Zenz Organics historie er bygget på: Sundhed, bæredygtighed, økologi og naturlighed.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Zenz Organics historie er bygget på: Sundhed, bæredygtighed, økologi og naturlighed."

Transkript

1 Zenz Organic Hair og Zenz Organic Products støtter det voksende krav fra forbrugerne om en sund og bæredygtig livsstil. Vi er den største grønne frisørkæde i de nordiske lande, og vores produkter sælges af 700 forhandlere i hele verden. Vores historie Zenz Organics historie er bygget på: Sundhed, bæredygtighed, økologi og naturlighed. Grundlæggeren af Zenz Organic Products er den danske miljøbevidste frisør, Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Hun startede sin første grønne frisørsalon i Danmark i I dag er Zenz Organic Hairdressing vokset til en kæde bestående af syv bæredygtige grønne frisørsaloner i Københavnsområdet. Allerede under sin tid som frisørelev udviklede Anne-Sophie allergi overfor traditionelle kemiske hårprodukter. For at kunne forsætte inden for frisørfaget og hjælpe andre med det samme problem, begyndte hun at udvikle sundere hårprodukter. I 2008 blev Jørgen Skjødt medejer af Zenz og sammen med Anne-Sophie begyndte de at udvikle konceptet Zenz. I 2010 lancerede Zenz den svanemærkede hår- og stylingserie, Zenz Organic Products. Adskillige produktlinjer som, økologisk Treatment Olie, Botanical Henna Farve, Mineral Make-Up og seneste Sololie og Hudpleje er efterfølgende blevet tilføjet Zenz Organic Products produktportefølje. Anne-Sophie Skjødt Villumsen har vundet adskillige awards for både produkterne og hendes frisørtalent. Hun blev årets frisør ved Danish Beauty Award 2015 og årets Grønne Frisør i 2014 samt Grøn Producer i 2014 til Scandinavian Green Cosmetics Award. Den nuværende Zenz Organic koncept har eksisteret siden Strategien var fra starten at udvikle økologiske og naturlige produkter til brug i Zenz egne saloner. I 2015 begyndte Zenz af samarbejde med distributører og forhandlere og i 2016 blev Zenz franchise koncept lanceret. Zenz bygger på to forretningsben: Zenz Organic Hairdressing o Eksklusive hårsaloner o 7 saloner i København o Franchise saloner i Norge og Danmark o Konceptsaloner i Australien, Island og Færøerne Zenz Organic Products o Eksklusive, miljøvenlige og Allergy Certified certificerede hår og skønhedsprodukter o Sælges gennem ca. 700 forhandlere i 15 lande

2 Vision I Zenz ønsker vi at arbejde hen imod en bedre verden ved at tage ansvar og bidrage til at udvikle en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri. I vores strategi arbejder vi aktivt med 8 af FN's 17 mål for bæredygtig udvikling. Filosofien bag Zenz Organic Products er: o At tilbyde forbrugerne sunde produkter og behandlinger o At skabe den bedste og sundeste professionelle produktlinje o At have maksimal respekt for miljøet Med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi, har Zenz til formål at bidrage til en sundere oplevelse for både forbrugeren og frisøren. Vi tilbyder en komplet allergivenlig produktlinje med alle de produkter, en professionel salon har brug for. Vi har også udviklet Zenz Pure-linjen, der er produkter uden duft og er særligt velegnede til personer med allergi, gravide kvinder, børn og duftfølsomme personer. Med en stigende efterspørgsel efter miljøvenlige og sundere kosmetiske produkter ønsker Zenz at give bevidste forbrugere og frisører et sundere alternativ til de mange skadelige produkter, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi ønsker at tilfredsstille alles behov for skønhed under hensyntagen til sundhed og miljø. Skønhed og sundhed hænger sammen, og vi finder derfor det er naturligt at være grøn, økologisk og bæredygtig.

3 Business & markedssituation Hvorfor investere i Zenz? Vi har en stærk markedsposition i Danmark, hvor flere og flere efterspørger produkter med samme karakteristika som Zenz. Vi har et stærkt og voksende netværk af distributører og forhandlere, og vi har et erfarent team med dokumenteret track record. Vi rejser nu kapital til at øge vores vækst og byder vores kunder og investorer velkommen på vores rejse! Unique Selling Points Zenz har en unik produktportefølje med nogle unique selling points. Vor produkter indeholder ingen skadelige ingredienser (allergivenlige, naturlige, veganske og økologiske), vi lægger vægt på bæredygtighed i produktionen og emballagen, og vores produkter er i Premium segmentet. Vi anvender anerkendte certificeringer og vores produkter anvendes af frisører i hele verden. Vi sikrer vores kunder ved at certificere vores produkter med Svanemærket og/eller Allergy Certified. Derudover samarbejder vi med forskellige forskere, hospitaler og offentlige organisationer. Vi er transparente omkring hvordan, vi arbejder og hvordan vi fremstiller vores produkter og deler gerne vores viden. Et øget salg af vores hår- og skønhedsprodukter driver vores fremtidige vækst På grund af vores grønne / økologiske alternativ er både den nationale og internationale efterspørgsel for Zenz produkter stigende. Markeder i Asien og Europa viser stor interesse og potentiale. Meget store onlineplatforme i Asien startede med at sælge vores produkter i 2017 og salget er allerede godt i gang. Zenz Organics produkter bliver solgt i 15 lande og vi har i øjeblikket distributører og forhandlere i bl.a. Danmark, Norge, Sverige, Belgien, Tyskland, Spanien, Australien, Hong Kong og Kina. Vi har i alt omkring 700 forhandlere af vores produkter rundt om i verden. Derudover kører der for tiden et testprojekt i England sammen med Unilever, hvor Zenz Pure linje bliver solgt sammen med Unilevers brand Neutral på deres E-commerce platform. I Danmark har vi netop startet et samarbejde med et stort internationalt brand, hvor Zenz produkter bliver solgt gennem deres salgskanaler til frisør og saloner. Ydermere er Zenz i dialog med mere en 20 potentielle distributører og forhandlere fra hele verden.

4 Markedet er voksende De typiske Zenz kunder er kvinder med en høj middel til høj indkomst, men i de sidste par år er mænd og folk med generelt fokus på sundhed og bæredygtighed blevet tilføjet Zenz segmentet. Vækstpotentialet for Zenz er stort, og makroudviklingen peger på at flere begynder at foretrække sunde, miljøvenlige produkter. I sidste år annoncerede Grand View Research, at det globale organiske skønhedsmarked skulle nå op på 25,1 milliarder dollar i 2025, da efterspørgslen efter økologisk hudpleje, hårpleje og farvekosmetik får forbrugerne til at søge naturlige og økologiske mærker. Nu viser den nye markedsanalyse, der udgives af at med årlige vækst i organisk skønhed medfører at det globale marked vurderes til at være lige under 22 mia. USD værd i Disse tal tyder på en vækst på 8-10% om året. Det nuværende naturlige og organiske skønhedsmarked anslås at nå op på USD 11 milliarder i 2016, hvilket betyder, at analytikere forventer, at markedets værdi vil fordobles i de næste 8 år. Salg fra fire salgskanaler Zenz Organic salons (Egen ejet og franchise/partner saloner) Klipning og behandlinger, salg af produkter fra Zenz Organic og stylist-opgaver til modelbureauer og arrangementer. Distributør Etablerede distributører, der har kunder (forhandlere) og organisationer til at lancere og sælge Zenzserien til detailforhandlere, saloner og webshops. Forhandlere & Detailhandel Vi har detailforhandlere, der køber vores produkter direkte fra os og sælger til slutkunder. Produktsalg i vores saloner og egen webshop Zenz kunder køber i vores saloner, fra vores webshop og gennem VIP-arrangementer. Vores overordnede strategi er at etablere så mange distributører af vores produkter som muligt uden at give eksklusivitet. Derfor er eksklusive rettigheder kun givet i et begrænset antal og tilfælde (fx i et vist antal år, et bestemt geografisk område eller kundesegment) og kun når distributøren har forpligtet sig til et årligt minimumskøb. Vores distributører og forhandlere køber til deres egne lager og betaler normalt før levering. Derudover betaler distributører og forhandlere også alle transportomkostninger.

5 Markeds position Hovedkonkurrencen er fra en række små nye mærker med begrænset portefølje og med fokus på naturlige og økologiske certificeringer. Vi er i et stærkt konkurrencepræget marked uden reel kontrol med de "grønne" lovprisninger, som konkurrenter hævder for deres produkter. På grund af hård konkurrence og muligheden for parallelimport, sælges der samtidig en række produkter med høj rabat gennem webshops og fysiske butikker. Grøn", "miljøvenlig", "bæredygtige", "sunde" og "uden skadelige ingredienser" er et claims, der anvendes af mange mærker, men kun få - som Zenz - arbejder faktisk med disse claims som grundlæggende værdier i virksomheden og deres produkter. Da efterspørgslen efter faktisk grønne, miljøvenlige og sunde behandlinger / produkter stiger i de kommende år, vil der sandsynligvis være flere konkurrenter, der markedsfører deres produkter ved hjælp af "greenwashing". Men vi tror også på, at der vil være flere konkurrenter, der rent faktisk bruger de samme standarder som Zenz, når de udvikler nye produkter. Zenz har et igangværende udviklingsprojekt for 2018 for at omformulere produktrecepten, så både kvalitet og holdbarhed opretholdes, mens produkterne ved siden af Svanemærke certificeringen kan certificeres i henhold til Cosmos standarder. Zenz har et vindue på 2-5 år for at etablere en solid position på det globale marked. Fremtiden For at nå vores strategiske mål arbejder vi på at øge antallet af distributører og forhandlere, øge dækningsbidraget ved at tage en større del af værdikæden, øge indkøbsvolumen og undgå at give eksklusivitet. Vi ønsker at udvide vores tilstedeværelse og salg på vores nuværende markeder ved at støtte eksisterende distributører og finde nye distributører eller agenter, der dækker andre salgskanaler. På markeder uden nuværende tilstedeværelse ønsker vi at finde distributører med ekspertise og forhandlere, der kan udvikle Zenz brand. I Norden øger vi allerede vores salg direkte til forhandlere og har en god base af forhandlere med et stort potentiale. Udover salget af produkter gennem distributører og forhandlere planlægger vi at åbne 50 nye Zenz- og Zenz Franchise-saloner i de næste 5 år i Norden.

6 For at støtte vores mål for en årlig vækst på 30-50% i løbet af de næste 5 år, vil vi: Udvikle eksisterende markeder Åbn nye markeder Åbn nye Zenz franchise / partner saloner Øge salg direkte til forhandlere For Zenz Organic Products forventer vi på 1-2 års sigt en dækningsgrad på 60%, baseret på købsvolumen og en blanding af salg fra distributører og forhandlere. Vi forventer, at dette kan stige op til 70-75%, når købsvolumen og forhandlerandelen af det samlede salg stiger. I budgettet har vi alene indregnet en dækningsgrad 50% for Zenz Organic Products.

7 Vores team Anne-Sophie Skjødt Villumsen Founder and Partner Anne-Sophie grundlagde Zenz Organic Hairdressing i 1999 og har siden været daglig aktiv i salonerne. Ved at være aktiv som frisør får Anne-Sophie praktisk erfaring med, hvad kunderne ønsker, og hvordan man udvikler de bedste produkter til både frisører og kunder. Anne-Sophie udviklede det svanemærkede Zenz Organic Product, som består af hårpleje, styling, makeup, olier, hudpleje og farver. Hun underviser i at være "grøn frisør" og er en velkendt foredragsholder i branchen. Jørgen Skjødt Managing Partner Medejer af Zenz siden 2008 og sammen med Anne-Sophie grundlægger af Zenz Organic Products. Han har arbejdet med virksomhed og forretningsudvikling i mere end 20 år. Jørgen har stærke kompetencer inden for strategi, regnskab, finansiering, forretningsudvikling, HR-udvikling, koncept- og IT-udvikling. Han har arbejdet som ledelseskonsulent siden 2000 og har endvidere mange års erfaring som iværksætter. Heidi Kauffmann Marketing og dokumentation koordinator Heidi har en kandidat i International Business Communication på fransk og spansk og har arbejdet med salg, markedsføring, PR og markedsføring i den internationale skønhedssektor i de seneste 17 år. Darin Kamal Marketing kommunikation & grafisk design Darin har en bachelor i Interior Design fra 2002 og har i de seneste 12 år arbejdet som grafisk designer, web designer, og marketing manager. Karsten Viborg Salg- og Marketing Karsten studerer International Handle og Marketing og har en bachelor i Sportsmanagement. Han har i flere år arbejdet som fodbold scout.

8 Nick Martin Wikke Finansassistent Nick studerer cand.polit og har en bachelor i Environmental and Natural Resource Economics. I de sidste 3 år har han arbejdet som controller og logistisk assistent. Anna von Arenstorff Salgs- og marketingassistent Anna studerer International Handel og Marketing og er uddannet Markedsføringsøkonom. Karina Olander Kontorassistent Karina arbejder med personaleplanlægning, opfølgning på sygdom, uddannelse, barsel og ad hoc administrativopgaver. Hvordan skal investeringen bruges Investeringen sker til Zenz Owner Holding A / S, som ejer 100% af alle underliggende selskaber. Se venligst organisationsoversigten i bilagene. De to divisioner (Zenz Organic Hairdressing og Zenz Organic Products) vil låne midlerne fra holdingselskabet. Det forventes, at i alt 9 mio. kr. vil blive investeret i forskellige forretningsområder i Der kan i fremtiden opstå et behov for Zenz af rejse flere midler igen. Udvidelse af teamet (DDK 2 mio.) Rekruttering af Sales Manager, Partner Manager og Marketing Project Manager for at styrke vores organisation og supportere strategigennemførelsen. Marketing, branding og PR (DKK 2 mio.): Udvikle og gennemføre aktiviteter på prioriterede markeder, lave kampagner med distributører og udføre kampagner målrettet mod franchise- og partnersegmentet. Dette vil hjælpe Zenz med at øge brandgenkendelse og efterspørgslen efter Zenz-produkter, samt støtte til etablering af franchiseaftaler og partnerskaber.

9 Produkt Informations Management (PIM) (DKK 0,5 mio.): Implementering af PIM-system til forbedring af kvalitet og effektivitet i processer med deling og opdatering af dokumentation og salgs- og marketingmateriale med distributører og forhandlere. Shop-in-shop koncept (DKK 0,5 mio.): Udvikle interiør og salgsmaterialer til støtte for etablering af forhandlere og partnere. Re-design af produkter (DKK 0,5 mio.): Udviklingsprojekt med DermaPharm for at sikre, at produkterne kan blive Cosmos certificeret. Opbygge lager (DKK 2 mio.): Opbyg et større lager med henvisning til forventet stigning i salget. Opret en 6 måneders lager back-up for hurtigere levering til distributører og forhandlere. Udvikle Zenz "farver" (DKK 0,5 mio.): Udskift nuværende produktportefølje for at oprette en Zenz produktportefølje af farver, der anvendes til behandlinger. Leje nye saloner (DKK 1 mio.): Etablere nye partner saloner til at understøtte partnerstrategien.

10 Værdien af Zenz Organic Værdien er baseret på vores dokumenterede resultatopgørelse, vores distributions- og salgsnetværk og skøn for den fremtidige vækstudvikling. Værdien er fastsat som et gennemsnit af 5 års realiseret og budgetteret EBITDA ( ) multipliceret med en faktor 5. Baseret på vores vækst inden for de sidste to år og de aktiviteter, der findes i vores salgskanaler, forventer vi en årlig vækstrate på mellem 30% og 50%. Det forventes, at 10% af det årlige overskud (efter skat og renter) fra 2018 vil blive udbetalt som udbytte til aktionærerne. Ledelsen vil undersøge mulighederne for at notere Zenz på First North børsen eller AktieTorget i For hver investering på DKK 2000 får du en kupon på DKK 400 til vores egen webshop. Risiko Der er altid en risiko forbundet med en investering. Vi mener, at risikoen for en investering i Zenz sænkes fordi: - Vi har været i forretning i mange år, og vi har bevist, at vi kan tjene penge. - Vi har allerede en track record for at være et voksende og solidt firma med et stærkt brand. - Vi kender vores marked, vores kunder, vores produkter og vores salgskanaler. - Vores team har mange års relevant erfaring fra både branchen, salgskanaler og marketing. Egne saloner Styrke Stærkt brand, højt niveau af viden, loyale kunder og løbende tilgang af nye kunder. Erfarne ledere, der driver salonerne, som kender Zenz konceptet. Svaghed Produkter og behandlinger ligger i den høje ende af prisklassen og kan kopieres af andre, hvilket muligvis kan sænke prisen. Risiko Det vurderes, at hovedrisikoen er centreret omkring lederne. Partneren har brug for at drive forretningen ordentligt, bevare medarbejderne og sikre, at kunderne er tilfredse, og at kunderne forbliver loyale Zenzkunder.

11 Sådan sænkes risikoen Stærk opfølgning og ledelsesbistand, løbende udvikling af vores loyalitetsprogrammer, fortsat branding og PR-promotion. Franchise / partner saloner Styrke Et stærkt brand i frisørverdenen i Norden. Komplet salon koncept, der er let at implementere. Et samarbejde med distributør er etableret for, at introducere konceptet til kunder i Norden. Levere produkter med betydelig rabat til Zenz franchise / partnersegmentet. Stærk value proposition og begrænset finansiel risiko for Zenz. Svaghed Konceptet kan kopieres. Partnere kan skade Zenz-brandet, da Zenz ikke har direkte indblik i deres daglige drift. Zenz skal have en organisation, der kan supportere franchisetager og partnere lokalt. Risiko Det vurderes, at hovedrisikoen er etableringen og driften af en central supportorganisation og support af de enkelte markeder. Sådan sænkes risikoen Stærk styring og opfølgning på supportopgaver og opbygning af supportorganisationen efter behov. Produkter Styrke En unik produktserie kombineret med Zenz 'stærke brand. Enkelhed i produktudvikling, markedsføring, produktion, logistik og administration samt Zenz leveringspolitik. Produktion og salg kan skaleres uden væsentlig risiko, da vi ikke behøver at øge lager- og salgsorganisationen forholdsmæssigt med den nuværende opsætning for at understøtte vækst i omsætningen. Svaghed Produkter og værdisættet kan kopieres. Uden for Norden har vi endnu ikke et stærkt distributør- og forhandlernetværk, og Zenz-brand er endnu ikke kendt for forbrugeren. Zenz' værdi-løfte kan være svært at oversætte uden for Norden.

12 Risiko Det vurderes, at den største risiko ligger i at ændre nuværende produktstrategi og leveringspolitik. Den største udfordring ligger i at etablere en go-to-market strategi, der sikrer, at vi støtter branding mod forbrugerne. Derudover er der også en risiko i at sikre produktionskapacitet, betydelige prisstigninger eller ophør af leverandørkontrakten, som kan medføre leveringsproblemer. Sådan sænkes risikoen En etablering og gennemførelse af en grundig go-to-market strategi skal sikre, at distributører og forhandlere kan hjælpe til med opgaven uden væsentlige ændringer i produktstrategi og leveringspolitik. Der skal etableres en A og B plan i forhold til produktionsfaciliteterne og derudover skal der sikres, at der er en lagerbeholdning svarende til 6-9 måneders efterspørgsel. Forsikringen skal tilpasses risikoen. Opsummering af risiko De væsentlige risici kan opsummeres til: - Driften af egne saloner kan kræve en allokering af ledelsesmæssige ressourcer. - Opbygge en organisation, der kan understøtte udviklingen og gennemførelsen af Zenz 2022-strategi. - Langvarigt eller permanent produktionsstop ved Dermapharm kombineret med destruktion af lagerplads. - Zenz-brand bliver kompromitteret i forhold til produkternes generelle funktion eller claims. Det er vores vurdering, at disse risici allerede er eller kan reduceres uden større anstrengelser, men det vurderes, at den største risiko er kompromittering af Zenz-brandet. Styrkelse af PR og Branding vil skabe forøget opmærksom fra medier, konkurrenter og kunder samt fra vores distributører og for forhandlere. Det vil derfor kræve en styrkelse af vores dokumentation af vores claims og brandpromise samt forståelse og oversættelse af disse til nye markeder og segmenter. Derudover betragtes det også som afgørende at få produkterne certificeret i henhold til International Cosmos certificering for økologiske og naturlige ingredienser i løbet af 1-2 år. På grund af den grundlæggende forretningsmodel og under forudsætning af gennemførsel af afbødende aktiviteter anses den samlede finansielle risiko for begrænset.

13 Betingelserne Zenz Owner Holding A/S hvori kapitalen udvides, er etableret i forbindelse kapitaludvidelsen. Selskabet er 100% ejer af de underliggende selskaber i Zenz koncernen. For et overblik over den fulde organisationsstruktur henvises til bilagene på Invesdor. Selskabet har bemyndigelse til at udstede i alt aktier. DKK 1,00 af tegningskursen pr. aktie vil blive registreret som forhøjelse af selskabets aktiekapital. Resten vil blive registreret i selskabets egenkapital som frie reserver. Investorerne skal tiltræde Zenz Owner Holding A/S minoritetsaktionæraftale i forbindelse med investeringen. Ejeraftalen fastlægger hvordan overdragelsen af aktie kan gennemføres. Er der spørgsmål til ovennævnte så kontakt Jørgen Skjødt på mail jsk@zenzorganic.com eller telefon Finansielt Budgettet nedenfor er baseret på vores track record, viden fra vores salgskanaler og forventet vækst baseret på nye markeder og dybere salg på eksisterende markeder. Dette kombineret med etableringen af nye franchise- og partner saloner i de kommende år. Vi kender indtjenings- / omkostningsstrukturen for vores produkter og saloner, hvor meget det koster at drive virksomheden og hvilke marketingkanaler der fungerer for os. Da der ikke har været nogen efterspørgsel fra eksterne partnere eller investorer, er der ikke udarbejdet konsoliderede reviderede regnskaber for 2016 eller tidligere. Selskabet har til hensigt at påbegynde konsolideret rapportering fra 2017 og fremefter. Det vedlagte konsoliderede budget for 2016 er udarbejdet af virksomhedens egen finansafdeling. Column Revenue DKK DKK DKK DKK DKK Revenue growth % 36.6% 38% 51.5% 43.9% Operational costs DKK DKK DKK DKK DKK EBITDA DKK DKK DKK DKK DKK EBITDA % 13.7% 16.2% 17.6% 20.4% 24.2% Forecasted CAGR (forward 4 years) 42.38%

14 Hvordan investerer jeg? For at investere i Zenz Organic skal du først oprette dig som bruger på platformen Invesdor. Hvordan du opretter dig som bruger, kan du se i den guide som var med i nyhedsbrevet Alternativt kan guiden downloades her:

NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON

NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON NATURAL NORDIC STYLE ZENZ KONCEPTSALON Naturlige eller økologisk certificerede ingredienser Hvem vil ikke gerne være sund, bæredygtig og skøn på samme tid? De fleste er efterhånden bekendt med det bæredygtige

Læs mere

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI Med GPS Four har vi en ambitiøs strategi og et stærkt værktøj, som kan sikre, at vi holder fast i retning og mål. Målene i GPS Four er klare: vi vil sætte yderligere fart

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Annette, Janni, Angelina og Louise Salg og markedsføring

Annette, Janni, Angelina og Louise Salg og markedsføring Ugeopgave Efter jeres analyse og beskrivelse af Georg Jensen Damask nuværende situation, skal I komme med et oplæg på hvordan I ser virksomheden udvikle sig de næste 3 år. Dertil skal I udarbejde en konkret

Læs mere

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10 M E R K U R A N D E L S K A S S E T I D S S K R I F T F O R N Y B A N K K U L T U R N R. 2 2 0 1 5 PENSIONSMEDLEMMER FRAVÆLGER FOSSIL ENERGI 14 SÆT OPSPARINGEN I FREMTIDENS BÆREDYGTIGE TEKNOLOGI 18 TEMA:

Læs mere

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet?

Derudover bør du kunne svare på følgende: Hvor vigtigt er det for din målgruppe? Hvornår og hvor ofte oplever målgruppen udfordringen eller behovet? Investor pitch Et investor pitch skiller sig lidt ud fra de andre pitch typer, du kan finde vejledning om her på Rocket Startup, da du med dette pitch, lige som med Pitch Deck, har til formål, at overbevise

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007 First North Meddelelse nr. 01-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med at Athena IT-Group A/S (herefter Athena eller Selskabet

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 3. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18 Selskabsmeddelelse nr. 17a/2018 ÅRSRAPPORT FOR Omsætningen for koncernens fortsættende aktiviteter faldt med 9,2% i lokal valuta til 1.535 mio. DKK (1.714 mio. DKK). Bruttomarginen var 1,0%-point højere

Læs mere

af mellemstore virksomheder Hvad er værdien af din virksomhed?

af mellemstore virksomheder Hvad er værdien af din virksomhed? Hvad tilbyder vi? Processen Hvilke informationer får du? Eksempel på værdiansættelse Værdiansættelse af mellemstore virksomheder SWOT-analyse Indtjeningsmultipler Kontantværdi Følsomhedsananlyse Fortrolighed

Læs mere

Årsrapport 2010/11 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Årsrapport 2010/11 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Årsrapport 2010/11 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2011/12 Hovedpunkter i 2010/11 Den strategiske udvikling er fortsat i overensstemmelse

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Vækst af værdidrevne virksomheder Mange mindre og mellemstore virksomheder har et spændende vækstpotentiale

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til virksomheder der gør en særlig social forskel Vækst af værdidrevne virksomheder Mange mindre og mellemstore virksomheder har et spændende vækstpotentiale

Læs mere

Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015

Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015 Business Angels - Vestor Skanderborg, 29. april 2015 Introduktion Investorready Strategi Pitch CEO match Partners Investor match Forhandling Matchmaking 1 2 3 4 5 6 MÅNED Deal! BA-sekretariat og samarbejdspartner

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

17-05-2010 EKSPORT OG INTERNATIONALISERING

17-05-2010 EKSPORT OG INTERNATIONALISERING 17-05-2010 EKSPORT OG INTERNATIONALISERING 1 17-05-2010 DAGENS PROGRAM Introduktion til Eksport Tyskland + Holland Spredt gruppe med forskellig erfaring Prøv at gøre det praktisk anvendeligt Individuel

Læs mere

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram FORRETNINGSPLAN GUDP. Christian Huus Jensen, COWI

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram FORRETNINGSPLAN GUDP. Christian Huus Jensen, COWI Grønt Udviklings og Demonstrationsprogram FORRETNINGSPLAN GUDP Christian Huus Jensen, COWI Forretningsplan indhold Projektets output A28 (maks1 side) Markedet og kunder A29 (maks½ side) Forretningsgrundlag

Læs mere

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder

Den Sociale Kapitalfond Invest. Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder Den Sociale Kapitalfond Invest Vækstkapital til socialt ansvarlige virksomheder DEN SOCIALE KAPITALFOND INVEST Vores investeringsfokus og bidrag DEN SOCIALE KAPITALFOND INVEST VI FOKUSERER SÆRLIGT PÅ VIRKSOMHEDER

Læs mere

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min.

Eksamen nr. 1. Forberedelsestid: 30 min. Bilag til: HHX Afsætning A Eksamen nr. 1 Forberedelsestid: 30 min. - Se video: Intro - Forbered opgaven - Se video: Eksamen 1 - Diskuter elevens præstation og giv en karakter - Se video: Votering - Konkluder

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING 2012 Generalforsamling 27. marts 2012 DAGSORDEN a) Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. b) Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse,

Læs mere

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.)

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Halvårsrapport januar-juni Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Resultat af primær drift er øget fra 48 mdkk til 57 mdkk (+20 pct.) Overskudsgrad er øget fra 3,8 pct.

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

2. En mere fleksibel løsning der er endnu nemmere at anvende for den enkelte bruger

2. En mere fleksibel løsning der er endnu nemmere at anvende for den enkelte bruger CatMan Solution V3 er klar til at blive rullet ud Vi arbejder hele tiden på mange fronter, for at sikre jer endnu bedre og hurtigere adgang til den viden der kan genereres fra store mængder af data. Lancering

Læs mere

Advice House Mandag den 26. november

Advice House Mandag den 26. november Advice House Mandag den 26. november Procesbeskrivelse Revideret oplæg November 2018 Vision Invester i Trekantområdet er en non-profit forening, der ønsker at skabe vækst og udvikling i Trekantområdet

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

Præsentation den 25. marts 2010

Præsentation den 25. marts 2010 30.04.03 Højgaard Holding Præsentation den 25. marts 2010 MT Højgaard Investormøde 25. marts 2010 Mål og indhold Formålet er: At skabe overblik over MT Højgaards performance At skabe indblik i MT Højgaards

Læs mere

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 2. kvartal 2011/12 Status på GPS Four Forventninger til 2011/12 Hovedpunkter i 2. kvartal 2011/12 Væsentlig

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

GET IN THE GUAVA GEAR. First North Meddelelse. 31. marts 2011

GET IN THE GUAVA GEAR. First North Meddelelse. 31. marts 2011 X GET IN THE GUAVA GEAR Y Z First North Meddelelse 31. marts 2011 København den 31. marts 2011 Guava A/S offentliggør årsrapport for 2009/10 (18 måneder) Positiv EBITDA udvikling sammenholdt med årsrapporten

Læs mere

FEEDING THE FUTURE HVAD KAN DANMARK GØRE? Max Kruse Investment Director, IFU

FEEDING THE FUTURE HVAD KAN DANMARK GØRE? Max Kruse Investment Director, IFU FEEDING THE FUTURE HVAD KAN DANMARK GØRE? Max Kruse Investment Director, IFU 19-09-2014 UDFORDRINGEN 1.000.000.000 2.500.000.000 PAGE 2 HVAD ER IFU? Selvejende statslig investeringsfond, der drives på

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret februar 2013 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 1. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

Alm. Brand En finansiel koncern

Alm. Brand En finansiel koncern Alm. Brand 2018 En finansiel koncern Kort om Alm. Brand Alm. Brand er en dansk, finansiel koncern. Vi driver virksomhed inden for Bank, Forsikring og Pension. Vi tager hånd om vores kunder Vores identitet

Læs mere

KVARTALSREGNSKAB 2. KVARTAL Tilfredsstillende udvikling i vækst og indtjening. 50,4 % organisk vækst i omsætningen

KVARTALSREGNSKAB 2. KVARTAL Tilfredsstillende udvikling i vækst og indtjening. 50,4 % organisk vækst i omsætningen First North Meddelelse nr. 9, 28. August 2007 2. KVARTAL 2007 KVARTALSREGNSKAB Tilfredsstillende udvikling i vækst og indtjening 50,4 % organisk vækst i omsætningen Resume Enalyzer A/S ureviderede perioderegnskab

Læs mere

FORLØB AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HAPPY HELPER A/S

FORLØB AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HAPPY HELPER A/S Mandag den.10 december 2018 FORLØB AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HAPPY HELPER A/S HAPPY HELPER A/S - Selskabsmeddelelse nr. 14-2018 afholdt den 10. december 2018 ordinær generalforsamling med dagsorden

Læs mere

10 gode råd om. Strategisk salg

10 gode råd om. Strategisk salg 10 gode råd om Strategisk salg Strategisk salg - Vejen til bedre kundeløsninger Denne E-bog er tænkt som et inspirationsværktøj til at få en overordnet indsigt i fagområdet strategisk salg. For at få det

Læs mere

Aktiebrev : Bet at home.com AG:

Aktiebrev : Bet at home.com AG: Aktiebrev 3 2014: Som jeg har nævnt flere gange på det sidste, så er de nuværende aktiemarkeder ikke præget af en masse flotte tilbud og man skal nærmest lede efter nålen i en høstak for at finde investeringer

Læs mere

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa Danish Farmers Abroad Aller Aqua har på få år skabt en global virksomhed med eksport til 70 lande kloden rundt samt produktion i bl.a. DK, Ægypten og Kina Hvordan gør man det? 9. Januar 2017 Niels Lundgaard

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE 2014 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Stigende omsætning Positivt resultat Investeringer Omsætning Esoft systems a/s, der omfatter alle aktiviteter i gruppen, har i perioden

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret 29. februar 2012 Indhold Kære aktionær Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse

Læs mere

Generalforsamling vedr marts 2019

Generalforsamling vedr marts 2019 Generalforsamling vedr. 2018 12. marts 2019 Velkommen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år 3. Fremlæggelse af årsregnskabet for 2018 samt beslutning om

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 25. marts 2015 I 1 Generalforsamling 2015 25. marts 2015 I 2 Koncernstruktur 25. marts 2015 I 3 Hovedbudskaber Strategisk retning skal accelerere værdiskabelsen NKT s aktive ejerskab styrket Nilfisk -

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2017

First North Meddelelse nr august 2017 First North Meddelelse nr. 93 18. august 2017 Halvårsmeddelelse for 2017 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2017 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Opgave 1. Indledning. Metode. Matas vision

Opgave 1. Indledning. Metode. Matas vision Opgave 1 Indledning Som et led i Matas fortsatte vækst har bestyrelsen besluttet at udvikle et nyt forretningsområde. Matas nyudviklede forretningsområde vil tage udgangspunkt i en omfattende salgsstrategi,

Læs mere

SALGSSUCCES I UDLANDET

SALGSSUCCES I UDLANDET SALGSSUCCES I UDLANDET Præsenteret af : Peter Rosenkrands Adm. direktør Onsdag 14. november 2012 Slide 1 NØGLETAL Placering: Etableret: 1959 Ejerskab: Ansatte: 29 Produktion: Præstø, 85 km syd for København

Læs mere

Rådgiverkatalog LEADGENERERING

Rådgiverkatalog LEADGENERERING Rådgiverkatalog Vælg én rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp inden for bl.a. leadgenerering, mødebooking og salg, kommunikation, branding, PR og sociale medier, video og online markedsføring.

Læs mere

Pressemøde Årsresultat 2006

Pressemøde Årsresultat 2006 Pressemøde Årsresultat 2006 Stine Bosse, Koncernchef Morten Hübbe, Koncernfinansdirektør 28. februar 2007 1 Højdepunkter - Året 2006 34 % vækst i årets resultat inkl. ophørte og frasolgte akt. før skat

Læs mere

Forretningsplan. for. No Addiction

Forretningsplan. for. No Addiction Forretningsplan for No Addiction Virksomheden Virksomhedens navn No Addiction Startdato 01-06-2010 Kontaktinformation Virksomhedsnavn: No Addiction Adresse: Peter Fabers Gade 32 Postnummer: 2200 By: København

Læs mere

Konceptualisering af forretningsmodellen. Eksempler på spørgsmål til forretningsmodellen

Konceptualisering af forretningsmodellen. Eksempler på spørgsmål til forretningsmodellen Konceptualisering af forretningsmodellen Eksempler på spørgsmål til forretningsmodellen Hvilke kerneressourcer er fundamentet for vores forretningsmodel? Fra hvilke kerneressourcer udgår vores nøgleaktiviteter?

Læs mere

50% steg årets resultat ÅRET

50% steg årets resultat ÅRET 50% steg årets resultat ÅRET 2009 2010 2 Året 2009 2010 FORORD VÆKST ØGET EFFEKTIVITET FORBEDRET INDTJENING Med GPS Four-strategien har Ambu opnået mere fokus, retning og hastighed, og vi vil arbejde målrettet

Læs mere

Maj Invest Equity - Værdiskabelse i Private Equity. Erik Holm

Maj Invest Equity - Værdiskabelse i Private Equity. Erik Holm Maj Invest Equity - Værdiskabelse i Private Equity Erik Holm De mange myter om kapitalfonde Myter De er skadelige for beskæftigelsen (samfundet) De er meget lukkede De skaber kun værdi med låneteknik De

Læs mere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Henriette Kahré Freris Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 21. maj 2013 Henriette Kahré Freris Virksomhedskonsulent speciale

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2014

First North Meddelelse nr august 2014 First North Meddelelse nr. 76 21. august 2014 Halvårsmeddelelse for 2014 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2014 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

BØRSNOTERING. vokser. har en værdi på mindst DKK 40 mio. kan se en fordel i at ha adgang til yderligere kapital til fremtidig vækst

BØRSNOTERING. vokser. har en værdi på mindst DKK 40 mio. kan se en fordel i at ha adgang til yderligere kapital til fremtidig vækst 2 BØRSNOTERING Børsnotering for små og mellemstore virksomheder er igen blevet muligt i Danmark. Børsnotering kan være særdeles fordelagtigt for virksomheder, der vokser har et kapitalbehov på mindst DKK

Læs mere

Alm. Brand En finansiel koncern

Alm. Brand En finansiel koncern Alm. Brand 2017 En finansiel koncern Kort om Alm. Brand Alm. Brand er en dansk, finansiel koncern. Vi driver virksomhed inden for Bank, Forsikring og Pension. Vi tager hånd om vores kunder Vores værdier

Læs mere

Auriga som investering

Auriga som investering Auriga som investering Medlemsarrangement Dansk Aktionærforening Nordjylland 26. maj 2014 V/ Lene Faurskov, Manager, Investor Relations Helping you grow Udsagn om fremtidige forhold Denne præsentation

Læs mere

Den Nordiske Børs Aktionæraften Radisson SAS Scandinavia Hotel 4. juni 2008

Den Nordiske Børs Aktionæraften Radisson SAS Scandinavia Hotel 4. juni 2008 Den Nordiske Børs Aktionæraften Radisson SAS Scandinavia Hotel 4. juni 2008 Agenda 1) Hvem er Victoria Properties? 2) Hvorfor Tyskland? 3) Sådan arbejder Victoria Properties 4) Hvad vil Victoria Properties?

Læs mere

Introduktion til vores nye 2021-strategi

Introduktion til vores nye 2021-strategi Introduktion til vores nye 2021-strategi Indhold Introduktion 1 Vejen mod 2021 Vores udgangspunkt 3 Syv spor Sådan når vi vores mål 2 For enden af vejen Vores målsætninger 4 Ballast til rejsen Kapitaludvidelse

Læs mere

Mere værdi til aktionærerne 19. september 2013

Mere værdi til aktionærerne 19. september 2013 Mere værdi til aktionærerne 19. september 2013 Helping you grow Ejerstruktur Auriga Industries A/S: Børsnoteret MidCap-selskab Cheminova A/S: 100% ejet driftsselskab Markedsværdi: Ca. DKK 5,2 mia. ved

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2019

First North Meddelelse nr august 2019 First North Meddelelse nr. 111 16. august 2019 Offentliggørelse af halvårsmeddelelse for 2019 Bestyrelsen for Wirtek a/s har i dag behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2019 for Wirtek

Læs mere

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe:

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe: Virksomhedsprofil Fur Bryghus ApS er et dansk mikrobryggeri som blev grundlagt d. 30. september 2004. Virksomheden er ejet af familien Fog og blev også grundlagt af denne. Virksomheden startede i 2004

Læs mere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere

Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Typiske udfordringer, når mindre virksomheder skal i gang med at eksportere Henriette Kahré Freris Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 16. september 2013 Danmark s udfordring Pct 16 14 12 10 8 6

Læs mere

Vækstmuligheder blandt mindre fødevareproducenter i landdistrikterne via digitale løsninger - Eksemplet The Food Assembly

Vækstmuligheder blandt mindre fødevareproducenter i landdistrikterne via digitale løsninger - Eksemplet The Food Assembly Vækstmuligheder blandt mindre fødevareproducenter i landdistrikterne via digitale løsninger - Eksemplet The Food Assembly Tomas Vedsmand Partner PhD GEMBA Innovation 2 Indhold 1. Afsættet: Fødevareproduktion

Læs mere

Introduktion til kapitalfremskaffelse

Introduktion til kapitalfremskaffelse Introduktion til kapitalfremskaffelse 17-4-2018 Dagens program Hvorfor ekstern kapital? Kilder til kapital Hvad lægges investor vægt på? Værdisætning Aftalegrundlaget Spørgsmål og diskussion Investering

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2016

First North Meddelelse nr august 2016 First North Meddelelse nr. 87 19. august 2016 Halvårsmeddelelse for 2016 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2016 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Internationale partnerskaber skaber salg!

Internationale partnerskaber skaber salg! Internationale partnerskaber skaber salg! GLOBAL BUSINESS DAY 12.JUNI 2009 Anna Marie Dyhr Ulrich Hvorfor er virksomhedens valg af agenter og distributører ofte præget af tilfældigheder?? TYPISKE SITUATIONER:

Læs mere

Capinordic A/S erhverver Nordisk Fondservice AB - den hurtigst voksende svenske forvalter af fondförsäkringer

Capinordic A/S erhverver Nordisk Fondservice AB - den hurtigst voksende svenske forvalter af fondförsäkringer Capinordic A/S Strandvejen 58 Box 69 DK-2900 Hellerup Tlf +45 8816 3000 Fax +45 8816 3003 CVR nr. 13255342 nr. 13/2007 info@capinordic.com www.capinordic.com Den 7. maj 2007 Capinordic A/S erhverver Nordisk

Læs mere

TimeLog A/S IT-Virksomheden der pludseligt blev international. Søren Lund Adm. Direktør TimeLog A/S

TimeLog A/S IT-Virksomheden der pludseligt blev international. Søren Lund Adm. Direktør TimeLog A/S TimeLog A/S IT-Virksomheden der pludseligt blev international Søren Lund Adm. Direktør TimeLog A/S Jeg vil fortælle om 1. TimeLog A/S 2. Internationalisering via Google POC 3. GazelleGrowth 4. Internationalisering

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH-MEDDELELSE NR. 64-06.08-2013 Halvårsmeddelelse esoft systems a/s esoft systems

esoft systems FIRST NORTH-MEDDELELSE NR. 64-06.08-2013 Halvårsmeddelelse esoft systems a/s esoft systems - 06.08-2013 esoft systems Halvårsmeddelelse esoft systems a/s 2013 2 HALVÅRSMEDDELELSE 2013 Omsætning Resultat Investeringer Omsætning Esoft systems a/s, der omfatter alle aktiviteter i gruppen, har i

Læs mere

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation

ATHENA IT-GROUP A/S. Virksomhedspræsentation ATHENA IT-GROUP A/S Virksomhedspræsentation Historie Athena IT-Group A/S blev grundlagt i 1995 I 2000 købte virksomheden firmaet Just R Data ApS og startede dermed sine IT-aktiviteter I byggebranchen.

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre

International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre International e-handel Intentioner er godt, handling er bedre Oktober 2014 Analysens indhold 1. Hovedkonklusioner 3 2. Introduktion til analysen 5 3. Markedet 9 4. Vækststrategier 12 5. Markedsudvikling

Læs mere

Værditilvækster - Hvilke behov har de?

Værditilvækster - Hvilke behov har de? Værditilvækster - Hvilke behov har de? Fra lead user interviews VirksomhedsRådgivning Kunden oplever et hul i DLBR s ydelser : - Indsigt i virksomhedsforhold gerne fra andre brancher - Kobling af status

Læs mere

Når din iværksætterdrøm skal gøres til virkelighed

Når din iværksætterdrøm skal gøres til virkelighed Når din iværksætterdrøm skal gøres til virkelighed Steen Bielefeldt Iværksætter konsulent Sønderborg Iværksætter Service Sønderborg Iværksætter Service, Erhvervskonsulent 3 år Brandt Nordic A/S, Produkt-/marketingchef

Læs mere

Boconcept Holding A/S

Boconcept Holding A/S Boconcept Holding A/S Fair value: 323 DKK Markedsværdi: 170 DKK Upside: 94 % Indhold Om:... 3 Facts:... 3 Forretningsmodel:... 4 Omsætning:... 5 Same store sales growth:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Læs mere

af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008

af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008 Partnerkapital finansiering af din vækstvirksomhed Finansieringsdag 08 Penge til vækst 3. oktober 2008 Om Vækstfonden Vækstfonden har et kapitalgrundlag på over 2 mia. kroner og er et af de største ventureselskaber

Læs mere

FORRETNINGSUDVIKLING. Regionalt medlemsmøde Korsør, 14. marts 2013

FORRETNINGSUDVIKLING. Regionalt medlemsmøde Korsør, 14. marts 2013 FORRETNINGSUDVIKLING Regionalt medlemsmøde Korsør, 14. marts 2013 INDHOLD Strategiske udfordringer Forretningsudvikling Mulige løsninger Praktisk eksempel Strategikort Og hvad så nu? 2 HVAD ER PROBLEMET?

Læs mere

Exiqon har konstant øget deres omsætning lige siden deres børsnotering med høje vækstrater. De seneste tre år har deres vækstrater kun været omkring

Exiqon har konstant øget deres omsætning lige siden deres børsnotering med høje vækstrater. De seneste tre år har deres vækstrater kun været omkring Exiqon A/S Exiqon er et dansk Life Science selskab der sælger analyser, reagenser og andre materialer til forskningsbrug rettet mod pharma selskaber og universiteter. Jeg har fulgt Exiqon længere over

Læs mere

Sæt fart i din forretning - NU. Hvem møder jeg på min vej

Sæt fart i din forretning - NU. Hvem møder jeg på min vej Sæt fart i din forretning - NU Hvem møder jeg på min vej Jens Neustrup Simonsen FREMDRIFT A/S Strategic Management MBA Forretnings innovation MBA Top Governance uddannelse Business Psychology MBA pre MBA

Læs mere

Muligheder og kriterier for Business Angels- og Venture finansiering Vækstfonden, Søren Steen Rasmussen, Partner

Muligheder og kriterier for Business Angels- og Venture finansiering Vækstfonden, Søren Steen Rasmussen, Partner Muligheder og kriterier for Business Angels- og Venture finansiering Vækstfonden, Søren Steen Rasmussen, Partner November, 2010 10. november 2010 / side 1 Oversigt over Vækstfonden Vækstfonden er etableret

Læs mere

Bloggigant køber Mascha Vangs millionvirksomhed: Blognetværket Blogly bliver en del af Bloggers Delight

Bloggigant køber Mascha Vangs millionvirksomhed: Blognetværket Blogly bliver en del af Bloggers Delight Pressemeddelelse København, d. 9.11.2017 Bloggigant køber Mascha Vangs millionvirksomhed: Blognetværket Blogly bliver en del af Bloggers Delight Efter to år med stor vækst er Blogly, som hidtil har været

Læs mere

EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE

EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE - ALLE TALER OM DET, FÅ GØR NOGET VED DET IMENS DU KONCENTRERER DIG OM DIN VIRKSOMHED, FINDER VI DET 100 % RIGTIGE MATCH TIL DIG AGENDA MATCH-ONLINE A/S ALT STARTER MED

Læs mere

Bestyrelsesarbejde og værdiskabelse

Bestyrelsesarbejde og værdiskabelse Bestyrelsesarbejde og værdiskabelse Jeppe Christiansen Adm. direktør 10. oktober 2014 Maj Invest Vores forretningsmodel er global Get the big picture right Økonomiske fundamentals vinder Langsigtede investeringer

Læs mere

DCH International Eksport af dansk knowhow

DCH International Eksport af dansk knowhow DCH International Eksport af dansk knowhow 364,4 DCH International Synergihuset Dannevirkevej 6 7000 Fredericia Danmark T: +45 64 81 26 00 F: +45 64 81 26 01 E: mail@dchi.dk W: dchi.dk CVR: 26088577 302,7

Læs mere

Royal Greenland A/S Årsrapport 2012/13

Royal Greenland A/S Årsrapport 2012/13 Royal Greenland A/S Årsrapport 2012/13 Generalforsamling, Nuuk 10. februar 2014 CEO Mikael Thinghuus Årets resultat Omsætningsfremgang trods lavere rejekvoter Resultatopgørelse 2010/11 2011/12 2012/13

Læs mere

I 1. kvartal 2019 opnår Konsolidator vækst i omsætning på 61% og vækst i ARR på 71% i forhold til 1. kvartal 2018

I 1. kvartal 2019 opnår Konsolidator vækst i omsætning på 61% og vækst i ARR på 71% i forhold til 1. kvartal 2018 I 1. kvartal 2019 opnår Konsolidator vækst i omsætning på 61% og vækst i ARR på 71% i forhold til 1. kvartal 2018 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar til 31. marts 2019 Highlights Omsætning i 1.

Læs mere

Periodemeddelelse for 3. kvartal 2015 Columbus leverer omsætningsvækst på 28% og forbedrer EBITDA 1 med 12%

Periodemeddelelse for 3. kvartal 2015 Columbus leverer omsætningsvækst på 28% og forbedrer EBITDA 1 med 12% Meddelelse nr. 23/2015 Periodemeddelelse for 3. kvartal 2015 Columbus leverer omsætningsvækst på 28% og forbedrer EBITDA 1 med 12% I overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskabers afgivelse

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement - Specialemodul - Emnekatalog Ikrafttrædelse: 1. december 2018 Indhold 1. Valgfrit fagelement

Læs mere

"Axcels mission er at udvikle virksomheder, så de bliver stærke og værdifulde for nye ejere og skaber et attraktivt afkast til Axcels investorer"

Axcels mission er at udvikle virksomheder, så de bliver stærke og værdifulde for nye ejere og skaber et attraktivt afkast til Axcels investorer Axcel som en del af oplevelsesøkonomien? Joachim Sperling CKO, 7. juni 2011 Axcels grundidé "Axcels mission er at udvikle virksomheder, så de bliver stærke og værdifulde for nye ejere og skaber et attraktivt

Læs mere

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014 Columbus fortsætter indtjeningsfremgang med en vækst i EBITDA 1 på 69% og fastholder forventningerne til året.

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014 Columbus fortsætter indtjeningsfremgang med en vækst i EBITDA 1 på 69% og fastholder forventningerne til året. Meddelelse nr. 13/2014 Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014 Columbus fortsætter indtjeningsfremgang med en vækst i EBITDA 1 på 69% og fastholder forventningerne til året. I overensstemmelse med reglerne

Læs mere

Bilag 1. Potentielt marked

Bilag 1. Potentielt marked Bilag 1 Potentielt marked Hvis man ser på samfundsudviklingen, kan man finde flere og flere digitale online værktøjer. Disse bruges både i forhold projektstyring, kundedatabaser m.m., f.eks. Basecamp.

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

ØKONOMI. Årets resultat 2. JYSK i europæisk top 10 3. Balancens aktivside 4. Balancens passivside 5. Mål 6. Balanced scorecard 7

ØKONOMI. Årets resultat 2. JYSK i europæisk top 10 3. Balancens aktivside 4. Balancens passivside 5. Mål 6. Balanced scorecard 7 ØKONOMI Årets resultat 2 JYSK i europæisk top 10 3 Balancens aktivside 4 Balancens passivside 5 Oms 3,9b Mål 6 Balanced scorecard 7 Udvikling i omsætning 8 Butiksudvikling: koncern 9 Butiksudvikling: JYSK

Læs mere

Eksport skaber optimisme

Eksport skaber optimisme Januar 2013 Eksport skaber optimisme Af chefkonsulent Marie Gad, MSh@di.dk De mindre og mellemstore virksomheder, der er på eksport markederne, tror på fremgang i 2013. Men hvis flere virksomheder skal

Læs mere