Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=27787&pagetype=1&print=..."

Transkript

1 (4/1) Klar til ny fest Oprettet d. 4. januar 2011 I slutningen af denne måned afholder vi vores årlige klubfest Selv om julen og nytår nu er veloverstået, er det allerede tid til at kikke frem mod den næste store fest. Det er naturligvis den årlige klubfest i Aarhus Automobil Sport, vi taler om. I år finder den sted lørdag den 29. januar klokken på FDM Jyllandsringen. Her skal vi bl.a. have kåret årets klubmestre en hurtig optælling viser, at det er blevet til godt 20 af slagsen ligesom der også vil være lodtrækning om en række spændende præmier blandt de deltagende officials. Det er faktisk en klubaften, alle i Aarhus Automobil Sport kan være med til. Klubben yder nemlig et pænt tilskud, så der både er vin og musik til festen, og det betyder, at du blot skal betale 100 kroner for at deltage. Alt hvad du skal gøre er at melde dig til hos Per Leth på senest den 23. januar.

2 Side 1 af 2 (6/1) Erik Bom kikker tilbage på 2010 Oprettet d. 6. januar 2011 Et lille tilbageblik på den forgangne sæson for det lille rally-team fra Gylling 2010 skulle være året, hvor Carstens hidsige Peugeot 106 Maxi skulle genopstå efter en mindre opretning. Desværre måtte premieren udskydes adskillige gange, så for at både kørerne og serviceholdet ikke helt glemte, hvad rally gik ud på, blev den gamle Ascona hevet frem fra gemmerne igen. Til DM 2 i Rødekro/Skærbæk fik vi muligheden for at deltage som forkører, en lidt anden form for konkurrence end vi var vant til Her gjaldt det om ikke at køre alt for åndssvagt og samtidig holde øje med, at officials havde gjort deres arbejde godt nok på prøverne. Løbet var desuden det sidste, hvor Carsten stod som ejer af Asconaen, idet den faktisk var solgt ugen op til løbet. Den nye ejer var dog heller ikke så glad for at lade os køre rallyet, da han kendte til Carstens kørestil DM 3 skulle være Maxiens testløb, men desværre løb tiden endnu engang fra os. Trods en ihærdig indsats med nogle lange arbejdsdage på bilen måtte vi sande, at DM 4 i Bramming blev det nye mål. Det lykkedes så til gengæld Løbet forløb over to dage, hvor vi skulle starte ud med fire prøver, nat-kørsel og næsten 100 % grus; spændende i en ny bil, som Carsten kun havde kørt ca. 25 km i. Desværre gav generatoren (en sprit ny!) op 100 meter inde på prøve 3, hvorefter vi langsomt mistede alt lys på bilen. Heldet var dog på vores side. Vi nåede netop til service efter en knaldsort prøve 4, da bilen døde helt pga. dødt batteri. Serviceholdet fik afmonteret generatoren og susede derefter en tur til FTZ i Ribe, hvor de kunne afhente to stk. generatorer. Klokken var da tæt på 24.00! 45 minutter senere var bilen i parc fermé, og teamet kunne gå til ro. Dag 2 startede vi naturligt nok ud som sidste bil. Nattens uheld havde kostet massivt tidstab, men nu kunne vi så more os over at hente feltet bagfra. Da dagen var omme, var vi avanceret til et sted midt i feltet. Årets sidste DM afdeling blev afviklet i Slagelse, samme løb hvor Maxien to år forinden absolut skulle omklamre to velvoksne bøgetræer med omkring 130 km/t. Vi var spændte på, om

3 Side 2 af 2 samme prøve skulle køres igen; sådan en træffer giver jo lidt respekt Det skulle den ikke, men vi var alligevel et smut henne og hilse på træerne under notekørslen; og sørme om vi ikke fandt rester i skovbunden? Fine glasskår fra lygter og spejle plus dele fra skærme og andet. Nå, træerne fik nu også lige et par spark, inden vi fortsatte Selve løbet fik en kort deltagelse fra vores side. Tændingsproblemer på transportetapen mellem SS1 og SS2 fik os til at smide håndklædet i ringen. Det viste sig senere at fejlen lå i styreboksen. Pt.er Maxien fit for fight. Carsten har opdateret tændingen og fået trimmet motoren til max. effekt, så den nu er køreklar til en ny sæson. Efter planen en fuld DM sæson plus alt, hvad der ellers er af løb til en bil som Maxien. Hele teamet ønsker alle i klubben et godt nytår. Mvh. Carsten, Erik, Rikke og Casper. Tekst: Erik Bom. Foto: Morten Alstrup m.fl.

4 Side 1 af 2 (7/1) Metal og kaffe til præmiehylden Oprettet d. 7. januar 2011 Debutanthold i bilorientering tager et tilbageblik Når jeg tænker over det, så virker det som om, at det er en evighed siden, at min kammerat Søren Kjærsgaard og jeg sad en august dag i 2009 på Jyllandsringen med en brochure i hånden om forskellige former for motorsport. Vi havde før talt om det, men nu var det let at få muligheden for at prøve orienteringsløb i bil det var bare at møde op 14 dage senere. Det gjorde vi så. Efter en kort gennemgang af regler, kortlæsning etc. blev vi sendt ud på et lille prøveløb. Det var ikke vanskeligt, men vi røg da i et par fælder. Da dagen var omme, stod vi med hver vores pokal for at have vundet dette løb. At der kun var to deltagende hold, behøver jeg jo ikke at skrive... Da jeg kom hjem til min hustru, fortalte jeg begejstret om vores bedrift, mens jeg viste hende pokalen og erklærede reolen i dagligstuen for min fremtidige pokalhylde. Jeg må da erkende, at hun ikke virkede lige så begejstret som jeg, men hun brokkede sig da heller ikke. Det gjorde hun til gengæld, da jeg et års tid senere kom hjem med en præmie i form af en pose kaffe og insisterede på, at den også skulle stå på min trofæhylde i stuen. Nå, men vi fik smag for at køre o-løb og takkede ja til en invitation om at lære lidt mere om det på to kursusdage i oktober. Her fik vi yderligere kendskab til forskellige typer køreordrer og regler, inden vi igen var ude og køre løb. Det gik ganske godt og efter et par løb i femkantturneringen, hvor vi deltog i en særlig prøveklasse, var vi klar til at prøve lykken som fuldgyldige o-løbskørere i D- klassen. De første par løb gik rigtig fint, og vi valgte så også at deltage i jysk fynsk mesterskab. Vores første løb i den turnering gik over al forventning. Til trods for en punktering undervejs (og jeg skulle hilse og sige, at der ikke er noget som helst logisk ved hjulskifte på en Chrysler) lykkedes det os at køre en sejr hjem. Vi overvejede at rette kontakt til Ferraris Formel 1-team, for jeg tror nok, at vi efter den omgang følte os i stand til at optimere deres pitstop.

5 Side 2 af 2 Det var en rigtig spændende turnering, hvor løbene typisk var lidt længere og lidt mere krævende, end vi ellers var vant til. Om det var den højere sværhedsgrad eller min kørestil, skal jeg ikke komme nærmere ind på, men fakta er, at min kortlæser Søren måtte bede mig om at holde ind til siden, så han kunne komme ud og kaste op. Køresyge er tilsyneladende ikke det fedeste, når man er kortlæser i o-løb, så nu er der investeret i køresygetabletter og de virker som regel. I årets løb har vi deltaget i nogle rigtig spændende løb, der har indeholdt meget varieret terræn, og det har givet os en masse gode oplevelser. Vi bruger meget tid på at tale om, hvordan vi kan forbedre vores muligheder og optimere arbejdet i bilen. Ja, til trods for at vi kun er nybegyndere, så er der allerede en drøm om at få en bil specielt til o-løb. Gerne en med lidt mere frihøjde end en Chrysler og en lidt mindre venderadius end en Landrover Freelander Jo, der er da blevet bandet lidt i bilen undervejs. Nu hvor vores første år er slut, er det tid til at gøre status. Vi har vundet JFMturneringen, og vi har vundet femkantturneringen med maksimumpoint. Kald os bare (selv)fede, men det er vi faktisk rigtig godt tilfredse med. De sidste par løb har vi deltaget i C- klassen, og det har givet en første- og en fjerdeplads. Nu ser vi frem til 2011 sæsonen, hvor vi for alvor skal prøve kræfter med C- klassen. Vores mål er at gøre os gældende i den klasse, og derudover har vi et mål om at lære alle dem, der ikke kender til motorsport, at bilo-løb ikke har noget at gøre med rævehaler i antennen. Godt nytår fra Søren Kjærsgaard og Jesper Markvardsen. Tekst: Jesper Markvardsen. Foto: Bjarne Andersen m.fl.

6 Side 1 af 2 (10/1) Sæson med en del skubben Oprettet d. 10. januar 2011 John Edison fortæller om sin begivenhedsrige 2010-sæson Kalenderen siger nu Så det er nu på tide at se tilbage på sæsonen Inden sæsonen var der meget uvished om, hvad der skulle ske, da budgettet ikke tilbød det store, men en aftale kom i stand med AAS, så det blev til klubmesterskab i klubrally i klubbens blå Peugeot 106 GTI samt lidt JFM i Johns egen røde 106 GTI. i marts startede sæsonen med klubmesterskab i Odder, som også var debut for klubbilen. Den virkede, som den skulle, og vi kunne efter en fight med Sebastian Aagaard vinde med et sekund. Tre måneder senere var der igen klubmesterskab, men denne gang skulle det køres i den røde, da den blå ikke var klar. De første prøver blev brugt til at køre nye bremser og dæk til, og derefter kunne tempoet sættes op. Det lykkedes lige at indhente Jonas Aagaard og tage andenpladsen. Løbet var også en test, inden der kun to dage senere skulle køres JFM på Fyn. Inden starten var det sikkert, at der skulle gives max gas for at følge Børge Hvidberg i en rød 106 GTI magen til. Det viste sig også at være sandt, indtil næstsidste prøve var der dømt gyser mellem de to små røde løveunger. En perfekt prøve blev kørt, og sejren synes nu at være næsten sikker. Det mente Børges bil også, da den valgte at sætte håndbremsen fast på prøven. Men Børge indrømmede nu også, at han ikke havde kørt lige op med tiden alligevel. Efter sommerferien blev der som traditionen tro kørt Jysk Fynsk Fejde, og løbet var i år en afdeling af klubmesterskabet. Igen var den blå 106'er klar til kamp. Løbet gik dog ikke helt som håbet. En fejlbane på prøve 2 kostede dyrt, og en større fejl på prøve 4 og 8 hjalp ikke lige på resultatet, men når der blev kørt den rigtige vej, var farten der. Der blev dog også døjet lidt med en defekt trækaksel samt en gearkasse, som hoppede ud af gear. Det blev til en andenplads efter Christian Nyby i en meget hurtig Kadett GSI 16V I år var RAS-løbet også en afdeling af klubmesterskabet. Det var et sølle løb, prøverne var korte og kedelige. Det startede godt, og det så godt ud halvvejs, men efter pausen vendte heldet. Nu virkede håndbremsen ikke. Det kostede en del sekunder og en kørefejl på prøve 7 hjalp heller ikke. Det blev derfor til en tredjeplads. For at deltage i DASU-finalen skal man gennemføre to afdelinger af JFM. Derfor blev den lille røde støvet af, og turen gik til Grindsted. Her havde klubben fundet nogle rigtig gode prøver. Det var dog ventet, at Christian Nyby vil spurte af sted. Vejret viste sig ikke fra sin bedste side med våde veje, men tempoet i regnen var til mere end bestået. Der var et højt stabilt tempo fra første til sidste prøve. Desværre kostede en fejl i målfeltet både på prøve 4 og 8 31 sekunder et så stort tidstab var ikke til at hente, men der blev kørt lige op med Nyby på det fleste af prøverne. Ugen efter kom der en ny udfordring. Thomas Funch havde ringet og spurt om hjælp til DM 4, da han manglede en co-driver. Uden meget tænken blev der sagt ja, men desværre blev et møde med nogle træer allerede på prøve 1 enden. Ugen efter DM 4 skulle der køres klubmesterskab i Trige. Den røde var klar til

7 Side 2 af 2 kamp. Tempoet var højt fra starten, og en fight om førstepladsen rasede allerede fra starten imod Ole Bentsen i hans Escort. Carsten Smidt havde fået lov at starte i klubbilen, da hans egen knækkede trækakslen på start stregen. Han lå dog længere nede på 3. pladsen. På de sidste prøver kunne Ole ikke matche den bette 106'ers tempo, men på sidste prøve mente bilen, at der skulle lidt spænding til, så den gik ud og måtte skubbes i mål til en max tid. Det blev lige præcis til en sejr på ni sekunder over Carsten. Sidst i november skulle der køres DASU finale, men førstepladsen viste sig hurtigt at stå mellem den lille røde 106'er og Børge Hvidbergs 106 GTI. Kampen var meget tæt på prøverne, så det skiftede meget mellem hvem der vandt en prøve. Men efter pausen startede uheldene at regne ned over os. Først røg intercomet, og der blev kørt forkert, så et tidstab på 15 sekunder var ikke noget, der var tilfredshed om. Ved starten på prøve 14 døjede bilen nu igen ligesom i Trige, men da bilen ikke kom over stregen, var det muligt at få en ny start, da der kom liv i bilen, og prøven blev kørt igennem i pænt tempo. Men på prøve 15 skete det igen, men denne gang skete det efter 20 meter. Så der var ikke andet end at skubbe bilen og få en max tid. Der kom igen liv i bilen efter ca. 15 minutter. Inde på prøve 16 blev der kørt til grænsen og bilen virkede nu igen. Troede vi! 200 meter før mål gik den igen ud, og den blev skubbet i mål, dog uden max tid, men nu blev det besluttet, at rallyet var slut. Tidstabet var alt for stort, så sidste prøve blev ikke kørt. Det var en meget skuffende afslutning, og efter rallyet blev det konstateret, at det endnu engang var omdrejningsføleren, som var gået sæsonen sluttede her, da sidste afdeling af klubmesterskabet blev aflyst. Det blev til guld i klubmesterskabet og bronze i JFM, selv om vi kun deltog i to ud af seks løb. Til sidst skal lyde en tak til alle de co drivere, som har været med i år: Brian Nonboe (KM1) Mathias Gram (KM2) Peter Mosdal (Jysk Fynsk Fejde) Kim Buus (RAS løbet) Michael Jørgensen (JFM, DASU finale samt sidste KM) Også tak til Frank Nielsen, som endnu engang har holdt den røde kørende, samt til AAS for lån af den blå 106'er. Tekst: John Edison Foto: Bjarne Andersen m.fl.

8 (11/1) To AAS ere nyder solen Oprettet d. 11. januar 2011 Martin Sally og Anders Majgaard starter i Dubai Mens de fleste af Aarhus Automobil Sports mere end 400 medlemmer sikkert stadig bander og svovler over sneen og ikke mindst de glatte isflader, som det skiftende tø- og frostvejr har givet, så er der klubmedlemmer, som i stedet døjer med varmegraderne i denne uge. I denne uge begynder 2011-sæsonen nemlig for flere danske kørere og endnu flere europæiske kørere. I Dubai afholdes det årlige 24- timers løb for standardvogn, og her er der to af kørerne fra Aarhus Automobil Sport, som sidder bag rattet. Det er Martin Sally og Anders Majgaard, som sidste år var teamkammerater, men i år bliver de rivaler. Martin Sally fortsætter i familieteamet Sally Racing, hvor han skal dele sin Renault Clio III Sport med Kennie Frydkjær, Peter Obel, Christian Daluiso og Andreas Schrøder. Anders Majgaard stiller derimod op for det nye Jetblack Racing, hvor han skal køre sammen med Brian Børger, Dan Träger og den tidligere Champ Car-kører, Ronnie Bremer. Også Majgaard & co. skal også køre en Renault Clio III Sport, hvorfor de bliver konkurrenter til Martin Sally i den såkaldte A2-klasse, der har 11 tilmeldte hold. Foto: Poul Majgaard.

9 (12/1) Vil også køre 24-timers løb Oprettet d. 12. januar 2011 Kim Holmgaard stiller til start på Silverstone Det er ikke kun Martin Sally og Anders Majgaard, der skal køre 24-timers løb i udlandet i år. Det har Kim Holmgaard også planer om, men hvor d herrer Sally og Majgaard allerede i denne uge starter i Dubai, bliver det først hen på sommeren, at AAS eren skal deltage de udmarvende løb. Først et 12-timers løb på Spa-Francorchamps, og siden et døgnlangt race på Silverstone. Det første udenlandske løb bliver et 12-timers løb på den belgiske Formel 1-bane Spa, og dette løb skal være en forberedelse til den anden store udfordring, nemlig 24-timers løbet på Silverstone, siger Kim Holmgaard. Løbet har naturligvis ikke den samme historie som Le Mans, som alle drømmer om, men man skal jo kravle, før man kan gå. Men banen har også en lang historie og stolte traditioner, da det var her, at man første gang kæmpede om VM i Formel 1. Løbet betyder næsten lige så meget for englænderne, som Le Mans gør for franskmændene, og så kommer man ikke udenom, at det må være noget helt særligt at køre race i et helt døgn. Det bliver helt specielt at skulle på banen i buldrende mørke, og så opstår der med garanti også en masse uventede udfordringer, for vejrforholdene er sjældent de samme gennem hele løbet. Målet er naturligvis at gennemføre, og hvis vi kan det og samtidig kan være konkurrencedygtige, har vi noget at bygge videre på. Kim Holmgaard skal også deltage i Danish Endurance Championship, hvor han bl.a. får en anden AAS er som teamkammerat. Det er Peter Rasmussen, mens tredjemanden bliver Michael Klostermann. Trioen skal køre i en BMW M3. Det er en BMW M3, som et belgisk team har bygget specielt til langdistancebrug, siger Kim Holmgaard. Den har mere end 400 hestekræfter, en fuldt justérbar undervogn og en rigtig solid gearkasse, så vi regner bestemt med, at vi kan være med helt fremme og lægge pres på nogle af de hold, der plejer at vinde herhjemme.

10 (13/1) Så er det tid til keglespil Oprettet d. 13. januar 2011 Tirsdag den 8. februar kåres årets klubmester Tirsdag den 8. februar fra klokken til har vi klubaften i Aarhus Automobil Sport med keglespil. Det foregår i kælderen under Aarhus Skøjtehal ved Göteborgallé/Halmstadgade i Århus Nord. muligt at købe en øl eller en vand. Skiftesko skal medbringes. Ved aftnen kårer vi årets klubmester, men da der kun er plads til, at højst 24 personer kan spille, foregår tilmeldingen efter først til mølleprincippet. Prisen er 50 kroner pr. næse, hvilket dækker spil, kaffe og brød, men det er naturligvis også Når man kommer til Aarhus Skøjtehal, skal man benytte hovedindgangen, gå lige frem og ned ad kældertrappen. Telefonisk tilmelding sker til Kristian Vestergård på

11 (13/1) 40 AAS-medlemmer kikkede på gamle biler Oprettet d. 13. januar 2011 CC Cars i Ans var vært for årets første klubaften Årets første klubaften var henlagt til CC Cars i Ans, der er den virksomhed, som den tidligere Danmarksmester i rally, Christian Jensen, for 5-6 år siden grundlagde for at sælge klassiske biler. Siden påsken 2008 har virksomheden haft til huse i nybyggede lokaler i den nordlige del af Ans, hvor hen ved 70 klassiske står under tag. Christian Jensen fortalte, at han egentlig driver forretningen som sin hobby, da han fra klokken 6 morgen til lidt over middag stadig arbejder med at købe og sælge blomster. Det var i den forbindelse, at interessen for at sælge klassiske biler blev vakt. Under en tur til Holland faldt han over en håndfuld Fiat 500-biler, som han købte med hjem, og allerede næste dag havde han solgt dem. Trods finanskrise havde CC Cars sit hidtil bedste år i 2010, hvor man nåede at sælge 278 biler heriblandt flere til udlandet. I 2009 fik Christian Jensen fat i en bil, der havde tilhørt Kennedyfamilien, og selv om han ikke tjente så meget på salget af den, fik firmaet utrolig meget omtale på den. Den dyreste bil, CC Cars endnu har solgt, er en Ferrari 250 GTO replika, som gik for 2,8 millioner kroner til en udlænding. Der blev naturligvis også lejlighed til en rallysnak, hvor Christian Jensen fortalte om den kommende sæson. Her indgår han fortsat i Peugeot Sport Dealer Team DK, hvor han skal køre en helt nyt Peugeot 207 Super 2000, som han dog først får leveret senere på måneden. I samlesæt vel at mærke! I vores galleri kan du se billeder fra klubaftnen. Tekst og foto: Morten Alstrup.

12 (16/1) Begivenhedsrigt langdistanceløb Oprettet d. 16. januar 2011 Martin Sally blev nummer seks i klassen i Dubai Sidste år kom Martin Sally på podiet, da han deltog i det 24-timers løb i Dubai, der indledte sæsonen for en række danske kørere. Men så heldig var AAS eren desværre ikke i dette års udgave. En lang række uheld regnede ned over Martin Sally og hans fire medkørere, og dette kostede dem mange omgange. Så mange omgange, at de sluttede 59 omgange efter den vindende bil i klassen, ligesom slutresultatet her blev en sjetteplads blandt de ti startende mandskaber. I den første fjerdedel af løbet blev den orange og blå Renault Clio III påkørt flere gange, og hele to gange endte det med, at man måtte i pit for at få skiftet et knækket højre forhjulsophæng. Senere kørte en af Martin Sallys teamkammerater af banen, hvilket både kostede køretid, men også reparationstid. Den sidste større reparation, teamet var ude for, var udskiftningen af en køler, da en sten sandsynligvis havde slået den i stykker. I det generelle resultat blev det til en 48. plads blandt de 82 hold, som blev klassificeret. Foto: Sally Racing.

13 (17/1) AAS-medlemmer kan deltage i rallykursus Oprettet d. 17. januar 2011 Den 6. februar afholder AAS licenskursus i rally for alle klubbens medlemmer Alle klubbens medlemmer tilbydes i år et licenskursus til rally. Kurset indeholder en kort reglementsgennemgang og en oplæring i anvendelse af noter. Underviserne er Peter Bentsen og Henrik Vestergaard, der begge har erfaring som både andenkørere og løbsledere. Licenskurset finder sted søndag den 6. februar fra klokken til hos Motorcompagniet i Odder, Rude Havvej 15 C, 8300 Odder. Tilmelding til kurset kan ske her på hjemmesiden frem til torsdag den 3. februar

14 (26/1) Målet er en sejr Oprettet d. 26. januar 2011 Jan Magnussen klar sin første start i år Mens størstedelen af klubbens medlemmer sportsligt endnu er i vinterhi og ser frem mod lørdagens klubfest på FDM Jyllandsringen, kan endnu et af klubbens medlemmer tage hul på sin 2011-sæson. Det er Jan Magnussen, som i weekenden stiller op i det klassiske 24-timers løb på Daytona Beach i Florida. Her skal kan køre i en Chevrolet Camaro, som han skal dele med Ronnie Bremer og Robin Liddell. Selvfølgelig er målet en sejr, det har det været hvert år, lyder det fra Jan Magnussen, der har deltaget i løbet adskillige gange. Men uden at nå helt til tops. Jeg ved, hvor svært det er, tilføjer han. Der er et stort og stærkt GT-felt, og desværre er vores Camaro ikke den hurtigste bil i klassen over en omgang. Vi mangler lidt i topfart til konkurrenterne, men til gengæld er vores bil god på inderkredsen. Desværre er det også der, hvor det er sværest at overhale, men alle tre kørere ved godt, at vi skal køre konstant og hurtigt, men frem for alt ikke tage alt for store chancer. Samtidig har vi et godt team, så vi forhåbentligt rammer strategien rigtig og bruger så lidt tid i pitten som muligt. Jeg mener, at vi på papiret er det stærkeste kort, når man kigger på kørere og team over 24 timer, men vi skal være tålmodige. Sidste år tog det tretten timer, før vi var i front, så vi skal bare blive ved med at holde os udenfor problemer og så være konstante, så kan det godt lade sig gøre. Men de foregående fem år, har desværre også vist, at man ikke selv behøver at skabe problemerne, der kan betyde at en sikker sejr forsvinder ud i nattemørket.

15 (28/1) Henning Olsen 60 år Oprettet d. 28. januar 2011 En af klubbens trofaste officials fylder rundt Fredag den 28. januar er der et af klubbens mange medlemmer, der fylder rundt. Det er Henning Olsen fra Them, der bliver 60 år. Fra Aarhus Automobil Sport skal der lyde et stort tillykke med den runde dag. Henning Olsen er ikke et af den slags mennesker, der er højtråbende og har store armbevægelser. Men han er et af de medlemmer, som altid stiller op, når klubben kalder. Således har Henning Olsen gennem rigtig mange år været trofast official på FDM Jyllandsringen. Henning Olsen er dog også selv aktiv udøver indenfor sporten, nemlig som orienteringskører, hvilket dog foregår i Skanderborg Motor Orienterings Klub. Tekst: Jan Præstekjær.

16 (31/1) Historien gentog sig Oprettet d. 31. januar 2011 Jan Magnussen vandt heller ikke i år et Rolex-ur Ved klubaftnen på Hotel Royal i midten af december fortalte Jan Magnussen om sine frustrationer over ikke at have vundet det eftertragtede Rolex-ur ved 24-timers løbet på Daytona Beach. Hvis der også i år bliver en klubaften med ham, så vil AAS-medlemmet kunne gentage historien og føje endnu et kapitel til. Der gik nemlig ikke mere end et par timer af årets udgave af løbet, førend han og teamkammeraterne Ronnie Bremer og Robin Liddell var uden vinderchancer. Et computerstik til de berømte ti kroner var gået i stykker, og derfor fik motorstyringen inden data og lukkede for benzintilførslen. Det endte med at koste trioen 50 minutter og enhver vinderchance. Det er utroligt skuffende, at problemerne år efter år røver mig for min første sejr på Daytona, sagde Jan Magnussen efter løbet. Nu har jeg troet på sejr de sidste seks år, men hver gang sker der et eller andet uventet. I år skulle det altså være et latterligt lille stik, der gav os problemerne. Vi havde et rigtigt stærkt team og nogle rigtig stærke kørere, så at vi allerede efter to timers kørsel var ude af kampen om en topplacering, var dybt frustrerende. Slutfacit blev en 12. plads i klassen. Foto: Jan Kaiser.

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... (8/7) Var der nogen der sagde tung bil!!! - rapport fra 3 afd. af Oprettet d. 8. juli 2008 DM-rally Efter en måneds pause

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... 3/4) Tidsplanen er blevet ændret Oprettet d. 3. april 2011 Super Car Challenge erstatter Pro SuperBike I forhold til den

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=... 11-01-2012 (1/11) Indkaldelse til generalforsamling Oprettet d. 1. november 2011 Regnskabet er offentliggjort forud for mødet

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00

www.rallyresult.dk - som at være der selv 20-09-2014 18:00 Bygholm Landbrugsskole Rally 20. september 2014 - Endelig - Klasse 1 HAMK 1 66 Kasper Nyman Andersen\06975\DK Dan Johannsen\18977\DK 2 68 Jesper Nielsen\16731\DK Stig Mejlbjerg\54722\ 3 69 Jesper Borgaa

Læs mere

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run CENTRUMPOSTEN Nr. 6. December 2010 Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen Læs bla. i dette nummer Resultater fra Midnight Run Christian Daluiso til Dubai Klubaften med Michel Nykjær Generalforsamling YOKOHAMA

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 19-06-2016 00:44

www.rallyresult.dk - som at være der selv 19-06-2016 00:44 Rally Sjælland 2004 - DM 4 10. september 2004 - Klasse 2 KOMO, HM 1 5 Ole Jensen\0800160553

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/ BOAS indbyder til opstartsdag den 16/1 2010. Bestyrelsen i BOAS indbyder hermed gamle samt nye medlemmer til en Opstartsdag som vil gå ud på at vi laver et lille let oringteringsløb på ca. 20 km med forudgående

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

www.rallyresult.dk - som at være der selv 17-06-2016 13:24

www.rallyresult.dk - som at være der selv 17-06-2016 13:24 Dantherm Rally 2005 - DM2 21. maj 2005 - Klasse 2 VMKA 1 32 Ole Jensen\0800160553

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester.

Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester. Team RacerShoppen Jacob Jensen Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester. Kendetegnet for Jacob var og er seriøsitet og engagement,

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Team Friis - Tilbageblik på 2014

Team Friis - Tilbageblik på 2014 Team Friis - Tilbageblik på 2014 2014 blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb. 2014 blev året hvor vi endelig

Læs mere

Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen

Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen Klasse... : KR1 - Gadebil for begyndere, grundlicens alene/c1 licens - Klubrally 36 Nikolaj Dalum Peugeot 206 KR1 01=02:14 02=02:59 03=02:22 04=02:25 05=02:07 23:53 1 18 Matias Østergaard Endags 2,0 GTI

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer!

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer! Søndag d. 5.9.10 Udtagelse til DM. Endelig kom dagen som vi har ventet på et helt år. Udtagelsen blev afhold af Vestjyllands PH. Så det har været nogle spændende mdr. op til, for Kim og Kjeld stod jo for

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 side 9 manden Navn: Lars Henriksen Bopæl: Humlebæk Alder: 50 Firma: Oldenborg Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 Stilladsudd: ERFA 1 og 2, Faldsikring Tillidshverv:

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Formandens beretning 2018

Formandens beretning 2018 Formandens beretning 2018 Efter Generalforsamlingen sidste år blev bestyrelsen konstitueret, udvalgene sammensat, og alle udvalg har efterfølgende lavet kommissorier, med beskrivelser af deres virke. Kommissorierne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke er Søndag i dag Mellem Kolleger: Er det rigtig du har

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Gokart. De åbne Lufthavnsmesterskaber i. Roskilde Racing Center. onsdag den 7. september 2016

Gokart. De åbne Lufthavnsmesterskaber i. Roskilde Racing Center. onsdag den 7. september 2016 Arrangør: Idrætsklubben, Lufthavnen Dansk Politiidrætsforbund De åbne Lufthavnsmesterskaber i Gokart Roskilde Racing Center onsdag den 7. september 2016 Velkommen De åbne Lufthavnsmesterskaber i GOKART

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 (Foto: Michael i hans Necky Chatham 18 - Februar 2010) Det var egentlig ikke fordi, jeg skulle have en ny kajak jeg var bare taget af sted sammen med

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og 1. Jeg kører sådan rimelig ofte Katrine: Skal du lave noget i weekenden? Birgitte: Ja, jeg skal faktisk til Fyn altså her den 14. Katrine: Ja. Hvordan kommer du derhen? Birgitte: Jeg skal køre i bil. Katrine:

Læs mere

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Sønderbæk Auto JFM1. Søndag den 29. marts 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** F O R E L Ø B I G ***

Sønderbæk Auto JFM1. Søndag den 29. marts 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** F O R E L Ø B I G *** KR0 - "Standardbil" jf. positivliste-0-1000 ccm og MRC* frie dæk - Klu 19 Thorben Nielsen 305 36189 R1 Renault KR0 01=02:34 02=02:41 03=02:16 04=02:26 05=02:40 24:37 Ditte Kammersgaard 076 01933 C1 Twingo

Læs mere

Hvis du bliver syg, vil vi gerne, at du meddeler det til Pia Bennetsen på tel. nr. 52194842

Hvis du bliver syg, vil vi gerne, at du meddeler det til Pia Bennetsen på tel. nr. 52194842 Program til klubmesterskabet 2015 Lørdag, den 21. marts i Idrætshuset, Gymnasiehallen, kl. 9:00. Velkommen til klubmesterskabet. Tak for alle tilmeldingerne. Vi har nu sammensat et program, hvor vi har

Læs mere

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED Din virksomhed kan få Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser Det er aldrig for sent......at JAGTE SINE DRØMME Steffen Johnsen Født: 1987 Bopæl: Brædstrup www.steffenjohnsen.com

Læs mere