I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP"

Transkript

1 I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP Efteråret 2012

2 iamnikon.dk I AM BORN TO BE WILD

3 Mange muligheder at skabe varige minder på. Nyhed Nyhed Nyhed Nyhed Et lysstærkt objektiv i et sandt mesterværk. Slankt og smart med fokus på lige netop dine behov. Del dine billeder via Android. 12,2 MP 7,1x 16,0 MP 12x 16,0 MP 10x 8,7 cm CMOS CMOS CMOS (3,") OLED-skærm Suveræn kvalitet, minimal størrelse og maksimal mobilitet. 10,1 MP CCD 3x 6,2 cm (2,") LCD-skærm Nyhed Brugervenlig betjening gør det til en leg at tage smukke billeder. 16,0 MP 14x CMOS 42x og optimeret ydeevne. 16,1 MP 42x CMOS Kreativ inspiration med et f/1.8-objektiv. 16,1 MP 4,2x CMOS 18x med just-fit -style og -ydeevne. 16,0 MP 18x CMOS Kvalitet, elegance og høj ydeevne. Ultraslankt, stilfuldt, lækkert i hånden. Elegance, kreativitet og alsidighed. Stilfuld performer med sans for kvalitet. 16,0 MP 10x 6,7 cm 16,0 MP 16,0 MP 14,0 MP 26x kvalitets og nem betjening. Når det er nemt at tage billeder, bliver resultaterne forbløffende. CMOS 16,1 MP 26x CCD (2,7") LCD-skærm CCD 16,1 MP CCD 6x x CCD 6x 6,7 cm (2,7") LCD-skærm Den nemme måde at bevare smukke minder på. 10,1 MP CCD x CCD x 6,7 cm (2,7") LCD-skærm Robust design til hverdagsbrug. 10,1 MP CCD 3x 6,7 cm (2,7") LCD-skærm Bemærk! Kameraudvalg og farver kan variere fra land til land. Android er et varemærke tilhørende Google Inc. 3

4 et udgangspunktet for førsteklasses billedkvalitet. Alle rejser starter et sted. Og alle historier har en slutning. Og når det drejer sig om fotografering starter alle flotte billeder med et objektiv af høj kvalitet. Alle Nikon COOLPIX-kamaraer har er fuldendelsen af vores konstante stræben efter topkvalitet, der begyndte med det første helt tilbage i Professionelle fotografer har tillid til den højtydende teknologi, og du kan finde den samme DNA i alle de øvrige kompakte COOLPIX-digitalkameraer. Giv dit visuelle udtryk den perfekte start. Start med NIKKOR, det optimale inden for kvalitetsoptik. Oplev den skønne følelse af at have fuld kontrol over lyset. Oplev glæden ved at kunne udtrykke din vision fuldt ud. Oplev den begejstring, du får ved at eje et de mest raffinerede objektiver i verden. Bemærk! Det billede, der vises på denne side, er simuleret.

5 Et kompakt mesterværk med overlegen ydelse. 12,2 7,1x Sort Lysstærkt f/ objektiv, der giver knivskarpe billeder et sikrer høj lysstyrke i hele området på 7,1x og giver fremragende ydelse selv i svagt lys. Kvalitetsoptikken med ED-glas indfanger ikke blot motivet, men også selve atmosfæren, og bidrager dermed til knivskarpe resultater hver gang. Den syvbladede irisblænde muliggør en perfekt sløret baggrund. Objektivforskydnings-VR-billedstabiliseringen kompenserer særdeles effektivt for kamerarystelser svarende til en forøgelse af lukkertiden på ca. fire trin. Og det indbyggede NDfilter muliggør en reduktion af lukkertiden på tre trin, hvilket gør billedkvaliteten endnu bedre ved en lang række motiver. Den bagbelyste CMOS-billedsensor på 1/1,7" går skridtet videre 12,2 effektive giver knivskarpe billeder med høj opløsning. Den bagbelyste CMOS-billedsensor optimerer ydelsen, når der optages om aftenen, og giver smukke resultater, hvor selv de mindste detaljer kommer med. Kontinuerlig optagelse i høj hastighed sikrer, at du får alle skud i kassen, da du har mulighed for at optage med 8 bps (ca.) og få billeder i fuld opløsning* (4000 x 3000). *Op til seks billeder i træk En lang række manuelle indstillingsmuligheder sikrer præcis styring Drej programhjulet for at få adgang til eksponeringsindstillingerne P/S/A/M. Funktioner, der ofte anvendes, kan tilknyttes funktionsknappen. Manuel eksponeringskontrol (i trin på 1/3 EV +/-3 EV) og AE/AF-lås kan også vælges. Nikon Creative Lighting System viser dine motiver i et nyt lys Eksempel på konfiguration af Nikon Creative Lighting System** **Kun kompatibel med gruppe A Du kan bruge kameraets indbyggede flash som commander til at styre de kompatible Speedlights*. Muligheden for at betjene den eksterne flashenhed synkront og trådløst muliggør kreativ belysning, som sikrer skarpere billeder og giver mulighed for at lave dramatiske skygger. * Kompatible Speedlight-modeller: SB-910, SB-900, SB-800, SB-700, SB-700 og SB-600 Brugertilpasset videoindstilling med fuld HD-understøttelse Brugertilpasset videoindstilling giver dig mulighed for at styre lukkertiden, blændeåbningen, ISO-følsomheden samt COOLPIX Picture Control, så du kan optage videoer med lige netop de visuelle effekter, der passer dig. Du får desuden tydelige og klare optagelser takket være fuld 1080p HD-video med stereolyd, som kan nydes på nye HD-fjernsyn med HDMI-forbindelse*. *HDMI-kabel er ekstraudstyr LCD-vippeskærm på (3") med ca punkter og høj opløsning Førsteklasses kamerahus med magnesiumlegering-finish COOLPIX Picture Control Udvidet support af NRW-filformatet (RAW) AE-bracketing af op til fem billeder Tilbehørsstik til fjernbetjeningskabel og tilslutning af GPS-enhed (GP-1) og ekstern mikrofonindgang Modlysblænde og fjernbetjening fås som ekstraudstyr Bemærk! Fuld HD henviser til evnen til at optage video i 1080p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede.

6 Slankt og stilrent design kombineret med høj ydelse. 16,0 12x Rød Sølv Sort Blå Lilla 12x optisk i et slankt og stilrent kamerahus et med ED-glas og 12x dækker en brændvidde fra 2 mm vidvinkel til 300 mm telefoto*. Objektivforskydnings-VRbilledstabilisering kompenserer særdeles effektivt for kamerarystelser. Billederne tages med den bagbelyste CMOS-billedsensor for at sikre høj kvalitet. En opløsning på hele 16,0 effektive sikrer knivskarpe resultater. *Svarende til 3 mm-format Intelligent AF sikrer, at du altid er fokuseret Den målsøgende AF fokuserer automatisk på det ønskede motiv. Når du fotograferer mennesker, hjælper teknologien til ansigtsgenkendelse med at holde fokus og sikrer dermed skarpe billeder. Når det drejer sig om andre motiver, afgør teknologien til motivvalgsautomatik, hvad der er hovedmotivet, og indstiller AF-punktet, så det passer til størrelsen og positionen, for at sikre skarpe billeder. Med et så intelligent AF-system er du altid klar, når det magiske øjeblik oprinder. Kreative effekter med blot et enkelt tryk Du kan med den nye Hurtig effekt-funktion anvende en lang række effekter på dine stillbilleder i tre enkle trin, da den strømliner hele processen. Du skal blot tage billedet, vælge den effekt, du ønsker at anvende, og gemme billedet. Der er mere end 30 effekter at vælge mellem, bl.a. Pop og Superlevende, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Og med den brugervenlige betjening via berøringsskærm, der minder om betjeningen af din smartphone, er det en sand fornøjelse at gøre dine billeder personlige. 1. Tag billedet 2. Vælg et redigeret billede 3. Gem billedet Teknologien til ansigtsgenkendelse vælger og fokuserer på menneskers ansigter Teknologien til motivvalgsautomatik vælger og fokuserer på hovedmotiver Optagelse af fuld 1080p HD-video med optisk og stereolyd Optag fuld 1080p HD-video med stereolyd blot ved at trykke på en knap. Betjen den optiske 12x under optagelsen, så motivet bliver, lige som du havde forestillet dig det. Videoredigeringsfunktionen betyder, at du kun behøver at få højdepunkterne med*. En indbygget mini HDMI-port gør det muligt at vise resultatet på et HD-fjernsyn**. * Du kan klippe uønsket indhold ud af dine videoer ved at trykke på pauseknappen, mens du optager **HDMI-kabel er ekstraudstyr TFT LCD-berøringsskærm (3") med ca punkter og høj opløsning Automatisk dobbeltoptagelse ved optagelser om aftenen Smart-portrætsystem Mulighed for specialeffekter ved optagelse af billeder eller videoer Automatisk motivvælger 20 optimerede motivprogrammer Følg motiv 3D-fotografering 6 *Bemærk! Fuld HD henviser til evnen til at optage video i 1080p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede.

7 Knivskarpe billeder med Android. 16,0 10x 8,7 cm (3,") OLED-skærm Hvid Sort Nem og enkel forbindelse til internettet via Android Nyd knivskarpe billeder, som du bare ikke kan få dem på din smartphone, og nyd trådløs kommunikation, der ikke er mulig med normale digitalkameraer. Kameraet har både Android OS og Wi-Fi, og det er dermed både nemt og hurtigt at uploade billeder til sociale netværkssteder eller andre websteder fra det. Selvom du ikke er i nærheden af et Wi-Fi -hotspot, kan du trådløst overføre billeder fra kameraet til smartphones og tablets. Med de mere end apps fra Google Play kan du skabe din helt egen type visuelle kommunikation. Kameraet bliver til dit fotoalbum med my Picturetown Appen my Picturetown for Android muliggør hurtig upload til (og download fra) Nikons my Picturetown - websted. Du kan også dele dine billeder ved at sende webadresser eller e dem direkte. Alle de billeder, der er gemt i albummet my Picturetown, kan gemmes som miniaturer i kameraets hukommelse og blive vist på ethvert tidspunkt, så du har så at sige alle dine billeder lige ved hånden. Takket være kameraets indbyggede GPS kan du få vist det sted, billedet blev taget, på kortet i my Picturetown. Det er også muligt at uploade til populære sociale netværkssteder som bl.a. Facebook og Twitter. I nærheden af et Wi-Fi -hotspot Upload billeder/videoer trådløst til websteder Ikke i nærheden af et Wi-Fi -hotspot Smartphone/tablet Internet Internet Effektiv optisk sikrer knivskarpe billeder Den bagbelyste CMOS-billedsensor giver dig i perfekt samspil med NIKKORobjektivet med 10x og ED-glaselementer mulighed for at tage særdeles detaljerede billeder fra 2 mm vidvinkel* til telefoto takket være en opløsning på hele 16,0 effektive. Objektivforskydnings-VRbilledstabiliseringen kompenserer for kamerarystelser, så du er sikret skarpe og tydelige billeder til enhver tid. Du kan nyde alt dette på OLED-skærmen både under optagelse og visning. *Svarende til 3 mm-format Overfør billeder/videoer til smartphones og tablets via kameraet Opret forbindelse til internettet, og upload billeder/ videoer til websteder med smartphones og tablets via en mobildataforbindelse Fuld 1080p HD-videooptagelse med stereolyd HDMI-forbindelse (HDMI-kabel er ekstraudstyr) OLED-berøringsskærm på 8,7 cm (3,") med ca punkter og høj følsomhed Let autoindstilling Mulighed for specialeffekter ved optagelse af billeder eller videoer Android 2.3 Wi-Fi (IEEE b/g/n) Indbygget GPS Mulighed for download af appen my Picturetown for Android Kapacitet på hukommelseskortet: ca. 680 MB for programmer (den faktiske kapacitet kan variere fra område til område alt efter det forudinstallerede program); ca. 1,7 GB for lagring *Bemærk! Fuld HD henviser til evnen til at optage video i 1080p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede. Android, Google og Google Play er varemærker tilhørende Google Inc. Android-robotten gengives eller ændres ud fra arbejde, der er skabt og delt af Google, og bruges i henhold til vilkårene, der er beskrevet i Creative Commons 3.0 Attribution License. Wi-Fi og Wi-Fi CERTIFICATE-logoet erregistrerede varemærker eller varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance. Facebook er et registreret varemærke tilhørende Facebook, Inc. 7

8 Maksimal kvalitet i minimal størrelse. 10,1 3x 6,2 cm (2,") LCD-skærm Ultrakompakt og ultralet, stilrent kamerahus Lyserød Dette meget elegante lille kamera er i sin helt egen liga, hvad angår kompakthed og lav vægt. Det er kun 77 mm langt og 17,2 mm tykt, så det passer lige i lommen. Og med en vægt på under 96 g risikerer du sågar at glemme, at du har det med. Men når du tager det frem, kan du ikke undgå at blive imponeret af det robuste look, der bare oser af kvalitet. Kamerahuset er i rustfrit stål og har en belægning, der begrænser antallet af ridser, og med modellen i spejlsølv får du et helt særligt børstet look. Sort Rød Hvid Spejlsølv Nem og enkel betjening takket være den brugervenlige berøringsskærm Der vises fire store ikonbaserede knapper på skærmen, så selv nybegyndere har fuld kontrol over kameraets funktioner. Du skal blot trykke på skærmen for at få adgang til de enkelte funktioner, herunder en genvejsmenu, som giver dig direkte adgang til vigtige funktioner. Du kan også tilpasse startmenuen, så den passer lige netop til dig. Specialeffekter og kreative funktioner Gør dine billeder endnu bedre med et unikt kunstnerisk udtryk med en af specialeffekterne High key, Low key, Nostalgisk sepia eller Monokrom med stor kontrast ved optagelse af billeder eller video. Anvend en af kameraets indbyggede filtereffekter til billeder, du allerede har taget, heriblandt Softfilter, Miniatureeffekt, Fiskeøje og Legetøjskamera. Filtereffekter Softfilter Miniatureeffekt Fiskeøje Legetøjskamera 6,2 cm (2,") LCD-skærm med ca punkter Optagelse af HD-video Let autoindstilling Mulighed for at vælge Legetøjskamera på listen over tilgængelige filtereffekter Lagringsmedierne består udelukkende af en intern hukommelse (ca. 7,3 GB) med 3x optisk Indbygget flash 8 Bemærk! HD henviser til evnen til at optage video i 720p-format. Batteriet er indbygget og kan ikke fjernes fra kameraet. De billeder, der vises på denne side, er simulerede.

9 Topkvalitet, overlegen ydeevne og brugervenligt design i perfekt samspil. 16,0 14x Sort Sølv Rød 14x optisk og suveræn VR-billedstabilisering et med ED-glas og 14x dækker en brændvidde fra 2 mm vidvinkel til 30 mm telefoto* og giver perfekte resultater, uanset om der es ind eller ud. Som prikken over i et sørger objektivforskydnings-vr-billedstabiliseringen for at udjævne kamerarystelser, så dine billeder bliver knivskarpe. *Svarende til 3 mm-format Kameraet sørger selv for at tage fremragende billeder Fokuspunkt valgt med Målsøgende AF Det eneste, du skal gøre, er at finde det rigtige motiv og trykke på knappen så klarer kameraet resten. Med indstillingen Målsøgende AF finder kameraet nemlig selv det valgte motiv og optimerer fokus i henhold til det. Desuden aktiveres Let autoindstilling automatisk, hvilket betyder, at eksponeringen, lukkertiden og andre parametre optimeres, så billederne altid bliver gode, uanset forholdene. Uden VR Med VR 16,0 effektive sikrer fremragende ydelse selv i svagt lys Den bagbelyste CMOS-billedsensor er ekstremt lysfølsom. Denne evne til at få mere visuel information med bidrager til den høje billedkvalitet, og forskellen vil især kunne mærkes, når belysningsforholdene er dårlige, f.eks. billeder taget i dårligt belyste rum. Optagelse af fuld 1080p HD-video med et enkelt tryk på en knap Hvis du hellere vil optage videoklip end stillbilleder, kan du på et hvilket som helst tidspunkt trykke på videooptageknappen så får du en flot videooptagelse i fuld HD. Det store og behagelige greb er også med til at stabilisere kameraet. med ca punkter og høj opløsning Mulighed for specialeffekter ved optagelse af billeder eller videoer Filtereffekter til rådighed for billeder, der er gemt Kører på almindelige R6/AA-batterier Makrooptagelse fra en afstand på helt ned til 1 cm Smart-portrætsystem 19 optimerede motivprogrammer *Bemærk! Fuld HD henviser til evnen til at optage video i 1080p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede. 9

10 Dækker flot alle vinklerne. 16,1 42x Sort Sølv Rød 42x optisk og meget avanceret VR-billedstabilisering En bagbelyst CMOS-billedsensor er kombineret med et 42x med ED-glas, der dækker det fænomenale område på 24 mm vidvinkel til 1000 mm supertelefoto*. Opløsningen på 16,1 effektive giver flotte billeder. Objektivforskydnings-VR-billedstabilisering kompenserer effektivt for kamerarystelser. *Svarende til 3 mm-format Optimerede knapper og designet til effektiv håndtering Clear Color Display-vippeskærmen på (3") med ca punkter og høj opløsning kan vippes helt op til ca. 90 grader opad og ca. 82 grader nedad. Funktioner, der ofte anvendes, kan tilknyttes funktionsknappen, og sideknappen sikrer stabil betjening. Med kontinuerlig høj hastighed er det muligt at få alle begivenhederne med Optagelse med kontinuerlig høj hastighed gør det muligt at optage med ca. 7 bps til billeder med fuld opløsning* (4608 x 346). Andre indstillinger med høj hastighed omfatter Sport kontinuerlig hast. (ca. 60 bps/120 bps) og Præoptagelsesbuffer. *Op til fem billeder i træk Indbygget GPS med logfunktion Bagbelyst CMOS-billedsensor COOLPIX Picture Control Silhuet og Monokrom med høj ISO er nogle af de mange tilgængelige specialeffekter Optagelse af fuld 1080p HD-video med stereolyd samt mulighed for optagelse af stillbilleder iframe-logoet og iframe-symbolet er varemærker tilhørende Apple Inc. Produkter og mærkenavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. imovie, Mac og Mac-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og/eller andre lande. Works with imovie-logoet er et varemærke tilhørende Apple Inc. Skabt til alsidighed og fuld brugerkontrol. 16,1 4,2x Hvid Sort Lysstærkt f/1.8-objektiv med 24 mm-vidvinkel og meget avanceret VR-billedstabilisering f/1.8 et indeholder glaselementer med højrefraktivt brydningsindeks, som giver skarpe billeder med høj kontrast. Objektivets hurtige blændeåbning, 4,2x optisk og 24 mm vidvinkeldækning* øger de kreative muligheder, og objektivforskydnings-vr-billedstabilisering kompenserer effektivt for kamerarystelser. *Svarende til 3 mm-format Manuelle og brugerdefinerede indstillinger, der kan give det billede, du forestiller dig Programhjulet giver nem adgang til eksponeringsindstillingerne P/S/A/M, mens Brugerindstilling gør det muligt at gemme dine yndlingsindstillinger. Funktioner, der ofte anvendes, kan tilknyttes funktionsknappen på forsiden af kameraet, så der er hurtig adgang med ét tryk. Kommandohjulet giver øget kreativ kontrol under optagelse og adgang til praktiske funktioner under billedvisning. Clear Color Display på med ca punkter og høj opløsning Bagbelyst CMOS-billedsensor COOLPIX Picture Control Silhuet og Monokrom med høj ISO er nogle af de mange specialeffekter, som kan anvendes ved optagelse af billeder eller videoer Fuld 1080p HD-videooptagelse med stereolyd iframe-logoet og iframe-symbolet er varemærker tilhørende Apple Inc. Produkter og mærkenavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. imovie, Mac og Mac-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og/eller andre lande. Works with imovie-logoet er et varemærke tilhørende Apple Inc. 10 *Bemærk! Fuld HD henviser til evnen til at optage video i 1080p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede.

11 Elegant super. 16,0 18x Sort Sølv Rød Marineblå 18x optisk og avanceret billedsensor i et slankt kamerahus Det fleksible med 18x optisk, 2 mm vidvinkel til 40 mm supertelefotodækning* og stor rækkevidde er på fornem vis integreret i det slanke og stilfulde kamera. Dertil kommer den bagbelyste CMOS-billedsensor, som sammen med objektivforskydnings-vr-billedstabiliseringen er med til at sikre fremragende billeder. Og med 16,0 effektive er der garanti for billeder med høj opløsning. *Svarende til 3 mm-format med høj opløsning og bred synsvinkel Den nye LCD-skærm på (3") med ca punkter og høj opløsning til COOLPIX S9300 anvender Nikons Clear Color Display-teknologi, hvilket betyder, at skærmen forbliver tydelig og skarp både udendørs og indendørs. GPS med logfunktion og POI-database GPS-chippen med høj ydelse registrerer positionsdata for hvert billede og kan desuden registrere din færden også når du ikke tager billeder. Med den indbyggede database med ca. 1,7 mio. interessepunkter kan du registrere navnet på stedet, hvor du optager. Fuld 1080p HD-videooptagelse med stereolyd HDMI-forbindelse (HDMI-kabel er ekstraudstyr) Let panorama-indstilling på 360 /180 3D-fotografering iframe-logoet og iframe-symbolet er varemærker tilhørende Apple Inc. Produkter og mærkenavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. imovie, Mac og Mac-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og/eller andre lande. Works with imovie-logoet er et varemærke tilhørende Apple Inc. Definitionen på stil og overlegen ydelse. 16,0 10x 6,7 cm (2,7") LCD-skærm Rød Sølv Sort Guld Blå Magenta Flot og slankt med 10x high performance- Med dette kamera, som er et af de slankeste i denne klasse, får du et med 10x, der starter ved en vidvinkeldækning på 2 mm*, og alle fordelene ved Nikons objektivforskydnings-vr-billedstabilisering, så du kan være sikker på altid at tage flotte billeder. *Svarende til 3 mm-format Specialeffekter og kreative funktioner Anvend en af de seks specialeffekter, heriblandt Softfilter, Low key, Nostalgisk sepia og Selektiv farve, når du optager billeder eller videoer, eller anvend et af kameraets indbyggede filtereffekter til billeder, du allerede har taget, så de får et strejf af kreativitet. Fuld 1080p HD-videooptagelse med stereolyd HDMI-forbindelse (HDMI-kabel er ekstraudstyr) Specialeffekter Softfilter Low key Nostalgisk Selektiv farve sepia LCD-skærm 6,7 cm (2,7") med høj opløsning Bagbelyst CMOS-billedsensor Let panorama-indstilling på 360 /180 3D-fotografering iframe-logoet og iframe-symbolet er varemærker tilhørende Apple Inc. Produkter og mærkenavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. imovie, Mac og Mac-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og/eller andre lande. Works with imovie-logoet er et varemærke tilhørende Apple Inc. *Bemærk! Fuld HD henviser til evnen til at optage video i 1080p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede. 11

12 Sjov fotografering i flot stil. 16,0 6x Sølv Sort Rød Hvid Intuitiv berøringsbetjening i et flot, slankt design Det slanke kamerahus, der ligger perfekt i hånden, har en LCD-berøringsskærm på (3") med ca punkter. Berøringsbetjeningen gør det virkelig sjovt og effektivt, uanset om du navigerer i menuer eller styrer optage- og billedvisningsfunktioner med fingerspidserne. Højtydende og objektivforskydnings-vr-billedstabilisering Uanset om det drejer sig om gruppebilleder eller nærbilleder, er du med NIKKORvidvinkelobjektivet med 6x optisk og en vidvinkeldækning på 26 mm* samt objektivforskydnings-vr-stabiliseringen sikret en utrolig præcision og en skarp opløsning, så du nemt og enkelt kan indfange de gyldne øjeblikke. *Svarende til 3 mm-format Uden VR Med VR Smart-portrætsystem Automatisk motivvælger Følg motiv 19 optimerede motivprogrammer Mulighed for specialeffekter ved optagelse af billeder eller videoer Filtereffekter til rådighed for billeder, der er gemt Ultraslank elegance med ekstra rækkevidde. 16,0 6x 6,7 cm (2,7") LCD-skærm Blå Sølv Sort Rød Guld Lilla Lyserød Svag grøn 6x optisk vidvinkel i et ultraslankt kamerahus Elegant udseende og et ultraslankt kamerahus på 19, mm, der på smukkeste vis indkapsler den avancerede ydelse. Det oser af kvalitet fra alle vinkler. Og muligheden for at vælge mellem hele otte forskellige farver betyder, at der helt sikkert er en, der passer til din personlige stil. Få kreativiteten frem med special- og filtereffekter Anvend specialeffekter, når du optager billeder eller videoer, og find frem til dit eget kunstneriske udtryk. Du kan vælge mellem effekterne Softfilter, High key, Low key, Nostalgisk sepia, selektiv farve eller Monokrom med stor kontrast. Kameraets indbyggede filtereffekter gør det muligt at give billeder, du allerede har taget, et strejf af kreativitet. Specialeffekter Filtereffekter High key Nostalgisk sepia Selektiv farve Miniatureeffekt Stjernefilter Maleri LCD-skærm 6,7 cm (2,7") med høj opløsning Objektivforskydnings-VR-billedstabilisering Smart-portrætsystem Automatisk motivvælger Følg motiv 18 optimerede motivprogrammer 12 Bemærk! HD henviser til evnen til at optage video i 720p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede.

13 Litium-ion-batterikamera i lommeformat. 14,0 x 6,7 cm (2,7") LCD-skærm Sort Sølv Rød Lyserød Dekorativ sort Dekorativ lilla Anvender genopladeligt Li-ion-batteri Li-ion-batteriet er let, kompakt og kan genoplades igen og igen. Det er mere miljøvenligt end alkaline-batterier og mere energieffektivt end Ni-MH-batterier, så du kan både fotografere mere og spare penge i det lange løb. LCD-skærm 6,7 cm (2,7") med høj opløsning Filtereffekter til rådighed for billeder, der er gemt 18 optimerede motivprogrammer Automatisk motivvælger Bevægelsesregistrering Følg motiv Stabiliseret 26x, kompakt og brugervenligt. 16,1 26x Rød Sort Bronze Blå 26x med billedstabilisering og mulighed for vidvinkel 8 mm (svarende til 3 mm-format) 22, mm (svarende til 3 mm-format) Et kraftigt med 26x optisk med en dækning* på fænomenale 22, mm vidvinkel til 8 mm supertelefoto gør det muligt at tage billeder både af brede panoramalandskaber og komme helt tæt på med dette kamera. *Svarende til 3 mm-format Skabt til at hjælpe med at give konstant skarpe resultater Uanset om der optages stillbilleder eller videoer, kompenserer Nikons objektivforskydnings-vr-billedstabilisering for kamerarystelser og giver skarpere billeder. Grebet er designet, så det giver et fast greb, og sideknappen sikrer stabil betjening. Let autoindstilling og med høj opløsning Let autoindstilling sikrer, at du blot skal tænde kameraet og begynde at optage og overlade indstillingerne til kameraet. TFT LCD-skærmen på (3") med ca punkter og høj opløsning anvender Nikons Clear Color Display-teknologi, så den altid er tydelig og skarp både udendørs og indendørs. Let autoindstilling Uden VR Med VR Portræt Landskab Aftenportræt Aftenlandskab Nærbillede Modlys Kører på almindelige R6/AA-batterier 3D-fotografering HDMI-forbindelse (HDMI-kabel er ekstraudstyr) Kæledyrsportrætindstilling Bemærk! HD henviser til evnen til at optage video i 720p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede. 13

14 Indfang de gyldne øjeblikke nemt og smukt. 16,1 x Sort Sølv Rød 16,1 effektive ren billedstyrke x med en vidvinkeldækning på 26 mm De 16,1 effektive giver mulighed for at gengive selv de allermindste detaljer og rummer masser af muligheder for kreativ beskæring. Nikons EXPEED C2-billedbehandlingssystem gengiver billederne hurtigt og naturtro, samtidig med at det sikrer, at alle indbyggede systemer kører med optimal hastighed og effektivitet. Med en brændvidde fra 26 mm vidvinkel til 130 mm telefoto* kan du med COOLPIX L26 et med x optisk tage gruppebilleder og arkitekturbilleder ved brug af vidvinkel eller imponerende nærbilleder på afstand ved brug af telefoto. *Svarende til 3 mm-format Klar og tydelig TFT LCDskærm på (3") med let autoindstilling Med let autoindstilling skal du blot tænde kameraet og begynde at optage. En hjælp under optagelsen er den (3") store TFT LCD-skærm med ca punkter og mulighed for at justere lysstyrken, så skærmen forbliver knivskarp både udendørs og indendørs. Kører på almindelige R6/AA-batterier 18 optimerede motivprogrammer Smart-portrætsystem Bevar de glade minder på nem og smuk vis. 10,1 x Rød Sølv Sort Hvid Let aflæselig TFT LCD-skærm på (3") x med mulighed for brug af vidvinkel COOLPIX L2 har et med x optisk, som dækker en brændvidde fra 28 mm vidvinkel til 140 mm telefoto*. Dermed er det nemt og enkelt at tage både gruppebilleder og landskaber i vidvinkelområdet og udtryksfulde nærbilleder på afstand i telefotoområdet. *Svarende til 3 mm-format Den store, knivskarpe TFT LCD-skærm på (3") med ca punkter giver et tydeligt billede, uanset om motivet vises, inden der trykkes på lukkeren, eller der skal vises billeder, som er taget tidligere. Skærmens lysstyrke kan justeres, så den er tydelig under varierende lysforhold. Let autoindstilling tilpasser indstillingerne til det enkelte motiv Med let autoindstilling skal du blot tænde kameraet og begynde at optage og lade kameraet vælge motivprogram automatisk, f.eks. Portræt, Aftenportræt, Aftenlandskab, Landskab, Modlys og Nærbillede. Kører på almindelige R6/AA-batterier Smart-portrætsystem 18 optimerede motivprogrammer 14 Bemærk! HD henviser til evnen til at optage video i 720p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede.

15 Gør det sjovere at tage billeder og dele dem. 10,1 3x 6,7 cm (2,7") LCD-skærm * Lyserød Sort Hvid Blå Store knapper, enkel opbygning og brugervenlig grænseflade COOLPIX S30 har et unikt symmetrisk design, hvor knapperne har en placering og en størrelse, der gør dem nemme at bruge. Den store LCD-skærm viser menuen tydeligt, og den er opbygget, så den er nem at forstå. Desuden går kameraet direkte fra tænd til stillbillede- eller videooptagelse med ét tryk på den pågældende knap. Bagside Top Et robust design til hele familien COOLPIX S30 er vandtæt ned til tre meters dybde og tåler både snavs og stød, så alle hænder fra de mindste til de største kan skyde løs med det. Du kan dermed trygt tage det med i poolen, eller når I leger med vand i haven. Brugervenlige funktioner gør det sjovere at optage, vise og dele billeder Skab originale slideshows med animerede effekter og musik, og lad hele familien og vennerne se med. Den indbyggede albumfunktion gør det muligt at lave dine egne scrapbøger, som både giver dig hurtig adgang til dine favoritbilleder og sikrer mange timers sjov. Der kan optages to talemeddelelser til hvert billede, og du får dermed mulighed for at dele dine tanker og oplevelser med vennerne eller dine kære. Afbryder Videooptageknap Udløserknap Lysbilledshow PopArt 10 optimerede motivprogrammer Ændring af farver (skyder til kreative effekter) *Fås som Peg og skyd til denne model Bemærk! HD henviser til evnen til at optage video i 720p-format. De billeder, der vises på denne side, er simulerede. 1

16 DE VIGTIGSTE -FUNKTIONER Optisk vibrationsreduktion (VR) Der bruges forskellige optiske teknologier til kompensation for kamerarystelser for at sikre knivskarpe og flotte billeder, herunder objektivforskydnings-vr og sensorforskydnings-vr. Auto motivvælger/ let autoindstilling Med disse funktioner kan du hurtigt og ubekymret tage billeder i mange forskellige situationer funktionen registrerer motiv og omgivelser og vælger automatisk det bedst egnede motivprogram*. *Fås som Peg og skyd til model S30 Alle modeller Mindre bevægelsesslør Med Mindre bevægelsesslør kan du tage knivskarpe og flotte billeder ved hjælp af funktionen Bevægelsesregistrering, der automatisk vælger en kortere lukkertid og højere ISO-indstilling (lysfølsomhed) for at kompensere for motivets bevægelse eller kamerarystelse. Målsøgende AF Målsøgende AF finder med det samme det tilsigtede motiv og justerer automatisk AF-området efter motivets størrelse, så du er sikret billeder med knivskarpt fokus. Høj følsomhed Alle modeller En høj ISO-kapacitet giver mulighed for optimal udnyttelse af det naturlige lys uden behov for brug af flash eller lang eksponeringstid. Muligheden for at vælge kortere lukkertider gør det nemmere at tage skarpe billeder af motiver i hurtig bevægelse. Følg motiv Funktionen Følg motiv forbedrer optageoplevelsen ved automatisk at følge motivets bevægelser. Bagbelyst CMOS-billedsensor Video i fuld HD HD-video Den bagbelyste konstruktion forbedrer billedsensorens følsomhed og støjreduktion og gør kameraet særdeles velegnet til optagelse af aftenmotiver og motiver, der befinder sig indendørs i mørke omgivelser. COOLPIX-kameraer med HD-logo kan optage ved x 720 pixel (720p). De, der er markeret med Fuld HD-logoet, kan optage ved x pixel (1080p). Robust pålidelighed Clear Color Display Nikons banebrydende Clear Color Display-teknologi forbedrer synligheden, hvilket giver en mere levende og skarpere billedvisning. Berøringsskærm Forskellen med Clear Color Du skal blot berøre skærmen for at vælge motiv, låse autofokus og eksponering, e ind til nærbilleder eller rulle igennem billeder og vælge dem, der skal vises. De vandtætte, stødsikre og vejrbestandige COOLPIX-modeller er så robuste, at de kan være med til udendørsaktiviteter året rundt. Indbygget GPS En GPS-chip med høj ydeevne registrerer længde- og breddegrad, hver gang der tages et billede. 3D-fotografering Smart-portrætsystem Alle modeller* Optagefunktionen for 3D-billeder gør det nemt at tage sammensatte billeder, som kan vises realistisk på fjernsyn eller computere, der er beregnet til 3D. Alle Smart-portrætsystemets avancerede funktioner er designet til at hjælpe dig med at få vellykkede portrætter hver gang. Blødere hudtone Ansigtsprioriteret AF Smil-timer Blinkeadvarsel Undgå lukkede øjne Automatisk retouchering af røde øjne * De funktioner, der er tilgængelige i Smart-portrætsystemet varierer fra kameramodel til kameramodel Trådløs billedoverførsel Kameraet har en indbygget kommunikationsfunktion, der gør det muligt at overføre stillbilleder og videoer via trådløse LAN-netværk. 16 Bemærk! Funktionernes tilgængelighed varierer fra kameramodel til kameramodel. De billeder, der vises på denne side, er simulerede.

17 Specifikationer Nyhed Nyhed Nyhed Nyhed Nyhed Antal effektive pixel 12,2 mio. 16,0 mio. 16,0 mio. 10,1 mio. 16,0 mio. Objektiv med 7,1x optisk ; 6,0-42,8 mm (billedvinkel mm); f/2-4 med 12x optisk ; 4,-4,0 mm (billedvinkel mm); f/ med 10x optisk ; 4,-4,0 mm (billedvinkel 2-20 mm); f/ med 3x optisk ; 4,1-12,3 mm (billedvinkel mm); f/ med 14x optisk ; 4,-63,0 mm (billedvinkel 2-30 mm); f/ Digital forstørrelse ca. 800 mm) ca mm) ca mm) ca. 348 mm) Op til 2x (billedvinkel ca. 700 mm) Fokusområde* 1 [W]: ca. 0 cm 2 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 10 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 10 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 1 cm til uendelig ( ) Skærm TFT LCD-vippeskærm (3") med ca punkter, stor synsvinkel og TFT LCD-berøringsskærm (3") med ca punkter og OLED-berøringsskærm 8,7 cm (3,") med ca punkter og TFT LCD-berøringsskærm 6,2 cm (2,") med ca punkter og TFT LCD-skærm (3") med ca punkter og Lagringsmedier SD/SDHChukommelseskort* Indbygget hukommelse (ca. 7,3 GB) ISO-følsomhed (standardudgangsfølsomhed)* 2 ISO , ISO 3200/Hi 1 (svarende til 6400); aktiveret i eksponeringsindstillingerne P/S/A/M) ISO , ISO 3200 aktiveret i automatisk indstilling) ISO , ISO 3200 aktiveret i automatisk indstilling/kontinuerlig optageindstilling) ISO ISO , ISO 3200 aktiveret i automatisk indstilling) Strømkilder Medfølger Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL14, batterioplader MH-24 Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL19, opladningsadapter EH-69P Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL12, opladningsadapter EH-69P Opladningsadapter EH-69P To LR6/L40-alkalinebatterier (AA) Ekstraudstyr Lysnetadapter EH-b (anvendes sammen med stikket til lysnetadapteren EP-A) Lysnetadapter EH-62G, batterioplader MH-66 Lysnetadapter EH-62F, batterioplader MH-6 To FR6/L91- litiumbatterier (AA), to genopladelige Ni-MH-batterier EN-MH2, lysnetadapter EH-6A, batterioplader MH-72/MH-73 Batteribrugstid ved stillbilleder* 3 Ca. 330 billeder med EN-EL14-batteri Ca. 160 billeder med et EN-EL19-batteri Ca. 140 billeder med EN-EL12-batteri Ca. 190 billeder Ca. 120 billeder med alkaline-batteri, 470 billeder med litiumbatteri* 7 eller 330 billeder med EN-MH2-batteri Mål (BxHxD) Ca. 118, x 72, x 0,4 mm Ca. 9,4 x 8,6 x 26,7 mm Ca. 111,4 x 60,0 x 27,2 mm Ca. 77,0 x 1,2 x 17,2 mm Ca. 108,0 x 68,4 x 34,1 mm Vægt Ca. 392 g Ca. 10 g Ca. 184 g Ca. 96 g* 8 Ca. 240 g *1 Alle afstande er målt fra midt foran på objektivet. (Med undtagelse af S30). *2 Afhængigt af forholdene kan enkelte indstillinger muligvis ikke konfigureres. *3 Baseret på CIPA-standarden for måling af kamerabatteriers levetid. Målt ved 23 C (+/-3 C); med justering for hvert billede, indbygget flash benyttet til hvert andet billede, billedindstilling indstillet til normal. *4 Fokusområde (fra midt foran på beskyttelsesglasset). * Ikke kompatibelt med multimediekort (MMC). *6 Ved brug af fire AA Energizer Ultimate Lithium-batterier. *7 Ved brug af to AA Energizer Ultimate Lithium-batterier. *8 Metoden til angivelse af mål og vægt er i overensstemmelse med CIPA-retningslinjerne (Camera and Imaging Products Association - sammenslutning for kamera- og billedprodukter) DCG Bemærk! Kameraudvalg og farver kan variere fra land til land. 17

18 Specifikationer Antal effektive pixel 16,1 mio. 16,1 mio. 16,0 mio. 16,0 mio. 16,0 mio. Objektiv med 42x optisk ; 4,3-180 mm (billedvinkel mm); f/3-.9 med 4,2x optisk ; 4,3-17,9 mm (billedvinkel mm); f/ med 18x optisk ; 4,-81,0 mm (billedvinkel 2-40 mm); f/3.-.9 med 10x optisk ; 4,-4,0 mm (billedvinkel 2-20 mm); f/ med 6x optisk ; 4,6-27,6 mm (billedvinkel mm); f/3.-6. Digital forstørrelse Op til 2x (billedvinkel ca mm) Op til 2x (billedvinkel ca. 200 mm) ca mm) ca mm) ca. 624 mm) Fokusområde* 1 [W]: ca. 0 cm 1 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 30 cm 2 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 4 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 10 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm cm til uendelig ( ) Skærm TFT LCD-vippeskærm (3") med ca punkter, stor synsvinkel og TFT LCD-skærm (3") med ca punkter, stor synsvinkel og TFT LCD-skærm (3") med ca punkter, stor synsvinkel og TFT LCD-skærm 6,7 cm (2,7") med ca punkter og TFT LCD-berøringsskærm (3") med ca punkter og Lagringsmedier ISO-følsomhed (standardudgangsfølsomhed)* 2 ISO , ISO 3200/Hi 1 (svarende til 6400); aktiveret i eksponeringsindstillingerne P/S/A/M), Hi 2 (svarende til 12800) (monokrom med høj ISO i specialeffekt-indstilling) ISO , ISO 3200/Hi 1 (svarende til 6400); aktiveret i eksponeringsindstillingerne P/S/A/M), Hi 2 (svarende til 12800) (specialeffekter er indstillet til monokrom med høj ISO i motivindstillingen) ISO , ISO 3200 aktiveret i automatisk indstilling/kontinuerlig optageindstilling) ISO , ISO 3200 aktiveret i automatisk indstilling) ISO , ISO 3200* aktiveret i automatisk indstilling) * Indstillingen kan kun benyttes til billedstørrelser på 4M ( ) eller 2M ( ) eller VGA ( ) Strømkilder Medfølger Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL, opladningsadapter EH-69P Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL12, opladningsadapter EH-69P Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL12, opladningsadapter EH-69P Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL12, opladningsadapter EH-69P Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL19, opladningsadapter EH-69P Ekstraudstyr Lysnetadapter EH-62A, batterioplader MH-61 Lysnetadapter EH-62F, batterioplader MH-6 Lysnetadapter EH-62F, batterioplader MH-6 Lysnetadapter EH-62F, batterioplader MH-6 Lysnetadapter EH-62G, batterioplader MH-66 Batteribrugstid ved stillbilleder* 3 Ca. 240 billeder med EN-EL-batteri Ca. 230 billeder med EN-EL12-batteri Ca. 200 billeder med EN-EL12-batteri Ca. 230 billeder med EN-EL12-batteri Ca. 180 billeder med EN-EL19-batteri Mål (BxHxD) Ca. 119,8 x 82,9 x 102,2 mm Ca. 103,0 x 8,3 x 32,0 mm Ca. 108,7 x 62,3 x 30,6 mm Ca. 93,6 x 7,7 x 26,0 mm Ca. 9, x 8,9 x 20,8 mm Vægt Ca. g Ca. 194 g Ca. 21 g Ca. 160 g Ca. 139 g 18 *1 Alle afstande er målt fra midt foran på objektivet. (Med undtagelse af S30). *2 Afhængigt af forholdene kan enkelte indstillinger muligvis ikke konfigureres. *3 Baseret på CIPA-standarden for måling af kamerabatteriers levetid. Målt ved 23 C (+/-3 C); med justering for hvert billede, indbygget flash benyttet til hvert andet billede, billedindstilling indstillet til normal. *4 Fokusområde (fra midt foran på beskyttelsesglasset). * Ikke kompatibelt med multimediekort (MMC). *6 Ved brug af fire AA Energizer Ultimate Lithium-batterier. *7 Ved brug af to AA Energizer Ultimate Lithium-batterier. *8 Metoden til angivelse af mål og vægt er i overensstemmelse med CIPA-retningslinjerne (Camera and Imaging Products Association - sammenslutning for kamera- og billedprodukter) DCG Bemærk! Kameraudvalg og farver kan variere fra land til land.

19 16,0 mio. 14,0 mio. 16,1 mio. 16,1 mio. 10,1 mio. 10,1 mio. med 6x optisk ; 4,6-27,6 mm (billedvinkel mm); f/3.-6. med x optisk ; 4,6-23,0 mm (billedvinkel mm); f/ med 26x optisk ; 4,0-104 mm (billedvinkel 22,-8 mm); f/ med x optisk ; 4,6-23,0 mm (billedvinkel mm); f/ med x optisk ; 4,0-20,0 mm (billedvinkel mm); f/ med 3x optisk ; 4,1-12,3 mm (billedvinkel i 3-mm format [13]: 29,1-87,3 mm); f/ ca. 624 mm) ca. 20 mm) ca mm) ca. 20 mm) ca. 60 mm) ca. 349 mm) [W]: ca. 0 cm cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 10 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 1 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 0 cm 10 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 30 cm 3 cm til uendelig ( ) [W]: ca. 30 cm Tag nærbilleder/tag billeder under vand/tag billeder af mad/fremhæv farver/ Tag bløde billeder/lav en diorama-effekt: cm til uendelig ( )* 4 TFT LCD-skærm 6,7 cm (2,7") med ca punkter og TFT LCD-skærm 6,7 cm (2,7") med ca punkter TFT LCD-skærm (3") med ca punkter, stor synsvinkel og TFT LCD-skærm (3") med ca punkter TFT LCD-skærm (3") med ca punkter TFT LCD-skærm 6,7 cm (2,7") med ca punkter ISO , ISO 3200* aktiveret i automatisk indstilling) * Indstillingen kan kun benyttes til billedstørrelser på 4M ( ) eller 2M ( ) eller VGA ( ) ISO , ISO 3200* aktiveret i automatisk indstilling) * Indstillingen kan kun benyttes til billedstørrelser på 2M ( ) eller VGA ( ) ISO ISO ISO ISO Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL19, opladningsadapter EH-69P Genopladeligt Li-ion-batteri EN-EL19, opladningsadapter EH-69P Fire LR6/L40-alkalinebatterier (AA) To LR6/L40-alkalinebatterier (AA) To LR6/L40-alkalinebatterier (AA) To LR6/L40-alkalinebatterier (AA) Lysnetadapter EH-62G, batterioplader MH-66 Lysnetadapter EH-62G, batterioplader MH-66 Fire FR6/L91- litiumbatterier (AA), fire genopladelige Ni-MH-batterier EN-MH2, lysnetadapter EH-67, batterioplader MH-73 To FR6/L91- litiumbatterier (AA), to genopladelige Ni-MH-batterier EN-MH2, lysnetadapter EH-6A, batterioplader MH-72/MH-73 To FR6/L91- litiumbatterier (AA), to genopladelige Ni-MH-batterier EN-MH2, lysnetadapter EH-6A, batterioplader MH-72/MH-73 To FR6/L91- litiumbatterier (AA), to genopladelige Ni-MH-batterier EN-MH2, batterioplader MH-72/MH-73 Ca. 210 billeder med EN-EL19-batteri Ca. 220 billeder med EN-EL19-batteri Ca. 300 billeder med alkaline-batteri, 740 billeder med litiumbatteri* 6 eller 40 billeder med EN-MH2-batteri Ca. 200 billeder med alkaline-batteri, 680 billeder med litiumbatteri* 7 eller 30 billeder med EN-MH2-batteri Ca. 220 billeder med alkaline-batteri, 680 billeder med litiumbatteri* 7 eller 370 billeder med EN-MH2-batteri Ca. 240 billeder med alkaline-batteri, 700 billeder med litiumbatteri* 7 eller 410 billeder med EN-MH2-batteri Ca. 94,8 x 7,8 x 19, mm Ca. 93,8 x 8,4 x 19, mm Ca. 111,1 x 76,3 x 83,1 mm Ca. 96,0 x 9,7 x 28,8 mm Ca. 96,2 x 60,4 x 29,2 mm Ca. 101,9 x 64,8 x 39,4 mm Ca. 128 g Ca. 121 g Ca. 430 g Ca. 164 g Ca. 171 g Ca. 214 g 19

20 I AM AT THE HEART OF THE IMAGE Udstyret og dets specifikationer kan ændres uden forudgående varsel eller efterfølgende forpligtelser fra fabrikantens side. August Nikon Corporation ADVARSEL! FOR AT OPNÅ OPTIMALE RESULTATER ANBEFALES DET AT LÆSE BRUGSANVISNINGEN GRUNDIGT. NOGET AF DOKUMENTATIONEN FINDES UDELUKKENDE PÅ CD-ROM. Besøg Nikon Europes websted på adressen: Microsoft, Windows, Windows Vista og Windows 7 er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/ eller andre lande. Macintosh, Mac OS og QuickTime er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Apple Inc. i USA og/eller andre lande. SDXC-logoet er et registreret varemærke tilhørende SD-3C, LLC i USA og/eller andre lande. PictBridge er et varemærke. Digital Optics Corporationlogoet er et varemærke. Produkter og mærkenavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. De billeder, der vises i denne brochure, er simulerede. iamnikon.dk Trykt i Holland Artikelkode 6CM12070 (1208A) Ad Nikon Nordic AB Danish Branch Office Ørestads Boulevard 67, DK-2300 København S, Danmark NIKON CORPORATION Shin-Yurakucho Bldg., 12-1, Yurakucho 1-chome, Chiyoda-ku, Tokyo , Japan

Din brugermanual NIKON COOLPIX P500 http://da.yourpdfguides.com/dref/3668176

Din brugermanual NIKON COOLPIX P500 http://da.yourpdfguides.com/dref/3668176 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP FORÅR 2012 iamnikon.dk I AM MORE THAN WORDS Exceptionelle minder hver dag. 42x og optimeret ydeevne. 16,1 MP 42x 7,5 cm (") 16,1

Læs mere

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP EFTERÅR 2013

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP EFTERÅR 2013 I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP EFTERÅR 2013 I AM SPECTACULAR ZOOMING 2 I AM THE NIKON COOLPIX S9500. Jeg er en forbundet er*. Med 18,1 MP og 22 x super med brændvidde

Læs mere

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP EFTERÅR 011 iamnikon.dk I AM IN TROUBLE Nyhed New Nyhed New Enestående 16,1 MP CMOS-sensor. 16,1 MP 14x CMOS 7,5 cm Kompakt og

Læs mere

Tiltrækningen er gensidig.

Tiltrækningen er gensidig. Tiltrækningen er gensidig. Fang passionen fra et nyt perspektiv. EXPEED markerer kulminationen af Nikons mangeårige udviklingsarbejde inden for et banebrydende koncept til digital billedbehandling. EXPEED

Læs mere

I AM A NIKON COOLPIX. Søgerudstyr vist på COOLPIX A (i midten) er ekstraudstyr

I AM A NIKON COOLPIX. Søgerudstyr vist på COOLPIX A (i midten) er ekstraudstyr I AM A NIKON COOLPIX Søgerudstyr vist på COOLPIX A (i midten) er ekstraudstyr I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP FORÅR 2013 Indfang magiske øjeblikke hver dag 16,2 MP DX-format 18,1 MP

Læs mere

Digitale kompaktkameraer Efteråret 2009

Digitale kompaktkameraer Efteråret 2009 Digitale kompaktkameraer Efteråret 009 COOLPIX-FORNØJELSER Til enestående øjeblikke hvor livet er en glæde findes der et ekstraordinært digitalt kompaktkamera som giver dig mulighed for at dele dem. COOLPIX

Læs mere

Digitale kameraer Forår 2008

Digitale kameraer Forår 2008 smart og elegant Digitale kameraer Forår 2008 2 Nikon har tradition for at fremstille kameraer og objektiver i topklasse, og vi fortsætter denne entusiastiske indstilling til fotografering med COOLPIX-seriens

Læs mere

6,0 megapixels 3x zoom 2,5 LCD-skærm. 6,0 megapixels 3x zoom 3,0 LCD-skærm

6,0 megapixels 3x zoom 2,5 LCD-skærm. 6,0 megapixels 3x zoom 3,0 LCD-skærm 6,0 megapixels 3x zoom 2,5 LCD-skærm 6,0 megapixels 3x zoom 3,0 LCD-skærm Roterbar multivælger Auto Image Rotation Auto Image Rotation registrerer billeder, der er taget med kameraet på højkant, og drejer

Læs mere

Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale

Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale 8,1 megapixels 3,5x zoom Modvirkelse af rystelser 2,5 LCD-skærm Uovertruffen kvalitet kombineret med spændende potentiale COOLPIX P3 og P4 giver øgede muligheder for fotografering i et attraktivt kompakt

Læs mere

Din brugermanual NIKON COOLPIX S550

Din brugermanual NIKON COOLPIX S550 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

35mm KOMPAKT KAMERAER

35mm KOMPAKT KAMERAER ne gælder med friske batterier ved normal temperatur (20 C). og design kan ændres uden forudgående varsel eller forpligtigelse fra producentens side. 2001-2003 NIKON CORPORATION 35mm KOMPAKT KAMERAER ADVARSEL

Læs mere

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH VALG AF KOMPAKT DIGITALKAMERA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med et Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr, er du

Læs mere

Digitale kameraer Forår 2008

Digitale kameraer Forår 2008 smart og elegant Digitale kameraer Forår 2008 2 Nikon har gennem 90 år fremstillet kameraer og objektiver i topklasse, og vi fortsætter denne tradition med COOLPIX-seriens førsteklasses ultrakompakte digitalkameraer.

Læs mere

Olympus E-520 m/ 14-42mm

Olympus E-520 m/ 14-42mm Olympus E-520 m/ 14-42mm Det perfekte øjeblik venter ikke. Det er grunden til at seriøse fotografer kræver seriøst udstyr så de altid er klar, uanset opgave. Det nye D-SLR Olympus E-520, med de professionelle

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder you can 2 Vores rejse begynder Surfs up! Surfskole: Her kommer vi! Fordelen ved digitale spejlreflekskameraer Skift dit objektiv, skift dit synspunkt Med udskiftelige

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

En samling af eksempler på billeder SB-910

En samling af eksempler på billeder SB-910 En samling af eksempler på billeder SB-910 Denne håndbog viser de forskellige SB-910 flashfunktioner og eksempelfotos. 1 Dk Tag det næste skridt med kreativ belysning Afslør dine motivers teksturer og

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 PRESSEMEDDELELSE Makroforsatsen MCON-P01 Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 Vidvinkelforsatsen WCON-P01 PENPAL kommunikation E-PL2 E-PL2 byder på utrolig nem fotografering med en fremragende billedkvalitet og

Læs mere

Din brugermanual NIKON COOLPIX S1000PJ

Din brugermanual NIKON COOLPIX S1000PJ Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm.

PRESSEMEDDELELSE. PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm. PRESSEMEDDELELSE PEN E-P3 Nyt PEN flagskib sætter nye standarder. PEN E-P3 med rekordsættende FAST AF og touch skærm. PRESSEMEDDELELSE Tidløs vision - velkommen til PEN seriens fantastiske topkamera. Nyt

Læs mere

I AM YOUR D-SLR FINDER

I AM YOUR D-SLR FINDER I AM YOUR D-SLR FINDER DEN ULTIMATIVE BILLEDKVALITET Hideyuki Motegi Nikon DSLR-kameraer er respekteret af fotografer hele verden over, fordi de kombinerer den nyeste billedteknologi med fremragende ergonomi

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

Digitale kompaktkameraer. Efterår/vinter 2008

Digitale kompaktkameraer. Efterår/vinter 2008 Digitale kompaktkameraer Efterår/vinter 2008 Genialitet bag hvert billede. Hvert eneste billede du tager med dit kompakte COOLPIXdigitalkamera fra Nikon er produktet af Nikons mere end 60 års erfaring

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.5) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Feb. 2009 RICOH PRÆSENTERER CX1.

PRESSEMEDDELELSE. Feb. 2009 RICOH PRÆSENTERER CX1. PRESSEMEDDELELSE Feb. 2009 RICOH PRÆSENTERER CX1. 7,1x optisk vidvinkel digitalkamera med et belysningsområde svarende til 12 EV. Ricoh er nu på banen med CX1, et nyt kompakt digitalt kamera med et 28-200mm,

Læs mere

Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer

Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 Optag Full HD og 360-graders video med Sonys nye generation af kompakte lommekameraer Det flotte og kompakte lommekamera MHS-TS20K optager 1920x1080 Full HD-videoklip,

Læs mere

Teknisk vejledning Dk

Teknisk vejledning Dk Teknisk vejledning Dk Indledning Denne tekniske vejledning indeholder oplysninger om de grundlæggende teknikker, der blev anvendt for at skabe to af de mere teknisk avancerede fotografier i D800-/D800Ebrochuren.

Læs mere

16,0 millioner pixels. 1/2-inch EXR CMOS med primær farvefilter

16,0 millioner pixels. 1/2-inch EXR CMOS med primær farvefilter Specifikationer Modelnavn FinePix HS30EXR Antallet af effektive pixels * 1 16,0 millioner pixels Billedsensor 1/2-inch EXR CMOS med primær farvefilter Lagringsmedier Intern hukommelse (ca. 25 MB) SD /

Læs mere

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,-

4.999,- 2.999,- 6.999,- 799,- 899,- 1.299,- 2000,- 500,- 400,- 400,- 200,- 4.999,- 2000,- 2.999,- 500,- 6.999,- 400,- 200,- 1.299,- 799,- 400,- 899,- M M 299,- 2.999,- 999,- 499,- 3.199,- M M 3.799,- 169,- 1,- 2.699,- 1,- 2.399,- Telenor Mobilt Bredbånd Gå på nettet med din bærbare,

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. PEN Lite E-PL3 SLR kreativitet, kompakt skønhed. PEN Lite E-PL3 føjer en vipbar LCD til de banebrydende PEN data.

PRESSEMEDDELELSE. PEN Lite E-PL3 SLR kreativitet, kompakt skønhed. PEN Lite E-PL3 føjer en vipbar LCD til de banebrydende PEN data. PRESSEMEDDELELSE PEN Lite E-PL3 SLR kreativitet, kompakt skønhed. PEN Lite E-PL3 føjer en vipbar LCD til de banebrydende PEN data. PRESSEMEDDELELSE Helt nye visioner - skønt nyt Olympus PEN Lite begejstrer

Læs mere

For at du kan udnytte kameraets totale kapacitet har vi i Nikon School forsøgt at vise og forklare forskellige funktioner. Denne brochure indeholder

For at du kan udnytte kameraets totale kapacitet har vi i Nikon School forsøgt at vise og forklare forskellige funktioner. Denne brochure indeholder 1 For at du kan udnytte kameraets totale kapacitet har vi i Nikon School forsøgt at vise og forklare forskellige funktioner. Denne brochure indeholder en sammenfatning og lidt information og tips til,

Læs mere

GoXtreme Barracuda 4k

GoXtreme Barracuda 4k GoXtreme Barracuda 4k Et smart, robust actionkamera, der kan benyttes under vandet og samtidig optage i ultra HD. Tag det med til dykkerture, badeferier eller ekstremt våde omgivelser. Kameraet er vandtæt

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.0) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

I AM YOUR NIKON 1 FINDER

I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM YOUR NIKON 1 FINDER I AM THE SPEED OF LIFE Det stadig større sortiment af handy Nikon 1-systemkameraer giver dig en helt ny måde at fastholde livet i overhalingsbanen på. Med et af disse små, hurtige

Læs mere

December tilbud 2013

December tilbud 2013 December tilbud 2013 SPAR kr. 3.499,- + Kr. 5.999,- Køb et Fujifilm X-M1 kamera med kit objektiv 16-50mm og få et gratis FUJINON XC50-230mm F4.5-6.7 OIS med og spar kr. 3.499,- http://www.fotoringen.dk/ix-m1%20kamera.aspx/182/fujifilm_x-m1/fujifilm_x-m1_kamera_med_kit_objektiv_18-55mm

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

Påsætning af Moto Mod

Påsætning af Moto Mod 360 CAMERA Påsætning af Moto Mod Afpas kameraobjektivet på bagsiden af telefonen med 360 Camera, og afpas derefter siderne og bunden af telefonen med Moto Mod, indtil de klikker sammen. Bemærk: Sørg for,

Læs mere

- Stilfuldt tyndt design med 16,5 mm kabinet helt i metal - 27,5 mm vidvinkel, 4x optisk zoom, 12,2 megapixel

- Stilfuldt tyndt design med 16,5 mm kabinet helt i metal - 27,5 mm vidvinkel, 4x optisk zoom, 12,2 megapixel ST60 - Kameraer Stilorienteret stil Ultra tyndt kabinet i rustfrit stål Fang mere af livet Når det kommer til skarphed, er det strålende HD-film lige ved hånden - Stilfuldt tyndt design med 16,5 mm kabinet

Læs mere

FinePix HS25EXR. 16,0 millioner pixels. 1/2-inch EXR CMOS med primær farvefilter

FinePix HS25EXR. 16,0 millioner pixels. 1/2-inch EXR CMOS med primær farvefilter Specifikationer Modelnavn FinePix HS25EXR Antallet af effektive pixels 16,0 millioner pixels Billedsensor 1/2-inch EXR CMOS med primær farvefilter Lagringsmedier Intern hukommelse (ca. 25 MB) SD / SDHC

Læs mere

Automatisk - Kameraet finder selv den bedste hvidbalance. Fungerer fint i langt de fleste tilfælde.

Automatisk - Kameraet finder selv den bedste hvidbalance. Fungerer fint i langt de fleste tilfælde. Kameraindstillinger Det digitale kamera har mange indstillinger, som beskrives i den medfølgende manual på mere eller mindre forståelig vis. Da mulighederne for individuel indstilling varierer fra kamera

Læs mere

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser.

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser. Pressemeddelelse Embargo: 8. februar 2010, 15:00 CET 18 megapixels, 1080p HD-film, ISO 6400: Canons EOS 550D flytter grænser for digitale spejlreflekskameraer inden for konsumentmarkedet London, 8. februar

Læs mere

Din brugermanual NIKON D60 http://da.yourpdfguides.com/dref/3239734

Din brugermanual NIKON D60 http://da.yourpdfguides.com/dref/3239734 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

I AM A NIKON COOLPIX I AM AT THE HEART OF THE IMAGE. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL LINEUP Efteråret 2010

I AM A NIKON COOLPIX I AM AT THE HEART OF THE IMAGE. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL LINEUP Efteråret 2010 I AM AT THE HEART OF THE IMAGE I AM A NIKON COOLPIX www.nikon.dk Udstyret og dets specifikationer kan ændres uden forudgående varsel eller efterfølgende forpligtelser fra fabrikantens side. September 010

Læs mere

Brugermanual Bolyguard SG520

Brugermanual Bolyguard SG520 Brugermanual Bolyguard SG520 Tak fordi du valgte at købe et vildtkamera fra Bolyguard igennem GrejFreak.dk. Den danske importør af Bolyguard har lavet denne danske manual, så du får optimal udnyttelse

Læs mere

XZ 1 Kamerahus Sort. Svagtlys specialisten. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Optik. Billedstabilisering. Processor

XZ 1 Kamerahus Sort. Svagtlys specialisten. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Optik. Billedstabilisering. Processor XZ 1 Kamerahus Sort Har en fremragende izuiko digitaloptik Fuld manuel kontrol af blænde, lukkertid mm. Instillelig dybdeskarphed til fremragende efffekter kontrolring til hurtig indstilling Fantastiske

Læs mere

PANASONIC LUMIX S1 BODY

PANASONIC LUMIX S1 BODY PANASONIC LUMIX S1 BODY Varenummer: PAN111345 15.996,00 DKK ex moms 19.995,00 DKK incl moms Produkteksperter: Ronni qué ronni@goecker.dk 35865107 København kob Worre jakob@goecker.dk 35865142 Aarhus Beskrivelse:

Læs mere

Digitale kompaktkameraer Forår 2009

Digitale kompaktkameraer Forår 2009 Nyskabelser til fremagende billedkvalitet NIKKOR-objektiverne har længe opfyldt de topprofessionelle fotografers krav. Og de vil fortsat demonstrere Nikons målsætning om godt håndværk og pålidelighed inden

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP

POWER TO YOUR NEXT STEP POWER TO YOUR NEXT STEP Lad kreativiteten vokse you can 2 POWER TO YOUR NEXT STEP Begynd at fotografere med et digitalt spejlreflekskamera, og lad kreativiteten vokse. Fremstil fremragende fotos og videoer

Læs mere

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a Smart TV kan det dér med film, programmer og applikationer Oplev en helt dimension af fjernsynskigning med Samsung Smart TV og Samsung Apps-platformen. Samsung Apps er en hastigt voksende samling af internetforbundne

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1-systemkameraer er fantastiske til at fange livets mest flygtige øjeblikke. Nikon 1-kameraer med udskifteligt objektiv giver en ekstraordinær ydelse, imponerende

Læs mere

Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam

Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam Pressemeddelelse 7. juli 2009 Nyt Handycam fra Sony: Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam Sonys nye topmodel inden for Handycam videokameraer er spækket med teknologi af højeste karat, som

Læs mere

X-Pro2. Nye funktioner. Version 4.00 DIGITAL CAMERA

X-Pro2. Nye funktioner. Version 4.00 DIGITAL CAMERA BL00004958-C00 DA DIGITAL CAMERA X-Pro2 Nye funktioner Version 4.00 Funktioner, der er ændret som følge af firmwareopdateringer, stemmer muligvis ikke længere overens med beskrivelserne i den dokumentation,

Læs mere

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder De nye Cyber-shot topmodeller med 16,2

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Januar tilbud 2014. Fotoringen Kærvej 28-2970 Hørsholm - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen.dk

Januar tilbud 2014. Fotoringen Kærvej 28-2970 Hørsholm - Telefon 20 58 30 75 - Fax 51 44 00 64 - Email: info@fotoringen.dk Januar tilbud 2014 JVC GC-XA1EU Action-kamera Optag dit syn på verden i Full HD med dette robuste og alsidige action-kamera - Udstyret med QUAD PROOF (5 m vandtæt/2 m stødsikkert/støvtæt/frostsikkert)

Læs mere

Den store KAMERA- BEGYN - DEREN ENTU- SIASTEN PROFFEN

Den store KAMERA- BEGYN - DEREN ENTU- SIASTEN PROFFEN GUIDE Den store KAMERA- Af Poul Siersbæk Nu får du det KOMPLETTE OVERBLIK OVER AKTUELLE KAMERAER med udskiftelig optik. Ud over denne guide får du vores særligt udvalgte tips til at få det bedste ud af

Læs mere

1. DER ER TILFØJET EN FORSTØRRELSESFUNKTION HØJERE BILLEDFREKVENS FOR KONT. OPTAGELSE MERE JÆVNE BEVÆGELSER VED LIVE-BILLEDER

1. DER ER TILFØJET EN FORSTØRRELSESFUNKTION HØJERE BILLEDFREKVENS FOR KONT. OPTAGELSE MERE JÆVNE BEVÆGELSER VED LIVE-BILLEDER Version 2 Dette hæfte forklarer de nye funktioner, der er tilføjet Dimâge EX operativsystemet, version 2. Læs det i sammenhæng med betjeningsvejledningen til kameraet. 1 1. DER ER TILFØJET EN FORSTØRRELSESFUNKTION..3

Læs mere

EOS 70D (W) Grundlæggende vejledning til Wi-Fi-funktion

EOS 70D (W) Grundlæggende vejledning til Wi-Fi-funktion EOS 70D (W) Grundlæggende vejledning til Wi-Fi-funktion I denne brochure forklares de grundlæggende procedurer for de brugervenlige funktioner "Overførsel af billeder mellem kameraer" og "Tilslutning til

Læs mere

I AM YOUR COOLPIX GUIDE

I AM YOUR COOLPIX GUIDE I AM YOUR COOLPIX GUI I AM YOUR PRFC MACH VALG AF KOMPAK DIGIALKAMRA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr,

Læs mere

E-510. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter. Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem. Live MOS sensor med 10

E-510. Specifikationer. Type. Billedsensor. Processor. Filter. Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem. Live MOS sensor med 10 E-510 Indbygget billedstabilisering Fremragende støvreduceringssystem 6.4cm HyperCrystal LCD Ny billedprocessor Live View Live MOS sensor med 10 millioner pixel Professionelle funktioner Kompakt og ergonomisk

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

MONOLIT 2010 i 46, 52 eller 70

MONOLIT 2010 i 46, 52 eller 70 MONOLIT 2010 i 46, 52 eller 70 Nogen har et budskab, MONOLIT 2010 i 46, 52 eller 70 kan med enkelthed og elegance overbringe dette budskab på en elegant og enkel måde mere bevidst En sagde engang Den er

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Kibæk Fotoklub Kamerateknik

Kibæk Fotoklub Kamerateknik Kibæk Fotoklub Kamerateknik Figur 1 D3200 Figur 2 D3200 Figur 3 D7100 Figur 4 D7100 Figur 5 EOS 700D Figur 6 EOS 700D Figur 7 EOS 7D Mark II Figur 8 EOS 7D Mark II Kibæk Fotoklub Kamerateknik Blændeprioriteret.

Læs mere

Sony udvider HX-serien af Cyber-shot kompaktkameraer med Full HD-videooptagelse

Sony udvider HX-serien af Cyber-shot kompaktkameraer med Full HD-videooptagelse Pressemeddelelse Sony, 1. februar 2011 Sony udvider HX-serien af Cyber-shot kompaktkameraer med Full HD-videooptagelse De nye kompaktkameraer, HX100V og HX9V, byder på 3D-optagelse, ny Intelligent Sweep

Læs mere

Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30

Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 Teknologierne bag XA25, XA20 og LEGRIA HF G30 Dette dokument forklarer de nye teknologier, der er integreret i ovennævnte produkter. Nyudviklet vidvinkel objektiv med 20x optisk zoom XA25, XA20 og LEGRIA

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro

priser 2799,- TESTVINDER I LYD OG BILLEDE Kapowpriser JULI 2015 Olympus TG-4 overførsel af billeder sporingsresultater og LG-1 lys til macro Olympus TG-4 n Robust kamera for entusiaster n Wi-Fi med fjernstyring og trådløs overførsel af billeder n Med GPS får du hurtige, præcise sporingsresultater n Stødsikkert fra 2,1 m n Kan optage i RAW/Jpeg

Læs mere

Kend dit digitalkamera

Kend dit digitalkamera Kend dit digitalkamera Megapixels har naturligvis noget at sige, men er kun et mål for, hvor store billeder man umiddelbar kan lave. Laver du aldrig billederne større end 10 x 15 cm, er 3 megapixels tilstrækkelig.

Læs mere

Sony lancerer verdens tyndeste kamera* med Full HD video, 10 x Clear Image Zoom, 3D og Picture Effect

Sony lancerer verdens tyndeste kamera* med Full HD video, 10 x Clear Image Zoom, 3D og Picture Effect Pressemeddelelse Sony, 25. juli 2011 Sony lancerer verdens tyndeste kamera* med Full HD video, 10 x Clear Image Zoom, 3D og Picture Effect Med 16,2 effektive megapixel, 10 x Clear Image Zoom, videooptagelse

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80)

Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Forbindelsesvejledning (for KeyMission 80) Indholdsfortegnelse Installation af appen SnapBridge...2 Forbindelse af kameraet og en smartenhed... 3 Billedoverførsel og fjernstyret fotografering... 7 Fejlfinding...

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Rollei Action Kamera 410. Brugervejledning

Rollei Action Kamera 410. Brugervejledning Rollei Action Kamera 410 Brugervejledning Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse...1 Forholdsregler ang. sikkerhed...2 Hvad er der i boksen...3 Produktdiagram...4 Fjerndiagram...5 Indstil dit

Læs mere

E P2. Indlysende muligheder med tilbehørsstikket. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor.

E P2. Indlysende muligheder med tilbehørsstikket. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor. E P2 Effektfiltre, Multieksponering, mange kreative sideforhold Tilbehørsstik Højtydende, indbygget billedstabilisator Fantastisk udvalg af digitale optik Vipbar, kontrastrig elektronisk søger med høj

Læs mere

Tilbud i september 2009

Tilbud i september 2009 Camlink CSP50 Spotting Scope Et super lækkert lille teleskop til naturelskeren. Alt i en elegant pakke. CSP50 er et utroligt kompakte teleskop til en attraktiv pris, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Læs mere

3799,- New. New. generation. generation. Køb et GoPro actionkamera i Fotokæden. Canon EOS 600D med 18-55mm DC. Se mere på side 7

3799,- New. New. generation. generation. Køb et GoPro actionkamera i Fotokæden. Canon EOS 600D med 18-55mm DC. Se mere på side 7 Køb et GoPro actionkamera i Fotokæden Se mere på side 7 s i r p k Stær Canon EOS 600D med 18-55mm DC n 18 megapixel CMOS-sensor n Full HD video 1080 p n Intuitiv funktionsguide på skærmen n Bredt dækkende

Læs mere

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging Pressemeddelelse Sony, 21. september 2010 Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging På dette års Photokina fremviser Sony prototyper af det avancerede A-mount-kamera og løfter

Læs mere

Jul med Canon Gaveideer

Jul med Canon Gaveideer Jul med Canon Gaveideer Forud for højtiden inviterer Canon dig til at komme og se de nyeste produkter, der kan give dig ideer til den perfekte julegave i år. Fra kameraer, der indfanger vinteren, når den

Læs mere

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+ previous next Med et ultra tyndt 40" LED TV fra Samsung får du en imponerende billedoplevelse med uovertruffen lysstyrke, farvemætning og kontrastforhold. Nye en mere intensiv billedoplevelse i 1080 p

Læs mere

Mere om kameraet. Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser, Filtre, Modlysblænde

Mere om kameraet. Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser, Filtre, Modlysblænde Mere om kameraet Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser, Filtre, Modlysblænde Fokus Fokus betyder det, som er skarpt i billedet Fokus har stor betydning

Læs mere

Dit liv er et mester værk

Dit liv er et mester værk DIGITALT SPEJLREFLEKSKAMERA Dit liv er et mester værk CDDbilledsensor med 10,2 effektive megapixels 2 Objektiv: AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55mm f/2,8g IF-ED Eksponeringsindstilling: [A] 1/160 sekund, F/2.8

Læs mere

FTZ-fatningsadapteren Kompatible F-fatningsobjektiver Dk

FTZ-fatningsadapteren Kompatible F-fatningsobjektiver Dk SB9B03(1E)/7MMA131E-03 FTZ-fatningsadapteren Kompatible F-fatningsobjektiver Dk Understøttede funktioner 2 Denne tabel opsummerer de funktioner, der er tilgængelige ved NIKKOR-objektiver med F-fatning

Læs mere

Ekstraordinært gode billeder - selv under dårlige lysforhold

Ekstraordinært gode billeder - selv under dårlige lysforhold Pressemeddelelse 6. august 2009 Nye Cyber-shot TX1 og WX1 fra Sony Ekstraordinært gode billeder - selv under dårlige lysforhold De nye Cyber-shot TX1 og WX1 er kompatible med Party-shot TM IPT-DS1 (ekstraudstyr)

Læs mere

Nye Cyber-shot kompaktkameraer fra Sony med Full HD video og 3D Sweep Panorama

Nye Cyber-shot kompaktkameraer fra Sony med Full HD video og 3D Sweep Panorama Pressemeddelelse Sy, 8. juli 2010 Nye Cyber-shot kompaktkameraer fra Sy med Full HD video og 3D Sweep Panorama Sy lancerer nu WX5 og TX9, der byder på suveræn DSLR-lignende billedkvalitet og en række nye

Læs mere

12,2 MP, 27 mm, 5x 2,7" Intelligent LCD Smart Auto

12,2 MP, 27 mm, 5x 2,7 Intelligent LCD Smart Auto ES70 - Kameraer Fang hverdagens mindeværdige stunder Fang mere af livet: 12,2 MP, 27 mm, 5x Når det kommer til lysstyrke, er det utroligt Lige hvad du havde i tankerne Video i VGA-kvalitet. Nu i et kompakt

Læs mere

HP Photosmart M730 -serien Digitalkamera. Brugervejledning

HP Photosmart M730 -serien Digitalkamera. Brugervejledning HP Photosmart M730 -serien Digitalkamera Brugervejledning Juridiske bemærkninger Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. De eneste

Læs mere

Nikon 1 Fuld fart frem

Nikon 1 Fuld fart frem I AM THE NIKON 1 Nikon 1 Fuld fart frem Nikon 1-kamerasortimentet er mere end blot en ny type kamera. Det er en helt ny måde at fastholde livet i overhalingsbanen på. Den nye generation af vores kompakte,

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

Minn Kota i-pilot Link Det er avanceret. Det er automatisk bådkontrol. Det er nytænkning.

Minn Kota i-pilot Link Det er avanceret. Det er automatisk bådkontrol. Det er nytænkning. Minn Kota i-pilot Link Det er avanceret. Det er automatisk bådkontrol. Det er nytænkning. Vigtige egenskaber: Ny forbedret fjernbetjening med større LCD touch-skærm Opsæt skærmbilledet efter eget ønske

Læs mere

Pressemeddelelse. Canon lancerer EOS 1D MARK IV imponerende kraft, høj hastighed og høj ydelse til professionelle fotografer

Pressemeddelelse. Canon lancerer EOS 1D MARK IV imponerende kraft, høj hastighed og høj ydelse til professionelle fotografer Pressemeddelelse EMBARGO: 20. oktober, 2009, 06:00 CET Canon lancerer EOS 1D MARK IV imponerende kraft, høj hastighed og høj ydelse til professionelle fotografer Download billeder her: www.canon-europe.com/press_centre

Læs mere

Hurtig start. 2. Indsæt SD-kortet (32 GB eller mindre) og et aktivt SIM kort uden PIN-kode.

Hurtig start. 2. Indsæt SD-kortet (32 GB eller mindre) og et aktivt SIM kort uden PIN-kode. Hurtig start 1. Indsæt 12 stk. nye eller fuldt opladede AA batterier (kan opstarte på 4 batterier i nødstilfælde), eller tilslut ekstern 6 Volt strømforsyning, som er kompatibelt med kameraet. 2. Indsæt

Læs mere

ISO-følsomhed udtrykker hastigheden af fotografisk negativmaterialer (tidligere udtrykt som ASA i de analoge dage).

ISO-følsomhed udtrykker hastigheden af fotografisk negativmaterialer (tidligere udtrykt som ASA i de analoge dage). Hvad betyder ISO? ISO-følsomhed udtrykker hastigheden af fotografisk negativmaterialer (tidligere udtrykt som ASA i de analoge dage). Da digitale kameraer ikke bruger film, men har en billedsensor i stedet,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

E PL2. Herlige billeder. Herligt nemt. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor. Filter

E PL2. Herlige billeder. Herligt nemt. Specifikationer. Live View. Type. Billedsensor. Billedstabilisator. Motor. Filter E PL2 Ikonisk elegance lige til lommen Bare bland effektfiltrene på den kreative måde HD film og HDMI kontrol Tilbehørsport 2 Nem indstilling med Live Wheel Superkompakt design og i 4 farver Effektfiltre,

Læs mere