IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER"

Transkript

1 IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER Projekt : Tagudskiftning m. intern udvidelse i forhal Projekt : Tilbygning med springhal

2 1 HISTORIE / BAGGRUND skøjtehal svømmehal Idrætscenteret i Grenaa blev bygget i og er resultatet af en indbudt konkurrence, som omfattede en helhedsplan med flere bygninger til idrætsformål, herunder svømmehal og skøjtehal. Tanken var at hele idrætsområdet skulle fremstå som en arkitektonisk helhed og etableres i etaper. Oplægget er tegnet af Knud Holscher og Svend Axelsson, som var toneangivende arkitekter for tiden. Hallerne, hvoraf kun den ene er bygget, er opført efter et bygningskoncept, hvor hallen er opspændt mellem to store vange mure. Det var på den måde tanken, at man forholdsvis nemt kunne udbygge mellem murene (i murenes retning). Bygningen er udført med et stramt geometrisk udtryk, hvor de store murflader dog er med til at give variation og samler den store cortentagflade. Over tid er der opstået behov for mere plads og som det sker med mange bygninger, er der bygget ad-hoc typisk pga. økonomiske og tidsmæssige aspekter, hvorfor det oprindelige stramme og helhedsorienterede udtryk efterhånden er blevet brudt. Særligt er forhallen blevet brudt op i sin rumlige oplevelse. TAGET Kendetegnende for bygningen og perioden, hvor den er opført, er, at den er opført med slidstærke kvalitetsmaterialer. Dog har cortentaget efterhånden udstået sin levetid (33 år) og man står overfor en udskiftning. Idrætshal I denne forbindelse er det nærliggende at forholde sig til det stigende behov for plads, ligesom at overveje hvorledes indgangsparti(er) kan gøres mere synlige. Det er ligeledes oplagt at genindføre et mere helhedsorienteret udtryk, særligt rumoplevelsen i forhallen og den udefrakommende ankomstzone. SPINGHAL - EN NY TILBYGNING Projektet med udskiftning af tag og medfølgende udbygning af forhal blev startet op i starten af I mellemtiden har man set et voksende behov for tilføjelse af en springhal. Projektet er således startet op i februar 2016 og præsenteres nu sammen med udvidelsen af forhallen. Tilbygningen bygger på de samme principper som udvidelsen af forhallen, hvor der arbejdes med en holistisk tilgang - en visuel sammenhæng mellem den oprindelige bygning og dens tilbygninger og tiltag. Helhedsplan (modelfoto) fra vinderforslag til indbudt konkurrence 1979

3 2 OVERORDNET KONCEPT Det overordnede koncept er enkelt og let forståeligt, hvilket er med til at give bygningen sin stærke karakter. Konceptet består i sin enkelhed i at bygningen er udspændt mellem 2 vange mure i rød tegl og afsluttet med cortenstål i begge ender. afsluttende cortenstålstag mur vange bygningsmasse udspændt mellem mur vanger mur vange afsluttende cortenstålstag

4 3 MASTERPLAN OPRINDELIGT KONCEPT IDAG Siden 1981 er der efterhånden kommet mange bygninger til området, herunder en svømmehal, hvor man har valgt at gå i en anden retning end den oprindelige helhedsplan. Det betyder at den signifikante bygning står alene i sit udtryk og for at området ikke skal opleves som rodet, er det vigtigt at man ved udbygning styrker det oprindelige koncept. DET OPRINDELIGE KONCEPT Det oprindelige koncept er enkelt og giver bygningen sin stærke karakter, hvorfor der tages udgangspunkt heri: _De store vange mure hvor imellem bygningsmassen udspændes bibeholdes og øges. _Taget nyfortolkes i forhold til lysindtag og pladsbehov, men udføres fortsat i cortenstål, som reference til det oprindelige byggeri. _Spær, som udskiftes eller tilføjes, udføres med de eksisterende spærs udtryk.

5 4 FREMTID A FREMTID B 2 OPLÆG - FORHAL & ANKOMSTZONE I forhold til ankomstzone og forhal er der udarbejdet 2 oplæg: _A, det første oplæg, hvor tagfladen oversættes til en facade, som buer og derved skaber mere plads og en logisk ankomstzone. Oplægget tager udgangspunkt i, at den sydlige vange mur forlænges og at der skal skabes mere plads og lys i den oprindelige forhal. _B, et oplæg, som opstod som følge af et brugermøde, hvor oplæg A blev præsenteret og rigtig godt modtaget. Buen fra oplæg A forlænges, således at der skabes en fælles ankomst om man skal i svømmehal, idrætscenter eller videre til Campus. Stykket hvormed buen forøges tænkes som et overdækket uderum. FREMTIDIGE PLADSBEHOV For at forebygge ad-hoc løsninger i fremtiden, tilgodeser begge løsninger en del nye kvadratmeter på store regulære flader. Der er flere muligheder, alt afhængig af i hvilken udstrækning man ønsker at imødekomme fremtidige pladsbehov. SPRINGHAL Tilbygningen af springhallen tilføjes som en forlængelse af den vestlige del af idrætscenteret, altså der udvides som oprindelig planlagt ved at fortsætte murvange, hvor imellem bygningen udspændes. Der afsluttes med en vestlig facade i cortenstål, bygget efter samme princip som forhallens bue - dvs. lodret cortén foroven og glas forneden. Der bygges direkte videre med den gamle facade, som nu fremstår som en intern væg. Overgangen mellem de gamle og de nye murvange adskilles med et lysbånd på tvær af bygningen.

6 5 VERSION B Version B arbejder med en buet facade i cortenstål, som en nyfortolkning af det eksisterende cortentag. Facaden forholder sig til trappetårnet mod nord og omfavner ankomstzonen, ved at trække en bue øst. Herved forlænges den sydlige mur og det oprindelige koncept, hvor murene fungerer som vange, bibeholdes. Det monumentale udtryk, som det eksisterende cortentag giver, bliver i høj grad videreført i denne løsning. Den buede facade forholder sig endvidere til den nye planlægning af udenomsarealer med cirkelbede. Forhallen bygges op med ialt 2 etager, som ud over stueplan giver ca. 400 m2 pr. etage. Ialt ca. 800m2 over stueplan. Stueplanen udnyttes til mere generelle formål - dog primært som ankomstzone, hvortil der tilknyttes flere toiletter, kontorer, fysioterapi, garderobe, legeområde til børn evt. cafeområde med automater osv. Buen skaber ankomstzonen, hvor til man bliver ledt helt naturligt. Man ankommer i et stort højt rum og får derved med det samme fornemmelsen af bygningens skala og en behagelig rumlig oplevelse, hvor man nemt kan overskue adgang til de forskellige aktiviteter. Lyset i facaden skabes bla. ved at slidse cortenstålet op i variable bredder afhængigt af behov. Endvidere fremstår den nedre del af facaden i glas (i en etages højde). 1. og 2. sal er forsynet med glas, der hvor de ikke slutter direkte op på den ydre facade. Version B_stueplan Den blå farve angiver det område, der kan inddrages til nye/omrokerede formål

7 6 VERSION B EDB/Teknik ca. 10m2 Version B_1. sal Den blå farve angiver det område, der kan inddrages til nye/omrokerede formål. (Områdes kan evt. varieres i størrelse.) Version B_2. sal Den blå farve angiver det område, der kan inddrages til nye/omrokerede formål. (Områdes kan evt. varieres i størrelse.

8 7 FORHALLEN - VERSION B Nyindrettet forhal set fra ankomstzonen.

9 8 OPTION PÅ INDSKUDTE DÆK STØRRELSER VERSION C Det er som nævnt muligt at udvide 1. og 2. sals dæk, enten med et større dæk, som vist på denne side, som stadig tillader et fornuftigt ankomstrum i fuld bygningshøjde. Alternativt kan dækkene trækkes helt ud, hvilket dog vil forringe den rumlige og arkitektoniske oplevelse. Dækket som vist på denne side giver omk. 100 m2 mere pr. dæk end som vist på side 6. Et fuldtdækkende dæk giver omk. yderligere 100m2. Udvidet dæk Den blå farve angiver det område, der kan inddrages til nye/omrokerede formål. (her ca. 100m2 tillagt til oplæg s. 6 pr. dæk)

10 9 FORHALLEN - VERSION C Nyindrettet forhal set fra ankomstzonen. (Dæk udvidet med ca. 100m2 ift. version B)

11 10 SPRINGHAL Tilbygningen af springhallen tilføjes som en forlængelse af den vestlige del af idrætscenteret, altså der udvides som oprindelig planlagt ved at fortsætte murvange, hvor imellem bygningen udspændes. Der afsluttes med en vestlig facade i cortenstål, bygget efter samme princip som forhallens bue - dvs. lodret cortén foroven og glas forneden. Der bygges direkte videre med den gamle facade, som nu fremstår som en intern væg. Overgangen mellem de gamle og de nye murvange adskilles med et lysbånd på tvær af bygningen. Mod syd tilføjes en bygning i tegl, som åbnes op mod springhallen. Bygningen indeholder bl.a. omklædningsfaciliteter og toiletter i stueplan. Endvidere øger den tilløbsmulighederne til springbanerne, og man kan disponere om der er behov for depot eller lignende. På 1. sal er der plads til rytme-gymnastik med tilhørende depot. Der er fra 1. sal udkig ud over hallen. I selve hallen er det naturligvis springbaner, trampoliner og grave som udfylder rummet - men der er ind mod den eksisterende hal gjort plads til tilskuere eller opvarmningsbane afhængigt af behov.

12 11 SPRINGHAL 1. SAL 1. sal udnyttes til rytme og giver ca. 360m2 Der er udkig ud over selve springhallen og omklædningsfaciliteter i stueplan.

13 12 PRINCIPSNIT SPRINGHAL Bygningen føres videre i samme højde som den eksisterende hal og søjle/bjælkekonstruktionen gentages i udtryk for at skabe helhed. Tilbygningen og den eksisterende bygning bindes sammen med et lysbånd, som føres i fuld facadehøjde samt tag. Dette angiver en overgang samtidig med at det samler.

14 13 SPRINGHALLEN View mod syd - ned mod rytmedæk.

15 14 SPRINGHALLEN View mod nord - mod trampolinerne

16 15 HELHEDEN - NY ANKOMSTHAL VERSION A View mod syd.

17 16 HELHEDEN - NY ANKOMSTHAL VERSION B View mod syd (Sammenslutning med svømmehal skal bearbejdes yderligere).

18 17 HELHEDEN - NY SPRINGHAL View mod sydøst.

IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER

IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER IDÉOPLÆG GRENAA IDRÆTSCENTER Tagudskiftning med intern udvidelse 1 HISTORIE / BAGGRUND Idrætscenteret i Grenaa blev bygget i 1980-81 og er resultatet af en indbudt konkurrence, som omfattede en helhedsplan

Læs mere

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 , STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 INDHOLD 03 SITUATIONSPLAN 1:500 04 FUGLEPERSPEKTIV SET FRA NORDØST 05 IDÉ GRUNDLAG 06 AULA & CAFEMILJØ #1 07 AULA & CAFEMILJØ

Læs mere

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne.

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne. Udbygning af Falkonergårdens Gymnasium Ens Men Forskellige Vores forslag til Falkonergårdens Gymnasiums nye udvidelse består af en ombygning af østfløjen til seks nye klasselokaler med tilhørende grupperum,

Læs mere

BILAG 1 POST HOTEL NYE KVISTE

BILAG 1 POST HOTEL NYE KVISTE BILAG 1 POST HOTEL NYE KVISTE Perspektiv fra nord Perspektiv fra øst Perspektiv fra sydvest Eksisterende kviste og taghætter Illustration - Eksisterende tagkvist Illustration - Ny kvist Kviste i øvre tagflader

Læs mere

Cederfeldsgade, Aarup

Cederfeldsgade, Aarup Cederfeldsgade, Aarup Vurderingskriterier Arkitektonisk kvalitet Vurdering Projektet rummer ikke særlige arkitektoniske kvaliteter, der kan fremhæves, og der er ikke tale om en særlig arkitektur, hvor

Læs mere

FORUNDERSØGELSE_VOLUMENSTUDIE

FORUNDERSØGELSE_VOLUMENSTUDIE UDVIDELSE AF BEHANDLERHUSET DOKKEN FORUNDERSØGELSE_VOLUMENSTUDIE 2 scenarier_arealstudier Dato 23.09.018 Sagsnr. 302131-1 PROGRAM Behandlerhuset Dokken på Havnen i Thisted er en succes for det sundhedsfaglige

Læs mere

Om-tilbygning af ejendommen Bankvej 1, Skagen. Åben sag

Om-tilbygning af ejendommen Bankvej 1, Skagen. Åben sag Om-tilbygning af ejendommen Bankvej 1, Skagen Sagsfremstilling Bygningen er en del af et større bygningskompleks, der er opdelt i ejerlejligheder. Den seneste anvendelse har været uddannelsesinstitution

Læs mere

UDVIKLING. Horsensvej 2 i Odder. 9. maj 2019

UDVIKLING. Horsensvej 2 i Odder. 9. maj 2019 UDVIKLING Horsensvej 2 i Odder 9. maj 2019 HORSENSVEJ SKOVLY Grundareal iflg. BBR: 4.759 m² SØNDERBAKKEN Der foreligger ikke lokalplan for området. Grunden er dog omfattet af Kommuneplan 2017-2029 OdderKommune

Læs mere

PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG

PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG FORELØBIG HELHEDSPLAN ARKITEKTBILAG 02 AUGUST 2017 UDDRAG AF UDVALGTE SIDER KONTEKST 3-4 etagers boligblokke Røde/gule murede facader Røde saddeltage Hvide vinduer

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

(99)1.1 (99)1.1. Ny tilbygning Hal C. Eks. bygning. Rampe. Eks. hal B. Hytter. Eks. hal A. Eks. bygning. Eks. bygning Eks. bygning. Eks.

(99)1.1 (99)1.1. Ny tilbygning Hal C. Eks. bygning. Rampe. Eks. hal B. Hytter. Eks. hal A. Eks. bygning. Eks. bygning Eks. bygning. Eks. Belægning langs ny hal (99)1.1 Ny tilbygning Hal C Ombygning af eks. på 1. sal Rampe Eks. hal B Eks. hal A Hytter Eks. P-plads Eks. P-plads Situationsplan - Skitseforslag rev.a (99)1.1 (99)3.1 Rampe til

Læs mere

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen,

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, Hal Ege Hallen Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, 15.03.05 I forbindelse med udarbejdelsen af den samlede helhedsplan for Hald Ege Hal og Hald Ege Skole tager dette delprojekt for udvidelsen

Læs mere

N Y T H J E R T E H U S. aarhusarkitekterne

N Y T H J E R T E H U S. aarhusarkitekterne N Y T H J E R T E H U S aarhusarkitekterne 22.05.08 architects aa-a.dk NYT HJERTEHUS Region Sjælland Roskilde Sygehus Køgevej 7-13 4000 Roskilde Tlf.: 46 32 32 00 www.rs-roskilde.dk Arkitekt Aarhus Arkitekterne

Læs mere

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017 SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND Juni 2017 INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER

Læs mere

Drøftelse af lokalplan for Vellerup Sommerby

Drøftelse af lokalplan for Vellerup Sommerby Drøftelse af lokalplan for Vellerup Sommerby NOTAT Bilag 1: Baggrundsviden om udvikling i sommerhusområder Bilag 1 har til formål, at redegøre for den udvikling, som finder sted i sommerhusområder. Redegørelsen

Læs mere

Tobaks BYEN Boligområde d. 24 April 2015 1

Tobaks BYEN Boligområde d. 24 April 2015 1 TobaksBYEN Boligområde d. 24 April 2015 1 Tobaksbyen//23. April 2015//skala arkitekter 2 Identitet, Tæthed & Variation Fremtidens Tobaksbyen er placeret i et dynamisk felt mellem villakvarterer, industri/erhverv

Læs mere

ARKITEKTUR OG MATERIALER: HOVEDIDÉ OG DISPONERING:

ARKITEKTUR OG MATERIALER: HOVEDIDÉ OG DISPONERING: HOVEDIDÉ OG DISPONERING: Dette projekt anviser et konkret forslag til bebyggelse af grunden på Herningvej, mellem Skaadsmosevej og Glentevej i Ringkøbing. Forslaget anviser etablering af butiksarealer,

Læs mere

Plan for bibliotek/borgerservice i Højbjerg samt sporten og de grønne områder i Lyseng.

Plan for bibliotek/borgerservice i Højbjerg samt sporten og de grønne områder i Lyseng. Udkast, 14. august 2014 Helhedsplan Plan for bibliotek/borgerservice i Højbjerg samt sporten og de grønne områder i Lyseng. - Fordi der er mange ønsker - Fordi de første skridt skal ses langsigtet - Fordi

Læs mere

centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNINGVEJ I RINGKØBING PROJEKTMATERIALE

centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNINGVEJ I RINGKØBING PROJEKTMATERIALE centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNGVEJ I RGKØBG UDARBEJDET AF: SKALA ARKITEKTER A/S ALLÉGADE 2 8700 HORSENS FOR: BOKA HOLDG A/S TELEHØJEN 6 5220 ODENSE HOVEDIDÉ OG DISPONERG: Dette prospekt

Læs mere

VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER?

VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER? ? VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER? HVAM ARKITEKTER & INGENIØRER Tegnestue med 30 års erfaring Ungt team af arkitekter, ingeniører og konstruktører samlet under ét tag Arbejder med den nyeste teknologi

Læs mere

SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND

SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER 20 BOLIGTYPEPLANER

Læs mere

FOLKETEATRET FACADE OG FOYER

FOLKETEATRET FACADE OG FOYER FOLKETEATRET FACADE OG FOYER OKTOBER 2013 NY FOYER MED PROJEKTET ØNSKER FOLKETEATRET: FØR / FLOW At åbne foyeren op og skabe sammenhæng i funk!oner At gøre teatret ak!vt i gadebilledet (bearbejdning af

Læs mere

Byhallen i Kolind. Skitseprojekt 28.05.2013 / KRADS

Byhallen i Kolind. Skitseprojekt 28.05.2013 / KRADS Byhallen i Kolind Skitseprojekt 28.05.2013 / KRADS Skitseforslag Byhallen i Kolind. Skitseforslag for Byhallen i Kolind er tegnet på baggrund af en forudgående dialog med Byhallens bestyrelse og Syddjurs

Læs mere

VESTERVANG SKOLE, VIBORG KOMMUNE NYT FAGLOKALEOMRÅDE TIL NATURFAG

VESTERVANG SKOLE, VIBORG KOMMUNE NYT FAGLOKALEOMRÅDE TIL NATURFAG Udbygning af Vestervang Skole, Viborg - Etape 1 - nyt faglokaleområde til naturfag Nærværende materiale udgør dispositionsforslaget for 1. etape i udbygningen af Vestervang Skole til tre spor fra 0. -

Læs mere

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor Idéforslag I det følgende gennemgås et forslag til udvidelse af kirkecenteret med et provstikontor. Forslaget tager udgangspunkt i de krav og ønsker der er

Læs mere

Skipperstræde 16, ansøgning om lokalplangodkendelse

Skipperstræde 16, ansøgning om lokalplangodkendelse 11. august 2017, ansøgning om lokalplangodkendelse Vi har den 1. juni 2017 købt grunden af Theis Chrillesen. Grunden har en noget særpræget facon, og derfor søger vi dispensation fra lokalplan 25 for at

Læs mere

F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Nyt Kirke- og kulturhus i Vinderup. Perspektiv set fra syd-vest

F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Nyt Kirke- og kulturhus i Vinderup. Perspektiv set fra syd-vest F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P Perspektiv set fra syd-vest N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P - Denne skitsemappe indeholder et forslag

Læs mere

Spurvelund Børnehus + Udvidelse af Spurvelundskolen Orientering om projekterne 17/12 2012

Spurvelund Børnehus + Udvidelse af Spurvelundskolen Orientering om projekterne 17/12 2012 Spurvelund Børnehus + Udvidelse af Spurvelundskolen Orientering om projekterne 17/12 2012 Behov Nyt børnehus og skoleudvidelse Børnehuset Fakta Skoleudvidelsen Fakta Etablering af nyt børnehus ved Spurvelundskolen:

Læs mere

N Y T K O N T O R H U S

N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S SILKEBORGVEJ PROJEKTUDVIKLING TOTALENTREPRENØR ARKITEKT Kontorhus Forslag 4 Kontorhus Forslag 5 NYT KONTORHUS Domicilbygning med mulighed for individuelle

Læs mere

bofællesskab musicon indfaldet 6a-6b

bofællesskab musicon indfaldet 6a-6b Vandkunsten 21.09.2018 bofællesskab musicon indfaldet 6a-6b parkering p-hus grønningen legeplads adgang fælleshus passage terrasse adgang dyrkning ressourceplads adgang passage stræde adgang cykelparkering

Læs mere

Carl Nielsen Hallen. Ny og ombygningsplan. September 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling. DGI Faciliteter & Lokaludvikling

Carl Nielsen Hallen. Ny og ombygningsplan. September 2014. DGI Faciliteter & Lokaludvikling. DGI Faciliteter & Lokaludvikling Carl Nielsen Hallen Ny og ombygningsplan September 2014 - Projektværksted og tegnestue Bo Fisker Projektleder tegnestuen Bo.Fisker@dgi.dk Finn Refslund Arkitekt MAA Finn.Refslund@dgi.dk Netværk tegnestuen

Læs mere

S t o r e K r o Ombygning og nybygning

S t o r e K r o Ombygning og nybygning Dato: 2011-06-10 1 Store Kro Kroens historie Kong Frederik d. 4 opførte Store Kro i 1719-1722 som overnatingssted for slottets gæster. Kroen blev indviet ca. et halvt år efter Fredensborg Slot og hofbygmester

Læs mere

SvømmeTagets markante indgang er en hyldest til såvel den eksisterende bygning med sin bølgende tagform, men også det fysiske svømmetag og derved

SvømmeTagets markante indgang er en hyldest til såvel den eksisterende bygning med sin bølgende tagform, men også det fysiske svømmetag og derved SvømmeTagets markante indgang er en hyldest til såvel den eksisterende bygning med sin bølgende tagform, men også det fysiske svømmetag og derved brugen af bygningen... TEAM : Entreprenør Arkitekt Ingeniør

Læs mere

Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 15. SDR. VANG SKOLE. Sdr. Vang 32, 6000 Kolding

Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 15. SDR. VANG SKOLE. Sdr. Vang 32, 6000 Kolding Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 214-221 Bind III 15. SDR. VANG SKOLE Sdr. Vang 32, 6 Kolding Sdr. Vang skole kan dateres tilbage til 1911 og der er siden foretaget udvidelser og

Læs mere

Kulturhistorisk værdi 2 Kulturhistorisk vurdering Bygningen er et fint eksempel på det hospitalsbyggeri, som amterne

Kulturhistorisk værdi 2 Kulturhistorisk vurdering Bygningen er et fint eksempel på det hospitalsbyggeri, som amterne Alléen 14 - Lindely Beskrivelse Alléen 14, 1841 ff. Alléhuset Generel: Grundmuret, gulmalet længehus i 1½ etage over høj kælder. Profileret og hvidmalet hovedgesims. Sokkel af tilhugne granitsten. I gadefacaden

Læs mere

THRIGEFIRKANTEN HØRINGSMATERIALE VEDR. BOLIGER I BYGGEFELT A

THRIGEFIRKANTEN HØRINGSMATERIALE VEDR. BOLIGER I BYGGEFELT A A3 THRIGEFIRKATE HØRIGSMATERIALE VEDR. BOLIGER I BYGGEFELT A3 25.01.2019 Indhold Byggefelt A3 3 Situationsplan 6 Lokalplansforhold 7 Designforslag 9 Facade 11 Skyggeanalyse 14 Sammenligning 16 Side 2 Byggefelt

Læs mere

LYSHOLM SKOLE - Vurdering af bygningsbevaringskvalitet

LYSHOLM SKOLE - Vurdering af bygningsbevaringskvalitet BYPLANKONSULENT ARKITEKT M.A.A. CLAUS LORANGE CHRISTENSEN APS Registrant udarbejdet for Faxe Kommune - Maj 2013 LYSHOLM SKOLE - Vurdering af bygningsbevaringskvalitet STED: Lysholm Skolevej 10, 4690 Haslev

Læs mere

F O R S L A G T I L K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Vinderup Kirke- og kulturhus - rev.1d3. Perspektiv set fra syd-vest

F O R S L A G T I L K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Vinderup Kirke- og kulturhus - rev.1d3. Perspektiv set fra syd-vest F O R S L A G T I L K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P Perspektiv set fra syd-vest K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P NORD - Nyt Kirke- og Kulturhus - KIRKEHAVE m. bålsted,

Læs mere

Tegninger. Indholdsfortegnelse

Tegninger. Indholdsfortegnelse Tegninger Dette er præsentationsmappen til projektet PULSEN. Den indeholder først en kort oversigt over designprocessen og herefter planer, opstalter og snit samt rumlige afbildninger og stemningsbilleder

Læs mere

Notat om eventuelle behov for bygningsændringer

Notat om eventuelle behov for bygningsændringer 22. september 2010 Notat om eventuelle behov for bygningsændringer Generelt Skoler Bygge- og anlægsomkostningerne for nybyggeri af skoler er for 2010 i størrelsesordenen kr. 13.000 pr m2 og hertil kommer

Læs mere

DECEMBER 2013 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG. www.h-e.dk tlf. 86168836

DECEMBER 2013 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG. www.h-e.dk tlf. 86168836 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG www.h-e.dk tlf. 86168836 INDHOLD Projektbeskrivelse Side 4 Situationsplan Side 5 Rumlige gengivelser Side 6 Stueplan Side 10 Stueplan ny hal Side 12 1. salsplan Side

Læs mere

S t a r u p N y D a g I n s t i t u t i o n > > D i s p o s i t i o n s f o r s l a g

S t a r u p N y D a g I n s t i t u t i o n > > D i s p o s i t i o n s f o r s l a g S t a r u p N y D a g I n s t i t u t i o n > > D i s p o s i t i o n s f o r s l a g 2603.2010 I vores nye hule er der en lampe som kun kan lyse når solen skinner. - så når lyset i hulen går ud, prøver

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

Appendiks 1 Analyse af bueskydningsfaciliteter placeret ved Taastrup Idrætscenter. DGI Facilitetsudvikling

Appendiks 1 Analyse af bueskydningsfaciliteter placeret ved Taastrup Idrætscenter. DGI Facilitetsudvikling Appendiks 1 Analyse af bueskydningsfaciliteter placeret ved Taastrup Idrætscenter DGI Facilitetsudvikling 1 P-pladser aktivitets og fordelings klubhus svømmehal idrætscenter hal og ophold byggefelt 1 byggefelt

Læs mere

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Sønderkærskolen Adresse Placering Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Sønderkærskolen er bygget i etaper, bygningen mod gaden er fra 1926, i 1949

Læs mere

Bogdepot skal flyttes tættere på elevator i kælderen. Det skal være min. 200 m 2 bogdepot.

Bogdepot skal flyttes tættere på elevator i kælderen. Det skal være min. 200 m 2 bogdepot. Campusbyggeriet Nedenstående liste er en oversigt over de beslutninger, som er taget af projektgruppen efter modtagelse af dispositionsforslag (beslutninger pr. 10. april). Derefter følger en oversigt

Læs mere

Kreativrum S23. Indgang. lift. Udvidelse af vandrehal 95kvm. Auditorium m. 55 pladser 80kvm (inkl. rampe) siddetrappe. glasfoldevæg.

Kreativrum S23. Indgang. lift. Udvidelse af vandrehal 95kvm. Auditorium m. 55 pladser 80kvm (inkl. rampe) siddetrappe. glasfoldevæg. Kreativrum S23 Indgang Udvidelse af vandrehal 95kvm siddetrappe Auditorium m. 55 pladser 80kvm (inkl. rampe) lift glasfoldevæg Vandrehallen Ny personaleforberedelse (19 pladser) 57kvm 77kvm 64kvm 70kvm

Læs mere

thurøvej

thurøvej thurøvej 13-15 Skitseforslag 03.02.2015 1 EKSISTERENDE FORHOLD Frederiksberg er en tæt og stort set færdig bygget by, og kommunegrænsen er hele vejen omkranset af København. Derfor er det på Frederiksberg

Læs mere

Kongevejen 21. Oplæg til forhøring. Dato: 08.09.2014. Over Byen Arkitekter ApS +45 3393 0730 info@overbyen.dk

Kongevejen 21. Oplæg til forhøring. Dato: 08.09.2014. Over Byen Arkitekter ApS +45 3393 0730 info@overbyen.dk Kongevejen 21 Oplæg til forhøring Dato: 08.09.2014 Over Byen Arkitekter ApS +45 3393 0730 info@overbyen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANOMRÅDET - MATR.NR. 7O, 7X OG 7GO S. 3 LOKALPLANOMRÅDET OG NÆROMRÅDET

Læs mere

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID VISIONER OG FOKUS PUNKTER VISIONER I Remisen i Tølløse ligger et kæmpe potentiale. Alene bygningens særegne arkitektur og historie

Læs mere

KULTURMILJØER I HOLBÆK BY HOLBÆK SLOTS LADEGÅRD

KULTURMILJØER I HOLBÆK BY HOLBÆK SLOTS LADEGÅRD KULTURMILJØER I HOLBÆK BY HOLBÆK SLOTS LADEGÅRD BESKRIVELSE AF KULTURMILJØ: HOLBÆK SLOTS LADEGÅRD Historie Holbæk Slots Ladegård er en tidligere avlsgård tilhørende Holbæk Slot. Ladegårdens historie rækker

Læs mere

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget Mødetidspunkt 31-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Mødet starter med besigtigelse på Soløsevej 46A kl. 17.00. Derefter fortsætter mødet

Læs mere

14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ

14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ 14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ 17.03.2011 boligbebyggelse på kjelding høj i struer 2 OVERORDNET DISPONERING Den udbudte, smukt placerede storparcel på Kjelding Høj er karakteriseret ved et fint kuperet

Læs mere

Side: 1 af 5 Dato: Rathsacksvej 8 Sag nr.: 259

Side: 1 af 5 Dato: Rathsacksvej 8 Sag nr.: 259 Side: 1 af 5 Emne Respons ved bemærkninger til nabohøring vedr. Rathsacksvej 8 Dato 03.10.2018 uge 40 Sted Frederiksberg C Udarbejdet af Ene Cordt Andersen Andersen & Sigurdsson Arkitekter ECA Fordeling

Læs mere

Til Tårnby Kommune, Teknisk Forvaltning Att.: Hanne Møller Jensen

Til Tårnby Kommune, Teknisk Forvaltning Att.: Hanne Møller Jensen Til Tårnby Kommune, Teknisk Forvaltning Att.: Hanne Møller Jensen I fortsættelse af CPHs ansøgning af 18. maj 2015 og Tårnby Kommunes afgørelse af 29. oktober 2015 skal CPH hermed anmode om yderligere

Læs mere

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR SAG NR. 06.125 HERNING, D. 27.05.2009 DISPOSITIONSFORSLAG Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade INDHOLDSFORTEGNELSE 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 Indholdsfortegnelse Arkitektonisk Beskrivelse Situationsplan

Læs mere

HAVEJE-ATELLIERNE 27681

HAVEJE-ATELLIERNE 27681 HAVEJE-ATELLIERNE 27681 BESKRIVELSE HAVEJE-ATELLIERNE INTENTION En spændende udviklings proces er i gang( ) Variation, kreativitet og liv på gaden. Et sted der er rart at være for dem der bor der, og tiltrækker

Læs mere

M I D D E L F A R T UDBUD - 11 JANUAR 2008

M I D D E L F A R T UDBUD - 11 JANUAR 2008 M I D D E L F A R T UDBUD - 11 JANUAR 2008 J U U L F R O S T A R K I T E K T E R - B Y, B Y G N I N G S - O G L A N D S K A B S A R K I T E K T E R - R E F S H A L E V E J 1 4 7-1 4 3 2 K Ø B E N H A V

Læs mere

Situationsplan 1:8000

Situationsplan 1:8000 Club Danmark Hallen Skitseforslag til omdisponering af Club Danmark Hallen Vi har arbejdet ud fra tre hovedprincipper der danner grundlaget for disponeringen af Club Danmark Hallen: 1. Hallens organisation

Læs mere

STØVRING BIBLIOTEK OG UNGDOMSHUS

STØVRING BIBLIOTEK OG UNGDOMSHUS TOTALRÅDGIVER ØSTERGAARD ARKITEKTER APS UNDERRÅDGIVER - ARKITEKT NØRKÆR+POULSEN ARKITEKTER APS UNDERRÅDGIVER - INGENIØR RAMBØLL A/S UNDERRÅDGIVER - LANDSKAB RAMBØLL BYUDVIKLING OG LANDSKAB STØVRING BIBLIOTEK

Læs mere

bebyggelsen set fra hjørnet Provstevej og Theklavej Provstevej 5 ungdomsboliger forside

bebyggelsen set fra hjørnet Provstevej og Theklavej Provstevej 5 ungdomsboliger forside bebyggelsen set fra hjørnet Provstevej og Theklavej side 0 forside Arkitektur og bygningsbeskrivelse Byggeriet fremstår som en række bygninger, der tilsammen danner en vinkelbygning på hjørnet af Provstevej

Læs mere

KULTURMILJØER I HOLBÆK BY KASERNEOMRÅDET

KULTURMILJØER I HOLBÆK BY KASERNEOMRÅDET KULTURMILJØER I HOLBÆK BY KASERNEOMRÅDET BESKRIVELSE AF KULTURMILJØ: KASERNEOMRÅDET, HOLBÆK Historie I begyndelsen af 1900-tallet blev det i det daværende Krigsministerium besluttet, at der skulle udpeges

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER. Dato_

ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER. Dato_ ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER Dato_26.09.2017 ALBÆK STADION EN DEL AF KORSHØJ OMRÅDET 1 INTRO FORHOLD TIL LANDSBYKLYNGEN...Med nye faciliteter ved Albæk Stadion, så vil

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

Lokalplan nr. 432 med tillæg 6 kan ses her: planid=

Lokalplan nr. 432 med tillæg 6 kan ses her:   planid= KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 28. september 2017 Sagsnr. 2017-0310966 NABOORIENTERING Dokumentnr. 2017-0310966-4 Ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. 432 Carlsberg

Læs mere

Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer

Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer Behandling af indkomne bemærkninger Lokalplan 102-L04 (Svanelundskvarteret) Begrænset muligheder for energioptimering og vedligeholdelsesfri materialer Bemærkninger til forslag til lokalplan nr. 102-L04

Læs mere

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP Appendiks 1.12 Helbredsgreb Glostrup Hospital 01.02.2012 Helhedsgreb for Glostrup hospital 01.02.2012 msel0015 Byggeafdelingen

Læs mere

Det Maritime Museum AQUARIUS. Tungevågen AQUARIUS MARITIMT VITENSENTER I TUNGEVÅGEN

Det Maritime Museum AQUARIUS. Tungevågen AQUARIUS MARITIMT VITENSENTER I TUNGEVÅGEN 1 Det Maritime Museum AQUARIUS Tungevågen INDHOLDSFORTEGNELSE 3 4. ARKITEKTONISK, URBANT OG LANDSKABELIGT KONCEPT 5-7. CONCEPTUELLE DIAGRAMMER 8. MASTERPLAN OG TVÆRSNIT 9. PLAN -1, +1 10. ARKITEKTUR OG

Læs mere

bilag 1 nybyggeri af almene boliger

bilag 1 nybyggeri af almene boliger bilag 1 nybyggeri af almene boliger Maj 2017 Danske Funktionærers boligselskab afd. svanen, 37 ungdomsboliger og 7 familieboliger Indhold: oversigt s. 2 baggrund OG Økonomi s. 3 projektet, bebyggelsen

Læs mere

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision:

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision: SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP dato: 18.03.2014 sagsnr.: 1723-300 revision: A GRUNDEN Høje Kejlstrup hører til de nordligst beliggende boligområder i Silkeborg inden det

Læs mere

Orientering om helhedsplan

Orientering om helhedsplan Orientering om helhedsplan Askerødbebyggelsen september 2008 Til beboerne i Askerød På beboermødet den 9. marts 2008 blev der nedsat følgende tre fokusgrupper med følgende emner 1. Stamhus og institutioner

Læs mere

M. D. M A D SEN S V E J 8, LILLERØD. Skit seprojek t

M. D. M A D SEN S V E J 8, LILLERØD. Skit seprojek t M. D. M A D SEN S V E J 8, 3 4 5 0 LILLERØD Skit seprojek t 117.6 453 02.0 6. 2017 INDHOLD OVERSIGT Indledning 3 Placering 4 Kontekst 5, 6 Diagrammer 7 Situationsplan 8 Plantegninger 9-11 Principsnit 12

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

Bygningsfornyelse 2015 - den nordlige del af Herning Kommune. Bilag 1

Bygningsfornyelse 2015 - den nordlige del af Herning Kommune. Bilag 1 Bilag 1 Skolegade 20, 7490 Aulum nye vinduer nye døre reparation af facade (inkl. trappeskakt og sålbænke) Samlet overslag på istandsættelsesprojektet: 93.750 kr. inkl. moms. Huset er opført i 1925 og

Læs mere

N Y T K O N T O R H U S

N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S SILKEBORGVEJ PROJEKTUDVIKLING TOTALENTREPRENØR ARKITEKT NYT KONTORHUS Domicilbygning med mulighed for individuelle lejemål. Vision På en velbeliggende grund

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

naboorientering november 2014 Arkitektfirma maa / Danske Ark Claus Jensen Vestergade 48G 8000 Århus C telf.: 87 30 02 40 claus@cj-arkitekter.

naboorientering november 2014 Arkitektfirma maa / Danske Ark Claus Jensen Vestergade 48G 8000 Århus C telf.: 87 30 02 40 claus@cj-arkitekter. AArhus naboorientering november 2014 @cj-arkitekter.dk 2 Den nye bebyggelse 2 er tegnet på den grund, hvor der idag er opt baraklignende 1-etages byggeri. Disse eksisterende bygninger er idag indrettet

Læs mere

Til: Phoam Studio Marts 2018 Kanalgaden 3, Albertslund

Til: Phoam Studio Marts 2018 Kanalgaden 3, Albertslund NOTAT 01 Til: Phoam Studio Marts 2018 Kanalgaden 3, Albertslund Revision 01 (01.06.2018) Dato 12.03.2018 Vind-vind ApS Udarbejdet af Per Jørgen Jørgensen Administrerende direktør, cand.scient. (phys.)

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

DTA CAMPUS I HOLSTEBRO

DTA CAMPUS I HOLSTEBRO DTA CAMPUS I HOLSTEBRO FASE 2 - UDBUD MED FORHANDLING INDHOLD Fase 2 - Udbud med forhandling side 1 Revision af helhedsplanen side 3 De åbne fællesfaciliteter side 5 Gennem fase 2 har der været afholdt

Læs mere

Udvidelse af Erritsøhallen, skitseforslag januar 2005

Udvidelse af Erritsøhallen, skitseforslag januar 2005 , Udvidelse af Erritsøhallen, skitseforslag januar 2005 Udarbejdet af: CEBRA aps, arkitekter maa par, Mejlgade 51, mellembygn. 2. sal, 8000 Århus C, t: 8730 3439, f: 8730 3429, m : cebra@cebra.info, h:

Læs mere

2. GENERATION ESBJERG GYMNASIUM. PRESSEMØDE beslutningsoplæg. Gennemgang af løsningsmodellen Idrætstorvet.

2. GENERATION ESBJERG GYMNASIUM. PRESSEMØDE beslutningsoplæg. Gennemgang af løsningsmodellen Idrætstorvet. ESBJERG GYMNASIUM 2. GENERATION PRESSEMØDE 23.02.2010 beslutningsoplæg Gennemgang af løsningsmodellen Idrætstorvet. Gennemgangen indeholder: 1. Beskrivelse af funktioner og sammenhænge i Idrætstorvet.

Læs mere

Skitseforslag - Hjørnegrunden Nørrebrogade/Knudrisgade - Århus Arkitektfirmaet schmidt hammer lassen - Århus

Skitseforslag - Hjørnegrunden Nørrebrogade/Knudrisgade - Århus Arkitektfirmaet schmidt hammer lassen - Århus Skitseforslag - Hjørnegrunden Nørrebrogade/Knudrisgade - Århus 16.10.2006 Arkitektfirmaet schmidt hammer lassen - Århus Hjørnegrunden Nørrebrogade Knudrisgade Den omkringliggende kontekst er karakteriseret

Læs mere

Glostrup Kommune. Analyse for optimering af plejecentre. Projekt-ID nr Arkitektfirmaet MW A/S

Glostrup Kommune. Analyse for optimering af plejecentre. Projekt-ID nr Arkitektfirmaet MW A/S Glostrup Kommune Analyse for optimering af plejecentre Projekt-ID nr. 140520 29.09.2014 Arkitektfirmaet MW A/S Side 1 1. Baggrund for analysen 2. Konkret analyse 2.1 Bostedet Parkvænget Side 2 2.2 Ældrecenter

Læs mere

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email:

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email: LANDSBYHUSET - 04.11.2008 Landsbyhuset i Gyrstinge Landsbyhuset i Gyrstinge kan betragtes som en attraktor i lokalsamfundet - en magnet for samvær og social aktivitet. Da det er hele landsbyens hus, er

Læs mere

HVIDØREVEJ 28 GENTOFTE KOMMUNE

HVIDØREVEJ 28 GENTOFTE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HVIDØREVEJ 28 GENTOFTE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.01.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/157-0001 Kommune: Gentofte Kommune Adresse:

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

KALUNDBORG SUNDHEDS- CEnTER OG AKUTHUS

KALUNDBORG SUNDHEDS- CEnTER OG AKUTHUS SUNDHEDS- CEnTER OG AKUTHUS rh arkitekter REV. 2012.01.10 VISION På baggrund af de strukturændringer som Region Sjællands sygehusplan 2010 medfører, etablerer Region Sjælland og Kalundborg Kommune et sundheds-

Læs mere

Tyrkisk Kulturhus. Skitseforslag, November 2017

Tyrkisk Kulturhus. Skitseforslag, November 2017 Tyrkisk Kulturhus Skitseforslag, November 2017 Koncept Vi ønsker at skabe et kulturhus der favner både omgivelser og brugere i et simpelt greb. Et hus hvor materialitet, form og funktion understøtter en

Læs mere

IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS

IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS D.A.I. Horsens Sags nr.: 196-04, 5. November 2015 Kristina Rytter, Arkitekt MAA INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter!

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter! ERHVERVSBYGGERI Etagebyggeri Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger Renovering Skoler og institutioner Ungdomsboliger - vi bygger på værdier og synergi! Som familie løfter vi i flok... At løfte i flok

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM Lokalplan 53 For et område til ombygning og udvidelse af plejehjemmet Elim Udarbejdet af Vamdrup kommune og Arkitekt

Læs mere

Konkurrenceforslag Totalentreprise TAURUS. Nyt kreaturslagteri i Holsted

Konkurrenceforslag Totalentreprise TAURUS. Nyt kreaturslagteri i Holsted Konkurrenceforslag Totalentreprise TAURUS Nyt kreaturslagteri i Holsted Koncept Det arkitektoniske hovedgreb i bygningsanlægget er en adskillelse mellem produktion og infrastruktur. På 1. sal, over produktionen,

Læs mere

P L E J E C E N T E R B A N E B O

P L E J E C E N T E R B A N E B O PROJEKT OG STED BAGGRUND Boligselskabet Skt. Jørgen og Viborg Kommune har taget initiativ til at opføre Plejecenter Banebo, som en del af Viborgs nye bydel Banebyen. Viborg Baneby er et ældre bynært erhvervsområde,

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 1-857 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence kirke parkeringsområde Tistrup kirkevej Beliggenhed Der er med planen søgt at skabe en helhed i mellem kirke og præstegården samtidig med har det med den overordnede planlægning været vigtigt at præstegården

Læs mere

SAMSPILLET ROSKILDE ARKITEKTONISK FREMTRÆDEN

SAMSPILLET ROSKILDE ARKITEKTONISK FREMTRÆDEN SAMSPILLET ROSKILDE ARKITEKTONISK FREMTRÆDEN dato: sag: 08.05.2018 18025 ARKITEKTONISKE ELEMENTER Vandrette bjælker med industriel karakter af stålprofiler Tagterrasse mod Nordvest Metalliske plader i

Læs mere

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan.

Det er forvaltningens vurdering, at projektet bør tilpasses den omkringliggende bebyggelse og områdets struktur, inden der udarbejdes lokalplan. Møde: Miljø- og teknikudvalget Mødetid: 12. oktober 2016kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet 178. Stillingtagen til planlægning for et boligområde ved Bojesvej i Vorup Sagsnr: 01.00.00-P20-2-10

Læs mere

Udvidelse af Roskilde Roklub

Udvidelse af Roskilde Roklub I det følgende redegøres for Udvidelse af Roskilde Roklub Byggefelt & ønsket placering Plantegning og princip for udvidelse Snit - princip med angivelse af højder og lysindtag Forslag til facader mod syd,

Læs mere