Danmarks Digitale Miniracing-blad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Digitale Miniracing-blad"

Transkript

1 Danmarks Digitale Miniracing-blad

2 Redaktion: Jan Juul Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig Kære miniracing-entusiast, Foråret er endeligt kommet og miniracesæsonen har længe været igang. Nu kan du nyde beretningerne fra nogle af årets første løbsarrangementer i dette nummer af Mini-Racing Nyt. God læselyst! hilsen Redaktøren DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer Jørgen Erik Jørgensen Peter Broe Stephen Wagstaffe Sekretariat: c/o Jørgen Erik Jørgensen Bådvej Odense SØ Udgiver: INDHOLD Side 3 ISRA VM i USA Side 5 DM 1 CanAm og Retro F1 hos HMRC Side 8 ProSlot Euro Mk1 motor Side 12 DM 1 S16D og Open32 hos AMRK Side 14 Pit-Gossip Side 16 Odens Open, 1:24 Hardbody LM-GT Side 18 DM 2 CanAm og retro F1 hos MMRK I samarbejde med Dansk Mini Racing Union Forside: Minirace-sæson 2011 blev skudt igang hos HMRC i Skalbjerg d. 22. januar! (foto: Jan Juul)

3 Tekst & Fotos: Erik Noltensmejer ISRA VM i Slotracing 2010 blev i år afholdt hos Mid-America Raceway i Chicago USA. Som forventet, når det foregår i US, var det efter devisen big is better. Slotcenteret Mid America i Chicago havde, udover den flade bane (flattrack) løbet blev kørt på, også en King bane, en stor ottetals bane, samt en Drag Strip. Herudover var der s føli en shop med alt hvad hjertet kunne begære, lige fra færdige skalabiler til stumper og karrosser til Retro-, Production- og Eurosportracere. I USA mangler der naturligvis intet... heller ikke pit-sild! I 1/24 Production køres med production chassis, f.eks. Champion Turboflex, som vi kender det fra S16D klassen, men her med handout X12 motor og handout standardbil karrosseri. Det køres som et tomands teamrace over 8 x 5 minutter. God forberedelse I 1/32 Formel 1, 1/32 og 1/24 Eurosport køres med frit chassis og fri motor. Med regler om fri motor i Eurosport klarer man sig ikke her, uden en motor med lavt tyngdepunkt, lav vægt og stærke magneter lavet af f.eks. samarium kobolt samt et anker med få vindinger og kraftig tråd tykkelse. Da vi ikke kører med disse motorer i Danmark kræver det derfor nogen forberedelse og træning hjemmefra med at vurdere og afprøve mulige motorkombinationer, så man kan udnytte den sparsomme skemalagte træningstid bedst muligt, når man kommer frem. VM-banen hos Mid-America Raceway, helt magen til banen hos RaceFun i København. VM strækker sig over otte dage og omfatter følgende fire klasser; 1/24 Production samt de hurtigste slotklasser der kører på flade baner; 1/32 Formel 1, 1/32 og 1/24 Eurosport. Registrering og teknisk kontrol til VM...bare stil op i køen!

4 Det blev til nogle lange dage da træning var delt op i 8 mandsgrupper på skift, og var man ikke tilstede for at være påsætter, når man havde kørt, mistede man sin næste træningstid. Dette kunne tidsmæssigt have været bedre tilrettelagt med en opdeling af kørere i en A og B træningsgruppe. Et blik ud over banen hos Mid- America Raceway! Fra Danmark deltog Steen Michaelsen og Erik Noltensmejer. Alle race blev kørt med utroligt tæt kørsel, der blev ikke givet ved dørene og ikke mange omgange skilte kørerne, når et race var slut. I teamracet Production havde vi valgt at køre sammen med hver sin svenske makker Pigge og Bosse. Her placerede Steen og Pigge sig i den bedste halvdel som nr. 23 ud af 48 deltagere med 552 omgange mod vinderne Gilbert og Forsyths 615 omgange. Steen Michaelsen foran indgangen til Mid-America Raceway! I Formel 1 og 1/32 var både Steen og jeg udsat for nogle kedelige uheld. I 1/32, efter et crash med efterfølgende flyvetur, hang min bil fast, med gearet kørt ind i en påsætters tykke løsthængende skjorte, og motoren gik løs. I 1/24 Eurosport opnåede jeg en 32. plads ud af 100 deltagere, med 290 omgange mod vinderen af de indledende heat, Greg Gilberts 313 omgange, hvilket, det skrappe selskab taget i betragtning, var ok. I 1/24 Eurosport finalen blev det dog ikke Gilbert, men Vladimir Horky der i løbets sidste 50 sekunder tog føringen foran Antonin Voitik og vandt. Dette skete efter, at en påsætters hånd uheldigvis havde ramt den førende Antonin Voitiks bil og væltet den af. Klar til race...gentlemen, start your engines! Top 3 i Eurosport-klassen ES24! At deltage i VM er en stor oplevelse, sammen med de skrappeste kørere i verden, det foregår i en atmosfære hvor man ikke undgår intense følelsesladede situationer omkring regler og afgørelser, det giver en erfaring hvormed man bliver bedre til at tilrettelægge og få styr på sin deltagelse i et race, men det gælder også her, at en god portion held er en vigtig medspiller.

5 God start med pænt fremmøde! DMRU s historiske klasser åbnede for 2011-sæsonen i Skalbjerg! Tekst: Fotos: Henning Smed Jan Juul, Niels Elmholt & Henning Smed DMRU's CanAm og Retro F1- løb sluttede ikke af på allerbedste vis i Deltagerantallet til flere løb var meget små - især i F1 klassen - hvilket er en skam, da begge klasser er lettilgængelige og bilerne kræver ikke megen vedligehold, når først man har dem. I vinterens løb blev der foretaget nogle justeringer i reglementet. Nogle af nød, idet chassiet til CanAm bilerne er ved at udgå af produktion. Derfor er der nu åbnet for at et par andre hjemmelavede chassier også kan bruges. Begge er meget lig det oprindelige WhitePoint chassis og målet var da også, at der køremæssigt ikke skulle være nogen forskel. Artiklens forfatter er klar til race sammen med Kenneth, Christoffer og Finn! Man kan ligefrem fornemme lugter af motoros, når Retro F1 erne liner op til start! Den anden store ændring, som gælder for begge klasser, er, at dækkene er blevet givet fri. Blot skal de samme dimensioner som hidtil overholdes. Bilerne bliver således ikke anderledes at se på - men måske nok at køre med. Det skulle årets første løb i Skalbjerg vise. Fremmødet var med de sidste løb i 2010 i baghovedet ganske OK. 12 kørere mødte op - og alle kørte både CanAm og F1, undertegnede dog første efter jeg fik lånt mig frem til en Eagle F1 hos Niels. Et passende antal til en sådan løbsdag rent tidsmæssigt, men alligevel meget lavt, når man ved, hvor mange af disse biler, der findes rundt omkring. Det var F1'erne, som der skulle lægges ud med. Og for første gang kunne man køre med Retro F1 Det var F1'erne, som der skulle lægges ud med. Og for første gang kunne man køre med andet end WhitePoints gummidæk, hvad en stor del af de startende havde valgt at gøre. Heatinddelingen var lagt efter DM-slutstillingen fra 2010 og det styrkeforhold blev der ikke ændret på. De 4 hurtigste i begge runder var nøjagtigt de samme - og oven i købet kom de også ind i samme rækkefølge begge gange. På banen i Skalbjerg var det forventeligt, at Niels Elmholt ville være svær at have med at gøre og han skuffede da heller ikke. Bag ham var der et pænt hop ned til Preben Rasmussen, som havde lige så godt med luft ned til Jan Juul, der igen holdt Stephen Wagstaffe ud i strakt arm.

6 Ikke megen drama der - det var der så til gengæld i midterfeltet, hvor kørerne lå meget tættere, og hvor et par afkørsler let kunne flytte en kører flere placeringer. Hvad betød de nye dæk så? I praksis ikke så farlig meget. Langt de fleste havde valgt at køre på skumdæk, men hvis man sammenligner resultatet med den DM-afdeling, som blev kørt i Skalbjerg i 2010, så blev der i år kørt nøjagtigt det samme antal omgange af vinderen som sidste år. Undertegnede kørte selv 0,4 omgang mindre på skumdæk i år, end jeg kørte sidste år på gummidæk så umiddelbart vil jeg ikke mene, at man absolut er nødt til at skifte. Et af argumenterne for at åbne op for at kunne køre på skumdæk var, at de er meget nemmere at klargøre. Det er jo udmærket, men man kan godt slide sine gummidæk op først. CanAm Så gjaldt det Can-Am - men det ændrede nu ikke meget på førerfeltet. Faktisk slet ingen Der kan godt være lidt trangt i HMRC Pit-lokale, når der er kørere samlet til race! ting, hvis man kun så på de 3 forreste - og igen var der stor spredning iblandt de 3 med Niels Elmholt langt foran Preben Rasmussen, som igen var endnu længere foran Jan Juul. Men som nummer 4 var det denne gang Kenneth Pedersen, der - i modsætning til de forankørende - havde holdt ved gummidækkene. Det hindrede ham nu ikke i at lægge Jan Juul under et særdeles seriøst pres og således beviste han, at "gummibilerne" heller ikke er tabt af feltet blandt CanAm'erne. Ganske atypisk var der en del mekaniske problemer for flere af CanAm kørerne. Således var der et enkelt heat, hvor Erik Mathiassen efter ganske få omgange var den eneste, som var tilbage på banen. Alle vendte dog tilbage igen efter nogle minutter i pitten, så Erik slap for at køre over 100 omgange i ensom majestæt. Selv Niels Elmholt måtte se sit andet gennemløb afbrudt, da han tabte en skrue til motoren og derfor pludselig blev holdende på banen. Omgangstallet i første gennemløb var dog rigeligt til sejren. Et CanAm-heat under afvikling med Per Jensen, Christoffer Hartwig, Torben Rasmussen og Kristian Visgaard! Hvordan er bilerne så at køre med efter det nye reglement? Min personlige vurdering for F1'erne er, at de skal køres mere 'på kanten' med skumdæk, end de skulle med gummidækkene. På gummi var en F1'er godmodigheden selv. Man kunne stille og roligt bygge et tempo op og begyndte det at gå for hurtigt,

7 så blev udskrid-ningerne bare for store og så var det nok bedst at sætte farten lidt ned. Den advarsel får man ikke rigtigt på skum. Kører man lidt for hurtigt, ja så må man af sporet, med mindre man er meget heldig. Tempomæssigt virker det ikke til, at der er meget forskel på de to dæktyper. Med CanAm'erne er der åbnet for endnu flere nye muligheder 2 Formel 1-racere i skarp duel! CanAm-vognene er klar til start! med de nye chassier. Det er svært at vurdere, om der er de store forskelle på chassierne, da langt de fleste stadig kører med WhitePoints, men umiddelbart virker der ikke til at være meget at hente her - hvilket jo heller ikke var meningen. Mht. dækkene, så virker det som om CanAm'erne tog bedre imod skumdækkene end F1'erne. Kenneth Pedersen var en god målestok her, da han (på gummi) kørte nøjagtig samme distance som han kørte til DMløbet i Derimod kørte Niels Elmholt og Preben Rasmussen væsentligt længere end sidst og de havde begge skiftet til skumdæk. Det lugter af, at der er et udviklingspotentiale i skumdækkene, men ganske som F1'erne forsvinder lidt af den godmodighed, som har karakteriseret bilerne. Nu er Skalbjerg en træbane og det kan være, at tingene ser anderledes ud, når der skal køres på plasticbaner. Det finder vi snart ud af, for næste løb skal køres på MMRK's nyrenoverede Carrera-bane i marts. 1:24 WhitePoint CanAm 1.afd. HMRC, Skalbjerg 1. Niels Elmholt HMRC 126,39/107,58 omg. McLaren M6B 2. Preben Rasmussen HMRC 118,14/120,38 omg. Matich 3. Jan Juul MMRK 110,02/109,39 omg. McLaren M6A 4. Kenneth Pedersen KMRC 108,36/109,30 omg. McLaren M6B 5. Stephen Wagstaffe HMRC 107,10/105,25 omg. McLaren M6B 6. Henning Smed MMRK 104,64/74,33 omg. McLaren M6B 7. Erik Mathiasen OMBK 104,56/103,39 omg. McLaren M6B 8. Finn Paulsen KMRC 102,64/71,64 omg McLaren M12 9. Per Jensen KMRC 100,09/101,08 omg. McLaren M6B 10. Christoffer Hartwig HMK 97,64/99,28 omg. Lola T Torben Rasmussen MMRK 96,64/94,40 omg. King Cobra 12. Kristian Visgaard MMRK 95,11/96,21 omg. McLaren M6B 1:24 Retro Formel 1 1. afd. HMRC, Skalbjerg 1. Niels Elmholt HMRC 124,44/125,48 omg. Ferrari Preben Rasmussen HMRC 120,39/120,46 omg. Cooper T81 3. Jan Juul MMRK 116,59/115,64 omg. McLaren M7A 4. Stephen Wagstaffe HMRC 113,08/111,46 omg. McLaren M2B 5. Henning Smed MMRK 104,28/110,08 omg. Eagle Weslake 6. Christoffer Hartwig HMK 106,19/109,49 omg. McLaren M2A 7. Kenneth Pedersen KMRC 104,33/108,52 omg. Ferrari Finn Paulsen KMRC 106,52/108,32 omg Brabham BT20 9. Per Jensen KMRC 102,26/69,00 omg. Eagle Weslake 10. Kristian Visgaard MMRK 98,63/101,57 omg. BRM P Erik Mathiasen OMBK 96,56/99,01 omg. Eagle Weslake 12. Torben Rasmussen MMRK 79,55/91,49 omg. Cooper T81

8 ProSlot Euro MK1...Engel eller Djævel! Med baggrund i den seneste tids mange diskussioner om en erstatningsmotor for Fox-motoren, ser vi lidt nærmere på den vel nok mest diskuterede! Tekst: Fotos: Jan Juul Jan Juul, m.fl. Da den i Scale-Racing meget benyttede Fox-motor i den seneste tid er blevet leveret i en meget varierende kvalitet, er der på diverse fora og ved arrangementer blevet diskuteret kraftigt, om en eventuel afløser for denne motor. En af de mest omdiskuterede er uden tvivl ProSlots Euro MK1 motor. Det amerikanske firma ProSlot ( som ejes af Dan DeBella har i adskillige år produceret top professionelt miniracingudstyr og specielt motorer til 1:24 Slot Racing og vundet mange mesterskaber for Wing Cars og Eurosport. Omkring 2005 begyndte ProSlot også at interessere sig for det vi i Danmark kalder Scale Racing, altså biler, som er mere skalarigtige i form og udseende til forskel fra Wing Cars og EuroSport m.v. Her fandt man ud af, at der var et marked for en motor, der ikke nødvendigvis var hurtigere end de eksisterende motorer, men som havde bedre bundtræk og bremsekraft, og som samtidig var af en mere ensartet kvalitet end de motorer man ellers benyttede. Resultatet blev ProSlot Euro Mk1. Euro Mk1 eren er en såkaldt FC-130 type (Mabuchi typebetegnelse, også kaldet S-type) motor i lighed med f.eks. Plafit Rabbit, NSR Shark, Ninco NC- 1 og andre i samme størrelse og med plastik endbell. Alle delene i motoren er udviklet og designet af ProSlot med undtagelse af magneterne, som er udviklet i samarbejde med Mabuchi (en af verdens største producenter af el-motorer) i Japan. Ankeret har en kinesisk produceret kommutator af samme kvalitet og type, som anvendes i ProSlot s C-can motorer. I de fleste øvrige, p.t. anvendte motorer består kommutatoren ofte af en plastik kerne med tynde (folieagtige) plader til at lede strømmen, som lettere går løse og bevirker at kommutatoren ikke ved slid kan afrettes (renoveres). Samtidig har disse motorer også indvendige kul, oftest blot bestående af en mikroskobisk carbonklat for enden af en bøjet messingstrip, hvorbøjningen udgør fjedervirkningen, hvilket gør, at timing og kultryk kan skifte konstant, mens man kører. En motors timing er kommutatorens placering i forhold til ankerstacks (se tegning) og for en almindelig fabriksfremstillet motor vil den typisk være timet til 0 gr. Men når kvalitetskontrollen svigter kan motorerne let svinge gr. i hver retning, og dermed vil man kunne se identiske motorer (samme fabrikat og type), hvor der vil være en vis procentdel, som er hurtigere og en anden som er langsommere. Euro Mk1 motoren har udvendige kul og kulfjedre, som gør

9 Illustration af anker-timing det muligt at udskifte disse, når de bliver slidte eller måske prøve en anden type kul...fuldstændig ligesom vi kender det S16D, C-can eller lignende motorer, som bruges i nogle af de rigtigt hurtige klasser. Det er også muligt at skifte kulfjedrene og lege lidt med kultrykket, ligesom man har mulighed for at kunne rette kulholderne helt til, så begge kul står nøjagtigt ens, hvilket man naturligvis ikke kan være sikker på fra fabrikken. For mange traditionele og konservative kørere i Scale Racing er dette ofte det store skræksenarie. Hvad kan der dog ikke gøres af ulovligheder, når man kan komme til at justere kullene? Ja, hvis man vælger den forseglede udgave af ProSlots motor, så er der ikke så meget andet at lave end det ovenfor nævnte, men vælger man den uforseglede gives der naturligvis også mulighed for at åbne motoren og komme til at line-up magneterne og shimme disse. Når man liner magneter op, sørger man for, at ankeret passerer lige midt i magnetfeltet, således magneterne sidder lige ud for der, hvor ankerstackene roterer. Når man shimmer magneterne lægger man tynde metalplader ind mellem magneterne og motorhuset, således afstanden mellem magneterne og ankerstackene ændres. Jo tættere magneterne er på ankeret, jo stærkere magnetfelt. Endbell og motorhus adskilt fra hinanden! Så naturligvis er der mulighed for at gøre nogle ting med Pro- Slots motor for at få det absolut optimale ud af den, men kun de færreste gør det! Hvis man som sagt bare vælger den forseglede udgave mindsker det i hvert fald mulighederne. Prisen på Euro Mk1 er måske nok højere end hvad man har været vant til på markedet. Til gengæld får man også en motor af væsentlig bedre kvalitet, hvor vitale dele kan udskiftes og dermed give motoren en længere levetid. Man får også en motor med bedre torque (drejningsmoment), hvilket blandt andet skyldes motorens kraftigere magneter, og som giver en betydeligt forbedret bremseevne samt bundtræk i forhold til de p.t. anvendte motorer. Så alt i alt en motor med god power (= summen af hastighed og torque). Efter en længere testperiode har ProSlot nu gennem en årrække følgende 3 standardversioner på programmet; PS-4000, PS-4001 og PS-4002 (se skema). Disse er alle prissat til USD (= ca. DKK 80,- + evt. told og moms), hvilket i Danmark nok vil give en pris på godt Kr. 100,- DMRU så allerede motorens potentiale i 2007, hvor man tog den hurtigste udgave PS-4002 med omdr. og gjorde lovlig til 1:32 Production-klassen sideløbende med Parmas S16D motor og allerede i 2008 ændrede man klassen radikalt til frit chassis og udelukkende ProSlot PS-4002 motor og både EURO MK1 STANDARDUDGAVER TYPE OMDR. TORQUE STRØMSTYRKE KULFJEDRE PS RPM 155 gcm 280 ma 45 gr. PS RPM 160 gcm 300 ma 60 gr. PS RPM 160 gcm 950 ma 90 gr.

10 forseglede og uforseglede udgaver er tilladte. Dette banede vejen for nogle bedre biler, som kørte lige så hurtigt som med S16D-motor, men som handlede betydeligt bedre p.g.a. den langt mindre klodsede og lettere ProSlotmotor. Dette har igen givet nogle langt bedre løb og Open32, som klassen hedder idag, har udviklet sig til en meget populær klasse, som sandsynligvis ikke har toppet endnu. Forskellige motortyper FC-130 FK-180 FK-130 SH-030 FF-050 FF-030 S16D S36D Der har naturligvis været kvalitetsforskel på de PS-4002 ere, som er kommet til landet til Open32, men det har dog været minimalt. Blandt de vel langt over 100 motorer, som gennem årene er brugt i Open32, er det dog kun 4-5 stykker, som er set brænde sammen. Så set i lyset af dette kan ProSlots kvalitetsmæssige kontinuitet vel kun siges at være OK! A-can C-can Black Box B-can Peanut U-Frame Her er den forseglede udgave af ProSlot Euro Mk1 i 2 forskellige versioner. Til venstre PS-4000C (anker mærket COMP) og til højre PS-4002B (anker mærket PD), men ellers ikke den store forskel! ProSlot har på det seneste udvidet sortimentet af Euro Mk.1-motorer, således at man ud over de nævnte standardversioner kan få en række special-udgaver først og fremmest udviklet til det amerikanske marked og de populære retroklasser, som køres der. Alle diise motorer er i den hurtige og noget dyrere (ca. Kr. 250,-) ende af skalaen og udviklet ud fra PS-4002 udgaven. TYPE PS-4002B PS-4002C PS PS-4002-R EURO MK1 SPECIALUDGAVER Med Puppy Dog anker Med Big Dog anker Med X12, 38 gr. anker Raptor, med Hawk anker Den udgave af motoren, som specielt har været diskuteret er imidlertid en speciel udgave med betegnelsen PS-4000C (Competition) lavet til den europæiske OEPS-løbsserie, og dermed lavet ud fra PS-4000 versionen med ca omdr. Denne specialudgave findes p.t. ikke officielt i ProSlots sortiment og eventuelle, nærmere specifikationer kan derfor ikke ses på deres hjemmeside. Vi har dog haft lejlighed til at

11 Der vil altid kunne tales for eller imod en bestemt motor. Modstanderne af ProSlots Euro Mk1 motor vil nok typisk være de kørere, for hvem bygningen af skala-rigtige modeller betyder mest, og som derfor blot gerne vil have dem luftet lidt frem for, at de blot står til pynt derhjemme på hylden som standmodeller, og hvor det at køre race er en sekunder ting, og som er bange for at lukke den indre motormekaniker ud. PS-4002B Puppy Dog motor og løst Puppy Dog anker øverst og PD mærkning tydeligt mellem de 2 ankerstacks. Denne motor vil blive testet for Open32-klassen i næste nummer af Mini Racing Nyt! teste denne udgave, som lever helt op til forventningerne med hensyn til en motor med mere power. Ankeret er til forskel fra standardudgaven specialafdrejet i lighed med PS-4002B Puppy Dog og lign. Ankeret er ligeledes mærket COMP ligesom Puppy Dog ankeret til eksempel er mærket PD for identifikation, og fremstillet i en for Scale Racing (Hardbody) sjælden set kvalitet og finish. Tilhængere er nok mere de kørere som primært vil køre race så optimalt som muligt, og derfor gerne vil have en fuldblods racermotor frem for en fabriksfremstillet industrimotor...og så er der naturligvis alle dem midt imellem. Så for nogle som sendt fra Himlen, og for andre uhyret fra Helvede...men for de fleste nok bare en rigtig god motor!

12 Lidt rodet start! De lokale var rimeligt overlegne til 1. afdeling af DM for 1:24 S16D og 1:32 Open! Tekst & fotos: Jan Juul Siden 2010 har 1:24 S16D Production undergået en del forandringer, som bestemt på DMRU s delegeretforsamling i november. Ændringerne gjalt udelukkende S16D Senior, idet Juniorklassen stadig var uforandret. Nyt var det, at man skulle køre med standardvognskarrosseri, som man gør det hos ISRA til VMløbene og tidligere også har gjort ved enkelte lejligheder herhjemme, som f.eks. Friday Night Touring Car Championship og Junior/Senior Race. kunne passere gennem teknisk kontrol. Inden premieren på banen var det dog Juniorernes tur, da man først kørte Junior efterfulgt af Senior, og så en runde mere efterfulgt af 2(!) runder Open32. Nu skulle ændringerne stå sin prøve ved 1.afdeling af DM hos AMRK i Aalborg d. 13. februar. Reglerne var blevet publiceret lidt sent på DMRU s hjemmeside på grund af sygdom, udskiftning af webmaster m.v., så nogle var lidt usikre omkring disse, men de fleste havde dog fået lavet nogle lovlige biler, som Forplejningen er helt i top hos AMRK! Det meste af det store og flotte 1:32 Open felt, idet der mangler 2 biler på billedet! Jo, der blev kørt 2 runder i 1:32 skønt der i reglementet ikke er foretaget ændringer på dette område i forbindelse med Delegeretforsamlingen, og der herskede en del forvirring blandt kørerne, da disse ikke var blevet orienteret i forvejen af løbsarrangørerne. Naturligvis ønsker man som kører at køre så meget som muligt, men om man kører på den ene eller anden måde er ikke helt ligegyldigt for taktikken. Nåh, tilbage til Juniorerne, hvor Danmarksmetsteren fra 2009, Frederik Jensen satser på at erobre titlen tilbage og var klasser bedre end de øvrige. Han sikrede sig en komfortabel sejr foran lokale Christian Nørkjær og klubkammeraten Nikolaj Kandborg. Hos Seniorerne var det naturligvis Lars Nørkjær, der var længst fremme i skoene, og bortset fra Erik Noltensmejer, som fulgte Lars pænt til dørs, stod der ellers AMRK-folk på de efterfølgende 4 pladser. De er svære at have med at gøre på hjemmebane de Aalborgfolk! En del problemer var der dog med de nye standardvognskarrosserier. Vælger man en karrosse i for tyndt materiale, kan påsætterne dårligt få fat i den uden at krølle den lidt sammen, og dermed få bagenden ned omkring gear og baghjul. Det skete adskillige gange under løbet for rigtigt mange kørere. Derfor har DMRU s bestyrelse efterfølgende vedtaget, at det skal være tilladt at klippe bagenden bort, således at den får samme udseende som de tidlige anvendte LeMans-karrosserier. Så forhåbentligt er problemerne ikke så store til løbet hos RaceFun, hvor næste afdeling finder sted.

13 I 1:32 Open var det dejligt at se et 14 mand stort felt med både Junior- og Senior-kørere. 7 ud af de 10 første var AMRKkørere med Lars Nørkjær som suveræn vinder, mens Villy Jensen og Erik Noltensmejer havde en uhyggelig tæt kamp om 2. pladsen, som dog faldt ud til Villys fordel. Denne klasse ser ud til at opnå større og større popularitet, og de små hurtige biler kører da også extremt godt og er ofte lettere at køre end en S16D-bil på de mindre baner. Desunden er konkurrencen altid tæt og intens i denne klasse. Juniorerne hygger sig med frisklavet softice! 1:24 S16D Production Junior 1. afd. AMRK, Aalborg 1. Frederik Jensen HMK 184,25/195,91 omg. 2. Christian Nørkjær AMRK 176,92/185,68 omg. 3. Nikolaj Kandborg HMK 181,05/181,41 omg. 4. Christoffer Hartwig HMK 176,54/168,64 omg. 5. Patrick Jensen HMK 170,53/168,95 omg. 6. Mikkel Søborg HMK 141,85/164,60 omg. 1:32 Open 1.afd. AMRK, Aalborg 1. Lars Nørkjær AMRK 199,91/205,69 omg. 2. Villy Jensen AMRK 188,65/190,45 omg. 3. Erik Noltensmejer RaceFun 189,65/190,09 omg. 4. Lars Emborg AMRK 185,63/187,41 omg. 5. Lars Borup-Jensen AMRK 182,52/184,23 omg. 6. Jan Juul HMK 176,23/177,42 omg. 7. Christian Nørkjær AMRK 171,51/162,33 omg. 8. Henrik Jensen AMRK 168,79/169,07 omg. 9. Christoffer Hartwig HMK 155,10/168,92 omg. 10. Klaus Nielsen AMRK 168,75/167,28 omg. 11. Svend Lauridsen SRW 164,73/164,60 omg. 12. Frederik Jensen HMK 163,97/164,71 omg. 13. Patrick Jensen HMK 156,70/161,30 omg. 14. Bent Andersen HMK 140,88/135,69 omg. 1:24 S16D Production Senior 1. afd. AMRK, Aalborg 1. Lars Nørkjær AMRK 194,43/65,00 omg. 2. Erik Noltensmejer RaceFun 190,22/190,90 omg. 3. Lars Borup-Jensen AMRK 188,53/190,07 omg. 4. Villy Jensen AMRK 185,10/183,63 omg. 5. Klaus Nielsen AMRK 147,87/174,14 omg. 6. Henrik Jensen AMRK 163,64/131,80 omg. 7. Svend Lauridsen SRW 144,60/153,90 omg. 8. Bent Andersen HMK 114,89/149,94 omg. 9. Jan Juul HMK 149,71/16,00 omg.

14 JEJ WP REPLICA CHASSIS... Da White Point som bekendt er holdt op med at producere flere biler, har det været vigtigt at finde alternativer for på sigt at kunne holde liv i CanAm-klassen i dens nuværende form, med nogle billige, ensartede og servicevenlige biler. En afløser for WP-chassiset må ikke være bedre, men naturligvis lige så godt, og derfor helst opbygget efter samme princip. Neckcheese Racing er kommet med en støbt udgave og JEJ Products har lavet en udgave af profil-moduler. Begge meget lovende udgaver, som med DMRU-godkendelse for 2011 nok skal blive testet i løbet af sæsonen og eventuelt videreudviklet. Vi vil her se lidt nærmere på JEJ Products udgave. Chassiset kommer med alle dele lige til at blive skruet sammen (skruer medfølger). 2 aluminiumssider skrues fast på en alu-motorbøjle samt en midtersektion, også af aluminium. På midtersektionen fastskrues en styretapsholder. Herefter skrues 2 plastikvinkler fast på hver side, og chassiset er færdigt. Nu vel, det er måske lidt af en tilsnigelse. Når man skal montere karrosseri, er det nødvendigt at plastiksiderne til en smule, men under alle omstændigheder en meget nem og hurtig operation. Har man lyst, kan man købe alle materialer i det lokale byggemarked, men med alle huller boret og gevind skåret, er JEJ-chassiset noget nemmere at gå til og meget let at samle. Plastiksiderne skal som nævnt lige skæres til, når man vil montere karrosseriet, men ellers skal man bare bruge en skruetrækker. Da chassiset har alu-sider er det måske knapt så flexibelt som det originale WP-chassis, men med nogle ordentligt af-

15 rettede hjul kører det ganske godt, og skal nok kunne begå sig. Mere information og pris kan fås ved henvendelse til Jørgen Erik på DM FOR 1:24 HARDBODY CLASSIC HOS RACEFUN... fandt sted d. 20. februar og havde tiltrukket hele 17 deltagre. Hardbody Classic har til sæsonen fået et kraftigt popularitets-boost, idet der i år skal køres hele 3 DM-afdelinger og KMRC i Kolding afholder ligeledes et Internationalt løb for klassen i stil med 5-liter Rennen i Neumünster...et løb som har været fuldt booket igennem længere tid af diverse tyske og udenlandske hold, her iblandt også danske. 1. afdleling af DM-serien stod som nævnt på RaceFuns for mange nye bane bane i Glostrup. Banen er den gamle VMbane fra Lund i 2006, og for de fleste jyder var det første gang man stiftede bekendtskab med denne...hvilket da også klart skulle fremgå af resultatlisten. ODENSE MINI RACING SIGER TAK... til alle deltagerne i Odense Open 2011 I 2012 vil 6 timers løbet for 1/24 LM-GT finde sted lørdag d. 4. februar Dette løb vil efter al sandsynlighed komme til at indgå i et langdistancemesterskab. Christian Høfler blev vinder tæt fulgt af en velkørende Søren Thomsen, mens Andreas Jacobsen og Keld Høfler besatte de næste pladser. NY BANE HOS AMRK??... Det forlyder at AMRK i Aalborg har rettet henvendelse til den svenske banebygger Hasse Nilsson med henblik på at få leveret en helt ny 8-spors bane til klubben. Der er også plads til en ganske pæn og stor bane i klubbens forholdsvis nye lokaler, og det skal blive spændende at følge med i dette projekt. Næste afdeling for Classic finder sted d. 30. april hos KMRC i Kolding Som nævnt hele 17 deltagere, hvoraf 7 havde taget turen over Storebælt, var med til at gøre det til en god og hyggelig dag, hvor der blev snakket og skruet i pitten.

16 ODENSE OPEN Det legendariske 6-timersløb fra 80 erne hos OMR genoplivet i ny form! Tekst: Fotos: Jørgen Erik Jørgensen John Christensen & J. E.Jørgensen Lørdag d. 5. februar 2011 havde Odense Mini Racing inviteret til race et 6 timers løb i klassen 1/24 Harbody LM-GT Odense Open 2011 Odense Open begrebet var op gennem 70 erne og 80 ern ensbetydende med knaldhårdt race, god atmosfære, fair race, god afvikling og masser af entusiastiske miniracing deltagere. Alle disse ting var det meningen at prøve at få genetableret og ud fra de tilbagemeldinger, der var indløbet på mailen kunne noget tyde på at det var lykkedes. Invitationerne til dette løb, var på gaden allerede i september 2010 sådan ca. et halvt år før løbsstart og vi må sige at interessen for deltagelse har været stort, men vi satte max. deltagerantallet til 8 for med 8 deltagere ville den samlede løbstid således blive 8 timer på en 6 spors bane afviklet som round robin. Neckcheese Racing - Team Helgas flotte Bentley! 3 hold fra Sjælland, 2 fra Fyn og 3 fra Jylland. For de fleste af deltagerne på de 3 sjællandske hold var OMR s bane en bane de ikke havde kendskab til, så derfor blev 3. afd. af JF løbet i starten af januar brugt som træning derudover et enkelt besøg på en klubaften og så var man klar med de rigtige opsætninger. Og ja de var klar men det var der også andre der var det er lidt svært at drage direkte sammenligninger når der køres round robin men efter første times race her køres nemlig med heat/ stints af en times varighed - lagde Neckcheese Racing Team Helga sig klart i spidsen, det var Jan Juul der fik lov til at stå op den første time samme team blev på løbsmorgenen ramt af afbud fra Niels Elmholt og det skulle senere vise sig at blive et dyrt afbud for lige som to andre hold måtte sande, så er det optimale at stille med hold af 3 mands størrelse 2 mand, så der mangler en til at skrue. Racing for Odder med Erik Mathiasen var også blevet svigtet af sine holdkammerater, men her var der hjælp at hente fra Jan Vegenfeldt. Sjælland men ligeledes kun 2 mand på holdet. Team Jægermeister stillede ligeledes med 2 mand, men her var det planlagt fra begyndelsen. De 6 første til start. Bane 1 Charlies Angels - Bane 2 Afterburner- Bane 3 Jægermeister - Bane 4 RRO OMR - Bane 5 Neckcheese Racing Team Helga - Bane 6 Racing for Odder, Oversiddere Team Hagbard - Team Woodslot

17 Chassis er Carsten Lau og Pål s Highway Star Mk. IID med egenfremstillet prototype-stumper i glasfiber på #17 bilen. Opsætningerne er med 10/42 gearing og 26,75 mm Ø baghjul, en masse bly ude i siderne under bodymounten, flex foran 4 mm og flex bag 2,5 mm. Vægten ligger lige over minimums grænsen og er på 194 gram. Som skrevet Team Helga i spidsen den første time, efterfulgt af Woodslot, Jægermeister med lige mange omg. og ellers skarp kamp på resten af pladserne. Træerne vokser ikke ind i himlen, det er der mange der har måttet sande i lang distanceløb således også Team Helga, der kunne holde deres føring til og med time 3, hvor de måtte dele føringen med Woodslot. Woodslot kiggede sig herefter ikke tilbage og formåede at holde føringen til løbet var slut. Woodslot var således også det eneste hold der ikke på en eller anden måde blev ramt af teknisk defekt. betyder tabte omg. i forhold til de andre teams. Tabte omg. måtte Team Chalies Angels også sætte ind på kontoen, grundet en mere og mere sløv motor. Ny motor i, og aldrig før blev der kørt så hurtige omgangstider stille og roligt blev der over de sidste to timer hentet den ene omg. efter den anden, men i sidste ende manglede der 4 min. køretid. Kampen om 3. og 4. pladsen blev udkæmpet mellem Team Helga og Afterburner og stod på lige til sidste minut af racet. Hagbard kørte en solid 5. plads hjem, efterfulgt af Racing for Odder,Jægermeister tog 7. pladsen efter at have skruet det meste af 5.heat. På plads 8 kom klubsamarbejdet mellem RRO og OMR hvor yngste deltager Mathias gjorde en god figur. Teknisk defekt er kostbar tid tid der går fra køretiden, der dermed Fra venstre Charlies Angels, Team Woodslot og Neckcheese Racing!

18 Ny dobbelt-sejr til Niels E.! DM-premiere på MMRK s nye bane med 2. afdeling af CanAm og Retro Formel 1! Tekst: Fotos: Henning Smed Jan Juul, Niels Elmholt & Henning Smed Det var MMRK's velkendte - men dog alligevel lidt nye - bane, som lagde plastic til anden afdeling af årets CanAm og Retro F1 mesterskab. Banen har efterhånden eksisteret i 10 år og de fleste har derfor et ret godt kendskab til den, men denne gang var der alligevel lidt nyt at byde deltagerne på. I vinterens løb har MMRK fået nye lokaler og da banen skulle genopbygges her - og da det nye lokale var lidt større - benyttede man muligheden for at udvide lidt. Ændringen var ganske simpel, for banen er blot strukket lidt længere ud med nogle flere lige skinner i langsiden og et par andre steder. Svingene er derfor stadig de gammelkendte, men de lidt længere lige stræk har skabt et noget andet flow i banen, som ikke længere er så kringlet, og der var bred enighed om, at nyskabelsen har skabt en bedre bane at køre på. Ikke mindst for udefra kommende. 12 mand var klar i Ikast. Det var samme antal som til første DM i MMRK s nye og lyse lokaler, som har gjort en baneforlængelse muligt, så banen nu er 40,5 meter lang! Skalbjerg, så det er nok mere eller mindre niveauet, deltagerantallet kommer til at ligge på. Der blev lagt ud med F1, hvor Niels Elmholt og Jan Juul ganske enkelt lagde hele resten af feltet død. Der var der til gengæld tæt kamp, hvor blot et enkelt affald kunne betyde et ryk på ganske mange placeringer. Således endte de 4 fra 6. til 9. pladsen på samme omgang og indenfor blot 4 sektioner på banen og imellem nummer 4 og nummer 9 var der blot to omgange. Niels Elmholt kørte længst fulgt af Jan Juul og derefter var det Peter Broe, som nappede 3. pladsen. Christoffer Hartwig kørte med 78 omgange i første stint sig ind på en 4. plads. Med teknisk uheld i anden runde mistede han chancen for at forbedre sig, men der var ikke andre, som nåede over ham. Tættest på var Kristian Visgaard, som netop i kraft af en stærk anden runde kørte sig ind som nummer 5. Samme Visgaard kunne desværre ikke blive og køre med i CanAm - noget, som han ellers havde forberedt sig intensivt på og med hans resultat i F1 in mente, kunne det have været spændende at se, hvad han

19 kunne have nået. Det må så vente til en anden gang. Men de 11 øvrige tog en tur med deres CanAm racere og her var der noget mere konkurrence til de to forrest. Ja, for Niels og Jan gjorde deres bedste for at stikke af igen, men det ville Preben Rasmussen ikke bare være med til. Preben havde haft et svært F1-løb, hvor et dækeksperiment ikke faldt Starten er flyttet op på broen! Fire F1-kørere i fuld koncentration! Fra venstre Christoffer Hartwig, Finn Paulsen, Kristian Visgaard og Henning Smed! godt ud. I CanAm holdt han sig til det kendte og det fungerede for ham! Især i andet gennemløb lå han meget længe og udfordrede Niels Elmholt om at køre længst, men til sidst gav Niels den en lille smule ekstra samtidig med at Preben - sikkert ufrivilligt - slækkede lidt og det betød, at han måtte nøjes med 3. pladsen, da Jan Juul havde et første gennemløb, hvormed han akkurat kneb sig ind som nummer 2. Herefter var der et lille spring ned til et midterfelt, hvor der igen var tæt kamp. Den slap Henning Smed bedst fra. Efter tekniske problemer i første gennemløb kørte han med i første heat, hvor der kun var 3 kørere. Det gav megen ro på banen og det kunne udnyttes til et stabilt løb med meget få afkørsler og det gav bonus, da kørerne i næste heat kæmpede mere intenst indbyrdes og derfor lige akkurat ikke nåede så langt. Næste løb er programsat til Billunds træbane og dermed skal CanAm/F1 kørerne igen omstille sig til et helt anderledes underlag. 1:24 WhitePoint CanAm 2.afd. MMRK, Ikast 1. Niels Elmholt KMRC 86,11/88,03 omg. McLaren M6B 2. Jan Juul MMRK 84,16/81,06 omg. McLaren M6A 3. Preben Rasmussen HMRC 84,02/84,11 omg. Matich 4. Henning Smed MMRK 51,16/80,13 omg. McLaren M6B 5. Christoffer Hartwig HMK 77,08/79,06 omg. Lola T70 6. Finn Paulsen KMRC 78,15/77,02 omg. McLaren M12 7. Peter Broe HMK 74,18/78,09 omg. McLaren M1B 8. Bent Andersen HMK 77,03/77,07 omg Lola T70 9. Stephen Wagstaffe HMRC 74,15/59,01 omg. McLaren M6B 10. Erik Mathiasen OMBK 72,08/70,00 omg. McLaren M6B 11. Jeffrey Mikkelsen HMK 62,02/63,13 omg. McLaren M6B 1:24 Retro Formel 1 1. afd. HMRC, Skalbjerg 1. Niels Elmholt HMRC 87,14/84,18 omg. Lotus 49B 2. Jan Juul MMRK 85,05/81,06 omg. McLaren M7A 3. Peter Broe HMK 78,13/79,18 omg. Ferrari Christoffer Hartwig HMK 78,04/55,09 omg. McLaren M2A 5. Kristian Visgaard MMRK 73,08/77,18 omg. BRM P83 6. Erik Mathiasen OMBK 76,07/73,05 omg. McLaren M2B 7. Henning Smed MMRK 73,10/76,06 omg. McLaren M2A 8. Finn Paulsen KMRC 75,16/76,05 omg Brabham BT20 9. Bent Andersen HMK 73,14/76,04 omg. Eagle Weslake 10. Preben Rasmussen HMRC 72,00/73,02 omg. Cooper T Stephen Wagstaffe HMRC 71,14/70,00 omg. McLaren M2B 12. Jeffrey Mikkelsen HMK 61,04/67,09 omg. Cooper T81

