PROJEKTBESKRIVELSE. for OMBYGNING AF KLUBHUS STRUER SEJLKLUB APRIL 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROJEKTBESKRIVELSE. for OMBYGNING AF KLUBHUS STRUER SEJLKLUB APRIL 2015"

Transkript

1 PROJEKTBESKRIVELSE for OMBYGNING AF KLUBHUS STRUER SEJLKLUB APRIL 2015

2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Visioner for Struer Sejlklub 3. Visioner for projektet 4. Projektets hoveddisponering 5. Projektbeskrivelse 6. Projektøkonomi og finansieringsforslag

3 1. Indledning: Struer Sejlklub med sine 340 medlemmer holder til på Holstebro Struer Havn som er opdelt i en lystbådehavn og en trafikhavn. Struer Sejlklub har sit tilhørsforhold til lystbådehavnen som er Limfjordens største lystbådehavn i meget naturskønne omgivelser og med moderne bekvemmeligheder. Havnen har let adgang til hele Limfjorden. Lystbådehavnen drives af Holstebro Struer havn med en havnechef der forestår den daglige ledelse af havnen med reference til havnedirektøren. Øverste ledelse er havnebestyrelsen som er sammensat af politikere fra Holstebro og Struer kommuner. Struer kommune har løbende bestræbelser på at få havnen bedre integreret med Struer by og har via lokalplaner tilvejebragt mulighederne for mere bymæssig bebyggelse på havnefronten hvilket er en proces der pågår og udvikles. Øgede bestræbelser er iværksat i samarbejde med RealDania. Struer sejlklub hører til i egne lokaler klubhuset på arealer der ejes af Holstebro Stuer havn i henhold til lejekontrakt. Struer Sejlklub har selv opført klubhuset med ibrugtagning Klubhuset blev opført efter datidens normer for sommerhuse som en træbygning med indlagt fjernvarme. Der er således tale om en bygning der ikke lever op til nutidens krav om isolering og som grundet sin alder på 35 år kræver en del vedligeholdelsesarbejder. De tekniske installationer er ligeledes af en standard som ikke er tidssvarende. Lokalemæssigt er klubhuset heller ikke optimalt indrettet til de mangeartede klubaktiviteter der er i dag og som der fremadrettet vil være ønskeligt. Struer sejlklub ønsker således, at klubhuset er center for megen aktivitet som ikke alene er baseret på kapsejladser tirsdag og onsdage samt lidt undervisning for nybegyndere. Der ønskes et udvidet samarbejde med andre frivillige organisationer og foreninger, samt Struer kommune og Holstebro Struer Havn omkring flere aktiviteter i området omkring havnen og med tilknytning til natur og vandmiljøet. Klubhuset skal således også indeholde lokaler til disse formål således at ønskerne kan imødekommes.

4 2. Struer Sejlklub s formål og visioner 2. KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme fritidssejlads for sejl og motor og alle aktiviteter i forbindelse med fjord og hav. Klubben skal arbejde for alle medlemmers interesser. Klubben er rammen om det fællesskab medlemmerne har om konkurrencer, uddannelser og sociale aktiviteter. Struer Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion. Struer sejlklubs formålsparagraf skal til hver en tid udfyldes og fortolkes til gavn for medlemmernes aktuelle interesser. VISION 2012 Struer Sejlklub skal være samlende og velfungerende, der via aktiviteter og synlighed sætter et positiv præg på omgivelserne. Klubben ser Struer Bys placering ved den vestlige Limfjord, som et stort aktiv for Struer - mange af os ville ikke have både i Struer, hvis ikke det var for de attraktive omgivelser og havnen. Dette aktiv forvalter Struer Sejlklub sammen med andre af havnens brugere. Klubben har en ansvarlig holdning til det omgivende samfund, som stiller faciliteterne til rådighed for klubben, og klubben vil arbejde for at øge havnen appel til både sejlere og ikke sejlere. Klubbens formål er at fremme sejlsporten. Dens virke er derfor at være og skabe rammerne for konkurrencer, læring og sociale aktiviteter, til glæde for udøvere af fritidssejlads. Ligesom klubben repræsenteret ved bestyrelsen indgår i samarbejde med havn, kommune og andre samarbejdspartnere til gavn for fritidssejlerne. Sejlklubben vil arbejde for samarbejde og fællesskaber med de øvrige brugere i og omkring havnen. Sejlsporten fremmes via synlighed hvorfor der skal arbejdes med at klubbens arrangementer/tiltag gøres synlige. Når en sejler har gjort det godt skal vi kontakte pressen. Den eksterne kontakt varetages på klubplan af formanden, mens udvalgsformændene kan tegne foreningen i pressekontakten omkring eget udvalgs arbejdsområde. Man bør altid informere klubledelsen om kontakter til pressen.

5 Det er bestyrelsens mål at 80% af bådejerne er medlemmer af sejlklubben. Klubbens drives af medlemmerne organiseret i udvalg efter interesser. Udvalgene har initiativet inden for de respektive områder og arbejder således med egne planer og budgetter. Bestyrelsen prioriterer i henhold formål og mål samt til et på generalforsamlingen godkendt budget, når det kræves. Bestyrelsen udarbejder visioner og mål, ligesom bestyrelsen må forventes at levere aktiv støtte til områder, der ønskes styrket eller har et behov. Bredden er forudsætningen for eliten og klubben arbejder derfor bevidst imod at have en ungdomsafdeling på ca. 30. Klubben lægger stor vægt på at introducere nye sejlere til sejlsporten og værdsætter eliten. Bestyrelsen har erkendt at forældrenes engagement er afgørende for at ungdommen når eliten, hvorfor ungdomsarbejde også drejer sig om inddragelse og motivation af forældre såvel som de unge. Klubben har fortsat en målsætning om at have sejlere, der repræsenterer Struer Sejlklub til internationale stævner. Klubben ønsker at placere Struer Sejlklub på "søkortet" med en årlig kapsejlads, som i omfang kan siges at tiltrække sejlere fra hele landet. For at gennemføre dette kræves nytænkning, fsva. organisering, sponsering og markedsføring. Denne kapsejlads ønsker vi at give 4 år til at nå niveauet. Den likvide beholdning skal være svarende til ca. 1 års kontingent - dette beløb skønnes at være passende til den daglige forretning. Der laves navngivne konti med opsparing til større investeringer og renoveringer. Udvalgenes formål og indhold kan justere i forbindelse med den årlige generalforsamling, således at klubben til stadighed passer til medlemmernes interesser. Medlemskab af klubben er en forudsætning for at deltage i klubbens generelle tilbud: kapsejlads, ungdomssejlads, begyndersejlads etc. Brug af klubhuset kræver medlemskab af klubben for at leje/bruge klubhuset. Dette sikres ved jævnligt at skifte nøglekort. Klubhuset skal fortrinsvist benyttes af medlemmer samt gæstesejlere. Prioriteringen for sejlklubbens lokaler er således: 1. arrangementer for medlemmerne 2. arrangementer afholdt af enkeltmedlemmer 3. arrangementer for udenforstående.

6 Sidstnævnte kategori kan dog kun komme på tale efter bestyrelsens udtrykkelige godkendelse. Det er kun bestyrelsen, der kan dispensere fra denne beslutning ved specielle lejligheder og anledninger. Klubhuset kan lejes til private arrangementer i perioden: 1/10 30/4? Lukaf'et står til rådighed for medlemmer og gæstesejlere og kan ikke lejes ud til enkeltmedlemmer eller anvendes af kollegaklubber på havnen. Lokalet kan selvfølgelig anvendes til arrangementer i sejlklubregi, hvor antallet af medlemmer til et møde ikke nødvendiggør brugen af det store lokale, f.eks. udvalgsmøder, bestyrelsesmøder, teorikurser og foredrag. Servicefunktioner Klubben mener, at den funktion en hovmester kan udføre ville kunne betyde meget for klublivet, men der er også enighed i bestyrelsen, at det er funktionen af en hovmester, som er attraktiv og at denne funktion kan klares på flere forskellige måder og at der før beslutning om en eventuel ordning skal ske en afklaring af de nærmere muligheder. En af disse kunne f.eks. være etablering af et samarbejde med private erhvervsdrivende, som allerede findes på havnen om et sådant forhold. Et større samarbejde vil også kunne omfatte f.eks. en vejledningsordning for udenbys sejlere om reparationer, tankning, forsyninger, lægehjælp etc. etc. Klubben er meget opmærksom på, at en hovmesterordning kan betyde et økonomisk tab for klubben og dette skal selvfølgelig ses i sammenhæng. Undervisning: For at sikre udbredelsen af kendskab til sejlads for såvel sejl og motor og for at sikre sikkerheden og miljø omkring dette går Struer Sejlklub aktivt ind i undervisning af såvel nuværende som kommende sejlere både på det teoretiske og det praktiske plan. Struer Sejlklub arbejder aktivt på at bliver certificeret sejlerskole under Dansk Sejlunion og kan således tilbyde kvalificeret undervisning både på det praktiske som det teoretiske område.

7 03: Visioner for klubhuset / projektet: Struer Sejlklub ønsker, at indrette en ny og moderne bygning med plads til de mangeartede aktiviteter man ønsker skal fortsætte og udbygges i samarbejder med de forskellige interesseorganisationer som kan og vil samarbejde med Struer sejlklub Samarbejdende interessegrupper: Struer kommune omkring børnepasning (daginstitutioner ) og heldagsskole. Holstebro Struer havn omkring oplevelses-events som inddrager vand og sejlads. Folkeskoler, efterskoler og friskoler, Struer Skolehjem og Struer Livsstilskole omkring sejladsarrangementer. Dansk Sejlunion omkring kapsejladsarrangementer, træningsseminarer og sommersamlinger samt cerfificeret sejlerskole. Erhvervslivet omkring firmaarrangementer og sponsorarrangementer Foredrags- og kursusaktiviteter som har med natur og sejlads at gøre Madlavning, Musik- og underholdningsaktiviteter Struer Sejlklub har en sangklub og madklub Handicaporganisationer omkring handicapsejlads Hel unikt har Struer sejlklub 5 øvebåde beregnet til handicappede. Havnen er installeret med løftegrej til handicappede således, at de kan løftes i bådene. Klubhuset er ikke indrettet med toilet- og badefaciliteter for handicappede. Der mangler ligeledes løftegrej i baderum Bygningen: Bygningen skal indrettes til varetagelse af ovenstående aktiviteter og deres fremme samt de normale aktiviteter i tilknytning til sejlads såvel på hverdage som i weekends og ligeledes være klar til at modtage gæstesejlere og andre af havnens brugere som ikke nødvendigvis er medlemmer af Struer Sejlklub. Her forventes en hjælpende indsats fra og samarbejde med Struer Havn og Struer Kommune Bygningen skal skabe rammer for ungdomssejlere der gør, at Struer Sejlklub kan godkendes som ungdomsvenlig sejlklub. Ligeledes skal funktionaliteten også tilgodese forældreindsats til støtte for ungdomssejlerne i form af brug af køkken, klublokaler m.v. Bygningen skal således være indrettet til en bred brugerflade herunder handicappede og unge såvel som ældre hele året rundt.

8 Klubhuset skal være topisoleret og få sin energiforsyning suppleret med solenergi til strøm og opvarmning af vand. Genbrug af spildevand og regnvand skal ligeledes indarbejdes i projektet. Bygningen skal være beregnet til at kunne imødegå følger af klimaforandringer ved, at hæve bygningen i forhold til det nuværende og imødegå alm. vandstandsstigninger og forhøjet vandstand ved storme. Der er således tale om at opføre en helt ny bygning på ekst. fundamenter der forhøjes, hvilket giver mulighed for optimal gulvisolering og føringsveje for tekniske installationer. Gode rammer for opbevaring og vedligeholdelse af sejlklubbens udstyr, motorer og både 04: Projektets hoveddisponering: Klubhus: Der tages udgangspunkt i ekst. forhold omkring servicebygningen og Struer sejlklubs klublokaler med tilhørende jollegård. Ekst. klubhus nedrives og genopføres i stil som det nuværende klubhus men i henhold til ovennævnte funktionsbeskrivelse under afsnit 03. Centralt for klubhuset vil være et gennemgående parti i bygningen således at der er indgang fra såvel syd som nord og det sikres at der er gennemsigtighed i bygningen således at man fra det udendørs opholdsareal mod syd har visuel kontakt med havnen og fjorden gennem indgangspartiet. I fremtidens klubhus er stueetagen tænkt udnyttet til ungdomsafdelingen og aktiviteter med skoler og fritidsordninger med muligheder for at opdele i flere lokaler eller samle i større enheder. Endvidere køkkenfaciliteter, omklædnings- og badefaciliteter, kontor og havnekontor til ovennævnte aktiviteter samt adgangs- og fordelingsarealer. På 1. sal indrettes stort lokale som kan opdeles i mindre enheder som rene klublokaler til klubbens medlemmer og havnens brugere. Der indrettes ligeledes mødelokale, kontor, nyt Lukaf, toiletter, anretterrum samt fordelingsrum mellem etagerne. 1. sal skal kunne udlejes til medlemmernes egne fester og sammenkomster. På bygningens udvendig side på 1. sal mod nord etableres udv. terrasse for ophold m.v. med udsigt over havnen og fjorden.

9 04.02: Jollegård: Fremtidens klubhus skal være med til at tiltrække flere aktiviteter og stævner til klubben. Jollegård indrettes med bygning til opbevaring af Joller som oplægges på hylder Sejl på stativer Både til handicapsejlads Hylder til master og andet grej Plads til den store ledsagerbåd ( Gummibåd ) Derudover indrettes værksted og depotrum for motorer m.v.der kan opvarmes. Der indrettes terrasse mod gårdarealet omkring bagindgangen og mod terrasse ved havnens servicebygning for gæstesejlere. Jollegård afskærmes med bræddehegn og med port for at aflukke det hele Det hele indrettes med fast flisebelagt bund.

10 05: Projektbeskrivelse: 05.01: Klubhus: Gulve: Hele bygningen er i dag pælefunderet på borede pæle, armerede fundamentbjælker og armeret gulvplade Ny gulvkonstruktion bygges oven på ekst Nyt velisoleret, med 300 mm polystyrol, armeret gulv med gulvvarme Klinkerbelægning i alle vådområder Linoleum i opholdsrum iøvrigt Ydervægge: Nye ydervægge med 300 mm isolering og udvendig bræddebeklædning og indvendig beklædning af fibergipsplader med glasfilt og malet overflade. Skillevægge: Skillevægge opbygges på stålskelet med mineraluldisolering og beklædning af fibergipsplader og med glasfilt og malet overflade. Lofter: Lofter opsættes i form af træbetonplader fin i farve efter aftale Alle tagkonstruktioner med 400 mm mineraluldisolering. Tag: Tagpapdækning. Installationer: Nye installationer og armaturer etableres og tager udgangspunkt i miljøvenlighed og energibesparelser. Kompletterende dele: Nye vinduer og døre med lavenergiruder Inventar, døre og skærmvægge med plastlaminatoverflade Stålbordplade i køkken og vaskerum

11 05.02: Jollegård: Gulve: Opvarmede rum isoleres i henhold til BR krav. 12 cm armeret betongulv Øvrige gulve belægges med SF fliser eller tilsvarende Vægge: Udv. bræddebeklædning 1 på 2 - som ekst og malet i farve jf. lokalplan Opvarmede rum isoleres i henhold til BR krav Indv. vægge i opvarmede rum som krydsfiner og malet. Øvrige uisoleret vægge udformes således at de kan isoleres efterfølgende. Skærmvægge i øvrigt bræddebeklædning som øvrige vægge 1 på 2 Lofter: I opvarmede rum isoleres lofter i henhold til BR krav. Overflade af træbetonplader i farve efter aftale. Tag: Genbrug af spær fra ekst. tag på klubhus i forbindelse med ombygning Ved etapeopdeling kan det være nødvendigt med nye spær Tagpapdækning på tagflader og i skotrender Tagvand føres til opsamling og genbrug. Installationer som el og vand udføres i normal standard vand frostsikres.

12 06: Projektøkonomi: Gæstesejlere: Indretning af serviceafsnit for gæstesejlere 142 m2 a 8.000,00 kr kr ,00 Klubhus: Demonteringer kr ,00 Etablering af nyt klubhus incl. 1. sal 630 m2 a 6.000,00 kr. kr ,00 Udv. terrasser og balkon kr ,00 Inventar incl. køkkenudstyr kr ,00 Energimæssige besparelsesinitiativer kr ,00 Jollegård: Etablering af jollegård og værksted kr ,00 Omkostninger: Projektering, afgifter og uforudsete udgifter kr ,00 Samlet anskaffelsessum excl. moms kr ,00

13 06: Aktionsplan / tidsplan: 01: Godkendelse af projekt 02: Forelæggelse for Struer Byråd / Holstebro Struer Havn foråret : Godkendelse af Struer Byråd / Holstebro Struer Havn efteråret Udsendelse til fonde m.v. indsamling af økonomiske midler 05: Forelæggelse for Struer Sejlklub 06: Projektering og prisindhentninger 07: Godkendelse af Struer Sejlklub 08: Opførelse af Servicebygning 09: Ombygning af jollegård 10: Om og tilbygning af klubhus Totalrådgiver: Otto G. Jensen

Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune)

Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune) Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune) Sejlsport har været en væsentlig del af fritidslivet i Fjordkommunen Frederikssund gennem mange årtier.

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS Oplæg til projekter for i forbindelse med MKS SAS i fremtiden hvor er vi nu 325 medlemmer Ca. 350 overnatninger Godt klubliv Godt ry hos gæster Attraktiv stævnearrangør Voksende juniorafdeling Flere danske

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

Tilstandsvurdering. Vester Hornum Skole og LBO Hulen VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Tilstandsvurdering. Vester Hornum Skole og LBO Hulen VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Tilstandsvurdering Vester Hornum Skole og LBO Hulen VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 6. SEPTEMBER 2017 Indhold 1 Generel information 3 2 Kapacitet i forhold til elevtal/børnetal aktuelt og i forhold til befolkningsprognosen

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1774 liter Fyringsgasolie, 93 kwh el. 205 liter Fyringsgasolie

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1774 liter Fyringsgasolie, 93 kwh el. 205 liter Fyringsgasolie SIDE 1 AF 8 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Industrivej 51 Postnr./by: 8963 Auning BBR-nr.: 707-113370 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dialogmøde målsætninger og ny struktur Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dagsorden for dialogmødet 1. Opsummering af arbejdet indtil nu 2. Gennemgang af oplæg til mål

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Dolmer Have 2 Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-098015 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus NAPPEDAM BÅDELAUG Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus Side!1 NAPPEDAM BÅDELAUG NAPPEDAM BÅDELAUG BYGGER NYE KLUBFACILITETER FOR JOLLE- OG KAJAKAFDELING Baggrundsinformation en bådehavn for foden af

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Granitvej 32 Postnr./by: 4684 Holmegaard BBR-nr.: 370-008578 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Mandag d. 5. januar 2015 kl. 19.00 REFERAT: Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden og gennemgang af seneste referat. Godkendt. 2) Økonomi v. Torben. Status på økonomien.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. -0.1 MWh Fjernvarme, 128 kwh el. Fjernvarme, 131 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. -0.1 MWh Fjernvarme, 128 kwh el. Fjernvarme, 131 kwh el SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kastanie Alle 9 Postnr./by: 8570 Trustrup BBR-nr.: 707-052481 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Bygningen lever op til Bygningsreglementets krav til opførelse af nye sommerhuse.

Bygningen lever op til Bygningsreglementets krav til opførelse af nye sommerhuse. SIDE 1 AF 6 Adresse: Strandlyst 27 Postnr./by: Resultat 7830 Vinderup BBR-nr.: 661-187714-001 Energikonsulent: Lars Højris Nielsen Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Dispositionsforslag. Til godkendelse hos bygherre

Dispositionsforslag. Til godkendelse hos bygherre Dispositionsforslag Til godkendelse hos bygherre 18-9-2013 UCN Business og Teknologi Bygningskontruktør 2. semester Porthusgade 1, lokale 430 9000 Aalborg Bygherre 1 Boligbyggervej 52 1111 Parcelhuskvarter

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Snubbekorsvej 58 Postnr./by: 2620 Albertslund BBR-nr.: 165-014294 Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Strandvejen 11 Postnr./by: 8585 Glesborg BBR-nr.: 707-104364 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08.

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08. GISLEV SKOLE GISLEV SKOLE DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE I ARKITEKTFIRMAET ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk OMBYGNING DATO 10.08.2011 TKT A / S 1

Læs mere

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt.

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt. Kære Træhus interesseret På de næste sider finder du de priser vi har beregnet ud fra jeres oplæg / skitse/ tegning. Vi gør os meget umage med at opstille priserne så de er overskuelige, og gøre klart

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub Oplæg til VISION 2015 for være Slagelse Kommunes foretrukne havn og sejlklub udvikle havnefaciliteter så klubben sikres et solidt medlemsgrundlag fremover have plads til både motorbåds-, kølbåds- og småbådssejlere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Højen 9B 4700 Næstved BBR-nr.: 370-006003 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek Næstved

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Hovedvejen 10B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009450-007 Energikonsulent: Klaus Lund Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå

Læs mere

Vision og Strategi. Forslag til Vision og Strategi 2015. Formål

Vision og Strategi. Forslag til Vision og Strategi 2015. Formål Bestyrelsen : 01.02.2015 Forslag til Vision og Strategi 2015 Baggrund Vision og Strategi indeholder de værdier, som klubben vil være kendt for og sætter en retning for den udvikling, vi ønsker i forhold

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. -83 kwh Elvarme, 127 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. -83 kwh Elvarme, 127 kwh el SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Tøjstrupvej 37D Postnr./by: 8961 Allingåbro BBR-nr.: 707-111684 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Gl Næssevej 53 Postnr./by: 8700 Horsens BBR-nr.: 615-043109 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Danmarks måske billigste typehuse. www.khshuse.dk

Danmarks måske billigste typehuse. www.khshuse.dk Danmarks måske billigste typehuse KHS HUSE har bygget parcelhuse i mere end 35 år Siden 1970 har KHS HUSE stået bag mere en 1.000 byggerier, så vore huse er så at sige kvalitetstestet og godkendt af selveste

Læs mere

Diskussionsoplæg. - Hvad vil klubberne prioritere i en samlet plan for Madsens Krog?

Diskussionsoplæg. - Hvad vil klubberne prioritere i en samlet plan for Madsens Krog? Diskussionsoplæg - Hvad vil klubberne prioritere i en samlet plan for Madsens Krog? Klubbernes placering i Madsens Krog i dag Dragør Sejlklub Roklubben Dragør Strandjægerforening Dragør Kajakklub Dragør

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 8 Adresse: Multebærvænget 12 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-104347-001 Energikonsulent: Bjarne Jensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sanderumvej 113 Postnr./by: 5250 Odense SV BBR-nr.: 461-340210 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå

Læs mere

Tilstandsvurdering. Børnehaven Bakgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Tilstandsvurdering. Børnehaven Bakgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Tilstandsvurdering Børnehaven Bakgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 18. SEPTEMBER 2017 Indhold 1 Generel information 3 2 Kapacitet i forhold til elevtal/børnetal aktuelt og i forhold til befolkningsprognosen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Hallundbækvej 7 Postnr./by: 7361 Ejstrupholm BBR-nr.: 756-000756 Energikonsulent: J. Ulrik Hansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje.

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Kultur og Fritid Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Hobro, den 16. april 2011 Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Med henvisning til sidste års ansøgning af den 08.10.2009 om tilskud

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Krogvad 8 Postnr./by: 3520 Farum BBR-nr.: 190-010876 Energikonsulent: Find Madsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Find Madsen Consult

Læs mere

Danmarks måske billigste typehuse.

Danmarks måske billigste typehuse. Danmarks måske billigste typehuse KHS HUSE har bygget parcelhuse i mere end 35 år Siden 1970 har KHS HUSE stået bag mere en 1.000 byggerier, så vore huse er så at sige kvalitetstestet og godkendt af selveste

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 for følgende ejendom: Adresse: Herluf Trolles Vej 148A Postnr./by: 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-689140 nr.: 200014953 oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Idéoplæg. Ombygning, udvidelse samt renovering af badeværelser på Specialcenter Rabu, Bøge Alle 9, 6760 Ribe

Idéoplæg. Ombygning, udvidelse samt renovering af badeværelser på Specialcenter Rabu, Bøge Alle 9, 6760 Ribe Idéoplæg Ombygning, udvidelse samt renovering af badeværelser på Specialcenter Rabu, Bøge Alle 9, 6760 Ribe Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Forord.... 3 Organisation.... 4 Målgruppen.... 4

Læs mere

Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub

Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub Formålsparagraf: Det overordnede formål med Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter

Læs mere

Frederikssund Ungdomssøsportcenter 2014

Frederikssund Ungdomssøsportcenter 2014 Frederikssund Ungdomssøsportcenter 214 Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 214 Sejlsport har været en væsentlig del af fritidslivet i Fjordkommunen Frederikssund gennem mange årtier. Siden

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Varmerør isoleres 80 kwh Fjernvarme 40 kr. 110 kr. 2.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Varmerør isoleres 80 kwh Fjernvarme 40 kr. 110 kr. 2. SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Centervej 18N Postnr./by: 8963 Auning BBR-nr.: 707-114548 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Søagerparken 045 Postnr./by: 2670 Greve BBR-nr.: 253-151153 Energikonsulent: Heinrich Gisselmann Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Nørrevang 14A 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-004728 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. -200 kwh Fjernvarme, 649 kwh el. -70 kwh Fjernvarme, 360 kwh el

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. -200 kwh Fjernvarme, 649 kwh el. -70 kwh Fjernvarme, 360 kwh el SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kirkegade 19 Postnr./by: 8963 Auning BBR-nr.: 707-113350 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Blichersvej 012 Postnr./by: 8723 Løsning BBR-nr.: 766-000135 Energikonsulent: Brian Aaboe Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Aaboe Arkitekt

Læs mere

Træningshuset Etape 2

Træningshuset Etape 2 Træningshuset Etape 2 1. Sagens parter Bygherre: Purhus Idrætsforening Søndergade - Asferg ved: Henrik Vangsted Entreprenør: Myhlenberg v. Søren Vangsted Vest A/S Myhlenbergvej 56 9510 Arden Telefon 9856

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Energirenovering af terrændæk og kældervægge udfordringer og barrierer

Energirenovering af terrændæk og kældervægge udfordringer og barrierer Energirenovering af terrændæk og kældervægge udfordringer og barrierer Membran-Erfa møde om Fundamenter, sokler og kælderkonstruktioner - fugtspærrer, radonforebyggelse og geotekstiler Orientering om BR10

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Dalumvej 97 Postnr./by: 5250 Odense SV BBR-nr.: 461-075312 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Hallssti 37 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8000 Århus C BBR-nr.: 751-155514 Energikonsulent: Jens Kierstein Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

BBR-nr.: 461-116981 Energimærkning nr.: 200011317 Gyldigt 5 år fra: 10-03-2009 Energikonsulent: Lars Christensen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 461-116981 Energimærkning nr.: 200011317 Gyldigt 5 år fra: 10-03-2009 Energikonsulent: Lars Christensen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Fangel Bygade 73 Postnr./by: 5260 Odense S BBR-nr.: 461-116981 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

Møde om klubhuse/hytter. D. 11. september, 2014 kl. 19-21

Møde om klubhuse/hytter. D. 11. september, 2014 kl. 19-21 Møde om klubhuse/hytter D. 11. september, 2014 kl. 19-21 Klubhusanalyse Historik: Politisk dialog mellem KFU og Viborg Idrætsråd Arbejdsgruppe: Jens Ejnar Hansen, Poul Johannessen, Peter Mandrup, Ejnar

Læs mere

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG 542 m2 KULHUSET GASVÆRKSVEJ 26B, 1. SAL 9000 AALBORG FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG INDHOLD 3 Beliggenhed 4 Ejendommen 6 Lejemål 8 Plantegninger 9 Lejevilkår 11 Kontaktinformation 2 C.W. OBEL EJENDOMME

Læs mere

Sejlsport og faciliteter 2009

Sejlsport og faciliteter 2009 Sejlsport og faciliteter 2009 Hvad er sejlsport Turbådssejlads Kølbådskapsejlads Sejlerskole for seniorer Matchrace = OL + AC Jollekapsejlads for seniorer = landshold + OL Jollekapsejlads for juniorer

Læs mere

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013 Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer Gennemført i maj/juni 2013 93 har svaret på spørgeskemaet 9 via hjemmesiden. De fleste er mænd, bor i Dragør og over 50 år. Under 18 år 6% 16% Kvinde Mand 18-29

Læs mere

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26.

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26. NOTAT Sag Madsens Krog, møde med fritidsklubberne Beslutningsreferat fra møde den 26. juni 2018 Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf: 3289 0100 Dato 27.06.2018 Sagsnr. 17/186 Mødested:

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lynghøjen 031 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-162436 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Stadionvej 6 Postnr./by: 4684 Holmegaard BBR-nr.: 370-007727 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Bygningerne er opført i 1927 med om- og tilbygninger i Bygningen er rimeligt isoleret og opvarmet med fjernvarme.

Bygningerne er opført i 1927 med om- og tilbygninger i Bygningen er rimeligt isoleret og opvarmet med fjernvarme. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bygholm Åvænget 2-6 Postnr./by: 8700 Horsens BBR-nr.: 615-282030 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Projektbeskrivelse 2017

Projektbeskrivelse 2017 Projektbeskrivelse 2017 Lohals Havn flere målgrupper, øget indtjening og beskæftigelse 1 Lohals Havn har det sidste år investeret massivt i ændringer og udbygninger. Tiltagene er til glæde for vore gæster,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Trompeterbakken 11 Postnr./by: 6000 Kolding BBR-nr.: 621-144316 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Lejemål i størrelser fra 161 til 1.845 m 2

Lejemål i størrelser fra 161 til 1.845 m 2 - til leje... Kontor undervisning etc. P. Hiort-Lorenzens Vej 2 8000 Århus C Lejemål i størrelser fra 161 til 1.845 m 2 Meget velegnet til f.eks. kontor- eller undervisningsformål Attraktiv beliggenhed

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

Årlig besparelse i energienheder. 1 Efterisolering af ydervægge. 22 MWh Fjernvarme 9260 kr. 231252 kr. 25 år

Årlig besparelse i energienheder. 1 Efterisolering af ydervægge. 22 MWh Fjernvarme 9260 kr. 231252 kr. 25 år SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: P.N. Lagonis Vej 1 Postnr./by: 6500 Vojens BBR-nr.: 510-017746 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat.

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat. 02 Generelt Velkommen til et nyt og innovativt boligprojekt, hvor begreberne tid, rum og sjæl er gennemgående. Vi opholder os alle meget i vores bolig, derfor er der i City grund projektet lagt stor vægt

Læs mere

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Tværsnit, Princip Facade mod nord Facade mod syd Facade mod øst Facade mod vest BESKRIVELSE Bygning 10 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

5. Prioritering Christian Lerche

5. Prioritering Christian Lerche 5. Prioritering 2019 - Christian Lerche Pejlemærke: Flere skal sejle Afdække alle tilbud til unge, voksne og ældre for at præsentere muligheder til inspiration Rådgive og motivere sejlklubber til at få

Læs mere

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 23. PARKSKOLEN Fynsvej 51, 6000 Kolding Parkskolen er opført i 1966 og har fået en omfattende renovering af hovedbygningens klimaskærm

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Vollsmose Alle 12 Postnr./by: 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-544983 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer. SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kærskiftevej 63 Postnr./by: 2500 Valby BBR-nr.: 101-007281 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Finn

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Fredensvej 011 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 4100 Ringsted BBR-nr.: 329-022668 Energikonsulent: Heinrich Gisselmann Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014 Jægersborg Allé 150T Plan, Stueetage Jægersborg Allé 150T Tværsnit, Princip Jægersborg Allé 150T Facade mod nord Jægersborg Allé 150T Facade mod syd Jægersborg Allé 150 Facade mod øst Jægersborg Allé 150T

Læs mere

ANS SØSPORT KLUBHUS DATO:

ANS SØSPORT KLUBHUS DATO: ANS SØSPORT KLUBHUS DATO: 16.10.2016 re let a Sam m² ) 228 rutto al (b N Eksisterende bro 27 25 Eksisterende klubhus 25 31 51 700 2lg 29 eter 20 M eter 10 M ter 0 Me Beliggenhedsplan Eksisterende forhold

Læs mere

SØSPORTEN MYNDIGHEDSPROJEKT PROJEKTBESKRIVELSE

SØSPORTEN MYNDIGHEDSPROJEKT PROJEKTBESKRIVELSE SØSPORTEN MYNDIGHEDSPROJEKT PROJEKTBESKRIVELSE 22.03.2017 1.101 SØSPORTEN Unik ramme om foreningslivet i Aarhus Søsporten blev bygget i årene 1934-1935, som roklub til Aarhus Roklub og Aarhus Dame Roklub,

Læs mere

Energimærkning. Adresse: Sletten 22 Postnr./by:

Energimærkning. Adresse: Sletten 22 Postnr./by: SIDE 1 AF 5 Adresse: Sletten 22 Postnr./by: Resultat 9560 Hadsund BBR-nr.: 846-009656-001 Energikonsulent: Hans Tørnstrøm Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig og

Læs mere

Klimavenlig Roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet

Klimavenlig Roklub Ansøger Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen formand@dsr-online.dk Telefon 61225746 Om projektet Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Klimavenlig Roklub Ansøger Forening Danske Studenters Roklub Navn på projektansvarlig Formand Hans Olsen E-mail formand@dsr-online.dk Telefon

Læs mere

Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Arkitekt Niels Møller Jensen

Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Arkitekt Niels Møller Jensen SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Primulavej 31 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-080398 Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Jensen Energimærkning oplyser om

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kirkevænget 3 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-195055 Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug

Læs mere

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma:

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma: SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sandbakkevej 19 Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-076127 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt "Skytternes Hus"

Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt Skytternes Hus Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 6. januar 2015 Anlægsbevilling på 20,3 mio. til et nyt "Skytternes Hus" Denne indstilling handler om, at der skal opføres et

Læs mere

E/F Hørsholm Park

E/F Hørsholm Park 05-04-2019 8-472 - E/F Hørsholm Park Forslag til vedligeholdelsesarbejder 2019 Skøn over fremtidige vedligeholdelsesarbejder 2020-2024 117 Indholdsfortegnelse 1. Indledning Side 1 2. Budget for 2019 Side

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kildeagervej 14 Postnr./by: 2690 Karlslunde BBR-nr.: 253-051639 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: energivej 2 Postnr./by: 6700 Esbjerg BBR-nr.: 561-026904 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 0.6 MWh Fjernvarme

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 0.6 MWh Fjernvarme SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Højmarken 060 Postnr./by: 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-008784 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

HEIMDALSPARKEN

HEIMDALSPARKEN FOLKESKOLE HANDELSSKOLE HHX HTX TEKNISKSKOLE HEIMDALSPARKEN 151-171 KØBMAND BØRNEHAVE MV. GYMNASIUM STX FOLKESKOLE PELJEHJEM MV. HOLSTEBO CENTRUM KIRKE OVERSIGTSKORT - Heimdalsparken er centralt beliggende

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere end

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Søndertoft 1 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-610278 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 10 Adresse: Østerhøjvej 66 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 2750 Ballerup BBR-nr.: 151-143865-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling

Læs mere

Bygningsregistrering - Tilstand

Bygningsregistrering - Tilstand Bygningsregistrering - Tilstand E-NR. Ejendom 1028 Knabergården - Knabergården 1-5 - 9620 Aalestrup Nr. Bygningsdel Tilstand Genopretning Genopretning Genopretning Genopretning år 0-2 år 3-5 år 6-10 år

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Rolighedsvej 13 Postnr./by: 8963 Auning BBR-nr.: 707-113235 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Brattingbjerg 30 7600 Struer 671-000000-000 100132335 31.

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Brattingbjerg 30 7600 Struer 671-000000-000 100132335 31. SIDE 1 AF 6 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Brattingbjerg 30 7600 Struer 671-000000-000 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lærkevej 39 Postnr./by: 7080 Børkop BBR-nr.: 630-003965 Energikonsulent: Kenneth madsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: TOTAL-TJEK

Læs mere

Renoveringspulje februar 2014

Renoveringspulje februar 2014 Sag 14-2784 dk. 29875-14 Renoveringspulje februar 2014 nr. Foreningens navn Sagsid. Projekt Samlet pris 1 Ansager Jagtforening 14-2704 Værdi eget arbejde Tilskudsgrundlag Tilskud til udskiftning af dør

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

Salgsprospekt. Skovlytoften 6, 2840 Holte. Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1

Salgsprospekt. Skovlytoften 6, 2840 Holte. Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Salgsprospekt Skovlytoften 6, 2840 Holte Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Kontorejendom - Produktionsejendom Investeringsejendom Med portnerbolig Ejendommen er i dag fuldt udlejet

Læs mere