Beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Fredag 26. oktober 2018, Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden, København

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Fredag 26. oktober 2018, Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden, København"

Transkript

1 Beslutningsreferat for bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Fredag 26. oktober 2018, Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden, København Deltagere: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Kirsten Seyer-Hansen, Harpa Hrönn Stefansdottir, Kurt Nørgård Petersen, Michael Lerche-Barlach, Søren Dybdahl Afbud fra: Anne-Grethe Winther 1. VELKOMST Søren bød velkommen og takkede for fremmøde. 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Dagsorden godkendt. 3. VALG AF ORDSTYRER OG REFERENT Ordstyrer: Kurt Referent: Lisbeth 4. KORT BORDET RUNDT Kort runde med nyt om helbred, livssituation mv. Uden for referat. 5. NYT FRA VERDEN UDENFOR Der er etableret dialog med 8 virksomheder fra industrien med henblik på at være orienteret om fremtidige behandlingstilbud, forskningsprojekter mv. CAR-T-celle terapi i dk er lige om hjørnet. Der foregår gensidig orientering alle taler om antropologirapporten. Desuden er der indledt dialog med Lægemiddelindustriforeningen (LIF), som gerne vil inddrage/invitere DMF i relevante sammenhænge. Derudover er dialogen med en række organisationer og samarbejdspartnere struktureret, så vi er med i de sammenhænge, vi finder relevante og interessante: - DMSG Dansk Myelomatose Studiegruppe, hvor vi er observatører Og vi har sagt ja til at være sparringspartnere og hjælpe med ny patientinformation til myelomatosepatienter og om sygdom og behandlinger - DCCC Samarbejde inden for kræftområdet med henblik på styrkelse af kræftindsats - NEXT for Hæmatologi stiftet 1. juli samarbejde inden for kræftforskning og eksperimentel behandling - RKKP Regionernes kvalitetskontrol, hvor vi har fået plads i udvalget for Hæmatologi - Der er et møde om året, hvor vi som patientforening får spørgsmål og kan komme med input. Alle kan deltage! - Fagudvalget for Myelomatose: Ikke så meget nyt, næste møde er 6/11. Ny formand: Ulf Frølund, som er holdt op som afdelingsleder i Roskilde og tilbage som hæmatolog. Vigtig og krævende post.

2 - Lisbeth skal til møde i sundhedsstyrelsen sammen med KIU og Lungekræft i næste uge for at give dem input til ny information om patientrettigheder. - Lisbeth er blevet medlem af patient- og pårørendepanelet på Riget. Derudover samarbejder vi med IMF (GMAN Global Myeloma Action Network) og MPE på europæisk plan, men har fravalgt en række internationale organisationer, fordi vi ikke har ressourcer til at deltage. Det gælder blandt andet det Janssen-støttede Nordic Blood Cancer Advocacy Group, som vi allerede på bestyrelsesmødet i juni besluttede ikke at bruge rejseaktivitet på. Også fordi deltagelse vil indgå i de 5 procent, da fly og ophold betales. Et medicinalfirma, som ikke producerer medicin til myelomatosepatienter, har spurgt os og de øvrige kræftpatientorganisationer om vi vil indgå i et partnerskab med dem om en konference i Da der her var forvirring om, hvad vi må, har Søren skrevet til Laila Walther, KB, som ha delt spørgsmål og svar med alle foreningerne: Må vi deltage på en konference arrangeret af industrien som gæst? Det må I gerne. Hvis I er inviterede og dermed betaler mindre end andre, så skal differencen medregnes i de max 5% Må vi deltage på en konference arrangeret af industrien med en stand? Det må I gerne (som beskrevet i retningslinierne). Hvis den har en værdi, altså kan købes af andre, mens I får den gratis, skal det tælles med i de 5% Må vi tale ved en en kommerciel konference arrangeret af industrien hvis vi bliver inviteret? Det må I rigtig gerne. Som oplægsholdere er det almindeligt at få gratis adgang til konference, at få transport betalt og at få et mindre honorar. Alt dette er ok og skal ikke tælles med i de 5% Må vi sidde med i et planlægningsudvalg? Eventuelt på konsulentvilkår? I må gerne sidde med i et planlægningsudvalg. Men det er klart at foretrække at i gør det på frivillig basis og ikke købt som konsulenter. Det er ok at Roche omtaler, at de har planlagt det med hjælp fra jer. Men hvis i fremstår som partnere og medansvarlige skal konferencens samlede udgift tælles med i de 5% Kommentar fra KB: Spørgsmålene er gode og afklarende og jeg vil foreslå jer selv altid at gennemtænke, hvordan I kan være eksterne inspiratorer, uden at blive en del af medicinal industriens produkter som ex en konference jo er. Vær gerne rådgivere, inspiratorer og oplægsholdere/paneldeltagere. Men lad være med at blive medansvarlige for medicinalindustriens aktiviteter. Kaja og Kirsten var torsdag den til Knæk Cancer-arrangement på invitation fra Rådgivningen i Vejle. Kirsten og Kaja stillede op med stand sammen med senfølger, DBO, KIU og PROPA. Folk kiggede var interesserede, og et nyt medlem kom også forbi. Der var foredrag om hudsult med krammeterapeut Per Brændgaard om basale behov og gode kram og hudsult. Der var kaffe og livlig snak, og hver forening kunne fortælle i 10 minutter. Kaja gjorde det godt! Sluttede med suppe og snak. Meget interesse og opmærksomhed på myelomatose.

3 Også Kirsten fra netværk Fyn deltog ved et arrangement i Odense, men her var fremmødet skuffende. INTERNT NYT: Ingelise er formelt udtrådt af bestyrelsen pga sygdom og er derfor ikke længere på bestyrelsesmailen og andre mailinglister. Kan kontaktes på privat mail ikvist@gmail.com og telefon og hjælper gerne medlemmer på hjemmesiden med at komme ind og os med at lægge ting på hjemmesiden mm. Med Kaj Birch Hansen, som er ansvarlig for at registrere nye medlemmer, er der aftalt følgende: - Kaj har fået kontokig, så han kan følge med i, om nye medlemmer betaler - Kaj får automatisk besked når nye medlemmer melder sig ind online - Kaj vil gerne orienteres om arbejde i bestyrelsen og får fremover det interne referat fra møderne tilsendt. Han har dog ikke noget ønske om at være observatør i bestyrelsen. 6. TIL DISKUSSION OG BESLUTNING - Behov for at inddrage frivillige til at hjælpe med konkrete opgaver og projekter: - Vær obs når I møder nogen, der kunne hjælpe. Måske endog nogen, der kunne stille op til bestyrelsen. - Kort drøftelse af skype-møde 17. september. Ikke behov for yderligere tiltag - Rollen som netværkskoordinator efter 3/11: Kaja tager imod kommunikation fra tovholderne indtil der findes en ny netværkskoordinator. - Ny model for styring af netværk og andre tilbud til tovholdere fremover: Bestyrelsen tager imod forslag fra tovholderne til tovholdermødet fra kl den 3. november. Søren laver her ud over et spørgeskema, som tovholderne får med hjem. Input fra brainstorming og spørgeskema bruges som en del af beslutningsgrundlaget, når vi mødes til bestyrelsesmødet den Det er vigtigt at der både bliver noget fagligt (mødeledelse, inspiration, hvordan tackler man ), noget socialt og supervision til tovholderne, men hvordan det skal ske står åbent. Det vil måske være muligt at få dækket den faglige del med gratis kurser hos KB. Vi deltager i Folkemøde Vi finder ud af detaljerne senere, men Kaja booker nu overnatning til 3 personer fra torsdag til lørdag i eller tæt på Allinge, så vi ikke behøver have bil med. Vi skal tilbyde os til paneldebatter. Der bliver fælles tema hos patientforeningerne: Tidlig diagnose. Og vi får lov at låne KB s store telt til en debat.

4 Kurt har talt med Serdar om støtte til projekt eller mødeaktivitet for Hæmatologiske sygeplejersker. IMF vil gerne sponsorere noget for dem. Søren opfordrede alle til at komme med forslag til nye bestyrelsesmedlemmer og frivillige til næste møde. Vi skal finde 5 nye kandidater til bestyrelsen inden generalforsamlingen, idet to er udtrådt i årets løb og 3 ikke genopstiller. Ideelt set er det 5, der kan fylde rollerne som webmaster, kasserer, en pårørenderepræsentant mere, en fundraiser og en netværkskoordinator. Lisbeth beder alle om at læse vedtægterne til næste gang, så vi kan tale om, om der er andre vedtægtsændringer vi skal have lavet end at medlemskab ikke gælder hele husstanden: fx om bestyrelsens konstituering og roller. Visitkort. Nyt layout præsenteret, kun Søren mangler. Forskningsfond: Drøftelse af forslag om etablering af forskningsfond efter amerikansk forbillede. Måske vil IMF bidrage? AV vil hjælpe. Vi sparker til hjørne, indtil vi har luft efter konferencen. 7. STATUS PÅ ØKONOMI OG BUDGET/FORENINGENS ØKONOMISKE SITUATION Kurt fremlagde på baggrund af dialog med Anne-Grethe og bogholder Karsten nøgletal og oversigt over større fremtidige udgifter. Regnskabet pr. 30/9 og budget pr. 30/9 2018: Driftsregnskabet: Nettoomsætning er ca kr., hvilket er ca kr. større end budgetteret. Totale omkostninger er ca kr., hvilket er ca kr. mindre end budgetteret. Periodens nettoresultat er knap kr. Balancen: Bankkonti sammenlagt er ca kr. og egenkapitalen er ca kr. Status på forventede indtægter, budget og regnskab Forventede udgifter årets sidste 3 måneder: Blad nr. 4, Adm. Gebyr, Tovholdermøde, Netværksmøder, revision og bogholder + diverse: ca kr. Andre forventede udgifter max ca kr. i alt ca Dvs hvis der ikke kommer yderligere indtægter (hvilket man dog forventer) vil årsresultatet gå i 0. Alt. i alt var bestyrelsen meget positiv overfor det skitserede regnskabsresultat.

5 Kurt tager fat i bogholder Karsten og spørger ham om hvornår han kan holde møde en søndag i januar, dog ikke den MEDLEMSKONTAKT OG NETVÆRK Ny indmeldelsesformular taget i brug på hjemmesiden, der overholder GDPR Ny trykt profil/indmeldelsesformular trykkes lige om lidt. 9. IMF-SEMINAR 4. OKTOBER OG JUBILÆUMSKONFERENCE Gennemgang af evalueringer og de umiddelbare anbefalinger til kommende arrangementer, primært om at sørge for bedre tid til at stille spørgsmål fra salen. Stor tilfredshed med seminaret. Meget gode anmeldelser. Kan bruges til fremtidige planlægning og til at lære af. Til Jubilæumskonferencen den marts besluttede vi at booke tv-læge Charlotte Bøving som hovedtaler og til deltagelse i paneldebat søndag formiddag. Søren sørger for booking af Charlotte Bøving hurtigst muligt. Arbejdsgruppen med Kaja, Ove, Kurt og Søren sørger for at invitere relevante talere og færdiggøre program. På næste møde skal vi være klar til at snakke om programmet. Hvem laver materiale, så vi kan lægge invitation til konferencen på hjemmesiden og få den i bladet? Debat om deltagerbetaling. Totalt budget kr ved 300 deltagere. 600 kr i brugerbetaling vedtaget = kr. Så foreningens andel bliver en halv million kroner. Det er en dejlig konkret ting at søge penge til. Kurt melder sig som frivillig i fundraising efter han udtræder af bestyrelsen. Ove spørges om han vil deltage i kurset om fundraising hos KB den 5. november. Serdar fra IMF har sagt til Søren, at vi gør det samme med seminaret næste år. Vi skal inden for længe invitere ham til København til et møde med seminarudvalget 2019 og Abildgaard. 10. INTERNATIONALT SAMARBEJDE Som tidligere aftalt deltager vi i to internationale grupperinger: Myeloma Patients Europe og International Myeloma Foundation/GMAN. Andre internationale initiativer kan drøftes i bestyrelsen efter behov. Man kan ikke tage på hyggetur til internationale konferencer og komme hjem uden noget. Der skal være noget på blokken/til info, når man kommer hjem. Enighed herom.

6 Invitation til MPE konferencen i München marts 2019 er modtaget, men vi venter til senere med tilmelding. Vi kan deltage med to personer. Måske Søren og Harpa? Vi skal også med til EHA og GMAN Harpa og Lisbeth? 11. BLAD, HJEMMESIDE, OFFICIEL FACEBOOKSIDE Der er sket opdatering af hjemmeside, blandt andet med menupunkt STØT OS samt ny og GDPR-compliant indmeldelsesformular, kvittering for tilmelding og nye procedurer for, hvem der orienteres ved nye indmeldelser. Søren orienterede om Ingelises rolle som deltids-webmaster. Hun vil fortsat gerne hjælpe. Lisbeth: Blad udsendes planmæssigt uge 48. Indholdsliste delt rundt. udgivelsesplan for 2019 er sendt rundt tidligere. Redaktionen fremlagde plan for 2019 med nyt format, forbedret layout og øget oplag. Budgetmål og plan for 2019 godkendt. Søren sørger for at hente alle annonceaftaler i hus inden første nummer i Jubilæumsskrift skal komme som hæftet/selvstændigt indstik i nummer 1 i februar, da vi herved sparer portoen og kun har trykudgiften. Ekstern modtagerliste. Søren fremlagde opdaterede forsendelseslister med relevante modtagere. - Behov for oftere opdatering af hjemmeside hvad gør vi? Vi har ikke luft til det pt. - Behov for flere indlæg på den officielle Facebook-profil hvordan? Ikke luft pt. 12. ØKONOMI OG BUDGET FOR FREMTIGE AKTIVITETER Kurt - Økonomi vedr. jubilæumskonferencen i foråret 2019 er skubbet til næste bestyrelsesmøde Søren understregede behovet for at skaffe midler til afholdelse af jubilæumskonferencen. Vi skal have søgt Sydbank Fonden, Spar Nord Fonden, Sundheds- og ældreministeriet samt industrien idet vi kan få dispensation fra KB til at søge midler fra industrien til særlige arrangementer. Kurt og Søren og Ove sørger for at udforme ansøgninger. Søren søger hos KB til færdiggørelse af GDPR! 13. KOMMENDE ARRANGEMENTER OG VIGTIGE DATOER Overblik over kommende arrangementer og status: Dagens Medicin Konference om kræft: Rejseholdet den 1. november Lisbeth deltager

7 Kursus i fundraising, 5. november Søren og Kurt og Ove (?) deltager. Lægedage i Bella Center, november i Nyborg Kaja, Lisbeth og Søren deltager. Bestyrelsesmøde 15. november 12-17, herefter spisning. Info om venue følger MPE marts 2019 i München Generalforsamling og 20 års jubilæum, marts GMAN/EHA juni 2019 i Amsterdam Folkemødet på Bornholm juni DATOER FOR KOMMENDE BESTYRELSESMØDER Udskudt til næste møde Januar med Karsten Februar Juni August November Lisbeth Egeskov 27. oktober 2019

Beslutningsreferat, bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Torsdag 15. november 2018, Kræftens Bekæmpelse i København

Beslutningsreferat, bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Torsdag 15. november 2018, Kræftens Bekæmpelse i København Beslutningsreferat, bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Torsdag 15. november 2018, Kræftens Bekæmpelse i København Til stede: Lisbeth Egeskov, Kaja Schmidt, Kirsten Seyer-Hansen, Kurt Nørgaard

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 26. august 2018 kl hos Kræftens Bekæmpelse, Nørre Allé 45, 2200 København N.

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 26. august 2018 kl hos Kræftens Bekæmpelse, Nørre Allé 45, 2200 København N. Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 26. august 2018 kl. 10-15 hos Kræftens Bekæmpelse, Nørre Allé 45, 2200 København N. Til stede: Kaja Schmidt, Ingelise Kvist, Søren Dybdahl, Kurt Nørgaard Petersen,

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 7. April 2018 kl. 10 til den 8. April kl. 13 på Næsbylund Kro og Hotel.

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 7. April 2018 kl. 10 til den 8. April kl. 13 på Næsbylund Kro og Hotel. Beslutningsreferat fra bestyrelsesmødet den 7. April 2018 kl. 10 til den 8. April kl. 13 på Næsbylund Kro og Hotel. Til stede: Kaja Schmidt, Ingelise Kvist, Søren Dybdahl, Kurt Nørgaard Petersen, Harpa

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Harpa Stefansdottir, Kurt Nørgaard Petersen, Michael Lerche-Barlach og Søren Dybdahl

Deltagere fra bestyrelsen: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Harpa Stefansdottir, Kurt Nørgaard Petersen, Michael Lerche-Barlach og Søren Dybdahl Referat bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 27. januar 2019, Hotel Nyborg Strand, Nyborg Deltagere fra bestyrelsen: Kaja Schmidt, Lisbeth Egeskov, Harpa Stefansdottir, Kurt Nørgaard Petersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 26. maj 2019, Nørre Alle 45, 2200 København N

Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 26. maj 2019, Nørre Alle 45, 2200 København N Referat fra bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 26. maj 2019, Nørre Alle 45, 2200 København N Deltagere: Søren Dybdahl, Lisbeth Egeskov, Kaja Schmidt, Ove Nielsen, Meinhardt Jacobsen, Jørgen

Læs mere

Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde april 2019, Nyborg

Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde april 2019, Nyborg Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 6.-7. april 2019, Nyborg Til stede: Søren Dybdahl, Lisbeth Egeskov, Kaja Schmidt, Ove Nielsen, Susan Bixby, Jørgen Kristensen, Meinhardt

Læs mere

Dansk Myelomatose Forenings årsberetning 2016

Dansk Myelomatose Forenings årsberetning 2016 Dansk Myelomatose Forenings årsberetning 2016 2016 har været et travlt og begivenhedsrigt år for bestyrelse og forening. Desværre også et år, hvor vi havde den sorg at miste bestyrelsesmedlem Hans Aage

Læs mere

Referat bestyrelsesmødet den 13.08.2015 kl. 10.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.

Referat bestyrelsesmødet den 13.08.2015 kl. 10.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. Referat bestyrelsesmødet den 13.08.2015 kl. 10.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Hvordan har vi det? (Runde ca. 2 min. pr. person). 3. Program

Læs mere

Beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening

Beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i Dansk Myelomatose Forening Søndag 15. september 2019 Kræftens Bekæmpelse, Beriderbakken 9, 7100 Vejle Deltagere: Søren Dybdahl, Kaja Schmidt, Ove Nielsen, Jørgen Kristensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

DANSK MYELOMATOSE FORENINGS ÅRSBERETNING 2018 v/formand Søren Dybdahl Nyborg Strand, søndag 24. marts 2019

DANSK MYELOMATOSE FORENINGS ÅRSBERETNING 2018 v/formand Søren Dybdahl Nyborg Strand, søndag 24. marts 2019 DANSK MYELOMATOSE FORENINGS ÅRSBERETNING 2018 v/formand Søren Dybdahl Nyborg Strand, søndag 24. marts 2019 Jeg vil gerne indlede denne beretning med at hylde de mennesker, som gennem 20 år har skabt den

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 Emne Diskussions Formål Kommentar Bestyrelsesmøde 08.06.2015 /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Til stede: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Nye ansigter på Sekretariatet

Nye ansigter på Sekretariatet Medlemsnyt: 06 2018 Dato: 11. oktober 2018 Medlemsnyt giver korte og aktuelle oplysninger fra Frivilligcenter Roskilde og fra den frivillige verden. Medlemsnyt udsendes via mail og kan hentes på www.frivilligcenter-roskilde.dk

Læs mere

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos 1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos Lørdag d.25/11-17 10.00-14.00 Sofiendalvej 9, 5500 Middelfart Dagsordenspunkter: Mål & ansvar: Siden sidst... At alle får delt og informeret om det arbejde der gøres

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde:

Referat fra bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmøde: Dato: Torsdag den 19.5.2016 kl. 11 Sted: Deltagere: Afbud / Fraværende: Referent: Ordstyrer Næste møde: Sydvestjysk Sygehus Esbjerg Finsensgade 35, 6700 Esbjerg ØNH s konference,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Du er ikke alene. Nyhedsbrev 07-13

Du er ikke alene. Nyhedsbrev 07-13 Bestyrelsen: Formand Kåre Pedersen Kasserer Thomas Pedersen Næstformand Dorthe Lykke Æresbestyrelsesmedlem Niels Kielsen Bestyrelsesmedlem Henrik Nielsen Bestyrelsesmedlem Nick Bidstrup Suppleant Charlotte

Læs mere

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace PND protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace Generalforsamling 2011 4 5 6 7 8 Indhold madlavningskursus Samarbejde med PKU Generalforsamlingen 2011 Sjældne Diagnoser

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat.

Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 07.11.2018 kl 17.00-21.00 Lavendelvej 37, 4470 Svebølle Formålet med lokalafdelingernes arbejde er: 1.

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde i sektionen for selvstændige

Bestyrelsesmøde i sektionen for selvstændige Sted: Fremtidsfabrikken, Svendborg Tidsrum: 10.00 16.00 Bestyrelsesmøde i sektionen for selvstændige 24.02.2017 Mødt: Bestyrelsesmedlemmer: Birgitte Junø, Birthe Møller, Eva Terkelsen, Ea Lundsteen, Susan

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESMØDE

DSMM s BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN: Afbud: DSMM s BESTYRELSESMØDE Lørdag den 28. januar 2011 kl. 13.00 Comwell Kolding Skovbrynet 1, 6000 Kolding Tlf.: 76 34 11 00 Efterlyser Referent: Præmisser / holdninger: Beslutning: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 BESTYRELSESMØDE Sted: Havneholmen 22/Kbh V Dato: 6. april 2013 Deltagere: Ikke mødt: Afbud: Referent: Mikkel Gundersen, Niels Kyhn, Steen Slot-Nielsen, Anette Svendsen, Lindis Mikkelsen Ingen Uffe Witt,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

DAGSORDEN REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole, CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole

DAGSORDEN REFERAT. Tid Punkt Behandling Referat. Ros Efterskole,   CVR-nummer Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole DAGSORDEN REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde for Ros Efterskole Dato: 8. januar 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Hos Janne, Klosterengen 3 Deltagere: Janne Hjorth, Kenny Sørensen, Mikkel Pedersen, Lotte Nowack,

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Referat af Vild Med ORDs generalforsamling

Referat af Vild Med ORDs generalforsamling Referat af Vild Med ORDs generalforsamling 4.4.2018 Anja T byder velkommen. Vi går til dagsordenen. 1. Valg af ordstyrer. Peter indstilles til at være generalforsamlingens ordstyrer. Vild Med ORDs generalforsamling

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den

Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den Offentligt referat fra bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. den 11.02.2019. Til stede: Ruben Stæhr fra Kvist & Jensen under punkt 1, Niels Jørgen Bärtel, Flemming Nørgaard, Ole Jensen, Henrik Winther,

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår

Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Bestyrelsens beretning om det forløbene regnsskabsår Ved bestyrelsesforperson Ulla Højmark Jensen Forum 100% generalforsamling 2019, Odin Havnepark, lumbyvej 17F, 5000 Odense C lokale 11 25. September

Læs mere

Chopi oplyser at det er vanskeligt med parkering ved adressen, men at det er ganske tæt på offentlige forbindelser. Det skal fremgå ved tilmelding.

Chopi oplyser at det er vanskeligt med parkering ved adressen, men at det er ganske tæt på offentlige forbindelser. Det skal fremgå ved tilmelding. Bestyrelsesmøde Faggruppen Beskæftigelse, Odense den 04.04.2018. Deltagere: Flemming, Chopi, Christine og Karina Afbud fra: Hanne, Louise L. og Conny Dagsorden: 1)Kommende GF den 23. maj 2018 i Aarhus.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Tirsdag d. 26/04/2016 Kl. 18 hos Kristoffer Brodersen, Strandboulevarden 123, 2.tv., 2100 København Ø Tilstedeværende medlemmer: Stine, Helena, Mathias, Emil,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE EUDY-Dato: 31/3-2019 Tid og sted: 11:00-16:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Henrik M. Hørlyck (HH) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Victoria Larsen (VL), Mads Jensen (MJ), Mads Jensen (MJ) og

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

TI-DK bestyrelsesmøde

TI-DK bestyrelsesmøde TI-DK bestyrelsesmøde Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 17.00 hos Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, Baghuset. (Hvis porten er lukket, ring på tlf. 25 53 56 62) Referat: 1. Deltagere. Poul, Knut, Christine,

Læs mere

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent.

Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Referat fra FORSA generalforsamling 2016 Jonas K. Ørnbøll godkendes som ordstyrer. Stella Mia Sieling-Monas godkendes som referent. Per Westersø åbner med en bestyrelsesberetning for det forgangne år,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere