Assens Sejlklub NR. 2 Februar ÅRGANG. Vinter Aktiviteter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 2 Februar 2008 34.ÅRGANG. Vinter Aktiviteter"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR. 2 Februar ÅRGANG Vinter Aktiviteter

2 Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf ivan.frost@mail.dk Kasserer Jette Fette Højrupvej 25 (H67) 5620 Glamsbjerg Tlf jefe@mail.dk Sekratær Kirsten Hasseltoft Larsen Drejet 2,Torøhuse (G36) 5610 Assens Tlf famhhansen@hotmail.com KU Kapsejladsudvalget Erik Kulavig (F47) Damgade Assens kul@hist.sdu.dk 2008 PSU Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård Skovbrynet 7 (E 38) 5610 Assens Tlf skovbrynet7@vip.cibercity.dk ASA Aktivitetsudvalget Lizzi Plauborg, Nygade 17 (F67) 5610 Assens Tlf arli@kabelmail.dk Materialeforvalter Hans Kristian Mors Årøvænget 10 (E 18) 5610 Assens Tlf hans.k.mors@ftz.dk Jubilæumsudvalget Lotte Vestergaard Lundagervej 16 (F28) 5610 Assens Tlf vestergaard@nielsen.maildk Ungdomsudvalget Marc Hindse Præstevænget 5610 Assens tlf mrh@ib.sdu.dk 2.

3 Indholdsforteg nelse Ny matrialeforvalter Sid e 4 Torsk espisning Sid e 5 Svømning Sid e 7 Nyt f ra Jubilæru msudvalg et Sid e 9 Erindrin ger a f Ole Niels en Sid e 10 Nyt Mastskur Hans Erik Brems Sid e 12 Nyt f ra Assens-Marina Amba Sid e 14 Ole L ammert i det østsvenske Sid e 15 Flodskipper kursus Side 18 Foredrag Kaj Nordal Sid e 19 Nyt om Spee dbåd s Kørekort Sid e 20 Lørdags kaffe Side 21 Kalenderen Sid e 22 Næste deadline er 9. februar Næste deadline er 9. februar Forsiden.: Lift broen under reparation Svømningen godt i gang efter nytår! Foto.: Frost Siden Sidst.: En stille tid for nogle. Andre har rigtig travlt, travlt med at forberede alt det, der tilsammen udgør jubilæumsåret Her og nu arbejdes der på højtryk for at få det store, flotte jubilæumsprogram færdigt til trykkeriet. Vi udsender det til alle medlemmer, samarbejdspartnere, klubber osv. midt i februar. Jubilæumsbogen, der forventes at udkomme i forbindelse med standerhejsningen i april, er også ved at tage form. Det jeg har hørt og set tyder på en rigtig spændende bog med masser af nye oplysninger og billeder ikke bare fra de sidste 25 år, men også fra de rigtig gamle dage. Her og nu er der lørdagsåbent med kaffe/te og brød, fællesspisninger, svømning og foredrag på programmet, så værsgo, kom indenfor der er noget at komme efter i Assens Sejlklub. En stille tid det egentlige bestyrelsesarbejde er nok inde i en stille periode, men de fleste bestyrelsesmedlemmer har fingrene godt og grundigt nede i klubbens mange aktiviteter, så jeg tror, alle føler, at der er travlhed, og at det er spændende. Bent. 3.

4 Nyt fra juniorudvalget. Tiden er nu ved at være inde til at vi skal til at tænke på at starte sæsonen op igen. Mange af jer har brugt vinteren fornuftigt til at træne indendørs i svømmehal og fitnesscenter. Det er rigtig godt, så i er klar til den kommende sæson. Juniorudvalget forventer at have et program parat i løbet af den næste måneds tid. Vi håber at have nogle arrangementer på programmet der ikke bare vil være spændende for de gamle juniorer, men også vil kunne trække nye medlemmer til klubben. Sidste sæson var hård for meget af vores grej. Der blev knækket nogle bomme og flere sejl fik sig nogle revner. Grunden hertil var dels at vejret var rimelig hårdt men også den, at meget af vores udstyr har set bedre dage. Vi har derfor brug for noget nyt udstyr ligesom vi godt kunne tænke os en ny type (større) joller i klubben. Vi tror på at dette vil kunne tiltrække lidt ældre juniorsejlere. Vi har derfor besluttet at vi her i foråret vil sælge nogle af vores ældre joller for delvist at kunne finansiere noget nyt. Er du interesseret i at købe en jolle (optimist eller Europa) kan du kontakte juniorudvalget. Jollerne er ikke de nyeste, men med lidt arbejde har du en god jolle til sommerhuset etc. På vegne af juniorudvalget Marc Roar Hintze. Ny Matrialeforvalter Mit navn er Hans Kristian Mors Jeg har sejlet Spækhugger i 17 år og sejler nu Ballad 461 Sundets Frækkert. Jeg er ny i Assens og ny i Klubben men ikke ny i klubarbejde, har været medlem af Sejlklubben Sundet (Svanemølle Havnen i København) i 27 år, været i dennes bestyrelse i 8 år hvor jeg haft ansvar for klubbens landplads og administration af denne, og glæder mig nu til at kunne gøre en aktiv indsats for Assens Sejlklub. 4.

5 Lørdag d. 1. marts 2008 kl i klubhuset. Menu: Den obligate 3 retters hvor torsk indgår. Gå-hjem mad. Pris: 125 kr. pr deltager Øl, snaps og andet drikkelse kan købes til favorable priser. NB: Årets traditionsrige, legendariske, velfortjente, kulinariske, maskuline, arrangement for klubbens rigtige mænd og dem der ligner nærmer sig med hastige skridt. Igen i år dækker vi bordet pænt op og servere veltillavet lækker torsk med hele svineriet. Tilmelding og betaling: Senest lørdag d. 23 februar.til køkkenholdet eller ved lørdagsåbent i klubhuset Køkkenhold: Arne Pedersen, Drejervænget 5, 5610 Assens, tlf Knud Andersen, Åbjergvej 3, 5464 Brenderup, tlf Karl Erik Havndrup, Aborgvej 42, 5610 Assens, tlf Peer Madsen, Bakkevej 16, 5620 Glamsbjerg, tlf Carsten Madsen, Viesøvej 8, 5610 Assens, tlf Jens Engstrøm, Blomstervænget 26, 5610 Assens, tlf

6 Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf Syning af kalecher, bompresenninger, hynder m.m Alt ireparation: Fra dag til dag. Riggerværksted: Valsning, taluritpres, tov-wiresplejsning. Rulleanlæg: Furlex, Harken, Plastimo. Forhandling af MP-sejl. Fyns Sejlservice V/ Jan Rosing Havnegade 19 H 5600 Faaborg Telf fyns.sejlservice@mail.tele.dk Jensby Radio & TV Østergade Assens Østergade Assens Tlf Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9-17, lørdage Bred Entreprenøren Aps Gl. Assensvej 12 Bred 5492 Vissenbjerg Tlf Bil Keldkrogh@mail.tele.dk KLOAK: Reperation samt nyanlæg BELÆGNING: Fliser, terasser m.m. GARTNERARBEJDE: Græsplæner samt hækplantning m.m RENDEGRAVER/MINI- GRAVER m/fører udlejes. 6. FREDERIK IX S TONE GRILL C AFE & RESTAURANT ØSTERGADE ASSENS Tlf

7 ASA Svømning vinter/forår 2008 Svømningen er godt i gang, og vi forsætter i det nye år. Skulle du have misset nogle af datoerne følger her tiderne for det nye år: Vi er startet søndag den 6. januar 2008 kl Derefter vil der være svømning hver søndag fra kl Til og med 9. marts 2008 Der er stadig plads til dig og din familie, så mød op til en Forfriskende svømmetur og en snak om hvad den nye sæson måske bringer. Hver Søndag kl til 9. Marts 7.

8 Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens Assens Damgade 12, 5610 Assens Tlf Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf Vestfyns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens - Tlf vtf@vtf.dk mobiltelf 8.

9 Imens vi venter ikke på at juletræet bliver tændt for der er alt for længe til, men imens vi venter på udgivelsen af 100 års jubilæumsbogen, så kan vi læse lidt i 75- års bogen På begge sider af bolværket. Allerede for 25 år siden blev der gjort ihærdige forsøg på at finde nedskrevet materiale om Assens Sejlklubs virke gennem 75 år, men som det tørt konstateres så har sekretærer gennem alle tider haft mere lyst til at sejle end til at skrive. I de mellemliggende år er der nogle der har husket på os og samlet yderligere materiale sammen når de har bladret i de gamle arkiver. Den opmærksomhed kan vi nu nyde godt af så der kan føjes detaljer til det allerede udgivne materiale. Men der er i hvert fald et mysterium tilbage som tilsyneladende ikke er så nemt at løse og det handler om vores stander som nu er hvid med blå stjerner og bogstaver. I 1914 beskrives den som hvid med 2 sekstakkede guldstjerner og røde bogstaver. I 1935 er den til revision, men ændres ikke. Ingen steder har vi kunnet finde noget om hvornår den er ændret til den nuværende. På billeder fra 1959 kan vi se at det er sket. Men hvornår? I 1939 har Kolding Sejlklub skænket os en Lillebæltsplatte som bliver evigt vandrende og kun kan vindes af medlemmer af Assens Sejlklub. Jeg har været med på kapsejladsfronten siden 69 og i den tid er den ikke blevet uddelt. Hvor mon den er strandet? Og sådan er der mange små pudsigheder at læse i den gamle bog. Den er absolut en læsning/genlæsning værd. Mange af os ejer den allerede, men hvis du også gerne vil have den stående i din bogreol så kan den endnu købes i Museumsbutikken på Østergade i Assens. Rigtig godt jubilæumsår. Lotte 9.

10 1958. Snart er det 50 år siden jeg begyndte min sejlerkarriere i Assens Sejlklub. Faktisk var det klubbens 50-års jubilæum der startede det. Jeg har altid været tiltrukket af vandet, boede ikke så langt fra Mariendalsstranden og tilbragte mange af mine fritimer der. Hvis jeg ikke kom hjem til spisetid vidste min mor hvor hun kunne finde mig. Min far tog mig med på havnen da der var jubilæumskapsejladser. Det var et frygteligt blæsevejr og nogle både blev liggende i havnen, så dem kunne vi gå og kigge på. Men der var nogle der tog ud trods den hårde blæst og det var mindst lige så spændende at se på. Inden jeg fortsætter min fortælling må jeg hellere forklare lidt om hvordan lystbådehavnen så ud i gamle dage. Bådene lå på indersiden af det der i dag er Skibsværftets monteringskaj. Dengang var det en sorttjæret træbro og for enden af den var der et molehoved med græs og her stod sejlklubbens standermast. Ved starten af broen, ca. hvor den ene duc d albe nu står, var klubhuset, bygget på pæle ud over vandet. Indsejlingen til havnebassinet var temmelig smalt og på grund af siloer og andre høje bygninger var vinden ofte temmelig drilsk når man skulle ind eller ud af havnen. Tilbage til fortællingen. Nogle både tog trods den hårde vind ud for at sejle kapsejlads og der var noget at se på for en knægt på 12 år. En af de lokale i en lille 15 m2 kutter var kommet ud af havnen og lå og sejlede frem og tilbage i læ af dækmolen som dengang var betydelig kortere end i dag. Marslund var på vej ud fra havnen i sin 6m da en kraftig byge ramte 10.

11 båden. Rorpinden knækkede og de kunne ikke vende. Båden krængede over og riggen ramte midtermolen. Båden fortsatte langs molen med vanterne kurende hen over granitkanterne så gnisterne føg. Så fik de styr på båden og kom ind i havnen igen. Det gjorde indtryk. Guld-Ejnar (et tilnavn han først fik en del år senere efter at have vundet næsten alt hvad der var værd at vinde i Folkebådsklassen) fra Fredericia blæste i sin folkebåd helt ind i bunden af Krabbeløkken og endte på ½ m vand. Brødrene Lund, som var de lykkelige ejere af en speedbåd med en V8 motor i, kom Ejnar til undsætning og fik ham trukket ud af Krabbeløkken igen. Det var alt sammen spændende at se på og gav mig lyst til selv at komme til at sidde ved rorpinden. Jeg fik fortalt at der efter sejladserne var stor festmiddag i Skovpavillonen og beretningen om de kulørte lamper der i den anledning var hængt op i skoven dannede sammen med de kulørte lamper der hang på molen et fantastisk billede i min erindring. Jeg måtte se at blive sejler. 11.

12 Nyt fra Assens Marina Amba - februar 2008 Der har længe været et behov for en ombygning og udvidelse af marinakontoret for at skabe ordentlige og rimelige faciliteter for vores ansatte. En udvidelsen af kontoret har da også tidligere været godkendt på en generalforsamlingen tilbage i 2006, men af forskellige årsager ikke udført. At bestyrelsen ikke har sat arbejdet i gang hænger sammen med, at der samt idig er et stort behov for udvidelse af masteskuret. Mateskuret er i dag totalt fyldt op, og behovet er stigende i t akt med flere og større både i marinaen. En udvidelse af mar inakontoret uden samtidig et større masteskur vil derfor skabe kaotiske tilstande. Bestyrelsen vil derfor på den kommende generalforsamling fremlægge et forslag til opførelse af et nyt masteskur samtidig med en udvidelse af marinakontoret. Vores forslag til udvidelse af marinakontoret er vist på nedenstående skitse, og som I kan se fylder det over 5 meter langs hele den ene side i bygningen. Denne bredde er dels bestemt ud fra et lokalemæssigt behov, og samtidig en bygningsmæssig nødvendighed, da skillevæggen ud mod masteskuret, skal erstatte den nuværende bærende søjlerække. De mange stålsøjler som fjernes, påregnes genbrugt i det nye masteskur. Disse søjler, som tillige bærer mast ehylderne, er derfor bestemmende for rammen omkring det nye mas teskur. Med det nye m asteskur vil vores samlede kapacitet blive ca. en halv gang større, end den nuværende. Vi mener derfor, at vi vil have god plads til vores master et godt stykke ind i frem tiden. Vi har i bestyrelsen lagt vægt på, at masteskuret skal falde i harmoni med det øvrige byggeri på havneområdet, og har derfor val gt en lidt dyrer e løsning med tag udført med tagpap og lodret ru bræddebeklædning som ydervægge. Den bærende konstruktion er udført med galvaniserede stålr amm er. Masteskuret er tænkt placeret langs volden som vist på nedenstående skitse, og det skal for god orden skyld nævnes, at kommunens tekniske forvaltning har givet en forhåndsgodkendelse, og samtidig meddelt, at projektet i kke vil give lokalplanmæssige problemer. Dette er så bestyrelsens forslag, men der vil nok være nogen, som har andre forslag, og derfor kan vi se frem til en debat om dette emne på generalforsamlingen, ikke mindst om finansieringen. Men lad os under alle omstændigheder håbe, at det kan blive en konstruktiv debat, som kan bidrage positivt til projektet. Hans Erik Brems /bestyrelsesmedlemassens Marina Amba 12.

13 Placeringen af det nye mastskur Her skal det nye mastskur ligge, bag volden ud for liften. Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens 13.

14 Nyt fra Assens-Marina Amba. Februar Generalforsamling Vinteren er over os, hvilket betyder at det også er tid til Generalforsamling i Assens-Marina Amba, nærmere betegnet Søndag d. 2., marts kl dette år i Danisco Sugars kantine. Må jeg i den anledning opfordre alle andelshavere af marinaen til at møde frem og bidrage til at præge fremtiden. Ambaet har nu eksisteret siden 2003, hvor tiden i stor udstrækning har været præget af vedligeholdelse og reetablering af de eksisterende faciliteter. Kun i meget begrænset omfang er der sket udbygninger eller direkte forbedring. Det har bestyrelsen, siden sidste generalforsamling, taget hånd om udtrykt i en lidt mere langsigtet visionsplan, hvilket vi vil præsenterer på generalforsamlingen. Traditionen tro vil regnskab og budget være afhentning på marinakontoret, eller for ikke at gå forgæves, kan Jens Otto fremsende det elektronisk til interesserede. Endelig vil det kunne ses på Ambaet s hjemmeside På gensyn d. 2. marts. Venlig hilsen Ole Eichner - Assens Marina Amba. Spiseaften Har du lyst til at mødes med andre klub-medlemmer? Har du lyst til at få en snak om sidste års strabadser eller sjove oplevelser? Hvordan bliver den nye sæson? Hvad vil der ske i det kommende jubilæumsår? Ja, alt dette kan du måske få svar på, hvis du møder op Onsdag den 12. Marts 2008 kl Vi afholder spiseaften, hvor du, for kr. 50,- kan få almindelig dansk mad inkl. en øl eller vand. Tilmeldingsfristen er den 8. Marts 2008, og kan foregå enten til Kirsten på tlf eller Lizzi på tlf Måske du har noget, du ønsker at dele med andre. Så mød op og lad os få en hyggelig aften. ASA 14.

15 Sommerturen til det østsvenske Efter at vi flyttede til Hovedstaden sidste år, var det naturligt at søge nye sommertursområder. Valget var ret simpelt nemlig den Østsvenske kyst med dens skærgårde og spændende store øer. For 20 år siden havde vi sejlet til Ålandsøerne - Stockholm og Gotland. Nu skulle det hele genopdages. Fru herre - skulle det vise sig - ville det anderledes. Vi fik udforsket Skånes sydkyst og Blekinge skærgården. Vi fik set sydspidsen af Øland og nåede op til Oscarshamn området. Og så godt som hele området fik vi på vores 10 uger set meget grundigt - (nogle få steder for grundigt). I perioden fra midt i juni til slutningen af august var vi blæst inde 11 gange. D vs vi lå en eller flere dage, hvor vi egentlig ville være fortsat, hvis ikke det blæste så meget. 7 kraftige lavtrykspassager blev det til i perioden og kun et reelt sommerhøjtryk (omkring 1. august). Vi startede fra Rungsted og gik bare til Dragør. Gode venner skulle vi her drikke rødvin og the med. Her blæste vi så inde i to dage. Derpå et smut over til Falsterb okanalens nordlige del. Her er der en fin marina. Derpå et langt ben til Ystad i et småtåget og diset vejr. Især passagen af Trelleborg er interessant for derfra kommer på kæmpe store færger hele den svenske og norske lastvognstrafik, der skal til mellem- og østeuropa. Færgerne sejler så ofte og er så mange, at man (næsten) kunne parkere dem i forlængelse af hinanden og så åbne for og agter. Så kunne bilerne køre direkte over. Vi slap både på ud og hjemvejen forbi uden skarmmer, men der va r en af dem som passerede meget tæt bag os, og så føler man sig meget lille. På hjemturen gik jeg ind i Smygehamn, der ligger på den sydligste spids af Sverige. En hyggelig lille tæt havn, men desværre med det problem, at der ligger meter tykke algelag på bunden. Det er drevet sammen af strømm en. I august var der dømt bundvending, det døgn jeg var der. Så lærer man, hvordan svovlbrinte lugter. Ystad var en malerisk søkøbstad med en dejlig marina og søde gamle huse, og en rigtig gammel skibsproviantering. Her var det umuligt, selv at finde de ting man skulle have, men ejeren vidste præcis, hvor i alt rodet at netop de ting vi skulle have, befandt sig. I agten for tværs og plat læns gik det efter et par dage rundt om sydøstspidsen af Skåne (Sandhammaren fyr) og op til Simrishamn. Her havde vi det næste lavtryk så fredagens midsommeraften var en våd affære for svenskerne. Næste dag var vejret fint. Hvor alle de andre satte kurs over Hanö bugten, satte vi kursen nordpå op langs Skånes østkyst op til Åhus. Udefra ser det trist ud med en masse siloer, men når man fortsatte op ad Helges Å, kom man til marinaen. Her var smadder hyggeligt og i øvrigt sol og Sct Hans aften. Vi skulle møde venner der havde været på camperferie i Norrland, så stedet at mødes blev Hällevik, der ligger på pynten i hjørnet mellem øst og nordkysten af Hanöbugten. Det var en skrækkelig fejltagelse, at gå derind. Vores venner kom og med dem endnu et meget dybt lavtryk. Det gav storm omkring Bornholm og hos os kæmpe dønninger, der 15.

16 fik hele havnen til at hoppe. Med flydebroerne som slæbebåde kom lystsejlerne til at gire frem og tilbage, på en måde jeg aldrig før har prøvet. Og væk kunne man ikke komme, idet vind og sø stod lige op i fjorden. Der lå vi i to dage og skamfilede på fortøjningerne, samtidig med at jeg priste mig lykkelig for, at vi havde taget vores faste fortøjninger med gummibenene med. De dæmpede rutcheturene. Der skal vi aldrig nogensinde ind igen. Nu startede turen i Blekinge skærgården. Efter en proviantering i Karlshamn sejlede vi ud til en lille ø ved navn Harrö. Før Sovjet gik i opløsning, var det meste af denne skærgårds mellemstore øer militære områder. Alle udlændinge var forbudt adgang, ja visse steder måtte man kun sejle i bestemte farled. Nu er svenskerne holdt op med at jagte ubåde fra Rusland. Alle øerne er blevet til offentlige naturområder. Harrö er et sådant skønt sted. Naturen og fuglelivet er fantastisk, og vi nød det. Imidlertid sagde vejrmeldingen, at et nyt lavtryk var på vej fra Polen, så vi sejlede østpå til Karlskrona. Denne gamle marineby og områdets hovedstad har en fantastisk marina lige midt i byen. Fint når man skal være blæst inde i 4 dage. Som de fleste andre steder ved de lidt større byer var der fantastiske toilet- og badefaciliteter. Desuden var der netadgang, så man med den bærbare kunne skrive mails, ringe gratis til hele Verden via Skype og hente vejrmeldinger m.m. Specielt Marinemuseet var en hel dags besøg værd. Her prøvede jeg, at skyde en dansk orlogsmand i sænk fra en svensk fregat med de store gamle kanoner. Computeranimationer er fantastiske. Jeg lærte hurtigt, at fra jeg tænder lunten (tryk på en knap) til kanonen faktisk skyder kuglen ud, går der temmelig lang tid, så den danske orlogsmand slap de første 4 til 5 gange inden forsinkelsen var indlært. Her kunne man også læse og se billeder fra dengang den russiske ubåd gik på grund i skærgården syd for byen. Den var sejlet ind i mellem to øer, hvor der i øvrigt menneskeskabt var lagt spærringer i form af stenrev tværs over sundet. Ubåden stod på grunden fuldt synlig i 2 dage før den svenske flådes kommandant i Karlskrona fik det at vide!!!!! Han blev forfremmet til et skrivebord i et hjørne i Forsvarsministeriet bagefter. Vest for Karlskrona er der en spændende skærgård med store øer og meget smalle sejlrender. Ude mod øst ligger Torhamn. Vi cyklede 3-4 km ind i landet til et sted i en skov, hvor jernalderbefolkningen omkring år 800 havde efterladt deres graffiti i form af helleristninger på klippe gulvet. Fascinerende at se. Et smut over Kalmar Sund til Grönhögen på Öland var på 25 sm i 10 m/sec fra SW, så det gik stærkt. Vi ville dagen efter cykle til sydspidsen af øen, men udsatte den cykeltur til hjemturen. Havnen var nemlig ret urolig i netop den vindretning, og de lovede op til 20 m/sec dagen efter. Så vi stak ud og tordnede op til Kalmar, hvor vi blæste inde et par dage mere. Denne by er rigtig dejlig. Masser af shopping og marinaen lige midt i byen for enden af hovedgaderne. 10 minutters gang til Kalmar slot, hvor Margrethe samlede Norden. (Det var hende med 1 tallet bag navnet). Slottet er bestemt et besøg værd. Her var nogle meget entusiastiske guider, der viste rundt og fortalte. I Middelalderen var man ikke vellidt som dansker på de kanter. 16.

17 Nord ud i Kalmarsund gik vi ind ad et mege t snørklet far led mod Ljungnäs. Det er bare en samling broer for enden af en landevej ved siden af en badestrand. Vi var egentlig gået ind blandt alle øerne for at ligge for anker, men pludselig sprang vinden om i vest og kulede op og ankeret holdt ikk e længere. V i sejlede ind til broerne, og her fik vi anvist en plads. Den var oven i købet gratis, og havnemesterens kone k om næste morgen med varme hjemmebagte kanelbuller. Service. Vi lovede til gengæld, at vi aldrig ville fort ælle om stedet. Det har vi holdt lige til nu. Oppe omkring Oscarshamn var vi en god uges tid, plus at vi tog en lang weekend ind midt i Sverige og bes øgte venner der. Syd for Oscarshamn var en herlig skærgård, hvor specielt Sommerhullet og Fläsköen er kendte steder, men hvor også alle klipper - bare de er på størrelse med en forhave - har et hus på som sommerstuga, men smukt er der. Vi tog over til Öland igen - nemlig til Borgholm. Det er det andet sted vi heller aldrig skal tilbage til. Det er samlingssted for alle område ts unge. De kommer i deres motorbåde og nyder heavy-rock koncerterne fra den åbne scene. Den står dér, hvor marinaens mole kommer i land - scenen vender ud mod vandet! Vi kom en lørdag, og ved 15 tiden startede koncerten. En stribe orkestre skulle konkurrere om sommermesterskabet. De sluttede kl. 23, og glad var jeg - i ca. et kvarter. Så var alle de unge sivet fra stranden ud til deres både. Her startede hver eneste så sin egen ghetoblaster med hans egen heavy rock musik. Desuden drak de videre. Det blev til meget lidt søvn den nat. Da vi vågnede op ad formiddagen, var næsten alle sejlet. Vi fik så cyklerne frem, for vi skulle op og se borgen og byen m.m. for nu var der jo egentlig ret fredeligt. Da vi kom tilbage ved 17 tiden var hele havnen igen fyldt op med andre unge i motorbåde og koncerten fortsatte. Der kommer vi heller a ldrig mere. Generelt for hele turen var, at alle havnefaci liteter er perfekte. De fleste steder er der altid god plads. Der er relativt få ikke-svenske både. Alle er meget venlige og hjælpsomme, og deler gerne ud af deres erfaringer med, hvor der er specielle små lumske steder, man kan gemme sig for anker eller fortøje til klipperne. De deler også gerne ud med anvisninger på, hvordan man finder derind, og det er jo hygge ligt. Området er dejligt, og der er masser at komme efter. Kun i Kalmar og Simrishamn, som er de to store marinaer i hver ende af Hanöbugten, var der rigtig mange både. De sømil over bugten er åbent hav sejlad s som sammen med de 15 sømil op igennem det sydlige Kalmar sund er en seriøs dagstur, som kræver forberedelser omkring vejrudsigten. Derfor var det her, der var trængsel. Begge steder kan udgås, men det er jo også hyggeligt, at komme i snak med andre. I Kalmar lå vi ved siden af e n nordmand og hans kone. De kom fra Bergen. De havde 4 ugers ferie, og nu havde de brugt de 2 uger. Resten skulle bruges til at komme til Helsingfors og gennem Götakanalen og så hjem. De havde bare ligget underdrejet i København i 3 dage, men som han sagde: Det var jo et godt sted. De var sejlet, da vi vågnede næste morgen ved 7 tiden. Shalimar af Rungsted Kirsten og Ole Lammert 17.

18 Flodskipperkursus FTLF- Langtursejlerne. Lørdag d. 19. april 2008, kl , afholder FTLF- Langtursejlerne Flodskipperkursus i Assens Sejlklubs lokaler. Som noget nyt inviteres sejlklubbens medlemmer (der ikke er medlem af FTLF) til at deltage i kurset. Dette forudsættes at FTLF s medlemmer ikke kan fylde kurset. Der er plads til 25 deltagere. For at besejle de indre europæiske vandveje, skal man være i besiddelse af et såkaldt CEVNI- kompetencebevis (Flodskippercertificat). Kursus omfang: 8 lektioner. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve. Kursusmaterialet sendes til deltagerne i god tid i forvejen. Deltagerantal: 25 pers. Forplejning: Medbring en god madpakke. FTLF byder på en øl/vand og kaffe. Kursus pris: 450 kr. pr. deltager, som omfatter undervisning, kursusmateriale: 2 bøger, hvoraf den ene på engelsk. Denne SKAL findes ombord ved sejlads på indre europæiske vandveje, samt udstedelse af lamineret FTLF- Flodskipperbevis. Underviser: Karsten Pennov fra FTLF. Tilmelding, bilag og betaling: Til FTLF-Sekretariatet Gustav Wieds Vej 25, 8000 Århus. Tlf Betaling: check, giro eller homebanking konto Bilag: pasfoto, kopi af minimum Duelighedsbevis eller Y-1, Y-3 eller lignende. 18.

19 Belgrad Tulcea Foredrag Kaj Nordal Fortæller om sin tur til Sortehavet Torsdag 14. februar kl Kaj Nordal vil fortælle om sin tur fra Nyborg ad Rhinen og Donau til Sortehavet. Den tur han sejlede i Han vil også fortælle lidt om forberedelserne, og om turens økonomi. ASA. i samarbejde med Langturssejlerne 19.

20 ! Nedtællingen er begyndt! Sejlsæsonen nærmer sig heldigvis, og Praktisk Sejlads Udvalgets arrangementer i forårssæsonen 2008 er stort set på plads. SPEEDBÅDS KØREKORT Vi har planlagt ét kursus i at sejle speedbåd. Kurset bliver afviklet på følgende måde: - Fredag d. 23. maj, fra sidst på eftermiddag til hen på aftenen: Teoriundervisning. Underviser Esben Mylle Strandvig. - Lørdag d. 24. maj: Praktiske øvelser på vandet under kyndig vejledning. - Søndag d. 25. maj: Teoretisk og praktisk prøve Prisen, som omfatter undervisning, kursus og prøveaflæggelse, er 1100 kr. for medlemmer af Assens Sejlklub og 1400 kr. for ikke medlemmer. Kursusdeltagere optages som tidligere nævnt på holdet efter først til mølle-princippet, så interesserede bør hurtigst muligt henvende sig til Frits Duus, tlf eller frits@zqz.dk. TEORIAFTEN OM SEJL- OG RIGTRIM Vi gentager succesen fra tidligere år, og Ole Nielsen har igen i år givet tilsagn om at komme og øse af sin store viden om, hvordan vi skal trimme rig og sejl for at få vores sejlbåde til at yde mest muligt på den bedste eller behageligste måde. Så mød op og få forklaring på, hvad det er, der gør forskellen mellem god og knap så god sejlads, og få hjælp til at finde svar på de spørgsmål, du har om sejlads i netop din båd. Ole tegner, fortæller og besvarer spørgsmål TIRSDAG d. 1. APRIL KL ca. 21 Teoriaftenen er åbent for alle medlemmer, og den vil være et godt oplæg for de mindre rutinerede sejlere, der har lyst af være med på vores tirsdags afteners praktiske sejladstræning på vandet. Vi regner med at starte op med tirsdagssejladserne d. 29. april eller d. 6. maj. Mere om det i et senere nummer af klubbladet. Vi glæder til den kommende sæson med forhåbentlig rigtig mange gode sejltimer på vandet. Kirsten Steensgaard 20.

21 Husk at der er LØRDAGSKAFFE i KLUBHUSET Med En God kop Kaffe En håndmad eller et stykke kage Og En hyggelig sømandssnak de fleste lørdage indtil påske fra kl Første lørdagskaffe er 5. januar. Alle er velkomne så hvis du ikke har været til lørdagskaffe før, så giv det en chance i Det plejer at være gevaldig hyggeligt, og så kan du jo lige benytte lejligheden til at checke, at din båd er OK. Der er fortsat lørdage, hvor vi mangler frivillige på kaffebrygger-holdet. Hvis du har lyst til at påtage dig opgaven en enkelt lørdag, så skriv dig på listen i klubhuset. Nærmere information fås hos Kirsten Steensgaard, , eller skovbrynet7@vip.cybercity.dk Østergade 1. tlf Assens 21.

22 ALT I TILBEHØR TIL BÅDMOTORER Dalvænget 12 / 5610 Assens Tlf / Fax

23 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhusbestyrere: Lizzi og Arne Plauborg, Nygade 17, 5610 Assens Tlf Adresseændringer og indmeldelse: Jette Fette, Tilknyttet sejlklubben: Juniorafdeling/optimistsejlads: Marc Hintze, tlf Plimsollerne: Niels Julsrud, Berildsvej 42, 5610 Assens, tlf (G 63). Mandagsholdet: Arne Pedersen, Drejervænget 5, 5610 Assens, tlf Navigationsundervisning: Esben M. Strandvig. Tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. Tlf Speedbådskørekort: Frits Duus. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard vestergaard@nielsen.mail.dk Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: Links: Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Nyvang 13, Turup 5610 Assens ivan.frost@mail.dk 23.

24 Afs. Assens Sejlklub c/o Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg Returneres ved varig adresseændring

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

ODENSE YACHTKLUB S 75 års JUBILÆUM. Den 21. april 2018

ODENSE YACHTKLUB S 75 års JUBILÆUM. Den 21. april 2018 ODENSE YACHTKLUB S 75 års JUBILÆUM Den 21. april 2018 1943-2018 Formandens tale ved Standerhejsningen og receptionen lørdag den 21. maj 2018. Velkommen til alle sammen. Vi har lavet dette arrangement i

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG Standermasten fylder 30 år Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 Bodil, Peter, Jørgen og Jan Märket Sidste overnatning Turku-Åbo Ryssö ön Inderskär Stora Furuholm slut Understen Märket Ängeskär r Singö start

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Torskespisningen 2008 Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Sejlsæsonen er slut, og det blev markeret den 28. oktober med standernedhaling, kanonsalut og

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Hans Ustrup Petersen

Hans Ustrup Petersen Formanden har ordet Det er dejligt at mærke at der nu rigtigt er kommet forår i luften over Frederikssund! Påsken faldt tidligt i år, og mange er derfor også tidligt klar til at komme i vandet. Vi forsætter

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG

NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG foto: Lars Petersen Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet.

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet. Kære Beboere i Sommerlandet. Vinteren har langt om længe sluppet sit tag, lyset og duften af forår har, over natten, erstattet mørket og kulden, en ny sæson i Sommerlandet banker på. Lad os derfor benytte

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur

Bestyrelsen arbejder videre med medlemshus og masteskur Hvis du vil se dette Nyhedsbrev med billeder så klik på linket ovenfor "Se dette nyhedsbrev i en browser" Kære Fremmer. Bådene er i vandet eller på vej og foråret og solen har vist sig frem, snart er der

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Februar 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindevej

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere