REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE"

Transkript

1 REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 13. Maj 2015 kl Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.10 Fraværende: Ingen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 3. Godkendelse af referat Referat godkendt 4. Orientering fra formand/næstformand/kasserer Formandsmeddelelse udsendt Axel Villumsen havde et spørgsmål til pkt. 11 i formandsberetningen. Kan der forventes en religiøs påvirkning når Danske Diakonhjem starter driften af det nye plejecenter i Tølløse. Næstformand Kirsten har deltaget i et udviklingsmøde i forbindelse med det nye plejecenter i Tølløse, med deltagelse af bl.a. repræsentanter fra Danske Diakonhjem, arkitekter og ingeniører. Drøftelser gik bl.a. på beliggenhed på grunden. Der er stor tilfredshed med forslaget om bygningsudseende og indretning, og det ser rigtigt godt ud. Der plantes skov på området, der vil være blomster, frugt og nyttehave omkring byggeriet. Deltagerne blev opdelt i grupper, og Kirsten sad i en gruppe hvor der blev set på tegninger af byggeri indvendig, Gruppen fremsatte forslag om flytning af vægge, der var forslag om hvilestole m.v. Den 2.juni skal de mødes igen med ændrede tegninger, og der vil blive set på selve boligen på dette møde. Den 25. juni skulle tegninger være færdige. En stor udfordring dukkede op, og det var spørgsmålet omkring inventar, der ikke var med i bevillingen.

2 Kasserer Erik Vester ønskede en drøftelse omkring diætsedler, og hvad der kan udbetales diæter til. Det der ligger fast er, al transport er omfattet af kørselsgodtgørelse. Der er diæter til møder med dagsorden og referat og i forbindelse med møder hvor deltagere er udpeget. 5. Orientering fra medlemmerne af ældrerådet Klaus Nikolaisen omtalte skriftlig henvendelse til Karen Schur fra Frank Andresen, der på vegne af brugerrådet på Rosenvænget udtrykker bekymring i forhold til problemstillingen omkring forsikring af frivillige. Ældrerådet afholder møde med foreningen, der er stiftet med det formål at kunne forsikre frivillige, umiddelbart efter ældrerådsmødet. Der er opstået usikkerhed om, om det er korrekt at kommunen ikke må forsikre frivillige, da forskellige eksterne jurister stiller spørgsmålstegn ved dette. Mulighederne er at opgive at forsikre, eller at forsøge at søge om midler, få et afslag og derefter anke afgørelsen til statsforvaltningen. Egne forsikringer dækker umiddelbart ikke, hvilket indtrykket var at det gjorde de, dog bør man undersøge egne forsikringer da der kan være forskel fra selskab til selskab. Brugerrådsformændene bør orientere de frivillige omkring forholdene. Karen orienterede om Temadag om forsikring af frivillige torsdag den 18.maj i Odense, Ældrerådes tilbydes en plads. Klaus Nickolaisen deltager. Aage Jelstrup vil gerne høre mere om klippekortsordningen. Det blev aftalt, at emnet sættes på til næste mødes dagsorden. 20% af de ældre er ude af stand til at benytte de digitale løsninger, og får ikke oplysninger om de muligheder der er som bl.a. Aktivt Ældreliv. Der er forslag om at både hjemmeplejen og de forebyggende medarbejdere kan tage bruchurerne med ud, når de skulle på besøg. Jørgen Steen omtalte huslejestigningerne i Tuse, som de ikke mener er belyst nok. Karen forhører sig hvor langt sagen er. Jens Aage Andersen orienterede om, at han havde hørt Holbæk Kommunes plejecentre omtalt kritisk i TV og radio omkring embedslægetilsynet og vores eget tilsyn. Karen svarede, at der ikke er noget kritisk, der er små ting der skal følges op på, men ikke noget der umiddelbart giver anledning til kritik. Axel var med til åbningen af Aktivt Ældreliv, og Axel holdt åbningstalen. Jean Petersen ville, ligesom Aage gerne høre mere om klippekortsordningen, hvad er status, hvad bruges det til. Jean har deltaget i et integrationsseminar og deltog i emnet fælleskab og medborgerskab Hvor skal de bo? hvordan kan vi som medborgere spille ind i forhold til modtagelse af disse nye medborgere. Der er flere flygtninge fra tidligere, der melder sig til frivilligt arbejde i bl.a. sportsforeninger Spørgsmålet er, om der en koordinering af de forskellige frivillighedsgrupper? Kirsten huskede alle på, at der er sundhedsdag den 20.juni. Kirsten bad alle om at hjælpe med at formidle budskabet og foreslog at Ældrerådet deltog med en stand for at øge synligheden.

3 6. Orientering fra administrationen Karen foreslog, i forhold til spørgsmålene omkring klippekortsordningen, at emnet kom på som tema på næste møde, hvilket der var enighed om. Christina Lejre Nielsen kan på mødet fortælle mere om ordningen. Der blev flyttet ind på Elmelunde den 12.maj, det er gået rigtigt godt, og stemningen har været god. Der mangler nye møbler til fællesarealerne, og indtil disse leveres, bruges de hidtidige møbler. Erik spurgte om der var gjort noget ved niveauforskellene fra terrasserne til terræn, hvilket Christina Bech Hansen under pkt. 7 kunne fortælle at det var der. Der var sat rækværk op omkring terrasserne så uheld derved undgås. Der er nu pres på sundhedscentret. Det er godt at det nu bruges, da det tidligere har været svært at få henvisninger fra læger og sygehus nok. Også opleves der nu også pres på genoptræningen, hvilket betyder at åbningstiden ændres for at forsøge at imødegå presset. Rehabilitering styrkes - et punkt der sættes på næste møde. Karen orienterede om potentialeafklaringen vedr. frit valg på genoptræningsområdet. Skal på som punkt på næste møde i Udvalget for Voksne. Håber på, at Ældrerådet kan nå at udarbejde kommentarer, så disse kan komme med på mødet i Udvalget for Voksne. Der lægges op til en Godkendelsesmodel. Træningens kvalitet skal reguleres af kvalitetsstandarder. Steen-Kristian og Klaus udarbejder bemærkninger, inden den 26.maj Jean spurgte om, hvorledes det er gået i forbindelsen med hjemtagelsen af Område Øst, hvortil Karen svarede, at der sker ændringer, nye planer udarbejdes og det går fremad i den rigtige retning. Emnet Plejebolig uden center tages op som emne på et efterfølgende møde. 7. Boligstrategi på ældreområdet Der gives en orientering om den aktuelle og fremtidige status på boligstrategiområdet ved Christina Bech Hansen. Ældrerådet orienteres om de seneste aktuelle initiativer og drøfter det fremtidige arbejde omkring boligstrategien i forlængelse af orienteringen. Christina omtalte om muligheder for at fejre indvielsen af Elmelunden. Der er 70 pladser på Elmelunden og det formodes at inden udgange af juni, at alle pladser er besat. Samsøvej skyder i vejret, rejsegilde den 16. juni, der vil kunne ses en prøvelejlighed på det tidspunkt. Udbudsjurist fra udbudsafdelingen Siv Kjær Wagner er projektleder i forhold til det nye plejecenter i Tølløse. 8. Evaluering af Dialogmøde med Voksenudvalget mandag den Den blev der afholdt dialogmøde med Voksenudvalget.

4 Ældrerådet drøfter mødets forløb og indhold. Ældrerådets opfattelse af mødet var generelt positiv. Politikkerne havde en mere positiv indstilling og var mere aktive. Enkelte medlemmer af ældrerådet var lidt skuffede over opfattelsen af manglende forberedelse fra politikkerne. 9. Udvikling af Stenhusbakken. Holbæk kommune har påbegyndt et arbejde omkring tilpasning og udvikling af tidssvarende plejecentre og ældreboliger. Der gives en orientering om arbejdet med udvikling af Stenhusbakken ved Christina Bech Hansen og Birgit Becher Andersen. Ældrerådet orienteres om arbejdet med udvikling af Stenhusbakken, og drøfter de fremlagte tanker om udvikling af Stenhusbakken. Birgit og Christina er deltager foreløbigt samlet på opgaven, men opdeles på et senere tidspunkt. Birgit orienterede om, at de midlertidige pladser samles på Stenhusbakken, enkelte forbliver på centrene, eksempelvis forbliver de specialiserede boliger på Elmelunden. Plejehotellet på Åvang i Regstrup flyttes bl.a. til på Stenhusbakken. Der vil blive oprettet 30 pladser til at starte med, og en udvidelse vil kunne ske langsomt og efter behov ligesom udvidelse sker når nuværende boliger bliver ledige. Udvikle det tætte samspil med dagcenter, cafe, træning m.v. og derved kunne bruge huset mere aktivt som borger. Ældrerådet bakker op omkring tankerne, og mener at det lyder meget positivt og anbefaler ideen til Udvalget for Voksne, som skal behandle emnet på deres næstkommende møde. 10. Høringssvar omkring levering af tandproteser til pensionister. Pensionslovens regler om udvidet helbredstillæg til briller, tandbehandling og fodpleje kan enten sendes I udbud eller gennemføres ved en prisaftale. Borgerservicekonsulent Kirsten Johansen vil orientere om leverings af tandproteser til pensionister I Holbæk kommune som grundlag for Ældrerådets holdning til høringssvar på området. Ældrerådet orienteres om grundlag for levering af tandproteser til pensionister og drøfter afgivelse af høringssvar. Kirsten Johansen fra Borgerservice orienterede om at nuværende aftale er ved at udløbe. Det er ikke et krav at det skal i udbud, men der skal indgås nye aftaler. Erik spurgte om alle bliver orienteret om, hvilket tilskud der gives og om alle tandteknikere kan benyttes. Tilskuddet bliver beregnet ud fra aftalen og ydes hvor der er aftaler. Hvis man ønsker anden tandtekniker end dem der er aftale med, så kan der forekomme egenbetaling

5 hvis regningen overstiger det aftalte tilskud. Der behandles mellem 400 og 500 ansøgninger om året på tilskud til tandbehandlinger. Måske kunne informationsmateriale udleveres af de forebyggende medarbejdere på lige fod med brochure omkring Aktivt Ældreliv. Erik foreslog at de forebyggende medarbejdere indbydes til at deltage i et møde for at drøfte muligheder for at informere. Foreløbigt er der kontakt til de kliniske tandteknikere for at drøfte fremtidige muligheder, og det kan forventes at der indgås aftaler som for nuværende. Priserne i Holbæks aftaler er på et absolut rimeligt niveau i forhold til andre kommuner. Kirsten undersøger om der er særlige vilkår gældende i forhold til tandlæger i udlandet. Høringssvar: Ældrerådet tiltræder, at der indgås aftaler om pristilbud med kliniske tandteknikere fremfor at gå i udbud. Kirsten orienterede om, at den 1.december implementeres 4. bølge omkring digital selvbetjening, som omhandler mange af de områder der berører ældre, såsom helbredstillæg, tandteknik, ansøgninger m.v. 11. Ældrerådets tanker, ønsker og ideer til Ældrerådsarbejdet i efteråret På Ældrerådets møde den blev fremsat en række ønsker til ældrerådsarbejdet i indeværende valgperiode. Der fremkom bl.a. følgende ønsker: Ældreguide Ældrerådet bør have fokus på, at beskæftige sig også med friske ældre Ældrerådet bør bevæge sig rundt i kommunen eks. På plejehjemmene Afvikling af større arrangementer, som Ældrerådet arrangerer Presse, synlighed og fremkommenlighed Mad tilbage på plejecentrene og på de aktive centre Kompetencen hos medarbejderne i organisationen så de er bedre klædt på ude hos borgerne Kvalitetsstandarder Busture Aktive liv hele dagen ude hos de ældre fremme trivsel til efter kl Ældrerådet bør have egen hjemmeside eller være mere synlige på Holbæk Kommunes hjemmeside Ældrerådet drøfter hvilke tanker, ønsker og ideer der er til Ældrerådsarbejdet aktiviteter i efteråret Punktet blev udsat til næste møde.

6 12. Eventuel Ingen punkter til eventuelt

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1C Fraværende: Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jean Petersen

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 17. Juni 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1B Fraværende: Jens Aage Andersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 20. januar 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. februar 2015 kl. 09.00 12.30 Sted: Stenhusbakken, Stenhusvej Holbæk Mødet startede med en fremvisning af Stenhusbakken Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aase Stær og Preben Jansen 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. marts 2015 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Kirsten Ø. Thomasen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 07.09.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aage Jelstrup Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 06. April 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra. Udvalget for Voksne. Onsdag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde mellem Ældrerådet og fra Udvalget for Voksne Onsdag den 21-11-2012, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.02.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Elværket, Gasværksvej 3, 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 21. oktober 2015 kl. 10.00 13.30 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 (bag receptionen) Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 05.10.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Jean Pedersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i Ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 03.05.2017 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 01.02.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 samt mødelokale: 0.10 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Tid: Onsdag den 06. februar 2013 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Dagsorden: 1. Velkomst Palle Kristensen

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 7. august 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Christian deltog fra kl. 11 1. Velkomst

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 10.10.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019.

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Deltagere: Steen-Kristian Eriksen (formand), Gitte Nikolaisen (næstformand) Dorte Hendrich Axel Villumsen Aage Jelstrup Johnny Petersen Jørgen Steen Elsebeth

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.12.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl på Rosengårdcentret, sal C

Referat af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl på Rosengårdcentret, sal C 21. november 2016 af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl. 09.30-12.00 på Rosengårdcentret, sal C Mødt er: Poul Gudberg, Alice Lemming, Ingrid Thorsted, Leif Pedersen, Gert Steen Nielsen, Kaj Hansen,

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. august 2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Klaus Nikolaisen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 12.12.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, mødelokale 1 d, 4300 Holbæk Det bemærkes, at mødet

Læs mere

Referat - Dialogmøde Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den 27-04-2015, kl. 12:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den 27-04-2015, kl. 12:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde Ældrerådet fra Udvalget for Voksne Mandag den 27-04-2015, kl. 12:00 i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget for

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 09.11.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.03.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, Carl Refsvej 2, 4300 Holbæk Der serveres en let

Læs mere

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra Udvalget for Voksne Mandag den 27-10-2014, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Møde 20. oktober 2015 kl. 13:00 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 20. oktober 2015 kl. 13:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Ældrerådet Referat Møde 20. oktober 2015 kl. 13:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Pkt. Tekst Side 57 Godkendelse af referat fra mødet den 29. september 2015 1 58 Siden sidst, herunder status på økonomi 1 59

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE DAGSORDEN FOR MØDE NR. 20 TORSDAG DEN 6. AUGUST 2009, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 6. august 2009 Side: 2 Fraværende: Ingen Til behandling foreligger:

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 27. august 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Bjarne Bang Christensen (BBC), Bjarne Hørlykke

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 08.-06.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 08. juni 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Bjørn Bjerking,

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Nældebjerg Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 03.04.17 kl. 9-12 på Nældebjerg Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat fra ældrerådsmøde 14. september 2015

Referat fra ældrerådsmøde 14. september 2015 Mødereferat Mødetid: 14. september 2015 kl. 9.30 Mødested: Hammel administrationsbygning, mødelokale 3 Mødedeltagere: Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Erik Bertelsen, Jørn de Place, Nina Thøgersen, Per

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 MØDESTED: Allerød Rådhus, Lokale F MØDETID: 8.30-11.30 TILSTEDE: Ib Skovgaard Nielsen, Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7, Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

DAGSORDEN. Ældrerådet. Møde nr. : 12/2007 Sted : Kulturhuset Pavillonen, Kærvej, Grenaa Dato : 19. december 2007 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.

DAGSORDEN. Ældrerådet. Møde nr. : 12/2007 Sted : Kulturhuset Pavillonen, Kærvej, Grenaa Dato : 19. december 2007 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12. Ældrerådet DAGSORDEN Møde nr. : 12/2007 Sted : Kulturhuset Pavillonen, Kærvej, Grenaa Dato : 19. december 2007 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 12.20 Medlemmer Svend Erik Christiansen (Formand) Jens Erik Madsen

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 3, rådhuset Dato: Torsdag den 21. august 2014 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Jens Erik Madsen (formand) Birgit Jensen Erik Laursen Bent Gyldenvang

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Åbent møde for Ældreråds møde den 09. oktober 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, mødelokale 111

Åbent møde for Ældreråds møde den 09. oktober 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, mødelokale 111 Åbent møde for Ældreråds møde den 09. oktober 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, mødelokale 111 Indholdsfortegnelse 055. Orientering fra Ældrerådets formand 89 056. Orientering fra Sundhedsforvaltningen

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD Årsberetning 2016 Formand: Karen Møller, Vrinners Næstformand: Bende Ingstrup Andersen, Kolind Bent Salminen, Kolind Ole Kragelund, Rønde Gurli Juel Sørensen, Tirstrup Poul Andersen,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Mødelokale 1 på rådhuset, 05. oktober 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Omfang Bøgebakkens Sundheds- og Plejecenter Hvalsø Ældrecenter Ammershøj Plejecenter Der nedsættes ét Beboer- og Pårørenderåd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5 Greve Seniorråd Onsdag den 06.01.16 kl. 14-16 i mødelokale 5 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 6. juni 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Annette

Læs mere

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 29 Indholdsfortegnelse 15 Åben - Meddelelser til Sundhedsudvalgets møde den 6. marts 2007 16 Åben Sundhedsråd 17 Åben - Sundhedsaftale

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den Kl Lokale 83, Aabybro

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den Kl Lokale 83, Aabybro Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Referat fra Ældrerådsmøde Onsdag den 20.05. 2009 Kl. 9.30-12.00 Lokale 83, Aabybro Social-, Sundhed & Beskæftigelse Borgervænget 12, Brovst 9460 Brovst www.jammerbugt.dk

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 16.05.2018 kl. 09.00 16.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 d, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J.

Villy Krohne Kasserer Alice Pedersen Bjarne Larsen Ann Larsen Dato: Referat udsendt den 03.12.2013. Lisbeth Solgaard N. - J. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11, Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 02.12.2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

1. Dialog med Esben Vognsen og Erik Petersen. Bilag: Ref.: Div. drøftelser vedr. byggeri af Rådhus, Sundhedscenter og midlertidige boliger.

1. Dialog med Esben Vognsen og Erik Petersen. Bilag: Ref.: Div. drøftelser vedr. byggeri af Rådhus, Sundhedscenter og midlertidige boliger. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 08.04.2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 8. april 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 8, St.Heddinge, Rådhuspladsen 4 Store Heddinge 13. april 2015 Kl. 10:15-11:15

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 8, St.Heddinge, Rådhuspladsen 4 Store Heddinge 13. april 2015 Kl. 10:15-11:15 Åben Referat Mødelokale 8, St.Heddinge, Rådhuspladsen 4 Store Heddinge 13. april 2015 Kl. 10:15-11:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej 8 8400 Ebeltoft Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell

Læs mere

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune Rapport om Ældrerådets arbejde 2014 2017 i Holbæk Kommune Resumé Ældrerådet i Holbæk Kommune består af 9 medlemmer, som er valgt ved et fremmødevalg, der blev afholdt sammen med valg til Byråd og Regionsråd

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Syddjurs Kommunes ældreråd

Syddjurs Kommunes ældreråd Syddjurs Kommunes ældreråd Årsberetning 2014 Næstformand: Bende Ingstrup Andersen, Kolind Bent Salminen, Kolind Inge Marie Frederiksen, Mørke Gurli Juel Sørensen,Tirstrup Poul Andersen, Hornslet Formand:

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7 Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 15.08.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 13. juni 2012 kl. 13:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 13. juni 2012 kl. 13:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 13. juni 2012 kl. 13:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 025. Nybyggeri ved Plejecenter Højgården - status 61 026. Meddelelser fra Sundhedsforvaltningen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 13.03.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret Carl Reffsvej 2 4300 Holbæk Der serveres en let frokost

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: torsdag den 18-10-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil

Læs mere

Indholdsfortegnelse 3

Indholdsfortegnelse 3 2 Indholdsfortegnelse 3 I BorgerServiceCenter kan du bl.a. få hjælp til: Boligstøtte og pension, hjælp til selvhjælp Skatteopgaver (mindre opgaver) Indskudslån Folkeregister Vielse Valg Nem-id Indefrysning

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17.

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17. Referat Center Kultur og Fritid Journalnr: 18.15.30-A08-7542-12 Ref.: Louise Gammelholm Poulsen Dato: 26-05-2014 Referater fra: Fritidsrådet den 30. april 2014 kl. 17.00 til 19.00 i Terndrup Fritidsrådets

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( )

DAGSORDEN. Eksterne deltagere: Under punkt 14 deltager administrerende direktør Katja Kayser ( ) DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget (Bemærk mødetidspunktet er 9.00) Dato: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (eget lokale) Medlemmer: Kirsten

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 7. april 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 12. februar 2019 kl til på Allerslev Rådhus, lokale 2. 17. februar 2019. Referat af møde i tirsdag den 12. februar 2019 kl. 10.00 til 13.00 på Allerslev Rådhus, lokale 2. Deltagere: Det samlede Ældreråd: Bjarne Bang Christensen (BBC), Jeanette Dæhnfeldt (JD),

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 22 TIRSDAG DEN 28. OKTOBER 2008, KL. 15.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Social- og Sundhedsudvalget 28. oktober 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X

Læs mere