Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer:"

Transkript

1 Beretning 2017

2 Indledning: Beretningen for 2017 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2017 haft følgende medlemmer: Ole Olesen Jan Højgård Pia Krøjgård Kitt Kok Jørn Sørensen Anders Knudsen Jesper Lauridsen Anders Frederiksen Jesper Bangsgaard Ordførende formand Næstformand Kasserer 1. suppleant 2. suppleant Frivillig leder Finn Spickers dødsfald Finn har gennem de seneste 10 år været tilknyttet som en frivillig leder i Sunds Idrætsforening, hvor han ugentligt havde faste driftsopgaver i Idrætscentret. Trods Finns handicap havde Sunds Idrætsforening i Finn en meget trofast og loyal frivillig leder, som altid gjorde sit bedste og var stolt over at give en hånd med til fællesskabet. Vi er taknemmelige og glade for Finns vedholdende og store arbejde i den røde trøjes navn. Netop det at se den glæde og stolthed, hvormed Finn løste sine opgaver i fællesskab med klubkammerater var i den grad livsbekræftende. Vi har aldrig været i tvivl om, at det betød meget for Finn at være en vigtig del at vores foreningsfællesskab. Finn så meget frem til at modtage Sunds Idrætsforenings sølvnål for 10 års frivilligt arbejde det nåede han desværre ikke. Sunds Idrætsforening har med Finn s alt for tidlige død mistet en af sine mest trofaste frivillige ledere. Æret være hans minde.

3 Fællesskab og klubånd relancering af Når vi spiller fodbold. Når vi spiller fodbold er måske mere en kampsang end en klubsang, hvis man bare ser på omkvædet. Uden på nogen måde at drage sammenligninger så forestil jer lige Anfield Road uden»you Never Walk Alone«nej vel, det går jo bar slet æ. Vores kampsang blev til midt i halvfjerdserne, hvor»de Gyldne Løver«stor-hittede med»hjemmebrænderiet«. I en 10-årig periode blev der skrevet omkring 70 vers på denne»ørehængende«melodi og af-syngningen heraf har givet anledning til megen latter ved adskillige afslutningsfester. Der er ikke ret mange sundsspillere, uanset om man var i første eller anden træningstrup, der er gået ram forbi, hvis man på den ene eller anden måde har fået lidt spotlight på sig. Men det er jo omkvædet, der er det fælles arvegods og som i utallige tilfælde har suppleret»hvem var det, der vandt i dag «når Sunds havde trukket sig sejrrigt ud af kampen.»når vi spiller fodbold er en kærlighedserklæring til både fodboldspillet og Sunds IF og for at dette ikke skulle gå i glemmebogen har jeg sat sangen i glas og ramme og håber, at den må finde en plads på væggen i klubhuset«, fortæller forfatteren Poul Erik Nørtoft. Vi er rigtig glad for, at der i forbindelse med jubilæet 2016, på sidste års generalforsamling og ved lederfester har været et stort fokus på foreningstanken og på det historiske i Sunds IF. Poul Erik's forfatterskab af klubsangen tilbage i 70'erne er et rigtig godt bidrag til at minde os om det væsentlige - at huske vores rødder, være sammen og holde fast i noget genkendelig på tværs af hele foreningen. Sportsudvalget vil derfor relancere klubsangen for alle hold og dermed genskabe en sammenhæng, der forhåbentligt giver genlyd på alle stadions i det midtjyske. Kom så Sunds IF.

4 Visioner og daglig drift i balance I årsberetningen plejer vi også altid at give en status på visionsarbejdet. Nogle gange kan man godt miste tålmodigheden med visioner og ambitioner om at nå nogle konkrete mål på den korte bane. Sådan har vi det også i bestyrelsen. Her er det godt at gøre status og få øje på de delmål, der heldigvis også findes på vejen til indfrielse af hovedvisionerne. Hvorfor? Formålet med visioner er, at bestyrelsen og styregrupperne viser retning for foreningsarbejdet. Vi ønsker at hæve overlæggeren til det næsten uopnåelige og dermed sikre, at vi ikke holder fast i plejer men udfordrer os selv til at tænke ud af boksen og skabe en klub, som følger med tiden og dermed skaber fremtiden. Vi arbejder med visioner på dels sportsaktiviteten og dels rammerne. Hvordan? Visioner og daglig drift skal efter vores opfattelse gå hånd i hånd. Det sker ved konstant at have en god økonomi. En dagsorden, hvor kontingenter, sponsorindtægter og tilskud bruges til kerneaktiviteten, og hvor indtægter fra risikobetonede aktiviteter er flyttet til Sunds Event. Herved har vi råderum og frihed til at gøre en forskel. En forskel, der løbende giver sig udslag i aftaler, som vi normalt ikke ville få som amatørklub. Gennem de seneste år er det lykkedes os at hæve pengesponsorstøtten fra godt i 2012 til forventelig inden udgangen af Mere konkret arbejder bestyrelsen og styregrupperne med årsplaner, der skal understøtte de overordnede visionsplaner. Årsplanerne kan ses på foreningens hjemmeside. Den daglig drift i foreningen sikres ved en god struktur med støtte og vejledning til de frivillige ledere fra fuldtidsansat centerleder, deltidsansat sportslig leder og eksterne konsulenter. Hvor langt er vi kommet? På visionssiden har vi i dag tre projekter med hvert sit sigte. Nyt moderne idrætsanlæg med kunststofbane og multibane blev et år med fuld fokus på kunstbaneprojektet, og det var med stolthed, at vi medio november kunne indvie første del af projektet. Det giver nye muligheder for fastholdelse og udvikling af fodboldaktiviteten hele året. De næste faser med multibaneanlæg med mere vil blive sammentænkt med planer for udbygning af Idrætscentret. Idrætscenter Sunds Vest et center, som kan rumme over 700 medlemmer. Der er ingen tvivl om, at alle brugere af Idrætscenter Sunds Vest ønsker et mere nutidigt center og rammer der gør, at omklædning i forbindelse med træning også er en mulighed. Derfor bliver 2018 også året, hvor vi sætter de endelig mål for udbygning og renovering af Idrætscentret. Senere på foråret vil vi kunne offentliggøre vore planer. Mål og handlinger for fodboldaktiviteten mere kvalitet. Vi har gennem de seneste par år arbejdet internt i sportsudvalget denne del. Nu kommer tiden til en mere åben dialog med spillere, forældre og ledere i klubben. Det fremgår nærmere af sportsudvalget beretning.

5 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Sport Formand: Ole Olesen Næstformand: Jesper Bangsgaard Kitt Kok Søren Peder Jensen Peter Davies Poul Venø Daglige støttepersoner: Sportslig leder: Peter Davies Centerleder: Per V. Nielsen Medlemstal Medlemmer Under 19 år Mellem og 25 år Over 25 år Kun for mænd Total Antal hold Ungdom /7 2/4 4/4 4/5 11 Ungdom Ungdom 0/10 12/9 11/7 8/5 8 Ungdom /0 7 Ungdom /11 11/9 8/9 8/6 5 Ungdom /5 8/7 6/6 7/6 3 Senior /2 2/4 4/5 5/5 Senior Motion /2 1/1 1/1 1/1 Motion /1 3/3 4/4 3/3 Indendørs Indendørs futsal Total /82 73/73 70/68 66/61 Ledere Total

6 I årsberetningen har vi gennem flere år givet en status og dokumentation for kerneproduktet i Sunds IF, nemlig antallet af medlemmer og antal hold. Det er altid spændende, om planerne og aktiviteterne også bærer frugt, og om vi på rette vej. På de seneste års generalforsamlinger har vi forvarslet, at vi ville blive udfordret på fastholdelse af medlemstallet, da landserfaringer forventeligt også ville ramme Sunds. Det var særligt pga. de lavere børnefødselstal og udfordringer med den yngre del af motionsafdelingen. De seneste erfaringer på landsplan er så, at oven i de gamle kendte udfordringer også kommer en udfordring med at rekruttere og fastholde piger i fodbolden. Hvordan går det så i Sunds IF? Vi må konstatere, at ungdomsafdelingen fortsat er i problemer med fastholdelse af medlemsantallet. Det var også forventeligt med det lavere fødselstal i Sunds, og oveni må vi konstatere, at trenden fra landsplan med fastholdelse af piger også har ramt Sunds IF. I seniorafdelingen er vi i 2017 ikke lykkedes med fastholdelse af de gode takter, som var kendetegnende for Det er særligt overgangen fra U17-19, som har vist sig at være sværere end vi havde forstillet os. Her har vi ikke fået skabt nok balance mellem sportslige mål og det gode klubmiljø, der er afgørende for fastholdelse af spillere på vores niveau. I motionsafdelingen og KFM har vi fastholdt medlemsantallet. Samlet set vi stadig meget stolt over et medlemstal på små 700 i en by med omkring 4000 indbyggere. Indsatser med fokus på mere kvalitet til fastholdelse og rekruttering af nye spillere Vi har gennem de seneste år internt i sportsudvalget arbejdet på et ændret fokus på antal af mellemmer til en større vægt på kvalitet i aktiviteten. Kvalitetsarbejdet er støttet af DBU og fortsætter i Her vil vi tilpasse processen med øget fokus på et godt klubmiljø og med inddragelse af spillere, ledere og forældre i arbejdet. Hertil kommer selvfølgelig, at vi skal have indtænkt de nye fantastiske rammer med kunstbaneprojektet, som også gerne skulle være med til at skubbe Sunds IF tilbage i toppen af kommunens fodboldklubber. Til sikring af at vi samlet set kommer i land med vision for sportsaktiviteten, har vi ansat Peter Davies som sportslig leder med ansvar for udvikling, koordinering og sammenhæng af aktiviteter og opgaver på tværs af ungdom-, senior- og motionsafdelingen. På den korte bane vil Peter skulle skabe synlighed og sammenhængskraft på tværs af klubben. Vi vil løbende skabe en åbenhed om de opgaver, som bliver en central del af Peters arbejde i klubben. Det skal selvfølgelig ses i sammenhæng med, at vi allerede har en fuldtidsansat centerleder i Idrætscenter Sunds Vest. Synergien mellem centerleder, sportslig leder og ca. 100 frivillige vil fremadrettet være livsnerven i Sunds IF.

7 Sunds IF udnævnt til årets samarbejdsklub i FCM I forbindelse med det årlige repræsentantskabsmøde i FCM Klubsamarbejdet blev Sunds IF hædret som årets samarbejdsklub. En pris som fik følgende ord med på vejen: En klub med store traditioner i FCM Klubsamarbejdet. Desværre kan vi vores journaler ikke se præcist, hvilke klubber som var blandt pionerklubberne ved samarbejdets start i 1998, men bestyrelsen er ret overbeviste om, at årets modtager af SPORTMASTERprisen var iblandt dem. Klubben har da også leveret en fuldstændig enestående indsats til gavn for fællesskabet igennem alle år både på bestyrelsesniveau, på spillerniveau og ved at tage et lokalt ansvar, hvor der ikke bare er kigget på egen klubs bedste, men hvor man har ageret for hele områdets bedste. Da vi startede RØDDERNE Fodbold på hjemmebane op, så tog klubben anførerbindet om armen og trådte til som FCM-licensklub. Det samme har klubben gjort i forhold til FCM Pigefodboldskole, FCM Miniakademi, FCM Ulvecup og i forhold til at få uddannet sine trænere på alle vore kurser. I denne sæson har klubben valgt at fokusere lidt mere på sig selv end på fællesskabet, så der bliver tid og plads til at opgradere sine egne fysiske rammer i klubben. Det har vi stor forståelse for og med tildelingen af SPORTSMASTERprisen vil vi derfor også gerne hylde klubben for det enorme og uselviske stykke arbejde, som klubben igennem mange år har gjort, og så glæder vi os til den dag, hvor klubben igen er klar til at iklæde sig førertrøjen i sit område for vi er slet ikke i tvivl om, at den dag kommer. Det ligger simpelthen i klubbens DNA, at gøre en forskel for fodbolden i Ulveland. Vi er selvfølgelig meget stolte over denne pris, som rettelig skal påtænktes de mange frivillige ledere, der år efter år gør en forskel i Sunds IF.

8 FCM Ulvecup 2017 vil også blive husket for værtskabsrollen for FCM Ulvecup med 80 hold fra Ulveland. Dejligt, at få sådanne aktiviteter til Sunds og ekstra dejligt, når der er ros til værtsskabsrollen. Fodboldoplevelser for alle i ungdomsafdelingen Det er en tradition, at Sunds IF afvikler flere af DBU s populære børne- og ungdomsaktiviteter. Igen i 2017 var Pigeraket og Sommerfodboldskole på programmet og blev afviklet til glæde for rigtig mange børn og forældre i Sunds og omegn. Sportsudvalget vægter netop DBU aktiviteterne højt, da de understøtter holdninger og handlinger til gode aktiviteter på børnenes præmisser. Derfor indgår aktiviteterne også fremadrettet som kernen i de ekstra tilbud, vi vil skabe i ungdomsafdelingen.

9 Ved siden af DBU aktiviteterne blev der også i 2017 afviklet en række breddeaktiviteter med det formål at skabe fællesskab og oplevelser i egen afdeling og på tværs af årgangene. Det spænder lige fra FCM aktiviteter i Sunds til centralt under FCM og til rigtig gode afdelingsaktiviteter. Et af højdepunkterne blev igen uden tvivl deltagelse i Søndersø Cup i august måned. Her deltog ikke mindre end 12 afdelinger fra ungdomsafdelingen og med en forældreskare, som gav genlyd i hele Søndersø. Imponerende og en sikker hitter på en god opstart til sæsonen. Børn, unge og forældre hygger en hel weekend i hinandens selskab. Fantastisk fodboldstart for de yngste Sunds Ifs obligatoriske begynderskole for de alleryngste spillere blev også i 2017 en succes og igen med deltagelse af ledere fra ung-ledercamp. Det glæder os, at skolen nu fuldt ud er implementeret som en start, hvor børn og voksne er sammen om starten i Sunds IF. Grundlæggende holdninger og handlinger til børnefodbold, gensidige forventninger og information om Sunds IF er en del af skolen, som vil være fundamentet for fremtidens gode børnemiljø i Sunds IF. Det er vores håb, at netop kvalitet i denne aktivitet vil skabe en fastholdelse på længere sigt.

10 U19 drenge jyske mestre... U19 drenge kunne efter et fantastisk forår med lutter sejre fortjent hæve pokalen med sejr over Hinnerup og dermed jyske mestre. Det bliver spændende at følge disse drenge i seniorårene. Kvindesenior i Sunds IF 2017 startede egentlig med et kvindehold i serie 1 men pga. frafald måtte vi desværre trække holdet og med deltagelse i 8 kvindehold. Kvinderne tog allerede i efteråret revanche med samling af et 11 mandshold og med flot oprykning til serie 1. Ny skal vi så gerne fastholde holdet og udbygge med flere spillere.

11 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Center Formand: Anders Knudsen Erik Dalbjerg Pia Krøjgaard Peder Vestergaard Ronald Boysen Kalle Smed Per Nielsen (Centerleder) Kunstbane Onsdag den 15. november 2017 bliver en helt særlig dato i Sunds IF's historie. Her indviede vi første fase af fremtidens udeanlæg. Et anlæg, som vil skabe endnu bedre muligheder for udeidræt og samle byens børn og unge. Vi har nu gennem næsten 4 år arbejdet på dette projekt, og det er en milepæl af dimensioner, at vi nu er klar med første fase af projektet. Det glæder os, at Herning kommune, erhvervslivet og Sunds Borgerne er rykket sammen og har støttet projektets opstart. Vi har påbegyndt en rejse, hvor Sunds fastholder sin position, som kommunens absolutte top med moderne idrætsrammer til gavn for alle borgere. De næste faser af projektet vil i foråret 2018 blive offentliggjort og intensiveret med et mål om færdiggørelse inden Det glæder os også rigtig meget, at byens største virksomhed og gode samarbejdspartner Kyocera vil støtte anlæggets daglige drift med en sponsoraftale på navngivning af anlægget KYOCERA PARK. Ved indvielsen fik byens lokale byrådspolitikkere Camilla Bøgh, Anne Marie Christensen og Søren Peder Jensen sammen med udvalgsformand Johannes Poulsen æren af at offentliggøre navnet på anlægget.

12 Internt i Sunds IF har vi haft organiseret kunstbaneprojektet med en styre-, økonomi- og driftsgruppe. Styregruppen med Poul Venø, Anders Knudsen og Ole Olesen har forestået kontakten til Herning kommune og de overordnede linjer i projektet. Økonomigruppen med Poul Venø, Villy Fiedler, Flemming Vang og Jens Kock har på imponerede vis gennem sponsorater samlet ikke mindre end godt 1,2 mio. kr. ind til projektet. Driftsgruppen med Erik Dalbjerg, Per. V. Nielsen og Anders Knudsen har varetaget selve kontakten til entreprenøren og været omdrejningspunkt på eget arbejde med støbning af kabel-nedgravning og montering af lysanlægget i samarbejde med Total-EL. Klubhuset Der er i 2017 ikke sket de store vedligeholdelsesopgaver på klubhuset. Vi skal i 2018 komme med oplæg til udvidelse og renovering af klubhuset. Der er blevet tegnet et forslag, hvor der bliver 4 nye omklædningsrum, udvidet kantine og køkken samt flere mødelokaler. Vi er så småt i gang med at bearbejde Kommunen, samtidig med at vi er ved at undersøge, hvilke muligheder vi har for anden støtte. Vedligeholdelsesdag Fredag d. 11 november var der indkaldt til vedligeholdelsesdag, hvor der mødte 17 hjælpere op. Hovedopgaven var at ryde op i området mod den nye kunstbane, klippe træer og renovering af legepladsredskaber

13 Beretning fra styregruppen: Økonomiudvalg Formand: Jørn Sørensen Jan Højgaard Pia Krøjgård Anders Frederiksen Sponsorudvalg: Carsten Grønkjær Nielsen Tommy Jensen Jan Højgaard Jørn Sørensen Økonomi Det samlede resultat for Sunds IF udviser et positivt beløb på , som er fordelt således: Sunds IF Sport Sunds IF Center Sunds IF Event Total Bestyrelsen er meget tilfreds med resultatet, som er kommet i hus ved stor ansvarlighed i de enkelte styregrupper. Økonomiudvalgets opgave har de seneste år været en sparring til den daglige driftsopgave for kassereren. En driftsopgave, som til stadighed varetages af Pia Krøjgaard med stort engagement og med kompetent hånd. Årsplanen for Økonomiudvalget for 2018 vil omfatte en videreførelse af arbejdet med visionsog driftsplan for sponsorarbejdet. Vi kan glæde os over, at flere af vore sponsorer fortsat har øget samarbejdet med foreningen over en længere årrække. Vi er dybt taknemmelige for den støtte fra erhvervslivet, som her anerkender det arbejde, vi laver for byens børn, unge og ældre. Vi er også godt klar over, at det forpligter. Derfor vil vi også være økonomisk ansvarlige men samtidig sikre, at de penge, der bliver givet til drift af foreningens kerneydelse, også bliver brugt i den henseende. Det skulle gerne fremgå af årsregnskabet, hvor kontingenter, tilskud fra det offentlige og sponsorindtægter alle er brugt til drift af forenings-aktiviteten fodbold. I 2017 er salg af skilte fortsat i god gænge, som tydeligt kan ses på banen. Husk har i emner til nye skilte sponsorer er vores telefoner altid åbne. Tommy og Carsten har igen ydet en fantastisk indsats med salg af bandereklamer, hvor vi nu er på 45 bander, som jo er et stærkt fundament til sportsudvalgets arbejde med ansættelse af en sportsligleder. Fra Økonomiudvalget skal lyde en stor tak for Tommy og Carstens indsats, og de må gerne fortsætte i samme tempo i sæson 2018 Til sikring af et godt samarbejde og netværk blandt vore sponsorer inviterer vi hvert år til et sponsorarrangement, som i 2017 blev afholdt hos Kyocera hvor vi havde besøg af Preben Elkjær som holdte et spændende foredrag.

14 Beretning fra styregruppen: Lederudvalg Formand: Ole Olesen Jan Højgaard Kitt Kok Torben Andreasen Henrik Mortensen Beretning fra Lederudvalget vil tit være en gentagelse fra år til år, da formål og opgaver langt hen ad vejen er uændret. Vi vil dog ikke undlade også i år at give et kort skriv om lederudvalgets arbejde. Hovedformålet med lederudvalget er nemlig stadig at understøtte foreningens opgave med rekruttering, fastholdelse og honorering af frivillige ledere. Eller sagt på en anden måde - Sunds IF s HR afdeling. Kommunikation Lederudvalget har også ansvaret for foreningens digitale kommunikation gennem DBU s kluboffice administrationsmodul, hjemmeside gennem DBUs klub CMS løsning og endelig mails til medlemmer - også gennem kluboffice modulet. Den digitale kommunikation styres og drives ikke mindst takket være en helt unik og utrættelig arbejdsindsats af Jesper Bangsgaard, som på tværs af foreningen sikrer, at vi ser helheden. Selvom vi i videst muligt omfang bruger den digitale kommunikation til ledere i foreningen, er vi godt klar over, at det ikke kan stå alene. Fællesskab i form af ledermøder og sociale arrangementer er fortsat kernepunkter i vores årsplan til bevarelse og udvikling af det frivillige lederskab. Her der det glædeligt, at samarbejde med Kyocera igen i år gav mulighed for særlige arrangementer i de fantastiske lokaler på Drejervej. Denne gang var det dels et besøg af selveste Mr. Brøndby Per Bjerregaard, som fortalte om hans rejse med Brøndby IF og dels senere på året et besøg af Preben Elkær, hvor vi kom helt tæt på Elkjær med hans charme, frækhed og humor i verdensklasse.

15 Rekruttering af frivillige ledere Lederudvalget har til ansvar at styre processen med rekruttering af ledere fra bestyrelsen og styregrupper til trænere og ledere i sportsafdelingen. Det bærende for rekruttering er, at forældre inddrages så tidligt som muligt og på alle niveauer. Organisering med styregrupper gør, at vi målrettet rekrutterer i forhold til kompetencer og interesseområder. Det har vi med stor succes arbejdet med gennem flere år. For til stadighed at skabe en god ramme for forventningsafstemning med forældre har vi også i 2017 afholdt et fælles forældremøde for alle medlemmer under 16 år. Her gennemgik sportsvalget de overordnede rammer og forventninger for drift af ungdomsafdelingen. Det er efter vores opfattelse vigtigt, at forældre kender baggrunden for vores organisation. Ungdomsarbejdet tager jo som bekendt udgangspunkt i DBU s holdninger og handlinger. Ved siden af hovedprincippet med inddragelse af forældre i ungdomsarbejdet arbejder vi også på en større involvering af seniorafdelingens spillere og ungledere i ungdomsarbejdet. Ungledercamp for de årige vil på sigt bliver foreningens helt store lederlandevej, hvor vi gerne skal spotte fremtidens ledere på alle niveauer. Fastholdelse og honorering af frivillige ledere Det er klubbens holdning og opfattelse, at det ikke er honorering i penge, der er afgørende for et job som frivillig. Vi tror mere på, at klare holdninger, rammer og et godt socialt netværk er medvirkende til, at man siger ja til et job som frivillig. Med det som rammen arbejder vi i tre spor. Vi stiller krav - kompetenceudvikling af den enkelte leder med stort fokus på sportslig uddannelse og kurser samt personlig udvikling i form af foredrag og ledermøder i klubben Vi fremhæver og hædrer det frivillige lederskab med interne markeringer af 5, 10 og 15 års nåle. Hertil kommer særlige priser med Gudmund Overbys Mindepokal og årets ungdomsleder. Sidst og ikke mindst har vi løbende øje for indstillinger af frivillige til priser ved DBU og Herning kommune. Vi hygger os der skabes rum og plads for sociale aktiviteter i klubben i form af lederdage, lederfest, foredrag og lignende.

16 Særlige priser i 2017 På Sunds IF s generalforsamling kunne næstformand i Sunds IF Jan Højgaard overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Poul Erik Nørtoft for hans store arbejde med tilblivelse af jubilæumsfolderen i anledningen af Sunds IF s 75 års jubilæum. Jan fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop arbejdet med tilblivelsen af jubilæumsfolderen, hvor der er blevet brugt rigtig mange timer i 2016 i frivillighedens tegn, er en indsats, som i særlig grad ligger indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen. Det er ganske enkelt et sandt mesterværk, som Poul Erik og hans klubven Jønne Maul har lavet. Et mesterværk, som virkelig stiller skarpt på de virkelige værdier i foreningslivet. Et stærkt bidrag til at holde fokus på foreningstanken og hele frivillighedens tilgang til opgaver i samarbejde med andre. Jan fortalte videre, at det er skøn læsning med sponsorers, nuværende og tidligere spillere og lederes oplevelser i og med foreningen. Endelig og ikke mindst er der på bedste vis i billeder og ord fortalt historien om, hvem der har skabt Sunds IF gennem 75 år. Ved siden af den særlige indsats i 2016 kunne Jan også fortælle, at det fremgik af indstillingerne, at Poul Erik gennem rigtig mange år har arbejdet i den røde trøjes tjeneste - ja helt tilbage i starten af 1970 erne. En rejse i frivillighedens tjeneste fra sportslige opgaver i ungdom, senior og nu i motionsafdelingen. Hertil skal lægges en årrække, hvor Poul Erik har stået i spidsen for markedsføring af klubben gennem klubbladet Orientering og Information. En tid, hvor den digitale verden endnu ikke var kendt så der var rig mulighed for, at Poul Erik kunne bruge sine stærke kompetencer på det sproglige og grafiske layout. Oven i det skal

17 lægges en lang række af opgaver i diverse udvalg, som ville svært at opremse. Der er virkelig tale om en meget lang og trofast tilknytning til Sunds IF. Vi har derfor efter en samlet vurdering fundet, at Poul Erik Nørtoft denne gang fortjent skal hædres med mindepokalen, fremhæver Jan Højgaard. I forbindelse med ungdomsafslutningen kunne Ole Olesen fra sportsudvalget overrække årets ungdomslederpokal til en glad og stolt Jonna Würtz Thomsen for hendes arbejde i U8-10 Piger. Det blev fremhævet, at rigtig mange ledere igen i år har udført et fantastisk arbejde med foreningens mange ungdomshold. Valget på Jonna begrundes med, at hun virkelig har forstået udviklingstankegangen i et børnemiljø, og med sin personlighed viser sine omgivelser, at hun vil det. Sportsudvalget har særligt bemærket, at Jonna har en fantastisk evne til at se det enkelte barns styrker, og hvor hun kan gøre barnet bedre. Man ser tydeligt glæden i Jonna's ansigt, når et barn lykkedes i noget nyt, og hun nævner ofte, at det er det, der for Jonna er det bedste ved at være træner. Stort tillykke til Jonna!

18 Beretning fra styregruppen: Sunds IF Event Formand: Jesper Lauridsen Erik Dalbjerg Per Vallebæk Willy Nielsen Lilly Sommer Event afdelingen har igennem årene indtjent penge på div. arrangementer i både Sunds, men også uden for byen - blandt andet Herning og Esbjerg til glæde for fælleskassen til Sunds IF. Pengene er indtjent med MASSER af frivillige arbejdstimer fra både klubbens medlemmer samt forældre, men også folk, som ikke har "rødder" i Sunds IF, har ofret rigtig mange timer for at indtjene penge til Sunds IF. Pengene er fortrinsvis indtjent gennem MCH Arena, Grøn Koncert Esbjerg, Jyske Bank Boxen samt selvfølgelig vores egen Sports og Byfest. Grøn koncert havde i år svært ved at samle folk, men med Per Vallebæk s netværk og store ihærdighed fik vi en busfuld hjælpere afsted til Esbjerg, som igen havde en super god dag. Disse store og oplevelsesrige arrangementer gør, at masser af forældre har forstået vores budskab om, at det er vigtigt at hjælpe til i de respektive afdelinger, og at det efterhånden er meget eftertragtet at være hjælper for Sunds IF - både som frivillig men også som forældre. Dette både gavner i klubkassen men også i de enkelte hjælperes afdelinger, da der stadig er gang i 50/50 % ordningen til gavn for den enkelte afdeling. Sports og Byfesten i Sunds, hvor indtægtskilden bl.a. er salg af T-shirt, reklamer i Byfest folderen samt salg af div mad og drikkevarer var året, hvor Idrætsvej var ramt af vejarbejde i juni måned, som bl.a. gjorde, at cykelløbet, som SCM normalt arrangerer, måtte aflyses. Trods de svære vejforhold kom folk flittigt og besøgte pladsen hele weekenden. Specielt lørdag kom der mange mennesker i det super flotte sommervejr. Arbejdet, vi har på MCH/Jyske Bank Boxen, er hovedsageligt folk, som ikke normalt har deres daglige gang i Sunds IF. Dette gør, at vi heller ikke i 2017 skulle trække på vores mange frivillige ledere til opgaver, som er en indtægtskilde til Sunds IF. Disse hjælpere har Sunds IF i fællesskab med FCM købt klubjakker til, sådan at de kan klare kulden på de udsatte steder på MCH Arena. Sunds IF Event vil gerne rette en stor tak til de mange frivillige hjælpere og forældre, som har støttet klubben med masser af hjælp.

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2018 haft følgende medlemmer: Beretning 2018 Indledning: Beretningen for 2018 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2016 haft følgende medlemmer: Beretning 2016 Indledning: Beretningen for 2016 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2011 Indledning: Beretningen for 2011 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer:

Ole Olesen Formand. Årsberetning fra bestyrelsen: Bestyrelsen har i 2015 haft følgende medlemmer: Beretning 2015 Indledning: Beretningen for 2015 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds IF Event, Økonomiudvalg og Lederudvalg. Ole Olesen Formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2014 Indledning: Beretningen for 2014 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2013 Indledning: Beretningen for 2013 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2012 Indledning: Beretningen for 2012 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2010 Indledning: Beretningen for 2010 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Årsberetning fra

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg.

INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Beretning 2007 INDLEDNING: Beretningen for 2007 omfatter en redegørelse fra bestyrelsen, Sunds IF sport, Sunds IF Center, Sunds Event, økonomiudvalg og lederudvalg. Ole Olesen formand Foreningens struktur

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet.

Beretning 2014. Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. GE Beretning 2014 Seniorafdeling, ungdomsafdeling, Bevægelseshuset, Kies, Brugerbestyrelsen, tiltag projekter i Fremad Valby samt regnskabet. Vedr. beretning for 2013 vil jeg komme ind på følgende pkt.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Ledelsens beretning for 2016

Ledelsens beretning for 2016 Ledelsens beretning for 2016 Vi forsøger at holde vores forening evig ung, interessant, stabil og udviklende. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen, men vi vil lige så meget gerne være på højde

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort 43547_Rødtkort2010.indd 1 2/3/10 3:04 PM Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag Giv racismen det røde kort 2 Projektets baggrund

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018 Skjold Birkerød Fodbold Infomøde 23. august 2018 Agenda [19.30-19.35] Velkomst samt vision og organisation Henrik Sloth, Formand [19.35-19.50] De sportslige visioner og tiltag Troels Munck, Sportsudvalg

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Værdier i Randers Herre Håndbold

Værdier i Randers Herre Håndbold Værdier i Randers Herre Håndbold Værdier i Randers Herre Håndbold, RHH I Randers Herre Håndbold tager vi vores eget ansvar og klubbens værdier alvorligt. Med værdier menes også det at fremme spillernes

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området.

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. Trænerundersøgelse MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere