Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium"

Transkript

1 Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen Thomas Borum Reuss Trine Maria Reimers-Larsen Kristian Villadsen Kristmar Thomas Jørgensen Dorte Skallerup (under punkt 2 og 3) Afbud: Musa Kekec Referent: Birgitte Jørgensen Dagsorden: 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde 2. Budgetopfølgning for perioden og budgetændring 3. Budget 2016 og kapacitet 2016/17 4. Mission og vision 5. Studie- og ordensregler 6. Udearealer 7. Personalesager (lukket punkt) 8. Generel orientering fra rektor og formand 9. Eventuelt

2 Indledningsvis bød Søren Slotsaa velkommen til den nye elevrepræsentant Kristian Villadsen Kristmar. Ad.1 Godkendelse og underskrivelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde Referatet blev godkendt og underskrevet. Ad. 2 Budgetopfølgning for perioden til og budgetændring Dorte Skallerup gennemgik budgetopfølgning og den foreslåede budgetændring. Thomas Jørgensen supplerede med orientering om tagreparationen på blok 2, som p.t. er sat i stå, da det stadig er usikkert, hvor utætheder findes. Ledelsen vil ikke genoptage reparationen, før der er sikkerhed for, hvad der løser problemet. Gymnasiefællesskabets bygningsafdeling forfølger sagen. Beslutning: Bestyrelsen tog budgetopfølgningen til efterretning og vedtog budgetændring som forelagt. Ad. 3 Budget 2016 og kapacitet 2016/17 Dorte Skallerup gennemgik budget 2016 og prognose for For at imødegå de udefra kommende besparelser er udgifter gennemgået, og der er peget på mulige poster, hvor der kan spares, men dette giver ikke tilstrækkeligt med besparelser. Det er derfor også nødvendigt at se på den store post løn og lønafhængige omkostninger til undervisningens gennemførelse. Søren Slotsaa tilføjede, at der på sidste bestyrelsesmøde var enighed om, at det er hensigtsmæssigt at se på hele perioden allerede nu. Dorte Skallerup gennemgik den indlagte forudsætning for det foreslåede budget for Der er forudsat 14 klasser, og der vil være et fald i tilskud. I det foreslåede budget for 2016 er lønudgiften til undervisningens gennemførelse - på trods af fald i tilskud - fastholdt, inkl. lønstigning på 1,5% og inkl. en klasse mindre, da vi afleverer 15 3g klasser. Derudover er der tal for, hvad der vil ske, hvis der i stedet optages 15 klasser. Søren Slotsaa understregede, at der er mange ting, der udgør skolens kerneydelse, og det er derfor vigtigt, at der stadig er plads til forskellige aktiviteter. Thomas Jørgensen forklarede vedrørende posten med elevaktiviteter, at en besparelse her ikke vil skære i aktiviteter, men at det vil betyde større egenbetaling for eleverne og dermed mulig social skævvridning. Thomas Jørgensen nævnte desuden, at budgetforslaget er behandlet i Skolerådet og i MIO. Der er i MIO opbakning til det foreslåede budget, men der er naturligvis også bekymring over prognosen for de kommende år.

3 Thomas Jørgensen omtalte i den forbindelse nedsættelse af en arbejdsgruppe, som skal stille forslag til, hvordan vi sikrer, at besparelser ikke bliver et individuelt problem, men noget vi innovativt løser i fællesskab. Det vil ikke være alvorligt det første år, men på længere sigt bliver besparelserne en udfordring. Søren Slotsaa supplerede med, at der er mange måder at håndtere besparelser på, og at han er åben for, at man kunne overveje 15 spor, hvilket kunne sikre, at posten løn og lønafhængige omkostninger til undervisningens gennemførelse ikke vil overskride 70% af gymnasiets samlede udgifter, samt at bestyrelsen naturligvis skal gøre det, der er rigtigt for skolen i bestræbelserne for at få balance mellem udgifter og indtægter. Herefter fulgte kommentarer og drøftelse af det foreslåede budget. Søren Slotsaa uddelte i den forbindelse brev fra Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) med opfordring til at budgettere med underskud. Søren Slotsaa talte imod opfordringen, da det ville virke påfaldende, og da Borupgaard Gymnasium ikke hidtil har produceret store overskud, men tværtimod brugt de tilførte ressourcer til at drive undervisning for, er der handlet korrekt fra Borupgaards side. Thomas Jørgensen tilføjede, at der er behov for en lille overskudsgrad for en sikkerheds skyld, en sikkerhedsmargen i form af en vis likviditet. Og fortsatte, at Borupgaard Gymnasium har ageret efter principperne, og Thomas Jørgensen er derfor enig med Søren Slotsaa i, at det ikke er Borupgaard, der skal budgettere med underskud. Thomas Borum Reuss erklærede sig enig i den måde, der lægges budget på Borupgaard. Han tilføjede, at intentionen med GL s brev var at sikre, at bestyrelser ikke lægger budgetter med store overskud. Thomas Borum Reuss anerkendte, at Borupgaard allerede nu følger GL s anbefaling ved at have et princip om at lægge budgetter med små overskud. Carsten Riskjær Jakobsen var enig i, at det, GL forsøger, er at mobilisere alle bestyrelser landet over, og han anerkendte den gode forretningsskik på Borupgaard, der gør, at pengene bliver brugt på undervisning. Axel Grøndahl Kristiansen talte for optag på 15 klasser og den øgede indtægt, som det vil give. Søren Slotsaa var enig i, at et optag på 15 klasser vil bedre økonomien. Søren Slotsaa orienterede i den sammenhæng om brev fra bestyrelsen på Herlev Gymnasium (brevet blev uddelt på mødet), der opfordrer Borupgaard Gymnasiums bestyrelse til ikke at øge kapaciteten til 15 spor. Det var imidlertid Søren Slotsaa s opfattelse, at det vil være naturligt at udvide til 15 spor, eftersom Borupgaard i flere år har haft betydeligt flere ansøgere end gymnasiet har optaget. Thomas Jørgensen fastslog, at det er bestyrelsens beslutning at fastsætte kapaciteten, og at der vil være plads til de 15 spor i eksisterende bygninger. Trine Maria Reimers-Larsen nævnte, at det ville give god mening med optag på 15 klasser, da Borupgaard afgiver 15 klasser i 2016.

4 Axel Grøndahl Kristiansen argumenterede for, at et optag på 15 klasser har et dobbelt sigte, idet det bedrer skolens økonomi, samtidig med at det undgås fortsat at afvise mange ansøgere. Thomas Jørgensen gjorde opmærksom på, at Fordelingsudvalget på nyligt afholdt fordelingsudvalgsmøde blev orienteret om, at 15 klasser kunne blive bestyrelsens beslutning. På samme møde blev det godkendt, at y-studieretningen som sjældent udbudt studieretning kan fravige afstandskriteriet. På spørgsmål fra Thomas Borum Reuss vedrørende betydningen af 15 klasser i forhold til at effektivisere, svarede Dorte Skallerup, at et optag på 15 klasser vil være gavnligt for effektiviseringsopgaven. På spørgsmål fra Thomas Borum Reuss om, hvorledes det ville påvirke muligheden for at fastholde 28 i klasserne, svarede Thomas Jørgensen, at der har været en venteliste, som vi har kunnet aktivere, omend det ikke lykkes helt i øjeblikket. Han tilføjede, at det næppe vil blive hverken sværere eller lettere at fastholde eleverne, og at Borupgaard alt i alt har et meget lille frafald. Søren Slotsaa understregede, at vi har muligheden for selv at vælge vejen og anbefalede en kapacitet på 15 klasser, så der skal indsnævres så lidt som muligt. På spørgsmål fra Thomas Jørgensen vedrørende holdningen blandt medarbejderne svarede Carsten Riskjær Jakobsen, at han umiddelbart mente, at medarbejderne ville være positive, at mindset et er ændret, og han er også selv positiv. Men naturligvis skal reaktionen fra bestyrelsen på Herlev Gymnasium med i overvejelserne. Thomas Jørgensen nævnte, at Borupgaard p.t. står nævnt med et teknisk optag på 28 elever pr klasse, andre gymnasier i Fordelingsudvalget vil optage elever pr klasse, Herlev Gymnasium vil optage 31 elever pr klasse. Søren Slotsaa anbefalede opsummerende følgende ændringer til forslag til budget 2016: - at der ikke sker besparelser på de internationale aktiviteter - at budgettet baseres på optag af 15 klasser à 28,5 elever. Søren Slotsaa anbefalede opsummerende følgende kapacitet for 2016/17: - at kapaciteten for 2016/17 fastsættes til 15 klasser à 28,5 elever. Beslutning: Bestyrelsen vedtog budget 2016 med den ændring, at der ikke sker de foreslåede nedskæringer på internationale aktiviteter (dvs. at niveau fra 2015 fastholdes), samt at budgettet baseres på optag af 15 klasser à 28,5 elever. Bestyrelsen vedtog en kapacitet for 2016/17 på 15 klasser à 28,5 elever.

5 Ad. 4 Mission og vision Thomas Jørgensen orienterede om processen omkring udarbejdelsen af udkast til Mission og vision, og nævnte, at det havde været en særdeles god proces med mange fornuftige drøftelser. Thomas Jørgensen foreslog derefter en proces, hvor bestyrelsesmedlemmerne nu kunne kommentere udkastet, og at kommentarer dernæst ville blive forelagt skrivegruppen. Et redigeret udkast ville efterfølgende blive drøftet på møde mellem Søren Slotsaa, Thomas Jørgensen og en del af skrivegruppen. Trine Maria Reimers-Larsen tilføjede, at udkastet er forelagt elevrådet, som er meget enige i det foreslåede. Der var følgende kommentarer: - Søren Slotsaa foreslog, at der under afsnittet Mission bør nævnes Borupgaard som arbejdsplads - Dorte Merete Juel Hansen spurgte, om ikke undervisningssituationer kunne udskiftes med læringssituationer? Beslutning: Bestyrelsen godkendte den af Thomas Jørgensen foreslåede proces med redigering og møde med Søren Slotsaa. Ad.5 Studie- og ordensregler Thomas Jørgensen gennemgik de foreslåede ændringer af studie- og ordensregler. Underliggende de overordnede studie- og ordensregler vil der blive udarbejdet et selvstændigt dokument med bestemmelser om især studierejser. Dette dokument skal i lighed med de overordnede studie- og ordensregler fremgå af skolens hjemmeside. Beslutning: Bestyrelsen vedtog studie- og ordensregler som forelagt. Ad.6 Udearealer Thomas Jørgensen orienterede om status for etablering af udearealerne. Arbejdet går planmæssigt og forventes afsluttet uge 51. Ad.7 Personalesager (lukket punkt) Ad. 8 Generel orientering fra rektor og formand

6 Søren Slotsaa gav ordet til Axel Grøndahl Kristiansen, som orienterede om et længere forløb med drøftelser mellem Borupgaard Gymnasium og DTU Diplom om matematik i gymnasiet generelt. Som et led heri har der d.d. været et møde i Danske Gymnasier - med deltagelse af Thomas Jørgensen og Axel Grøndahl Kristiansen. Ad.9 Eventuelt Søren Slotsaa takkede Thomas Borum Reuss for hans værdifulde indsats i bestyrelsen. Næste møde afholdes den 3.februar 2016 kl. 16.

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 27. Marts 2019 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Johan Klingberg Müller Peter Haldor

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 10. december 2012 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen (fra punkt 4), Peder Filskov, Casper

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30

Referat af bestyrelsesmøde 3/2008 Frederiksborg Gymnasium og HF Tirsdag den 16.september kl.16.30 Mødets dagsorden: 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 2.juni (bilag A) 2. Velkommen til bestyrelsesmedlem Mads Møller Angelsø 3a 3. Godkendelse af dagsorden 4. meddelelser 5. Budget 2008 justeret

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde)

Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde) Bestyrelsen for Rungsted Gymnasium Bestyrelsesmøde nr. 57 (ekstraordinært møde) Tirsdag d. 29. januar 2019 kl. 18.00 20.00 Afholdes på Rungsted Gymnasium på lærerværelset, Stadionallé 14 i Rungsted Ved

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida Rishøj Clausen samt

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 51. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 51. møde Referat af bestyrelsens 51. møde Torsdag den 29. november kl. 15.30 17.30 Herning Gymnasium lokale 21.72 består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb Svend Brinkmann

Læs mere

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant),

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant), Til stede: Afbud: Andre deltagere: Bjarne Wahlgren, Thorkild Baltzer, Peter Kay Mortensen, Nedim Yasar (kursistrepræsentant), Jonas Reinwald Sørensen (kursistrådsrepræsentant) Niels Humble (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30.

Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 23. marts 2015 kl. 16.00 ca. 17.30. Deltagere: Kirsten Ravn Bundgaard, Peter Hansen, Susan Vonsild, Rune Carstensen, Steen Madsen, Emina Bodil

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Malthe Elmstrøm Lauritsen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond Kristensen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 4. november 2014

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 4. november 2014 Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 4. november 2014 I mødet deltog Peder Østergaard, Thomas Bloch Ravn, Anne Storm Rasmussen, Ejgil Rahbek, Helle Richardt, Per Jensen, Jesper Trøiborg

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 28, torsdag den 13. september 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 28, torsdag den 13. september 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 14. september 2012 Bestyrelsesmøde nr. 28, torsdag den 13. september 2012 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted, Mogens

Læs mere

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit Bestyrelsesmøde tirsdag 10. januar 2017 kl. 16.30-18.30 Deltagere Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 06-12-2012 kl. 17.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 06-12-2012 kl. 17. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 06-12-2012 kl. 17.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl 13. september 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. september 2018 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Thomas Krag, Anders

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. juni 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta Magnussen, Helle Lundgreen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. april 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 3.november 2016 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Gæster: Afbud: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne Løngreen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 14. september 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole

Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d Aalborg Katedralskole A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@aalkat-gym.dk Referat af Bestyrelsesmøde torsdag d. 14.12.17 Aalborg Katedralskole Til stede:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Dagsorden 1. Referater Bestyrelsen godkendte og underskrev bestyrelsesreferaterne fra d. 10. juni og 24. juni 2014.

Dagsorden 1. Referater Bestyrelsen godkendte og underskrev bestyrelsesreferaterne fra d. 10. juni og 24. juni 2014. Referat af bestyrelsesmøde d. 10. september 2014, kl. 18.30-21.00 Tilstede: Bo Søby Kristensen, Henrik Busch, Søren Launbjerg, Karin Jørgensen, Mette Thorup Pedersen, Anette Nygaard, Pernille Bogø Bach,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. marts 2016 kl. 15.00 17.00 Vald. Poulsensvej 8, 7500 Holstebro i mødelokalet. Holstebro den 23. marts 1. Underskrivelse af referatet fra sidste møde. 2. Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 12. januar 2016 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jonas Christoffersen, Rasmus

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR).

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR). Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2014. Til stede: Lars Kirdan (LK), Thomas Vang-Christensen (TV), Rune Weber (RW), Carsten Filskov Sørensen (FS), Jacob Redecker 3n (JR), Mathias Dahl Christensen

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 15.12.2015

Referat af bestyrelsesmøde den 15.12.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 15.12.2015 Tilstedeværende: Niels Christian Sidenius, Jørgen Lang, Birgitte Svenningsen, Jette Bjørn Hansen, Jonna Frølich, Kristine Rasmussen, Morten Søding Sørensen, Lone

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde, den 29. marts 2011 Fraværende: Morten Kierkegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 8. november 2017 kl. 16-19. Afbud: Ingen. 1. Underskrivelse af referat fra bestyrelsens møde den 7. september 2017 Referatet blev underskrevet.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 15. marts 2017 Bestyrelsesmøde nr. 47, mandag den 13. marts 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted Referat 26. september 2016 Bestyrelsesmøde nr. 45, onsdag den 21. september 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, StadionaW 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 2.1 Dato: 13. december 2018 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset 1 Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse mandag d. 16. september

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse mandag d. 16. september Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen (formand) Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson (næstformand) Professor Lene Lange, Sektion for Bæredygtig Bioteknologi, København, AAU Skoleleder

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen torsdag den 27. september 2018 Til stede var: Annemari

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: 31/3-2016 Starttidspunkt: 16.00 Sluttidspunkt: 18.00 Mødelokale: Deltagere: Fravær med afbud: U203 (Til venstre i aulaen) Hanne Fischer (HF), Kenneth Ladefoged (KL),

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 27. november 2018 Mødested: Munkensdam Gymnasium (Møde1) Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i mødet.

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 12:00-16:00

Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 12:00-16:00 Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 12:00-16:00 stede: Niels Vangkilde (NV) Rasmus Ingemann (RI) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR, ingen stemmeret) Mads Bonde Therkelsen (MT) Magnus

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde for Viborg Gymnasium & HF d. 11. december 2018 kl. 16.00-20.00 Til stede: Harald Mikkelsen, Jakob Sehested, Brian Roed, Kirsten Lund, Eva Pinnerup, Olav Nørgaard, Magnus Porse,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0306 Referat Dato: 18. juni 2015

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0306 Referat Dato: 18. juni 2015 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0306 Referat Dato: 18. juni 2015 Referent: Karen Pilt Mødenr.: 2/2015 Mødedato: Onsdag den 17. juni 2015, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. december 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014 I mødet deltog Peder Østergaard, Thomas Bloch Ravn, Anne Storm Rasmussen, Ejgil Rahbek, Torben Jensen, Helle Richardt, Per

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere