Kristensen Partners III A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kristensen Partners III A/S"

Transkript

1 15. maj 2014 Investormeddelelse nr. 39 Side 1 af 4 Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 14. maj 2014 kl Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Dagsorden i følge vedtægterne: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport med ledelsesberetning, og godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab. 3. Valg af bestyrelsesmedlemmer. 4. Bemyndigelse til køb af egne aktier. 5. Valg af revisor. 6. Eventuelt. Selskabets bestyrelsesformand, Henrik Lind bød velkommen til generalforsamlingen og meddelte, at bestyrelsen på et forudgående møde havde udpeget direktør Tage Benjaminsen som dirigent for generalforsamlingen. Tage Benjaminsen er medlem af selskabets bestyrelse. Dirigenten takkede for valget, anførte, at generalforsamlingen skal afholdes i selskabets hjemstedskommune og i så god tid, at den reviderede og godkendte årsrapport kan indsendes til Erhvervs- og selskabsstyrelsen forud for fristen for indsendelse, og at indkaldelse til generalforsamling i henhold til vedtægternes 5.1. sker ved brev til aktionærerne, hvis aktiebesiddelser er noteret i aktiebogen. Indkaldelse er udsendt med brev af 30/4 2014, generalforsamlingen afholdes i Aalborg, og årsrapport kan nå Erhvervsstyrelsen inden udløbet af fristen, den 31. maj Dirigenten kunne herefter konstatere, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ad 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Selskabets bestyrelsesformand, Henrik Lind afgav beretning om selskabets virksomhed i Han anførte bl.a. med udgangspunkt i den skriftlige beretning. Investeringsstrategi Pr er der investeret for DKK 563,5 mio. i ejendomme. Ejendommene er erhvervet af datterselskaber til Kristensen Partners III A/S Der er anvendt i alt DKK 13,7 mio. til køb af egne aktier Som udgangspunkt vil der ikke blive erhvervet nye ejendomme. Finansieringsstrategi Amortiseret restgæld 31/ udgør DKK 361,7 mio., hvortil kommer dagsværdi af renteswap på DKK 4,6 mio. Forventet LTV på % Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

2 15. maj 2014 Investormeddelelse nr. 39 Side 2 af 4 Typisk løbetid 5 år, primært fastforrentet Lån optages udelukkende i EUR. I 2014 skal der refinansieres for DKK 72,8 mio., og i 2015 for DKK 138,7 mio. Driftsstrategi Optimering af løbende drift og værdier gennem aktivt management. Det sker ved anvendelse af forretningsplaner, tilpasning af lejemål, og hvorledes ejendommene anvendes. Ejendomsadministration og optimering af lejeindtægter. Management af ejendommene varetages iflg. aftale af Kristensen Fund & Asset Management A/S. Salgsstrategi Porteføljesalg eller enkeltvis i struktureret salgsproces Transparent investeringskalkule etableres for evt. køber. Hovedbegivenheder i 2013 Erhvervelse af K/S Groner Strasse, Göttingen Refinansiering af City Immobilien I, med DKK 83 mio., afsluttet i marts Bestyrelsens fokusområder for 2014 Der er fokus på driftsoptimering, herunder reduktion af tomgang i City-Immobilien I III Refinansiering af City-Immobilien I er afsluttet i marts 2014, og der skal ske refinansiering af City- Immobilien III med DKK 73 mio. Der vil blive arbejdet med udbetaling af udbytte senest i forbindelse med den ordinære generalforsamling næste år. Forventninger for 2014 Resultat før værdiregulering ca. DKK mio. Refinansiering af lån for DKK 120 mio. Der er forventning om en fortsat positiv økonomisk udvikling i Tyskland. Dirigenten stillede herefter beretningen til debat. Det gav anledning til kommentarer. Finn Tolborg efterlyste et budget for en 5 års periode, som kunne kaste lys over, hvorvidt det er godt at fortsætte, eller vi skal realisere nu. Formanden svarede, at der forfølges to spor, i) optimering af driften og ii) porteføljesalg. Kent Hoeg Sørensen supplerede med at anføre, at det er svært at søge finansiering samtidig med salg. Søren Thomsen efterlyste beløbet for værdiregulering i Kent Hoeg Sørensen oplyste, at vi for nærværende ikke kender dette beløb. Finn Tolborg spurgte herefter til, om et samlet salg ville efterlade egenkapitalen intakt og efterlyste meningstilkendegivelser fra øvrige deltagere i generalforsamlingen. Det gav anledning til kommentarer fra Niels Jørgen Frank og Henning Studsgaard om, at de kunne bakke op om det, som formanden allerede havde sagt. Begge var naturligvis skuffede over, at udviklingen ikke havde været bedre, end tilfældet er. Både Kent Hoeg Sørensen og Hans Peter Larsen kunne bekræfte, at der var sammenfald af interesser mellem Kristensen Properties og Kristensen Partners III A/S. Til kommentar fra Søren Thomsen om, at det var vanskeligt at se, om vi var på vej ud af krisen, kunne Kent Hoeg Sørensen tilkendegive, at tyske banker efter finanskrisen var pålagt mange restriktioner, men at de nu så lysere ud på finansieringssiden. Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

3 15. maj 2014 Investormeddelelse nr. 39 Side 3 af 4 Efter yderligere spørgsmål fra Conny Lindhardt om salg kunne formanden oplyse, at vi vil sælge, hvis muligt. Med dette konstaterede dirigenten, at beretningen var taget til efterretning. Ad 2. Fremlæggelse af årsrapport med ledelsesberetning, og godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab Økonomidirektør Hans Peter Larsen, Kristensen Properties A/S gennemgik hovedtal fra selskabets årsrapport for Omsætningen udgjorde DKK 40,8 mio., resultat før skat DKK 9,1 mio., og årets resultat udgjorde DKK 7,9 mio. Hans Peter Larsen kommenterede herefter udviklingen fra i tallene. Omsætningen er steget til DKK 40,8 mio. fra DKK 39,9 mio., selvom udlejningsgraden er faldet til 94% fra 95%. Driftsomkostninger er steget til DKK 9,7 mio. fra DKK 7,8 mio., hvilket skyldes forøget vedligehold med DKK 0,5 mio., tab på debitorer DKK 1,0 mio. og ufordelte driftsomkostninger DKK 0,4 mio. Administrationsomkostninger er uforandrede med DKK 4,2 mio. Finansielle omkostninger er steget til DKK 18,5 mio. fra DKK 18,1 mio. Værdiregulering af ejendomme udgør netto DKK 1,2 mio., mod 2012 DKK 6,5 mio. Og årets resultat efter skat udgør herefter DKK 7,9 mio., hvilket er en forbedring med DKK 5,3 mio. i forhold til Ejendomme er ultimo 2013 bogført med DKK 563,5 mio., likvider med DKK 23,1 mio. Egenkapitalen udgør DKK 219,0 mio., gæld til kreditinstitutter DKK 361,7 mio. og leverandørgæld m.m. DKK 7,7 mio. Den samlede balance udgør DKK 593,3 mio. Belåningsgraden (lån i forhold til værdi) varierer mellem 36% og 81%. Ejendommene er administreret af Kristensen Fund & Asset Management for et honorar på 3% af de samlede lejeindtægter. Honoraret udgjorde i 2012 DKK 0,872 mio. Selve selskaberne i Kristensen Partners III A/S bliver ligeledes administreret af Kristensen Fund & Asset Management A/S for et honorar på 0,4% af ejendommenes dagsværdi. Honoraret udgjorde i 2012 DKK 2,336 mio. Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at ledelsesberetning og årsrapporten for 2013 godkendes, og at årets overskud DKK 7,9 mio. overføres til næste år. Dirigenten stillede herefter beretning og årsrapport til debat og kunne efter få opklarende spørgsmål konstatere, at årsrapport og ledelsesberetning kunne anses godkendt af generalforsamlingen og at årets overskud overføres til næste år med DKK 7,9 mio. Ad 3. Valg af bestyrelsesmedlemmer I henhold til selskabets vedtægter, 3.1. er hele bestyrelsen på valg på den årlige ordinære generalforsamling. På bestyrelsesmøde forud for generalforsamlingen har bestyrelsen enstemmigt vedtaget at foreslå valg af følgende bestyrelsesmedlemmer: Direktør Henrik Lind Reg. revisor Henning Studsgaard Direktør Niels Jørgen Frank Direktør Tage Benjaminsen Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

4 15. maj 2014 Investormeddelelse nr. 39 Side 4 af 4 Statsaut. Revisor Jørn Holm Jensen genopstiller ikke. På et efterfølgende bestyrelsesmøde ville bestyrelsen, hvis valgt, pege på Henrik Lind som formand. Dirigenten forespurgte herefter, om der på generalforsamlingen kunne annonceres yderligere kandidater til bestyrelsen, og i benægtende fald, om bestyrelsens indstilling kunne godkendes af generalforsamlingen. Der forelå ikke yderligere kandidater til valg til bestyrelsen, og der forelå ej heller tilkendegivelse om afstemning, og dirigenten kunne herefter konstatere, at generalforsamlingen havde taget bestyrelsens indstilling til efterretning, og at bestyrelsesmedlemmerne Henrik Lind, Henning Studsgaard, Niels Jørgen Frank og direktør Tage Benjaminsen er valgt til bestyrelsen for en periode på et år. Formanden rettede under dette punkt en tak til Jørn Holm Jensen for dennes indsats i bestyrelsen. Ad 4. Bemyndigelse til køb af egne aktier. Bestyrelsen søger generalforsamlingens tilslutning til, at bestyrelsen i en periode på 5 år kan erhverve egne aktier. Købskursen må maksimalt udgøre indre værdi. Dirigenten kunne meddele, at bestyrelsen søgte denne bemyndigelse, men at der for tiden ikke forelå beslutning om, at bemyndigelsen i givet fald ville blive udnyttet. Generalforsamlingen tog bestyrelsens indstilling til efterretning. Ad 5. Valg af revisor Bestyrelsen indstiller, at PricewaterhouseCoopers, statsautoriseret Revisionspartnerselskab genvælges som selskabets revisor. Hans Peter Larsen kunne oplyse, at Kristensen Properties A/S p.t. er i gang med en udbudsrunde hos revisorer om alle selskaber. Idet der ikke forelå andre forslag, kunne dirigenten konstatere, at PricewaterhouseCoopers, statsautoriseret Revisionspartnerselskab er genvalgt som revisor. Ad 6. Eventuelt. Direktør Anders Holm-Pedersen gav en orientering om porteføljen Idet der ikke forelå flere indlæg, konstaterede dirigenten, at dagsordenen var udtømt, afsluttede generalforsamlingen, og takkede for god ro og orden under denne. Tage Benjaminsen, dirigent Kristensen Partners III A/S Referat af generalforsamling CVR nr Vesterbro 18 Tel: DK-9000 Aalborg Fax:

5 Kristensen Partners III A/S Generalforsamling 14. maj 2014

6 Dagsorden Valg af dirigent 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport med ledelsesberetning og godkendelse af årsrapporten samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab 3. Valg af bestyrelsesmedlemmer 4. Bemyndigelse til køb af egne aktier 5. Valg af revisor 6. Eventuelt 2 2

7 Valg af dirigent Bestyrelsen har udpeget: Direktør Tage Benjaminsen 3

8 1. Bestyrelsesberetning Præsenteres af: Bestyrelsesformand Henrik Østenkjær Lind 4

9 1. Bestyrelsesberetning Investeringsstrategi Der er pr investeret DKK 563,5 mio. i ejendomme Ejendommene er erhvervet af datterselskaberne i Kristensen Partners III A/S Der er anvendt i alt DKK 13,7 mio. til køb af egne aktier Som udgangspunkt bliver der ikke erhvervet nye ejendomme 5

10 1. Bestyrelsesberetning Finansieringsstrategi Amortiseret restgæld på DKK 361,7 mio. Derudover dagsværdi af renteswap på DKK 4,6 mio. Forventet belåningsandel (LTV) på 70-75% Typisk løbetid fem år, primært fastforrentet Valuta udelukkende EUR 6

11 1. Bestyrelsesberetning Finansieringsstrategi Forfaldstidspunkter for restgæld pr (opdateret) Beløb i DKK mio. mar-19 83,2 jun-14 72,8 aug-16 47,6 feb-15 47,3 jan-16 19,4 dec-15 91,4 År DKK mio. Andel ,8 20% ,7 38% ,0 19% ,2 23% I alt 361,7

12 1. Bestyrelsesberetning Driftsstrategi Optimering af løbende drift og værdier gennem aktivt management forretningsplaner, tilpasning af lejemål og anvendelse m.m. Ejendomsadministration og optimering af lejeindtægter Varetages iflg. aftale af Kristensen Fund & Asset Management A/S 8

13 1. Bestyrelsesberetning Salgsstrategi Porteføljesalg eller enkeltvis i struktureret salgsproces Transparent investeringskalkule etableres for køber 9

14 1. Bestyrelsesberetning Årets hovedbegivenheder i 2013 Erhvervelse af K/S Groner Strasse, Göttingen m 2 butik/lejlighed i centrum, fuldt udlejet Refinansiering: DKK 83 mio. City-Immobilien I, afsluttet marts

15 1. Bestyrelsesberetning Portefølje pr Den samlede investering for de 17 ejendomme udgør DKK 627,2 mio. Ejendommene er pr. 31. december 2013 vurderet til i alt DKK 563,5 mio. Invetering Dagsværdi 151,4 124,1 135,1 87,4 85,0 77,7 76,8 107,1 100,0 96,2 75,7 74,2 Göttingen City I City II City III City IV City V Dagsværdi I alt 2013: -2,4-1,9 +0, ,3-1,2 Købspris 2013: ,6 0-1,1-3,7 11

16 1. Bestyrelsesberetning Ejendomme 12

17 1. Bestyrelsesberetning Bestyrelsens fokusområder i 2014 Fokus på driftsoptimering, herunder reduktion af tomgang i City-Immobilien I-III Refinansiering City-Immobilien I, afsluttet marts 2014 City-Immobilien III, DKK 73 mio. Udbytte 13

18 1. Bestyrelsesberetning Forventninger 2014 Resultat før værdiregulering DKK mio. Refinansiering af lån for DKK 120 mio. *) Fortsat positiv økonomisk udvikling i Tyskland *) Ejendommene i Aschaffenburg og Oldenburg 2 (City-Immobilien III) samt i Pforzheim (del af City-Immobilien IV). 14

19 2. Årsrapport 2013 Præsenteres af: Økonomidirektør Hans Peter Larsen 15

20 2. Årsrapport 2013 Indhold I. Opdeling af aktiviteter II. Drift 2013 a) Hovedposter b) Udvikling c) Budgetafvigelser 2013 d) Segmenter III. Balance 2013 IV. Likviditet V. Afregning til Kristensen Properties 16

21 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Opdeling af aktiviteter Ophørende aktiviteter Ejendommen i Hannover er solgt, og selskabet er under likvidation. Ejendommen i Erfurt er solgt i 2012 og overdraget medio februar Driften og balancen for de to ejendomme er iht. IFRS henført som hhv. Ophørende aktiviteter og Aktiver bestemt for salg / Forpligtelser vedr. aktiver bestemt for salg. Fortsættende aktiviteter De øvrige 17 ejendomme udgør ejendomsporteføljen ultimo 2013 og er således henført som fortsættende aktiviteter. 17

22 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Hovedposter ,7 30-4,2 DKK mio ,8-18,5 10 2,0 5 8,3-1,2-1,2 7,9 0 Oms. Driftsomk. Adm.omk. Finans FØR SKAT & EJEND. Ejend. Swap Skat Resultat 18

23 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Udvikling Omsætning ,8 39,9 DKK 0,9 mio. / 2% Udlejningsgrad 94% (2012: 95 %) DKK mio

24 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Udvikling Driftsomkostninger 15 DKK 1,9 mio. / 24% 10 Vedligehold DKK 0,5 mio. DKK mio. 9,7 7,8 Tab på debitorer DKK 1,0 mio. Ufordelte driftsomkostninger DKK 0,4 mio

25 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Udvikling Administration 15 DKK 0,0 mio. 10 DKK mio. 5 4,2 4,

26 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Udvikling Finansielle omkostninger, netto 25 DKK 0,4 mio. / 2% 20 DKK mio ,5 18,1 Kreditinstitutter DKK -1,3 mio. Bankrenter DKK 0,2 mio. Indfrielse renteswap Hannover DKK 0,5 mio. Kristensen Invest DKK 0,4 mio. 5 Valutakurser DKK 0,6 mio

27 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Udvikling Værdiregulering ejendomme 0-1,2 DKK 5,3 mio Göttingen -2,3 0,0-2,3 DKK mio. -5-6,5 Oldenburg 1-1,9-0,4-1,5 Bad Oeynhausen 1,1-0,4 1,5 Straubing 1,9 0,4 1,5 Aschaffenburg 0,0-2,2 2,2 Limburg 0,0-3,0 3,0 Hagen -2,1-2,4 0,3 Øvrige 2,1-0,7 2, Ophørende *) 0,0 2,2-2,2 Årets vurderinger -1,2-6,5 5,3 *) Erfurt og Hannover 23

28 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 Udvikling Værdiregulering renteswap 10 DKK 2,0 mio. DKK mio Renteswap K/S Groner Strasse, Göttingen overtaget pr Dagsværdi formindsket med DKK 2,0 mio. pr ,

29 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 b) Udvikling Årets resultat DKK mio ,9 2, DKK 5,3 mio. Omsætning DKK 0,9 mio. Driftsomkostninger DKK -1,9 mio. Administration DKK 0,0 mio. Finansielle omkostninger DKK -0,4 mio. Ejendommenes dagsværdi DKK 5,3 mio. Dagsværdi renteswap DKK 2,0 mio. Skat DKK -0,6 mio. 25

30 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 c) Budgetafvigelser Resultat efter skat ,5 DKK mio ,8-1,4 0,3-1,8 0,8-0,5-0,4 1,6 4 7,9 2 0 BUDGET lejeindt. vedligeh. ejend.adm. ejend.drift værdireg. selsk.adm. finansiel skat RESULTAT Årets resultat er DKK 3,9 mio. lavere end budgetteret: primært lavere udlejningsprocent, ekstra vedligeholdelsesarbejder og yderligere tab på debitorer. 26

31 2. Årsrapport 2013 Drift 2013 d) Segmenter DKK mio Resultat før værdiregulering Værdiregulering* Omsætning *) Göttingen inkl. værdiregulering renteswap DKK 2,0 mio. 27

32 2. Årsrapport Drift 2012 d) Segmenter Nettoafkast 10% 8% 7,8% 6,6% 6,4% 7,7% 4,4% 2,5% 6,4% 5,8% 5,6% 7,8% 7,7% 7,4% 7,0% 6% 6,0% 5,4% 4% 2% 2,3% 1,9% 0% -2% -1,6% -4% Realiseret Prospekt Realiseret KPIII gennemsnit 28

33 2. Årsrapport 2013 III) Balance 4,0 2,8 Aktiver 23,1 Passiver 4,6 0,4 7,7 219,0 361,7 563,5 Ejendomme Tilgodehavender Udskudt skat Likvider Egenkapital Kreditinstitutter Renteswap Købesummer Leverandørgæld m.m Ejendomme 563,5 47,3 Udskudt skat 2,8-0,3 Tilgodehavender 4,0-27,5 Likvider 23,1-13,5 Aktiver i alt 593,3 5, Egenkapital 219,0 8,1 Kreditinstitutter 361,7-4,3 Renteswap 4,6 4,6 Købesummer 0,4-2,4 Leverandørgæld m.m. 7,7-0,1 Passiver i alt 593,3 5,9 29

34 2. Årsrapport 2013 Balance Ejendomsværdier Neumünster Bad Oeynhausen 3% Ludwigsburg 4% Oldenburg 1 Waltrop 2% 3% 2% Herne 1% Göttingen 15% Hagen 4% Lemgo 4% Oldenburg 2 4% Aschaffenburg 15% Delmenhorst 6% Limburg 6% Pforzheim 13% Schwandorf 6% Georgsmarienhütte 6% Straubing 7% 30

35 2. Årsrapport 2013 Balance Ejendomme, LTV 100% 90% 80% 70% 60% 72% 66% 62% 65% 61% 81% 69% 68% 76% 69% 65% 65% 64% 77% 50% 40% 46% 30% 36% 20% 10% 0% Långivers krav til LTV-maksimum 31

36 2. Årsrapport 2013 Balance Egenkapital ,9 DKK mio ,2 219,0 Koncern Moder ,8 Primo Minoritet Resultat Ultimo Aktiekapital 90,770 90,770 Overskudsfond 121, ,836 Overført resultat -5,108 3,092 Warrents 1,005 - Minoriteter 10,448 - DKK mio. i alt 218, ,698 Soliditetsgrad: 37% Aktiernes indre værdi: DKK 22,97 Udlodning: DKK 0 32

37 2. Årsrapport 2013 IV) Likviditet ,2-45,8 DKK mio , , ,6 55,1 23,1 0 Primo Drift Invest Finansiering Ordinær ultimo Ekstra afdrag Ultimo 33

38 2. Årsrapport 2013 V) Afregning til KP Ejendomsadministration Ejendommene i Kristensen Partners III A/S bliver administreret af Kristensen Fund & Asset Management, og for denne ydelse betales et honorar på 3% af de samlede lejeindtægter. Det samlede honorar for 2013 udgør således DKK 0,872 mio. Selskabsadministration Selskaberne i Kristensen Partners III A/S bliver administreret af Kristensen Fund & Asset Management, og for denne ydelse betales et honorar på 0,4% af ejendommenes dagsværdi. Det samlede honorar for 2013 udgør således DKK 2,336 mio. 34

39 3. Bestyrelsesvalg Forslag: Direktør Henrik Østenkjær Lind Reg. revisor Henning Studsgaard Direktør Niels Jørgen Frank Direktør Tage Benjaminsen 35

40 4. Køb af egne aktier Generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til i en periode på fem år at lade selskabet erhverve egne aktier for en samlet værdi af maksimalt 10% af selskabets aktiekapital. Købskursen må maksimalt være indre værdi. 36

41 5. Valg af revisor Bestyrelsen indstiller, at PricewaterhouseCoopers, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab genvælges som selskabets revisor 37

42 6. Eventuelt Præsenteres af: Direktør Anders Holm-Pedersen

43 6. Eventuelt Ejendomsportefølje 2014 Udlejede ejendomme Størrelse i forhold til ejendomsværdi

44 6. Eventuelt Ejendomsportefølje 2014 Antal lejemål Aschaffenburg 2 Delmenhorst 1 Oldenburg 2 1 Hagen 2 Ludwigsburg 1 Oldenburg 1 1

45 6. Eventuelt Ejendomsportefølje 2014 Antal m 2 Kontor m 2 Detail m 2

46 6. Eventuelt Ejendomsportefølje 2014 Udlejningsaktiviteter, 8 lejemål Ejendom m2 Type Aktiviteter Hagen 777 Detail Der forhandles med en møbelhandler samt en radiologpraksis. Hagen 311 Kontor Ingen forhandlinger. Ludwigsburg 238 Kontor Ingen konkrete forhandlinger. Oldenburg, LS Detail Der er dialog med de internationale kæder Mammutt og Vodafone samt lokal børnetøjsbutik. Oldenburg, LS Kontor Ingen konkrete forhandlinger. Lejemål er under renovering. Delmenhorst 75 Kontor Vores lejer Müller er interesseret i at udvide sin praksis, og dermed overtage lejemål. Aschaffenburg 308 Detail Redcoon.de er interesset i lejemålet. Aschaffenburg 565 Kontor Der forhandles med Grundbuchamt Aschaffenburg.

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S 13. maj 2015 Investormeddelelse nr. 45 Side 1 af 5 Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 12. maj 2015, kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Dagsorden i følge vedtægterne:

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S 8. maj 2013 Investormeddelelse nr. 30 Side 1 af 4 Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 8. maj 2013 kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. Dagsorden i følge vedtægterne:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S 9. maj 2016 Investormeddelelse nr. 52 Side 1 af 11 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 4. maj 2016 kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg.

Læs mere

BERLIN III A/S Generalforsamling 14. oktober 2011

BERLIN III A/S Generalforsamling 14. oktober 2011 BERLIN III A/S Generalforsamling 14. oktober 2011 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse 3. Beslutning om anvendelse

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse. År 2012, den 29. oktober kl. 13:00, afholdtes ordinær generalforsamling i Berlin High End A/S, CVR nr. 29195692, hos Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab, Frederiksberggade 16, 1459 København K. Bestyrelsens

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2017 blev behandlet og godkendt.

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2017 blev behandlet og godkendt. Side 1 af 20 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2017 Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2017 blev behandlet

Læs mere

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til direktør Kent Hoeg Sørensen eller controller Christian Holmgreen (tel ).

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til direktør Kent Hoeg Sørensen eller controller Christian Holmgreen (tel ). 9. april 2015 Investormeddelelse nr. 43 Side 1 af 1 Årsrapport for 2014 Bestyrelsen for Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor selskabets årsrapport for regnskabsåret 2014

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 29. april 2014 Fondsbørsmeddelelse nr. 128 Side 1 af 19 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2018 blev behandlet og godkendt.

Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2018 blev behandlet og godkendt. Side 1 af 20 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport blev behandlet og godkendt.

Læs mere

Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 14. maj 2014, fremgår af efterfølgende sider.

Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 14. maj 2014, fremgår af efterfølgende sider. 28. marts 2014 Investormeddelelse nr. 37 Side 1 af 1 Årsrapport for 2013 Koncern- og årsregnskabet for 2013 offentliggøres hermed. Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 14.

Læs mere

Velkommen til V l e k l o k m o men e n ti t l i G n e e n r e al a f l o f r o sam a li l ng g i Prim i e e O f O f f i f c i e c e A /S

Velkommen til V l e k l o k m o men e n ti t l i G n e e n r e al a f l o f r o sam a li l ng g i Prim i e e O f O f f i f c i e c e A /S Velkommen til Velkommen til Generalforsamling i Prime Office A/S Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning v/bestyrelsesformand Flemming Lindeløv. 3. Fremlæggelse af årsregnskab

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 23. oktober 2018

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 23. oktober 2018 Velkommen Ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. oktober 2018 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

KRISTENSEN PARTNERS III A/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR

KRISTENSEN PARTNERS III A/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR KRISTENSEN PARTNERS III A/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR. 31 05 38 38 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 2015 Påtegninger Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors erklæringer 5 Moderselskabsoplysninger 7 Ledelsesberetning

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2014

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2014 Side 1 af 24 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2014 Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2014 blev behandlet

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling 2011

Velkommen til ordinær generalforsamling 2011 Velkommen til ordinær generalforsamling 2011 Foreningen Fast Ejendom, Dansk Ejendomsportefølje f.m.b.a. 26. april 2011 Dirigent Som generalforsamlingens dirigent har bestyrelsen udpeget Michael Budtz advokat

Læs mere

Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 8. maj 2013, fremgår af efterfølgende sider.

Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 8. maj 2013, fremgår af efterfølgende sider. 5. april 2013 Investormeddelelse nr. 28 Side 1 af 1 Årsrapport for 2012 Koncern- og årsregnskabet for 2012 offentliggøres hermed. Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 8.

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2015/04 27. april 2015 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 4-2015 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. oktober 2017

Velkommen. Ordinær generalforsamling. Tirsdag den 24. oktober 2017 Velkommen Ordinær generalforsamling Tirsdag den 24. oktober 2017 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010

Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010 Property Bonds VIII (Sverige II) A/S, CVR-nr. 29 21 33 64 ( Selskabet ) Referat fra ordinær generalforsamling d. 28.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42 Den 8. april 2014 NewCap Holding A/S Amaliegade 14, 2 1256 København K Tlf. +45 8816 3000 CVR nr. 13255342 www.newcap.dk Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i NewCap Holding A/S Amaliegade 14,

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 25. oktober 2016 kl Velkommen

Ordinær Generalforsamling 25. oktober 2016 kl Velkommen Ordinær Generalforsamling 25. oktober 2016 kl. 11.00 Velkommen Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2013

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2013 Side 1 af 24 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2013 Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2013 blev behandlet

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Som tidligere meddelt blev ordinær generalforsamling i Dantherm A/S afholdt i dag den 29. april 2015. Der henvises til dagsordenen på side 2. Formandens beretning

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016 Side 1 af 27 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2016 Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2016 blev behandlet

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Deltaq a/s

VEDTÆGTER. for. Deltaq a/s 32144 jkj/ja VEDTÆGTER for Deltaq a/s 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Deltaq a/s. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er Hørsholm Kommune. 3. Formål 3.1 Selskabets formål er: (i) at investere i mindre og

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7 Hoved- og nøgletal Hovedtal (t.kr.) 2006 2005 2005 Resultatopgørelse Resultat af udlejning 251 74 897 Avance ved salg af lejligheder

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nexø Havn A/S

VEDTÆGTER. for. Nexø Havn A/S VEDTÆGTER for Nexø Havn A/S NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabets navn er Nexø Havn A/S". Selskabets hjemstedskommune er Bornholms Regionskommune. Selskabets formål er at drive havnevirksomhed og havnerelateret

Læs mere

Ad 2 Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Ad 2 Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S ALBATROS III Selskabet afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 26. april 2012 kl. 13.00 på Hotel Comwell i Kolding. I alt var 116 stemmeberettigede anparter repræsenteret fordelt på 69 fremmødte

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 14. maj 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 112 Side 1 af 26 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato:

Generalforsamlingsprotokollat Dato: Generalforsamlingsprotokollat Dato: 24-05-2013 Den 24. maj 2013, klokken 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i (CVR nr.3338 6095) på selskabets adresse, 1.sal,. Den ordinære generalforsamling havde

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012

Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012 Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 25. maj 2012 klokken 10.00 på adressen Vesterbro 46,. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af ekstraordinært obligationsejermøde

Referat af ekstraordinært obligationsejermøde Side 1 af 5 Referat af ekstraordinært obligationsejermøde Vedlagt følger referat af ekstraordinært obligationsejermøde den 28. januar 2013. Tid: Mandag den 28. januar 2013, kl. 14.30 Sted: Aalborg Kongres

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 5. april 2018 Fondsbørsmeddelelse nr. 170 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Materiale til ordinært obligationsejermøde

Materiale til ordinært obligationsejermøde 21. april 2016 Fondsbørsmeddelelse nr. 150 Side 1 af 18 Materiale til ordinært obligationsejermøde Vedlagt følger materiale, der vil blive gennemgået på det ordinære obligationsejermøde i Kristensen Germany

Læs mere

Formandens beretning. v. Bo Heide-Ottosen

Formandens beretning. v. Bo Heide-Ottosen Formandens beretning v. Bo Heide-Ottosen Året - Velkommen Tredje år som ejendomsinvesteringsselskab Victoria Properties investeringer omfatter velbeliggende lav-risiko erhvervs- og boligejendomme i det

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes:

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes: Til aktionærer i Aalborg, den 4. maj 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Torsdag, den 20. maj 2019 klokken 9:00 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

Berlin High End A/S Generalforsamling d. 31 okt. 2013

Berlin High End A/S Generalforsamling d. 31 okt. 2013 Moderselskabet: Berlin High End A/S. vs Koncernen: Berlin High End A/S og samtlige tyske datterselskaber konsolideret efter dansk praksis. 2012/2013 vs 2011/2012: 2011/2012 Kurfürstendamm/Bleibtreustr

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 CARLSBERG FINANS A/S Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 Delårsrapport 30. juni 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Selskabsoplysninger... 3 Ledelsespåtegning...

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato: 12. april 2010

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 155426 UDKAST VEDTÆGTER FOR FORSYNINGEN ALLERØD RUDERSDAL A/S CVR-nr. 34 08 61 92 1. SELSKABETS NAVN 1.1 Selskabets

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 24. april 2012, fremgår af efterfølgende sider.

Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 24. april 2012, fremgår af efterfølgende sider. 26. marts 2011 Investormeddelelse nr. 21 Side 1 af 1 Årsrapport for 2011 Koncern- og årsregnskabet for 2011 offentliggøres hermed. Årsrapporten, der behandles på den forestående generalforsamling den 24.

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Velkommen til. Velkommen til Generalforsamling i Prime Office A/S

Velkommen til. Velkommen til Generalforsamling i Prime Office A/S Velkommen til Velkommen til Generalforsamling i Prime Office A/S Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning v/bestyrelsesformand Flemming Lindeløv. 3. Fremlæggelse af årsregnskab

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2012

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2012 Side 1 af 23 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. juni 2012 Bestyrelsen i Kristensen Partners III A/S har dags dato afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport 2012 blev behandlet

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Adv. Jakob B. Ravnsbo J.nr. 214966-AAJ-WLS VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet

Læs mere

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S VEDTÆGTER for EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S Selskabets navn er European Lifecare Group A/S. 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Danske Lægers Vaccinations Service A/S (European Lifecare

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen.

Bestyrelsesformand Jakob Fastrup bød velkommen til generalforsamlingen. Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 l CVR-nr. 31843219 J.nr. 79-12940e-CNO Referat fra ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S, CVR.-nr. 31 84 32 19 Onsdag den 26. april

Læs mere

Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019

Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019 Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019 Dagsorden til ordinær generalforsamling 1. Bestyrelsens beretning om selskabets forhold i 2018 2. Fremlæggelse af årsrapport samt eventuelt koncernregnskab

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Årsrapport 2016 Kristensen Partners III A/S

Årsrapport 2016 Kristensen Partners III A/S k r isten se n Årsrapport 2016 Kristensen Partners III A/S Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9. maj 2017 Dirigent: Kristensen Partners III A/S CVR-nr. 31 05 38 38 Vesterbro

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

Bestyrelsen var repræsenteret ved formanden, Kim Riis Poulsen, samt bestyrelsesmedlemmerne

Bestyrelsen var repræsenteret ved formanden, Kim Riis Poulsen, samt bestyrelsesmedlemmerne K/S ELEONORA Selskabet afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 26. april 2012 kl. 11.00 på Hotel Comwell i Kolding. I alt var 278 stemmeberettigede anparter repræsenteret fordelt på 147 fremmødte

Læs mere

Kvartalsrapport for første kvartal 2008 - Foreningen Fast Ejendom, Dansk Ejendomsportefølje

Kvartalsrapport for første kvartal 2008 - Foreningen Fast Ejendom, Dansk Ejendomsportefølje side 1 af 8 OMX Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 Postboks 1040 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr.8/2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal Foreningen Fast Ejendom f.m.b.a. Tuborg Boulevard 12 2900 Hellerup

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere