Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2014."

Transkript

1 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Thomas Doktor, Peter Bach Nielsen, Peter Skov Jørgensen, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse, Jeanette Strøm, Simon Toftgaard Jespersen, Rasmus Dissing, Trine Warberg, Niels Staghøj, Dorte Berenth, Ole Lauth, Jutta Andersen, Christian Skytt, Antoinett Vebel Pharao, Anna Le Dous, Torben Madsen, Jan Jakobsen, Mads Jensen, Lisbeth Diemer, Rune Nydam Guldberg, Anders S. Andersen, Henrik Ib Jørgensen, Lene Lebech og Jørgen Lenger. Afbud: Sofie Clausen og Jens Lund. Janne Sander deltog ikke lørdag. 1. Valg af ordstyrer. Janne Sander fredag. Isak Kornerup Houe lørdag. 2. Godkendelse af referat fra den 22. august Referat blev godkendt. 3. Tema: SMA og splicing præsentation af erhvervsprojekt. Thomas Doktor gennemgik sit projekt. Det overstiger referentens beskedne åndsevner at referere. Der henvises til link til formidlingstekst. Thomas Doktor besvarede repræsentantskabets spørgsmål. 4. Godkendelse af program for landsmøde 2014 og færdigbehandling af forslag om vedtægtsændring. Niels Staghøj og Lene Lebech gennemgik programmet for landsmødets aktiviteter.

2 Landsmødet foregår i Korsør Hallen og i Musholm Bugt Feriecenter. I stedet for telt opstilles der en pavillon. Der blev efterlyst ideer, som kan brede debatten ud til en bredere kreds. Peter Bach Nielsen fremlagde en formulering til vedtægtsændring. Jeanette Strøm var ikke enig. Hun mente, det er repræsentantskabets vigtigste opgave at kontrollere bestyrelsen. Trine Warberg svarede, at hvis vi ikke kan acceptere, hvad bestyrelsen laver, genvælger vi dem ikke. Vi skal fortsat orienteres, men det er i forvejen, bestyrelsen der underskriver regnskabet og har ansvaret. Men vi skal ikke godkende det, for det har bestyrelsen allerede gjort. Peter Bach Nielsen sagde, at baggrunden er, at repræsentantskabet sidste år selv rejste den problematik, at regnskabet allerede var godkendt, og at repræsentantskabet ikke havde mulighed for eller tid til at godkende det, og så ønskede repræsentantskabet ikke være ansvarlig. Jeanette Strøm sagde, at vi kan ikke gå ud til medlemmerne og sige, at vi ikke vil påtage os ansvaret, og at vi ikke kan gennemskue det. Henrik Ib Jørgensen sagde, at det handler om en praktisk foranstaltning, fordi bestyrelsen simpelt hen har ansvaret for foreningens økonomi, og den skal derfor underskrive regnskabet. Derfor skal den også have kompetencen til at godkende det. En eventuel godkendelse eller forkastelse i repræsentantskabet er derfor betydningsløs. Peter Skov Jørgensen mente, at det giver mening at placere ansvaret hos bestyrelsen, fordi repræsentantskabet ikke har reel mulighed for at vurdere det. Isak Kornerup Houe kunne godt forstå Jeanette Strøms indvending, men bestyrelsen har det formelle juridiske ansvar uanset hvad og det er derfor en ren rituel øvelse at godkende regnskabet, ikke mindst fordi det sker dagen før landsmødet og to dage før man vælger en ny bestyrelse, så det vil da være noget sent at vælte en bestyrelse. Hvis andre end bestyrelsen skulle godkende regnskabet, skulle det være landsmødet, og det ville da endnu mere være et ritual. Jeanette Strøm sagde, at hun har det svært med det, fordi repræsentantskabet er repræsentanter for medlemmerne, og det skal være en tryghed for dem, at de stoler på, at det er en reel kontrol. Mads Jensen sagde, at bestyrelsen sidder tæt på direktionen og følger løbende økonomien, og årsregnskabet er endnu en orientering i den række. Når man godkender regnskabet, er der en revisor til stede, som står inde for regnskabets rigtighed. Jeanette Strøm mente, det er et forkert budskab at sende til medlemmerne, at vi fravælger den opgave. Det er naivt og blindt at stole på, at bestyrelsen aldrig laver fejl. Isak Kornerup Houe sagde, at det der føles omsonst er, at vi godkender regnskabet to dage før vi vælger en ny bestyrelse. Han spurgte, om det så kan gøres tidligere?

3 Henrik Ib Jørgensen svarede, at regnskabet er ikke færdigt tidligere. Han tilføjede, at hvis man alligevel følger Isak Kornerup Houes model og holder et ekstra repræsentantskabsmøde, skal man huske, at det koster kr. + udgiften for at revisor møder op. Trine Warberg svarede, at det vi kan sige til medlemmerne er, at bestyrelsen tager ansvaret for økonomien, og repræsentantskabet fører de politiske debatter, og vi har på den måde det overordnede ansvar, også fordi vi vælger bestyrelsen, men det er ikke regnskabet, vi skal bruge kræfterne på. Jeanette Strøm sagde, at der er medlemmer, der savner gennemsigtighed, blandt andet referaterne fra møderne. Henrik Ib Jørgensen svarede, at de er fuldt tilgængelige. Niels Staghøj sagde, at hvis der er så mange bekymrede, kan de bare stemme nej. Christian Skytt var enig i, at gennemsigtighed er vigtigt, men der er nok andet der er mere relevant end dette, som er uden indhold. Torben Madsen sagde, at nu om dage har vi internet og mange muligheder. I gamle dage var alt meget mere lukket end nu. Han mente, at det vil være en lettelse at spare tid og blive fri for noget vi alligevel ikke kan gennemskue. Peter Skov Jørgensen sagde, at landsmødet har bevæget sig i positiv retning med mere debat, men vi kunne godt gennemgå regnskabet for alle medlemmer, f.eks. aftenen før landsmødet. Henrik Ib Jørgensen var enig med Jeanette Strøm i bekymringen, men andet er mere relevant end regnskabet, som ikke interesserer ret mange. Der er ikke meget at gøre, for pengene er jo brugt. Man kan i praksis ikke gøre ret meget ved at kigge bagud. Der blev enighed i repræsentantskabet om at fremsætte forslaget, med større vægt på Trine Warbergs formuleringer, som imødekommer Jeanette Strøm. Forslaget skal dog redigeres sprogligt. Trine Warberg fremlægger det på landsmødet. Problemstillingen om gennemsigtighed diskuteres på et kommende repræsentantskabsmøde. 5. Orientering. a. Budget Henrik Ib Jørgensen henviste til de udsendte bilag, men gennemgik de overordnede principper. Han sagde blandt andet, at der er udsving i indtægter, behov for stabilitet i udgifter. Vi må

