Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,"

Transkript

1 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle, som holdt vores felt og de har holdt feltet faktisk lige siden, men det har været forskelligt fra deltager til deltager hvor stort påvirkning I individuelt har kunnet mærke. Og det at de har holdt feltet gør, at vi kan træde ind i et nyt niveau af vibration i portalen som er med til at holde feltet sammen med mig og sammen med mine krystaller, som hjælper mig med at holde et meget stærkt felt i den galaktiske kommunikationsportal. Og i dag er det repræsentanter fra Plejaderne som træder ind i feltet og jeg giver ordet til Plejaderne. Vi er repræsentanter for det vi nærmest i denne kanals sprog kan beskrives som Plejadernes højeste råd. Vi træder ind i feltet - vi er den kommunikationsportal, som er etableret her på stedet, og vi vil i dag forestå et meget dybt indre såvel som ydre arbejde i jer hver især. Taler vi om indre arbejde, taler vi om jeres hjertekontakt, jeres kontakt til jeres fysiske krop, jeres gang på jorden, jeres tilstedeværelse som er unik i universet. Og når vi taler om ydre arbejde, taler vi om energetisk vibration og arbejde som via jeres sjæl. Sjælskontakt og sjælsvibration kan øges, højnes og styrkes i en hidtil uset grad på grund af de forandringer, som sker i disse dage i jordens kollektive felt. Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, deltaget i dette arbejde, i denne formidling, i dette forarbejde og det er NU det dages, det er NU I som går i front kan få lov til at træde ind i jeres oprindelige natur, i jeres sande natur, i jeres sande kraft, I jeres sande vibration.

2 Og netop nu vibrerer vi tilstedeværelse ind i jer hver især som strækker jer lidt, beroliger jer lidt, glatter lidt ud, styrker, trøster, eller skaber mod i dig der deltager. Mod er en vigtig ingrediens i spirituel arbejde. Det er ikke tilfældigt, at shamanerne taler om krigere og krigernatur. Det har altid været nødvendigt at være i kontakt med en vis grad af mod, for at forandre sit liv i en fysik verden. Den kvalitet af mod, vi nu bringer ind i feltet, er det mod som skal til, for at vove at slippe dine forudindtagethed, dine forestillinger om hvordan sjælskontakt skal være, dine metoder og teknikker som har tjent dig godt, men som du netop i dette øjeblik opfordres til at give slip på og læne dig ind i den støtte, som bliver vibreret ind netop nu. For vibrationen er ny og det, der kan lade sig gøre i dag, kunne ikke lade sig gøre i går eller for en uge siden eller for et år siden. Næste gang I holder denne session (episode 3), vil det kunne lade sig gøre at bringe endnu en ny vibration ind. Dette er et vilkår for spirituel udvikling og det er dette vilkår, som kræver mod til at anerkende at du som menneske, har en sandhed som forandres måske i morgen, som forandres igen i overmorgen, og at det eneste du kan gøre ved denne indsigt er at flyde med. Ikke klynge dig til gårdsdagens sandhed men flyde med til nutidens sandhed, og det er gennem nutidens sandhed, den sande sandhed kan opdages, den sande sandhed kan væres i, den sande sandhed kan forbinde sig med dig, idet du netop nu transformerer lag, som er klar til transformation. Mens kanalen har talt, har vi vibreret ind, lys til dit felt, lys til dit individuelle felt og til gruppefeltet generelt og i og med I er en gruppe af lysende sjæle, som er renset og lutret af ærkeenglenes støtte og vibration, kan vi påbegynde arbejdet. Det er i dag et vældigt energetisk arbejde, som for nogle vil give billeder, fornemmelser, farver og lys og for andre få dig til at falde hen. Ingenting er forkert, alt er som det skal være i dette øjeblik. Og vibrationen klinges ind i dit energisystem og giver dig mulighed for, at du kan række mod din oprindelse, at du kan række ind i dig selv i dette øjeblik og samtidig udvide dig og mærke hvordan du er forbundet med dit ophav.

3 Nogle mærker det som bliver du opjusteret i din sjælskontakt, nogle møder skikkelser som kommer ind til dig, for at bekræfte dig i din sammenhæng med universet, med alt der er omkring dig. Ensomhed og adskilthed følges hånd i hånd når man ikke er i kontakt med Altet, med det omkring sig, med sin oprindelse. Modgiften mod ensomheden er at erkende at du er dig, og en del af alle, og alle er en del af dig. Vibrationen kommer ind i et andet niveau, påvirker og justerer dine mentale felter og giver støtte til at åbne dig og se det som ER, ikke det du forestiller dig der er. Glid ind i Nuet så godt du kan. Og vi mærker og ser hvordan jeres gruppe er synkroniseret, idet I alle tiltræder denne tilstand og idet en tiltræder tilstanden, gives der støtte til alle andre og idet de andre kommer ind i denne tilstand, gives der støtte til den enkelte og således forstærkes tilstanden. Vibrationen i dig forstærkes, hæves og formålet med at hæve din vibration er at bringe dig ud af de fejlopfattelser du har af dig selv, som værende værdiløs, forkert, ikke god nok, ikke smuk nok, ikke rigtig nok. Når vibrationen er høj, kan sådanne misopfattelser af dig selv ikke overleve. De bliver som iskrystaller i meget stærk frost, som eksploderer og knuses og åbner dig for erkendelser for din sande natur. Din sande natur som er, at du er i dig skønheden, at du er i dig visdom, klogskab, barmhjertighed og kærlighed i en menneskelig form. I højere dimensionslag, i den 7 dimension som er den, mange af jer er ved at træde ind i, åbnes der for muligheder for disse erkendelser og det er disse erkendelser vi støtter. I portal arbejdet åbnes der nu en stjerneport, hvorfra ny-indstrømmende bevidsthedsvibration kan strømme ind til jer. Nogle af jer ser det som stærkt lys, andre som sandhedsfrekvens, andre har ingen ord fordi vibrationen er udenfor den menneskelige opfattelse. Vibrationen lægger sig rundt om gruppefeltet og hver enkelt felt og lægger sig som frø i din aura, frø i dit energisystem som du, når du er klar, kan få kontakt til. Frø som kan folde sig ud og give dig visdom og indsigt omkring dine egne mønstre.

4 Visdom og indsigt omkring din sande natur af guddommelig oprindelse. Disse små frø folder sig hos nogle straks ud, for andre lægger de sig som potentialer som vil aktiveres og folde sig ud, når du løfter foden for at tage det næste skridt. I har hver især jeres unikke vej. I følges ad i forskellige grupper, hvilket styrker jeres individuelle vej på forskellig vis og dette er godt, dette er nødvendigt. Men I har, selvom I er dele af gruppesammenhænge, hver jeres individuelle vej og disse frø, som lander på denne adgangsport til stjernerne er unikke og fuldstændigt designet til dig og din livsmanifestering. Og disse frø af høj vibration arbejder og feltet omkring dig bliver stærkere. Læn dig ind i den tilstand som du er i netop nu, og vibrationen både hæves og samtidig bringes tættere på den 5 og 4 dimension, således I kan få adgang til eller mærke den støtte der er til jer. Så I gennem jeres sansevæsen kan erfare og blive overbevist om, at støtten er til jer, at vi er med jer. Jeres oprindelighed er en del af jeres menneskevæsen og i jo højere grad du er i kontakt med denne oprindelighed, i jo højere grad kan du benytte og have glæde af den hjælp som er i støtten, og dermed flyde med i bevidsthedsforandringer som er netop nu. I kan blive trukket ned, men derefter kan I flyde med og vokse og bruge indstrømningerne som et springbræt til at lave et højt og smukt udspring i livet. Nogle af jer endda med saltomortale. Og i takt med at du tager imod og anerkender, at den bevidsthedshøjnelse som sker netop nu også er til dig, at du er værdig til den, at du kan klare at integrere den, at du kan klare at stå i den og ikke blive væltet, da vil du kunne bruge den til at ride på dit livs bølge, skabe overskud og glæde og sand væren til dit menneskevæsen, sand væren i dig. Vi er udsendinge fra Plejaderne som på det Galaktiske samfunds vegne har ledet denne transmission, og vi vil lægge os som en brise, som en blid støtte om dig, den næste uges tid til denne kanal formidler den næste transmission, som bliver et dybere arbejde ind i din sande eksistens.

5 Vi ser jer, vi anerkender jeres mod, jeres indsats og jeres deltagelse. Og du kan høre transmissionen så ofte du har lyst og føler trang til, men husk at drikke rigtigt meget vand, også mere vand end du almindeligvis gør, da vibrationen er så høj at den påvirker din fysiske krop, og vand er en måde at hjælpe dit system til at integrere den høje vibration. Tak for i aften.

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. 15-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Indstrømningen bliver stærkere her efter den 12/12 og fuldmånen og indtil nytårsaften,

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Maj-Juni meditation Episode 1

Maj-Juni meditation Episode 1 25.05.2017 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til

Læs mere

Maj Juni meditation Episode 2

Maj Juni meditation Episode 2 01-06-2017 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt

Læs mere

Bevidsthedsrejse Episode 3

Bevidsthedsrejse Episode 3 Bevidsthedsrejse 16.11.2017 Episode 3 Velkommen til denne tredje episode af bevidsthedsrejse efterår 2017, den fjerde når vi tager intro meditationen med. Sidste gang arbejde vi med Hjem, og det har for

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 2 16.3.2017 Velkommen i denne transmission, som trodser jeres opfattelse af tid og rum og hvordan man kan forbinde sig med hinanden. Dette felt som åbnes som var åbnet til

Læs mere

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem.

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem. Bevidsthedsrejse Efterår 2017 Episode 2 Del 1: Sidst arbejdede vi med energetiske strukturer, en klargøring af vores energisystem, og en opgradering af vores chakraer og energistruktur så vi kan blive

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 4 30.3.2017 I dag skal vi arbejde med visdom. Visdom er et meget stort ord, et meget stort begreb, tænkte jeg i går, da det gik op for mig, det var aftens emne. Jeg er spændt

Læs mere

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske.

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske. 21-09-2017 Bevidsthedsrejse Efterår Episode 1 Del 1: Vi er Metatron med Sandalfon og Gabriel, Ariel, Uriel og Michael. En herlig og stærk flok af ærkeengle, som vibrerer nærvær ind til I som deltager,

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode 3 af

Bevidsthedstræning II Episode 3 af Bevidsthedstræning II Episode 3 af 5 23.3.2017 Velkommen I det smugkig jeg fik, på aftenens episode i eftermiddag, var emnet glæde. Ikke bare sådan en almindelig glæde, men universel, sprudlende fantastisk

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Sjælkontakt giver højere tænkning En tanke er lys i en bestemt frekvens af lys, dette lys, alt efter den elektriske spænding i lyset, har en given

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Vædderen: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Store energier er i spil, få samling på brikkerne i dit livs puslespil. Fristeren, angsten for noget forgangent stikker

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange.

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange. OVERGANGE I LIVET Døre til indre transformation Levende Nærværs Træning EN 7 MÅNEDERS TRÆNING FORDELT OVER 4 KURSER Træningen holdes i stille lokaler centralt i København uden overnatning 11. - 14. maj

Læs mere

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra TRANSFORMATION UBEVIDSTE HANDLEMØNSTRE Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra vores barndom. De hjælper os til at overleve og få vores behov opfyldt.

Læs mere

Når væren bliver terapiens fundament

Når væren bliver terapiens fundament Når væren bliver terapiens fundament I dag har vi en dyb viden om og mange erfaringer med menneskets psykiske og spirituelle udvikling, som terapeuter og spirituelle lærere over hele verden har samlet

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk

Selvkontrol. Annie Besant. www.visdomsnettet.dk 1 Selvkontrol Annie Besant www.visdomsnettet.dk 2 Selvkontrol Af Annie Besant Fra Theosophy in New Zealand (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Hvad er det i mennesket, som det ene øjeblik

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn Et nyt perspektiv Når du er kommet godt i gang med meditation, er du trådt ind på en sti, som kan føre dig til ny udvikling igennem hele livet. Der er mange måder at meditere på. Alle har som mål at skabe

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Enneagrammet De 9 Hellige Ideer DE NI HELLIGE IDEER. Anne & Philip 1 / 12 Neess

Enneagrammet De 9 Hellige Ideer DE NI HELLIGE IDEER. Anne & Philip 1 / 12 Neess DE NI HELLIGE IDEER Anne & Philip 1 / 12 Neess Indhold Indledning...2 Type 8...3 HELLIG SANDHED...3 Type 5...4 HELLIG ALVIDEN HELLIG TRANSPARENS...4 Type 2...5 HELLIG VILJE HELLIG FRIHED...5 Type 1...6

Læs mere

AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder

AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder INDHOLD: AKASHA ARKIVET af SANDRA ANNE TAYLOR...2 TERAPI I EN ÅNDELIG TIDSALDER...4 NYE ENERGIER I 2018...5 Fantasi forbindelsen mellem indre og ydre verden afsnøres

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith.

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith. 1 Mysteriet elektricitet Brian Arrowsmith www.visdomsnettet.dk 2 Mysteriet elektricitet Af Brian Arrowsmith Fra The Beacon (Oversættelse Ebba Larsen) Manas er elektricitet. Manas er elektricitet. Oplyst

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Guddommelig Moderenergi

Guddommelig Moderenergi Guddommelig Moderenergi Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra i Chalice Well, Avalon. Alle fotos i bogen taget af Lucindra i Fatima og Avalon. Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Merete Gundersen Arbejdsområder Forfatter til 8 bøger Udgivet 6 meditations cd er Holistisk psykoterapeut Psykospirituel coach Arbejdsmetoder

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 15. juni 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/356/283/291//318/439/403/1

Trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 15. juni 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/356/283/291//318/439/403/1 1 Trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 15. juni 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/356/283/291//318/439/403/1 Åbningshilsen Trinitatis søndag, Hellig Trefoldigheds Fest. En søndag, hvor vi fejrer GUD, glæder

Læs mere

Kreativiteten findes i nuet

Kreativiteten findes i nuet Kreativiteten findes i nuet Af Marianne Nygaard, Cand.mag. i kommunikation og psykologi Kreativitet kan læres, og kreativitet gror og blomstrer i de rette omgivelser og under den rette ledelse. Hvad er

Læs mere

Den anerkendende tilgang, består af 5 hovedprincipper:

Den anerkendende tilgang, består af 5 hovedprincipper: Den anerkendende udforskning, lader os lede efter andres gode intentioner, samt finde frem til hvad de er gode til, og brænder for. Det er en metode, der er baseret på at stille spørgsmål spørgsmål, der

Læs mere

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principper del 1: Det første skridt mod sandheden Hvilke principper bør vi følge, eller hvilke skridt skal vi tage for at genkende sandheden i en eller

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost 10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost # 1: Hvis andre giver dig kritik, bliver du virkelig ked af det, og tænker at du ikke kan finde ud af noget som helst! # 2: Hvis du er i et parforhold, er

Læs mere

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde

E-guide. 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces. Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde E-guide 4 tips... til hvordan du undgå at din personlighed bremser din maleproces Emelia Regitse Edelsøe Kunstbloggen og malerinde Indhold 1) Indledning 2) Personligheden De 4 bremsere 3) Mindreværd 4)

Læs mere

Den buddhistiske tilflugt

Den buddhistiske tilflugt Den buddhistiske tilflugt Af Merete Boe Nielsen Tilflugt handler om, hvor vi søger vores lykke, og begrebet er grundlæggende i buddhismen. Det gælder for alle buddhister, ligegyldig hvilken buddhistisk

Læs mere

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes Påskedag Det er påskemorgen, det er glædens dag vi samles i kirken for at markere kristendommens fødsel. For det er hvad der sker i de tidlige morgentimer kristendommen fødes ud af gravens mørke og tomhed.

Læs mere

Himmelske Far, tak for Påskemorgens store glæde, at livet har sejret, og vi hører til i det levende håb. Amen.

Himmelske Far, tak for Påskemorgens store glæde, at livet har sejret, og vi hører til i det levende håb. Amen. Påskedag: Matt. 28.1-8. Hogager/Borbjerg 200414. Salmer: 408, 218, 236 / 230, 224v5-6, 234. Ps.118.19-29; 1.Pet.1.3-9.... Himmelske Far, tak for Påskemorgens store glæde, at livet har sejret, og vi hører

Læs mere

Forord til Planetenergi meditationer

Forord til Planetenergi meditationer Forord til Planetenergi meditationer Følgende teknikker vil aktivisere dig og forøge din evne til at handle i hverdagen Hvad tilstræber teknikkerne Teknikkerne tilstræber at skabe harmoni, indre ro, balance

Læs mere

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre Mindfulness for kommende og nybagte forældre HVAD ER MINDFULNESS Mindfulness er centreret om nærvær. Om at være bevidst opmærksom på alt, hvad der opstår, udfolder og forandrer sig i hvert øjeblik, og

Læs mere

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil?

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil? [Lys] Lyset påvirker vores opfattelser af rum og vores psyke. Lyset er en meget vigtig medspiller når arkitekten skaber gode æstetiske rum til mennesker. Lyset kan langt mere end bare at give lys til mørke

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

MENNESKE KEND DIG SELV

MENNESKE KEND DIG SELV 1 MENNESKE KEND DIG SELV 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Menneske kend dig selv 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Af Erik Ansvang Personlighedens integration I de lemuriske

Læs mere

Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske

Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske Lene Skovmark Åndelig vejledning som livshjælp Det moderne menneske efterspørger redskaber

Læs mere

Den svære samtale - ér svær

Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm 18. november 2017 www.diakoni.dk cohj@filadelfia.dk Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm, Filadelfia Uddannelse cohj@filadelfia.dk Den svære samtale ér svær Nogle gange er samtalen svær,

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg vil

Læs mere

Tolv tegn på din opvågnende guddommelighed

Tolv tegn på din opvågnende guddommelighed Tolv tegn på din opvågnende guddommelighed Tobias via Geoffrey Hoppe www.crimsoncircle.com Inspirer Bevidstheden Tolv tegn på din opvågnende guddommelighed Tobias via Geoffrey Hoppe Del venligst denne

Læs mere

- og ORDET. Erik Ansvang.

- og ORDET. Erik Ansvang. 1 - og ORDET var GUD! Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 I Joh. 1,1 står der: I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud! At alt i Universet er opstået af et skabende ord, er i sig

Læs mere

Arbejdspapir. Grib dagen livet venter ikke Navn...

Arbejdspapir. Grib dagen livet venter ikke Navn... Arbejdspapir Grib dagen livet venter ikke 2017 Navn... Din bedst mulige fremtid Livet er det, der sker, mens du har travlt med at lægge andre planer - John Lennon Tiden er nu, og det er tid til at sætte

Læs mere

KOSMISK EVOLUTION. Alice A. Bailey.

KOSMISK EVOLUTION. Alice A. Bailey. 1 KOSMISK EVOLUTION Alice A. Bailey www.visdomsnettet.dk 2 Kosmisk Evolution af Alice A. Bailey Fra The Consciousness of the Atom 1 (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Østens gamle skrifter

Læs mere

Du har mistet en af dine kære!

Du har mistet en af dine kære! Du har mistet en af dine kære! Midt i den mest smertefulde og stærke oplevelse i dit liv, mangler du måske nogen at tale med om døden, om din sorg og dit savn. Familie og venner lader måske som ingenting,

Læs mere

DEN HØJESTE OG EFFEKTIVE METODE

DEN HØJESTE OG EFFEKTIVE METODE DEN HØJESTE OG EFFEKTIVE METODE FRA MANDAG TIL LØRDAG varer teknikken 20 minutter og Søndag varer den 30 minutter, Teknikken starter kl 05, 08, 11, 14, 17, 20, 23, 02. NB: Dette er de danske tider. Forberedelser

Læs mere

Identitet og værdighed i en forandringens tid

Identitet og værdighed i en forandringens tid Identitet og værdighed i en forandringens tid Når alt forandres, forandres vi alle. En ny bevidsthed og en ny verden er ved at blive genfødt i os mennesker. Et helt nyt daggry er ved at vågne og gennemtrænge

Læs mere

TGF Fadervor bøn i praksis

TGF Fadervor bøn i praksis TGF Fadervor bøn i praksis Vi har lige haft Store bededag. En dag, som der ikke findes i andre lande, som vi sammenligner os med. Før reformationen, så var der en hel række faste-, bods- og bededage, hvor

Læs mere

18. s. e. trin. I 2015 Ølgod

18. s. e. trin. I 2015 Ølgod For nogle år siden læste jeg i en avis om en ung kvinde, der var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Hun blev det tilfældige offer for en overfaldsmand, og blev nedværdiget og ydmyget i al offentlighed.

Læs mere

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens forneden såvel som foroven, i himlen som

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Plus Tantra Transformation

Plus Tantra Transformation mandag den 25. april 2016 www.livetssted.dk Mail: tantra@livetssted.dk Phone: +45 21 403 487 Shamansk Ceremoni Udbyder: Livetssted.dk V/ Thor Sejer Weimar Haslevvej 81 B, Højgaard 4100 Ringsted Hvad er

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Vædderen: På hovedet. Retvendt. på hovedet. Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig. Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første

Læs mere

Mirakel Kernebegrebers ABC

Mirakel Kernebegrebers ABC Mirakel Kernebegrebers ABC - en gave til dig fra Mirakelskolen A Ansvar: I Mirakelskolen arbejder vi med det perspektiv, at vi selv er ansvarlige for hvad end vi oplever i vores liv. Mange ting tiltrækker

Læs mere

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 4: Kærlighedens væsen

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 4: Kærlighedens væsen R E T R E A T S F O R P A R LIV i kærligheden Modul 4: Kærlighedens væsen At trække sig tilbage sammen - og træde frem på ny Under overskriften LIV I KÆRLIGHEDEN inviterer vi til en række retreats for

Læs mere

John C giver nogle gode råd om, hvordan man kan finde den sande stemme:

John C giver nogle gode råd om, hvordan man kan finde den sande stemme: Sjælskontakt 1 Lad os begynde med sidste del af spørgsmålet fra sidst: Hvordan ved man, at man hører den sande stemme? John Z skriver: Jeg har selv oplevet at noget føles rigtigt og godt, og det var så

Læs mere

(18) Lod og del. Om gåden og kærligheden

(18) Lod og del. Om gåden og kærligheden (18) Lod og del Om gåden og kærligheden TEKST: FØRSTE KORINTHERBREV 13 DER ER to ting, man ikke skal tale for meget om: glæde og kærlighed. At tale om dem kunne udvande øjeblikket. For når glæde og kærlighed

Læs mere

Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien.

Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien. Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien. (oversat af Birgitte Meinert) Artiklen herunder præsenterer LightBody Balancing med den magiske Ny energis natur, skabt af Villma Gros. Dette

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Tvillingesjæl. Lucindra. ~ 1 ~

Tvillingesjæl. Lucindra. ~ 1 ~ Tvillingesjæl Lucindra. ~ 1 ~ Forsidefoto: taget af Lucindra Udgivet 1. gang i juni 2014 Udgivelser: De Tre Grale Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder Guddommelig Moderenergi Gralskongen

Læs mere

Ignatius, min ven, samarbejdspartner og hjælper fra den åndelige verden, kom med denne kommentar til spørgsmålet:

Ignatius, min ven, samarbejdspartner og hjælper fra den åndelige verden, kom med denne kommentar til spørgsmålet: I samarbejde med Det Guddommelige kan helbredelse ske. Af Eva Høffding En af mine venner spurgte mig engang: `Hvad sker der med forholdet til min indre autoritet, hvis jeg hele tiden spørger spirits om

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

De 7 reflekterende spejle *** De syv spejle er: 1. Spejling af nuet. 2. Spejling af det, som du dømmer.

De 7 reflekterende spejle *** De syv spejle er: 1. Spejling af nuet. 2. Spejling af det, som du dømmer. De 7 reflekterende spejle *** De syv spejle er: 1. Spejling af nuet. 2. Spejling af det, som du dømmer. 3. Spejling af det, som er tabt, givet eller taget væk. 4. Spejling af flugt. 5. Spejling af din

Læs mere

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål Rentemestervej 109 Discipel 24/7 2400 København NV CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål At vokse sammen i troen og i livet som discipel til Guds ære. I cellegrupperne ønsker vi at hjælpe hinanden til at

Læs mere

Der kan sagtens være flere steder i en gudstjeneste, hvor vi har med Gud at gøre. I sidder hver især med erfaringer og et liv,

Der kan sagtens være flere steder i en gudstjeneste, hvor vi har med Gud at gøre. I sidder hver især med erfaringer og et liv, 2.s.e.Helligtrekonger, den 14. januar 2007. Frederiksborg slotskirke kl. 10.- Tekster: 2.Mosebog 33,18-23; Johs. 2,1-11: Salmer: 403-434-22-447-315/319-475 P.H. Bartolin - - - - - - - - - - - - - - - -

Læs mere

Søndagsmeditation. Pengemeditation. Meditationsomrids. Tiltrækning af penge til hierarkiske formål.

Søndagsmeditation. Pengemeditation. Meditationsomrids. Tiltrækning af penge til hierarkiske formål. 1 Søndagsmeditation Pengemeditation Tiltrækning af penge til hierarkiske formål Meditationsomrids www.visdomsnettet.dk 2 Søndagsmeditation Pengemeditation Tiltrækning af penge til hierarkiske formål Penge

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

Velkommen til Mindfulness en organisatorisk vinkel

Velkommen til Mindfulness en organisatorisk vinkel Velkommen til Mindfulness en organisatorisk vinkel Udviklingskonsulenterne 2012 Hans Ehlert www.hans-ehlert.dk Nedslag i workshopen Lidt baggrund Hvad er mindfulness? Primære kilder og nogle definitioner

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere