Referat foreløbig budgetsamråd d kl i Mariehøj Sognehus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat foreløbig budgetsamråd d kl i Mariehøj Sognehus"

Transkript

1 Referat foreløbig budgetsamråd d kl i Mariehøj Sognehus Dagsorden: 1. Folkekirkens pengeforbrug i 2016 v/hans Erik Christiansen 2. Regnskab 2017 v/ Hans Erik Christiansen 3. Forventning til kirkelig ligning Fremlæggelse af Budget 2019 PUK-kassen 5. Fokus på fremtidens drift og struktur på kirkegårdene i Silkeborg Provsti v. JNIS 5.1 Drøftelse af emnet med udgangspunkt i input fra det nedsatte udvalg. 6. Eventuelt Velkomst v/jakob Nissen. Herefter sangen: Danmark nu blunder den lyse nat. Ad. 2 Regnskab 2017 v/hec (Se dias) HEC indledte med at indslaget er historie, men det er historien vi står på og derfor kigger vi tilbage for det er det vi lærer af. Indtægter faldet med ca i forhold til 2016, men dog højere, ca , end budgetteret i Løn steget med ca i forhold til 2016 og højere end budgetteret i Øv. udg. steget med ca i forhold til 2016 og realiseret med ca mindre end budget Renteudgifter steget i forhold til 2016, men forventelig grundet negative på indestående. Største udsving i udgifter på formål er på lønudgifter til de kirkelige aktiviteter, der er øget med knap 1 mill. i forhold til Administrative udgifter gennemsnitligt ca. 100 kr. pr. folkekirkemedlem. Indtægter på: Kirkegård Forsigtig budgettering. Forskel på ca i forhold til budgetteret. Fald i indtægter på kirkegården på ca i forhold til P-bolig lavere end budgetteret. Der kan være p-boliger, der står tomme en periode og dermed får MR ikke en indtægt. Fald i indtægter på i forhold til Ad.1. Folkekirkens pengeforbrug 2016 v/hec (Se dias) Hans Erik redegjorde for pengeforbruget i Silkeborg Provsti ligger meget fornuftigt i forhold til landsgennemsnittet. Hovedparten går til kirkelige aktiviteter og anlægsinvesteringer - det sidste kan skyldes lav grænse for drift og anlæg. Udsving kan skyldes forskel i definition på anlægs og vedligeholdelsesudgifter. Der var flere penge i systemet i 2017 end i afspejler sig i stigning på snart alle hovedformål. Silkeborg Provsti bruger knap 200 kr. pr. folkekirkemedlem på gudstjenester og kirkelige handlinger. Ad.3. Forventning til kirkelig ligning 2019 v/hec (Se dias) Medlemspct. i Silkeborg Provsti: 82,1 %. En lille stigning i forhold til 2017.

2 Silkeborg Kommune vælger selvbudgettering i Det betyder større usikkerhed i forhold til alm. statsgaranti. Det endelig tal reguleres og resultatet bliver først endeligt kendt i PU vælger at gemme en buffer på 0,01 pct. som beholdes i kommunen til en evt. udligning ved negativ udvikling Kirkeskat: kr kr Landskirkeskatten er usikker forventes en stigning på (2,2%) - kr kr Til fordeling: kr kr Sognene i Kjellerup: 16,9% kr kr Silkeborg 83,1% kr kr Prognose for 2019: Ligning: kr indtægter i kirkekasserne kr Til disp kr Udlånsrentesats 2,0% Målsætning for 2019 Driftsramme kr Kr Anlægsramme kr kr I alt kr kr Driftsudgifter: løn (fremskrivning 1%): kr kr Lønpulje kr. 0 kr Øvr. udgifter (1%) kr kr I alt kr kr Finansielle poster - kr kr Drift i alt kr kr Anlægsudgifter: Låneafdrag kr. 0 kr. 0 Opsparing/hensættelser: kr kr Opfyldning 5%: kr kr Anlægsopgaver: kr kr Anlæg i alt kr kr Der er pt. udsigt til at de 3 mill., der er overbudgetteret med risikeres blive anvendt fuldt ud. Der kan derfor blive nogle projekter, der ikke blive eller som vil blive udsat. Validiteten af kirkekassernes overslagstal er meget vigtig. Modellen med at sige ja til flere projekter end der er midler til har betydet, at vi har kunnet sætte ting i gang, som ellers ville være blevet senere igangsat. Der er ofte projekter der forsinkes, udsættes eller sløjfes. PU håber, at modellen forsat kan bruges, da det er til gavn for sognene.

3 Ingrid B: Priserne overstiger er der en grund til det? Det kan være gamle tilbud, hvor prisudviklingen er ændret. Det kan være et unøjagtigt prisoverslag. PU foretager en prioritering af anlægsprojekter. Kulturarv det udvendige af bygninger klimaskærmen koster. Begravelsesvæsenet bliver dyrere at drive. Forsikringsbidraget er for 2019 sat i bero. Det kommer jo dog igen. De endelige budgetter vil blive beskåret med forsikringsbidraget. Hans P. forslår at pengene bliver i kasserne og bruges til tyverisikring eller energioptimering i forhold til skimmel o.lign. Energimærkningen skal bearbejdes af MR og søges som engangsudgifter. Flemming: Høj selvrisiko kr. Har PU en holdning til det? Der bliver ofte holdt ca. 1% inden for det offentlige. Så beløbet er nok ikke helt urealistisk. (Der er forskellige satser afhængig af skade inden for selvforsikringen). Ad. 4. Budget 2019 PUK-kassen v/jakob (Se dias) Målsætning for PU de næste 4 år for MR: At støtte menighedsrådene i deres arbejde og administrative opgaver bl.a. ved afholdelse af særskilte møder/kurser/erfaringsudveksling rettet mod MR-medlemmer med særlige funktioner. I dialog med menighedsrådene, sikre at der er fokus på de udfordringer, der er på driften og strukturen på kirkegårdene. At have fokus på en ansvarlig økonomisk politik, så provstiets økonomi fremtidssikres. Herunder at skabe økonomisk råderum til store anlægsopgaver. Generelt at være i en god og åben dialog med menighedsrådene. Inspirere og støtte samarbejdet samt medvirke til dialog menighedsrådene imellem. KSK: at være en god samarbejdspartner for kommunens skolevæsen gennem KSK Kirke-skole-kultursamarbejdet. KSK er biregnskab til PUK-kassen og fremgår derfor som sådan kun med ét nøgletal, nemlig en fremskrevet ligning med 1% til kr Provstiets præster: at styrke samarbejdskulturen mellem provstiets præster. Gerne se hvordan andre lande driver kirke, derfor bliver der arbejdet med en udlandstur i Særlige bemærkninger til budget 2019: Formål 3: Kursus/erfamøder for menighedsrådsmedlemmer med særlige funktioner. Provstivolontøren er virksom i sognene. Nyansættelse er i gang. Konfirmanddag for alle provstiets konfirmander afholdes. Formål 6: Udvikling af præstesamarbejde 3-dages seminar/kursus. Styring af økonomien er vigtig også øge hensættelser til brug for bl.a. ny kirke. Tom E. 1. Præsternes studierejse husk at søge stiftsrådet. 2. God økonomi i provstiet. Men der er forskelle sognene imellem f.eks. på præsteboliger til præster i et sogn. Balle ønsker kun en præstebolig i sognet. Har PU en plan/strategi?

4 JNIS: der skal være stillinger til dem, der ønsker, at der er stillet bolig til rådighed, men også stillinger uden boliger, der er attraktiv for dem, der ikke ønsker bolig. I Silkeborg Sogn har situationen været, at der nu vil komme tre boliger. Ad. 5. Fokus på fremtidens drift og struktur på kirkegårdene i Silkeborg Provsti v. JNIS (Se dias) Udvalget bestod af 3 formænd og 2 gravere/kirkegårdsleder, samt provsten. Vigtigt at skabe dialog mellem provsti og menighedsråd. Administration: - Formålskontering af graverens /kirkegårdslederens/den enkelte ansatte på kirkegården er vigtig. Kig formålskonteringen efter. - Hold øje med tiden, der bruges på det enkelte gravsted. Omlægninger: - Lang bremselængde på kirkegården. Omlægning skal langtidstænkes. Drift: - Udarbejde plejeplaner for hele kirkegården. Andet: - Ideforslag til billigere drift på kirkegården ved brug af frivillige, fælles indkøb, lån af maskiner også særlige maskiner, medarbejdere deles v. mindre ansættelser. Søg kontakt til evt. andre kirkegårde om at lave fælles stillinger. Anvende andres kompetencer. Find gode løsninger mellem MR og kirkegårdsansatte gennem samtale og dialog. Plejeplaner: Ole Daugaard fortalte til graver/kirkeværgemødet om brug af plejeplaner. 1. Nedskrive, registrere og systematisere arbejdsgange. Lav gerne en kirkegårdsvandring med MR og ansatte. 2. Hvad vil vi? MR sætte mål for kirkegården Stort udvalg af forskellige gravpladser? Hvordan skal kirkegården se ud? Hvad skal standarden være? På siden findes filer og redskaber til kirkegårdene brug. 5.1 Glimt fra drøftelsen: Der er meget kulturarv at forvalte i menighedsrådene. Hvorfor snakke om besparelser på kirkegården også? Faldende indtægter på kirkegården. Driften bliver ikke mindre, men indtægterne falder. Der skal ses på driften ud i fremtiden. Forlængelse af gravsted mindst 5 år. Ellers går meget op i administration. Plejeplaner hænger i frokoststuen opdelt i uger, så alle kan se, hvad der skal gøres. Registreringssystem så alle registrerer, hvad de bruger deres tid på. Der holdes samtaler med leder og ansatte om tingene kan ændres eller gøres bedre. Graverne er præsenteret for brug af plejeplaner og tidsregistrering. Skriv ved slutningen af dagen, hvad timerne er brugt på ikke nødvendigvis stopur. Ad. 6. Eventuelt HEC:

5 - Husk stillingsbetegnelse i budgetbidraget. - Følg op på om formålsfordelingen er korrekt. Giv det et eftersyn. - Kvartalsrapporter lægges i Dataarkiv. Inger C., Virklund: mangler organistvikarer p.g.a for høje satser. MR ønsker at PU udsender en ny vejledende sats også for så vidt angår kørselsgodtgørelse. Et ønske om alle satser justeres. Tom E. Mere samarbejde mellem MR. Forslag om at lave en samarbejdsaftale organisterne i Silkeborg Provsti, som sikrer, at de kan spille i flere kirker i provstiet uden der skal være løn i mellem. HEC: Maskinaftale fra Motorcentrum Giv gerne besked til provstikontoret om MR ønsker at deltage også hvis det er et nej. Jakob takkede for en god aften. Mødet sluttede med fadervor og sangen: Nu er jord og himmel stille. Mødet sluttede kl Se referat og diasserier i Provstiets Videndelingssted, faneblad på DAP en. eller på

ÅRSBUDGET for Silkeborg Provstiudvalg. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Silkeborg Provstiudvalg. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Silkeborg Provstiudvalg i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 1871 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Referat for: Silkeborg Provstiudvalg. PU møde 4. april Kl. kl. 16:00 Mødested: Rådhusgade 2B, 2. Th.

Referat for: Silkeborg Provstiudvalg. PU møde 4. april Kl. kl. 16:00 Mødested: Rådhusgade 2B, 2. Th. Referat for: Silkeborg Provstiudvalg PU møde 4. april 2018. Kl. kl. 16:00 Mødested: Rådhusgade 2B, 2. Th. Deltagere: HEC - JPJ - BB - FG - LAN - EL- KFV - JNIS Kto: KIMJ Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat endeligt budgetsamråd torsdag d. 23. august 2018 kl i Virklund Sognehus

Referat endeligt budgetsamråd torsdag d. 23. august 2018 kl i Virklund Sognehus Referat endeligt budgetsamråd torsdag d. 23. august 2018 kl. 19.00 i Virklund Sognehus Dagsorden: 1. Budget 2019 v/hans Erik Christiansen Gennemgang af kirkekassernes 1.1. Driftsrammer 1.2. Anlægsønsker

Læs mere

PROVSTIUDVALGETS ØKONOMISKE POLITIK

PROVSTIUDVALGETS ØKONOMISKE POLITIK PROVSTIUDVALGETS ØKONOMISKE POLITIK Indhold: Hvorfor har Syddjurs Provsti en økonomisk politik? Hvilke opgaver skal provstiudvalget prioritere Vurdering af fordelingsnøgle til driftsramme Menighedsrådets

Læs mere

stevns Velkommen til budgetsamråd Budget 2016

stevns Velkommen til budgetsamråd Budget 2016 Velkommen til budgetsamråd Budget 2016 Kirkeskat og medlemstal 2011 2016 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Medlem af folkekirken 85,99% 84,93% 84,53% 83,80% 83,25% 82,44% Kirkeskat 1,10 % 29.610.812 28.950.196

Læs mere

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015. Referat

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015. Referat Godkendt PU-møde 12. august 2015 2016 Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015 Referat EGEDAL KOMMUNE Samrådet blev afholdt i Rytterskolen, Østergade 1, Ganløse, 3660 Stenløse, tirsdag den 16. juni 2015,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. juli 2017. Kl. 16.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Poul Ellerød Andersen 1 Budget 2018 Sag: Budget 2018 (1143) Foreløbig

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 11. maj Kl Mødested: "Legestuen" i Hundige Kirke. Alle mødt.

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 11. maj Kl Mødested: Legestuen i Hundige Kirke. Alle mødt. Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 11. maj 2016. Kl. 17.00 Mødested: "Legestuen" i Hundige Kirke Alle mødt. Mødepunkt Beslutning 1 Ny præstebolig i Tune 2 Kirkens Hus. Licitationsresultat.

Læs mere

ÅRSBUDGET for Grene Provstiudvalg. i Grene Provsti. i Billund Kommune, Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Grene Provstiudvalg. i Grene Provsti. i Billund Kommune, Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Grene Provstiudvalg i Grene Provsti i Billund Kommune, Vejle Kommune Myndighedskode 1 CVR-nr. 1 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Velkommen til. budgetsamråd. Budget 2015 FAXE

Velkommen til. budgetsamråd. Budget 2015 FAXE faxe Velkommen til budgetsamråd Budget 2015 FAXE Kirkeskat med 1,08 %, 47.770.236 Saldo fra 2014 450.218 Kirkeskat, jfr. ovenfor 47.770.236 Udligningstilskud 0 Til rådighed i alt 48.220.454 der fordeles

Læs mere

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat Godkendt PU-møde 20. august 2014 2015 Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014 Referat EGEDAL KOMMUNE Samrådet blev afholdt i Veksø Sognehus, Kirkestræde 8, 3670 Veksø, tirsdag den 17. juni 2014, klokken

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 5. april Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 5. april Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 5. april 2017. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Poul Ellerød Andersen Mødepunkt Beslutning 1 Voldgiftssag - Karlslunde

Læs mere

ÅRSBUDGET for Næstved Provstiudvalg. i Næstved Provsti. i Næstved Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Næstved Provstiudvalg. i Næstved Provsti. i Næstved Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Næstved Provstiudvalg i Næstved Provsti i Næstved Kommune Myndighedskode CVR-nr. 187 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

stevns Velkommen til budgetsamråd

stevns Velkommen til budgetsamråd Velkommen til budgetsamråd Kirkeskat med 1,10% 31.128.746 Saldo fra 2014 133.943 Kirkeskat, jfr. ovenfor 31.128.746 Udligningstilskud 953.000 Til rådighed i alt 32.215.689 der fordeles således: Landskirkeskat

Læs mere

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kasserer

Herning Nordre og Søndre Provstier. Kasserer Kasserer Program Vedtægter : Folkevalgt kasserer regnskabsfører Regnskabsinstruks Orientering vedr. håndbøger, dataarkiv, Fløs, Gias Årsplan Driftsramme anlægsramme Langtidsplan Budgetlægning konti art-

Læs mere

Folkekirkens økonomi

Folkekirkens økonomi Folkekirkens økonomi Program kl. 17.00 17.45 Folkekirkens overordnede økonomi kl. 17.45 18.15 Anlæg og drift i menighedsråd kl. 18.15 19.00 Spisning kl. 19.00 19.45 Budgetlægning og budgetstyring kl. 19.45

Læs mere

KIRKE FOR ALLE. Model for den lokale økonomi i Viborg Domprovsti. 2015 version 1.0

KIRKE FOR ALLE. Model for den lokale økonomi i Viborg Domprovsti. 2015 version 1.0 KIRKE FOR ALLE Model for den lokale økonomi i Viborg Domprovsti 2015 version 1.0 Udarbejdet af projektgruppen med følgende medlemmer: Jens Erik Larsen, provstiudvalgsformand, Viborg Oda Thomsen, provstiudvalgsmedlem,

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Risbjerg. Risbjerg Sogns Menighedsråd. Rødovre-Hvidovre Provsti. Hvidovre Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Risbjerg. Risbjerg Sogns Menighedsråd. Rødovre-Hvidovre Provsti. Hvidovre Kommune ÅRSBUDGET 215 for Risbjerg under Risbjerg Sogns Menighedsråd i Rødovre-Hvidovre Provsti i Hvidovre Kommune Myndighedskode: 7143 CVR nummer: 17871218 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Hvidovre den

Læs mere

Kasserer. Evt. dato med mere

Kasserer. Evt. dato med mere Kasserer Evt. dato med mere Program Vedtægter : Folkevalgt kasserer regnskabsfører Regnskabsinstruks Orientering vedr. håndbøger, dataarkiv m.v. Årsplan Driftsramme anlægsramme Langtidsplan Budgetlægning

Læs mere

Økonomi i Skive og Salling Provstier

Økonomi i Skive og Salling Provstier Økonomi i Skive og Salling Provstier Hvor kommer pengene fra?? 1. Landskirkeskatten 2. Kirkeskat fra Skive kommune 3. Udligningstilskud Indtægter Hvad påvirker indtægterne? Hvis kommunen vælger at være

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. PUK-kassen. Frederikshavn Provsti. Frederikshavn Kommune

ÅRSBUDGET 2014. PUK-kassen. Frederikshavn Provsti. Frederikshavn Kommune ÅRSBUDGET 214 for under i Frederikshavn Provsti i Frederikshavn Kommune Myndighedskode: CVR nummer: 25261437 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Fladbjerg kapel den 3 / 9 213 Provst Jens Jacob Jensen

Læs mere

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail Budgetsamråd torsdag den 31. august 2017 Hjallerup Kulturhus. REFERAT 1. Velkomst ved Anders Hummelmose. 2. Gennemgang af budget 2018. Der blev sagt tak for de indsendte budgetter. Udsigten for 2018 er

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

2 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet.

2 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet. Referat for: Silkeborg Provstiudvalg PU møde 19. januar 2017. Kl. 15.00 Mødested: Rådhusgade 2B, 2. tv. Silkeborg 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2 Godkendelse af referat Referatet

Læs mere

ÅRSBUDGET for Roholte Sogns Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Faxe Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Roholte Sogns Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Faxe Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Roholte Sogns Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Faxe Kommune Myndighedskode 7 CVR-nr. 88817 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Agersted Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Agersted Sogns Menighedsråd i Brønderslev Provsti i Brønderslev Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 11891 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Holstebro Sogns Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode 881 CVR-nr. 7198 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET Kolding Provsti. Kolding Provstiudvalg. Kolding Provsti. Kolding Kommune

ÅRSBUDGET Kolding Provsti. Kolding Provstiudvalg. Kolding Provsti. Kolding Kommune ÅRSBUDGET for Kolding Provsti under Kolding Provstiudvalg i Kolding Provsti i Kolding Kommune Myndighedskode: 8 CVR nummer: 11797 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Kolding den / 1 Erik Brixen Olesen

Læs mere

Skads Provsti. Budgetformøde 3. maj 2016 Zions kirke

Skads Provsti. Budgetformøde 3. maj 2016 Zions kirke Budgetformøde 3. maj 2016 Zions kirke Spænd over os dit himmelsejl? Melodi: Hans Holm 1988 Leif Rasmussen 1988 Spænd over os dit himmelsejl. Rør jorden med din finger. Lad himmelbuen være spejl for lyset,

Læs mere

Skads Provsti. Budgetformøde 30. april Bryndum Sognegård

Skads Provsti. Budgetformøde 30. april Bryndum Sognegård Skads Provsti Budgetformøde 30. april 2019 Bryndum Sognegård Skads Provsti, den 30.april 2019 Det er idag et vejr, et solskinsvejr 1. Det er i dag et vejr, et solskinsvejr! O søde vår, så er du atter nær!

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør

ÅRSBUDGET 2013. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør ÅRSBUDGET 213 for under Mørdrup sogns Menighedsråd i Helsingør Domprovsti i Helsingør Myndighedskode: 913 CVR nummer: 59936816 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Espergærde den 29 / 5 212 Carl Erik

Læs mere

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg. PU møde 3. september 2014. Kl. 15.30 Mødested: Frederikssund provstikontor

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg. PU møde 3. september 2014. Kl. 15.30 Mødested: Frederikssund provstikontor Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 3. september 2014. Kl. 15.30 Mødested: Frederikssund provstikontor Mødedeltagere: Inge Bastkær Rasmussen, Birthe Larsen, Frode Skjold, Jens Larsen, Paw

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Skævinge-Ll. Lyngby Kirkekasse. Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Skævinge-Ll. Lyngby Kirkekasse. Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd i Hillerød Provsti i Hillerød Kommune Myndighedskode: 743 CVR nummer: 9 49 46 19 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Greve-Solrød Provsti. Greve-Solrød Provsti. Greve og Solrød kommuner

ÅRSBUDGET 2014. Greve-Solrød Provsti. Greve-Solrød Provsti. Greve og Solrød kommuner ÅRSBUDGET 214 for under i i Greve og Solrød kommuner Myndighedskode: 4513 CVR nummer: 312712 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde afholdt: menighedsrådets

Læs mere

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB), Kirsten Jørgensen (KJ), Inge Lise Pedersen (ILP)Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC)

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB), Kirsten Jørgensen (KJ), Inge Lise Pedersen (ILP)Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC) Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 4. juni 2015. Kl. 14.00-18.00 Mødested: Provstikontoret Deltagere: Karsten Bundgaard (KB), Kirsten Jørgensen (KJ), Inge Lise Pedersen (ILP)Hans Vedersø

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Kregme Kirkekasse. Kregme Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Kregme Kirkekasse. Kregme Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Kregme Menighedsråd i Frederiksværk Provsti i Halsnæs Kommune Myndighedskode: 7399 CVR nummer: 54664613 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Kregme den 25 / 9 212 Peter Søndergaard

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør

ÅRSBUDGET 2014. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør ÅRSBUDGET 214 for under Mørdrup sogns Menighedsråd i Helsingør Domprovsti i Helsingør Myndighedskode: 913 CVR nummer: 59936816 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Espergærde den 26 / 9 213 Carl Erik

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013 KOKKEDAL KIRKEKASSE. Kokkedal Menighedsråd. Fredensborg Provsti. Hørsholm Kommune

ÅRSBUDGET 2013 KOKKEDAL KIRKEKASSE. Kokkedal Menighedsråd. Fredensborg Provsti. Hørsholm Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Kokkedal Menighedsråd i Fredensborg Provsti i Hørsholm Kommune Myndighedskode: 9145 CVR nummer: 1261387 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Hørsholm den / 1 212 Aage Dtilevsen

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 16. maj 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring. 1 Årsbudget 2014 - PUK Sag: Årsbudget 2014 - PUK (615) Forslag til årsbudget 2014

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Faxe. Faxe Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Faxe Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Faxe. Faxe Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Faxe Kommune ÅRSBUDGET 21 for Faxe under Faxe Sogns Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Faxe Kommune Myndighedskode: 722 CVR nummer: 788919 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Faxe den 12 / 6 214 menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Greve-Solrød provsti. Greve-Solrød. bilag 1 Salg af anlæg m.v. bilag 2 Oversigt over anlægsudgift, ligningsbeløb, lån samt opsparing

ÅRSBUDGET 2012. Greve-Solrød provsti. Greve-Solrød. bilag 1 Salg af anlæg m.v. bilag 2 Oversigt over anlægsudgift, ligningsbeløb, lån samt opsparing ÅRSBUDGET 212 for Greve-Solrød provsti under i Greve-Solrød i Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde afholdt: menighedsrådets valgte kasserer den

Læs mere

Referat for: Herning Søndre Provstiudvalg. PU møde 22. august Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning

Referat for: Herning Søndre Provstiudvalg. PU møde 22. august Kl Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Referat for: Herning Søndre Provstiudvalg PU møde 22. august 2017. Kl. 15.30 Mødested: Provstikontoret, Gl. Kirkevej 33, Herning Mødepunkt 1 Rind-Kollund / KK-medarbejder opnormering i 2017 Sag: Ekstra

Læs mere

VELKOMMEN TIL BUDGETSAMRÅD BUDGETÅR 2018

VELKOMMEN TIL BUDGETSAMRÅD BUDGETÅR 2018 VELKOMMEN TIL BUDGETSAMRÅD BUDGETÅR 2018 1. Velkomst DAGSORDEN 2. Budget 2018 - kirkeskat og medlemstal - ligning til kirkekasserne - ligning til provstiudvalgskassen 3. Kalkningspuljen 4. Anlægspuljen

Læs mere

Budgetlægning og økonomistyring i menighedsrådet

Budgetlægning og økonomistyring i menighedsrådet Budgetlægning og økonomistyring i menighedsrådet Program for kurset 1. Intro budget 2. Prioritering af resurserne 3. Budgetprocessen og dens interessenter 4. Den økonomiske værktøjskasse 5. Kom godt videre

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Naur. Naur Sognes Menighedsråd. Holstebro Provsti. Holstebro Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Naur. Naur Sognes Menighedsråd. Holstebro Provsti. Holstebro Kommune ÅRSBUDGET 215 for Naur under Naur Sognes Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode: 8825 CVR nummer: 2381213 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Naur den 12 / 5 214 Kenn Nørgaard

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 22. oktober Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke. Afbud fra Arne Nielsen Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Arne Nielsen Mødepunkt 1 PUK - Årsregnskab Sag: PUK - Årsregnskab (734)

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. +Frederikshavn Kirkekasse. Frederikshavn. Frederikshavn. Frederikshavn

ÅRSBUDGET 2013. +Frederikshavn Kirkekasse. Frederikshavn. Frederikshavn. Frederikshavn ÅRSBUDGET 213 for under Frederikshavn i Frederikshavn i Frederikshavn Myndighedskode: 8476 CVR nummer: 789814 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Jørn Ploug menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Ølsted sogn. Ølsted Sogns Menighedsråd. Hedensted Provsti. Hedensted Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Ølsted sogn. Ølsted Sogns Menighedsråd. Hedensted Provsti. Hedensted Kommune ÅRSBUDGET 21 for Ølsted sogn under Ølsted Sogns Menighedsråd i Hedensted Provsti i Hedensted Kommune Myndighedskode: 796 CVR nummer: 66182916 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Til stede: Else Wismar, Grethe Monrad, Bente Kaysen, Keld B. Hansen, Kjeld Bruun og Stig

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Ølsted Kirkekasse. Ølsted Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Ølsted Kirkekasse. Ølsted Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Ølsted Menighedsråd i Frederiksværk Provsti i Halsnæs Kommune Myndighedskode: 74 CVR nummer: 7144115 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Ølsted den 27 / 9 212 Torsten Schnieber

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Storring-Stjær Kirkekasse. Storring-Stjær Menighedsråd. Skanderborg Provsti. Skanderborg Kommmune

ÅRSBUDGET 2013. Storring-Stjær Kirkekasse. Storring-Stjær Menighedsråd. Skanderborg Provsti. Skanderborg Kommmune ÅRSBUDGET 213 for under Storring-Stjær Menighedsråd i Skanderborg Provsti i Skanderborg Kommmune Myndighedskode: 883 CVR nummer: 21118214 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Storring den 25 / 12 212

Læs mere

ÅRSBUDGET for Rind-Kollund Sognes Menighedsråd. i Herning Søndre Provsti. i Herning Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Rind-Kollund Sognes Menighedsråd. i Herning Søndre Provsti. i Herning Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Rind-Kollund Sognes Menighedsråd i Herning Søndre Provsti i Herning Kommune Myndighedskode 88 CVR-nr. 1811 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Rind-Kollund kirkekasse. Rind-Kollund Menighedsråd. Herning Søndre Provsti. Herning Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Rind-Kollund kirkekasse. Rind-Kollund Menighedsråd. Herning Søndre Provsti. Herning Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Rind-Kollund Menighedsråd i Herning Søndre Provsti i Herning Kommune Myndighedskode: 883 CVR nummer: 158515 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Lind Sognehus den 9 / 1 212 Søren

Læs mere

Referat Greve-Solrød Provsti Møder

Referat Greve-Solrød Provsti Møder Referat Greve-Solrød Provsti Møder Provstiudvalgsmøde den 11. juli 2018 d. 11-07-2018, 17:00, Deltagere: Anne Bredsdorff, Mogens Slot Nielsen, Tom Ferslev Jakobsen, Kjeld-Ole Nielsen Munk, Naima Simring,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Lemvig Provstiudvalg. i Lemvig Provsti. i Lemvig Kommune. Myndighedskode CVR-nr Budget 2019 indeholder følgende:

ÅRSBUDGET for Lemvig Provstiudvalg. i Lemvig Provsti. i Lemvig Kommune. Myndighedskode CVR-nr Budget 2019 indeholder følgende: ÅRSBUDGET 19 for Lemvig Provstiudvalg i Lemvig Provsti i Lemvig Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 111 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Svenstrup Kirkekasse. Svenstrup menighedsråd. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Kommune

ÅRSBUDGET 2012. Svenstrup Kirkekasse. Svenstrup menighedsråd. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Kommune ÅRSBUDGET 212 for under Svenstrup menighedsråd i Aalborg Vestre Provsti i Aalborg Kommune Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / 5 211 Agnes Rønager menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

ÅRSBUDGET 2007. for. kirkekasse / præstegårdskasse. under. menighedsråd. provsti. kommune. Kirkeministeriet, november 2005

ÅRSBUDGET 2007. for. kirkekasse / præstegårdskasse. under. menighedsråd. provsti. kommune. Kirkeministeriet, november 2005 ÅRSBUDGET 2007 for under menighedsråd i provsti i kommune Kirkeministeriet, november 2005 Side 1 Årsbudget 2007 Budgettet har været forelagt på et menighedsrådsmøde den / 2006. Der henvises i øvrigt til

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Kirkekassen. Skt. Nicolai Kirke. Kolding Provsti. Kolding Kommune

ÅRSBUDGET 2014. Kirkekassen. Skt. Nicolai Kirke. Kolding Provsti. Kolding Kommune ÅRSBUDGET 214 for under Skt. Nicolai Kirke i Kolding Provsti i Kolding Kommune Myndighedskode: 621 CVR nummer: 368716 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Kolding den 18 / 9 213 Hans Krab-Koed menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Øster Snede Kirke. Øster Snede menighedsråd. Hedensted provsti. hedensted kommune

ÅRSBUDGET 2012. Øster Snede Kirke. Øster Snede menighedsråd. Hedensted provsti. hedensted kommune ÅRSBUDGET 212 for under Øster Snede menighedsråd i Hedensted provsti i hedensted kommune Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Øster Snede den 23 / 5 211 Merete Skovgård Jensen menighedsrådsformand Godkendt

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 6. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Kirkevej 11

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 6. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Kirkevej 11 Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 6. september 2013. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret, Kirkevej 11 Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt 2 Tilføjelser til dagsorden 3

Læs mere

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Dallerup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 218 for Dallerup Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode 831 CVR-nr. 192683 218 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Hundborg-Jannerup Sognes Menig. i Thisted Provsti. i Thisted Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Hundborg-Jannerup Sognes Menig. i Thisted Provsti. i Thisted Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 19 for Hundborg-Jannerup Sognes Menig i Thisted Provsti i Thisted Kommune Myndighedskode 878 CVR-nr. 719 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Højby Kirkekasse. Højby Sogn. Hjallese Provsti. Odense Kommune

ÅRSBUDGET 2014. Højby Kirkekasse. Højby Sogn. Hjallese Provsti. Odense Kommune ÅRSBUDGET 214 for under Højby Sogn i Hjallese Provsti i Odense Kommune Myndighedskode: 7886 CVR nummer: 16446416 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Højby den 23 / 5 213 Solfrid Fjallsbak menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Kokkedal. Kokkedal Sogns Menighedsråd. Fredensborg Provsti. Hørsholm Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Kokkedal. Kokkedal Sogns Menighedsråd. Fredensborg Provsti. Hørsholm Kommune ÅRSBUDGET 215 for Kokkedal under Kokkedal Sogns Menighedsråd i Fredensborg Provsti i Hørsholm Kommune Myndighedskode: 9145 CVR nummer: 1261387 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Hørsholm den 19 / 11

Læs mere

ÅRSBUDGET Sct. Peders sogns Kirkekasse. Sankt Peders Sogns Menighedsråd. Slagelse Provsti. Slagelse Kommune

ÅRSBUDGET Sct. Peders sogns Kirkekasse. Sankt Peders Sogns Menighedsråd. Slagelse Provsti. Slagelse Kommune ÅRSBUDGET 1 for Sct. Peders sogns Kirkekasse under Sankt Peders Sogns Menighedsråd i Slagelse Provsti i Slagelse Kommune Myndighedskode: 77 CVR nummer: 71119 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: tirsdag

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 23. august 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, Ulla

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: ingen. 1 Godkendelse af protokol Godkendt

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: ingen. 1 Godkendelse af protokol Godkendt Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 19. august 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Præsentation af logomateriale Sag: Logo til

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. i Valby-Vanløse Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode 7057. CVR-nr.

ÅRSBUDGET 2016. for Hyltebjerg Sogns Menighedsråd. i Valby-Vanløse Provsti. i Københavns Kommune. Myndighedskode 7057. CVR-nr. ÅRSBUDGET 216 for Hyltebjerg Sogns Menighedsråd i Valby-Vanløse Provsti i Københavns Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 88217 216 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 23. november 2016. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge. Kjeld-Ole Munk mødt kl. 17.10 Mødepunkt 1 PUK - årsregnskab

Læs mere

ÅRSBUDGET Skibinge. Skibinge Sogns Menighedsråd. Stege-Vordingborg Provsti. Vordingborg Kommune

ÅRSBUDGET Skibinge. Skibinge Sogns Menighedsråd. Stege-Vordingborg Provsti. Vordingborg Kommune ÅRSBUDGET 1 for Skibinge under Skibinge Sogns Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode: 78 CVR nummer: 71 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Skibinge den 1 / 1

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Faxe Sogns Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Faxe Kommune. Myndighedskode 7522. CVR-nr. 70808919

ÅRSBUDGET 2016. for Faxe Sogns Menighedsråd. i Tryggevælde Provsti. i Faxe Kommune. Myndighedskode 7522. CVR-nr. 70808919 ÅRSBUDGET 216 for Faxe Sogns Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Faxe Kommune Myndighedskode 722 CVR-nr. 788919 216 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Mørdrup Sogns Menighedsråd. i Helsingør Domprovsti. i Helsingør Kommune. Myndighedskode 9103. CVR-nr. 59936816

ÅRSBUDGET 2016. for Mørdrup Sogns Menighedsråd. i Helsingør Domprovsti. i Helsingør Kommune. Myndighedskode 9103. CVR-nr. 59936816 ÅRSBUDGET 216 for Mørdrup Sogns Menighedsråd i Helsingør Domprovsti i Helsingør Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 5996816 216 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Holstebro Sogns Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Holstebro Sogns Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode 881 CVR-nr. 7198 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Øsløs-Vesløs-Arup Kirkekasse. Øsløs-Vesløs-Arup Pastoratsråd. Thisted Provsti. Thisted Kommune

ÅRSBUDGET 2012. Øsløs-Vesløs-Arup Kirkekasse. Øsløs-Vesløs-Arup Pastoratsråd. Thisted Provsti. Thisted Kommune ÅRSBUDGET 212 for under Øsløs-Vesløs-Arup Pastoratsråd i Thisted Provsti i Thisted Kommune Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Vesløs den 5 / 9 211 Bente Pilgaard menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Ølsted Kirkekasse. Ølsted Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune

ÅRSBUDGET 2014. Ølsted Kirkekasse. Ølsted Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune ÅRSBUDGET 214 for under Ølsted Menighedsråd i Frederiksværk Provsti i Halsnæs Kommune Myndighedskode: 74 CVR nummer: 7144115 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Ølsted den 23 / 1 213 Peter Munch Kofoed

Læs mere

Referat for: Silkeborg Provstiudvalg. PU møde 20. februar Kl. 16:00 Mødested: Rådhusgade 2B, 2.tv.

Referat for: Silkeborg Provstiudvalg. PU møde 20. februar Kl. 16:00 Mødested: Rådhusgade 2B, 2.tv. Referat for: Silkeborg Provstiudvalg PU møde 20. februar 2018. Kl. 16:00 Mødested: Rådhusgade 2B, 2.tv. Deltagere: HEC - JPJ - BB - FG - LAN - EL - JNIS Kto: KIMJ Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen

Læs mere

Referat for: Skive Provstiudvalg PU møde 11. juni 2009. Kl. kl. 14.00 Mødested: Rødding Sognegård

Referat for: Skive Provstiudvalg PU møde 11. juni 2009. Kl. kl. 14.00 Mødested: Rødding Sognegård Referat for: Skive Provstiudvalg PU møde 11. juni 2009. Kl. kl. 14.00 Mødested: Rødding egård Til Stede: Erik Krogh, Margit Bisgaard, Peder Frederiksen, Else Jensen, Jørgen Nielsen, Jens Jepsen, Jakob

Læs mere

ÅRSBUDGET for Melby Sogns Menighedsråd. i Frederiksværk Provsti. i Halsnæs Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Melby Sogns Menighedsråd. i Frederiksværk Provsti. i Halsnæs Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Melby Sogns Menighedsråd i Frederiksværk Provsti i Halsnæs Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 7811 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET 2011. Skibby. Skibby. Frederikssund. Frederikssund. bilag 1 Oversigt over salg af anlæg m.v. bilag 2 Oversigt over anlægsbevillinger

ÅRSBUDGET 2011. Skibby. Skibby. Frederikssund. Frederikssund. bilag 1 Oversigt over salg af anlæg m.v. bilag 2 Oversigt over anlægsbevillinger ÅRSBUDGET 211 for under i Frederikssund i Frederikssund Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den 25 / 5 21 Michael Stenkvist menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde afholdt: Verner Johansen

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Meddelelser til og fra provstiet (849) Grene provsti fremsender forespørgsel

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen.

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen. Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Jørgen Hansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden PU medlemmerne ser gerne

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Hørsholm Kirkegård. Hørsholm - Kirkegårdsbestyrelsen. Fredensborg Provsti. Hørsholm Kommune

ÅRSBUDGET 2014. Hørsholm Kirkegård. Hørsholm - Kirkegårdsbestyrelsen. Fredensborg Provsti. Hørsholm Kommune ÅRSBUDGET 214 for under Hørsholm - Kirkegårdsbestyrelsen i Fredensborg Provsti i Hørsholm Kommune Myndighedskode: 4973 CVR nummer: 25357213 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Hørsholm kirkegårdsbestyrelse

Læs mere

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. august 2010. Kl. 16,00 Mødested: provstikontoret Version: 1

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. august 2010. Kl. 16,00 Mødested: provstikontoret Version: 1 Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. august 2010. Kl. 16,00 Mødested: provstikontoret Version: 1 Mødepunkt Indstilling 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt

Læs mere

ÅRSBUDGET Saltum-Alstrup. Saltum-Alstrup Sognes Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune

ÅRSBUDGET Saltum-Alstrup. Saltum-Alstrup Sognes Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune ÅRSBUDGET for Saltum-Alstrup under Saltum-Alstrup Sognes Menighedsråd i Jammerbugt Provsti i Jammerbugt Kommune Myndighedskode: 8 CVR nummer: 881 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Saltum den 9 / 1

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Sankt Michaelis Sogns Menighedsråd. i Fredericia Provsti. i Fredericia Kommune. Myndighedskode 7911. CVR-nr.

ÅRSBUDGET 2016. for Sankt Michaelis Sogns Menighedsråd. i Fredericia Provsti. i Fredericia Kommune. Myndighedskode 7911. CVR-nr. ÅRSBUDGET 216 for Sankt Michaelis Sogns Menighedsråd i Fredericia Provsti i Fredericia Kommune Myndighedskode 7911 CVR-nr. 3924412 216 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen - Fraværende

Læs mere

ÅRSBUDGET Roholte. Roholte Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Faxe Kommune

ÅRSBUDGET Roholte. Roholte Sogns Menighedsråd. Tryggevælde Provsti. Faxe Kommune ÅRSBUDGET 1 for Roholte under Roholte Sogns Menighedsråd i Tryggevælde Provsti i Faxe Kommune Myndighedskode: 7 CVR nummer: 88817 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Roholte den / 1 menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET Greve-Solrød Provsti. Greve-Solrød Provsti. Greve og Solrød kommuner

ÅRSBUDGET Greve-Solrød Provsti. Greve-Solrød Provsti. Greve og Solrød kommuner ÅRSBUDGET 213 for under i i Greve og Solrød kommuner Myndighedskode: 4513 CVR nummer: 312712 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde afholdt: menighedsrådets

Læs mere

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Niels Blomgreen-Hansen

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Måløv Kirkekasse. Måløv Sogns Menighedsråd. Ballerup-Furesø Provsti. Ballerup Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Måløv Kirkekasse. Måløv Sogns Menighedsråd. Ballerup-Furesø Provsti. Ballerup Kommune ÅRSBUDGET 215 for Måløv Kirkekasse under Måløv Sogns Menighedsråd i Ballerup-Furesø Provsti i Ballerup Kommune Myndighedskode: 7188 CVR nummer: 65324911 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET for Agerbæk Sogns Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Agerbæk Sogns Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Agerbæk Sogns Menighedsråd i Varde Provsti i Varde Kommune Myndighedskode 91 CVR-nr. 81 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Staby. Staby Sogns Menighedsråd. Ringkøbing Provsti. Holstebro Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Staby. Staby Sogns Menighedsråd. Ringkøbing Provsti. Holstebro Kommune ÅRSBUDGET 215 for Staby under Staby Sogns Menighedsråd i Ringkøbing Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode: 8741 CVR nummer: 1636213 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Staby den 2 / 5 214 Birgitte

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Vetterslev - Høm. Vetterslev-Høm Sognes Menighedsråd. Ringsted-Sorø Provsti. Ringsted Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Vetterslev - Høm. Vetterslev-Høm Sognes Menighedsråd. Ringsted-Sorø Provsti. Ringsted Kommune ÅRSBUDGET 215 for Vetterslev - Høm under Vetterslev-Høm Sognes Menighedsråd i Ringsted-Sorø Provsti i Ringsted Kommune Myndighedskode: 7373 CVR nummer: 1195213 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Vetterslev

Læs mere

ÅRSBUDGET Søndersø. Søndersø Sogns Menighedsråd. Bogense Provsti. Nordfyns Kommune

ÅRSBUDGET Søndersø. Søndersø Sogns Menighedsråd. Bogense Provsti. Nordfyns Kommune ÅRSBUDGET for Søndersø under Søndersø Sogns Menighedsråd i Bogense Provsti i Nordfyns Kommune Myndighedskode: 787 CVR nummer: 817919 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Søndersø den / 9 Bente Kaysen

Læs mere

ÅRSBUDGET Grøndalslund. Grøndalslund. Rødovre-Hvidovre. Rødovre

ÅRSBUDGET Grøndalslund. Grøndalslund. Rødovre-Hvidovre. Rødovre ÅRSBUDGET 212 for under i Rødovre-Hvidovre i Rødovre Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde afholdt: menighedsrådets valgte kasserer den / provstiudvalgsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET for Buerup Sogns Menighedsråd. i Kalundborg Provsti. i Kalundborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Buerup Sogns Menighedsråd. i Kalundborg Provsti. i Kalundborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET for Buerup Sogns Menighedsråd i Kalundborg Provsti i Kalundborg Kommune Myndighedskode 7225 CVR-nr. 52369819 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Bevtoft Sogns Menighedsråd. i Haderslev Domprovsti. i Haderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Bevtoft Sogns Menighedsråd. i Haderslev Domprovsti. i Haderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 216 for Bevtoft Sogns Menighedsråd i Haderslev Domprovsti i Haderslev Kommune Myndighedskode 897 CVR-nr. 3828312 216 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud fra: Hanne Munk, Rita Rydborg

Referat for: Hadsund Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor. Afbud fra: Hanne Munk, Rita Rydborg Referat for: Hadsund Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Afbud fra: Hanne Munk, Rita Rydborg Mødepunkt 1 Godkendelse og underskrift af referat fra forrige møde

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Holstebro Kirkegårde. Holstebro Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Holstebro Kirkegårde. Holstebro Kommune ÅRSBUDGET 215 for Holstebro Kirkegårde under i i Holstebro Kommune Myndighedskode: CVR nummer: Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Godkendt af kirkegårdsbestyrelsen den 3 / 1 214 Jørgen Rysbjerg-Lysholm

Læs mere