Referat af. DGI Nordjylland PETANQUE aktivitetsmøde. søndag, den 28 oktober 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af. DGI Nordjylland PETANQUE aktivitetsmøde. søndag, den 28 oktober 2012"

Transkript

1 Referat af DGI Nordjylland PETANQUE aktivitetsmøde søndag, den 28 oktober Valg af dirigent og referent Niels Toft valgt som dirigent Margit Pedersbæk blev valgt som referent 2. Beretning Der var på forhånd udsendt en skriftlig beretning. Erik Vangsted (formand for petanqueudvalget) havde følgende tilføjelser til beretningen: Karolinelund: Niels Toft har været initiativtager til, at vi nu har et stort petanqueanlæg i Karolinelund. Også fra DGI kunne vi se perspektiver i et stort petanqueanlæg i Karolinelund, og DGI gav derfor sammen med kommunen tilsagn om penge til formålet. Vi har nu et sted, hvor vi kan holde det afsluttende stævne, og forhåbentlig bliver der snart etaleret en ny DGI klub med hjemmebane i Karolinelund. Niels har søgt flere fonde om penge til etablering af banen. Foreløbig er der givet tilsagn om penge fra Spar Nord fonden og Nordea fonden. Petanqueudvalget og ressourcepersoner: Erik er glad for at være formand for en afdeling, hvor vi har et godt samarbejde både intern i udvalget, med kontoret og med DGI Nordjyllands bestyrelse. Vi er 4 er forskellige kompetencer i udvalget, som supplerer hinanden på bedste vis. Vi har i 2012 sagt farvel til Svend Heidmann som ressourceperson (Limfjordsudvalget). Poul Erik Hansen fra Hjørring har sagt ja til at gå ind i udvalget i stedet for. Derudover er Niels Toft (samarbejdspartner Karolinelund) og Jan Pedersbæk (Stævner) føjet til listen af ressourcepersoner. Nye ressource- og kontaktpersoner er altid velkomne. Man kan godt yde en indsats til specifikke opgaver, uden at man behøver binde sig i et udvalg Haveselskab hos dronningen: Svend Erik Poulsen var valgt til at repræsentere DGI Nordjylland ved haveselskab på Fredensborg Slot for det frivillige Danmark. Tak til Christian (DGI-kontor) ikke mindst for tålmodighed og hjælp i forbindelse med tilmeldingssystemet samt for godt samarbejde.

2 Kommentarer til beretning Christian Engen (DGI kontor) Tilmeldingssystemet giver også udfordringer for de ansatte. Der arbejdes på højtryk for at forbedre systemet. Formålet med systemet var bl.a. at alle tilmeldinger skal foretages online af deltagerne selv, for derved at frigøre ressourcer hos de ansatte. Margit Pedersbæk (LKB-Gistrup): Vi gør i petanqueudvalget hvad vi kan for at få forbedret systemet. Vi har bl.a. lavet en skrivelse med krav til tilmeldingssystem, som er afleveret til den administrative ledelse indenfor DGI. Den fejl, som betød at oplysninger (f.eks navn på makker) af og til forsvandt fra systemet, er fejlmeldt og skulle nu være rettet. Svend Erik Poulsen: har brugt meget tid på deltagerlisterne til stævneleder især i forbindelse med indestævnerne. Der skal ske forbedringer, hvis vi skal anvende systemet næste år. Ved indestævnerne er det besværligt, at tilmeldingen skal ske pr. stævne. Det ville være ønskeligt, hvis det var muligt at tilmelde sig til alle indestævnerne på en gang. Svend har været til møde i DGI s landsledelse, hvor også andre landsdele var utilfredse med systemet. Hvis der ikke sker forbedringer, så kan vi blive nødt til at droppe systemet i en periode. Jan Pedersbæk (LKB-Gistrup): Selv om tilmeldingssystemet har været skidt, så skal vi huske, at vi også har fået andre nye systemer, som har været forbedringer. De nye resultatsystemer har fungeret godt. Det er let at få overblik over resultaterne. Torben Skalshøj efterlyste begrundelse for hvorfor og af hvem, det var besluttet, at vi skulle anvende et nyt tilmeldingssystem. Christian Engen forklarede, at formålet er at optimere tingene for kontoret, således at tilmeldingerne kan ske online og kontoret ikke skal bruge tid på, at taste alle tilmeldingerne ind i systemet. Systemet er efter beslutning af DGI s øverste ledelse udviklet af en projektgruppe i Vingsted. Konklusion på diskussion af forskellige løsningsmodeller for tilmelding blev, at gode ideer til tilmeldingssystemet eller alternativer hertil kan sendes til Margit Pedersbæk (Margit@pedersbaek.dk). Stævne 1. november kl 10 i Karolinelund: Det er muligt at tilmelde sig til stævnet i dag ved henvendelse til Erik Vangsted. Tilmelding senest 29. oktober. Det er gratis at deltage. Stævnet har til formål at skabe aktivitet denne dag, fordi man kommer rundt og besigtiger området med henblik på Landsstævne 2017, som Aalborg har søgt. Karolinelund: Niels Toft fortalte, at der pt. er 5 brugere af Karolinelund. Petanqueklubben Nordjylland, Ældresagen, Seniorsport, Petanqueklub Karolinelund samt DGI Nordjylland. Lørdag den 16. marts holdes foredrag med Freddy Gleisner. Niels Toft anbefalede varmt at deltage, selv om 175 er mange penge. Meget af petanquespillet er det, der forgår i hovedet, og et sådant foredrag er mere værd for petanquespillet end mange timers træning. Prisen omfatter også frokost og kursusmateriale. Beretningen blev taget til efterretning.

3 3. Planlægning af det kommende år a. Behov for vejledning, skoler og kurser. I 2012 kunne vi have fået tilskud til op til 2 petanqueskoler. Vi har dog kun afholdt en petanqueskole der har ikke været efterspurgt flere. Derudover har der været klubbesøg. Næste år gives der ikke tilskud fra DGI landsudvalg til petanqueskoler. Hvis der holdes petanqueskole i 2013 dækkes udgifterne ved egenbetaling. b. Koordinering af stævneprogrammet, så uheldige sammenfald mellem DGI-stævner og klubstævner undgås. Hvilke klubber er interesseret i at afvikle LDM stævne Berit (Præstbro): Klubber må meget gerne melde sig til afholdelse af landsdelsmesterskaber. LDM i double holdes i Karolinelund, men udvalget vil gerne, hvis en klub også vil stå for dette stævne. Per Møller (Hjørring Firma) : Vil gerne stå for triplen forudsat af Hjørring Firmasport petanque stadig er medlem af DGI. Jan Pedesbæk: Gistrup vil gerne holde et stævne dog ikke sekstet, som der formentlig ikke er plads nok til i Gistrup. Niels Jørgen (Hornum): Vil gerne afvikle sekstet igen (har haft sekstet i 2011 og 2012) Gug vil gerne afholde singlen. Jan Pedersbæk: det er vigtigt at DGI stævnerne kan komme rundt til flere forskellige klubber, derfor godt at det meldes ud, at alle har mulighed for at melde sig til at holde et landsdelsmesterskab. Der er ikke begrænsninger på tilmeldingerne ved LDM. Hvis der er flere tilmeldt, end klubben har plads til, skal der findes en løsning på dette. En mulighed kunne være at anvende Karolinelund. Petanqueudvalget får datoerne for LDM på plads snarest muligt. Så snart datoerne kendes lægges de i aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Torben Skalhøj anbefalede, at man husker at bruge aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Husk at kigge i kalenderen inden der fastlægges datoer for klubstævner, så uheldige sammenfald undgås. c. Limfjordsturnering Margit Pedersbæk gennemgik forskellige modeller for fremtidig Limfjordsturnering. Alle modellerne tog udgangspunkt i, at vi fortsætter med 7-holds puljer i aftensturneringen. Der var to løsningsmodeller med henholdsvis de nuværende 2 rækker (A og B rækken) samt model 2 med 3 rækker (K-række, A og B-række)

4 Der var ingen indvendinger til at fortsætte med 7-holds puljer. Herefter var der diskussion af de forskellige modeller for henholdsvis 2 rækker og 3 rækker.: Niels Jørgen (Hornum) : ønsker kun A- og B-rækker fordi, de danner hold ved lodtrækning. De er modstander af ny række. Leo (Dall): God ide med K-række, men vigtigt at holde fast i det grundlæggende, hvor det sociale er i højsædet. Torben (Vodskov): Foreslog, at K-rækken evt. kunne få en mindre betaling, fordi de skal køre længere og vinderholdet får yderligere udgifter til landsmesterskaber. Elmer (Trav og Kast): God ide med K-række, da de har mange hold, der ligger i bunden af A- rækken. Frederik (Hjørring): Tilslutning til K-række. Mener også, at vi kan også være sociale i K-rækken. Alle bør betale det samme for at deltage. Synes vi skal lave 4 puljer K-rækken for at mindske kørselsafstande. Hvis der er 4 puljer i K-rækken kunne man evt. lave en A-række med færre en 56 hold. Gitte (Vodskov): Foreslog, at man evt. kunne mødes på midten (f.eks. i Karolinelund), hvis det blev nødvendigt at sammensætte en pulje med hold nord for fjorden og hold syd for. Erik Vangsted: Forsat vigtigt, at det sociale er i højsædet, men forslaget om 3 rækker strider ikke imod dette. Baggrunden for at udvide med en ekstra række er, at sikre mere lige kampe. Men vi vil ikke tvinge folk ind i en K-række. Kunne en mulighed evt. være, at 4 puljer med 5 hold, hvor man i stedet mødes 3 gange? Torben: Foreslog, at der er flere op- og nedrykkere mellem K-rækken og A-rækken, således at der sker større udskiftning, og det ikke er de samme, der mødes hele tiden. Herefter diskussion om, hvorvidt det skal være frivillig, hvilken række man tilmelder sig. Petanqueudvalget havde på forhånd foreslået følgende: Til aftensturneringen har klubberne hidtil selv kunnet bestemme, om holdene skulle tilmeldes A- eller B-rækken. Vi foreslår, at der er fremover er op-og nedrykning, dog med mulighed for at søge om placering i en anden kategori. Vi foreslår, at hold der tilmeldes B-turneringen, selv om de efter resultaterne stod til at være A-hold, ikke kan deltage i det afsluttende stævne i B- rækken dette år. Orla (Skæve): forstår ikke, hvorfor skal det være frivilligt, hvilken række man skal spille i. Det bør være fastlagt via op-og nedrykning. Erik Vangsted: Udvalget er enige i, at det er urimeligt, at man frit vælge hvor man skal tilmelde sig. Det skal derfor begrundes, hvis holdet tilmeldes i en lavere række. Vi lægger op til, at hvis et hold tilmeldes i en lavere række en resultatet fra året før berettiger til, så kan man ikke deltage i det afsluttende finalestævne. Dette gælder også hold, der takker nej til at spille i K-rækken. Herefter afstemning om indførsel af en tredje række for aftenshold (K-række) Først blev der stemt om, hvorvidt en eventuel K-række skulle bestå af 2 eller 4 puljer. Her var

5 stort flertal for 4 puljer. Herefter var der afstemning om, hvorvidt der skulle indføres en K-række med 4 puljer Ja til ny K-række stemte 28, nej til K-række stemte 8. Herefter besluttet, at petanqueudvalget skal arbejde frem mod indførsel af K-række i aftensturneringen. Regler for op-og nedrykning beskrives af udvalget. Reserver til hold i Limfjordsturneringen: Der var spørgsmål til, hvor mange reserver man må have med og om det evt. er muligt at have 2 reserver. Svend Erik Poulsen svarede, at formuleringen omkring anvendelse af reserver skrives om i betingelserne for næste års Limfjordsturnering. Turneringsform i K-rækken skal der her indgå triple og single. Det blev besluttet at, når man har fundet de 28 hold til K-rækken, så spørges disse hold. Turneringsformen vil blive afgjort ud fra, hvad flertallet af disse hold ønsker. Finalestævnet for eftermiddagshold holdes muligvis separat i Himmerland pga. problemer med at få plads til alle i Karolinelund. Der var ingen kommentarer til dette. 4. Valg a. To udvalgsmedlemmer valgt for 2 år. På valg er Erik Vangsted og Margit Pedersbæk Der var genvalg til begge. b. 2 suppleanter valgt for 1 år- Erik Vangsted foreslog, at vi ikke vælger suppleanter, men at udvalget supplerer sig selv ved frafald. Begrundelsen er, at udvalget består af 4 personer med meget forskellige kompetencer. Ved frafald er det således hensigtsmæssigt at kunne suppleres udvalget med en person, der har kvalifikationer svarende til det udvalgsmedlem, der går ud. Der står ikke noget i vedtægterne om, at der skal vælges suppleanter. Elmer (Trav og Kast): Mener at der af demokratiske grunde skal vælges suppleanter. Torben(Vodskov): synes at det er en god ide, at man lader bestyrelsen supplere sig selv. Vedkommende er kun suppleant indtil næste aktivitetsmøde. Per (Hjørring): Støtter også udvalget i, at der ikke skal vælges suppleanter. Det har de også fravalgt i deres forening. Ved afstemning var der stort flertal for, at der ikke vælges suppleanter og at udvalget ved frafald må supplere sig selv indtil næste aktivitetsmøde. c. Ressource- & kontaktpersoner. Der er ikke valg til dette, men interesserede er altid velkomne til at melde sig til bestemte opgaver.

6 5. Landsstævnet 2013 i Esbjerg Niels Toft: Husk at melde jer til landsstævnet inden 1. november. Derved spares 250 kr., som man får i rabat ved tidlig tilmelding. Derudover giver Sifa giver 200 i tilskud pr. deltager (kun Aalborg området. ) Bodil (Farsø): Spurgte, om der findes en plan over stævneområdet. Niels Toft: Det findes der på hjemmesiden L2013 dk. Petanquebanerne ligger ikke i centrum af Esbjerg. Jan (Gistrup): fortalte, at der allerede er 9 tilmeldte til landsstævnet fra Gistrup 6. Klubrunde Niels Jørgen (Hornum): Klubben har fået nyt klubhus i det gamle fjernvarmeværk Orla: (Skæve): har fået to nye baner. De er nu 8 spillere og 6 baner. Per (Hjørring Firma): Nyt medlemssystem med fælles medlemsregistrering betyder, at alle medlemmer i den flerstrengede klub skal være medlem af DGI. Klubben har hidtil kun været medlem med petanque-afdelingen, da de andre idrætsgrene ikke spiller i DGI. Klubben bliver derfor nødt til stoppe med at være medlem af DGI. Der er derfor planer om at stifte en selvstændig petanqueklub, som kan være medlem af DGI, så medlemmerne kan deltage i turneringer og stævner indenfor DGI. 7. Eventuelt. Elmer (Trav og Kast): Tak til Christian Engen, fordi han altid er frisk på at hjælpe. Svend Erik Poulsen: tak til hjælperne ved indestævnerne. Der er fra i år med hjælp fra især Torben og Per lavet et nyt system opgørelse af resultaterne i puljerne. Niels Jørgen (Hornum): Tak til DGI og Christian Engen. Datoen for finalestævnet -hvorfor skal det altid være 3. weekend i september, da dette falder sammen med et arrangement i Hornum. Erik Vangsted: Det er svært at placere finalestævnet meget anderledes. Vi skal først være færdig med turneringen, og så er der meget kort frist til at få afholdt stævnet, hvis vi skal kunne nå rettidig tilmelding til landsmesterskaberne. Bodil (Farsø): Farsø søgte sidste år landsmesterskaber, dog uden at få disse. Skal der søges igen? Erik Vangsted: Ja der skal søges om landsmesterskaber igen, men vi skal nok huske jer. Erik Vangsted: tak til dirigenten for fint arbejde

Referat af petanque aktivitetsmøde 2018

Referat af petanque aktivitetsmøde 2018 Referat af petanque aktivitetsmøde 2018 Søndag den 21. oktober 2018 kl. 13.00 i ridehallens cafeteria i Løgstør, Vester Ørbækvej 61, 9670 Løgstør. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Karl Børge

Læs mere

I det følgende skriftlig beretning for 2015 fra petanque-aktivitetsudvalget. Der vil blive en kortere mundtlig beretning på aktivitetsmødet.

I det følgende skriftlig beretning for 2015 fra petanque-aktivitetsudvalget. Der vil blive en kortere mundtlig beretning på aktivitetsmødet. Beretning fra petanque-udvalget 2015 I det følgende skriftlig beretning for 2015 fra petanque-aktivitetsudvalget. Der vil blive en kortere mundtlig beretning på aktivitetsmødet. Har I spørgsmål eller kommentar

Læs mere

DGI Nordjylland PETANQUE aktivitetsmøde

DGI Nordjylland PETANQUE aktivitetsmøde DGI Nordjylland PETANQUE aktivitetsmøde Søndag den 25. oktober 2015 i Ridehallens cafeteria i Hjallerup, Tryvej, Hjallerup. Kl. 13.45: Aktivitetsmøde. Der var deltagere fra 12 klubber. I referatet er personer,

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen i Karolinelund søndag den 25. august 2019

Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen i Karolinelund søndag den 25. august 2019 Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen i Karolinelund søndag den 25. august 2019 Kvalificerede hold: A-rækken B-rækken Sallingsund 1 Vestsalling PK 1 Vestsalling PK 3 Hjallerup 1 Sydmors

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

DGI Nordjylland Petanque. Velkommen til Limfjordsturneringen.

DGI Nordjylland Petanque. Velkommen til Limfjordsturneringen. DGI Nordjylland Petanque Velkommen til Limfjordsturneringen 2016 www.dgi.dk 2 Velkommen til Limfjordsturneringen 2016 A: Beskrivelse af turneringen: Turneringens størrelse: Der er tilmeldt 150 hold til

Læs mere

DGI Nordjylland Petanque. Velkommen til Limfjordsturneringen.

DGI Nordjylland Petanque. Velkommen til Limfjordsturneringen. DGI Nordjylland Petanque Velkommen til Limfjordsturneringen 2015 www.dgi.dk 2 A: Beskrivelse af turneringen: Turneringens størrelse: Der er tilmeldt 154 hold til aftenturneringen og 31 hold til eftermiddagsturneringen.

Læs mere

Limfjordsturneringen Velkommen. Nordjylland - Petanque

Limfjordsturneringen Velkommen. Nordjylland - Petanque Limfjordsturneringen 2017 Velkommen Nordjylland - Petanque Beskrivelse af turneringen: 2 Turneringens størrelse: Der er tilmeldt 148 hold til aftenturneringen og 31 hold til eftermiddagsturneringen. Aftenholdene

Læs mere

Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen i Karolinelund Aalborg søndag d. 28. august

Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen i Karolinelund Aalborg søndag d. 28. august Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen i Karolinelund Aalborg søndag d. 28. august Deltagerhold: A-rækken: B-rækken: C-rækken: Hørdum 2 Arden 1 Vedsted 1 Vodskov 3 Vestbjerg 4 Handest 1

Læs mere

Det afsluttende petanquestævne for aftenhold i Limfjordsturneringen i Karolinelund, Aalborg. Søndag den 15. september

Det afsluttende petanquestævne for aftenhold i Limfjordsturneringen i Karolinelund, Aalborg. Søndag den 15. september Det afsluttende petanquestævne for aftenhold i Limfjordsturneringen i Karolinelund, Aalborg. Søndag den 15. september En orientering om stævnet, hvor vi dog må forbeholde os ret til at lave ændringer fx

Læs mere

Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen på MORS søndag den 9. september

Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen på MORS søndag den 9. september Det afsluttende petanquestævne i Limfjordsturneringen på MORS søndag den 9. september Kvalificerede hold: A-rækken B-rækken Sallingsund 1 Morsø 10 Hørdum 2 Morsø 4 Morsø 11 Sydmors 3 Sallingsund 4 Morsø

Læs mere

INVITATION TIL. Vindere LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september 2012 i Rødovre

INVITATION TIL. Vindere LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september 2012 i Rødovre INVITATION TIL Vindere 2011 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 1.-2. september 2012 i Rødovre DGI petanque, DGI Storkøbenhavn og Rødovre Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

DGI Nordjylland Petanque. Skal dit hold med til Nordjyllands turnering?

DGI Nordjylland Petanque. Skal dit hold med til Nordjyllands turnering? DGI Nordjylland Petanque Skal dit hold med til Nordjyllands turnering? Limfjordsturneringen 2016 LIMFJORDSTURNERINGEN 2016 Turneringen gennemføres i puljer, som gælder hele sæsonen fra april til august.

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012 INVITATION TIL Vindere 2012 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager DGI petanque, DGI Østjylland og KHIF Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september i Rødovre

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september i Rødovre INVITATION TIL Vinderhold 2014 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 5.-6. september 2015 i Rødovre DGI petanque, DGI Storkøbenhavn og Rødovre Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

DGI Nordjylland Petanque. Skal dit hold med til Nordjyllands turnering? Limfjordsturneringen NORDVEST

DGI Nordjylland Petanque. Skal dit hold med til Nordjyllands turnering? Limfjordsturneringen NORDVEST DGI Nordjylland Petanque Skal dit hold med til Nordjyllands turnering? Limfjordsturneringen 2016 - NORDVEST LIMFJORDSTURNERINGEN 2016 - NORDVEST Turneringen gennemføres i puljer, som gælder hele sæsonen

Læs mere

Årsmøde i D.G.I. petanque 2. april 2014 - Referat.

Årsmøde i D.G.I. petanque 2. april 2014 - Referat. DGI Petanque Årsmøde i D.G.I. petanque 2. april - Referat. 1. Dirigent: Nils-Erik Nyboe. 2. Stemmetæller: Leif Hansen og Ejvind Møller. Referent: Gert Sørensen. 3. Beretning: Jørn Lund. Debat: Ejvind Møller

Læs mere

INVITATION TIL. Vinderhold LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den oktober 2012 i Åle

INVITATION TIL. Vinderhold LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den oktober 2012 i Åle INVITATION TIL Vinderhold 2011 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 6.-7. oktober 2012 i Åle DGI petanque og DGI Sydøstjylland inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold i Åle på petanquebanerne

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

INVITATION TIL. Vinderne LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september Nr. Felding

INVITATION TIL. Vinderne LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september Nr. Felding INVITATION TIL Vinderne 2018 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7. - 8. september 2019 Nr. Felding DGI-petanque, DGI Vestjylland og Majdal-Halgård Petanque inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september Eggeslevmagle

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september Eggeslevmagle INVITATION TIL Vinderholdene 2016 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 2. - 3. september 2017 Eggeslevmagle DGI petanque, DGI Midt/vestsjælland og Eggeslevmagle Petanque inviterer hermed til

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 6-mands-hold den september 2019 i Føvling

LANDSMESTERSKAB. for 6-mands-hold den september 2019 i Føvling INVITATION TIL Vinderhold 2018 LANDSMESTERSKAB for 6-mands-hold den 28.-29. september 2019 i Føvling DGI petanque og DGI Sydvest og Føvling Petanque inviterer hermed til landsmesterskab for 6-mands-hold

Læs mere

INVITATION TIL. Vinderholdene LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september Føvling

INVITATION TIL. Vinderholdene LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den september Føvling INVITATION TIL Vinderholdene 2017 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 1. - 2. september 2018 Føvling DGI petanque, DGI Sydvest og Føvling Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Petanque. sæson 2014. www.sdu.de

Petanque. sæson 2014. www.sdu.de Petanque sæson 2014 www.sdu.de SdU Petanqueudvalg Formand Irmi Rerup 0461-8406726, imripurer@googlemail.com Næstformand Dierk Clausen 0461-61402, clausen-liers@versanet.de Udvalgsmedlemmer Gunnar Jensen

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den oktober 2019 i Eggeslevmagle

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den oktober 2019 i Eggeslevmagle INVITATION TIL Vinderne 2018 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 5.-6. oktober 2019 i Eggeslevmagle DGI petanque og DGI Midt/vestsjælland og Eggeslevmagle Petanque inviterer hermed til landsmesterskab

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 6-mands-hold den september 2018 i Give

LANDSMESTERSKAB. for 6-mands-hold den september 2018 i Give INVITATION TIL Vinderhold 2017 LANDSMESTERSKAB for 6-mands-hold den 29.-30. september 2018 i Give DGI petanque og DGI Sydøstjylland og Give GIF Petanque inviterer hermed til landsmesterskab for 6-mands-hold

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 25/3 2015 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 65 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var 1 fuldmagt.

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

INVITATION TIL LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den oktober 2018 i Lem. Vinderhold 2017

INVITATION TIL LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den oktober 2018 i Lem. Vinderhold 2017 INVITATION TIL Vinderhold 2017 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 6.-7. oktober 2018 i Lem DGI petanque og DGI Sydvest og Lem Petanque inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold på Lem's petanquebaner

Læs mere

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER 2014 Nytårshilsen fra formanden. Så kan vi igen begynde at glæde os til en forhåbentlig hyggelig petanquesæson. Gamle bekendtskaber og venskaber skal fornys på

Læs mere

Invitation til holdturnering 2012

Invitation til holdturnering 2012 Invitation til holdturnering 2012 Tilmeldingsfrist den 20. marts 2012 DGI Sydøstjylland petanque indbyder alle petanqueforeninger til deltagelse i holdturnering for kvartetter (4 personers hold). Turneringen

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

INVITATION TIL. Vinderhold 2011. LANDSMESTERSKAB for 6-mands-hold den 29.-30. september 2012 i Mejdal

INVITATION TIL. Vinderhold 2011. LANDSMESTERSKAB for 6-mands-hold den 29.-30. september 2012 i Mejdal INVITATION TIL Vinderhold 2011 LANDSMESTERSKAB for 6-mands-hold den 29.-30. september 2012 i Mejdal DGI petanque og DGI Vestjylland inviterer hermed til landsmesterskab for 6-mands-hold ved Nr. Felding

Læs mere

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 18.00 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AaJ), Steen

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Petanque. Sæsonplan

Petanque. Sæsonplan Petanque Sæsonplan 2017 www.sdu.de 2016 Doublevindere 2016 single vindere i Ringe SdU Petanqueudvalg Formand Gerhard Kristensen 04631-9339015, gk@club-maritim09.de Næstformand Herbert Gyarmaty 0461-61406,

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL. 19.00 PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST GRUNDEJERFORENINGEN FASANVÆNGET 2980 KOKKEDAL REFERAT Deltagere/stemmer Til stede fra Bestyrelsen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling INVITATION TIL Vinderholdene 2015 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling DGI Petanque og DGI Sydvest inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold på Føvling Petanques

Læs mere

16.- 18. oktober 2009. Et stævne hele foreningen kan tage afsted til U11 -U13- U15 - U17 - U19. U11 Individuelt 27. -28.

16.- 18. oktober 2009. Et stævne hele foreningen kan tage afsted til U11 -U13- U15 - U17 - U19. U11 Individuelt 27. -28. www.dgi.dk/badminton LM stævner 2010 U11 Individuelt 27. -28. februar - Vejen U11 Hold 1-1 marts - DGI- Byen U13 Individuelt 27. -28. marts - Fredericia U13 Hold 27.-28. marts - Fuglsø U15 Individuelt

Læs mere

DGI badminton indbyder til Landsbadmintonstævne 2009

DGI badminton indbyder til Landsbadmintonstævne 2009 www.dgi.dk/badminton OPLEVELSER PÅ SPIL LM stævner 2010 DGI badminton indbyder til Landsbadmintonstævne 2009 Et stævne hele foreningen kan tage afsted til U11 Individuelt 27. -28. februar - Vejen U11 Hold

Læs mere

DGI Nordjylland Skydning Øst. Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15

DGI Nordjylland Skydning Øst. Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15 DGI Nordjylland Skydning Øst 23. oktober 2014 Teglgårdsplads 1, Niv. 9 9000 Aalborg DGI Nordjylland Skydning Øst Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15 Turneringsprogram samt kontakt- og adresseliste

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012

Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012 Referat fra generalforsamling i andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 afholdt den 08.03.2012 Til stede: Hus nr. 48, 50, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70, 73, 71, 69, 63, 61, 59, 57, 55 Niels bød velkommen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER

DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER DGI PETANQUE STORKØBENHAVN SPILLEKALENDER 2016 En ny sæson I kan glæde jer til. Så nærmes sig tiden, hvor vi igen skal ud på petanquebanerne. Kuglerne skal støves af eller tages ud af tasken, og måske

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

2421 2841 formand@8-hk.dk

2421 2841 formand@8-hk.dk Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Formand Kasper Damm Ægirsgade 13, 1.sal 2200 København N 2421 2841 formand@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Bilag til punktet: FIDE afgift for ELO-rating Baggrund Verner

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx

Navn på referent Fremmødte: 28. Hans Schmidt Stemmeberettigede xx Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Selskab: IDA Lederforum 7/2-2018 Dato: 6. februar 2018 Sted: Ingeniørforeningen, IDA - København

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Landsdelsmesterskaber

Landsdelsmesterskaber BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Aktivitetsmøde. DGI Midt- og Vestsjælland Krocket. Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber.

Aktivitetsmøde. DGI Midt- og Vestsjælland Krocket. Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber. Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Krocket Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber. 1) Dirigent: Ib Berg, Albertslund. 2) Formandens Beretning:

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere