Nyt fra Nivå Nu. Børn, unge og familier. Trivsel og udvikling i familielivet. Inspiration til familielivet: Marts 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra Nivå Nu. Børn, unge og familier. Trivsel og udvikling i familielivet. Inspiration til familielivet: Marts 2015"

Transkript

1 Nyt fra Nivå Nu Marts 2015 Børn, unge og familier Trivsel og udvikling i familielivet I december 2014 afsluttede vi efterårets forløb af Glæde i familielivet. Nyt forløb er lige startet op primo januar, og der er en deltagerliste på 14. Vi mødes hver torsdag kl dog med et par få undtagelser, hvor vi har familiedage og derfor mødes på tidspunkter, hvor hele familien har mulighed for at deltage. De 14 deltagere repræsenterer forskellige etniske baggrunde. Fælles er dog, at alle har børn og taler dansk. Vi har fokus på trivsel i familien og har forskellige emner til drøftelse fra gang til gang. Hipp Hopp; Vi bidrager som guide til pilotprojektet Hipp Hopp. Det er et førskoleprojekt, hvor målet er at gøre børnene i programmet parate til skolestart, så de på lige fod med deres klassekammerater forbliver aktive og selvstændigt kan håndtere udfordringer. Ved at deltage i Hipp Hopp bliver forældrene i stand til at skabe rammerne om et aktivt liv i hjemmet. Nivå Nus familie- og netværksmedarbejder er guide for 2 familier. Inspiration til familielivet: Familieklubben Der afholdes hver den første tirsdag i måneden familieklub i samarbejde med Nivå Bibliotek og Medborgercenter. Her mødes familier fra hele Nivå, som har børn mellem 0-6 år til hyggelige aktiviteter og fællesspisning. Det er et fint forum, hvor familier fra både ejerboligerne og fra vores afdelinger mødes, inspireres og hygger sig sammen. Til årets første arrangement i januar var der fuldt hus, så det var dejligt. Kreadage for familier Under indsatsen Inspiration til Familielivet har vi afholdt et smykkeværksted, der samlede en gruppe beboere søndag eftermiddag i december. Der blev hygget, lavet smykker og snakket på kryds og tværs. Tovholder og smykkeunderviser var Anni, der er frivillig her i Nivå Nu. Anni har en baggrund som familieterapeut og institutionsleder. Smykkeværkstedet var et forsøg på at benytte kreative tiltag til at samle forældre og børn omkring en fælles aktivitet og der igennem styrke familiens relationer internt så vel som relationerne imellem familierne. Det var en dejlig vellykket dag, så vi vil gerne arrangere kreadage fremover.

2 Kulturarrangementer. I foråret afholdes tre kulturarrangementer i samarbejde med Nivå Bibliotek og Medborgercenter. Arrangementerne har til formål gennem kulturelle oplevelser at præsentere problematikker omkring livet som ung, de valg man står overfor, venskab, uddannelse og familielivet. For unge over 15 år, forældre og andre interesserede. Arrangementerne er gratis og foregår på Nivå Skole. Ækte Varer Torsdag d. 26. februar kl. 19 Contact teater Tirsdag d. 28. april kl. 19 Skyggebokser Torsdag d. 26. marts kl. 19 Individuel vejledning Trivselssamtalerne er meget populære og bruges flittigt, hvilket betyder, at der allerede har været en del beboere i år, der har benyttet sig af muligheden. Samtalerne omhandler forskellige ting, lige fra praktisk hjælp med at få kontakt til instanser, personlige dilemmaer til hjælp med jobansøgninger. Sundhedscaféen Sundhedscaféen kører fortsat godt og er et eftertragtet tilbud blandt de nybagte forældre. Der er åbent mandag i lige uger, og i løbet af foråret vil der blandt andet komme oplæg om kommunikation i parforholdet, sprog, motorik og forebyggelse af ulykker. Nye mødregrupper startes også op i forbindelse med sundhedscaféen. Vi har desværre måttet tage afsked med Mette, som var en vellidt og dygtig sundhedsplejerske i Nivå. Mette har fået nyt arbejde i en anden kommune. Kitchenstars Kitchenstars afholdte deres sidste cateringopgave i 2014 i samarbejde med medborgercenteret og Nivå Fædreklub, hvor der var julebanko og 3-retters menu til de ældre borger. Man kan se et link her I januar 2015 blev vores kitchenstars hyret af KAB til at lave opkvikkere til 330 medarbejdere på Crown Plaza Hotel, se mere i linket her Der er startet nyt hold op til Kitchenstars i slutningen af februar. Det bliver et struktureret forløb, hvor der også kommer eksterne instruktører. Til at hjælpe os med at holde styr på disse talentfulde unge, har vi fået en Syrisk flygtning, som frivillig på Kitchenstars. Malik har været kok i sit hjemland og er blevet henvist via frivilligcenteret i Humlebæk til os.

