SIDEN SIDST Ekstrabladets fodboldturnering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SIDEN SIDST Ekstrabladets fodboldturnering"

Transkript

1 September 2015 Kære forældre og elever Så blev det endnu engang tid til at informere lidt omkring livets gang i overbygningen. Det har været en ret begivenhedsrig tid præget af skolerejser, hytteture, stævner, forældremøder, lærerkurser mm. Jeg håber, Nyhedsbrevet kan være med til at give jer et indblik i vores arbejde i overbygningen. Her er fortalt om en masse highlights, men intet er tilfældigt. Det hele indgår i en større helhed, hvor elevernes faglige og sociale trivsel er i fokus. SIDEN SIDST 19.aug. Alle 6 matematiklærere på matematikkursus på gymnasiet 24.aug. 8.ID besøger DR Fyn et tre timers kursus omkring kildekritik aug. Martin, Trine og Louise på Leg dig klogere naturfagskursus for kommunens naturfagslærere 27.aug Ekstrabladets skolefodboldstævne: Lokalopgør Nordager Tingager 28.aug. Triatlonstævne alle elever i overbygningen deltog Uge 36 9.NA og 9.IT (Kim, Anna, Bjarne og Mikkel) på skolerejse til Berlin Uge 37 9.ID (Stig og Lotte) på skolerejse til Tjekkiet 17.sept. Lotte og Louise på kursus i idræt Aug.-sept. Forældremøder 7.9.klassetrin 2.sept. 7.NA og 8.NA på HTX Svendborg ifm. rumopsendelse 8.sept Besøg af Ann Stjernquist fra Fäladsgårdens skole i 8.9.IT mhp. øget samarbejde ml. Nordager og skolen i Malmø 9.sept. 7.8.ID deltager i O-løb i Svanninge bakker sept. 7.NA på introtur til Tårup 11.sept. 7.8.ID deltager i Beach Volley i Dalum og vinder 14.sept. Besøg af ungdomsskolen 15.sept. Ekstrabladets skolefodboldsstævne Nordagerpigerne mod Tåsingeskolens piger Ekstrabladets fodboldturnering Igen i år deltog drenge og piger fra 8.9.årg. i Ekstrabladets fodboldturnering. Forventningerne var store sidste år kom vi langt i turneringen med drengene, så hvorfor skulle successen ikke fortsætte? Første kamp var ml. Tingager og Nordager. Desværre havde Tingager/drenge et par fantastisk dygtige fodboldspillere med på holdet, så selv om vores drenge som hold klart var det bedste, så blev de slået ud af Tingagers drenge. Pigerne vandt til gengæld og spillede igen tirsdag d.16.sept. mod Tåsinges piger men desværre der sluttede det så også for pigerne. Ærgerligt, ærgerligt men godt kæmpet

2 9.årg.s skolerejser Tidligere har der været tradition for, at hele 9.årg. har rejst sammen til Berlin. Efter, at vi har indført linjer i overbygningen, vil skolerejserne i højere grad være målrettet den enkelte linjeretning. I dette skoleår valgte 9.IT og 9.NA at rejse til Berlin, mens vores idrætsklasse tog til Tjekkiet. Alle tre klasser og deres lærere vendte hjem fyldt op af oplevelser fra det store udland. Og som altid var det også i år - nogle fantastiske ture! Billeder fra 9.ID s tur til Tjekkiet:

3 Og fra 9.NA + IT s tur til Berlin

4 7.NA introtur til Tårup 10. og 11.september var 7.NA på introtur. Turen gik til Tårup Strandcamping. Humøret var højt, da klassen drog afsted torsdag formiddag. Alle cyklede, og der skulle trampes i pedalerne! Flere elever var noget usikre på, om de nu kunne klare turen, men de er jo seje i 7.NA, så alle nåede til Tårup på trods af punkteringer mm. Hjemad kom der flere byger, så det var en del våde elever og lærere, vi modtog på skolen - trætte, men også glade for en tur, hvor fællesskabet var blevet styrket. Tusind tak til jer forældre, der hjalp med telte, transport af bagage mm..

5 Den første dansker i rummet bliver du den første sydfynske astronaut? 7.NA + 8.NA I forbindelse med Andreas Mogensen blev opsendt til den internationale rumstation, ISS, blev 7.NA og 8.NA inviteret til Den første dansker i rummet bliver du den første sydfynske astronaut? på Svendborg Tekniske Gymnasium. Eleverne arbejdede i tværgående grupper med elever fra andre skoler og med en HTX-elev som tovholder. Eleverne gennemgik (i workshops) en rummission med indlagte konkurrencer. Idéen bag projektet var at skærpe interessen for naturvidenskab og i særdeleshed for rumfart blandt folkeskolens elever. Det var en lang dag, der startede kl om morgenen og først sluttede 11 timer senere, men alle elever syntes, det havde været en rigtig dejlig dag fyldt med gode aktiviteter og oplevelser. Triatlonstævnet Sidste fredag i august deltog elever fra Espe, Broskolen og Nordagerskolen i Triatlonstævnet i Ringe. Med en folkeskolereform i mente med særlig fokus på bevægelse, var vi ikke i tvivl om, at alle elever i overbygningen skulle deltage. Ikke alle var lige begejstrede for at skulle svømme, men for dem, var der et alternativ, så de alligevel kunne deltage i cykling og løb. Heldigvis var vejret med os, og eleverne på Nordagerskolen gav den gas og opnåede mange fine resultater.

6

7 Stævner 7. og 8.ID Onsdag d.9.sept. deltog 7.8.ID i et O-løb i Svanninge Bakker. Ruten var svær at finde, så flere løb forkert, derfor ingen reelle placeringer til vores elever men, de kæmpede godt, gjorde de! To dage senere var de så klar til Beach Volleystævnet i Odense. Her vandt de alle kampe, men nåede desværre ikke at spille samtlige kampe. Nogle af deres modstandere lod sig slå ud af regnvejret, og derfor stod vores seje unger tilbage i regnvejret med en pokal i hånden. Tillykke med den

8 8.ID på besøg i DR Fyn I dette skoleår tilbyder DR Fyn et undervisningsforløb: Siger Hvem? - målrettet alle 8.klasser på Fyn. I den forbindelse var 8.ID et kig ind i kulissen samtidig med, at de skulle igennem en masse øvelser med særlig fokus på kildekritik. 8.ID syntes, det var en meget spændende og også meget lærerig tur og det lykkedes dem også at træffe forskellige berømtheder Masterchef supper Vores 7.klasses madkundskabshold og 8.9.årg.s faglige-fordybelseshold har på hver deres hold i uge 38 haft en Masterchef-konkurrence med fokus på grøntsags supper og det kan de da bare, vores elever!!!!

9 Gamerparty et 10-frikvarter blandt 7.klasserne I fredags havde Kim og Brian (begge lærere på 7.årg.) aftalt med 7.årg. at mødes til Gamerparty i 7.NA. Der blev spillet igennem! Brian supplerede med 7 old fashion konsoller. Det var i bedste retro-stil. Nogle af eleverne så et BIP-spil for første gang og syntes, det var vildt sjovt at spille! Andre elever havde medbragt gamle spil, som blev vurderet med henblik på salg.

10 Forældremøder Så er der afholdt forældremøder på de tre årgange. Jeg ved, der blandt forældre er udtrykt et stort ønske om, at vi som skole bliver bedre til at koordinere sammenfald ml. forældremøder på de forskellige årgange, hvilket vi selvfølgelig tager til efterretning. Desuden er der et lige så stort ønske om, at tidspunktet bliver meldt ud inden sommerferien, så flere har mulighed for at kunne deltage. De tre årgange har ud over de faste punkter hver deres eget tema på forældremøderne: På 9.årg. handler det primært om skolerejsen, på 8.årg. primært om UU- vejledning og uddannelsesparathedsvurderingerne, og på 7.årg. om at lære hinanden bedre at kende. I 7.ID havde lærerne taget konsekvensen af dette og lavet Speed-talk over temaer som: Hvor meget ansvar kan man pålægge en 7.klasses elev/ hvad vil du gøre for, at dit barn kan få det godt i skolen/. En sjov idé, der kan være med til hurtigt at skabe relationer mellem forældrene.

11 Elevrådet Så er elevrådet blevet valgt og har konstitueret sig. Sidste år fokuserede vi på de fysiske rammer (og mangler!), traditioner, 9.årg. sidste skoledag mm. Det blev bl.a. besluttet, at elevrådet skal stå for at arrangere fastelavn på skolen i februar måned. Første ordinære elevrådsmøde afholdes i næste uge. Besøg fra Sverige/Malmø international linje I sidste uge havde de internationale lærere og elever besøg af Ann Stjernquist, lærer på en skole i Malmø. Katja (lærer på IT-linjen) har etableret et samarbejde med den svenske skole. Samarbejdet handler ud over kontakt ml. eleverne, om et tæt fagligt samarbejde ml. skolens lærere på tværs af landegrænser. I forbindelse med Anns besøg blev der udfærdiget en ansøgning til Nordplus omkring økonomisk støtte til samarbejdet. Jeg ved, at lærerne har flere fælles undervisningsforløb under udarbejdelse. Det er et samarbejde, lærerne på den internationale linje forventer sig meget af. Fælleskommunalt matematiklærerkursus I forbindelse med udvikling af matematikundervisningen i Faaborg-Midtfyn Kommune har en gruppe af engagerede lærere fra FMK s skoler og gymnasier sammensat et kursusforløb for overbygningslærere i matematik. Det handler

12 om et forløb omkring undersøgelsesbaseret matematik og læringsstyret undervisning. Lærerne har været meget optaget af, at kursusforløbet skal være med til at udvikle undervisningen i overbygningen, så elevernes matematikvanskeligheder i overgangen til ungdomsuddannelse afhjælpes bedst muligt. Lærerne har allerede deltaget i to kursusgange (jf.sidste nyhedsbrev). De sidste tre gange ligger i januar, februar og maj måned - alle på dage fra kl Det er klart, at dette giver nogle udfordringer ift. vikardækningen, når 6 ud af 15 lærere er på kursus, men samtidig er det for mig vigtigt, at lærerne får mulighed for at udvikle deres undervisning til gavn for den enkelte elevs læring. Leg dig klogere-kursus for naturfagslærere Sidst i august sendte vi Martin, Trine og Louise på et inspirerende fælleskommunalt kursus omkring naturfagsundervisning. Lærere fra hele Faaborg Midtfyn Kommune mødtes til fælles erfaringsudveksling samt gennemgang af de nye fagportaler inden for det naturfaglige område. Der sker rigtig meget på det IT-faglige område lige nu, og vil vi som skole være med på beatet, er det nødvendigt hele tiden at holde sig orienteret bl.a. omkring fagportaler og andre programmer til brug i undervisningen. DEN NÆSTE MÅNEDS TID (der vil nok indsnige sig andre arrangementer, men her er, hvad vi ved lige nu) 22.sept. 8.9.ID Klatring og Stunt i Odense 25.sept NA-klasser til Science-cup i Faaborg 20.okt. 7.klasserne starter til præst frem til påske skal de til præst hver tirsdag i de to første lektioner. De elever, der ikke går til præst, har fri i disse timer. 27.okt. Vores SSP-konsulent, Betina Karlby, klik-tester alle på 8.årg.i løbet af formiddagen. Kl er der dialogmøde for 8.årg.s forældre, hvor Betina vil fortælle om testresultatet ( der vil blive udsendt en særlig invitation til arrangementet) 29.sept. 9.årg. får om formiddagen et oplæg omkring Matematikkens Hus et samarbejde med gymnasiet. 8.NA besøger DR- Fyn (Kildekritik) 19.okt MasterClass science starter (jf. nedenfor) 21.oktober MasterClass engelsk starter okt. Temauge for 9.årg. omkring Matematikkens Hus fredag er alle elever til fremlæggelse på gymnasiet ET NYT TILTAG MasterClass et tilbud til talentfulde unge Et af de tre mål for folkeskolen er, at folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. I klasserne har vi elever, som fagligt er så dygtige, at det kan være vanskeligt for den enkelte lærer hele tiden at give dem det lidt mere. Dette er en af grundene til, at vi nu har indgået et samarbejde med Midtfyns Gymnasium omkring etablering af MasterClass i henholdsvis engelsk og science. Projektet er et pilotprojekt. Bliver det en succes, regner vi med at udvide samarbejdet omkring flere fag i næste skoleår. Helt konkret har lærere fra overbygningen (Katja og Trine) indledt et samarbejde med et par gymnasielærere fra MFG. Sammen har de udarbejdet et undervisningsforløb på to ugentlige lektioner i perioden fra efterårsferien til jul.

13 MasterClass engelsk er målrettet talentfulde elever på 9.årg. på henv. Nordager og Tingager. MasterClass science er målrettet talentfulde elever 7. 9.årg. på Nordagerskolen. En nærmere beskrivelse af projektet vil fremgå af den folder, der vil blive lagt på forældreintra samt uddelt til eleverne i uge 39. Til slut vil jeg endnu engang sige jer tak for jeres opbakning ifm. forældremøder, transport, kagebagning, konstruktive ideer mm. Jeres engagement betyder meget for jeres barn men lige så meget for alle os ansatte på skolen. De bedste hilsner Kirsten

August 2015. Kære forældre i overbygningen

August 2015. Kære forældre i overbygningen August 2015 Kære forældre i overbygningen Efter en god sommer er skolen nu igen blevet fyldt med liv, glade stemmer og aktive børn - noget vi alle har set frem til efter en uge med kun voksne på skolen.

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Aarhus Friskoles Fredagsbrev

Aarhus Friskoles Fredagsbrev Kære Ærede Læser Deres barn har i skrivende stund fået sommerferie. Tillykke! Så er der ekstra god tid til at nyde denne udgivelse sammen. De kan i skoleårets sidste udgivelse (SNØFT!) læse om følgende

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kære elever og forældre i fase 2/mellemtrinnet!

Kære elever og forældre i fase 2/mellemtrinnet! Grønvangskolen den 24.06.14 Kære elever og forældre i fase 2/mellemtrinnet! Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. I år er det ikke blot et nyt skoleår, som afsluttes. Med den nye folkeskolereform

Læs mere

...10. klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C

...10. klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C ...10. klasse Vinderup Realskole 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C Man får et godt sammenhold og venner for livet. Undervisningen er i top og lærerne

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole 8. juni 2017 Skoleåret 2016/17 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde d. 8. juni 2017 og bliver

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Velkommen til en perle med plads, lys og grønt på indre Nørrebro Denne folder er til forældre på Blågård Skole. Her kan du blandt andet læse om det vi tror

Læs mere

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen Mellemtrinnet - vi binder skolen sammen Profil for mellemtrinnet på Holme Skole KÆRE FORÆLDRE I denne pixiudgave kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går på mellemtrinnet

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

NYHEDSBREV. 1. Dialogmøder vedr. halv planlægningsdag d. 25. juni. Uge 24 2015 12. juni 2015

NYHEDSBREV. 1. Dialogmøder vedr. halv planlægningsdag d. 25. juni. Uge 24 2015 12. juni 2015 Ny NYHEDSBREV Uge 24 2015 12. juni 2015 1. Dialogmøder vedr. halv planlægningsdag d. 25. juni 2. Nyt ansøgningsskema til kompetenceudvikling 3. Undervisningsmidler ny procedure 4. Hold- og opgavefordeling:

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2018

Nyhedsbrev april-maj 2018 4. JUNI 2018 Nyhedsbrev april-maj 2018 Kære alle Så er det tid til nyhedsbrev igen. Her kan I læse nyt fra april-maj, samt se vigtige datoer i juni. Rigtig god læselyst. 3a til koncert i Lindeskovshallen

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Vi er gået ind i efterårsmåneden, september, og jeg håber på en fortsat rigtig dejlig og lang sensommer inden de mørke vintermåneder tager over. Skolestart

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

Nyhedsbrev for August 2015

Nyhedsbrev for August 2015 Nyhedsbrev for August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Det er skønt at opleve SFO en fyldt med glade og nysgerrige børn. Sommerferien: Vi har haft en rigtig dejlig sommerferie sammen med afd. Eng.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

2017-18 http://www.emu.dk/modul/7-klasse Det 7. klassetrin er det klassetrin, hvor der sker flest ændringer i dit barns undervisning. Når dit barn starter i 7. klasse, er det samtidig starten på udskolingen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. august 2013 Fredagsbrev nr. 748 Næste uger: 26. august 27. august 29. august UU-besøg 7.- 8.kl. Stig kursus Forældremøde indskoling Bestyrelsesmøde Mærkedag: 24. august 27.

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

...10.klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C

...10.klasse. Vinderup Realskole. 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C ...10.klasse Vinderup Realskole 10. klasse på Vinderup Realskole - et godt valg, fordi: De vildeste lærere. Martin 10.C Man får et godt sammenhold og venner for livet. Undervisningen er i top og lærerne

Læs mere

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Skolestart Skoleåret 2018/2019 Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni Nyhedsbrev skolestart 2018 Et nyt skoleår Mandag morgen åbnede Højvangskolen dørene for endnu

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Er det ikke bare en herlig tid med lyse morgener, fuglefløjt og varme i vejret? selv om vinteren måske ikke har været så hård og lang; så er foråret vel altid ventet med længsel. På skolen

Læs mere

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd.

Dagsordenspunkt Referat O/D/B. Generelt synes elevrådsrepræsentanterne, at de bliver hørt som elevråd. Referat af bestyrelsesmøde på Odense Friskole 20. januar 2015 - Kl. 17.00-20.00 Til stede: Birgit, Ann-Louise, Magnus, Stig, Lisbet, Torsten Bo, Hanne, Thomas H., Thomas A, Louise, Tommy Fraværende: Bjarne

Læs mere

Tidligere elever fortæller:

Tidligere elever fortæller: Tidligere elever fortæller: Hej! Så skriver Anna Andersen igen. Nu er 2. g ved at være forbi. Mange mener, at 2. g er det hårdeste år på gymnasiet, men jeg synes det har været til at overkomme. Der har

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014 Skolereformen På Firehøjeskolen er vi nu ved at lægge sidste hånd på vores udgave af skolereformen, der kommer til at gælde her på skolen efter sommerferien - fra august 2014. Reformens mål er bedre læring

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Michael Ross Sinclair (MS) Teamleder for klassen Har klassen i Dansk A & Idræt C 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z

Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1z Hvem er jeg? Johan Christian Damsgaard (JC) Teamleder for klassen Dansk og musik 1z i dansk 1z Studieretning Biologi A Psykologi B Matematik B Alle har

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Nyhedsbrev 2/6 2015 Sctknud-gym.dk Besøg os på Facebook Rektors klumme Kære læser Sommerferien nærmer sig, og den særlige eksamensstemning har indfundet sig på skolen. Vi kan se tilbage på et skoleår med

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kalenderåret er ved at løbe ud og i den anledning vil jeg se lidt tilbage på Gjerndrup Friskoles hverdag og virke

Læs mere

Hurtig og direkte kommunikation

Hurtig og direkte kommunikation Kildeskolenyt! Hurtig og direkte kommunikation En travl september er gået eleverne er helt tilbage og i fuld vigør! Lærerne er ved at færdiggøre læseplaner for alle fag og for hver eneste elev. Undervisningsministeriet

Læs mere

Overbygningen. Velkommen. - til nye elever og forældre i klasse

Overbygningen. Velkommen. - til nye elever og forældre i klasse Overbygningen Velkommen - til nye elever og forældre i 7. 9. klasse Vi vil med denne folder byde velkommen til nye overbygningselever og deres forældre. Det er naturligvis ikke muligt fortælle alt her,

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup I august 2016 træder de nye skoledistrikter i Brønderslev Kommune officielt

Læs mere

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time

Kompasset. Ringetider. - klar til reformen KOMPASSET. udvikling trivsel. 1. time time Pause 3. time udvikling trivsel Ringetider Kompasset - klar til reformen 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 faglighed KOMPASSET projekter 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Bilag 1. Ansøgningsskema til rammeforsøg om mere fleksible muligheder for at tilrettelægge skoledagen (der udfyldes et ansøgningsskema for hver skole)

Bilag 1. Ansøgningsskema til rammeforsøg om mere fleksible muligheder for at tilrettelægge skoledagen (der udfyldes et ansøgningsskema for hver skole) Ansøgningsskema til rammeforsøg om mere fleksible muligheder for at tilrettelægge skoledagen (der udfyldes et ansøgningsskema for hver skole) 1. Kommunens navn Hvidovre 2. Folkeskole omfattet af ansøgningen

Læs mere

Samspillet mellem Faaborg-Midtfyn kommune og ungdomsuddannelser. nye udfordringer og nye perspektiver

Samspillet mellem Faaborg-Midtfyn kommune og ungdomsuddannelser. nye udfordringer og nye perspektiver Samspillet mellem Faaborg-Midtfyn kommune og ungdomsuddannelser nye udfordringer og nye perspektiver Alle unge gennemfører en ungdomsuddannelse Faaborg-Midtfyn kommunes strategi Udviklingsstrategi Aftale

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber.

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber. FREMTIDENS SKOLE forældre i 7. årgang - 2012/13 Til forældre med elever i overbygningen Du kan her se resultatet af spørgeskemaundersøgelsen, som har været udsendt i december 2012 til alle forældre med

Læs mere

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke

Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 ikke Ugen der gik Uge 23 Folkeskolereform, nye arbejdstidsregler og Hellum FRI del 2 Sommerferien nærmer sig og dermed også næste skoleår. Et skoleår, hvor en ny Folkeskolereform og nye arbejdstidsregler for

Læs mere

En ny udskoling. udskoling 2014/15

En ny udskoling. udskoling 2014/15 En ny udskoling TemaLINJER udskoling 2014/15 En ny udskoling Efter sommerferien skal vi, på Jyllinge Skole, i gang med en ny måde at gå i udskolingen på. I det kommende skoleår tilbyder vi fire udskolingslinjer

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

NYHEDSBREV UDSKOLINGEN

NYHEDSBREV UDSKOLINGEN NYHEDSBREV UDSKOLINGEN UDSKOL Af afdelingsleder Lina Birgitte Johansen Lektiefaget/faglig fordybelse SEPTEMBER 2014 Indhold: Lektiefaget/faglig fordybelse forsiden Orienterende elev- og forældremøder side

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016 Nyhedsbrev Gug Skole 2016 Nyhedsbrev 1-2016/17 Oktober 2016 Kære forældre I skrivende stund er eleverne i fuld sving med skolernes motionsdag et sikkert tegn på at efterårsferien står for døren. Den seneste

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

Overbygningen på Hærvejsskolen

Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen er en selvstændig afdeling, der består af 7., 8. og 9. årgang samt specialklasser. Overbygningen har den samme vision som resten af Hærvejsskolen: Vi lægger

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 ved generalforsamling tirsdag 26. april 2016 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se jer. Vi deler interessen for vores børns skole, og det er vigtigt

Læs mere

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t

Introaften. Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Introaften Velkommen til nye elever og forældre i kommende 1t Hvem er jeg? Jørgen Dan (Da) Teamleder for klassen Samfundsfag, idræt og studievejleder 1t i Samfundsfag på A-niveau i alle 3 år 1t Studieretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Sølvgades Skole. Trivsel

Sølvgades Skole. Trivsel Sølvgades Skole Trivsel Sølvgades Skole Jeg kan godt lide, at der bliver taget så godt hånd om eleverne (Elev fra 9. klasse) Skolen emmer af nærvær og ånd. Den er gammel, men vi er stolte af den, fordi

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

NORDAGERSKOLEN. Linjer i overbygningen. En skole i forandring. Hvad skal du vælge? NORDAGERSKOLEN. Alle har en god fornemmelse i maven og hjertet med

NORDAGERSKOLEN. Linjer i overbygningen. En skole i forandring. Hvad skal du vælge? NORDAGERSKOLEN. Alle har en god fornemmelse i maven og hjertet med NORDAGERSKOLEN En skole i forandring Hvad skal du vælge? NORDAGERSKOLEN Alle har en god fornemmelse i maven og hjertet med Linjer i overbygningen Denne folder af udarbejdet af Overhusets udviklingsgruppe.

Læs mere