Formandens beretning, Virum/Sorgenfri Bordtennisklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning, Virum/Sorgenfri Bordtennisklub"

Transkript

1 Formandens beretning, Virum/Sorgenfri Bordtennisklub 20. april 2017 Ja hvilke ord sætter man lige sammen, når man satte sig i stolen efter en ekstraordinær generalforsamling den 9. februar og dermed kun har været formand i godt 2 måneder..??? Det kræver nok lidt forklaring, så alle forstår nogle af de ord jeg om lidt sætter på året der gik Klubbens tidligere formand Poul Steffensen måtte midt i sæsonen kaste håndklædet i ringen efter mere end 7 år som formand. Pouls job gav ikke rum til også at være den formand, som Poul gerne ville være. Som den formand der samlede klubben og havde styr på tingene. Det var bare ikke muligt for Poul at efterleve de ambitioner i det sidste år. Det skal dog ikke tage noget som helst fra roserne om Pouls indsats for klubben de seneste mange år. Poul har om nogen formået at holde skuden oven vande og har også givet rum og mulighed for den udvikling, som klubben har været inde i på ungdomssiden. Mange tak for indsatsen, Poul. Og der er jo ikke noget der er skidt uden det er godt for noget. Poul må nu være den direkte vej ind til at klubben tegner en sponsoraftale med en stor, international forsikringsmastodont Men hvad var det så for en klub, som jeg nu skulle stå i spidsen for. Krise? Nej Behov for oprydning? Ja Bestyrelsen splittet? Nej Behov for opsamling på perspektiverne for klubben? Ja Økonomisk kaos? hmmm ja lidt Som kasseren vil komme ind på, så er der for året 2016 et ret stort underskud i klubben. Dette skyldes hovedsageligt tre ting: 1) Vi betalte Bordtennisexperterne for noget, som Stiga skulle levere gratis det bliver efter forhandlinger de seneste måneder korrigeret her i ) Manglende indtægter for ungdomsafdelingen (sponsorater), dem er vi ved at få hentet hjem også for 2017

2 3) Manglende struktur og styr på ungdomstræningen. Vi har reelt haft for store udgifter til trænere uden at sikre indtægterne kom helt i hus. Vi skal ikke gå i panik, når vi ser på regnskabet for 2016 med et underskud på kr kommer til at være væsentligt bedre men også nødvendigt bedre. En egenkapital på er ikke meget for en klub af vores størrelse. Resultater Ungdom De sportslige resultater i den forgangne sæson har været godkendt. Efter seneste ordinære generalforsamling i april 2017 har der bl.a. været afholdt ungdoms DM (Maj 2016), hvor vi igen markerede os. Theo Dyekjær vandt DM i Yngre Drenge single i øvrigt efter at have været bagud 0-2 og 3-8 i finalen.. Tillykke. Peter Svenningsen nu i Hillerød vandt DM i drenge double og Martin Buch vandt bronze i junior double. Tillykke. Så har der for nylig været afholdt TOP 12 for ungdom. Her var vi repræsenteret med hele 5 spillere i de forskellige kategorier. Theo sluttede på en godkendt 5. plads i drenge-rækken efter 6 sejre. Kasper Møller var med på yderste mandat i puslinge og blev nr. 11. Stærkt med 2 sejre på anden-dagen efter en hård første dag. Mia Dong blev ligeledes nr. 11 i U/21 single ligeledes efter 2 sejre. Anton Dong blev godkendt nr. 8 i yngre drenge I herre junior havde vi de største forhåbninger og Martin Buch var da også lige ved at løbe med det hele. 10 sejre i de første 10 kampe. Superflot efter stabilt og klogt spil. Desværre måtte Martin se sig besejret af Thor Christensen fra København i den sidste kamp og det blev dermed til en 2. plads. Alle vores ungdomshold har jeg ikke tænkt mig at løbe igennem men kan konstatere, at vi har 10 ungdomshold i diverse rækker og at vi løber med flere medaljer i både ØBTU og DBTU regi. Bl.a. vandt 3 hold sin række og både juniordivisionen og drengedivisionen er med i årets slutspil. Følg gerne med på hjemmesiden og facebooksiden.

3 Jeg vil gerne fremhæve den store indsats, som David Hindersson har ydet for at få så meget gang i ungdomsafdelingen. Nu gælder det om at holde momentum, så den store interesse for bordtennis bevares. Ud over David vil jeg også gerne takke alle de ungdomstrænere, der har været inde over træningen i både 2016 og Det er vigtigt, at vores medlemmer tilbydes ordentlige forhold og træning. Alternativet er jo, at de bare spiller i ungdomsklubben eller hjemme i kælderen. Seniorer: Senior DT handler ofte om 1. holdet. Også denne gang. For det er lykkes holdet at spille sig i DM finalen efter 10 års fravær fra det endelige spil om guldet. Et meget homogent hold kan man komme langt med også selvom det er et af de billigste finalehold set i mange år. 1. pladsen på top listen kan ingen tage fra Mikkel. Stærk sæson! Ligeledes stærkt at vores svenske trio på skift har præget Stigadivisionen med stærke sejre. Og i al beskedenhed, så hjælper det også at den gamle her har haft sin bedste sæson i 10 år. Der spilles finaler den 7. maj i Virumhallen og igen den 11. maj i Roskilde. Jeg håber, at rigtig mange medlemmer vil være med til den fest en DM finale kan være uanset at vi så er meget store underdogs. Herudover har DT traditionen tro været præget af mange afbud. Tak til Jannik og Jesper, som sammen med mig har holdt tungen lige i munden når der skulle sættes hold. Det er ikke nemt med en flok hårdtarbejdende, undertrykte hypokondere, der skiftes til at melde afbud på grund af job, familiearrangementer, rejser eller skader. Det er dog lykkedes at klare os igennem uden at nogle hold rykker ud af deres række godt gået til alle i alt 26 spillere, der har spillet på de 4 hold i DT. Veteraner: På veteranfronten var det ikke så meget resultaterne i Danmark, der var interessant. Det er sjovere at se på resultaterne fra VM der blev afholdt i Alicante i maj Her fik klubben en verdensmester i 70 års rækken. Tillykke til Niels Ramberg. Herudover var det super flot at Lars Hauth spillede sig frem til finalen i 50 års rækken, hvor han dog måtte se sig besejret (stort) af He She Wen fra Spanien, der indtil for få år siden var i top 100 i verden efter han var fyldt 50. Til sommer er der igen mange danskere, der deltager i EM i Helsingborg herunder rekordstor deltagelse fra VSBTK Stærkt! Husk så for øvrigt at spare sammen til VM i 2018 der foregår i Las Vegas!

4 Motionisterne Det var lidt om resultaterne individuelt ude i den store verden. Internt i klubben har vi jo også motionisterne. Og der er rigtigt kommet gang i den del af klubben. Der bliver både afholdt klubmesterskaber og juleturnering, og senest vandt Klavs juleturneringen efter finalesejr over Michael. Tak til Peter Zimmermann for at koordinere og holde styr på motionisterne. Senest er der arrangeret tur på Bakken i slutningen af sæsonen. Bestyrelsen fremover Når man som ny formand sætter sig i stolen, så opdager man ting som der er nødt til at blive set efter i sømmene og ting som man gerne vil ændre, have bedre styr på eller helt droppe. Men først og fremmest må man jo have en mission og vision for klubben. Vi talte på seneste bestyrelsesmøde om dette og nåede frem til, at vi vil være en klub, der skaber rammerne for at spillere i alle aldre kan dyrke bordtennis på alle niveauer. Vores hovedfokus ligger dog på at skabe en stor og energifyldt ungdomsafdeling samt stadig være med i toppen af dansk bordtennis på herre-eliteniveau. Om det på sigt også bliver for kvinder må tiden vise. Det er dog vigtigt, at eliten finansierer sig selv altså med sponsorer og evt. tilskud fra Team Lyngby Taarbæk Elite eller lignende. Vi vil ikke finansiere eliten med ungdommens kontingenter mv. Jeg har som formand ligeledes skulle sætte det hold, som jeg mener, kan føre klubben godt videre. Hér har vi drøftet, at de rigtige hoveder/hænder skal være på de rigtige pladser. Derfor er det også mit håb og forventning, at I vil være med til at vælge Klaus Møller til bestyrelsen og kasserer om lidt. Klaus har tilbudt sin arbejdskraft og sit engagement og kan helt sikkert være med til at få skabt en up to date struktur og tilgang til kasserer arbejdet. I den forbindelse vil jeg takke den afgående kasserer for den indsats han har ydet. Stig du kom til i en turbulent tid og gik ind i arbejdet af kærlighed til klubben. Jeg er helt sikker på, at vi fremover stadig får glæde af din indsats nu bare på andre fronter end som kasserer. Herudover vælger Søren Nielsen at stoppe i bestyrelsen. Søren har hovedsageligt stået for hjemmesiden, som i dag fremstår meget mere professionel og dynamisk end den gamle. Søren vil fortsat være med på sidelinjen og hjælpe til med teknikken. Tak for det, Søren. Flemming Vollertzen har også meddelt, at han gerne trækker sig fra bestyrelsen, men meget gerne fortsat arbejder for klubben ved siden af. Flemming kender til det meste i klubben og det vil vi fortsat gerne nyde godt af. Senest trådte Volle til, da der manglede en ungdomstræner onsdag eftermiddag. Og jeg skal ikke have en krone for det, som han sagde. Tak Volle!

5 Hvem er så tilbage af de mange cykelister. Ja foreløbig er hele bestyrelsen jo på valg, så det er Stig, Tue og David der er tilbage fra den tidligere bestyrelse. Selvfølgelig også tak til Jer for Jeres indsat. Ud over mig selv som formand og Klaus som kasserer, så håber jeg, at vi om lidt kan få valgt en bestyrelse, der er med på at det koster tid at sidde i bestyrelsen men hvor jeg står inde for, at ingen drukner i arbejde. De frivillige udenfor bestyrelsen Der er også kræfter der arbejder udenfor bestyrelsen. Jeg vil gerne opfordre til, at flere kommer på banen ift. at hjælpe til ved diverse arrangementer. Fx håber jeg at undgå, at Mikkel Hindersson og jeg igen skal bære 8 ruller gulv op fra hallen, som efter vores semifinale mod København. Det behøver ikke være sådan, at man binder sig til en hel masse. Lidt har også ret. Fx hjælper Jannik til med kørsel for 1. holdet, kontakt til sponsorer, speaker til 1. holdskampene mv. Thomas og Brian hjælper med gulvet og senest var det en fornøjelse, at 3. holdet med kort varsel stimlede sammen om at lægge gulvet til semifinalekampen. Generelt håber jeg, at medlemmer, forældre mv. vil støtte op og hjælpe. Men det kræver naturligvis også noget af bestyrelsen. Vi skal skabe den struktur og begrænsning på indsatsen. Fx skal vi blive bedre til at udpege holdledere til de forskellige hold. Bedre til i god tid at få medlemmer til at hjælpe til konkrete arrangementer osv. Og det starter allerede nu. Klubben afholder i uge 27 træningslejr for de mange unge spillere vi har. Vi regner med, at ca spillere deltager på lejren. Men det kræver, at vi er nogle der hjælper med bordopsætning og madlavning til frokosterne. Afrunding Til sidst vil jeg slutte med at sige, at jeg er gået ind i dette formandsarbejde fordi jeg elsker at være med til at skabe noget, elsker den klub, som jeg har været en del af i snart 30 år. Og jeg elsker mine hold- og klubkammerater for højt til ikke at gøre en indsats for at få det hele til at hænge sammen. Hvis du som medlem, ægtefælle, kæreste, søskende eller andet vil hjælpe klubben, så giv besked. Vi er her for dig og dine klubkammerater. Tak for ordet.

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2018/19. Onsdag d. 12. september 2018, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2018/19. Onsdag d. 12. september 2018, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2018/19 Onsdag d. 12. september 2018, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+.

Vores medlemstal er for opadgående over hele linien, både for ungdom, senior og 60+. Formandens beretning Sæsonen: 2017/18 Af: Torben Lang Tak for den sæson, der nu er ved at lakke mod enden. Året der gik Det har været et godt år - endnu engang. Efter en medlemsnedgang blandt ungdomsmedlemmerne

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

En rigtig god jul og godt nytår.

En rigtig god jul og godt nytår. Med dette nyhedsbrev, vil vi i bestyrelsen gerne underrette jer om lidt af hvert omkring livets gang i klubben. Vi forventer det udkommer ca. 4 gange årligt. Først og fremmest ønskes alle, spillere, trænere,

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU!

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Efter en lidt turbulent start på året, hvor klubbens forrige bestyrelse havde store samarbejde vanskeligheder. Trods dette fik den gennemført

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

GENERALFORMSAMLING 2016

GENERALFORMSAMLING 2016 GENERALFORMSAMLING 2016 Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 19.00 i Koruphallen Velkomst Formand Sanne Ørskov bød velkommen til de medlemmer, som var mødt op til den årlige generalforsamling. Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 5. April 2011

Bestyrelsesmøde tirsdag d. 5. April 2011 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 5. April 2011 1) Godkendelse af referat - Godkendt 2) Siden sidst Formand & Næstformand - Information om hvordan vinfestivalen er gået. - Der var mere end 300 deltagere. Der

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018

Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018 Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018 Standerhejsning og generalforsamling Tennissportens Dag 2018 UM Inde 2018 Loyalitetssponsorer Samarbejde med Idrætshøjskolen Baneklargøring Kontingentbetaling

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017

Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017 Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017 Atletikudvalget har revideret klubbens tilskudsregler, så den enkelte aktive uanset niveau kan se, hvad den pågældende kan forvente sig af klubben, men i lige så høj

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2018-2019 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01-18/19 København har i 1. division damer ansøgt om af en spiller fra Roskilde på B-licens. Roskilde S02-18/19 S03-18/19 S04-18/19 S05-18/19 S06-18/19

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael

Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael Referat fra bestyrelsesmøde i Brøndby Bordtennis Klub Tirsdag den 9 December 2014 kl. 19. Til stede: Anders, Kim, Bent, Per, Henrik, Morten, Aline, Marcus, Michael Afbud: Lotte Nye tiltag og ideer v./michael

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 12. januar 2016 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Onsdag den 10.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister

Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister Skovsgaard/Brovst KFUM IF Velkommen til Skovsgård/Brovst KFUM I.F s klubmesterskaber 2012 i badminton for ungdom og motionister Vi i bestyrelsen har glædet os meget længe til at kunne afvikle klubmesterskaberne

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Formandens beretning for seniorer sæson 2018/2019

Formandens beretning for seniorer sæson 2018/2019 1 Formandens beretning for seniorer sæson 2018/2019 Endnu en sæson er gået. Desværre har jeg grundet personlige omstændigheder ikke været særlig aktiv i denne sæson. Hverken i bestyrelsen eller i træningslokalet.

Læs mere

NYHEDSBREV JUNI 2017

NYHEDSBREV JUNI 2017 NYHEDSBREV JUNI 2017 Side 1 STORT TILLYKKE TIL LIGA HERRE MED DERES SUPER FLOTTE 2. PLADS TIL DM Grundspillets nr. 1 og nr. 2 hhv. Benløse og Rødovre, vandt også deres slutspilskampe. Finalen bød derfor

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Som start på dette års beretning, vil jeg gøre opmærksom på, at beretningen er skrevet af undertegnede og sendt til bestyrelsen inden generalforsamlingen. Bestyrelsen har ingen

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013 1. Valg af dirigent. Anne Mette Haahr blev valgt som dirigent Anne Mette konstaterede at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Generalforsamling 2017 onsdag d. 7. februar

Generalforsamling 2017 onsdag d. 7. februar Generalforsamling 2017 onsdag d. 7. februar 2018.02.03 Formandens beretning. Endnu et år er gået, og vi kan i Allerød Bordtennisklub se tilbage på et godt år, som har været fyldt med initiativer og aktiviteter.

Læs mere

Spørg dem, du ikke plejer at spørge

Spørg dem, du ikke plejer at spørge Husk at spørge Tjek i det rum du er i: Hvor mange er blevet spurgt eller prikket, om de vil være frivillige? Undersøg evt. hvordan de er blevet spurgt - lad dem fortælle historien. Erfaringer og undersøgelser

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST

Klubmesterskaber UNGDOM OG MOTIONIST Klubmesterskaber 2014-2015 UNGDOM OG MOTIONIST LØRDAG den 21. Marts 2015 Kl. 10:00 til ca. 17:30 bemærk ændret tid Spisning ca. kl. 18 Vi byder velkommen til en dag, hvor der kæmpes om at blive den årlige

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere