Dagsorden. Dagsorden for den ordinære generalforsamling i foreningerne i Sparinvest med tilhørende afdelinger:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden. Dagsorden for den ordinære generalforsamling i foreningerne i Sparinvest med tilhørende afdelinger:"

Transkript

1 Fondsbørsmeddelelse af 8. marts Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger, Specialforeningen Sparinvest (Placeringsforening) med tilhørende afdelinger, Investeringsforeningen Sparinvest Globale Vækstmarkeder med tilhørende afdelinger og Investeringsforeningen Sparinvest Bolig. Ethvert medlem af ovennævnte foreninger indbydes til at deltage i alle generalforsamlinger, der afholdes torsdag den 22. marts 2007 kl Generalforsamlingen afholdes i Imperial Biograf, Ved Vesterport 4, 1612 København V. I overensstemmelse med hidtidig praksis afholdes generalforsamlingen i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger sammen med Specialforeningen Sparinvest (Placeringsforening) med tilhørende afdelinger, Investeringsforeningen Sparinvest Globale Vækstmarkeder med tilhørende afdelinger og Investeringsforeningen Sparinvest Bolig. Som indledning vil formand for foreningerne, professor Ole Bjørn, afgive en fælles beretning om Sparinvest foreningernes virksomhed i året Dagsorden for den ordinære generalforsamling i foreningerne i Sparinvest med tilhørende afdelinger: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse og eventuelt forslag til anvendelse af provenu ved formuerealisation. 4. Forslag fremsat af medlemmer eller bestyrelsen. 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 6. Valg af revisorer. 7. Eventuelt. Der er ikke indenfor den frist, der gælder i vedtægterne, fremsat forslag fra medlemmer til behandling på generalforsamlingerne. Der er fremsat forslag fra bestyrelsen. De fuldstændige forslag, der skal fremsættes på generalforsamlingerne, samt årsberetning og årsrapporten vil blive offentliggjort på foreningernes hjemmeside fra den 13. marts 2007 og vil kunne rekvireres fra denne dato. Dokumenterne vil endvidere være fremlagt til eftersyn på foreningens kontor, Baneskellet 1, Hammershøj, 8830 Tjele eller Hvidesten, Kingosvej 1, 2630 Taastrup fra den 13. marts Adgangs- og stemmekort til den ordinære generalforsamling kan bestilles ved henvendelse til foreningens kontor: VP Services A/S Helgeshøj Allé Taastrup indtil 5 dage før generalforsamlingens afholdelse.

2 Side 2 af 11 Ved anmodning om adgangskort påhviler det det enkelte medlem at godtgøre sin adgangsberettigelse ved at have noteret sin/e andel/e i foreningens protokol eller ved forevisning af dokumentation. For at udøve stemmeret skal andelen/e være noteret på navn i foreningens protokol senest 14 dage forud for generalforsamlingens afholdelse. Såfremt man ønsker dette foretaget, bedes man henvende sig til sit pengeinstitut herom, således at navnenoteringen er foretaget senest torsdag den 8. marts o - O - o Bestyrelsens fuldstændige forslag under dagsordenens punkt 1-6 Forslag til vedtægtsændringer kræver særligt flertal samt quorum efter vedtægternes 17. Ad dagsordenens punkt 1) Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår advokat Philip Thorsen valgt som dirigent. Ad dagsordenens punkt 2) Bestyrelsens beretning og 3) Årsrapport til godkendelse Bestyrelsen foreslår, at beretningen tages til efterretning, og at årsrapporten med forslag til anvendelse af provenu ved formuerealisation godkendes. Ad dagsordenens punkt 4) Forslag fremsat af medlemmer eller bestyrelsen Specialforeningen Sparinvest: Bestyrelsen har fremsat forslag om 1. Ændring af specialforeningens hjemsted, 1, stk. 3 Som konsekvens af, at Tjele Kommune er sammenlagt med Viborg Kommune og således ikke eksisterer længere, og idet ID-Sparinvest A/S flytter domicil til Randers Kommune foreslår bestyrelsen, at foreningens hjemsted ændres til Randers Kommune. Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 1, stk. 3: Stk. 3. Foreningens hjemsted er Randers Kommune. 2. Ændring af 13, stk. 2 om stedet for generalforsamlingens afholdelse Som konsekvens af at ID-Sparinvest A/S flytter til Randers Kommune foreslår bestyrelsen, at vedtægternes 13, stk. 2 ændres på følgende måde:

3 Side 3 af 11 Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes i Storkøbenhavns området, Hammershøj, Vejle eller et sted i Jylland, hvor en andelskasse, tilsluttet Sammenslutningen af Danske Andelskasser, har sit hjemsted. Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes i Storkøbenhavns området, Randers eller Vejle. 3. Forslag om ændring af vedtægternes 18, stk. 2 adgang til at vælge en næstformand for bestyrelsen Bestyrelsen foreslår, at der i 18, stk. 2 i vedtægterne indsættes adgang til, at bestyrelsen også skal vælge en næstformand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand og sin næstformand. 4. Forslag til ændring af vedtægternes 20 stk. 1 tegningsregel konsekvensændres som følge af indførelsen af en næstformand Som konsekvens af forslag til vedtægtsændring under pkt. 3 foreslår bestyrelsen, at vedtægternes 20, stk. 1 ændres. 20. Foreningen tegnes af formanden i forening med et yderligere medlem eller af administrationsselskabet. 20. Foreningen tegnes af formanden eller af næstformanden i forening med et yderligere medlem eller i forening med investeringsforvaltningsselskabet. 5. Ændring af omkostningsprocenten i vedtægternes 22, stk. 5 Bestyrelsen foreslår at forhøje rammen for, hvor høj omkostningsprocenten maksimalt må være i en afdeling i Specialforeningen Sparinvest.

4 Side 4 af 11 Forslaget skal ses i lyset af, at bestyrelsen ønsker at være på forkant med udviklingen og have mulighed for at oprette nye og mere komplicerede afdelinger i fremtiden. Sådanne afdelinger må forventes at være mere omkostningstunge, hvorfor der er behov for at forhøje den overordnede ramme for foreningen, således at foreningen kan etablere disse afdelinger. Nye produkter vil kunne tiltrække nye investorer. Det er til fordel for alle medlemmer i foreningen. Jo flere medlemmer vi er, desto flere er der til at dele de faste omkostninger. En forhøjelse af den overordnede ramme for foreningen som sådan er således ikke en forhøjelse af omkostningerne i de enkelte afdelinger i foreningen. Tværtimod er der for 2007 aftalt, at omkostningsprocenterne nedsættes i syv afdelinger, og at omkostningsprocenterne er uforandret i de øvrige afdelinger. Rammen foreslås forhøjet til 2,00 % af den højeste formueværdi. Gældende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: må for hver afdeling ikke overstige 1,5 % af den højeste formueværdi af hver Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: må for hver afdeling ikke overstige 2,00 % af den højeste formueværdi af hver Der er ikke fremsat forslag fra medlemmer. Investeringsforeningen Sparinvest Globale vækstmarkeder: Bestyrelsen har fremsat forslag om 1. Ændring af investeringsforeningens hjemsted, 1, stk. 2 Som konsekvens af, at Tjele Kommune er sammenlagt med Viborg Kommune og således ikke eksisterer længere, og idet ID-Sparinvest A/S flytter domicil til Randers Kommune, foreslår bestyrelsen, at foreningens hjemsted ændres til Randers Kommune. Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 1, stk. 2: Stk. 2. Foreningens hjemsted er Randers Kommune. 2. Ændring af 13, stk. 2 om stedet for generalforsamlingens afholdelse Bestyrelsen foreslår, at stedet for generalforsamlingens afholdelse bliver det samme, som i de øvrige foreninger. Bestyrelsen foreslår derfor, at vedtægternes 13, stk. 2 ændres på følgende måde:

5 Side 5 af 11 Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes på Sjælland. Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes i Storkøbenhavns området, Randers eller Vejle. 3. Forslag om ændring af vedtægternes 18, stk. 2 adgang til at vælge en næstformand for bestyrelsen Bestyrelsen foreslår, at der i 18, stk. 2 i vedtægterne indsættes adgang til, at bestyrelsen også skal vælge en næstformand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand og sin næstformand. 4. Forslag til ændring af vedtægternes 20 stk. 1 tegningsregel konsekvensændres som følge af indførelsen af en næstformand Som konsekvens af forslag til vedtægtsændring under pkt. 3 foreslår bestyrelsen, at vedtægternes 20, stk. 1 ændres. 20. Foreningen tegnes af formanden i forening med et yderligere medlem eller af administrationsselskabet. 20. Foreningen tegnes af formanden eller af næstformanden i forening med et yderligere medlem eller i forening med investeringsforvaltningsselskabet. 5. Ændring af omkostningsprocenten i vedtægternes 22, stk. 5 Bestyrelsen foreslår at forhøje rammen for, hvor høj omkostningsprocenten maksimalt må være i en afdeling i Investeringsforeningen Sparinvest Globale Vækstmarkeder. Forslaget skal ses i lyset af, at bestyrelsen ønsker at være på forkant med udviklingen og have mulighed for at oprette nye og mere komplicerede afdelinger i fremtiden. Sådanne afdelinger må forventes at være mere omkostningstunge, hvorfor der er behov for at forhøje den overordnede ramme for foreningen, således at foreningen kan etablere disse afdelinger.

6 Side 6 af 11 Nye produkter vil kunne tiltrække nye investorer. Det er til fordel for alle medlemmer i foreningen. Jo flere medlemmer vi er, desto flere er der til at dele de faste omkostninger. En forhøjelse af den overordnede ramme for foreningen som sådan er således ikke en forhøjelse af omkostningerne i de enkelte afdelinger i foreningen. Tværtimod er der for 2007 aftalt, at omkostningsprocenterne nedsættes i syv afdelinger, og at omkostningsprocenterne er uforandret i de øvrige afdelinger. Rammen foreslås forhøjet til 2,00 % af den højeste formueværdi og det foreslås samtidig formuleringen i øvrigt tilpasses den anvendte formulering i de andre foreninger under Sparinvest. Gældende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: for afdelingen Sparinvest Nye Obligationsmarkeder må ikke overstige 1,75 % af den højeste formueværdi i Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: må for hver afdeling ikke overstige 2,00 % af den højeste formueværdi af hver Der er ikke fremsat forslag fra medlemmer. Investeringsforeningen Sparinvest: Bestyrelsen har fremsat forslag om 1. Ændring af investeringsforeningens hjemsted, 1, stk. 2 Som konsekvens af, at Tjele Kommune er sammenlagt med Viborg Kommune og således ikke eksisterer længere, og idet ID-Sparinvest A/S flytter domicil til Randers Kommune, foreslår bestyrelsen, at foreningens hjemsted ændres til Randers Kommune. Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 1, stk. 2: Stk. 2. Foreningens hjemsted er Randers Kommune. 2. Ændring af 13, stk. 2 om stedet for generalforsamlingens afholdelse Som konsekvens af at ID-Sparinvest A/S flytter til Randers Kommune, foreslår bestyrelsen, at vedtægternes 13, stk. 2 ændres på følgende måde:

7 Side 7 af 11 Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes i Storkøbenhavns området, Hammershøj, Vejle eller et sted i Jylland, hvor en andelskasse, tilsluttet Sammenslutningen af Danske Andelskasser, har sit hjemsted. Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes i Storkøbenhavns området, Randers eller Vejle. 3. Forslag om ændring af vedtægternes 18, stk. 2 adgang til at vælge en næstformand for bestyrelsen Bestyrelsen foreslår, at der i 18, stk. 2 i vedtægterne indsættes adgang til, at bestyrelsen også skal vælge en næstformand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand og sin næstformand. 4. Forslag til ændring af vedtægternes 20 stk. 1 tegningsregel konsekvensændres som følge af indførelsen af en næstformand Som konsekvens af forslag til vedtægtsændring under pkt. 3 foreslår bestyrelsen, at vedtægternes 20, stk. 1 ændres. 20. Foreningen tegnes af formanden i forening med et yderligere medlem eller af administrationsselskabet. 20. Foreningen tegnes af formanden eller af næstformanden i forening med et yderligere medlem eller i forening med investeringsforvaltningsselskabet. 5. Ændring af omkostningsprocenten i vedtægternes 22, stk. 5 Bestyrelsen foreslår at forhøje rammen for, hvor høj omkostningsprocenten maksimalt må være i en afdeling i Investeringsforeningen Sparinvest. Forslaget skal ses i lyset af, at bestyrelsen ønsker at være på forkant med udviklingen og have mulighed for at oprette nye og mere komplicerede afdelinger i fremtiden. Sådanne afdelinger

8 Side 8 af 11 må forventes at være mere omkostningstunge, hvorfor der er behov for at forhøje den overordnede ramme for foreningen, således at foreningen kan etablere disse afdelinger. Nye produkter vil kunne tiltrække nye investorer. Det er til fordel for alle medlemmer i foreningen. Jo flere medlemmer vi er, desto flere er der til at dele de faste omkostninger. En forhøjelse af den overordnede ramme for foreningen som sådan er således ikke en forhøjelse af omkostningerne i de enkelte afdelinger i foreningen. Tværtimod er der for 2007 aftalt, at omkostningsprocenterne nedsættes i syv afdelinger, og at omkostningsprocenterne er uforandret i de øvrige afdelinger. Rammen foreslås forhøjet til 2,00 % af den højeste formueværdi. Gældende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: må for hver afdeling ikke overstige 1,50 % af den højeste formueværdi af hver Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: må for hver afdeling ikke overstige 2,00 % af den højeste formueværdi af hver Der er ikke fremsat forslag fra medlemmer. Investeringsforeningen Sparinvest Bolig: Bestyrelsen har fremsat forslag om 1. Ændring af investeringsforeningens hjemsted, 1, stk. 2 Som konsekvens af, at Tjele Kommune er sammenlagt med Viborg Kommune og således ikke eksisterer længere, og idet ID-Sparinvest A/S flytter domicil til Randers Kommune, foreslår bestyrelsen, at foreningens hjemsted ændres til Randers Kommune. Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 1, stk. 2: Stk. 2. Foreningens hjemsted er Randers Kommune. 2. Ændring af 13, stk. 2 om stedet for generalforsamlingens afholdelse Som konsekvens af at ID-Sparinvest A/S flytter til Randers Kommune foreslår bestyrelsen, at vedtægternes 13, stk. 2 ændres på følgende måde:

9 Side 9 af 11 Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes i Storkøbenhavns området, Hammershøj, Vejle eller et sted i Jylland, hvor en andelskasse, tilsluttet Sammenslutningen af Danske Andelskasser, har sit hjemsted. Stk. 2. Generalforsamlingen afholdes i Storkøbenhavns området, Randers eller Vejle. 3. Forslag om ændring af vedtægternes 18, stk. 2 adgang til at vælge en næstformand for bestyrelsen Bestyrelsen foreslår, at der i 18, stk. 2 i vedtægterne indsættes adgang til, at bestyrelsen også skal vælge en næstformand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand. Stk. 2. Bestyrelsen vælger selv sin formand og sin næstformand. 4. Forslag til ændring af vedtægternes 20 stk. 1 tegningsregel konsekvensændres som følge af indførelsen af en næstformand Som konsekvens af forslag til vedtægtsændring under pkt. 3 foreslår bestyrelsen, at vedtægternes 20, stk. 1 ændres. 20. Foreningen tegnes af formanden i forening med et yderligere medlem eller af administrationsselskabet. 20. Foreningen tegnes af formanden eller af næstformanden i forening med et yderligere medlem eller i forening med investeringsforvaltningsselskabet. 5. Ændring af omkostningsprocenten i vedtægternes 22, stk. 5 Bestyrelsen foreslår at forhøje rammen for, hvor høj omkostningsprocenten maksimalt må være i en afdeling i Investeringsforeningen Sparinvest Bolig. Forslaget skal ses i lyset af, at bestyrelsen ønsker at være på forkant med udviklingen og have mulighed for at oprette nye og mere komplicerede afdelinger i fremtiden. Sådanne afdelinger må forventes at være mere omkostningstunge, hvorfor der er behov for at forhøje den overordnede ramme for foreningen, således at foreningen kan etablere disse afdelinger.

10 Side 10 af 11 Nye produkter vil kunne tiltrække nye investorer. Det er til fordel for alle medlemmer i foreningen. Jo flere medlemmer vi er, desto flere er der til at dele de faste omkostninger. En forhøjelse af den overordnede ramme for foreningen som sådan er således ikke en forhøjelse af omkostningerne i de enkelte afdelinger i foreningen. Tværtimod er der for 2007 aftalt, at omkostningsprocenterne nedsættes i syv afdelinger, og at omkostningsprocenterne er uforandret i de øvrige afdelinger. Rammen foreslås forhøjet til 2,00 % af den højeste formueværdi. Gældende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: må for hver afdeling ikke overstige 1,50 % af den højeste formueværdi af hver Bestyrelsen foreslår følgende formulering i vedtægternes 22, stk. 5: må for hver afdeling ikke overstige 2,00 % af den højeste formueværdi af hver Der er ikke fremsat forslag fra medlemmer. Ad dagsordenens punkt 5) Valg til bestyrelsen I henhold til vedtægternes 18, stk. 3 afgår de fire bestyrelsesmedlemmer, der har fungeret længst regnet fra sidste valg. Følgende 2 bestyrelsesmedlemmer har fungeret længst: Verner Puggaard og Flemming Skov Jensen. Ole Bjørn, Niels Fog, Linda Nielsen og Jørgen Kjældgaard blev alle 4 valgt ind i bestyrelsen sidste år og har derfor siddet lige lang tid. I henhold til vedtægterne skal der foretages lodtrækning om, hvilke to ud af de fire nævnte bestyrelsesmedlemmer, der skal på valg. Ved lodtrækning er det afgjort, at Linda Nielsen og Jørgen Kjældgaard er på valg. Følgende er således på valg: Verner Puggaard, Flemming Skov Jensen, Linda Nielsen og Jørgen Kjældgaard. Alle 4 stiller op til genvalg. Bestyrelsen indstiller, at bestyrelsen udvides med yderligere et bestyrelsesmedlem, således at bestyrelsen fremover har 7 medlemmer. Holger Dock indstilles valgt.

11 Side 11 af 11 Ad dagsordenens punkt 6) Valg af revisorer Bestyrelsen foreslår, at Ernst & Young Statsautoriseret Revisionsaktieselskab genvælges som foreningens revisor. - o - O - o På bestyrelsens vegne Peter Møller Lassen Direktør

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Investeringsforeningen Sparindex

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Investeringsforeningen Sparindex Side 1 af 5 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Investeringsforeningen Sparindex i Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparindex. Generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter:

Bestyrelsen genfremsætter følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter: Frederiksberg, den 26. marts 2012 Investeringsforeningen Fundamental Invest indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling, der afholdes på foreningens adresse Falkoner Allé 53, 3., 2000 Frederiksberg,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der afholdes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger. Enhver investor i foreningen

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest ---------------------------------------------------------------------------------------------- Der afholdes ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 01-2008. Indberettet den 15. januar 2008. Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Bestyrelsen for ASGAARD Group A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr VEDTÆGTER For VESTJYSK BANK A/S CVR-nr. 34 63 13 28 INDHOLD 1. Navn...1 2. Hjemsted...1 3. Formål...1 4. Bankens kapital...2 5. Bankens aktier...2 6. Bankens ledelse...2 7. Generalforsamlingen, afholdelse,

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der afholdes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger. Enhver investor i foreningen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der afholdes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger. Enhver investor i foreningen

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE nr. 4/2018

SELSKABSMEDDELELSE nr. 4/2018 Nasdaq Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 1/5 Sendt via Globe Newswire Herved indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 kl. 16.00, i København 14. februar 2018 Investeringsforeningen

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 7, 2008 Fondsbørsmeddelelse 16.04.08 Meddelelse nr. 7, 2008 I forlængelse af den i går fremsendte indkaldelse med dagsorden til Monberg & Thorsen A/S' ordinære generalforsamling 28.04.08 fremsendes hermed bestyrelsens

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE nr. 5/2016

SELSKABSMEDDELELSE nr. 5/2016 Nasdaq Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 1/5 Sendt via Globe Newswire Generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest Herved indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 1. marts

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 13. april 2007

Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 13. april 2007 Til: Københavns Fondsbørs Fondsbørsmeddelelse nr. 6 i 2007 22. marts 2007 Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 13. april 2007 Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S finder sted fredag den

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling

Indkaldelse til Generalforsamling Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger torsdag den 25. april 2019, kl. 16.00, i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Investeringsforeningen BankInvest Investeringsforeningen BankInvest

Læs mere

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD

G ORRISSEN FEDERSPIEL KIERKEGAARD Vedtægter for ITH Industri Invest A/S 1. Selskabets navn er ITH Industri Invest A/S. Dets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Selskabets formål er at drive virksomhed som holding- og investeringsselskab

Læs mere

BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG

BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG BRD. KLEE A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING FULDSTÆNDIGE FORSLAG Bestyrelsen i selskabet Brd. Klee A/S, CVR-nr. 46 87 44 12, har indkaldt ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes tirsdag den 11.

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz og Jensen A/S. 1.2 Binavne Selskabet anvender følgende binavne: Graphic Equipment

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06 I henhold til vedtægternes pkt. 8 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling fredag, den

Læs mere

Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8. Side 1 af 5. Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8. Side 1 af 5. Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8 Side 1 af 5 Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Nedenfor fremsendes Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Stonehenge

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Stonehenge Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Stonehenge Investeringsforeningen Stonehenge indkalder hermed til ordinær generalforsamling den 10. april 2012, kl. 17.00 hos Ringkjøbing

Læs mere

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S VEDTÆGTER for EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S Selskabets navn er European Lifecare Group A/S. 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Danske Lægers Vaccinations Service A/S (European Lifecare

Læs mere

Indkaldelse til GN Store Nords generalforsamling 2009

Indkaldelse til GN Store Nords generalforsamling 2009 5. marts 2009 MEDDELELSE Nr. : 7 Indkaldelse til GN Store Nords generalforsamling 2009 Vedlagt er GN Store Nords indkaldelse til generalforsamling 2009 samt fuldstændige forslag. For yderligere information

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr VEDTÆGTER for Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr. 29 21 33 64 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Property Bonds VIII (Sverige II) A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns

Læs mere

Vedtægter for SimCorp A/S

Vedtægter for SimCorp A/S SimCorp A/S Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 Vedtægter for SimCorp A/S Selskabets

Læs mere

Forløb af ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest

Forløb af ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Forløb af ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest Der er i dag den 8. april 2015 afholdt ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest med tilhørende afdelinger. Generalforsamlingen

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Comendo A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S (Comendo A/S) Virus Protection Systems

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

Rønne & Lundgren VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) Rønne & Lundgren VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Københavns Kommune. 3.

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

I henhold til vedtægternes 6, stk. 2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Københavns Andelskasse, CVR-nr , til afholdelse

I henhold til vedtægternes 6, stk. 2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Københavns Andelskasse, CVR-nr , til afholdelse 27. marts 2015 TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE I henhold til vedtægternes 6, stk. 2 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Københavns Andelskasse, CVR-nr. 82 11 22 19, til afholdelse

Læs mere

Generalforsamling. DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår.

Generalforsamling. DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. Generalforsamling Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select afholder fælles ordinær generalforsamling mandag den 24. april 2017, kl. 16.00 i Øksnehallen, Halmtorvet

Læs mere

Prime Office A/S. Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter

Prime Office A/S. Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter Prime Office A/S offentliggør nye vedtægter Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aarhus, 27. maj 2015 Selskabsmeddelelse fra Prime Office A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 92/2015 Side

Læs mere

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr

VEDTÆGTER August Marts for. PFA Holding A/S CVR-nr VEDTÆGTER August Marts 20192018 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 H+H International A/S Dampfærgevej 27-29, 4. 2100 København Ø Danmark +45 35 27 02 00 Telefon +45 35 27 02 01 Telefax info@hplush.com www.hplush.com Dato: 23. december

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest, Afdeling 7, Korte Obligationer, Afdeling 14, Lange Obligationer, Afdeling 20, Danske Obligationer og Afdeling 24, OMX

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Danish Crown A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Danish Crown A/S. CVR-nr VEDTÆGTER For Danish Crown A/S CVR-nr. 26 12 12 64 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Danish Crown A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Danish Crown Holding A/S, DC Holding

Læs mere

Rockwool International A/S CVR-nr. 54 87 94 15

Rockwool International A/S CVR-nr. 54 87 94 15 ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S Hovedgaden 584, Indgang C DK-2640 Hedehusene Rockwool International A/S CVR-nr. 54 87 94 15 Fuldstændige forslag til vedtagelse på selskabets ordinære generalforsamling onsdag

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. Bang & Olufsen a/s, Peter Bangs Vej 15, P.O. box 40, DK-7600 Struer Main phone no. [45] 96 84 11 22, Fax [45] 96 84 53 33, CVR-no. 41257911 www.bang-olufsen.dk Til aktionærerne i Bang & Olufsen a/s Struer,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Bank J.A.K. Slagelse A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Bank J.A.K. Slagelse A/S CVR-nr VEDTÆGTER For Bank J.A.K. Slagelse A/S CVR-nr. 38 27 96 37 1 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Bank J.A.K. Slagelse A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed som pengeinstitut.

Læs mere

VEDTÆGTER Oktober 2011

VEDTÆGTER Oktober 2011 Udkast 14. oktober 2011 J.nr. 050492-0001 ckm/kfh VEDTÆGTER Oktober 2011 Frederiksberg Fjernkøling A/S (CVR-nr. [ ]) Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie Allé 35 2100 København Ø T +45 72 27 00 00 F +45

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Vedtægter. i cbrain A/S CVR-Nr Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S).

Vedtægter. i cbrain A/S CVR-Nr Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S). Vedtægter i cbrain A/S CVR-Nr. 24 23 33 59 Navn 1. Selskabets navn er cbrain A/S med anvendelse af binavnet cbrain Technology A/S (cbrain A/S). Hjemsted 2. Selskabets hjemsted er Københavns Kommune, Danmark.

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 VEDTÆGTER 2 for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse.

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse. Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2008. Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indkaldelse til ny ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indgåelse af betinget

Læs mere

Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl , i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger:

Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl , i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Herved indkaldes til ordinære generalforsamlinger onsdag den 11. april 2018, kl. 16.00, i nedennævnte investerings- og kapitalforeninger: Investeringsforeningen BankInvest Investeringsforeningen BankInvest

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr VEDTÆGTER for Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr. 32774210 J.nr. 206102 AMH/TPJ - 26.04.2016 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er SCANDINAVIAN BRAKE SYSTEMS A/S. Dets hjemsted er Svendborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S

Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S Forslag til vedtægtsændringer A.P. Møller - Mærsk A/S GÆLDENDE TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. NY TEKST I. Almindelige bestemmelser 1 Selskabet driver tillige

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S

ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER JOBINDEX A/S VEDTÆGTER JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Jobindex A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Jobsafari A/S

Læs mere

Tilmeldingsfristen til generalforsamlingen er mandag, den 19. marts 2012, kl. 16.00.

Tilmeldingsfristen til generalforsamlingen er mandag, den 19. marts 2012, kl. 16.00. Frederiksberg, den 7. marts 2012 Kære Investor Investeringsforeningen Fundamental Invest indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes hos CorpNordic Denmark A/S, Harbour House, Sundkrogsgade

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

De med stiftelsen forbundne omkostninger skal afholdes af Selskabet, og forventes at udgøre følgende:

De med stiftelsen forbundne omkostninger skal afholdes af Selskabet, og forventes at udgøre følgende: Stiftelsesdokument for Norddjurs Gadelys A/S. Grenaa, Nørre Djurs, Rougsø og Sønderhald (del af) kommuner, der pr. 1. januar 2007 bliver til Norddjurs Kommune, har dags dato besluttet at stifte et aktieselskab

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn og formål 1.2 Binavne Selskabet anvender følgende binavne: Graphic Equipment Technologies

Læs mere

Stiftelsesdokument. for. Bulgarian Investment Company A/S. Bulgarian Investment Company A/S

Stiftelsesdokument. for. Bulgarian Investment Company A/S. Bulgarian Investment Company A/S Advokat Mogens Flagstad Flagstad Advokaterne Rønhave Strand Immortellevej 13A 2950 Vedbæk tlf.: 77 300 400 fax: 77 300 600 e-mail:mf@flagstadlaw.com Stiftelsesdokument for Bulgarian Investment Company

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 11/2013 5. december 2013 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 5. december 2013 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr VEDTÆGTER For VESTJYSK BANK A/S CVR-nr. 34 63 13 28 INDHOLD 1. Navn... 1 2. Hjemsted... 1 3. Formål... 1 4. Bankens kapital... 2 5. Bankens aktier... 2 6. Bankens ledelse... 2 7. Generalforsamlingen, afholdelse,

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 for CVR-nr. 37800406 GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S SAGSNR. 148277 KAD/KAD DOK. NR. 45410232-36 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100

Læs mere

TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S

TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S Green Wind Energy A/S afholder ordinær generalforsamling fredag den 31. oktober 2008, kl. 14:00 på adressen Kalvebod Brygge 47, 1560 København V Bestyrelsen i Green

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010. København den 25. marts 2010. Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen, tlf.

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010. København den 25. marts 2010. Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen, tlf. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 5-2010 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 14/2014 4. december 2014 Coloplast A/S Holtedam 1 3050 Humlebæk Tel: 4911 1111 www.coloplast.com CVR-nr. 69749917 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 4. december

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl. 17.00 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af den reviderede

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R.

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. 3 1 5 0 1 6 3 6 V E D T Æ G T E R 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 321

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 321 15. april 2009 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 321 Indbydelse til generalforsamling De indbydes herved til selskabets ordinære generalforsamling, der afholdes torsdag, den 30. april 2009, kl. 13.00 på RADISSON

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN

VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er Dalhoff Larsen & Horneman A/S. 1.2 Selskabet driver virksomhed under følgende binavne: a) Nordisk Træ-Holding A/S (Dalhoff Larsen

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR- nr Blue Vision A/S VEDTÆGTER For, CVR- nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er med binavnet Vision A/S (). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom. Investeringen kan ske i form af egenkapital

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14. Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.00 Ad 3: Ad 6.a: Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte til

Læs mere