Bestyrelsens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning 2013-2014"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning Året der er gået har budt på mange spændende udfordringer, og desværre også store skuffelser i GVD Antenneforening. Tidligere på året fik bestyrelsen på to ekstraordinære generalforsamlinger mandat til at gennemføre en fusion med ANTV og NTA for sammen at skabe Danmarks største antenneforening under navnet Aalborg ByNet. Vi må beklageligvis meddele at fusionen ej blev en realitet, eftersom ANTV i den sidste ende ikke ønskede at opfylde aftalen som beskrevet i den fælles fusionsplan. Dette til trods for at vi i bestyrelsen og administrationen har brugt både aftener og weekender sammen med vores advokat og revisor for at realisere drømmen. I vil få en særskilt redegørelse om dette forhold under punktet Fusion og fremtidsproces. Personale, butik og administration På vores kontor og i vores administration har der også været spændende udfordringer. Vi er heldige at have nogle dygtige og kompetente medarbejdere, som forsøger at løse de opgaver vores medlemmer efterspørger. Det kom dog lidt som en overraskelse for os, da vores administrationschef Kristian E. Lundgreen, i forbindelse med indgåelse af aftalen om fusion, valgte at søge nye udfordringer i foråret. Kristian har de sidste 9 år været den primære drivkraft og primusmotor bag udviklingen af vores netværk og bredbåndsforretning. For bare at nævne nogle af de største projekter han har medvirket i, har det været udbygning af vores netværk fra 450 til 862 Mhz (UHF), udrulning af DOCSIS 3.0 og total renovering af vores hovedstation og etablering af ny administration i Skalborg. Den sidste udbygning med node neddeling til 250 husstande pr. fibernode, samt den sidste opgradering og idriftsættelse af ny serverplatform er netop gennemført. Vi kan takke Kristian for, at vi i dag står med et af landets mest moderne antenneanlæg og en rigtig fornuftig økonomi. Det er uden tvivl en stor del af hans fortjeneste. Vi har i bestyrelsen respekt for hans beslutning, og ønsker ham alt mulig held og lykke fremover. Vi ved at GVD har været en stor del af hans historie og forsat vil være i hans tanker. Ligeledes vil vi gerne takke vores resterende medarbejdere, for at fortsætte deres arbejde i samme gode og positive ånd, som tydelig mærkes, når man møder op på vores kontor på Thorndahlsvej. Et af de nye tiltag som vores personale arbejder på, sammen med bestyrelsen, er at udvide vores åbningstider. Vi forventer i det nye år at kunne holde butikken åben, mindst én gang om ugen til kl Dette gør vi for at give flere medlemmer mulighed for at få råd og vejledning når de har fri.

2 Desuden arbejdes der på en ny løsning, efter Kristian er stoppet, men da vores medarbejdere arbejder meget selvstændigt, har der ikke været et presserende behov for en hurtig løsning. Vi vil derfor anvende den tid der er nødvendig for at finde den rigtige, og lidt længerevarende løsning også set i forhold til den fremtidsproces vi endnu ikke har afsluttet endeligt. Forsyningssikkerhed er vigtig Efter ombygningen af vores serverløsninger sidste år, og for at sikre maksimal oppetid på signalet ud til medlemmerne, har vi valgt at installere et nødstrømsanlæg på vores hovedstation. Nødstrømsanlægget vil automatisk starte op, i tilfælde af at forsyningen svigter. Ligeledes har vi i år udbygget hovedstationen med øget redundans, og ringstrukturer der gør at de enkelte fibernoder altid kan forsynes med signal ad to veje. På den måde sikre vi at et overgravet fiberkabel på de primære strækninger ikke kan lægge en hel bydel ned. En lørdag nat i starten af november i år skete det der absolut ikke måtte ske, når man har med elektronik at gøre. Et kraftigt lyn slog ned i foreningens mast på Kongshøj, og bredte sig til en del af hovedstationens komponenter via signalkablerne. Vi slap dog utroligt billigt og havde de fleste tjenester oppe at køre igen inden for få timer. Vi er i skrivende stund ved at få opgjort skaderne der estimeres at være i omegnen af en halv million. Vi er dog rigtigt fornuftigt forsikret mod netop denne type skader, så det vil ikke komme til at belaste vores økonomi noget særligt. Vi vil i den kommende tid vurdere om vi skal gennemføre flere tiltag for at sikre hovedstationen mod udefrakommende påvirkninger. Internet uden TV, WebTV og StartForfra+ Vi valgte for et par år siden at åbne op for muligheden, for at købe bredbånd uden at købe tv fra antenneforeningen, det vi i daglig tale kalder Pakke 0. Det har vist sig at være en succes, til trods for den lidt sløve start. På nuværende tidspunkt har ca. 2% af medlemmerne gjort brug af det og flere kommer til. Ligeledes begynder de store operatør Stofa og Yousee/TDC at overveje lignende løsninger. Langt om længe lykkedes det os, at få etableret både WebTV og StartForfra+ i samarbejde med vores partner Stofa. Vi kan se på trafikstatistikkerne at flere og flere medlemmer gør brug af disse tjenester, til trods for at de kun kan anvendes hvis man også har bredbånd hos GVD. Vi kan i den forbindelse nævne at kortafgiften på 26 kr. om måneden, for de medlemmer der benytter FritValg blev fjernet med virkning fra oktober i år. Det har været et afgørende punkt for bestyrelsen, da vi ikke har fundet afgiften rimelig når ikke man har haft adgang til plus-tjenesterne.

3 Nye bredbåndshastigheder fra årsskiftet Udviklingen i streaming er i markant vækst og trafikken udgør i dag ca. 50% af al den downstream trafik medlemmerne anvender. Alene Netflix udgør 25% af den samlede trafik. Vi forventer derfor i det kommende år at der bliver behov for at udbygge vores hastigheder på internettet yderligere, så vores medlemmer ikke oplever problemer eller flaskehalse. Det er derfor blevet besluttet at udbygge vores CMTS på hovedstationen, dette bevirker det bliver muligt at tilbyde hastigheder på 200 Mbit/s ned og 40 Mbit/s op. Som konsekvens heraf, har det været nødvendigt at reducere kraftigt i antallet af analoge tv-kanaler på anlægget allerede fra januar. Dette fordi vi har brug for kapaciteten til internettrafik. Vi forventer helt at slukke for det analoge signal med virkning fra 1. januar Vi vil derfor opfordre medlemmerne til at bruge 2015 til at digitalisere deres analoge tv-apparater. Vores sidste medlemsundersøgelse viste at under 5% af medlemmerne kun anvender det analoge signal. Vi er forsat i et meget konkurrencepræget marked, hvor primært Bredbånd Nord i nogle områder har succes med at hverve vores medlemmer. Dette sker blandt andet fra deres nyåbnede butik i vores tidligere lokaler i Gug. Vi begynder dog også at mærke konkurrencen fra TDC, der kan levere både TV og bredbånd gennem de gamle telefonledninger. I den forbindelse lancerede vi som vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling en fastholdelses kampagne, der nedsætter prisen med 50% på samtlige bredbåndsprodukter, i en begrænset periode mens Bredbånd Nord sender breve ud i Gug. Vi har valgt at kalde kampagnen for Det hele, til det halve og giver udover den lave pris også højere hastigheder frem til 1. april Vi håber med disse tiltag at kunne bibeholde vores medlemmer på bredbånd og tv i vores forening. Vi er fuldt ud klar over Bredbånd Nord graver sig ind i vores område, men vi håber vores medlemmer kan gennemskue hvor man får den bedste lokale og hurtig service uden skjulte gebyrer til regninger o.lign. Fremtiden i GVD Fremtiden i vores antenneforening tegner stadig lyst. Hvis vi stadig kan konkurrere på pris og muligheder, håber og tror vi på at kunne fastholde vores nuværende ca medlemmer. Nu hvor fusionen ikke blev en realitet, er det bestyrelsens overbevisning, vi skal arbejde på at finde og afdække nye muligheder for at fastholde vores antenneforening, også i fremtiden. Vi skal måske turde tænke nye og alternative tanker for at opfylde dette mål. Det vigtigste er at kunne levere et stærkt og konkurrencedygtigt produkt til medlemmerne.

4 Det næste år vil bestyrelsen arbejde på at undersøge mulighederne og forskellige løsningsmodeller. En af mulighederne kunne være, at finde en mulig samarbejdspartner, der er villig til at investere i vores net, mod at have forsyningsrettigheder i en årrække. Det vil dog være et ønske, at vi altid i sidste ende, vil eje vores net og føringsveje. Husk på, vi altid i denne forening har været utrolig antuastiske og vedholdende for at bevare vores position, om at være den foretrukne leverandør af TV og Bredbånd i vores sendeområde. Det skal vi blive ved med! På bestyrelsens vegne John Kronborg Larsen Formand

5 Fusionen til Aalborg ByNet blev desværre ikke en realitet Tidligere på året fik bestyrelsen mandat af jer, til at indgå en fusion med ANTV og NTA for at skabe Danmarks største antenneforening. Visionen var sammen at skabe en slagkraftig forhandlingsenhed, i et marked præget af konkurrence. Vi havde selv, sammen med vores advokat brugt meget tid og energi, på at udfærdige det dokument der blev underskrevet af de øvrige bestyrelser. Et par af de vigtige betingelser var bl.a. at GVD skulle have en bedre aftale på TV og bredbåndspriser end vi har i dag. Vi skulle sammen være en selvstændig antenneforening, som kunne varetage medlemmernes ønsker og tilbyde det nyeste, inden for disse verdener. Det havde vi en reel forventning om at kunne opfylde efter den indledende dialog imellem foreningerne. Vi havde gjort et kæmpe forarbejde op til forhandlingen - for at sikre at alt gik rigtigt til. Derfor var det med stor antutiasme, vi mødte op til det første forhandlings møde om den nye fælles forsyningsaftale, men vi blev præsenteret for den aftale der var indgået med Stofa i 2004, som ifølge ANTV blot skulle fornyes til trods for det slet ikke var det de havde skrevet under på. Vi efterlyste, gentagne gange, sammenhæng med den nyligt underskrevet fusionsaftale og ved de efterfølgende møder frem til juni, var der altid taget udgangspunkt i den gamle aftale. Vi forsøgte flere gange, sammen med NTA at få ANTV til at forholde sig til det fusionsgrundlag de selv havde underskrevet. Desværre uden held, og efterlod os og vores hold af økonomiske og juridiske rådgivere mere og mere frustrerede. På mødet sidst i juni blev det aftalt, vi skulle få en professionel advokat til at sammenflette det bedste fra 2004 aftalen og fusionsaftalen. Dette arbejde skulle være afsluttet i starten af august måned. For at imødekomme ANTV, havde vi accepteret at det var deres advokat der skulle komme med første udspil. Vi holdt sommerferie med en tro på, at nu var vi på vej i den rigtige retning. På første møde i august var det intet sket, ANTV ville beholde deres 2004 aftale som udgangspunkt. Vi bad dem om at finde ud af, om de ville med i Danmarks største antenneforening eller ej og understregede at vilkårene forsat var uændret. Der skulle opnås en ny fælles forsyningsaftale, som alle parter kunne tiltræde og en aftale der stillede GVDs medlemmer bedre end det nuværende udbud. Det havde vi lovet generalforsamlingen, og havde også en forventning om at vi med husstande i ryggen kunne indfri dette ønske. Vi hørte intet og sidst i september indkaldte NTA og os til endnu et møde med vores advokater. Til dette møde havde NTA og GVD sammen udfærdiget en skrivelse, der skulle få fusionen på skinner igen og der skulle udpeges en styrmand, som kunne lede alle på rette vej.

6 Desværre meddelte Ole Davidsen, formand for ANTV, sammen med deres advokat at de ikke ønskede at videreføre forhandlingerne og indfri fusionsplanens ord. Det blev derfor på dette møde besluttet at gå hver til sit. Drømmen og visionen om Danmarks største antenneforening i Aalborg bristede. Det er selvfølgelig med en vis skuffelse og frustration, at vi ikke kunne indfri ønsket om at skabe et fælles Aalborg ByNet. Det er sikkert også sidste gang GVD og NTA forsøger at hive ANTV op på det niveau, som en moderne antenneforening skal være nu og i fremtiden. Vi vil her gerne bringe en stor tak til de mange medlemmer, der brugte to forårsaftener på at bakke projektet op, ved at møde op og give deres mening til kende på de ekstraordinære generalforsamlinger. Det har ikke været spild af tid. Selvom skuffelsen endnu ikke helt har lagt sig har vi har ikke smidt antutiasmen til side, men har siden 1. oktober haft travlt med at forhandle nye priser på tv-pakker og bredbånd, som I kan finde i materialet der er udleveret. Vi er forsat i bestyrelsen enige om at visionen, strategien og timingen i Aalborg ByNet var helt rigtig. Men når det så er sagt er foreningen forsat økonomisk velfunderet her og nu men det vil blive nødvendigt at afklare mulige alternative fremtidsscenarier på den lidt længere bane. Konkurrencen med nye aktører i markedet, ændrede forbrugsvaner og øgede trafikmængder er nogle af de faktorer der skal tages højde for. Vi sætter os derfor ikke på hænderne, men er allerede trukket i arbejdstøjet igen- for at udvikle en ny alternativ fremtidsvision for vores forening. Vi er ikke truet på en korte bane, og vi vil ikke drage forhastede konklusioner på et usikkert grundlag. Vi vil derfor tage os tid til at træffe de beslutninger vi mener er de rigtige. Ligeledes kan man sige, at selv om en fusion havde skabt en større mulighed, så skal der ikke herske tvivl om, at vi kæmper med alt, for at bevare vores antenneforening. For at give vores medlemmer den service og tilbud på TV og bredbånd, så de fortsat ønsker at være medlemmer hos os. Alt i alt, ingen grund til frygt fusionen var en mulighed; nu finder vi et alternativ der er lige så godt eller måske endnu bedre! På bestyrelsens vegne John Kronborg Larsen Formand

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5.

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Vi i bestyrelsen har siden sommeren forrige år været optaget af et længerevarende strategiarbejde, der har haft til

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 23. marts 2015

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 23. marts 2015 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 23. marts 2015 Til stede repr. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40, Bohrparken, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Møllegaarde, Rebildparken, Ringkøbingvej, Tornhøjparken,

Læs mere

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Nytårsaften: Vi havde en nytårsaften som vi plejer, helt uden afbrydelser og I kan være sikker på at YouSee var i højeste beredskab

Læs mere

Balle-Bredsten Antenneforening. Beretning for 2016

Balle-Bredsten Antenneforening. Beretning for 2016 Balle-Bredsten Antenneforening Beretning for 2016 Arbejdet i bestyrelsen Det har endnu en gang været et travlt år i antenneforeningen. Når regnskabet bliver gennemgået, vi I kunne se, at der er brugt lidt

Læs mere

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54

Skrevet af Administrator Søndag, 3. december :48 - Senest opdateret Torsdag, 7. december :54 Der bliver delt information rundt fra Fibia til alle husstande i løbet af d. 3. og 4. dec efterhånden som vores faste omdelere kommer rundt. Informationen er et tilbud om at vi i grundejerforeningen kan

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017

Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017 Formandsberetning for 2016 Generalforsamling søndag den 5. feb. 2017 Som I kan se, har vi i år prøvet en alternativ generalforsamling på en søndag formiddag, det har vi gjort fordi andre foreninger har

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015

Faaborg Vest Antenneforening. Beretning for året 2015 Indledning Antenneforeningen har ved årsskiftet i alt 984 medlemmer, hvilket er et fald på 3 medlemmer i forhold til år 2012. Vi udbyder p.t. 3 tv-pakker og antallet fordeler sig på 293 stk. med grundpakke,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012

Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Varde Antenneforening Beretning 2011-2012 Pr. 1. oktober 2012 havde Varde Antenneforening 9.091 medlemmer, hvilket er et uændret medlemsantal i forhold til sidste år. Antenneforeningen har hermed en dækning

Læs mere

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004:

Generalforsamling Velkommen Dirigent- Flemming. Året 2004: Generalforsamling 2005 Velkommen Dirigent- Flemming Året 2004: Det har ikke været et år, der vil blive husket for en væsentlig stigning i antal medlemmer. Men der er heller ingen der har meldt sig ud.

Læs mere

Nu er vi jo blevet noget større end vi var ved sidste generalforsamling. Hele Vardes net og medlemmer er kommet med ;-)

Nu er vi jo blevet noget større end vi var ved sidste generalforsamling. Hele Vardes net og medlemmer er kommet med ;-) Nu er vi jo blevet noget større end vi var ved sidste generalforsamling. Hele Vardes net og medlemmer er kommet med ;-) 5 - Status 45 øer Ca. 4.000 Skabe Ca. 1.300 forstærker Ca. 5.000 fordeler Ca. 13.000

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Pr. 1. oktober 2013 havde Varde Antenneforening 8.983 medlemmer, hvilket er en tilbagegang på 108 medlemmer. Antenneforeningen har dermed en dækning på ca. 90%

Læs mere

Bestyrelsesberetning år 2017

Bestyrelsesberetning år 2017 Bestyrelsesberetning år 2017 I år 2016 er medlemstallet hos Kalundborgegnens Antennelaug steget til ca. 9.500 en fremgang på næsten 800. Den 1. juli 2016 blev datoen hvor det på bestemte adresser, nu er

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. 14. december 2006

Ekstraordinær generalforsamling. 14. december 2006 Ekstraordinær generalforsamling 14. december 2006 1 Bestyrelsens forventninger Gennemgang af dagsordenens punkter Afklaring af spørgsmål Diskussion Tilkendegivelse/anbefaling fra de fremmødte 2 Dagsorden

Læs mere

Beretning I Faxe har vi opdelt til 4 øer og inden for 3 år med yderligere 4 øer.

Beretning I Faxe har vi opdelt til 4 øer og inden for 3 år med yderligere 4 øer. Beretning 2016 Også i år har der været travlt i foreningen med renovering og modernisering. I oktober blev vi færdige med at opgradere Faxe Ladeplads så det nu kører med 860 Mhz, og anlægget er nu delt

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling i Antenneforeningen Skansen TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2012 KL. 19.30 I DYBBØL FORSAMLINGSHUS Sønderborg d. 2. oktober 2012 ANTENNEFORENINGEN SKANSEN Hermed

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Generalforsamling. I Skalborggaardhallen 24. november 2014

Generalforsamling. I Skalborggaardhallen 24. november 2014 Aalborg, den 25. november 2014 Generalforsamling. I Skalborggaardhallen 24. november 2014 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg at dirigent. 2. Vedtagelse at forretningsorden. 3. Beretning om

Læs mere

Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling

Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling Tid: Onsdag, 29. maj 2019 kl. 16,30 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: I alt 1.763 stemmer. Jesper Pedersen

Læs mere

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk

Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Antennelauget Flimmer http://www.flimmertv.dk Årsberetning 2011 2012 Digitalisering, ved generalforsamlingen 2011 omtalte vi vores arbejde med at indføre Boxers TV kanaler. Dette blev realiseret i november.

Læs mere

Generalforsamling 25. april 2007

Generalforsamling 25. april 2007 Formandens beretning for året 2006 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke, hvorefter jeg går over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

500 / 500 Mbit/s internet

500 / 500 Mbit/s internet 500 / 500 Mbit/s internet I 2019 øger vi til 1000 / 1000 Mbit/s 120 kr. pr. måned INTERNET TIL BOLIGFORENINGER Internet til boligforeninger i Storkøbenhavn "Vi leverer internet, som vi selv ville vælge"

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er

Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er 5 Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er hård og alt det andet intetsigende plader 6 At kalde

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte www.holteavlsgaard.dk Holte, d.14-03-2014 Kære medlem af Holteavlsgaards Grundejerlaug. Generalforsamlingsbeslutning om lukning af

Læs mere

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012 Jørn Holst Udfordringer! Waoo Pakkesalg (tripleplay) Præsenteret for slutbruger som enkelt og overskueligt Køb en med det hele for en overkommelig pris. Oprettelsesrabatter

Læs mere

Skærbæk Antenneforening. Generalforsamlingen 24.marts 2015

Skærbæk Antenneforening. Generalforsamlingen 24.marts 2015 Skærbæk Antenneforening Generalforsamlingen 24.marts 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed i 2013-14 3. Forelæggelse af regnskab for 2013-14 4. Indkomne forslag 5. Salg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Mød op og brug din stemme!

Mød op og brug din stemme! Kære medlem af Fakse-Fakse Ladeplads Antenneforening Mød op og brug din stemme! Tirsdag den 12. marts kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00) afholder vi ekstraordinær generalforsamling i Faxe Hallen. Årsagen

Læs mere

Beretning 2009 Bestyrelsen. Kontoret.

Beretning 2009 Bestyrelsen. Kontoret. Beretning 2009 Siden vi sidst holdt generalforsamling er GVD gået ind i den digitale verden med etablering af fiber struktur og renovering af hovedstationen. Der har været meget arbejde med ombygningsprojektet,

Læs mere

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver. For dig

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

GF Ølstykke Vest. 28. februar Ved Carsten Haun Larsen

GF Ølstykke Vest. 28. februar Ved Carsten Haun Larsen GF Ølstykke Vest 28. februar 2017 Ved Carsten Haun Larsen 1 TV & Underholdning 2 DANMARKS BEDSTE TV PAKKE 1 Stofa s lille pakke er markedets bredeste og dækker i dag 74% af det TV der ses i Danmark ifølge

Læs mere

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden:

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. juni 2018 kl. 19.00 i stueetagen i 4. Maj Kollegiets Festsal, Østerbæksvej 91, 5230 Odense M. Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Beretning for året 2014

Beretning for året 2014 Beretning for året 2014 Det har været et meget travlt år for bestyrelsen. Som vi nævnte på sidste generalforsamling, var vi på det tidspunkt allerede i fuld gang med forhandlingerne om en kommende leverandør

Læs mere

Møde med Domus Vista III

Møde med Domus Vista III Møde med Domus Vista III Tv, forandres hurtigere end nogensinde før Fra tv-marked i 2010 til underholdningsmarked i 2016 Skiftet stiller store krav til INDHOLD TILGÆNGELIGHED OG NETVÆRK I dag leverer YouSee

Læs mere

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 1 Agenda Velkommen Hvorfor udbud? Siden sidst Hvad betyder det? Kabelplus Spørgsmål 2 Hvorfor udbud? Kontrakt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

Generalforsamling 26. april 2006

Generalforsamling 26. april 2006 Formandens beretning for året 2005 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke og derefter gå over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 1 / 2013-02-06 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

YouSees egne anlæg kører nu med 1 Ghz, og det bliver også i den sidste ende nødvendigheden i vores anlæg.

YouSees egne anlæg kører nu med 1 Ghz, og det bliver også i den sidste ende nødvendigheden i vores anlæg. Beretning 2017 Også i år har der været travlt i foreningen med renovering og modernisering. Vi er færdige med opgradering til 850 Mhz i Karise og Faxe Ladeplads, så vi her kan tilbyde 300 Mbit. Der mangler

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Til stede værende repræsentanter Fra Himmerland afd. 52, Vanggaarden, Mjel Antenneforening, Vendsyssels kvarter, Rebildparken, Øster Sundby, Tornhøjparken,

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 0 / 2012-06-xx Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

X Navn Adresse 3650 Ølstykke

X Navn Adresse 3650 Ølstykke X Navn Adresse 3650 Ølstykke Bemærk på www.aovnet.dk under Generalforsamling kan ses de muligheder som Antenneforeningen tilbyder medlemmerne af Tv-kanaler, Tv-pakker, FritValg af Tv-kanaler, Radio-kanaler,

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2018 EWII GIVER DIG I LEJERBO UNGBO INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og alt underholdning samlet ét sted med tv fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FIBERBREDBÅND

Læs mere

Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening

Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening Formandsberetning for året 2011 Holme-Olstrup Antenneforening Ordinær generalforsamling i Holme-Olstrup Forsamlingshus Stationsvej 55, Holme Olstrup, 4684 Holmegaard den 27. marts 2011 - kl. 19.30 1 Indledning

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Afholdt 24. februar, 2014 i Munkebo Forsamlingshus

Afholdt 24. februar, 2014 i Munkebo Forsamlingshus Afholdt 24. februar, 2014 i Munkebo Forsamlingshus 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse og bestyrelsessuppleanter 6.

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013!

Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! N0RACERSMINDE ANTENNEfORENING Beretning Nøragersminde Antenneforeninf}Æ generalforsamling maj 2013! Jubilæum: I år er det 25 år siden foreningen blev stiftet. Grundlaget var at sikre vores område mod paraboler,

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet, og at generalforsamlingen derfor var beslutningsdygtig.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet, og at generalforsamlingen derfor var beslutningsdygtig. Referat Generalforsamling i Strandhuse Antenneforening 23. februar 2016 kl. 19, Lyshøjskolen Formanden indledte med at byde velkommen til årets generalforsamling og orienterede om, at Palle Jensen fra

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2017 EWII FORENING GIVER BEBOERE I DOMEA INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og mulighed for landets mest udbredte TV fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆLGE

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen.

Ekstraordinær generalforsamling. i Nykøbing Sjælland Antenneforening. tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00. i aulaen på Grundtvigsskolen. Ekstraordinær generalforsamling i Nykøbing Sjælland Antenneforening tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i aulaen på Grundtvigsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. 194 stemmer heraf

Læs mere

Generalforsamling 2013 Antennelaug 78 Øst

Generalforsamling 2013 Antennelaug 78 Øst Generalforsamling 2013 Antennelaug 78 Øst Afholdt den 26. februar, 2013 i Munkebo Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Foreningens reviderede regnskab 4. Indkomne forslag

Læs mere

GRØNDALSVÆNGE NYT. Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015

GRØNDALSVÆNGE NYT. Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015 GRØNDALSVÆNGE NYT Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015 Ekstraordinær generalforsamling onsdag den 4. februar 2015 Sammen med dette Grøndalsvænge nyt modtager

Læs mere

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013.

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Formandens beretning: Jeg vil gerne byde velkommen til den 39. ordinære generalforsamling i Aabybro Antennelaug. Konstituering: Efter

Læs mere

Referat af ekstra-ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile mandag d. 24. november 2014

Referat af ekstra-ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile mandag d. 24. november 2014 Der var fremmødt 150 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 2 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i denne forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 24. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 24. marts 2014 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 24. marts 2014 Til stede repr. Fra Himmerland afd. 19-23-24-40-42-51, Bohrparken, C.W. Obel kollegiet, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Møllegaarde, Rebildparken,

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Velkommen til generalforsamling. 27. oktober 2014

Velkommen til generalforsamling. 27. oktober 2014 Velkommen til generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab til godkendelse 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken Foreningsfordele og muligheder hos E/F Rønneholtparken Agenda Opgradering af YouSee landsdækkende net Jeres anlæg TV Pakker og Bland Selv Foreningsfordele Bredbånd Boks Bredbånd uden TV-pakke Mobil Fordelsprogram

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med det påtænkte ophør af aftale med Nordenergi Fibernet vedrørende udrulning af fibernet på Læsø.

Spørgsmål og svar i forbindelse med det påtænkte ophør af aftale med Nordenergi Fibernet vedrørende udrulning af fibernet på Læsø. Spørgsmål og svar i forbindelse med det påtænkte ophør af aftale med Nordenergi Fibernet vedrørende udrulning af fibernet på Læsø. Spørgsmål 1 - modtaget den 25. april 2017. Har man grundlag for at kunne

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

Dagsorden for mødet. - Velkommen. - Information om Ishøj Fællesantenne. - Hvad skal dagen? - Hvem er hvem?

Dagsorden for mødet. - Velkommen. - Information om Ishøj Fællesantenne. - Hvad skal dagen? - Hvem er hvem? 1 Dagsorden for mødet - Velkommen - Hvad skal dagen? - Hvem er hvem? - Information om Ishøj Fællesantenne - Præsentation v. Netplan - Hvad så nu? - Spørgsmål/svar - skriftligt - Afrunding 2 3 4 Information

Læs mere

Når medlemmerne henvender sig til YouSee med problemer på internettet får de hver gang at vide, at det er vores anlæg, der er noget galt med.

Når medlemmerne henvender sig til YouSee med problemer på internettet får de hver gang at vide, at det er vores anlæg, der er noget galt med. Beretning 2018 Sidst på året 2017, var der en kreds af borgere, der ønskede at få lagt fiber ind i stedet for antenneforeningens kobbernet. Vi var selvfølgelig i bestyrelsen meget imod dette, da det ville

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer

Formandens beretning for 2012. Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013. Kære medlemmer Formandens beretning for 2012 Ordinær generalforsamlingenden 20. Marts 2013 Kære medlemmer Efter at vi nu har etableret os med YouSee's programpakker, så skulle man måske mene, at der ikke kan være så

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Referat fra Laugsforsamling 2017.

Referat fra Laugsforsamling 2017. Hvalsø den 31. marts 2017. Referat fra Laugsforsamling 2017. I henhold til Hvalsø NV Antennelaug vedtægter 8, blev der afholdt Laugsforsamling onsdag den 29. marts 2017 kl. 19.00 i Vangkildegårds beboerhus

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 26/11 2014 kl. 18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 71 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Der var medbragt 5 fuldmagter. Der var således mulighed

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2010! Vision: Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores

Læs mere

Giganet næste skridt for kabel

Giganet næste skridt for kabel Giganet næste skridt for kabel Bredbånd på kabel TV DOCSIS 3.1 GigaNet Hvad gør Stofa? Bredbånd på kabel-tv(og senere digital TV). Juni måned 1996 kom det første bredbånd på kabel-tv. Hastigheden var 512/512kBit/s.

Læs mere

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling.

Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsens beretning for 2017: Dette er bestyrelsens beretning om hvad, der er sket siden sidste generalforsamling. Bestyrelsen: Ved sidste års generalforsamling blev Bo Gringer Nielsen, daværende næstformand

Læs mere

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere:

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere: Kære Feriehusejer Så skete det desværre. En magt demonstration fra Lalandias side. Brevet som I alle har modtaget fra Lalandia understreger med al tydelighed, at Lalandia kan pålægge feriehusejerne alle

Læs mere

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD)

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Thorndahlsvej 3 9200 Aalborg SV tel: 98 31 53 33 fax: 98 32 30 47 www.gvd.dk VEDTÆGTER for Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Indholdsfortegnelse: 1. Definitioner... 3 2. Foreningens navn... 3 3. Foreningens

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I VEDDELEV ANTENNELAUG 2 Hovedemner: Velkommen til generalforsamlingen Ændring af regnskabsår i vedtægterne Resultat af bestyrelsens arbejde med den fremtidige forsyning

Læs mere

Beretning for Efter generalforsamlingen 20. marts 2018, konstituerede bestyrelsen sig som følger:

Beretning for Efter generalforsamlingen 20. marts 2018, konstituerede bestyrelsen sig som følger: Beretning for 2018 Efter generalforsamlingen 20. marts 2018, konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand: Næstformand: Kim Hassel-Pflugh Tage Pedersen Frank Jensen Per Fløe Lars Aa. Hansen 1. Suppleant:

Læs mere

Sagsnr P

Sagsnr P Energistyrelsen Att.: Center for Tele Mailto: tele@ens.dk Dato 24. maj 2018 Sagsnr. 13.16.00-P20-1-18 TEKNIK, MILJØ OG ERHVERV Høringssvar Frederikssund Kommune er fortsat positive over for den dialog

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009!

Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Beretning Nøragersminde Antenneforenings generalforsamling maj 2009! Bestyrelsen har i det forløbende år arbejdet ud fra den målsætning, vi altid har arbejdet ud fra, nemlig det at forsyne vores område

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere