1 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 1. Brugere... 5 Opret brugere...

Læs mere

Kvikguide til NetBlanket

Kvikguide til NetBlanket Kvikguide til NetBlanket NetBlanket er meget nemt at anvende og kræver ikke særlig undervisning. Der findes en udførlig vejledning til NetBlanket, hvor alle funktioner er beskrevet. Men til dig, der gerne

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

1. Opret din nye Google konto

1. Opret din nye Google konto Indhold 1. Opret din nye Google konto... 2 2. Test din nye konto... 5 3. Kom i gang med Gmail indstil sprog til dansk... 6 4. Gmail indhold på skærmen... 8 5. Skriv og send en mail... 9 Til:... 9 Cc:...

Læs mere

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv HåndOffice Kurser Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv... 10 Side 2 af 11 Kursus Et klik på Kursus viser menu med følgende tre valgmuligheder.

Læs mere

VEJLEDNING: REVISORERKLÆRING I ENAO

VEJLEDNING: REVISORERKLÆRING I ENAO VEJLEDNING VEJLEDNING: REVISORERKLÆRING I ENAO ENERGITILSYNET VEJLEDNING: REVISORERKLÆRING I ENAO Side 1/1 INDHOLD FORMÅL... 1 HVAD ER ENAO, OG HVORNÅR SKAL DET ANVENDES... 1 VEJLEDNINGENS OPBYGNING...

Læs mere

Vejledning i anvendelse af sikkerhedsloggen. August 2019

Vejledning i anvendelse af sikkerhedsloggen. August 2019 Vejledning i anvendelse af sikkerhedsloggen August 2019 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du skal søge oplysninger i sikkerhedsloggen Du skal have en af følgende roller

Læs mere

Arrangementsoprettelse guide til detaljer

Arrangementsoprettelse guide til detaljer Arrangementsoprettelse guide til detaljer 25. maj 2016 Oprettelse af arrangementsdetaljer... 2 Filer... 3 Billede... 4 Foredragsholdere... 5 Annoncering... 6 Pris for annoncering... 6 Spørgsmål... 7 Publicer

Læs mere

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, ,

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn,  , Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, e-mail, brugernavn eller kode... 3 Opret aktivitet... 4 Grundlæggende

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Velkommen til Åben Skole portalen

Velkommen til Åben Skole portalen Velkommen til Åben Skole portalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Skole portalen, og du kan nu lægge relevante skole læringstilbud på portalen. For at hjælpe dig bedst mulig på vej,

Læs mere

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

Gå-hjem møde. For administratorer

Gå-hjem møde. For administratorer Gå-hjem møde For administratorer DEN 4. DECEMBER 2016 13:00 13.15 Velkomst 13.15 13.30 Campus Online 13.30 14.00 E-læring 14.00 14.15 Pause 14.15 15.00 Datavarehus 15.00 15.30 Funktioner i pipeline 15.30

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Virksomheden. Virksomhedens side på

Virksomheden. Virksomhedens side på Virksomheden Virksomhedens side på Side 2 af 13 Adgang til virksomhedens side... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder... 3 Tilmeld kursister og administrer

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

OUTLOOK: Af Tine Nøhr Stenild

OUTLOOK: Af Tine Nøhr Stenild Du kan bruge opgaveblokken i Outlook som en liste over opgaver, du skal have lavet, men Outlook kan også hjælpe dig til at styre dine opgaver. Du kan fx angive forfaldsdato og det forventede tidsforbrug,

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden.

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden. Step by step guide til InfoScreens Indhold Log ind... 1 Oprette slide... 1 Offentliggøre slide...5 Se infoskærm... 6 Rediger et slide... 7 Fjerne slide fra skærm... 7 Ændre rækkefølge på slide på skærm...

Læs mere

Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning

Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning Mikkel Skovs hjemmeside Ledervedlejning Version 1.1 10/08/2008 Indhold Indledning...1 Åbningsside...2 Login...5 Leder Info...5 Oprettelse af indhold...5 Oprettelse af artikel...5 Gem artikel...11 Hvem

Læs mere

Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside.

Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside. Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside. Introduktion. Formål Hjemmesiden for blok 5 er blevet oprettet med følgende formål: Forbedre kommunikationen mellem bestyrelsen i ejerforeningen og beboerne.

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse Mbridge tilmeldingssystem Version 15-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning...2 Backup...2 Tilmelding til turnering (spillere)...3 Rette tilmelding...5 Slet tilmelding...5

Læs mere

Vejledning til brug af SKI's kataloger

Vejledning til brug af SKI's kataloger Vejledning til brug af SKI's kataloger 1 Indhold Indledning... 3 SKI-kataloget... 4 Lister... 4 Mulighed for private og låste lister... 5 Sådan opretter du en liste... 5 Sådan vælger du produkter til din

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Indhold... 1. Introduktion... 2

Indhold... 1. Introduktion... 2 Notat Vedrørende: Vejledning til indberetning af data vedr. introdansk Skrevet af: Henrik Rosendahl-Kaa Version: 1: rev. af Ankestyrelsen, januar 2014) 08.11.2012 / JL Indhold Indhold... 1 Introduktion...

Læs mere

Vejledning til oprettelse af gymnasiale. Optagelse.dk

Vejledning til oprettelse af gymnasiale. Optagelse.dk Vejledning til oprettelse af gymnasiale udbud Optagelse.dk Vejledning til oprettelse af gymnasiale udbud Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring,

Læs mere

Tilknytning af medlemmer af ansættelsesudvalg og bedømmelsesudvalg

Tilknytning af medlemmer af ansættelsesudvalg og bedømmelsesudvalg Tilknytning af medlemmer af ansættelsesudvalg og bedømmelsesudvalg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Bedømmelsesudvalg... 3 Oprettelse i Medarbejderstamkortet... 3 Tilknytning i

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Manual i anvendelse af web til kursusledere på Lægedage

Manual i anvendelse af web til kursusledere på Lægedage Gå ind på Lægedages hjemmeside: www.plo-e.dk Klik på Login i øverste højre hjørne: Skriv dit brugernavn og din adgangskode, som du har fået oplyst i mailen med din kursusbekræftelse. Brugernavn: Dit fulde

Læs mere

Opret en Begivenhed/Arrangement

Opret en Begivenhed/Arrangement Opret en Begivenhed/Arrangement Multisite + kk.dk: Begivenhed/Arrangement Begivenhed/Arrangement er en primær indholdstype, som bruges til indhold med lang holdbarhed. Altså indhold som ikke skal skiftes

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER UDDANNELSES- ANSVARLIG Generel vejledning for uddannelsesansvarlige Introduktion Denne vejledning giver dig en kort gennemgang af nogle af de muligheder

Læs mere

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen

Globale links Som administrator kan man redigere i de globale links, som brugerne ser i toppen af alle sider på portalen Indhold Indhold... 2 Administratorvejledning version 1.0... 3 Indledning... 3 Globale links... 3 Titel og logo... 5 Brugerroller... 6 Administrator... 6 Forsideredaktør... 7 Rumoprettere... 9 Aarshjul_oprettere...

Læs mere

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone

Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Workzone hjælp I denne Quickguide kan du finde hjælp til de mest almindelige funktioner i Workzone Opret sag 1 Knyt part til sag 1 Opret Word dokument 2 Arkivér dokument 2 Arkivér dokumenter fra sagsfane

Læs mere

idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse

idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse Brugerflade side 2 Indlæsning af tappekort side 2 Transaktioner side 3 Udtræk side 4 Kortspærring side 5 Setup side 6 Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

Capto Digital Signatur via Penneo

Capto Digital Signatur via Penneo Capto Digital Signatur via Penneo Brugervejledning 1 Indhold Indledning...3 1. Digital Signatur af dokumenter....3 2. Hvidvask af klienter....3 Opsætning...4 Generelt...4 Dokument...5 Hvidvask...5 Afregning...6

Læs mere

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator

Virksomheden. Mit overblik log ind som kursusadministrator Virksomheden Mit overblik log ind som kursusadministrator Side 2 af 13 Adgang til Mit overblik/som kursusadministrator... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder...

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

BRUGERMANUAL TIL N-PDF

BRUGERMANUAL TIL N-PDF BRUGERMANUAL TIL N-PDF NORRIQ A/S Side 1 1. Opsætning af edocprinter PDF Pro... 4 2. Opsætning af dokumenttyper... 9 2.1 Fanebladet Generelt... 10 2.1.1 Feltet Rapport-id... 10 2.1.2 Feltet Rapportnavn...

Læs mere

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Dette dokument beskriver hvornår du med fordel kan bruge betalingsaftaler hvordan du opretter en fast kontooverførsel hvordan du

Læs mere