SAND Hovedstaden BSM d afholdt på Sundholmsvej 34, 2300 Kbh. S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAND Hovedstaden BSM d afholdt på Sundholmsvej 34, 2300 Kbh. S"

Transkript

1 SAND Hovedstaden BSM d afholdt på Sundholmsvej 34, 2300 Kbh. S Deltagere Fra bestyrelsen: Sussie, Kim Allan, Kim B, Asbjørn, Lisselotte, Edmund (skal gå kl for at passe café hos NABO), Daniel, David. Skriftligt afbud fra Solvej. Ej afbud fra: Lars P, Manasse samt Ole Brems. Udvalgsmedlemmer, med taleret, dog uden stemmeret. Steen Rosenquist, Torben beboer fra Solvang, Ava, Ole Svendsen (tidl. Kasserer). Samt René Nielsen fra sekretariatet. Dagsorden: Formand byder velkommen. Da bestyrelsen endnu ikke er konstitueret, samt at Ole B ikke er dukket op, så byder vi alle velkommen til hinanden. Konstituering af beslutningsdygtighed. Bestyrelsen er beslutningsdygtig. Valgt af referent: René Nielsen vælges. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendes med forbehold for punktet ang. Hvem der er stemmeberettiget til SAND GF, da der mangler at blive sat ord på gadehjemløses stemmerettigheder. Godkendelse af referat: Læses op af Steen R. Referatet godkendes. Formanden informerer. Punktet udgår. Konstituering af bestyrelsen. I dag skal Hovedstaden besætte flg. Poster: Formand, Næstformand, kasserer samt sekretær posten. Kim Allan beretter lidt om funktionsbeskrivelser for posterne. Asbjørn fortæller om besvarelse af mails. Dette skal vi have en skarp struktur omkring. Daniel syntes at der bør komme en person på kontor hver dag. Svendsen fortæller at formand, næstformand samt sekretær tidligere har været ansvarlig for besvarelse af mails indgået på kbh@sandudvalg. Asbjørn fortæller om opkald fra skoler, hvilket Asbjørn

2 har lavet en kalender omkring der hænger på kontoret. Kim Allan læser mails hjemmefra. Daniel fortæller om muligheden for en firmakonto. Dette vil Daniel arbejde videre på. Fidusen er at han kan skaffe alt ind på Skyen således at alle har adgang til dokumenter. Der tales om, at man primært svarer pr. mail og husker at sætte SAND på som CC i mail. Torben fortæller at dette kunne være en del af et PR der varetog denne opgave. Følgende personer stiller op til poster i SAND Hovedstaden. Formand: Kim Allan stiller op og modtager 6 stemmer for. Tillykke med valget. Næstformand. Både David og Daniel stiller op. Daniel og David. Begge bliver bedt om at sætte ord på hvorfor de stiller op som formand. David fortæller at han stiller op for at prøve at hjælpe de svageste i samfundet. Giv en hånd fra SAND siden. David ønsker at være et talerør for grønlændere i Danmark. Daniel ønsker at være næstformand da han kan være et bindeled ml. Gadens folk og ind til SAND kunne være givtig. Daniel har også et godt samarbejde oog netværk sammen med Kim Allan. Daniel har en bred kontaktfalde i miljøet. Kim Allan syntes at det kunne være et vigtigt billede at tegne såfre,t der er en næstformand der er grønlænder. Kan man være 2 næstformand spørges der. Nej svares der. Det ville være i strid med vedtægterne. Steen siger at det er ligegyldigt med titler og kasketter i SAND. Han anmoder om at udvalget lægger kasketterne fra sig, når konstitueringen er overstået. Daniel ser ingen forskel på om det er ham eller David der er næstformand. Vi er begge gode kandidater for gadens folk. Torben siger at det ikke skal blive for indspist i SAND Hovedstaden da Kim Allan og Daniel kender hinanden godt. Daniel beretter at Han har kendt Kim Allan i små 2 uger. Daniel: modtager 3 stemmer. David: modtager 4 stemmer. Derved bliver David næstformand. Tillykke med valget. Kasserer. Asbjørn stiller op og modtager 6 stemmer. Tillykke med valget. Ole Svendsen beretter i den forbindelse at Kbh. og Frederiksberg kommune ønsker at kasseren bliver kontaktperson for 18 midler. Asbjørn vil snarest kontakte kommunerne. Ole beretter at Kbh. kommune kun ønsker at 1 person bliver juridisk ansvarlig ift. brug af midler. Frederiksberg holder hele bestyrelsen Som kollektive ansvarlige for brug af midler. Asbjørn og Ole S vil snarest lave en aftale om overlevering. Sekretærposten. Solvej har tilbudt sig som sekretær, men er ikke til stede i dag. Sekretærposten findes først ved næste bestyrelsesmøde.

3 Nedenstående er drøftelser omkring sekretærposten. Mange mener, at sekretærposten er vigtig, og derfor skal der helst være kun være 1 person der står som sekretær, men alle ønsker at byde ind ift. at hjælpe med opgaver forbundet med sekretærposten, såsom mails, kalenderføring, indkøb af inventar mv. Debatten kører frem og tilbage ift. om hvorvidt det er en fordel eller en ulempe at en sekretær skal være en del af bestyrelsen. Vi ender på, at det bliver for omstændigt, såfremt vedkommende ikke har en officiel plads i bestyrelsen. I forbindelse med valget af nye medlemmer minder Asbjørn på at Ole S samt Ole B snarest skal aflevere nøgler! Skal vi fortsat have møder d. 1. Mandag i hver måned. Asbjørn er ikke afvisende, men ønsker at flytte tidspunktet til senere på dagen. Kim Allan foreslår at man hver 3 måned har et aftenbestyrelsesmøde. Steen anbefaler at man alle andre mandage mødes kl samt at deltagelse på disse møder er på frivillig basis. Torben siger at Hovedstaden har så mange bolde i luften, at man bør mødes ugentligt. Det er underordnet om man mødes mandag, tirsdag..daniel støtter forslaget om at man hver 3 måned mødes om aftenen. Derudover foreslår han at et af de ugentlige (frivillige) møder også kan være om aftenen. Det besluttes at, afholde bestyrelsesmøde d. 1. Mandag i måneden kl ? og derudover vil man afholde et aften bestyrelsesmøde kl ? hver 3. Måned. René udleverer samarbejdsaftale omkring brug af lokaler på Sundholm. Aftale om budget 2018 og årshjul. Steen fortæller, at det er super vigtigt, at lave et årshjul, da Hovedstaden har mange opgaver, så det er godt for overblikket. Derudover er det et redskab til at søge penge. Steen anbefaler at Årshjul og udarbejdelse af dette bliver et individuelt punkt på et bestyrelsesmøde. Daniel nævner, at han syntes, at Hovedstaden bør deltage i mærkedage som ellers glemmes af andre organisationer. Angående budget, blev dette godkendt til generalforsamlingen 2018 for SAND hovedstaden. Hvem skal opstille til hovedbestyrelsen. Steen fortæller om hvad det indbefatter at sidde i hovedbestyrelsen. Her er man lidt tættere på de større beslutninger. SAND har 12 udvalg og derved 12 repræsentanter. Det behøver ikke nødvendigvis at være en formand. Det er dog af stor betydning, at det er en person, der formår at være brobygger og tovholder mellem SAND hovedstadens bestyrelse og Hovedbestyrelsen samt at videregive disse informationer til andre relevante samarbejdspartnere. Asbjørn stiller gene op til hovedbestyrelsen. Han har et år, som ikke tidsmæssigt kræver det store af ham Liselotte stiller også op. Asbjørn viger gerne pladsen for Liselotte. Asbjørn tilbyder sig som suppleant.

4 Liselotte vælges enstemmigt som repræsentant i hovedbestyrelsen. Asbjørn vælges som suppleant. Hvem skal udpeges som stemmeberettiget til SAND GF d Hovedstaden kan have 3 der stemmer. Kim Allan, Asbjørn, David vælges. Boformerne har 2 stemmer. Kim b samt Torben vil stemme for deres boformer. Gadehjemløse har 2 stemmer. Kim Allan anbefaler at Allan (fra Hus forbi) kan være med til at udvælge en stemmeberettiget gadehjemløs. Allan kan i samme forbindelse vælge at pege på sig selv. Daniel vil på vegne af hovedstaden finde den sidste gadehjemløse med stemmeret. Daniel vil på baggrund af løbende drøftelser i bestyrelsen forsøge at finde en københavnsk gadehjemløs med grønlandske aner. Hovedstaden afdækker hvilke kandidater til hovedbestyrelsen, de vil stemme på til næste bestyrelsesmøde. Møde med Sundholm Centerledelsen ved Lis Bjarnesen: Deltagere bliver René fra sekretariatet, Kim Allan, Sussie, Ava samt Edmund. Vi afholder møde på baggrund af de mange klager fra hjemløse på Sundholm, som er kommet den sidste lange tid. Mail: Natcafe `forskelsbehandling. Voldsager. Kig den anden vej. Ikke tilstrækkeligt uddannet ift. konflikthåndtering. Stor vikardækning. Medarbejderne er for presset arbejdsmæssigt og løber for hurtigt. Låsning af værelser uden partshøring. Ava har 170 sider med håndskrevne klager over Sundholm. Hun vandt klagen. Ava blev smidt ud. 1,5 time til at pakke ting. Ikke tilstrækkelig kvalitet i henvisninger. René har også en hel liste med punkter. Evt.: Mie er freelancejournalist fra DR1. Hun vil lave en radio dokumentar omkring Jakob som døde forrige år på gaden. Hun delatog i fakkeloptaget omkring hans død. Hun ønsker at lave Jakobs historie, samt en større fortælling om hjemløshed i DK. Hun har allerede interviewet Steen Rosenquist. Mie tænder diktafonen og hovedstaden giver hende fortællinger fra gaden.

5 Svesken på disken ang. Ava. René problematiserer at han har set en skrivelse fra Ava ift. at SAND skal ned med nakken og at hun ønsker at kontakte journalister, politikkere mv. Ava følte sig svigtet af det tidligere SAND Hovedstaden. Asbjørn beretter at han har set at Ava ønsker at vælte Asbjørn. Ava er overrasket over dette, og fortæller at hun har fuld tillid til Asbjørn. Liselotte henviser til telefonisk samtale med Ava. Liselotte har gentagne gange hørt på at Ava siger at hun vil skade SAND. Liselotte fortæller også at Ava skulle have sagt (med vidner) at Ava ikke ønsker Asbjørn eller Kim Allan ind i bestyrelsen. Asbjørn fremviser en skrivelse fra Ava. Ava har skrevet at SANDheden skal frem i medier. Liselotte tilbyder sin hjælp ift. kommunen til Ava, da det viser sig at Ava har været sur på SAND over at hun ikke har fået individuel hjælp af SAND. Asbjørn beder Ava om at stoppe med at være negativ på SAND på Facebook. Liselotte vil hjælpe Ava med hendes sager mod kommunerne. Ava vil stoppe med at sprede dårlig stemning om SAND. Alle er enige om at det var fint at få Svesken på disken. Nu er misforståelser fejet af bordet. Asbjørn foreslår at referatet gennemgås i løbet af max 7 dage og dernæst lægges på hjemmesiden. Alle er enige og dette er hermed ny procedurer. Asbjørn vil, indtil vi finder en ny løsning, lægge referater på hjemmesiden: kretaasser@live.com SDS på besøg. Vi mødes fredag d klokken på sundholm. René indkalder Gry fra SDS. Daniel, Liselotte og Kim B vil deltage på mødet. Daniel fortæller at både Frelsens hær og Kirkens korshær byder op til dans, så hold jer ikke tilbage med godt samarbejde. Daniel stiller sig til rådighed som kontaktperson. Fælles SAND. Liselotte, Asbjørn, Kim B, Ava vil deltage. Næste møder bliver indkaldt som ekstraordinært bestyrelsesmøde på baggrund af de mange punkter som SAND Hovedstaden mangler at tage stilling til. Derved kan bestyrelsen være beslutningsdygtige ift. punkter til debat og beslutning. Mødet afholdes d klokken på Sundholmsvej 34, Kim Allan (formand) indkalder til dette møde senere i dag, således at alle er orienteret i god tid. Dagsorden vil være Århjul, samt ovenstående punkter markeret med rødt, som ikke er gennemgået i dag. Kim B beretter at du ønsker et overblik over relevante kurser). Nedenstående punkter markeret med rødt er punkter vi ikke når på dagens møde, hvilket vil blive taget op på næste møder. KFUM

6 OFG Pr udvalg (ved Torben) Solvang. SANDs fremtidige deltagelse og et undskyldningsbrev. Rani har lavet et forslag som er fælles for Skansegården samt Solvang. Peer projekt fra We Shelter. Skal Hovedstaden deltage. KBH Udsatteråd, skal SAND Hovedstaden have en repræsentant. Frederiksberg udsatteråd skal have en repræsnetant fra SAND Hovedstaden. Kontaktudvalget, skal SAND Hovedstaden have en repræsentant. Udsatterådet Bornholm, skal SAND Hovedstaden have en repræsentant. Forretningsorden skal drøftes ift. at lave ændringer i nuværende retningslinjer. Arbejdsgrupper ved Kim Allan Daniel spørger ang. Donationer. Borgerforslag.

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde

Dagsordenen d Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Dagsordenen d. 20-08-2018 Ekstra ordinært Bestyrelsesmøde Til stede fra bestyrelsen: Lise Lotte, Pia, Kim Allan, Torben, Daniel og Asbjørn. Solvej udeblevet uden afbud. Gæster: Rene fra sekretariatet,

Læs mere

Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d

Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d. 13-08-2018 Tilstede: Kim A., David, Daniel, Kim B., Lotte, Pia, Asbjørn, Torben. Afbud: Edmund. Uden afbud: Solvej. Gæster: Ulrik, Karl, Ivalo, Thomas. 1. Kim A. byder

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 01.april 2019 KL

Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 01.april 2019 KL Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 01.april 2019 KL. 10.30 Tilstede: Asbjørn, Josefine, Torben, Kim Allan, Jens Vestergaard, Lotte, Karl, Claus, Daniel, David, Jonas Gæst: Laura fra SDS og bachelorstuderende

Læs mere

Bestyrelsesmøde SAND Hovedstaden d Sundholmsvej 34

Bestyrelsesmøde SAND Hovedstaden d Sundholmsvej 34 Bestyrelsesmøde SAND Hovedstaden d. 04-09-2017 Sundholmsvej 34 Til stede: Fra bestyrelsen: Lars P, Kim Allan, Ole Svendsen, Niels E, Ole B, Asbjørn, Michael H, Andre: René Nielsen fra sekretariatet Afbud

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk.

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. 10-03-2014 Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. Tilstede: René Køhn formand Tlf. 60731569 sand-nvsj@live.dk Helle Kjeldgaard Due Tlf. 41440170

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Deltagere: Sanna (SANDs sekr., praktikant), René (SANDs sek.), Niels Elbrønd (E- huset, SAND Hovedstaden), Ole Svendsen (SAND Hovedstaden), Michael Høyer (Bornholm),

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Bestyrelsesmøde SAND Hovedstaden d. 8/ Deltagere: Edmund, Ole B, Ole S, Niels, Asbjørn, Kim Allan, Allan Thyge, Michael, Ask (gæst).

Bestyrelsesmøde SAND Hovedstaden d. 8/ Deltagere: Edmund, Ole B, Ole S, Niels, Asbjørn, Kim Allan, Allan Thyge, Michael, Ask (gæst). Bestyrelsesmøde SAND Hovedstaden d. 8/1-2018 Deltagere: Edmund, Ole B, Ole S, Niels, Asbjørn, Kim Allan, Allan Thyge, Michael, Ask (gæst). Afbud: Finn Uden afbud: Lars, Sussi, Richardt. Dagsorden: 1. Formanden

Læs mere

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed.

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed. Vedtægter SAND Fyn 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Fyn Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af de vedtægter,

Læs mere

Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune Formålet med centerrådet er, at skabe et hørings- og dialogforum,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN XXXXX Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med næstformand og sekretær (medmindre der i klubbens vedtægt

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde SAND Fyn 18. Marts 2015. Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene

Bestyrelsesmøde SAND Fyn 18. Marts 2015. Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene Fremmødte: Bo, Isabella, Martin, Andreas, Hans, Kim, Jens, Gert, Michella og Rene Afbud: Pia, Las og Stig Fra sekretariatet: Ask Vi skal snakke mærkesager, forretningsorden og næste møde Ask er her i dag

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 5-01-2012

Bestyrelsesmøde. 5-01-2012 2012 Bestyrelsesmøde. 5-01-2012 Fremmødte: Per, Stig, Maria, Noer, Martin, Pia, René og Stig S. Christian meldte afbud. Dagsorden. 1) Valg af referant: 2) Bostøtte (besøg af journalist). 3) Billeder +

Læs mere

Isabella: Det sårer mig dybt, at jeg bliver ringet op, og får at vide at vedkomne der ringer, vil fejrer hendes død. Det gør man simpelthen ikke.

Isabella: Det sårer mig dybt, at jeg bliver ringet op, og får at vide at vedkomne der ringer, vil fejrer hendes død. Det gør man simpelthen ikke. Møde, SAND Fyn, 27.05.16 Afholdt på Stenløsevej 213 B Til stede: Helle, Isabella, Kim, Bo, Gerth, Jens, Dorthe, Sanne Fra sekretariatet: Sanna, René Velkomst v. Bo. Referent: Sanna Ordstyrer: Gerth Klage

Læs mere

UGGERHALNE SPORTSRIDEKLUB

UGGERHALNE SPORTSRIDEKLUB UGGERHALNE SPORTSRIDEKLUB BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med næstformand og sekretær. 2. Bestyrelsesmøder

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere.

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere. Referat Generalforsamling, SAND Trekanten, 25.02.2016 Til stede: Betina, Malene, Poul, Per, Pernille, Jan, Lene, Jakob Til stede fra SANDs sekretariat: Sanna, Rene N. Velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN. Padborg Ride Club

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN. Padborg Ride Club BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN Padborg Ride Club 1. Konstituering Se gældende vedtægter for PRC 2. Bestyrelsesmøder Afholdes normalt 1 gang månedlig. (fastsættes efter 1. bestyrelsesmøde efter generalforsamling

Læs mere

Forretningsorden for Udsatterådet i Aalborg Kommune. Kapitel 1 Rådets formål og opgaver

Forretningsorden for Udsatterådet i Aalborg Kommune. Kapitel 1 Rådets formål og opgaver 1 Forretningsorden for Udsatterådet i Aalborg Kommune Kapitel 1 Rådets formål og opgaver 1. Udsatterådet i Aalborg Kommune er talerør for de socialt udsatte borgere (+ 18 år), der opholder sig i kommunen.

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Forretningsorden for forældrebestyrelsen. DANSK TYSK BØRNEHUS ApS

Forretningsorden for forældrebestyrelsen. DANSK TYSK BØRNEHUS ApS Forretningsorden for forældrebestyrelsen DANSK TYSK BØRNEHUS ApS 1. Bestyrelsens sammensætning 1.1 Det er forældrebestyrelsens opgave at varetage opgaver, som fremgår af kompetencefordelingsmodellen (bilag

Læs mere

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd.

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. Forretningsorden for Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. 1. Bestyrelsens konstituering 1.1 Valg næstformand, sekretær og kasserer. (Valg af formand sker på Fællesrådets generalforsamling.) Bestyrelsen vælger

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og

b) at brugerne deltager aktivt i at fremme aktivitetsudvidelse i aktivitetscentrene - bl.a. baseret på frivillig indsats, og Vedtægter Vedtægter for Brugerråd ved Rudersdal Kommunes aktivitetscentre for pensionister og efterlønsmodtagere. Brugerrådets formål 1 Brugerrådets formål er at udgøre en lokal brugerorganisation, der:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 11-10-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: lør. 11. oktober 2014 klokken 11:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Omfang Bøgebakkens Sundheds- og Plejecenter Hvalsø Ældrecenter Ammershøj Plejecenter Der nedsættes ét Beboer- og Pårørenderåd

Læs mere

Referat af SANDs generalforsamling 2013

Referat af SANDs generalforsamling 2013 Referat af SANDs generalforsamling 2013 Odense. D. 26.3.13. Dagsorden iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab og fremlæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj VEDTÆGTER For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens hjemsted er Århus kommune Foreningens formål:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse?

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Kære afdelingsbestyrelse DUAB s organisationsbestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamling SAND Fyn på Store Dannesbo d. 18-02-2015

Referat af generalforsamling SAND Fyn på Store Dannesbo d. 18-02-2015 Referat af generalforsamling SAND Fyn på Store Dannesbo d. 18-02-2015 Til stede: Rie, Jens, Isabella, Martin, Steen, Richardt, René, Andreas, Stig, Jensine, Gert, Jan, Michael, Bo, Hans, Michael, René,

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Formand for SAND Hovedstaden Per Ernsten startede med at byde velkommen og indstillede til, at forsamlingen

Læs mere

Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper. Gældende fra den 1. januar 2015.

Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper. Gældende fra den 1. januar 2015. Nuværende vedtægter for Faggruppen Bibliotek & Uddannelse: Der er sket ændringer i flg. paragraffer i Standardsvedtægten: Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper Gældende fra

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. 1 Navn og hjemsted Navn: Hjemsted: Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg 2 Formål Foreningen

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes valgmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni 2011.

Læs mere

norm s i-ifcssljjnofc'cfcnlfch

norm s i-ifcssljjnofc'cfcnlfch i-ifcssljjnofc'cfcnlfch Protokol Konstituerende møde for bestyrelsen i Nomi4s i/s Mødedato oa tidspunkt: Mandag d. 22. januar 2018 kl. 10.00. Mødested: Administrationsbygningen, Hjermvej 19, 7500 Holstebro.

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Vedtægter for Bruger- og pårørenderåd ved plejecentre i Kolding Kommune

Vedtægter for Bruger- og pårørenderåd ved plejecentre i Kolding Kommune Vedtægter for Bruger- og pårørenderåd ved plejecentre i Kolding Kommune Seniorforvaltningen December 2010 1 LOVGRUNDLAG OG FORMÅL Indtil 1. juli 2010 var det lovpligtigt at kommunalbestyrelsen nedsatte

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007 1 Navn: Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007 Denne komités navn er: Narcotics Anonymous Nordjyllands Område Service Komité 2 Formål: Denne komités formål er at administrere

Læs mere

DCCR. Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR

DCCR. Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR DCCR Forretningsorden for Bestyrelsen for DCCR 1 Forretningsorden 1.1 Oprettelse og ændringer Nærværende forretningsorden er oprettet i overensstemmelse med gældende vedtægter for DCCR Ændringer i forretningsordenen

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp 1 NAVN OG HJEMSTED FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp Thisted kommune 2 FORMÅL Organisationen er en frivillig, social og kulturel sammenslutning,

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?.

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?. Dagsorden OSK møde Torsdag 09/09 2010 - kl. 18.30 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

a Landsforeningens navn er Sammenslutningen af Lokale Radio- og TV- stationer i Danmark, SLRTV.

a Landsforeningens navn er Sammenslutningen af Lokale Radio- og TV- stationer i Danmark, SLRTV. Vedtægter 1 Navn og hjemsted a Landsforeningens navn er Sammenslutningen af Lokale Radio- og TV- stationer i Danmark, SLRTV. b Sammenslutningen driver et sekretariat med hjemsted i Danmark. 2 Formål og

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere

Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere 21.06.2019 Forretningsorden for bestyrelserne for Grakom og Grakom Arbejdsgivere I medfør af vedtægterne fastsættes forretningsorden for bestyrelsen for Grakom 1. Forretningsorden 1.1. Forretningsordenens

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1 af 6 Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1. NAVN OG HJEMSTED. Redigeret og vedtaget på generalforsamlingen den 1/3 2018 Foreningens navn er KGGO Kørestolsbruger og

Læs mere

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling Vedtægter for SIND-København lokalafdeling 2018 Seneste justeringer vedtaget af SIND-Københavns generalforsamling den 8. februar 2018 Side 1 ud af 6 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Vedtægter for underafdelinger. Hammel Gymnastik Forening (Hammel GF)

Vedtægter for underafdelinger. Hammel Gymnastik Forening (Hammel GF) Vedtægter for underafdelinger Hammel Gymnastik Forening (Hammel GF) i Indholdsfortegnelse 1. Forrang... 3 2. Generalforsamling... 3 3. Ledelse... 4 4. Afstemning... 4 5. Dirigent... 5 6. Protokol... 5

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af generalforsamling 2009

Referat af generalforsamling 2009 Referat af generalforsamling 2009 Deltagere: I alt 38 stemmeberettigede Dirigent: Peder Larsen Referent: Sofie Bay- Petersen 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen indstiller Sofie Bay- Petersen til

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Forretningsorden for Vejle Rideklubs bestyrelse

Forretningsorden for Vejle Rideklubs bestyrelse Forretningsorden for Vejle Rideklubs bestyrelse 1. Konstituering I forbindelse med første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med næstformand, kasserer og sekretær, jf.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Til stede: Formand :Martin T. Christensen Næstformand: Lone Marquardt Kasserer: Erik Grønnehave Hansen Annelise Klausen: Medlem Henning (Bruger af Oasen og

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere