****B.B **** B.B **** B.B **** B.B **** B.B ****

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "****B.B **** B.B **** B.B **** B.B **** B.B ****"

Transkript

1 Vedtaget på afdelingsmøde 25/ udgave 6. ****B.B **** B.B **** B.B **** B.B **** B.B **** HUSORDEN FOR, B.B. AFDELING 606. ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. En boligafdeling med mange beboere, er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange ting og derfor er det naturligt, at opstille visse regler for at medvirke til, at skabe et godt klima i bebyggelsen. Vi beder Dem huske, at disse regler er fastsat for, at beskytte både Dem og bebyggelsen. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af, at tage hensyn til hinanden. Reglerne skulle samtidig være et led i bestræbelserne på, at skabe god ro og orden for beboerne, holde bebyggelsen og friarealerne i pæn stand og dermed holde vedligeholdelsesomkostningerne lavest mulige. I den forbindelse vil det være af stor betydning hvis forældre husker, at vejlede deres børn, samt foregå dem med et godt eksempel. VI HJÆLPER DEM GERNE. I mange tilfælde vil De kunne hente råd og vejledning hos ejendomsfunktionærerne, enten ude i afdelingen eller på ejendomskontoret.

2 En ejendomsfunktionær kan påtale, hvis De eller Deres børn kommer til, at overtræde reglerne. Tag det ikke ilde op, idet det er en del af hans/hendes arbejde. Det allervigtigste er dog, at De - som beboer, påtaler overtrædelser af husordenen over for Deres medbeboere. Man kommer som regel længst med en fornuftig snak om tingene. OVERTRÆDELSE AF HUSORDENEN. Læs venligst denne husorden, da overtrædelse af den er et brud på lejekontrakten, som kan føre til opsigelse. Vi gør Dem opmærksom på, at overtrædelse af husordenens regler kan medføre, ophævelse af lejemålet. Klager over andre beboere, som enten overtræder husordenen eller i øvrigt generer medbeboere, skal være underskrevet af mindst 2 husstande. B.B modtager i særlige tilfælde også klager, med underskrift fra én husstand. En forudsætning for ophævelse af lejemålet, ved gentagende overtrædelser af husordenen er; at gentagelsen har fundet sted kort tid efter hinanden. Klager over husdyrhold, skal ske ved henvendelse til Ejendomskontoret.(Dvs. Der kræves ikke, 2 husstandes underskrift). **** B.B **** B.B **** B.B **** B.B **** B.B*** Vi har i det første afsnit opstillet de regler, som af hensyn til det gode naboforhold, skal overholdes. I det sidste afsnit er der orientering om emner, som det vil være gavnligt for den enkelte beboer at kende til.

3 Det er godt at, BO GODT. **** B.B**** B.B ****B.B **** B.B **** B.B**** HUSORDENREGLER: 1. HUSDYR. Det er tilladt, at holde en hund eller en kat og husdyrreglementet skal overholdes. Det kan afhentes hos afdelingskontoret eller ejendomskontoret Vejledning:. Det er tilladt at have, f.eks. kanariefugl, hamster, kanin og lignende almindelige husdyr. Hvis De har et af de nævnt dyr, må de dog være opmærksom på, at allergikere blandt medbeboere ikke direkte eller indirekte må komme i kontakt med dyrene. Tag venligst hensyn til dette. 1A. Folketinget besluttede en ny hundelov i starten af 2010 og som trådte i kraft d. 1. juli. Vejledningen om hundelovens forbudsordning samt hvilken hunde er omfattet af forbuddet, sidder bag i denne husorden. 2. REGLER FOR OPSÆTNING AF PARABOLANTENNER: Antenner/paraboler må kun opsættes efter nedennævnte anvisninger, og ikke i vinduer, altaner, facader m.m. Ulovligt opsatte paraboler vil blive fjernet af boligselskabet uden forudgående advisering, og på lejers regning. Lejeloven giver følgende mulighed for: Lejelovens 29, stk. 1 og 2 omhandler lejerens ret til bl.a. at opsætte antenner/paraboler på ejendommen det hedder: 29. Lejeren har ret til at foretage sædvanlige installationer i det lejede, med mindre udlejeren kan godtgøre, at ejendommens installationer ikke er tilstrækkelige til installationen. Lejeren skal give meddelelse til udlejeren, inden han foretager installationen. Stk. 2. Lejeren har ret til at anbringe radio og fjernsynsantenne på ejendommen efter udlejers anvisning, medmindre en tilsvarende antenne er anbragt ved udlejers foranstaltning eller udlejer godtgør, at anbringelsen vil være til ulempe for ejendommen eller dens beboere. Dog kan udlejer forlange, at opsætning af radio og fjernsynsantenne skal ske i form af et fællesantenneanlæg, således at andre lejere, der senere ønsker opsætning af antenne, får mulighed for tilslutning mod betaling af en forholdsmæssig andel af udgifterne. Parabolantenne må ikke opsættes uden forudgående tilladelse fra regionskontoret. Der gælder følgende retningslinjer: 1. Opsætning kan kun tillades på de af ejendommen opsatte master på taget. 2. Opsætning kan kun tillades ved brug af boligselskabets anviste leverandør. 3. Nedføring af kabler til lejligheden skal ske via eksisterende kabelkasser/føringsveje eller via kabelkanaler anvist af varmemesteren/leverandøren. Kabelkanalerne skal have en sådan størrelse, at der kan ligge flere kabler hvis andre vil koble sig på.

4 4. De anvendte materialer skal være godkendt af Telestyrelsen. 5. Det påhviler lejer, at tegne ansvars og kaskoforsikring i forbindelse med opsætning af antenne/parabol. 3. PRIVATANTENNE: Antenner til modtagelse og/ eller afsendelse af radio og billedsignaler må ikke opsættes uden for lejlighedens og altanens vægge. Radioamatører må opsætte antenner, på højest 1 meters højde, efter skriftlig tilladelse fra boligselskabet. 4.MASKINER. Symaskiner, vaskemaskine og lign. Maskiner, der kan medføre støjgener for deres naboer, skal anbringes på et underlag, der dæmper støjen mest muligt. Vejledning: De kan også sikre Dem mod gener og skader fra udløbende vand fra vaske- eller opvaskemaskine ved at anskaffe en bakke, hvorpå maskinen placeres. Tal med Deres hvidevareforhandler. (Luk i øvrigt for vandet, når De er bortrejst.) 5. BOREN OG BANKEN. Der må kun benyttes slagboremaskine eller bankes i tidsrummet; mandag fredag fra; kl Lørdag fra; Der må ikke bores eller bankes på søndage eller helligdage. Vejledning: Med helligdage menes, Nytårsdag, Skærtorsdag, Langfredag, 2. Påskedag, St. Bededag, Kristi Himmelfartsdag, 2. Pinsedag, Grundlovsdag efter kl , 1. juledag og 2. Juledag. 6. MUSIK. Benyttelse af radio, fjernsyn, grammofon, båndoptager, CD er, samt musikinstrumenter skal ske med fornøden hensyntagen til Deres naboer ved, at dæmpe ned så De ikke kan forstyrre de andre beboeres ønske om ro. I særlige tilfælde skal De sikre Dem at naboerne er indforstået med støj feks. i forbindelse med en fest. Vejledning: I forbindelse med afholdelse af fester er det god tone, at naboerne ikke på nogen måde generes efter klokken STØJ. Husk, at støj ikke må ske med åbne vinduer ifølge politivedtægten. Dette gælder også bilradioer. Vejledning: Det er også støjende adfærd, hvis man står oppe i lejlighedens vindue og råber til andre familiemedlemmer. Unødvendige DYT, med bilens horn - er heller ikke tilladt. 8. KLOAKAFLØB: For at undgå tilstopning af afløbsrør, skal man være varsom med, hvad man skyller ud gennem vask og toilet. Bleer, vat, avispapir o. lign. Må aldrig kastes i toiletkummen. Rensning af faldstammer og kloakker er både besværligt og bekosteligt. Eventuelle utætheder i installationerne, skal straks meldes til Ejendomskontoret.

5 9. VARME OG VENTILATION. Varmen i afdelingen er styret, fra varmecentralerne og radiatorerne må derfor aldrig lukkes helt, idet det dels kan give tilstopning og dels vanskeliggøre styringen. VARME OG VENTILATION: Ventilationsventilerne i facaderne må ikke lukkes, idet der ellers kan opstå fugtproblemer i de meget tætte boliger. Ventilationsventilerne i køkken eller bad, må ikke tilstoppes og der må ikke stilles på ventilerne på bade og toilet rum. Vejledning: For at sikre en rimelig lav fugtighed i lejligheden, skal ventilerne altid være i funktion. Manglende ventilation kan fremme allergitilfælde, samt mugdannelser på væggene. Man kan i ekstreme tilfælde, blive direkte syg. 10. ÆNDRING AF LEJLIGHEDEN: Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. Afvigelser herfra må ikke finde sted, uden skriftlig tilladelse fra boligselskabet, samt godkendelse fra bygningsmyndighederne. Gårdhaveoverdækninger SKAL godkendes af bygningsmyndighederne. Ejendomskontoret vil være Dem behjælpelig. Vejledning: Vedrørende ændring af lejligheden se vedligeholdelsesregulativet, som er vedlagt Deres huslejekontrakt. Tegninger til overdækning af gårdhaver fås ved henvendelse på ejendomskontoret. 11. ALTANER OG ALTANKASSER: Altaner skal holdes rene for, at undgå tilstopning af afløb, som kan forårsage vandskade hos andre beboere. Husk at løse altankasser kun må anbringes på den indvendige side af altanen. Altaner og gårdhaver må males i de farver beboerne ønsker og på de steder der anvist af afdelingen. Før maling af pergolaer skal henvendelse ske til Ejendomskontoret. Vejledning: Altaner må kun males indvendig. Malerbehandling udenfor betragtes, som hærværk. Gårdhavehegn må kun males på den indvendige side. Eternitfacadepladerne må males op til etageadskillelsen. Beboerne må ikke male på eternitfacadepladerne, på de øvrige etager. For at opnå et godt resultat ved maling af altan eller gårdhave, kræves en korrekt behandling. Visse malingstyper kan medføre nedbrydning af altanernes betonelementer. Derfor skal flg. Fremgangsmåde overholdes ved fremtidige malerarbejder: Før malerbehandling, foretages en omhyggelig afrensning af gammel maling og løstsiddende beton, med en stålbørste. Der påføres 2 3 lag silikone facade maling af fabrikatet, Konow og Raben A/S - eller Sika- Beton A/S. Der vedligeholdes med samme malingstype. Maling vil kunne fremskaffes ved henvendelse til Ejendomskontoret, mod egenbetaling. Bemærk også, at De IKKE må afrense med stålbørste eller højtryksrenser, direkte på umalede eternitplader, p. gr. af risikoen for frigivelse af asbestfibre. 12. KÆLDERRUM: Rummene skal selvom de ikke benyttes være aflåst, og eventuelle vinduer holdes lukket. Der må ikke stilles brandfarlige væsker, som f.eks. Benzin, flaskegas o. lign. I kælderrummene. Vejledning: Ejendomskontoret aflåser, uaflåste kælderrum med en hængelås. Husk engang imellem at tjekke kælderrummet. Lad være med, at sætte ting af større værdi i kælderrummet.

6 13. TRAPPER: Beboerne må selv sørge for rengøring af måtter. Der må ikke henstilles flasker, fodtøj o. lign. På trapper m.v. Færden på trapper og i foyerer, skal ske under hensyntagen, til de øvrige beboere. Dørpumpen på foyer døren, må kun tages fra, efter aftale og af ejendomsfunktionæren. Vejledning: Cykler og barnevogne, skal ikke stilles i foyeren, men skal stilles ind, i de specielt indrettede cykel og barnevogns rum. 14. AFFALD: Af hygiejniske grunde, skal alt affald være pakket ind i lukkede affaldsposer. Dette gælder også tomme dåser o. lign., hvad enten de smides i affaldsskakten eller i containeren. Flasker o. lign. Må IKKE smides i affaldsskakten, men skal henstilles i affaldsrummet eller containeren. Husk også venligst, at skaktlågen SKAL lukkes for, at undgå lugtgener. Vejledning: Husholdningsaffald, indpakket forsvarligt i en pose - skal i skakten. Flasker og glas, skal lægges i glascontaineren. Aviser, skal lægges i aviscontaineren. Større genstande, samt jern og metal skal placeres i affaldshuset og sorteres efter skiltenes anvisning. De bør også gøre en indsats for, at skåne naturen og begrænse ressourceforbruget. 15. PARKERING OG MOTORKØRSEL: Parkering af personbiler og motorcykler, må ikke finde sted på boligområdet, uden for de etablerede parkeringspladser. Privatbiler, motorcykler, lastvogne og varebiler - må ikke køre i gårdene. Kørsel i gårdene er kun tilladt for redningskøretøjer, håndværkernes køretøjer, samt ejendomskontorets maskiner. Vejledning: Ved ind og udflytning, kan man aftale lån af en trækvogn på Ejendomskontoret. Håndværkernes køretøjer er forsynet med en skriftlig tilladelse fra Varmemesteren, som skal være sat synligt i forruden. 16. UINDREGISTREREDE BILER: Uindregistrerede motorkøretøjer, må ikke henstilles i boligområdet eller på afdelingens parkeringspladser. Disse køretøjer, vil blive fjernet af politiet. 17. LASTBILER OG CAMPINGVOGNE: Der må ikke parkeres motorkøretøjer over 3500 kg. Totalvægt, på afdelingens område. Campingvogne, som tilhører beboerne i afdelingen, må kun parkeres under gangbroen efter skriftlig aftale, med afdelingsbestyrelsen i afd Vejledning: Lastbiler, henvises til de særlige lastbilsparkeringer i kommunen. Den nærmeste ligger ved Tennisklubben på Strandesplanaden nr KM/T. Af hensyn til Dem og Deres børns sikkerhed, må der ikke køres stærkere end 20 km/t., på boligveje og parkeringsarealer. 19. BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M. V.: Disse ting må ikke henstilles således, at de kan være til gene for andre, men skal henstilles på de pladser og i de rum, der er indrettet hertil. 20. CYKLING: Cykling er tilladt i boligområdet, under hensyntagen til de gående.

7 Vejledning: Dette gælder også for rulleskøjteløbere. 21. KNALLERTKØRSEL: Knallertkørsel, er af hensyn til sikkerheden forbudt i boligområdet. Motoren skal være stoppet i boligområdet og på gangarealerne. 22. LEG OG BOLDSPIL: Børn må ikke lege eller opholde sig på trapper, i foyerer, i kældre eller andre steder - på en sådan måde, at det kan være farligt, eller til gene for beboerne. De henvises til legerummene. Vejledning: At boldspil (små bolde), er tilladt i boligområdet, når det sker med fornøden hensyntagen. Fodboldspil er forbudt i gården, men boldspil kan ske på Fælleden eller i Esplanadebunden. 23. ELEVATORER. Det er ikke tilladt, at lege i elevatorerne. Udgifter til montører og teknikere af sådan leg, vil blive afkrævet de ansvarlige. 24. HÆRVÆRK. Det er naturligvis ikke tilladt, at tegne eller male på ejendommens træ eller murværk og ej heller på anden måde beskadige ejendommen, eller dens haveanlæg. Vejledning: Hvis der alligevel er nogen, som har lavet eksempelvis graffiti, på opgangs væggene er det ofte muligt, at fjerne det med husholdningssprit. Herved kan man bidrage til, at holde hærværket nede. 25. BUE OG PIL M.V. : Leg med f.eks. Bue og pil, luftpistoler/ - bøsser, salonrifler og lignende, må ikke finde sted på boligselskabets område. Ejendomsfunktionærerne er pålagt, at dette overholdes for, at undgå meningsløse uheld. 26. FRA ALTANER OG /- ELLER VINDUER: Der må ikke rystes eller kastes ting ud fra altanerne eller ud af vinduerne. Bankning af tæpper mv., må ikke ske fra vinduer eller altaner af hensyn til, de andre beboere. MANDAG FREDAG, I TIDSRUMMET: FRA KLOKKEN; OG LØRDAG, FRA KLOKKEN; Der må ikke kastes eller affyres fyrværkeri, fra vinduer eller altaner. 27. SKÅN DE GRØNNE ANLÆG: Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligselskabet har gjort sit til, at skabe en god bebyggelse og hvis beboerne til daglig vil gøre deres til, at værne om beplantninger og de kollektive anlæg, kan man fortsat have en pæn bebyggelse. Forurening af ud- og indvendige fællesarealer, medfører pligt for den pågældende beboer til, at foretage omgående rengøring. Dette gælder også sandkasser. Haveanlæggets beplantning må ikke beskæres af beboerne. Haver og terrasser, skal af lejerne holdes i pæn stand. Træer og buske, der kan virke generende for naboer, kan forlanges fjernet eller beskåret. Flagstænger må ikke anbringes i haverne. Haverne må ikke benyttes til oplagsplads. Selskabet kan for beboerens regning lade foretage rydning, beskæring af træer, buske mv. 28. SKILTNING: Skilte og reklamer må kun anbringes, efter skriftlig tilladelse fra boligselskabet.

8 29. NAVNESKILTE. Navneskilte må, for at skåne dørene ved fraflytning, kun opsættes af boligselskabet. 30. DØRKIKKERT: Dørkikkert, må kun opsættes i den udførelse, der er godkendt af myndighederne. (Skal bestilles på Ejendomskontoret.) 31. FODRING AF FUGLE: Det er ikke tilladt, at fodre fugle og andre dyr udendørs. Brødsmuler mv. må ikke kastes ud fra altanerne eller på fællesområderne. Dog må fodring af fugle, gerne ske fra et foderbræt. Vejledning: På grund af risiko for rotter, samt forurening af de fælles områder, med madrester og andet affald må beboerne afholde sig fra fodring af fugle. Mange beboere i stuelejligheder har været generet af overboerne, som smed affald ned i deres haver. Foderbrættet skal placeres, så det ikke generer naboer eller underboer. 32. VASKERIER OG FOYERER. Børns leg og ophold i vaskerierne er forbudt. Drikkeri og unødigt ophold i fællesvaskerierne, i foyerer og andre indendørs gangarealer er forbudt. 33. OPSÆTNING AF OPSLAG. Det er forbudt, at opsætte skrivelser af enhver art, samt plakater med politiske og religiøse budskaber i afdelingen. Vejledning: Opsætning af opslag skal sættes, i afdelingens opslagtavler og ikke andre steder i afdelingen. Men skal være godkendt af afdelingsbestyrelsen. **** B.B **** B.B**** B.B**** B.B **** B.B**** B.TIL ORIENTERING. I dette afsnit, orienterer vi Dem om emner, som det kan være vigtigt at have kendskab til, mens De bor i Brøndby Boligselskab, Brøndby Strand. GLASSKADER M.M: Der er sørget for en ordning, for udbedring af glas -, (vindues-) skader, samt for skader på badekar, håndvask og toiletkumme, men kun hvis skaden skyldes et hændeligt uheld. Glasskader m. m., skal straks meldes til Ejendomskontoret. Beboerne gøres opmærksom på, at afdelingen har glasskadeforsikring. Denne forsikring dækker kun hændelige uheld. De behøver derfor ikke, at have tegnet en privat glasskadeforsikring. ANSVAR FOR GLASSKADE: Slår nogen en rude eller kumme itu hos andre, skal dette meldes til skadevolderens ansvarsforsikring. BRAND- OG VANDSKADE, PÅ INDBO: Brand og vandskade på indbo, kan aldrig erstattes af ejendommens forsikring, men skal anmeldes til egen indboforsikring. Det er derfor vigtigt selv, at have tegnet en sådan forsikring. I øvrigt skal enhver skade, undtagen på indbo, anmeldes til ejendomskontoret.

9 PAS PÅ DØRAGENTER : I de senere år har man eksempler på, at agenter henvender sig til beboerne og påstår, at dette sker efter aftale med, - eller på anbefaling af boligselskabet. Dette er ikke rigtigt. Hvis boligselskabet undtagelsesvis skulle træffe en sådan aftale, vil De altid forud, få skriftlig underretning herom fra selskabet. KØLESKABE, KOMFURER, VENTILATORER OG ANDRE TEKNISKE INSTALLATIONER: For at få fuldt udbytte af de tekniske installationer, bør De sætte Dem ind i brugsanvisningerne for disse. Mangler der en brugsanvisning, ved indflytningen i lejligheden, kan De ved henvendelse til Ejendomskontoret få udleveret en. Hvis De er i tvivl om betjeningen af et apparat, kan De rådføre Dem med en ejendomsfunktionær. Ved forkert betjening - eller misbrug, af de tekniske installationer, som resulterer i en skade, vil De blive afkrævet betaling for reparationen. Alle uregelmæssigheder ved de tekniske installationer, skal hurtigst muligt anmeldes til Ejendomskontoret. VANDHANER OG CISTERNER: Utætte vandhaner og cisterner, medfører ofte et stort og fordyrende merforbrug af vand, ligesom defekte haner kan være en lydmæssig gene, for andre beboere. Yderligere skal De tænke på, at vand er en begrænset naturressource, som man skal spare på. Af den grund har det offentlige lagt en del afgifter på vandforbruget, således at forbrugeren tilskyndes til, at spare på det. Reparation sker ved henvendelse til Ejendomskontoret, som vil være behjælpelig og foretage det fornødne. Er cisterne, vandhane mv. slidt op, anmeldes dette og fornyelse, betales af boligselskabet. FRAVÆR I LÆNGERE TID: Såfremt De skal rejse bort fra Deres bolig i længere tid, kan det være praktisk at underrette Ejendomskontoret herom. Ejendomskontoret har dog ingen pligt til, at holde boligen under opsyn. Undgå, så vidt muligt nedrullede gardiner og andre synlige tegn, der kan friste eventuelle uindbudte gæster. De kan eventuelt indkøbe et tænd/sluk ur, som kan tænde og slukke nogle lamper, om aftenen. Det bedste vil være, at orientere en af Deres naboer om, Deres ferie eller fravær. De bør fortælle, hvor længe De regner med at være borte. Det vil også være en god ide, at aftale med Deres nabo, at denne sørger for, at reklamer og lignende ikke hænger i Deres brevkasse eller ligger på dørmåtten, men at de bliver fjernet eller puttet behørigt ind ad brevkassen

10

11

12

13

14

15

HUSORDEN FOR B.B. AFDELING 607. Hallingparken Ulige nr. 1-33.

HUSORDEN FOR B.B. AFDELING 607. Hallingparken Ulige nr. 1-33. HUSORDEN FOR B.B. AFDELING 607. Hallingparken Ulige nr. 1-33. Husorden for B.B. afd. 607. Side 1. Indholdsfortegnelse Et godt klima Side 2. Overtrædelse af husorden Side 2. Husordensregler Side 3. 1. Husdyr

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 605 ULSØPARKEN Revideret og opdateret Maj 2016 (Vedtaget på beboermødet den )

HUSORDEN FOR AFDELING 605 ULSØPARKEN Revideret og opdateret Maj 2016 (Vedtaget på beboermødet den ) HUSORDEN FOR AFDELING 605 ULSØPARKEN 1-55 Revideret og opdateret Maj 2016 (Vedtaget på beboermødet den 09-05-2016) 1 ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune Husorden For Afdeling Betty Nansens Allé Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

Husorden for AAB afdeling 16

Husorden for AAB afdeling 16 Husorden for AAB afdeling 16 Arbejdernes Andels- Boligforening Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 Fax 38 60 98 58 Husorden for afdeling 16 Indledning En boligafdeling

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber For Fynshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8.

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8. For Sjællandshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden. For. Emil Pipers Have. Lyngby Boligselskab. Lyngby Boligselskab 4306-8 Emil Pipers Have Godkendt på afdelingsmødet den 13.

Husorden. For. Emil Pipers Have. Lyngby Boligselskab. Lyngby Boligselskab 4306-8 Emil Pipers Have Godkendt på afdelingsmødet den 13. For Emil Pipers Have Lyngby Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 9 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Man bliver

Læs mere

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø.

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. Præstø Boligselskab v/boligadministration Syd Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg HUS- OG HAVEORDEN Præstø, den 11. marts 2008 For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. En bolig

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 210 - Fredbovej Godkendt på afdelingsmøde den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 14 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 105 A.I. Holmsvej Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Husorden. for. Sværdagergård. Roskilde Nord Boligselskab

Husorden. for. Sværdagergård. Roskilde Nord Boligselskab for Sværdagergård Roskilde Nord Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 7 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 4 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Husorden for AAB Afdeling 16

Husorden for AAB Afdeling 16 Husorden for AAB Afdeling 16 Boligforeningen AAB Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 e-mail. aab16@aab16.dk www.aab16.dk Husorden for Afdeling 16 Indledning: En boligafdeling

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde.

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: Nedergården Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

Frederiksberg forenede Boligselskaber

Frederiksberg forenede Boligselskaber For Thielebo-ungdomsboliger Frederiksberg forenede Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Husorden. For SEJLHUSET. Samvirkende Boligselskab. SAB - Samvirkende Boligselskaber 3042-1 SEJLHUSET

Husorden. For SEJLHUSET. Samvirkende Boligselskab. SAB - Samvirkende Boligselskaber 3042-1 SEJLHUSET For SEJLHUSET Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 7 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 014 - Elmegaarden Godkendt på afdelingsmøde den 26.09.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 608 DYRINGPARKEN. Revideret og opdateret Maj 2016 (Vedtaget på beboermødet den )

HUSORDEN FOR AFDELING 608 DYRINGPARKEN. Revideret og opdateret Maj 2016 (Vedtaget på beboermødet den ) HUSORDEN FOR AFDELING 608 DYRINGPARKEN Revideret og opdateret Maj 2016 (Vedtaget på beboermødet den 12-05-2016) 1 Et godt klima er meget værd En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

BEBOERGUIDE med Husorden for BRØNDBY BOLIGSELSKAB Afdeling 608, Dyringparken

BEBOERGUIDE med Husorden for BRØNDBY BOLIGSELSKAB Afdeling 608, Dyringparken BEBOERGUIDE med Husorden for BRØNDBY BOLIGSELSKAB Afdeling 608, Dyringparken Indholdsfortegnelse Side 3: Indledning Side 4: A: Husordensregler: 1 Husdyr - 2 Fællesantenne - 2b Regler for opsætning af parabolantenne

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 13 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmøde den 31.08.2016 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden For Bellahøj III Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

GENERELLE ORDENSREGLER

GENERELLE ORDENSREGLER GENERELLE ORDENSREGLER INDHOLD Antenner... 1 Forsikringer... 1 Skiltning... 1 Maskiner... 1 Tekniske installationer... 1 Varmeanlæg... 2 Vandhaner og cisterner... 2 Bad og toilet... 2 Affald... 2 Udluftning

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 020 - Knudsvej Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Affald... 2 Beplantninger... 2 Fællesarealer...

Læs mere

Husorden 1-3072/3037-2 Brohuset

Husorden 1-3072/3037-2 Brohuset Husorden 1-3072/3037-2 Brohuset Husorden revideret på ekstraordinært afdelingsmøde den 27. november 2008. Omdelt til samtlige beboere oktober 2009. Generelt En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 403 - Adelvej Godkendt på afdelingsmøde den 20.08.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

Antenner. Affald. 1 af 5

Antenner. Affald. 1 af 5 Afd.43 Forord Det er i alle beboeres interesse at husordenen efterleves. Den har til hensigt at skabe ro, tryghed og tilfredshed, hvor vi alle erkender nødvendigheden af hensyntagen til fælles interesser.

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

Husorden. For. Carl Lunds Vænge. Lyngby Boligselskab. Lyngby Boligselskab Carl Lunds Vænge Godkendt på afdelingsmødet den 27.

Husorden. For. Carl Lunds Vænge. Lyngby Boligselskab. Lyngby Boligselskab Carl Lunds Vænge Godkendt på afdelingsmødet den 27. Husorden For Carl Lunds Vænge Lyngby Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner Husorden: Et godt klima er meget værd -! Almennyttigt boligbyggeri Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner eller kredse

Læs mere

Husorden. For. Thermologica. Ballerup Ejendomsselskab

Husorden. For. Thermologica. Ballerup Ejendomsselskab For Thermologica Ballerup Ejendomsselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. for. Skolevænget. Frederiksberg forenede Boligselskaber

Husorden. for. Skolevænget. Frederiksberg forenede Boligselskaber for Skolevænget Frederiksberg forenede Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 10 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Velkommen til boligselskabet Futura Fredericia " afd. 4512

Velkommen til boligselskabet Futura Fredericia  afd. 4512 1 Velkommen til boligselskabet Futura Fredericia " afd. 4512 ORDENSREGLEMENT SAMT RÅD OG ANVISNINGER ------------------------------------------------------------------- ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD En boligafdeling

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016 «Afdeling_nr» Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej Husorden Revideret pr. 15. september 2016 (Tilrettet 13. juli 2017 i forhold til fusionen ) Reglement for husorden for Afdeling 18 Et godt klima er meget værd

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri «Selskab_Nr»-«Afdeling_nr» HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 005 Tietgensgade/ Thrigesvej/Banegårdspladsen Godkendt på afdelingsmøde den 03.04.2018 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Ordensregler.. 3 Forurening

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri «Selskab_Nr»-«Afdeling_nr» HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 413 - Sønderbro Godkendt på afdelingsmøde den 13.09.2018 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Vejledning og Husorden

Vejledning og Husorden Vejledning og Husorden Et godt klima er meget værd! Med denne lille folder vil vi gerne orientere nuværende lejere og nyindflyttere om, hvilke regler, retningslinier og praktiske råd der er fastsat i bebyggelsen

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 3 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi er fælles om mange

Læs mere

Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009

Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009 Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi

Læs mere

Ordensregler for Lundegårdens ungdomsboliger

Ordensregler for Lundegårdens ungdomsboliger Ordensregler for Lundegårdens ungdomsboliger Et godt klima er meget værd En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden. Man bliver fælles

Læs mere

Husorden 1-6099/3042-1 Sejlhuset

Husorden 1-6099/3042-1 Sejlhuset Husorden 1-6099/3042-1 Sejlhuset Husorden layout revideret den 6. oktober 2010 Genrelt En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 410 Møllevænget/ Landsbyparken/ Peder strikkersgård Godkendt på afdelingsmødet den 05.09.2013 RÆKKEHUSE Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler...

Læs mere

DVB København afd. 4, Valby og Amager

DVB København afd. 4, Valby og Amager Husorden for afd. 4, Valby og Amager. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Et regelsæt i en husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker

Læs mere

Husorden Dortheavej

Husorden Dortheavej Husorden 1-1016 Dortheavej Vedtaget af Organisationsbestyrelsen den 10. december 2012 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Husorden. 4801-02-03 og 06 Eskemosepark

Husorden. 4801-02-03 og 06 Eskemosepark Husorden 4801-02-03 og 06 Eskemosepark Godkendt på generalforsamlingen den 24. maj 2007 Ændret på generalforsamlingen d. 18. maj 2011 (se under husdyr) GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden. For. Saxobo. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber Saxobo, 3046-0 Godkendt på afdelingsmødet den 30.

Husorden. For. Saxobo. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber Saxobo, 3046-0 Godkendt på afdelingsmødet den 30. For Saxobo Samvirkende Boligselskaber Side 1 af6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige at hinanden og I er fælles om

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

I denne forbindelse vil det være af stor betydning, at forældrene husker at vejlede deres børn og foregå dem med et godt eksempel.

I denne forbindelse vil det være af stor betydning, at forældrene husker at vejlede deres børn og foregå dem med et godt eksempel. BOLIGSELSKABET TROLLEBO AFDELING KALBYRISPARKEN ORDENSREGLEMENT SAMT RÅD OG ANVISNINGER. ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. En boligafdeling med mange beboere er et miniature samfund. Man bliver mere eller mindre

Læs mere