50% steg årets resultat ÅRET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "50% steg årets resultat ÅRET"

Transkript

1 50% steg årets resultat ÅRET

2 2 Året FORORD VÆKST ØGET EFFEKTIVITET FORBEDRET INDTJENING Med GPS Four-strategien har Ambu opnået mere fokus, retning og hastighed, og vi vil arbejde målrettet på at gennemføre vores ambitiøse mål for år to i strategi perioden, hvor vores plan High Five skal sikre den rette energi, fokusering og eksekvering.

3 GODT PÅ VEJ MOD NYE MÅL I oktober 2009 lød startskuddet for Ambu s nye strategi for de kommende fire år. Vi har kaldt strategien GPS Four, og den skal sikre os en position som global leder inden for innovative engangsprodukter til hospitaler og redningstjenester og sikre, at vi opnår en signifikant højere omsætning, en bedre indtjening og en mere effektiv drift. Vi har nu afsluttet det første år af GPS Four, og vi er meget tilfredse med, hvad vi har nået. Der er blevet lanceret en række nye, differentierede produkter, som medvirker til at styrke vores position hos kunderne. Der er samtidig ansat flere i vores udviklingsafdelinger i Danmark, Malaysia og Kina, så vi kan sætte mere fart på udviklingen af nye produkter. I løbet af året har vi yderligere styrket vores salgsorganisationer i både USA og Europa, og det er en væsentlig årsag til, at vi har vundet markedsandele og styrket vores markedsposition på hovedmarkederne. For at optimere vores produktion og hermed øge vores konkurrenceevne har vi besluttet at flytte hele elektrodeproduktionen fra Ølstykke til nye produktionsfaciliteter i Malaysia. Udflytnin- gen blev indledt i oktober 2009, og vi har gennemført den første fase med det forventede resultat. De næste faser er godt i gang, og vi forventer, at hele produktionen i Danmark vil være flyttet i løbet af Vi har i det forløbne år også investeret kraftigt i udbygning af vores IT-systemer. Velfungerende, globale IT-systemer er en forudsætning for at drive Ambu tilstrækkeligt effektivt og skabe yderligere vækst med relativt lavere omkostninger. Nu er vi klar til at tage fat på andet år af GPS Four. Det gør vi med udgangspunkt i en plan, som vi internt kalder High Five. Med High Five skal vi runde 1 mia. kr. i omsætning, øge omsætningen af nye produkter og styrke indtjeningen yderligere. Lars Marcher Administrerende direktør 1 mia. Omsætning High Five mål 2011 Styrket indtjening High Five mål 2011

4 4 Året RESULTATER BEDRE ØKONOMISKE RESULTATER Effekten af de mange forbedringer i Ambu er fortsat økonomisk fremgang. Omsætningen steg i 2009 /10 med 7%, og det er over markedsvæksten. Samtidig steg resultatet af den primære drift med 53% fra 76 mio. kr. til 116 mio. kr., mens årets resultat steg med 50% fra 56 mio. kr. til 84 mio. kr. Det er Ambu's mål at opnå både en højere omsætning og en bedre indtjening. Det lykkedes at tage et skridt i den retning i det forløbne år, og forbedringen af de økonomiske resultater kan blandt andet tilskrives et mere fokuseret salg og en mere effektiv produktion. Danmark 15% Kina 50% Malaysia 30% Insource 5% Der er i løbet af det seneste års tid sket store ændringer inden for salgsområdet. Vi har etableret større salgsregioner, og der er høstet en række synlige gevinster. Konkret er resultaterne blandt andet en betydelig vækst i USA og fortsat større markedsandele på de væsentligste markeder. Vi har opnået vækst i alle regioner og på alle markeder. Over det seneste år er hovedparten af den hidtidige produktion af elektroder i Ølstykke, Danmark, blevet afviklet og flyttet til Malaysia. Ca. 85% af Ambu's produktion foregår nu uden for Danmark, og den resterende del vil være flyttet i løbet af det kommende år. Det betyder, at Ambu fuldt ud kan udnytte fordelene ved at producere i lande med et lavere omkostningsniveau end i Danmark. Samtidig arbejdes der løbende med at optimere produktionen på alle fabrikker.

5 53% 7% steg resultat af vækst i omsætningen primær drift 50% steg årets resultat Årets resultat 2009/10 steg med 50% fra 56 mio. kr. til 84 mio. kr.

6 6 Året MARKEDER OG SALG USA 32% EUROPA 60% RESTEN AF VERDEN 8% procent af omsætning

7 STOR FREMGANG I USA Det amerikanske marked er verdens største aftager af medicotekniske produkter og er derfor meget vigtigt for Ambu. Ambu har over de seneste år arbejdet målrettet på at styrke sin position på det amerikanske marked. Hele vores amerikanske organisation er blevet styrket, og der er ansat flere sælgere. Desuden fokuserer vi på at lancere produkter, der er stor efterspørgsel efter på det amerikanske marked. Den investering begynder nu for alvor at give de ønskede resultater. Med tocifrede vækstrater er Ambu s position blevet væsentlig forbedret, og vi har et godt grundlag for at skabe yderligere vækst. Salgsstyrken i USA fokuserer især på kunder med et betydeligt potentiale herunder hospitalernes indkøbssammenslutninger for at sikre øget vækst med de eksisterende salgsressourcer. Ambu har i det forløbne år vundet nye kontrakter i USA. Vedtagelsen af sundhedsreformen i USA betyder, at væsentligt flere amerikanere på sigt får dækket deres sundhedsomkostninger, og forbruget af sundhedsydelser forventes at stige. Ambu forventer, at sundhedsreformen i praksis vil medføre øgede afsætningsmuligheder for de virksomheder, der kan tilbyde innovative engangsprodukter til konkurrencedygtige priser. Ambu forventer også, at der vil blive øget fokus på diagnostik for at sikre en hurtigere og mere effektiv behandling. Denne udvikling vurderes at være til Ambu's fordel.

8 8 Året INNOVATION 30% af omsætningen i 2013 skal komme fra nye produkter, dvs. produkter lanceret efter 1. oktober 2009.

9 NYE PRODUKTER SKABER VÆKST Det er et centralt led i Ambu s strategi at lancere væsentligt flere nye og innovative produkter det er nødvendigt for at opnå den ønskede vækst. Ambu har i det forløbne år lanceret en række nye, spændende produkter og har samtidig styrket sin pipeline. Der er sket og sker væsentlige ændringer på udviklingsområdet i Ambu for at øge vores innovationsevne: Vi har styrket og strømlinet vores produktudvikling og er i gang med at opbygge en global udviklingsorganisation. I Danmark koncentrerer vi os nu om at skabe nye produktplatforme. Udviklingsafdelingerne i udlandet vil fremover dels have ansvar for at videreudvikle de produkter, som produceres i henholdsvis Kina og Malaysia, dels samarbejde med det danske innovationscenter om nye platforms-projekter. Vi effektiviserer løbende processer og procedurer for at sikre en hurtigere og mere effektiv udviklingsproces og reducere vores omkostninger til produktion for både nye og eksisterende produkter. Vi lægger endnu større vægt på at udvikle nye produktplatforme. Eksempler på produktplatforme er larynx-maske-platformen og ascope-platformen. Vi videreudvikler løbende vores eksisterende produktfamilier. Endelig går vi målrettet efter at insource produkter, der supplerer vores nuværende produktlinjer. Ambu har i det forløbne år nået de milepæle, som var fastsat på udviklingsområdet for det første år af GPS Four. Resultatet er, at vi har fokuseret og effektiviseret vores udviklingsaktiviteter og ikke mindst lanceret flere nye produkter samt opbygget en stærk pipeline.

10 10 Året PRODUKTION ØGET EFFEKTIVITET STYRKER AMBU S KONKURRENCEEVNE Optimering og effektivisering på tværs af Ambu har stået højt på dagsordenen i det forløbne år. Det har ført til flytning af produktion fra Danmark til Malaysia, implementering af nye IT-systemer, styrkelse af supply chain og effektiviseringsprojekter på Ambu's fabrikker i Asien. Over det seneste år har vi arbejdet målrettet på at skabe mere effektive processer i alle dele af Ambu. Det er betingelsen for at forbedre vores konkurrenceevne. Vi har nu flyttet stort set hele vores produktion til Asien, og det betyder, at vi kan fastholde konkurrencedygtige priser på Ambu s produkter. Samtidig med flytningen af produktionen arbejder vi med såkaldte Lean-programmer på alle vores fabrikker, og de har resulteret i forbedret effektivitet og output. IT spiller en afgørende rolle for infrastruktur og drift i en global virksomhed, og vi har implementeret en række nye fælles IT-systemer. Det drejer sig blandt andet om et nyt forecastingsystem, der skal sikre bedre prognosticering af salget samt en bedre produktions- og lagerstyring, et nyt fælles ERP-system og et nyt Product Life Cycle Management System PLM-system der skal være med til at øge effektiviteten i den globale udviklingsfunktion samt sikre en let tilgængelig produktdokumentation. Disse projekter er lykkedes med meget tilfredsstillende resultater produktionsomkostningerne er blevet reduceret, effektiviteten øget, og fundamentet for de kommende år er styrket.

11 DANMARK INNOVATION Øget effektivitet Nye IT-systemer Forecasting Lean produktion Forretningssystemer KINA MALAYSIA PRODUKTION INNOVATION

12 12 Året GPS FOUR BUSINESS STRATEGY RETNINGEN ER KLAR De sidste år har budt på en øget konkurrence inden for Ambu's forretningsområder. Markedsdeltagerne har fokus på at vinde markedsandele, og priskonkurrencen er intens. Derfor er evnen til innovation og evnen til at tilpasse sig de enkelte markeders behov afgørende for at kunne udnytte de nye muligheder, der opstår. Ambu har som mål at udnytte nye muligheder men vi ved også, at det kræver en veldefineret strategi og en sikker eksekvering af den. Og hele virksomheden skal have en fælles forståelse og en fælles retning for alle aktiviteter. Derfor er det vigtigt at kommunikere klart om, hvor Ambu skal hen, og hvordan målene skal nås. Det har vi gjort med GPS Four, og det første år i strategiperioden har bekræftet os i, at det giver de forventede resultater at gennemføre strategien. For det andet år i strategiperioden er der fastlagt en specifik plan, som kaldes High Five. Planen indeholder fem overordnede målsætninger, som fremgår overfor.

13 Ambu vil via en fokuseret salgsindsats fortsætte med at vinde markedsandele og i 2010/11 nå en omsætning i niveauet 1 mia. kr. Ambu vil se resultaterne af øget fokus på innovation, og målsætningen er, at 10% af omsætningen i 2010/11 vil komme fra nye produkter og platforme lanceret siden 1. oktober 2009 Ambu vil effektivisere organisationen generelt samt opnå bedre kritisk masse og dermed yderligere forbedre sin EBIT-margin til i overkanten af 13,5% Ambu vil med størstedelen af sit produktionsapparat i Asien opnå omkostningsfordele og derved sikre grundlag for at forbedre indtjeningen Ambu vil udnytte det potentiale, der er ved at være en global organisation. Vi vil udvikle vores medarbejdere, gennemføre målrettede ledelsesprogrammer og tage det første skridt mod at implementere et globalt HR-system. Fokus Fælles retning Eksekvering

14 Forventning 2011 Mål mia. Omsætning i niveauet 1 mia. kr. Global leder inden for innovative engangsprodukter til hospitaler og redningstjenester 10% 10% af omsætning kommer fra nye produkter Signifikant højere omsætning 13,5% EBIT-margin i overkanten af 13,5% (før særlige poster) 15% Stigende EBIT-margin op imod 15% 130 mio. Resultat før skat på ca. 130 mio. kr. (før særlige poster) Effektiv drift og nedbringelse af arbejdskapital mio. Frit cash flow på mio. kr. Årsrapport 2009/10 kan downloades på GPS FOUR Business Strategy Download brochure på ambu.com Læs mere om vores strategi i vores folder

15 HOVED- OG NØGLETAL Mio. kr. 2005/ / / / /10 Hovedtal Omsætning EBITDA før særlige poster Primær drift (EBIT) før særlige poster Primær drift (EBIT) Finansielle poster, netto Resultat før skat (PBT) Årets resultat Samlede aktiver, ultimo Egenkapital, ultimo Aktiekapital Frit cash flow Antal medarbejdere, gns Nøgletal EBITDA-margin før særlige poster, % 17,7 16,1 17,6 19,0 19,0 EBIT-margin før særlige poster, % 11,5 10,3 12,0 12,6 12,6 Afkastningsgrad, % 12,2 10,8 12,8 14,1 13,5 Egenkapitalens forrentning, % 12,9 10,6 11,5 12,0 16,1 Resultat pr. 10 kr. aktie 4,12 3,62 4,24 4,73 7,16 CAPEX, % 6,5 7,8 6,2 10,9 7,2 ROIC, % 10,4 9,1 11,4 13,4 13,2 Udbytte pr. aktie 1,5 1,5 1,5 1,5 2,5 Pay-out ratio, % Price earningskvote (PE) De anførte nøgletal er beregnet i overnesstemmelse med Den Danske Finansanalytikerforenings "Anbefalinger og Nøgletal 2010".

16 Ambu A/S Baltorpbakken Ballerup T F

ÅRSRAPPORT 2009/10 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

ÅRSRAPPORT 2009/10 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI ÅRSRAPPORT 2009/10 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen i 2009/10 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 VÆKST ØGET EFFEKTIVITET FORBEDRET INDTJENING 2 HOVEDPUNKTER I 2009/10

Læs mere

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI Med GPS Four har vi en ambitiøs strategi og et stærkt værktøj, som kan sikre, at vi holder fast i retning og mål. Målene i GPS Four er klare: vi vil sætte yderligere fart

Læs mere

Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat

Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat Ambu s bestyrelse har i dag godkendt årsrapport 2005/06 for regnskabsåret 1. oktober 2005-30. september 2006. Hovedpunkter 2005/06 blev endnu

Læs mere

Årsrapport 2010/11 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Årsrapport 2010/11 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Årsrapport 2010/11 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2011/12 Hovedpunkter i 2010/11 Den strategiske udvikling er fortsat i overensstemmelse

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 2. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER 2. KVARTAL 2010/11 Omsætningsvækst

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 3. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q1 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 1. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 1. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen 1. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER I 1. KVARTAL 2010/11 Markant

Læs mere

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai DELÅRSRAPPORT Q2 2009/10 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai AGENDA Udviklingen i 2. kvartal 2009/10 Strategi GPS Four opfølgning Forventninger til 2009/10 HOVEDPUNKTER (1) FORRETNINGSMÆSSIG UDVIKLING

Læs mere

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Delårsrapport 2. kvartal 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 2. kvartal 2011/12 Status på GPS Four Forventninger til 2011/12 Hovedpunkter i 2. kvartal 2011/12 Væsentlig

Læs mere

Årsrapport 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Årsrapport 2011/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Årsrapport 211/12 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 211/12 Status på strategien GPS Four Forventninger til 212/13 Hovedpunkter i 211/12 Den strategiske udvikling er fortsat

Læs mere

Rapport for 2. kvartal 2004/05 (1. januar - 31. marts 2005)

Rapport for 2. kvartal 2004/05 (1. januar - 31. marts 2005) 10. maj 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 8-2004/05 Rapport for 2. kvartal 2004/05 (1. januar - 31. marts 2005) Salget af nye produkter udviklede sig positivt i 2. kvartal 2004/05 og bidrager væsentligt til

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI

DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI DELÅRSRAPPORT 3. KVARTAL 2010/11 VED CEO LARS MARCHER OG CFO ANDERS ARVAI 1 AGENDA Udviklingen i 3. kvartal 2010/11 Status på GPS Four Forventninger til 2010/11 2 HOVEDPUNKTER 3. KVARTAL 2010/11 Omsætningsvækst

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004)

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) 22. februar 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 7-2004/05 Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) I 1. kvartal 2004/05 har der været fokus på markedsføring og produktionsoptimering af

Læs mere

Ambu 2014/15 Investor update VÆKST PÅ VERDENSPLAN

Ambu 2014/15 Investor update VÆKST PÅ VERDENSPLAN Ambu 2014/15 Investor update VÆKST PÅ VERDENSPLAN Hoved- og nøgletal Mio. kr. 2010/11 2011/12 2012/13 2013/14 2014/15 Hovedtal Nettoomsætning 983 1.045 1.383 1.584 1.889 EBITDA, før særlige poster 201

Læs mere

Rapport for 3. kvartal 2004/05 (1. april - 30. juni 2005)

Rapport for 3. kvartal 2004/05 (1. april - 30. juni 2005) 30. august 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 10-2004/05 Rapport for 3. kvartal 2004/05 (1. april - 30. juni 2005) Ambu har fortsat lanceringen af nye produkter i 3. kvartal. Omsætningen af de nye produkter

Læs mere

Ambu 2013/2014. Mod nye højder. Investor update

Ambu 2013/2014. Mod nye højder. Investor update Ambu 2013/2014 Mod nye højder Investor update Hoved- og nøgletal Mio. kr. 2009/10 2010/11 2011/12 2012/13 2013/14 Hovedtal Nettoomsætning 940 983 1.045 1.383 1.584 Resultat før renter, skat og afskrivninger

Læs mere

Indhold LEDELSESBERETNING

Indhold LEDELSESBERETNING Årsrapport 2010 2011 side 2 Indhold LEDELSESBERETNING 4 Tuned for Growth 6 Hovedpunkter 7 Hoved- og nøgletal 8 Innovation produkter og produktudvikling 12 Markeder og salg 18 Effektivitet operation og

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2005/06 (1. oktober - 31. december 2005)

Rapport for 1. kvartal 2005/06 (1. oktober - 31. december 2005) 28. februar 2006 Fondsbørsmeddelelse nr. 6-2005/06 Rapport for 1. kvartal 2005/06 (1. oktober - 31. december 2005) Omsætningen af de nyere produkter stiger som planlagt, og der introduceres tre nye produkter

Læs mere

Virksomhedsdag 2006, 30. maj 2006 Ved CEO, K. E. Birk

Virksomhedsdag 2006, 30. maj 2006 Ved CEO, K. E. Birk Virksomhedsdag 2006, 30. maj 2006 Ved CEO, K. E. Birk Agenda Kort om Ambu Nye produkter Ny produktstrategi Opfølgning på produktionsstrategi Konkurrence- og markedsforhold (2) Mission Ambu markedsfører

Læs mere

Q1 2008/09 præsentation, 4. februar 2009. Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai

Q1 2008/09 præsentation, 4. februar 2009. Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Q1 2008/09 præsentation, 4. februar 2009 Ved CEO Lars Marcher og CFO Anders Arvai Agenda Udviklingen i 1. kvartal 2008/09 Status på strategiske tiltag Forventninger til 2008/09 2 Hovedpunkter Fortsat solid

Læs mere

Omsætning. 900 Omsætning

Omsætning. 900 Omsætning Analyse SP Group A/S En anden aktie vi har taget en større position i er en aktie der de seneste 3 4 år har foretaget en rigtig turn around, og nu ser ud til at være på rette spor mod fremtidige gevinster.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Ambu A/S

Velkommen til generalforsamling i Ambu A/S Velkommen til generalforsamling i Ambu A/S Dagsorden 1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse. 3. Bestyrelsens forslag

Læs mere

AMBU 2015/16 I MÅL FØR TID. Investor update

AMBU 2015/16 I MÅL FØR TID. Investor update AMBU 2015/16 I MÅL FØR TID Investor update Hoved- og nøgletal Strategiske beslutninger Mio. kr. 2015/16 2014/15 2013/14 2012/13 2011/12 Hovedtal Nettoomsætning 2.084 1.889 1.584 1.383 1.045 EBITDA, før

Læs mere

Et farvel, et goddag og

Et farvel, et goddag og Årsrapport 2007 2008 2 Ambu årsrapport 2007 2008 Et farvel, et goddag og en spændende fremtid Ambu s bestyrelse er meget tilfreds med, at ledelsesskiftet er sket i et godt samarbejde med den afgående og

Læs mere

Ambu 2017/18 SUND FORRETNING. Investor update

Ambu 2017/18 SUND FORRETNING. Investor update Ambu 2017/18 SUND FORRETNING Investor update Hoved- og nøgletal Fokus på rent udstyr Mio. kr. 2017/18 2016/17 2015/16 2014/15 2013/14 Hovedtal Nettoomsætning 2.606 2.355 2.084 1.889 1.584 EBITDA 678 555

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2008 2009

ÅRSRAPPORT 2008 2009 ÅRSRAPPORT 2008 2009 Indhold Hovedpunkter................................................. 2 Hoved- og nøgletal............................................ 3 Ambu sætter kurs mod nye mål...............................

Læs mere

Delårsrapport for 2. kvartal 2010/11 og for perioden 1. oktober 2010 til 31. marts 2011

Delårsrapport for 2. kvartal 2010/11 og for perioden 1. oktober 2010 til 31. marts 2011 og for perioden 1. oktober 2010 til 31. marts 2011 Ambu opnår organisk vækst over markedsvæksten, øger EBIT på den ordinære drift, forbedrer det frie cash flow og afslutter mangeårig patentsag med konkurrent.

Læs mere

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003)

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003) Fondsbørs- og pressemeddelelse Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober 2002 31. marts 2003) Gabriel fastholder strategien i et svagt marked Resumé: 1. halvår 2002/03 blev realiseret med et resultat

Læs mere

Indhold. REGNSKAB 47 Resultatopgørelse 47 Opgørelse af totalindkomst 48 Balance 50 Pengestrømsopgørelse 51 Egenkapitalopgørelse 53 Noter.

Indhold. REGNSKAB 47 Resultatopgørelse 47 Opgørelse af totalindkomst 48 Balance 50 Pengestrømsopgørelse 51 Egenkapitalopgørelse 53 Noter. Årsrapport 2011 2012 Indhold LEDELSESBERETNING 3 Kort om Ambu's forretning 5 The destination på vej mod målet 7 Hovedpunkter 9 Hoved- og nøgletal 10 Resultater i 2011/12 16 Forventninger til 2012/13 18

Læs mere

3. kvartal 2011/12 og for perioden 1. oktober 2011 til 30. juni 2012

3. kvartal 2011/12 og for perioden 1. oktober 2011 til 30. juni 2012 Delårsrapport 3. kvartal 2011/12 og for perioden 1. oktober 2011 til 30. juni 2012 Omsætningsvækst på 9%, en fortsat forbedret indtjening og et stærkt frit cash flow fra driften. Forventningerne til helåret

Læs mere

The Innovation Board. Odense, den 7. januar 2014. Henrik Karlsen, partner. Copyright. tirsdag den 7. januar 14

The Innovation Board. Odense, den 7. januar 2014. Henrik Karlsen, partner. Copyright. tirsdag den 7. januar 14 The Innovation Board Odense, den 7. januar 2014 Henrik Karlsen, partner Vores mission Vi skal hjælpe virksomheder med at styrke deres konkurrenceevne gennem strategiske, systematiske og værdiskabende tilgange

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING I AMBU A/S

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING I AMBU A/S VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING I AMBU A/S 1 AGENDA 1.Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2.Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse. 3.Bestyrelsens forslag

Læs mere

Årsrapport 2006 2007 Årsrapport 2006 2007 Ambu A/S Baltorpbakken 13 2750 Ballerup T 72 25 20 00 F 72 25 20 50 www.ambu.com 496 1023 16-12.

Årsrapport 2006 2007 Årsrapport 2006 2007 Ambu A/S Baltorpbakken 13 2750 Ballerup T 72 25 20 00 F 72 25 20 50 www.ambu.com 496 1023 16-12. Årsrapport 2006 2007 2 Ambu årsrapport 2006 2007 Mission Ambu markedsfører innovativt diagnostisk og livreddende udstyr, der tilfører kunden reel værdi og muliggør en forbedret patient behandling. Vision

Læs mere

Intro Forretningsmæssig udvikling Rammen om Ambu Regnskab. Årsrapport

Intro Forretningsmæssig udvikling Rammen om Ambu Regnskab. Årsrapport Intro Forretningsmæssig udvikling Rammen om Ambu Regnskab Årsrapport 2011 2012 Kort om Ambu's forretning The destination på vej mod målet Hovedpunkter Hoved- og nøgletal Indhold LEDELSESBERETNING 3 Kort

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober december 2006)

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober december 2006) Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31. december 2006) Ambu har i 1. kvartal haft fokus på at gennemføre de aktiviteter inden for salg og produktudvikling, som blev besluttet i forbindelse med

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2012/13 Ved CEO Lars Marcher og CFO Michael Højgaard

Delårsrapport 1. kvartal 2012/13 Ved CEO Lars Marcher og CFO Michael Højgaard Delårsrapport 1. kvartal 2 Ved CEO Lars Marcher og CFO Michael Højgaard Agenda Udviklingen i 1. kvartal 2 Status på strategien GPS Four Forventninger til 2 Hovedpunkter i 1. kvartal 2 Solid start på regnskabsåret

Læs mere

Årsregnskabsmeddelelse 2012/13

Årsregnskabsmeddelelse 2012/13 Årsregnskabsmeddelelse 2012/13 Ambu øger omsætning med 32% til 1.383 mio. kr. og EBIT før særlige poster til 161 mio. kr. og fortsætter med at tage markedsandele. Lancerer ny fireårig strategi. Ambu har

Læs mere

Rapport for 3. kvartal 2003/04 (1. april - 30. juni 2004)

Rapport for 3. kvartal 2003/04 (1. april - 30. juni 2004) 27. august 2004 Fondsbørsmeddelelse nr. 8-2003/04 Rapport for 3. kvartal 2003/04 (1. april - 30. juni 2004) I 3. kvartal 2003/04 har der været fokus på markedsføring og produktionsoptimering af de nye

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling 2015/16 5. december 2016 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2010/11

Delårsrapport for 1. kvartal 2010/11 Ambu øger EBIT-indtjeningen i 1. kvartal med 53% Ambu har i 1. kvartal 2010/11 opnået en markant forbedring af indtjeningen i forhold til samme periode sidste år og fortsætter med at vokse mere end markedet.

Læs mere

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.)

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Halvårsrapport januar-juni Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Resultat af primær drift er øget fra 48 mdkk til 57 mdkk (+20 pct.) Overskudsgrad er øget fra 3,8 pct.

Læs mere

1. kvartal 2011/12 (1. oktober til 31. december 2011)

1. kvartal 2011/12 (1. oktober til 31. december 2011) Delårsrapport 1. kvartal 2011/12 (1. oktober til 31. december 2011) Som forventet flad udvikling i omsætningen i 1. kvartal 2011/12. Forventningerne til 2011/12 fastholdes. Omsætningen blev i 1. kvartal

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2010/11 og for perioden 1. oktober 2010 til 30. juni 2011

Delårsrapport for 3. kvartal 2010/11 og for perioden 1. oktober 2010 til 30. juni 2011 og for perioden 1. oktober 2010 til 30. juni 2011 Ambu fortsætter den positive udvikling med en forøgelse af brutto- og EBIT-margin samt en markant forbedring af det frie cash flow. Forventningerne til

Læs mere

DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2009/10

DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2009/10 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2009/10 Selskabsmeddelelse nr. 05-2009/10 Ambu A/S l Baltorpbakken 13 l 2750 Ballerup l T 72 25 20 00 l CVR-nr.: 63 64 49 19 l www.ambu.com DEN GODE UDVIKLING I OMSÆTNING OG

Læs mere

Brødrene Hartmann A/S

Brødrene Hartmann A/S Brødrene Hartmann A/S v/ CFO Michael Hedegaard Lyng Finansanalytikerforeningens Virksomhedsdag den 30. maj 2006 Koncerndirektion Asger Domino* Administrerende direktør Per Vinge Frederiksen Koncerndirektør

Læs mere

Exiqon har konstant øget deres omsætning lige siden deres børsnotering med høje vækstrater. De seneste tre år har deres vækstrater kun været omkring

Exiqon har konstant øget deres omsætning lige siden deres børsnotering med høje vækstrater. De seneste tre år har deres vækstrater kun været omkring Exiqon A/S Exiqon er et dansk Life Science selskab der sælger analyser, reagenser og andre materialer til forskningsbrug rettet mod pharma selskaber og universiteter. Jeg har fulgt Exiqon længere over

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 8. april 2014 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 8. april 2014 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 4. april 2017

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 4. april 2017 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 4. april 2017 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2008/09 (1. oktober december 2008)

Delårsrapport for 1. kvartal 2008/09 (1. oktober december 2008) Delårsrapport for 1. kvartal 2008/09 (1. oktober 2008-31. december 2008) Den positive udvikling i Ambu er fortsat i 1. kvartal 2008/09, og den samlede omsætning steg med 11%. Væksten er bredt funderet

Læs mere

Ambu udvikler, producerer og markedsfører diagnostisk og livreddende udstyr til hospitaler og redningstjenester.

Ambu udvikler, producerer og markedsfører diagnostisk og livreddende udstyr til hospitaler og redningstjenester. Årsrapport 2005 2006 Ambu kort fortalt Ambu udvikler, producerer og markedsfører diagnostisk og livreddende udstyr til hospitaler og redningstjenester. Ambu har fem forretningsområder: Respiratory Care,

Læs mere

Årsrapport 2009 Brødrene Hartmann A/S. Præsentation ved Peter A. Poulsen, CEO og Tom Wrensted, CFO

Årsrapport 2009 Brødrene Hartmann A/S. Præsentation ved Peter A. Poulsen, CEO og Tom Wrensted, CFO Årsrapport 2009 Brødrene Hartmann A/S Præsentation ved Peter A. Poulsen, CEO og Tom Wrensted, CFO 0 UDVIDELSE AF DIREKTIONEN Peter Arndrup Poulsen CEO Tom Wrensted CFO Magali Depras CCO Søren Tolstrup

Læs mere

Finansanalytikernes Virksomhedsdag. Royal Unibrew A/S v/ Ulrik Sørensen, CFO 24. maj 2007

Finansanalytikernes Virksomhedsdag. Royal Unibrew A/S v/ Ulrik Sørensen, CFO 24. maj 2007 Finansanalytikernes Virksomhedsdag Royal Unibrew A/S v/ Ulrik Sørensen, CFO 24. maj 2007 Agenda Royal Unibrew Optimering af geografisk spredte positioner Nichestrategi i store markeder Råvareprisstigninger

Læs mere

Ambu s forretningsområder

Ambu s forretningsområder Årsrapport 2004 2005 Indhold Til aktionærerne 3 Hovedpunkter 4 Hoved- og nøgletal 5 Ledelsens beretning 6 Viden og kompetencer 18 Aktionærforhold 20 Corporate governance 22 Bestyrelse, direktion og koncernledelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 26. april 2011

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 26. april 2011 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 26. april 2011 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 10-2008/09 Tivoli, den 15. august 2008 Delårsrapport

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006)

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006) Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Fondsbørsmeddelelse nr. 6 2006/07 23. januar 2007 Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006) InterMail tog i 1. kvartal 2006/07

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2014

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2014 SELSKABSMEDDELELSE Meddelelse nr. 6/2014 Fjerritslev, 20. august 2014 Bestyrelsen har i dag godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2014. Positivt halvårsresultat i Migatronic

Læs mere

Indhold. Vision. Brought to you by Global Reports. Til aktionærerne 3. Ambu kort fortalt 4. Hoved- og nøgletal 5. Ledelsens beretning 6

Indhold. Vision. Brought to you by Global Reports. Til aktionærerne 3. Ambu kort fortalt 4. Hoved- og nøgletal 5. Ledelsens beretning 6 Årsrapport 2002 2003 Indhold Til aktionærerne 3 Ambu kort fortalt 4 Hoved- og nøgletal 5 Ledelsens beretning 6 Viden og kompetencer 16 Aktionærforhold 18 Corporate governance 20 Regnskabsberetning 22 Påtegninger

Læs mere

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/7 22. maj 2008 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2008 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har i dag behandlet og godkendt kvartalsrapporten for 1. kvartal 2008.

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2003

Delårsrapport for 1. kvartal 2003 28.05.03 Fondsbørsmeddelelse nr. 15, 2003 Delårsrapport for 1. kvartal 2003 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for første kvartal 2003. Delårsrapporten

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Jeg glæder mig hvert år til generalforsamlingen, hvor bestyrelsen aflægger beretning for året, der er gået i Coloplast.

Jeg glæder mig hvert år til generalforsamlingen, hvor bestyrelsen aflægger beretning for året, der er gået i Coloplast. Bestyrelsens beretning 2014-15 Bilag 1 Michael Pram Rasmussen: 1. Det har været et udfordrende år for Coloplast Jeg glæder mig hvert år til generalforsamlingen, hvor bestyrelsen aflægger beretning for

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Mastercase 2011. FLSmidth genopfinder sig selv. Store konsulentprojekter (> 5 mio. DKK) Kunde: FLSmidth

Mastercase 2011. FLSmidth genopfinder sig selv. Store konsulentprojekter (> 5 mio. DKK) Kunde: FLSmidth Mastercase 2011 FLSmidth genopfinder sig selv Kunde: FLSmidth Forløbet [med Valcon] har været rigtig godt, en tæt dialog. Vi har arbejdet sammen nærmest som ét hold. Bo Steffensen, Chief Lean Officer FLSmidth

Læs mere

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7 HALVÅRSREGNSKAB 2013 INDHOLD Regnskabskommentar 3 Resultatopgørelse 4 Balance, Aktiver 5 Balance, Passiver 6 Hoved- og nøgletal 7 DLG Telf + 45 33 68 30 00 information@dlg.dk www.dlg.dk 2 S HALVÅRSREGNSKAB

Læs mere

Tjekliste til øget bundlinje, cashflow og værdi

Tjekliste til øget bundlinje, cashflow og værdi Tjekliste til øget bundlinje, cashflow og værdi Med udgangspunkt i virksomhedens værdigrundlag er det opgaven for bestyrelse og daglig ledelse af enhver virksomhed, at skabe øget afkast og værdi til ejerne.

Læs mere

Rapport for 2. kvartal 2005/06 (1. januar 31. marts 2006)

Rapport for 2. kvartal 2005/06 (1. januar 31. marts 2006) Meddelelse nr. 7-2005/06 18. maj 2006 Rapport for 2. kvartal 2005/06 (1. januar 31. marts 2006) Ambu har introduceret tre nye produkter i 2. kvartal 2005/06 herunder en ny elektrode til måling af EKG på

Læs mere

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april juni 2006)

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april juni 2006) Meddelelse nr. 9-31. august 2006 Rapport for 3. kvartal (1. april - 30. juni 2006) Omsætningen af de nyere produkter stiger som planlagt. I 3. kvartal blev EBITA på 21 mio. kr. en stigning på 11% i forhold

Læs mere

Auriga som investering

Auriga som investering Auriga som investering Medlemsarrangement Dansk Aktionærforening Nordjylland 26. maj 2014 V/ Lene Faurskov, Manager, Investor Relations Helping you grow Udsagn om fremtidige forhold Denne præsentation

Læs mere

ABGSC Præsentation af delårsrapport 3. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. september, 2018

ABGSC Præsentation af delårsrapport 3. kvartal 2017/18. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. september, 2018 ABGSC Præsentation af delårsrapport 3. kvartal 2017/18 Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 14. september, 2018 Introduktion og agenda Agenda: Kort om Roblon Lars Østergaard, CEO Roblon siden januar

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2007/08 (1. oktober december 2007)

Delårsrapport for 1. kvartal 2007/08 (1. oktober december 2007) Delårsrapport for 1. kvartal 2007/08 (1. oktober - 31. december 2007) Ambu er tilbage i en positiv udvikling efter en skuffende afslutning på regnskabsåret 2006/07. Omsætningen på det amerikanske marked

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Gabriel Holding A/S regnskabsåret 2013/14 v/bestyrelsesformand Jørgen Kjær Jacobsen

Bestyrelsens beretning for Gabriel Holding A/S regnskabsåret 2013/14 v/bestyrelsesformand Jørgen Kjær Jacobsen Bestyrelsens beretning for Gabriel Holding A/S regnskabsåret 2013/14 v/bestyrelsesformand Jørgen Kjær Jacobsen Det er en fornøjelse at aflægge bestyrelsens beretning om regnskabsåret 2013/14, der blev

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2015

Delårsrapport for 1. kvartal 2015 13.05.15 Meddelelse nr. 10, 2015 Delårsrapport for 1. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2015. Delårsrapporten

Læs mere

Introduktion til Danfoss

Introduktion til Danfoss Introduktion til Danfoss Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2003

Delårsrapport for 1. halvår 2003 27.08.03 Fondsbørsmeddelelse nr. 18, 2003 Delårsrapport for 1. halvår 2003 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for 1. halvår 2003. Delårsrapporten

Læs mere

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads

Læs mere

Finansielle nøgletal - hvordan anvendes nøgletal til at give et overblik over den økonomiske udvikling i et selskab?

Finansielle nøgletal - hvordan anvendes nøgletal til at give et overblik over den økonomiske udvikling i et selskab? Finansielle nøgletal - hvordan anvendes nøgletal til at give et overblik over den økonomiske udvikling i et selskab? v./ Jens Houe Thomsen Senioraktieanalytiker Jyske Bank DIRF 22. maj 2012 Agenda Hvorfor

Læs mere

Årsrapport 2004 København, 10. februar 2005

Årsrapport 2004 København, 10. februar 2005 Årsrapport 2004 København, 10. februar 2005 Resumé af 2004 Resumé af 2004 - Bedste resultat nogensinde Overskud efter skat 14 pct. til 10,6 mia. kr. Basisindtægter stiger med 1 pct. Driftsomkostninger

Læs mere

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999 Til Københavns Fondsbørs A/S Meddelelse nr. 99-08 I alt 7 sider Kontaktperson: Adm. direktør Niels Jacobsen HALVÅRSRAPPORT 1999 Bestyrelsen for William Demant Holding A/S har i dag på et bestyrelsesmøde

Læs mere

1. Endnu et godt år for aktionærerne i Coloplast

1. Endnu et godt år for aktionærerne i Coloplast Bestyrelsens beretning 2011-12 Bilag 1 Michael Pram Rasmussen: 1. Endnu et godt år for aktionærerne i Coloplast Jeg glæder mig hvert år til denne dag, hvor bestyrelsen aflægger beretning for året, der

Læs mere

Generalforsamling 26. januar 2017

Generalforsamling 26. januar 2017 Generalforsamling 26. januar 2017 Dirigent Bestyrelsen har udpeget Advokat Anker Laden-Andersen Advokatfirmaet HjulmandKaptain til dirigent Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed.

Læs mere

DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL OG KVARTAL 2009/10

DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL OG KVARTAL 2009/10 DELÅRSRAPPORT FOR 3. KVARTAL OG 1. - 3. KVARTAL Selskabsmeddelelse nr. 10- Ambu A/S l Baltorpbakken 13 l 2750 Ballerup l T 72 25 20 00 l CVR-nr.: 63 64 49 19 l www.ambu.com MARKANT FORBEDRING AF INDTJENINGEN

Læs mere

Delårsrapport for 2. kvartal og kvartal 2008/09 (1. oktober marts 2009)

Delårsrapport for 2. kvartal og kvartal 2008/09 (1. oktober marts 2009) Delårsrapport for 2. kvartal og 1.-2. kvartal (1. oktober 2008-31. marts 2009) Den positive udvikling i Ambu fortsætter, og i 1. halvår er omsætningen steget med 10% målt i lokal valuta, hvilket er væsentligt

Læs mere

ABGSC Small and Mid Cap Seminar. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 25. april, 2018

ABGSC Small and Mid Cap Seminar. Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 25. april, 2018 ABGSC Small and Mid Cap Seminar Lars Østergaard, CEO Carsten Michno, CFO 25. april, 2018 Introduktion og agenda Agenda: Kort om Roblon Status Strategi 2021 Resultat Q1 2017/18 Guidance 2017/18 Spørgsmål

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014/15. 10. december 2015 IDA Mødecenter

Velkommen til Generalforsamling 2014/15. 10. december 2015 IDA Mødecenter Velkommen til Generalforsamling 2014/15 10. december 2015 IDA Mødecenter Ambu AuraGain 2 Dagsorden 1. Ledelsens beretning 2. Årsrapport og koncernregnskab 3. Anvendelse af årets overskud 4. Bestyrelsens

Læs mere

Et globalt industrikonglomerat

Et globalt industrikonglomerat Et globalt industrikonglomerat i Aarhus Sydbank: 2014 hvad nu? 31. marts 2014 Adm. direktør Jens Bjerg Sørensen Schouw & Co. introduktion AT A GLANCE 135+ års historie 125 år i emballage (senest mælkekartoner)

Læs mere

DDF s Virksomhedsdag 27. maj Præsentation ved adm. direktør Kurt Erling Birk

DDF s Virksomhedsdag 27. maj Præsentation ved adm. direktør Kurt Erling Birk DDF s Virksomhedsdag 27. maj 2004 Præsentation ved adm. direktør Kurt Erling Birk Agenda Kort om Ambu og Ambu s strategi Den seneste udvikling Temaer Produktudvikling Nye produkter Optimering af produktion

Læs mere

Sydbank Investeringsarrangement 2013 September 2013

Sydbank Investeringsarrangement 2013 September 2013 Sydbank Investeringsarrangement 2013 September 2013 Lars Rasmussen, CEO Page 1 Fremadrettede udsagn De fremadrettede udsagn, der er indeholdt i denne præsentation, herunder omsætnings- og indtjenings-forventninger,

Læs mere

Alt bliver lettere. Athena IT-Group A/S. Delårsrapport for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013. CVR-nr. 19 56 02 01

Alt bliver lettere. Athena IT-Group A/S. Delårsrapport for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013. CVR-nr. 19 56 02 01 Alt bliver lettere Athena IT-Group A/S CVR-nr. 19 56 02 01 Delårsrapport for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013 First North Meddelelse nr. 110, 2013 Vojens den 24. april 2013 Delårsrapport for 3. kvartal

Læs mere

DELÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 7. AUGUST 2014

DELÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 7. AUGUST 2014 DELÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2014 7. AUGUST 2014 Agenda Halvåret i hovedtræk Udvikling i aktiviteter Fokus og forventninger til 2014 Baggrund Finansiel udvikling i 1H 2014 7. august 2014 2 Implementering og

Læs mere

InvestorDagen Aktiemesse i København Dansk Aktionærforening

InvestorDagen Aktiemesse i København Dansk Aktionærforening InvestorDagen Aktiemesse i København Dansk Aktionærforening Kurt Pedersen Kaalund Adm. direktør 9. oktober 2012 1 Hvad du får indsigt i Hvem er vi? Hvad laver vi? Hvordan tjener vi vores penge? Hvilke

Læs mere

Roblon har god fremgang i omsætning og resultat i 1. kvartal 2014/15.

Roblon har god fremgang i omsætning og resultat i 1. kvartal 2014/15. Roblon A/S PO box 120 Nordhavnsvej 1 9900 Frederikshavn Denmark Fondsbørsmeddelelse nr. 4 2015 Tel. +45 9620 3300 Fax +45 9620 3399 info@roblon.com www.roblon.com CVR no. 5706 8515 Delårsrapport for 2014/15

Læs mere

GENERALFORSAMLING I ROYAL GREENLAND A/S 23. JANUAR 2013 I NUUK

GENERALFORSAMLING I ROYAL GREENLAND A/S 23. JANUAR 2013 I NUUK GENERALFORSAMLING I ROYAL GREENLAND A/S 23. JANUAR 2013 I NUUK Dagsordenens pkt. a: Beretning om selskabets virksomhed. På sidste års generalforsamling kunne der fremlægges det første positive resultat

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7 Hoved- og nøgletal Hovedtal (t.kr.) 2006 2005 2005 Resultatopgørelse Resultat af udlejning 251 74 897 Avance ved salg af lejligheder

Læs mere

Meddelelse nr. 07-2009 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2009 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 07-2009 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2009 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/9 25. maj 2009 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2009 for Rockwool International A/S KORREKTION På grund af en kopieringsfejl er driftsomkostningerne i resultatopgørelsen for Q1 2009 rapporteret forkert

Læs mere

DELÅRSRAPPORT FOR 2. KVARTAL OG KVARTAL 2009/10

DELÅRSRAPPORT FOR 2. KVARTAL OG KVARTAL 2009/10 DELÅRSRAPPORT FOR 2. KVARTAL OG 1. - 2. KVARTAL Selskabsmeddelelse nr. 09- Ambu A/S l Baltorpbakken 13 l 2750 Ballerup l T 72 25 20 00 l CVR-nr.: 63 64 49 19 l www.ambu.com DEN GODE UDVIKLING I OMSÆTNING

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2004

Delårsrapport for 1. kvartal 2004 19.05.04 Meddelelse nr. 14, 2004 Delårsrapport for 1. kvartal 2004 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for første kvartal 2004. Delårsrapporten er

Læs mere