Tips og tricks til at give din partner en fantastisk Valentines day

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tips og tricks til at give din partner en fantastisk Valentines day"

Transkript

1 Mars og Venus i vores horoskop fortæller hvordan vi elsker og hvordan vi kan lide at vores erotiske liv skal være. Ved at studere disse 2 planeter i vores eget og i vores partners horoskop kan vi virkelig finde ud af, hvordan vi skal forkæle og dyrke erotik med vores partner.. I en mands horoskop fortæller Venus noget om, hvilken kvinde han drømmer om at gifte sig med og Mars fortæller om, hvordan han føler sig som mand og hvordan han ønsker sit erotiske liv skal være Omvendt i en kvindes horoskop fortæller Venus om, hvordan hun opfatter sig selv som kvinde og Mars fortæller om hvilken mand hun tænder på. For at vide hvor din Mars og Venus ligger, skal man have sit personlige horoskop som du kan få her på astrostrars.dk Dette er kun en miniguide for Mars og Venus i horoskopet. De aspekter som Mars og Venus laver til de andre planeter og evt. til hinanden, farver også måden hvorpå, vi elsker og ser os selv som mand og kvinde. Men denne guide kan sagtens hjælpe dig med til at give din kæreste en fantastisk Valentines day så han eller hun føler sig rigtig forkælet og højt elsket. Mars i Vædderen, kan godt lide at der skal ske noget i sengen. Der må gerne være fart over feltet. Den er hurtig og kan hurtigt komme til at kede sig ved rutiner. Den vil gerne være en vinder og styre showet. Den skal konkurrere. Så giv Mars i Vædderen en hurtig overraskende tur på køkkenbordet. Og lad så Mars tage over på hele sceneriet og få ham til at føle, at han styrer for vildt. Men du sætter showet op og gør noget der er farligt og straks er Mars i Vædderen tændt og med. Og så skal han føle, at han er vinderen her.

2 Venus i Vædderen, napper selv sin kæreste, hun venter ikke på at han skal finde hende, så lad din Venus i Vædderen tage dig, Spil lidt genert og dril den lidt, tir hende og lad hende så fange dig ind. Hun bestemmer selv og du skal få hende til, at føle, at hun har gjort et godt scoop. Hun kan også godt lide fart og spænding, så tag hende ud og køre go cart, eller springe bungy jum. Et eller andet farligt, så hun bliver tændt og synes hun har lavet et godt scoop, ved at fange dig ind. Eksempel på hvordan du bruger Venus/Mars Guiden Hvis en mand har Venus i Vædderen, så skal han tages, hurtigt og smart. Han skal se vildskaben og konkurrencen i sin kvinde. Tag ham ud og køre Go-cart og farlige ting og bliv lidt vild og du vil se lidenskaben i hans øjne og se, at han valgte rigtigt, da han valgte dig. Hvis en kvinde har Mars i Vædderen, så skal hun have denne macho mand, der kan klare alting. Han er ikke bange for noget som helst og hun vil gerne overfaldes af sin mand på køkkengulvet og måske kan lidenskaben høres nedenunder, men det er jo bare spændende og farligt. Hun er på. Sæt dig selv i din partners sted, hvor hans eller hendes Venus/ Mars er: Hvis de er meget forskellige fra hinanden. Ja så må du dele dig selv op i 2 og være Venus første del af aftenen og Mars den anden del, som optakt til den hede nat. Mars i Tyren kan godt lide sex og kan godt lide en lidt grov humor, Vug han i hængekøjen og bestig ham og han vil elske det. Og put ham så tilbage i hængekøjen. Tag ham med på en tur i naturen, og mediter med ham derude, Sig at du nyder disse stille stunder, hvor man bare er helt sig selv og tag så hjem, nyd en overdådig middag med dyr vin og elsk med ham, put dynen godt ned om ham bagefter og Han vil elske det. Venus i Tyren, kan godt lide dyre middage, stil og glamour. Den ægte prinsesse, med ægte guld og diamanter og femstjernede hoteller. Hun skal inviteres ud og have den dyreste og fineste middag du overhovedet kan opdrive og har råd til. Sørg for at tjekke at maden er veltilberedt og vinen er dyr. En dyr parfume kan også gøre underværker. Hun er en prinsesse og kan lide at tingene bliver leveret i fysisk form. Smukt pakket ind og den ægte vare. Spar endelig ikke på kontanterne, når du inviterer hende ud.

3 Mars i Tvillingen. Skal stimuleres mentalt og fysisk. I skal ud at spise et nyt sted og bagefter i teater og sidst noget helt andet, et foredrag med en drink til. Mars i Tvillingen skal have mange stimuli af mental karakter. Find nogle nye emner, du kan bringe på bane under middagen og vær villig og interesseret i at snakke om alle aspekterne i emnet, vær levende interesseret i at snakke hele tiden. Når i kommer hjem, skal du snakke mens i dyrker ses, hviske søde ord og konstant stimulerer ham i sengen med ord. Han vil elske det. Venus i Tvillingen, skal helst have meget at snakke om. Hun kan lige som Mars samme sted godt lide variation i foretagnet. Gerne indtag hovedret et sted og dessert et andet sted. Giv hende digte, du selv har skrevet eller fundet på nettet, som fortæller lige præcis om hende. Skriv kort til hende og vær livlig og kommunikerende. Vis hende noget hun aldrig har set før. Hun er død nysgerrig. Tag hende på rundtur i en ny by, hvor du fortæller alt det du har sat dig ind i om denne by eller dette sted. Hun elsker vidende mennesker. Des mere du ved om alt muligt, des bedre. Du behøver ikke være filosof og dyb åh nej, du skal være livlig og munter og snakke løs om løst og fast og gerne elske at fare omkring og lave tusinde forskellige ting, for det gør hun. Mars i Krebsen vil gerne være sammen med familien. Inviter hans familie over og skab en hyggelig hjemmestemning. Sørg for, at du viser hvor meget pris du sætter på, at han passer så godt på jer alle sammen. Og sæt pris på hans familie, få ham til at føle at han er værdsat for den omsorg, han yder alle i familien og skab en skøn hjemlig atmosfære. Giv ham en god massage og fortæl ham, at han er verdens bedste far, eller at, han bliver det, når I får børn. Sluk lyset og lad ham sanse din krop og dine dufte og lad ham så svømme væk i en drøm om familie og idyl og jer to og alle jeres skønne børn i har eller skal lave sammen. Venus i Krebsen. Værdsæt hendes bestræbelser på at få alle til at føle sig hjemme. Værdsæt hendes gode mad og hendes omsorg for din familie og jeres børn. Hvor godt hun holder jer varme, tørre og rene. Fortæl hende at hun er verdens bedste mor, eller at hun bliver det og at ingen anden kvinde har de omsorgsgener, som hun har. Nus godt om hende og giv hende en blid massage. Fortæl hende at hendes blide feminine væsen er det du værdsætter allerhøjest. Hun vil forkæle dig hele natten, hvis det er det du gerne vil. Hun vil yde dig en fantastisk omsorg og kæle og gøre alt det du ønsker.

4 Mars i Løven kan godt lide at klæde sig ud og lege. Han kan også lide at gå ud og spise fint og vil gerne optræde på scenen. Lyt til hans historier med ægte interesse, sig at han er en god fortæller og vær hans publikum, når han optræder, han elsker det. Lad ham være din konge og lad ham føre dig ind i en royal verden. Han drømmer om at være af kongeligt blod og alt hvad han gør, gør han med ære og stolthed. Leg med ham. Lad ham klæde sig ud for dig og beundre ham for hans anstrengelser. Han vil være din til evig tid. Lad ham stråle på scenen eller på et dansegulv. Han gør det godt. Lad ham føle at hans elskov er det bedste du har oplevet og han vil være stolt og give dig mere at det du elsker han gør. Vær hans beundrende publikum og kongen er din. Sig han er din knight in the shiny armor. Det er han nemlig. Venus i Løven vil gerne føle sig som en dronning. Få hende til at føle sig som en dronning. Inviter nogle gæster og lad hende være center of attention. Lad hende føle sig som en dronning hele aftenen. Sørg for lækker mad og luksus gaver eller køb et lækkert wellness spa ophold. Hun skal føle, at hun er i disse vidunderlige dyre omgivelser, der afgiver kongelig energi. Lad hende klæde sig fint på og kør hende ud på en fin og dyr restaurant og fortæl hende, at hun er smuk og dejlig. Kør hende derefter i teatret og slut dagen af med dyr champagne alt i mens, skal du være munter og livlig og charmerende og gerne drille hende lidt og lege med hende, hun elsker at lege. Hun opfatter sig selv som en løvinde, en givende og munter og legesyg løvinde. Mars i Jomfruen. Vil gerne have rene linjer. Han vil gerne vide, hvad i skal og der skal være styr på tingene. Han vil ikke overraskes. Giv ham en middag på en økologisk restaurant og fortæl ham om emner der har med økologi og sundhed at gøre. Sig at du vil gøre en indsats for at gøre verden renere og sundere og især jeres verden. Giv ham noget værktøj, som kan hjælpe ham med at gøre nogle af hans projekter færdige. Han er perfektionist og det han gør, det gør han bedre end andre. Sørg for at der er lagt rent sengetøj på sengen og at der dufter af sæbe i hele soveværelset. Gå i bad sammen og skrub hinanden rene. Alt denne renhed tænder ham og hans lyst til erotik. Venus i jomfruen. Værdsæt hendes ordenssans. Fortæl hende om, hvor meget du værdsætter at hun har styr på sine ting. Giv hende et stykke naturlig parfumefri sæbe og en økologisk kogebog. Eller noget, hvor hun kan få endnu flere detaljer af vide om hendes interesser. Overrask hende ikke med larmende mennesker, men inviter evt. nogle venner over hun sætter pris på og lav så en storslået vegetarret og tag et bad, skrub dig godt og duft af sæbe, ikke parfume men sæbe.

5 Mars i Vægten. Er en ægte gentlemand, han trækker stolen ud og vil gå til de yderste grænser for at skabe fred og harmoni. Han har svært ved at træffe beslutninger, så træf dem gerne for ham, hvis der er mere end 2 ting at vælge i mellem. Lad være med at skændes med ham i dag, han får bare et nervøst sammenbrud og løber sin vej. Skab en stemning af romantik og interessante samtale emner, der ikke bliver vulgære. Vær dæmpet og smil smil og træk stolen ud for ham, hold bildøren. Vær ren og pæn og velklædt. Vær velopdragen og beleven og veluddannet. Konverser på diplomatiets præmisser. Snak om emner som politik og alt der interessere ham, men hold dit stemmeleje nede og bliv aldrig højrøstet og larmende. Venus i Vægten. Hun elsker harmoni, romantik og stearinlys. Inviter hende ud på en romantisk middag for to. Bagefter skal i se en romantisk film, der ender godt. Tag dit smukkeste tøj på og gør meget ud af dig selv. Duft af den rigtige parfume, som hun elsker og skriv små digte til hende som du citerer under middagen, Forfør hende, mens du visker romantiske ord i hendes ører. Undgå for enhver pris vulgært sprog, hun tænder helt af. Mars i Skorpionen. Han er en intens fætter. Inviter ham i en kælder restaurant med dæmpet belysning. Lad ham få lov at rode i din sjæl og din psyke, lad ham undersøge hver en afkrog af dig, mens du takker for, at han er sådan en god psykolog. Giv ham et par håndjern og sig at, nu har han fuldstændig kontrollen mens i har jeres erotiske tid, hvis du tør! Han vil elske at have total kontrol over situationen og dig. Han er meget intens og vil gerne massere dig i timer, for virkelig at mærke dig dybt og intenst. Venus i skorpionen er en intens kvinde, hun ejer sin kæreste og hun besidder ham. Få hende til at føle at hun er den eneste kvinde i hele verden, der kan opfylde dine ønsker. Inviter hende på en restaurant med dæmpet belysning og få dem til at servere stærkt krydret mad. Snak dybde psykologi med hende, hun bliver ikke bange. Fortæl hende hvor meget du værdsætter hendes dybe dybe sind og indsigter i den menneskelige psyke. Kig hende dybt i øjnene mens du taler, hun vil kigge helt ind i din sjæl og for guds skyld lad være at kigge væk. Hun skal kunne se helt ind i din sjæls dybder og føle sig tryg ved det hun ser. Lig tæt oven på hende og lad hende smelte sammen med dig.

6 Mars i skytten vil på eventyr. Inviter ham på gåtur i sneen og overfald ham her. Gør noget helt eventyrligt og anderledes. Tag på et surprise trip til Norge eller et weekendophold i Paris uden at fortælle ham det først. Han er frisk og totalt på. Yes skriger han, Eventyr. Underhold ham undervejs med filosofi om livet og menneskerne og fortæl ham om noget i kan diskutere. Vær retfærdig og fair, hele vejen igennem. Ikke generer folk der er ringere stillede en I. Han er fair og han er eventyrlysten. Venus i Skytten er også klar på overraskelser, hun vil elske at komme til foredrag med en kendt filosof eller en guru hun elsker. Husk hun er lidt a en snob. Hun kan også indtage en middag i en iglo. Jeps hun er klar, for så har hun et nyt eventyr hun kan føje til de mange andre hun samler på. Hun vil have meget viden at give dig, om filosofi og religion. Og hvis du lytter med ægte interesse føler hun sig værdsat. Hun er også god mod dyr og højest tænkeligt elsker hun dem. Hun er retfærdig og tingene skal være fair. Så en god film, med godt indhold om retssager og andet hvor der er uretfærdighed / retfærdighed og et lille søp filosofi i, er lige ned af hendes boldgade. Mars i Stenbukken, han er lidt traditionel, han er håndværkeren og vil gerne gøres brugbar for at føle sig værdsat. Vis ham, at du er en dygtig håndværker og kan klare svære opgaver og udrette meget alene og at du ikke har brug for stor opmærksomhed, men er i stand til at klare dig selv. Vær traditionsbundet og gør noget traditionelt, så han føler sig tryg ved situationen. Lav hans yndlingsmiddag og giv ham noget værktøj, så han kan komme videre med et af sine mange projekter. Beundr hans mange ambitioner og hans ufattelige udholdenhed i alle sammenhænge. Venus i Stenbukken. Denne isdronning, skal ikke tages med storm, hvis i ikke har været sammen hele dagen. Hun er en tøvende dame, inden hun bliver et sensuelt og erotisk fyrværkeri. Hun skal føle sig tryg, hun skal føle, at hun er toppen af kranskagen, den man ikke kunne opnå, men nu har. Man skal gøre hende praktiske tjenester, det kan hun forstå. Lav mad til hende, ordn hendes vandhane. Gør noget hun aldrig ville bede dig om, men som du har set hun har brug for, at få hjælp til. Hun værdsætter praktisk hjælp mere end noget andet og føler, at hun er blevet værdsat. Hun er også selv et menneske der viser sin kærlighed praktisk ved at gøre noget for folk.

7 Mars i Vandmanden. JA, det skal også være noget helt nyt og spændende. *hvad med en tur til Mars eller en tur i tantrateltet. Eller et telt i haven, mens hele bygningen kan høre det. Eller i kan gå nøgne ned ad gaden sammen. Jeg er sikker på Mars i vandmanden er klar. Des mere provokerende des bedre. Bare ikke i sengen, alt andet end i sengen. Opfind noget nyt og spændende, under stuebordet eller bag døren. Det skal bare have et strejf af nyhed og spænding over sig og helst med mulighed for at blive opdaget af nogen. Find på noget helt originalt ellers smutter manden hen til vennerne, hvor der er mere gang i den. Venus i Vandmanden å la la. Ja hvad skal man sige. Bunke bryllup eller outrerede vanvittige ideer. Byt om på kønnene, så du er mand og han er kvinde. Jo skørere ideer du kan komme på des bedre. Måske skal i være venner hele aftenen og så smelte sammen som elskende senere. Vær ærlig og giv masser af frihed, vær fordomsfri og kritiser for guds skyld ikke hendes venner, som nok er både fra den kongelige familie og bumsen nede på bænken, men det er hendes VENNER og du risikerer at blive smidt på porten, hvis du ikke værdsætter dem. Sørg for, at du er original på en eller anden måde, ellers keder hun sig gevaldigt og kan finde på at stikke dig en undskyldning og smutte Mars i fisken, er blid og blød og skal have en dyb massage og blid berøring og stille samtale under flagrende stearin lys. Han kan også klare en tur i svømmehallen, hvor man langsomt varmer op til aftenens elskov, hvor man lover blid massage og fortæller om sine drømme og lytter på hans. Hvor man ligger og hvisker eventyr i hans øre. Han er en rigtig drømmer, så fortæl en masse fantasier, som han kan svømme væk i og drømme sammen med dig. Venus i Fisken er meget selvopofrende og ved at tage hende med ud til lidende børn eller dyr og fortælle hende, at man sætter pris på hendes store hjerte og kærlige selvopfordrende sind. Og fortæller hende at man altid vil støtte hende i hendes mission for at redde verden, ville være fantastisk for at få hende til at føle sig elsket. Drøm store drømme sammen med hende, mens du nusser hende i håret og blidt masserer hendes fødder, som er fiskens område. Så føler Venus i Fisken sig elsket og set. God fornøjelse med din Mars/ Venus mission. Astrostars.dk

8

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv 3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv og få mere nærhed og nydelse Af sexolog Susan Ahrensbach www.susana.dk 1. Mere øjenkontåkt Intimitet er lig intensitet Når intimiteten er høj føles samværet

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

KYS FRØEN. Kunsten at bruge utroskab positivt

KYS FRØEN. Kunsten at bruge utroskab positivt KYS FRØEN Kunsten at bruge utroskab positivt ALLE forhold oplever før eller siden utroskab eller optakten til det. Derfor er det vigtigt, at du kender kunsten at vende utroskab til noget positivt. Utroskab

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Oven over skyerne..! Få alt at vide om rumfart, rumstationer og raketter hér: http://www.geocities.ws/johnny97dk/rumfart/index.htm

Oven over skyerne..! Få alt at vide om rumfart, rumstationer og raketter hér: http://www.geocities.ws/johnny97dk/rumfart/index.htm Oven over skyerne..! Du skal lære mennesker, steder og ting ude i rummet og på jorden hvor du bor Du skal lære om stjernetegnene Du skal lave din egen planet-rap Du skal skrive et brev fra Månen Du skal

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

Forvandlingen. Af Herningsholmskolen 8.B. Louise, Katrine & Linea. 3. gennemskrivning

Forvandlingen. Af Herningsholmskolen 8.B. Louise, Katrine & Linea. 3. gennemskrivning Forvandlingen Af Herningsholmskolen 8.B Louise, Katrine & Linea 3. gennemskrivning "FORVANDLINGEN" MANUS 1. INT. S VÆRELSE MORGEN (15) vågner ved lyden af sit vækkeur. Hun har ikke lyst til at stå op,

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. Retvendt. Lad impulserne fra dit indre, give dig svaret på hvad dit hjerte ønsker sig. Når du siger jamen tre gange, er der

Læs mere

Dyw-York Times. 2. sektion

Dyw-York Times. 2. sektion Dyw-York Times DYW-YORKS AVIS DYW-YORKS AVIS 2. sektion NORDIC-RACE KOM OG PRØV NORDIC-RACE NORDIC-RACE ER EN FORHINDRINGSBANE. BANEN KOSTER 50 DYRO. SLÅ REKORDEN PÅ 6.29 MIN. DYW-YORKS AVIS Kom og book

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna)

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 1. INT. KLASSEVÆRELSET. DAG. Sofie (14) kommer ind i klassen, og piger og drenge griner lidt. LÆREREN Goddag og velkommen

Læs mere

Bliv afhængig af kritik

Bliv afhængig af kritik Bliv afhængig af kritik - feedback er et forslag og ikke sandheden Kritik er for mange negativt ladet, og vi gør gerne rigtig meget for at undgå at være modtager af den. Måske handler det mere om den betydning,

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Vædderen. På hovedet. På hovedet. Retvendt. Ærkeenglen Uriel styrker din tillid til din egen visdom og intelligens. Der er noget følelsesmæssigt der spøger,

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

TNS Gallup - Public Tema: Seksuel forførelse 30.03 2009. Public

TNS Gallup - Public Tema: Seksuel forførelse 30.03 2009. Public TNS Gallup - Public Tema: Seksuel forførelse 30.03 2009 Public Metode Feltperiode: Onsdag 25/3 til mandag 30/3 Målgruppe: Alle borgere landet over på 18 år og derover Metode: G@llupForum (webinterviews)

Læs mere

1. Min kones små sedler med kærlighedsytringer giver mig en rar fornemmelse Jeg elsker, når min kone giver mig et knus

1. Min kones små sedler med kærlighedsytringer giver mig en rar fornemmelse Jeg elsker, når min kone giver mig et knus profil for ægtemænd 1. Min kones små sedler med kærlighedsytringer giver mig en rar fornemmelse Jeg elsker, når min kone giver mig et knus 2. Jeg kan godt lide at være alene med min kone Jeg føler mig

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Vædderen: På hovedet. Retvendt. på hovedet. Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig. Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Pigen, der havde blinket til mig, stod og ventede på mig ved døren. Jeg ved, at vi tilhører den samme tradition, sagde hun. Jeg hedder Brida. Jeg er ikke

Læs mere

sexliv Guide Få et blomstrende sider - med den samme partner hele livet Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

sexliv Guide Få et blomstrende sider - med den samme partner hele livet Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Få et blomstrende 20 sexliv - med den samme partner hele livet sider Øvelser - hvis det er svært at komme i gang Fokus på det gode

Læs mere

Side 1. Flyv ikke højt. historien om ikaros.

Side 1. Flyv ikke højt. historien om ikaros. Side 1 Flyv ikke højt historien om ikaros Side 2 Personer: Kong Minos Daidalos Ikaros Side 3 Flyv ikke højt historien om ikaros 1 Kong Minos 4 2 Et flot palads 6 3 En labyrint 8 4 En fælde 10 5 Vagten

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Min morfar Min supermand

Min morfar Min supermand Dedikeret til min farmor og min far. Skrevet af Lilian Rask Andersen 2012. Manuskript doneret til Kræftens Bekæmpelse, i et håb om at bogen kan hjælpe familier og pårørende til at tale og græde sammen

Læs mere

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Listen er lang. Man kan træde forkert uendeligt mange gange i et parforhold. Men nogle af fejlene er værre end andre. Af Maria Christine Madsen, 04. februar

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften.

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften. Vilja, mor og morfar bor på en gård, der ligger øverst oppe på en bakke. Herfra løber Vilja ned ad stien, når hun skal i skole. Når skolen er slut, maser hun igen op ad bakken, træt og sulten. Om vinteren

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Personerne. JENNIFER, kvinde, 30. FRANK, mand, 30. MANSE, mand, 50. LUCY, kvinde, 50

Personerne. JENNIFER, kvinde, 30. FRANK, mand, 30. MANSE, mand, 50. LUCY, kvinde, 50 Personerne JENNIFER, kvinde, 30 FRANK, mand, 30 MANSE, mand, 50 LUCY, kvinde, 50 BAMSE, talkshowvært, fødselslæge, prinsesse, klovn, kanin, tinsoldat etc., kvinde, ca 35-45 3 1. SCENE - AMBASSADE MANSE

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne Opfindsom GENNEMSYN Opfindsom Du elsker at finde nye veje og måder at gøre ting på. Du får mange idéer og motiveres af udfordringer, hvor du skal tænke alternativt. Du interesserer dig for nytænkning og

Læs mere

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006 Den Talende Kamel MB 2006 2.a s storyline om Aladdin Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: Den Talende Kamel Den Talende Kamel Ørkenscene: Troldmand, 3 kameler: Ali og den bedrøvede og

Læs mere

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard Lykkekagen By Station Next Roden Author: Rikke Jessen Gammelgaard 1) EXT. - INT. VILLA - TIDLIG AFTEN En kasse med chinabokse kommer kørende hen ad en gade, på ladet af en knallert, og holder ud foran

Læs mere

Isa i medvind og modvind

Isa i medvind og modvind Richart Andersson. Isa i med- og modvind. Digtsamling 2013. Alle rettigheder tilhører forfatteren. Forside: Karina Andersen. Korrektur: Anja Adjoh. Isa i medvind og modvind 1 Isa er et synonym, men det

Læs mere

Så er I her, og i dag er I midtpunkt som I aldrig før har været det, jo måske da I blev født og dagene, der fulgte. Men det kan I jo ikke huske.

Så er I her, og i dag er I midtpunkt som I aldrig før har været det, jo måske da I blev født og dagene, der fulgte. Men det kan I jo ikke huske. 1 Prædiken til konfirmation 4. maj kl. 9.45 & 11.00 751 Gud ske tak og lov 557 Her vil ties udvalgte vers 17 Altmægtige og kære Gud udvalgte vers 439 O, du Gud lam 70 Du kom til vor runde jord 4. maj 11.00

Læs mere

2. interview. Bilag 2. Interview med Bente, ca. 50, pædagog. Så kunstværket Helena på Trapholt ved udstillingen i 2000.

2. interview. Bilag 2. Interview med Bente, ca. 50, pædagog. Så kunstværket Helena på Trapholt ved udstillingen i 2000. 2. interview Interview med Bente, ca. 50, pædagog. Så kunstværket Helena på Trapholt ved udstillingen i 2000. Briefing: Der er ikke nogen forkerte svar. Er du kunstinteresseret? Ja, meget. Jeg arbejder

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Guide: Undgå ensomhed i dit parforhold

Guide: Undgå ensomhed i dit parforhold Guide: Undgå ensomhed i dit parforhold Selvom du lever i et fast forhold kan ensomhed være en fast del af dit liv. I denne guide får du redskaber til at ændre ensomhed til samhørighed og få et bedre forhold

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

4. søndag i advent II Sct. Pauls kirke 20. december 2015 kl. 10.00. Salmer: 123/90/76, v.1 og v.7/78//86/439/71/93

4. søndag i advent II Sct. Pauls kirke 20. december 2015 kl. 10.00. Salmer: 123/90/76, v.1 og v.7/78//86/439/71/93 1 4. søndag i advent II Sct. Pauls kirke 20. december 2015 kl. 10.00. Salmer: 123/90/76, v.1 og v.7/78//86/439/71/93 Åbningshilsen Den sidste søndag inden jul. Fire lys tændt, fylde, klar. Ja, og risengrød

Læs mere

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen!

Kiss er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Gjerulff a Bonus for blitzen aka er født d. 25. december 2015, en lille jule-prinsesse, og en smuk en af slagsen! Brun tricolor mootled, lige som sin mor, men alligevel helt anden farve! Hun har en lækker

Læs mere

Final. Nat med kniv? Manuskript. [1]--- [2]--- [3]--- [4]--- [5]--- [6]--- [Zero]--- [1i]--- [2i]--- [3i]--- [4i]--- [5i]

Final. Nat med kniv? Manuskript. [1]--- [2]--- [3]--- [4]--- [5]--- [6]--- [Zero]--- [1i]--- [2i]--- [3i]--- [4i]--- [5i] Final Nat med kniv? Manuskript [1]--- [2]--- [3]--- [4]--- [5]--- [6]--- [Zero]--- [1i]--- [2i]--- [3i]--- [4i]--- [5i] Dette er en tidslinje over filmen. Gennem manuskriptet vil vi sige, hvor vi er. Filmen

Læs mere

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede):

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til fredskultur Første eksempel Anna på 5 år kommer stormende ind til

Læs mere

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN Uge Sex, Temamateriale 6. - 7. klasse 16 AT VÆRE DEN FØRSTE I PUBERTETEN Navn: Anne Beskæftigelse: Studerende på Business College Horsens

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

Udfordringen og vejledning hertil

Udfordringen og vejledning hertil Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Lokation: I en skov Forløbets varighed: 4 trin + en overnatning Udfordringen og vejledning hertil Kære ledere. I skal nu i gang

Læs mere

Gudstjeneste for Dybdalsparken 12.06.14

Gudstjeneste for Dybdalsparken 12.06.14 1 Gudstjeneste for Dybdalsparken 12.06.14 290 I al sin glans nu stråler solen 291 Du som går ud 294 Talsmand 42 I underværkes land jeg bor En mand kommer gående hen ad vejen, han er på vej til Nidaros,

Læs mere

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur.

Tyven. Annika Ta dig nu sammen, vi har jo snart fri. Bo kigger på armen for at se hvad klokken er, han glemmer igen at han ikke har noget ur. Tyven SC 1. INT. KLASSEN VINTER MORGEN. Klassen sidder og laver gruppearbejde i klasseværelset. De har religion. sidder og arbejder sammen med. De sidder og arbejder med lignelsen om det mistede får. Man

Læs mere

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR kæreste sexpartner legekammerat www.erotichotspot.dk Nej! Jeg ser heller ikke så godt ud, og jeg kan heller ikke bare lade mit gode

Læs mere

ET UNIVERS - TO VARIANTER

ET UNIVERS - TO VARIANTER ET UNIVERS - TO VARIANTER FABEL TE Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Indledning. Hej kære læser. Hjerteligt tak for at du læser med i denne e-bog.

Indledning. Hej kære læser. Hjerteligt tak for at du læser med i denne e-bog. Indledning Hej kære læser Hjerteligt tak for at du læser med i denne e-bog. Jeg hedder Kirsten og er en 24 årig blogger, som interesserer mig for selvkærlighed og personlig udvikling og det at få det bedste

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Guide: Bevar gløden i forholdet - hele livet

Guide: Bevar gløden i forholdet - hele livet Guide: Bevar gløden i forholdet - hele livet Gløden er væk. Sommerfuglene i maven er fløjet bort. I sidder i hver jeres hjørne af sofaen uden at tale sammen. Skilsmissen er kun en underskrift væk. Et skrækscenarie

Læs mere

Medvirkende: Kongen Dronningen Prinsessen Ministeren Opråberen Hofnarren

Medvirkende: Kongen Dronningen Prinsessen Ministeren Opråberen Hofnarren Medvirkende: Kongen Dronningen Prinsessen Ministeren Opråberen Hofnarren 1.scene Tronsalen på slottet med kongens og dronningens tronstole Kongen sidder på sin tronstol. Ministeren står ved siden af tronen

Læs mere

Kvinde! Sådan undgår du, at utroskab ødelægger dit forhold

Kvinde! Sådan undgår du, at utroskab ødelægger dit forhold Kvinde! Sådan undgår du, at utroskab ødelægger dit forhold Er kvinder skabt til utroskab? Det påstår ny amerikansk forskning. Og sexolog Joan Ørting er enig. Se her, hvordan du undgår utroskab og hvordan

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

15. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 28. september 2014 kl. 10.00. Salmer: 728/434/397/645//165/439/41/633

15. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 28. september 2014 kl. 10.00. Salmer: 728/434/397/645//165/439/41/633 1 15. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 28. september 2014 kl. 10.00. Salmer: 728/434/397/645//165/439/41/633 Åbningshilsen Vi er kommet i kirke den sidste søndag i september i sensommerens

Læs mere

MÅNEN - dit indre barn?

MÅNEN - dit indre barn? 1 MÅNEN - dit indre barn? Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 MÅNEN - dit indre barn? Af Kenneth Sørensen Den udviklingsorienterede astrologi betragter Månens placering i horoskopet, som et symbol

Læs mere

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå »Kom nu, Asger! Det går ikke, at jeg kommer for sent på arbejde igen.«far er stresset og styrter rundt i hele lejligheden efter et eller andet meget vigtigt, som han sikkert ikke engang selv ved, hvad

Læs mere

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 1 Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 756 Nu gløder øst i morgenskær 448 Fyldt af glæde 582 At tro er at komme dig rummer ej himle 435 Aleneste Gud Nadver 522 v. 2-3 af Nåden er din

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Jeg kender Jesus -3. Jesus kan alt

Jeg kender Jesus -3. Jesus kan alt Jeg kender Jesus -3 Jesus kan alt Mål: Målet er, at børnene ved, at Jesus kan alt. Jesus er Herre over enhver situation og kan gribe ind i enhver situation. Der er ikke noget, der er håbløst, når Jesus

Læs mere

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den 1. AKT Prolog ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den samme drøm. En drøm om en mand med gule krøller, stjerner i øjnene og en blå kappe. Han kommer gående over en grøn eng. Det vil sige,

Læs mere

Innovation Step by Step

Innovation Step by Step Innovation Step by Step Elevhæfte. kl. verdens bedste læserum Et tværfagligt forløb mellem dansk og billedkunst Innovation Step by Step Et undervisningsmateriale til mellemtrinnet med fokus på arkitektur

Læs mere

Min Fars Elsker. [2. draft]

Min Fars Elsker. [2. draft] 1. SCENE INT.-MORGEN-KØKKEN Min Fars Elsker [2. draft] (15) går rundt i køkkenet, og stiller morgenmad på køkkenbordet. Hun har lavet kaffe. (45) træder ind i køkkenet, fuldt påklædt i jakkesæt og med

Læs mere

ELKIN LÆSERAKETTEN 2019

ELKIN LÆSERAKETTEN 2019 ELKIN 50 LÆSERAKETTEN 2019 Man skal lære tusind ting HEIDI BREHM ANDREAS BECK OG HEIDI BREHM Solen bager ned, selv om det er tidlig morgen. Elkin går gennem de støvede gader på vej mod skolen. Hvert skridt

Læs mere

Hvad tror du jeg tror

Hvad tror du jeg tror Hvad tror du jeg tror Af Vita Andersen Vita Andersen, Hvad tror du jeg tror fra digtsamlingen Tryghedsnarkomaner. Gyldendal, København 1977. jeg bliver inviteret ud til middag af en fyr jeg smører ruller

Læs mere

Aldersfordeling. Indledning. Data

Aldersfordeling. Indledning. Data Indledning Vi har i uge 9, 10 og 11 arbejdet med TPM det tværprofessionelle modul. Vores team består af Mikkel Jørgensen (lærerstuderende), Charlotte Laugesen (Socialrådgiverstuderende), Cathrine Grønnegaard

Læs mere

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn Hjælp til bange børn Denne lille tegneserie indeholder viden, som forældre og fagpersoner kan bruge til at hjælpe børn, som er bange. Noget af det er mest til voksne, andet kan bruges direkte med børnene

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

I SOMMERHUS Final draft

I SOMMERHUS Final draft I SOMMERHUS Final draft SCENE 1 - SKOLE (DAG, EXT.) står og læner sig op ad en bil foran en skole. Han har en smøg i den ene hånd og en iphone i den anden. Han er kunstertype, har pjusket hår og slidte

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Det vi ikke er bevidste om, gør ALTID noget ved os

Det vi ikke er bevidste om, gør ALTID noget ved os - at GÅ sammen i ægteskabet GÅ SAMMEN EMNER Tiden vi lever i - hverdagen Tidens trend/tidens børn Tid til hinanden Tid til nærhed Tid til drømme 1 HVERDAGEN FOR EN FAMILIE OS SOM VI Flere ud af huset samtidig

Læs mere