Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for"

Transkript

1 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien Juni: Op til sommerferien December: Op til juleferien Nyhedsbrevet udgives af skolens kontor, og fremsendes til forældrene via forældreintra, og lægges også på skolens hjemmeside.

2 Fra kontoret Skolens souschef har fået nyt arbejde Souschef Lene Skade har fra første februar 2014 fået nyt arbejde i ledelsen på en anden folkeskole. Det er endnu ikke blevet offentliggjort på hendes nye skole, så vi kan ikke sige mere lige nu. Lene blev ansat på Gårslev skole for fire år siden, og på grund af skoleleders sygdom blev hun fungerende skoleleder kort tid efter. Hun var konstitueret skoleleder frem til 1. august 2012, hvor undertegnede blev ansat. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Lene tak for en flot indsats, og ønske hende held og lykke i det nye job. Det går godt på Gårslev skole Eleverne trives og de voksne trives. Den justering vi i dette skoleår har lavet, i forhold til skolens storhold struktur, fungerer godt. IA (indskoling A) består af 30 elever, IB (indskoling B) består af 33 elever. På mellemtrinnet har vi to storhold; M1 (mellemtrin 1) som består af 51 elever og M2 (mellemtrin 2) som består af 43 elever. Vi kan se, at rigtig mange elever har stor glæde af at kunne vælge venner fra en stor elevflok. Vi arbejder stadig på at få vores M1 hold til at fungere endnu bedre. Forældre og elever i M1 vil efter juleferien blive orienteret om nye initiativer. Skoleklokken ringer fremover mindre Når eleverne starter efter ferien, så ringer skoleklokken mindre. Vi har valgt kun at lade den ringe tre gange i løbet af dagen; kl. 08:00 når skoledagen starter, kl. 10:20 når 10- pausen slutter, og endelig kl. 12:10 når spisepausen slutter. Målet er at skolehverdagen og læringen i mindre grad bliver styret af tid, og i højere grad af den arbejdsrytme der opstår, når eleverne er optaget af læring. Skolereformen lægger op til 45 minutters motion og bevægelse hver dag. Bevægelse skal tage udgangspunkt i elevernes behov for samme. Det skal ikke være klokken der afgør om de har brug for bevægelse. Status på skolereformen Der er blandt skolens medarbejdere en god dialog om skolereformen. I modsætning til det billede medierne tegner af den danske lærerstand, så er lærerne (og pædagogerne) på Gårslev skole fortrøstningsfulde. Kontor-arbejdspladser til medarbejderne har vi haft på plads længe (hjørnelokalet ved hovedindgangen), ligesom lærernes tilstedeværelsestid også er blevet drøftet, og stort set på plads. Det giver plads til, at vi kan koncentrere os om det vigtigste i skolereformen; det der har betydning for elevernes læring. Vi arbejder på at kunne tilbyde elever på Gårslev skole en

3 afvekslende skoledag, med teori og praksis i et nyt blandingsforhold. Eleverne skal have flere læringsforløb hvor skolens unikke beliggenhed udnyttes. En af de sjove læringsforløb som kan være et godt eksempel på noget vi skal have mere af er M2 og deres haj hoved. På et besøg hos Ryans fisk fik holdet et haj hoved med hjem til skolen. Det blev i første omgang hængt op i skoleskoven. Det gav dog så meget lugt fra sig, at det lugtede helt ind omkring skolens bygninger. Derfor blev det hængt op hos en elev fra M2. Holdet har været ude at kigge til haj hovedet. Senest lige op til juleferien, hvor hovedet er blevet lagt i jorden, så det ikke frostsprænger. Vi synes eleverne får gode oplevelser ved på den måde, at få ansvar for et haj hoved. Det er læring eleverne husker, og det er en aktivitet som motiverer eleverne til at søge oplysninger om det de ser/oplever. Sikker skolevej I elevrådet har eleverne udtrykt frustration over, at nogle forældre kører deres børn helt op til skolen. Det kan de simpelthen ikke forstå; Det må man jo ikke siger de. Jeg skal derfor minde jer forældre om, at vi i tidsrummet fra kl. 07:30 til kl. 08:15 beder forældre om ikke at benytte vejen op til skolen. Man er velkommen til at benytte parkeringspladsen ved klubben. I den forbindelse har jeg dog fået en forældrehenvendelse om, at et barn nær var blevet kørt ned på samme sted af en anden forældre. Pas nu på hinandens børn. I forbindelse med kommende skoleår, har vi tanker om, at flere skole-aktiviteter på mellemtrinnet, i lokalområdet, nemt vil kunne nås på cykel (skov, fjord, besøg på landbrug). På mellemtrinnet vil elevrådet bl.a. derfor i foråret lave en kampagne, som skal få flere elever til at benytte cykelhjelm. Støt op omkring kampagnen, og tænk måske allerede nu på om indkøb af cykelhjelm kunne være relevant også for dit barn. God juleferie Afslutningsvist har jeg behov for at sige følgende tak for arbejdsindsatsen. Gårslev Skoles Venner (GSV): Tak for jeres store engagement. Skolens lektiecafe er en succes, og de frivillige voksne gør et kæmpe stykke arbejde. Jeg er sikker på, at mange af jer, når I hjælper til i lektiecafeen, møder nye udfordrende opgaver. Det kræver mod, at turde stille op til ukendte udfordringer. Flot arbejde, godt gået.

4 GSV er også i gang med at lave en ressourcebank; en liste med GSVs medlemmer, og de aktiviteter de gerne byder ind med (fugleobservation og biavl er nogle af de første der har meldt sig). Flot initiativ der sikrer at vi kan tilbyde spændende læring til skolens elever. Tak til skolebestyrelsen for en flot indsats. I er med til at holde skolen til ilden. Bliv ved med det. Jeg vil også gerne sige tak til skolens medarbejdere som hver dag arbejder i en omskiftelig folkeskole, og som stadig viser på gå mod og engagement. God Juleferie Jan Poulsen Skoleleder SFO Tabulex Vi er blevet rigtigt glade for Tabulex og langt de fleste børn og forældre er gode til at bruge det. Vi har dog stadigt nogle udfordringer med systemet. Husk at fortælle jeres barn om, at det er meget vigtigt at de går forbi Tabulex skærmen efter skole og giver besked om, hvor de er henne. Det gælder særligt for børnene i Klubben. Vi bruger for meget tid på at lede efter børn, som enten holder fri, er gået i lektiecafé eller andet. Når I laver aftaler, skal I være opmærksomme på, om I laver aftaler for en enkelt dag eller aftaler der gælder flere dage. Husk også at slette løbende aftaler hvis de ikke gælder længere. Det er vigtigt at I tilmelder/framelder ferie når vi beder om det, så jeg ikke bruger flere medarbejder resurser end nødvendigt på skolefridage og i ferier. Det sker heldigvis sjældent at vores trådløse net ikke virker. Det betyder desværre at Tabulex heller ikke virker. Så skulle du en dag undre dig over at dit barn ikke er sendt hjem, kan det skyldes nedbrud. Så ring lige her op. Børn som selv skal gå Hvis I som forældre ønsker at jeres barn selv skal gå hjem fra Svalebo og Klubben er der nogle ting I som forældre skal være opmærksomme på.

5 Når der er en aftale i Tabulex om at barn selv skal gå, siger vi det til barnet på det pågældende tidspunkt. Vi forventer at barnet hører efter hvad vi siger, og gør klar til at gå hjem, at barnet selv er i stand til at pakke tasker, tøj osv. Vi forventer at barnet overholder den aftale der er mellem forældre og barn, om at gå hjem, til børnehaven eller hvad barnet nu skal. Fra det tidspunkt, vi har sagt til barnet at det skal gå, har vi ikke længere ansvaret for barnet. Hvis I som forældre oplever at barnet ikke kommer hjem, er I naturligvis velkomne til at ringe og høre om vi har givet barnet besked om at gå. Men I skal som forældre være opmærksomme på, at hvis barnet ikke går lige hjem, bliver og leger på sportspladsen, er meget længe om at pakke og komme ud af døren, går med andre hjem eller lignende er barnet nok ikke klar til selv at gå, og I må have en samtale med barnet om, enten at overholde de aftaler I laver sammen, eller hente barnet i Svalebo og Klub. Mål og indholdsbeskrivelser for Svalebo og Klubben. Alle medarbejdere i Svalebo og klubben har hen over sommeren og i løbet af efteråret arbejdet med at beskrive mål og indhold for Svalebo og Klubben. Det har været en rigtig spændende proces, som har været med til at vi har fået talt om og beskrevet alle de gode, pædagogiske aktiviteter der laves for jeres børn i Svalebo og klubben. Tak til alle medarbejderne for en rigtig god dialog og en ihærdig arbejdsindsats i processen. I forældreintra kan I se både en pixi udgave og en samlet udgave af Mål og indholdsbeskrivelserne. Klubbens venner: Vi har i Klubben et udvalg, Klubbens venner, bestående af forældrerepræsentanter, medarbejderrepræsentant og ledende pædagog, som arbejder med sparring på pædagogiske aktiviteter og tiltag i Klubben. Udvalget arbejder også med fx indsamling af legetøj, udklædningstøj og andre gode tiltag. Tak til udvalget for indsatsen, jeg glæder mig til det fortsatte arbejde. Julemandens værksted i Svalebo Vi har i ugerne haft åbent i julemandens værksted. Det har været godt besøgt og der er blevet produceret mange kreative gaver, hvilke kan naturligvis ikke nævnes her. Det er en hemmelighed Børnene er blevet udfordret på deres finmotorik og kreative sanser og der er hyggesnakket om gaver og juletraditioner. Gaverne har børnene pakket ind og fået med hjem. Så der er nogen der har overraskelser til juleaften. Julefest i Svalebo Fredag den 6. december havde vi inviteret til vores traditionelle julefest i Svalebo. Som altid var der stor opbakning fra jer forældre og det skal I have stor tak for, det betyder rigtig meget for jeres børn at I kommer og bakker dem op. Ilddrengene havde ansvaret for forberedelse og salg i boderne. De gjorde et stort stykke arbejde og fik da også lært at lægge mange tal sammen. Vi fik et lille overskud, som vil blive brugt til indkøb af nyt legetøj til Svalebo.

6 Ildpigerne gik Lucia, et smukt og velsyngende optog gennem hele indskolingen og spredte en dejlig stemning. Vi sluttede af festlige musikalske indslag fra både IA og IB. tak til alle børn, forældre, bedsteforældre og medarbejdere for en hyggelig juleafslutning i Svalebo Netparty i Klubben Fredag den 22.november, holdt vi Net-party for alle drenge på 4 årgang, der var fuld tilslutning, 17 drenge mødte op klar til at spille computer hele natten, der var enkelte forældre der opfordrede deres unger til at få sovet, det blev der ikke meget af, altså søvn. Der var kun 2 ud af de 17 drenge samt mig der sov lidt om natten, de 15 andre samt Claus kørte igennem hele natten. Der skal lyder stor ros herfra, der var ingen bøvl af nogen slags, alle opførte sig ordentligt og alle var gode til at give hinanden lov til at bestemme. Det var nogle trætte unger, men rigere på oplevelser, der blev hentet lørdag formiddag kl Juleovernatning i Klubben Fredag den, 29. november havde vi inviteret hele 3 årgang til julehygge med overnatning, trods det lave deltagerantal blev det en hyggelig aften. Vi så vild med dans, spillede pakkespil, spiste, legede og så videofilm, inden vi gik i seng lidt over midnat. Klokken var der ro, vi blev kun afbrudt i vores skønsøvn et par gange, klokken var der gang i drengene igen. Efter morgenmaden og oprydning, blev børnene hentet kl Tak for en hyggelig aften/nat. Kolding Storcenter med Klubben Onsdag den 4. december var vi i på tur til Kolding storcenter, vi havde 65 børn med, fra 3 til 6 årgang. På trods af den store tilslutning forløb hele turen fantastisk, der var slet ingen problemer, da vi skulle hjem var alle børn på det aftalte sted, til det aftalte tidspunkt. Stor ros til alle for det.

7 Der blev handlet og julehygget til den store guldmedalje. Som afslutning på en god dag fik alle en gratis is inden vi skulle med bussen hjem. Vi fandt i øvrigt Rudolf God juleferie Jeg vil gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår, med tak for samarbejdet i det år der nu er gået. På gensyn den 2. januar til de børn der er tilmeldt pasning og på gensyn den 6. januar til alle I andre Jette Lehmann Ledende Pædagog Skolebestyrelsen Aktuelt fra skolebestyrelsen I dette skoleår arbejder skolebestyrelsen bl.a med skoleformen. Vi har mange gode debatter på møderne og har deltaget i dialogmøde med Vejle kommune. Det er rart at skolereformen giver anledning til at holde fokus på indhold i folkeskolen og ikke kun økonomi og besparelser, som der har været meget af de seneste år. Det er et stort og spændende projekt med mange forandringer. En del af dem er allerede indført og vi er således allerede godt på vej med arbejdet på Gårslev skole. Vi har nedsat et udvalg, som efter nytår skal arbejde med emnerne "kommunikation" og "skole-hjem samarbejde". Informationsmøder om skolereformen på vores skole Skolebestyrelsens forældrerepræsentanter har anmodet ledelsen om, at give skolens forældre løbende informationer om skolereformen. Vi er derfor glade for at ledelsen har besluttet, at afholde 3 informationsmøder i dette skoleår. Det er noget særligt for Gårslev skole at tilbyde dette. Vi håber at mange vil tage imod tilbuddet og tage en ekstra forælder - måske din ven eller nabo - under armen til det næste møde som er den

8 Valg til skolebestyrelsen I foråret bliver det også tid til skolebestyrelsesvalg. Måske er det noget for dig at stille op? Du er velkommen til at tage fat i en af os, for at høre mere om hvad vi arbejder med. Som medlem af skolebestyrelsen kan du være med til at vælge de emner som sættes på dagsordenen og på møderne kan du give din mening til kende og opleve at blive hørt. Gennem arbejdet i skolebestyrelsen får du et særligt kendskab til skolen og dagligdagen her. Skolefoto For 2 år siden skiftede vi til Vision fotografi. Vi ønsker at evaluere tilfredsheden af dette, og opfordrer dig derfor til at skrive Ris&Ros i en besked til skolebestyrelsen på forældreintra. På skolebestyrelsens vegne Malene Sølvblad Nielsen (formand) Gårslev Skoles Venner I Gårslev skoles venner har vi igennem de seneste måneder været optagede af at arbejde med flere forskellige emner. Det er Gårslev skoles venner, der er ansvarlige for lektiecafeen, der afholdes to gange om ugen. Lektiecafeen drives af cirka 15 frivillige personer og er et tilbud til alle skolens børn. Det er vores indtryk at cafeen er en succes med besøg af helt op til 20 elever af gangen. Vi er også involveret i at skaffe penge til børnenes lejrskole. Vi vil i Gårslev skoles venner meget gerne sikre, at eleverne fortsat kan få tilbud om at komme på lejrskole og udflugter. Derfor samler vi i fællesskab med børn og voksne på skolen penge ind til lejrskolekontoen. Rent konkret betyder det, at vi i 2014 giver et tilskud på kroner til 6. klassernes lejrskole. Derfor har skolen mulighed for at sende 6. klasse til Bornholm, hvor børnene forhåbentlig får en masse gode oplevelser sammen. Det sidste nye tiltag er, at vi i Gårslev skoles venner er ved at oprette en ressourcebank for skolen. Meningen med denne ressourcebank er, at personer, der gerne vil bidrage til at gøre undervisningen mere varieret og forankret i lokalsamfundet, kan byde ind med hjælp. Det kan være den lokale biavler, der gerne vil vise sin bigård frem til de nysgerrige elever. Landmanden, der vil tilbyde bondegårdsbesøg. Musikeren, der vil holde en lille koncert på skolen. Økonomaen, der vil lære børnene at lave sund mand. Bedstemoderen, der gerne vil bage en kage til skolefesten. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan byde ind med til ressourcebanken. I marts 2014 vil der være mulighed for at betale kontingent til foreningen igen. Mere information herom følger i det nye år, hvor vi løbende vil have indlæg i GGF nyt og som noget nyt får et menupunkt på Skoleporten. Hvis man vil kontakte os kan det gøres på gsvenner@gmail.com eller på ameijden@hotmail.com

9 I Gårslev skoles venner mener vi, at fællesskab styrker. Ved at byde ind med hjælp til skolen hver især er vi med til at gøre vores skole i Gårslev både et godt sted at lære og et godt sted at være. Med ønsker om en glædelig jul og et lykkebringende nyt år til alle fra Gårslev skoles venner Astrid van der Meijden (formand)

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Velkommen på Løsning Skole

Velkommen på Løsning Skole Velkommen på Løsning Skole Informationsfolder til nye skolestartere 2018/19 Løsning Skole Ny Skolegade 13 8723 Løsning Tlf. 7974 1166 www.losning-skole.dk Kære forældre. Velkommen til Løsning Skole. Løsning

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED, GOD TRIVSEL, FÆLLESSKAB OG BEVÆGELSE Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser:

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser: Åbningstider. Mandag til torsdag fra kl. 14.00-17.00. Fredag fra kl. 14.00-16.00. Mandag til fredag har SFO åben om morgenen fra kl. 6.30-8.00. Udvidet SFO. Fra august er det muligt for elever fra 4. årgang

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: 14. oktober 2016

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: 14. oktober 2016 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: 14. oktober 2016 Kære forældre. Skoleåret blev skudt i gang med en festlig modtagelse af de nye børn til 0.-klasse, og første kvartal har budt på et

Læs mere

NYT November 2016 NYT november 2016 Skolefest

NYT November 2016 NYT november 2016 Skolefest NYT November 2016 NYT november 2016 Så er det tid til NYT fra Skole og Børnehus. November er ofte en mørk og trist måned med regn og blæst. Sådan er det også i år, og vi fik minsandten den første sne,

Læs mere

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014 Skolereformen På Firehøjeskolen er vi nu ved at lægge sidste hånd på vores udgave af skolereformen, der kommer til at gælde her på skolen efter sommerferien - fra august 2014. Reformens mål er bedre læring

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. April Billedet er fra skolefesten den 7. marts for klasse samt I-huset

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. April Billedet er fra skolefesten den 7. marts for klasse samt I-huset HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV April 2018 Billedet er fra skolefesten den 7. marts for 0.-2. klasse samt I-huset Nyhedsbrev april 2018 Punkter af særlig interesse Side 2: Dit digitale barn Side 3: Nyt om skolebestyrelsesvalg

Læs mere

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Marts 2018 Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar Nyhedsbrev marts 2018 De vigtige traditioner Ingen elever eller forældre på Højvangskolen kan være i tvivl om

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen.

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. Skalmejeskolen Forældrehåndbog En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. September 2018 Skalmejeskolen skal være en af de bedste skoler, der findes. På

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015

Ledelsesberetning. Skolens formål. Skolen og dens virke. Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Ledelsesberetning Hellested Friskole og Børnehus april 2015 Skolens formål Skolens formål er at drive friskole, fritidsordning, fribørnehave og snarligt frivuggestue ifølge skolens værdigrundlag og efter

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019

Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Velkommen i 0. klasse på Amagerskolen 2019 Informationsmøde tirsdag d. 25. september 16:00-17:00 Informationsmøde 0. klasse Tiden nærmer sig, hvor dit barn skal skrives op til skolestart. Det er en spændende

Læs mere

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Sommer Juli 2014 Indhold Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Skolelederens spalte Skoleåret 2013/2014 er netop afsluttet. Et skoleår

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Bøgeskovskolens Fritidsordning

Bøgeskovskolens Fritidsordning Velkommen Til Bøgeskovskolens Fritidsordning Skoleåret 2010/2011 Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen til Bøgeskovskolens Fritidsordning. Vi håber på et godt og positivt samarbejde omkring

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev dec

Nyhedsbrev dec Langhøj Dagtilbud og SFO Bækvej 6,Asp 7600 Struer Tlf: 96848940 Nyhedsbrev dec. 2017. Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og vi vil sige jer tak for endnu et dejligt år, og ønske jer alle en rigtig

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere