Den 22. april Referat fra DGI Midt- og Vestsjællands Årsmøde den 22. april 2015 På Sorø Gymnastikefterskole.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den 22. april Referat fra DGI Midt- og Vestsjællands Årsmøde den 22. april 2015 På Sorø Gymnastikefterskole."

Transkript

1 Den 22. april 2015 Referat fra DGI Midt- og Vestsjællands Årsmøde den 22. april 2015 På Sorø Gymnastikefterskole. Deltagere: 119 personer, heraf 93 stemmeberettigede. Dagsorden 1. Valg af dirigent Velkomst ved Margit Ølgod. Mogens Kirkeby, medlem af landsudvalget - forslået og valgt. Dirigenten startede med en ros til demokratiet, med over 100 deltagere og 93 stemmeberettigede, beviser I, at det stadig lever og har sin berretigelse. Gennemgik dagsordenen og konstaterede at mødet var lovligt indvarslet. 2. Valg af stemmetællere Kim Bay, Niels Vest og Camilla Ysnæs. 3. Valg af referent Linda Bach Larsen. 4. Aflæggelse af landsdelsbestyrelsens beretning v/margit Ølgod Indledte med at rose landsdelsforeningen som nu er den største i landet med over medlemmer. Samtidig har vi vendt et stort underskud sidste år til et pænt overskud i år. Landsdelsforeningen har et højt aktivitetsniveau og en flok af engagerede og motiverede frivillige og ansatte som gør en kæmpeindsats. De nyere aktiviteter som løb og fitness har været med til at løfte aktivitetsniveauet og antal medlemmer. Cykling stjerneløbet i Roskilde gentages igen i år og med øget tilslutning. Mange løbearrangementer i samarbejde med foreninger. Forårsstævner i gymnastik børnestævner indenfor de klassiske idrætter, er fortsast aktiviteter der trækker rigtig mange deltagere. Vi er meget opmærksomme på at det at blive størst ikke må blive en sovepude. Der skal fortsat arbejdes på at aktivere flere borgere og helst i foreningsregi. En af vores udfordringer er, at få aldersgruppen indenfor i foreningerne. Kan og vil foreningerne tilbyde fleksible tilbud til denne aldersgruppe. En stor satsning de kommende år er: Bevæg dig for livet DIF og DGI s fælles vision om at flere skal dyrke idræt og de i foreningslivet. Tryg- og Nordeafonden har bidraget med 60 mill. over de næste 3 år, organisationerne med 40 mill. Satsningen vil kræve en stor indsats af både frivillige og medarbejdere. De 2 organisationer er påbegyndt et historisk partnerskab og samarbejdet starter op i tempi. I 2014 er Løb, cykling, bad- DGI Midt- og Vestsjælland Oldvejen 25C Holbæk Tlf CVR: midt-ogvestsjaelland@dgi.dk

2 minton, håndbold og floorball samt foreningsudvikling påbegyndt samarbejdet. I 2015 Fodbold, Gymnastik, Fitness, Tennis, Triatlon, Skydning. Tværgående analysegrupper: Idrættens fysiske rammer Kommunerne bliver stor samarbejdspartner. Streetaktiviteter Unge frafald Seniorer Klubliv Danmark udviklet af DGI i samarbejde med Nets. Foreningsmedlemmer og andre kan støtte deres foreninge hver gang de bruger deres dankort i en butik, der har valgt at indgå i Klubliv Danmark. Butikker bidrager med beløb i forhold til hvor meget der handles for i butikken, og beløbet går til den forening, som den enkelte kunde har valgt at støtte. Foreningskontakt. Direkte telefonisk kontakt til foreningerne, er et område der har høj prioritet. Vi vil fortsat have fokus på trends i samfundet, have kontakt til vore foreninger og få dem til at tænke mere ud af boksen, tænke foreningsudvikling med et så alsidigt udbud af forskellige aktiviteter som muligt. Andelen af aktive borgere er højere de steder, hvor der findes et meget bredt udbud af aktiviteter. Samtidig skal der sørges for uddannelse af instruktører og trænere og hjælp til rekruttering af frivillige. I den forbindelse er IT/nettet en stor og tidsbesparende hjælp. Skolereform. Nogle foreninger har oplevet fremgang i medlemstal, andre tilbagegang. Samarbejdet mellem skole og forening er nogle steder dårligt kommet i gang, hvor andre har været mere parate. Opfordring til foreninger om selv at melde ind til skolerne om, hvad man som forening kan bidrage med. Der er interesse fra skolerne i at tænke idræt og bevægelse. 2 skoler er certificeret som profilskoler, og det har været en stor succes. Trænerspiren (uddannelse af unge i skolen med praktik i foreninger). AP Møller fonden har bidraget med et stort beløb til efteruddannelse af lærere. 5 kommuner er udvalgt som fyrtårne. Slagelse i vores landsdel er med. Tak til alle samarbejdspartnere Opsamlling på beretning fra dirigenten i interview form. Forandringsvinde blæser hvor er det du/i har medvind? Stor aktivitet i landsdelsforeninge.

3 Hvad har givet dig og bestyrelsen sidevind det sidste år? Arbejdet med visionerne, de har været længe undervejs. Og hvor har I mødt modvind? Spørgsmål til beretningen. Flytninge / indvandrede ikke nævnt i beretningen. Hvad gør DGI på dette område? I boligområder er der uddannet Street Agent som står for aktiviteter for de unge i området. Enkelte idrætter har også afviklet aktivitet på flytningecentre. 5. Fremlæggelse af det reviderede regnskab - v/ Karin Schram I Peter Holmens fravær fremlagde Karin Schram regnskabet. Udviklingstallene for medlemsforeninger, medlemmer, aktiviteter og deltagere. Derefter fulgte en gennemgang af regnskabet der udviser et overskud efter afskrivninger på kr Samlede indtægter kr Samlede udgifter kr Afskrivninger Spørgsmål fra Gundsølille skytteforening: Skytterne har i aftale der gælder frem til et særskilt beløb til aktivitet og administration. Beløbet fremgår ikke af regnskabet. Karin nævnte at i regnskabet kan man se, at der bruges over kr. til aktivitet. Administrationsbeløbet kan ikke ses af regnskabet. Margit suplerede med, at der i regnskabet endvidere, er hensat et ikke forbrugt beløb til skydeaktivitet. Dirigenten konkluderede at her var et ønske om fremadrettet at ændre regnskabsopsætningen så det fremgår af regnskabet. Årsmødet suspenderet. Kaffe med eftefølgende paneldebat om Bevæg dig for livet. Panelet består af Lis Tribler, Slagelse Kommune, Jørgen Aufeldt, formand for Roskilde Idrætsunion og Birgitte Nielsen, næstformand i DGI. Dirigenten gik 6 år tilbage i tiden, med et spørgsmål til Lis Tribler, der var formand for breddeidrætsudvalget hvordan hun selv syntes arbejdet med rapporten var gået? Et spændende arbejde at være med i. Der skulle samarbejdes med mange ministerier. Der udkom en spændende rapport. Det var arbejdet værd og det har haft en effekt. Der blev sat mange projekter i gang indenfor breddeidræt. Slagelse kommune er parat til at tage udfordringen op på at få flere til at dyrke idræt. Netop vedtaget en ny idrætspolitik. Har set en målbar udvikling på de områder der er kørt indsatsområder på.

4 Dirigenten bad Jørgen Aufeldt beskrive Roskilde Idræts Union Roskilde Idrætsunions formål er at være foreningernes talerør til kommunen. Lidt svært at få kommunen til at intressere sig ligeså meget for idræt, som den gør for kultur. Oplever man i unionen, at der er ønske om at få flere medlemmer? Nej Hvad mener man om den fælles DIF/DGI vision? Burde have inddraget foreningerne før den blev besluttet. Spørgsmål til Birgitte Nielsen som har været primusmotor for den fælles DIF/DGI vision: Hvorfor har man fundet frem til denne fælles vision? Det er faktisk et ønske fra foreningerne om et tættere samarbejde. Det samme har kommunerne sagt. Så man har lyttet til foreninger og samarbejdspartnere. Flere danskere dyrker idræt men ikke i foreningerne, og det er ærgerligt. Foreningerne har så meget godt at tilbyde. Dirigenten konkluderede udfra de tal der kom frem, at foreningerne skal øge medlemstallet med 12%. Fælles opgave er en bedre udnyttelse af faciliteterne i fremtiden. Repræsent fra Køge Bugt GF fortalte, at de har ansat en person til at stå for booking af faciliteter det har givet en god udnyttelse. Skal vi overtage kommunale opgaver? Fra panelet lød det ja lad os udnytte de kompetencer der er. Det gør ikke noget, at vi ser på muligheder, vi ikke før har gjort brug af. Tror på at fremtiden, vil vise at der samarbejdes meget mere på tværs af foreninger/kommuner. Fra Roskilde Ældremotion lød det, at det sociale er meget vigtigt, og det er det der skal arbejdes for og med i foreningerne. Fra flere i forsamlingen blev det undtrykt, at online booking systemer giver foreningerne udfordringer. Kommunerne har en vision om at det skal være let at være frivillig, det er faktisk blevet mere bøvlet. Paneldeltagerne har lyttet til forsamlingen og tager de ønsker og problemstillinger man har ført med i de fora de repræsenterer.

5 6. Indkomne forslag a. bestyrelsen foreslår vedtægtsændringer. b. ændringsforslag fra Tuse Skytteforening c. ændringsforslag fra skydeudvalget Dirigenten nævnte, at man efter aftale med forslagsstilleren til pkt. 6 b behandler punktet sammen med 6a ang. 10. Poul Hangler fremlagde efterfølgende forslagene til vedtægtsændringer. (se evt. bilag) Stor debat vedr. ændringsforslagene til 7og 9. Sigurd fra Tuse Skytteforening begrundede deres ændringsforslag. Afstemningsprocedure: Pkt. 6a foregår vis. Ved skriftlig afstemning skal 62 stemme for, idet 2/3 del af de stemmeberettigede skal stemme for forslaget, for at det er vedtaget. 5 stk. 8: 89 stemmer for. Forslaget vedtaget 7 stk. 1: 27 stemmer for. Forslaget ikke vedtaget. 8: Udgår som konsekvens af at 7 ikke blev vedtaget. 9: 15 stemmer for. Forslaget ikke vedtaget. 10: Første afstemning vedr. pkt. 6a 46 stemte for. Forslaget ikke vedtaget. Pkt. 6 b: 2. afstemning Tuse Skytteforenings forslag. 47 stemte for. Forslaget ikke vedtaget. Pkt. 6 C: Forslaget begrundet af Sigurd fra Skytteudvalget. 61 stemte for. Forslaget ikke vedtaget. 15 stk. 4. Forslaget begrundet af Sigurd fra Skytteudvalget. 10 stemte for. Forslaget ikke vedtaget. 7. Fastsættelse af næste års kontingent bestyrelsen foreslår uændret kontingent. Margit Ølgod fremlagde forslaget der blev vedtaget med 78 stemmer for. 600 kr. i grundkontingent + 8 kr. pr. medlem Hver forening opkræves maksimalt kr. i Orientering om budget Karin Schram gennemgik budget Dirigenten gav ikke mulighed for spørgsmål p.g.a. den fremskredne til, men henviste til at man kontaktede administrationen såfremt man ønskede at spørge ind til specifikke tal. 9. Landsdelsforeningens handlingsplan - udgår, hvis vedtægtsændringen vedtages. 10. Valg af formand for 1 år Margit Ølgod villig til genvalg MØL henviste til sin beretning der var meget fremadrettet. Vil arbejde meget udfra de mål, der kan trækkes fra systerme fokusområder er: Bevægelse for livet Klubliv Danmark Margit genvalgt.

6 11. Valg af bestyrelsesmedlemmer a. To medlemmer for to år Jytte Nielsen villig til genvalg +? b. Hvis vedtægtsændringerne vedtages: Et medlem for et år 12. Valg af 1. og 2. suppleant for 1 år 13. Valg af kritisk revisor for 2 år Niels Romanius villig til genvalg 11a: Valgt blev: Jytte Nielsen, Kirke Hyllinge. Jens Kristian Andreasen Gundsølille Skytteforening På baggrund af forkastelsen af vedtægtsændring udgår 11 b Tommy Jensen medlem af Agilityudvalget valgt som 1. suppleant. Bo Johanson fra Roskilde Basketballklub 2. suppleant. Niels Romanius valgt. 14. Eventuelt Margit Øgod sluttede mødet med tak til de fremmødte og en til dirigenten som styrede os gennem et livligt møde.

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland 1 Navn Stk. 1: Foreningens navn er DGI Midt- og Vestsjælland. Foreningen er stiftet den 1. januar 2013, som en sammenlægning mellem landsdelsforeningerne DGI Roskilde

Læs mere

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland

Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland Vedtægter for DGI Midt- og Vestsjælland 1 Navn Stk. 1: Foreningens navn er DGI Midt- og Vestsjælland. Foreningen er stiftet den 1. januar 2013, som en sammenlægning mellem landsdelsforeningerne DGI Roskilde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

DGl Storstrømmens årsmøde 2014

DGl Storstrømmens årsmøde 2014 DGl Storstrømmens årsmøde 2014 Tirsdag d. 8. ZBC, april 2014 Næstved Oversigt, dagsordenpunkte afdirigent 1. Valg 2. Valg af stemmetællere 3. Landsdelsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland.

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland. DGI Nordsjælland Vedtægter DGI Nordsjælland www.dgi.dk/nsjmedlem 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening og er en selvstændig

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde 11-05-2016 Frank Lyngsø bød velkommen, Jon L. Hansen valgtes til dirigent, Jon konstaterede at mødet et lovligt indvarslet. Som stemmetællere valgtes

Læs mere

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland.

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. NUVÆRENDE VEDTÆGTER DGI Nordsjælland Forslag til VEDTÆGTSÆNDRINGER DGI Nordsjælland 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Vedtægter for Stenløseskytteforening

Vedtægter for Stenløseskytteforening Vedtægter 2018 Vedtægter for Stenløseskytteforening Indhold Indhold... 1 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilknytning... 1 4. Medlemmer og kontingent... 1 5. Generalforsamling... 2 6. Ekstraordinær

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referater/dagsorden forening

Referater/dagsorden forening Referater/dagsorden forening Stiftende generalforsamling tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Registrering af fremmødte 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

DGl Storstrømmens årsmøde

DGl Storstrømmens årsmøde DGl Storstrømmens årsmøde Tirsdag 19. april 2016 Idrætshojskolen Bosei, Evensølundvej 5, Præstø Oversigt, dagsordenpunkte 1. Valg af dirigent 2. Valg afstemmetællere 3. Landsdelsbestyrelsens beretning

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af nye medlemsforeninger 3. Bestyrelsens beretning fortid og

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere

Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen Protokol Midtjylland Før selve årsmødet - Kl. 17 18 var der workshops med fem emner: Rigtige mænd Socialt udsatte Foreningsnetværk Seniorer og ældre E-sport Kl. 18

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden y1 1?SrRØK Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS tirsdag den 29. oktober 2013 Dagsorden Ad 1: Velkomst. Jimmy G. Roed bød velkommen. Ad 2: Valg at dirigent. Steen F. Andersen valgt. Ad 3: Godkendelse

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik Forslag til VEDTÆGTER For Lillerød Gymnastik 1 - Navn Foreningens navn er Lillerød Gymnastik. Foreningen er stiftet den 12. juli 1927 og er hjemmehørende i Allerød kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening Tirsdag d. 27. november kl. 19.00 i Tuse Forsamlingshus Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk Referat Referent: Søs Granzow. Der var i alt fremmødt 53 medlemmer.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt Frederiksberg. 1.2 Foreningen har hjemsted i Frederiksberg Kommune.

Læs mere

Udkast pr. 24. oktober :53

Udkast pr. 24. oktober :53 Udkast pr. 24. oktober 2013 13:53 DGI StorKøbenhavn nuværende vedtægter 1 NAVN Landsdelsforeningens navn er Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, Storkøbenhavn (forkortet til DGI Storkøbenhavn). 2 FORMÅL

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Vedtægter og forslag til vedtægtsændringer

Vedtægter og forslag til vedtægtsændringer Vedtægter og forslag til vedtægtsændringer Forslag om vedtægtsændringer - I venstre kolonne ses de nuværende vedtægter og i højre kolonne ses forslag til nye vedtægter ændringerne er markeret med grønt.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Standardvedtægter for nye DGI landsdelsforeninger i forbindelse med fusion med DDS landsdelsforeninger

Standardvedtægter for nye DGI landsdelsforeninger i forbindelse med fusion med DDS landsdelsforeninger Standardvedtægter for nye DGI landsdelsforeninger i forbindelse med fusion med DDS landsdelsforeninger 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI [landsdel]. Stk. 2. DGI [landsdel] er en

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af. Forsamlingen synger Marken er mejet.

Referat af. Forsamlingen synger Marken er mejet. Referat af Stiftende årsmøde for DGl Midt- og Vestsjælland Onsdag den 31. oktober 2012 Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde Referent: Lone Juul Jepsen Dagsorden Ekstraordinære årsmøder i DGl Roskilde og DGl

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Aftale mellem. DGI ##### og DDS ##### om fusion

Aftale mellem. DGI ##### og DDS ##### om fusion Aftale mellem DGI ##### og DDS ##### om fusion Bestyrelserne i Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger ##### og DDS ##### er enige om at fusionere de to landsdelsforeninger med virkning fra den 1. januar

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

DGl Storstrømmens årsmøde

DGl Storstrømmens årsmøde DGl Storstrømmens årsmøde Torsdag 20. april 2017 Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, Præstø Oversigt, dagsordenpunkte 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Landsdelsbestyrelsens beretning

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion

Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion Opbygget efter vejledning fra om idrætsforeningers vedtægter. 1 Foreningen Gadstrup Motion, er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af generalforsamlingen i IDA Nordvestsjællands afdeling Dato: 27. februar 2018, kl. 18:15 Sted: Sorø Kultur- og fritidscenter, Frederiksvej 27, Sorø Fremmødte: 16

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening 1. Navn og Hjemsted. Foreningens navn er Jernløse Gymnastikforening og foreningen er hjemmehørende i Holbæk kommune. Jernløse Gymnastikforening er stiftet den 9. november 1892. 2. Formål. Foreningens formål

Læs mere