20 KLUB BY KONTAKT TELEFON MAIL AMRK Aalborg Lars Nørkjær ASCR Århus Morten Kofoged BSCC Billund Henrik Fredelykke DSR Allingåbro Gert Egeberg ELMC Esbjerg Lasse Kristensen GSCC Carsten Lau HMC Herlev Jørgen Rigtrup HMRK Holstebro Leo Thorup HMK Hørning Peter Broe HMRC Vissenbjerg Thomas Ludvigsen KMK København Martin Borch KMRC Kolding René Schrøder MMRK Ikast Dan Mosgaard MRCH Viby Henrik Brøndsted OMK Odder Erik Mathiasen OMR Odense Jørgen E. Jørgensen OSCC Højby, Sj. René Birk Gyldenvang RaceFun Rødovre Keld Høfler RMRK Randers Mogens Hejlesen RRO Odense John Christensen SRDK Glostrup Bo Frederiksen SMRK Ringsted Brian Kristensen SuperSlot Aalborg Lars Jacobsen VSC Frederikssund Pål Hansson ØMR Ølstykke Torben Olsen mere om klubberne på Hold dig opdateret med Danmarks mest komplette løbskalender for 2011 på KALENDER Maj Søndag 1. 1:24 S16D/Jun.+32Open DM 2 RaceFun Glostrup Fredag 6. 1:24 S16D Junior/Senior 2-Timers HMK Hørning Lørdag 14. 1:24 Hardbody DM 2 OMR Odense Søndag 29. 1:24 WP CanAm + F1 DM 3 BSCC Billund Juni Fredag 3. 1:24 Hardbody Deutsche Plafit Meistershaft Tyskland Lørdag 4. 1:24 Hardbody Deutsche Plafit Meistershaft Tyskland Lørdag 4. 1:24 S16D + Open 32 DM 3 SRW Sparkær Torsdag 30. 1:32 Open Summer Night Nationals KMRC Kolding August Søndag 21. 1:24 S16D + Open 32 DM 4 HMK Hørning Lørdag 27. 1:24 Hardbody Classic 5-liter Rennen von Neumünster Tyskland September Lørdag 3. 1:24 CanAm + RetroF1 DM 4 KMRC Kolding Fredag 16. 1:24 Hardbody DKPM RaceFun Glostrup Lørdag 17. 1:24 Hardbody DKPM RaceFun Glostrup Søndag 25. 1:24 Hardbody Classic DM 3 HMK Hørning

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 11 stemmeberettidige og en bisidder Mødet indledtes med valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Referent Jan

Læs mere

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Nr. 3, 2007 Hej alle miniracing-venner, Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Carsten Grønnemann. De vedtagne punkter implementeres snarest i det nye reglement for

Læs mere

Redaktion: Jan Juul

Redaktion: Jan Juul Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer Jørgen Erik Jørgensen Peter Broe

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Læs i dette nummer om

Læs i dette nummer om Nr. 21 - juli 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer om - 3.afd. DM for 1:32 Slot.It - DM for 1:24 S16D & X12 hos HMK - 2. afd. DM for 1:24 Hardbody i Odense - Junior/Senior 2-timers

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann Kære miniracing-entusiast, Efter at en blodprop og efterfølgende

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 6 stemmeberettidige. 3 afbud indløb indenfor de sidste 24 timer Det meget dårlige vejr - har sikkert også lagt

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.1/04

mail NEWSLETTER nr.1/04 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.1/04 Race i januar 08. JLMS 1:32, Blue Tornado 17. SLEMC 3-Nord, Aalborg 24. NASCAR Træf, OMR (AFLYST)

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært.

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. 3. Kassererens beretning. Referat fra DMRU Delegeretforsamling 2011. DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense!

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense! Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad ce a R s r me i t 2 r io n e S / r Junio g! n i n r ø ih Slot.It i Ikast! 1:32 Open i Odense! CanAm + Retro F1 i Odense! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Ombygning af chassis! Viking 6-Timers Race - 1:24 Hardbody i Frederikssund. DM 5 for 1:24 S16D & Open X12

Ombygning af chassis! Viking 6-Timers Race - 1:24 Hardbody i Frederikssund. DM 5 for 1:24 S16D & Open X12 Nr. 18 - december 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM 5 for 1:24 S16D & Open X12 hos KMK i København! Viking 6-Timers Race - 1:24 Hardbody i Frederikssund Ombygning af chassis! - modificér et Parma

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 16 - september 2008 4.afd. WP CanAm! Danmarks Digitale Miniracing-blad TRACKTEST! - BRM R-T-R Group C 1:24 RETRO F1! - ny klasse?..se side 6! DM-race i Sparkær! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2011 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg håber at rigtigt mange vil tage turen til Fyn, og deltage i dette traditionelle årsmøde i vor union. Som noget nyt er union i år vært ved

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Nr september 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad

Nr september 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 22 - september 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer: - DM for 1:24 S16D hos SRW i Sparkær - 12-timers 60 er Race i Skalbjerg - 1:24 70 er sportsvogne i Neumünster - Summer Night

Læs mere

Nr december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad

Nr december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 23 - december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer: - Danmarksserie 1:32 Open i Blovstrød og Aalborg - 1:24 Junior/Senior i Hørning - 1:32 NASCAR i Odense - 5.afd. DM 1:24 White

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 Dansk Mini Racing Union 2009 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig Kære miniracing-entusiast, Så er vi endelig igen på banen med et nyt nummer af bladet. Vi

Læs mere

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling Nr. 15 - juni 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM Slot.It - 2. og 3. afdeling White Point CanAm i Randers 3. afdeling 1:24 Junior i Blovstrød Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere:

Læs mere

Nr oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad ODDER 400 1:32 NASCAR!

Nr oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad ODDER 400 1:32 NASCAR! Nr. 10 - oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad D ODDER 400 1:32 NASCAR! s e M t i f a ansk Pl! 7 0 0 2 b ter ska Kære miniracing-entusiast, Sommeren (hvis der da overhovedet har været nogen sommer!)

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2012 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg glæder mig til at se rigtigt mange af jer deltage i dette års Delegeretforsamling i DMRU. Igen i år er DMRU vært ved en mindre frokost,

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:32 Open DMRU 2019 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

Glide stykke og nålerør

Glide stykke og nålerør Glide stykke og nålerør Mens vi venter på at lejerne tørre, kan vi passende gå videre med et par småting på pan en. (Den anden chassis halvdel.) Når bilen er samlet, er der erfaring for at pan en rent

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Løbsreglement for Scaleracing

Løbsreglement for Scaleracing Dansk Mini Racing Union 2013 Løbsreglement for Scaleracing LØBSREGLER FOR SCALERACING GENERELT 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol. Samtidigt

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 eller højere. DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 nr.3/05 Tilstede: Jan Juul NNSR (bestyrelsen)

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2018.

DMRU Delegeretforsamling 2018. DMRU Delegeret forsamling 2018 blev afholdt søndag den 25. november 2018 I Fælleshuset, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 15 medlemmer: Peter Larsen KMRC Lasse

Læs mere

1:24 Hardbody DM i Rødovre!

1:24 Hardbody DM i Rødovre! Nr. 17 - november 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad Sidste afdeling af WP CanAm i Rødovre! Afgørelsen i 1:24 S16D Junior i Hørning! 3.afdeling S16D og X12 i Odense! 1:32 Slot.It - 4. og 5. afdeling!

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 -

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2014 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU - 1 - VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2016 v.1.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008!

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008! Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil! d e i f i d o M c i s s lassic a l C n C i d Fly bedste ud af t - få de Nyt i 2008! Redaktion:

Læs mere

Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil!

Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil! Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad b! a k s r te s e M fit a l P Tysk Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:24 Production S16D DMRU 2019 v.1.0.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing typer: A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen!

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Kære miniracing-entusiast, Vi er nu nået ind i den tid, hvor minirace-aktiviteterne bliver

Læs mere

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært.

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. 1 DMRU Delegeret forsamling 2015 Referat DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. Til stede var 12 medlemmer Leif

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody Classic Klasse A & B

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody Classic Klasse A & B Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 Hardbody Classic Klasse A & B DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v Dansk Mini Racing Union 2018 Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v.1.0-1 - LØBSREGLER FOR SLOTRACING 1:24 S16D & 1:32 OPEN 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2018 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU 2018 v.1.0.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes

Læs mere

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017

SCX Digital Scale Racing sportsreglement 2017 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er SCX Digital Scale Racing (SDSR) og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Referat

Dansk Mini Racing Union. Referat 1 Dansk Mini Racing Union Delegeretforsamling den 27. november 2016 Referat 2 DMRU Delegeretforsamling 2017 Referat. DMRU Delegeretforsamling 2017 blev afholdt søndag den 26. november 2017 i Fælleshuset

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v.1.2-1 - LØBSREGLER FOR SLOTRACING 1:24 S16D & 1:32 OPEN 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at

Læs mere

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr Klar til dagens løb 3. afdeling af Vintercup 2013 i Assens» 11 Af Kim Løvkvist, Midt og Vestsjællands Politi Fotos Kurt Petersen, Fyns politi Hr. Kurt Petersen alias mr. Vintercup.dk indbød her i starten

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2016.

DMRU Delegeretforsamling 2016. DMRU Delegeret forsamling 2016 blev afholdt søndag den 27. november 2016 Skolevej 4, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 17 medlemmer: Thorkild Hjorth SSLOT Claus

Læs mere

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018

Digital Scale Racing Løbsreglement 2018 1. Titel 1.1. Seriens/klassens navn Seriens navn er DM for Digital Scale Racing og tilrettelægges af promotor Dansk Mini Racing Union (DMRU). 1.2. Mesterskaber Serien afvikles som et åbent dansk mesterskab,

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2017 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Thunder in the Desert - 1:24 CanAm

Thunder in the Desert - 1:24 CanAm Nr. 14 - maj/juni 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM g a r er f org o g a or t, Aalb p e R ding l o ik und s s rik e d Fre Thunder in the Desert - 1:24 CanAm PLAFIT-Race hos RaceFun Vi bygger en

Læs mere

DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement

DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement Definition af SCX Digital Biler kan defineres som værende SCX Digital såfremt guide, chip, motorholder og motor er af fabrikatet SCX og/eller Tecnotoy. Guides

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2016 v.3-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

MMRK s Monday Night. Drag Racing KLASSER & REGLER

MMRK s Monday Night. Drag Racing KLASSER & REGLER MMRK s Monday Night Drag Racing KLASSER & REGLER KLASSE 1 - Top Fuel (TF/D) + Top Alcohol (TA/D) Dragsters SKALA : 1:24/1:25 26-40 cm total BREDDE : max. 86 mm HØJDE : max. 10 cm målt fra baneoverflade

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2013 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

Nr. 8 - maj 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Vi bygger en 1:24 S16D-bil! - 1.del af ny artikelserie

Nr. 8 - maj 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Vi bygger en 1:24 S16D-bil! - 1.del af ny artikelserie Nr. 8 - maj 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad t r e s e D eway e c a h t R n i r pring S e t r d e Thun race på Des nam a C 4-1:2 Vi bygger en 1:24 S16D-bil! - 1.del af ny artikelserie Kære miniracing-entusiast,

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold.

Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold. Generelt Danish Endurance League er en langdistance løbsserie for modelbiler i skala 1/32, for 4-6 hold. Serien køres over 4 afdelinger. Hver afdeling køres som et separat løb hvor der uddeles præmier

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Hardbody GT DMRU 2016 v.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Læs i dette nummer om. - NASCAR i Odense - JLMS hos Event Company - CanAm + F1 i Ikast - Hardbody i Skalbjerg - Thunder in the Desert

Læs i dette nummer om. - NASCAR i Odense - JLMS hos Event Company - CanAm + F1 i Ikast - Hardbody i Skalbjerg - Thunder in the Desert Nr. 20 - maj/juni 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer om - NASCAR i Odense - JLMS hos Event Company - CanAm + F1 i Ikast - Hardbody i Skalbjerg - Thunder in the Desert Redaktion:

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU 2016 v.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes

Læs mere

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder!

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2018 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2018 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0 Dansk Mini Racing Union 2019 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Nr marts/april 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. CanAm i Odense! Vi bygger en 1:24 Hardbody. - nyt bilbyggeprojekt!

Nr marts/april 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. CanAm i Odense! Vi bygger en 1:24 Hardbody. - nyt bilbyggeprojekt! Nr. 13 - marts/april 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad CanAm i Odense! ing! n r ø H i e r e mi e r p DM Vi bygger en 1:24 Hardbody - nyt bilbyggeprojekt! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere:

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl Aarhus Cyklebane Præsenterer By-Kamp Aarhus,, Odense og København Fredag d. 9. juni 2017 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement:

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement: In-Linecup: Alm. Forekommende Le-Mans biler scala: 1:32 Samt GT-Biler og Prototyper fra andre Europæiske serier, ikke ældre end 1978 Fabrikat: Karosseri: Standard med fult interiør (Lexan cockpit er tilladt,

Læs mere

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund 26. februar 2015 Romalt Bakker 2014 / 2015 5. afd. Arrangør: PI- Dansk Politiidrætsforbund Formanden har ordet Som formand for politiidrætsforening vil jeg gerne byde velkommen til MTB-vintercuppen. Efter

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2017 v.1.3

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2017 v.1.3 Dansk Mini Racing Union 2017 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere

Vi bygger en S16D bil

Vi bygger en S16D bil Vi bygger en S16D bil Af Carsten Grønnemann Jeg vil i denne artikel serie se på hvad der skal til for at bygge en top-notch S16D bil. Blovstrød SlotCar Racing Club April 2007. Chassis Jeg har valgt et

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Ny afviklingsform for rallycross

Ny afviklingsform for rallycross Kørerforeningen indkalder til Årsmøde LØRDAG d. 18. Oktober kl.13.00 I MNJ s lokaler på gården i Nysum Kun medlemmer af kørerforeningen har ret til at deltage i mødet. Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Scaleauto Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 Scaleauto DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde karrosserier

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED 12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED Som træning og optakt for Scuderia Minimale til et større løb uden i Europa, havde OSCC stillet deres bane til rådighed fredag d. 8/5-2009 til et 12-timers Slot.it

Læs mere

Camaro Cuppen i 1:24 format..!

Camaro Cuppen i 1:24 format..! Camaro Cuppen i 1:24 format..! Big fun with a cheap / simple setup! 1 af 1 Vognreglement: 1. Vægt og mål A: Totalvægt: min 210g både før og efter løbet B: Max sporvidde foran: 74.00 mm. C: Max sporvidde

Læs mere

SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT

SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT SCALEAUTO 1:24 REGLEMENT Det er kørerens ansvar at alle dele er monteret på Scaleauto bilerne, inklusive de foto ætsede og små plastic dele. Alle de dele som leveres til chassis og karrosseri på ovenstående

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere