Referat fra ældrerådsmøde 14. september 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ældrerådsmøde 14. september 2015"

Transkript

1 Mødereferat Mødetid: 14. september 2015 kl Mødested: Hammel administrationsbygning, mødelokale 3 Mødedeltagere: Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Erik Bertelsen, Jørn de Place, Nina Thøgersen, Per Isaksen, Viola Thomsen Hans Kjær Christensen, Bodil Iversen Gæst: Peter Mikkelsen, Punkt 193 Referent: Rikke Schjøtt Postadresse: Social og Sundhed Skovvej Hinnerup Tlf favrskov@favrskov.dk Referat fra ældrerådsmøde 14. september Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt Underskrivelse af referat Referatet blev underskrevet 193 Budget Høringssvar Sagsbeskrivelse Ældrerådet skal afgive høringssvar til budgetforslaget Peter Mikkelsen deltager under første del af dette punkt i forhold til at besvare spørgsmål om budgettet. Derefter udarbejder Ældrerådet endeligt høringssvar. Peter Mikkelsen deltog under første del af punktet og besvarede spørgsmål. Ældrerådet drøftede budgetforslaget og udarbejdede nedenstående høringssvar: 14. september 2015 Sagsbehandler: Rikke Schjøtt Knudsen Tlf rsk@favrskov.dk Personlig henvendelse: Social og Sundhed Torvegade Hammel Sagsnr Dokument nr Cpr.-/CVR-nr./Ejd.nr. Ældrerådet ser med beklagelse på, at ældremilliarden overgår til bloktilskud i Det glæder dog Ældrerådet, at midlerne bliver på ældreområdet og at det bl.a. prioriteres at etablere flere korttidspladser i det nye plejecenter i Hammel. Ældrerådet bakker op om den del af den politiske aftale der siger, at eventuelle midler til ældreområdet fra Regeringens særlige omprioriteringsbidrag ( kr.) skal anvendes til aktiviteter på kommunens plejecentre. Dette er vigtigt set i lyset af at der fjernes midler fra dette område, da ældremilliarden i 2016 og årene frem ikke længere finansierer bl.a. aftenunderholdning på plejecentrene.

2 R-402 Omlægning af lederstilling til sygeplejerskestilling på Korttidsafsnittet i Hammel Ældrerådet ser positivt på, at der sker en styrkelse af den sygeplejefaglige indsats. R-404 Nedlæggelse af daghjem for demente i Foldby Da der i de kommende år vil ske en betydelig stigning i antallet af demente borgere er det vigtigt, at der er aflastning til rådighed for de pårørende til demente. Ældrerådet forventer derfor, at de andre daghjem i kommunen kan rumme målgruppen. R-405 Indregning af elever i normeringen på ældreområdet Ældrerådet ser med bekymring på at eleverne indgår i normeringen med uddannet personale. Der skal være supervision, hvis de skal indgå i normeringen på ældreområdet. Der skal være kontrol med om eleverne kan løfte opgaven især hvis de kører alene i hjemmeplejen. U-402 Styrkelse af demensindsatsen i Favrskov Kommune Der kommer flere og flere demente borgere og derfor er det vigtigt at styrke demensindsatsen i Favrskov Kommune. Det er meget positivt, at der ansættes en ekstra demenskonsulent. U-403 Omlægning af aktiviteter på ældreområdet Ældrerådet ser med stor beklagelse på at mange af de aktiviteter, der blev finansieret via ældremilliarden i 2015 forsvinder. Det er dog positivt, at følgende aktiviteter fastholdes: - Konvertering af 2 plejeboliger til korttidspladser - Døgngenoptræning - Bemandet vagtcentral - Aflastningsbolig på Tinghøj U-404 Øgede udgifter til plejehjemspladser og flere korttidspladser Ældrerådet mener det er positivt, at det nye plejecenter i Hammel kommer til at indeholde 18 korttidspladser og 3 akutpladser. Ældrerådet mener, at behovet for disse pladser vil være stigende i årene der kommer. Ældrerådet ser med stor beklagelse på, at kommu-

3 nen får øgede udgifter på skønsmæssigt kr. pr. beboer i forbindelse med etablering af et friplejehjem i Sall. A-402 Nyt plejecenter i Hammel med 60 boliger, 18 korttidspladser og 3 akutpladser Det er glædeligt, at det nye plejecenter i Hammel indgår i budgettet. Ældrerådet ser frem til at deltage aktivt i processen fra starten. A-408 Etablering af sundhedscentre i Ulstrup og Hinnerup Ældrerådet ser positivt på at det fastholdes. A-107 Undersøgelse/forbedring af mobildækning i Ældrerådet ser positivt på, at der bliver sørget for mobildækning over hele kommunen, så borgerne har mulighed for kontakt til personalet. 194 Ældrerådets pjece Sagsbeskrivelse Skal Ældrerådet lave en ny pjece med hjælp fra privat firma, der har rettet henvendelse til Ældrerådet Der var enighed om ældrerådet ikke laver en ny pjece. 195 Værdighed og værdig pleje Sagsbeskrivelse Drøftelse i Ældrerådet. Hvad mener Ældrerådet er vigtigt i forhold til at de ældre på plejecentrene bibeholder værdigheden og får en værdig pleje? Ældrerådet har besøgt alle plejecentre i kommunen og drøftede emnet værdighed og værdig pleje. Der var en generel positiv tilbagemelding på besøgene. 196 Status på Ældrerådets budget Sekretæren orienterede om Ældrerådets forbrug i Nyt fra udvalg, kurser og møder - Budget (Nina, Hans, Jørn) På mødet blev der udarbejdet høringssvar til budgettet.

4 - Transport, veje og fortove (Per) Der har været trafikmøde den 2. september. - Hjemmepleje, mad, spisevenner og tandpleje (Birthe, Bodil) Spisevenner mødes i sundhedscenteret i Hadsten hver tirsdag kl Aktivitet, genoptræning, rehabilitering, hjælpemidler (Alex) Intet under dette punkt - Sall friplejehjem (Alex, Bodil, Erik) Byggeriet er påbegyndt. - Nyt plejehjem i Hammel (Viola, Birthe, Jørn, Nina) Indgår i budgetforslaget. 198 Nyt fra bruger- og pårørenderåd Bruger- og pårørenderådsmøde på Hinneruplund. Der bruges ikke vikarbureau men eget vikarkorps. Embedslægens rapport var uden anmærkninger, så der er ikke tilsyn næste år. Der er indkøbt bodydrier på Hinneruplund. Bruger- og pårørenderådsmøde på Møllegården. Budgettet blev gennemgået. Bruger- og pårørenderådsmøde på Elmehøj er udskudt. Bruger- og pårørenderådsmøde på Tinghøj. Der er svært at få bemandet posten som formand og næstformand. 199 Nyt fra formanden Der har været afholdt formands- og næstformandsmøde. Der er møde i Kora den 19. november vedr. samskabelse på ældreområdet. Erik, Nina, Birthe, Per og Viola tilmeldes det årlige stormøde for ældreråd i Region Midt den 19. oktober. Der er frivillig fredag den 25. september. Forretningsudvalget har haft møde med en repræsentant fra forvaltningen vedr. Flex-tur.

5 Frivillige har mulighed for at melde sig til kurser. Se 200 Eventuelt Der har været afholdt arrangement vedr. ensomhed i Thorsø med et meget stort fremmøde. Enkelte kommuner har lavet klippekort-ordning på plejehjem.

Opfølgning og evaluering på det netop overståede valg

Opfølgning og evaluering på det netop overståede valg Referat Deltagere: Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Jørn de Place, Nina Thøgersen, Per Isaksen, Hans Kjær Christensen, Bodil Iversen, Erik Bertelsen, Viola Thomsen Afbud: Mødedato: 13. december 2017 Mødetid:

Læs mere

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet.

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Ejgil Andreasen, Lena Degn, Birthe Kalstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen Afbud: Mødedato:

Læs mere

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet.

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Ejgil Andreasen, Lena Degn, Birthe Kalstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen Afbud: Mødedato:

Læs mere

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret.

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen, Ejgil Andreasen og Lena Degn Afbud: Mødedato:

Læs mere

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet.

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Ejgil Andreasen og Lena Degn, Birgit Kirkensgaard Hansen Afbud: Birthe Kalstrup Mødedato:

Læs mere

Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard

Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen og Lena Degn Afbud: Ejgil Andreasen Mødedato:

Læs mere

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet.

Referat, kørselssedler og diætsedler blev underskrevet. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Ejgil Andreasen, Lena Degn, Birthe Kalstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen Afbud: Mødedato:

Læs mere

Følger rækkefølgen for kontaktpersoner på plejecentrene. Denne gang valgte Alex en sang.

Følger rækkefølgen for kontaktpersoner på plejecentrene. Denne gang valgte Alex en sang. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen, Ejgil Andreasen og Lena Degn Afbud: Mødedato:

Læs mere

Høringssvar vedr. budget 2016-2019 fra medarbejdersiden i SMU ældre.

Høringssvar vedr. budget 2016-2019 fra medarbejdersiden i SMU ældre. Ældre Høringssvar vedr. budget 2016-2019 fra medarbejdersiden i SMU ældre. Efter at have set og gennemgået 1. behandling af budget 2016-2019 har vi følgende kommentarer: R-101: Effektivisering på alle

Læs mere

I betragtning af de seneste års faldende sygefravær, så mener vi, at det vi arbejder med nu og den måde vi arbejder på virker rigtig godt.

I betragtning af de seneste års faldende sygefravær, så mener vi, at det vi arbejder med nu og den måde vi arbejder på virker rigtig godt. Ældre Høringssvar vedr. budget 2017-20 fra medarbejderne i SMU ældre. Sygefraværet i kommunen har i de seneste år været faldende, og det er det, fordi vi systematisk arbejder og har sygefraværet i fokus.

Læs mere

Favrskov Kommune Budget 2016 Driftsforslag

Favrskov Kommune Budget 2016 Driftsforslag Nr. U-401 x Styrkelse af behandlingstilbud tæt på borgeren Politikområde 401 Ældre et omhandler en styrkelse af de interne ressourcer til behandlingstilbud tæt på borgerne i Favrskov Kommune. Det forslås,

Læs mere

Forslag til reduktioner 2016-19

Forslag til reduktioner 2016-19 Forslag til reduktioner 2016-19 Nr. Reduktionsforslag 2016 2017 2018 2019 Tværgående R-101 Effektivisering på alle fagområder -8.900-8.900-8.900-8.900 R-102 Reduktion af kompensation i forbindelse med

Læs mere

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Torsdag den 11. juni 2009, kl. 9.30-12.00 Mødelokale 83, Aabybro Rådhus Medlemmer: Jørgen Hellum, Jørn Kjær, Henning Jensen, Aase Billeskov Nielsen, Bent Jensen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Der blev i forbindelse med Aftale om Finanslov for 2014 afsat 1 mia. kr. årligt i en pulje til løft af indsatsen på det kommunale ældreområde.

Der blev i forbindelse med Aftale om Finanslov for 2014 afsat 1 mia. kr. årligt i en pulje til løft af indsatsen på det kommunale ældreområde. Notat Center for Sundhed og Omsorg Staben Stengade 59 000 Helsingør Tlf. - Mob. 25264 krb04@helsingor.dk Dato 28.08. Sagsbeh. Katrine Rosholt Bremholm Ældremilliarden Der blev i forbindelse med Aftale

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Der er i alt 47 ledere og 1350 medarbejdere i Social og Sundhed. Det samlede budget er på ca. 650 mio. kr.

Der er i alt 47 ledere og 1350 medarbejdere i Social og Sundhed. Det samlede budget er på ca. 650 mio. kr. Notat Opgaver og udfordringer i Social og Sundhed Social- og sundhedsforvaltningen består af ældreområdet, handicap- og psykiatriområdet, sundhedsområdet samt et tværgående sekretariat. Der er i alt 47

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. september Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. september Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Jette Vestergaard 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 114 sprotokol fra

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1C Fraværende: Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jean Petersen

Læs mere

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4. Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden 2

1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat Ældrerådet Mødedato: 20. oktober 2015 Mødetid: 13:30 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Godkendelse af dagsorden 2 2 Høring - Kvalitetsstandarder - Genoptræning, vedligeholdelsestræning

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune 15. maj 2019 Side 1. Mødedato: 15. maj 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10.00 Mødested: Møde med SÆH-udvalg -

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Mødedato og tid Onsdag, den 30. maj 2018 Kl. 09.00-11.30 Mødested Morsø Kommune Jernbanevej 9, 7900 Nykøbing Mors Fjordglimt Deltagere Kirsten Nielsen Hanne Haaning

Læs mere

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 7. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 14.08.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 18. april Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 53 Frederik Espersen deltog ikke i punkt 56 punkt

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 16. oktober 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 16. oktober 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 21. oktober 2018. Referat af møde i tirsdag den 16. oktober 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Øvrige deltagere: Bjarne Bang Christensen (BBC), Kurt Erik Larsen (KEL),

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 17. december 2008, Hotel Søparken, Aabybro

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 17. december 2008, Hotel Søparken, Aabybro Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 17. december 2008, Hotel Søparken, Aabybro Kl. 10.00-13.00 incl. julefrokost Social-, Sundhed & Beskæftigelse Borgervænget

Læs mere

REFERAT Seniorrådsmøde Morsø Kommune

REFERAT Seniorrådsmøde Morsø Kommune REFERAT Seniorrådsmøde Morsø Kommune Mødedato og tid Tirsdag den 9. februar 2016 8,30 10,30 i Mødelokale 201 Mødested Administrationsbygningen, Mødelokale 100, Jernbanevej 7 Deltagere Kirsten Nielsen Eigil

Læs mere

Kandidatintroduktion. Aktive borgere (Ældre) v./ På Tværs Direktør Karen Heebøll. Den 19. september 2017

Kandidatintroduktion. Aktive borgere (Ældre) v./ På Tværs Direktør Karen Heebøll. Den 19. september 2017 Kandidatintroduktion Aktive borgere (Ældre) v./ På Tværs Direktør Karen Heebøll Den 19. september 2017 Aktive borgere skaber de gode fællesskaber Der er udarbejdet en Frivilligstrategi på ældreområdet

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Sundheds og Velfærdsudvalget 20102013 Møde nr. 37 Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Flemming

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 2. februar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lillian Skjødt ( ) Dorthe Jensen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Voksen- og plejeudvalget BESLUTNINGSREFERAT

Voksen- og plejeudvalget BESLUTNINGSREFERAT Voksen- og plejeudvalget BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Tirsdag den 3. april 2018 Start kl.: 15:00 Slut kl.: 17:00 Medlemmer: Fraværende: Lars Møller (A) Steen Therkel Jensen (O)

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 27. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Suldrup Ældrecenter, Himmerlandshave 1, 9541 Suldrup. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 27. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Suldrup Ældrecenter, Himmerlandshave 1, 9541 Suldrup. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Suldrup Ældrecenter, Himmerlandshave 1, 9541 Suldrup Møde slut: 12.30 Fraværende: Cetnerchef Pil Rahbek Direktør Charlotte Larsen deltog i stedet for centerchefen.

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.00 Til kl.: 12.00 Mødested: Liselund Liseborg Hegn 10 A-D 8800 Viborg Mødenr.: 3 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 22 Opfølgning på seneste møde 38 23 Meddelelser

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. oktober Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. oktober Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Hanne Grethe Christensen Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side

Læs mere

Favrskov Kommune Budget 2016 Driftsforslag

Favrskov Kommune Budget 2016 Driftsforslag Nr. R-401 Rengøring hver tredje uge på fritvalgsområdet Politikområde 401 Ældre Det foreslås, at serviceniveauet på praktisk hjælp reduceres. Reduktionen omfatter dels, at praktisk hjælp til rengøring

Læs mere

Inspirations- og kursuskatalog

Inspirations- og kursuskatalog Inspirations- og kursuskatalog for frivillige på ældre- og sundhedsområdet 2015-2016 Inspirations- og kursuskatalog for frivillige på ældre- og sundhedsområdet 2015-2016 Velkommen Det er dejligt, at du

Læs mere

Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00

Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00 Notat fra møde i Ældrerådet 21. november 2013 Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00 Mødet fandt sted i rådets mødelokale Henrik Pontoppidans Vej 4 DAGSORDEN 1.Valg af ordstyrer og godkendelse af

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Torsdag d Lokale 83, Aabybro

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Torsdag d Lokale 83, Aabybro Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Referat fra Ældrerådsmøde Torsdag d. 22. 01. 2009 Lokale 83, Aabybro Social-, Sundhed & Beskæftigelse Borgervænget 12, Brovst 9460 Brovst www.jammerbugt.dk Oprettet

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Mandag den 27. august 2018 kl Ordinært møde Mandag den 27. august 2018 kl Budgetmøde

Mandag den 27. august 2018 kl Ordinært møde Mandag den 27. august 2018 kl Budgetmøde REFERAT Møde nr. 07-2018 Mandag den 27. august 2018 kl. 09.00 12.00 Ordinært møde Mandag den 27. august 2018 kl. 12.30 15.30 Budgetmøde Mødelokale 292, 2. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen,

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Bilag 3: Samling af indkomne høringsvar til anbefalinger i rapporten "Plejeboliger - generation 2.0"

GLADSAXE KOMMUNE NOTAT. Bilag 3: Samling af indkomne høringsvar til anbefalinger i rapporten Plejeboliger - generation 2.0 GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen - Budget og Styring Bilag 3: Samling af indkomne høringsvar til anbefalinger i rapporten "Plejeboliger - generation 2.0" NOTAT Dato: 11. september 2013

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Prioritering af puljemidler til bedre bemanding i hjemmeplejen og på plejehjem

Prioritering af puljemidler til bedre bemanding i hjemmeplejen og på plejehjem Acadre sagsnr.: 18/1703 Sagsforløb: SSU- ØU-KB -Åben sag Mødedato: 30-04-2018 Sagsansvarlig enhed: Sagsbehandler: glheps Prioritering af puljemidler til bedre bemanding i hjemmeplejen og på plejehjem Baggrund

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse, Minna

Læs mere

Velfærd og Sundhed. Ældre med særligt behov Ældrerådet den 17. april 2018

Velfærd og Sundhed. Ældre med særligt behov Ældrerådet den 17. april 2018 Velfærd og Sundhed Ældre med særligt behov Ældrerådet den 17. april 2018 Velfærd og Sundheds budget 2018 Børn med særlige behov Sundhed Velfærds- og Sundhedsudvalget 1.671.757.597 kr. Ældre med behov for

Læs mere

Formand for Plan- og Teknikudvalget Tomas Breddam deltager på mødet i Ældrerådet for at svare på de tilsendte spørgsmål.

Formand for Plan- og Teknikudvalget Tomas Breddam deltager på mødet i Ældrerådet for at svare på de tilsendte spørgsmål. Ældrerådets møde mandag den 3. september 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Mødereferat. Referat fra styregruppemøde 9. november 2017

Mødereferat. Referat fra styregruppemøde 9. november 2017 Mødereferat Deltagere: Jonas Dahl, Regionshospitalet Randers Marianne Jensen, Regionshospitalet Randers Lone Winther Jensen, Regionshospitalet Randers Søs Fuglsang, Norddjurs Kommune Lene Jensen, Randers

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 12.30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 66 Præsentation af Center Sundhed 3

Læs mere

18. marts 2016 kl

18. marts 2016 kl Møde Nr. 27 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 18. marts 2016 kl. 09.00-13.00 Sted Grønnegadecentret, 1. sal lokale Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Ivan Gren, Claus Philipsen, Per Schultz og

Læs mere

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen

Referat. Ældrerådet Dato: 11. september 2018 Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323. Indkaldelse. Grethe Klarskov Simonsen. Kirsten Leth-Nissen Referat Dato: Fra: 12:30 Sted: Mødelokale 323 Indkaldelse Grethe Klarskov Simonsen Kirsten Leth-Nissen Anne Østergaard Kirketerp Hans Frahm Hallbjørg Soelberg Else Petersen Lærke Kiær-Christensen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Mødereferat. Postadresse: Favrskov Kommune Teknik og Miljø Skovvej Hinnerup. Tlf

Mødereferat. Postadresse: Favrskov Kommune Teknik og Miljø Skovvej Hinnerup. Tlf Mødereferat Til: Grønt Råd Mødetid: Kl. 12.00 16.00 Mødested: Melhøjstuen, Hinnerup Bibliotek & Kulturhus, Skovvej 18, 8382 Hinnerup. Mødedeltagere: Alfred Borg (DN, Favrskov) Svend Møller Jensen (DOF,

Læs mere

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J.

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11, Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019

Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019 Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019 Kommune: Vesthimmerlands Kommune Tilskud en værdig ældrepleje 2019: 8.064.000 kr.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej 8 8400 Ebeltoft Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell

Læs mere

Åben referat Ældrerådet

Åben referat Ældrerådet Åben referat Ældrerådet Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen ( ) Vibeke Frej ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den Kl Lokale 83, Aabybro

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den Kl Lokale 83, Aabybro Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 20.05. 2009 Kl. 9.30-12.00 Lokale 83, Aabybro Social-, Sundhed & Beskæftigelse Borgervænget 12, Brovst 9460 Brovst www.jammerbugt.dk

Læs mere

Borgere med demens NOTAT

Borgere med demens NOTAT Borgere med demens I Handleplan for Ældre 2011-2015 præsenteres seks temaer, som alle skal understøtte den overordnende vision for ældreområdet om et aktivt og sundt (ældre) liv med muligheder og ansvar.

Læs mere

Eksterne deltagere: Specialkonsulent i Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed.

Eksterne deltagere: Specialkonsulent i Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed. Referat Møde i Omsorgsudvalget Dato: Torsdag den 8. februar 2018 kl. 10.00-12.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Lise Helweg (formand), Merete Raaschou (næstformand), Anne Marie

Læs mere

Budgetforslag 2016-19

Budgetforslag 2016-19 Favrskov Kommune 31. august 2015 Budgetforslag 2016-19 Udarbejdet af Socialdemokraterne, Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Dan Jensen (uden for partierne)

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret

Øvrige deltagere: Esben Vognsen-Jensen Kun pkt. 1 Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Kun pkt. 1 Centerchef, Ældrecentret Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, 5. marts 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla Gundtoft

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 19. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 19. juni Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 83 sprotokol fra sidste møde 3 84 Godkendelse

Læs mere

Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019

Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019 Bilag 1: Fælles redegørelse for anvendelsen af midlerne til en værdig ældrepleje og en bedre bemanding i ældreplejen 2019 Kommune: Sønderborg Tilskud en værdig ældrepleje 2019: 16.932.000 kr. Tilskud bedre

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Kvalitetsstandard for plejeboliger

Kvalitetsstandard for plejeboliger Kvalitetsstandard for plejeboliger Hvis du har brug for en plejebolig Ishøj Kommune 1 Jeg er glad for at kunne præsentere kommunens kvalitetsstandarder for plejeboliger. Kvalitetsstandarderne beskriver

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7 Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Leif Jakobsen Jens Ove Nielsen Erik Buus Annalise Laursen Lillian Lund Rose

Leif Jakobsen Jens Ove Nielsen Erik Buus Annalise Laursen Lillian Lund Rose Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 17. april 2018 Kl. 13:30 A-huset Hovedgaden 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell Anna

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen

Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Referat for Ældrerådsmøde den 14. august 2007 kl. 09:30 på administrationsbygningen i Farsø Mødelokale i stueetagen Indholdsfortegnelse 33. Orientering fra Ældrerådets formand...38 34. Prioriteringskatalog

Læs mere

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( )

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( ) DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget (Bemærk mødetidspunktet er 9.00) Dato: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (eget lokale) Medlemmer: Kirsten

Læs mere

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf Ældrerådets møde mandag den 4. marts 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

Ansøgte midler til løft af ældreområdet

Ansøgte midler til løft af ældreområdet Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen

Læs mere

NOTAT. 18. maj 2011. Ældreudvalget

NOTAT. 18. maj 2011. Ældreudvalget NOTAT 18. maj 2011 Ældreudvalget Ældreudvalget har ansvaret for træning, personlig og praktisk hjælp (hjemmehjælp), hjemmesygepleje, ældreboliger, plejeboliger, hjælpemidler, omsorgsarbejde samt pensioner.

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 20. maj 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, K2 Indholdsfortegnelse 028. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 20. maj 2010 53 029. Ældrerådets

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 27. august Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Volstrup Golf, Rosbjergvej 5, 9500 Hobro. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 27. august Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Volstrup Golf, Rosbjergvej 5, 9500 Hobro. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Volstrup Golf, Rosbjergvej 5, 9500 Hobro Møde slut: 12.00 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 72 sprotokol fra sidste møde 3 73 Godkendelse

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere