Bevidsthedstræning II Episode 3 af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bevidsthedstræning II Episode 3 af"

Transkript

1 Bevidsthedstræning II Episode 3 af Velkommen I det smugkig jeg fik, på aftenens episode i eftermiddag, var emnet glæde. Ikke bare sådan en almindelig glæde, men universel, sprudlende fantastisk glæde, så jeg er meget spændt på hvad vi skal opleve i aften. Du skal blot læne dig tilbage og tage imod. Hvis du blot vil lytte til min stemme er det fint, falder du væk er det også fint. Hos mange slår jeres system fra og det også fint. I skal nok få det ud af det, I skal få ud af det. Og måske når du hører det igen, er der nogle andre ting du hører - og måske er det ikke nødvendigt for dig at høre de ord, der følger med. Så har du mulighed for at læse udskriften på info-siden. Jeg giver ordet over til Metatron, som vil lægge ud: Vi er Metatron, i denne glædesstund med dette felt, i denne samling, med dette næste træk, denne næste udvikling, denne næste åbning til jer som deltager i denne serie. Vi er, for vores vedkommende, klar til at træde ind i dette samarbejde, hvor vi frydes over, I som deltager, ligeledes er parate til at træde ind, med al jeres indre styrke, som bringer jer frem igennem livet, igennem jeres proces. Feltet bygger sig op og vi fortsætter, hvor vi slap, på den justering og genetablering af jeres sjælskontakt vi arbejdede med i første episode, og den vigtige genetablering af sandheden, at meningen med et jordisk liv, er en sjælelig erfarings-udlevelse igennem kroppen, og ikke et liv som er forladt af din sjæl. Genetableringen, som blev formidlet i episode 1, var vigtig og der er nogle af jer, der kan bruge denne episode til at støtte jer på jeres vej. De kommende måneder, hvis du mærker du føler dig ensom, du føler dig udmattet eller utilstrækkelig, - hvis du går med en følelse af ikke at kunne slå til i dit indre liv - så kan du høre denne formidling, og vi vil give dig støtte til at forbinde dig med det, der er sandt, forbinde dig med det, der er dig, med din sjælskontakt. Idet vi taler, reetableres og vækkes erindringen om den proces I blev ført igennem. Processen i episode 2 var mere af stabiliserende karakter, idet den arbejdede dybt ind omkring jeres fysiske konstitution.

2 Den del af jeres fysiske konstitution, som skal være klar, stærk, på plads og robust for at kunne integrere og kunne tage imod disse højfrekvente impulser og energier. Så jeres udgangspunkt er nu et meget balanceret, og på mange måder mere robust udgangspunkt, for de kommende tre processer og det gør, at vores frekvens kan vibreres en smule mere facetteret ind. i vil ikke sige stærkere og kraftigere ind, for det er ikke sandt. Hvis vi skulle bruge ordet kraftigere, ville det være for at formidle det ind til jeres menneske forståelse, men de vibrationer vi formidler er stærke og ikke stærke, kraftige og ikke kraftige idet de er, den kvalitet de er. Men den måde du kan åbne, integrere og tage imod dem på er en anden. Vend din opmærksomhed mod dit hjerte og indstil dig på en rejse, både ind i din egen oprindelse, men også ind i en oprindelse, som rummer kærlighed og visdom, glæde og erkendelse. Alt sammen aspekter som I ofte relaterer til noget uden for jer selv, noget som er en del af noget større, noget guddommeligt og ikke nødvendigvis relateret til dig som person. Denne selvopfattelse er en illusion, og det er denne erkendelse, vi vil forsøge at formidle til dig i dag. Vi arbejder fortsat på at lave et stabil fundament for arbejdet. Hvis du bliver rastløs, så tillad dig at rejse dig, gå lidt rundt, tag vare på den krop som reagerer på dette forarbejde. Nogle mærker pres i jeres solarplexus, og dette pres opstår, da en del af denne forberedelse også er en klargøring af dit energisystem, således du kan få en kontakt med disse kvaliteter, med disse følelser. Glæde er en følelse, du kan være i kontakt med gennem et balanceret solarplexus chakra. Ubalancer kan ligeledes give spændinger i mellemgulvet og i muskulaturen, spændinger som prøver at lukke for glæden, lukke for følelserne og begynde at overleve. Mange af jer har overlevet i lange perioder af jeres liv. I har udviklet kompenserings systemer, som mere eller mindre har gjort denne overlevelse succesfuld, glædesfyldt. Overlevelse har altid været et vilkår, idet I har denne fysiske konstitution at jeres krop er forgængelig, som vi har talt om tidligere, og derfor har I brug for flere beskyttelsesmekanismer, for dette påvirker jeres sind. Men I er også mange, som de sidste tyve år har arbejdet ihærdigt og utrætteligt for at luge ud i disse overlevelsesmekanismer. Som har interesseret sig for jer selv, for jeres følelseslegemer, for jeres projektionsmønstre. Som har arbejdet på at tage ansvar for disse, at se igennem jeres mønstre, komme til at eje jeres følelser i jer selv, uden at projicere dem over i andre.

3 I har ligeledes arbejdet dybt i jeres hjerter. I har arbejdet på at blive medfølende, åbne rummende over for andre. I har arbejdet på at være ordentlige mennesker, anstændige mennesker, og I er lykkedes i høj grad, men i disse arbejdsomme processes, er den glæde I skulle føle ved at være til, ofte forsvundet eller blevet nedprioriteret for dette arbejde. Man kan sige, at I i jeres personlige processer og i jeres personlige arbejde er blevet karrieremennesker, som vægter jeres udvikling og forandring meget højt. Dette imødekommer vi, værdsætter og roser jer for. Vores pointe er blot, at glæden i denne travlhed med at forandre sig, at udvikle sig, at følge med, at følge det indre kald, som hele tiden har drevet jer frem for at være klar til i den proces har glæden ofte ikke været den, der har fået den største opmærksomhed. Spirituelt arbejde har været koblet op på følelser af kærlighed, fred og nåde. Og den nye frekvens, som kommer ind i jeres kollektive energi-felt nu, er en meget højt vibrerende glædes-frekvens. Den strømmer ind, da jeres fælles kollektive frekvens hæves, således den er i stand til at bære denne frekvens ind som en tilstand, som bindes ind i overskud, som bindes ind i sjov, latter og glæde. Jeg har da moret mig, tænker du måske, og I kan alle komme i tanke om perioder og episoder i jeres liv, hvor glæden har været fremherskende. Når I har været forelskede, fået en søn eller en datter. Der har været højtider, hvor miraklerne har været så store, at det har været en dyb glæde. Denne glæde vi taler om her, er en glæde som kan lande i dig som et grundvilkår, som en del af din eksistens - det er, for mange af jer, ikke tilladt at relatere til en sådan glæde på nuværende tidspunkt. I kan måske relatere til jeres længsel mod at have en glæde i jeres dagligdag. Som denne kanal som altid glædes, når hun møder mennesker, der fortæller hvordan de slår øjnene op om morgenen og er lykkelige over, at der er endnu en dag og er glade for, hvor meget dejligt de skal opleve denne dag. I er mange, som ikke har mange af sådanne dage, i jeres arbejdsomme liv. I er mange, som ligesom denne kanal kunne ønske jer, at hver morgen var sådan. At lægge sig til ro om aftenen og glædes over, glæde sig til hvad man skal næste dag. Og vågne næste dag og være lykkelig over, at nu er den kommet den glædesdag, så man kan komme i gang.

4 Du kan måske høre vores ord, du kan måske mærke din længsel og måske du også morer dig lidt, ligesom vi. Det er en god start og inden timen er omme, vil du have en anden og dybere kontakt til en forventning om, at det måske endda bliver muligt for dig. Ind træder nu et triumvirat af engle. Engle, som kaster glædestriller imod dig, som i deres nærværd, med deres englevinger kontakter dit energetiske felt og ser dit indre barn. Ser det barn, som jubler over at få øje på en lampe der lyser, som jubler over solens lys stråle, som ser på en søskende og griner hjerteligt, som glædes over smagen af mad, som jubler over at kunne rejse sig. Læn dig ind i dit eget indre barn. I de bevidste og ubevidste erindringer du bærer af glæde af dit første år. Der har været episoder af glæde, for din livskraft har bragt dig den igennem din væren, din livskraft har været bærer af din glæde over at se ting, at opleve, at bevæge sig. Jeres dårlige erfaringer fra jeres barndom, hvor glæden manglede, presser sig på. Englene lægger sig ind, tager dig i hånden, prøver at vende din opmærksomhed mod de stunder, hvor du rent faktisk var i kontakt med den livsglæde. Om det var fornemmelsen af græs under dine bare fødder, frostklar luft på dine kinder, vinden som kildede dig på kinden, mens du sad i din barnevogn. En hund, som kom hen og lagde snuden op, og du blev glad og klukkede af glæde. For nogle af jer, er de glædesbilleder som kommer ind i jeres sind, glædesbilleder af at være i naturen, glædesbilleder som kommer af kontakt med dyr, fordi det i naturen og i kontakt med dyr, kæledyr eller heste er der, du har haft en mere stabil glædes følelse. En glædesfølelse, som har haft så stor åbning til dit sind, at andre mennesker ikke har kunnet tage den fra dig.

5 Det er i sandhed sørgeligt og slet ikke meningen, at andre kan tage glæden fra en, som oplever glæde. Men det er ikke desto mindre noget, I alle har prøvet. Nogle så ofte, at det føltes som der ingen glæde overhoved var. Men glæden har været der som et vilkår i dit menneskesind, i dit livsmod, i din drivkraft, i din overlevelsesevne, og flere af jer har, selvom den måske har været gemt godt og grundigt væk, genetablere den og oplevet den igen som voksen. Glæden ved at få børn fylder for mange. Jeres børn har, for mange af jer, givet jer en form for eksistensberettigelse. Igennem den eksistensberettigelse og igennem jeres børns glæde, har I forsigtigt kunnet åbne til jeres egen indre glæde. Andre igen, har valgt en livsvej, et arbejde, hvor vigtigheden og kaldet i arbejdet har været det, som har bragt dig glæde - som har vækket din glæde. Imens vi taler, bliver de små adgange, hvor du har oplevet glæde forstærket igennem englenes tilstedeværelse således, at du kan komme i en dybere kontakt med de glædesfølelser, du faktisk har oplevet igennem dit liv. På denne måde skaber vi en platform af glædeserfaring kan man kalde det. En platform, hvor glæde er en erkendelse og jo større erkendelse, glæde er i dit sind, jo nemmere er det for dig at tage imod den nye glædesfrekvens. Så vi er, kan man sige i gang med den personlige forberedelse. Og vi vil bede dig om at vende din opmærksomhed ind og prøve at erindre, hvornår du sidst mærkede en følelse af glæde, som kom inde fra dig selv. Ikke en glæde, som blev manifesteret af noget uden for dig, men en glæde som kom inde fra og ud. En glæde, som måske kom da du opdagede, at jorden lugtede af forår. Måske det bragte en svag impuls af livsglæde frem, måske du straks skubbede den til side og gik videre, måske du magtede at tage imod den og lade den fylde, lade den fylde ud i dit bryst og blive til en stærkere glædesfølelse. Måske mærkede du en glædes-følelse, der blev vagt af et medmenneske, som gjorde noget smukt. Som måske ovenikøbet gjorde noget, der direkte bragte dig glæde, eller måske gjorde noget, som bragte andre glæde og derigennem vækkede din indre glæde.

6 Vi beder dig, om at søge i dit sind. Søge i de sidste dage, uger eller år efter en episode, hvor du mærkede denne antænding. Måske du er trænet i at lukke den ned. Det er ingen skam, men du har potentialet for at lære at tackle den på en anden måde nu. Og vi mærker, at nogle af jer har mange af disse små gnister. Nogle har nærmest gejsere af livsglæde som, når I mærker dem, bliver forstærkede og I er i stand til at stå med dem og glædes i dem. Andre skal lede længe og ud i hjørnerne for at finde en lille impuls, som måske er meget svag. For de af jer, der har svært ved at finde en impuls og mærke ind, vil vi hjælpe dig med at tænde denne livsglæde- impuls i dig. Og idet flere og flere kommer i kontakt med denne glædesfrekvens, øges vores fundament, vores glædesfundament. Langsomt åbner vores gruppevibration sig for den indstrømning, som du i aften får mulighed for at forbinde dig til, som du får mulighed for at få næring fra, får mulighed for at genkende som din glædeskilde. Og vibrationen klinger langsomt ind, gruppens vibration af energi hæver sig, og samtidig strømmer der forsigtigt, men uomtvisteligt, vibration ind. Tillad blot processen. De næste minutter vil der være få ord, men meget energetisk proces. Lad dig falde ind i dette brusebad af vibration, tillad dig at blive gennemstrømmet og overstrømmet. Vibrationen formål er at vække, vække erindringer, vække det faktum at du ved, hvordan man er glad, du har blot en dårlig eller ingen kontakt med denne evne. Flere af jer får forskellige billeder, forskellige fornemmelser nu hvor kroppen bliver vækket. Husker glæden af at spise en mad på en bænk ved en sø,

7 stå et bestemt sted og få øje på en svane, sidde med mennesker der er dig nær og se, de har det godt. Disse fornemmelser, disse tilstande vækkes af den indstrømmende energi, og den vækker dit system, den vækker dit energisystem, den vækker dine følelser, og den vækker dine erindringer. Og den åbner dit hjerte, og igennem denne hjerteåbning, begynder dit solarplexus chakra at kunne åbne, vibrere en højere frekvens. Måske du ser, hvordan vibrationen ligger sig ind i dit energisystem, i dit solarplexus chakra, som ligger i dit mellemgulv. Måske du ser frekvensen som en tråd, der virker lidt anderledes end de energitråde, som er dit solarplexus. Dette er den nye indstrømmende energi, som du på denne magiske vis tillader at komme ind. Du kan altid takke nej, du kan altid selv bestemme. Metoden vi bruger er igen at vække din egen erindring, forstærke din adgang til dig selv, til din sandhed i din krop, i dit energisystem, din sjæl, din kosmiske tilgang, til din galaktiske oprindelse, og det er igennem denne opkobling, glædesvibrationen begynder at komme ind. Og vi siger komme ind, og det er ikke korrekt. Det er nærmere en opståen inde fra igennem en sandhedserkendelse, idet du får en kontakt med vibrationen, og dermed kan mærke sandheden i den. Processen folder sig ud. Der begynder at åbne sig en adgang til højere vibrationer af dig selv, til det vi vil kalde, din kosmiske oprindelse, din galaktiske kontakt og derigennem er der der en kontakt med en oprindelse, som er kærlighed og visdom i en enhedserkendelse af lyksalighed og nåde.

8 Denne lyksalighed er den, som begynder at åbne sig nu. Lyksaligheden begynder at forbinde sig med vores gruppefelt og med den glæde, vi har aktiveret. Lyksalighed tænker du, det er for stort et ord! Men nej siger vi. Lyksalighed er også til dig. Lyksaligheden kommer efter at have gået mange mil i søgen på visdom, kærlighed og nåde. Da kommer lyksaligheden som et ekstra gode, som det, som gør kærligheden sjov, visdommen fuld af glæde og dyb indsigt. En glæde, som både er en glæde der kan manifesteres i et sjæleligt liv, og i et fysisk liv. I et liv med en fysisk krop, som iblandt ikke giver dig meget glæde, men snarere udfordringer, smerter og svære problematikker. Men vi vil vove at foreslå, at du tillige med disse opgaver og udfordringer, kan have adgang til glæde, lyksalighed og nåde, som kan give dig en helt anden adgang til indsigt i, og forståelse for udfordringerne i din fysiske krop, i dit følelsesvæsen, i dit følelsesliv. Måske er du skolet til, at erkendelser åbner sig igennem dit hjerte. Skolet til, at erkendelser kommer fra kontakt med visdomslag, med erfaringer og indsigter. Vi foreslår, at visdom og udvikling kan opstå gennem lyksalighed, at visdom og bevidsthedsspring kan opstå gennem lyksalighed. At hjerteåbninger og åbninger til dybe erkendelser, kærlighedskapaciteter og medfølelse ligeledes kan åbne sig igennem lyksalighed. Nogle af jer vil genkende denne frekvens, som vi formidler i disse ord, igennem den tantriske praksis. Den tantriske praksis, som er en skolet måde at arbejde med sin egen energiopbygning for derigennem at opnå tilstande af lyksalighed gennem kroppen og gennem energisystemet. Erkendelsen og erfaringen er sådan set allerede på jorden for de få. Vi bruger den træning fra den buddiske tradition,

9 Vi bruger den træning, som har bredt sig ud i andre trænings-sammenhænge blandt mennesker, som har arbejdet intens med dem selv og deres bevidsthed gennem denne metode. Og vi bruger det faktum, at erkendelsen ligger i jeres kollektive bevidsthed, til at formidle - i første omgang et ekko af denne sandhed ind tæt ved dig, således du kan mærke, om dette ekko er noget, der vækker noget i dig, om dette ekko er en kvalitet, en erfaring, som du mærker som sandt. Oplysthed igennem lyksalighed, ikke gennem lidelse og hårdt arbejde. Det lyder næsten for godt til at være sandt, mener du måske, men det er det ikke længere. Tiden er, hvor det faktisk er muligt. Men du presses i dit system, i dit energetiske system og flere af jer presses ligeledes i jeres overbevisninger. Overbevisninger, som det mærkes godt at holde fast i. Livsanskuelser, måder at se verden på som du har lært, overlevet på, vedtaget, at det er bedst sådan her, og i dem er lyksalighed ikke nødvendigvis ikke en særlig stor del. Hvem er VI, som kommer her og sætter lus i skindpelsen, på dine overbevisninger og trosystemer? Prøv blot at slappe af, og læne dig ind, tage et par dybe vejrtrækninger og læn dig ind i den støtte, som faktisk bliver givet. Måske følelserne kommer op, hvis du vover at give lidt slip. Måske du allerede er dybt inde i dine lyksalighedsvibrationer. I er i mange forskellige faser netop nu, vær blot i din. Og din sjælsfamilie, din galaktiske oprindelse kommer ind og møder dig i din begrænsning. I den begrænsning der afholder dig fra at tro, at du kan møde glæden og lyksaligheden. Mærk, hvordan du bliver taget i hånden Mærk, hvordan disse bevidstheder bærer lyksaligheden som et naturligt vilkår. Glæden som et eksistens vilkår. Du bliver gennem disse kontakter vækket i mange lag af frekvenser, og kan således erfare at sandheden eksisterer i mange forskellige former,

10 i mange forskellige vibrationslag, i mange forskellige frekvenser. Måske du får en fornemmelse af, at du bliver barn igen, måske du i sandhed bliver voksen, igennem at kunne være i kontakt med din glæde, med lyksaligheden ind i din voksne krop. Der træder forskellige hellige personer ind i feltet, Kristus, en bevidsthed som vi vil beskrive i frekvens lignende Johannes Døberen, Mesteren Buddha, som formidler den medfølelses-energi, manifesteret gennem Hans Hellighed Dalai Lama. Der manifesterer sig flere bodhisattvaer, hellige bevidstheder fra den Tibetanske tradition, og derigennem formidles en indsigt og videns felt til os, idet disse bevidstheder har trænet deres sind og gennem træning opnået lyksalighed, Nirvana, himmels-kontakt - alt efter din trosoverbevisning. Det felt de træder ind i og gavmildt åbner for os, er en gave en bevidsthedsgave. I har alle, i flere inkarnationer været del af disse bevidstheds-træninger i disse buddhistiske, kristne, hinduistiske felter. Og arbejdet dengang, i disse liv, gennem bevidsthedstræning er noget af det der gør, at de træder ind, stiller sig til rådighed for den erkendelsesformidling, der er til os, som sidder her i kredsen, med I mennesker. Mærk, hvordan du får muligheden for igen at resonere i et ekko af erkendelser om Nirvana om lyksalighed, om Oplysthed, om himmelske tilstande.

11 Lyksalighed Lyksalighed Lyksalighed Lad det strømme ind i dit hjerte, Lad det åbne dit sind Lad det fylde dig Lad det hele dine sår Lad det hjælpe dig til at genetablere den sandhed at du, som et oprindeligt vilkår ER glæde, ER lyksaligheden, ligesom du er kærlighed og visdom. Du kan lade dine usikkerheder, det du synes er så forkert ved dig, komme op og blive mødt. Mødt af dette stærke felt af bevidstheder, som har erkendt sandheden, som har erkendt illusionen i at du ikke er noget værd, at du ingenting kan, at du er forkert, at du ikke slår til. Alle disse illusioner, som virker så massive, at de ligger låg på den glæde som er dig, den lyksalighed, som er din oprindelse, lad dig svøbe i denne vibration, i denne tilstedeværelse, i denne energi. Og feltet af Mestre og Bodhisattvaer slipper langsomt den direkte kontakt med vores gruppefelt, men erkend, at deres visdom er til rådighed for alle, der åbner og rækker ud, beder om hjælp. Og der åbnes for, at du kan blive svøbt i din sjæls lyksalighed, at du kan lande i din sjælsglæde, i dine erindringer om glæde som et vilkår, der hvor din sjæl udspringer. Og processen går ind og åbner dit energisystem, din aura. Måske du mærker, hvordan dit hjerte både kan være åbent og sikkert, hvordan dit solarplexus kan være stærkt vibrerende og bærer af denne nye frekvens,

12 som du skal vænne dig til, er en del af din eksistens. Denne nye frekvens som du skal integrere, og som du vil komme i tanke om, når du ser en krokus, får øje på en stær, ser børn der ler, skoven der springer ud, og når du glædes over dine kære. For hver gang du oplever glæde, manifesterer du din kobling til din egen indre kontakt med det vilkår, at livet også er glæde og lyksalighed. Vi slipper langsomt, langsomt, langsomt det overordnede felt, og giver dig støtte til at lande i dig selv, i din egen indre balance og finde fodfæste. Prøv og mærke, at du er dig og samtidig en del af gruppen, men du er også i allerhøjeste grad i stand til at stå i dig selv, i din kraft, i din styrke. Lad dig blive svøbt, lad dig blive svøbt i din egen eksistens og mærk, hvordan du kan benytte gruppens tilstedeværelse som støtte til at lande i den eksistens, i glæde, i lyksalighed. Den Angeliske treenighed opløser sin vibrationskontakt, og lægger sig ud i det felt, som vil støtte dig til næste møde, til næste kreds. Vi vil være med dig indtil da, bevidst eller ubevidst, om du opdager det eller ej, men rækker du ud med din opmærksomhed i dit sind, så er vi der og vi hjælper dig med at nære din glæde og din lyksalighed. Vi takker umådeligt for din deltagelse, for din villighed og din forpligtigelse ind i dette arbejde. Vi er Metatron for nu Feltet både klinger af og bliver næsten større således, at der vil være støtte til de processer du vil komme igennem den næste uges tid. Der en stor og facetteret adgang til visdom og erkendelser i dette felt, så hører du transmissionen igen, vil du kunne integrere nye lag,

13 ikke kun af glæde og lyksalighed men også af visdom og indsigt. Tak for i aften, tak fordi du var med. Copyright Merethe Bonnesen

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. 15-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Indstrømningen bliver stærkere her efter den 12/12 og fuldmånen og indtil nytårsaften,

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, 08.09.2016 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle,

Læs mere

Maj-Juni meditation Episode 1

Maj-Juni meditation Episode 1 25.05.2017 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 4 30.3.2017 I dag skal vi arbejde med visdom. Visdom er et meget stort ord, et meget stort begreb, tænkte jeg i går, da det gik op for mig, det var aftens emne. Jeg er spændt

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

Maj Juni meditation Episode 2

Maj Juni meditation Episode 2 01-06-2017 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt

Læs mere

Bevidsthedsrejse Episode 3

Bevidsthedsrejse Episode 3 Bevidsthedsrejse 16.11.2017 Episode 3 Velkommen til denne tredje episode af bevidsthedsrejse efterår 2017, den fjerde når vi tager intro meditationen med. Sidste gang arbejde vi med Hjem, og det har for

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 2 16.3.2017 Velkommen i denne transmission, som trodser jeres opfattelse af tid og rum og hvordan man kan forbinde sig med hinanden. Dette felt som åbnes som var åbnet til

Læs mere

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem.

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem. Bevidsthedsrejse Efterår 2017 Episode 2 Del 1: Sidst arbejdede vi med energetiske strukturer, en klargøring af vores energisystem, og en opgradering af vores chakraer og energistruktur så vi kan blive

Læs mere

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske.

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske. 21-09-2017 Bevidsthedsrejse Efterår Episode 1 Del 1: Vi er Metatron med Sandalfon og Gabriel, Ariel, Uriel og Michael. En herlig og stærk flok af ærkeengle, som vibrerer nærvær ind til I som deltager,

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

(18) Lod og del. Om gåden og kærligheden

(18) Lod og del. Om gåden og kærligheden (18) Lod og del Om gåden og kærligheden TEKST: FØRSTE KORINTHERBREV 13 DER ER to ting, man ikke skal tale for meget om: glæde og kærlighed. At tale om dem kunne udvande øjeblikket. For når glæde og kærlighed

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Sjælkontakt giver højere tænkning En tanke er lys i en bestemt frekvens af lys, dette lys, alt efter den elektriske spænding i lyset, har en given

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784

Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 Gudstjeneste, Domkirken, søndag d. 15. marts 2015 kl. 15.00 25 års jubilæum for Reden Søndag: Midfaste, Johs. 6, 1-15 Salmer: 750, 29, 192, 784 I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Jeg vil

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup

Sanselighed og glæde. Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup Sanselighed og glæde Ved psykologerne Bente Torp og Anny Haldrup I Specular arbejder vi med mennesker ramt af fx stress, depression og kriser. For tiden udvikler vi små vidensfoldere, som belyser de enkelte

Læs mere

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR

KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR KICKSTART DIT ÅR TAG DE RIGTIGE BESLUTNINGER FOR DIT ÅR Kickstart dit år - øvelsen hjælper dig til at fokusere på de gode og succesfulde oplevelser, og mål som du har indfriet, og som du kan bygge videre

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet Jeg bruger personlighedstype-systemet Enneagrammet 2 som kilde til selvindsigt. Da jeg først hørte om dette personlighedstypesystem, tænkte jeg, at det ikke interesserede mig. Allerede på universitetet

Læs mere

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv Susan Nielsen Med sjælen som coach vejen til dit drømmeliv Tænker du nogle gange: Der må være noget mere? Længes du indimellem efter noget større? Prøver du at fastholde de glimt af jubel og lykke, som

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Vædderen: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Store energier er i spil, få samling på brikkerne i dit livs puslespil. Fristeren, angsten for noget forgangent stikker

Læs mere

Den buddhistiske tilflugt

Den buddhistiske tilflugt Den buddhistiske tilflugt Af Merete Boe Nielsen Tilflugt handler om, hvor vi søger vores lykke, og begrebet er grundlæggende i buddhismen. Det gælder for alle buddhister, ligegyldig hvilken buddhistisk

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 1.s.e.hel3konger side 1. Prædiken til 1. s. e. Hellig 3 Konger Tekst: Luk. 2,

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 1.s.e.hel3konger side 1. Prædiken til 1. s. e. Hellig 3 Konger Tekst: Luk. 2, side 1 Prædiken til 1. s. e. Hellig 3 Konger. Tekst: Luk. 2, 41-52. Et glimt ind i Jesu barndomsliv. Et glimt som enhver kan genkende sig i. Lukas gav os Jesu egen historie og i den fortælles også ethvert

Læs mere

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ Lad mig starte med en forventningsafstemning Når du går i gang med at arbejde med dig selv, vil der før balance komme ubalance, selv om det ikke er sådan, de sælger det

Læs mere

Sidste søndag efter H3K I 2017 Strellev 9.00, Ølgod /29 22/

Sidste søndag efter H3K I 2017 Strellev 9.00, Ølgod /29 22/ Der findes øjeblikke i livet, hvor det er som om himlen rører jorden. Øjeblikke af svimlende lykke; øjeblikke, hvor alting står klart for en, og man forstår, hvad det hele handler om, øjeblikke, der gør

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

19.s.e.trin. II 2016, Ølgod 9.00, Bejsnap

19.s.e.trin. II 2016, Ølgod 9.00, Bejsnap Kom og se! Det bliver sagt flere gange i dagens evangelium. Kom og se! Der er gået vilde rygter om Jesus, og rygterne får folk til at ville se, om der er noget om snakken. Man kan sige, at vi i dag hører

Læs mere

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn Frugtfaste Faste er en vej til at rense ud i dit liv og åbne din ånd. Her finder du en frugtfaste, som varer 10 dage. Selve programmet, kræver ikke meget af dig, kun at du er frisk på at spise frugt morgen,

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

Citater fra borgere:

Citater fra borgere: Citater fra borgere: Jeg har fået hjælp til at blive en bedre mor, at finde mig selv og vide, hvem, jeg er Kunne min søn tale, ville han nok sige, at han er glad for, at mor er i Familiehuset Det er et

Læs mere

Dette BUDSKAB har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 1. januar 2017 af G U D s TOLV TJENERE

Dette BUDSKAB har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 1. januar 2017 af G U D s TOLV TJENERE Fra G U D's TOLV HØJE TJENERE modtog vi den 1. januar 2017 dette BUDSKAB, hvori TJENERNE beskriver en måde, på hvilken Menneskene hurtigst tager Kampen op mod M Ø R K E T! Dette BUDSKAB har Hanne Leffler

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Når væren bliver terapiens fundament

Når væren bliver terapiens fundament Når væren bliver terapiens fundament I dag har vi en dyb viden om og mange erfaringer med menneskets psykiske og spirituelle udvikling, som terapeuter og spirituelle lærere over hele verden har samlet

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Sct. Kjeld. Inden afsløringen:

Sct. Kjeld. Inden afsløringen: Sct. Kjeld Inden afsløringen: Når vi tænker på en ikon, så vil mange af os have et indre billede af, hvordan en ikon ser ud. Hvis vi kunne se disse billeder ville de være forskellige. Ud fra hvad vi tidligere

Læs mere

Psykologiske og terapeutiske erfaringer fra klinikken. Oplæg ved Psykolog Birgitte Lieberkind

Psykologiske og terapeutiske erfaringer fra klinikken. Oplæg ved Psykolog Birgitte Lieberkind Psykologiske og terapeutiske erfaringer fra klinikken. Oplæg ved Psykolog Birgitte Lieberkind Birgitte Lieberkind. Jeg er psykolog og arbejder i København, hvor jeg har min egen klinik/ praksis. Jeg har

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

18. s. e. trin. I 2015 Ølgod

18. s. e. trin. I 2015 Ølgod For nogle år siden læste jeg i en avis om en ung kvinde, der var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Hun blev det tilfældige offer for en overfaldsmand, og blev nedværdiget og ydmyget i al offentlighed.

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien

Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Guide: Få en god jul i skilsmissefamilien Sådan får du som skilsmisseramt den bedste jul med eller uden dine børn. Denne guide er lavet i samarbejde med www.skilsmisseraad.dk Danmarks største online samling

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 1 7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. I årets skønne

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk Udtalelser om HjertetsVej I virkeligheden er der kun en måde at beskrive HjertetsVej på - PRØV DET, det er alle pengene værd! Det, du investerer i Sina, vil komme igen på så mange planer som: mentalt,

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra TRANSFORMATION UBEVIDSTE HANDLEMØNSTRE Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra vores barndom. De hjælper os til at overleve og få vores behov opfyldt.

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

som gamle mennesker sukkende kan sige når de har været til endnu en begravelse.. For sådan er det jo også. At nogen af os får lov at sige farvel

som gamle mennesker sukkende kan sige når de har været til endnu en begravelse.. For sådan er det jo også. At nogen af os får lov at sige farvel Juledag 2014 Af sognepræst Kristine S. Hestbech Livet har en begyndelse og en ende. Sådan er det, når man ikke tror på reinkarnation hvor alt går i ring, men tror på at livet er så ukrænkeligt og værdigt

Læs mere

Kristi himmelfart. B Luk 24,46-53 Salmer: I Jerusalem er der bygget kirker alle de steder, hvor der skete noget

Kristi himmelfart. B Luk 24,46-53 Salmer: I Jerusalem er der bygget kirker alle de steder, hvor der skete noget Kristi himmelfart. B. 2018. Luk 24,46-53 Salmer: 355-253-259 257-472-251 I Jerusalem er der bygget kirker alle de steder, hvor der skete noget centralt omkring Jesus. Det er valfartsteder den dag i dag,

Læs mere

Den svære samtale - ér svær

Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm 18. november 2017 www.diakoni.dk cohj@filadelfia.dk Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm, Filadelfia Uddannelse cohj@filadelfia.dk Den svære samtale ér svær Nogle gange er samtalen svær,

Læs mere

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G i Gl. Havdrup Kirke Denne folder er ment som en hjælp til at se kirken på en anden måde. Ikke blot som en fin bygning vi som turister

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN

TTT h. Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget under tankeinspiration den 4. april 2016 af ANKER JØRGENSEN Den 4. april 2016 modtog vi fra ANKER JØRGENSEN en HILSEN til alle i Danmark. - Han slutter sin HILSEN med en Sang på melodien: Når jeg ser et rødt flag smælde. TTT h Denne HILSEN har Hanne Leffler modtaget

Læs mere

Lad nu opstå fra de døde Ordets tugt og ordets trøst Og lad hjertet i os gløde Mens vi lytter til din røst. Amen

Lad nu opstå fra de døde Ordets tugt og ordets trøst Og lad hjertet i os gløde Mens vi lytter til din røst. Amen Lad nu opstå fra de døde Ordets tugt og ordets trøst Og lad hjertet i os gløde Mens vi lytter til din røst. Amen Prædiken til påskesøndag 2015 Af Lise Rind 1 tekstrække FRA EN VIRKELIGHED, hvor livet er

Læs mere

15. søndag efter Trinitatis

15. søndag efter Trinitatis 15. søndag efter Trinitatis Salmevalg 751 Gud ske tak og lov 29 Spænd over os dit himmelsejl 400 Så vældig det mødte os 321 O Kristelighed 678 Guds fred er glæden i dit sind Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Læsninger: 1. Mos. 18,20-33 og Luk. 18,1-8 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Det er

Læs mere

Prædiken til 5. søndag efter påske.

Prædiken til 5. søndag efter påske. Prædiken til 5. søndag efter påske. Salmer: Indgangssalme: DDS 743: Nu rinder solen op af østerlide Salme mellem læsninger: DDS 636: Midt i alt det meningsløse Salme før prædikenen: DDS 367: Vi rækker

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Balance og ubalance Der forekommer ofte både psykiske og kropslige smerter og ubalancer, når vi er under spirituel og åndelig udvikling. De fysiske

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juni 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. Retvendt. Lad impulserne fra dit indre, give dig svaret på hvad dit hjerte ønsker sig. Når du siger jamen tre gange, er der

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Christfulness: Ingen er glemt af Gud

Christfulness: Ingen er glemt af Gud Christfulness: Ingen er glemt af Gud Om et øjeblik siger jeg en sætning. Du skal bare lytte til den måske gentage den inde i dit hovedet men ellers bare lytte og lade den sætning svæve i luften bare svæve

Læs mere

Identitet og værdighed i en forandringens tid

Identitet og værdighed i en forandringens tid Identitet og værdighed i en forandringens tid Når alt forandres, forandres vi alle. En ny bevidsthed og en ny verden er ved at blive genfødt i os mennesker. Et helt nyt daggry er ved at vågne og gennemtrænge

Læs mere

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du

Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du Min intention med denne ebog er, at vise dig hvordan du får en bedre, mere støttende relation til dig selv. Faktisk vil jeg vise dig hvordan du bliver venner med dig selv, og især med den indre kritiske

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kom op på 12 sider trænings -hesten igen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få motivationen tilbage INDHOLD: Derfor er det

Læs mere

Sandhed del 1. Relativ eller absolut sandhed 1?

Sandhed del 1. Relativ eller absolut sandhed 1? Sandhed del 1 Relativ eller absolut sandhed 1? Dagens spørgsmål: Når det gælder sandhed findes der grundlæggende to holdninger. Den ene er, at sandhed er absolut, og den anden at sandhed er relativ. Hvad

Læs mere

Taknemmeligheds dagbogen

Taknemmeligheds dagbogen Taknemmeligheds dagbogen Taknemmelighedsdagbogen Lær at leve i nuet og blive bevidst om de små ting der sker omkring dig Taknemmelighed Det er et faktum at mennesker, der er glade og taknemmelige for deres

Læs mere

/ Fastelavn 15. februar 2015 Dom kl Matt

/ Fastelavn 15. februar 2015 Dom kl Matt Prædiken holdt i Haderslev Domkirke søndag 15. februar 2015 af sognepræst Henning Wehner 402-441 - 450-192 / 142-208 29 Fastelavn 15. februar 2015 Dom kl.10.00 Matt 3.13-17 Ved gudstjenesten i dag handler

Læs mere

SAMMENBRAGTE FAMILIER

SAMMENBRAGTE FAMILIER SAMMENBRAGTE FAMILIER POLITIKENS HUS 3. FEBRUAR 2014 V/ CHARLOTTE DIAMANT Psykiatrifonden PROGRAM FOR I AFTEN FORÆLDREEVNENS 7 FUNKTIONER At have realistiske forventninger til, hvad barnet kan klare.

Læs mere

4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6

4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6 4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6 Lad os bede: Kære Herre Jesus Kristus, mød os i dag, og stands os i vores blindhed.

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Tvillingesjæl. Lucindra. ~ 1 ~

Tvillingesjæl. Lucindra. ~ 1 ~ Tvillingesjæl Lucindra. ~ 1 ~ Forsidefoto: taget af Lucindra Udgivet 1. gang i juni 2014 Udgivelser: De Tre Grale Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder Guddommelig Moderenergi Gralskongen

Læs mere

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Det er kyndelmisse. Det er den dag, hvor man i gamle dage, i den katolske kirkes tid, bragte sine stearinlys til kirken, for at få dem velsignet, sammen med kirkens lys.

Læs mere

(1) Den signede dag med fryd vi ser af havet til os opkomme; den lyse på himlen mer og mer, os alle til lyst og fromme! Det kendes på os som lysets bø

(1) Den signede dag med fryd vi ser af havet til os opkomme; den lyse på himlen mer og mer, os alle til lyst og fromme! Det kendes på os som lysets bø Gudstjeneste (1) Den signede dag med fryd vi ser af havet til os opkomme; den lyse på himlen mer og mer, os alle til lyst og fromme! Det kendes på os som lysets børn, at natten hun er nu omme! (2) Den

Læs mere

Hjertetræning. Så dån holder du dit hjerte å bent. Birgitte Hånsen. Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved

Hjertetræning. Så dån holder du dit hjerte å bent. Birgitte Hånsen. Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved Hjertetræning Så dån holder du dit hjerte å bent Birgitte Hånsen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved 1 Indledning Når vi føler os sårede og forurettede, er det en instinktiv reaktion at

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn?

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Babys Søvn en guide Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Små børn har behov for meget søvn, men det er bestemt ikke alle, der har lige let ved at overgive

Læs mere

2. påskedag. Salmevalg

2. påskedag. Salmevalg 2. påskedag Salmevalg Tag det sorte kors fra graven Jesus lever, graven brast Opstandne Herre, du vil gå Hvad er det at møde den opstandne mester Tænk, at livet koster livet Dette hellige evangelium skriver

Læs mere