General forsamling i DCH-Tranbjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "General forsamling i DCH-Tranbjerg"

Transkript

1 General forsamling i DCH-Tranbjerg i klubhuset lørdag d. 26/11 Antal fremmødte: Valg af dirigent: bestyrelsen foreslog Anne-Lisbeth Sørensen, som herefter blev valgt. 2. Formandens beretning v. Maria Andersen Formandsberetning 2011 Så er året 2011, i DCH Tranbjerg ved at være gået og det er tid til, at kigge tilbage på året der er gået. Ved sidste generalforsamling blev et nyt udvalg foreslået og stablet på benene. Det Ny plads - udvalg har til opgave og prøve og finde et bedre alternativ til det vi har nu. Jeg ved de har været rundt omkring i vores nærområde, men det er desværre ikke nogen nem opgave. Vi skal være glade for, at vi har en plads og træne vores hunde på og så længe vi har det, kan der arbejdes stille og roligt frem mod vores mål. Vi startede året med en ernæringsaften, hvor Allan fra VetCur underviste generelt i foderets sammensætning. Mange af vores medlemmer blev klogere på fodringen af deres hund. På grund af snestormen ved sidste generalforsamling, blev det besluttet at indkalde til et medlemsmøde først i januar, så vores medlemmer fik endnu en mulighed for at komme ind i de udvalg de ville. Så har vi i år virkelig fået frisket vores klubhus op. Der er blevet skruet, repareret og ikke mindst malet, både inde og ude, til den helt store guldmedalje. Tusind tak til alle jer der har lagt en masse timer i klubhuset, så det er blevet så flot som det er. I samarbejde med DCH Skanderborg, afholdte vi for første gang DGI s landsdelsmesterskab. Det var også første gang at DCH Tranbjerg var med til at løfte så stor en opgave. For det var en stor opgave, for med ca.120 tilmeldte hunde, var der nok og se til, men alt var planlagt ned til mindste detalje, så det hele gik op i en højere enhed. Der skal lyde en stor tak til alle som hjalp på dagen og ikke mindst for den store planlægning og koordinering inden stævnet.

2 Vores årlige klubmesterskab og klubfesten om aftenen, blev igen en stor succes. Jeg er sikker på jeg taler for alles vegne, at vi havde en super god dag med masser af godt hundearbejde og ikke mindst dejlig samvær uden hunden om aftenen. Så tak for et godt arrangement. Endnu en tak skal lyde til familien Wiborg, som igen i år løftede en stor opgave også selvom de ikke kunne være der til festen. Østergaard åbnede i tirsdags op for sin nye klinik, til en rundvisning kun for DCH Tranbjergs medlemmer. Der blev snakket og spurgt på livet løs og efter rundvisningen blev der serveret kaffe og kage. Det er en super flot klinik og den har det nyeste udstyr og med kompetent personale, så er vores hunde i gode hænder. Vores sponsorerer, har igen i år virkelig været gavmilde, trods de hårde økonomiske tider. Maxi Zoo i Tilst var hovedsponsor til DGI landsdelsmesterskabet og vores klubmesterskab. Land & Fritid og Kragborg Råfoder havde også sponsoreret super flotte præmier til vores klubmesterskab, som vi er utrolig taknemmelige for. Kragborg Råfoder sponsorerede også en ny vandrepokal til den bedst placerede ved DM i agility og Jydsk Emblem fabrik sponsorerede 2 træningspokaler, en i Rally og en i agility. Vi har, som en del af vores samarbejde med vores sponsorer, flyttet vores træning og aktiviteter ud til butikkerne flere gange, hvor kunder har kunnet få lov og prøve kræfter med hundetræningen. Så jeg kan kun sige, at husk og støtte vores sponsorer, fordi de støtter nemlig os. Igen i år er vores klub blevet repræsenteret super flot af vores medlemmer og det er både i lydighed, rally og ikke mindst agility. Og det har resulteret i ikke mindre en 3 deltagere ved dette års DM, som blev afholdt ad DCH Odder. Lars Peter Sejr, som fik en 5.plads, Mona Lindhardt som fik en 6.plads og Lars Richardy som fik en 11.plads. Stort tillykke til alle som har været ude i konkurrencer og tak for den store indsats. I det nye år sender vi 4 af sted på den nye træneruddannelse. Det er Jørn og Anna fra Rally, Maibritt fra lydighed og Katrine fra agility. Derudover har vi fået en ny træner i agility, Alice Sønniksen. Alice er uddannet i DCH Horsens og er også træner i DKK viby. Hun har meget erfaring, som vi nyder rigtig godt. Men velkommen til jer alle i trænerteamet. Noget der også er kommet flere af i DCH Tranbjerg, er børn :0) Vi er flere som har fået børn inden for de sidste par år og ikke mindst har Linda lige født en søn i torsdags. Til det skal selvfølgelig nævnes, at tiden for os ikke længere er den samme. Vores fokus ligger ved vores børn og vi har ikke den samme tid til at lave hundearbejde mere. Så jeg håber, at I alle vil hjælpe endnu mere med til, at løfte opgaven med at drive DCH Tranbjerg.

3 Til sidst vil jeg takke alle for et godt samarbejde, tak til alle som ligger en masse timer i DCH Tranbjerg og tak for et super godt år. Glædelig jul og godt nytår til jer alle og glæder mig til vi ses i Med venlige hundehilsner Formand Maria Andersen Beretningen blev godkendt, da der ingen bemærkninger var. 3. Regnskabet 2011 gav et overskud på ,93 Bemærkninger til regnskabet: - Susanne Christensen spurgte ind til den store forskel på kontingent 2011 og budgettallet for kontingent Kontingentet er beregnet på et gennemsnit af de faste hundefører (87), og er som sådan den eneste, vi er sikre på kommer ind igen i 2012, den øvrige indbetaling af kontingent er fra hvalpehold og hundekørekort, som ikke beregnes som sikre indtægter, da antallet af deltagere kan veksle meget. - Susanne spurgte også ind til størrelsen af startgebyr 2011 kontra budgettet Vi regner med flere, der vil ud og starte, og så er det bedre at sætte det lidt højt, det betyder dog ikke så meget, for det er penge vi formidler videre for deltagerne til de klubber, hvor konkurrencerne holdes. - Susanne spurgte også ind til driften af træningspladsen, hvor budgettallet for 2012 er noget mindre end tallet for Der er blevet brugt mange penge på at renovere klubhuset i år, derfor er budgettallet for 2012 mindre end i år, da vi ikke regner med de store ekstra udgifter til træningspladsen i Maria påpegede selv, at der var en fejl på repræsentationskontoen, der er budgetteret med , og det er alt for meget, i stedet skulle der have stået og de sidste overføres til træneruddannelseskontoen.

4 - Maria fortalte også, at kontingentet ikke kunne opdeles, så det blev mere tydeligt, hvordan pengene blev fordelt, dette skyldes udelukkende skatteregler og altså ikke - - manglende vilje til at udspecificere tallene. - Jørn Laursen spurgte ind til de manglende renteindtægter. - Der er så lav en rente på almindelige konti, at der ingen renteindtægt er. Regnskabet blev godkendt 4. Orientering om kontingent. Hvis man træner 2 steder f.eks. DCH-Skanderborg og DCH-Tranbjerg, skal der for eftertiden betales kontingent til både Kreds- og Landsforeningen fra BEGGE steder. Det er noget, der er besluttet i Landsforeningen og er således gældende jævnfør Årsbogen. Maria fortalte, at det er blevet diskuteret på Kredsrådsmødet, og der er jævn enighed om, at det må skyldes de ekstra indtægter. Kredsforeningen kontakter Landsforeningen for at få en uddybelse af hvorfor. Hvis et medlem flytter til en ny klub, er det vigtigt at kontakte kassereren for at få lavet en rigtig overflytning, ellers risikerer man, at ens anciennitet forsvinder i flytningen mellem 2 klubber. Kontingentet er uændret i næste periode. 5. Indkomne foreslag: Bestyrelsen har udsendt følgende vedtægtsændringer: Tilføjelse + rettelse til 3 Der skal tilføjes: Der skal betales kontingent til landsforening for medlemmer, der fast modtager træning, også selvom den pågældende er medlem i en anden lokalforening. Begrundelse: Det fremgår af DcH s Årbog Orientering nr. 1 Betaling af kontingent til landsforeningen samt af vedtægterne for lokalforeningerne 2 pkt. 1, at det er en forudsætning for udøvelse af aktivt hundearbejde, at den pågældende er medlem af foreningen samt at der indbetales kontingent til landsforeningen for alle medlemmer i lokalforeningen. (Fast modtage træning = være tilmeldt et hold) Følgende tekst slettes fra vedtægterne: Medlemmer, der overføres fra en anden lokalforening i DCH, og som har betalt kontingent i denne forening for foreningsåret, skal først betale kontingent til foreningen

5 fra næste regnskabsårs begyndelse. Bestemmelsen gælder kun kontingent og ikke eventuelt træningsgebyr. Ændringerne blev godkendt. Ændring af 4 Følgende tekst slettes fra vedtægterne: Kontingentet består af 2 dele: Grundkontingent oh træningsgebyr. Ordlyden grundkontingent og træningsgebyr, ændres over hele linjen til ordet Kontingent. Ændringen blev godkendt. Ændring af 5 Nuværende ordlyd: Foreslås ændret til: 11. Valg af diverse udvalgsmedlemmer (herunder festudvalg, træningsudvalg) 11. Valg af diverse udvalgsmedlemmer (herunder festudvalg, PR-udvalg) Begrundelse: Træningsudvalget vælges på førstkommende trænermøde blandt samtlige trænere. Medlemmer til PR-udvalget vælges på generalforamlingen. Bent Wiborg forslog, at alle udvalg nedlægges, og at der i stedet er en kontaktperson fra hver afdeling. Maria fortalte, at det var blevet forslået under indkomne forslag. Teksten ændres derfor til: Valg af diverse udvalgsmedlemmer, hvorefter forslaget blev godkendt. Ændring af 8 Nuværende ordlyd: Indkaldelse til generalforsamling sker med mindst 14 dages varsel, skriftligt til alle medlemmer Foreslås ændret til:

6 Indkaldelse til generalforsamling sker med mindst 14 dages varsel, skriftligt via mail til alle medlemmer (medlemmer, der ikke har oplyst mailadresse, modtager indkaldelse skriftligt pr. brev) Begrundelse: Mailfunktionen i foreningens nye medlemsadministrationssystem Conventus sikrer at alle får materialet og sparer tid samt ressourcer. Ændringen blev godkendt. Jørn Laursen har i indkomne forslag forslået at udvalgene (rally, agility og lydighed) bliver nedlagt, og at der i stedet vælges en person (eller 2) fra hver del, som bliver fast kontaktperson til træningsudvalget og bestyrelsen. Forholdene nu er dårlig information, dårlige kommunikationsvej, ingen ansvarsperson, alle tror, der er en anden der gør det. Jævnfør ændringerne i paragraf 5 stk. 11 blev det besluttet, at agility-, rally- og lydighedsudvalgene bliver nedlagt, og at der i stedet vælges en eller 2 repræsentanter fra hver. Maria skriver ud til alle medlemmer i sin egenskab af formand, og spørger om folk kunne tænke sig at være repræsentant. Skrivelsen skal udsendes i starten af januar, herefter vil interesserede så blive inviteret med til et møde med træningsudvalget. Det blev endvidere udspecificeret at der gerne må sidde almindelige medlemmer i træningsudvalget, det behøves altså ikke kun at bestå af trænere. Der blev spurgt ind til en rygepause de stakkels rygere blev nedstemt, og general forsamlingen fortsatte 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer: På valg er kasserer Linda Dyhm bestyrelsen forslår Pia Møller. Pia accepterede. Tiden slår dårligt til, og hun har derfor valgt at stoppe som træner, men vil gerne fortsætte med at være aktiv i klubben, det bliver hun så som kasserer. Som menig bestyrelsesmedlem er Lars Richardy på valg bestyrelsen forslår Jørn Laursen Susanne Christensen forslår Bent Wiborg. Bent takkede pænt nej, så posten går til Jørn.

7 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen Som suppleanter blev valgt: Lina H Nielsen Lars Richardy 8. Valg af 2 revisorer Som revisorer fortsætter 2 x Poul 9. Valg af 1 revisorsuppleant Som revisorsuppleant fortsætter Anne-Lisbeth 10. Valg af diverse udvalgsmedlemmer Festudvalget består fortsat af Bent og Lotte Wiborg Følgende stiller sig til rådighed for Festudvalget: - Bettina Nørholt - Susanne Christensen - Lone Damsager - Lykke Hansen Pladsmanden blev Jørn Laursen, og assistenten blev Bent Wiborg Hjælpende hænder til Pladsmanden: - Pia Møller - Lykke Hansen - Sven-Erik Nørholt 11. Eventuelt Maria fortalte under eventuelt, at Erik har valgt at stoppe med græsslåningen. Pia Møller vil gerne kigge på det, og finder hun ikke ud ad noget, kender Lykke Hansen en pladsmand fra DCH-Hasselager, der muligvis ville være interesseret. Til sidst lød der en opfordring til alle om, at huske at rose andre for deres initiativ i stedet for bare at begynde at kritisere! Dirigenten takkede for god ro og orden, og Generalforsamlingen sluttede med et trefoldigt vov.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer På landsmødet d. 17. marts 2018, blev der vedtaget en række vedvægtsændringer som skal implementeres i lokalforeningerne. Formålet med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening Brønderslev.

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening Foreningens navn er Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Fredensborg kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

DcH Holstebro Bestyrelsen

DcH Holstebro Bestyrelsen indkalder hermed foreningens medlemmer til den ordinære generalforsamling, som finder sted tirsdag den 27. januar 2015 kl. 19.00 i klubhuset. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. foreslår: Erik Hansen 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Vedtægter for DCH ARDEN

Vedtægter for DCH ARDEN Vedtægter for DCH ARDEN 1. Foreningens navn er Arden civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Arden. Foreningen er som lokalforening medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks.

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks. Forslag til nye vedtægter i DcH Arden Understregning = tekst vedtaget på landsmødet og skal være som anført. Ingen understregning eller farve = tekst fra vores nuværende vedtægter. Markeret med gult: Helt

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 DcH-Brande afdelings bestyrelse januar 2016 Formand: Svend Ludvigsen Møllevej 6, Blåhøj 7330 Brande 21 65 21 90 svend35@icloud.com Næstformand: Kasserer: Sekretær:

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 i Klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening.

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. Foreningens navn er Christiansfeld civile Hundeførerforening, CcH Dens hjemsted er Christiansfeld i Kolding Kommune. Foreningen tegnes ved underskrift

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub Forslag til vedtægtsændringer: Ændringer er markeret med rødt. Nuværende formulering, som ønskes ændret, er markeret med blåt. Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er:

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark Vedtægter for samt Regelsæt for Side 1 af 5 1. Klubbens navn. Klubbens navn er (DCK) Vedtægter for : 2. Klubbens medlemmer. Som medlem kan optages enhver med interesse for Citroën biler. 3. Klubbens formål.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark Vedtægter for DANSK CITROËNKLUB samt Regelsæt for DANSK CITROËNKLUB Side 1 af 5 1. Klubbens navn. Klubbens navn er DANSK CITROËNKLUB (DCK) Vedtægter for DANSK CITROËNKLUB: 2. Klubbens medlemmer. Som medlem

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Velkommen i DCH. DcH Kreds 3 Østjylland. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH).

Velkommen i DCH. DcH Kreds 3 Østjylland. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH). Velkommen i DCH. Foreningens navn er Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening (DCH). Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundes evner og færdigheder til konkurrencesport, dels

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

Vedtægter for multiatleterne

Vedtægter for multiatleterne 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 Vedtægter for multiatleterne 1. Navn og hjemsted. Stk. 1 Foreningens navn er multiatleterne. Stk. Foreningen er stiftet den 1. november 00. Stk. Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyhedsbrev Nov

Nyhedsbrev Nov Resultater Lokalkonkurrence Nyhedsbrev Nov. 2016. Agility lille 1.plads Mette Johannesen Bravo 2.plads Uffe Frederiksen Timmo Agility Mellem 1.plads Jan Hansen Luva Agility Stor 1.plads Dennis Diva Agility

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Vedtægter for kreds 4

Vedtægter for kreds 4 Vedtægter for kreds 4 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at: Samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere