Bevidsthedstræning II Episode

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bevidsthedstræning II Episode"

Transkript

1 Bevidsthedstræning II Episode I dag skal vi arbejde med visdom. Visdom er et meget stort ord, et meget stort begreb, tænkte jeg i går, da det gik op for mig, det var aftens emne. Jeg er spændt på, hvordan energien bliver formidlet- I går og i dag er jeg blevet åbnet og givet adgang til rigtig mange bevidstheds-niveauer. Formidlingen i dag vil blive givet i lige så mange forskelligt differencerede niveauer, således I kan møde den visdom, som er præcis den I har brug for, der hvor I er, på det sted, i den proces I er i jeres liv. Kanaliseringen kommer fra Plejadernes råd - det er meget højfrekvent energi, der kommer ind og den måde, jeg kommer til at kanalisere det på, er ikke som en energetisk person, men mere som en kvalitet, en gruppe af bevidstheder, som sender frekvens ind. Så du skal blot læne dig tilbage og slappe af. Måske du hører, hvad jeg siger, måske dit system slår fra og du vågner om en times tid - det gør ikke så meget - du kan høre igen inde på informationssiden. Så velkommen til visdom: Vi er den mandlige, kvindelige, og neutrale enhed fra Plejadernes Højeste Råd, som vibrerer frekvens ind med et visdomsfelt, til denne samling. Vi er repræsenteret med det nærmeste, der kommer en maskulin menneskelig energi, vi er repræsenteret med det nærmeste, der ligner en feminin energi vi er repræsenteret ved det, som i jordisk forstand kommer nærmest en neutral energi en energi som både er maskulin og feminin, og derved skaber en tredje identitet, som er en fælles identitet der indeholder begge disse aspekter. I der lytter nu eller lytter på den formidling, som bliver optaget, har alle et af disse aspekters som identitet. Og det er her, det starter - i en erkendelse og i en visdom, bundet ind til det køn du lever dit liv igennem, til det køn dit fysiske udtryk har taget, en mand eller en kvinde og den visdom du har erfaret og båret ind netop igennem denne identitet. Identitet er en strålende ting, idet identitet giver mulighed for at kunne oversætte impulser og erfaringer og dermed lære af dem. Er du for bundet ind i din identitet kan den blive dig en klods om benet.

2 Men identitet er konstruktivt og den største, den første identitet I mødes med og igennem er dit køn: Det er en dreng, det er en pige, nogle er blevet mødt med: ti fingre, ti tæer, et velskabt barn og derefter kønnet. Det er de færreste, der er blevet i det første møde er blevet mødt og set som den I er. Identitet, en kønsidentitet er således en del af den måde du bryder igennem og kommer ind i verden på. Og du har oplevet meget læring, erfaret meget visdom igennem det køn du har. Er du vokset op som en pige er der, lidt afhængig af din alder, nærmest forudbestemte læringer piger har lært i de forskellige generationer på jeres klode. Er du i trediverne, har du lært forskellige sandheder omkring dit køn, hvad piger kan og ikke kan, er du i fyrrerne har du lært det på en lidt anden måde, er du i halvtreds- og tresserne og derover, har din opvækst som pige været ganske anderledes end de piger, som vokser op i dag. Den visdom du har høstet igennem dit køn, har været dannet af tiden, dannet af kulturen, dannet af det bevidsthedsniveau, der var på den tid. Er du vokset op som dreng har du, hvis du er over halvtreds, sandsynligvis haft andre forudsætninger, fordi du har været en dreng, er du over 60 har du helt sikkert haft flere fortrin og fordele ved at være en dreng. Dit ejerskab af din identitet har således været koblet på den fordel det har været at være en dreng, en mand i mange sammenhænge. For de yngre generationer blev disse kønsforskelle gradvis udvisket, men stadig er der sammenhæng, hvor fordele er knyttet til det at være en mand. Dette skaber en vis adgang til et visdomslag, som er bundet ind omkring selvtillid, selvfølgelighed, og for nogle en ret til at eksisterer og have forskellige privileger, udelukkende igennem sit køn. Vi bruger denne erkendelse, som I har opnået igennem jeres kønsidentitet, vi bruger den viden og indsigt I har opnået igennem jeres kønsidentitet, til at få kontakt med og resonere ind i en udveksling med dig, der deltager. En udveksling med dig, som deltager med din visdom som er iboende, nøjagtig som din adgang til glæde og lyksalighed er iboende i din struktur, om du synes det kan passe eller ej.

3 Der er ikke noget du kan gøre forkert. Der er ikke noget i denne proces du kan være dårlig eller bedre til, det er præcis, som det skal være i denne proces Vi vil arbejde på at støtte dig i at åbne op for den visdom, som kommer inde fra dine erkendelseslag, den visdom, som bliver til visdom fordi du mærker det ér visdom, det ér vist, det ér sandt, det er ikke noget du skal tro på eller være i tvivl om, men det er erkendelser, som bærer en sandhedsfrekvens, som er koblet op på noget, som er ud over dig, som er ud over dit menneskevæsen, som er en del af den universelle sandhed, den universelle visdom. Lad dig gribe af strømmen, lad dig svøbe i den energetiske hjælp, der kan hjælpe dig at åbne lag i dig, hvorfra du kender visdom, hvorfra visdom er en tilstand, du kan forbinde dig til i din bevidsthed, en tilstand du kan erkende sandheden af i din fysiske krops erkendelser. Vibrationen øges. Vi går langsomt frem, derfor vil der være flere små pauser i denne transmission, så du kan få tid til at vende din opmærksomhed indad og mærke i dig selv. Frekvensen øges, og vi får kontakt med dine følelseslag, den del af dit sind, den del af dit energisystem, som transporterer dine følelser, som håndterer dine følelser. Nogle vil sige det er dig. Vi er af en anden opfattelse - vi er af den opfattelse, at du lever og manifesterer dit indre liv gennem dine følelser. Nogle er hensigtsmæssige, andre er mindre hensigtsmæssige, nogle er voldsomt besværlige og andre er vældig, vældig konstruktive. Nogle følelser er dine egne, nogle er projektioner du tillægger andre, fordi du ikke kan rumme dine egne, alt sammen dele af et menneskeligt liv, et menneskeligt sind. Vibrationen kommer ind og kaster lys på dit følelses felt, kaster lys på dine følelsesdimensioner, således du får en mulighed for at adskille følelser, som er meget massive, følelser som er meget tunge, følelser som tynger dit indre.

4 For nogle skaber dette ubehag, som kvalme, vrede, irritation. Får du det sådan, så tag nogle dybe åndedræt og ånd ud igennem din mund, for dermed slippe det pres, der har ligget i dine følelser. Måske du har brug for at sætte lyd på din udånding. Måske der kommer ord, lyde, fra dit indre fra denne proces, så giv slip, tillad dig at give slip, tillad dig at tage imod den frekvens, der kan fortynde presset i dine følelser. For nogle kommer der angst og fortvivlelse op sorg. Idet disse følelser kommer op, er der i denne frekvens, i dette nærværd en støtte, der kan hjælpe dig med at forløse og slippe disse følelser. Du kan tage imod den støtte og igennem din udånding manifestere et slip af disse følelser. Langsomt og forsigtigt åbner dit følelsesfelt sig, og du får en mulighed for at mærke dine følelser. Mærke dine følelser som følelser er, når de blot er en følelse. Mærke dine følelser rent, når de ikke er koblet op på og bærer af ekko af chok, forskrækkelser, angst, fortvivlelse og sorg men blot er følelser. I denne tilstand at kunne mærke sine følelser, u-emotionelt får du en mulighed for at forbinde dig til følelsernes visdom. Den visdom, som ligger i følelsernes kvalitet når de er rene, den visdom, som ligger i følelsernes konstruktion, opbygning, kraft og tilstand. I er mange, som har forbandet jeres følelser langt væk, idet de har skabt lidelse, lidelse og lidelse, idet følelserne har været så voldsomme og anstrengende. Det har krævet så meget personligt arbejde overhovedet at kunne håndtere og endsige difference og genkende disse følelser. Dette ligger som et beskyttelseslag i dette arbejde, og føler du sorg over dette store arbejde, denne udfordring, dit følelsesvæsen har skabt for dig i dette liv, så mærk det med vores støtte, med vores tilstedeværelse, med vibrationens tilstedeværelse og derigennem, i en erkendelse, i en tilstedeværelse med denne sandhed vil du kunne åbne for visdommens lag. For nogle af jer mærker I følelser, som er relateret til chok og forskrækkelser. Sådanne forskrækkelser og følelser bundet dertil er beskyttelsesmekanismens natur, kaotiske uden retning, bundet ind til intethed,

5 eller bundet ind til eksplosioner, ind til overlevelseskraft. Vi byder disse følelser ind i feltet og står med dig, mens du vover at mærke i dit indre følelsesliv, om du bærer disse følelser, om du føler dig klar til at tage dem i hånden, bringe dem ud i lyset, i vibrationen i dette arbejde, i dette transformations arbejde. Og idet I tiltræder arbejdet så dedikeret, øges gruppens styrke og den enes følelsesarbejde smitter af på den anden, I begynder, i synkron samklang, at følelsesforløse for jer selv - for hinanden, idet en deltager bringer en oplevelse op og forløser den, gives en anden muligheden for at gøre den samme proces meget nemt. I manifesterer medfølelse og solidaritet, I følelsesvæsner, som en samlet gruppe nu og når du lytter. Når du lytter på et andet tidspunkt, vil du kunne indtræde i dette gruppefelt, idet tid er en lineær illusion og vi, i vores perspektiv, i vores formidling, arbejder uden tidsaspektet som begrænsning. Følelsesarbejdet udfolder sig, om du er i kontakt med det eller ej. Gradvist, som det følelsesmæssige kaos bliver lettet og forløsninger øges, kommer der igen en slags klarhed ind i dette følelsesfelt, idet den enkelte deltagers følelses-beskyttelseslag, reaktionslag og projektionslag er lettet. Du får en mulighed for at mærke dit følelsesfelt på en ny måde, måske det føles nærmest tomt eller nøgent, som om du kan mærke de enkelte følelser, måske det føles som du pludselig har færre følelser. Måske du pludselig mærker, der er plads mellem dine følelser. Det er disse afviklende processer, der har skabt denne plads og idet tilstanden breder sig ud i dig, mellem jer i gruppen, åbnes ganske langsomt, en visdomsimpuls, måske du mærker den som værende langt væk. Som en svag frekvens Mærk, hvordan du registrer denne visdomsfrekvens Måske du mærker, hvordan den ligger dybt inde i en ren følelse, måske du mærker, den ligger som et net imellem følelserne.

6 Denne struktur, dette net imellem dine følelser er visdom, koblet til den måde du forvalter dit følelseslegeme, den måde du administrerer, udtrykker og udlever dine følelser. Forbind dig til denne struktur, mærk at det også er dig, en visdom som er knyttet til en adfærd, til en struktur, til en formidling. Jesus Kristus formidlede visdom. Som den profet han var, formidlede han visdom igennem kærlighed, igennem udtryk af følelser. Mesteren Buddha formidlede visdom gennem træning af sindet, træning af følelsestilstande for derigennem at kunne leve følelsernes visdom og manifestation igennem kærlighed og medfølelse. Således har du også i dit liv manifesteret visdom igennem dine følelser,og vi vækker en erindring om disse gerninger og håber på din anerkendelse af dig selv, i denne formidling. Lad dig blive favnet i dine følelsers visdom, lad dig finde fred, i dine følelsers klarhed. Mærk, hvordan processen manifesterer sig som en tilstand, du kan mærke både i dit sind, energetisk men også i din fysiske krop, idet følelsesforløsende arbejde for alle har en fysiske konsekvens. Så har du brug for at bevæge dig, rejse dig eller lægge dig ned, drikke vand, så tillad dig selv at følge den impuls, inden vi går over til næste fase som er visdommen i dine mentale lag - visdommen i dine tanker. Og vi udvider vibrationen til både at favne denne følelsesproces, dine følelsesstrukturer og dine tankemæssige strukturer, som er fysisk forbundet til din hjerne - nogle af jer mærker stort tryk på jeres hoved. Tag dybe vejrtrækninger og giv slip - gå i dialog med den vibration, der bringes ind. Dialogen kan være skepsis og modstand, dialogen kan også være nysgerrig ærbødighed og en genkendelsesglæde over disse vibrationer, som folder sig om dine tanker og på magisk vis forsigtigt begynder at åbne dig for glæden. Forbindelser fra tanker til glæde er måske overraskende. Det er fordi vi gennem dine tanker aktiverer processen fra sidst, og dermed møder dig i glæden. Den glæde, der er relateret til at blive mødt, til at blive set, til at blive forstået, ikke blot blive forstået igennem ord,

7 ikke blot blive forstået igennem dit køn og dens identitet, men blive forstået gennem dine tanker og tankernes vibration, i et ordløst møde. I et ordløst møde, hvor din forståelse bliver sat ud af spillet og kommunikationen blot flyder da dine tanker spiller rent, bliver formidlet rent. Idet de bliver formidlet rent, får du en kontakt med den kraft, de bærer ind. Tanker er skarpe, tanker kan være kaotiske, tanker kan reflektoriske, tanker kan være bundet ind i destruktive gentagne mønstrer, knyttet til følelser som er ubearbejdede, tanker, som kan drive gæk med dig i en grad, at du næsten kan miste kontakten med dig selv. Vibrationen ændres, idet vi begynder at få kontakt med dit mentale lag, nogle af jer bliver kuldskære. Men idet frekvensen og vibrationen øges, begynder dine tanker at kunne slippe deres indbyrdes tilknytning. Den tilknytning, hvor den ene tanke tager den anden, og tager den ene, og tager den anden i en konstant strøm af støj. Vibrationen øge, for at få dig til at opleve, at dine tanker kan blive enkelte tanker, nærmest blive skilt fra hinanden. Nogle tanker opløser sig i denne proces, de tanker som er unyttige og uvigtige. Mange af jer har meget destruktive tanker om jer selv, om livet. Mærk vibrationen i disse destruktive tanker, måske du mærker dit hjerte bliver påvirket og du mærker dine destruktive tanker rent. Frekvensen øges eller ændres, forandres endnu engang. Og du har en mulighed for at bringe de mentale mønstre, som ikke tjener dig frem og få støtte til at forvandle dem således at du, inde bagved, kan åbne for en erkendelse af visdomslag og igen mærker, ser, registrerer du energetisk en vibration, som kommer inde fra og ud, og ude fra og ind, en frekvens, en visdomsfrekvens. Denne visdomsfrekvens ligger ligeledes mellem dine tanker, og du opfordres til at se, hvordan du kan bruge dine tanker,

8 du kan skabe dine tanker med denne visdomsfrekvens. Du kan benytte denne visdomsindsigt til at formidle dine tanker til dig selv i visdommens tjeneste med det højere formål, at dine tanke processer skal åbne dig for et nyt sandhedsniveau, for et niveau af indre erkendelser, som er en del af din indre visdom. Strukturelle tankeprocesser har mange af jer arbejdet med i meditative øvelser og meditative træninger/praksis. Vi lægger os ind på de erkendelser du har opnået, har du arbejdet på disse måder. Måske du opdager og får erkendelser om nogle praksis som meget sande og andre som blot fik tiden til at gå. Visdommen, der er i dette tankefelt, er en visdom, der vil styrke dig til at benytte den kraft du har i dit mentale felt til at udtrykke og vise tanker og ord, for dermed manifestere det i gerninger, båret af visdom. I den sidste del, vil vi arbejde med din sjælsvisdom. Vi kan jo næsten ikke andet ved synet af I smukke skabninger, som arbejder under jeres tydelige sjælslys og sjælsforbindelse. Arbejdet er nemt, idet udrensningerne i dit følelsesfelt og mentale felt gør, at din sjælsindstrømning bliver meget hurtigt klar i sin frekvens og du er i stand til at oversætte, anerkende og imødekomme denne frekvens. Bad dig i dit sjælslys, tag imod din sjælsindstrømning, vores transmission støtter dig i, at du kan mærke og integrere, nærmest fysisk, den kvalitet din sjæl bringer ind, den glæde din sjæl formidler, den styrke og kraft den bringer ind. Processen folder sig ud, og den første frekvens som viser sig i din sjælsindstrømning er sandhed, en sandhed som ikke blot er sandhed, men som er en erkendelse af vibrationen, der kaldes sandhed. En erkendelse, koblet ind i en værens tilstand, at opleve sandhed som en tilstand, en tilstand som kommer gennem denne sjælskontakt. Du er sandheden, du er dig og det at lande i en sandhedsfrekvensen åbner ganske automatisk for visdomsfrekvensen. Forsigtigt åbner indstrømningen sig,

9 Din sjæl er ingen tragt, din sjæl er et nærmest en sjælsportal, som indeholder uendelige kvaliteter og du er den og den er dig. Og igennem den erkendelse åbnes der endnu engang for et visdomslag. Den visdom, indsigt og erkendelse som du har brug for netop nu, i den tid du er i netop nu, i disse dage du er i netop nu, hvor du hører og læser denne transmission, vil strømme ind til dig. Du skal blot åbne tillade din sjæl at kommunikerer erkendelse og indsigt, og du kan stille dig selv et spørgsmål og transmissionen vil støtte erkendelses processen, svarets erkendelses proces i dig. Spørgsmålet kan være bevidst, som en sætning som du italesætter med ord inde i dig. Det kan være ubevidst - en følelsestilstand du bringer op, en problematik du har brug for hjælp til. Løft den frem og tag imod støtte til erkendelse, i denne visdomsproces. Visdom kan både lægge sig som et konkret svar, visdom kan også lægge sig som en kompetence til at tage det næste skridt i den rigtige retning, at kunne overveje og beslutte i forhold til et nyt niveau af renhed og erkendelse sandhed. Visdom bæres ind i mange forskellige niveauer i et menneskes liv, både i relation til dig selv, i relation til det du manifesterer og i relation til det du giver andre ved dit nærvær eller igennem dine gerninger. Vi slipper langsomt feltet, idet der er brug for i nogle minutter, hvor vores tilstedeværelse nærmest bliver fortyndet, kan vi sige. Feltet er etableret og feltet holdes til næste afsnit - til du hører næste episode. Vi er den maskuline, feminine, neutrale treenighed fra Plejadernes Højeste Råd. Vibrationen og feltet bliver langsomt forbundet mere ned i en mere fast og bevidst struktur med vores 3.dimensionelle verden. Den verden vi er i, når denne transmission er slut, den krop vi lever i. Den krop som bærer de tanker og følelser, som er en del af os - som er vores sjælsfartøj. Og bevægelsen er således, at vores 3.dimensionelle form nærmest bliver indlemmet i disse højfrekvente dimensionslag vi har været i, således vi både kan være i dem, være i vores mentale

10 struktur, i vores følelser og i vores krop på samme tid og derigennem få en mulighed for at få en bred og bevidst kontakt til de visdomslag, som er bragt ind. Og der lægges en beskyttelses struktur ind omkring dig således at de processer, som er sat i gang, disse energetiske forandringsstrukturer du har åbnet dig for, kan folde sig ud i fred og ro, til næste gang vi ses. Måske du kan mærke, du er påvirket i dit hoved. Mærk dit fysiske hoved, Mærk din ryg, din rygsøjle. Måske du kan mærke, hvordan du sidder mod ryglænet i stole, eller ligger på ryggen. Mærk dine arme, dit bryst, din mave, dit bækken. Mærk hele din overkrop, hvordan du sidder eller ligger. Prøv at mærke dine ben. Og idet du mærker din krop, mærker du der, hvor du har hjemme, Der, hvor dine tanker følelser og sjæl har hjemme, netop i dette liv. Dette er dit vilkår, men dette er også din gave: At få lov til at manifesterer dine følelser, dine tanker, dine sjælskvaliteter igennem denne krop, igennem dette liv, igennem denne menneske tilværelse. At manifestere visdom igennem et menneskeliv er en stor gave, både for dig og for dine nære, for de mennesker du møder i dit liv, på din vej. Vi er Metatron, som har overtaget landingen og nu støtter dit energisystem, dine chakraer, dine energicentrer, dit elektromagnetiske felt og dets frekvens, som stadig er påvirket af den højfrekvente indstrømning vi netop har arbejdet med. Og denne indstrømning fordeler sig, lander i dit energetiske system og vil over de næste dage integreres, både i dit energisystem, men også i din fysiske krop. Så mærker du forandringer i kroppen, så tag vare på den, drik vand, sørg for at hvile dig. Har du brug for fred og ro, så prøv og se om du kan skabe dig fred og ro. Vi glæder os til at se dig i næste og sidste transmission. Vi er Metatron.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Maj-Juni meditation Episode 1

Maj-Juni meditation Episode 1 25.05.2017 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, 08.09.2016 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle,

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode 3 af

Bevidsthedstræning II Episode 3 af Bevidsthedstræning II Episode 3 af 5 23.3.2017 Velkommen I det smugkig jeg fik, på aftenens episode i eftermiddag, var emnet glæde. Ikke bare sådan en almindelig glæde, men universel, sprudlende fantastisk

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. 15-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Indstrømningen bliver stærkere her efter den 12/12 og fuldmånen og indtil nytårsaften,

Læs mere

Maj Juni meditation Episode 2

Maj Juni meditation Episode 2 01-06-2017 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt

Læs mere

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem.

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem. Bevidsthedsrejse Efterår 2017 Episode 2 Del 1: Sidst arbejdede vi med energetiske strukturer, en klargøring af vores energisystem, og en opgradering af vores chakraer og energistruktur så vi kan blive

Læs mere

Bevidsthedsrejse Episode 3

Bevidsthedsrejse Episode 3 Bevidsthedsrejse 16.11.2017 Episode 3 Velkommen til denne tredje episode af bevidsthedsrejse efterår 2017, den fjerde når vi tager intro meditationen med. Sidste gang arbejde vi med Hjem, og det har for

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 2 16.3.2017 Velkommen i denne transmission, som trodser jeres opfattelse af tid og rum og hvordan man kan forbinde sig med hinanden. Dette felt som åbnes som var åbnet til

Læs mere

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske.

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske. 21-09-2017 Bevidsthedsrejse Efterår Episode 1 Del 1: Vi er Metatron med Sandalfon og Gabriel, Ariel, Uriel og Michael. En herlig og stærk flok af ærkeengle, som vibrerer nærvær ind til I som deltager,

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

Mindfulness Practitioner

Mindfulness Practitioner at forene betyder at forene. Foreningen opstår mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet,

Læs mere

Christfulness: Ingen er glemt af Gud

Christfulness: Ingen er glemt af Gud Christfulness: Ingen er glemt af Gud Om et øjeblik siger jeg en sætning. Du skal bare lytte til den måske gentage den inde i dit hovedet men ellers bare lytte og lade den sætning svæve i luften bare svæve

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

Når væren bliver terapiens fundament

Når væren bliver terapiens fundament Når væren bliver terapiens fundament I dag har vi en dyb viden om og mange erfaringer med menneskets psykiske og spirituelle udvikling, som terapeuter og spirituelle lærere over hele verden har samlet

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder

Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principperne om hvordan man opdager nye sandheder Principper del 1: Det første skridt mod sandheden Hvilke principper bør vi følge, eller hvilke skridt skal vi tage for at genkende sandheden i en eller

Læs mere

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet.

2.Påskedag I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. 2.Påskedag 20132. I dag er det 2.Påskedag, dagen efter Påskedag i vores kalender, men det er det ikke i evangeliet. Her møder vi to af Jesu disciple, det er stadig den første dag i ugen, søndag altså,

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra TRANSFORMATION UBEVIDSTE HANDLEMØNSTRE Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra vores barndom. De hjælper os til at overleve og få vores behov opfyldt.

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup

Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Kyndelmisse 2014 Gettrup, Hurup Det er kyndelmisse. Det er den dag, hvor man i gamle dage, i den katolske kirkes tid, bragte sine stearinlys til kirken, for at få dem velsignet, sammen med kirkens lys.

Læs mere

Mindfulness på arbejde

Mindfulness på arbejde Mindfulness på arbejde Hvad kan støtte os i mindful væren når vi er på arbejde Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Inviter kroppen med på arbejde Det er fint

Læs mere

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden Introduktion Dét du søger at opnå, ved at læse denne bog, er en tilstand af indre ro og stilhed. Din rejse er en rejse i selvopdagelse og selvforståelse. Imidlertid må du erkende, at dette ikke er noget,

Læs mere

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet Jeg bruger personlighedstype-systemet Enneagrammet 2 som kilde til selvindsigt. Da jeg først hørte om dette personlighedstypesystem, tænkte jeg, at det ikke interesserede mig. Allerede på universitetet

Læs mere

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde Netværket Interne Auditorer i Danmark Frederiksminde 21. marts 2012 Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Der sker forandringer i virksomheder Eksempler: re-organisering fyringer der bliver skrevet

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

SOUL BODY FUSION. Hver tirsdag aften i marts kl. 21.00-21.30

SOUL BODY FUSION. Hver tirsdag aften i marts kl. 21.00-21.30 SOUL BODY FUSION Hver tirsdag aften i marts kl. 21.00-21.30 Velkommen til dig, der skal være med til Soul Body Fusion de 5 tirsdage i marts. Jeg har lavet denne manual så du sammen med den tilhørerende

Læs mere

Kærlighed og selvbeskyttelse

Kærlighed og selvbeskyttelse At lægge afstand til virkeligheden Kærlighed og selvbeskyttelse Eget indre Andre mennesker Realiteterne i sin egen aktuelle livssituation 1 Jens på vej i skolen Selvbeskyttelsesstrategier mod det indefra

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Læsninger: 1. Mos. 18,20-33 og Luk. 18,1-8 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Det er

Læs mere

Den lille sol s rejse

Den lille sol s rejse Den lille sol s rejse - Kropsskanning Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Den svære samtale - ér svær

Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm 18. november 2017 www.diakoni.dk cohj@filadelfia.dk Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm, Filadelfia Uddannelse cohj@filadelfia.dk Den svære samtale ér svær Nogle gange er samtalen svær,

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop

Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Tjekliste: Sådan bruger du dine følelser til at hele din krop Der er en mening med sygdom. Når du forstår den mening, ved du, at din krop er her for at hjælpe dig. Jeg er terapeut og hjælper dig med at

Læs mere

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde

Netværket Interne Auditorer i Danmark. Frederiksminde Netværket Interne Auditorer i Danmark Frederiksminde 16. april 2013 Coach og Organisationskonsulent Karsten Schiøtz Auditorers udfordringer? Hvad oplever du som dine største udfordringer ved at være intern

Læs mere

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre Mindfulness for kommende og nybagte forældre HVAD ER MINDFULNESS Mindfulness er centreret om nærvær. Om at være bevidst opmærksom på alt, hvad der opstår, udfolder og forandrer sig i hvert øjeblik, og

Læs mere

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor INTRO MINDFULNESS Parterapeut og supervisor Mindfulness: hvad er det? BEVIDST NÆRVÆR At blive nærværende i det nu, hvor du befinder dig lige der hvor livet sker At være, frem for at gøre At være med det

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

Identitet og værdighed i en forandringens tid

Identitet og værdighed i en forandringens tid Identitet og værdighed i en forandringens tid Når alt forandres, forandres vi alle. En ny bevidsthed og en ny verden er ved at blive genfødt i os mennesker. Et helt nyt daggry er ved at vågne og gennemtrænge

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Vædderen: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Store energier er i spil, få samling på brikkerne i dit livs puslespil. Fristeren, angsten for noget forgangent stikker

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

(18) Lod og del. Om gåden og kærligheden

(18) Lod og del. Om gåden og kærligheden (18) Lod og del Om gåden og kærligheden TEKST: FØRSTE KORINTHERBREV 13 DER ER to ting, man ikke skal tale for meget om: glæde og kærlighed. At tale om dem kunne udvande øjeblikket. For når glæde og kærlighed

Læs mere

Velkommen. Hvad er forandring?

Velkommen. Hvad er forandring? Velkommen. Jeg håber du bliver glad for denne lille bog. I den, vil jeg fortælle dig lidt om hvad forandring er for en størrelse, hvorfor det kan være så pokkers svært og hvordan det kan blive temmelig

Læs mere

MENNESKE KEND DIG SELV

MENNESKE KEND DIG SELV 1 MENNESKE KEND DIG SELV 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Menneske kend dig selv 09 INTEGRERING AF PERSONLIGHEDEN Af Erik Ansvang Personlighedens integration I de lemuriske

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

1. Stræk op og sving forover

1. Stræk op og sving forover Trænings program Din indstilling til dette program, er hvad du får ud af det. Se muligheder fra gang til gang og læg mærke til de øvelser, der gik flydende og nemt. Hvilke er svære og hvordan kan du forbedre

Læs mere

Prædiken af Morten Munch Julesøndag, 30/12-2012 Tekst: Luk 2,25-40 MENNESKETS OG TIDENS FORLØSNING

Prædiken af Morten Munch Julesøndag, 30/12-2012 Tekst: Luk 2,25-40 MENNESKETS OG TIDENS FORLØSNING Luk 2,25-40, s.1 Prædiken af Morten Munch Julesøndag, 30/12-2012 Tekst: Luk 2,25-40 MENNESKETS OG TIDENS FORLØSNING Det uforløste menneske Simeon er en betagende, ældre herre, en lidt mystisk person unik

Læs mere

Trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 15. juni 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/356/283/291//318/439/403/1

Trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 15. juni 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/356/283/291//318/439/403/1 1 Trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 15. juni 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/356/283/291//318/439/403/1 Åbningshilsen Trinitatis søndag, Hellig Trefoldigheds Fest. En søndag, hvor vi fejrer GUD, glæder

Læs mere

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer JORDEN Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer Denne energi lærer personligheden at gå ind under Guds vilje

Læs mere

Nyt liv kan bryde frem, når det erkendes, at et gam- melt, begrænsende liv ikke er til at bære

Nyt liv kan bryde frem, når det erkendes, at et gam- melt, begrænsende liv ikke er til at bære Nyt liv kan bryde frem, når det erkendes, at et gammelt, begrænsende liv ikke er til at bære prædiken til 14. s. e. trin. II: Joh 5,1-15 i Strellev Kirke den 28/8 2016. Ved Jens Thue Harild Buelund. I

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

2. påskedag. Salmevalg

2. påskedag. Salmevalg 2. påskedag Salmevalg Tag det sorte kors fra graven Jesus lever, graven brast Opstandne Herre, du vil gå Hvad er det at møde den opstandne mester Tænk, at livet koster livet Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith.

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith. 1 Mysteriet elektricitet Brian Arrowsmith www.visdomsnettet.dk 2 Mysteriet elektricitet Af Brian Arrowsmith Fra The Beacon (Oversættelse Ebba Larsen) Manas er elektricitet. Manas er elektricitet. Oplyst

Læs mere

Livet giver dig chancer hver dag

Livet giver dig chancer hver dag Gnisten som guide I de momenter, hvor du lykkes at være dig selv, kommer helheden. Hvis du på dit livs rejse får nogle af de glimt igen og igen, begynder det at blive mere meningsfyldt at leve. Når gnisten

Læs mere

Prædiken Bededag. Kl. 9.00 i Ans. Kl. 10.30 i Hinge. Kl. 19.00 i Vinderslev

Prædiken Bededag. Kl. 9.00 i Ans. Kl. 10.30 i Hinge. Kl. 19.00 i Vinderslev Prædiken Bededag. Kl. 9.00 i Ans. Kl. 10.30 i Hinge. Kl. 19.00 i Vinderslev Indgangssalme: DDS 4: Giv mig, Gud, en salmetunge Salme mellem læsninger: DDS 432 Herre Gud Fader i Himlen! (det lille litani)

Læs mere

Citater fra: Af Jes Dietrich

Citater fra: Af Jes Dietrich Citater fra: Hjertet og Solar Plexus Erindringens Tale Balancepunktet Af Jes Dietrich Dit liv er en stor proces af valg med det formål at udvikle dig selv og elske dig selv mere. Den dag du ikke behøver

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

Mindfulness i hverdagen. Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor

Mindfulness i hverdagen. Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Mindfulness i hverdagen Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Program Hvad kan støtte os i mindful væren i hverdagen! Vores fysiske omgivelser: udendørs og indendørs!

Læs mere

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G i Gl. Havdrup Kirke Denne folder er ment som en hjælp til at se kirken på en anden måde. Ikke blot som en fin bygning vi som turister

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Psykoedukation for traumatiserede voksne flygtninge og deres familier. også børnene!

Psykoedukation for traumatiserede voksne flygtninge og deres familier. også børnene! Psykoedukation for traumatiserede voksne flygtninge og deres familier også børnene! 1 D. Stern, hjerneforskningen og alle erfaringer siger: Måden mennesker bliver mødt på er afgørende for hvordan vi udvikler

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Den Indre mand og kvinde

Den Indre mand og kvinde Den Indre mand og kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE FORDELE

FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE FORDELE FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE Inklusion er ikke noget, nogen kan gøre alene. Det er en egenskab ved fællesskabet at være inkluderende, og der er store krav til inkluderende fællesskaber. Først og fremmest

Læs mere

Forældre Loungen Maj 2015

Forældre Loungen Maj 2015 Forældre Loungen Maj 2015 FRA FORLØBET SÅDAN HOLDER DU OP MED AT SKÆLDE UD Dag 1 handler om Hvorfor skæld ud er ødelæggende for vores børn Vores børn hører ikke altid de ord, vi siger, de hører budskaberne

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Indledende Start med at spørge din partner, om hun ved, hvilken dæmon eller gud, hun vil arbejde med. Hun behøver ikke fortælle dig det,

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er *l for at hjælpe dig *l at finde indre balance,

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

Foredrag af Bruno Gröning, Graz, 17. oktober 1955

Foredrag af Bruno Gröning, Graz, 17. oktober 1955 Henvisning: Denne oversættelse følger den nøjagtige afskrift af Bruno Grönings foredrag, som han i Graz optog på lydbånd den 17.10.1955. For at sikre kildens ægthed, blev der bevidst givet afkald på sproglig

Læs mere

Mindfulness og Empati Kropsøvelser

Mindfulness og Empati Kropsøvelser Mindfulness og Empati Kropsøvelser Generelt Stå med en hoftebredde mellem fødderne. Fordel vægten mellem hæl, punktet under lilletåen og punktet under storetåen. Mærk forbindelsen mellem fod og gulv. Husk

Læs mere

Guddommelig Moderenergi

Guddommelig Moderenergi Guddommelig Moderenergi Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra i Chalice Well, Avalon. Alle fotos i bogen taget af Lucindra i Fatima og Avalon. Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl

Læs mere

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange.

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange. OVERGANGE I LIVET Døre til indre transformation Levende Nærværs Træning EN 7 MÅNEDERS TRÆNING FORDELT OVER 4 KURSER Træningen holdes i stille lokaler centralt i København uden overnatning 11. - 14. maj

Læs mere

Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske

Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske Christfulness som åndelig praksis for det moderne menneske Lene Skovmark Åndelig vejledning som livshjælp Det moderne menneske efterspørger redskaber

Læs mere

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016 Gyserforfatteren Stephen King fortæller, at han i sin skoletid blev tvunget til at lære et bibelvers uden ad. Han var måske en smule dovent anlagt og valgte et af dem, vi har hørt i dag: Jesus græd. Det

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER NAKKEOPERATION

GENOPTRÆNING EFTER NAKKEOPERATION GENOPTRÆNING EFTER NAKKEOPERATION Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 MUSKELBALANCE OMKRING NAKKEN Det fleste steder i vores krop er knoglerne stablet

Læs mere

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk Sov godt Af Anne Søvang Juni 2012 www.annesoevang.dk Copyright 2012 1 Søvn er vigtig. En god søvn hjælper kroppen med at regenerere og forny sig. Så kan føle os veludhvilede og er klar til den nye dag,

Læs mere