Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014"

Transkript

1 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben: Klubbens navn blev formelt ændret per 1. august 2013 så vi nu hedder Birkerød BK13 med ny webadresse: Juridisk blev vi vejledt til ikke at gå tilbage til BBK, da det kunne give problemer efter klubben var gået konkurs. Vedrørende seniorafdelingen: Desværre var der så få seniorer tilbage i slutningen af foregående sæson at det var næsten umulig at stille hold til turneringen. Antallet af seniorer til tirs/torsdags træningerne var også stærkt faldende. Det betød desværre at vi måtte beslutte at stoppe med at have en træner ansat til de få tilbageværende (de fleste af de unge ønskede heller ikke at fortsætte da det sociale var forsvundet med så få tilbageværende). Derfor har klubben i dag ikke en seniorafdeling. Vi håber dog at det i løbet af nogle år kan genskabes med de mere end 100 ungdomsspillere vi har på nuværende tidspunkt. Vedrørende ungdomsafdelingen: Her har der desværre været en forholdvis stor udskiftning i trænerstaben og det er især gået ud over onsdagsholdene. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at lave kontrakter for den nye sæson hvor vi får flere professionelle trænere med både de relevante træneruddannelser og lang trænererfaring. Derfor ser vi frem til den nye sæson med optimisme og håber det vil blive godt modtaget af ungdomsspillerne. Vedrørende motionistafdelingen: Her har vi fået tilgang af flere der før spillede på seniorholdet og der har været fuldt booket på onsdagsholdet fra kl Vi har derfor startet et nyt hold om tirsdagen fra kl , men itv. kun med 5-6 deltagere.

2 Økonomien: Birkerød Badminton Klub BBK13 Baneudlejning med billigere banetider efter kl. 21 samt fredag og lørdag har desværre ikke givet nogen nævneværdig effekt. Vi havde håbet der ville blive solgt nogle flere familiebaner fredag og lørdag, men det er desværre ikke tilfældet. Idet der ikke har været ansat en seniortræner i 2. halvdel af sæsonen er økonomien forbedret og har givet et overskud. Med vores satsning af bedre trænere til ungdomsafdelingen i 2014 og deraf højere trænerudgifter forventes resultatet at balancere for Banetider: Vi har fået tildelt de samme banetider som i indeværende sæson af Rudersdal kommune. Øvrige: Ungdomsspillerne har været gode til at bruge nogle af de brugte bold til opvarmning fra de indsamlede bolde og desuden en mindreforbrug p.g.a. at vi ikke længere har seniorafdelingen. Dette har i alt givet en besparelse på boldforbruget på omkring kr Formandens beretning blev godkendt. 3. Spilleudvalgenes beretning: a. Ungdomsudvalgsformandens beretning. Der blev desværre ikke valgt en Ungdomsudvalgsformand på generalforsamlingen i marts Debbie har derfor varetaget både posten som Ungdomsudvalgsformand og cheftræner siden generalforsamlingen. Det forenes ikke særligt godt at varetage begge job. Debbie kan derfor fortælle at det har været et svært år. Der bliver i den kommende sæson ansat en ny professionel træner fra Farum, som skal arbejde sammen med Debbie om at få ungdomsafdelingen strømlinet yderligere. I øjeblikket træner 80 børn 2 til 3 gange om ugen. U13-15 træner 3 gange om ugen. De spiller også holdkampe. Vi tiltrækker nye trænere, som er dygtige. Flere spillere er begyndt at deltage i åbne turneringer.

3 Desværre har der været problemer med SBKR da de glemte os i starten og senere placeret vore spillere i for høje rækker. De har kæmpet bravt og fået erfaring, men fået for mange nederlag. De vil blive bedre placeret i den kommende sæson. Håber at det vil lykkes at får gang i nye forældre, som kan være med til at videreudvikle ungdomsafdelingen. b. Motionistudvalgsformandens beretning. Sæson I den nu forgangne sæson, har BBK 13 gjort sig i regi af DGI med 4 hold. 2 mix-hold og 2 drengehold. Mix-holdene optrådte i serie 3 pulje 1, det ene var rykket ned og det andet var rykket op, hvilket afstedkom, at 1. runde var et indbyrdes forhold, der blev delt, 6-6. Sæsonens efterfølgende resultat er blevet, at hold 2 er blevet nr. 2 i puljen, p.g.a. administrativt fusk fra anden side, så holdet urimeligt står til oprykning. Hold 1 opnåede pladsen som 5 er af 8 hold. Drengeholdet ELITE blev nr. 8 af 10, efter de 9 kampe. Her blev nogle kampe afgjort på skrivebordet, nogle der ikke kunne stille hold eller finde kampdage, hvilket bragte drengene meget tæt på nedrykningsstregen, men de klarede den. Drengeholdet i SERIE 3 har haft en hård sæson. Dels har de kæmpet mod 6 andre hold, samt for holdlederen, problemet med at stille hold. Men da det i sidste kamp skulle afgøres, hvem der skulle være over eller under stregen, trådte holdet i karakter og vandt 4-2, og forbliver i serie 3. Så, tak til holdlederne Rene Henrik og Kim, der gang på gang må arbejde med at samle spillere til kampene, og bestemt også en tak til Henrik for arbejdet som min sekretær i forbindelse med registrering af spillere. Ser frem til en ny god sæson efter sommerperioden. c. Torsdagklubsformandens beretning. Mette kan fortælle at torsdags holdet er minimum 8 og flest når vi er 16. Man hygger sig meget med badminton torsdag formiddag mellem og Herefter drikkes der en kop kaffe og sludres inden man går hjem igen mellem og Sæsonen starter altid med en velkomstturnering, som starter med morgenkaffe kl Turnering kl til ca Herefter gør alle sig klar til frokost, hvor flere kommer med forskellige retter. Endelig sluttes af med kaffe og kage. Det samme gentager sig til jul og når sæsonen slutter i april.

4 I maj måned tager både nuværende og tidligere spillere så på skovtur. 4. Kassereren forelægger det reviderede regnskab til godkendelse. Eva Sørensen accepterede at blive kasserer på sidste generalforsamling da Henrik Skafte fratrådte efter mange år på pladsen. Det viste sig dog hurtigt at jobbet var meget mere tidskrævende end først antaget og da Eva stadig er på fuld tid overtog Karin en stor del af jobbet. Det viser jo bare hvor stor indsats Henrik har gjort tidligere. Kassereren er på valg i lige år og Eva har besluttet ikke at fortsætte. Jeg vil gerne takke Eva for at hun tog jobbet i det forgangne år. Regnskabet viser for 2013 et overskud på næsten kr Man kan se i noterne at der er færre indtægter på kontingent. Der er ingen sponsorindtægter da aftalen med RSL var at der skulle leveres poloer og lignende udstyr. Det har imidlertid vist sig, at leveringen af dette først kan ske omkring uge 19. Det vil derfor først komme klubben til gode i sæsonen efter sommerferien. Administrationen er mindre. Boldforbruget er mindre en budgetteret. Det skyldes primært, at vi ikke længere har en seniorafdeling og at børnene er gode til at træne med brugte bolde. Kontingentindtægten for firmaer er blevet større end budgetteret, da den indeholder sidste års indtægt fra 1 af de 2 firmaer vi har aftale med. Vi har haft færre baneudlejninger og færre ungdomsspillere end forventet. Til gengæld er det opvejet af besparelse både på lønninger (ingen seniortræner) samt besparelse på bolde. 5. Indkomne forslag Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen. Der ikke kommet forslag. 6. Kassereren forelægger bestyrelsens budgetforslag, herunder fremtidige kontingenter til godkendelse. Regnskabet for 2013 viser et overskud på ca. kr Det positive resultat skyldes især at vi ikke har haft ansat en træner til seniorer.vi Ændringen skyldes justering af træningerlønningerne fra sæsonstart 2012/2013. Der er nogle få bemærkninger til regnskabet: 1. Kontingentindtægten blev væsentligt mindre end forudset, især på salg af baneleje derfor er der taget højde for dette i den nye sæson. 2. Trænerlønningerne er lidt mindre end budgetteret og dertil besparelsen uden seniortræner. 3. Boldforbruget er næsten reduceret med kr i forhold til budgettet. 4. Tilbagebetaling fra Rudersdal kommune for betalt elregning i 2011 på kr

5 Regnskabet blev godkendt uden anmærkninger Under punktet kom endvidere emnet Reklameskilte op til diskusion. Kommunen er forespurgt om man måtte sætte reklameskilte op, med det er blevet afvist. De nuværende sklite er gamle og stammer fra perioden hvor klubben var en selvejende klub. Klubben har indvesteret i en ny opvaskemaskine, da den gamle ikke kunne bruges længere og kommunen ikke ville sætte en ny op. Kontingentoversigt sæson Nr. Tekst Enhed Pris 1 Fast banetid inden kl. 14, mandag til torsdag i badmintonhallen 2 Fast banetid efter kl. 14 og indtil kl. 21, mandag torsdag badmintonhallen *) 3 Fast banetid efter kl. 21 og indtil kl. 23 mandag til torsdag i badmintonhallen **) 4 Fast banetid fredag og lørdag i badmintonhallen (kan også anvendes til familiebadminton med en eller flere familier) **) 5 Fast banetid i Sjælsøhallen single mandag og onsdag indtil kl Fast banetid i Sjælsøhallen double mandag og onsdag indtil kl Fast banetid i Sjælsøhallen single mandag og onsdag fra kl samt fredag 8 Fast banetid i Sjælsøhallen double mandag og onsdag fra kl samt fredag og søndag 9 Ekstra banetid(er) medlemmer med fast banetid: (50% af billigste baneleje refunderes efterfølgende) 10 Fællestræning motionister (tirsdag kl ) inklusive bolde 11 Fællestræning motionister (onsdag kl ) inklusive bolde 12 Torsdagsklubben (torsdag kl. 10 til 11) inklusive bolde 13 Spillere UDEN fast banetid, Spil når du vil på en ledig bane 14 Ungdomsspillere med 1 spilletid om ugen inklusive bolde og træner 15 Ungdomsspillere med 2 spilletider om ugen inklusive bolde og træner 16 Ungdomsspillere med 3 eller flere spilletider om ugen inklusive bolde og træner bane Kr bane Kr bane Kr bane Kr bane Kr bane Kr bane Kr bane Kr.2000 Kr Kr Kr. 800 Kr. 800 Kr Kr Kr Kontingenterne gælder for en hel sæson. *) Giver også ret til at spille på andre tidspunkter som "spil når du vil på ledige baner" **) Giver også ret til at spille på andre tidspunkter man-torsdag efter kl. 21 samt fredag og lørdag som "spil når du vil på ledige baner" Budget og kontingenterne blev godkendt. 7. Valg til bestyrelse

6 a. Mangler 2-3 bestyrelsesmedlemmer til valg for 2 år. Kristine Karpf Hjortø lod sig overtale til at komme med i bestyrelsen som menigt medlem. b. Kasserer, Eva Sørensen tiltrådte sidste år, og er på valg i år, men ønsker ikke at fortsætte. Der skal vælges en ny kasserer. Karin Christiansen valgt til kasserer. c. Vi har i den forløbne sæson ikke haft en ungdomsspillerudvalgsformand og et stort problem at arbejdet skal gøres af cheftræneren så vi håber at det kan lade sig gøre at finde en fra forældregruppen til at aflaste cheftræneren. Debbie vil gerne påtage sig at prøve at holde fat i trådene, men vil ikke være ungdomsudvalgsformand. Der blev ikke valgt nogen, så bestyrelsen må påtage sig opgaven. Man håber på at man i forældregruppen kan finde en måde, at inddrage flere forældre i arbejdet. Så man kan påtage sig små opgaver, som er overkommeligt for en børnefamilie. Det vil der blive arbejdet på i løbet af den kommende sæson. d. Valg af 2 revisorer. Nuværende revisorer Vibeke Hald og Mette Skagen er villige til genvalg. Vibeke Hald og Mette Skagen blev genvalgt. 8. Eventuelt Under dette punkt blev der bl.a. fremført resultatet af et brainstormingsmøde, hvor forældregruppen havde drøftet målsætningen for klubbens ungdomsafdeling: Sportslig målsætning: udvikle de bedste talenter, med fokus på teknik, forståelse for det taktiske, træning som er niveau inddelt med det for øje at alle skal have det sjovt, men samtidig også lære noget og blive bedre badmintonspillere. Altid med professionelle trænere, godt hjulpet af vores egne talenter. Social målsætning: Alle skal have det sjovt, der er plads til alle, øvede så vel som uøvede. Også efter træning, hvor vi et par gange i sæsonen mødes til hygge aftener, f.eks. Pizza/badminton og lignende. Dirigenten kunne herefter takke for god ro og orden. Formanden kunne endelig takke dirigenten for indsatsen. Referent: Karin Christiansen

Referat generalforsamling onsdag d. 16. marts 2016 kl

Referat generalforsamling onsdag d. 16. marts 2016 kl Referat generalforsamling onsdag d. 16. marts 2016 kl. 20.30 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent John Austin 2. Formandens beretning for Birkerød BK13. Vedrørende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013 1. Valg af dirigent. Anne Mette Haahr blev valgt som dirigent Anne Mette konstaterede at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2016

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2016 CVR-nr.3 94 2 45 Birkerød BK 13 Topstykket 26 346 Birkerød Regnskab for perioden 1. januar - 31. december 216 Birkerød BK 13 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Revisors erklæring 2 Resultatopgørelse 3 Balance pr.

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2018

CVR-nr Birkerød BK 13. Topstykket Birkerød. Regnskab for perioden 1. januar december 2018 CVR-nr.3 94 2 45 Birkerød BK 13 Topstykket 26 346 Birkerød Regnskab for perioden 1. januar - 31. december 218 Birkerød BK 13 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Revisors erklæring 2 Resultatopgørelse 3 Balance pr.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL 1 LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL Formandens beretning 2012/2013 Indledning Lyngby-Gladsaxe Volley har nu ca. 2 års fødselsdag, så tillykke til os alle med det I hverdagen mærker ingen af os noget til, at vi

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Mini-generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 19/2-2019, Mejrup Fritidscenter kl

Mini-generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 19/2-2019, Mejrup Fritidscenter kl Mini-generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 19/2-2019, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Fra bestyrelsen deltog: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm og Søren Larsen Brødbæk. 1) Valg

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2017

Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Standerhejsning og turnering Lørdag den 29. april 2017, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 29. april kl. 10 starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014

Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014 Generalforsamling HBK den 27. Maj 2014 Formanden bød velkommen til de 24 fremmødte medlemmer 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Bjørn Ravn der blev valgt uden modkandidat. Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

GENERALFORMSAMLING 2016

GENERALFORMSAMLING 2016 GENERALFORMSAMLING 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19.00 i Koruphallen Velkomst Formand Sanne Ørskov bød velkommen til de medlemmer, som var mødt op til den årlige generalforsamling. Generalforsamling

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45.

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45. Formål: Sted og tid: HOG Badminton - Årsmøde - Februar - Referat Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar, kl. 19:30-21:45. Deltagere: Mogens Kristensen, Lene Kristensen, Nils Berg, Rita

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012.

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Dagsorden for den ordinære generalforsamling: 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 Hvidovre den 27.oktober 2017 Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Solveig Jacobsen og Solveig blev valgt. 2. Formandens beretning om klubbens

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Fræværende: Henrik, Carsten, Leif, Mai Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Langeskov Badminton Klub 5550 Langeskov

Langeskov Badminton Klub 5550 Langeskov Referat af generalforsamlingen den 24. februar 2015 Deltagere: Johnny Klint, Susanne Lyskjær, Carsten Johansen, Arne Lind og Hardy Käehne (bestyrelsen), derudover deltog 14 medlemmer samt dirigenten. Dagsorden:

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere