Forslag til ændring af regler pa Turneringsmødet 21. maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til ændring af regler pa Turneringsmødet 21. maj 2017"

Transkript

1 Forslag til ændring af regler pa Turneringsmødet 21. maj 2017 Regler for Danmarksturneringen for Hold 1) Krav til opstilling i kampe efter grundspillet Baggrund: Fra sidste turneringsmøde: "Hvordan man må stille hold i de sidste kampe, hvis en spiller overhovedet ikke har spillet en hel sæson, må denne så bruges?" Dette kunne man ikke umiddelbart behandle, hvorfor der blev opfordret til, at forslaget blev indsendt som forslag til næste års TU-møde for behandling Forslag: Formuleringen i referatet fra sidste års turneringsmøde er lidt uklar idet den både kan gå på slutspil og op- og nedrykning. For op/nedrykning gælder 12.i: "i. Turneringsudvalget kan tillade, at holdene i en kvalifikationskamp jf. 12. g benytter spillere, der i den forgangne sæson har spillet for en anden klub, under forudsætning af at klubberne kan dokumentere, at de vil råde over spillerne i den følgende sæson." Vi har også 13.g: "g. Toppen af klubranglisten må ikke fyldes med inaktive spillere for derigennem at skabe en fordel ift. holdsætning. Antallet af hold (n) definerer toppen. For herreranglisten udgøres toppen af de (n-1)*4 øverste spillere, for damer (n-1)*3. Hver inaktiv spiller udløser en bøde på 500 kroner. Der tilfalder bøde, hvis en spiller ved sæsonens afslutning ingen holdkampe har spillet og i sæsonens løb har optrådt i toppen af ranglisten.1". For at imødegå spekulation i at kunne gemme på spillere til efter grundspillet, foreslås 13.g ændret så der i stedet for "ved sæsonens afslutning..." står "ved afslutningen af grundspillet"...

2 I forlængelse af 12.i foreslås en ny 12.j:: "Turneringsudvalget kan tillade, at et hold i en kvalifikationskamp jf. 12. g benytter spillere, der i den forgangne sæson har stået på klubbens rangliste men ikke har spillet for klubben, under forudsætning af at klubben kan dokumentere, at den vil råde over spillerne i den følgende sæson, samt at den manglende aktivitet skyldes uforudsete forhold, som har forhindret spillerne i at spille holdkampe (f.eks. skade, sygdom, uventet langvarigt udlandsophold)."

3 2) Tidspunkt for fastfrysning af første rangliste i sæsonen Baggrund: Efter ansøgning fra Horsens flyttede TU fristen ved starten af den forgangne sæson. Forslag: I regler for Danmarksturneringen hedder det: 13.Klubranglister a. Samtlige klubber skal senest den 1. september indsende en klubrangliste (herefter ranglisten ) over de spillere, som klubben forventer at skulle bruge. Dette foreslås ændret til: 13.Klubranglister a. Samtlige klubber skal senest fredagen 8 dage før hovedweekenden i sæsonens første spillerunde indsende en klubrangliste (herefter ranglisten ) over de spillere, som klubben forventer at skulle bruge.

4 3) Opstilling efter rangliste på tværs af hold Baggrund: Henvendelse fra Holbæk, som kritiserede, at tre Herlev-hold, som spillede samtidig på baner ved siden af hinanden ikke var opstillet efter ranglisten, idet de to Herlev-hold som spillede mod hinanden, bestod af spillere, der stod under spillerne på det tredje, lavest rangerede hold, som spillede mod Holbæk. Her skrev TU i afgørelsen: "TU vil imidlertid frem til Turneringsmødet i maj 2017 overveje en ændring af reglerne så det fremgår, at et brud på klubranglistens rækkefølge på tværs af hold ikke er tilladt, med mindre den kan begrundes i tidsmæssige eller geografiske forhold. " Vi har i forvejen denne 18.c: c. Mødes to hold fra samme klub, skal ranglisten følges på tværs af holdene, sådan at samtlige spillere på det højest rangerede hold ligger over samtlige spillere på det lavest rangerede hold. Forslag: Jeg foreslår, at vi sammenskriver de to tilgange til brug af ranglisten i en ny 18.c: 18.c: "Afvigelse fra klubranglistens rækkefølge på tværs af hold ikke er tilladt, med mindre den kan begrundes i tidsmæssige eller geografiske forhold. Mødes to hold fra samme klub, eller spiller flere hold fra samme klub samtidig, skal ranglisten følges på tværs af holdene, sådan at samtlige spillere på det højest rangerede hold ligger over samtlige spillere på det lavere rangerede hold." Der er selvfølgelig noget elastik i denne formulering, men hvis f.eks. to hold fra samme klub spiller samtidig inden for en ½-1 times køreafstand vil det være op til klubben at begrunde, hvis de to hold ikke overholder ranglistens rækkefølge. Hvis der er tale om en samtidig kamp i med 100 kilometers afstand og det er en hverdagsaften, kan man forestille sig, at der kan være ren rimelig begrundelse i tidsforbruget på transport.

5 4) Skader i holdkamp Baggrund Henvendelse fra City squash vedrørende skade i kamp i første kryds af holdkamp mod KSK. TU afgjorde, at den skadede spiller vandt både kampen i første og i andet kryds. Afgørelsen blev anket til Appeludvalget, som stadfæstede. Vi har denne regel: 18.i. Såfremt der afvikles flere holdkampe på samme dag, og en spiller bliver skadet i den første holdkamp, sker der ikke en oprykning af den efterfølgende rangerende spiller i den efterfølgende holdkamp. Bliver i en herrerækkekamp eksempelvis 1. single skadet i sin første kamp, skal 2. herresingle ikke rykkes op i den efterfølgende holdkamp og spille 1. herresingle. Han skal bibeholde sin placering som 2. herresingle, og 1. herresingle vil tabe sin kamp som følge af sin skade. Dette forudsætter, at skaden er sket i den første kamp, og at den efterfølgende holdkamp afvikles samme dag. Denne regel er relevant, men kun for Elitedivisionerne i sammenhæng med eliterunder. Forslag: 18.j. Såfremt en spiller bliver skadet i sin kamp i første kryds af en holdkamp og ikke kan gennemføre kampen, afgøres udfaldet af kampen efter de gældende spilleregler, World Squash Single Regler. Hvis spillereglerne indebærer, at den skadede spiller vinden kampen, og hvis spilleren på grund af den samme skade ikke er i stand at stille op til sin kamp i andet kryds i samme holdkamp, vinder spilleren denne kamp på W/O.

6 5) Klubskifte skal ske via Squashportalen Baggrund Der blev i sommers implementeret et modul i Squashportalen til at håndtere ansøgning om og godkendelse af klubskifter. I Regler for Danmarksturneringen 14.b står der: b. Ønsker en spiller at skifte klub, skal spilleren henvende sig til Turneringsudvalget, afgiverklubben og modtagerklubben og oplyse - afgiverklub - modtagerklub - årsag til flytning (kun ifm. 14.f) - ønsket rækketilknytning (herre/dame) (for damespillere) - dato for effektuering. Desuden fremgår det af 4.h: Ansøgning om og godkendelse af klubskifte skal ske gennem Squashportalen Det er dog først sidste år blevet praktisk muligt at gennemføre ansøgningen via Squashportalen. Forslag 14.b udgår. I 14.h tilføjes: Afgivende eller modtagende klub kan igangsætte ansøgningen.

7 6) Tvangsnedrykning af hold - præciseringer Nyt punkt 10.d. (hovedafsnittet om udeblivelser) Et tvangsnedrykket hold vil i den følgende sæson som udgangspunkt være tilmeldt i divisionen under den division, holdet spillede i, da det udgik. 11.a...Ønsker en klub at beholde samme antal hold til den kommende sæson, skal et nyt hold tilmeldes Bevares, således at der er forskel på tvangsnedrykning og frivillig trækning af hold. Nyt punkt 10. c (det gamle punkt c bliver d): 10. c. Ved tvangsnedrykning udgår resultaterne af det nedrykkede holds allerede spillede kampe efter følgende princip: 8) Hvis alle kampe, der har udløst nedrykningen på grund af manglende opstilling, ligger i samme halvsæson, udgår alle kampe i denne halvsæson, såvel spillede som resterende. 9) Hvis kampene ligger i hver sin halvsæson, udgår alle holdets kampe i hele sæsonen

8 7) Offentlighed om indberetning af sager Denne sætning skal flyttes: Teksten foreslås overført som en ny 14 i Regler for Sanktioner Dispensationer og Klager.

9 Regler individuelle turneringer 8) Dispensation til invitation af uorganiserede spillere Bestyrelsen arbejder med strategiske spor, som skal forelægges for/godkendes af DIF i maj/juni som grundlag for fremtidig støtte. Et af disse spor handler om en indsats rettet mod uorganiserede spillere, specielt i Nørrebro-centret, Grøndalscentret og Vibycentret, men også i fitnesscentre. En af ideerne, som bestyrelsen ønsker at afprøve, er at invitere uorganiserede spillere til at deltage i (visse, formentlig CUP) turneringer for derigennem at give dem en smag for de fordele, der er forbundet med at være medlem af fællesskabet i en klub. En sådan deltagelse vil stride mod den nuværende 1 i reglerne for seniorturneringer: Følgende fremgår af 1 i regler for ledelse af squashturneringer. 1 Regler for ledelse af squashturneringer a. Reglerne er vedtaget på Turneringsmødet. Reglerne skal følges, og de gælder for arrangører af turneringer og deltagere til turneringer under Dansk Squash Forbund. Turneringer under Dansk Squash Forbund er åbne for medlemmer af klubber under Dansk Squash Forbund og udenlandske spillere, som er medlem af et forbund under WSF. Udenlandske spillere indplaceres efter niveau af arrangøren, og ved tvivlstilfælde kan Turneringsudvalget (TU) kontaktes for sparring på indplacering. Alle spillere skal være oprettet i Squashportalen og have licens. Det foreslås, at der tilføjes en undtagelsesbestemmelse, 1.b: b. TU kan dispensere fra kravet om klubmedlemskab i 1.a. Dispensationen skal fremgå af turneringsinvitationen.

10 9) Først til mølle princippet Baggrund TU afviste en dispensation til ThySquash om at bruge først-til-mølle princippet, efter at det var konstateret, at der var flere tilmeldte end der var plads til i den første CUP-turnering i sæsonen i klubben. TU gav derimod dispensation på en lignende ansøgning fra Esbjerg, som søgte, inden problemet var opstået. Forslag Ifølge regler for ledelse af squashturneringer gælder: 4.i. Hvis der tilmeldes flere spillere, end der er plads til i turneringen, begrænses deltager-antallet på baggrund af placering på Danmarksranglisten startende fra de lavest place-rede og tilmeldingsgebyr returneres. Samtidig gælder der ifølge reglerne, at - Invitation skal udsendes 6 uger før turneringen - Tilmeldte spillere kan frit framelde sig frem til tilmeldingsfristens udløb. Det betyder i praksis, at spillere har 5 uger til at tilmelde sig, og hvis der er spillere, der er i tvivl om, om de rent faktisk kan komme, kan de tilmelde sig og derefter framelde sig igen. Derfor foreslås 4.i omformuleret således: 4.i. Hvis der tilmeldes flere spillere til en turnering, end den arrangerende klub i invitationen har meddelt, at der er plads til, begrænses deltager-antallet efter først-til-mølle-princippet. Hvis den arrangerende klub klart har meddelt det i invitationen i Squashportalen, kan begrænsningen dog ske på baggrund af placering på Danmarksranglisten startende fra de lavest placerede. Eventuelt betalt tilmeldingsgebyr returneres.

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD Side 1 af 19 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af Dansk Squash Forbund. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD Side 1 af 19 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af Dansk Squash Forbund. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget (TU), der er højeste

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget (TU), der er højeste

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2017 2018 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01 17/18 Brønderslev/Vejle har ansøgt om dispensation fra 11 stk. 3 angående et fælles hold i Juniordivisionen. TU har accepteret ansøgningen under den

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2018-2019 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01-18/19 København har i 1. division damer ansøgt om af en spiller fra Roskilde på B-licens. Roskilde S02-18/19 S03-18/19 S04-18/19 S05-18/19 S06-18/19

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten for seniorer skal en spiller være registreret med spillerlicens og tilhørende licensnummer hos DSqF. b.

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem af en

Læs mere

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER Side 1 af 13 INDHOLD 1 Regler for ledelse af squashturneringer... 3 2 Klassificering af spiller og turneringer... 4 3 Fordeling af turneringer... 5 4 Annoncering

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER Side 1 af 13 INDHOLD 1... 3 2 Klassificering af spiller og turneringer... 4 3 Fordeling af turneringer... 5 4 Annoncering og tilmelding til turnering... 5 5 Turneringsledelse...

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

c. Er vinderen stadig uafklaret, trækkes der lod imellem klubberne.

c. Er vinderen stadig uafklaret, trækkes der lod imellem klubberne. REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget, der er højeste

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

Henvendelse til Turneringsudvalget

Henvendelse til Turneringsudvalget Henvendelse til Turneringsudvalget Sagsnummer: 2016-12-01/11 Modtaget dato: 01-12-2016 (udfyldes af TU) Generelle oplysninger Navn: Thomas Christensen Klub: City Squash Funktion i Formand klubben: Mailadresse:

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Forslag til ændringer i elitedivisionen

Forslag til ændringer i elitedivisionen Forslag til ændringer i elitedivisionen Resume Kønsopdeling afskaffes, krydsspil droppes og der er fokus på weekend runder hvor holdene samles i det samme center og spiller på kryds og tværs. Resterende

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

DANSK SQUASH FORBUNDS APPELUDVALG KENDELSE AFSAGT DEN 18. APRIL 2012

DANSK SQUASH FORBUNDS APPELUDVALG KENDELSE AFSAGT DEN 18. APRIL 2012 DANSK SQUASH FORBUNDS APPELUDVALG KENDELSE AFSAGT DEN 18. APRIL 2012 Jan Rask, Johan Evensen, Jan Laursen og Lars Peter Munch Larsen har deltaget i sagens afgørelse. Lars Guldbrandt, Birkerød Squash Klub

Læs mere

DSqF s Appeludvalg stadfæster Projektgruppen Regeladministrations afgørelse i sagen vedr. brugen af Thomas Neve i slutspil for Birkerød Squash Klub

DSqF s Appeludvalg stadfæster Projektgruppen Regeladministrations afgørelse i sagen vedr. brugen af Thomas Neve i slutspil for Birkerød Squash Klub Kendelse afsagt den 17. april 2009: DSqF s Appeludvalg stadfæster Projektgruppen Regeladministrations afgørelse i sagen vedr. brugen af Thomas Neve i slutspil for Birkerød Squash Klub Jan Rask, Johan Evensen

Læs mere

Århus, den 4. maj 2006. Til Mathias Skjernov Jens Clausen DSqF. CC Henrik Kristensen Jan Rask

Århus, den 4. maj 2006. Til Mathias Skjernov Jens Clausen DSqF. CC Henrik Kristensen Jan Rask DSqF s Appeludvalg stadfæster Turneringsudvalgets afgørelse i sagen vedr. brugen af Kim Povlsen (1198) i slutspilskampen mellem Svanen og OMSK i 1. division Århus, den 4. maj 2006 Til Mathias Skjernov

Læs mere

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet.

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet. Turneringsreglement 2018.04.01 Oplæg til DT Turneringsreglementet. Indhold Kapitel 1. Generelt... 2 1. Formål... 2 2. Licens... 2 3. Klubskifte... 2 4. Spillerkategorier... 2 5. Ratingliste... 3 Kapitel

Læs mere

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning Programmet - bemærkninger - der er ikke planlagt damekampe i Skovbakken - der fremgår 1 oversidder hos damerne for at kunne bevare overblikket - der er en weekend fredag/lørdag og en weekend lørdag/søndag

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning Programmet - bemærkninger - der fremgår 1 oversidder hos hos både damerne og herrerne for at kunne bevare overblikket - der er overnatning 2 gange på Sjælland - Arrangørerne vælges ud fra ansøgning og

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD - 1 - REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD Danmarksturneringen for hold 1. Generelt a. Turneringens navn er»det danske holdmesterskab i squash«og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Projektgruppen

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/ Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2014

Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle klubber, der er medlem af unionen, kan deltage med et eller flere hold. Der er også mulighed

Læs mere

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 Ændringer i forhold til reglement for KP 2014/15: Generelle bestemmelser 2. I turneringen kan SVBK's klubber deltage med et ubegrænset antal hold.

Læs mere

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/ 1 Reglement for den Sjællandske Seniorholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning Programmet - bemærkninger - der er ikke planlagt damekampe i Kolding - der fremgår 1 oversidder hos hos både damerne og herrerne for at kunne bevare overblikket - der er overnatning 2 gange på hver side

Læs mere

Bøderegulativ- og gebyrliste

Bøderegulativ- og gebyrliste Bøderegulativ- og gebyrliste Opdateret d. 26. maj 2018 Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde fraviges i både op- og nedadgående retning. BØDER OG SANKTIONER

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2)

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

Henvendelse til Turneringsudvalget

Henvendelse til Turneringsudvalget Henvendelse til Turneringsudvalget Generelle oplysninger Navn: Kim Øvlisen Klub: Skovbakken Funktion i klubben: Formand Mailadresse: Kim.oevlisen@jp.dk Dato for henvendelse: 16. marts Henvendelsen vedrører

Læs mere

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering... 1 1: Formål... 2 2: Udvalg og administration... 2 3: Indbydelse og tilmeldingsprocedure...

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton 2015-2016. A Turneringsreglementet for hold er udskrevet og er gældende for turnering arrangeret af holdturneringsudvalget i DGI

Læs mere

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten Aarhus, 05.09.2012 Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten På forårets TU-møde blev der vedtaget en række ændringer, som sigter på at gøre det mere attraktivt for spillerne i toppen

Læs mere

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement Forslag til ændringer af s Turneringsreglement - NY! 3.16 Dobbeltlicensaftale Det er muligt at anvende spillere på en dobbeltlicensaftale ved at udfylde den dertil tilgængelige formular. En dobbeltlicensaftale

Læs mere

Reglement for Seniorranglisten

Reglement for Seniorranglisten Reglement for Seniorranglisten A Propositioner A.1 Spillere Alle spillere, der er medlem af en klub under Badminton Danmark, kan optages på ranglisten A.2 Turneringer Følgende turneringsformer giver point:

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

Reglement for Seniorranglisten

Reglement for Seniorranglisten Reglement for Seniorranglisten A Propositioner A.1 Spillere Alle spillere, der er medlem af en klub under Danmarks Badminton Forbund, kan optages på ranglisten A.2 Turneringer Følgende turneringsformer

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER 1. Generelt a. Junior Grand Prix turneringen er Dansk Squash Forbunds officielle singleturnering for ungdomsspillere og udskrives af Dansk Squash Forbund.

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre.

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre. Spilleregler 1. Generelt 1.1 Formål. Unionens formål er at samle firma- og privatklubber, der dyrker bowling. 1.2 Gyldighedsområde. Reglerne er gældende for DFBUs bowlingturneringer. Startberettigede er

Læs mere

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner REGLEMENT for SLTUs holdturnering Juniorer Seniorer Veteraner 2012 Hermed følger holdturneringsreglementet for 2012 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle le bestemmelser 5 Unionen udskriver turneringen

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 21. april 2015 i sag nr. 7/2015 [Klub A]s indbringelse af DBTU s Appeludvalgs afgørelse af 16. marts 2015 Sagen er behandlet af Ole Græsbøll Olesen,

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Turneringsreglement. F.B.T.U. s holdturnering og mesterskaber

Turneringsreglement. F.B.T.U. s holdturnering og mesterskaber Turneringsreglement for F.B.T.U. s holdturnering og mesterskaber FBTU s holdturnering og mesterskaber afvikles efter bestemmelserne i dette reglement suppleret med reglerne fra DBTU s reglement. I enkelte

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

Appeludvalget omstøder DSqF afgørelse i sagen vedr. Mikkel Larssens klubskifte fra Farum til Birkerød

Appeludvalget omstøder DSqF afgørelse i sagen vedr. Mikkel Larssens klubskifte fra Farum til Birkerød Appeludvalget omstøder DSqF afgørelse i sagen vedr. Mikkel Larssens klubskifte fra Farum til Birkerød Århus, den 2. september 2006 Til Mikkel Larssen DSqF CC Henrik Kristensen Jan Rask Vedr.: Mikkel Larssens

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement gældende for Badmintonligaen til og med serie 1 indenfor Badminton Danmark. Dog er Kredsserien og serie 1 i øst undtaget fra

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion.

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion. Holdturneringsregler Regler for Dansk Backgammon Forbunds holdturnering Gyldige fra den 1. september 2015 1. Turneringsform og -struktur 1.1 Generelt Dansk Backgammon Forbund (DBgF) afvikler hver sæson

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 8. juni 2016 i Sag nr. 6/2016: [Klub A] mod [Klub B] Sagen er behandlet af Morten Larsen, Ole Borch og John Skovbjerg. APPELLEN OG SAGENS BEHANDLING

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

DANSK SQUASH FORBUND

DANSK SQUASH FORBUND DANSK SQUASH FORBUND SDR. BOULEVARD 17A, 5000 ODENSE C, DANMARK TELEFON: +45 66190822 MAIL: SQUASH@DANSKSQUASH.DK R E F E R A T EMNE: DELTAGERE: Stemmer: GÆSTER: ENDVIDERE: DATO: Turneringsudvalgsmøde

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2017

Reglement for FTU Holdturneringen 2017 Reglement for FTU Holdturneringen 2017 Medlem af Dansk Tennis Forbund Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle FTU/DGI klubber, der er medlem af unionen, kan deltage

Læs mere

Krav om uddannede trænere i DT-klubber

Krav om uddannede trænere i DT-klubber Brøndby d. 4. juli 2018 Krav om uddannede trænere i DT-klubber I forlængelse af ledermødet i Odense (januar 2018) samt DBTU s strategiplan for 2018-2021 har bestyrelsen udarbejdet dette direktiv, som er

Læs mere

Lovregulativ III - Licens, rangliste og klubskifte

Lovregulativ III - Licens, rangliste og klubskifte Lovregulativ III - Licens, rangliste og klubskifte 05/2019 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af lovregulativet... 2 2. Udstedelse, fornyelse og inddragelse

Læs mere

Krav om uddannede trænere i DT-klubber

Krav om uddannede trænere i DT-klubber Krav om uddannede trænere i DT-klubber Brøndby d. 2. oktober 2018 tilrettet version I forlængelse af ledermødet i Odense (januar 2018) samt DBTU s strategiplan for 2018-2021 har bestyrelsen udarbejdet

Læs mere

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT Almindelige bestemmelser: 01. Formål. 02. Arrangementer. 03. Licens. 04. Alderskategorier. 05. Klubskifte. 06. Påklædning. Generelt om holdturneringen: 07. Indbydelse, tilmelding

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag.

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

DGI Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland og Storstrømmen - Reglement motionsholdturnering 2019/2020 1

DGI Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland og Storstrømmen - Reglement motionsholdturnering 2019/2020 1 1 Reglement for motionsholdturnering 2019/2020 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte

Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte Lovregulativ III - Licens, klassificering og klubskifte 05/2016 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af lovregulativet... 2 2. Udstedelse, fornyelse og inddragelse

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK

HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK HOLDTURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON I DANMARK Dette holdturneringsreglement er gældende for Badmintonligaen til og med Danmarksserien. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

DBBF tolkninger og retspraksis

DBBF tolkninger og retspraksis DBBF tolkninger og retspraksis 2017-18 Fælles turnerings reglement 2 Betegnelsen Danmarksturneringen omfatter rækkerne Basketligaen, Dameligaen, 1.division herrer og damer, 2.division herrer samt landsdækkende

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest Dette holdturneringsreglement gældende for Kredsserien Vest og Serie 1 Vest. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind

Læs mere

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017 1) Holdtyper: 4 spillere o 4 spillere (4 drenge/piger; fri sammensætning) o 4 piger (4 piger) 4 + 2; 4 drenge + 2 piger 4 + 3; 4 drenge + 3 piger Skematisk oversigt over holdtyper og rækker: Holdtyperne

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række.

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række. 25. april 2019 Til samtlige klubber Danmarksturneringen for ungdom 2019-2020 Hermed følger blanketter til tilmelding af hold til Danmarksturneringen (DT) for Ungdom 2019/2020. Der er tilmeldingsfrist mandag

Læs mere