POSI1900. Herunder ser du nogle af de emner der omtales i dette nummer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "POSI1900. Herunder ser du nogle af de emner der omtales i dette nummer:"

Transkript

1 POSI årgang, nr. 2. februar 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering Papirudgave af POST 1900, der normalt udkommer i elektronisk form, men da der med dette nummer udsendes girokort, skriftlig beretning fra generalforsamlingen og andre trykte materialer har det været nødvendigt at benytte almindelig forsendelse. Herunder ser du nogle af de emner der omtales i dette nummer: Generalforsamlingen inklusive referat Kontingent og løbsafgift for året 2004 C-løbet i Ebeltoft den 21. marts 2004 Cup-match datoerne 30. maj og 5. september F orslag til udvalg Træningsweekend i Oksbøl F orslag om nye løbsdragter Rengøringsliste vedrørende GRUMSTOLEN Der søges hjælpere til Marselis-Løbet _ Fælles Børnepolitik for OK PAN og RIENTERING Træningsløbsliste for forårssæsonen Ny tilmeldingsprocedure for åbne løb Vedlagt findes desuden: Girokort til indbetaling af kontingent for første halvår plus evt.løbsafgift til startpengeordningen 2004 Skriftlig beretning for året 2003

2 POSI1900 Klubbladet har som tidligere meddelt fået ny redaktion efter at Thomas og Mette Kokholm efter eget ønske er stoppet på jobbet. De skal begge to have stor tak for det mangeårige uegennyttige arbejde de har gjort for klubben og det er samtidig bestyrelsens håb, at de vil hjælpe den ny redaktion godt i gang. Fremover skal indlæg sendes til de ny redaktører: Johanna van Binsbergen, Lykkenshøj 12, 8220 Brabrand. Telefon johanna.bent@mail.tele.dk Frank DabeIstein, Søndervangsalle 13, 8270 Højbjerg. Telefon: frank@dabelstein.dk Redaktørerne har endnu ikke fået den nye arbejdsform helt på plads og derfor kan der ikke med dette nummer af POST 1900 gives en beskrivelse afhvordan de ønsker tingene leveret til kommende udgivelser, men det er besluttet at deadline for næste nr. er den 23. marts 2004, hvor Johanna forventes at have modtaget det materiale man ønsker med i bladet, der forventes at udkomme omkring den 1. marts, som vanligt i elektronisk form. Alle der skifter adresse bedes således påtænke at sende ændringen såvel til bestyrelsen som til redaktørerne. Deadline den 23. mod normalt den 20. er valgt af hensyn til at la lidt med fra C-løbet i Ebeltoft den 21. marts. Håber alle medlemmer vil hjælpe de ny redaktører godt i gang med gode indlæg allerede i deres første nummer.

3 Formanden" har ordet. Generalforsamlingen den 24. februar. Den skriftlige beretning, der blev uddelt i forbindelse med bestyrelsens mundtlige beretning, vedlægges til de medlemmer, der ikke var blandt de kun 18 der var mødt op til årets generalforsamling. Referatet fra generalforsamlingen er ligeledes med i denne udsendelse, selvom der evt. må tages forbehold for godkendelse af dirigenten, ville vi gerne havde det med i denne udsendelse. Kontingent og løbsafgift Kassereren har omstående en lille orientering om beslutninger og konsekvenser på disse to områder, der på generalforsamlingen var de punkter, der gav anledning til den heftigste debat. C-løbet i Ebeltoft Plantage den 21. marts De fleste af jer ved forhåbentligt allerede hvad I skal lave i forbindelse med dette arrangement og skulle du være en af dem der endnu er i tvivl, bedes du straks kontakte stævneleder Olaf Christensen for at få lavet en aftale direkte med ham. Har selv haft fornøjelsen af at være ude at kikke på banelægger Anders Edsens spændende poster og baner og det kan bestemt anbefales til andre, hvis I har lyst til det og mulighed for det. I forbindelse med opstillingen lørdag før løbet regner vi med at lave en eller anden form for fællespisning f.eks. i sommerhuset på Bjarkes Grund, så de der har lyst til at være med her kan melde sig enten til Olaf eller formanden. Cupmatcheme Vi holdt som alle ved pladsen i 2. division, og det skulle vi gerne kunne blive ved med at gøre, men d~t kræver at alle er klar til at hjælpe til på de to CUP-match dage, vi er blevet tildelt. Første match løbes den 30. maj der er Pinsedag i Egekrattet med Randers OK som arrangør. Som vanligt bliver der fælles bus frem og tilbage fra løbet og alle skal blot huske at tilmelde. Anden match løbes den 5. september i Ørnbjerg Mølle med PAN OK som arrangør. Modstanderne er så frygtindgydende som Horsens OK, Viborg OK og Mariager OK Nedsættelse af udvalg: Den ny bestyrelse har endnu ikke holdt sit første møde, hvorfor nedenstående blot er et forslag til arbejdsudvalg for året _Bladudvalg: Frank Dabelstein og Johanna van Binsbergen Hjemmesideudvalg: Henrik Andersen Husudvalg: Birte Sivebæk og Per Lind Jensen + 2 fra Århus Skiklub Løbsdragtudvalg: Lone Dybdal???, Sannie Jacobsen??? og Martin Klode??? Marseliskontakt:. Frank Dabelstein Materialeforvaltning: Chris Krogh Træningsløbskontakt: Henrik Andersen Ungdomsudvalg: Lone Dybdal, Lone Christensen og Ole Gjøderum Såfremt man har kommentarer til udvalgsforslagene og/eller ønske om at komme med i et udvalg bedes henvendelse ske til bestyrelsen snarest muligt.

4 Træningsweekenden i Oksbøl den februar. Det var 6 år siden vi sidst havde været på træningsweekend i Oksbøl, men med 30 deltagere blev turen igen en succes. Køreturen på motorvej hele vejen gør det efterhånden overkommeligt at nå frem også til kl 9, som var mødetidspunktet. Erling og Lena specielt havde med hjælp fra andre klubmedlemmer lavet en spændende og udfordrende træningsweekend. Vi var således både i Bordrup og Ho plantager og ikke mindst det spændende terræn omkring "De blå bjerge" på Ho-kortet var i smukt solskin og med øvelser i afstandsbedømmelse en fin udfordring for alle. Afslutningsvis blev vi alle vist krondyr i fri natur. Langdistanceløbet i Vrøgum plantage om søndagen blev gennemført aflangt de fleste deltagere og med distancer på mellem 5 og 20 km samt løbstider mellem og er det min opfattelsen, at ingen kom hjem uden at føle, at de var godt brugte. Desværre forstuvede både Frank og Birthe W. benene og måtte sidde over i denne omgang. Stor tak til de der arrangerede og tak for en god indsats af de deltagende. NB: Henrik Andersen vandt i øvrigt 20 km banen i tiden Medens Nanna Dybdal blev nr. 2 på 5 km banen. Godt gået eller snarere løbet. Løbsdragter skal indkøbes i løbet af året. På generalforsamlingen blev det besluttet at få lavet nye løbsdragter i løbet af året og bestyrelsen vil, evt suppleret med et udvalg, snarest gå i gang med opgaven. Rengøringen af GRUMSTOLEN Pr. 1. april overtager 1900 orientering igen rengøringen af GRUMSTOLEN og på årets generalforsamling blev det trods bestyrelsens ønske om ikke at ændre væsentligt og bindende på forholdene besluttet følgende: Hovedrengøring af klubhuset i slutningen af september måned. Der udpeges på skift 8 personer til at varetage hovedrengøringen, disse personer indgår ikke i den normale rengøringstumus henover sommeren. Der udarbejdes en liste (af bestyrelsen) over, hvad en hovedrengøring består af. Tidspunkt og dato for hovedrengøring fastsættes (minus tirsdag). Rengøringslisten er derfor lavet (se nedenfor) og hovedrengøringsdato fastlagt til torsdag den 30 september med navne. Vi har lavet listen ud fra en forudsætning om at alle er klar til at give en hånd med. Husk at få byttet, hvis din tildelte dato ikke lige passer til dig. Bestyrelsen synes stadig, det er godt at alle er med til at passe på vores dejlige klubhus GRUMSTOLEN. Den ønskede hovedrengøringsliste udsendes af bestyrelsen inden den 30. september.

5 MARSELIS-LØBET 2004 Fra Mårselis-Løbet ved Sven Weel har klubben modtaget nedenstående opfordring til at stille med hjælpere til opgaver i forbindelse med løbet I den forbindelse skal jeg anmode om at mulige hjælpere melder retur til mig snarest muligt med oplysning om hvilke opgaver, man gerne vil være med til at klare. Svens anmodning lyder således: Vi skal i Marselis-Løbet her til foråret bruge 1 - evt. flere -folk til at fordele brochurer m. v. til forskellige steder i byen, jf nedenstående Uge Stafetten. Brochurer udleveres til ca del ere. Udbringning af brochurer og brochurestandere samt plakater til Sportsbutikker, biblioteker, kommuneinformation, turistbureau etc. Uddeling Løbende o føl. afbehovo o Uddelin af brochurer ved Kvindeløbet i Århus Fortræningsstart. Uddelin af materialer - brochurer samt b destreamere. Desuden planlægger vi muligvis uddeling ved Eventyrløbet og Vestlcystløbet. - se nedenfor. Her skal vi i givet fald også bruge kapacitet. 20. ma' e2i) Søndag, den 13. juni (U e24) Uddelin af brochurer ved Even Uddelin af brochurer ved Ve løbet i Odense løbet Jeg vil gerne bede orienteringsafdelingen stille bemanding til rådighed for disse opgaver - ihukommende debatten ved sidstefondsmøde. Til uddelingen i byen skal det gerne være en person - personer - som kafj klare dette i dagtimerne, og som er samvittighedsfolde. Mvh. Sven Weel Samtidig kan det oplyses at Per Rønnau har taget initiativ til at 1900-orientering også krediteres den hjælp, som han hidtil har udført som pladsmand på Tangkrogen. D.v.s. opmåling affirmapladser mm. En opgave, som han har meddelt Marselisløbets teknikgruppe at 1900 orientering helt overtager fra og med i år, idet Asbjørn M. Andersen og Olaf Christensen har givet tilsagn om at hjælpe Per R. med opgaven. Håber derfor meget at høre fra jer med hjælp til de af Sven Weel ønskede opgaver, så vi alle kan være med til at sikre fastholdelse af orienteringsafdelingens udlodning. HAR DU SVARET PÅ OVENSTÅENDE??

6 Børnepolitik for OK Pan og Århus 1900 orientering Vision: Vi ønsker at styrke børns motoriske færdigheder gennem orienteringsløb således at de derigennem opnår selvtillid og øget selvværd. Desuden at styrke deres selvstændighed og deres koncentrationsevne ved lære dem at benytte kort og kompas samt at vænne dem til at færdes i naturen. Vi ønsker at børneidrætten i OK Pan og Århus 1900 Orientering skal indeholde nedenstående elementer. Idrætsmiljøet: skal være rummeligt således der er plads til at dyrke orienteringsløb på alle niveauer. Der skal deltage kompetente voksne i dette som kan være rollemodeller for børnene. Det skal være attraktivt og trygt at komme til træning. Den ugentlige træning vil være varieret og suppleres med deltagelse i udvalgte træningsarrangementer i klubregi og deltagelse i udvalgte stævner. Desuden vil vi med begrundelse i det sociale element om deltage i flere stafetorienteringsløb. Holdning til konkurrencer: konkurrencen er et naturligt element i orienteringsløb, de er tilrettelagt således at alle aldre og niveauer konkurrerer til de samme stævner. Vi vil udvælge særligt spændende stævner hvor vi vil få så mange børn med som muligt. Efter konkurrencerne lærer børnene at analysere deres præstation dels ved diskussion med andre børn og dels ved diskussion med voksne. Forældresamarbejdet: skal udbygges og formaliseres således at de engagerede træning kan koncentrere sig om kontakten til børnene. Det tænkes udført bl.a. med vagtplan for forældreassistance udarbejdet af en udpeget forælder, halvårlige forældremøder, månedlige fællesspisninger(i forbindelse med træning) organiseret af forældrene. Oplæg modtaget fra Ole Gjøderum februar 2004.

7 Træningsløb for de næste måneder. Vi er i gang med at planlægge trænings løbene for resten af året, så der kan komme enkelte rettelser specielt til de sidste på listen, så det er altid en god ide at holde sig opdateret på eller på arrangør klubbens hjemmeside. Dato Skov Startsted Banelægger Bemærkninger 6. marts Fløjstrup P-plads midt i OKPan skoven 13. marts Intet løb,nordjysk 2-dages 20. marts Supertræningsløb i V rads Horsens OK Se mere på d k 27. marts Marselis N Grumstolen marts Storskoven Silistria OKPan 7. april Ingen træningsløb, Påske 14. april NorringUre OKPan Forårscu~ 21 april Lisbjerg 1900 Forårscup 28. april Nørreris OKPan Forårscup S.maj Frijsenborg OKPan Forårscup Fra31. marts er det om onsdagen, med start fra 18:00-18:30. Tilmelding tilløb. Ny procedure. Læs her. Tilmelding til åbne løb skal fremover så vidt muligt foregå gennem O-service i stedet for som nu pr. telefon eller til Lone. er en hjemmeside, hvor man meget nemt kan tilmelde sig til alle de løb, der er i Danmark. Alle husstande vil fra Henrik modtage en med et brugernavn og en adgangskode, som man skal bruge for at tilmelde sig løb. Når man har modtaget det gør man følgende for at tilmelde sig et løb: - Gå ind ~ Vælg Uog på i top menuen Vælg kalender i topmenuen, og find det løb du vil tilmeldes Vælg Tilmeld flere knappen og følg vejledningen på skærmen. Der er flere fordel~ ved O-service. Det letter Lones arbejde med tilmeldingerne, løbsarrarigørerne rar tilmeldingerne på en form så de kan bruge dem elektronisk, løbere kan tilmelde sig på alle tider af døgnet. Det har naturligvis også ulemper. Det accepterer ikke tilmeldinger efter sidste frist, heller ikke selv om man spørger meget pænt. Hvis det giver problemer er jeg gerne behjælpelig via katjahenrik@stofanet.dk eller på telefon Henrik

8 Kontingent og startpenge 2004 Til indbetaling af kontingent for første halvår 2004 og evt. startpenge for 2004 kan vedlagte girokort benyttes. Alternativt kan beløbet overføres direkte til klubbens girokonto: Reg.nr Konto Århus 1900 Orientering, vlhenning G. Jensen, Thunøgade 46,4,8000 Århus C Anfør venligst selv i meddelelsesfeltet hvad betalingen dækker og for hvem. Kontingent 2004 Kontingent seniorer Kontingent juniorer (<21 år) Kontingent studerende på SV (21-25 år) Kontingent superseniorer (>64 år) Kontingent passive 300 krlhalvår 150 krlhalvår 150 krlhalvår 150 krlhalvår 250 kr/år Familierabat 20% ved mindst 3 på samme adresse Startpenge 2004 Startpenge seniorer Startpenge juniorer (<21 år) Startpenge seniorer Startpenge juniorer «21 år) 600 kr/år (Gældende løb i DK) 350 kr/år (Gældende løb i DK) kr/år (Gældende løb i DK + øvrige nordiske lande) 600 kr/år (Gældende løb i DK + øvrige nordiske lande) Ved indbetaling af startpengene senest den 1. april 2004 deltager du i startpengeordningen, der giver dig mulighed for frit at tilmelde dig til åbne orienteringsløb i Danmark henholdsvis Danmark og resten af Norden i 2004 uden yderligere opkrævning af startafgift. Dog vil du efterfølgende modtage opkrævning af startafgift for de løb hvori du ikke er stillet til start, medmindre du efter at have tilmeldt dig, er blevet forhindret i at løbe p.g.a. skade, sygdom eller anden force majeur. Eventuelle afbud med førnævnte begrundelser skal sendes til kasserer Henning G. Jensen (mail@hgj.dk) i form af et skriftligt afbud senest i ugeri for løbets afholdelse. Ellers tæller taxameteret. Ønsker du ikke at deltage i startpengeordningen, afregnes startafgiften mellem dig og klubben ved at du modtager en opgørelse over startafgift for de løb du har tilmeldt dig. Klubben sørger for afregningen med de relevante arrangørklubber efterhånden som du tilmelder dig. Eventuelle spørgsmål vedrørende ordningen kan rettes til kasserer Henning G. Jensen (mail@hgj.dk)/ tlf Husk selv at anføre beløb og navne-e) ved indbetalingen og husk betaling senest d.l april 2004.

9 Hovedreglen er, at I skal gøre rent om onsdagen i den uge, der står anført ud for jeres navn. Hvis I ikke kan om onsdagen, så gør rent om tirsdagen eller torsdagen. Når I har gjort rent, skal I krydse jer af på den liste, der hænger på opslagstavlen på Grumstolen. 15 Vibeke og Anders Edsen 16 Ole Jørgensen og Birgit Rasmussen 17 Olaf & Lone Christensen 18 Birgitte Halle og Øjvind Brøgger 19 Hans van Binsbergen & Bent Raungaard 20 Ellen & Evald Laustsen 21 Birgitte Halle & Øjvind Brøgger 22 Martin Klode og Birte Rasmussen 23 Frank Dabeistein og Per Clemmensen 24 Jørgen & Signe Bang 25 Henrik Andersen & Katja Vogel Andersen 26 Asbjørn & Lene Andersen 27 Bent Christensen & Johanna Van Binsbergen 32 Helle Svenningsen & Ole Gjøderum 33 Lise Lind Jensen og Per Jacobsen 34 Per Lind Jensen & Bodil Buchtrup 35 Keld Abrahamsen og Lone Dybdal 36 Lasse Svenningsen og Sannie Jakobsen 37 Henning Jensen & Erik Søgaard 38 Per og Tove Rønnau Birte Sivebæk, Chris Krogh, Anna Jørgensen, Ove Jørgensen, Erling Nørgaard, Lena Deleuran Nørgaard, Birthe Worm og Flemming Gersner

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen POST. årgang, nr.. April Informationsblad for Århus Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Uregelmæssigheder vedrørende POST nr. Redaktør Frank har desværre meddelt, at han på grund af for

Læs mere

POSI1900 o. Formanden har ordet! - <af Per Lind Jensen> 7. argang, nr. 3 marts 2003 Informationsblad for Århus 1900 orientering

POSI1900 o. Formanden har ordet! - <af Per Lind Jensen> 7. argang, nr. 3 marts 2003 Informationsblad for Århus 1900 orientering , POST1900 Redaktionen. Fa lstersgade 17 8600 Silkeborg POSI1900 o 7. argang, nr. 3 marts 2003 Informationsblad for Århus 1900 orientering Formanden har ordet! - Den skriftlige beretning,

Læs mere

POST DANMARK udgave af POST 1900

POST DANMARK udgave af POST 1900 POST DANMARK udgave af POST 1900 Vedlagt følger lidt materiale som ikke er specielt velegnet at sende som mail. Kik det godt igennem det hele men husk allerførst straks at tilmelde dig til divisionmatchen,

Læs mere

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs??

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs?? POST1900 8. årgang, nr. 6. November 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Grumstolen og hovedrengøring I år havde vi for første gang et fast hold sat

Læs mere

10. årgang, nr. 1. Januar 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

10. årgang, nr. 1. Januar 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 10. årgang, nr. 1. Januar 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Det gamle års sidste løb - juleløbet "Kampen om den gyldne sko" Der var rigtig

Læs mere

6. årgang nr. 6 august 2002 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

6. årgang nr. 6 august 2002 Informationsblad for Århus 1900 Orientering 05"98 () Informationsblad for Århus 1900 Orientering Tilmeld dig straks til Henning: mai,a; Formanden har ordet!!! CUP-matchen den 22. september Datoen er forhåbentligt for længst noteret, men ellers gør

Læs mere

' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering

' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering ' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering Papirudgave af POST 1900, der normalt udkommer i elektronisk form, men da der med dette nummer udsendes girokort til

Læs mere

8. årgang, nr. 5. September 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

8. årgang, nr. 5. September 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 8. årgang, nr. 5. September 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Grill-stafet på Grumstolen den 12. august En lang række af skønne sensommeraftener

Læs mere

POST1900. Aret der gik...- <af Thomas Kokholm> Formanden har ordet! _. <af Per Lind Jensen>

POST1900. Aret der gik...- <af Thomas Kokholm> Formanden har ordet! _. <af Per Lind Jensen> fi le:/ / / ajbrugere/dori. imf.au.d k/raidl an orien/frankd/waste/ I. html POST1900 7. årgang, nr. 10. december 2003 Informationsblad for Århus 1900 orientering o Aret der gik...-

Læs mere

9. årgang, nr. 1. Januar 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

9. årgang, nr. 1. Januar 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 9. årgang, nr. 1. Januar 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Godt nytår 2005 Alle medlemmer af 1900 orientering ønskes med dette årets første

Læs mere

Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Juleløb side 6 Praktiske oplysninger side 6 Klubmesterskab 2011 side 7 Efterårets løb

Læs mere

Årgang 12 nr. 2 marts 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 12 nr. 2 marts 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 12 nr. 2 marts 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse Generalforsamling d. 19 marts...2 Træningsweekenden i Blokhus...2 Vi har brug for DIG søndag d 6. april...2

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 13 nr. 1 Januar 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Indbydelse til generalforsamling, den 17. februar 2009. Opdateringer på hjemmesiden Kommende

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Stilling score point Aalborg Ok : Aarhus 1900 Orientering : Mariager Fjord Ok : Viborg Ok :

Stilling score point Aalborg Ok : Aarhus 1900 Orientering : Mariager Fjord Ok : Viborg Ok : Matcher ------- 1 : Mariager Fjord Ok - Aarhus 1900 Orientering : 76-114 2 : Mariager Fjord Ok - Aalborg Ok : 67-118 3 : Mariager Fjord Ok - Viborg Ok : 82-62 4 : Aarhus 1900 Orientering - Aalborg Ok :

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 14 nr. 6 november 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubmesterskab 2010 side 4 Vinterens natløb og træningsløb side 5 Julegaver med

Læs mere

9. årgang, nr. 5. August 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

9. årgang, nr. 5. August 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 9. årgang, nr. 5. August 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Kontingent 2. halvår 2005 Kassereren har, som det fremgår længere fremme i POST

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

10. årgang, nr. 2. Marts 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

10. årgang, nr. 2. Marts 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 10. årgang, nr. 2. Marts 2006 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Birgitte Halle Kære medlemmer Jeg er glad for at have fået posten som formand for Orienteringsafdelingen

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 19 nr. 1 2015 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Løbskalender side 5 Nordjysk 2-dages side 6 O-Ringen 2015 side 7 Kontingent 2015 side 7 Sponsorer

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Juleløbet var en hitter side 3 Resultater point 2011 side 5 Natugle 3 side 5 Indkaldelse

Læs mere

Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubtøj side 3 Officials til Marselisløbet side 3 DM stafet 2009 side 4 Efterårets løb side

Læs mere

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen POST1900 9. årgang, nr. 4. Juni 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Mindeord ved tidligere formand Carl Emil Jacobsens død den 9. april 2005 Orienteringsafdelingens

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Lidt om træning side 4 Løbekalender side 6 Startpengeordning side 8 Find Vej pælene er i jorden side

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Årgang 12 nr.7 November 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Retro Juleløb - 4. Invitation til informationsmøde 8.-10.

Årgang 12 nr.7 November 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Retro Juleløb - 4. Invitation til informationsmøde 8.-10. POST1900 Årgang 12 nr.7 November 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme: Nakkepusteri, generalforsamling, træningsweekend, trail-o og natugle. Side 1 Reminder

Læs mere

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts.

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts. Årgang 17 nr. 6 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Kampen om den Gyldne Sko side 5 BLOM-Stafetten side 6 Påsken 2014 side 7 21/11 Night Champ 3 i

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

POST1900. Kontingent 2010. Årgang 14 nr. 1 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Indholdsfortegnelse: Formandens klumme

POST1900. Kontingent 2010. Årgang 14 nr. 1 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering. Indholdsfortegnelse: Formandens klumme POST1900 Årgang 14 nr. 1 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Udfordringen i langdistance Indkaldelse til generalforsamling Påskeløb Kontingent 2010 Kom ud

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

POST1900. Formanden har ordet! af Per Lind Jensen. Grill-par-ty-løb på Grumstolen den 11. august

POST1900. Formanden har ordet! af Per Lind Jensen. Grill-par-ty-løb på Grumstolen den 11. august POST900 9. årgang, nr.. September 00 Informationsblad for Århus 900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Grill-par-ty-løb på Grumstolen den. august Igen i år var det Henrik, der stod for

Læs mere

Årgang 17 nr. 1 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 17 nr. 1 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 17 nr. 1 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 3 Generalforsamling indkaldelse side 5 Kontingent 1. halvår 2013 side 6 Rengøringsliste side 7 Træningsweekend

Læs mere

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 JFM Stafet et tilbageblik side 3 Efterårets løb side 4 Juleløb 8. december side 5 Klubmesterskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Tilmelding til Åbne løb i O-service

Tilmelding til Åbne løb i O-service Tilmelding til Åbne løb i O-service Før du kan tilmelde dig via O-service, skal du have et password til hjemmesiden. Det får du ved at sende en e-mail til Tove på: klubtilmelder@horsensok.dk. Du vil så

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :39:

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :39: side Divisionsmatch v3..0 / 07-09-7 7:39:39 Matcher ( division) -------------------- : Herning Orienteringsklub - Mariager Fjord OK : 9-89 : Herning Orienteringsklub - Viborg OK : 3-94 3 : Herning Orienteringsklub

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 1. Klassifikation: 4-stjernet A-stævne. 2. Stævnecenter: Informationen/stævnekontor på stævnepladserne fungerer samtidig som

Læs mere

Oktober ÅRGANG

Oktober ÅRGANG Oktober 2015-28. ÅRGANG M e d le m s b la d f o r M a ri b o Ci e vil H er r fø e d n u g in n re o f Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Ivan Nielsen

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Klub-nyt Herlufsholm Orienteringsklub

Klub-nyt Herlufsholm Orienteringsklub Klub-nyt Herlufsholm Orienteringsklub Alle elsker O-løb!!! August - nr. 4/2013 Klubbens bestyrelse Formand Næstformand Klubblad papirudgaven Kasserer Træningsudvalg Medier Hjemmeside Klubblad elektronisk

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ INDBYDELSE DM Mellem Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til for andet år at byde velkommen i Munkebjerg denne gang i den østlige del af skoven.

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

34. årgang Nr. 1 5. januar 2014

34. årgang Nr. 1 5. januar 2014 34. årgang Nr. 1 5. januar 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal!

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Gruppespil 2015-16 GRUPPESPIL ÅR 2015-16 1 REGLER FOR GRUPPESPIL Velkommen til gruppespil for motionister i Skovbakken. For at kunne få konceptet til at

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere