4. Den gældende lokalplan 887 tillader den privat erhvervsudlejning og i givet fald hvor mange m 2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "4. Den gældende lokalplan 887 tillader den privat erhvervsudlejning og i givet fald hvor mange m 2."

Transkript

1 Svar på 10- dages forespørgsel fra Dansk Folkeparti (Knud N. Mathiesen) om den omtale, der har været i pressen, og diverse dokumenter som er blevet tilsendt byrådspolitikerne her i Århus. Side 1 af 5 Forespørgsel: 1. Har Århus kommune sammen med Region Midt, anvendt 3 forskellige matrikelnumre, henholdsvis matr.nr. 6a vedr. ansøgning om Grave-støbe byggetilladelse. Samt hvorfor har Århus kommune og Region Midt anvendt 3 matr. nr. i forbindelse med byggeriet af det ny Psykiatri Center. Matr. 6a. matr. nr. 15 og matr Hvem har til Århus kommune betalt for Grave-støbe og byggetilladelse til det nye Psykiatrisk center. Og hvilken dato er byggeansøgningen indleveret vedr. det nye Psykiatrisk Center 3. Er SKAT orienteret forud for tinglysning af areal overdragelse den til regionen, om at der ligger en opført bygning. Til orientering har Region Midt holdt rejsegilde den Den gældende lokalplan 887 tillader den privat erhvervsudlejning og i givet fald hvor mange m Har Århus kommune beholdt en del af de eksproprierede arealer, og anvendt disse arealer til den kommunale vej Paludan-Müllers vej. 5a. iflg. mødereferat fra den 28. februar 2012 afholdt på kalkværksvej 10. Mødets dagsorden: overdragelse af arealer til region Midtjylland det Nye Universitetshospital. Det fremgår af overdragelsen at de eksproprierede arealer matr.15 Bredstrup By Tilst, fra Århus kommune til region Midtjylland iværksættes: Den del af de eksproprierede arealer, der skal anvendes til den nye Herredsvej, beholder Århus kommune. Når overdragelsen er sket efter den er det så ikke korrekt at der skal betales moms, at købsprisen. TEKNIK OG MILJØ Ledelsessekretariatet Aarhus Kommune Ledelsessekretariatet Rådhuset 8000 Aarhus C Telefon: Direkte telefon: post@mtm.aarhus.dk Direkte lihjo@aarhus.dk Sag: 17/ Sagsbehandler: Lisbeth Hjortborg 6. I medfør Byrådets ekspropriationsbeslutning den 25. juni 2008 er det sket til byudvikling i form af offentlige formål og hospitalsbyggeri. Arealet på matr.nr. 15 er nu solgt i erhvervsøjemed til et privat Psykiatrisk Center ifølge skødet, er det korrekt forstået. Svar: Indledningsvist kan det oplyses, at Teknik og Miljø ligesom byrådsmedlemmerne har modtaget en stribe af henvendelser fra Borgerretsbevægelsen vedrørende omstændighederne omkring ekspropriationen og overdragelse af arealer til brug for udvidelsen af Skejby Sygehus.

2 Teknik og Miljø har gennem længere tid brugt forholdsvis mange ressourcer på at besvare henvendelser fra Borgerretsbevægelsen - ikke bare i form af meddelelse af aktindsigt men også i form af besvarelse af spørgsmål om faktuelle og juridiske forhold. Teknik og Miljø besluttede derfor i februar 2017 ikke bruge flere skatteborgerbetalte ressourcer på at besvare Borgerretsbevægelsens mange spørgsmål. Korrespondancen med Borgerretsbevægelsen er herefter blevet begrænset til det, enhver borger med rette kan forlange besvaret i henhold til offentlighedsloven, nemlig besvarelser på aktindsigtsanmodninger. Side 2 af 5 De med forespørgslen fremsatte spørgsmål ses til dels af være en gentagelse af Borgerretsbevægelsens ubesvarede spørgsmål. Det skal derfor understreges, at Teknik og Miljø ikke har et ønske om at tilbageholde oplysninger i sagen, men blot et ønske om at begrænse ressourceforbruget i forbindelse med Borgerretsbevægelsens mange henvendelser og beskyldninger i sagen. Med henvisning til vores svar på 10-dages forespørgsel fra DF (Knud N. Mathiesen) om momsunddragelse af byggejord kan vi supplere vores redegørelse for sagen med følgende svar: 1. Har Århus kommune sammen med Region Midt, anvendt 3 forskellige matrikelnumre, henholdsvis matr.nr. 6a vedr. ansøgning om Gravestøbe byggetilladelse. Samt hvorfor har Århus kommune og Region Midt anvendt 3 matr. nr. i forbindelse med byggeriet af det ny Psykiatri Center. Matr. 6a. matr. nr. 15 og matr Ja, Aarhus Kommune har anvendt alle de tre nævnte matrikelnumre ved meddelelse af grave-støbetilladelse og byggetilladelse. Dette skyldes, at det projekterede byggeri er placeret på alle de tre nævnet matrikelnumre. 2. Hvem har til Århus kommune betalt for Grave-støbe og byggetilladelse til det nye Psykiatrisk center. Og hvilken dato er byggeansøgningen indleveret vedr. det nye Psykiatrisk Center Fakturaen for Aarhus Kommunes behandling af byggetilladelse er udstedt til ansøger KPC A/S. KPC A/S er en af de private aktører i det OPPsamarbejde, der sammen med Region Midtjylland har ansvaret for opførelsen af det nye psykiatriske hospital i Skejby.

3 3. Er SKAT orienteret forud for tinglysning af areal overdragelse den til regionen, om at der ligger en opført bygning. Til orientering har Region Midt holdt rejsegilde den Side 3 af 5 Nej, Aarhus Kommune har ikke forud for tinglysningen af arealoverdragelsen orienteret SKAT om, at der var opført en bygning, og Aarhus Kommune har heller ikke været forpligtet hertil. 4. Den gældende lokalplan 887 tillader den privat erhvervsudlejning og i givet fald hvor mange m 2. Den gældende lokalplan nr. 887 er ikke til hinder for privat erhvervsudlejning, forudsat at udlejningen sker til et af lokalplanens anvendelsesformål. Der er derfor heller ingen arealmæssige begrænsninger herfor i lokalplanen. 5. Har Århus kommune beholdt en del af de eksproprierede arealer, og anvendt disse arealer til den kommunale vej Paludan-Müllers vej. Nej, Aarhus Kommune har ikke beholdt en del af de eksproprierede arealer og anvendt det til den kommunale vej Paludan-Müllers vej, men Aarhus Byråd har på byrådsmødet den 27. juni 2012 truffet beslutning om ekspropriation af et areal på ca m 2 i forbindelse med forlægning af Herredsvej. 5. a. Iflg. mødereferat fra den 28. februar 2012 afholdt på kalkværksvej 10. Mødets dagsorden: overdragelse af arealer til region Midtjylland det Nye Universitetshospital. Det fremgår af overdragelsen at de eksproprierede arealer matr.15 Bredstrup By Tilst, fra Århus kommune til region Midtjylland iværksættes: Den del af de eksproprierede arealer, der skal anvendes til den nye Herredsvej, beholder Århus kommune. Når overdragelsen er sket efter den er det så ikke korrekt at der skal betales moms, at købsprisen. Teknik og Miljø var og er forsat af den opfattelse, at overdragelsen til regionen er sket med virkning fra ekspropriationsbeslutningen den 25. juni 2008, og dermed før ændringen af momsloven pr. 1. januar Dette understreges af, at Region Midtjylland - med accept af Aarhus Kommune som tinglyst adkomsthaver begyndte at råde over de eksproprierede arealer i december 2009, jf. vedlagte aktivitetsoversigt. I købsaftalen mellem kommunen og regionen er overtagelsesdagen da også fastsat til den 25. juni 2008.

4 At formaliseringen af overdragelsen i form af købsaftale og tinglysning heraf først sker efter ændringen af momsloven skyldes, at der mellem regionen og kommunen var enighed om, at den tinglysningsmæssige berigtigelse af overdragelsen skulle afvente domstolsprøvelsen af ekspropriationens lovlighed. Side 4 af 5 Ekspropriationsbeslutningen blev nemlig påklaget til det daværende Naturklagenævn. Naturklagenævnet stadfæstede ved sin afgørelse af 4. februar 2009 ekspropriationsbeslutningen, dog således at medekspropriationen af et areal på m 2 blev ophævet, selvom medekspropriationen var sket efter ønske fra ejeren. Naturklagenævnets afgørelse blev efterfølgende indbragt for såvel byretten som landsretten, der begge stadfæstede Naturklagenævnets afgørelse ved domme afsagt henholdsvis den 14. januar 2011 og 26. januar Herefter henstod spørgsmålet om ekspropriationserstatningernes størrelse, og da der herudover var drøftelser mellem kommunen og regionen om regionens eventuelle køb af andre kommunalt ejede arealer, blev den tinglysningsmæssige berigtigelse af overdragelsen udskudt yderligere. Dette medførte, at parterne først den 14. juni 2016 var klar til at formalisere overdragelsen ved underskrivelse af en købsaftale udelukkende vedrørende det eksproprierede areal på ca m 2 (beregnet som det oprindeligt eksproprierede areal på ca m 2 fratrukket de ca m 2, som Naturklagenævnet ophævede ekspropriationen af). Tinglysningen af overdragelsen til regionen blev yderligere forsinket af, at regionen afventede en afgørelse fra SKAT om omvurdering af ejendommen. Afgørelsen om omvurderingen havde blandt andet betydning for beregning af tinglysningsafgiften. Tinglysningen skete derfor først den 22. november Teknik og Miljø er bekendt med, at Borgerretsbevægelsen har anmeldt den medarbejder, der har haft til opgave at sagsbehandle Aarhus Kommunes overdragelse af de to eksproprierede ejendommen til Region Midtjylland til SKAT. For ikke mindst af hensyn til den pågældende medarbejder - forhåbentlig snart at få en afslutning på Borgerretsbevægelsens injurierende beskyldninger, ser Teknik og Miljø gerne, at SKAT træffer en afgørelse i sagen og har derfor primo marts 2017 på eget initiativ sendt oplysninger om sagen til SKAT. SKAT har indtil videre ikke haft bemærkninger til Aarhus Kommunes og Region Midtjyllands vurdering af momsspørgsmålet.

5 6. I medfør Byrådets ekspropriationsbeslutning den 25. juni 2008 er det sket til byudvikling i form af offentlige formål og hospitalsbyggeri. Arealet på matr.nr. 15 er nu solgt i erhvervsøjemed til et privat Psykiatrisk Center ifølge skødet, er det korrekt forstået. Side 5 af 5 Teknik og Miljø er ikke bekendt med, at Region Midtjylland skulle have videresolgt nogen del af matr.15 Bredstrup By, Tilst. Med venlig hilsen Kristian Würtz / Erik Jespersen

Er der stadig igangværende retssager på de eksproprierede arealer i Skejby området, der involverer Århus kommune?

Er der stadig igangværende retssager på de eksproprierede arealer i Skejby området, der involverer Århus kommune? Besvarelse af 10 dages-forespørgsel fra Dansk Folkeparti vedr. Aarhus Kommunes ekspropriation til udvidelse af Skejby Universitetshospital i 2008 Side 1 af 10 FORESPØRGSEL 1. Jeg ønsker at få en forklaring

Læs mere

Z-Huset, Aarhus Ø - videreførelse af projekt

Z-Huset, Aarhus Ø - videreførelse af projekt Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 12. august 2014 Åben dagsorden Der indgås en supplerende aftale med Z-Huset A/S med henblik på at videreføre et. 1. Resume Z-Huset

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 5 villagrunde ved Laskedalen i Brabrand TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Salgsmateriale for villagrunden Laskedalen 82, 8220 Brabrand Vedlagt

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

10-dages forespørgsel fra Dansk Folkeparti om byggeriet på Skejby sygehus

10-dages forespørgsel fra Dansk Folkeparti om byggeriet på Skejby sygehus Ledelsessekretariatet Rådhuset, 8100 Aarhus C Byrådsservice Side 1 af 5 10-dages forespørgsel fra Dansk Folkeparti om byggeriet på Skejby sygehus På baggrund af den omtale, der har været i pressen, og

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 8 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 4. etape,

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 4. juni 2017 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Paderup By, Kristrup 6Y Neptunvej 20, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Undertegnede tilbyder herved at købe del af matr. nr. 94 samt del af matr. nr. 3772 Sønderborg, beliggende Borgmester Andersens Vej, 6400 Sønderborg,

Læs mere

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Munkdrup By, Kristrup 3bc Æbleplantagen 8, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen...

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-19527 - 10. maj 2017 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Rådhuset, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget parcel, grundstykke xxx, del af matr.nr. 2f, Ølby By, Højelse, beliggende

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2015-000499-20 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge Matr. nr. 13-a og 13-gg, Herfølge By, Herfølge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Parcellerne: Matr. nr.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk Kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den 5.

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Kristrup By, Kristrup 5a Toftagervej 1, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Byggemodningsomkostninger

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE Udkast AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 11. april 2018 Bilag 2: Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Udbudsskort fra Bøgh & Krabbe landinspektør af 20. februar

Læs mere

Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016

Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Til Aarhus Byråd via Magistraten fra MTM Dato 18. november 2015 Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 Redegørelse for kommunens grundsalg i 2014

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag...3 5

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Blomstervej 15 8381 Tilst Landsejerlav: Tilst By, Tilst Matrikelnummer: 0004he EJER: EJENDOMSSELSKABET ÅRHUS ERHVERVSPARK ApS Fynsvej 9 5500 Middelfart CVR: 27959334 PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene

K Ø B S A F T A L E. 1. Parterne. 2. Ejendommene Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2015-003931-40 K Ø B S A F T A L E 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommene Den Køge Kommune tilhørende ubebyggede

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen KØGE KOMMUNE 2017-003770-22 TORVET 1 4600 KØGE STORPARCEL Herfølge Syd KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget storparcel,

Læs mere

Henvendelse om aktindsigt

Henvendelse om aktindsigt Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 Rådhuset 9800 Hjørring Henvendelse om aktindsigt 20. december 2018 Vedr. jeres sagsnummer: 02.11.00-A53-8-16 Att.: Byrådet i Hjørring Kommune Ankestyrelsen har i en

Læs mere

Statsforvaltningen har nu afsluttet behandlingen af sagen.

Statsforvaltningen har nu afsluttet behandlingen af sagen. Vedr. Deres klage over Skanderborg Kommune. De har ved brev af 11. februar 2007 rettet henvendelse til Statsforvaltningen Midtjylland, som i medfør af 47 i lov om kommunernes styrelse (styrelsesloven lovbekendtgørelse

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDATO 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Offentlighedslovens 7 og afgørelsesbegrebet. Ankestyrelsens brev til en borger. Henvendelse vedrørende aktindsigt

Offentlighedslovens 7 og afgørelsesbegrebet. Ankestyrelsens brev til en borger. Henvendelse vedrørende aktindsigt Offentlighedslovens 7 og afgørelsesbegrebet Ankestyrelsens brev til en borger Dato: 12-06-2017 Henvendelse vedrørende aktindsigt Slagelse Kommune har den 1. juli 2016 fremsendt en klage af 20. juni 2016

Læs mere

For så vidt angår de fredede og bevaringsværdige bygninger (hospitalets hovedbygning) kan vi oplyse følgende:

For så vidt angår de fredede og bevaringsværdige bygninger (hospitalets hovedbygning) kan vi oplyse følgende: Fra: Sendt: 25. maj 2016 11:16 Til: Peter Christoffersen Cc: Peter Christophersen Emne: VS: AUH Risskov - Spørgsmål til besvarelse ift. teknisk udvalg Vedhæftede filer: SV: Ekstra byggeretter

Læs mere

Du har den 12. maj 2016 rettet henvendelse til Statsforvaltningen, som i medfør af kommunestyrelseslovens 47 fører tilsyn med kommunerne.

Du har den 12. maj 2016 rettet henvendelse til Statsforvaltningen, som i medfør af kommunestyrelseslovens 47 fører tilsyn med kommunerne. 2014-188910 Statsforvaltningens brev til en borger Dato: 14-07-2016 Henvendelse vedrørende aktindsigt Du har den 12. maj 2016 rettet henvendelse til Statsforvaltningen, som i medfør af kommunestyrelseslovens

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Der tages forbehold for min godkendelse af det kommunale ejendomsoplysningsskema, som jeg endnu ikke har modtaget.

Der tages forbehold for min godkendelse af det kommunale ejendomsoplysningsskema, som jeg endnu ikke har modtaget. 1 København, den 20. september 2010 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Thomas Ottesen, Hans Skovgaard & Carsten Jørgensen v/ Chartis Kalvebod Brygge 45 1560 København V. Sagen angår spørgsmålet,

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 31 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 31

Læs mere

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl

Udbudsmateriale. Salg af Kærager 1 i Spjald. Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl Udbudsmateriale Salg af Kærager 1 i Spjald Tilbud skal være Ringkøbing-Skjern Kommune i hænde senest mandag den 3. marts 2017, kl. 12.00. Hermed udbydes følgende areal til salg: Kærager 1 i Spjald 1. Oplysninger

Læs mere

Landsforeningen X Att.: Sekretariatsleder Y

Landsforeningen X Att.: Sekretariatsleder Y Landsforeningen X Att.: Sekretariatsleder Y 21. september 2009 I brev af 26. februar 2009 til Statsforvaltningen Nordjylland anførte du på vegne af Landsforeningen X, at Z Kommune ikke havde overholdt

Læs mere

Nuværende administrationsgrundlag Forslag til samt endelige vedtagelser af lokalplaner forelægges byrådet til godkendelse.

Nuværende administrationsgrundlag Forslag til samt endelige vedtagelser af lokalplaner forelægges byrådet til godkendelse. Side 1 af 5 Administrationsgrundlag - Lokalplansager Nuværende administrationsgrundlag Forslag til samt endelige vedtagelser af lokalplaner forelægges byrådet til godkendelse. Baggrund for ændring af administrationsgrundlaget

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for landbrugsjord beliggende ved Langagervej 6, 8380 Trige Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for landbrugsjorden

Læs mere

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Egetoften nr., matr.nr., Hingebjerg, Tvis. Parcellen er solgt på følgende vilkår: 1. Parcellen

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. AARHUS KOMMUNE [Køber]

BETINGET KØBSAFTALE. AARHUS KOMMUNE [Køber] BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [Køber] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 2. EJENDOMMEN 3. KØBERS BEBYGGELSE 4. SERVITUTTER 5. GEOTEKNISKE FORHOLD OG FORURENING 6. FORTIDSMINDER 7.

Læs mere

KENDELSE. Den ene af klagerne havde en ejendom, i hvilken der var tinglyst 4 lån i BRFkredit.

KENDELSE. Den ene af klagerne havde en ejendom, i hvilken der var tinglyst 4 lån i BRFkredit. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Poul Erik Bech A/S Ndr. Frihavnsgade 41 2100 København Ø Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har forsinket gennemførelsen af handlen og dermed forsinket

Læs mere

Miljøministeriet udstedte kommuneplantillæg nr. 24 og miljøgodkendelse af containerterminalen umiddelbart inden jul 2014.

Miljøministeriet udstedte kommuneplantillæg nr. 24 og miljøgodkendelse af containerterminalen umiddelbart inden jul 2014. Udtalelse Til Aarhus Byråd via magistraten Side 1 af 5 Beslutningsforslag om flytning af Mols-Liniens færgeterminal TEKNIK OG MILJØ Ledelsessekretariatet Aarhus Kommune 1. Konklusion Venstre stillede i

Læs mere

AFGØRELSE. (varmeforsyning)

AFGØRELSE. (varmeforsyning) ENERGIKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5785 Fax: 3395 5799 Email: ekn@ekn.dk ANONYMISERET AFGØRELSE 17. april 2001 J.nr. 97-2311-0018 JDA AFGØRELSE (varmeforsyning) Klage fra

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 24. maj 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 2 villagrunde i Malling beliggende Krekærvangen 50 og Krekærtoften 112. TEKNIK OG MILJØ Bolig

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 23. marts 2010 til en journalist. Du har ved mail af 19. maj 2009 rettet henvendelse til Statsforvaltningen Syddanmark.

Statsforvaltningens brev af 23. marts 2010 til en journalist. Du har ved mail af 19. maj 2009 rettet henvendelse til Statsforvaltningen Syddanmark. Statsforvaltningens brev af 23. marts 2010 til en journalist. 23-03- 2010 Du har ved mail af 19. maj 2009 rettet henvendelse til Statsforvaltningen Syddanmark. Sagen vedrører Svendborg Kommunes afslag

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 26. januar 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 37 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Region Hovedstaden - Aktindsigt I Korrespondance. Statsforvaltningens brev til en journalist

Region Hovedstaden - Aktindsigt I Korrespondance. Statsforvaltningens brev til en journalist Region Hovedstaden - Aktindsigt I Korrespondance Statsforvaltningens brev til en journalist 2014-189522 Dato: 28-09- 2015 Henvendelse vedrørende Region Hovedstadens afgørelse om aktindsigt. Du har anmodet

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive TILBUDSBLANKET for jordparcel på Glyngørevej, 7800 Skive Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået følgende aftale om tilkøb af del

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej 101 8520 Lystrup 0005l 0007f 0007b 0005c EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej 15 8240 Risskov CVR: 21755095 PÅTALEBERETTIGET: MYNDIGHED: ANMODER: AREALANVENDELSE:

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Byggemodning af boligområde i Skødstrup, lokalplan 994

Byggemodning af boligområde i Skødstrup, lokalplan 994 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Center for Byens Anvendelse Dato 11. september 2015 Byggemodning af boligområde i Skødstrup, lokalplan Arealerne i lokalplan, sydvest for Ny Studstrupvej/Lauritshøj

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Delnr. 304 af matr.nr. 4 g. Langelandsvej, 7000 Fredericia. Undertegnede. Lejbo Invest ApS CVR Bjergegade 54, 1.th.

BETINGET KØBSAFTALE. Delnr. 304 af matr.nr. 4 g. Langelandsvej, 7000 Fredericia. Undertegnede. Lejbo Invest ApS CVR Bjergegade 54, 1.th. Ejerlav: Mr.nr: Adresse: Børup by, Taulov Delnr. 304 af mr.nr. 4 g Langelandsvej, BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Lejbo Invest ApS CVR 36945605 Bjergegade 54, 1.th. sælger og betinget overdrager hermed

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Landzonetilladelse til enfamilieshus

Landzonetilladelse til enfamilieshus JB TEGN & DESIGN V/JANE TONIE BECH Kirkegade 26 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-25-18 4. april 2018 Landzonetilladelse til enfamilieshus Ejendommen matr. 3m Sletelte By, Valby, Stæremosevej 3, 3200 Helsinge

Læs mere

Vedr. Deres klage over Kalundborg Kommunes afslag på dispensation fra tilslutningspligt for ejendommen [...]

Vedr. Deres klage over Kalundborg Kommunes afslag på dispensation fra tilslutningspligt for ejendommen [...] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Vedr. Deres klage over Kalundborg Kommunes afslag på dispensation fra tilslutningspligt for ejendommen [...] De har ved brev af 5. december 2002 klaget til

Læs mere

Udbudsmateriale Grunden Outrupstræde 6, Nykøbing Mors

Udbudsmateriale Grunden Outrupstræde 6, Nykøbing Mors Udbudsmateriale Grunden Outrupstræde 6, Nykøbing Mors 26. april 2018 1 Sagsnr.: 773-2017-8302 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 99707006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om offentligt udbud Salgsvilkår:

Læs mere

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Under Hvidtjørnen nr., matr.nr., Mejdal,

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd Den 27. April 2005 via Magistraten Tlf. Nr.: 8940 2246 Jour. nr.: Ref.: BGS/MAAK

Læs mere

Resumé: Statsforvaltningen Sjælland udtaler, at de foreliggende oplysninger ikke giver statsforvaltningen grundlag for at antage,

Resumé: Statsforvaltningen Sjælland udtaler, at de foreliggende oplysninger ikke giver statsforvaltningen grundlag for at antage, Resumé: Statsforvaltningen Sjælland udtaler, at de foreliggende oplysninger ikke giver statsforvaltningen grundlag for at antage, at Køge Kommune har en forkert forståelse af bestemmelsen i offentlighedslovens

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 26.06.2017 Sagsid 14/38190 Gældende for Dalgårdsvej, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej Egå. Matrikelnummer: Adresse: Egå Møllevej Egå. Adresse: Egå Møllevej Egå.

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej Egå. Matrikelnummer: Adresse: Egå Møllevej Egå. Adresse: Egå Møllevej Egå. SERVITUT EJENDOM: Adresse: Egå Møllevej 8 0011p Adresse: Egå Møllevej 6 0011u Adresse: Egå Møllevej 46 0013p Adresse: Egå Møllevej 46A 0014e 0013g Adresse: Egå Møllevej 48 0013c EJER: Mariann Vang Christensen

Læs mere

Retningslinjer for administration af tomme boliger

Retningslinjer for administration af tomme boliger Retningslinjer for administration af tomme boliger Indledning Glostrup Kommune er forpligtet til at sikre, at ledige boliger i kommunen ikke gennem længere tid står tomme. Forholdet er reguleret i Boligreguleringslovens

Læs mere

Byggemodning og salg af parcelhusgrunde og hus ved Lergravvej i Trige

Byggemodning og salg af parcelhusgrunde og hus ved Lergravvej i Trige Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25. april 2016 Byggemodning og salg af parcelhusgrunde og hus ved Lergravvej i Trige Det kommunalt ejede areal i del af lokalplan 980,

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER]

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] BETINGET KØBSAFTALE Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 2 2. EJENDOMMEN 2 3. BEBYGGELSE PÅ EJENDOMMEN 3 4. SERVITUTTER 4 5. JORDBUNDSFORHOLD

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Udbudsmateriale Grunden Bakkevænget 6, Nykøbing

Udbudsmateriale Grunden Bakkevænget 6, Nykøbing Udbudsmateriale Grunden Bakkevænget 6, Nykøbing 13. feb. 2018 1 Sagsnr.: 773-2017-13264 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om offentligt udbud Salgsvilkår:

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

SOCIALE FORHOLD OG BESKÆFTIGELSE Socialforvaltningen Aarhus Kommune

SOCIALE FORHOLD OG BESKÆFTIGELSE Socialforvaltningen Aarhus Kommune Side 1 af 5 Notat Til Til Aarhus Byråd Orientering SOCIALE FORHOLD OG BESKÆFTIGELSE Socialforvaltningen Aarhus Kommune Svar på 10-dages forespørgsel fra Det Konservative Folkepartis byrådsgruppe vedrørende

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 37ad Arnborg By, Arnborg. Salgsmappe

Udbud af del af matr. nr. 37ad Arnborg By, Arnborg. Salgsmappe Udbud af del af matr. nr. 37ad Arnborg By, Arnborg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning kommunes hjemmeside

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev 733 Hejsager, Halk Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal Samlet ejendomsværdi: 2010 Samlet grundværdi: 774

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til 2. afsnit Kofeltvej. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt matr. nr., Den mellemste del, Idom, beliggende Kofeltvej nr.. Parcellen er solgt på følgende

Læs mere

Til interesserede. den 7. juli Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for regnvandsbassin i Lystrup

Til interesserede. den 7. juli Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for regnvandsbassin i Lystrup Til interesserede Den 7. juli 2013 Salgsmateriale for regnvandsbassin i Lystrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for regnvandsbassin ved Gråmøllevej i Lystrup, som er annonceret til salg første gang

Læs mere

Betingelser for salg af erhvervsgrunde

Betingelser for salg af erhvervsgrunde Betingelser for salg af erhvervsgrunde 13-04-2018 Sagsid 18/8206 1. Udbud af erhvervsbyggegrunde De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Teknik og Miljø bemyndiges til at sælge en erhvervsgrund ved Filmbyen.

Teknik og Miljø bemyndiges til at sælge en erhvervsgrund ved Filmbyen. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 21. september 2016 Åben dagsorden Salg af erhvervsgrund ved Filmbyen Teknik og Miljø bemyndiges til at sælge en erhvervsgrund ved Filmbyen.

Læs mere

Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013

Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013 Til interesserede Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013 Teknik og Miljø Salgsmateriale for erhvervsgrund til dagligvarebutik ved Ny Studstrupvej Aarhus i Skød- Kommune strup Salgsmateriale

Læs mere

Sidst i brevet kan du se, hvordan du indsender dine eventuelle bemærkninger.

Sidst i brevet kan du se, hvordan du indsender dine eventuelle bemærkninger. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Bilag 3 20. marts 2018 Sagsnr. 2018-0080909 Dokumentnr. 2018-0080909-4 Naboorientering - fældning af bevaringsværdigt træ Konsortiet Friis

Læs mere

Grundsalg i samt salgspriser i 2016

Grundsalg i samt salgspriser i 2016 Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 Byrådet traf den 20. januar 2016 beslutning om at fremsende indstilling om Grundsalg i 2014-2015 samt salgspriser i 2016 til Teknisk Udvalg. Byrådet rejste

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe

Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

SERVITUT EJENDOM: 8541 Skødstrup. Matrikelnummer: 8541 Skødstrup Skødstrup

SERVITUT EJENDOM: 8541 Skødstrup. Matrikelnummer: 8541 Skødstrup Skødstrup SERVITUT Ny Studstrupvej 2A 0004fx Ny Studstrupvej 2B 0004fy Ny Studstrupvej 2C 0004fz EJER: NY STUDSTRUPVEJ 5, SKØDSTRUP A/S Lassonsvej 2 7430 Ikast CVR: 32338275 EJER: PÅTALEBERETTIGET: PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

Henvendelse vedrørende Ballerup Kommune om aktindsigt

Henvendelse vedrørende Ballerup Kommune om aktindsigt Ankestyrelsens brev til en borger 2016-90922 Dato: 06-12-2017 Henvendelse vedrørende Ballerup Kommune om aktindsigt Du har den 9. november 2016 anmodet Ballerup Kommune om at indbringe kommunens afgørelse

Læs mere

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup.

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Grundsalg Nordhavnsgade 12-14, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for storparcel

Læs mere