kr kr Afslag kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "kr kr Afslag kr."

Transkript

1 Kulturforvaltningen Side 1 af 17 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse After Hand After Hand 2010 Poetklub Århus Videreførelse og udvikling af foreningens aktiviteter Litteraturmagasinet STANDART STANDARTs Litteraturformidlingsfestival Styregruppen for VILD med ORD / Århus Litteraturfestival Vild med ORD kr. Som Kunstrådet før har givet udtryk for, finder vi planerne omkring Edition After Hands fremtidige virke med basis i Århus meget spændende. Vi tror på, at After Hand kan udfylde en vigtig funktion i det lokale litteraturmiljø. Det er derfor en glæde at kunne imødekomme ansøgningen, grundet en prioritering af puljens midler dog ikke med det fulde beløb kr Afslag Kunstrådet vil gerne støtte det litterære vækstlag i Århus, og her er Poetklub Århus en meget synlig aktør med stort aktivitetsniveau og meget forskelligartede arrangementer. På grund af Kulturudviklingspuljens begrænsede midler er det dog ikke muligt at støtte med hele det ansøgte beløb kr. At opstarte en tilbagevendende begivenhed som en litteraturfestival kan møde meget modstand. Kunstrådet mener imidlertid, at Århus har format nok til en stor litteraturfestival og at VILD med ORD er et godt bud på en sådan. Ansøgningen efterkommes med et mindre beløb begrundet i puljens begrænsede midler. Det er Kunstrådets håb, at litteraturfestivalen vil inkludere andre lignende lokale tiltag og samle de litterære resurser i Århus, og at festivalen i år afvikles med en klar gennemslagskraft i forhold til byens borgere. Kunstrådet vil følge festivalen tæt for en vurdering af fremtidig støtte. Kunstrådet ønsker fremsendt en selvevaluering af projektet. Søren Jessen er inhabil.

2 Kulturforvaltningen Side 2 af Thomas Olesen Forfatterstemmeboksen Johan Bender Bogudgivelse om Hack Kampmann Ingerlise Vine Kunstbog: do not disturb Marie Retpen Residency på Corning Museum of Glass LYNfabrikken BOX Gallery for DesignArts Instituttet for (x) Instituttet for B.U.K.F Afslag Afslag Afslag kr. Kunstrådet tror, at opholdet på Corning Museum of Glass vil kunne få stor betydning for Marie Retpens videre kunstneriske udvikling, som i forvejen er meget interessant. Kunstrådet indstiller til støtte, dog kun delvist med henvisning til skarp prioritering af puljens midler kr. BOX Gallery for DesignArts har til formål at præsentere nationale og internationale designere i en nytænkende udstillingspraksis. Med et udstillingsvindue i Vestergade skal fænomenet nok blive en øjenåbner for forbipasserende borgere i Århus. Kunstrådet bakker op om dette tiltag - omend med et begrænset beløb i forhold til det samlede budget kr. Kunstrådet glæder sig over det dynamiske og sprudlende miljø, der allerede nu er ved at opstå i forbindelse med Godsbanearealerne og vil gerne støtte disse initiativer. Flere af de initiativer som folkene omkring Bureau Detours har sat i gang får fat i andre grupper af vækstlaget end øvrige tiltag i byen gør og synes i høj grad både at være processuelle, nytænkende og netværksdannende med tråde ud både nationalt og internationalt. Ansøgningen kan dog kun imødekommes delvis på grund af puljens begrænsede midler.

3 Kulturforvaltningen Side 3 af Lise Skou Swop Bogen Butiksfællesskabet nr4 Kunsthåndværk og forandringsprcesser Jørgen Teller, Lars Skinnebach og Geiger Records Lyd- og digtværk uden titel Frontløberne, British Council, Nicolai Juhler Street Aros Lena Kühl Materialer Ned Cantrell Rejse til Vevring i Norge Karen Nyholm Kamera og lys Afslag Afslag Afslag kr Afslag Afslag Afslag Kunstrådet finder gadekunstprojektets tilgang til kunstformen velunderbygget og grundig. Med både seminar og workshop samt et kunstnerisk output kommer både teori og praksis i spil samtidigt med, at unge kunstnere i Århus får mulighed for at møde mere etablerede og internationale gadekunstnere. Kunstrådet indstiller derfor til støtte, men grundet puljens begrænsede midler kun delvist. Henning Winthers habilitet er diskuteret, da Klubben i Gellerup, som er Henning Winthers arbejdsplads, er nævnt i ansøgningen. Klubben er dog ikke engageret i projektet, hvorfor Henning ikke er inhabil.

4 Kulturforvaltningen Side 4 af Ulrik Lund Home Sick og WarpedSpaces- TwistedBrains 1,2 Karen Lise Krabbe Det tredje materiale Thorbjørn Reuter Christiansen Social Urban Sculptures Hilarius Hofstede Arbejdsstipendie Maja Ingerslev Tiden må vente udstilling på Galleri Image kr. -> kr Afslag Kunstrådet er stadig positiv overfor Ulrik Lunds udvikling af 3D formen i en sammenstilling af det sanselige og det virtuelle. Selvom det vedlagte materiale ikke giver et klart billede af de hidtidige resultater, tror Kunstrådet på, at kunstneren kan præsentere en flot og sammenhængende udstilling, som vil give publikum en nærsanselig oplevelse i mødet med det virtuelle. Der indstilles til delvis støtte grundet puljens begrænsede midler, og Kunstrådet ser frem til at modtage en invitation til udstillingerne. Kunstrådet vil gerne støtte Karen Lise Krabbes eksperimentelle arbejde med glasmaterialer. Hendes arbejde bringer stille og roligt spændende resultater kr. Kunstrådet vil gerne støtte Hilarius Hofstedes unikke og særlige arbejde. Projekterne er en fin fortsættelse af udstillingen på Naturhistorisk Museum i Århus, hvor kendte sammenhænge og måder at formidle historik og fortælling bearbejdes og konfronteres med objekter fremmede i konteksten. Ansøgningen kan dog kun imødekommes delvis på grund af puljens begrænsede midler. Jette Gejl er inhabil kr. Maja Ingerslev er en kunstner, som arbejder seriøst med sit materiale. I billederne til udstillingen Tiden må vente foretages diskrete menneskeskabte forandringer i naturen, som giver materialet en ny og skæv vinkel. Samtidigt ser Kunstrådet frem til at opleve materialet i en installation af video, lyd, fotografi og papirklip. Der indstilles derfor til støtte, dog kun delvist på grund af puljens stærkt begrænsede midler.

5 Kulturforvaltningen Side 5 af Flemming Rolighed Den sidste nadver Flemming Rolighed Bogprojekt: En hyldest til Livet Ditte Lyngkær Pedersen Back In Flash og Flameworks - Studierejse til Canada Ina Marie Graneberg Spor i landskabet Rikke Stenholt Støbning af store komplicerede former i glas Klaus Bahnsen Kunst og ADHD elektronisk logbog (billede/tekst) Birthe Reinau Det 9. Internationale møde om murmaleri INTER-NOS Afslag Afslag kr Afslag Kunstrådet finder Ditte Lyngkær Pedersens arbejde dejligt skævt og kvalitativt godt. Vi vil derfor gerne støtte kunstnerens deltagelse i udstillingen Ligth Bar i Vancouver og finder også, at ønsket om efterfølgende at rejse rundt i Canada til steder hvor kunstneren tidligere har arbejdet, som afsæt for et nyt videoværk Back in Flash er vel beskrevet. Ansøgningen imødekommes derfor, men grundet puljens begrænsede midler dog ikke med det fulde beløb kr Afslag Afslag Kunstrådet vil gerne støtte Rikke Stenholts deltagelse i kurset Honeycomb. Kurset lyder relevant for de fortsatte undersøgelser og arbejdet med glasset som skulpturelt materiale. Ansøgningen støttes dog kun delvis på grund af puljens begrænsede midler.

6 Kulturforvaltningen Side 6 af Hardy Brix Ny PC HUSET Aarhush Nye designere på banen MACHWERKET Never Gonna Be The Same Afslag Afslag kr. Flere af Kunstrådets medlemmer var så heldige at opleve udstillingen Never Gonna Be The Same og må give kunstneren ret i, at oplevelsen igennem lokalets labyrint efterlader beskueren et nyt sted. MACHWERKET laver vedkommende, overraskende og øjenåbnende udstillinger, som Kunstrådet glæder sig til at se mere til i fremtiden. Ansøgningen efterkommes med det fulde beløb Rum46 Soundscape & Aesthetic intervention Rum46 The Biking Vikings kr. Kunstrådet vil gerne støtte workshoppen Soundscapes & Aesthetic Intervention samt Rum 46s deltagelse med udstilling og performance på The Emily Harvey Foundation New York Gallery. Workshoppen med lydkunstneren Max Schneider lyder til at have potentiale for kunstnerisk udvikling i forhold til interaktivitet og urbane soundscapes. Også samarbejdet med Det Jyske Kunstakademi og Institut for Medievidenskab kan være med til at genere et indhold. Projektet The Biking Vikings 4 performances og efterfølgende dokumentation i galleriet samt rejsen i sin helhed vurderer Kunstrådet som væsentlig i forhold til international netværksopbygning og Rum 46s kunstnerisk udvikling. Reenactment og links til en Fluxus praksis bliver et spændende møde med storbyen New York. Kunstrådet har valgt at støtte de 2 ansøgninger med et samlet beløb, men på grund af puljens begrænsede midler kan ansøgningerne ikke imødekommes med de fulde beløb.

7 Kulturforvaltningen Side 7 af Rum46 Map/graphical expression of the Mølleparken Århus Helle Vinter Studierejse / Workshop / Udstilling i Japan 2010 Joaquin Zaragoza Rejselegat / studierejse Galleri Image Timeless Stories, Lucia Ganieva og seminar Global Artwork Spiderwomen Else Ploug Isaksen MESTA Afslag Afslag kr. Kunstrådet anser Joaquin Zaragozas projekt om en studierejse til to flygtningeopsamlingssteder i Marokko for menneskeligt og kunstnerisk udfordrende. Rådet har tiltro til, at rejsen til mennesker i i ordets egentligste forstand grænseoverskridende situationer, vil give ansøgeren stof og input til videre kunstneriske arbejde kr Afslag Kunstrådet vil se frem til at se udstillingen med fotografier af den russiske kunstner Lucia Ganieva, som i sine fotografier med både sociale og historiske perspektiver, portrætterer almindelige mennesker i et stærkt personligt univers. Særligt serien af pensionerede skuespillere, balletdansere og operasangere sætter fokus på tid, erindring og historie. Kunstrådet indstiller til det ansøgte beløb Henning Winther er inhabil. MESTA er et bogværk bestående af 8 billedkunstneres grafiske / fotografiske bearbejdede beskrivelser af Serbien. Værkerne tager afsæt i visuelle kvaliteter ved den serbiske kultur og kobler dette med 8 af billedkunstnernes individuelle udtryk. Kunstrådet støtter bogproduktionen, men grundet puljens begrænsede midler med et mindre beløb end det ansøgte.

8 Kulturforvaltningen Side 8 af IM7 IM Afslag Århus Kunstbygning Anders Bøjen og Kristoffer Ørum: Game Continent Århus Kunstbygning The Perfect Stage kr. Kunstrådet finder begge ansøgte projekter fra Århus Kunstbygning interessante, men må med henvisning til puljens begrænsede midler tildele projekterne en samlet pulje på kr. til intern fordeling mellem projekterne Michael Bredtved MAC computer og wacom pin Bjørn Kromann-Andersen og Bendix Søegaard Drømme Generator Jørgen Mikael Andersen Ekko-Udstilling med Kunstnersammenslutningen Guirlanden Kim T. Grønborg DAMP/Kakophonia Afslag Afslag kr. Kunstrådet finder, at Jørgen Mikael Andersen er en seriøst arbejdende kunstner, som tør udfordre sig selv i sin arbejdsproces, blandt andet ved at male sammen med en anden maler. Det glæder derfor Kunstrådet at kunne tildele støtte til indkøb af materialer i forbindelse med produktion af værker til kunstnerens deltagelse i udstillingen Ekko i maj 2010 i Århus Kunstbygning. Grundet en prioritering af puljens begrænsede midler imødekommes ansøgningen dog med et mindre beløb end det søgte kr. Kunstrådet vurderer, at udstillingens høje kvalitet er støtteværdig og tildeler et mindre beløb med henvisning til puljens begrænsede midler. Pengene er øremærket til forprojektering og kan ikke anvendes til den del af udstillingen, der foregår i Aalborg.

9 Kulturforvaltningen Side 9 af Marie Markman og Iben Mosbæk Hofstede Motorvejspoesi Bodil Sohn, Camilla Rasborg, Else Ploug Isaksen, Birgitte Kristensen og Pernille Andersen Print in Space / Space in Print Pernille Andersen A World of Dolls Anja Christensen En anatomisk tøj-installation (uden titel) Vibeka Andersen Vekselvirkning og balance Lars Henningsen og Grete Aagaard Overbevisninger Lis Gram Udstilling / Studieophold Ina Olsen Arbejdsro og materialer Afslag kr Afslag Afslag Afslag Afslag Afslag Afslag Kunstrådet støtter udstillingsprojekt Print in Space / Space in Print, som er et samarbejde mellem AKADEMIJA i Beograd, Serbien og Højbjerg FotoGrafiske Værksted, Århus. Print in Space / Space in Print er et udstillingsprojekt i Serbien, hvor 5 århusianske billedkunstnere skal arbejde med grafik som objekt, som multiple og som relationelt / stedsspecifikt værk. Kunstrådet håber, at udstillingen også bliver vist i Århus ved lejlighed. Grundet puljens begrænsede midler støttes ansøgningen kun med et mindre beløb.

10 Kulturforvaltningen Side 10 af Skt. Clemens Drengekor Koncertrejse til Alsace, oktober 2010 Esben Valløe Reptile an Retard, århusiansk band på Kina-turné Ensemble Tusmørke The Tollund Man Rasmus Elbæk Rysgaard Einsturz! (arbejdstitel) Geiger Videreudvikling af hjemmesiden geiger.dk Indra Koncertvirkstomhed for jazztrioen Indra -> Afslag Afslag Afslag kr Afslag Kunstrådet finder projektet Einsturz meget spændende og tror på, at der, blandt andet på baggrund af de involverede kunstnere, kan komme en stærk forestilling ud af projektet. Det er derfor en glæde at kunne imødekomme ansøgningen, dog grundet en prioritering af puljens midler med et mindre beløb end det søgte. Vi er opmærksomme på, at finansieringen af hele projektet er under tidspres, og at realiseringen derfor kan ende med at blive senere end det angivne tidspunkt kr. Kunstrådet mener, at trioen allerede har et højt niveau, og at der er masser af muligheder for at nå endnu længere kunstnerisk og også geografisk set. Kunstrådet vil derfor gerne støtte Indras bestræbelser på at komme ud og spille i Danmark og i udlandet. Der indstilles derfor til støtte, dog ikke til det fulde beløb, på grund af puljens begrænsede midler.

11 Kulturforvaltningen Side 11 af Århus E netværket Århus E på Mermaid Music (EXPO 2010) Kina Den selvejende institution Revy Århus Århus Revyen CO2010 Den sidste Olie Skt. Clemens Kantori, Århus Domkirke Koncerttur til Berlin og efterfølgende. CDudgivelse AROS Ensemble Koncertforløb i kr Afslag Kunstrådet har med interesse fulgt Århus E og vil gerne støtte op om et stærkt elektronisk musikmiljø i Århus som eksportvare. Grundet puljens begrænsede midler kan ansøgningen ikke imødekommes fuldt ud. Vi anbefaler projektet at søge midler hos MXD, DJBFA, DAF, KODA og DMF. Jette Gejls og Henning Winthers habilitet er blevet diskuteret. De kender overfladisk h.h.v. Hans Hansen som er konsulent på den Puljen til Elektronisk Musik og CAWI. Begge er ikke fundet inhabile kr Afslag Kunstrådet finder, at Århus Domkirkes ambitiøst planlagte CD indspilning og udgivelse af Duruflés samlede orgelværker samt dennes Requiem er et flot projekt på et højt kvalitativt niveau. Der søges om støtte til realiseringen af den del af projektet, som omhandler Requiet, og i den forbindelse en planlagt koncertrække i Århus Domkirke samt i Berlin forudgående for indspilningen. På baggrund af de deltagende kunstneres niveau er der grund til forvente et meget flot resultat af projektet. Ansøgningen imødekommes derfor, men grundet en prioritering af puljens midler dog med et mindre beløb end det søgte. Jens Krogsgaards habilitet er diskuteret ved oplysning om, at han har studeret sammen med en af arrangørerne. Han er ikke fundet inhabil.

12 Kulturforvaltningen Side 12 af Musikforeningen Oppenheimer Oppenheimers eftermiddag Mejlgade for Mangfoldighed Do. Frontløberne Mixtape for Mangfoldighed PromoXon Gør musikken synlig! WorldNordicXchange Festival 2010 Trellises Ensemble Walton Facade -turné Sangselskabet Societas Pro Musica Masterclass med Barbara Bonney. Tyske lieder Kristian Skårhøj Studierejse til Indien kr Afslag Afslag Afslag Afslag Oppenheimers Eftermiddag er et godt gennemarbejdet koncept, som sætter fokus på at præsentere unge bands for den professionelle musikbranche med henblik på salg og talentudvikling. Foreningen viser, at den til stadighed udvikler konceptet og trækker på erfaringer og feedback fra tidligere festivals for at optimere udbyttet både for bands og for publikum. Der indstilles derfor til støtte, dog kun delvist, på grund af puljens begrænsede midler. Henning Winthers habilitet er diskuteret ved oplysning om, at han har studeret sammen med en af arrangørerne. Han er ikke fundet inhabil kr Afslag Kunstrådet synes det er ambitiøst og spændende at afholde en masterclass med Barbara Bonney. Arrangementet ligger i tråd med Sangselskabet Societas Pro Musicas formål - at fremme liedkunsten og den vokale kammermusik i Århus. Ansøgningen er imødekommet med det fulde beløb.

13 Kulturforvaltningen Side 13 af Heidi Mortenson En visuel musikoplevelse Koreografisk Center Archauz Danceroads i Århus Teater My Små skridt Project-GNU Danse/FOTO fore(ud)stilling Det Kommende Teater Hans Ejendom Quonga QoungaFest 2010 festival for uafhængigt teater Afslag Afslag kr Afslag Kunstrådet finder Teater Mys kunstneriske niveau særdeles overbevisende og ser med denne ansøgning en ny udvikling i arbejdet med at skabe forestillinger for de helt små børn. Teater My inviterer i den nye forestilling kunstnerisk gode og stærke kræfter til et samarbejde, eksempelvis komponist Martin Vognsen, som tidligere succesfyldt har komponeret musik til scenekunstneriske projekter. Kunstrådet ser frem til at se det færdige resultat og indstiller til støtte. Grundet puljens begrænsede midler kun delvist. Der henvises til at søge andre fondsmidler eksempelvis komponisthonorar i Statens Kunstfond kr Afslag I Hans Ejendom sætter Det Kommende Teater fokus på den mandlige seksualitet i en forestilling om prostitution i en steds-specifik opsætning. Kunstrådet ser en udvikling fra tidligere forestillinger i teatrets valg af et mere seriøst tema samt de nye samarbejdspartnere, som indgår i projektet og indstiller derfor til støtte.

14 Kulturforvaltningen Side 14 af :DANISH+ v/ Gruppe 38 Konferencen Quality+ Teatertruppen Stormen Et Drømmespil af August Strindberg Secret Hotel Nordisk laboratorium om interaktiv scenekunst Teater Milton-Sand & Søn Supertanker RUS kompagniet i samarbejde med Albamora co. Tranceformers Helene Lydom Brøndsted Dans for børn i Bogota, Colombia Afslag Jørn Langsted er inhabil kr. Kunstrådet støtter Teatergruppen Stormens opførelse af Et drømmespil med en del af det ansøgte beløb. Det er en betingelse, at den i ansøgningen anførte instruktør ikke må spares væk i et revideret budget. I øvrigt opfordres Teatergruppen Stormen til fremover også at søge andre steder end Kulturudviklingspuljen kr Afslag Afslag Afslag Kunstrådet finder initiativet Nordisk laboratorium om interaktiv scenekunst meget spændende, og metoder og form synes relevante og i tråd med udviklingen i samtiden. Specielt afgrænsningen af det private i netop det offentlige rum og undersøgelserne af interaktionsmodeller og tekniske muligheder virker væsentlige og seriøse. Kunstrådet vil derfor gerne støtte Secret Hotel, dog ikke med det fulde beløb på grund af puljens begrænsede midler. Kunstrådet ønsker fremsendt en selvevaluering af projektet. Hanne Svejstrup er inhabil.

15 Kulturforvaltningen Side 15 af Foreningen Nojazz Snak med Fremtiden Teatret Kimbri Dromomani en ubændig trang til at vandre SCENEAgenturet Børnenes Univers Teatret Beagle dans & fysisk teater og Maskineriet EnCykloPædisterne Teaterværkstedet Madam Bach De 4 årstider Hvid Støj Sceneproduktion hårrejsende Teater K På Kanten af Teater & Århus Kommunes Biblioteker Hans der drog ud for at finde sin angst kr Afslag Afslag Afslag Afslag Afslag Afslag Kunstrådet finder projektet særdeles interessant og støtteværdigt. Grundet de begrænsede midler i puljen kan ansøgningen kun imødekommes delvist og er samtidig en bevilling som vi ønsker brugt på en professionel manuskriptforfatter. Vi henviser i øvrigt til Århus Kommunes pulje Rammen for Mindre Initiativer, hvis formål dækker projekter som dette. Jørn Langsted er inhabil.

16 Kulturforvaltningen Side 16 af EASTERprodution 2 Capture the Night Det Andet Teater Fermata Teater Viva Katastrofe Teater Refleksion Kasse-Madsen til Stomp og Komst, Belgien Koreografisk Center Archauz Aarhus International Choreography Competition Teaterselskabet Pulchra Semper Veritas Etablering af og udvidelse af fast teatervirksomhed i Århus Afslag kr Afslag Afslag Kunstrådet ønsker, at produktionen af forestillingen Fermata bliver færdiggjort, og at den får premiere i Århus. Der er efter rådets opfattelse tale om en spændende international produktion, der uforskyldt er løbet ind i finansieringsproblemer i den sidste fase frem mod premieren. I den situation hjælper rådet gerne. Jette Gejl Kristensen er inhabil kr Afslag Kunstrådet anerkender, at en konkurrence kan tiltrække en række koreografer og kompagnier af høj kvalitet. Konkurrencer, hvor deltagerne i sagens natur ikke er fastlagt, støttes i princippet ikke, men Kunstrådet ser Aarhus International Choreography Competition, som væsentligt for opgradering, udveksling og netværksopbygning for det lokale dansemiljø og vil derfor gerne støtte projektet. Dog ønsker vi ikke, at pengene bruges til præmieringen af ovennævnte grunde. Kunstrådet ønsker fremsendt en selvevaluering af projektet.

17 Kulturforvaltningen Side 17 af 17 Deltagere i mødet var: - Det samlede Kunstråd - Kunstrådets sekretær - Sagsbehandlere på de pågældende sager

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 5

Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 09-01956 2 09-02035 3 09-02037 4 09-02100 5 09-02101 6 09-02102 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse PianoRAMA-Competition, frivillig

Læs mere

Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune

Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april 2014 Side 1 af 5 Aarhus Kommune yder driftstilskud til de to dansescener: Det lille storbyteater Bora Bora Dans og visuelt teater Granhøj

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. december 2003 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg. 5. april 2013 Jour.nr.: Statens Kunstråds Internationale Billedkunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 11. 12.03.2013 Tidspunkt: 11.03.2013: kl. 10 16 12.03.2013: kl. 09 16 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra

Læs mere

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskemaet mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Der kan max. vedhæftes ét bilag til ansøgningen Titel på projektet Kragetær i kor Beløb,

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 7. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 3. puljerunde 2012 med ansøgningsfrist 1.

Kulturforvaltningen Side 1 af 7. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 3. puljerunde 2012 med ansøgningsfrist 1. Kulturforvaltningen Side 1 af 7 Sagnr. Journalnr. Sagsbeh. 1 12-00574 2 12-00577 3 12-00579 4 12-00580 5 12-00584 6 12-00599 7 12-00608 Ansøger og projekt Ninna Gøtzche Arbejdslegat til udvikling af værker

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 07. juni 2012.

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 07. juni 2012. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 07. juni 2012 Aarhus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice 1. Resume Ved Kulturforliget Kulturen på skinner frem mod

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

Det Jyske kunstakademi i u.n k J D

Det Jyske kunstakademi i u.n k J D Det Jyske Kunstakademi i djk.nu ? Søger du et kunstakademi med : et internationalt netværk af kunstnere, undervisere og institutioner? en åben studiestruktur med individuel specialisering? de studerende

Læs mere

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E K U N S T R Å D E T Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E 2 0 0 4-2 0 0 8 K U N S T R Å D E T Det er kunstnerne, der skaber kunsten. Dermed giver de et særligt

Læs mere

ET BUD PÅ ScEnEkUnSTEnS

ET BUD PÅ ScEnEkUnSTEnS ET BUD PÅ ScEnEkUnSTEnS kompetencecenter kompetencecenter for DanSk ScEnEkUnST Et kompetencecenter er tænkt som et supplement til eksisterende konstruktioner og organisationer, der hjælper scenekunsten

Læs mere

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014 Sag Sagsbeh. Kategori Titel Ansøger Ansøgt Bevilling Indstilling beløb 1165 Ole Jørgensen Danmarks Grimmeste Festival 2014 Danmarks Grimmeste Festival 500.000,00 125.000,00 Danmarks Grimmeste Festival

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 18. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 2. puljerunde for 2009 med ansøgningsfrist 2.

Kulturforvaltningen Side 1 af 18. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 2. puljerunde for 2009 med ansøgningsfrist 2. Kulturforvaltningen Side 1 af 18 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 08-02588 2 09-00135 3 09-00202 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor International kor-konkurrence

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA

Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Månedsbrev april 2015 Kompagni Karavana Workshop I april måned har vi i Kompagniet afholdt vores første workshop, som var en stor succes. Vi havde deltagere fra både Lyngåskolen

Læs mere

Dansk Komponistforening / DKF

Dansk Komponistforening / DKF Dansk Komponistforening / DKF DKFs puljer støtter komponister og projekter inden for kunstmusikkens genreområder: Partiturmusik Lydkunst Eksperimenterende elektronisk musik Beslægtede genrer Dansk Komponistforening

Læs mere

Med et livsnødvendigt tilskud fra Statens Kunstfonds scenekunstudvalg og fra Kultur-og Fritidsudvalget i Københavns Kommune til opstartsåret

Med et livsnødvendigt tilskud fra Statens Kunstfonds scenekunstudvalg og fra Kultur-og Fritidsudvalget i Københavns Kommune til opstartsåret TEaterøen ansøgning Teaterøen er Åben Med et stadigt stigende antal af kompagnier og brugere, arrangementer og gæster - med festivaler (17 gæstespil under den kommende CPH stage fx. og co-produktion med

Læs mere

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater.

VILDSKUD 2009. TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang VILDSKUD festival for uafhængigt teater. VILDSKUD 2009 TeaterHUSET og HUSET i Magstræde præsenterer i år for 6. gang. VILDSKUD er fire dages festival, hvor uafhængige scenekunstnere fylder HUSET med eksperimenterende teater og scenekunst. VILDSKUD

Læs mere

Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. november 2010

Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. november 2010 Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. november 2010 CD-PRODUKTION: NR. SAG INDSTILLING 1 I will Furnish Your Sunday Mornings

Læs mere

INTERACTIVE SPACES LAB

INTERACTIVE SPACES LAB INTERACTIVE SPACES LAB Dette er et katalog med udvalgte projekter fra Interactive Spaces Lab Mange af projekterne kan ses som videoer på vores vimeo-side: www.vimeo.com/ispaces Eller på vores vimeo-kanal

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand),

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr. 11 Regionshuset Viborg Oplevelsesøkonomi og Landdistrikter Skottenborg 26

Læs mere

Tilsanding af de frie kulturmidler. Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen

Tilsanding af de frie kulturmidler. Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen Tilsanding af de frie kulturmidler Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen Kulturforvaltningen, Aarhus Kommune September 2011 Indhold 1. Resume... 3 2. Indledning... 6 2.1 Budgetforligsteksten:

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Aarhus Kommune. Kulturevaluering Powered by Enalyzer Survey Solution

Aarhus Kommune. Kulturevaluering Powered by Enalyzer Survey Solution Aarhus Kommune Kulturevaluering 2013 24-06-2013 Powered by Enalyzer Survey Solution Gennemførselsstatistik Procent Antal Ikke svaret 14% 608 Vil ikke deltage 0% 0 Ufuldstændig 13% 577 Gennemført 73% 3246

Læs mere

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling Handlingsplan 2009-2011 Kunststyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3374 4500 Telefax 3374 4545 ks@kunst.dk

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 17. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde for 2011 med ansøgningsfrist den 27.

Kulturforvaltningen Side 1 af 17. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde for 2011 med ansøgningsfrist den 27. Kulturforvaltningen Side 1 af 17 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse 1 10-01799 2 10-01813 3 10-01814 4 10-01821 5 10-01828 Århus Kommunes Billedkunstudvalg Tænk,

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Att.: Lis Rom Andersen Ansøgning om økonomisk støtte til by-kunst projektet WE AArt. Vedlagt: Bilag 1 Et udvalg af potentielle kunstnere

Læs mere

Skisma. Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind

Skisma. Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind Skisma 06. - 30. juni 2019 hos Bladr PROJEKTBESKRIVELSE Bladr

Læs mere

Billedbølge over Midt- og Vestjylland

Billedbølge over Midt- og Vestjylland Kultur- og Fritidsudvalget Herning Kommune 07-03-2013 Billedbølge over Midt- og Vestjylland Ansøgning om 28 000 kr. til parafraseprojekt I forbindelse med Kulturfestivalen BØLGEN vil vi som Billedskoler

Læs mere

Kulturens Laboratorium. æstetiske læreprocesser i partnerskaber

Kulturens Laboratorium. æstetiske læreprocesser i partnerskaber INVITATION Kulturens Laboratorium æstetiske læreprocesser i partnerskaber Hvor: Magasinet/Kulturmaskinen, 5000 Odense Hvornår: 8. juni 2017 Arrangør: Kulturens Laboratorium, Kulturregion Fyn Pris: 625.-/725.-

Læs mere

Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010. D. 26. februar 2008/lra

Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010. D. 26. februar 2008/lra Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010 D. 26. februar 2008/lra Kunststyrelsen Den rullende handlingsplan er et dokument under samarbejdsaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013 En lærerguide 5xSOLO 2. marts-31. marts 2013 Introduktion I perioden 2. til 31. marts 2013 kan du og dine elever opleve udstillingen 5 X SOLO, der består af fem soloudstillinger med værker af fem forskellige

Læs mere

Scenekunst i Danmark veje til udvikling

Scenekunst i Danmark veje til udvikling Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 248 Offentligt 1 Scenekunst i Danmark veje til udvikling Høringssvar fra Dansens Hus Generelt er det glædeligt, at dansen er bragt på banen i denne rapport om

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her Projekt: Ud-over-KANten-puljen Ansøgt: 07-03-2017 (Kulturkanten.dk) Status: Ansøgning modtaget ID #: 68-15 Sådan søger du Ud-over-KANten-puljen KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2017-2020 er et

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN Indholdsoversigt 1. Projektbeskrivelse...3 2. Visuelle referencer...4 3. Inviterede kunstnere og links til deres ardejde...5 4. Budget og dokumentation...6+7 HASSE BRUUN

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 33 Mødedato: 01.02.2017 Tidspunkt:kl. 9-16 Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil

Læs mere

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune

Notat. KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune Notat Side 1 af 5 Til Til Kopi til Kulturudvalget Drøftelse Ib Christensen Henvendelse fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst vedrørende små storbyteatre i Aarhus Kommune. Baggrund:

Læs mere

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark w w w. o p g a n g 2. d k / t u r n e t e at e r teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark Slagkraft Humor Dialog BRINGER DEBATSKABENDE FORESTILLINGER OG FILMPRODUKTIONER OM KULTURMØDER

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder Notat Emne: Kulturpolitik 2013-2016 Til: Kulturudvalget. Temamøde om Kulturpolitik 23.04.2013 Kopi til: Kopi til Den 15. april 2013 Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder,

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

AUGUSTINUS FONDENS STØTTESTRATEGI

AUGUSTINUS FONDENS STØTTESTRATEGI AUGUSTINUS FONDENS STØTTESTRATEGI Augustinus Fondens støttestrategi tager udgangspunkt i fondens fundats: Fondens formål er at virke for almenvelgørende og humane, kunstneriske, videnskabelige eller deslige

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

Feltet "Der ansøges om følgende beløb i 2019" udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene.

Feltet Der ansøges om følgende beløb i 2019 udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene. ANSØGNING OM KURATERING TIL ÅBNE SCENE, GODSBANEN Ansøgningsfrist: 1. april 2018 Perioder, der kan søges kuratering til: 28. januar 17. april 2019 30. april - 5. maj 2019 14. - 18. maj 2019 29. maj - 18.

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

Kulturpuljen - Kvartals-uddeling februar 2015 for beløb over kr. Bevilget f/kolding kommune i 2013/14 Ansøgt andre. Ansøgt tilskud/unders

Kulturpuljen - Kvartals-uddeling februar 2015 for beløb over kr. Bevilget f/kolding kommune i 2013/14 Ansøgt andre. Ansøgt tilskud/unders Kulturpuljen - Kvartals-uddeling februar 2015 for beløb over 15.000 kr. Nr. Ansøger Musik 1. Værkstedet Gademix, Hanna Andresen, Junghansvej 121, Kolding Formål Vinterferie & Street Event 2015 "DIT og

Læs mere

1. Resume Det er et mål i Aarhus Kommunes kulturpolitik, at byens kulturtilbud har en høj kvalitet.

1. Resume Det er et mål i Aarhus Kommunes kulturpolitik, at byens kulturtilbud har en høj kvalitet. Notat Emne: Kunstfaglige evalueringer af kulturinstitutioner i Aarhus Til: Kulturudvalget d. 24. februar 2015 Side 1 af 8 Kunstfaglige evalueringer af kulturinstitutioner 2015/2016 1. Resume Det er et

Læs mere

FORSLAGETS ØKONOMISKE KONSEKVENSER (1.000 kr. ekskl. moms) Tekst Efterfølgende år Generator

FORSLAGETS ØKONOMISKE KONSEKVENSER (1.000 kr. ekskl. moms) Tekst Efterfølgende år Generator 14. maj 2019 Projektnavn: Generator som regionalt spillested Politikområde: Fritidslivspolitik Spillestedet Generator ønsker at blive regionalt spillested fra 2021. Der skal ansøges hos Kulturstyrelsen

Læs mere

Notat. Promus, Billedkunstcenteret, Litteraturcenteret og Scenekunstcenteret. Foretræde for Kulturudvalget

Notat. Promus, Billedkunstcenteret, Litteraturcenteret og Scenekunstcenteret. Foretræde for Kulturudvalget Notat Emne: Foretræde for Kulturudvalget Til: Kulturudvalget, til møde 5. februar 2013 Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice Den 1.2.2013 Promus, Billedkunstcenteret,

Læs mere

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem

Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011. Udenfor hjem Kirsten Rotbøll Lassen www.kirstenrlassen.dk Det Danske institut i Athen Oktober 2011 Udenfor hjem Jeg boede på det danske institut i en måned. Det har været et meget spændende og udbytterigt ophold for

Læs mere

Et rigt og udviklende kulturliv

Et rigt og udviklende kulturliv Et rigt og udviklende kulturliv Kulturpolitik for Region Midtjylland 2016 SAM SPIL VIKLING VÆRK SYN TALENT OG NET KREATIVITET Region Midtjylland Regional Udvikling www.ru.rm.dk Ny kulturpolitik for Region

Læs mere

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

Fra Rådet: Rune Gade, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, Erik Bach, John Frandsen og Camilla Christensen, Jan Thielke og Rikke Juellund

Fra Rådet: Rune Gade, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, Erik Bach, John Frandsen og Camilla Christensen, Jan Thielke og Rikke Juellund Statens Kunstråd Møde nr. 28 Mødedato: 9. oktober 2013 Deltagere: Fra Rådet: Rune Gade, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, Erik Bach, John Frandsen og Camilla Christensen, Jan Thielke og Rikke Juellund Fra

Læs mere

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling'

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Dette bilag består af 3 dele, som skal udfyldes: Del 1: Projektbeskrivelse Del 2: Budget Del 3: Finansiering PROJEKTBESKRIVELSE Titel

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål. Udpegning af nye medlemmer til. Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget. for perioden

Ofte stillede spørgsmål. Udpegning af nye medlemmer til. Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget. for perioden Ofte stillede spørgsmål Udpegning af nye medlemmer til Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget for perioden 2014-2017 Efterår 2013 1 Ofte stillede spørgsmål Hvorfor har Aarhus Kommune tre kunstfaglige

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune

Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune HUSKUNSTNERFORLØB Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune Stevns har en særlig tiltrækningskraft blandt andet grundet sin natur; både den rå natur ved Stevns

Læs mere

INTERNATIONAL STØTTEGUIDE - MUSIK

INTERNATIONAL STØTTEGUIDE - MUSIK INTERNATIONAL STØTTEGUIDE - MUSIK Statens Kunstråds Musikudvalg International musikformidling Genre: Klassisk og tidlig musik. Hvad kan der søges til: Der kan søges om støtte til danske professionelle

Læs mere

kulturelt Samråd Dato 7. september 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 2 Fraværende: Steen Jensen Stedfortræder

kulturelt Samråd Dato 7. september 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 2 Fraværende: Steen Jensen Stedfortræder Referat Kulturelt Samråd kulturelt Samråd Dato 7. september 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 2 NB. Fraværende Steen Jensen Stedfortræder Medlemmer Henrik Melchiorsen - Formand Poul

Læs mere

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 15. marts For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 15. marts For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget 15. marts 2010 For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen 25. Tilskud fra Start, forsøgs- og udviklingspuljen 57 26. Små tilskud 2010, 1. runde 58 27. Talentudvikling

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur H.C. Andersen Lykke-Peer Lykke-Peer er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om hovedpersonen Peers opstigen til en fremtrædende operasanger og komponist. Den kendte

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea

Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea I teatergruppen Batida har vi igennem lang tid haft et stort ønske om at bygge en kunstnerisk bro til Nordkorea. I foråret 2012 lykkedes det, efter

Læs mere

Udstillingsprogram 2017/2018

Udstillingsprogram 2017/2018 KVADRAT16 ønsker at udstille etablerede kunstnere - men vil også have fokus på det marginale, og ikke kun det eksponerede. Målet med udstillingsprogrammerne for 2017 og 2018 er at byde på bredde og variation

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 16. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde 2009 med ansøgningsfrist 1.

Kulturforvaltningen Side 1 af 16. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde 2009 med ansøgningsfrist 1. Kulturforvaltningen Side 1 af 16 1 08-01948 2 08-01891 3 08-01925 4 08-01858 5 08-01865 6 08-01885 7 08-01887 8 08-01896 Spring09 ved Kunstnernes Påskeudstilling Spring09 Rasmus Søndergaard Johannsen Spring09

Læs mere

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik December 2013 Odense Magasinet Nøddebo Præstegård Fynske Årbøger LitNet Teater 95b Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik Jul på gamle postkort 1 Historiefortæller Jens Peter Madsen Månedens Kunstner

Læs mere

REFERAT. Billedkunstrådet

REFERAT. Billedkunstrådet REFERAT Billedkunstrådet mandag d. 31. august 2015 kl. 09:00 Lemtorpskolen Mødet hævet kl. 11:00 Deltagere og afbud: Amanda Christensen Gerd Rathje Klavs Weiss Kristian Tikøb Lars Olsson Michael Bank Christoffersen

Læs mere

Målrettet uddannelse i sponsering og fundraising for kulturaktører

Målrettet uddannelse i sponsering og fundraising for kulturaktører Målrettet uddannelse i sponsering og fundraising for kulturaktører Hvad er kultur & kapital? Kultur & Kapital er et målrettet kursustilbud til kulturorganisationer, der arbejder med ekstern finansiering

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

Kulturelt Samråd Dato 14. december Tid 16:30. Sted. ML-FRE-Rådhus 0.28 Partirum/Mødelokale

Kulturelt Samråd Dato 14. december Tid 16:30. Sted. ML-FRE-Rådhus 0.28 Partirum/Mødelokale Referat Kulturelt Samråd 14-12-2010 Dato 14. december 2010 Tid 16:30 Sted. NB. Fraværende ML-FRE-Rådhus 0.28 Partirum/Mødelokale Pernille Munch, Jens Porsborg, Alice Thaarup Stedfortræder Medlemmer Poul

Læs mere

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling på møde i Udvalget for kultur og planlægning d. 4. juni 2013. A. sart Danseteater - 13/12988 sart Danseteater søger produktionstilskud på

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her Projekt: Ud-over-KANten-puljen Ansøgt: 27-02-2017 (Kulturkanten.dk) Status: Ansøgning modtaget ID #: 68-10 Sådan søger du Ud-over-KANten-puljen KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2017-2020 er et

Læs mere

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Med støtte fra Interkulturelt Center og Statens Kunstfond var ASSITEJ Danmark i april 2015 vært for fem cubanske scenekunstneres

Læs mere

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde

20. maj 2015 EM 2015/xx. Kapitel 1 Anvendelsesområde 20. maj 2015 EM 2015/xx Forslag til: Inatsisartutlov om kunstnerisk virksomhed Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Kunstnerisk virksomhed omfatter aktiviteter inden for følgende kunstområder: 1) Arkitektur.

Læs mere

Bettina Skaaning. Kære Marianne og Nanna

Bettina Skaaning. Kære Marianne og Nanna Bettina Skaaning Fra: Bettina Skaaning Sendt: 28. september 2016 10:25 Til: Bettina Skaaning Emne: VS: Notat om KITs bevillinger 2017-20 Vedhæftede filer: Notat om KIT 2017-2020 til Københavns Kommune.docx

Læs mere

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Formål Nordisk Kulturfond har til formål at fremme det kulturelle samarbejde mellem de nordiske lande Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige samt Færøerne,

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby

Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Ansøgning til Københavns Kommune om støtte til realiseringen af udstillingen Magma Et samarbejde mellem kunstnerne Fryd Frydendahl og Absalon Kirkeby Bladr 24.08.18-14.09.18 MAGMA Udstillingen Magma er

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 6. december 2012 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 6. december 2012 Tidspunkt: Kl. 11.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

SKYERNE og HAVETS TRÆ

SKYERNE og HAVETS TRÆ Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave marts 2013 Ansøgningen mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Titel på projektet SKYERNE og HAVETS TRÆ Beløb, der ansøges om i Ud-over-KANten-puljen 10.000

Læs mere

FIND THE TRUTH stecherinsti.com

FIND THE TRUTH stecherinsti.com FIND THE TRUTH 3 FIND THE TRUTH stecherinsti.com Drømmer du om at finde ind til sandheden i dit liv, realisere dit potentiale og gå efter det, der gør dig lykkelig og giver glæde, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

Først Gavin Brian skriver til

Først Gavin Brian skriver til Emne Fokuspunkter Skribent 1) Ideen bag Images 2016 CKUs vision med IMAGES er, at den på sigt udvikles til Europas mest attraktive kunstneriske platform for nye talenter fra Afrika, Mellemøsten og Asien

Læs mere

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016 2 DØDEN den sidste udflugt Temauger på biblioteket 29. marts - 10. april 2016 DØDEN den sidste udflugt Samtalesaloner Kulturcafé Foredrag om tab og sorg En retsmediciners hverdag Skæld ud på Gud Børneteater

Læs mere

Børnekultur i hele landet. Konference om børnekulturens rolle i kommunalreformen. Mandag den 29. maj 2006, kl. 10.00 17.

Børnekultur i hele landet. Konference om børnekulturens rolle i kommunalreformen. Mandag den 29. maj 2006, kl. 10.00 17. Børnekultur i hele landet Konference om børnekulturens rolle i kommunalreformen Mandag den 29. maj 2006, kl. 10.00 17.00 Filmby Århus Børnekulturens Netværk og Børne- og Kulturchefforeningen arrangerer

Læs mere