4 minimere afhængigheden af vejret. Vi er for første gang nået dertil, at vi kan fortsætte et helt år uden nedskæringer, selv om vi får et dårligt år. Han besvarede herefter repræsentantskabets spørgsmål. Orienteringen blev taget til efterretning. b. Musholm Bugt Feriecenter. Henrik Ib Jørgensen henviste til de udsendte bilag. Vi er nu i gang med den endelige afpudsning efter de indkomne bud, så vi tilpasser anlægsbudgettet. Der er planlagt første spadestik i sidste uge af marts. Vi har ikke afgivet meget, men har dog skåret et enkelt fitness rum væk, ikke funktionen, men nogle kvadratmeter; men til gengæld får vi to boliger mere end forudsat. Vi har arbejdet med at gøre Musholm Bugt Feriecenter mere åbent for en bredere kreds, også ved en navneændring. Vi har arbejdet med nyt madkoncept med lokal mad, og nye aktiviteter for gæsterne. Andre handicaporganisationer lægger op til at bruge Musholm Bugt Feriecenter. Orienteringen blev taget til efterretning. c. Nyt fra bestyrelsen. Janne Sander orienterede om bestyrelsesseminar, hvor bestyrelsen har diskuteret strategi og udfoldelse af plads til forskelle. Evald Krog orienterede om, at vi for andet år har fået tilladelse til, at vi kan komme gratis over broen til landsmøder. d. Handicappolitik. Jørgen Lenger orienterede om, at vi har prioriteret højt at være til stede i Facebook-gruppen Skønne unger med muskelsvind, også for at afprøve interessen for hurtige svar på impulsive spørgsmål. Væsentligste aktivitet for tiden er BPA, hvor der er ændringer på vej i generelle regler og i regler om BPA til respiratorbrugere. Det giver fortsat anledning til problemstillinger, at hviletidsregler kolliderer med ønsker om fleksibilitet. En særlig aktuel problemstilling handler om ringere udmåling og begrænsede feriemuligheder for personer med BPA efter servicelovens 95. Han besvarede spørgsmål fra repræsentantskabets medlemmer. 6. Handlingsplan for etisk udvalg. Anita Kruse præsenterede det udsendte bilag. Der foreslås blandt andet et etisk emne på hver netværksweekend. Navnet foreslås at blive etisk netværk, som har til formål at skabe debat blandt medlemmerne. Netværket refererer til repræsentantskabet, men vælger selv, hvor man vil tage fat, men hellere få end mange emner.

5 Niels Staghøj sagde, at hvis det skal blive til noget, skal det ikke være overvejende repræsentantskabsmedlemmer. Det skal være folk udefra, og et maksimum for antal fra repræsentantskabet. Ellers er der igen en masse. der melder sig, som ikke har tid. Anders S. Andersen sagde, at det er kommet bag på ham, at det etiske ikke fylder mere i en patientforening, og der vil være en utrolig stor gevinst i hele debatten, hvis man har sit etiske og filosofiske bagland med. Det ville være en god ide for Muskelsvindfonden at have en solid etisk debat om de ting, der foregår. Thomas Doktor sagde, at vi skal have en etisk debat, så spørgsmålet er kun, hvordan det skal fungere. Han var enig med Niels Staghøj i, at der blev valgt folk, som havde for travlt og folk som alligevel mødtes i alle andre sammenhænge. Henrik Ib Jørgensen mente, at problemet var sidste gang, at udvalget var for stort. Det skal begrænses til en snæver kreds, hvor man kan mødes. Jan Jakobsen sagde, at når man snakker om etisk netværk, snakker man om en gruppe der sætter noget i gang. Der har været to debatter, en om aktiv dødshjælp, en om seksualitet og derfor skal vi ikke organisere tingene ihjel med snak om form i stedet for indhold, og derfor skal det bare være nogle medlemmer, der sætter debatter i gang, og det er vigtigere end hvem der skal sidde der og ikke sidde der. Thomas Doktor mente, at rådet skulle fungere meget hurtigt og komme med officielle holdninger til emnet, så hvis vi stadig skal det, er det ikke nok det er en arbejdsgruppe, der skal starte debatter. Jutta Andersen svarede, at det er derfor Kommunikationsafdelingen skal være med. Anita Kruse tilføjede, at det er vigtigt at brede debatten ud, men nok så meget, at vi har en gruppe, der er ansvarlig for at debatten så også bliver bredt ud. Hun var enig med Thomas Doktor i, at det også udadtil kan være hensigtsmæssigt at markere sig med etiske emner. Peter Bach Nielsen sagde, at det virker selvmodsigende, at det ikke kan vokse, Niels Staghøj spurgte, hvem kan udtale sig på vegne af Muskelsvindfonden. Henrik Ib Jørgensen svarede, at det kan de personer gøre, som bliver bedt om det. Jørgen Lenger sagde, at vi skal holde fast i, at vi rejser en debat. Et netværk kan ikke fastlægge nogen officiel holdning, spørgsmålet er om vi skal have en officiel holdning, for der er ikke ret mange etiske emner, som vi alle sammen vil være enige om. Men vi kan præge debatten med særlige indfaldsvinkler og vægtninger. Torben Madsen sagde, at hvis vi breder debatten alt for meget ud, kommer der alt for mange meninger, og det går let i mudder.

6 Der var tilslutning til forslaget, men gruppen blev bedt om at gennemarbejde det igen, herunder komme med indstilling om personer. Der indhentes forslag fra/blandt medlemmerne. 7. Historier med muskelsvind. Jørgen Jeppesen præsenterede sit projekt. Historierne med muskelsvind kan bruges til at professionelle, forskere eller politikere får større viden ud fra de pågældendes egne oplevelser. Men de kan også bruges af folk selv, som får sat ord på, over for sig selv og andre. Jørgen Jeppesen læste op af deltagernes historier. Han har lavet en spørgeskemaundersøgelse blandt sundhedsprofessionelle. De har fået bedre faglig viden og vil anbefale andre, både fagfolk og personer med ALS, at læse historierne. Jørgen Jeppesen rejste spørgsmålet, om man kan gøre brugerens fortælling til en ydelse i Rehabiliteringscenter for Muskelsvindfonden? Formålet skulle være at hjælpe personen til at fortælle sine vigtigste fagfolk og pårørende, hvordan han eller hun gerne vil forstås som et menneske, der er andet og mere end sin sygdom. Torben Madsen sagde, at gennem den snak de har, bliver folk tvunget til at sætte sig ind i deres egen situation. Jan Jakobsen sagde, at det er også et spørgsmål om at have en grænseløs respekt for de pågældende mennesker, så de selv er i stand til at fortælle, uden at lade det provokere frem. Men hvorfor skal man læse om folks oplevelser der, når man i forvejen er i kontakt med Rehabiliteringscenter for Muskelsvind? Peter Skov Jørgensen sagde, at det kunne være en god ting at bruge en fortælling som bilag i kommunen, fordi de ellers ser isoleret på deres eget sagsområde. Henrik Ib Jørgensen sagde, at det er lidt overvældende, at der er mere end 400 med ALS ud af 2600 brugere i Rehabiliteringscenter for Muskelsvind, og når man så tænker på hvor mange der kommer og går, så er det over en årrække rigtig mange mennesker. Anita Kruse mente, at historierne ligger fint i forlængelse af de bestræbelser der i forvejen er i gang for at give den enkelte bedre mulighed for at inddragelse i beslutninger i sundhedsvæsen ud fra vedkommendes egne værdier. Jørgen Jeppesen spurgte, om historierne kan fange de, som hverken deltager i forening eller i aktiv rehabilitering? Dorte Berenth, troede, at mange personer som får diagnose som voksen kan ikke forholde sig til Muskelsvindfonden og Rehabiliteringscenter for Muskelsvind, de er ikke syge, men har fået en diagnose, men de ser sig ikke i starten som nogen der har tilhørsforhold.

7 8. Tema: De gående medlemmer. Til stede var også Christine Strøm og Alexander S. Andersen. Desuden deltog Jeanette Strøm i fremlæggelsen. Henrik Ib Jørgensen rejste spørgsmålet, hvad der skal til for at gående medlemmer vil engagere sig i Muskelsvindfonden. Oplægsholderne fortalte om, hvordan og hvorfor de hver især fik diagnosen. De blev i flere sammenhænge betragtet som dovne. De havde svært ved at identificere sig med mennesker i kørestol og folk med forventet kort levetid. Heri lå også en påmindelse om, hvad fremtiden måske vil bringe. De kiggede også i Muskelkraft men havde også her vanskeligt ved at finde nogen at identificere sig med. M-powerprojektet fik Christine Strøm i gang og gav også lyst til at nu skal jeg vise dem og kan nu godt se sig selv i Muskelsvindfonden, men hun havde oprindelig meldt sig ind som en pligt. Der har manglet ligestillede at spejle sig i, og det har hun fundet i Muskelsvindfonden. Det skal være et aktivt valg at være medlem af Muskelsvindfonden. Hvis Muskelsvindfonden skal være for alle medlemmer, skal man tage det som et tilvalg. Jeanette Strøm sagde, at hvis man er gående, har man et usynligt handicap, men det har alligevel konsekvenser, f.eks. hvis man går usikkert eller ikke kan samle ting op som man taber. Man bliver mødt med fordomme og oplever tilråb, men har ikke mulighed for at tage til genmæle. Dorte Berenth fandt det vigtigt, når man skal sætte billeder på Muskelsvindfonden, at det ikke altid er kørestole, men også de gående. Niels Staghøj sagde, at vi skal jo også snart opfinde Muskelsvindfonden 2.0. Thomas Doktor mente, at vi skal måske være opmærksomme på at man, også i Rehabiliteringscenter for Muskelsvind, skal blive bedre til at differentiere i forhold til folks behov, så man ikke introducerer de mest indgribende hjælpemidler alt for hurtigt. Jeanette Strøm sagde, at en god måde at introducere og indsluse er via en Facebook gruppe, hvor man lidt efter lidt får relationer til nogen i samme situation. Evald Krog foreslog tema om gående i Muskelkraft. Anders S. Andersen kender flere med muskelsvind og mente også, at Facebook er en god måde at præsentere det på, for aktiviteten handler også om andet i éns liv. Er der noget, man kan gøre der? Simon Toftgaard Jespersen kunne godt sætte sig ind i skræmmebilledet, men billedet kan vel også være et idol, hvis det er nogen der klarer sig godt og er sympatiske, f.eks. Evald Krog. I

8 forhold til strategi skal vi tage os sammen, for vi kan ikke redde verden med Muskelkraft. Ingen mennesker læser blade nu om dage. De læser heller ikke Muskelkraft. Rasmus Dissing sagde, at vi også kan anvende Facebook med videoer og billeder, som målrettes dem, vi gerne vil henvende os til, uden at de behøver at indmelde sig i grupper. Thomas Doktor sagde, at det handler ikke så meget om en diagnosegruppe, men mere om en fysisk funktion -gruppe. Der er behov for fælles aktiviteter, en weekend eller lignende. Rune Nydam Guldberg sagde, at vi også kan promovere gående med muskelsvind på scenen til Grøn Koncert og ikke kun folk i kørestol. Antoinett Vebel Pharao sagde, at vi skal vælge vores platform med omtanke, for hvis man bliver trukket frem på scenen som gående med muskelsvind, sender man ikke samme signal, og det er ikke indlysende for publikum, hvad det går ud på. Simon Toftgaard Jespersen sagde afslutningsvis, at vi kunne starte med at tage et billede og lægge det ud på Facebook, så alle kan se, at nogen gående har været med til repræsentantskabsmøde. Referenten noterede ikke egentlige konklusioner. 9. Eventuelt. Thomas Doktor og Anders S. Andersen meddelte, at de udtræder af repræsentantskabet i forbindelse med det kommende landsmøde. Ref. Jørgen

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2015.

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2015. Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 20.-21. februar 2015. Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Anna le Dous, Isak Kornerup Houe, Peter Skov Jørgensen, Jan Jakobsen, Simon Toftgaard

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 9. november 2007 Til stede: Evald Krog, Birthe Egholm, Per Rasmussen, Klaus Rosenlund, Morten Juul, Peter Balslev, Torben Madsen, Niels Staghøj,

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 19. september 2009 Til stede: Janne Sander, Isak Kornerup Houe, Niels Staghøj, Peter Balslev, Dorthe Berendt, Ole Lauth, Peter Bach Nielsen,

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 31. maj 2009 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Peter Bach Nielsen, Isak Kornerup Houe, Per Rasmussen, Peter Balslev, Morten Juul, Nikolaj

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2012

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den februar 2012 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 24.-25. februar 2012 (Som sin sidste gerning i dette liv spolerede referentens bedagede bærbare PC filen med noter til referatet, der derfor har

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 30. august 2008 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Per Rasmussen, Sarah Glerup, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse, Knud A. Jensen, Torben Madsen,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den september 2010

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den september 2010 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 25.-26. september 2010 Til stede: Evald Krog, Janne Sander, Isak Kornerup Houe, Anita Kruse, Torben Madsen, Jan Jakobsen (lørdag), Judith Krautwald,

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 29. februar-1. marts 2008 Til stede: Evald Krog, Ditte Guldbrand Christensen (fredag), Christian Skytt, Thomas Doktor, Kenneth Kiel Daugaard, Morten

Læs mere

Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d september Det første punkt på dagsordenen var referater:

Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d september Det første punkt på dagsordenen var referater: Repræsentantskabet har holdt ordinært møde d. 18.-19. september 2015. Det første punkt på dagsordenen var referater: Formålet med diskussionen om referater var at sikre en god procedure omkring referaterne,

Læs mere

Resumé fra repræsentantskabsmødet d september 2017 på Musholm

Resumé fra repræsentantskabsmødet d september 2017 på Musholm Fredag d. 8. september: Folkemødet og sommerens aktiviteter: For første gang deltog Muskelsvindfonden på Folkemødet på Bornholm. Vi var direkte involveret i en debat om beskæftigelse og arbejdsmarkedet,

Læs mere

Resumé fra Muskelsvindfondens repræsentantskabsmøde på Musholm fredag d. 24 februar og lørdag d. 25 februar 2017

Resumé fra Muskelsvindfondens repræsentantskabsmøde på Musholm fredag d. 24 februar og lørdag d. 25 februar 2017 Fredag: Forinden mødet var der fernisering på Evalds portræt, som nu hænger på Musholm. Portrættet var den officielle gave fra Muskelsvindfonden, og arrangementet havde god tilslutning. Formanden åbnede

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle.

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. 1: valg af dirigent. (IU foreslår Carsten Mortensen). Carsten blev valgt. 2: valg af referent. (IU foreslår Michael Hansen). Michael valgt.

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 28. februar 2009

Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 28. februar 2009 Referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 28. februar 2009 Til stede: Janne Sander, Morten Juul, Klaus Rosenlund, Sarah Glerup, Torben Madsen, Peter Mikkelsen, Anita Kruse, Thomas Koed

Læs mere

Referat centerrådsmøde i CAS kl

Referat centerrådsmøde i CAS kl Referat centerrådsmøde i CAS 29.11.2016 kl. 17.00-20.00 Punkter Uddybelse Referat Orientering Nordlys/CAS 5 ønsker fremover at være 3 medlemmer i Centerråd, det var i orden med resten. De 3 valgte fra

Læs mere

MEDLEMSAKTIVITETER I MUSKELSVINDFONDEN 2015

MEDLEMSAKTIVITETER I MUSKELSVINDFONDEN 2015 MEDLEMSAKTIVITETER I MUSKELSVINDFONDEN 2015 DETTE ER EN OVERSIGT OVER MUSKELSVINDFONDENS AKTIVITETER I 2015. Alle arrangementer foregår på Musholm ved Korsør www.musholm.dk, hvis ikke andet er angivet.

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014

3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for året 2014 Roskilde, den 19. maj 2015 ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I henhold til selskabets vedtægter 7, stk. 1, og 8, stk. 1, og under henvisning til indkaldelse af 28. april 2015 fremsendes hermed endelig dagsorden

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Deltagere: Formand/pårørende, Lene Rasmussen Bestyrelse/pårørende, Sara Skelbæk Bestyrelse/beboer, Karen Marie Tøgersen Bestyrelse/beboer, Birte

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2006 i Kobbelhusenes fælleshus Ringdams Kobbel. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Finn Lindgaard

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den august 2007

Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den august 2007 Godkendt referat af møde i Muskelsvindfondens repræsentantskab den 24.-25. august 2007 Til stede: Evald Krog, Anita Kruse, Janne Sander, Torben Madsen, Peter Mikkelsen, Niels Staghøj, Per Rasmussen, Sarah

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev

Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev Dagsorden Repræsentantskabsmøde den 28. november 2012, kl. 18.00 i Kagsgårdens selskabslokale, Stationsalleen 44, 2730 Herlev Til stede: Afbud fra: Jan Skov pr. mail den 14. november 2012 Fra KAB: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages Referat fra ekstraordinær generalforsamling i Nyttehaveforeningen Faste Batteri søndag den 3. juni 2018 kl. 10.00 i fælleshuset Ørestads Boulevard 8-2300 København S. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen.

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. REFERAT Generalforsamling IDA København 19. marts 2014, kl. 18.00 Ingeniørhuset, København 20. marts 2014 Fremmødte: 36 Velkomst Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ellen

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk et fornyelses- og menighedsnetværk 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion med Dansk Oases Menighedsnetværk er navnet på bevægelsen fra 4. januar 2002 "Dansk

Læs mere

Referat arbejdsudvalgets temadag

Referat arbejdsudvalgets temadag Referat arbejdsudvalgets temadag fredag den 29. til lørdag den 30. januar 2016, Christiansminde, Svendborg Indbudte Mødt Afbud Ej Mødt Regionsformand, Niels Ole Beck Regionsnæstformand og hovedbestyrelsesmedlem,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3 Halsnæs Ny Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 8. december 2014 kl. 18.30 i festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2

Læs mere

Referat af møde i Jersey Avlsforum

Referat af møde i Jersey Avlsforum Referat af møde i Jersey Avlsforum Tid: Torsdag d. 5. maj 2011 Sted: Mødeleder: Referent: Til stede: Bygholm Landbrugsskole, Horsens Anders Levring Regitze Reinhold Jersey Avlsforum, Svenske repræsentanter,

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers

REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers REFERAT Generalforsamling Hjerneskadeforeningen Randers Tid: torsdag den 29. januar 2015, kl. 19:00 Sted: Cafeen, Bakkevej 1, 8920 Randers NV Generalforsamlingen startede med smørrebrød kl. 18:00. Kl.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Indkaldelse til DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING

Indkaldelse til DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN FRUGTHEGNET v/ Formand Niels Kristensen Frugthegnet 36 2830 Virum DAGSORDEN Indkaldelse til DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING - 2016 Onsdag d. 27. april 2016 kl. 19:00 Selskabslokale A)

Læs mere

Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen, Knud Johnsen, Steen Reinhold Jeppson og Svend Aage Sørensen.

Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen, Knud Johnsen, Steen Reinhold Jeppson og Svend Aage Sørensen. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Muskelsvindfonden skaber plads til forskelle. Strategi 2018

Muskelsvindfonden skaber plads til forskelle. Strategi 2018 Muskelsvindfonden skaber plads til forskelle Strategi 2018 1 Muskelsvindfondens mission og formål Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene for mennesker med muskelsvind og andre neuromuskulære

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Hans Peter Bach (senior) spurgte ind til proceduren ved manglende indbetaling af kontingent?

Hans Peter Bach (senior) spurgte ind til proceduren ved manglende indbetaling af kontingent? Referat af DMKF Generalforsamling, 14. juni 2015 1) Valg af dirigent - Ole Willumsen Ole bekendtgjorde, at der var indkaldt retmæssigt til generalforsamlingen. 2) Valg af referent Peter Atti 3) Valg af

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov

Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov Referat af ordinær generalforsamling afholdt fredag den 19. april, 2013 kl. 18.00. i Cafe Fortegården Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov Hans Egedes Vej: 34,36,38,42,50,52,54,56,60,62,64,66,68 Fridtjof Nansens

Læs mere

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018.

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. 1. Velkomst v/fællesformanden og kort præsentation af fremmødte med faste officielle tillidshverv. Anders Bjerre Jørgensen

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 18.00-19.00 19.00-19.30 19.30-20.00 20.00-20.20 20.20-20.35

Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 18.00-19.00 19.00-19.30 19.30-20.00 20.00-20.20 20.20-20.35 Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 Introduktion af nye repræsentanter 18.00-19.00 Aftensmad 19.00-19.30 Velkomst Valg af dirigent, valg af referent og stemmetællere Isak

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere