Tips og tricks til at give din partner en fantastisk Valentines day

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tips og tricks til at give din partner en fantastisk Valentines day"

Transkript

1 Mars og Venus i vores horoskop fortæller hvordan vi elsker og hvordan vi kan lide at vores erotiske liv skal være. Ved at studere disse 2 planeter i vores eget og i vores partners horoskop kan vi virkelig finde ud af, hvordan vi skal forkæle og dyrke erotik med vores partner.. I en mands horoskop fortæller Venus noget om, hvilken kvinde han drømmer om at gifte sig med og Mars fortæller om, hvordan han føler sig som mand og hvordan han ønsker sit erotiske liv skal være Omvendt i en kvindes horoskop fortæller Venus om, hvordan hun opfatter sig selv som kvinde og Mars fortæller om hvilken mand hun tænder på. For at vide hvor din Mars og Venus ligger, skal man have sit personlige horoskop som du kan få her på astrostrars.dk Dette er kun en miniguide for Mars og Venus i horoskopet. De aspekter som Mars og Venus laver til de andre planeter og evt. til hinanden, farver også måden hvorpå, vi elsker og ser os selv som mand og kvinde. Men denne guide kan sagtens hjælpe dig med til at give din kæreste en fantastisk Valentines day så han eller hun føler sig rigtig forkælet og højt elsket. Mars i Vædderen, kan godt lide at der skal ske noget i sengen. Der må gerne være fart over feltet. Den er hurtig og kan hurtigt komme til at kede sig ved rutiner. Den vil gerne være en vinder og styre showet. Den skal konkurrere. Så giv Mars i Vædderen en hurtig overraskende tur på køkkenbordet. Og lad så Mars tage over på hele sceneriet og få ham til at føle, at han styrer for vildt. Men du sætter showet op og gør noget der er farligt og straks er Mars i Vædderen tændt og med. Og så skal han føle, at han er vinderen her.

2 Venus i Vædderen, napper selv sin kæreste, hun venter ikke på at han skal finde hende, så lad din Venus i Vædderen tage dig, Spil lidt genert og dril den lidt, tir hende og lad hende så fange dig ind. Hun bestemmer selv og du skal få hende til, at føle, at hun har gjort et godt scoop. Hun kan også godt lide fart og spænding, så tag hende ud og køre go cart, eller springe bungy jum. Et eller andet farligt, så hun bliver tændt og synes hun har lavet et godt scoop, ved at fange dig ind. Eksempel på hvordan du bruger Venus/Mars Guiden Hvis en mand har Venus i Vædderen, så skal han tages, hurtigt og smart. Han skal se vildskaben og konkurrencen i sin kvinde. Tag ham ud og køre Go-cart og farlige ting og bliv lidt vild og du vil se lidenskaben i hans øjne og se, at han valgte rigtigt, da han valgte dig. Hvis en kvinde har Mars i Vædderen, så skal hun have denne macho mand, der kan klare alting. Han er ikke bange for noget som helst og hun vil gerne overfaldes af sin mand på køkkengulvet og måske kan lidenskaben høres nedenunder, men det er jo bare spændende og farligt. Hun er på. Sæt dig selv i din partners sted, hvor hans eller hendes Venus/ Mars er: Hvis de er meget forskellige fra hinanden. Ja så må du dele dig selv op i 2 og være Venus første del af aftenen og Mars den anden del, som optakt til den hede nat. Mars i Tyren kan godt lide sex og kan godt lide en lidt grov humor, Vug han i hængekøjen og bestig ham og han vil elske det. Og put ham så tilbage i hængekøjen. Tag ham med på en tur i naturen, og mediter med ham derude, Sig at du nyder disse stille stunder, hvor man bare er helt sig selv og tag så hjem, nyd en overdådig middag med dyr vin og elsk med ham, put dynen godt ned om ham bagefter og Han vil elske det. Venus i Tyren, kan godt lide dyre middage, stil og glamour. Den ægte prinsesse, med ægte guld og diamanter og femstjernede hoteller. Hun skal inviteres ud og have den dyreste og fineste middag du overhovedet kan opdrive og har råd til. Sørg for at tjekke at maden er veltilberedt og vinen er dyr. En dyr parfume kan også gøre underværker. Hun er en prinsesse og kan lide at tingene bliver leveret i fysisk form. Smukt pakket ind og den ægte vare. Spar endelig ikke på kontanterne, når du inviterer hende ud.

3 Mars i Tvillingen. Skal stimuleres mentalt og fysisk. I skal ud at spise et nyt sted og bagefter i teater og sidst noget helt andet, et foredrag med en drink til. Mars i Tvillingen skal have mange stimuli af mental karakter. Find nogle nye emner, du kan bringe på bane under middagen og vær villig og interesseret i at snakke om alle aspekterne i emnet, vær levende interesseret i at snakke hele tiden. Når i kommer hjem, skal du snakke mens i dyrker ses, hviske søde ord og konstant stimulerer ham i sengen med ord. Han vil elske det. Venus i Tvillingen, skal helst have meget at snakke om. Hun kan lige som Mars samme sted godt lide variation i foretagnet. Gerne indtag hovedret et sted og dessert et andet sted. Giv hende digte, du selv har skrevet eller fundet på nettet, som fortæller lige præcis om hende. Skriv kort til hende og vær livlig og kommunikerende. Vis hende noget hun aldrig har set før. Hun er død nysgerrig. Tag hende på rundtur i en ny by, hvor du fortæller alt det du har sat dig ind i om denne by eller dette sted. Hun elsker vidende mennesker. Des mere du ved om alt muligt, des bedre. Du behøver ikke være filosof og dyb åh nej, du skal være livlig og munter og snakke løs om løst og fast og gerne elske at fare omkring og lave tusinde forskellige ting, for det gør hun. Mars i Krebsen vil gerne være sammen med familien. Inviter hans familie over og skab en hyggelig hjemmestemning. Sørg for, at du viser hvor meget pris du sætter på, at han passer så godt på jer alle sammen. Og sæt pris på hans familie, få ham til at føle at han er værdsat for den omsorg, han yder alle i familien og skab en skøn hjemlig atmosfære. Giv ham en god massage og fortæl ham, at han er verdens bedste far, eller at, han bliver det, når I får børn. Sluk lyset og lad ham sanse din krop og dine dufte og lad ham så svømme væk i en drøm om familie og idyl og jer to og alle jeres skønne børn i har eller skal lave sammen. Venus i Krebsen. Værdsæt hendes bestræbelser på at få alle til at føle sig hjemme. Værdsæt hendes gode mad og hendes omsorg for din familie og jeres børn. Hvor godt hun holder jer varme, tørre og rene. Fortæl hende at hun er verdens bedste mor, eller at hun bliver det og at ingen anden kvinde har de omsorgsgener, som hun har. Nus godt om hende og giv hende en blid massage. Fortæl hende at hendes blide feminine væsen er det du værdsætter allerhøjest. Hun vil forkæle dig hele natten, hvis det er det du gerne vil. Hun vil yde dig en fantastisk omsorg og kæle og gøre alt det du ønsker.

4 Mars i Løven kan godt lide at klæde sig ud og lege. Han kan også lide at gå ud og spise fint og vil gerne optræde på scenen. Lyt til hans historier med ægte interesse, sig at han er en god fortæller og vær hans publikum, når han optræder, han elsker det. Lad ham være din konge og lad ham føre dig ind i en royal verden. Han drømmer om at være af kongeligt blod og alt hvad han gør, gør han med ære og stolthed. Leg med ham. Lad ham klæde sig ud for dig og beundre ham for hans anstrengelser. Han vil være din til evig tid. Lad ham stråle på scenen eller på et dansegulv. Han gør det godt. Lad ham føle at hans elskov er det bedste du har oplevet og han vil være stolt og give dig mere at det du elsker han gør. Vær hans beundrende publikum og kongen er din. Sig han er din knight in the shiny armor. Det er han nemlig. Venus i Løven vil gerne føle sig som en dronning. Få hende til at føle sig som en dronning. Inviter nogle gæster og lad hende være center of attention. Lad hende føle sig som en dronning hele aftenen. Sørg for lækker mad og luksus gaver eller køb et lækkert wellness spa ophold. Hun skal føle, at hun er i disse vidunderlige dyre omgivelser, der afgiver kongelig energi. Lad hende klæde sig fint på og kør hende ud på en fin og dyr restaurant og fortæl hende, at hun er smuk og dejlig. Kør hende derefter i teatret og slut dagen af med dyr champagne alt i mens, skal du være munter og livlig og charmerende og gerne drille hende lidt og lege med hende, hun elsker at lege. Hun opfatter sig selv som en løvinde, en givende og munter og legesyg løvinde. Mars i Jomfruen. Vil gerne have rene linjer. Han vil gerne vide, hvad i skal og der skal være styr på tingene. Han vil ikke overraskes. Giv ham en middag på en økologisk restaurant og fortæl ham om emner der har med økologi og sundhed at gøre. Sig at du vil gøre en indsats for at gøre verden renere og sundere og især jeres verden. Giv ham noget værktøj, som kan hjælpe ham med at gøre nogle af hans projekter færdige. Han er perfektionist og det han gør, det gør han bedre end andre. Sørg for at der er lagt rent sengetøj på sengen og at der dufter af sæbe i hele soveværelset. Gå i bad sammen og skrub hinanden rene. Alt denne renhed tænder ham og hans lyst til erotik. Venus i jomfruen. Værdsæt hendes ordenssans. Fortæl hende om, hvor meget du værdsætter at hun har styr på sine ting. Giv hende et stykke naturlig parfumefri sæbe og en økologisk kogebog. Eller noget, hvor hun kan få endnu flere detaljer af vide om hendes interesser. Overrask hende ikke med larmende mennesker, men inviter evt. nogle venner over hun sætter pris på og lav så en storslået vegetarret og tag et bad, skrub dig godt og duft af sæbe, ikke parfume men sæbe.

5 Mars i Vægten. Er en ægte gentlemand, han trækker stolen ud og vil gå til de yderste grænser for at skabe fred og harmoni. Han har svært ved at træffe beslutninger, så træf dem gerne for ham, hvis der er mere end 2 ting at vælge i mellem. Lad være med at skændes med ham i dag, han får bare et nervøst sammenbrud og løber sin vej. Skab en stemning af romantik og interessante samtale emner, der ikke bliver vulgære. Vær dæmpet og smil smil og træk stolen ud for ham, hold bildøren. Vær ren og pæn og velklædt. Vær velopdragen og beleven og veluddannet. Konverser på diplomatiets præmisser. Snak om emner som politik og alt der interessere ham, men hold dit stemmeleje nede og bliv aldrig højrøstet og larmende. Venus i Vægten. Hun elsker harmoni, romantik og stearinlys. Inviter hende ud på en romantisk middag for to. Bagefter skal i se en romantisk film, der ender godt. Tag dit smukkeste tøj på og gør meget ud af dig selv. Duft af den rigtige parfume, som hun elsker og skriv små digte til hende som du citerer under middagen, Forfør hende, mens du visker romantiske ord i hendes ører. Undgå for enhver pris vulgært sprog, hun tænder helt af. Mars i Skorpionen. Han er en intens fætter. Inviter ham i en kælder restaurant med dæmpet belysning. Lad ham få lov at rode i din sjæl og din psyke, lad ham undersøge hver en afkrog af dig, mens du takker for, at han er sådan en god psykolog. Giv ham et par håndjern og sig at, nu har han fuldstændig kontrollen mens i har jeres erotiske tid, hvis du tør! Han vil elske at have total kontrol over situationen og dig. Han er meget intens og vil gerne massere dig i timer, for virkelig at mærke dig dybt og intenst. Venus i skorpionen er en intens kvinde, hun ejer sin kæreste og hun besidder ham. Få hende til at føle at hun er den eneste kvinde i hele verden, der kan opfylde dine ønsker. Inviter hende på en restaurant med dæmpet belysning og få dem til at servere stærkt krydret mad. Snak dybde psykologi med hende, hun bliver ikke bange. Fortæl hende hvor meget du værdsætter hendes dybe dybe sind og indsigter i den menneskelige psyke. Kig hende dybt i øjnene mens du taler, hun vil kigge helt ind i din sjæl og for guds skyld lad være at kigge væk. Hun skal kunne se helt ind i din sjæls dybder og føle sig tryg ved det hun ser. Lig tæt oven på hende og lad hende smelte sammen med dig.

6 Mars i skytten vil på eventyr. Inviter ham på gåtur i sneen og overfald ham her. Gør noget helt eventyrligt og anderledes. Tag på et surprise trip til Norge eller et weekendophold i Paris uden at fortælle ham det først. Han er frisk og totalt på. Yes skriger han, Eventyr. Underhold ham undervejs med filosofi om livet og menneskerne og fortæl ham om noget i kan diskutere. Vær retfærdig og fair, hele vejen igennem. Ikke generer folk der er ringere stillede en I. Han er fair og han er eventyrlysten. Venus i Skytten er også klar på overraskelser, hun vil elske at komme til foredrag med en kendt filosof eller en guru hun elsker. Husk hun er lidt a en snob. Hun kan også indtage en middag i en iglo. Jeps hun er klar, for så har hun et nyt eventyr hun kan føje til de mange andre hun samler på. Hun vil have meget viden at give dig, om filosofi og religion. Og hvis du lytter med ægte interesse føler hun sig værdsat. Hun er også god mod dyr og højest tænkeligt elsker hun dem. Hun er retfærdig og tingene skal være fair. Så en god film, med godt indhold om retssager og andet hvor der er uretfærdighed / retfærdighed og et lille søp filosofi i, er lige ned af hendes boldgade. Mars i Stenbukken, han er lidt traditionel, han er håndværkeren og vil gerne gøres brugbar for at føle sig værdsat. Vis ham, at du er en dygtig håndværker og kan klare svære opgaver og udrette meget alene og at du ikke har brug for stor opmærksomhed, men er i stand til at klare dig selv. Vær traditionsbundet og gør noget traditionelt, så han føler sig tryg ved situationen. Lav hans yndlingsmiddag og giv ham noget værktøj, så han kan komme videre med et af sine mange projekter. Beundr hans mange ambitioner og hans ufattelige udholdenhed i alle sammenhænge. Venus i Stenbukken. Denne isdronning, skal ikke tages med storm, hvis i ikke har været sammen hele dagen. Hun er en tøvende dame, inden hun bliver et sensuelt og erotisk fyrværkeri. Hun skal føle sig tryg, hun skal føle, at hun er toppen af kranskagen, den man ikke kunne opnå, men nu har. Man skal gøre hende praktiske tjenester, det kan hun forstå. Lav mad til hende, ordn hendes vandhane. Gør noget hun aldrig ville bede dig om, men som du har set hun har brug for, at få hjælp til. Hun værdsætter praktisk hjælp mere end noget andet og føler, at hun er blevet værdsat. Hun er også selv et menneske der viser sin kærlighed praktisk ved at gøre noget for folk.

7 Mars i Vandmanden. JA, det skal også være noget helt nyt og spændende. *hvad med en tur til Mars eller en tur i tantrateltet. Eller et telt i haven, mens hele bygningen kan høre det. Eller i kan gå nøgne ned ad gaden sammen. Jeg er sikker på Mars i vandmanden er klar. Des mere provokerende des bedre. Bare ikke i sengen, alt andet end i sengen. Opfind noget nyt og spændende, under stuebordet eller bag døren. Det skal bare have et strejf af nyhed og spænding over sig og helst med mulighed for at blive opdaget af nogen. Find på noget helt originalt ellers smutter manden hen til vennerne, hvor der er mere gang i den. Venus i Vandmanden å la la. Ja hvad skal man sige. Bunke bryllup eller outrerede vanvittige ideer. Byt om på kønnene, så du er mand og han er kvinde. Jo skørere ideer du kan komme på des bedre. Måske skal i være venner hele aftenen og så smelte sammen som elskende senere. Vær ærlig og giv masser af frihed, vær fordomsfri og kritiser for guds skyld ikke hendes venner, som nok er både fra den kongelige familie og bumsen nede på bænken, men det er hendes VENNER og du risikerer at blive smidt på porten, hvis du ikke værdsætter dem. Sørg for, at du er original på en eller anden måde, ellers keder hun sig gevaldigt og kan finde på at stikke dig en undskyldning og smutte Mars i fisken, er blid og blød og skal have en dyb massage og blid berøring og stille samtale under flagrende stearin lys. Han kan også klare en tur i svømmehallen, hvor man langsomt varmer op til aftenens elskov, hvor man lover blid massage og fortæller om sine drømme og lytter på hans. Hvor man ligger og hvisker eventyr i hans øre. Han er en rigtig drømmer, så fortæl en masse fantasier, som han kan svømme væk i og drømme sammen med dig. Venus i Fisken er meget selvopofrende og ved at tage hende med ud til lidende børn eller dyr og fortælle hende, at man sætter pris på hendes store hjerte og kærlige selvopfordrende sind. Og fortæller hende at man altid vil støtte hende i hendes mission for at redde verden, ville være fantastisk for at få hende til at føle sig elsket. Drøm store drømme sammen med hende, mens du nusser hende i håret og blidt masserer hendes fødder, som er fiskens område. Så føler Venus i Fisken sig elsket og set. God fornøjelse med din Mars/ Venus mission. Astrostars.dk

8

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Lektion 1 DU ER SKABT I GUDS BILLEDE (Pottemageren)

Lektion 1 DU ER SKABT I GUDS BILLEDE (Pottemageren) Lektion 1 (Pottemageren) MÅL Børnene skal forstå, at alle mennesker er skabt af Gud og er vigtige og værdifulde for Ham. TIL LEDEREN Menneskene er helt specielle i forhold til alt det andet Gud har skabt.

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012)

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012) Personlig POWER Anita Hummelshøj Mikkelsen. Professionel person- og relaionsudvikler Korrektur: Buttle Sprog & Formidling. Illustrationer: Michelle Erdmann ISBN: 978-87-994057-2-5 Udgivelsesår: 2012, 1.

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Salg eller videre salg af denne publikation er ikke tilladt Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær

Læs mere

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk Sov godt Af Anne Søvang Juni 2012 www.annesoevang.dk Copyright 2012 1 Søvn er vigtig. En god søvn hjælper kroppen med at regenerere og forny sig. Så kan føle os veludhvilede og er klar til den nye dag,

Læs mere

AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE

AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE INDHOLD AT VÆRE SIG SELV. TEMAMATERIALE TIL 6.-7. KLASSE................................. 3 1. HVEM ER VI? ICEBREAKER.................................................

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

BLIV EN GLADERE KÆRESTE

BLIV EN GLADERE KÆRESTE BLIV EN GLADERE KÆRESTE Af Carl-Mar Møller Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal www.carl-mar.dk 77@Carl-Mar Møller www.parterapeutskolen.dk Sexolog og Parterapeut Skolen Udgivet som e-bog i 2012

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Marc Segar. - for mennesker med Aspergers syndrom. Overlevelsesguide. På dansk ved Aage Sinkbæk

Marc Segar. - for mennesker med Aspergers syndrom. Overlevelsesguide. På dansk ved Aage Sinkbæk Overlevelsesguide - for mennesker med Aspergers syndrom Marc Segar På dansk ved Aage Sinkbæk Overlevelsesguide - for mennesker med Aspergers syndrom Marc Segar På dansk ved Aage Sinkbæk Overlevelsesguide

Læs mere

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Forside: Povl Anker Buhl Grafisk tegnestue Korrektur: Buttle Sprog & Formidling Illustration:

Læs mere

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Flirt med SMS Væk hendes interesse SMS-Flirting hvorfor? Guiden her er skrevet til dig som gerne vil være bedre til eller lære at flirte og score over SMS. Den tager udgangspunkt i, at det er en ny pige

Læs mere

De to bedragere. Opgave 1

De to bedragere. Opgave 1 Opgave 1 Formål: At gøre kursisterne bekendt med temaet bedrag. Omhyggelig global læsning. ca. 30 minutter. Organisering: Kursisterne læser hver for sig teksten om de to bedragere. Derefter snakker de

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 cellehåndbog indholdsfortegnelse Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5 Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 Cellegruppelederen... 12 Cellegruppeaftenerne... 15 Facilitering...

Læs mere

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk ung 1 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Fortællinger om familiekonflikter fra unge med minoritetsbaggrund 2 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk Ung Etnisk Ung

Læs mere

Hørelse for livet Kom godt i gang. Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater

Hørelse for livet Kom godt i gang. Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater Hørelse for livet Kom godt i gang Råd til, hvordan du får mest glæde af dine høreapparater Hørelse for livet 3 Tillykke! Tillykke med valget af dine nye høreapparater! En helt ny verden ligger for dine

Læs mere

Følg mig. Jesus ønsker vi skal være hans venner.

Følg mig. Jesus ønsker vi skal være hans venner. LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 13 Følg mig Ugens tekst og referencer: Luk 5,1-11. Joh 1,35-42. Den Store Mester, kap. 30. Huskevers: I er mine venner. (Joh 15,14) Hovedformålet er, at børnene Ved, at Jesus

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

DAN JOHANNESSON. Lær Clairvoyance. En Introduktion. Lær Clairvoyance, men kend dens pris Stilhed i Sindet Kontakten mellem Rigerne

DAN JOHANNESSON. Lær Clairvoyance. En Introduktion. Lær Clairvoyance, men kend dens pris Stilhed i Sindet Kontakten mellem Rigerne DAN JOHANNESSON Lær Clairvoyance En Introduktion Lær Clairvoyance, men kend dens pris Stilhed i Sindet Kontakten mellem Rigerne 19 Tilgængelige, konkrete og inspirerende sider for begyndere. Indholdsfortegnelse

Læs mere

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse 27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse Hvad må jeg og, hvad må jeg ikke, med e-bogen? Bogen kan downloades gratis fra web-siden www.et-udbytterigt-liv.dk Ikke-kommercielt brug : Dele af bogen og udvalgte

Læs mere

Stemmer og Syner 2. En guide til mestring og recovery:

Stemmer og Syner 2. En guide til mestring og recovery: Stemmer og Syner 2 En guide til mestring og recovery: til forældre, pårørende og omsorgspersoner til børn og unge, der hører stemmer eller har andre sanseoplevelser. Om denne pjece Denne pjece er lavet

Læs mere

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning Vejen til indre ro Der findes mange måder at meditere på. Jeg præsenterer her fire former, som alle er lette at gå til og hver varer 12 minutter. Kropsscanning er den mest enkle og derfor god at starte

Læs mere