Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.visensvenner-kbh.dk"

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 14, nr. 1 - Januar

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2012 Noget at slutte op om... 2 Ved skov og strand og Lars Kanit... 3 Nye viser hvor befriende og tiltrængt!... 5 Dødsfald: Ib Frøby Indkaldelse til generalforsamling Kalender... 8 Og så blev det jul Nye kurser fra Visens Venner i Danmark Visekurser i november Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon NOGET AT SLUTTE OP OM Af Kim Ravn-Jensen Jeg skrev i sidste nummers side 2-klumme, at vi havde fået nye aspiranter. Vi har siden optaget Lischen Wirgowitsch og Vibeke Broby, og der er endda flere optagelser i sigte. Velkommen til - jeg håber, I vil finde jer godt til rette i foreningen, og at I og publikum får glæde af hinanden! Mange af foreningens øvrige aktiviteter går det også rigtig godt med. Jeg håber derfor, det kun er midlertidigt, at bestyrelsen mangler to medlemmer i forhold til vedtægterne Jeg vil derfor opfordre til at 2. møde op på generalforsamlingen tirsdag den 13. marts 2012 og eventuelt stille op til en bestyrelsespost. I finder en indkaldelse på side 7. gøre en indsats for at markedsføre betalte jobs ude i byen. Lige på det punkt blev 2011 nemlig et dårligere år end 2010, og det kunne på sigt påvirke vore muligheder for at finansiere kurser og lignende. Og så glæder jeg mig til at se jer alle sammen til det kommende års arrangementer i Krudttønden - der er nogle meget spændende viseværtskaber på vej!

3 VED SKOV OG STRAND OG LARS KANIT Af Annmari Sol Jeg oplevede en berigende, veloplagt eftermiddag i Visens Venner København den 11. september Sæsonens åbningskoncert bestod før pausen af Ved skov & strand (og deromkring), og efter pausen optrådte Lars Kanit & Mogens Hansen ( Vers og viser fra aviser ). Formand Kim havde traditionen tro påtaget sig viseværtskabet for denne eftermiddag og åbnede selv ballet med Lise ved pianoet. Kim har en fantastisk evne til at støve gamle, gemte, glemte viser op (og af) og få Lise til at lytte melodien af og nedskrive noden. De to leverer et veloplagt resultat ud over scenekanten til publikum. Nordens visemama Hanne Juel fra viseskolen i Kungälv underviste os engang i, at al visesang skal være forbundet med vellyst. Og jeg skal love for, det boblede af vellyst, livsglæde, og tip-top samspil, da Vibeke og Finn serverede latinamerikanske sambarytmer, samt det gamle Dirch Passer-nummer om bikinien, der luftes på Bellevue. Finn gav siden et par solonumre til eget guitarakkompagnement, og Finn mestrer (som kun få) den svære kunst at frasere sin visetekst til perfektion samtidig med, at han akkompagnerer. Hans Greve er altid god for en munter vise, et godt grin og en grotesk udklædning vel akkompagneret af Claus. Claus spiller gerne indledningsmusik, mens publikum finder på plads, men denne dag viste Claus også sine evner for at arrangere musik for 3 stemmer. Jeg bliver altid så imponeret, når folk kan synge flerstemmigt, og det kan Vibeke, Annie og Kim. Efter pausen kom Lars Kanit alias Asger Berg til mikrofonen, mens Mogens Hansen trakterede tangenterne. Veloplagt, humørfyldt og perfekt parløb! Lars Kanits skriver en gang om ugen i nogle af landets dagblade en vise om en dagsaktuel begivenhed på en kendt melodi. Der er det særlige ved disse viser, at de allerede alene ved melodivalget er sjove! Og de bliver ikke mindre sjove af, at Lars Kanit har et sprogligt finurligt talent 3.

4 for opfindsomme, barokke rim og ordspil, samt giver emnet et særligt (og kærligt) twist. Desværre er de fleste af hans viser sjældent langtidsholdbare, fordi de jo netop omhandler en dagsaktuel situation. Kun nogle få af viserne omhandler mere almene emner, f.eks. Organdonor genialt på melodien Du må få min sofacykel, når jeg dør. Lad mig nævne et par eksempler på de altid geniale melodivalg: - Kejserinde Dagmars genbegravelse: Åh Dagmar - Slagsang til stavgang (vandrende pinde): Den glade vandrer kaldes jeg - og Foghs privatbesøg hos Bush er selvfølgelig på: Du og jeg vil altid være venner. Tak for en herlig eftermiddag med vid og bid og brave viser! En fantastisk sæsonstart. Lad det være standarden for resten af sæsonens koncerter! 4. Lars Kanit alias Asger Berg i Krudttønden

5 NYE VISER HVOR BEFRIENDE OG TILTRÆNGT! Af Jon Severin Hansen Efter en længere tids fravær fra foreningen vendte jeg søndag den 23. oktober tilbage i forbindelse med visearrangementet Levende viser. Jeg måtte tvinge mig selv i gang med at synge viser igen og det blev kun til én vise for mit vedkommende, men det skulle vise sig at være en god beslutning jeg tog, for det var for mig en meget inspirerende eftermiddag i kraft af temaet: moderne viser. Kravet til viserne var nemlig, at de skulle være så nye at, komponisten og den oprindelige solist var nulevende. Jeg har ikke fulgt med i de sidste par års repertoire i VVK, så det er muligt, at vi er nået dertil, hvor vi mindst en gang om året helliger et helt arrangement til moderne viser. Hvis det er tilfældet, så hilser jeg denne udvikling hjerteligt velkommen, det er befriende og tiltrængt med nye viser. Nye både i den forstand at de er nutidige og at de for de flestes vedkommende for det var nemlig tilfældet ikke oprindeligt var tænkt som viser fremført af en mand eller kvinde med en guitar eller med klaverledsagelse. Og dette sidste var netop det mest interessante ved de levende viser de fungerede efter min mening alle rigtigt godt fremført som viser. Hvis en melodi og en tekst indeholder (vise)kvalitet og det gør flere sange end man umiddelbart skulle tro, så kan man sagtens skrælle alt orkesterakkompagnementet væk og erstatte det med en guitar eller et klaver, og så måske oven i købet være heldig at tilføje sangen nye kvaliteter, fordi den nu står mere nøgen og ren. Det er befriende med nye viser, fordi man (jeg) godt kan blive træt af alle de gamle travere, selv om de er gode; og det er tiltrængt med nye viser, fordi de er der og derfor skal synges af en forening, der ønsker at holde liv i visen. Og noget andet er, at ønsker vi at få nye og yngre medlemmer, så VVK ikke fortsætter med at være lidt af en pensionistforening, ja så må vi jævnligt synge moderne og levende viser. Og nu til selve koncerten. Der blev sunget med et smittende overskud og en entusiasme, sikkert fordi alle de medvirkende var inspirerede af de levende viser og deres muligheder. Jeg vil ikke fremhæve nogen, blot sige at alle bøfferne og dem var der mange af overhovedet ikke gjorde noget, både fordi folk spillede med overskud og uden synlig 5.

6 nervøsitet. Godt gået drenge og piger! Jeg glæder mig allerede til næste arrangement med nutidige viser og nu hvor det forhåbentligt er slået fast, hvor stor en visesangskat de sidste 40 år sandsynligvis rummer, så vil jeg håbe, at vi på længere sigt kommer til at synge lige så mange nutidige som gamle viser. Til slut jeg dog alligevel fremhæve to viser, nemlig to oversatte: Lennons Imagine (fremragende oversat eller måske snarere gendigtet af Lars Lilholt og forbedret af Jørgen Jacobsen), som Jørgen sang som altid ganske glimrende; samt Leonard Cohens Halleluja godt oversat af Steffen Brandt og fremført i en fin duet af Marianne og Stampe. Disse to sange var et godt eksempel på at der også i engelsksprogede sange kan ligge en vise gemt, så lad os få flere af dem også. DØDSFALD: IB FRØBY 6. Ib Frøby, aktivt medlem gennem mange år, døde den 1. november 2011 efter nogen tids sygdom, 75 år gammel. Han havde egentlig valgt at slå sig ned i Thailand, men vendte tilbage til Danmark få uger før sin død. Det er længe siden, Ib sidst optrådte med sin guitar, men vi er nok mange, der ikke lige med det samme glemmer hans udadvendte personlighed (som i 2006 gelejdede formanden ind i bestyrelsen). Billedet til venstre er taget i forbindelse med, at Jørgen Jacobsen fyldte 90 (red.).

7 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes alle medlemmer (både vennekredsen og de aktive) til ordinær generalforsamling i Visens Venner København Tirsdag den 13. marts 2012 kl i FDF s lokaler ved Vanløse kirke Ålekistevej Vanløse Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabet 4. Valg af kasserer og tre bestyrelsesmedlemmer 5. Valg af revisor 6. Indkomne forslag 7. Budget og fastsættelse af kontingent 8. Eventuelt Ad punkt 4: Følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Hanne L. Nielsen (kasserer) modtager genvalg Vibeke Bonné modtager genvalg Derudover skal der altså besættes to yderligere pladser. Ad punkt 6: Ifølge vedtægterne skal forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, være bestyrelsen i hænde senest den 1. marts. Og husk så lige kontingentet! 175 kr. per medlem, som bedes betalt senest den 15. februar (reg. nr. 1551, kontonr ) 7.

8

9

10 OG SÅ BLEV DET JUL Af Vibeke Broby Det blev et rigtigt vaskeægte julearrangement med Visens Venner i Krudttønden. Kim formand bød velkommen i gladeste bedstemoderstil iført julet poloskjorte, og Vibeke Kirst var visevært, totalt julemor i rødt med nissehue. Og her var ingen ironisk distance til julen og dens sange. Finn Schlanbusch var desværre ramt af december-baciller, så Vibeke K lagde ud med to klassiske viser om juletræet. Så var stemningen slået an. Krudttønden var til lejligheden pyntet med grønt og kugler og nisser. I foyeren stod juletræet i al sin glans og ventede på at blive omkranset af de juleglade visefolk og deres juleklædte børnebørn. Omkring træet bølgede duften af varm gløgg og æbleskiver. I salen gik Vibeke K's barnebarn, den lille CarlFrederik, rundt med pebernøddekurven Kun én til hver! Mens Vibeke Bonné sang om julegaver og julehjerter, lavede børnene julepirouetter med lys i kondiskoene foran scenen. Altså, var det jul eller ej? Det var det! Kim sang julesange fra sin farfars tid, og vi kunne synge med på det sidste omkvæd. Jeg forsøger med en lydlig efterligning: Tjing da ra da Er I med? 10.

11 Og den søde Ragnhild sad trofast og spillede på klaveret til dem alle, selv om julesange ikke lige er livretten. Tak for det. Så kom Nina og Frederik alias Marianne og Tom på scenen med Betlehem, fulgt opmærksomt af barnebarnet Tobias med juleøjne og små piger i sølvsko. Oh, hvilken herlig jul. Indimellem efterlyste julemor Vibeke den gode julemand. Vi kaldte og råbte, men uden resultat. Claus akkompagnerede Mona til den kønne sang Ave Maria og den finurlige om julemandens moderne datter, Juliette. Det kunne være man skulle prøve at skrive til hende. Hun ved garanteret, hvad en iphone er! Stampe og Ragnhild sluttede viseafdelingen med de festlige Jeg så julemanden kysse mor og Søren banjomus. Og tænk jer, SÅ KOM JULEMANDEN (H G.) Og sikke en julemand. Han gøglede og sang for, så det var en lyst, mens unge og gamle lavede sjov og grimasser. Kun referenten sad stille og stiv. Og så endte vi med godteposer til alle, og Ragnhild og Claus sluttede dagen med en forrygende firhændig udgave af Nissernes Vagtparade. Sådan skal et julearrangement laves. NYE KURSER FRA VISENS VENNER I DANMARK Af Kim Ravn-Jensen Vor paraplyforening, Visens Venner i Danmark, har fundet en ny samarbejdspartner, så sensommerkurserne kan fortsætte: Engelsholm Højskole, beliggende på Engelsholm Slot. Dér afvikles kurset Med visen i centrum den 6-12/8 2012, som I kan se det her: Aktive medlemmer kan søge bestyrelsen om tilskud til kursusgebyret. Ny på lærerholdet er Bente Kure, som skal undervise i tekstskrivning. Det gør hun også i Køge i weekenden den 11-12/ samt på et internatskursus i Fredensborg den 1-4/ Nærmere oplysninger fås hos Bente Kure på tlf eller bente@benteogleif.dk. 11.

12 VISEKURSER I NOVEMBER 2011 Af Annmari Sol Glostrup og Københavns Visens Venner har gjort det igen: Arrangeret visekursus for håbefulde visefortolkere denne gang med Chresten Speggers Simonsen om at nå ud over scenekanten. De ydre rammer var i orden i Glostrup gamle præstegård, forplejningen var tip top takket være flittige folk fra begge foreninger, stemningen var fin de fleste af os kendte hinanden på forhånd, og Speggers var en dygtig, inspirerende og empatisk instruktør. 20 kursister kom igennem vridemaskinen 2 gange i løbet af de 2 dage ja visse kom endda igennem 3 gange! Desuden var der en del, som var med på en kigger. Og meget væsentligt: Claus Alsted og Lise Gerd Pedersen sørgede velvilligt for fremragende akkompagnement til de solister, der ønskede det (og det gjorde de fleste). Tak for det store forberedelsesarbejde ved tangenterne. Et par stikord om udbyttet af kurset: - En vise kan gøres på flere måder den kan ha flere forskellige udtryk. Der er ikke kun én rigtig måde at fremføre en vise på. 12. Chresten Speggers Simonsen underviser Jørgen Jacobsen

13 - Dit sprog og din udtale skal være i orden! Brug talesprog (bli r ikke bliver, hva ikke hvad, liu i stedet for liv). - Sørg for at få lagt trykket rigtig på ordene, uanset at melodien sommetider prøver at få dig til at lægge trykket forkert(eks. Noget om kammermusik, Noget om skærsommernætter, Hvorfor er lykken så lunefuld, Det var en lørdag aften). - Lad være med at betone ligegyldige fyldord, personlige stedord etc., men nå frem til det væsentlige i sætningen (nemlig navneordet). - Man skal nulstille ikke farve ordene. Det er teksten, der er vigtig hele sætningen er vigtig, læg værdi i hele sammenstillingen af ordene. - Giv publikum lov til selv at danne billederne! (lad være med at gøre som stand-up erne, der ikke lader publikum tænke selv og selv danne billeder). Pas på, at du ikke danner billederne for publikum ved at farve ordene. - Hver vises indhold skal leves. Der er forskel på intim visekunt, og koncertsang(skønsang) Det nytter ikke, at solisten går så meget op i kunst, at tilhøreren ikke opfatter, hvad det handler om... - Gå ind i dig selv/ind i personen og gør visen den skal komme indefra. Den må ikke være en påklistret facade. Og ofte er det en fordel at recitere/fortælle frem for at synge. - M.h.t. bevægelser: Vær i ro, stå stille. Lad være at tekste visen for hørehæmmede! Og hvis du alligevel gør en bevægelse, så gør den fuldt ud den skal falde naturlig - Hold tempoet også i slutningen af verset. Ikke ritardere i hvert fald ikke før i sidste vers. - Hold mikrofonen ca. 20 cm fra munden publikum skal kunne se solistens mund og tag mikrofonen længere væk, hvis man skal brøle ud på en sluttone. Tja det var noget af det, som jeg nåede at opfatte i løbet af denne week end. Nu skal det herefter fordøjes og overføres til hele mit repertoire. Jeg håber det lykkes også for de øvrige deltagere og især håber jeg, at publikum fremover vil kunne mærke på vores fremførelser, at vi har lært noget denne weekend. 13.

14 3 uger senere gik det igen løs med weekendkursus for akkompagnatører med Erik Axel Wessberg som lærer. Her var jeg med på en kigger. 11 tilhørere, men kun 7 guitarkursister var mødt op til undervisning første dag (og desværre var der massivt mandefald på andendagen!) Jeg var som nævnt bare tilhører - spiller ikke selv hverken guitar eller andre instrumenter, og jeg er absolut ikke nodekyndig, men har alligevel fået rigtig meget ud af at deltage. Både visesangere, klaver-. harmonika- og andre akkompagnatører ku få en masse god inspiration hos Erik Axel Wessberg også selv om der var en del musikteori, hvoraf jeg kun fattede noget. Kursisternes forudsætninger var forskellige, men der var noget at hente for alle uanset niveau. 14. Erik Axel Wessberg EAW er vant til at undervise i akkompagnement altså hvor guitaristen koncentrerer sig om at akkompagnere en solist, så det var overraskende - og en udfordring - for ham, at samtlige kursister er visesangere, som finder det praktisk at forsøge at akkompagnere sig selv, hvilket er en vanskelig sag, idet det kræver en god portion personlighedsspaltning. Jeg vil i det følgende forsøge at samle nogle af de guldkorn, jeg høstede denne weekend: - Når du øver, må du aldrig spille hurtigere, end du er sikker på, at det er de rigtige toner, du spiller, således at det er det rigtige, du får ind i fingrene. Først når det sidder i fingrene, kan du sætte tempoet op. - Det gælder om at spille de rigtige toner i den rigtige rækkefølge. Gør det enkelt, spil enkelttoner og lad dig ikke begrænse af faste akkordgreb.

15 Arbejd med at finde nye løsninger, og spil højst 3 toner ad gangen. Så kan du altid bruge det som en særlig effekt at spille alle tonerne i en akkord. - Når melodien går opad, bør bassen ofte gå nedad. - Man stopper ikke op midt i visen, blot fordi en akkord ikke var perfekt! - Tag den tone/akkord, du er sikker i gør det, der er nemt. - Variér akkorderne især hvis der er flere vers, er det vigtigt med variation. Variér akkorderne fra vers til vers antyd på de 2 sidste toner i verset, hvordan du vil spille næste vers (anticipere). - Parallelle kvinter er ikke altid så kønt. - Når man skifter toneart midt i melodien, er det flot med en overgangsakkord, som binder de to tonearter sammen. Find mest muligt fællesgods i de to tonearter. - En tonal kadence består af tonika, subdominant og dominant. Tredjesidste kadenceakkord er den, der kan leges med, så akkorden bliver spændende. Leg med bastonerne. - Col parte at spille melodien med altid når teksten tales, men også i nogle vers, som en variation/effekt. - Vi har på guitar ikke så mange effekter at variere med, så man må udnytte de muligheder, man har! Jo, der er noget at tænke over, noget at gå hjem og øve sig på og som et godt akkompagnement dog kan løfte solisten op på et højere plan! Tak for to meget inspirerende kurser! Du kan hjælpe foreningen med at markedsføre visekoncerterne i Krudttønden: Hent plakater på hjemmesiden, fordel dem i dit nærområde, og tag en ven med! 15.

16 Afsender: VVK v/tonna Nørrelund, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby BESTYRELSEN Kim Ravn-Jensen, formand, Dæmningen 5, 2500 Valby / Hanne Nielsen, kasserer, kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Vibeke Bonné, medlemspleje, Fredskovhellet 20, 1.th, 3400 Hillerød. vibeke.bonne@hotmail.dk / Stampe Villadsen, Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø. stampe@visensvenner-kbh.dk Tonna Nørrelund, udeoptræden, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby. tonn@mail.tele.dk / UDEN FOR BESTYRELSEN Vennekredskontakt Laila Bork, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse, lailabork@hotmail.com Arkivar Mette Brabæk mette.brabaek@privat.dk / Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Vibeke Bonné CVR nr Kontingent: Kr. 175,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste deadline: 15. april 2012

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Mor 2014

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Mor 2014 Else Marie Lehman Kalendergaver til Mor 2014 Sådan bruger du bogen 1. Vælg de 24 gaver, du har allermest lyst til at give og skriv dem ud på en god printer sammen med siden Kære Mor. Du skal forkæles her

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2 Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Formanden har ordet.. 2 Siden sidst.. 3 September 2019 4 Oktober 2019. 5 November 2019 December 2019. Bestyrelsen..

Læs mere

Jeg bygger kirken -4

Jeg bygger kirken -4 Jeg kirken - Sandhed og hellighed Mål: Denne gang lægger vi vægt på det alvorlige. Mit hus skal være et bedehus! råbte Jesus, da han så, hvordan folk misbrugte Guds hus til selv at bliver bedre af det.

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 13, nr. 1 - Januar 2011 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2011 Redaktørens (meget korte) klumme... 2 Forum for visevenner i Groupcare...

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Kapitel 3. Noget om musik

Kapitel 3. Noget om musik Kapitel 3 Noget om musik 1 5 Hvordan har du det med at synge? VOXPOP Hvordan har du det med at synge? Issa Jeg har det fint med at synge. Jeg synger relativt ofte, men jeg sørger altid for at synge steder,

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 24. årgang Marts 2016 Nummer 1 VHK forårsmatiné 2015 VHK aktiviteter Generalforsamling Harmonikakoncert Hjælp søges - kagebagning Spil op 30 år Vestegnens Harmonika Klub 1 2 Nyt fra bestyrelsen

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 1 Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 754 Se nu stiger solen 448 - fyldt af glæde 33 Han som har hjulpet hidindtil - på Et trofast hjerte 245 - Opstandne Herre, du vil gå - på Det dufter

Læs mere

Syng eller skriv en Nepal-rap med Per Vers

Syng eller skriv en Nepal-rap med Per Vers Side 1/5 Syng eller skriv en Nepal-rap med Per Vers Her kan du at lave en sjov aktivitet med eleverne, der involverer musik og lyrik. I kan se og høre en fed rap med Per Vers og DR s børnekor om forskellen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum"

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: Visen i centrum Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum" Det er med stor fornøjelse at vi igen iår tilbyder en vise-sprudlende uge i det Midtfynske! ;o) Vi håber at du vil læse nedenstående grundigt; det

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

GildeNyt Side 1 98 Marts 2015. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 098 Marts 2015

GildeNyt Side 1 98 Marts 2015. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 098 Marts 2015 GildeNyt GildeNyt Side 1 98 Marts 2015 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 098 Marts 2015 Stafetten Sct. Georgs Gilderne I Danmark 1864, første verdenskrig, og min familie. Jeg blev

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 15, nr. 1 - Januar 2013 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2013 Skiftetid... 2 Viseeftermiddagen 9. september 2012... 4 Om lidt er sangen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 12, nr. 1 - Januar 2010 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2010 Alt ved det gamle?... 2 Vi har vundet 10000.- hos Jørn Hjorting!... 3 Kirsten

Læs mere

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start.

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 17. marts 2016 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Højt fra træets grønne top. Bjældeklang

Højt fra træets grønne top. Bjældeklang Højt fra træets grønne top Melodi: Peter Faber Højt fra træets grønne top stråler juleglansen; spillemand spil lystigt op! Nu begynder dansen. Læg nu smukt din hånd i min, ikke rør ved den rosin! Først

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Far 2014

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Far 2014 Else Marie Lehman Kalendergaver til Far 2014 Sådan bruger du bogen 1. Vælg de 24 gaver, du har allermest lyst til at give og print dem på en god printer sammen med siden Kære Far. Glæd dig til december!

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Pigen, der havde blinket til mig, stod og ventede på mig ved døren. Jeg ved, at vi tilhører den samme tradition, sagde hun. Jeg hedder Brida. Jeg er ikke

Læs mere

Mit forslag var, at vi skrev et eventyr baseret på hans ækle af slagsen, men den 15. november 2012 skrev Rune til mig: Jeg er ikke så glad for Ækle

Mit forslag var, at vi skrev et eventyr baseret på hans ækle af slagsen, men den 15. november 2012 skrev Rune til mig: Jeg er ikke så glad for Ækle Forord Som tegneserienørd har jeg naturligvis altid vidst, hvem Rune T. Kidde var. Jeg så også godt, at han fik en profil på Facebook for nogle år siden, men jeg ville ikke tilføje ham som ven, for jeg

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

Jo mere vi er sammen

Jo mere vi er sammen Jo mere vi er sammen 1992 Resumé: Vi forlod sidste år prokuristen i en tilstand af frydefuld nabokærlighed, der blev vakt til live af et par grinende barneøjne, efter at han havde fået det meste af en

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2013 Da jeg for et år siden skulle aflægge bestyrelsens beretning for første gang, gav jeg udtryk for glæde over, at året havde været et godt år såvel

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers.

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2018 29. årgang Randers ugen 2017 På glædeligt gensyn.

Læs mere

Kalendergaver til Far

Kalendergaver til Far Else Marie Lehman Kalendergaver til Far 2012 Lehman Bøger Sådan bruger du bogen 1. Vælg de 24 gaver, du har allermest lyst til at give og print dem på en god printer sammen med siden Kære Far. Glæd dig

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere