Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.visensvenner-kbh.dk"

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 1 - Januar

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2015 Godt nytår... 2 Anne-Grethe Rosenbøg Unge møder gamle II den 14/ Kalender... 8 Indkaldelse til generalforsamling Barnet i os alle den 26. oktober Protestsange og Ingen protester Mærkedag mv Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon GODT NYTÅR Af Stampe Villadsen I skrivende stund hænger Visens Venners elg i min stue og venter på at komme med til det traditionsrige nytårshulemøde den 10. januar. I dens mund hænger en lap papir med ønsket om godt nytår til alle. Ønsket er hermed givet videre. Samtidig med, at jeg skriver denne klumme, pusler jeg med at oversætte en række viser fra svensk til dansk. Det er ikke nemt, men de skal være færdige nu, så der bliver mulighed for at øve ordentligt, inden de skal bruges til Nye nordiske viser den 22. februar. De fleste af viserne er samlet op ved visetræffet i Särö i Sverige, hvor jeg, Vibeke Broby og Kim var deltagere den første weekend i november. Det var skægt at møde godt 130 sangere fra hele Norden på én gang, og hvor man kunne opleve visesang i alle kroge af det store badehotel, hvor arrangementet altid holdes. Særligt spændende var det at høre eleverne fra Nordiska Visskolan i Kungälv, som gav en koncert med deres egne viser. Eleverne er på Visskolan et år. Når man hører en sådan koncert, er det tydeligt, at den gamle visetradition stadig trives i Sverige, - og også blandt de unge. Gennemsnitsalderen blandt disse 21 elever lå vel på år. Har I lyst til inspiration af den kaliber, holdes en uges sommerkursus på Visskolan i Kungälv den Jeg har selv med stor fornøjelse deltaget i dette kursus for et par år siden. Gennemsnitsalderen her passer mere til VVK s aldersgruppe. 2.

3 ANNE-GRETHE ROSENBØG Mindeord af Lena Saul (Visens Venner i Brønshøj) Det er med sorg, at vi har sagt farvel til Anne-Grethe Rosenbøg, der sov ind torsdag den 25. september 2014 efter lang tids kamp med sygdommen KOL. Anne-Grethe blev bisat fredag den 3. oktober 2014 kl. 11 fra Husumvold Kirke. Efterfølgende var der øl og smørrebrød i Pilegården. Familien lykkedes til fulde at gøre afskeden til en festlig begivenhed med sang og musik. Helt i Anne-Grethes ånd. Mit første møde med Anne- Grethe var i året 1998 i Gladsaxe Viseforening, hvor hun var gæstesolist. Jeg var vildt betaget af hendes store kunst i at fremføre en vise. Anne-Grethe var super dygtig. Hun var engageret i flere foreninger af Visens Venner, og da Anne-Grethe flyttede til Brønshøj, var vi så heldige, at hun ønskede at blive viseven hos os i Visens Venner i Brønshøj. Anne-Grethe var en sød og venlig person og meget engageret i alt, hvad der foregik i foreningen, som hun støttede op om med stor energi. Lige til det sidste øvede hun sine viser og håbede at kunne være med på scenen. Det sidste år var Anne-Grethe inde og ude af hospitalet mange gange. Anne-Grethe ringede mig op onsdag aften den 24. september for at sige tak for en buket blomster, som Visens Venner i Brønshøj havde sendt. Hun lød optimistisk og var glad for opmærksomheden. Desværre ændrer situationen sig hurtigt med den sygdom. Anne-Grethe vil blive savnet. Æret være Anne-Grethe Rosenbøgs minde. 3.

4 UNGE MØDER GAMLE II DEN 14/ Anmeldt af Bente Biering-Sørensen Den 14. september 2014 kl med overskriften Unge møder Gamle II gik den 62. sæson 2014/15 i gang i Visens Venner København, og til hyggelig klavermusik kom folk på plads i Krudttønden. Et halvmaraton, som havde spærret Serridslevvej 2, betød, at klaveret var blevet slæbt 1 km, inden det stod på scenen godt gået. De gamle Første vise på programmet var en verdensberømt sangerinde med hr. Jensen, som hedder Jørgen, ved klaveret. Det var en rigtig festlig udgave af Ud vil jeg ud fremført af Ayio i fin udklædning. Stampe fortsatte med en lille epistel Alfreds epistel, som er en af mange epistler skrevet af Albert Welinder. Denne gang var det Claus ved klaveret. Den tredje vise Bli væk fra vort kvarter, som jo er et evigt aktuelt emne både i forbindelse med Metro, nye togskinner, veje m.m. blev fremført af Hans, og Jørgen tog sig af musikken. Marianne og Tom underholdt os med tre tankevækkende numre med dejligt guitarakkompagnement. De to første viser For at få dig til at blive og Kuling fra Nordvest handlede om storm både i sind og ved havet og vanskelighederne ved at holde sammen. Den sidste vise Høyers Skibsproviant var om en hyggelig skibsproviant med et fantastisk udvalg af varer. Det var dog ikke alt, der var til salg ikke den søde købmandskone. Jørgen på klaver og Hans sang visen Den skal jeg ha til den første om at drømme om at kunne købe en steg m.m. og få betalt gælden til den første forholdsvis optimistisk stemning i ordene, men ikke rigtig realistisk med alle drømmene. Ayio i fin brun frakke med smuk hat satte os virkelig i stemningen fra Solitudevej den mandag i regnvejr, hvor Kaj det kvaj svigtede hende snøft, snøft. 4.

5 Cirkus skrevet af Christina Kjellson (svensk) blev meget smukt fremført af Vibeke Broby, som også har oversat den til dansk. Claus spillede skønt til. Handler om alt det vi ser i livet og om at være som vi er. Ræk mig din hånd er faktisk en salme, som handler om år der er gået og om at tage afsked. Den blev fremført på rørende vis af Stampe og Claus ved klaveret. De 2 næste viser blev spillet og sunget af Finn, som har skrevet mange sange. Claus Alsted og Vibeke Broby Den første var en om sygdom, som på finurlig vis satte fokus på hvad sygdom egentlig er. Det er Povl Kjøller, som har sat musik til. Den anden sang, Far og børn, handlede om det at være far. Afdelingen med de gamle sluttede af med at Vibeke Broby fremførte Åh Herregud, hvor alting dog er trist og det gjorde hun temmelig morsomt. De unge Efter pausen havde vi fornøjelsen af tre yngre sangskrivere, som turnerer i Københavns natteliv. Lone Wernblad var den første af de tre unge og sang en vise om at tro på sig selv: Afskedens lys. Den næste, Søndags-samba, om, hvordan en søndag kan være i en børnefamilie sød lille sang. Viserne Den eneste ene kom forbi nu i nat og Nøkken og nat nær november var sådan lidt eventyragtige og alligevel genkendelige oplevelser. 5.

6 6. Lone Wernblad Thomas Ulrik Larsen Thomas Ulrik Larsen lagde ud med en sang om rebounce forstået sådan, at efter et brud med en kæreste hvordan tør man da møde en ny, eller hvordan og hvornår rammer lynet igen? Fuld af gode associationer. I de sidste to minutter handler om alle de farer og den frygt man kan rammes af i verden. Tredje sang handler om Den blå vogn (en Volvo Amazon) og om at have brug for en voksen, der virker skøn sang. Hans næste sang Den helt korrekte sangskriversang handler om det at lave tekster. Den er rigtig finurlig. Sangen Donna Ø handler om at flytte til og leve på Østerbro og blev sunget af Line Bøgh og Thomas Ulrik Larsen på klaver. Line Bøgh sang spritnye sange for os om ulykkelig kærlighed, halvhjertethed og troen på, at den rigtige findes et sted. Sangen Hende og mig om tristheden i at man i løbet af årene kan blive en anden vokse fra hinanden. Ingen frie hænder var en sang om det, der bliver sagt, men som ikke høres af den anden. Tomme ord, øjne mødes ikke mere ingen frie hænder. Ude i periferien om lysten til at lukke sig ude af internettet, smartphones og ikke være med i ræset gemme sig lidt. Det er os som er farverne over byen handler om to forelskede narkomaner, som sidder ved Mariakirken på Vesterbro.

7 Thomas Ulrik Larsen og Line Bøgh Det var en rigtig dejlig eftermiddag og en fornøjelse at opleve Ayio Rasmussen, Jørgen Aagaard, Stampe Villadsen, Claus Alsted, Hans Raahauge, Marianne le Dous, Tom Løhr, Vibeke Broby, Finn Schlanbusch, Lone Wernblad, Thomas Ulrik Larsen og Line Bøgh på scenen. TAK for en god eftermiddag. Line Bøgh 7.

8

9

10 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes alle medlemmer (både vennekredsen og de aktive) til ordinær generalforsamling i Visens Venner København Onsdag den 11. marts 2015 kl i FDF s lokaler ved Vanløse kirke Ålekistevej Vanløse Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabet 4. Valg af formand og tre bestyrelsesmedlemmer 5. Valg af revisor 6. Indkomne forslag 7. Budget og fastsættelse af kontingent 8. Eventuelt Ad punkt 4: Følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Stampe Villadsen (formand) modtager genvalg Tonna Nørrelund modtager ikke genvalg Vibeke Kirst modtager genvalg Vibeke Bonné modtager genvalg Ad punkt 6: Ifølge vedtægterne skal forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, være bestyrelsen i hænde senest den 1. marts. 10. Og husk så lige kontingentet! 200 kr. pr. medlem, som bedes betalt senest den 31. januar (reg. nr. 1551, kontonr )

11 BARNET I OS ALLE DEN 26. OKTOBER 2014 Anmeldt af Didde Mosegård Barnet i os alle kom meget vidt omkring, for i vor rygsæk har vi så mange sære ting fra dengang, vi var små og ikke ku forstå, at solen blev så rød. Men mormor, hun var sød! Vi hørte om et barndomsland, om drengen, som i dag var mand og fik en søn præcis som jeg - det sku han ik ha ønsket sig. Vi hørte om en piges magt. En bumset dreng fik aldrig sagt, hvad der måske ku blive lykken. Nu er det i hans sæk på ryggen. Når mor og far er rigtig glade, så kan i lykkens duft man bade. De små børns smil kan samles ind og spredes ud med som rens vind. Og når der hænger tøj på snoren, går tankerne til fred på jorden. Men ikke alt er sukkersødt måske bli r man med mobning mødt. Måske er man helt uden støtte, så heroin blev det, man mødte. Måske er man en investering og ikke kun sin fars formering. Det lille barn fik god behandling, finurligt, sødt med brat forvandling. Med blomstersprog og Fy, fy skamme blev Krudttønden en herlig ramme om Visens Venners vennesange: Musik og tekster som ku fange. 11.

12 PROTESTSANGE OG INGEN PROTESTER Krudttøndearrangement den 30/ anmeldt af Karin Borg Det blev en gribende oplevelse at høre de gode tolkninger af min ungdoms protestsange. Øjet blev lidt vådt uden at det overhovedet var sentimentalt. Der var en spændende kontrast og alligevel stor samstemthed mellem første dels protestsange og anden dels ældre livskloge refleksioner. Anden afdeling blev i programmet beskrevet som Gammelt, men godt eller som Stampe sagde i indledningen til anden afdeling: Ingen protester. Protestsange Kim Ravn-Jensen som visevært gjorde det akkurat, som vi gjorde det i 60 erne og 70 erne: En tør, saglig, godt gennemarbejdet sammenbinding af de udvalgte tekster. Analytisk og med dokumentation fra fremviste bøger, kildematerialet var i orden. Kim fortalte om protestsangene, som ikke altid fik det store politiske gennemslag, men som fik et godt marked inden for musikken. Protesterne samlede sig om modstanden mod atomkraft, mod krig, mod religion, mod rovdriften på naturresourcer. Men der var også ønskerne om en mere ligelig fordeling af goderne. Kim gjorde det på den herlige gammeldags akademiske form fra den 12. Hanne Madsen, Marianne le Dous og Kim Ravn-Jensen

13 tid: Indholdet var i fokus, mens formen og taleren var i baggrunden, næsten bogstavelig inde i mørket. Kim refererede til de nyeste bøger og klassikerne. Både Karl Marx Kapitalen, og Preben Wilhjelms spritnye tilbageblik var med. Heri også definitionen på revolution som en grundliggende forandring. Marianne le Dous, Tom Løhr sammen med Hanne-Rikke Madsen og Jørgen Aagaard åbnede eftermiddagen med sangen om Storkespringvandet, Ali bali bi. De bragte det gråhårede publikum i stemning med det samme. Fint samspil og samsang, hvor god diktion gjorde det muligt at få hvert ord med og hvilke! Det blev ikke bare idyl, når de fortsatte med Lil Johnny s mund. Troels Triers barske, rå protest mod krigen er lige så aktuel nu som da. Sunget og spillet, så hvert ord var klart, og smerten hang i luften. Jesper Jensens Øjet mindede os rørende om den moralske, religiøse frigørelse, vi sled os igennem i 60 erne og 70 erne. Hvor langt kom vi? Er det en kamp, hver ny generation må gennem? Igen er forholdet til religionen og kroppen blevet central for ungdommen. Og sådan fortsatte Marianne i herlig autentisk rosa overall - og Tom med at give os ganske kraftige erindringsbilleder. Det var jo ikke bare blinde protester mod magthaverne, men også formulering af ønskerne, utopierne om et liv og en verden i fred og frihed. Kim Ravn-Jensen, viseværten, sang en stærk vise af Jan Toftlund, Introduktion til Mefiat, som viste, at protestsangene indeholdt stærke elementer af kulturkritik og selvkritik. Om dårskaben og dumheden, som vinder, hvis vi ikke er på vagt og reflekterer. At huske Den menneskelige faktor er lige vigtigt nu som da. Hanne-Rikke Madsen og Jørgen Aagaard fortsatte med stærke sange fra Røde Mor. Den stumme lakajs kraftige rytmer fik os med på fællessang, også af Jesper Jensens tekster om merværdi og bevidsthed. Herligt. Udvalget af protestsange var godt, og sang og musik fik indholdet frem på en tydelig måde. God formidling. Ingen protester Den gode formidling i protestdelen af dagens program fik hård konkurrence fra næste del, den med Gammelt, men godt eller Ingen protester. Jørgen Jakobsen havde meldt fra, men Hugo Hutzelsider, Stampe 13.

14 14. Hugo, Ragnhild, Vibeke Kirst, Vibeke Bonné og Stampe Villadsen, Vibeke Kirst og Vibeke Bonné skabte reflekteret cafédialog med mening og dybde. Ragnhild Dissings følsomme akkompagnement lå der som en levende grobund. En masse kærlighed, varme og sanselige hverdagsoplevelser, hvor det at være i nuet og acceptere livet og dets vilkår blev mindst lige så vigtigt som kritikken og protesterne i første del. At skønne på den rigdom man har, taknemlighed. Ølombærer Olsen si r godnat Og så var der Osvald Helmuth sangene. Det, som rørte mig mest, var Hugos tolkning af Arvid Müller og Aage Stentofts Havnen. Den lille tur hver dag til havnen efter arbejdstid, hvor man får billederne og drømmen om den store verden, som man ikke selv får set. Om længselen man må leve med og være tilfreds med andres fortællinger om den store verden derude. Uden bitterhed. Lysten, fristelsen, den søde og farlige erotik kom fint til

15 udtryk i Stampes Dit hjerte er i fare Andresen og Vibeke Kirsts Roser til senorita og Hugos Kys mig godnat. Hyldesten til øllet, bajeren, som den almindelige mands lyspunkt og fristed blev et billede på, hvordan det er muligt at overleve hårdt arbejde ved at være i det gode nu, give sig selv en pause. Det kom godt frem i Stampes Der er sol i hver eneste bajer og Hugos Ølombærer Olsen, som sidder alene tilbage, når værtshuset lukker. De to Vibeker fik os til at genhøre og se Manja Mourier og Lulu Ziegler ganske intenst. En eftermiddag med flot formidling, ord som høres, musik som bærer indholdet. Et program, som flyder uden stop. En eftermiddag, som både kan skabe inspiration til nye kampe og mod til som gammel at se på gamle kære minder, se på det, som ikke blev muligt, med passende ømhed og afstand. En eftermiddag, der gav lyst til at blive bedre kendt med Visens Venner. MÆRKEDAG Ivy Parsbæk fylder 70 år den 23. februar 2015 Vi ønsker til lykke! SOMMERKURSUS PÅ RYSLINGE HØJSKOLE Ryslinge Højskole udbyder sammen med paraplyforeningen Visens Venner i Danmark kurset Visen i Centrum i dagene lørdag den 1. august til fredag den 7. august 2015 Ud over de typiske aktiviteter for et kort højskoleophold er der kurser i blandt andet scenetræning, brug af stemmen og tekstskrivning Pris: 4300 kr. (3800 kr. ved tilmelding inden 1. marts 2015) Aktive VVK-medlemmer kan søge om tilskud hos kassereren. Nærmere oplysninger hos Lise Ketilsø på tlf

16 Afs.: VVK v/laila Bork, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse BESTYRELSEN Stampe Villadsen, formand (samt udeoptræden), Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø Hanne Nielsen, kasserer, Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse Vibeke Bonné, medlemspleje, Fredskovhellet 20, 1.th, 3400 Hillerød / Kim Ravn-Jensen, Dæmningen 5, 2500 Valby. kim@ravn-jensen.dk / Tonna Nørrelund, Tjørnelunds Alle 17, 2500 Valby. tonn@mail.tele.dk Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse, lailabork@hotmail.com Niels J. Holm, Kulsviertoften 50, 2800 Lyngby, nielsdoc@dadlnet.dk / UDEN FOR BESTYRELSEN Arkivar Mette Brabæk mette.brabaek@privat.dk / Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Stampe Villadsen CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste 16. deadline: 15. april 2015

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14.

Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. Juledag d.25.12.10. Luk.2,1-14. 1 Julen var noget, der skete engang. Et barn blev født I Betlehem et menneske, der blev til fryd og fred for alle, selv for os, der lever i dag. Julen er en drøm. En drøm

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven.

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven. Side 3 Kurven historien om Moses i kurven En lov 4 Gravid 6 En dreng 8 Farvel 10 Mirjam 12 En kurv 14 Jeg vil redde ham 16 En mor 18 Tag ham 20 Moses 22 Det fine palads 24 Side 4 En lov Engang var der

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 6. september 2015 Kirkedag: 14.s.e.Trin/A Tekst: Luk 17,11-19 Salmer: SK: 3 * 330 * 508 * 582 * 468,4 * 12 LL: 3 * 508 * 582 * 468,4 * 12 I Benny Andersens

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting.

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting. Velkommen til friluftsgudstjeneste i Byoasen. Vi har jo virkelig været heldige med vejret, og vi har også virkelig været heldige med musikken, for i dag har vi fornøjelsen af akkompagnement til salmerne

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det knagede fælt i den gamle badebro. Skulle de ikke hellere lade være med at gå ud på den? Tanken

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

På en og samme tid drømmer man, og frygter, at man ikke kan indfri den andens drømme, eller for den sags skyld sine egne.

På en og samme tid drømmer man, og frygter, at man ikke kan indfri den andens drømme, eller for den sags skyld sine egne. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 22. marts 2015 Kirkedag: Mariæ bebudelse/a Tekst: Luk 1,26-38 Salmer: SK: 106 * 441 * 71 * 72 * 80,1 * 9,7-10 LL: 106 * 71 * 72 * 80,1 * 9,7-10 Der findes

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Klaveret Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Skrevet af Louis Jensen For lang tid siden faldt et klaver i havnen. Dengang var min bedstemor en lille pige med en stor, rød sløjfe

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 2 - Maj 2015 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2015 Nok at tage fat på... 2 Lillian Justow 1934-2015... 3 Overraskelser den 25.

Læs mere

Pause fra mor. Kære Henny

Pause fra mor. Kære Henny Pause fra mor Kære Henny Jeg er kørt fuldstændig fast og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er har to voksne børn, en søn og en datter. Min søn, som er den ældste, har jeg et helt ukompliceret forhold til.

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Man kan kun se rigtigt, med hjertet!

Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Mark 2,1-12 Salmer: 3-31-423-667-439/412-587 Kollekt: Johansen, s. 155 Som vintergrene i afmagt rækker mod dagens rum, ber vi om glæde og lys fra Guds evangelium I

Læs mere

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om.

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om. 1 Prædiken til konfirmation 27. april kl. 11.00 749 I østen stiger solen op 17 Altmægtige og kære Gud (udvalgte vers) 70 Du kom til vor runde jord 439 O, du Guds lam 15 Op al den ting Hvor meget fik du?

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej.

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 15. december 2013 Kirkedag: 3.s.i advent/b Tekst: Luk 1,67-80 Salmer: SK: 87 * 12 * 76 * 89 * 90,2 * 88 LL: 87 * 70 *78 * 123 (Luciagudstj) Vi kender sikkert

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015 11-11-2015 side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015 11-11-2015 side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt. 11-11-2015 side 1 Prædiken til Alle Helgens søndag 2015. Tekst. Matt. 5,1-12 Det er som om at vi kender hinanden så godt når vi samles til Alle helgens dagens gudstjenester. Vi er alle kommet med en sindets

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke Lørdag d. 25. april 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud DDS 260: Du satte dig

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Forlag1.dk Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid 2007 Maria Zeck-Hubers Tekst: Maria Zeck-Hubers Produktion: BIOS www.forlag1.dk

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2011

Tale til sommerafslutning 2011 Tale til sommerafslutning 2011 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Bønner, skrevet under Per Vibskovs gudstjeneste i DR Kirken 6. søndag efter påske 2010

Bønner, skrevet under Per Vibskovs gudstjeneste i DR Kirken 6. søndag efter påske 2010 Følgende bønner blev læst op: Hey Maestro Hjælp mig til at finde tiden til andre... Yo J.K & Crew Tak for styrken til at gennemføre! Hjælp mig til at smide den kærlige kraft, du har begavet mig med, videre

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C

Den er et fremragende eksempel på, at 1+1+1 giver langt mere end 3. N. Kochs Skole, Skt. Johannes Allé 4, 8000 Århus C Trøjborg 29. juni 2009 Kære 9. årgang. En tøjklemme. Ja, sådan ser den ud den er blevet lidt gammel og grå lidt angrebet af vejr og vind den er blevet brugt meget. I kender alle sammen tøjklemmer, nogle

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Tre måder at lyve på

Tre måder at lyve på Tre måder at lyve på Skrevet af Ghita Makowska Rasmussen Sted: Café Blomsten i Nyhavn Personer: Et forhold fra fortiden Tid: ns fødselsdag 1 Scene En mand ankommer på en café. Tjekker. Går igen. Kommer

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Når du løb bort trak du vores nerver med dig selvom du måske troede at du skabte et tomrum hvor intet kunne følge dig

Når du løb bort trak du vores nerver med dig selvom du måske troede at du skabte et tomrum hvor intet kunne følge dig Når du løb bort trak du vores nerver med dig selvom du måske troede at du skabte et tomrum hvor intet kunne følge dig at et sort hul kan være til at overse et solsystem er først ude af balance når solen

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 1 Prædiken til 16. s. e. trin. kl. 10.00 i Engesvang 754 Se nu stiger solen 448 - fyldt af glæde 33 Han som har hjulpet hidindtil - på Et trofast hjerte 245 - Opstandne Herre, du vil gå - på Det dufter

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Trinitatis søndag 2015.docx. 31-05-2015 side 1. Prædiken til Trinitatis søndag 2015. Tekst. Johs.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Trinitatis søndag 2015.docx. 31-05-2015 side 1. Prædiken til Trinitatis søndag 2015. Tekst. Johs. 31-05-2015 side 1 Prædiken til Trinitatis søndag 2015. Tekst. Johs. 3,1-15 På den sidste forårsdag, den sidste søndag i maj, kun med teltdugen mellem os og Kærmindehavens grønne natur, mødes vi af en moden

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 Der GENindkaldes herved til Distriktsgildeting Dagsorden iflg. Østjysk Distriktsgildes vedtægter Mandag den 11.

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

mutilation avenue Dvolako: remains of purple VOL/18

mutilation avenue Dvolako: remains of purple VOL/18 mutilation avenue Dvolako: remains of purple VOL/18 Der var engang. Det der skete husker vi. Bare fem drengen. Derude et sted. Det var også dengang, det var det. Her eller der, ingen hjemme, stemmer som

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere