Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer:"

Transkript

1 Beretning 2016

2 Indledning: Beretningen for 2016 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer: Ole Olesen Jan Højgård Pia Krøjgård Torben Hagelskjær Jørn Sørensen Anders Knudsen Jesper Lauridsen Anders Frederiksen Kitt Kok Ordførende formand Næstformand Kasserer 1. suppleant 2. suppleant 75 års jubilæum i Sunds IF Det er med stor glæde vi ser tilbage på et år, hvor Sunds IF markerede 75 års jubilæet med en række aktiviteter til fejring af foreningstanken og til en anerkendelse og tak de mange frivillige ledere, der skabt Sunds IF. En langsigtet planlægning, opbakning internt i Sunds IF og markant støtte fra sponsorer og samarbejdspartner gjorde, at vore ønsker til en markering til fulde blev indfriet. Det vil vi gerne endnu engang takke for. Her i beretningen er det en selvfølge med gengivelse af højdepunkterne for markeringen.

3 Jubilæumsfolder Til manifestering af jubilæet har vi ønsket at få udgivet et jubilæumsskrift. Et skrift der i ord og billeder skulle vise det historiske, tage en temperaturmåling på foreningsaktiviteten med en rundtur til spillere, ledere og sponsorer i Sunds IF samt en tak og anerkendelse til de mange frivillige, som har skabt Sunds IF. To Sunds Ifs hjerteblodsvenner Poul Erik Nørtoft og Jønne Maul takkede ja til denne opgave. En opgave, som det meste af foråret krævede et utal af interviews og kontakter til sponsorer og tidligere og nuværende spillere og ledere i Sunds IF. Det vil gerne endnu gang takke for. Vores faste samarbejdspartner Reklametryk gjorde det muligt med sponsorbidrag til trykningen således, at skriftet kunne blive en gave til hele Sunds og omegn med husstandsomdeling i Simmelkær, Ilskov og Sunds. Jubilæumsskrift i anledning af Sunds IF, 75 års jubilæum, fra venstre Jønne Maul, Poul Erik Nørtoft, Ole Olesen, Jan Højgaard og Richard Lodahl

4 FCM superligatrup kom på besøg En af de helt store ønsker til markeringen af jubilæet har været at få FCM på besøg i Sunds Heldigvis lykkedes det, selvom FCM var udfordret af europæiske kampe langt hen i foråret. Besøget blev en gave fra Sunds IF til Sunds by, da arrangementet var åbent og gratis for alle. FCM spillere træner ungdomshold FCM spillere giver autografer Sponsorarrangement FCM mod Sunds IF på bane 1 (gratis entre) Spillere, ledere og sponsorer afslutter dagen med fælles spisning

5 Officiel markering af jubilæet med reception Finalen på markering af jubilæet var den officielle reception ved klubhuset den 8. oktober. Det blev en festdag for frivilligheden og foreningstanken med deltagelse af omkring 300 gæster, der var vidner til en dag, hvor hjerteblod flød ned at festteltes sider. En række taler gav et fantastisk indblik i foreningens historie og i, hvilken betydning foreningen har haft og har for både spillere og ledere. Nye æresmedlemmer i Sunds IF Et jubilæum har tidligere givet anledning til, at bestyrelsen har vurderet, om der skal udnævnes nye æresmedlemmer. Til stor overraskelse kunne formanden konstatere, at denne proces ikke fuldt ud var afstemt med hans stemme. I forbindelse med officiel reception ved klubhuset kunne næstformand Jan Højgaard på vegne af bestyrelsen nemlig udnævne følgende som nye æresmedlemmer af Sunds IF: Ole Nørgaard Olesen, som anerkendelse for et enestående engagement en fantastisk rollemodel og formidler af lederskab i kamp for fællesskabets og foreningstankens overlevelse og tilpasning til det moderne samfund. For frivilligt arbejde i Sunds Idrætsforening i næsten 40 år, heraf 19 år som formand. Jønne Maul, som en anerkendelse for en helt unik trofasthed overfor Sunds Idrætsforening og det store arbejde med tilblivelsen af foreningens historie ved bogen Kærligheden til den røde trøje.

6 Et fyldt forsamlingshus med godt 250 borgere fra Sunds og omegn var rammen om Anders Agger foredrag den 27. oktober Foredraget var afslutning på markeringen af jubilæet, hvor hovedindholdet - som tidligere beskrevet - har været et ønske om at hejse foreningsflaget for frivilligheden og foreningstanken i bred betydning. Det glæder os, at byen har stået sammen og deltaget i aktiviteterne. En deltagelse, der har betydet øget fokus på Sunds by og forhåbentligt med det resultat, at endnu flere får lyst til at være en del af foreningsaktiviteterne i Sunds. Anders Agger foredraget var i den forbindelse netop en gave, da han bl.a. kom ind på det nære, om at tage stilling, om at have en holdning og om at se det særlige i det enkelte menneske. Hans helt unikke fornemmelse og nærhed var som altid kernen for hans fortællinger om livet på godt og ondt. Visioner og daglig drift i balance I årsberetningen plejer vi også altid at give en status på visionsarbejdet. Nogle gange kan man godt miste tålmodigheden med visioner og ambitioner om at nå nogle konkrete mål på den korte bane. Sådan har vi det også i bestyrelsen. Her er det godt at gøre status og få øje på de delmål, der heldigvis også findes på vejen til indfrielse af hovedvisionerne. Hvorfor? Formålet med visioner er, at bestyrelsen og styregrupperne viser retning for foreningsarbejdet. Vi ønsker at hæve overlæggeren til det næsten uopnåelige og dermed sikre, at vi ikke holder fast i plejer men udfordrer os selv til at tænke ud af boksen og skabe en klub, som følger med tiden og dermed skaber fremtiden. Vi arbejder med visioner på dels sportsaktiviteten og dels rammerne.

7 Hvordan? Visioner og daglig drift skal efter vores opfattelse gå hånd i hånd. Det sker ved konstant at have en god økonomi. En dagsorden, hvor kontingenter, sponsorindtægter og tilskud bruges til kerneaktiviteten, og hvor indtægter fra risikobetonede aktiviteter er flyttet til Sunds Event. Herved har vi råderum og frihed til at gøre en forskel. En forskel, der løbende giver sig udslag i aftaler, som vi normalt ikke ville få som amatørklub. Gennem de seneste år er det lykkedes os at hæve pengesponsorstøtten fra godt i 2012 til forventelig inden udgangen af Mere konkret arbejder bestyrelsen og styregrupperne med årsplaner, der skal understøtte de overordnede visionsplaner. Årsplanerne kan ses på foreningens hjemmeside. Den daglig drift i foreningen sikres ved en god struktur med støtte og vejledning til de frivillige ledere fra fuldtidsansat centerleder og eksterne konsulenter. Hvor langt er vi kommet? På visionssiden har vi i dag tre projekter med hvert sit sigte. Nyt moderne idrætsanlæg med kunststofbane og multibane. Siden sidste års generalforsamling er der sket en hel del. Projektet er tilpasset og opdelt i 3 faser. I januar 2017 har der været licitation på fase 1, og vi er netop i gang med fastlæggelse af det nærmere indhold i fase 1, som forventelig kan præsenteres i løbet af marts måned. Idrætscenter Sunds Vest et center, som kan rumme over 700 medlemmer. Planer for udbygning og renovering af eksisterende lokaler bliver præsenteret for Herning kommune senere på foråret. Mål og handlinger for fodboldaktiviteten mere kvalitet. Projektet støttes fremadrettet med konsulentbistand fra DBU. I 2017 har vi indgået en række aftaler med konsulenter, som skal støtte os i fortsat udvikling af fodboldaktiviteten. Det fremgår nærmere af sportsudvalget beretning.

8 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Sport Formand: Ole Olesen Næstformand: Jesper Bangsgaard Torben Hagelskjær Kitt Kok Christian Clausen Søren Peder Jensen Peter Davies Poul Venø Administrativ støtte: Centerleder Per V. Nielsen Medlemstal Medlemmer Under 19 år Mellem 19 og år Over 25 år Kun for mænd Total Antal hold Ungdom /7 2/4 4/4 Ungdom Ungdom 8 0/10 12/9 11/7 Ungdom /0 Ungdom /11 11/9 8/9 Ungdom /5 8/7 6/6 Senior /2 2/4 4/5 Senior Motion /2 1/1 1/1 Motion /1 3/3 4/4 Indendørs Indendørs futsal Total /82 73/73 70/68 Ledere Total I årsberetningen har vi gennem de sidste 10 år givet en status og dokumentation for kerneproduktet i Sunds IF, nemlig antallet af medlemmer og antal hold. Det er altid spændende, om planerne og aktiviteterne også bærer frugt og om vi på rette vej. På de seneste års generalforsamlinger har vi forvarslet, at vi ville blive udfordret på fastholdelse af medlemstallet, da landserfaringer forventelig også ville ramme Sunds. Det var særligt de lavere børnefødselstal og udfordringer med den yngre del af motionsafdelingen. De seneste erfaringer på landsplan er så, at oven i de gamle kendte udfordringer også kommer en udfordringer med at rekruttere og fastholde piger i fodbolden.

9 Hvordan går det så i Sunds IF? Vi kan konstatere, at ungdomsafdelingen fortsat er i problemer med fastholdelse af medlemsantallet. Det var forventelig med det lavere fødselstal i Sunds og oveni må vi også konstatere, at pigeantallet er svundet de seneste år. Dels som følge af trenden på landsplan men også, at de bedste piger nu samles i Vildbjerg. En bevægelse, som er en naturlig udvikling, da Vildbjerg har elitehold i de ældste årgange og dermed trækker de bedste fra området - også fra Sunds. Vi vil arbejde for fastholdelse af piger i Sunds og sikring af udviklingsmiljøer, hvor de bedste kan matches. Det vil ske i et tæt samarbejde med vore samarbejdsklubber og forhåbentlig i forlængelse af kunstbaneanlægget også i Sunds. Det er glædeligt, at det så er lykkedes os at fastholde de ungdomsspillere, som er rykket op til seniorafdelingen. I efteråret 2016 kunne vi for første gang i mange år mønstre 4 herrehold og 1 damehold. Det giver gode forhåbninger for fremtiden. Oveni denne positive udvikling bliver det også spændende at følge de næste årgange, der overgår til seniorfodbold. Her skal vi tage imod de første spillere, der har trænet efter DBUs principper for det gode børnefodboldmiljø. På motionsplan har vi formået at fastholde antallet. Samlet set skal vi dog stadig være mere end stolte med over 700 medlemmer, som skal ses i forhold til potentialet i en by med ca indbyggere. Indsatser 2016 og 2017 vil være endnu mere kvalitet Kvaliteten vil blive understøttet af ekstra ressourcer til konsulentbistand, hvor indsatsen vil dække dels konkrete udviklingsaktiviteter og dels kerneopgaver med ekstra træning. Sidst og ikke mindst vil der blive afsat flere ressourcer til de administrative forhold omkring rekruttering og årsplaner på tværs af alle hold. - Ansættelse af en permanent sportskonsulent - Styrkelse af seniorafdelingen med ansættelse af konsulenter, hvor formålet er øget samarbejde mellem U17-19 og seniorafdelingen. - Kvalitetsudviklingsprojekt hvor ledere, forældre og spillere inddrages i en 2020-plan - Flere piger og flere kvindelige ledere, hvor vi starter med projekt KFD (kun for damer) Organisering af sportsudvalget Til udvikling af fodboldaktiviteten og understøttelse af de frivillige trænere og ledere er sportsudvalget også i gang med en større transformation fra en organisering med afdelingskontaktrollefunktion til faglig emneorganisering. Det skulle gerne sammen med de eksterne konsulenter give en merværdi for alle i foreningen og skabe ro omkring den fremtidig opgaveløsning af tunge administrative opgaver i sportsudvalget. I takt med at sportsudvalget implementerer transformationen, vil der løbende blive givet en information til ledere og klubbens medlemmer via hjemmesiden.

10 Fodboldoplevelser for alle i ungdomsafdelingen Det er en tradition, at Sunds IF afvikler flere af DBU s populære børne- og ungdomsaktiviteter. Igen i 2016 var Pigeraket og Sommerfodboldskole på programmet og blev afviklet til glæde for rigtig mange børn og forældre i Sunds og omegn. Sportsudvalget vægter netop DBU aktiviteterne højt, da de understøtter holdninger og handlinger til gode aktiviteter på børnenes præmisser. Derfor indgår aktiviteterne også fremadrettet som kernen i de ekstra tilbud, vi vil skabe i ungdomsafdelingen vil særligt blive husket for afvikling af Jyske 3-bold i forbindelse med markering af foreningens 75 år jubilæum. En fantastisk børneaktivitet, som man bare bliver høj af på den gode måde. Forestil dig et virvar af knap 1000 glade børn mellem 4 og 10 år, der farer rundt på og omkring 13 små sammenhængende fodboldbaner med konstante jubelråb, heppende familier og et væld af aktiviteter. Sådan så det ud i Sunds IF søndag d. 4/9 kl til et Jyske 3-bold Storstævne, verdens sjoveste fodboldstævne og et anderledes et af slagsen. Hver kamp varede otte minutter på en bane omkranset af bander, og alle spillere tog hjem med en flot medalje om halsen og en festlig oplevelse i benene.

11 Ved siden af DBU aktiviteterne blev der også i 2016 afviklet en række breddeaktiviteter med det formål at skabe fællesskab og oplevelser i egen afdeling og på tværs af årgangene. Det spænder lige fra FCM aktiviteter i Sunds til centralt under FCM og til rigtig gode afdelingsaktiviteter. Et af højdepunkterne blev igen uden tvivl deltagelse i Søndersø Cup i august måned. Her deltog ikke mindre end 12 afdelinger fra ungdomsafdelingen og med en forældreskare, som gav genlyd i hele Søndersø. Imponerende og en sikker hitter på en god opstart til sæsonen. Børn, unge og forældre hygger en hel weekend i hinandens selskab. Fantastisk fodboldstart for de yngste Sunds Ifs obligatoriske begynderskole for de alleryngste spillere blev igen i 2016 en succes og igen med deltagelse af ledere fra ung-ledercamp. Det glæder os, at skolen nu fuldt ud er implementeret som en start, hvor børn og voksne er sammen om starten i Sunds IF. Grundlæggende holdninger og handlinger til børnefodbold, gensidige forventninger og information om Sunds IF er en del af skolen, som vil være fundamentet for fremtidens gode børnemiljø i Sunds IF. Det er vores håb, at netop kvalitet i denne aktivitet vil skabe en fastholdelse på længere sigt. U17-19 drenge og seniorafdelingen Nik og Jays hits med frem og tilbage og fra side til side det kunne godt være en beskrivelse fra U17-19 og seniorafdelingens 2016 år, hvis man udelukkede fokuserede på de sportslige resultater. Som vi skrev i sidste års beretning så blev 2015 lige så svær, som vi havde forudset. Trods svære betingelse blev 2015 nemlig et år, hvor afdelingerne rykkede tættere sammen og det gav sig udslag i et rigtig flot Flotte resultater med oprykning for til serie 3 og 4 i foråret og dog nedrykning igen for serie 4 holdet i efteråret. U19 spillede i vest rækken i foråret mod stærke modstandere men formåede at holde fast i deres eget spil, der gav respekt hos modstanderne. Samlet set er vi dog mest imponeret over, at det lykkedes os at stille 4 seniorhold og et U17-19 hold. Et tættere samarbejde og større fokus på udvikling har helt sikkert skubbet resultaterne i den rigtige retning. Et fokus vi i sportsudvalget vil forfølge og sætte endnu flere ressourcer af til. Vi vil her gerne rose lederne for en super indsats. Kvindesenior i Sunds IF En anden hovedoverskrift i 2016 er helt sikkert genstart af kvindeseniorfodbold i Sunds. Vi har i flere år i sportsudvalget ventet på denne periode, hvor vores ungdomsspillere også blev gamle nok til at spille seniorfodbold. Det startede i foråret i det små, og allerede ved efterårets start var vi noget mere skarpe på det sportslige og med en flot oprykning til serie 1.

12 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Center Formand: Anders Knudsen Erik Dalbjerg Pia Krøjgaard Peder Vestergaard Ronald Boysen Kalle Smed Per Nielsen (Centerleder) Aktiviteter Den 30 april blev der afholdt rengøringsdag/vedligeholdelse dag, hvor ca. 10 frivillige valgte at bruge 5 timer en lørdag til gøre området omkring vores klubhuset lidt mere lækkert. Vi havde håbet på lidt større tilslutning, så vi kunne have givet klubhuset en tur indvendigt, men det var der ikke tilslutning nok til. Tak til alle som deltog. Håber, man synes også det er en hyggelig dag, og at man har lyst at hjælpe, når vi kalder igen her til foråret. Der er igen i år blevet lavet et kommunalt legepladseftersyn på alle udendørslegeredskaber. Der er foretaget en vurdering i samarbejde med Skalmejegården af, hvilke legeredskaber de gerne vil have renoveret og hvilke, vi må nedlægge. Klubhuset Vi har i en periode holdt lidt lav profil mht. vedligeholdelse af klubhuset, da vi ikke helt vidste, hvilken retning det tog med samarbejdet med Skalmejeskolen/Gården om en ny fælles udbygning af Skalmejeskolen, og hvor Sunds IF skulle være en del af projektet. Det er nu afklaret, at der ikke kommer et fælles projekt, og vi arbejder så videre på en plan B en udvidelse og renovering af Idrætscenter Sunds Vest. Vi har i den forbindelse haft hjælp af Anders Holm til at lave skitser som oplæg til en udvidelse og renovering af klubhuset. Næste step er, at vi skal have lavet et oplæg til Kommunen, hvor det forhåbentlig kan blive indarbejdet i de fremtidige budgetter. Vi har fået opsat infoskærm i indgangen, hvor man kan se dagens kampe, og hvor klubbens sponsorer bliver vist. Multibaneprojekt Efter flere års tilløb, drøftelser og vurderinger er vi nu tæt på en igangsætning af multiprojektet. I starten af januar 2017 har der været licitation på fase 1 i projektet, og vi har pt. igangværende drøftelser med Herning kommune om tilretning af projektet. På generalforsamlingen vil vi forhåbentlig kunne give et mere præcist billede af status på projektet og organiseringen internt i Sunds IF. Centerleder En stor tak til lubbens daglige servicemedarbejdere Per V. Nielsen og Finn Spicker for deres altid venlige tilgang til opgaverne.

13 Beretning fra styregruppen: Økonomiudvalg Formand: Jørn Sørensen Jan Højgaard Pia Krøjgård Anders Frederiksen Sponsorudvalg: Carsten Grønkjær Nielsen Tommy Jensen Jan Højgaard Jørn Sørensen Økonomi Det samlede resultat for Sunds IF udviser et positivt beløb på , som er fordelt således: Sunds IF Sport Sunds IF Center Sunds IF Event Total Bestyrelsen er meget tilfreds med resultatet, som er kommet i hus ved stor ansvarlighed i de enkelte styregrupper. Økonomiudvalgets opgave har de seneste år været en sparring til den daglige driftsopgave for kassereren. En driftsopgave, som til stadighed varetages af Pia Krøjgaard med stort engagement og med kompetent hånd. Årsplanen for Økonomiudvalget for 2017 vil omfatte en videreførelse af arbejdet med visionsog driftsplan for sponsorarbejdet. Vi kan glæde os over, at flere af vore sponsorer fortsat har øget samarbejdet med foreningen over en længere årrække. Vi er dybt taknemmelige for den støtte fra erhvervslivet, som her anerkender det arbejde, vi laver for byens børn, unge og ældre. Vi er også godt klar over, at det forpligter i en tid med sparsomme ressourcer. Derfor vil vi også være økonomisk ansvarlige men samtidig sikre, at de penge, der bliver givet til drift af foreningens kerneydelse, også bliver brugt i den henseende. Det skulle gerne fremgå af årsregnskabet, hvor kontingenter, tilskud fra det offentlige og sponsorindtægter alle er brugt til drift af foreningsaktiviteten fodbold. Desuden har vi nu for alvor taget hul på etablering af nye sponsoreraktiviteter i forbindelse salg af skilte på den nye tribune og bandepladser, som nu tydeligt kan ses på banen. Tommy og Carsten har ydet en fantastisk indsats med salg af bandereklamer, hvor vi nu er på 30 bander, som jo er et stærkt fundament til sportsudvalgets arbejde med ansættelse af en sportsligleder. Fra Økonomiudvalget skal lyde en stor tak for Tommy og Carstens indsats. Til sikring af et godt samarbejde og netværk blandt vore sponsorer inviterer vi hvert år til et sponsor- arrangement, som i 2016 blev afholdt i forbindelse med FCM besøg i Sunds. Det blev for alle en fantastisk oplevelse.

14 Beretning fra styregruppen: Lederudvalg Formand: Ole Olesen Jan Højgaard Kitt Kok Ole Petersen Henrik Mortensen Beretning fra Lederudvalget vil tit være en gentagelse fra år til år, da formål og opgaver langt hen ad vejen er uændret. Vi vil dog ikke undlade også i år at give et kort skriv om lederudvalgets arbejde. Hovedformålet med lederudvalget er nemlig stadig at understøtte foreningens opgave med rekruttering, fastholdelse og honorering af frivillige ledere. Eller sagt på en anden måde - Sunds IF s HR afdeling. Kommunikation Lederudvalget har også ansvaret for foreningens digitale kommunikation gennem DBUs kluboffice administrationsmodul, hjemmeside gennem DBUs klub CMS løsning og endelig mails til medlemmer - også gennem kluboffice modulet. Den digitale kommunikation styres og drives ikke mindst takket være en helt unik og utrættelig arbejdsindsats af Jesper Bangsgaard, som på tværs af foreningen sikrer, at vi ser helheden. Et tilbageblik på 2016 er også, at vi netop tog nye skridt ind i den digitale foreningsverden. Vi besluttede, at opgradere vores hjemmeside og igangsætte en proces med fuld implementering af de administrative muligheder, der er i DBUs IT platform. Det vil helt sikkert give nye lettelser for det administrative lederskab. Selvom vi i videst muligt omfang bruger den digitale kommunikation til ledere i foreningen, er vi godt klar over, at det ikke kan stå alene. Fællesskab i form af ledermøder og sociale arrangementer er fortsat kernepunkter i vores årsplan til bevarelse og udvikling af det frivillige lederskab. Rekruttering af frivillige ledere Lederudvalget har til ansvar at styre processen med rekruttering af ledere fra bestyrelsen og styregrupper til trænere og ledere i sportsafdelingen. Det bærende for rekruttering er, at forældre inddrages så tidligt som muligt og på alle niveauer. Organisering med styregrupper gør, at vi målrettet rekrutterer i forhold til kompetencer og interesseområder. Det har vi med stor succes arbejdet med gennem flere år. For til stadighed at skabe en god ramme for forventningsafstemning med forældre har vi også i 2016 afholdt et fælles forældremøde for alle medlemmer under 16 år. Her gennemgik sportsvalget de overordnede rammer og forventninger for drift af ungdomsafdelingen. Det er efter vores opfattelse vigtigt, at forældre kender baggrunden for vores organisation. Ungdomsarbejdet tager jo som bekendt udgangspunkt i DBU s holdninger og handlinger. Ved siden af hovedprincippet med inddragelse af forældre i ungdomsarbejdet arbejder vi også på en større involvering af seniorafdelingens spillere og ungledere i ungdomsarbejdet. Ungledercamp for de årige vil på sigt bliver foreningens helt store lederlandevej, hvor vi gerne skal spotte fremtidens ledere på alle niveauer.

15 Fastholdelse og honorering af frivillige ledere Det er klubbens holdning og opfattelse, at det ikke er honorering i penge, der er afgørende for et job som frivillig. Vi tror mere p, at klare holdninger, rammer og et godt socialt netværk er medvirkende til, at man siger ja til et job som frivillig. Med det som rammen arbejder vi i tre spor. Vi stiller krav - kompetenceudvikling af den enkelte leder med stort fokus på sportslig uddannelse og kurser samt personlig udvikling i form af foredrag og ledermøder i klubben Vi fremhæver og hædrer det frivillige lederskab med interne markeringer af 5, 10 og 15 års nåle. Hertil kommer særlige priser med Gudmund Overbys Mindepokal og årets ungdomsleder. Sidst og ikke mindst har vi løbende øje for indstillinger af frivillige til priser ved DBU og Herning kommune. Vi hygger os der skabes rum og plads for sociale aktiviteter i klubben i form af ledertur, vinterfest, grillarrangement og lignende Særlige priser i 2016 På generalforsamling torsdag aften kunne Thomas Hammerlev Larsen fra Nordea I Ikast overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Peter Davies for hans arbejde i ungdomsafdelingen i Sunds IF. Thomas fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen specielt har bemærket, at Peter ud over en unik arbejdsindsats formår at tænke i helheder og skabe udvikling for hele foreningen. Af indstillingerne fremgår det, at Peter som så mange andre ledere startede som forældretræner i ungdomsafdelingen. Denne opgave er fastholdt og hvert år udvidet med flere og nye aktiviteter til glæde for egen og andre afdelinger. Det er særligt kendetegnede for Peter, at han virkelig magter at inddrage alle i træningen uanset niveau. I 2015 har udviklingsaktiviteten så også været trænings- og holdsamarbejde med Hammerum IF i U14 drenge.

16 Det frivillige arbejde i egen afdeling blev også ret hurtig udvidet med aktiv deltagelse i afvikling af en række DBU aktiviteter i klubben. Mikrofodboldskole, Skattejagten, sommerfodboldskole og Kom ud af pomfritten. I det seneste to år har Peter også været tovholder på klubbens egen begynderskole for de yngste, hvor barn og voksen starter sammen med det formål at få en rigtig god start i klubben. I 2015 har Peter yderligere været tovholder på ungledercamp, hvor klubbens U13 piger og drenge har stiftet bekendtskab med det frivillige lederskab. Sidst og ikke mindst er Peter medlem af sportsudvalget og er dermed også en vigtig meningsdanner på det foreningspolitiske i Sunds IF Alt i alt en fantastisk arbejdsindsats i den røde trøjes navn, hvilket er ærefuldt og prisværdigt og gør Peter til en meget værdig modtager af Mindepokalen i år fremhæver Thomas Hammerlev Larsen fra Nordea. I forbindelse med grill i gården arrangement kunne Jesper Bangsgaard fra sportsudvalget overrække årets ungdomslederpokal til en glad og stolt Susanne Bjerrum Jensen for hendes arbejde i U12-13 Piger. Det blev fremhævet, at rigtig mange ledere igen i år har udført et fantastisk arbejde med foreningens mange ungdomshold. Valget på Susanne begrundes med et flerårigt ungdomsarbejde hos pigerne med stort engagement og øje på det hele fodboldmenneske. Sportsudvalget har særligt bemærket at Susanne er en rigtig god ungdomsleder, som brænder helt igennem, når hun udøver lederskabet. Sportsudvalget har med glæde set og fulgt Susanne, hvor hun på sin helt egen måde udlever frivilligheden til glæde for pigerne i afdelingen.

17 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Event Formand: Jesper Lauridsen Erik Dalbjerg Per Vallebæk Villy Nielsen Lilly Sommer Event afdelingen har igennem årene indtjent penge på div. arrangementer i både Sunds, men også uden for byen blandt andet Herning, Esbjerg samt Silkeborg til glæde for fælleskassen til Sunds IF. Pengene er indtjent med MASSER af frivillige arbejdstimer fra både klubbens medlemmer samt forældre, men også folk som ikke har "rødder" i Sunds IF har ofret rigtig mange timer for at indtjene penge til Sunds IF. Pengene er fortrinsvis indtjent gennem MCH Arena, Åbning af Herning - Silkeborg motorvejen, Grøn Koncert Esbjerg, Jyske Bank Boxen samt selvfølgelig vores egen Sports og Byfest. Disse store og oplevelsesrige arrangementer gør, at masser af forældre har forstået vores budskab om, at det er vigtigt at hjælpe til i de respektive afdelinger, og at det efterhånden er meget eftertragtet at være hjælper for Sunds IF både som frivillig men også som forældre. Dette både gavner i klubkassen men også i de enkelte hjælperes afdelinger, da der stadig er gang i 50/50 % ordningen til gavn for den enkelte afdeling Sports og Byfesten i Sunds, hvor indtægtskilden er salg af T-shirt samt reklamer i Byfest folderen samt salg af div mad og drikkevarer var året hvor vi flyttede byfest pladsen fra Møllekrogen til Multicenter Sunds. Dette blev flot modtaget af byens borgere, som flittigt besøgte pladsen hele weekenden, så Multicenter Sunds er allerede nu reserveret mange år frem. Arbejdet vi har på MCH/Jyske Bank Boxen er hovedsageligt folk, som ikke normalt har deres daglige gang i Sunds IF. Dette gør, at vi heller ikke i 2016 skulle trække på vores mange frivillige ledere til opgaver, som er en indtægtskilde til Sunds IF. Dette gør igen i år, at vores dygtige ledere og instruktører helt og holdent næsten kun skal koncentrere sig om at dygtiggøre deres spillere i hver deres respektive afdeling. Sunds IF Event vil gerne rette en stor tak til de mange frivillige hjælpere, som har støttet klubben med masser af hjælp.

18 Et tilbageblik på 2016 giver selvfølgelig også anledning til endnu engang at takke Villy Bager for hans arbejde som tovholder på MCH Arena. Vi gengiver derfor her i beretningen skiftedag i eventafdelingen, hvor Ronald Boysen og Bent Siggaard overtager anførerbindet på opgaven. Skiftedag i Sunds IF er ikke noget, som vi oplever hvert år, udtaler Jesper Lauridsen fra Sunds IF event. Willy "Bager" Nielsen har dog ønsket en anden rolle i klubben, hvor han fremadrettet hjælper i andre dele af Sunds IF event og overdrager dermed tovholderrollen på MCH Arena. Vi skylder en meget stor tak til Willy for hans store indsats med at skaffe frivillige til kampe på MCH Arena. Villys evne til at samle forskellige mennesker omkring frivilligheden og se arbejdet med samværet og oplevelsen som det bærende er bare helt fantastisk og det hele værd. Man kan ikke betale frivilligheden tilbage i penge men en påskønnelse i form af et minde med FCMs tjernes autograf på en spilletrøje det måtte Willy simpelthen have - fortsætter Jesper Lauridsen. Stafetten er nu givet videre til to andre erfarne hjælpere i form af Bent Siggaard og Ronald Boysen. Begge har i en årrække være hjælpere på MCH Arena, men også andre dele af foreningen har haft glæde af deres interesse og hjælp i Sunds IF - siger Jesper Lauridsen fra Sunds IF event.

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer: Beretning 2018 Indledning: Beretningen for 2018 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2011 Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer: Beretning 2015 Indledning: Beretningen for 2015 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer: Beretning 2017 Indledning: Beretningen for 2017 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2014 Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2012 Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2013 Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2010 Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2007 INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Foreningens struktur

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Ledelsens beretning for 2016

Ledelsens beretning for 2016 Ledelsens beretning for 2016 Vi forsøger at holde vores forening evig ung, interessant, stabil og udviklende. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen, men vi vil lige så meget gerne være på højde

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

SHK Nyhedsbrev februar 2019

SHK Nyhedsbrev februar 2019 SHK Nyhedsbrev februar 2019 Kære SHK medlemmer og familier Så er vi godt i gang med 2. halvdel af sæsonen 2018/2019 Alle hold holder lige nu vinterferie fra kampprogrammet, og har tid til at få ladet batterierne

Læs mere

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen Partnerskabsaftale Ansøgning Hvordan markedsfører håndbolden Næstved? Sket siden sidst (december 2017) Vision Sportslig målsætning 2022 Organisation/Økonomi Ansøgning Aftaleperiode 4 år fra 1. juli 2018

Læs mere

Forældremøde. Lidt om klubben Udvalgsstruktur. Husk at følge i aktiviteterne i klubben på vores hjemmeside og vores facebookside

Forældremøde. Lidt om klubben Udvalgsstruktur. Husk at følge i aktiviteterne i klubben på vores hjemmeside og vores facebookside Forældremøde Lidt om klubben Udvalgsstruktur Husk at følge i aktiviteterne i klubben på vores hjemmeside og vores facebookside 1 Basketball er ikke bare en sport det er en livsstil Som spiller (og forældre)

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere