Danmarks Digitale Miniracing-blad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks Digitale Miniracing-blad"

Transkript

1 Danmarks Digitale Miniracing-blad

2 Redaktion: Jan Juul Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann Kære miniracing-entusiast, Efter at en blodprop og efterfølgende allergireaktion siden midt i november har tvunget mig til et længere ophold i pitten er vi nu atter klar med et nummer af MR-Nyt nu hvor 2010 er ved at rinde ud, og vi snart tager hul på en ny sæson. Fra DMRU og Mini-Racing Nyt skal der lyde et... Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår til alle! hilsen Redaktøren DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer Jørgen Erik Jørgensen Lars Nørkjær Stephen Wagstaffe Sekretariat: c/o Jørgen Erik Jørgensen Bådvej Odense SØ Udgiver: INDHOLD Side 3 Tæt løb i Herlev, 1:32 Slot.It Side 5 Pit Gossip Side 6 Kaos i kulissen, CanAm + Retro F1 Side 8 Byg din egen standplade Side 10 1:32 Open & 1:24 S16D i Aalborg Side 12 Pit Gossip Side 14 CanAm + Retro F1 i Kolding I samarbejde med Dansk Mini Racing Union Forside: Flotte scalemodeller til LeMans-løbet i Neumünster 2010! (foto: Jan Juul)

3 Tæt løb i Herlev! Lars Jacobsen fra SuperSlot allerede mester før 6. og sidste afdeling hos HMC! Tekst & fotos: Bo Frederiksen Så blev det tid til sidste afdeling af DM Slot.it, HMC i Herlev var værter for arrangementet, der var mødt 10 friske racerkører op. Nogle gik direkte til træningen, mens andre startede op med lidt frisk morgen kaffe, og lidt brød, det dur ikke at starte op på tom mave. Første pladsen var allerede afgjort ved 5 afdeling i Aalborg, hvor Lars Jakobsen, tog første pladsen, og der med, ikke kunne nås af nogen, ligegyldigt hvad resultatet ville blive i sidste afdeling, ville Lars vinde serien med mindst 2 point. Et stort tillykke til Lars Jakobsen med DM titlen. De første 4 pladser ser sådan her ud, før vi startede: Lars Jakobsen: 156 point René Glæsel: 148 point Lasse Ibsen: 138 point Finn Schunck: 127 point Da de tre sidste skal have trukket det dårligste resultat fra, efter dagens løb, er der stadig lidt, spænding om de sidste pladser. Kørerne er klar til den afgørende fight i Slot.It! Første gennemkørsel, var ikke uden dramatik, der var tæt kamp om pladserne, René, Stephan og Michael, lå meget tæt, hele løbet igennem. I det sidste spor, måtte Michael dog se sig slået ud, da han tabte et baghjul på raceren. Så her gik Stephan sejrrigt ud (181,15 omg.), tæt forfulgt af René (181,07 omg.), i den anden ende af feltet, blev der også kørt tæt. Bo fik midt i 3 spor, en defekt, da motoren, forlod sin motorholder, kostede 5 omgange, inden det blev løst. 4 biler holder klar til start ved sidste afdeling af DM 1:32 Slot.It i Herlev! Anden gennemkørsel, som første, heller ikke uden dramatik. Igen et løb, hvor det var meget tæt, her sloges René (185,04 omg.)og Michael (184,17 omg.) om første pladsen, og resten af feltet lå tæt, 10 omgange efter de førende. Lasse var uheldig, da hans ene baghjul, fik samlet en del af en braid op, og fik bilen til at køre meget uroligt, valgte dog

4 René Glæsel skulle bare slutte på mindst en 4 plads, for at sikre sig en samlet 2. plads i DM, og Lasse Ibsen, skulle bare slutte på mindst en 8. plads, for at sikre sig en samlet 3. plads i DM. Og det lykkedes for dem, så et stort tillykke til René Glæsel og Lasse Ibsen, for henholdsvis 2 og 3 pladsen. 3.plads samlet i DM Lasse Ibsen (til venstre) og 2.pladsen til René Glæsel! at forsætte, da der ikke var lang tid tilbage, før stintet var slut. Det kostede nok en omgang, i forhold til de andre biler, men et stop, havde nok kostet 2 til 3 omgange. 1:32 Slot.It DM 6.afd. HMC, Herlev 1. René Glæsel OSCC 181,07/185,04 omg. 2. Michael Gravlund HMC 157,19/184,17 omg. 3. Stephan Andersen HMC 181,15/175,07 omg. 4. Allan Hansen ØMR 172,05/177,04 omg. 5. Gorm Nørgaard RaceFun 171,10/175,06 omg. 6. Lasse Ibsen ØMR 169,19/175,01 omg. 7. Finn Schunck OSCC 158,02/165,17 omg. 8. Bo Frederiksen SRDK 144,01/160,05 omg. 9. Martin Lund OSCC 154,04/149,04 omg. 10. Henrik K OSCC 131,16/132,11 omg.

5 MINI RACING BANE TIL SALG... Malmö Slot Racing Club sælger sin bane for at få plads til den bane der skal køres VM på i Banen er 39M, 6 spor. Billede findes på, For mere info kontakt, Christer Helgesson, villie@telia.com SLOT FESTIVAL I BELGIEN... I 2010 afholdt man i Belgien et stort miniracearrangement, som også gentages i FØRSTE CLASSIC SEJR TIL SMAL BIL... Sejr i HMRC Classic klubserie til en bil bygget efter de specielle regler der gælder for smalle biler i denne klasse. Niels havde bygget en 1970 Targa Florio Porsche 908/3, og vandt sidste klubløb i HMRC med denne bil foran de øvrige (bredere) biler, heriblandt en tilsvarende 908/3 som dog var brede (og tungere) og et par 917 ere. Den lille Porsche var monteret på et hjemmebygget FHB908 chassis, der kørte meget stabilt på trods af bilens relativt smalle sporvidde og smallere dæk. NYHED FRA NSR... NSR er kommet med en ny model, Porsche 911 GT3 (997). Den kommer i en Rally- og en GT-udgave og nyt spændende anglewinder chassis. Det sker juni i byen Waimes på en 6-spors Carrera Digitalbane på ca. 122 meter. Se mere på hjemmesiden Bemærkning: Hvis bilens bredde er under 76mm er minimumsvægten kun 160gram. Denne regel er oprindeligt lavet for at tilspore kørerne til at stille op med andre biler end de brede Porsche 917 etc. Intil videre er det dog kun de brede biler der har vundet, men denne sejr åbner måske op for smallere karosserier som f.eks. Fujimis Ferrari 330P4, De tidlige Ford GT40 m.fl.

6 Kaos i kulissen! Dobbeltsejr til Jan Juul i 5. afdeling af CanAm og Retro F1 præget af problemer med klumper i strømmen! Tekst: Fotos: Jan Juul Jan Juul & Henning Smed Næstsidste afdeling for de historiske klasser skulle have været afviklet af RMRK i Randers, men det var åbentbart gået helt hen over hovederne på Randers-folkene, at de i det hele taget skulle afvikle et løbsarrangement d. 31. oktober, for der var slet ingen fra klubben, som var i stand til at klare opgaven. Derfor kom en aftale i stand mellem Randers og HMK i Hørning, som næsten altid kan træde til med kort varsel (i dette tilfælde ca. 14 dage), da banejer Peter Broe ikke behøver at konferere med så mange andre før en beslutning kan tages. HMK overtog derfor ansvaret for løbet, og da der i denne sæson ikke tidligere har været kørt CanAm og Retro F1 på denne bane, var der da heller ingen indsigelser i den anledning. Der blev trænet flittigt fra morgenen, hvor der blev lagt ud med CanAm-klassen. Der var samlet 10 kørere, og da alle skriger efter løb og klasser, hvor alle har en lige vinderchance, kan det kun undre at Dobbeltsejr til Jan Juul...her med sine McLaren-modeller M6A (CanAm) og M7A (F1)! der ikke kommer flere, for mere lige og jævnbyrdig klasse end WP CanAm og Retro F1 findes ikke, hvis ellers man bare møder en smule velforberedt op. CanAm Efter første runde var det Peter Rasmussen, Patrick Jensen og Jan Juul, som var på de første pladser. Der havde været lidt problemer for nogle med strømmen på enkelte spor, og bl.a. Niels Elmholt valgte at skifte motor til 2. runde. Men i 2. runde gik det helt galt! Flere og flere valgte at udgå, da strømmen for nogle var meget svingende fra spor til spor, og motorne blev extremt varme. Løbet blev derfor afbrudt. Der blev hentet nye strømforsyninger, og efter flere forsøg, mente man at nu var man klar igen. Der blev diskuteret kraftigt, om 1. runde skulle være tællende, eller om man blot skulle køre én enkelt ny runde, og lade den være tællende, eller om man skulle begynde helt forfra med to nye runder. Valget faldt på den sidste løsning, selvom de der havde haft

7 et godt gennemløb i 1.runde naturligvis ikke var helt tilfredse med at skrotte dette...men motorløb er og bliver aldrig helt retfærdigt! Frank og Patrick Jensen valgte således at trække sig fra løbet af tidsmæssige årsager. De resterende 8 kørere var dog friske til at starte forfra, men problemerne var ikke overstået endnu. Heino Poulsen fra Billund havde stillet sig til rådighed som løbsleder, hvilket han klarede fuldt tilfredsstillende! hvert heat fik motoren et kølende sprøjt. Om det var dette trick som gjorde forskellen skal være usagt, men JJ fik ligenøjagtigt kørt flest omgange i 2.runde til at sikre sig sejren foran Peter Broe og Peter Rasmussen. Retro F1 Der var også problemer med strømmen på enkelte spor for nogle af kørerne og varme motorer under F1-løbet, selvom det måske var knapt så udtalt...måske på grund af den lavere spænding, som disse motorer kører med. Jan Juul havde ikke de store problemer, og kørte en rimelig sikker sejr hjem foran Peter Tobak og Peter Broe. Strømproblemer til trods, så blev der af de fleste faktisk kørt lige så mange omgange, som til sidste års CanAm og Retro F1 løb i Hørning. Peter Tobak Rasmussen troede åbentbart han kunne komme sovende til en sejr i Hørning! Den nøjagtige årsag til problemerne blev aldrig fundet, og efter løbene blev der testet med S16D-biler uden at der blev observeret fejl. Under alle omstændigheder er alle XLR-stik nu udskiftet hos HMK, og under Juleløbet d. 21. december for White Point-biler fungerede det hele perfekt. De samme problemer dukkede op igen, og det var ret frustrerende, ikke blot for kørerne, men også for baneejer Peter Broe, som aldrig havde oplevet noget lignende tidligere. Det blev således heller aldrig rigtigt konstateret hvor problemet lå, og hvad der forårsagede det, men en af teorierne var, at det var XLR.stikkene. Dette skyldtes, at det hovedsageligt var kørere med XLR monterede håndspeedere, som havde de største problemer. Strømproblemet var samtidig årsag til, at motorerne blev extremt varme, og mere end sædvanlgt, hvilket heller ikke havde nogen positiv effekt på bilerne. Jan havde således fundet Nippi- Nappi sprayen frem, og efter 1:24 WhitePoint CanAm 5.afd. HMK, Hørning 1. Jan Juul MMRK 117,43/119,65 omg. 2. Peter Broe HMK 100,09/118,59 omg. 3. Peter Tobak Rasmussen HMRC 118,00/116,90 omg. 4. Erik Mathiasen OMBK 116,01/110,22 omg. 5. Henning Smed MMRK 67,00/110,23 omg. 6. Per Jensen KMRC 101,76/99,81 omg. 7. Bent Andersen HMK 95,54/96,82 omg. 8. Niels Elmholt HMRC 44,00/32,00 omg 1:24 Retro Formel 1 5. afd. HMK, Hørning 1. Jan Juul MMRK 125,32/127,00 omg. 2. Peter Tobak Rasmussen HMRC 121,59/45,00 omg. 3. Peter Broe HMK 116,62/118,63 omg. 4. Niels Elmholt HMRC 118,53/16,00 omg. 5. Henning Smed MMRK 114,00/109,93 omg. 6. Per Jensen KMRC 109,36/108,91 omg. 7. Erik Mathiasen OMBK 107,14/106,44 omg. 8. Bent Andersen HMK 103,31/76,79 omg.

8 Det er ikke så vanskeligt og behøver ikke koste en formue! Tekst & fotos: Jan Juul Da Niels og jeg begyndte at køre løb i Neumünster bemærkede jeg hurtigt, at mange af de tyske deltagere havde lavet flotte standplader til at stille deres ligeså flotte bilmodeller på. Hvad kan også være mere naturligt, når man nu har brugt mange timer på at lave en flot model, at den så også får et flot sted at blive præsenteret på. Når den holder parkeret ved skruepladsen, eller når man skal have taget et flot billede af den. cm bred, men størrelsen afhænger jo af hvor mange biler der skal kunne være på den af gangen. Se eksemplerne på de forskellige fotos her i artiklen. Rillen er skåret og flamingo-stykket er placeret i det ene hjørne og skal være bane-curben! overfladen bliver pæn og nogenlunde jævn. Flamingostykket spartles med hurtigtørrende spartel. Slib efter ganske let med fint smergellærred! En standplade som en indbygget del af pitboxen! Bemærk også at pladen har flere riller til at placere bilen forskelige steder på pladen eller til flere biler! Det kræver ikke det helt store at lave en simpel, men flot og præsentabel standplade. Først skal vi bruge en træplade. Vælg en, som er min. 10 mm tyk, da man ellers risikerer at styretappen stikker ud på undersiden, og modellen vil aldrig stå korrekt og ordentligt på pladen. Den vi benytter her er ca. 13 mm tyk og er 31 cm lang og 20 Bor nogle 3 mm huller i pladen, hvor du vil have styretappen til at være. Bor dem tæt og fil ud til du får en lang revne, hvor styretappen passer i. Dernæst skal vi bruge noget flamingo, evt. fra en gammel indpakningskasse eller lignende. Vi skærer et passende stykke flamingo ud, som skal være curben på banen, og placerer stykket i det ene hjørne af pladen, hvor det limes fast med trælim. Flamingostykket spartles til med spartelmasse, så vi får en pæn afrundet curbe. Selve overfladen af træpladen får også en omgang spartel, så Overfladen af træpladen får også et ganske let lag spartel! Efter spartling og tørring slibes ganske let med meget fint smergellærred. Nu er vi klar til at male! Først males overfladen grå som en grundfarve, men du kan selvfølgelig også male den asfaltfarvet med det samme. Brug en grå/sort nuance.

9 Plade og curben er blevet malet! Curben inddeles i røde og hvide felter, som males i de respektive farver. Bag curben skal vi have et lille område med græs, så her kommer vi noget trælim på og hælder noget savsmuld over. Når det er tørt børstes den overskydende savsmuld væk. Savsmulden males med en eller to grønlige nuancer, og da græs jo aldrig er ensfarvet grønt, men også kan have nogle gule nuancer, behøver farverne heller ikke dække 100%. Savsmuldet er malet med 2 nuancer grønt. Duppes på med pensel eller sprøjtes med airbrush! Da vi har brugt en grå bundfarve gnides pladen nu med en brunlig farve for at give pladen en mere asfaltagtig farve. Pladen er nu ved at være færdig, og så er det bare med at placere sine modeller på den og få taget nogle flotte fotos. Den færdige standplade klar til brug! Alt i alt ikke særligt vanskeligt, og også meget billigt. Træpladen var et stykke affaldstræ, som sikkert kan fås hos den lokale tømrer sammen med noget savsmuld. Flamingoen var fra noget gammelt indpakning til et TV, og hvis man ikke har de øvrige materiler, som lim, spartel og maling, kan disse fårs til rimelige penge. Så til sidst er der kun at sige...held og lykke med pladefremstillingen! Der påføres trælim før savsmuldes hældes over! Pladen får tilført en mere asfaltagtig farve! Et andet eksempel...folas standplade med plads til 8 biler! Savsmuld påført og jævnt fordelt! Curben inddeles i røde og hvide felter, som males i de respektive farver. Bag curben skal vi have et lille område med græs, så her kommer vi noget trælim på og hælder noget savsmuld over. Når det er tørt børstes den overskydende savsmuld væk. Endnu et flot eksempel, hvor standpladen er en del af pitboxen...her endda med baggrundsfoto!

10 Lokal dobbelt-sejr! Der var dobbelt 1-2 sejr til Aalborg-folkene ved 5. afdeling af DM hos AMRK!...også lokalsejr i S16D ved 6.afdeling hos SuperSlot! Tekst & fotos: Jan Juul De satte sig solidt på de tre første pladser i nævnte rækkefølge, og først på 4.pladser, 3 omgange efter nr. 3 kom Erik Noltensmejer, som ellers kandiderer kraftigt til årets mesterskabstitel i klassen. Resten af feltet var kørt håbløst bagud. Dobbelt 1-2 sejr til AMRK-folkene, fra venstre Lars Borup-Jensen (2) og Lars Nørkjær (1)! I 2.runde lykkedes det dog lige for Erik Noltensmejer at presse sig forbi Villy og dermed sikre sig den samlede 3.plads. 25. oktober var AMRK i Aalborg vært for 5. afdeling af 1:24 S16D og 1:24 Open. 1:24 S16D Junior Her var der tilmeldt 7 deltagere, og alle 3 kandidater til DM-titlen var med, nemlig Nikolaj Kandborg, Patrick Jensen og den førende Christoffer Hartwig. Sidste års mester, Frederik Jensen, som hvis han vandt de resterende løb, også havde en teoretisk mulighed for at genvinde titlen, var desværre ikke med, og afskar sig dermed fra denne omend spinkle mulighed. Christoffer var flyvende og satte allerede i første runde de øvrige til vægs. Kun den lokale champion, Christian Nørkjær, formåede at følge lidt med. i 2. runde cementerede Christoffer sin førerposition, og vandt sikkert afdelingen foran Christian Nørkjær og Patrick Jensen. Det er nu ikke muligt for nogle af de øvrige af hente Christoffer på vejen til DM-titlen. Junior-podiet fra venstre Christian Nørkjær (2), Christoffer Hartwig (1) og Patrick Jensen (3)! 1:24S16D Senior De lokale Lars er (Nørkjær og Borup-Jensen) samt Villy Jensen, ligeledes fra værtsklubben, gjorde allerede i 1. runde klart, at det helt klart ville være en fordel med et medlemsskab af AMRK, hvis man skulle gøre sig nogle forhåbninger her. 1:24 X12 Open Hele 5 deltagere var med denne gang, hvilket var en næsten 100% forøgelse i forhold til forrige afdeling. Racet var ikke mange minutter gammelt, da en liflig duft bredte sig i lokalet og Erik Noltensmejer måtte se sine sejrschancer gå op i røg sammen med en brændt motor. Derfor blev det igen de to Lars er, som satte sit præg på løbet med Peter Broe og Erik Mathiasen halsende bagefter. Trods brændt motor havde Erik Noltensmejer dog sikret sig mesterskabet. Som sædvanligt stod Jens Albertsen for løbsledelsen!

11 1:24 S16D Production Junior 5. afd. AMRK, Aalborg 1. Christoffer Hartwig HMK 176,92/180,84 omg. 2. Christian Nørkjær AMRK 170,75/175,28 omg. 3. Patrick Jensen HMK 137,95/156,24 omg. 4. Nikolaj Kandborg HMK 142,30/151,95 omg. 5. Casper B. Jakobsen HMK 123,92/144,90 omg. 6. Mikkel Søborg HMK 141,00/131,35 omg. 7. Jens Ravn Andersen HMK 122,23/120,23 omg. 1:24 S16D Production Senior 5. afd. AMRK, Aalborg 1. Lars Nørkjær AMRK 207,15/212,24 omg. 2. Lars Borup-Jensen AMRK 199,17/206,56 omg. 3. Erik Noltensmejer RaceFun 195,70/199,23 omg. 4. Villy Jensen AMRK 198,05/191,89 omg. 5. Peter Broe HMK 183,96/184,92 omg. 6. Jan Juul HMK 182,25/163,00 omg. 7. Henrik Jensen AMRK 159,51/167,97 omg. 8. Bent Andersen HMK 147,50/161,88 omg. 9. Frank Jensen HMK 94,08/148,52 omg. 10. Erik Mathiasen OMBK 137,52/130,21 omg. 1:24 Open 3.afd. AMRK, Aalborg 1. Lars Nørkjær AMRK 342,12 omg. 2. Lars Borup-Jensen AMRK 319,25 omg. 3. Peter Broe HMK 301,62 omg. 4. Erik Mathiasen OMBK 203,02 omg. 5. Erik Noltensmejer RaceFun 61,00 omg. 1:32 Open Åbent Aalborg-Mesterskab Lars Nørkjær AMRK 281,70 omg. 2. Lars Emborg AMRK 281,09 omg. 3. Erik Noltensmejer RaceFun 280,53 omg. 4. Villy Jensen AMRK 280,40 omg. 5. Jan Juul HMK 264,61 omg. 6. Peter Broe HMK 261,70 omg. 7. Henrik Jensen AMRK 252,89 omg. 8. Christoffer Hartwig HMK 235,58 omg. 9. Erik Mathiasen OMBK 212,33 omg. 10. Bent Andersen HMK 203,41 omg. 11. Frank Jensen HMK 199,97 omg. 12. Lars Borup-Jensen AMRK 83,00 omg. 6. afdeling hos SuperSlot Til sidste afdeling skulle kørerne igen til Aalborg, denne til SuperSlot, som var vært d. 21. november. I 1:24 S16D Junior blev det en tæt kamp mellem Patrick, Nikolaj, Frederik og Mikkel Søborg som en tæt runner-up. Christoffer Hartwig var fraværende p.g.a. stedfar Jans blodprop, men havde allerede sikret sig titlen. I 1:24 S16D Senior tog den lokale Thorkild Hjorth sig kærligt af sejren mens Lars Borup sikrede sig endnu en 2.plads. Erik Noltensmejer blev nr.3 og sikrede sig titlen. I 1:32 Open sikrede Erik Noltensmejer sig med en sejr også titlen i denne klasse. 1:24 S16D Production Junior 6. afd. SuperSlot, Aalborg 1. Patrick Jensen HMK 172,38/186,23 omg. 2. Nikolaj Kandborg HMK 177,13/185,13 omg. 3. Frederik Jensen HMK 180,36/183,44 omg. 4. Mikkel Søborg HMK 163,04/179,43 omg. 5. Jeffrey Mikkelsen HMK 158,41/162,44 omg. 6. Thor Nielsen HMK 153,18/157,36 omg. 7. Theis Rosendal HMK 117,39/131,35 omg. 1:24 S16D Production Senior 6. afd. SuperSlot, Aalborg 1. Thorkild Hjorth SuperSlot 217,42/224,46 omg. 2. Lars Borup-Jensen AMRK 201,40/219,13 omg. 3. Erik Noltensmejer RaceFun 186,09/217,39 omg. 4. Lars Jacobsen SuperSlot 203,18/211,07 omg. 5. Claus Henriksen SuperSlot 200,38/197,47 omg. 6. Villy Jensen AMRK 190,39/186,10 omg. 7. Peter Broe HMK 180,47/186,22 omg. 8. Henrik Jensen AMRK 163,11/176,23 omg. 9. Bent Andersen HMK 149,09/174,13 omg. 1:32 Open 6. afd. SuperSlot, Aalborg 1. Erik Noltensmejer RaceFun 294,23 omg. 2. Lars Borup-Jensen AMRK 290,08 omg. 3. Peter Broe HMK 255,06 omg. 4. Patrick Jensen HMK 250,23 omg. 5. Jeffrey Mikkelsen HMK 216,16 omg. 6. Henrik Jensen AMRK 211,14 omg. 7. Bent Andersen HMK 162,17 omg.

12 NY MINIRACE- BANE I TYSK- LAND... Den kunne den tyske klub Slot Racing IG Deister invitere til åbning af deres nye bane i Lauenau, som ligger i nærheden af Hannover. Banen er en 41 meter lang træbane med 6 spor. Se mere på HVAD ER DETTE?.. Det kunne lyde som et spørgsmål fra Piet van Deurs, men vi kan straks skride til svaret og fortælle at det er den nyeste kreation fra JEJ Production....nemlig en frihøjdemåler! Vi går ud fra, at Jørgen Erik vil demonstrere nærmere til et kommende løb hos OMR. NYT CHASSIS... JEJ Production har fremstillet et Replica-chassis til CanAmserien, og chassiset er blevet godkendt til 2011-sæsonen sammen med Neckcheese WP1, som vi fortalte om her i sidste nummer. Vi vil bringe en nærmere beskrivelse af chassiset i næste nummer. OMR GENOPTA- GER EN KLASSI- KER... OMR i Odense afholdt i mange år et 6-timersløb i begyndelsen af februar, den gang for de hurtige wingcars. I 2011genoptager klubben traditionen, men nu for 1:24 Hardbody LM/GT. Der er allerede tilmeldt de max. 8 hold, som får starttilladelse, og yderligere 2 hold står på venteliste. Se mere om holdene og løbet på JULELØB I KOL- DING... Torsdag d. 16. december afholdt KMRC et Jule-2-timersløb for White Point-biler. Løbet blev vundet af Jesper Munch og René Schrøder foran Niels Elmholt og Jan Juul. Der var ialt 6 hold á 2 mand, som havde en rigtigt hyggeligaften, hvor der også blev serveret gløg og æbleskiver. INTERNATIONALT CLASSIC RACE I DANMARK... KMRC i Kolding afholder Internationalt Classic løb 5. marts 2011 i stil med det kendte 5l Rennen i Neumünster. Klubben håber på en del tyske kørere samt selvfølgeligt mange danske kørere. Mere info følger i løbet af kort tid.

13 MMRKs NYE LOKA- LER... nærmer sig nu færdiggørelsen, og klubben forventer at være fuldt køreklar i januar måned Klubben inviterer til den tid sandsynligvis til et lille arrangement for Den Hemmelige Liga, men vil naturligvsi informere nærmere om dette. Her er imidlertid de nyeste billeder fra istandsættelsen. Dobbelt 1-2 sejr til AMRK-folkene, fra venstre Lars Borup-Jensen (2) og Lars Nørkjær (1)! Jens Nepper svinger spartlen! Klubbens nye bar... No.13 Bar opkaldt efter Texas Drivers Bocar nr.13 fra Michel Vaillant (Mark Breton) historien Nr. 13 Starter! van Juul i færd med at dekorere baren med det, der skal blive Lorenzo Bandini i sin Ferrari F1! Opbevaringsrum med extra skruepladser og grovværksted!

14 Og vinderen er...! Med Jesper Munchs sejr i Kolding har der været 4 forskellige vindere i CanAm-serien i 2010! Tekst: Fotos: Niels Elmholt Jan Juul Kolding var vært for sidste afdeling af DM for WP CanAm og Retro F1 d. 13. november, og det blev en god dag med masser af tæt race. Desværre var der kun 9 tilmeldte i CanAm og flere skulle tidligt afsted, så der var kun 4 hardcore drenge tilbage da Retro F1 skulle køres, hvilket gav de sædvanlige problemer med påsættermangel. CanAm I CanAm var den lokale mand, Jesper Munch utroligt stærkt kørende. Han havde dog teknisk defekt i første runde, som således blev vundet af Niels Elmholt foran Peter Tobak og Per Jensen. Jesper tog dog revance i anden runde, som han vandt knebent foran Niels med Tobak på 3. pladsen. Den lokale mand Per Jensen viste fine takter og fik en fortjent 4. plads. Peter Broe skuffede og blev kun nr.6. Generelt blev der kørt meget stærkt og banen viste sig også yderst velegnet til CanAm og Retro F1, foruden at den sikkert også vil være ganske super til både Classic og LM/GT biler. Retro F1 IRetro F1 blev der som sæd- vanligt gået til stålet fra første omgang og Niels viste sig suveræn i første runde, hvor forskellene i omgange slet ikke afspejlede de ekstremt hårde dueller der var på banen. I anden runde var der en del uro og de alt for få påsættere blev sat på en umulig opgave, når de skulle passe to sving på én gang uheldigt at der ikke er nok påsættere til en DMafdeling. Peter Tobak holdt dog hovedet koldt of fik en fortjent sejr foran Niels, der lod sig stresse af situationen med Finn på tredjepladsen. Per sluttede sidst efter en defekt. Et blik ud over KMRC s nye 6-spors træbane, set fra kørepladserne (arkivfoto)!

15 Ærgerligt at der ikke er flere kørere i disse klasser, som både er billige at køre og giver utroligt spændende race. Men man må håbe det bliver bedre næste år. Der er i hvert fald flere biler under bygning ude omkring i landet. Men tak til Koldingfolkene for et godt og hyggeligt arrangement. Vi må håbe på flere løb på denne spændende og udfordrende bane. Peter Tobak Rasmussens nye McLaren M6B CanAm racer, som sikrede ham den samlede 3.plads (arkivfoto)! På trods af det magre fremmøde var løbet en super reklame for klassen. Niels havde på forhånd sikret sig mesterskabet i begge klasser, men der var spænding om fordelingen af de næste pladser. Jan Juul var forhindret pga af rund fødselsdag i familien, og da Preben heller ikke stillede op, så situationen lysere ud for Peter Tobak. Jespers sejr i CanAm betød dog at Jan Juul blev 2er i klassen foran Peter, mens Peters sejr i F1 sikrede ham andenpladsen foran Jan. Det gav følgende slutstilling i DM: CanAm: 1. Niels Elmholt, HMRC, 156 p. 2. Jan Juul, MMRK, 150 point 3. Peter Tobak, HMRC, 150 point Retro F1: 1. Niels Elmholt, HMRC, 158 p. 2. Peter Tobak, HMRC, 150 point 3. Jan Juul, MMRK, 148 point se den samlede stilling på DMRU.dk 1-2 sejr i CanAm til Niels og Jan for andet år i træk (arkivfoto)! 1:24 WhitePoint CanAm 6.afd. KMRC, Kolding 1. Jesper Munch KMRC 116,00/146,19 omg. 2. Niels Elmholt HMRC 144,07/145,58 omg. 3. Peter Tobak Rasmussen HMRC 142,10/144,31 omg. 4. Per Jensen KMRC 139,00/139,74 omg. 5. Finn Paulsen KMRC 136,83/136,82 omg. 6. Peter Broe HMK 132,00/133,77 omg. 7. Kenneth Pedersen KMRC 118,00/131,84 omg. 8. Allan Jørgensen KMRC 128,01/127,38 omg. 9. Torben Rasmussen MMRK 111,67/115,37 omg. 1:24 Retro Formel 1 6. afd. KMRC, Kolding 1. Peter Tobak Rasmussen HMRC 138,00/143,56 omg. 2. Niels Elmholt HMRC 142,15/140,70 omg. 3. Finn Paulsen KMRC 137,65/137,61 omg. 4. Per Jensen KMRC 132,56/94,00 omg.

16 KLUB BY KONTAKT TELEFON MAIL AMRK Aalborg Lars Nørkjær ASCR Århus Morten Kofoged BSCC Billund Henrik Fredelykke DSR Allingåbro Gert Egeberg ELMC Esbjerg Lasse Kristensen GSCC Carsten Lau HMC Herlev Jørgen Rigtrup HMRK Holstebro Leo Thorup HMK Hørning Peter Broe HMRC Vissenbjerg Peter Rasmussen KMK København Martin Borch KMRC Kolding René Schrøder MMRK Ikast Dan Mosgaard MRCH Viby Henrik Brøndsted OMK Odder Erik Mathiasen OMR Odense Jørgen E. Jørgensen OSCC Højby, Sj. René Birk Gyldenvang RaceFun Rødovre Keld Høfler RMRK Randers Mogens Hejlesen RRO Odense John Christensen SRDK Glostrup Bo Frederiksen SMRK Ringsted Brian Kristensen SuperSlot Aalborg Lars Jacobsen VSC Frederikssund Pål Hansson ØMR Ølstykke Torben Olsen mere om klubberne på Hold dig opdateret med Danmarks mest komplette løbskalender for 2011 på KALENDER Januar Lørdag 22. 1:24 CanAm + F1 DM 1 HMRC Skalbjerg Februar Lørdag 5. 1:24 Hardbody LM/GT 6-timersløb OMR Odense Lørdag 12. 1:24 S16D + 32OP DM 1 AMRK Aalborg Søndag 20. 1:24 Hardbody Classic DM 1 RaceFun København Marts Lørdag 5. 1:24 Hardbody Classic International KMRC Kolding Lørdag 12. 1:24 X12 + ES24 Scandinavian Masters RaceFun København Søndag 13. 1:24 X12 + ES24 Scandinavian Masters RaceFun København Fre-Søndag :24 Hardbody GT Campionato Italiano Plafit Italien Lørdag 19. 1:24 Hardbody LM/GT JM Open MMRK Ikast Søndag 20. 1:24 CanAm + F1 DM 2 MMRK Ikast Lørdag 26. 1:32 Scalextric OMR 500 NASCAR OMR Odense Tirsdag 29. 1:32 Open Spring Time Nationals HMK Hørning April Søndag 3. 1:24 S16D + 32OP DM 2 HMK Hørning Lørdag 9. 1:32 Slot.It DM 1 ØMS Ølstykke Søndag 10. 1:32 Slot.It DM 2 HMC Herlev Lørdag 16. 1:24 Hardbody LM/GT DM 1 SuperSlot Aalborg Torsdag 21. 1:24 CanAm Thunder In The Desert MMRK Ikast Lørdag 30. 1:24 Hardbody Classic DM 2 KMRC Kolding

Redaktion: Jan Juul

Redaktion: Jan Juul Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer Jørgen Erik Jørgensen Peter Broe

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 11 stemmeberettidige og en bisidder Mødet indledtes med valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Referent Jan

Læs mere

Læs i dette nummer om

Læs i dette nummer om Nr. 21 - juli 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer om - 3.afd. DM for 1:32 Slot.It - DM for 1:24 S16D & X12 hos HMK - 2. afd. DM for 1:24 Hardbody i Odense - Junior/Senior 2-timers

Læs mere

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense!

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense! Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad ce a R s r me i t 2 r io n e S / r Junio g! n i n r ø ih Slot.It i Ikast! 1:32 Open i Odense! CanAm + Retro F1 i Odense! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Ombygning af chassis! Viking 6-Timers Race - 1:24 Hardbody i Frederikssund. DM 5 for 1:24 S16D & Open X12

Ombygning af chassis! Viking 6-Timers Race - 1:24 Hardbody i Frederikssund. DM 5 for 1:24 S16D & Open X12 Nr. 18 - december 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM 5 for 1:24 S16D & Open X12 hos KMK i København! Viking 6-Timers Race - 1:24 Hardbody i Frederikssund Ombygning af chassis! - modificér et Parma

Læs mere

Nr december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad

Nr december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 23 - december 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer: - Danmarksserie 1:32 Open i Blovstrød og Aalborg - 1:24 Junior/Senior i Hørning - 1:32 NASCAR i Odense - 5.afd. DM 1:24 White

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 6 stemmeberettidige. 3 afbud indløb indenfor de sidste 24 timer Det meget dårlige vejr - har sikkert også lagt

Læs mere

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Nr. 3, 2007 Hej alle miniracing-venner, Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Carsten Grønnemann. De vedtagne punkter implementeres snarest i det nye reglement for

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Carsten Grønnemann DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Erik Noltensmejer

Læs mere

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling

DM Slot.It - 2. og 3. afdeling Nr. 15 - juni 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM Slot.It - 2. og 3. afdeling White Point CanAm i Randers 3. afdeling 1:24 Junior i Blovstrød Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere:

Læs mere

Nr september 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad

Nr september 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 22 - september 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer: - DM for 1:24 S16D hos SRW i Sparkær - 12-timers 60 er Race i Skalbjerg - 1:24 70 er sportsvogne i Neumünster - Summer Night

Læs mere

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad

4.afd. WP CanAm! TRACKTEST! 1:24 RETRO F1! DM-race i Sparkær! - ny klasse?..se side 6! Nr. 16 - september 2008. Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 16 - september 2008 4.afd. WP CanAm! Danmarks Digitale Miniracing-blad TRACKTEST! - BRM R-T-R Group C 1:24 RETRO F1! - ny klasse?..se side 6! DM-race i Sparkær! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.1/04

mail NEWSLETTER nr.1/04 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.1/04 Race i januar 08. JLMS 1:32, Blue Tornado 17. SLEMC 3-Nord, Aalborg 24. NASCAR Træf, OMR (AFLYST)

Læs mere

Nr oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad ODDER 400 1:32 NASCAR!

Nr oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad ODDER 400 1:32 NASCAR! Nr. 10 - oktober 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad D ODDER 400 1:32 NASCAR! s e M t i f a ansk Pl! 7 0 0 2 b ter ska Kære miniracing-entusiast, Sommeren (hvis der da overhovedet har været nogen sommer!)

Læs mere

1:24 Hardbody DM i Rødovre!

1:24 Hardbody DM i Rødovre! Nr. 17 - november 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad Sidste afdeling af WP CanAm i Rødovre! Afgørelsen i 1:24 S16D Junior i Hørning! 3.afdeling S16D og X12 i Odense! 1:32 Slot.It - 4. og 5. afdeling!

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært.

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. 3. Kassererens beretning. Referat fra DMRU Delegeretforsamling 2011. DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

Danmarks Digitale Miniracing-blad

Danmarks Digitale Miniracing-blad Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig Kære miniracing-entusiast, Foråret er endeligt kommet

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2012 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg glæder mig til at se rigtigt mange af jer deltage i dette års Delegeretforsamling i DMRU. Igen i år er DMRU vært ved en mindre frokost,

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2011 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg håber at rigtigt mange vil tage turen til Fyn, og deltage i dette traditionelle årsmøde i vor union. Som noget nyt er union i år vært ved

Læs mere

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008!

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008! Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil! d e i f i d o M c i s s lassic a l C n C i d Fly bedste ud af t - få de Nyt i 2008! Redaktion:

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder!

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2016.

DMRU Delegeretforsamling 2016. DMRU Delegeret forsamling 2016 blev afholdt søndag den 27. november 2016 Skolevej 4, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 17 medlemmer: Thorkild Hjorth SSLOT Claus

Læs mere

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Niels Elmholt Christensen Christoffer Hartwig Kære miniracing-entusiast, Så er vi endelig igen på banen med et nyt nummer af bladet. Vi

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005

mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 eller højere. DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005 nr.3/05 Tilstede: Jan Juul NNSR (bestyrelsen)

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2018.

DMRU Delegeretforsamling 2018. DMRU Delegeret forsamling 2018 blev afholdt søndag den 25. november 2018 I Fælleshuset, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 15 medlemmer: Peter Larsen KMRC Lasse

Læs mere

Nr marts/april 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. CanAm i Odense! Vi bygger en 1:24 Hardbody. - nyt bilbyggeprojekt!

Nr marts/april 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. CanAm i Odense! Vi bygger en 1:24 Hardbody. - nyt bilbyggeprojekt! Nr. 13 - marts/april 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad CanAm i Odense! ing! n r ø H i e r e mi e r p DM Vi bygger en 1:24 Hardbody - nyt bilbyggeprojekt! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere:

Læs mere

Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil!

Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil! Nr. 11 - december 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad b! a k s r te s e M fit a l P Tysk Karrosseriet monteres! - 4.del af Sådan bygges en 1:24 S16D Production-bil! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Løbsreglement for Scaleracing

Løbsreglement for Scaleracing Dansk Mini Racing Union 2013 Løbsreglement for Scaleracing LØBSREGLER FOR SCALERACING GENERELT 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol. Samtidigt

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Læs i dette nummer om. - NASCAR i Odense - JLMS hos Event Company - CanAm + F1 i Ikast - Hardbody i Skalbjerg - Thunder in the Desert

Læs i dette nummer om. - NASCAR i Odense - JLMS hos Event Company - CanAm + F1 i Ikast - Hardbody i Skalbjerg - Thunder in the Desert Nr. 20 - maj/juni 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad Læs i dette nummer om - NASCAR i Odense - JLMS hos Event Company - CanAm + F1 i Ikast - Hardbody i Skalbjerg - Thunder in the Desert Redaktion:

Læs mere

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1

Vintercup 5. afdeling i Vejle d Klasse 1 Vintercup 5. afdeling i d. 230216 Klasse 1 1 Jakob Hoffmann PI 5 omg. 1:17:16 0,05 2 Jess Robert Civil 5 omg. 1:23:27 0,06 3 Hans Hoffmann PI 5 omg. 1:24:01 4 Claus Bæk André Sydøstjylland 5 omg. 1:26:22

Læs mere

Specialudgave Danmarks Digitale Miniracing-blad

Specialudgave Danmarks Digitale Miniracing-blad Specialudgave 2-2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com Medarbejdere: Henning Smed Karsten O. Frederiksen DMRU s bestyrelse: Jan Juul (formand) Jørgen Erik Jørgensen

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 -

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Thunder in the Desert - 1:24 CanAm

Thunder in the Desert - 1:24 CanAm Nr. 14 - maj/juni 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM g a r er f org o g a or t, Aalb p e R ding l o ik und s s rik e d Fre Thunder in the Desert - 1:24 CanAm PLAFIT-Race hos RaceFun Vi bygger en

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

Hereford Steak House Taastrup

Hereford Steak House Taastrup Hulspils Mesterskab 2018 RACE TO Hereford Steak House Taastrup En sand gastronomisk oplevelse! Kvalitet - hyggelig stemning og møre bøffer uden kompromis! MATCH # 1 2 3 1.RUNDE spillet senest 1.juni HCP

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen!

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Kære miniracing-entusiast, Vi er nu nået ind i den tid, hvor minirace-aktiviteterne bliver

Læs mere

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund 26. februar 2015 Romalt Bakker 2014 / 2015 5. afd. Arrangør: PI- Dansk Politiidrætsforbund Formanden har ordet Som formand for politiidrætsforening vil jeg gerne byde velkommen til MTB-vintercuppen. Efter

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært.

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. 1 DMRU Delegeret forsamling 2015 Referat DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. Til stede var 12 medlemmer Leif

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Nr. 9 - juli 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. L- efor sidst gang på Ring Taps! 2. afdeling af DM for 1:24 Junior i Aalborg!

Nr. 9 - juli 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. L- efor sidst gang på Ring Taps! 2. afdeling af DM for 1:24 Junior i Aalborg! Nr. 9 - juli 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad h t r i b e R 0 7 9 1 s n a M L- efor sidst gang på Ring Taps! 2. afdeling af DM for 1:24 Junior i Aalborg! Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

De 6 hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme, at styre for turneringslederen.

De 6 hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme, at styre for turneringslederen. . Hk s pokalstævne 7 Lørdag den 9. april 7 mødtes elitehold for, at kæmpe om pladserne til deltagelsen i DSU s pokalfinale Pinsedag i Svendborg. De hold gav hinanden mange gode kampe gutterne var nemme,

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00 Bygholm Landbrugsskole Rally 20. september 2014 - Endelig - Klasse 1 HAMK 1 66 Kasper Nyman Andersen\06975\DK Dan Johannsen\18977\DK 2 68 Jesper Nielsen\16731\DK Stig Mejlbjerg\54722\ 3 69 Jesper Borgaa

Læs mere

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED 12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED Som træning og optakt for Scuderia Minimale til et større løb uden i Europa, havde OSCC stillet deres bane til rådighed fredag d. 8/5-2009 til et 12-timers Slot.it

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2016 v.1.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement:

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement: In-Linecup: Alm. Forekommende Le-Mans biler scala: 1:32 Samt GT-Biler og Prototyper fra andre Europæiske serier, ikke ældre end 1978 Fabrikat: Karosseri: Standard med fult interiør (Lexan cockpit er tilladt,

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Nr. 8 - maj 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Vi bygger en 1:24 S16D-bil! - 1.del af ny artikelserie

Nr. 8 - maj 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Vi bygger en 1:24 S16D-bil! - 1.del af ny artikelserie Nr. 8 - maj 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad t r e s e D eway e c a h t R n i r pring S e t r d e Thun race på Des nam a C 4-1:2 Vi bygger en 1:24 S16D-bil! - 1.del af ny artikelserie Kære miniracing-entusiast,

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013 Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i Skydning den 18. & 19. juni 2013 Arrangør: Skydeudvalget DPIF Kære kolleger På vegne af DPIF.s skydeudvalg glæder det mig at kunne byde velkommen til

Læs mere

Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater

Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater GENERAL Plac Nr. 1. løb Plac. 1 løb Cykel 1.løb + cykel Plac 2. løb Sluttid Klasse Navn Klub Køn 1 305 00:23:10 1 00:44:49 01:07:59 1 00:12:21 01:20:20 Seniorer

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Referat

Dansk Mini Racing Union. Referat 1 Dansk Mini Racing Union Delegeretforsamling den 27. november 2016 Referat 2 DMRU Delegeretforsamling 2017 Referat. DMRU Delegeretforsamling 2017 blev afholdt søndag den 26. november 2017 i Fælleshuset

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010

Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010 Turneringsplan JTU holdturnering senior ude 2010 Jyllandsserien Senior pulje 1: Aalborg TK, Hadsten, Hobro, Holstebro. Skive, Skovbakken III, Støvring. Kl.12.00 Kl.12.00 Kl.12.00 Støvring Aalborg TK Hadsten

Læs mere

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker:

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: Siden sidst 2016 16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og 16-18 grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: A: Allan Poulsen 37 point Jens Sandal

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Arrangør: PI-Aalborg Danske Politimesterskaber i Bordtennis Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012 Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Dansk Politiidrætsforbund Tryksager kræver

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Rangliste 25 m Standardpistol

Rangliste 25 m Standardpistol Rangliste 25 m Standardpistol Forening max max2 max3 Snit. % Dame Pia Villemoes Søværnets IF, København 546 545 544 545,0 95, 2 Anja Christensen Skytteklubben DSB/ASF Århus 55 54 3 Dorte Thorsen IF Flyvestation

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 26 (1) 21 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Nr. 2 - maj 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad

Nr. 2 - maj 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Nr. 2 - maj 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Kære miniracing-entusiast, Responsen på vort nye blad har været meget positiv, og vi takker for de mange pæne ord, som er faldet i denne forbindelse.

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Introduktion til historisk formel i Danmark En kort beskrivelse af klassen og bilerne som kører i den.

Introduktion til historisk formel i Danmark En kort beskrivelse af klassen og bilerne som kører i den. Introduktion til historisk formel i Danmark En kort beskrivelse af klassen og bilerne som kører i den. Jyllandsringen maj 2017 Jannik Sadolin 2018 Historisk formel Danmark Historisk formel i Danmark er

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere