BRUGSANVISNING For Hydraulisk Pumpeunit

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRUGSANVISNING For Hydraulisk Pumpeunit"

Transkript

1 BRUGSANVISNING For Hydraulisk Pumpeunit

2 1 INDEX ADVARSLER 1 ANVENDELSE 2 GENERELT 2 MONTAGE 2 DEMONTAGE 4 TRANSPORT 4 FØR OPSTART 4 OPSTART 4 VEDLIGEHOLDELSE 5 OPBEVARING 5 FEJLFINDING. 6 BEREGNING AF RØRDIAMETER 8 ADVARSLER Hydraulikolie kan være sundhedsskadelig idet: - Kontakt med hud kan medføre allergi. - Indånding af olietåger kan medføre lungelidelser. Olieleverandørens advarsler og henvisninger skal nøje følges. Se sikkerhedsblad for produktet. Al elektrisk tilslutning af elektromotor, magnetventiler og øvrige el komponenter skal foretages af autoriseret elinstallatør. Kontroller altid el-diagram samt el-plan for elektromotor før opstart.

3 2 ANVENDELSE Denne pumpeunit er designet til at være den primære drivenhed i et hydraulisk system. Eftersom pumpeunits har en bred vifte af anvendelsesmuligheder og eftersom den endelige brug og placering af enheden ikke altid er kendt af producenten, så vil denne manual kun indeholde general information, som sikrer deres anlæg en stabil drift og optimal levetid. GENERELT Denne pumpeunit er udviklet med henblik på, at blive inkorporeret i en maskine eller anlæg og må kun sættes i drift, når maskinen eller anlægget er blevet certificeret, som værende i overensstemmelse med Maskindirektiv 2006/42/EC. Det er producenten af maskinen eller anlægget, som skal sikre at pumpeunits opfylder krav og normer, samt evt. B og C standarder for specifikke anlæg. Endvidere at standard ISO/DN/EN 4413 Generelle regler og sikkerhedskrav for hydraulik systemer og dets komponenter, tages i anvendelse ved montage og installation af pumpeunits. MONTAGE Komponenter og pumpestation bør altid anbringes, så de er let tilgængelige for inspektion og vedligeholdelse. Tænk især på den rutinemæssige kontrol af temperatur, tryk, væskeniveau og filterindikatorer, samt på mulighed for påfyldning og aftapning af olie og udskiftning af filterelementer. Det skal være muligt at udtage en olieprøve, så renhedskrav og olie kvalitet kan kontrolleres ved en olieanalyse. Alle monteringsflader skal være plane og rene, så ventil- og pumpehuse ikke spændes skævt op med fare for deformation og fejlfunktion. Monteringsboltene spændes med momentnøgle. Pumpestationen bør installeres på et plant underlag og således, at den udsættes for mindst mulig temperaturvariation, kulde/varmestråling og støvfuld atmosfære. Endvidere bør der sørges for en tilstrækkelig ventilation, samt at tilsluttende rørsystemer og maskindele ikke øger støjniveauet. Der skal være en spildbakke eller anden foranstaltning, som kan opsamle større spild fra tanken. Retningsventiler kan placeres vilkårligt. Lodret monterede magnetbetjente ventiler med nedadhængende magneter får imidlertid forøget reaktionstid, så vandret montering må anbefales. Max. afvigelse på styrespænding er ± 10 %. Trykventiler bør enten monteres lodret, med betjeningsgrebet øverst, eller vandret. Har trykindstillingen betydning for person sikkerhed eller ændring af trykket kan udgøre en fare, skal ventilen sikres mod uautoriseret justering. Andre styre- og reguleringskomponenter kan sædvanligvis monteres vilkårligt. Pumper og motorer skal forsynes med rørledninger efter leverandørens anvisning. Under- og overtryk i sugeledningen må ikke overstige de værdier, som angives af leverandøren. Drænledninger skal slutte under olieniveauet i tanken og være af sådan en dimension, at trykket i pumpe/motorhuset holdes under det tilladelige. Tilslutning af drænledninger skal udføres således, at pumpe/motorhuset altid er fyldt med olie og huset skal fyldes med olie inden start.

4 Rørarbejde foretages med omhu af fagfolk i henhold til tegninger og anvisninger. Anvend så få fittings som muligt, undgå skarpe vinkler og bøjninger og hold rørlængderne så korte som muligt. Anvend ikke konisk fittings og Loctite i systemet. Anvend altid fittings med elastiske pakninger. Anvendes der metalpakninger som f.eks. kobberskiver, må de ikke genanvendes. Ved beregning af rør og slange diametre, er det vigtigt at tage hensyn til den oliemængde, der skal passere igennem dem. Det er især vigtigt at tage hensyn til retur flowet, når cylindre returnerer, da dette ganges med forholdet mellem cylinderens plus og minus side og ofte er det både 1,5 til 2 gange det fra pumpen tilførte flow. Ligeledes skal man tage hensyn til, om det er en tryk, retur eller suge ledning man skal dimensionere. I skemaet side 9 beregnes rørdiameteren. Alle rør og fittings rengøres inden montagen. Der skal sikres, at det færdige rørsystem opfylder specificeret renhedsgrad for hydraulik systemet. Hydraulikolie. Sædvanligvis er det ikke de mekaniske dele, der begrænser et systems levetid. Det er for lidt, for snavset eller forkert hydraulikolie. Når der skal vælges olie, er det vigtigt først at læse datablade for de komponenter, der anvendes. De vil altid indeholde oplysning om min. og max. temperatur. Som hovedregel er det pumpen, der er mest følsom overfor for høj og lav viskositet. Følgende er gældende for fleste hydrauliksystemer. Max. olieviskositet må ikke overstige 1000 cst. (Ved koldstart) Anbefalet viskositetsområde på cst. ved kontinuerlig drift. Minimum olietemperatur på -10 C Maximum olietemperatur på 70 C Der skal anvendes en mineralolie baseret hydraulikolie type HL eller bedre ifølge DIN Ved lave temperaturer, meget varierende temperaturer eller udendørsbrug, skal man anvende type HV. For at overholde ovennævnte viskositetsområder, skal følgende hydraulikolier vælges ved nævnte olietemperaturer. Ved evt. spørgsmål kontakt vores tekniske afdeling. ISO VG Olietemperatur Min. Max. Anbefalet temperaturområde C 15 C -5 C 15 C C 35 C 18 C 35 C C 45 C 30 C 45 C 46-8 C 55 C 35 C 55 C 68-5 C 65 C 45 C 65 C C 75 C 55 C 75 C Når den rigtige hydraulikolie er valgt, er det ligeså vigtigt at renhedsgraden for systemet overholdes. Denne er defineret ved ISO 4406, som angiver antallet af µm snavspartikler i olien. Renhedsgraden kontrolleres ved, at udtage en olieprøve og lave en partikeltælling på denne. Renhedsgraden er givet af de komponenter, som er anvendt i systemet. Følgende tabel viser renhedsgraden for forskellige komponenter. Det er den komponent, som har den laveste værdi der er gældende for hydraulik systemet. Type Renhedsgrad ISO 4406 Tandhjulspumpe 19/17/14 Vingepumpe 18/16/13 Variabel Vingepumpe 18/16/13 Variabel Stempelpumpe 17/15/12 CETOP 3/5 ventiler 19/17/14 Proportionale ventiler 18/16/13 3

5 DEMONTAGE Anlægget gøres trykløst. Pas især på, at trykket er taget af akkumulatoren, hvis anlægget er forsynet med sådan en. Arbejdskomponenterne (cylindre og motorer) samt rørsystemet tømmes for olie eller afspærres, så olien ikke løber ud. 4 TRANSPORT Pumpestationen tømmes for olie inden forsendelse. FØR OPSTART Før opstart kontrolleres følgende: - at tank og rør er rene før påfyldning af væske. (evt. flushes systemet for at opnå tilladelig renhedsgrad). - at komponenterne er forbundet rigtigt i henhold til diagrammet. - at foreskreven hydraulikolie og renhedsgrad ifølge ISO 4406 er anvendt. - at påfyldning af hydraulikolie foregår gennem et filter, der min. svarer til anlæggets filtreringsgrad. - at opretningen mellem drivmotor og pumpe er i orden. Kan være kommet ud af justering under transport. - at forsyningsspænding og frekvens til elmotor er korrekt. - at rotationsretning for elmotor er korrekt ved en momentan tilkobling. - at evt. akkumulator er forfyldt med kvælstof (N 2 ) til korrekt tryk. - at evt. gear, stempelpumper eller motorer er fyldt med olie, for at sikre den interne smøring. - at evt. haner på sugeledning er fuldt åbne. - at der er foretaget behørig afskærmning, så maskinen kan startes uden risiko. OPSTART Anlægget startes uden belastning. Trykbegrænsningsventilerne stilles så lavt som muligt, dog må man ikke røre trykventilerne ved akkumulatoren, som er forindstillet eller ventiler som er plomberet. Anlægget kontrolleres for evt. løse forskruninger og utætheder og kører ved lavt tryk, indtil luften er fjernet fra olien. Tanken efterfyldes med olie svarende til den mængde, der optages i rørsystem og cylindre, og trykket øges derefter gradvist. Tryk, temperatur, tidsindstilling og andet noteres evt. på diagrammet, idet dette kan have betydning ved senere justering. Efter kort tids kørsel kontrolleres temperaturen i lejer, bøsninger og hydraulikolien. Denne må ikke overstige normal driftstemperatur, anbefalet viskositet og renhed for systemet - Se punktet Hydraulikolie Evt. efterspænding og justering foretages, og den endelige indstilling sikres mod utilsigtet justering.

6 5 VEDLIGEHOLDELSE Allerede ved installation og montage af pumpeunits bør man tænke på vedligeholdelsen. Ved montering af prøveudtag og haner på passende steder, kan man lette fejlfinding og måske udskifte defekte dele og rense filtre uden at tømme anlægget for hydraulikolie. Hyppigheden af den forebyggende vedligeholdelse er en erfaringssag, der afhænger af driftsforholdene. Som et minimum kontrolleres anlægget for utætheder, unormale temperaturer, usædvanlig støj, maskinens cyklustid, manometrets trykangivelser, olieniveauer og filtrenes forureningsgrad. Også opretning mellem aksler kontrolleres, ligesom bolte og møtrikker efterspændes. Det er god økonomi at anvende filtre med filterindikator, så elementet først skiftes, når det er tilsmudset. Partikler i et tilsmudset element kan fortælle meget om evt. begyndende slid af forskellige komponenter. Olieskift afhænger ligeledes af driftsforholdende og aftales bedst med olieleverandøren. Udtag efter anvisning en prøve af olien og lad dens kemiske tilstand og forureningsgrad undersøge. Som en tommelfingerregel anbefales det, at skifte filtre første gang efter 50 driftstimer, herefter for hver 800 driftstimer, alternativt 6 måneder. Olieskift for hver timer, alternativt 12 måneder. OPBEVARING Skal anlæg eller komponenter henstå mere end 3 måneder før montage/igangsættelse, må de konserveres passende. Delene skal opbevares på et tørt sted uden mulighed for angreb af korrosive stoffer og dampe og fyldes med en konserverende væsk.

7 FEJLFINDING. - ALMINDELIGT FOREKOMMENDE FEJL SAMT HJÆLP TIL FEJLFINDING. FEJL MULIG ÅRSAG AFHJÆLPNING AF FEJL 6 Pumpen støjer. Pumpen får for lidt olie eller ingen. Pumpen suger luft. Pumpen er slidt. For højt omløbstal. Trykket er for højt. Rens sugefilter og sugerør repareres. Påfyld olie. Forkert omløbsretning. Rens sugefilter og sugerør repareres. Udskift pakdåse ved pumpeakslen. Returrøret sender luft ned ved sugerøret. Reparer eller udskift pumpen. Korriger omløbstal. Juster det ned. Der er intet tryk. For lav oliestand. Påfyld olie. Pumpen kører ikke. Forkert omløbsretning. Sikkerhedsventil sidder fast. Pumpen er defekt. Elaflastet omløbsventil uden strøm Lækage i ventil eller cylinder. Efterse motor samt kobling og aksel. Vend omløbsretning. Skru ventil ud og rens denne eller udskift med ny. Reparer denne eller udskift med ny. Etabler korrekt strømforsyning. Reparer cylinder eller ventil. For lavt tryk. Tryk sat for lavt. Juster det op. Utæt sikkerhedsventil. Lækage i ventil eller cylinder. Reparer eller udskift med ny. Reparer cylinder eller ventil. Olien skummer. Utæt sugerør. Reparer rør. Tryktab i sugerør for stort. Returrør sender olie ned ved sugerør. Forkert olietype eller vand i olien. Returrøret for kort. Udskift med større sugerør. Forlæng rører om muligt væk fra sugerøret. Kontroller og udskift denne olie. Forlæng røret.

8 7 FEJL MULIG ÅRSAG AFHJÆLPNING AF FEJL Olien overophedet. Olien er for tyk. Udskift olie. Sikkerhedsventil støjer. Magnetventil trækkes ikke. Sikkerhedsventilen står forkert. System overbelastet. Stor indre lækage i ventil eller motor. Ændrede driftsforhold. For lille tank. For lidt olie i tank. Der køres for meget på sikkerhedsventilen. Retningsventil lukker ikke helt. For stort flow. Snavs mellem ventilkeglen og sædet. Elektrisk fejl. Utilstrækkeligt pilotstyretryk. Juster denne korrekt. Reducer belastning eller udskift med større anlæg. Reparer pumpe, motor eller ventil. Etabler køling eller større tank. Udskift med større. Påfyld olie. Ændrer driftsforhold. Rengør eller reparer ventil. Monter ny korrekt størrelse ventil. Rengør eller reparer. Kontroller hele strømforsyningen og endestopskontakter. Rengør eller reparer ventil. Skabe bedre tryk. Byrden synker. Snavs i sænkeventil. Rengør ventil. Systemet arbejder langsomt. O-ring beskadiget. Beskadiget ventil. Luft i olien. Kontraventil utæt. Kold olie. Lav motorhastighed. Nedslidt pumpe. Drøvleventiler justeret for hårdt. Sikkerhedsventil åbner ofte. Luft i systemet. System nedslidt. Fejljusteret system. Udskift o-ring. Reparer eller udskift. Påfyld mere olie og kontroller sugeledning. Rengør ventil. Udskift eventuelt olie med bedre. Reparer eller efterse motor. Udskift pumpe. Juster ventiler. Juster ventil og system. Reparer sugerør. Kør langsomt til olien er varm. Udskift med nyt. Juster systemet.

9 8 BEREGNING AF RØRDIAMETER Oliestrøm dm 3 /min Gallon/min US Indvendig Rørdiameter mm Rørlysning Cm 3 Hastighed m/s fod/s Sugeledning Returledning Trykledning

PS350-22,0-T Side 1 af 12 Udskrevet

PS350-22,0-T Side 1 af 12 Udskrevet Side 1 af 12 Hydraulikdiagram: Side 2 af 12 Stykliste: Pos. Nr.: Beskrivelse Antal 1 180L-3-4P-B3B5-01 Motor 22,0KW/1400 B3B5 3 STK 2 GR47-2V050F3AC9DX Screwpump 50,3 cc 3 STK 3 V0620 Kontraventil Kegle

Læs mere

MANUAL FOR HYDRAULIK SYSTEM

MANUAL FOR HYDRAULIK SYSTEM MANUAL FOR HYDRAULIK SYSTEM LES 24.03.0-0 PSZL 2,5-220-5,5-45 BH278 Dalager 5 DK-2605 Brøndby Fax 43 24 55 05 E-mail: avn.hydraulik@avn.dk Suensonsvej 4 DK-8600 Silkeborg Fax 87 22 8 00 Internetadresse:

Læs mere

DRIFTSVEJLEDNING NPC - SERIEN

DRIFTSVEJLEDNING NPC - SERIEN DRIFTSVEJLEDNING NPC - SERIEN 13.01.09/FKO 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Varemodtagelse 3 2. Generelt 2.1 Tørkørsel og kavitation 3 2.2 Driftstemperatur og afgangstryk 3 2.3 Minimum flow 3 2.4 Massefylde og

Læs mere

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE 10 15 19 25 32 40 50 65 80 100 125 150 200 Indholdsfortegnelse Forebyggende vedligeholdelse

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

Hydrostatiske transmissioner

Hydrostatiske transmissioner Hydrostatiske transmissioner Erhvervsskolerne Aars Hydrostatisk transmissioner HYDROSTATISKE TRANSMISSIONER...1 EGENSKABER...1 HYDROSTATISK TRANSMISSION...3 EFTERFYLDE...4 HOVEDSYSTEM...5 REGULERINGSSYSTEM...6

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9042790 Solift Pig-Up Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Solift klovbeskæringsboks - Varenr. 9042790 Beskrivelse: Klovbeskæringsboksen

Læs mere

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 42 637 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt

Læs mere

Gr. 10 Pumpeaggregater

Gr. 10 Pumpeaggregater Gr. 10 Pumpeaggregater AVN Pumpestation AVN Hydraulik A/S har mange års erfaring i fremstilling af pumpestationer til stort set alle formål i industrien. Vi har også et stort know-how omkring hydraulik

Læs mere

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: Fax DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE

LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: Fax DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE LSM PUMPER Sigenvej 7 DK 9760 Vrå Tlf.: +45 9898 1900 Fax. +45 9898 2440 DRIFTSVEJLEDNING FOR LSM PUMPER TYPE 10 15 19 25 32 40 50 65 80 100 125 150 200 Indholdsfortegnelse Forebyggende vedligeholdelse

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

Luftkompressor Art.nr / /

Luftkompressor Art.nr / / Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 / 85203026 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 / 5709133851019 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT

Læs mere

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5.

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5. SAND PUMP MANUAL Sand filter pump Best.nr. 7892 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5 Side 1 Vigtige sikkerhedsanvisninger for Sandfilterpumpe Følgende vigtige punkter skal læses og forstås inden

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 15 430 Sdr. Ringvej 1 6600 Vejen Tlf. 70 21 26 26 Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

Hydraulisk hammer HH10 HH10RV. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark

Hydraulisk hammer HH10 HH10RV. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Hydraulisk hammer HH10 HH10RV HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Generelt... 2 2.

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Original Brugsanvisning Varenr.: 90 44 895 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk 1 9044895 industrikompressor 2x90 ltr Norge V2 Industrikompressor

Læs mere

KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual

KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual KLARGØRINGSLIFT Installation, drift & vedligeholdelsesmanual Vare nr. 10004041 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugerens data... 3 Installations data... 4 NOTE... 5 BEGRÆNSET GARANTI... 5 Oversigts diagram... 6

Læs mere

HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper

HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper 2-3 -4 HWP2 fra serienummer 6459 HWP3 fra serienummer 6364 HWP4 fra serienummer 6597 Revideret 22.04.2013 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON dykpumpe. For

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Gr. 10 Pumpeaggregater

Gr. 10 Pumpeaggregater Gr. 10 Pumpeaggregater AVN Pumpestation AVN Hydraulik A/S har mange års erfaring i fremstilling af pumpestationer til stort set alle formål i industrien. Vi har også et stort know-how omkring hydraulik

Læs mere

HPP18E Hydraulisk drivstation

HPP18E Hydraulisk drivstation HPP18E Hydraulisk drivstation 30 l.p.m. fra serienr. 4727 40 l.p.m. fra serienr. 4676 Revideret 13.04.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen

Læs mere

HPP18V FLEX. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark

HPP18V FLEX. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Hydraulisk drivstation HPP18V FLEX HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

HPP18E Hydraulisk drivstation

HPP18E Hydraulisk drivstation HPP18E Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1443 Revideret august 2004 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og

Læs mere

HPP18E FLEX hydraulisk drivstation

HPP18E FLEX hydraulisk drivstation HPP18E FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 4708 Revideret 15.12.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie,

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: 90 42 742 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Hydraulisk drivstation HPP06 HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk Instruktion for vedligeholdelse og brug af Husvandværk 76600018 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

Brugsanvisning. Højtryksrenser Aqua Cleaner. Serie Nr. Fabrikationsår Transportmængde Driftstryk Driftsomdrejningstal

Brugsanvisning. Højtryksrenser Aqua Cleaner. Serie Nr. Fabrikationsår Transportmængde Driftstryk Driftsomdrejningstal Brugsanvisning Højtryksrenser Aqua Cleaner Serie Nr. Fabrikationsår Transportmængde Driftstryk Driftsomdrejningstal L/min bar omdr/min 2011 Indhold Brugsanvisning stationær højtryksrenser type 15L200Bar

Læs mere

Driftsvejledning MDG serien

Driftsvejledning MDG serien Driftsvejledning MDG serien 08.01.2008 Nr. MDG9803_1-DK Indholdsfortegnelse 1. Varemodtagelse..................................... 3 2. Generelt.......................................... 3 2.1 Pumpeprincip.......................................

Læs mere

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg DAN FUGT RO vandbehandling DAN FUGT kompakt RO anlæg Fra 50 til 200 l/h Alle anlæg er med PLC styring og overvågning af sikkerhedsfunktioner. Alle anlæg er opbygget med rustfri tryktank, ( lukket system

Læs mere

HED Håndholdt jordbor. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark. Tel: Fax: Mail:

HED Håndholdt jordbor. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark. Tel: Fax: Mail: HED Håndholdt jordbor HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Original Brugsanvisning Varenr.: 90 40 090 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Industrikompressor 2x90ltr. Varenummer: 9040090 Beskrivelse:

Læs mere

Brugervejledning MAXIVAC

Brugervejledning MAXIVAC Brugervejledning 3130 126 MAXIVAC 1. udgave Februar.2004 1. INDLEDNING...2 1.1. Installation og service...2 1.2. Sikkerhedsforskrifter...2 2. KORREKT BRUG AF MAXIVAC...3 2.1. Vakuumaggregat...3 2.2. Vakuumpumpe...3

Læs mere

MANUAL. for LUFTHYDRAULISK DONKRAFT

MANUAL. for LUFTHYDRAULISK DONKRAFT MANUAL for LUFTHYDRAULISK DONKRAFT MODEL 25-2(TH) (25 t / 10 t) MODEL 50-2(TH) (50 t / 25 t) 280605/DK Manual for lufthydrauliske donkrafte model 25-2 og 50-2 ADVARSLER - SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1.

Læs mere

Betjeningsvejledning. HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation. Revideret Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation.

Betjeningsvejledning. HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation. Revideret Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Betjeningsvejledning HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 13728 Revideret 05.03.2019 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

HH10/HH10RV hydraulisk hammer

HH10/HH10RV hydraulisk hammer Før brug HH10/HH10RV hydraulisk hammer HH10 fra serienummer 1451 HH10RV fra serienummer 2741 Revideret 30.08.2011 Vi takker for Deres valg af en HYCON hammer. For at sikre problemfri drift og varig ydelse

Læs mere

GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT

GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT GEMINA TERMIX BRUGSVANDSUNIT TERMIX BRUGSVANDSUNIT med ladeveksler til forsyning af boligblokke og andre større byggerier med varmt brugsvand. GEMINA TERMIX Navervej 15-17 DK 7451 Sunds Productions as

Læs mere

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513 (vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter - 4 T Benzinmotor 102503-220V El-motor 102512-380V El-motor 102513 INDHOLD 1 ANVENDELSESOMRÅDE 2 TEKNISKE SPECIFIKATIONER 3 FORENKLET

Læs mere

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC Brugervejledning T folde motorkran Model Nr. JA060EC Læs venligst disse instruktioner nøje for at sikre sikkerhed og effektiv brug af dette værktøj. SIKKERHEDS INSTRUKTIONER Læs disse instruktioner omhyggeligt

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

Brugsanvisning. Brændekløver 10 T, Lodret 8 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brændekløver 10 T, Lodret 8 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brændekløver 10 T, Lodret 8 HK benzin Varenr.: 90 36 653 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden

Læs mere

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark.

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark. Eurodumper 700 Brugervejledning www.fl-i.dk 100 % made in Denmark FL Industries A/S Mimersvej 9 8722 Hedensted +45 7692 9092 +45 2492 9092 E-mail: ps@fl-i.dk Indholdsfortegnelse 1 Eurodumper 700 beskrivelse

Læs mere

Industrikompressor 2x90ltr

Industrikompressor 2x90ltr Brugsanvisning Varenr.: 9040090 Industrikompressor 2x90ltr Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk MAN Industrikompressor 9040090 Dk V1 1 MAN Industrikompressor

Læs mere

Brugervejledning ST 152 ST 205

Brugervejledning ST 152 ST 205 Brugervejledning ST 152 ST 205 1 Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger...3 Sikkerhedshenvisninger...3 Piktogramforklaring...4 Restrisiko...4 Delbetegnelser...5 Montage...7 Elektrisk udstyr...10 Betjening...10

Læs mere

HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation

HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1443 Revideret 12.05.09 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og

Læs mere

Hydraulisk Borehammer HRD20

Hydraulisk Borehammer HRD20 Hydraulisk Borehammer HRD20 Fra serienr. 3195 Revideret 03.11.2014 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCN borehammer. For at sikre problemfri drift og varig ydelse af Deres nye værktøj, anbefaler

Læs mere

Hydraulisk hammer HH15

Hydraulisk hammer HH15 Hydraulisk hammer HH15 Fra serie-nr. 7738 Revideret 30.08.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON hammer. For at sikre problemfri drift og varig ydelse af Deres nye værktøj, anbefaler vi, at

Læs mere

Brugsanvisning VAL 6

Brugsanvisning VAL 6 Brugsanvisning VAL 6 Betjeningsvejledning Vigtigt! Den Infrarøde oliebrænder VAL 6 må ikke placeres i nærheden af eksplosive eller let antændelige materialer. Ydermere er det ikke tilladt at opstille VAL

Læs mere

SANDBLÆSEKABINE SBC420

SANDBLÆSEKABINE SBC420 SANDBLÆSEKABINE SBC420 BETJENINGSVEJLEDNING SPECIFIKATIONER Udv. dimensioner: L: 132 x B: 88 x H: 170cm Rist dimensioner: L: 122 x B: 60cm Vægt: 1 5 0 k g. L u f t f o r b r u g : 3 5 0-5 2 0 l t r. /

Læs mere

SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning

SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning 3170050/1 IM-P317-01 CH Issue 1 SV60 Sikkerhedsventil Installations- og vedligeholdelsesvejledning 1. Generel specifikation 2. Indstilling 3. Før montering af ventilen 4. Installation 5. Forebyggelse af

Læs mere

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brændekløver, 20 T Vandret 6,5 HK benzin Varenr.: 90 36 774 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

Neotherm Solar Mobilcenter. Installation- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING

Neotherm Solar Mobilcenter. Installation- og betjeningsvejledning INSTALLATION- OG BETJENINGSVEJLEDNING Neotherm Solar Mobilcenter Installation- og betjeningsvejledning 1. Konformitetserklæring Neotherm Solar Mobilcenter er produceret i henhold til de grundlæggende europæiske retningsliner. De tilhørende

Læs mere

Hydraulik- og Olielaboratoriet Kemiteknik Miljødivisionen

Hydraulik- og Olielaboratoriet Kemiteknik Miljødivisionen Hydraulik- og Olielaboratoriet Kemiteknik Miljødivisionen Indholdsfortegnelse Udtagning af olieprøver 3 Rådgivning - Vedligehold - Olie 5 Anbefalede renhedsgrader og filterniveauer 8 I en maskines levetid

Læs mere

Garage donkraft - model 41000

Garage donkraft - model 41000 Garage donkraft - model 41000 Produktionsår: 2017 ADVARSEL! Læs denne vejledning og alle sikkerhedsadvarsler grundigt før brug af Produktet. Dette produkt bør kun udleveres til andre sammen med denne vejledning.

Læs mere

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 1 Montage- og betjenings vejledning til kopelevatorer Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger... 2 Udførelse og anvendelsesformål... 3 Sikkerhedshenvisninger...

Læs mere

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Brugsanvisning Varenr.: 9044081 Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fejemaskine Varenr.: 9044081. Beskrivelse: 6,5 hk

Læs mere

Brugervejledning. Dustcontrol Støvsuger. DC 2700c

Brugervejledning. Dustcontrol Støvsuger. DC 2700c Med forbehold for trykfejl og produktændringer. Brugervejledning Dustcontrol Støvsuger DC 2700c 1 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsinstruktioner... 2 Tekniske data... 3 Beskrivelse... 3 Betjeningsvejledning...

Læs mere

Produkthæfte: HMF-pumpehydraulik

Produkthæfte: HMF-pumpehydraulik Produkthæfte: Z011025 HMF-pumpehydraulik 05.2011 1 HMF-pumpehydraulik - et favorabelt tilbud! HMF tilbyder at levere komplette, hydrauliske systemløsninger til montering på lastbiler. En komplet leverance

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

DVG-H/F400 DVG-V/F400

DVG-H/F400 DVG-V/F400 Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVG-H / DVG-V F400 iht. EN 12101-3 (400 C, 120 min) DVG-H/F400 DVG-V/F400 Ved Milepælen 7 DK-8361 Hasselager

Læs mere

Information om forstøverapparat til behandling af KOL

Information om forstøverapparat til behandling af KOL Gentofte Hospital Medicinsk afdeling C Niels Andersens Vej 65 2900 Hellerup Patientinformation Information om forstøverapparat til behandling af KOL (Kronisk obstruktiv lungelidelse) Du har modtaget et

Læs mere

Snekkegear Manual. /// Side 2 Snekkegearets opbygning. /// Side 3 Montagevejledning. /// Side 4 Igangsætningsvejledning og valg af olie

Snekkegear Manual. /// Side 2 Snekkegearets opbygning. /// Side 3 Montagevejledning. /// Side 4 Igangsætningsvejledning og valg af olie Snekkegear Manual /// Side 2 Snekkegearets opbygning /// Side 3 Montagevejledning /// Side 4 Igangsætningsvejledning og valg af olie /// Side 5 Unikt gearnummer /// Side 6 Reservedelstegning /// Side 7

Læs mere

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Frostsikringsanlæg, Aqualine Varenr.: 90 27 791 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

HPP09 Hydraulisk drivstation

HPP09 Hydraulisk drivstation HPP09 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1498 Revideret 15.12.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De

Læs mere

Den RIGTIGE & den RENE olie er = med

Den RIGTIGE & den RENE olie er = med Brancheforeningen for Hydraulik & Pneumatik Den RIGTIGE & den RENE olie er = med driftsikkerhed & lang levetid Hydraulik og Olielaboratorium Århus LITTERATURLISTE Hydraulik Ståbi Teknisk Forlag Skelbækgade

Læs mere

Brugsanvisning. Løftekapacitet: kg Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Løftekapacitet: kg Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Autolift 2-søjlet Varenr.: 90 xx xxx Løftekapacitet: 3.000 kg Varenr.: 90 39 763 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke

Læs mere

Garagedonkraft i aluminium/stål

Garagedonkraft i aluminium/stål EU Konformitets erklæring Importør: Davidsen A/S, Industriparken 1, DK-6500 Vojens. Producent: Changshu Tongrun Auto Accessory Co. Ltd, Kina. Varenummer 9137909 Davidsen A/S bekræfter at konstruktion og

Læs mere

SNOE 200 SNR lejehuse

SNOE 200 SNR lejehuse Montage-, service- og vedligeholdelsesvejledning SNOE 200 SNR lejehuse N TS5142 www.ntn-snr.com With You INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DE FORSKELLIGE TYPER OLIESMURTE STÅLEJER 2. FORBEREDELSE AF MONTERINGEN 3.

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

Højtryksrensere, model: 2840T & 3175T Varenr.: &

Højtryksrensere, model: 2840T & 3175T Varenr.: & Brugsanvisning Højtryksrensere, model: 2840T & 3175T Varenr.: 90 21 071 & 90 21 239 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P.

Læs mere

Installations- og vedligeholdelsesvejledning for ventiler. VAI skydeventiler fig 4433 Pn 25

Installations- og vedligeholdelsesvejledning for ventiler. VAI skydeventiler fig 4433 Pn 25 Installations- og vedligeholdelsesvejledning for ventiler. VAI skydeventiler fig 4433 Pn 25 Indhold: 1.0 Opbevaring... 3 2.0 Montage.... 3 2.1 Generelt... 3 2.2 Rørføring... 3 3.0 Rørsystem.... 4 3.1 Fittings....

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 3 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1. Generelt. 1.1 Anvendelse. 1.2 Driftsområde

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1. Generelt. 1.1 Anvendelse. 1.2 Driftsområde INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Generelt 66 1.1 Anvendelse 66 1.2 Driftsområde 66 1.3 Lydtryksniveau 67 2. El-tilslutning 67 2.1 Kontrol af omdrejningsretning 67 3. Installation 67 3.1 Tilslutning 67 3.2 Placering

Læs mere

Brugsanvisning Elektrisk sakseløfter HB 1056 E

Brugsanvisning Elektrisk sakseløfter HB 1056 E Brugsanvisning Elektrisk sakseløfter HB 1056 E Kapacitet : 1000 kg OBS! Bruger skal have læst og forstået indholdet af denne brugsanvisning, inden ibrugtagning af denne maskine. Specifikationer: Model

Læs mere

HFD Oliestrømsdeler. Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON oliestrømsdeler. Vi anbefaler, at De læser. Fra serienummer 0750

HFD Oliestrømsdeler. Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON oliestrømsdeler. Vi anbefaler, at De læser. Fra serienummer 0750 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON oliestrømsdeler. Vi anbefaler, at De læser denne betjeningsvejledning grundigt, og at De er specielt opmærksom på afsnittet om Sikkerhedsforanstaltninger Vi

Læs mere

HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation

HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 1434 Revideret 12.05.09 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie,

Læs mere

Caprari pumpe. Type MEC-A og MEC-MR

Caprari pumpe. Type MEC-A og MEC-MR DRIFTS- OG SERVICEVEJLEDNING Caprari pumpe Type MEC-A og MEC-MR A/S De Smithske Tagholm l, DK-9400 Nørresundby Tlf. +45 96 32 81 11 Fax +45 98 17 54 99 Manual: T1448 Sprog: DK Revision: (A 12/94) INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD

VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 300210 EAN nr 5709133300333 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af ventilatoren. MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET ELINSTALLATØR!

Læs mere

1-Funktions multitavle 0300440 Aquatronic

1-Funktions multitavle 0300440 Aquatronic 1-Funktions multitavle 0300440 Aquatronic Manual for program 1FV1.0 (se mærkning på kreds U2) Mærkespænding: Mærkeeffekt: Mærkestrøm: 230 V, 50Hz, 1 fase. 2300 W 10 A Summen af belastninger må ikke overstige

Læs mere

SCAN-TECH HANDEL & MONTAGE ACF

SCAN-TECH HANDEL & MONTAGE ACF ACF SMØREPUMPE ACF ANVENDELSE ACF pumpen anvendes som en centralsmørepumpe for centralsmøresystemer med en progressiv fordelertype BVA eller PRA på forskellige maskiner og udstyr. Desuden kan den anvendes

Læs mere

Dykpumpe DAVIDSENshop.dk

Dykpumpe DAVIDSENshop.dk Dykpumpe 9135939 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36 DK-6580 Vamdrup Tlf.: 78 77 48 00 e-mail: mail@davidsenshop.dk Kære kunde, Vi takker for din tillid til vores produkter! Læs brugsvejledningen omhyggeligt,

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053260-261 Tromler til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tromle til ATV - Varenr. 9053260 og 9053261 Beskrivelse: Tromlen består

Læs mere

DVG-V-EC / DVG-H-EC. F200, F300, F400 EN (400 C 120 min.)

DVG-V-EC / DVG-H-EC. F200, F300, F400 EN (400 C 120 min.) Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVG-V-EC / DVG-H-EC F200, F300, F400 EN 12101-3 (400 C 120 min.) Ved Milepælen 7 DK-8361 Hasselager Tlf.

Læs mere

Brugsvejledning. Spa

Brugsvejledning. Spa Brugsvejledning til Spa 1. Elektriske parameter 2 2. Elektrisk installation. 2 3. Vand Tilslutning... 2 4. Installations Instruktioner... 2-3 5. Instruktioner... 3 6. Hygiejne ved brug af spabad 4 7. Vedligehold

Læs mere

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2

MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 MANUAL UNICLEAN UNICLEAN UNICLEAN-2 INDHOLDSFORTEGNELSE MANUAL... SIDE 3 MASKINE... SIDE 3 TYPE... SIDE 3 ANVENDELSE... SIDE 3 MONTERING... SIDE 3 DEMONTERING... SIDE 3 DRIFT... SIDE 3 VEDLIGEHOLD... SIDE

Læs mere

Brugsanvisning for pumpeunits type MR MW MC MS FP MK VT P1509 P1507 TP TPS TPM

Brugsanvisning for pumpeunits type MR MW MC MS FP MK VT P1509 P1507 TP TPS TPM INDHOLDSFORTEGNELSE FORKLARING AF FORKORTELSER OG SYMBOLER... 2 GENERELLE INSTRUKTIONER FOR BRUG AF DENNE MANUAL... 2 BEGRÆNSNINGER FOR ANVENDELSE... 3 SIKKERHEDSSPECIFIKATIONER... 3 IDENTIFICERING AF

Læs mere

Motor SCM SUNFAB SCM M2 s veldimensionerede,

Motor SCM SUNFAB SCM M2 s veldimensionerede, Motor SCM 025 108 3203 DK M2 SUNFAB SCM M2 er en serie robuste aksialstempelmotorer specielt egnet til spil-, sving- hjul- og larvebåndsdrift. SUNFAB SCM M2 har vinkelstillet aksel og sfæriske stempler.

Læs mere

Manual til Deluxe saxlift til nedsænkning 3500 kg

Manual til Deluxe saxlift til nedsænkning 3500 kg Nimalift 2014 4 Manual til Deluxe saxlift til nedsænkning 3500 kg Nimalift.dk Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift.dk, Søgårdparken 20, 7250 Hejnsvig 2 FORSIKRING)OM)OVERENSSTEMMELSE))

Læs mere

Brugsanvisning. Generator Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Generator Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Generator Varenr.: 90 42 041 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og brugen af

Læs mere

AXIALVENTILATORER TIL ALMINDELIG VENTILATIONSOPGAVER

AXIALVENTILATORER TIL ALMINDELIG VENTILATIONSOPGAVER VACUMEX AXIALVENTILATORER TIL ALMINDELIG VENTILATIONSOPGAVER LÆS MIG FØRST! Instruktionsmanual til type HVA Instruktionsmanual HVA VIGTIGT! Læs hele denne manual grundigt igennem inden montering og ibrugtagning

Læs mere

Garagedonkraft, 2 tons

Garagedonkraft, 2 tons EU Konformitets erklæring Importør: Davidsen A/S, Industriparken 1, DK-6500 Vojens. Producent: Changshu Tongrun Auto Accessory Co. Ltd, Kina. Varenummer 9137907. (Indgår også i Værkstedssæt 913908) Davidsen

Læs mere

Model Nr. JA2000J. Installation, drift og. reservedeles manual. Donkraft Løfte kapacitet 2000KG. Forhandlet af:

Model Nr. JA2000J. Installation, drift og. reservedeles manual. Donkraft Løfte kapacitet 2000KG. Forhandlet af: Model Nr. Donkraft Løfte kapacitet 2000KG Installation, drift og reservedeles manual Forhandlet af: Læs venligst hele denne manual omhyggeligt og fuldstændigt før installation eller betjening af donkraften.

Læs mere

Solift Klovbeskæringsboks

Solift Klovbeskæringsboks Brugsanvisning Varenr.: 9042790 Solift Klovbeskæringsboks Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Solift klovbeskæringsboks Varenr.: 9042790 Beskrivelse: Klovbeskæringsboksen

Læs mere

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 205 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning.

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 205 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning. PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: 9044852 Beskrivelse: 205 cm bred slagleklipper med hydraulisk sideforskydning. Sikkerhed: Læs og forstå instruktionerne i denne manual. Stands

Læs mere

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele Best.nr. 9276 Brugsanvisning TRYKLUFTSÆT Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af dit nye trykluftsæt, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykluftsættet i brug. Vi anbefaler

Læs mere