EVENT 2015 INFORMATION. ( ( ( ( (

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EVENT 2015 INFORMATION. (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen."

Transkript

1 EVENT 2015 INFORMATION ( ( ( ( (

2 [ ON STAGE FESTIVAL INFORMATION ] ON STAGE FESTIVAL 2015 VELKOMMEN PÅ SCENEN Ungdomsringen indbyder alle medlemsklubber til On Stage festival 2015 i Helsinge. Lørdag den 11. og søndag den 12. april slår Gribskov Kultursal og Gymnasium igen dørene op for Ungdomsringens On Stage Festival, og alle medlemmer er velkomne. Festivalen byder på scener med teater, dans, musical, rollespil, mini playback, workshops, DJ, stor fest om aftenen og meget mere. Med andre ord så er On Stage festivalen stedet, hvor klubber fra hele landet kan mødes for at underholde, blive underholdt og ikke mindst inspireret. Vi forsøger i år at få to nye tiltag med, nemlig mini playback og rollespil, og vi tilbyder et væld af spændende workshops som alle festivaldeltagere gratis kan deltage i. I lighed med sidste års festival ønsker arrangørgruppen at mange unge og voksne bliver og overnatter det giver den helt rigtige festivalstemning. Derfor er overnatning og alle måltider i år med i deltagerprisen, og derved håber vi, at alle bliver og får det hele med. I er velkomne til at invitere de optrædendes familier til at komme og overvære jeres optræden for en beskeden gæsteentré. [ ]

3 [ ON STAGE FESTIVAL INFORMATION ] Vi håber I vil være med til On Stage festivalen i de flotte rammer, og at det er en mulighed for at vise alt det spændende I går og arbejder med ude i de danske ungdomsskoler, fritids-, ungdoms- og juniorklubber i løbet af året. Har I yderligere spørgsmål til On Stage Festivalen, så kontakt Ungdomsringens On Stage kontaktperson Morten Larsen på tlf eller mol@ungdomsringen.dk Vi glæder os til at se jer til et brag af en festival. På gensyn i Helsinge, Arbejdsgruppen bag ON STAGE ÅBNINGSSHOW Vi skyder festivalen i gang med et gigantisk åbningsshow hvor vi får en smagsprøve på stort set alt, hvad der rør sig på dette års ON STAGE festival - et farverigt, musikalsk, sprudlende overflødighedshorn af alle former for teater, dans, performance og musical. HUSK at tilmelde jeres forestilling/show sammen med den almindelige tilmelding. I har mulighed for at vise en lille bid af jeres optræden (max. 2 minutter) - en oplagt chance for at gøre reklame for netop jeres forestilling. Efter tilmeldingsfristen vil I blive kontaktet med nærmere oplysninger. [ ]

4 OM SCENERNE Festivalen åbnes lørdag den 11. april klokken og slutter søndag den 12. april klokken Alle scenerne er placeret på Gribskov Gymnasium og Kultursal. Alle scener er udstyret med den nødvendige lyd/lys/etc. til både teater, dans, musical og de andre aktiviteter. Der vil desuden være kompetente lyd- og lysfolk til at hjælpe med at få tingene til at fungere under sceneoptræden. Man kan godt deltage i to eller flere ON STAGE events og/ eller workshops. Det kræver blot, at man tilmelder sig prisen er den samme. Vi vil selvfølgelig prøve at tage hensyn til dette i programplanlægningen. ÅRETS PRISER Årets ON Pris: Traditionen tro uddeles en pris igen i år hedder den ON-prisen, som går til den klub der i særlig høj grad har udmærket sig ved at bidrage til en god stemning på festivalen og endvidere har udvist stort engagement i deres optræden. Plakatkonkurrence: Vær med I konkurrencen om den flotteste plakat, ved at gøre reklame for jeres optræden med en flot plakat, som I må sætte op på festivalen. Husk at aflevere plakaten når i tjekker ind, så deltager i automatisk i ON STAGE festivalens plakatkonkurrence. ROLLESPIL Efterlysning - Rigtige rollespillere savnes! On Stage festivalen inviterer dig til rollespilworkshop lørdag den 11. april og søndag den 12. april i Gribskov. Vi har i år besluttet os for, at vi også vil have Rollespil med på den store festival. Rollespil er et helt univers i sig selv med sit eget område på festivalen på lige fod med de andre hovedscener. Du har mulighed for at afprøve dit indre temperament som Menneske, Elver, Sortelver, Orker og Gobliner. Lær at slås med våben, skyde med bue og pil, skuespil og alt om reglerne omkring Rollespil. Vi glæder os til at se dig!

5 MINI PLAYBACK ON STAGE Mini Playback (MPB) er en særlig disciplin inden for dans som mange klubber har kendt i mange år gennem Ungdomsringens konkurrence hvert forår i Region Hovedstaden. Det er en blanding af dans, teater og show, hvor det gælder om at lave et sceneshow til et stykke musik, af en mere eller mindre kendt kunstner. Deltagerne mimer til den originale musik. Der lægges stor vægt på, at det ser ud som om, der bliver sunget rigtigt, og at det ikke kun er et dansenummer. Deltagerne skal tage musikken til sig som var det deres egen og opføre en koncert eller musikvideo som var de selv kunstneren bag. Show, underholdning og udstråling er nøgleord. Underholdningsværdien for publikum skal være i centrum fra start til slut! En disciplin hvor fantasien og kreativiteten på tværs af genre får frit løb TEATER/MUSICAL ON STAGE Vi har STORE SCENE og LILLE SCENE. Her har I en fantastisk mulighed for at spille jeres forestilling for andre unge fra hele landet. Begge scener er åbne for de forestillinger eller musicals, der er produceret i klubben eller på ungdomsskolen. Ungdomsskolen/ klubben har sin scenografi med til festivalen, hvor den bliver tilpasset den scene, der skal spilles på. Der er lamper, lysbord, dæmpere og musikanlæg på begge scener. Er det unge, der har styret lyd og lys til jeres forestilling er de også mere end velkomne til at gøre det på On Stage. Vores folk står klar til at hjælpe dem. Der er mulighed for at skaffe mikrofoner. Ungdomsskolen/klubben afvikler selv sin forestilling. Store scene er ca. 12 x 8 m og lille scene er ca. 6 x 5 m. Teaterworkshops: Der vil være forskellige teaterworskshops på festivalen. Se mere herom under overskriften WORKSHOPS ON STAGE. Danseworkshops: Der vil være forskellige danseworskshops på festivalen. Se mere herom under overskriften WORKSHOPS ON STAGE.

6 DANS ON STAGE Scenen er åben for alle former for dans, cheerleader, etnisk kædedans, MTV, standardlatin danse, Hip Hop, boogie-woogie, træbensdans, folkedans, step m.m. Dansetrupper er lige så velkomne som solister. Dansescenen er centralt placeret et sted alle kommer forbi. Musik kan kun afvikles fra CD. Showet må maksimalt vare 20 min. Programmet tilsendes alle tilmeldte umiddelbart før festivalen. Danseworkshops: Der vil være forskellige danseworskshops på festivalen. Se mere herom under overskriften WORKSHOPS ON STAGE. DJ ON STAGE Til den store On Stage Fest lørdag aften for alle deltagere på festivalen har jeres DJ s mulighed for at komme til at optræde for et stort feststemt publikum. Både på lyd- og lys-siden er det anlæg, der er til rådighed, større end det de fleste drømmer om at trykke i bund, når der skal festes! Har I en DJ-aktivitet i klubben, har I nu mulighed for at tilbyde dem en oplevelse ud over, hvad I ellers kan tilbyde dem af lokale fester. I løbet af lørdagen vil der være en obligatorisk workshop for alle tilmeldte DJ s. Her sørger vi for, at alle er klar til den store fest om aftenen. Emnerne er: Mikrofonteknik, playlister, udstyret og hvordan performer man som DJ. Alt udstyr bliver stillet til rådighed, så de enkelte DJ s udelukkende skal medbringe deres musik (CD, computer, LP). Programmet tilsendes alle tilmeldte umiddelbart før festivalen. DJ On Stage workshops: I tilknytning til DJ On Stage vil der være workshops med en professionel DJ. Se mere herom under overskriften WORKSHOPS ON STAGE.

7 ÅBEN SCENE ON STAGE Åben Scene vil blive styret af en veloplagt konferencier, og I kan godt forvente at publikum og forbipasserende vil blive inddraget og udfordret! Det er her klubbens dansegruppe, stand-up ere, gøglere og andre indslag kan føre sig frem med planlagt eller improviseret optræden. I har også mulighed for at gøre reklame for jeres hovedoptræden ved at lave et lille uddrag på Åben Scene. Der er ikke lagt et fast program for Åben Scene på forhånd, men det er muligt at booke en tid til jeres indslag på selve dagen. Åben Scene er centrum i festivalen, og det er således også herfra I kan forvente at blive inspireret til at opleve andre dele af festivalen, når konferencieren holder styr på tiden og programmerne for ALLE scener på festivalen. Scenen er udstyret med lys, PA anlæg, mikrofoner og afspiller til de fleste gængse medier. WORKSHOPS ON STAGE På On Stage festivalen tilbyder vi en række fede workshops, og i år vil de fleste workshops finde sted lørdag i tidsrummet fra kl , hvor der er pause på scenerne. Derved sikrer vi, at så mange unge som muligt kan komme med til workshops. Man kan først tilmelde sig workshops på selve festivalen. Se mere om de forskellige workshops herunder. MAKE UP Workshop med en professionel make-up artist, som vil undervise i make-up både til fest- og scenebrug. Der vil være mulighed for at prøve teknikkerne i praksis og lære, hvordan du fra bunden af lægger en flot fest make up.

8 DANS Der vil være forskellige danseworkshops med forskelligt indhold på festivalen. Så kom og prøv kræfter med nye moves og få en masse inspirerende undervisning af nogle rigtig gode folk. TEATER Der vil være forskellige teaterworkshops i løbet af festivalen med blandt andet improvisation/teatersport. Vi tilbyder spændende og nytænkende workshops, hvor du helt sikkert får en masse inspiration med dig. ROLLESPIL Lær at lave special effect -sminke med instruktør Janus Vinther. Åbne sår, blod eller et sæbeøje. Kom og bliv udfordret. DJ Vil du snuse til DJ ens verden? Og prøve kræfter med at sætte forskellige tracks sammen lave dit eget MASH-UP? DJ DeNilsson tager dig gennem DJ ens historie og udvikling og lærer dig de første tricks på en mixerpult. Alle får lov at prøve det hele i praksis. HÅRFLETNING Vær med på modedillen og lær at flette flotte frisurer sammen med dine veninder. MIME Er mime kun ansigtsmaling, hvide handsker og striber? Eller handler det også om andet? Kom og prøv kræfter med mimens verden. PARKOUR Vil du bruge kroppen og lære hurtige skift, spring og seje tricks, så er Parkour noget for dig. Prøv kræfter med den fede disciplin på vores workshop. STOMP Stomp er optræden, der kombinerer bevægelse, rytme og lyd, idet deltagerne bruger forskellige redskaber og genstande f.eks. fejekoste, stegepander, skraldespandslåg og håndvaske som musikinstrumenter, samtidig med at de bevæger sig rytmisk.

9 TRYLLEKUNST Lær et par små tricks, som du kan underholde med næste gang festen er ved at gå i stå, når du har brug for en god åbningsreplik eller start din karriere som tryllekunstner. PRAKTISKE OPLYSNINGER AKTIVITETSTORVET Festivalens aktivitetstorv er stedet hvor man udover hyggeområde og åben scene blandt andet kan møde Ungdomsringens Sexualister, Ungdomsringens Ungeråd, spille bordfodbold, backgammon, pannafodbold og meget meget andet. BACKGAMMON Så er Backgammon igen at finde på On Stage. Og denne gang vil vi afholde et uofficielt individuelt DM i Backgammon. Der bliver tilmelding på dagen, således at alle interesserede kan være med og samtidig kan man høre mere om vores UNG DM 15 i Backgammon for hold, som vi vil afholde på Vesterbro Ungdomsgård i oktober Så find Backgammon-folket på aktivitetstorvet, hør nærmere omkring selve eventen og prøv kræfter med det ædle spil! LØRDAG AFTEN FEST: Lørdag aften er der lagt op til et brag af en fest, og det er her, at DJ s vil få mulighed for at fyre den af foran et feststemt publikum. Der vil også være aktiviteter for dem, som ikke kan underholdes ved at danse hele aftenen. +15 LOUNGE: Ungdomsringens Ungeråd vil I år være til stede i en speciel +15 lounge, hvor de lidt ældre kan hygge sig med lidt musik, snakke om ungelivet og i det hele taget hygge sig.

10 TEKNIK PÅ SCENERNE Der er lys- og lydteknikere ved scenerne. Har man brug for flere informationer om de forskellige scener scenestørrelse, lyd, lys etc., så kontakt Morten fra Ungdomsringens sekretariat på OMKLÆDNING/ SCENEGARDEROBER Til hver scene vil der være omklædningsfaciliteter i det omfang, det er nødvendigt. GARDEROBER Vi har arrangeret en MEGA garderobe, som kan indeholde jeres ting til overnatning, kostumer, scenerekvisitter etc. Garderoben er gratis for alle festivaldeltagere, men hjælp os gerne med at få det til at fungere, da det er en kæmpe opgave. OVERNATNING Overnatning foregår i klasselokalerne rundt omkring på gymnasiet. Vi kan ikke garantere, at hver klub får deres eget klasseværelse dette afhænger af antal tilmeldte. I skal selv medbringe sovepose/underlag til overnatning. Vi forventer, at klubbens medarbejdere overnatter sammen med deres klubmedlemmer og respekterer sovetiderne, da vi er mange, der skal sove sammen og aldersspredningen er stor. BESPISNING I år er der en ændring ift. bespisning til ON STAGE Man tilmelder sig for hele weekenden, og alle måltider er dermed inkluderet i prisen (frokost lørdag/aftensmad lørdag/morgenmad søndag og frokost søndag). Bespisning foregår i Gribskovs gymnasiums kantine og foregår i tidsintervaller, som vil tilgodese alle ift optrædener. Der er gratis postevand til alle måltider. Derudover vil det velassorterede kioskudsalg være åbent lørdag fra start til klokken 24 og søndag til festivalen slutter her kan også købes let mad (f.eks. toast).

11 HVAD KOSTER DET Festivalafgiften er kr. 225,- pr. deltager ung som voksen. For de 225 kr. får I en weekend med sjov og ballade mulighed for at optræde og deltage i workshops, overnatning, alle måltider og det officielle On Stage festivalarmbånd. Det er muligt for gæster at købe gæst-ved-dør billet til 25,- kr., som giver mulighed for at se teater, dans etc. i løbet af dagen. Denne billettype er tænkt til forældre, familie og venner. Efter tilmeldingsfristens udløb sender Ungdomsringen en faktura via EAN på deltagerbetalingen. Ved framelding senere end tilmeldingsfristen returneres festivalafgiften ikke. DELTAGENDE MEDARBEJDERE Alle medarbejdere får udleveret et medarbejderskilt, som skal bæres synligt under hele festivalen. Alle deltagende medarbejdere skal indgå i det generelle opsyn og være med til at sikre, at de udstukne retningslinjer for festivalen overholdes. Vi forventer at klubbens medarbejder: Tjekker klubbens deltagere og optrædende grupper ind i Informationen ved ankomst til festivalen. I god tid kontakter scenefolkene på den/de scener, hvor klubben skal optræde. Tager hånd om medlemmernes adfærd - herunder håndhæver forbuddet mod at medbringe/indtage øl, vin, spiritus, hash m.m. Overtrædelse af dette forbud betyder bortvisning af hele klubben fra festivalen. Forpligter sig til at afgive 2 medarbejdertimer pr. klub til generelt opsyn og forefaldende arbejde på og omkring festivalområdet. Opsynsmedarbejderne vil ved ankomst modtage et vagtskema samt instruks. Inden vagten påbegyndes skal medarbejderen henvende sig i informationen. Vi søger ikke muskelbundter, men ansvarlige medarbejdere, som er i stand til at gå i dialog med de unge og skabe den fornødne respekt.

12 [ ON STAGE FESTIVAL INFORMATION ] TILMELDING Der er online tilmelding gennem se under Aktiviteter og tilbud. Tilmeldingen skal være Ungdomsringen i hænde SENEST mandag den 23. februar 2015 klokken YDERLIGERE OPLYSNINGER Du er velkommen til at kontakte Elsebeth Vestergaaard på tlf eller konsulent Morten Larsen på tlf eller sende en mol@ungdomsringen.dk. [ ]

EVENT 2014. (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk)

EVENT 2014. (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) EVENT 2014 (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) [ ON STAGE FESTIVAL 2014 - INFORMATION ] ON STAGE FESTIVAL 2014 VELKOMMEN PÅ

Læs mere

EVENT 2016 INFORMATION. (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.

EVENT 2016 INFORMATION. (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen. EVENT 2016 INFORMATION (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) (www.ungdomsringen.dk) [ ON STAGE FESTIVAL 2016 - INFORMATION ] ON STAGE FESTIVAL 2016

Læs mere

INFORMATION & TILMELDING

INFORMATION & TILMELDING event 2018 DANS / TEATER / ROLLESPIL / MUSIK / FÆLLESSKAB / KREATIVITET / FEST / LÆRING MINI PLAYBACK / PARKOUR / SPEEDSTACKING / DJ / TRYLLERI / INSPIRATION TIDLIGERE ON STAGE #UngShowOff #Ungeliv UNGDOMSRINGENS

Læs mere

Læs mere om ON STAGE 2011 på www.ungdomsringen.dk

Læs mere om ON STAGE 2011 på www.ungdomsringen.dk 2011 EVENT ON STAGE FESTIVAL 2011 Lørdag den 9. april 2011, kl. 13.00-22.00 Søndag den 10. april 2011, kl. 10.00-15.00 Gribskov Kultursal og Gymnasium, Helsinge Velkommen på scenen - teater, ALL DANCE,

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Ungdomsskolen SOMMERFERIE KATALOG Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Thisted Kommune 6. KLAS BUSTUR TIL DJURS SOMMERLAND 6. KLASSE TIL 18 ÅR Sted: Bustur - plan bliver annonceret på hjemmesiden Tidspunkt:

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

fredag 18. januar Kl. 19.00 01.00 Europas største ungdomsmusikfestival - for klubbands

fredag 18. januar Kl. 19.00 01.00 Europas største ungdomsmusikfestival - for klubbands 2013 EVENT fredag 18. januar Kl. 19.00 01.00 lørdag 19. januar Kl. 11.00 24.00 aalborg Kongres og KUlTUr CenTer GRATIS ADGANG Europas største ungdomsmusikfestival - for klubbands Punk, Rock, Rap og Unplugged

Læs mere

Ungdomsringens musikfestival

Ungdomsringens musikfestival 2015 EVENT Gratis adgang ALKOHOLFRI FESTIVAL Ungdomsringens musikfestival Europas største ungdomsmusikfestival Aalborg Kongres & Kultur Center Fredag den 16. januar 2015, kl. 19.00-01.00 Lørdag den 17.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Den 17. Danske Barbershop Festival

Den 17. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 17. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 13.-14. marts 2010 i København Mød de mange talentfulde og ambitiøse sangerkolleger

Læs mere

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus

Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Indbydelse til: DANMARKSMESTERSKABERNE 2017 I Ceres Arena, Aarhus Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: Holdene skal anmelde deltagere, rytme- og springlister, samt uploade musik

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen VALBY OPEN 2014 23.-24. august i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2014 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 23.-24. AUGUST Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Inspirations pixi. Tween Sing

Inspirations pixi. Tween Sing Inspirations pixi Tween Sing Du sidder med en pixibog der indeholder inspiration til Tween Sing aktiviteter målrettet børn, der går i 3.-6. klasse. Tween Sing kan bruges som en del af en eksisterende klub

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

ungdomsskolehold 2012/13

ungdomsskolehold 2012/13 ungdomsskolehold 2012/13 »VELKOMMEN 2 UngiAarhus præsenterer OMG! Hold 12/13 OMG! er en af Danmarks største musikevents for unge i alderen 14-17 år. Alle ni ungdomsskoleafdelinger i Aarhus er gået sammen

Læs mere

August 2010. Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen. Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole. Find din ungdomsklub på side 6

August 2010. Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen. Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole. Find din ungdomsklub på side 6 Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole August 2010 Efterår 2010 # 2 Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Find din ungdomsklub på side 6 Aalborg

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

14. Danske Barbershop Festival

14. Danske Barbershop Festival Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til 14. Danske Barbershop Festival Barbershop og Showsang Lørdag-søndag den 24.-25. marts 2007 i Hillerød Fællesbillede 2006 Mød de mange talentfulde

Læs mere

Udstyr, kreativitet og pædagogik

Udstyr, kreativitet og pædagogik Rollespilsworkshops Udstyr, kreativitet og pædagogik Den kreative side af rollespil Har du en fritidsklub, et arrangement eller en fødselsdag, der mangler et sjovt, kreativt indslag? Vores workshops inspirerer

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

LI-NING VALBY OPEN 2019

LI-NING VALBY OPEN 2019 LI-NING VALBY OPEN 2019 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 28.-29. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning og stor fest om aftenen, når SAIF

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

August 2010. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen. Find din ungdomsklub på side 6. Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig.

August 2010. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen. Find din ungdomsklub på side 6. Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen August 2010 Efterår 2010 # 4 Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Find din ungdomsklub på side 6 Aalborg Ungdomsskole Velkommen til UngAAlborg

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde

Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde Den 23. april 2016 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer velkommen til

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Rejse refunderes om udgangspunkt kun varende til billigste

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Den 18. Danske Barbershop Festival

Den 18. Danske Barbershop Festival Fællesbillede 2003 Dansk Barbershopforening indbyder vokalgrupper og kor til Den 18. Danske Barbershop Festival Lørdag-søndag den 5.-6. marts 2011 i København Vi holder festival og fejrer Copenhagen Hot

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Forårsstævner DGI Østjylland inviterer til... Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster.

Forårsstævner DGI Østjylland inviterer til... Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster. DGI Østjylland inviterer til... Forårsstævner 2015 Vis hvad I kan og mærk suset foran et stort publikum sammen med masser af andre gymnaster. www.dgi.dk/gymnastik Forårsstævner i DGI Østjylland 2015 Kom

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen

VALBY OPEN oktober i Valbyhallen VALBY OPEN 2016 1.-2. oktober i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2016 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 1.-2. OKTOBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014.

Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. If you can dream it - you can do it Det er med stor glæde og forventning, at Tørring Rideklub inviterer til Breddesamling fredag d. 28. februar- søndag 2. marts 2014. Glæd jer til et fantastisk, målrettet

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Infomøde Kulturhavn Festival Antoine Améaume, Festivalleder

Infomøde Kulturhavn Festival Antoine Améaume, Festivalleder Infomøde Kulturhavn Festival 2019 Antoine Améaume, Festivalleder Hal C, 28. jan.2019 HOLDET BAG FESTIVALEN Antoine Améaume, Festivalleder Festivalkoordinator (Trine Marxen fra d. 1. marts) Ansvarlig for:

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password.

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password. EVENTVEJLEDNING FOLKEMØDET 2015 EVENTVEJLEDNING OPDATERET 30.04.15 TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2015 Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødets sekretariat,

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

kursusprogram forår 2019

kursusprogram forår 2019 kursusprogram forår 2019 Intensivt elev damekursus - 10 dage - ialt 120 timer Få en klippeklar elev hjem efter 10 dages sammenhængende intensivt klippekursus med fokus på dameklip og fønteknikker, dog

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Legende Lette Læreplaner. Børneworkshops med teaterimprovisation, leg og historiefortælling

Legende Lette Læreplaner. Børneworkshops med teaterimprovisation, leg og historiefortælling Legende Lette Læreplaner Børneworkshops med teaterimprovisation, leg og historiefortælling Legende Lette Læreplaner Xeneriet tilbyder børneworkshops, der inddrager drama og historiefortælling i arbejdet

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017 Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne 6. - 7. maj 2017 arrangerer stævnet i samarbejde med Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til at byde jer velkommen i Roskilde

Læs mere

Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune

Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune Vi inviterer alle med interesse for kultur og events, indenfor som frivillig til Aprilfestival 2017. Hvad er Aprilfestival - teater for små og

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08.

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08. HAIR TREND MESSE Mød os på Hair Trend Herning. d. 27 til d. 29. september. Besøg os på stand nr 348 og 334, som er en samlet stand. Vi vil blandt andet præsentere produkter som Diva Macadamia Angel Vi

Læs mere

Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016

Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016 Forbundsmesterskabet 2016 i TeamGym Roskilde Hallerne 7. - 8. maj 2016 arrangerer stævnet i samarbejde med Sammen udvikler vi gymnastikken Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend.

Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Vi har hermed den glæde at invitere jer til skolens forældreweekend. Som led i samarbejdet mellem skole og hjem, finder vi det spændende at møde jer forældre på en anden måde, end kun ved konsultationer

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 Arrangør: Kirkebakkeskolens Forældreforening med stor hjælp fra Skakklubben Evans og Dansk Skoleskak Vejle KIRKEBAKKESKOLEN Kirkebakken

Læs mere

Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia.

Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia. Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia. Januar 2016 Glædeligt nytår til jer alle sammen. Vi glæder os til at møde jer friske og oplagte til skønne timer i Dronen. Overnatning i klubben..fredag 15.januar

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013

Danmarks Gymnastik Forbund. Byder søndag den 19 maj 2013. Kl. 12.50. Velkommen i Odense Idrætspark. Højstrupvej 5, 5200 Odense V. Til SENIOR DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder søndag den 19 maj 2013 Kl. 12.50 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til SENIOR DM 2013 i TeamGym Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne

Læs mere

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med 13. Juni 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 4

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til π GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaber For YNGLINGE/SENIOR 2012 31. marts-1. april 2012 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17.

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17. Velkommen til Zulu The Color Run København! Tak til jer - alle vores mange tusinde nye venner - for at gøre Zulu The Color Run København muligt. Vi har her lavet en race-guide, der giver dig overblik over

Læs mere