3 Kitchenstars vil også gerne tage initiativ til, at lave en Food Camp i uge 42 (Efterårsferien) i samarbejde med Skolen i Virkeligheden, Fritidsbutikken, Børnehusene Kokkedal samt UngFredensborg. De første møder til opstart af campen, forventes afholdt i slutningen af februar måned. StoryTellers: 4. februar begyndte et nyt forløb med StoryTellers, denne gang er det et hold for både drenge og piger i alderen 12-17år. Vi har i samarbejde med Dalia fra UngFredensborg været på besøg i klasserne på Nivå Skole Nord og rekrutteret til holdet. StoryTellers arbejder med fotografi, film og fortællinger med udgangspunkt i Nivå. I foråret har vi aftalt at deltage på Bymødet i Nivå d. 9. maj med en aktivitet og evt. en udstilling. Biblioteket efterspørger også en udstilling, og vi forventer at levere billeder til lokalaviserne. Der er tilknyttet en ekstern lærer, som finansieres af UngFredensborg. Læring i nye rammer Forløbet version 1.0 er ved at være færdigt. I løbet af uge 8 bliver der afholdt evalueringssamtaler med elvernes respektive klasselærere. Indtil videre er responsen meget positiv. Emner som bedre kammeratskab, øget løst til at gennemføre skoleugen (man ser frem til fredag), samt øget lyst til de naturfaglige fag er noget lærerne indtil videre har fortalt. I første ombæring er det blevet tydeligt, hvilke dele af forløbet der skal arbejdes videre med. Samarbejdet med klasselærerne har fungeret rigtig fint og vi taler jævnligt om, hvordan fredagen har forløbet.

4 Aktivitetsplatforme Vi har afholdt juleferieaktiviteter i samarbejde med klub 2990 og Vinterferiecamp i samarbejde med Fritidsbutikken. Vi har fast hver fredag indendørs fodbold i Nivårødgårdshallen, og vi er i øjeblikket ved at planlægge og rekruttere endnu en omgang Tour de Fritid, hvor børn får mulighed for at prøve en fritidsaktivitet hos de lokale foreninger. Brobygning Brobygning i tal for Vi har i 2014 hjulpet 21 unge med at få fritidspas. Vi har afholdt forældrearrangement og desuden været med til at uddanne 9 unge fritidsmentorer samt været med til alle feriecamps og været med på sidelinjen til Nivå Foreningsdag. Vi vil i 2015 fokusere meget på fastholdelse af børnene i fritidsaktiviteterne samt meget mere forældreinddragelse. Vi har i slutning af året og starten af år 2015 også haft fokus på at hjælpe unge med jobansøgninger og individuel ungerådgivning. 18+ Yasser (med støtte fra Saki) står for fredagsbold i Niverødgårdshallen for 18+drengene. Det er en aktivitet, der samler en bred gruppe af unge på en god måde, og her i foråret vil vi støtte op om at få lavet et 8- mands-fodboldhold, der kan spille i turneringsfodbold. Vi vil i den kommende tid også kigge på, hvordan vi kan støtte op om et mere aktivt fritidsliv for målgruppen. Uddannelse, beskæftigelse og erhverv Fremskudt beskæftigelse Den fremskudte beskæftigelsesindsats kører, som den skal. I løbet af den kommende tid vil vi kigge nærmere på muligheden for at lave et særligt tilrettelagt forløb for en udvalgt gruppe kontanthjælpsmodtagere. I løbet af foråret vil der blive knyttet en socialrådgiver-elev til den fremskudte beskæftigelsesindsats. Styrkelse af arbejdsmarkedsparatheden Efter lukningen af Værkstedet har vi valgt at fokusere mere af vores 18+arbejde på støtte til jobsøgning og uddannelsesafklaring blandt de unge, der søger vores hjælp på en ordentlig og respektfuld måde. Saki og

5 Christina er således i gang med et forløb for unge, der har brug for støtte til uddannelsesafklaring, og vi har hjulpet 5 unge med job- og praktikstedsansøgninger. Frivilligt mentorkorps I løbet af foråret vil vi forsøge at rekruttere både mentorer og mentees til projektet. Der er annonceret i vores forårsprogram, og derudover er vi i gang med at afholde møder med potentielle samarbejdspartnere. Mind Your Own Business Drengene i MYOB-Nivå er i fuld gang med at starte deres egen mikrovirksomhed TOTS (Taste of the street). De vil sælge streetfood ved events og særligt corndogs, som er meget populære i USA. Drengene mødes hver tirsdag med deres mentorer for at udvikle og realisere forretningsidéen. Ghet2business G2B G2B har netop gennemført jobsamtaler og fået ansat et hold til det kommende år. Der har været stor søgning til projektet, og derfor er det også glædeligt, at der er blevet mulighed for at øge antallet af unge i projektet. Der vil i det kommende år også blive arbejdet på at sluse nogle af de unge ud i ordinære fritidsjobs, så nye unge kan få en plads i G2B. Yasser fra Klub 2990 er blevet koblet på projektet og skal køre det i samarbejde med Paulus. Beboernetværk, inddragelse og demokrati Styrkelse af frivilligkulturen: Under indsatsen Styrkelse af frivilligkulturen er der gennem de seneste måneder primært blevet arbejdet med individuel støtte og vejledning til de frivillige. Det drejer sig blandt andet om hjælp til puljeansøgninger, sparring i forhold til ideer og nye projekter. Beboerbestyrelserne. I efterår/vinter har vi haft samarbejde med en del bestyrelsesmedlemmer, særlig sparring i forhold til udvikling af bestyrelsesarbejdet samt udvikling af nye naboskabsprojekter. Bestyrelserne har netop afholdt beboermøder, og der er valgt nye bestyrelsesmedlemmer i flere afdelinger. Kontakt og samarbejde med de fem beboerbestyrelser er et fokuspunkt. Bestyrelsesmedlemmerne er en central gruppe frivillige i området. Vi i Nivå Nu vil gerne støtte bestyrelserne i deres arbejde og lægger op til mere samarbejde omkring beboerdemokrati, naboskabsprojekter. Beboerdrevne projekter. I vinter 2014 har vi støttet følgende grupper i større eller mindre grad: Kvindecaféen, Tøjkælderen, Nørklerne, Nivå Netværk, Poteklubben, Gymnastik for kvinder, Mandagscafe i afd. 102., Fædreklubben. Hverdagsliv og Naboskab: Beboercafé. Gennem efteråret og vinteren er der afholdt Beboercafé hver anden tirsdag kl Her har en gruppe beboere mødtes til hyggeligt samvær.fremover vil Beboercaféen overgå til at være et beboerdrevet netværk, der mødes fast hver onsdag formiddag. Gruppen, som nu kalder sig Onsdagscaféen, har planlagt et program med dels fælles udflugter og onsdagsmøder i Nivå Nu. Gruppen er åben for nye beboere og henvender sig primært til hjemmegående voksne.

Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Åbent Hus. Tryghedsvandringer. September 2015

Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Åbent Hus. Tryghedsvandringer. September 2015 Nyt fra Niva Nu September 2015 På Tværs Åbent Hus Vi holdt åbent hus i Nivå Nu torsdag d. 27. august kl. 16-18, hvor beboere og andre interesserede kunne komme forbi og høre mere om efterårets aktiviteter.

Læs mere

Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Børn, unge og familier. Bymøde i Nivå. Trivsel og udvikling i familielivet. Maj 2015

Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Børn, unge og familier. Bymøde i Nivå. Trivsel og udvikling i familielivet. Maj 2015 Nyt fra Niva Nu Maj 2015 På Tværs Bymøde i Nivå Nivå Nu var repræsenteret ved Fredensborg Kommunes bymøde i Nivå d. 9/5 med Kitchenstars og to billedudstillinger af henholdsvis lokale amatørfotografer

Læs mere

Vi fortsætter vores kaffemøder med driften i VIBO og har god glæde af det tættere kollegaskab, der er opstået.

Vi fortsætter vores kaffemøder med driften i VIBO og har god glæde af det tættere kollegaskab, der er opstået. Nyt fra Niva Nu November 2015 På Tværs Tværgående møder Vi fortsætter vores kaffemøder med driften i VIBO og har god glæde af det tættere kollegaskab, der er opstået. I Efteråret har vi stået for to bynetværksmøder

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

boligsocial Helhedsplan Nivå nu 2014-2017 - PIXI-udgave

boligsocial Helhedsplan Nivå nu 2014-2017 - PIXI-udgave boligsocial Helhedsplan Nivå nu 2014-2017 - PIXI-udgave Velkommen til Nivå Nu 2014-2017 Nivå er et dejligt sted at bo og i de næste fire år vil Nivå Nu arbejde på, at det bliver et endnu bedre sted at

Læs mere

PIXI UDGAVE. Boligsocial helhedsplan

PIXI UDGAVE. Boligsocial helhedsplan PIXI UDGAVE Boligsocial helhedsplan 2018-2021 Velkommen til Nivå Nu 2018-2021 Siden 2009 har vi i den boligsociale helhedsplan Nivå Nu arbejdet for at gøre de almene boligafdelinger i Nivå til et endnu

Læs mere

Nyt fra Niva Nu. På tværs. Børn, unge og familier. Åbent hus. Efterårsprogram. Trivsel og udvikling i familielivet. August 2016

Nyt fra Niva Nu. På tværs. Børn, unge og familier. Åbent hus. Efterårsprogram. Trivsel og udvikling i familielivet. August 2016 Nyt fra Niva Nu August 2016 På tværs Åbent hus Torsdag d. 25. august holdt vi åbent hus i Nivå Nu. Tøjkælderen havde flyttet tøjet udenfor, og Fædreklubben lavede et stort arbejde med at servere gratis

Læs mere

Vi har ansat Ilknur Demirbas som omdeler. Ilknur er 14 år, og hun bor selv i boligområdet.

Vi har ansat Ilknur Demirbas som omdeler. Ilknur er 14 år, og hun bor selv i boligområdet. Nyt fra Niva Nu November 2016 På tværs Bynetværk Siden sommerferien har vi afholdt to bynetværksmøder for frontmedarbejdere, der arbejder med børn, unge og familier. Møderne har været rigtigt godt besøgt

Læs mere

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Til stede: Hanne Heilmann, bestyrelsesmedlem i Nivåhøj III Peter Vilain, afdelingsformand i Nivåhøj III Helge From, afdelingsformand i Kvartererne Ole Månsson, souschef

Læs mere

Fremtiden lever her hvordan kommer vi endnu bedre på vej sammen?

Fremtiden lever her hvordan kommer vi endnu bedre på vej sammen? Nyhedsbrev fra Bysekretariatet Fremtiden lever her hvordan kommer vi endnu bedre på vej sammen? Hvad foregår der? Måske har du bemærket noget underligt i de seneste par uger at folk har mødtes på kryds

Læs mere

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd.

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. Bogtrykkergården afd. 108 Bagergården afd. 142 Rådmandsbo 3B Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. 127 HELHEDSPLAN FOR MIMERSGADEKVARTERET Med Helhedsplanen for Mimersgadekvarteret

Læs mere

Mennesker i Fokus. Ny Helhedsplan

Mennesker i Fokus. Ny Helhedsplan Mennesker i Fokus Ny Helhedsplan 2016 2020 2 Mennesker i Fokus Ny boligsocial helhedsplan for Charlottekvarteret Mange beboere i Charlottekvarteret kender den boligsociale helhedsplan som Cirkusvognen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30: Venner. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30: Venner. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Venner side 1 Uge 30: Venner Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Venner side 1 HIPPY HippHopp uge_30_guidevejl_venner.indd 1 06/07/10 10.41 Denne vejledning er et

Læs mere

Nyhedsbrev for August 2015

Nyhedsbrev for August 2015 Nyhedsbrev for August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Det er skønt at opleve SFO en fyldt med glade og nysgerrige børn. Sommerferien: Vi har haft en rigtig dejlig sommerferie sammen med afd. Eng.

Læs mere

Hothers Plads Helhedsplanen AAB afdeling 58, 2200 Kbh. N

Hothers Plads Helhedsplanen AAB afdeling 58, 2200 Kbh. N Hothers Plads Helhedsplanen AAB afdeling 58, 2200 Kbh. N Tillæg til Hothers Plads Helhedsplanen - AAB afdeling 58, 2. april 2014 I forbindelse med udløbet af den boligsociale helhedsplan Projekt Brobygning

Læs mere

I det professionelle netværk Nivå på tværs har vi i efteråret holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier.

I det professionelle netværk Nivå på tværs har vi i efteråret holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier. Nyt fra Niva Nu Januar 2019 På tværs I det professionelle netværk Nivå på tværs har vi i efteråret holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier. Sekretariatet Beslutningen

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

NY BOLIGSOCIAL INDSATS UDVIKLING PÅ SJÆLØR OG I KGS. ENGHAVE. billede MATERIALE TIL AFDELINGSMØDET DEN 29. SEPTEMBER 2016.

NY BOLIGSOCIAL INDSATS UDVIKLING PÅ SJÆLØR OG I KGS. ENGHAVE. billede MATERIALE TIL AFDELINGSMØDET DEN 29. SEPTEMBER 2016. NY BOLIGSOCIAL INDSATS 2017-2020 billede UDVIKLING PÅ SJÆLØR OG I KGS. ENGHAVE MATERIALE TIL AFDELINGSMØDET DEN 29. SEPTEMBER 2016 Version 2 TIL DIG, DER BOR I AAB S AFDELING 50 billede Boligforeningen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Helhedsplan for de almene boligområder i Nivå

Helhedsplan for de almene boligområder i Nivå Helhedsplan for de almene boligområder i Nivå - En boligsocial indsats for og med beboerne i VIBOs og KABs afdelinger i Nivå 2014-2017 INDHOLD 1 Forord 2 2 Resumé 2 3 Baggrund - boligområdet og perspektiverne

Læs mere

Fjordbo USFO. Fjordbo holder til i to velfungerende bygninger kun adskilt af en legeplads.

Fjordbo USFO. Fjordbo holder til i to velfungerende bygninger kun adskilt af en legeplads. Fjordbo USFO. Fjordbo i Lihme er en udvidet sfo, hvor der er tilmeldt børn fra 2,10 10 år. Vi har et godt samarbejde med dagplejen, som kommer i Fjordbo hver fredag formiddag. Børnehaven fungerer som åbningssted

Læs mere

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre KVINFOs MENTOR NETVÆRK KVINFOs MENTOR NETVÆRK åbner døre mentee Alle burde have en mentor! Sådan lyder rådet fra mentee Scholastique Nyiragwanesa. Scholastique har været i et mentorforløb med Britta i

Læs mere

Projekt Aktivt medborgerskab for hele familien. Aktiviteter vi ved virker

Projekt Aktivt medborgerskab for hele familien. Aktiviteter vi ved virker Projekt Aktivt medborgerskab for hele familien Aktiviteter vi ved virker Formål Det overordnede formål er at inddrage nydanskere i aktiviteter, der bygger på eller inddrager demokratiske processer. Der

Læs mere

Greve Nord Projektet. Kvartalsrapport. Nr. 3, 1. kvartal 2013

Greve Nord Projektet. Kvartalsrapport. Nr. 3, 1. kvartal 2013 Greve Nord Projektet Kvartalsrapport Nr. 3, 1. kvartal 2013 Status på projektet Tværgående samarbejder og initiativer Et af målene med Greve Nord Projektet er at sikre en bedre brobygning, koordinering

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

ForeningsMentor i Tilst

ForeningsMentor i Tilst ForeningsMentor i Tilst Projektresumé ForeningsMentor i Tilst har til formål at hjælpe børn og unge i udsatte positioner med at få en aktiv fritid. Frivillige foreningsmentorer bygger bro mellem foreninger

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Ungehuset Flere af de unge der i dag kommer i Ungehuset, kommer fra socialt truede familier.

Ungehuset Flere af de unge der i dag kommer i Ungehuset, kommer fra socialt truede familier. Uddybende bilag til BSU november 2011. Ungehusets fremtid Baggrund. Den senere tids optrapning af konflikterne i Ungehuset har nødvendiggjort et oplæg, der sætter fokus på Ungehuset s reetablering og fremtid.

Læs mere

Det Spirer i Gadehavegård den boligsociale helhedsplan 2014-2017

Det Spirer i Gadehavegård den boligsociale helhedsplan 2014-2017 Det Spirer i Gadehavegård den boligsociale helhedsplan 2014-2017 Indhold Indledning...2 En ny vision for Gadehavegård...2 Det vigtige samarbejde...3 Indsatsområderne...5 Børn, unge og familier...6 Uddannelse,

Læs mere

Learn to do IT! Åbne it-caféer: Et tilbud til borgere i udsatte boligområder

Learn to do IT! Åbne it-caféer: Et tilbud til borgere i udsatte boligområder Learn to do IT! Åbne it-caféer: Et tilbud til borgere i udsatte boligområder Støttet af Kulturministeriet, Integrationsministeriet, Styrelsen for Bibliotek og Medier, Microsoft, Foreningen Nydansker samt

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Bestyrelsesmøde i den boligsociale bestyrelse

Bestyrelsesmøde i den boligsociale bestyrelse Mødetitel Bestyrelsesmøde i den boligsociale bestyrelse Dato: 20. feb. 2018 Deltagere: Birgit Bagge, Annette Birkov, Ole Månsson, Bjarke Gudbjerg, Ole Skjellerup, Tanja Bæklund, Mikkel Warming, Torben

Læs mere

SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne:

SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne: Barnets alsidige udvikling i aktiviteterne i SFO: SFO s praksis nu og her. SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne: Personlige

Læs mere

Skabelon til beskrivelse af udvalgte indsatsområder

Skabelon til beskrivelse af udvalgte indsatsområder Skabelon til beskrivelse af udvalgte indsatsområder Indsatsens navn Mentorordningen Indsats Formål Hvad er formålet med indsatsen? Hvilke udfordringer adresserer den? Mentorordningen skal medvirke til

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

Overbygningen på Hærvejsskolen

Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen er en selvstændig afdeling, der består af 7., 8. og 9. årgang samt specialklasser. Overbygningen har den samme vision som resten af Hærvejsskolen: Vi lægger

Læs mere

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Etniske Piger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Etniske Piger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 27 Indhold 1. Introduktion...... 28 2. Projektets aktiviteter......... 29 3. Projektets resultater.... 29 4. Projektets virkning........ 31 5. Læring

Læs mere

Aktivitetsnavn: Trappen. Indhold (aktivitetsbeskrivelse):

Aktivitetsnavn: Trappen. Indhold (aktivitetsbeskrivelse): Aktivitetsnavn: Trappen Indhold (aktivitetsbeskrivelse): Trappen er en fremskudt beskæftigelsesindsats, der løber i perioden 2016-2020. Aktiviteten er et samarbejde mellem Høje-Taastrup Kommunes Jobcenter

Læs mere

NY BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN NY BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN BEBOERPROJEKT PULS

NY BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN NY BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN BEBOERPROJEKT PULS NY BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN NY BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN 2018-2021 2018-2021 BEBOERPROJEKT PULS 1 AAB 2017 MATERIALE TIL AFDELINGSMØDET Boligforeningen AAB, AKB, København, SAB samt Boligforeningen 3B har

Læs mere

Integrationsrådets høringssvar og forslag til fordeling af integrationspuljen med forvaltningens bemærkninger

Integrationsrådets høringssvar og forslag til fordeling af integrationspuljen med forvaltningens bemærkninger Bilag 1 Integrationsrådets høringssvar og forslag til fordeling af integrationspuljen med forvaltningens Indsats Ansøgt beløb 2019 Rådets anbefaling 2019 Integrationsrådets Forvaltningens Aktive på arbejdsmarkedet

Læs mere

Fantastisk Fodboldstart

Fantastisk Fodboldstart Fantastisk Fodboldstart Hvordan iværksætter klubben nye pige- og drenge årgange i din klub hvert eneste år? Hvordan rekrutterer klubben både nye spillere og klubfrivillige på en gang? Målgruppe: Klubledere,

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelser for Klub Dragør

Mål- og indholdsbeskrivelser for Klub Dragør Mål- og indholdsbeskrivelser for Klub Dragør Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den XX.XX.XXXX 1 Indhold 1. Lovgivning og politik...3 1.1 Lokalpolitiske beslutninger...4 2. Struktur og rammer for Klub Dragør...5

Læs mere

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER

Samspillet GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN DEL DINE FIDUSER DEL DINE FIDUSER GIV PLADS TIL ALLE LÆRERVEJLEDNING TIL INDSKOLINGEN Samspillet 9 ud af 10 forældre mener, at debat om børnenes trivsel og problemer i klassen er det vigtigste indhold på et forældremøde.

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Frivillighed og Ildsjæle. Beretning fra Show-off Gødvad s. 8

Frivillighed og Ildsjæle. Beretning fra Show-off Gødvad s. 8 September 2018 Frivillighed og Ildsjæle Arendalsvej har mange ildsjæle, der frivilligt bruger deres tid på at hjælpe andre - vi har snakket med tre af dem Side 6-7 Beretning fra Show-off Gødvad s. 8 INDHOLD

Læs mere

Velkommen til Bakkehuset

Velkommen til Bakkehuset Velkommen til Bakkehuset Bakkehuset er sammen med Skårup bh., Oure bh., Gudme bh., Eventyrhuset og Hesselager bh. en del af området Østerdalen. Østerdalen er Cittaslow certificeret og har fokus på æstetik,

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Nyt fra Helhedsplanen Vil du være med? Kontakt helhedsplanen Opstart af nye aktiviteter s. 2 s. 3 s. 8 Nyt fra Helhedsplanen

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Læs om Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Seminarieskolen Mylius Erichsens Vej 127 9210 Aalborg SØ Tlf. 9814 0744

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

KORSLØKKEN Boligsocial Helhedsplan 2015-2018 Pixi - udgave

KORSLØKKEN Boligsocial Helhedsplan 2015-2018 Pixi - udgave KORSLØKKEN Boligsocial Helhedsplan 2015-2018 Pixi - udgave 1 HVORDAN BLIVER EN HELHEDSPLAN TIL? Helt overordnet er det Landsbyggefonden, der bestemmer, hvad en boligsocial helhedsplan skal indeholde. De

Læs mere

Hvorfor kan de ikke bare opføre sig ordentligt? - Om indsatsen over for utilpassede børn og unge i Fredensborg Kommune v/ direktør Ulla Agerskov

Hvorfor kan de ikke bare opføre sig ordentligt? - Om indsatsen over for utilpassede børn og unge i Fredensborg Kommune v/ direktør Ulla Agerskov Hvorfor kan de ikke bare opføre sig ordentligt? - Om indsatsen over for utilpassede børn og unge i Fredensborg Kommune v/ direktør Ulla Agerskov 1 Fakta om Fredensborg Kommune Der bor ca. 40.000 borgere

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele I Valby er der ansat en medarbejder, som foretager det opsøgende gadeplansarbejde i bydelen. Det opsøgende arbejde har stået på i et år og er et

Læs mere

Undersøgelsen gennemføres over to gange i efteråret. Du vil blive bedt om at svare på et spørgeskema to gange i alt, hvor dette er den anden gang.

Undersøgelsen gennemføres over to gange i efteråret. Du vil blive bedt om at svare på et spørgeskema to gange i alt, hvor dette er den anden gang. Spørgeskema Du vil i dette skema få nogle spørgsmål omkring din undervisning. Resultaterne er en del af en undersøgelse, der fokuserer på folkeskolen og elevernes tanker om at gå i skole. Undersøgelsen

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier

Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Samarbejdsaftale mellem Rådet for Etniske Minoriteter og Styrelsen for Bibliotek og Medier Juni 2008 Indledning Denne aftale er et katalog over samarbejdsmuligheder mellem Rådet for Etniske Minoriteter,

Læs mere

KURSER OG FOREDRAG EFTERÅRET. Efteråret i Frivilligcenter Århus. Vi har i år opprioriteret vores. Læs mere om alle arrangementerne

KURSER OG FOREDRAG EFTERÅRET. Efteråret i Frivilligcenter Århus. Vi har i år opprioriteret vores. Læs mere om alle arrangementerne Efteråret i Frivilligcenter Århus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser, tre foredrag og to fyraftensmøder at byde på. Igen i år kan vi tilbyde det populære regnskabskursus som afholdes

Læs mere

Velkommen til Gymnastikkens Hus!

Velkommen til Gymnastikkens Hus! Velkommen til Gymnastikkens Hus! Gymnastikkens Hus er Fredensborg Kommunes kommende gymnastik- og motorikhal. Her er der mulighed for at lege, lære og dyrke motion og socialt samvær uanset alder og niveau.

Læs mere

NYT NETVÆRK EN MENTORORDNING FOR LEDIGE NYDANSKERE NYT NETVÆRK OG DIN VIRKSOMHED VIRKSOMHEDSMODELLEN

NYT NETVÆRK EN MENTORORDNING FOR LEDIGE NYDANSKERE NYT NETVÆRK OG DIN VIRKSOMHED VIRKSOMHEDSMODELLEN VIRKSOMHEDSMODEL NYT NETVÆRK EN MENTORORDNING FOR LEDIGE NYDANSKERE Nyt Netværk er et projekt til integration af veluddannede ledige nydanskere på arbejdsmarkedet via en mentorordning. Projektets formål

Læs mere

Hvad er Forårs SFO? Det skal være medvirkende til at børnene får et godt afsæt for den første tid i skolen.

Hvad er Forårs SFO? Det skal være medvirkende til at børnene får et godt afsæt for den første tid i skolen. Hvad er Forårs SFO? Forårs SFO er Odense Kommunes tilbud for kommende skolebørn mellem 1. marts og 31. juli. Formålet er at skabe en glidende overgang fra dagtilbud til skole og dermed støtte en sammenhængende

Læs mere

Ansøgning om bevilling for AskovFonden KBH

Ansøgning om bevilling for AskovFonden KBH Ansøgning om bevilling for AskovFonden KBH+ 2019-2020-2021 Læsevejledning Del 1: En beskrivelse af AskovFondens ungetilbud KBH+ Del 2: Målgrupper, indsatser og resultater Del 3: KBH+ en businesscase det

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Juni Sommerferie Sommerferie-aktiviteter i uge 27 SIDE 4

Juni Sommerferie Sommerferie-aktiviteter i uge 27 SIDE 4 Juni 2017 Sommerferie 2017 Sommerferie-aktiviteter i uge 27 SIDE 4 SIDE 2 INDHOLD Aktiviteter i dit område Oversigt over fritidstilbud, Side 3 Cafe Solskin Hvem, hvad, hvor?, Side 3 Sommerferieaktiviteter

Læs mere

Nyt fra Niva Nu. Henvendelser. På tværs. Tryghed og trivsel. Personale. Beboerrådgivning. Naboskabsaktiviteter. Juni 2018

Nyt fra Niva Nu. Henvendelser. På tværs. Tryghed og trivsel. Personale. Beboerrådgivning. Naboskabsaktiviteter. Juni 2018 Nyt fra Niva Nu Juni 2018 På tværs Vi har holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier. Møderne styrker det lokale faglige netværk og giver et bedre overblik over

Læs mere

Frivilligcenter Furesø. Status - projekter og samarbejder 2017

Frivilligcenter Furesø. Status - projekter og samarbejder 2017 Frivilligcenter Furesø Status - projekter og samarbejder 2017 Formål og vision Kvalitet & Mangfoldighed Støtte, udvikle og inspirere frivillige foreninger og initiativer Hjælpe nye foreninger i gang Udfoldelse

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

URK MENTORING SOM EFTERVÆRN PÅ JULEMÆRKEHJEM

URK MENTORING SOM EFTERVÆRN PÅ JULEMÆRKEHJEM URK MENTORING SOM EFTERVÆRN PÅ JULEMÆRKEHJEM DE NÆSTE 20 MIN VIL JEG TALE OM: - Kort præsentation af URK/mig - Mentoring i Ungdommens Røde Kors (Hvad er en URK Mentor?) - Resultater på mentorområdet i

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 30. august 2018 kl. 17.30 til 20.00 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr.

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr. Fællesbestyrelsesmøde/ den 12.12.2017 Bemærkning: Sted: Ullerup Kl. 18.30 21.00 Nr. Accepteret Afbud: Jan ( dagplejen),pia ( Børnehuset Alsund) 1 Information: Efter mødet vil jeg gerne tage individuelle

Læs mere

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf:

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf: Hej Nabo! Hvad sker der? Foråret er så småt på vej og ideer til nye projekter spirer frem i kvarteret. Siden sidst er der sket mange ting i Gadehavegård. Ny pigeklub! Søg penge til ideer! I november holdt

Læs mere

Evaluering af 2017 Fokuspunkter for 2018 Årsplan for 2018

Evaluering af 2017 Fokuspunkter for 2018 Årsplan for 2018 Evaluering af 2017 Fokuspunkter for 2018 Årsplan for 2018 Gemmet Børnehuset Gemmet ved Brønshøj Menighed Gemmet 10 2400 København NV Tlf. 38 60 51 21 E-post gemmet@mail.tele.dk EAN-nr. 5798009693143 Nordea

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Kære forældreråd Børn er sociale i fællesskaber, hvis de voksne er det. Sammenhold omkring børnene giver sammenhold mellem børnene, og fællesskabet blandt

Læs mere

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder Skriftlig orientering til idrætsrådet DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder DIF Get2Sport https://www.dif.dk/da/politik/vi-goer/social-ansvarlighed DIF Get2Sport er en indsats,

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse Frydenstrand SFO

Mål og indholdsbeskrivelse Frydenstrand SFO Mål og indholdsbeskrivelse Frydenstrand SFO Frydenstrand SFO er beliggende på skolen og rummer 3 afdelinger og er et tilbud til skolebørn fra 0.-3. kl. Børnene har mulighed for at benytte tilbuddet i timerne

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge

Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge Frivillige Fighters // en event for styrket frivillighed iblandt unge Intro: Frivillige Fighters var en 3 timers tirsdagsbar i frivillighedens tegn, krydret med lokale ildsjæle, bands, mad og drikke -

Læs mere

1/7-19/7 L Æ S M E R E PÅ

1/7-19/7 L Æ S M E R E PÅ PÅ B E L L A H Ø J S O M M E R F E R I E 1/7-19/7 2 0 1 9 L Æ S M E R E PÅ F E R I E C A M P. D K O M F E R I E C A M P ALDER: 6-17 ÅR, MEDMINDRE ANDET STÅR VED AKTIVITETEN PRIS: GRATIS TILMELDING: MAN

Læs mere

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse

Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Roadshow skoler og foreninger Projektbeskrivelse Denne projektbeskrivelse dækker udelukkende de aktiviteter, der foregår på skolerne i hverdagene i uge 35 til uge 40. Arrangementer i weekender er ikke

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0%

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0% Hvilken etnisk baggrund har du: Mellemøstlig 4 26,7% Asiatisk 3 20,0% Afrikansk 0 0,0% Nordeuropæisk 0 0,0% Vesteuropæisk 2 13,3% Østeuropæisk 4 26,7% Sydeuropæisk 1 6,7% Anden 1 6,7% I alt 15 100,0% Hvor

Læs mere

UDSATTE BOLIGOMRÅDER OG GHETTOER. Hvordan undgår vi flere hårde ghettoer i Odense?

UDSATTE BOLIGOMRÅDER OG GHETTOER. Hvordan undgår vi flere hårde ghettoer i Odense? UDSATTE BOLIGOMRÅDER OG GHETTOER Hvordan undgår vi flere hårde ghettoer i Odense? UDSAT BOLIGOMRÅDE: ALMENT BOLIGOMRÅDE MED MINDST 1000 BEBOERE, DER OPFYLDER 2 UD AF FØLGENDE 4 KRITERIER: BESKÆFTIGELSE

Læs mere

Odense Kommunes Integrationspolitik

Odense Kommunes Integrationspolitik I N T E G R A T I O N Odense Kommunes Integrationspolitik ODENSE KOMMUNES INTEGRATIONSPOLITIK Den 28. november 2001 vedtog Odense Byråd en integrationspolitik for Odense Kommune. Politikken er blevet til

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

Aktivitetskalender #1, oktober Det boligsociale team

Aktivitetskalender #1, oktober Det boligsociale team Taastrupgaard har fået sin helt egen café. Her kan du købe morgenmad og frokost. Hver mandag morgen er morgenmad og kaffe gratis. Læs mere på side 2. Det boligsociale team Aktivitetskalender #1, oktober

Læs mere

Frivillige hjælper flygtninge

Frivillige hjælper flygtninge SOLRØD KOMMUNE Aktivitets og Frivilligcenter Frivillige hjælper flygtninge - i samarbejde Solrød Kommune Information om frivillige tilbud og aktiviteter til flygtninge bosiddende i Solrød Kommune Fællesspisning

Læs mere

Loven om de pædagogiske læreplaner blev vedtaget i Folketinget i Den foreskriver bl.a.:

Loven om de pædagogiske læreplaner blev vedtaget i Folketinget i Den foreskriver bl.a.: Pædagogiske læreplaner for Rødkilde Børnehus Loven om de pædagogiske læreplaner blev vedtaget i Folketinget i 2004. Den foreskriver bl.a.: Børn i dagtilbud skal have et børnemiljø, som fremmer trivsel,

Læs mere