VVM-screening af ny placering af antennemast i Banedanmarks

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VVM-screening af ny placering af antennemast i Banedanmarks"

Transkript

1 Til Banedanmark Sendt elektronisk til: Banedanmark: og Klaus Vandall Larsen (KVL) Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax info@tbst.dk tbst.dk VVM-screening af ny placering af antennemast i Banedanmarks GSM-R program Sagsnr.: TS Dato: Sagsbehandler: chbe Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er myndighed for behandling af sager om vurdering af virkning på miljøet (VVM) i forbindelse med statslige jernbaneprojekter, jf. kapitel 6 a, i lov om jernbane nr. 686 af 27. maj 2015 (jernbaneloven). Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har modtaget VVM-anmeldelse af 21. juli 2017 fra Banedanmark ved Klaus Vandall Larsen om flytning af en antennemast ved Åhaven i den nordlige del af Nykøbing Falster. Masten opføres som led i GSM-R programmet, som er et landsdækkende program til brug for kommunikation i forbindelse med togdriften. Projektet med opstilling af master i hele landet er tidligere vurderet ikke VVM-pligtigt for området omkring Lolland-Falster. Det nu anmeldte projekt er en ændring til det tidligere anmeldte projekt. Ændringer skal efter den tidligere afgørelse anmeldes og screenes for evt. VVM-pligt. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen skal screene ændringsprojektet med henblik på en afgørelse om, hvorvidt projektet er VVM-pligtigt, jf. 38 d, i jernbaneloven. Hvis projektet er VVM-pligtigt, kræves en administrativ tilladelse af styrelsen, jf. 38 a, stk. 2, i jernbaneloven. Endvidere skal det vurderes, hvorvidt der skal udarbejdes en konsekvensvurdering af Natura 2000-områder. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens afgørelse Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har efter en screening af sagen vurderet, at projektet ikke kræver en miljøkonsekvensvurdering (VVM) og dermed ikke er VVM-pligtigt. Der kræves på den baggrund ikke administrativ tilladelse til projektet fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen efter jernbanelovens 38 a, stk. 2. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har endvidere vurderet, at det ansøgte ikke i sig selv eller i forbindelse med andre planer og projekter Side 1 (6)

2 kan påvirke udpegningsgrundlaget for Natura 2000-områder væsentligt, og at projektet således ikke kræver en konsekvensvurdering af Natura 2000-områder. Begrundelse for afgørelsen Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har i sin afgørelse om, at projektet ikke er VVM-pligtigt, lagt vægt på, at der ikke er sandsynlighed for væsentlige negative miljøpåvirkninger ved de ansøgte ændringer. Der er herved lagt vægt på, at der er tale om et mindre projekt med begrænset arealanvendelse, at der ikke påregnes emissioner eller støj i driftsfasen, at anlægsperioden begrænser sig til ca. 1 ½ måned med begrænsede støv og støjgener. Der er herudover lagt vægt på, i forhold til eventuelle gener for naboer og placering af masten, at der i forvejen i tæt tilknytning til masteplaceringen eksisterer en jernbane, som er i drift, og at Banedanmarks arealer er erhvervet med henblik på drift af jernbaneaktiviteter. Dette skal forstås på den måde, at det ikke er nyt, at der i området eksisterer jernbaneaktivitet, og at masten er et projekt i tilknytning til en eksisterende jernbane. Man må således påregne visse driftsaktiviteter på Banedanmarks arealer i tæt tilknytning til jernbanen. Masten er af forholdsvis stor højde (45 m) i forhold til landskabet, og styrelsen har ved sin vurdering af, at masten ikke har en væsentlig påvirkning på miljøet på trods af højde lagt vægt på, at den fremstår enkeltvis (ikke sammen med andre master), at den etableres i tæt tilknytning til eksisterende jernbane, at den udføres som gittermast, som vil være forholdsvis gennemsigtig, dvs. man kan se igennem gitrene, og at denne type mast vil være mindre dominerende sammenlignet med andre typer master, samt at den ikke vil være udstyret med lysafmærkning. Der er lagt vægt på, at der ikke skal fældes træer eller anden beplantning i forbindelse med projektet. Det vurderes dermed, at der ikke vil være påvirkning af fx flagermus. Projektet udføres ikke i et område med blød bund og fugtige jordforhold, og projektet vurderes således heller ikke at kunne påvirke padder og vandsalamender væsentligt. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har i sin afgørelse om, at der ikke kræves en konsekvensvurdering af Natura 2000-områder lagt vægt på, at der er forholdsvis stor afstand til de nærliggende Natura områder i forhold til, at projektet er et mindre projekt af begrænset omfang og ikke vurderes at påvirke miljøet væsentligt i øvrigt, herunder ikke udpegningsgrundlaget for Natura-2000 områderne. De nærmeste Natura 2000-områder (nr Smålandsfarvandet nord for Lolland, Guldborg Sund, Bøtø Nor og Hyllekrog-Rødsand og nr Horreby Lyng og Listrup Lyng) er hhv. ca. 1,9 km og ca. 7 Side 2 (6)

3 km væk fra projektområdet. Det vurderes således, at projektet ikke vil have væsentlig påvirkning på områdernes udpegningsgrundlag. Høring Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har i forbindelse med sagens behandling forelagt anmeldelsen for Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen, Geodatastyrelsen, Energistyrelsen, Slotsog Kulturstyrelsen, Guldborgsund Kommune, Dansk Ornitologisk Forening, Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet, Grundejernes Landsorganisation og Fritidshusejernes Landsforening, Museum Lolland-Falster, Vikingeskibsmuseet samt 3 naboer til projektet. Der er kommet høringssvar fra følgende: Inge Krøyer (nabo til projektet): Klager ang. placering (visuelt). Vi er få huse som naboer, som ikke kan få støjskærm, og nu skal vi også have høj mast i vores baghave/forhaver! Nu er det totalt umuligt at få solgt hus! Derfor bedes masten flyttet! Haveforeningen Åhaverne (nabo til projektet): Bestyrelsen i Haveforening Åhaverne har enstemmigt besluttet, at vi ingen indvendinger har imod placering af mast. Det vil derimod glæde os meget, hvis TDC eller andre vil forbedre sendeforholdene til mobil og internet i vores område. Guldborgsund Kommune: Miljø vurderer, at der ikke vil være nogen væsentlige påvirkning ved etablering af masten og tilhørende teknikhus. Hvis der etableres lys i masten, så bør dette være afskærmet i forhold til at reducere lysgener hos naboejendomme. Plan bemærker, at det kan overvejes at vurdere hvordan den visuelle påvirkning på landskabet vil være. En 45m høj antennemast vil kunne ses på afstand og omfanget kan undersøges. Det er dog ikke noget der forventes. Natur har ikke flere bemærkninger udover det, der fremgår af den allerede meddelte dispensation ihht. naturbeskyttelsesloven vedr. skovbyggelinje og å-beskyttelseslinje. Geodatastyrelsen: På vegne af Geodatastyrelsen kan det oplyses, at projektet med flytning af antennemasten ikke giver anledning til bemærkninger i forhold til de regler som styrelsen administrerer, hvis der er ejersammenfald Side 3 (6)

4 mellem ejeren af antenneanlægget og ejeren af jordstykket. Det tilgængelige materiale, herunder ansøgningen om dispensation fra skovbyggelinjen og åbeskyttelseslinjen, må forstås således, at der vil være ejersammenfald mellem grundejer og ejer af antenneanlægget. Hvis der ikke skal være ejersammenfald mellem grundejer og ejer af antenneanlægget, har udstykningsloven et udstykningskrav for visse brugsarealer. Det har formodentligt ikke betydning for den afgørelse som Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen skal træffe, men for fuldstændighedens skyld henledes opmærksomheden på udstykningslovens 16 og det heraf afledte udstykningskrav, hvis der skal stiftes brugsret over arealet i et længere tidsrum end 30 år. Som sagen er oplyst, vil der være tale om et anlæg, der indgår i et strækningsanlæg, og derfor vil udstykningskravet ikke gælde jf. udstykningslovens 16, stk. 2, jf. bekendtgørelse nr. 169 om udstykningskravet 4, stk. 2. Miljøstyrelsen: Miljøstyrelsen har ikke bemærkninger til den foreslåede ændrede placering af GSM-R masten. Sagsfremstilling GSMR-programmet er et landsdækkende program til brug for kommunikation i forbindelse med togdriften. Formålet med projektet er at udskifte det nedslidte analoge radiokommunikationssystem med ny teknologi, som skal anvendes under togdriften til kommunikationen mellem togførere, stationer og centraler. Projektet med opstilling af master i hele landet er tidligere vurderet ikke VVM-pligtigt for området omkring Lolland-Falster af Naturstyrelsen. Banedanmark har oplyst, at man gennem en lang proces har tilstræbt i videst muligt omfang at finde og anvende eksisterende master eller andre strukturer til at anbringe de nye antenner på. I forbindelse med opførelsen af den pågældende mast, er det vurderet hensigtsmæssigt at placere masten ca. 300 m væk i forhold til den oprindelige tiltænkte placering. (Se oprindelig placering i forhold til nye i bilag 0028 samlet disp ansøgning side 4 samt nuværende placering side 8.) Placeringen er bl.a. begrundet i, at dækningen masterne imellem skal kunne hænge sammen, idet der ikke må være huller i bl.a. radiodækningen mellem masterne. Banedanmark har oplyst at være ejer af den pågældende grund, hvorpå antennen opstilles. Masten opstilles i umiddelbar tilknytning til banen. Banedanmark har videre oplyst, at for at kunne opfylde den ønskede dækning, skal den nye gittermast være 45 m. Side 4 (6)

5 I masten skal der på nuværende tidspunkt opsættes 3 panelantenner og de nødvendige radiotekniske komponenter. Ved foden af gittermasten vil der blive opsat 1 stk. teknikkabine med dimensionerne: 2,5*4,0 m. Der trækkes kabler fra antennerne i masten til udstyret på jorden. Banedanmark har oplyst, at mastetypen, gittermast, er valgt, da operatøren har behov for at komme op i kote 45 meter med antenner. Hvis der vælges en anden konstruktion f.eks. en rørmast, vil den komme til at se meget stor og klodset ud, da der skal monteres meget udstyr i masten. En gittermast er mere luftig, og man har tendens til at se igennem den. Denne effekt kan ikke opnås med en anden struktur. Desuden har operatører mulighed for at opsætte noget af udstyret inde bag hinanden. Denne mulighed findes ikke ved en anden strukturtype. Banedanmark har oplyst, at anlægsfasen for opsætning af en mast normalt strækker sig over 1 1½ måned. Inden for den periode vil der være ca. 10 dage med anlægsaktiviteter, der begyndes med udgravning og støbning af fundament, ca. 4 dage. Herefter skal fundamentet hærde, og sidst i perioden samles masten og placeres på fundamentet. Sidste arbejdsproces er opstilling af teknikhytte og montage af antenner. Der vil kunne forekomme mindre støv og støjgener under anlægsaktiviteterne ved udgravning af fundament i det absolutte nærområde. Der skal ikke fældes træer eller anden beplantning i forbindelse med anlægs- eller driftsfasen. Endelig har Banedanmark oplyst, at masten ikke får permanent lysafmærkning. Offentliggørelse Afgørelsen vil blive offentliggjort på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside i henhold til 38 d, stk. 6, i lov om jernbane nr. 686 af 27. maj Lovgrundlag Afgørelsen er truffet i henhold til 38 d, jf. 38 a, stk. 2, i lov om jernbane nr. 686 af 27. maj 2015 med senere ændringer, og jf. Europa-parlamentets og Rådets direktiv 2014/52/EU af 16. april 2014 om ændring af direktiv 2011/92/EU om vurdering af visse offentlige og private projekters indvirkning på miljøet samt Rådets direktiv 92/43/EØF af 21. maj 1992 om bevaring af naturtyper samt vilde dyr og planter. Klagevejledning Afgørelsen kan ikke påklages til anden administrativ myndighed, jf. 115 a i lov om jernbane nr. 686 af 27. maj Side 5 (6)

6 Med venlig hilsen Christina Bergendorff Side 6 (6)

Ansøgning om nedlæggelse af jernbaneoverkørsler på Grenaabanen ved Risskov

Ansøgning om nedlæggelse af jernbaneoverkørsler på Grenaabanen ved Risskov Til Banedanmark v. Agnete Jørgensen Sendt elektronisk til: Agnete Jørgensen agjo@vd.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Ansøgning om nedlæggelse

Læs mere

Afgørelse om at to ændringer til projekt om udvidelse af Haderup omfartsvej ikke er VVM-pligtigt

Afgørelse om at to ændringer til projekt om udvidelse af Haderup omfartsvej ikke er VVM-pligtigt Banedanmark Amerikas plads 2100 København Ø Sendt elektronisk til: agjo@vd.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk Afgørelse

Læs mere

Afgørelse om at spormodernisering mellem Valby og Frederikssund

Afgørelse om at spormodernisering mellem Valby og Frederikssund Banedanmark Amerikas Plads 23 2100 København Ø Sendt elektronisk til: mp@bane.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Afgørelse om at spormodernisering

Læs mere

Afgørelse om at omlægning af åløbet Valmosegrøften-Vasegrøften. i forbindelse med Ringsted-Femern Banen.

Afgørelse om at omlægning af åløbet Valmosegrøften-Vasegrøften. i forbindelse med Ringsted-Femern Banen. Banedanmark banedanmark@bane.dk Att. Klaus Vandall Larsen kvl@bane.dk Amerika Plads 15 2100 København Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 Sendt pr. mail Sagsnr.:TS50802-00007

Læs mere

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig Vejdirektoratet Niels Juels gade 13 1059 København K Sendt elektronisk til: nkk@vd.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Afgørelse om at etablering af

Læs mere

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven

Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Standard: Afgørelse i henhold til Metroloven Energinet.dk Sendt elektronisk til Energinet.dk ved Niels Christian Brix: NCB@energinet.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262

Læs mere

Afgørelse om at spormodernisering mellem Ringsted og Korsør ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at spormodernisering mellem Ringsted og Korsør ikke er VVM-pligtig Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Sendt pr. mail til banedanmark@bane.dk og inda@bane.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Dato 9.

Læs mere

Afgørelse om at opsætning af marine målestationer i Femern Bælt ikke er VVM-pligtigt

Afgørelse om at opsætning af marine målestationer i Femern Bælt ikke er VVM-pligtigt Femern Bælt A/S Vester Søgade 10 1601 København V Sendt elektronisk til: Christian Henriksen; che@femern.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon +45 4178 0101 Fax 7262 6790 heto@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af kajakpolo-anlæg ved matrikel nr. 64, Amagerbros Kvarter, Københavns Havn Bryggens Kajakpolo Att. Martin Møller Dannevirkegade 26 1763 København V E-mail: martin@bryggens-kajakpolo.dk Sendt elektronisk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

0028 Vedr. ansøgning om dispensationstilladelse i forbindelse med etablering af ny mast for Banedanmark.

0028 Vedr. ansøgning om dispensationstilladelse i forbindelse med etablering af ny mast for Banedanmark. TELCON A/S Guldborgsund Kommune Ndr. Boulevard 93 DK-6800 Varde Danmark CVR. nr. 29 80 67 72 Tlf.: 7652 1100 Fax: 7521 1004 www.telcon.dk 0028 Vedr. ansøgning om dispensationstilladelse i forbindelse med

Læs mere

Tilladelse til at etablere nye til- og frakørselsramper til motorvejen på Sprogø

Tilladelse til at etablere nye til- og frakørselsramper til motorvejen på Sprogø Til Storebælt A/S ved Ulla Rose, Cowi Sendt elektronisk til: Ulla Rose: uva@cowi.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Tilladelse til at etablere

Læs mere

Tilladelse til tilslutning til sydmolen i Køge Havn

Tilladelse til tilslutning til sydmolen i Køge Havn Køge Kommune Att.. Jens Christian Kaas Nordhavnsvej 40 4600 Køge Sendt elektronisk til:jens.christian.kaas@koege.dk og kontakt@koegekyst.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax

Læs mere

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord

Tilladelse til etablering af midlertidig erhvervshavn/kaj anlæg i Roskilde Fjord SWECO Sendes elektronisk til christinalund.lojtnant@sweco.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.: TS6020103-00162 Dato:09-06-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn.

Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse med anlæggelse af ny metrostation i Sydhavnen i Københavns Havn. HOFOR A/S Ved Eiko Steinhauer (Sendt elektronisk) Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Tilladelse til flytning af et udløb i Sluseholmen i forbindelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af jordankre under havnebassinet ved Redmolen i Københavns Nordhavn

Tilladelse til etablering af jordankre under havnebassinet ved Redmolen i Københavns Nordhavn EKJ Rådgivende Ingeniører Blegdamsvej 48 2100 København Ø Sendes elektronisk til: tig@ekj.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:6020103-00155

Læs mere

Afgørelse om at støbning af en beton-bundplade i Aalborg Havn langs kaj nr ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at støbning af en beton-bundplade i Aalborg Havn langs kaj nr ikke er VVM-pligtig Aalborg Kommune Boulevarden 13 9000 Aalborg Sendt pr. mail til henrik.jess@aalborg.dk, info@aalborghavn.dk og ssn@aalborghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790

Læs mere

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen

Tilladelse til etablering af 10 faste bådebroer ved Lynettehavnen Strömma A/S Amager Strandvej 16 2300 København S Sendt elektronisk til: jjn@jjconsult.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Afgørelse om at etablering af nyt jernbanespor ved Hjørring Station ikke er VVM-pligtigt

Afgørelse om at etablering af nyt jernbanespor ved Hjørring Station ikke er VVM-pligtigt Banedanmark Att. Jimi Okstoft Amerikas Plads 15 2100 København Ø Sendt elektronisk til: JOFT@bane.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Guldborgsund Kajakklub Dæmningen 2Ac/o Skovbovej Nykøbing F Sendt pr. mail til

Guldborgsund Kajakklub Dæmningen 2Ac/o Skovbovej Nykøbing F Sendt pr. mail til Guldborgsund Kajakklub Dæmningen 2Ac/o Skovbovej 1 4800 Nykøbing F Sendt pr. mail til guldborgsundkajakklub@hotmail.com Kystdirektoratet J.nr. 18/01947-22 Ref. Lotte Beck Olsen 31-01-2019 Tilladelse til

Læs mere

Hvide Sande Havn Fossanæsvej Hvide Sande. Sendt pr. mail til:

Hvide Sande Havn Fossanæsvej Hvide Sande. Sendt pr. mail til: Hvide Sande Havn Fossanæsvej 22 6960 Hvide Sande Sendt pr. mail til: hvidesandehavn@hvshavn.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040102-00486

Læs mere

Martin Rask Nielsen B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K

Martin Rask Nielsen  B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K Martin Rask Nielsen martin@raskn.dk formand@bkbolvaerket.dk B/K BOLVÆRKET CHR.HAVN Prinsessegade 4B 1422 København K Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Afgørelse om at sporfornyelse mellem Langå og Hobro ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at sporfornyelse mellem Langå og Hobro ikke er VVM-pligtig Banedanmark Amerikas plads 2100 København Ø Sendt elektronisk til: kvl@bane.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk Afgørelse

Læs mere

Ansøgning om genåbning af Laurbjerg Station.

Ansøgning om genåbning af Laurbjerg Station. Til Banedanmark v. Carina Olander Rasmussen Sendt elektronisk til: Carina Olander Rasmussen corn@bane.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns

Tilladelse til forlængelse af bådebro ved Nokken i Københavns Bryggens Bådelaug Att. Michael Bernhard Sendt elektronisk til: michaelbernhard@me.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til forlængelse

Læs mere

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm

Tilladelse til placering af ponton med gangbro i Margretheholm FØNIKS A/S Refshalevej 3202 b 1432 København K Danmark Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00140 Dato:31-01-2017 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til ændring af etape 1 i udvidelse af Rønne Havn

Tilladelse til ændring af etape 1 i udvidelse af Rønne Havn Rønne Havn A/S Sydhavnsvej 12 3700 Rønne Sendt pr. mail til roennehavn@roennehavn.dk, niras@niras.dk og gva@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til igangsættelse af etape 4 i udvidelsen af Vordingborg

Tilladelse til igangsættelse af etape 4 i udvidelsen af Vordingborg Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til: LBNE@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Tilladelse til igangsættelse

Læs mere

Tilladelse til projektændring i uddybning af nyt færgeleje i Thyborøn Havn

Tilladelse til projektændring i uddybning af nyt færgeleje i Thyborøn Havn Lemvig Kommune Rådhusgade 2 7620 Lemvig Sendt elektronisk til lene.bast@lemvig.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til projektændring

Læs mere

Tilladelse til etablering af træbrygge og flydeponton i forbindelse med projektet BLOX i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af træbrygge og flydeponton i forbindelse med projektet BLOX i Københavns Havn Real Dania By & Byg A/S Att. Ariel Wallner Jamers Plads 2 1551 København V Sendt elektronisk til: awallner@oma.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen

Læs mere

Tilladelse til teknisk ændring af etape 1 i udvidelse af Off Shore Terminal Nord OST Nord

Tilladelse til teknisk ændring af etape 1 i udvidelse af Off Shore Terminal Nord OST Nord Odense Havn Noatunvej 2 5000 Odense C Sendes digitalt til: lbne@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00091 Dato:08-05-2017

Læs mere

By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod København. Sendt pr. mail til: og

By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod København. Sendt pr. mail til: og By og Havn, Anne Frederikke Aage Nordre Toldbod 7 1259 København Sendt pr. mail til: aaa@byoghavn.dk og RALA@arkitema.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon +45 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til ændringer i etableringen af opfyldninger ved den østlige og nordlige del af Christiansholms Ø (Papirøen)

Tilladelse til ændringer i etableringen af opfyldninger ved den østlige og nordlige del af Christiansholms Ø (Papirøen) By & Havn I/S att. Morten Luther Ostenfeldt, NIRAS Nordre Toldbod 7 1200 København K Sendt elektronisk til: LUT@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk

Læs mere

Tilladelse til af ny kaj med træbrygge med overgang til Teglholmen i Københavns Havn

Tilladelse til af ny kaj med træbrygge med overgang til Teglholmen i Københavns Havn NRE Denmark A/S Finsensvej 3 7430 Ikast Sendt elektronisk til: ANG@NRE.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@tbst www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse til af ny

Læs mere

Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn Realdania By & Byg A/S Københavns Kommune Sendt elektronisk til LT@bryghusprojektet.dk og ptp@moe.dk Tilladelse til etablering af cykel- og gangbro ved Vester Voldgade, Københavns Havn Edvard Thomsens

Læs mere

Tilladelse til etablering af en flydebro med to gangbroer placeret ved Kalvebod Brygge, Københavns Havn

Tilladelse til etablering af en flydebro med to gangbroer placeret ved Kalvebod Brygge, Københavns Havn Copenhagen Entertainment Unit Att. Rasmus Heinesen Sommerstedgade 101718 København V E-mail: heinesen@ceunit.dk Sendt elektronisk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Tilladelse til renovering af søindfatning nord ved Helsingør

Tilladelse til renovering af søindfatning nord ved Helsingør HH Ferries Helsingør ApS Færgevej 8 3000 Helsingør Sendt elektronisk til Henriklund.rasmussen@sweco.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 1A, 6990 Ulfborg - Antennemast

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 1A, 6990 Ulfborg - Antennemast Side 1/5 TELCON A/S kqj@telcon.dk Nordre Boulevard 93 6800 Varde Dato: 21-08-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-62-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn

Tilladelse til etablering af gangbro over Søndre Refshalebassin i Københavns Havn Refshaleøens Ejendomsselskab Refshalevej 151 1432 København K Sendt elektronisk til: ks@refshaleoen.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af afkastledning i Skudeløbet i Københavns Nordhavn

Tilladelse til etablering af afkastledning i Skudeløbet i Københavns Nordhavn HOFOR A/S Ørestads Bolulevard 34 2300 København S Sendt elektronisk: maco@hofor.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns

Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns Thomas Forslund Rundholtsvej 49 2300 København S Sendt elektronisk til thomas.forslund@gmail.com Tilladelse til etablering af bådebro ud for Nokken i Københavns Sydhavn Edvard Thomsens Vej 14 2300 København

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Guldborgsund Kommune cbw@guldborgsund.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03281-12 Ref. Thomas Larsen 08-12-2016 Tilladelse til renovering af havneanlæg ved Sophieholmen, matr. 1539 Nykøbing F. Bygrunde, Nykøbing

Læs mere

Endelig tilladelse til etablering af badestrand ved Valbyparken anlægget er ikke VVM-pligtigt

Endelig tilladelse til etablering af badestrand ved Valbyparken anlægget er ikke VVM-pligtigt Københavns Kommune Center for Trafik Islands Brygge 37, 2. sal Postboks 450 1505 København V Sendt pr. mail til ex0g@kk.dk og sabb@ramboll.dk Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800

Læs mere

Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på Metrogrunden i Københavns Sydhavn i forbindelse med byggemodning

Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på Metrogrunden i Københavns Sydhavn i forbindelse med byggemodning Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6020103-00127 Dato:21-04-2017 Sagsbehandler: BTS Tilladelse til etablering af kanaler og kajvæg på

Læs mere

Tilladelse til etablering af små rev i Københavns havn ved ud for skuespillerhuset

Tilladelse til etablering af små rev i Københavns havn ved ud for skuespillerhuset Københavns kommune, TMF Byen udvikling Njalsgade 13. 5. sal 2200 København S Danmark Att. Lars Anker Agantyr Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk

Læs mere

Afgørelse om at renovering af dræn- og afvandingssystem langs Svenborgbanen ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at renovering af dræn- og afvandingssystem langs Svenborgbanen ikke er VVM-pligtig Banedanmark Amerikas Plads 2100 København Ø Sendt elektronisk til: pcl@ramboll.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk Afgørelse

Læs mere

Afgørelse om at projektændring i etablering af ny jernbane til Aalborg Lufthavn ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at projektændring i etablering af ny jernbane til Aalborg Lufthavn ikke er VVM-pligtig Banedanmark Amerikas Plads 23 2100 København Ø Sendt elektronisk til: sla@ramboll.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Afgørelse om at projektændring

Læs mere

Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv Vallensbæk Strand Sendt pr. mail

Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv Vallensbæk Strand Sendt pr. mail Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv 100 2665 Vallensbæk Strand Sendt pr. mail Kystdirektoratet J.nr. 19/01088-14 Ref. Lotte Beck Olsen 05-07-2019 Tilladelse til etablering af havsvømmebane ud for

Læs mere

Tilladelse til projektændringer til Etape 1 i forbindelse med udvidelse af Frederikshavn Havn

Tilladelse til projektændringer til Etape 1 i forbindelse med udvidelse af Frederikshavn Havn Frederikshavn Havn Sendt elektronisk til: Søren Pilgaard, sp@fhhavn.dk Lasse Jarlskov, lbpe@cowi.dk Erling Povlsen, ERP@cowi.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til opsætning af en gittermast, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til opsætning af en gittermast, på de vilkår som fremgår nedenfor. Juelsminde Havn og Marina Gert Friis Havnen 6B 7130 Juelsminde Sendt pr. mail til gertfriis@jafnet.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/02580-23 Ref. Lotte Beck Olsen 16-10-2017 Tilladelse til opsætning af gittermast

Læs mere

Tilladelse til etape 2 og 3 i udvidelse af Vordingborg Havn

Tilladelse til etape 2 og 3 i udvidelse af Vordingborg Havn Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til: LBNE@orbicon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 01 78 Fax 7262 6790 bts@trafikstyrelsen www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Tilladelse til udgravning af kanaler og etablering af broer herover i Københavns Havn anlægget er ikke VVM-pligtigt

Tilladelse til udgravning af kanaler og etablering af broer herover i Københavns Havn anlægget er ikke VVM-pligtigt UDVIKLINGSSELSKABET BY & HAVN I/S Carsten Niebuhrs Gade 43 1577 København V Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040103-00050 Dato:11-10-2019 Sagsbehandler: chbe Tilladelse til

Læs mere

A/S Havnen ved Kolby Kås Brattingsborg 1B 8305 Samsø. Sendt elektronisk til Journal TS Dato 7.

A/S Havnen ved Kolby Kås Brattingsborg 1B 8305 Samsø. Sendt elektronisk til Journal TS Dato 7. A/S Havnen ved Kolby Kås Brattingsborg 1B 8305 Samsø Sendt elektronisk til jh@a1consult.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af to pontoner i Christianshavns Kanal. Etableringen er ikke VVM-pligtig.

Tilladelse til etablering af to pontoner i Christianshavns Kanal. Etableringen er ikke VVM-pligtig. Christianshavns Bådelaug Att. Arkitekt Lars Remfeldt Rønne Allé 25, st. 2791 Dragør Sendt pr. mail til: lars@arklar.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Palle Rosendahl Hansen Ægirsvej 8 6000 Kolding Pr. mail til: pharo@pc.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00543-13 Ref. Thomas Larsen 01-09-2015 Tilladelse til fortøjningspæle og ankerblok ud for Ægirsvej 8,

Læs mere

Endelig tilladelse til opfyldning af Fordgraven i Københavns

Endelig tilladelse til opfyldning af Fordgraven i Københavns Danica Ejendomsselskab Holmens Kanal 2 1060 København K Sendt elektronisk til: mha@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Endelig tilladelse til

Læs mere

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning Ole Erik Lauridsen Trættevejen 16, Tingsted 4800 Nykøbing F Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning 09-06-2015 Kommunen har behandlet ansøgningen om skydning med sortkrudtvåben på den eksisterende skydebane

Læs mere

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn

Tilladelse til renovering af Rudkøbing Havn Rudkøbing Havn Langeland Kommune Havnepladsen 22 5900 Rudkøbing Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.TS6020103-00122 Dato:22-12-2016 Sagsbehandler:

Læs mere

Tilladelse til etablering af Redmolekanalen i Københavns Havn (Nordhavnen)

Tilladelse til etablering af Redmolekanalen i Københavns Havn (Nordhavnen) Udviklingsselskabet By og Havn I/S Nordre Toldbod 7 113 København K Sendt elektronisk til LAU@moe.dk og info@byoghavn.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Den eksisterende mast fjernes i løbet af 7-21 dage efter den nye mast er etableret.

Den eksisterende mast fjernes i løbet af 7-21 dage efter den nye mast er etableret. Plan og Kultur Telecon A/S Nordre Boulevard 93 6800 Varde Att. Camilla Klingenberg Terp 26-02-2018 Sags id: 2017-0986 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til udskiftning af eksisterende

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udlægning af to markeringsbøjer, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til udlægning af to markeringsbøjer, på de vilkår som fremgår nedenfor. EASTWIND WATERSPORTS ApS Nordre Fasanvej 137 2000 Frederiksberg Kystdirektoratet J.nr. 17/01221-10 Ref. Jacob Hansen Rye 14-06-2017 Tilladelse til udlægning af to markeringsbøjer ved Balka Strand, Bornholm

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til forstærkning af mole ved udlægning af marksten ved Blans Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til forstærkning af mole ved udlægning af marksten ved Blans Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Blans Bådklub Blans Hovedvej 23 4941 Bandholm Sendt på mail til gerding@campaqnet.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01862-13 Ref. Jeppe Bech Carlsen 09-06-2016 Tilladelse til forstærkning af mole ved Blans

Læs mere

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup

Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej Regstrup Holbæk Kommune Lise Skov Aagaard Gl. skovvej 158 4420 Regstrup Dato: 18-07-2013 Dokumentnr. 13/00257-15 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Tilladelse til opfyldning på søterritoriet

Læs mere

Tilladelse til renovering og fremtidssikring af Gilleleje Havn

Tilladelse til renovering og fremtidssikring af Gilleleje Havn Gilleleje Havn Havnekontoret, Havnen 5 3250 Gilleleje Sendt elektronisk til gillelejehavn@gmail.com og kbo@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Principiel tilladelse til etablering af midlertidig arbejdshavn i forbindelse med etablering af ny motortrafikvej i Roskilde Fjord

Principiel tilladelse til etablering af midlertidig arbejdshavn i forbindelse med etablering af ny motortrafikvej i Roskilde Fjord Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg Att.: Niels Jørgen Larsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Principiel

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af ny flydende servicebygning i Frederikssund Lystbådehavn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af ny flydende servicebygning i Frederikssund Lystbådehavn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Frederikssund Lystbådehavn Kalvøvej 15 3600 Frederikssund Pr. mail: erikra64@gmail.com Kystdirektoratet J.nr. 17/03467-18 Ref. Thomas Larsen 22-08-2018 Tilladele til etablering af servicebygning i Frederikssund

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Banedanmark Paul Stig Andersen Amerika Plads 15 2100 København Ø Kystdirektoratet J.nr. 17/02445-16 Ref. Lotte Beck Olsen 31-10-2017 Tilladelse til etablering af nye duc d'alber ved Kong Frederik den IX's

Læs mere

Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved

Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Næstved Havn Vestre Kaj 16 4700 Næstved Dato: 08-01-2014 Dokumentnr. 13/00653-55 Sagsbehandler: Bertram Tobias Hacke Direkte tlf.nr.: 91 33 84 28 Afgørelse om ikke VVM-pligt vedr. mindre forlængelse af

Læs mere

Tilladelse til etablering af flydende aktivitetshus i Københavns

Tilladelse til etablering af flydende aktivitetshus i Københavns UDVIKLINGSSELSKABET BY & HAVN I/S Nordre Toldbod 7 1259 København K Sendt pr. mail til JHM@byoghavn.dk og mha@niras.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk

Læs mere

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia

KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia KM Telecom Danmark Att. René Lau Jørgensen Erritsø Møllebanke 11 DK-7000 Fredericia 3. oktober 2013 Sagsident: 13/12151 Sagsbehandler: Britt Hald Haderslev Kommune EB Plan og Ejendomsudvikling Rådhuscentret

Læs mere

Tilladelse til anlæg af kanaler omkring boligø O på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn.

Tilladelse til anlæg af kanaler omkring boligø O på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn. NRE Denmark A/S Trelleborggade 3 2150 Nordhavn Sendt pr. mail til mail@nre.dk kopi til jordmil@jordmil.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk tbst.dk Sagsnr.:TS6040103-00025

Læs mere

KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk

KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk KM Telecom Frank Petersen - fpe@km-telecom.dk Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 22 14 bhal@haderslev.dk 27. februar 2015 Sagsbehandler: Britt

Læs mere

Afgørelse om at udbygningen af Rute 11 omkring Ribe ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at udbygningen af Rute 11 omkring Ribe ikke er VVM-pligtig Vejdirektoratet att. Niels Krogh Kristensen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Sendt elektronisk til nkk@vd.dk, cc kkl@vd.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at udløbsledning med udløbsbygværk ved Holmsmose, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at udløbsledning med udløbsbygværk ved Holmsmose, på de vilkår som fremgår nedenfor. Langeland Kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Kystdirektoratet J.nr. 18/01875-14 Ref. Thomas Larsen 24-08-2018 Tilladelse til udløbsledning m. udløbsbygværk ud for Holmsmose, matr.nr. 8a Frellesvig By,

Læs mere

Tilladelse til renovering af søindfatning syd ved Helsingør Færgeleje

Tilladelse til renovering af søindfatning syd ved Helsingør Færgeleje HH Ferries Helsingör ApS Færgevej 8 3000 Helsingør Sendt elektronisk til hqr@grontmij.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlægget Den uendelige bro, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til anlægget Den uendelige bro, på de vilkår som fremgår nedenfor. Aarhus Kommune Aarhus Events. Dokk 1, Hack Kampmanns plads 2 8000 Århus C Pr. mail: niels@aarhus.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01906-22 Ref. Thomas Larsen 16-08-2016 Tilladelse til opstilling af skulptur

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Søvangen Bådklub V/Alex Breinholt Nielsen Tavervej 28 9270 Klarup Kystdirektoratet J.nr. 15/00647-12 Ref. Anna L. S. Østergaard 20-08-2015 Tilladelse til flytning af bådebro ud for matr. nr. 1cq Lindholm

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, på de vilkår som fremgår nedenfor. Morsø Kommune Jernbanevej 7 7900 Nykøbing Mors Sendt til jap@morsoe.dk Kystdirektoratet J.nr. 15/00081-8 Ref. Thomas Larsen 23-03-2015 Tilladelse til uddybning i en del af Sillerslev Havn, Havnevej, matr.nr.

Læs mere

3. Højvandvandsmuren skal have de samme mål, som den eksisterende højvandsmur som den erstatter. Dog med en kote på 1,9 langs hele muren.

3. Højvandvandsmuren skal have de samme mål, som den eksisterende højvandsmur som den erstatter. Dog med en kote på 1,9 langs hele muren. Tilladelse til genetablering af højvandsbeskyttelse på matr. 31g, Sigridsvej 25, Gentofte Kommune Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til, at opføre en ny højvandsmur til erstatning af den ældre højvandsmur

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Hobro Både og Fiskerihavn Att. Torben Larsen Skibsgade 39 9500 Hobro Sendt pr. mail til torlars@fiberflex.dk Kystdirektoratet J.nr. 17/01847-10 Ref. Lotte Beck Olsen 15-08-2017 Tilladelse til renovering/udskiftning

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kystdirektoratet Drifts og Anlægsafdeling Att.: Lars Erik Olsen Pr. mail: lao@kyst.dk Kystdirektoratet J.nr. 18/01567-11 Ref. Thomas Larsen 24-09-2018 Tilladelse til genplacering af opgravede sten fra

Læs mere

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand.

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand. Bavarian Nordic A/S Hejreskovvej 10A 3490 Kvistgård Sendt som digitalpost til CVR 16 271 187 og som mail til: Ane Rørmann Jensen, ane.rormannjensen@cmcbio.com C7 Consulting, rikke@c7c.dk Virksomheder J.nr.

Læs mere

1. Masten skal stilles til rådighed for andre antenneformål og operatører mod rimelig beta+ ling.

1. Masten skal stilles til rådighed for andre antenneformål og operatører mod rimelig beta+ ling. Jes Lassen Bygbjergvej 19 A!" # Skelbækvej 2 Tlf.: 7376 7676 Dato: 16. december 2015 Sagsnr.: 15/17805 Ejendomsnr.: 6169 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E+mail: pmu@aabenraa.dk I henhold

Læs mere

Udtalelse om skovrejsning

Udtalelse om skovrejsning Vesthimmerlands kommune Att. Grete Mundbjerg Trafik og grønne områder Frederik IX s Plads 1 9640 Farsø Dato: 10. august 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2017-20818

Læs mere

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år.

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 TDC A/S Teglholmsgade 1 2450 København SV CVR 14773908 byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til antennemast

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Foreningen Kulhuse Havn Kulhusevej 212 3630 Jægerspris Sendt på mail til: formand@kulhuse-havn.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01403-17 Ref. Jeppe Bech Carlsen 27-04-2016 Tilladelse til etablering af kommandobro

Læs mere

Landzonetilladelse til udskiftning af eksisterende antennemast på Ejstrupvej 3B, 6000 Kolding

Landzonetilladelse til udskiftning af eksisterende antennemast på Ejstrupvej 3B, 6000 Kolding TELCON A/S Att: Camilla Klingeberg Terp Ndr. Boulevard 93 6800 Varde 27. juni 2018 - Sagsnr. 18/7457 - Løbenr. 144960/18 Landzonetilladelse til udskiftning af eksisterende antennemast på Ejstrupvej 3B,

Læs mere

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker.

i Frederiksværk på et areal svarende til ca m2 med ca m3 opfyldningsmateriale. Projektområdet er uden for havnens dækkende værker. De Nova Metal ApS Havnevej 25 3300 Frederiksværk Sendt til jimmy@denova.dk og Stine.Jensen@atkinsglobal.com Tilladelse til inddæmning og opfyldning i inderhavnen i Frederiksværk Edvard Thomsens Vej 14

Læs mere

Tilladelse til udvidelse af losseareal ved Jegindø Fiskerihavn

Tilladelse til udvidelse af losseareal ved Jegindø Fiskerihavn Havnecon Consulting ApS Nørrevang 8 7620 Lemvig Sendt elektronisk til hc@havnecon.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af anlæg på søterritoriet ved Mariagerfjord

Tilladelse til etablering af anlæg på søterritoriet ved Mariagerfjord A1 Consult Att.: Joe J. Jensen Normansvej 1, 2. sal 8920 Randers NV Sendt elektronisk til jj@a1consult.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum John Andersen Asfergvej 9 8981 Spentrup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 29-06-2018 / 06.02.03-G00-6-18 Endelig tilladelse

Læs mere

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg.

Ansøgningen er behandlet af Forvaltningen efter bemyndigelse fra det politiske udvalg. Allerød Kommune Christina Villendrup Lynge Niels Steegemann Lynge Skovmosen 1 3450 Allerød LANDZONETILLADELSE Matr. nr. 12a Høveltsvang, Uggeløse, Skovmosen 1 Landzonetilladelse til solcelleanlæg på eksisterende

Læs mere

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af ny udløbsledning, på de vilkår som fremgår nedenfor.

Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til etablering af ny udløbsledning, på de vilkår som fremgår nedenfor. Vordingborg Spildevand A/S Brovejen 10, Masnedø 4760 Vordingborg Pr. mail: laha@vordingborgforsyning.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/03474-15 Ref. Thomas Larsen 19-12-2016 Tilladelse til ny udløbsledning

Læs mere

Nationalpark Skjoldungernes Land Ledreborg Alle 2B 4320 Lejre. Kystdirektoratet J.nr. 18/ Ref. Thomas Larsen

Nationalpark Skjoldungernes Land Ledreborg Alle 2B 4320 Lejre. Kystdirektoratet J.nr. 18/ Ref. Thomas Larsen Nationalpark Skjoldungernes Land Ledreborg Alle 2B 4320 Lejre Kystdirektoratet J.nr. 18/03352-15 Ref. Thomas Larsen 19-03-2019 Tilladelse til anløbsbro ved Møllekrogen, Selsøvej 22D, 4050 Skibby, matr.nr.

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Vordingborg Havn Vesthavnen Vordingborg. Sendt elektronisk til og

Vordingborg Havn Vesthavnen Vordingborg. Sendt elektronisk til og Vordingborg Havn Vesthavnen 5 4760 Vordingborg Sendt elektronisk til jjcr@vordingborg.dk og rosbaek@rosbaek.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 julf@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Der er fra dags dato givet dispensation fra klitfredningslinen på matr. 37aa af Kystdirektoratet.

Der er fra dags dato givet dispensation fra klitfredningslinen på matr. 37aa af Kystdirektoratet. Tilladelse til kystbeskyttelse Peter Hermansensvej 37, matr. 37aa, Asdal Hgd., Asdal, Hirtshals, Hjørring Kommune. Sagsnummer: 18/00448 Kystdirektoratet giver hermed tilladelse til at kystbeskyttelse,

Læs mere

Lem Styrhøjen Lem Spøttrup 7860 Spøttrup. 23. marts 2017

Lem Styrhøjen Lem Spøttrup 7860 Spøttrup. 23. marts 2017 Styrhøjen Karina Miltersen 2 Lem Styrhøjen 2 7860 Lem Spøttrup 7860 Spøttrup 23. marts 2017 Afgørelse om VVM-screening og tilladelse skovrejsning Skive Kommune har den 1. marts 2017 modtaget din ansøgning

Læs mere

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Miljø og Natur Assens Forsyning A/S Skovvej 2b 5610 Assens Kommune Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Afgørelse om ikke VVM-pligt. Etablering af ledninger og regnvandsbassiner

Læs mere

Bækmarksbro Vedr. ansøgning om byggetilladelse til etablering af ny mast for Lemvig Kommune.

Bækmarksbro Vedr. ansøgning om byggetilladelse til etablering af ny mast for Lemvig Kommune. TELCON A/S Lemvig Kommune Ndr. Boulevard 93 DK-6800 Varde Danmark CVR. nr. 29 80 67 72 Tlf.: 7652 1100 Fax: 7521 1004 www.telcon.dk 23. januar 2018 Ref CKT/ Bækmarksbro J.nr. 20174061 Bækmarksbro Vedr.

Læs mere

Tilladelse til moleforlængelse i Sletten Havn

Tilladelse til moleforlængelse i Sletten Havn Fonden Sletten Havn Sletten Havn 1 3050 Humlebæk Sendt til uan@niras.dk og Emidan.frederiksen@gmail.com Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41780201 Fax 7262 6790 lih@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk

Læs mere