Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling"

Transkript

1 Notat fra Antenneforeningen Aarhus Ordinære generalforsamling Tid: Onsdag, 29. maj 2019 kl. 16,30 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: I alt stemmer. Jesper Pedersen bød velkommen til generalforsamlingens deltagere. 1.Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent. Henrik Steen Jensen blev valgt. 2.Bestyrelsens beretning Jesper Pedersen fremlagde bestyrelsens beretning for generalforsamlingen. Bestyrelsen Bestyrelsen blev ved generalforsamlingen 2018 ændret med 3 nye bestyrelsesmedlemmer hvor af den ene var næstformanden. Markedet ( Antenneforeningen og sine medlemmer ) Over de seneste år, er der sket revativt store forandringer i markedet, TDC er blevet opdelt i 2. SE og fusionen med Eniig, er en anden konsolidering, der blander flere forskellige infrastruktur ydelser, med udgangspunkt i bredbånd og energi. SE ejer Stofa og Boxer, der hver især har tydelige forskelligheder i deres værditilbud til forbrugeren. Stofa skal levere kvalitets bredbåndsløsninger og TV pakker, som deres primære produkter, og skal af forbrugerne opfattes som premium. Antenneforeninger der samarbejder med Stofa, hører ligeledes til i Stofa organisationen. Kunder der ikke kan få leveret Stofa ( hvor man tidligere tilbød kunderne 3 parts løsninger), bliver henvist til Boxer. Boxer er SE s bland selv løsning, der skal konkurrerere om forbrugernes ønske om valgfrihed. Forbrugerne ændrer sig af primære årsager: Behovet for hurtigere internetforbindelser hjemmet er fyldt med løsninger Der kræver hurtigt og sikkert internet.

2 Streaming tjenester. Eks. lancerer en af verdens største rettigshavere Disney, en streamingtjeneste ultimo 2019 / primo 2020, der yderligere kommer til at lægge pres, og øger kampen om direkte kontakt / ejerskab til kunderne. Selv lokale ( Danmark ) distributører producerer deres eget indhold, eks. Xee fra YouSee. Rettigshavere der indkøber eks. Premier League opdeler deres rettigheder, og sælger dem delvist til diverse streaming tjenester. Eks. kampe hvor top 6 klubber, eller kampe hvor de mest populære hold ( Liverpool, Man. City, Man. United, eller kampe hvor eks. danskere spiller, eks. Tottenham ) sælges målrettet til danske forbrugere. Konklusionen er at forandringerne omkring os, sker i en hastighed vi aldrig har set før. Antenneforeningernes samarbejdspartnere som eks Stofa, er foreningerne overlegne på alle de forretningsmæssige parametre; Indsigt i forbrugeren, viden om rettighedsmuligheder, strategi, eksekvering, kundeservice, kommunikation, osv.foreningerne i store træk har få styrkepositioner tilbage, eks: Andele af infrastrukturen, medlemsdialog, god tid (hvis det er en styrke), sund økonomi ( hvis ikke de har nappet det hele ).vi har accepteret at miste alt, vi har en meget svag stemme. Derfor står vi over for et valg: 1. Skal vi acceptere den udvikling, og bestille bedemanden? 2. Skal vi investere i et værditilbud, der kan kan fastholde og udbygge vores position, ved at stå sammen og udnytte mulighederne i udviklingen. Bestyrelsen startede med at se på foreningens position i et mere og mere konkurrencepræget marked med den ene fusion efter den anden, 3. parts salg på TDCs landsdækkende net og det forsatte meget tale om åbne net. Disse 3. parts aftaler ser vi som en øget konkurrence mod antenneforeningerne, som jo traditionelt er i deres eget lokalområde. Her i vores område er vi ikke kun udsat fra konkurrence fra energiselskaberne, men også fra vor egen samarbejdspartner Stofa, som også har 3. parts aftale med TDC og samtidig også er ejer af Boxer, der også er konkurrent til AFAA både på bredbånd og TV. Senere har Stofas ejer SE meddelt at de fusionerer med energiselskabet ENIIG under nyt navn NORLYS, denne fusion er pt. til godkendelse hos konkurrencemyndighederne. Der er ingen tvivl om, at det vil styrke begge selskaberne på det danske telemarked og Stofa vil blive en integreret del af den nye store spille på energi & telemarkedet i Danmark. Endnu et incitament til at antenneforeningerne skal forny sig og tilpasse deres position i markedet. Hvorfor skal vore medlemmer/kunder så vælge os frem for en af de andre, ja det der skal til må være mere værdi for pengene, altså hos AFAA skal man kunne få mere end blot noget TV og Bredbånd.

3 Senest er der kommet en ny spiller på markedet FAST SPEED, som vil sælge giga hastighed på TDCs net til omkring 250, kroner, hvilket yderlige vil øge konkurrencen, og her må vi sætte vor lid til at vor samarbejdspartner vil konkurrer på disse priser. Nu skal vi dog lige se de endelige priser og de reelle vilkår. Vor konklusion er, at vort udbud og priser fortsat er meget konkurrencedygtigt, men vi skal investere i fremtiden og det kan ikke gå for hurtigt, ellers mister vi vor position og til dels vor berettigelse i markedet. Bestyrelsen har fortsat stor fokus på fremtiden, både økonomisk og teknisk. Udviklingen i antal medlemmer er et mindre plus, men ses der på de enkelte produkter, så er der fortsat nedgang i salg af TV pakker, men antal bredbånd only kunder stiger fortsat og dette er med til at redde den samlede forretning. Desværre har Stofa for et par måneder siden meddelt AFAA, at de stopper produktet MitTV, det er en beslutning vi ikke har været involveret i, hvorfor vi overfor Stofa har bedt om kompensation for vor investering. Begrundelsen for at lukke produktet er begrundet i et ikke særligt stor antal der køber det. Hos AFAA har der været et ret konstant antal på produktet mellem 1100 og Bestyrelsen har fortsat stor fokus på at øge kontakten og informationerne til medlemmerne og i det hele taget yder en høj service. Vi har fortsat stor søgning til vor medlemsbutik, vi skal her også fremtiden forsøge at styrke tilbuddene til gavn for medlemmerne Tilfredsheden ligger tæt på 100%, hvilket er meget fint. Vi har et supergodt personale, som brænder for, at yde en rigtig god service og vejledning til medlemmerne. Økonomi Antenneforeningens økonomi er fortsat god og robust, hvilket også er en nødvendighed for, at kunne være i front med den digitale verden i fremtiden, I 2018 har forrentningen af vor kapital været præget af det svage finansielle marked, vi har efter råd fra vor bank justeret i sammensætningen af porteføljen i vor formueforvaltning, hvilket skulle kunne gøre os mindre sårbare. Vi har fortsat en meget forsigtig politik i formueforvaltningen. Ligeledes har vi fortsat økonomi til, at udbygge og udvide vort net, så vi kan blive flere medlemmer/kunder, da volumen er en stor faktor i kampen om at skabe gode produkter og konkurrencedygtige priser. Kontingentet til foreningen er i 2019 hævet til 16,00 kroner som forelagt på generalforsamlingen i 2016, så vi i dag har et årligt kontingent på kr. 20,00 incl moms.

4 Medlemmerne Der er fortsat stor fokus på udviklingen af kontakten og service til vore medlemmer, som tidligere omtalt er vores medlemsbutik. Udgivelse af vort medlemsblad er sat på standby, da vi i en periode hellere vil bruge økonomien til udvikling af kontaktplatforme til vore medlemmer, der arbejdes ihærdigt på, at kunne kommunikere direkte elektronisk til medlemmer hvilket vil give os mange nye muligheder, men her skal vi have styr på sikkerheden omkring personoplysninger i henhold til dataforordningen. Vores hjemmeside er også en del af vor kontakt til vore medlemmer, og her forventer vi, at kunne præsentere en helt ny hjemmeside hen over sommeren, der arbejdes pt ihærdigt med at færdiggøre en prototype, som kan forelægges bestyrelsen inden sommerferien. Vi skal fortsat styrke fordelene for medlemmerne med forskellige tilbud. Priser & Pakker Priserne for 2019 er blevet hævet med de stigninger som programleverandørerne har varslet samt med afskrivninger på vore investeringer i opgradering af vor anlæg, så stadig har kapital til den fortsatte udvikling. Priserne på bredbåndsprodukterne fastsættes udelukkende af Stofa, men disse er holdt i ro i Teknologien & Kabelnettet Det er ikke kun vor kabelnet og platform, som vi har fokus på, det er også de øvrige elektroniske komponenter, der indgår i den samlede digitale oplevelse, der er i hjemmet, lige fra stikket i væggen og til TVet, PC en og øvrige digitalt udstyr. TV med på farten, sidste år blev der åbnet op for, at vi kunne tage vores TV pakke med på farten i EU, det er nu blevet en almindelighed for mange af vore medlemmer at anvende dette. Her forsøger vi at finde en simpel tv-boks som kan anvendes til TV nr. 2 eller i sommerhuset. Pt. er det tvivlsomt om en TV boks er fremtiden, udvikling har det sidste halve år vist, at der er flere funktioner, der kommer direkte over på de nye smat TV, vi kan se at andre i markedet tilretter deres app, så den kan installeres på et smart TV, der er endog også eksempler på, at de er for installeret i lighed med eksempelvis NetFlex.

5 Udviklingen viser også at en større og større del ser tv på forskellige tider og en stor del ser dem som demand altså når de har tid og lyst. Ligeledes viser det sig, at fremtidens TV seer er et mix flov TV og streaming, som vi bør indrette vore løsninger til medlemmerne efter. Antenneforeningen glæder sig til at tage de mange udfordringer op. Spørgsmål til årsberetningen: De rejste spørgsmål blev besvaret. Bestyrelsens beretning blev taget til efterretning. 3.Orientering om datterselskaberne IN-TV Holding A/S IN-TV Aarhus Holding A/S er 100% ejet og kontrolleret af Antenneforeningen Aarhus. IN-TV Aarhus A/S Selskabets hovedaktivitet Selskabets navn er IN-TV Aarhus A/S, hvis formål primært er, at drive medlemsbutik og medlems aktiviteter for Antenneforeningen Aarhus. Bestyrelsen har ligeledes stor fokus på, at udvikle vores medlemsbutik til gavn for vore medlemmer. TVAarhus A/S Firmaets hovedaktivitet Firmaets navn er TVAarhus A/S, hvis formål det er at eje og drive en lokal TV station til formidling af udsendelser produceret af lokale producenter. Udviklingen i året 2018 og økonomiske forhold Firmaet blev grundlagt per 1. april 2015, som et aktieselskab, idet vi på den dato overtog alle aktiviteter i foreningen TVAarhus, der senere er blevet nedlagt. I 2018 har TVAarhus gennemgået en stor forandring med færdiggørelse af nyt design og er nu på en ny og forbedret platform, indholdet har også fået et gevaldigt løft, der bliver forsat investeret i teknologien så stabiliteten forøges. Økonomien blev i sidste halvdel af 2018 styrket væsentligt takket være en ekstraordinær indsats af vore to konsulenter, det er deres fortjeneste at i dag er nået

6 4. Aflæggelse af regnskab og vedtagelse af årskontigent Regnskabet blev fremlagt for generalforsamlingen. Regnskabet følger budget Regnskabet kan læses på AFAA hjemmeside. Bestyrelsen foreslår et uændret kontigent Kontingentet til foreningen er i 2019 hævet til 16,00 kroner som forelagt på generalforsamlingen i 2016, så vi i dag har et årligt kontingent på kr. 20,00 incl moms. Spørgsmål til regnskabet: De rejste spørgsmål til regnskabet blev besvaret, Regnskabet og årskontigent blev taget til efterretning. 5. Indkomne forslag Bestyrelsen foreslår en tilføjelse til vedtægterne 2, stk. 1. Foreningens primære formål er selv eller i fællesskab med en eller flere ekstern(e) partner(e) at udvikle, eje og drive fællesantenneanlæg. Ved fællesantenneanlæg forstås alle former for kabelanlæg, der benyttes til fordeling af lyd- og billedprogrammer og digitale tjenester, her-under bredbånd. Den eller de eksterne partner(e) kan være én eller flere af foreningen direkte eller indirekte ejet juridisk(e) person(er). Tilføjelsen til vedtægterne blev enstemmigt vedtaget af generalforsamlingen. 6. Valg af bestyrelse a. Valg af formand for bestyrelsen. På valg er Jesper Pedersen. Jesper Pedersen blev enstemmigt genvalgt. b. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer. På valg er: Aase Asmus Christensen og René Skau Björnsson. Aase Asmus Christensen og René Skau Björnsson blev enstemmigt genvalgt.

7 7. Valg af revisor. Valg af ekstern revisor. På valg er: RI Revisorer, Højbjerg Bestyrelsen har sendt Antenneforeningens Aarhus brug af revisor i udbud til 3 revisionsfirmaer for at indhente tilbud på priser på revisor ydelser. Bestyrelsen har valgt at foreslå generalforsamlingen at Antenneforeningen Aarhus skifter til Dansk Revision. da priserne på ydelserne, er væsentlig billigere end vores nuværende revisor Revisionsfirmaet Dansk Revision, blev enstemmigt valgt. 8. Valg af intern revisor Valg af intern revisor. På valg er Edwin Juhl. Edwin Juhl blev enstemmigt genvalgt. 9. Valg af bestyrelses og revisor suppleant Valg af suppleanter for bestyrelse og revisor. a. Valg af bestyrelsessuppleant. På valg er: Vagn Eriksen. Vagn Eriksen blev enstemmigt genvalgt. b. Valg af 1 revisor suppleant. På valg er: ingen. Ingen opstillet, pladsen er ledig. 10. Eventuelt Intet. Den 12 juni 2019 FFC

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent.

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent. Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: tirsdag, 31. maj 2016 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: ca. 25 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa, med

Læs mere

Deltagere: 22 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa, med i alt stemmer, heraf 11 enkelttilsluttede og 8 boligafdelinger

Deltagere: 22 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa, med i alt stemmer, heraf 11 enkelttilsluttede og 8 boligafdelinger Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: tirsdag, 22. maj 2018 kl. 17.00 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: 22 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 27. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:30 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 29 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 24-02-2011 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2010) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent.

1. Valg af dirigent Jesper Pedersen foreslog på bestyrelsens vegne advokat Henrik Steen Jensen som dirigent. Antenneforeningen Aarhus Ordinær generalforsamling Tid: torsdag, 24. maj 2017 kl. 17.00 Sted: Holst, Advokater Hans Broges Gade 2, 8000 Aarhus C Deltagere: ca. 20 deltagere, herunder medarbejdere fra Stofa,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING REFERAT GENERALFORSAMLING 05-03-2008 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år 3) Aflæggelse af regnskab 4) Meddelelse af bemyndigelse i h. t. 23 5) Eventuelle forslag 6)

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 28. februar Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 Generalforsamling Tirsdag d. 28. februar 2017 Fælleshuset i Lersøcenteret (Lersøparken 144) kl.19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010. Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 30 personer, heraf 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 25-02-2010 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2009) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019

Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde 25. marts 2019 Til stede værende repræsentanter Fra Himmerland afd. 52, Vanggaarden, Mjel Antenneforening, Vendsyssels kvarter, Rebildparken, Øster Sundby, Tornhøjparken,

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Nytårsaften: Vi havde en nytårsaften som vi plejer, helt uden afbrydelser og I kan være sikker på at YouSee var i højeste beredskab

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5.

Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Motivation for valg af fremtidig samarbejdspartner Behandles under dagsordenens pkt. 5. Vi i bestyrelsen har siden sommeren forrige år været optaget af et længerevarende strategiarbejde, der har haft til

Læs mere

Hvalsø NV Antennelaug

Hvalsø NV Antennelaug Referat fra Laugsforsamling tirsdag d.26.marts 2019 Deltagere: Bestyrelsen, undtaget Troels B Andersen. Endvidere 5 beboere/grundejere. Dagsorden: 1.Valg af dirigent og stemmetæller: Dirigent : Knud Petersen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 22-02-2012 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2011) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent.

Formanden Gunnar Weber bød velkommen til de 39 fremmødte medlemmer, og bestyrelsen foreslog Werner Jensen som dirigent. Referat af generalforsamling mandag den 25. marts 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse

Læs mere

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30

Vipperød Antenneforening. Generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2015. Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria. kl.19:30 Generalforsamling Tirsdag d. 24. februar 2015 Forsamlingshuset v/vipperødhallens cafeteria kl.19:30 Spørgetime med Stofa fra 18:00 19:00 ønsker alle medlemmer et godt nytår! Til samtlige medlemmer i Indkaldelse

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 14. juni 2011 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. 1. Valg af dirigent Dagsorden Til dirigent foreslog bestyrelsen laugets

Læs mere

Velkommen til generalforsamling. 27. oktober 2014

Velkommen til generalforsamling. 27. oktober 2014 Velkommen til generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab til godkendelse 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007. 13-11-2007 mast-bb 1

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007. 13-11-2007 mast-bb 1 Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2007 13-11-2007 mast-bb 1 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse - Valg af kasserer

Læs mere

Dianalund Antenneforening CVR-nr Nordea

Dianalund Antenneforening   CVR-nr Nordea DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling tirsdag den 20. marts 2018 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, lokale 3 (gl. Rådssal), Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Finn

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens primære formål er selv eller i fællesskab med en eller flere ekstern(e)

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat generalforsamling 26. marts 2019 kl

Referat generalforsamling 26. marts 2019 kl Tommerup St. Antenneforening Referat generalforsamling 26. marts 2019 kl. 19.00 Møde afholdt i Tommeruphallerne Til stede fra bestyrelsen ved mødet var: Formand: Kent Meistrup Hansen Næstformand: Frode

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 5/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 5/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 5/3 2014 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 120 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV og Henrik Hansen, YouSee deltog som

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden:

GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. juni 2018 kl. 19.00 i stueetagen i 4. Maj Kollegiets Festsal, Østerbæksvej 91, 5230 Odense M. Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret.

Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Referat: VESTERHASSING-ANTENNEFORENING Generalforsamling Torsdag d. 3. marts 2011 kl. 19.30 på Vester Hassing Kro. Der var fremmødt 37 stemmeberettigede medlemmer og 3 uden stemmeret. Velkomst ved formand

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Rødding Antenneforenings ordinær generalforsamling 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. 1. Valg af dirigent Gert Sørensen modtog valget Dagsorden 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 30. juni 2015 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 30. juni 2015 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 30. juni 2015 kl. 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. 1. Valg af dirigent Dagsorden Til dirigent foreslog bestyrelsen Erik Kempf,

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015

lnternettet kører stabilt, der har været ganske få uregelmæssigheder i løbet af året. IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 IØrl.ing Kabelnet - Generalforsamling 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Tørring Kabelnet, torsdag den 19-02-2015 kl. 19:30 på Tørringhus Dagsorden: t. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 30. marts 2013 kl. 19.00 Multicentret, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 24. marts 2011.

Referat af Generalforsamlingen den 24. marts 2011. Referat af Generalforsamlingen den 24. marts 2011. Formanden bød velkommen til den årlige generalforsamling, der var mødt 2o medlemmer, og en særlig velkomst til Niels Poulsen fra God Tone. Ad. 1: Dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00. Holbergskolens Multisal. Dagsorden:

Referat fra ordinær generalforsamling. onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00. Holbergskolens Multisal. Dagsorden: DIANALUND ANTENNEFORENING Referat fra ordinær generalforsamling onsdag den 18. marts 2009 kl. 19,00 Holbergskolens Multisal 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt Dagsorden: 2. Beretning Ved sidste

Læs mere

Generalforsamling d. 15. november 2011

Generalforsamling d. 15. november 2011 Generalforsamling d. 15. november 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. godkendelse af forretningsorden 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Forandringer af udbud ved Per Eksten

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2015

Nyhedsbrev Marts 2015 Nyhedsbrev Marts 2015 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 21.-22. marts 2015. Foreningens ordinære generalforsamling afholdes torsdag

Læs mere

Information fra foreningen

Information fra foreningen Information fra foreningen 15-02-2015 Dagsorden for generalforsamling den 23 februar. 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal

DIANALUND ANTENNEFORENING. ordinær generalforsamling. onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i. Holbergskolens Multisal DIANALUND ANTENNEFORENING ordinær generalforsamling onsdag den 30. marts 2011 kl. 19,00 i Holbergskolens Multisal Referat 1. Valg af dirigent. Knud Erik Kamstrup valgt 2. Beretning. Dianalund Antenneforenings

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Formand Leo Andersen (LA) bød velkommen til gæster og repræsentanter.

Formand Leo Andersen (LA) bød velkommen til gæster og repræsentanter. Referat fra Repræsentantskabsmøde den 27. marts 2017 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 23-40-42-44-52, Vangaarden, Mjel Antenneforening, Højlundsparken, Vendsysselkvarteret, Fjordblink

Læs mere

Dianalund Antenneforening CVR-nr Nordea

Dianalund Antenneforening   CVR-nr Nordea DIANALUND ANTENNEFORENING Referat ordinær generalforsamling torsdag den 9. marts 2017 kl. 19,00 i Dianalund Borgerhus, lokale 3 (gl. Rådssal), Sømosevej 44, 4293 Dianalund Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 21. marts 2015, kl. 13.00 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen vil det være muligt at

Læs mere

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2.

Mandag den 24. september 2018 kl afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Holeby Antennelaug. Mandag den 24. september 2018 kl.19.00 afholdt Holeby Antennelaug sin 45. ordinære generalforsamling på Holeby skole opholdsrum nr. 2. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 26. september 2013 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Brian, Jacob, Søren, Betina, Arne (Suppleant) og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Referat af Rødding Antenneforenings ordinære generalforsamling onsdag d. 26. marts 2014 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. Valg af dirigent Dagsorden/referat Leif Folke valgt. Beretning om foreningens

Læs mere

Selv den bedste installation kan blive ødelagt, hvis f.eks. kablet får for skarpe bøjninger og lederen inde i kablet knækker. 1.

Selv den bedste installation kan blive ødelagt, hvis f.eks. kablet får for skarpe bøjninger og lederen inde i kablet knækker. 1. Hvis du sidder og bliver irriteret over at have firkanter, streger, striber eller sne på en kanal, er det højst sandsynligt dit antennekabel og dine antennestik der er problemet. Alt for mange har stadig

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø

Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø Formanden Steen Sønderup bød velkommen. 1. Valg af dirigent Referat fra Ordinær Generalforsamling (I alt 7 sider.) For Præstø Antennelaug. Mandag den 24. marts 2013 kl. 19.00 På Præstø Skole, 4720 Præstø

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden

Grundejerforeningen Fyrrelunden Grundejerforeningen Fyrrelunden REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN SØNDAG DEN 20. MAJ 2012 Formanden, Jesper Helsøe, bød den talrigt fremmødte forsamling velkommen og opfordrede til en præsentationsrunde.

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Nu er vi jo blevet noget større end vi var ved sidste generalforsamling. Hele Vardes net og medlemmer er kommet med ;-)

Nu er vi jo blevet noget større end vi var ved sidste generalforsamling. Hele Vardes net og medlemmer er kommet med ;-) Nu er vi jo blevet noget større end vi var ved sidste generalforsamling. Hele Vardes net og medlemmer er kommet med ;-) 5 - Status 45 øer Ca. 4.000 Skabe Ca. 1.300 forstærker Ca. 5.000 fordeler Ca. 13.000

Læs mere

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2008. 05-11-2008 mast-bb 1

Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2008. 05-11-2008 mast-bb 1 Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling 2008 05-11-2008 mast-bb 1 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse - Valg af formand

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Poppelen Lalandia Billund

Generalforsamling Grundejerforeningen Poppelen Lalandia Billund Generalforsamling 2017 Grundejerforeningen Poppelen Lalandia Billund Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsens beretning for år 2016 v/formand John Bünger 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

HOAF s ordinære generalforsamling 2017

HOAF s ordinære generalforsamling 2017 Dagsorden: Dagsorden 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. 2. Formandens beretning for 2016 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2016 4. Forslag fra bestyrelse og medlemmer: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013

Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Varde Antenneforening Beretning 2012-2013 Pr. 1. oktober 2013 havde Varde Antenneforening 8.983 medlemmer, hvilket er en tilbagegang på 108 medlemmer. Antenneforeningen har dermed en dækning på ca. 90%

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015.

Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015. Næstved, den 23. februar 2015. Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015. Kanaler i TV-pakke 1 Brugerforeningen

Læs mere

Møde med Domus Vista III

Møde med Domus Vista III Møde med Domus Vista III Tv, forandres hurtigere end nogensinde før Fra tv-marked i 2010 til underholdningsmarked i 2016 Skiftet stiller store krav til INDHOLD TILGÆNGELIGHED OG NETVÆRK I dag leverer YouSee

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er

Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er 5 Jeg kunne godt gentage hvad jeg har sagt de sidste par år, men det bliver sgu så kedeligt. Og i ved alle at underholdninger er dyrt, konkurrencen er hård og alt det andet intetsigende plader 6 At kalde

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere