Retningslinjer for kørsel med Sundhed og Omsorgs busser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Retningslinjer for kørsel med Sundhed og Omsorgs busser"

Transkript

1 Retningslinjer for kørsel med Sundhed og Omsorgs busser Busser fritaget for registreringsafgift: Busserne må efter 2, stk. 1, nr. 7 i registreringsafgiftsloven anvendes til befordring af: - borgere, der bor i lokalcentrets plejehjem og ældreboliger - borgere, der er visiteret til træning eller aflastning på lokalcentret. - borgere, som har behov for kørsel for at kunne deltage i åbne sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter på lokalcentret (visiteres af frivilligkoordinator/forebyggelseskonsulent). - ansatte og frivillige på køreture med visiterede borgere. Opregningen er udtømmende, og bussen må således ikke bruges til fx: - befordring af udelukkende ansat personale (fx befordring i forbindelse med deltagelse i eksterne kurser, møder og lignende) - indkøb - varetransport - udbringning af mad Side 1 af 7 SUNDHED OG OMSORG Aarhus Kommune Sundhed og Omsorg Rådhuset, Rådhuspladsen Aarhus C Telefon: Direkte post@mso.aarhus.dk Busser hvor der er betalt registreringsafgift: Busserne må anvendes til befordring på samme vis som busser fritaget for registreringsafgift. Busser hvor der er betalt registreringsafgift må endvidere anvendes til indkøb og varetransport, herunder udbringning af mad. Ved kørsel over grænsen til Tyskland gælder særlige regler, se bilag 1 herunder. Udlån af busser til foreninger Udlån af Sundhed og Omsorgs busser til klubber, foreninger m.v. er tilladt pr. 1. august 2018 som følge af en ændring af Taxiloven. For retningslinjer for udlån henvises til bilag 2 herunder, Rammer for udlån af busser i Sundhed og Omsorg. I forhold til klubber og foreninger, som ikke kan låne busserne efter nævnte retningslinjer, er der mulighed for at søge midler i

2 18 puljen til busleje, hvis der er tale om sårbare borgere, der har brug for særlig transport som fx liftbus og som er afhængige af hjælp fra frivillige, som arrangører og praktiske tovholdere på udflugten. Side 2 af 7 Information om 18 kan fås på hjemmesiden Toldattest/tilladelse: Hvis bussen er fritaget for registreringsafgift, skal bussens toldattest altid medbringes under kørsel. Logbog: Der skal føres logbog over alle kørte ture. Logbogen skal indeholde dato, kilometertal, navn på chauffør og turens mål/formål. Handicapskilt: Ifølge ny lovgivning pr , skal alle handicapskilte være registreret på cpr. nr. Det betyder at institutionsbusser ikke længere kan få eget handicapskilt. Indtil videre betyder det, at busserne ikke kan parkere på handicapparkeringspladser. Hvis der er en borger med på køreturen som har sit personlige handicapskilt med, kan dette dog bruges, så der kan parkeres på handicapparkeringspladser. Chauffører: Frivillige og pårørende skal udfylde en chaufførerklæring. Ansatte underskriver en kørekortserklæring ved ansættelsen. Chaufførerklæringen skal fornys 1 gang årligt. Frivilligkoordinatoren er ansvarlig for dette. Alle chauffører både frivillige og ansatte skal instrueres i brug af bussen enten ved en pedel eller ved en erfaren frivillig chauffør. Hvis der køres med kørestole, skal chaufføren være instrueret i at fastspænde disse. Der er ikke krav om erhvervskørekort for at ansatte må køre busserne.

3 Chaufføren er forpligtet til at overholde færdselsloven og betaler derfor selv evt. fart- eller p-bøder. Side 3 af 7 Forsikring: Ansatte og frivillige buschauffører er omfattet af arbejdsskadeforsikring og førerulykkesforsikring. Alle Sundhed og Omsorgs busser er desuden ansvarsforsikret. Falck: Der er Falck-abonnement på busserne. Abonnementsnr Se bilag for betingelser. Advarselstrekant og gule veste: Der skal være en advarselstrekant og gule sikkerhedsveste til alle i hver bus. Takster: Betaling for kørsel i bussen er fastsat af Sundhed og Omsorg og følger de gældende bustakster for Midttrafik. Der betales for 1 klip for turen ud og 1 klip for turen hjem, uanset om man har udstigning undervejs km: 2 klip km: 4 klip km: 6 klip - Over 300 km: 2,- kr. pr. km (for hele bussen) Pårørende betaler ved, at der ved turens slutning påfyldes 1 liter brændstof pr. 10 kørte km.

4 Bilag 1: Brug af Sundhed og Omsorgs busser til ture over grænsen til Tyskland Side 4 af 7 Biler i Tyskland skal være forsynet med vinterdæk, når der er sne, snesjap, frost eller is på vejene. Dækkene skal være vinterdæk mærket med M+S og et snefnugssymbol eller være helårsdæk mærket M+S. Der skal desuden forefindes advarselstrekant og sikkerhedsveste til fører samt alle passagerer. Reservedunk er der ikke krav om, men man får en bøde hvis man løber tør for benzin på motorvejen. Medarbejdere skal være omfattet af en rejseforsikring. Forsikringskort rekvireres hos Annette Mærkedahl, bygningsafdelingen, anm@aarhus.dk Kortet returneres til Annette efterfølgende. Eftersom Aarhus Kommune er selvforsikrede på kasko, er vi ikke berettiget til det røde forsikringskort, som gælder assistance i udlandet Mange tyske byer har en miljøzone, som kræver at bilen har et miljømærke for at køre ind til centrum. Læs mere på

5 Bilag 2: Rammer for udlån af busser i Sundhed og Omsorg I det følgende beskrives rammer for udlån af busser ejet af Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune til frivillige foreninger. Side 5 af 7 Afgrænsning af målgruppe og busser Busser kan udlånes til foreninger med tilknytning til Sundhed og Omsorgs område og foreninger med tilknytning til Sundhed og Omsorg i øvrigt. Det vil sige foreninger, der laver aktiviteter for Sundhed og Omsorgs målgruppe, eksempelvis borgere i plejeboliger, ældreboliger eller eget hjem, der modtager personlig pleje eller praktisk hjælp. Og det vil sige foreninger der eksempelvis benytter sig af et lokalcenters faciliteter og som derved samarbejder med Sundhed og Omsorg. Den ansvarlige for udlån af bussen afgør, hvorvidt en forening har relevant tilhørsforhold til Sundhed og Omsorg. Sundhed og Omsorg har fortrinsret til brug af busserne og der tages forbehold for, at busserne kan være afsat til brug af Sundhed og Omsorg. Bussernes ledighed kan derfor ikke garanteres. Aftale om lån af busser kan tidligst indgås 5 hverdage før selve udlånet og senest en hverdag inden selve lånet. Udlånsordningen omfatter alene Sundhed og Omsorgs busser med plads til 9 personer inklusive chauffør, altså 9 personer i alt. Det gælder også busser, hvor sæder er taget ud for at gøre plads til en eller flere kørestole. Udlånsordningen gælder også busser, der er afgiftsfritaget. Køreturens formål og længde Foreningens formål med lån af bussen skal være rettet mod foreningens medlemmer. Det vil sige, at busserne kun må udlånes, hvis det er til gavn for foreningens medlemmer. Det kan eksempelvis være kørsel af en forenings medlemmer til en bestemt aktivitet.

6 Der er ingen begrænsninger i forhold til den kørte afstand under udlån af bussen. Bussen må dog ikke forlade Danmark. Busserne må udlånes i op til 24 timer. Det nærmere aftales i forbindelse med selve udlånet. Side 6 af 7 Betaling for lån af busser Udlån af busser sker vederlagsfrit. Låner af bussen skal dække udgifter forbundet med kørslen, som for eksempel udgifter til brændstof og olie. Foruden betaling for brændstof opkræves der derfor ingen betaling for udlån af busserne. Låner af bussen er ansvarlig for at aflevere bussen med samme mængde brændstof som ved start på udlån. Lån af busserne Ansvaret for udlån af busserne er placeret hos en overordnet busansvarlig. Vedkommende skal sikre, at der vil være en til stede til koordinering af udlån og aflevering. Ved aftale om udlån skal oplyses navn på chauffør. Og ved selve udlånet skal chauffør forevise kørekort. Forsikringsvilkår og ansvar ved brug af bussen Der er tegnet fører- og ulykkesforsikring på alle busser. Ved udlån af bussen skal foreningen dokumentere at have en dækkende ansvarsforsikring. Chaufføren er ansvarlig for overholdelse af færdselsloven eventuelle omkostninger ved brud herpå betales fuldt ud af chauffør. Låner af bussen har ansvaret for, at bussen efterlades i samme stand som ved start på udlån. Chaufføren er ansvarlig for at meddele eventuelle driftsproblemer til den busansvarlige, f.eks. manglende lygtepærer osv.

7 Chaufføren er ansvarlig for at melde vognskade på køretøjet eller på modpart til den busansvarlige dette skal ske for at sikre hurtig og korrekt skadesanmeldelse. Side 7 af 7 Introduktion: Den busansvarlige har ansvaret for at sikre, at der gennemføres introduktion til brug af bussen. Introduktionen omfatter: Fremvisning af gyldigt kørekort og underskrivning af låneaftale Betjening af bussen Information om procedure ved hhv. havarering og skader herunder information om værksted, skadesanmeldelse mv. Eventuelt en prøvekøretur Udlevering af nøgle Chauffør attesterer via Aftale om udlån af busser i Sundhed og Omsorg, at introduktion er gennemført og forstået. Busmappe, handicapskilt: Busmappe er placeret i bussen og indeholder bl.a. vigtige telefonnumre og kopi af registreringsattest. Busmappen holdes ajour af busansvarlig. Mappen medbringes altid på køreture. Bussen kan kun parkere på handicap-parkeringspladser, hvis der er en borger med på køreturen, som har sit personlige handicapskilt med. Falck, advarselstrekant og gule veste: Der er falck-kasser i hvert køretøj. Den busansvarlige er ansvarlig for, at falck-kassernes indhold er opdateret. Hvis der skal fyldes op i falck-kassen, kontaktes den busansvarlige. Der er Falck-abonnement på bussen (nummer fremgår af seddel i busmappen). Der skal være 1 advarselstrekant og gule sikkerhedsveste til hver person i bussen.

Retningslinjer UDKAST

Retningslinjer UDKAST Retningslinjer UDKAST Retningslinjer for serviceydelser på centrene inden for Handicap og Psykiatri Befordring af brugere // November 2017 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.2. Formål... 3 2. Serviceydelsen

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere i Aktivitetscentret (AC) mellem hjemmet og AC Transport af visiterede borgere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere til og fra Aktivitetscentret (AC) Transport af beboere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter (BBA) Kørsel

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere til og fra Aktivitetscentret (AC) Transport af beboere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter (BBA) Kørsel

Læs mere

Aalborg Universitet. Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) udlandet.

Aalborg Universitet. Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) udlandet. Aalborg Universitet Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) i Danmark og udlandet. Økonomiafdelingen/Teknisk Forvaltning 04-02-2015 Indholdsfortegnelse 1. KØRSEL MED AAU-BIL I DANMARK... 2 1.1. Hjemmelsgrundlag

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere til og fra Aktivitetscentret (AC) Transport af beboere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter (BBA) Kørsel

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere til og fra Aktivitetscentret (AC) Transport af beboere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter (BBA) Kørsel

Læs mere

Aalborg Universitet. Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) udlandet.

Aalborg Universitet. Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) udlandet. Aalborg Universitet Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) i Danmark og udlandet. Økonomiafdelingen/Teknisk Forvaltning 22-09-2014 Indholdsfortegnelse 1. KØRSEL MED AAU-BIL I DANMARK... 2 1.1. Hjemmelsgrundlag

Læs mere

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel Januar 2017 Vejledning om tilladelsesfri buskørsel 1. Om vejledningen Denne vejledning beskriver hovedreglerne for kommuners og kommunale institutioners m.fl. anvendelse af busser i det daglige. Herudover

Læs mere

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel Vejledning om tilladelsesfri buskørsel April 2000 1. Om vejledningen Denne vejledning beskriver hovedreglerne for kommuners og kommunale institutioners m.v. anvendelse af busser i det daglige. Herudover

Læs mere

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser

Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Kørsel Spørgsmål og svar om Bytoften s liftbusser Busserne har 3 hovedopgaver: Transport af brugere til og fra Aktivitetscentret (AC) Transport af beboere på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter (BBA) Kørsel

Læs mere

Serviceydelser på centrene: Retningslinje for befordring af brugere. 5. udkast. 1 Regelgrundlaget.

Serviceydelser på centrene: Retningslinje for befordring af brugere. 5. udkast. 1 Regelgrundlaget. N O T A T Til Kopi Fra Arbejdsgruppen vedr. retningslinjer Emne 5. udkast - Retningslinje Befordring Voksenhandicap og Socialpsykiatri Telefon 99 74 15 68 E-post tove.sanderhoff@rksk.dk Dato 4. oktober

Læs mere

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel Trafikstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Tlf.: 7221 8800 info@trafikstyrelsen.dk Maj 2011 Vejledning om tilladelsesfri buskørsel 1. Om vejledningen Denne vejledning beskriver hovedreglerne

Læs mere

Retningslinjer for anvendelsen af tjenestebiler på Københavns Universitet

Retningslinjer for anvendelsen af tjenestebiler på Københavns Universitet Retningslinjer for anvendelsen af tjenestebiler på Københavns Universitet Københavns Universitet, udarbejdet af Amdi Ljunggren/Solveig Neubert/ 10. juni 2015 Side 1 Indhold I Indledning... 3 1 Hvad må

Læs mere

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel Januar 2005

Vejledning om tilladelsesfri buskørsel Januar 2005 Vejledning om tilladelsesfri buskørsel Januar 2005 1. Om vejledningen Denne vejledning beskriver hovedreglerne for kommuners og kommunale institutioners m.fl. anvendelse af busser i det daglige. Herudover

Læs mere

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret)

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Og Center for Ejendomme Befordringsenheden (herefter leverandøren) Er der pr. 1. januar 2013 indgået følgende aftale

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger

Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger Biler under 3.500 kg. Nedenstående abonnementsbetingelser gælder som tillæg til Aftalen. for biler

Læs mere

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret)

Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Mellem Center for Teknik og Miljø Bestillings-/Udbudskontoret (herefter udbudskontoret) Og Center for Ejendomme Befordringsenheden (herefter leverandøren) Er der pr. 1. januar 2013 indgået følgende aftale

Læs mere

Vilkår for autohjælp 01.07.14

Vilkår for autohjælp 01.07.14 Vilkår for autohjælp (I samarbejde med SOS Dansk Autohjælp) Ikrafttrædelse Forsikringen træder i kraft på det ønskede tidspunkt dog tidligst 24 timer efter, at selskabet har modtaget begæring herom. Biler

Læs mere

Autohjælp for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub

Autohjælp for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub Autohjælp for Postbudenes Auto-Forsikringsklub Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Autohjælpen omfatter det forsikrede

Læs mere

Autohjælp for. GF Nordvest

Autohjælp for. GF Nordvest Autohjælp for GF Nordvest Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Autohjælpen omfatter det forsikrede køretøj under

Læs mere

Autohjælp for. GF Nordvest

Autohjælp for. GF Nordvest 70 23 10 11 Autohjælp for GF Nordvest Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Download GF app en og få let kontakt til

Læs mere

Autohjælp for. GF Grænsen

Autohjælp for. GF Grænsen Autohjælp for GF Grænsen Vilkår for aftalen Køretøjer under 3.500 kg inkl. efterspændt enhed. 1 - Dækningsområde Aftalen er gældende i Danmark og Europa (med undtagelse af Færøerne og Grønland), for Køretøjer

Læs mere

VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING

VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING Volkswagen California camper-udlejning VW California Coast 2,0 TDi 102 HK VW California Coast 2,0 TDi 150 HK DSG 4x4 VW California Ocean 2,0 TDi 150 HK DSG Kr.

Læs mere

Regler for brug af tjenestevogn (Passat, reg.nr. YS 45843)

Regler for brug af tjenestevogn (Passat, reg.nr. YS 45843) Side 1 af 6 Regler for brug af tjenestevogn (Passat, reg.nr. YS 45843) Regler for reservation: Reservationer i reservationsbogen skal overholdes. Der bør ikke reserveres mere end højst nødvendigt, og vognen

Læs mere

Bestemmelser for klubbens Autohjælp

Bestemmelser for klubbens Autohjælp Bestemmelser for klubbens Autohjælp Klubben samarbejder med Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Autohjælpen omfatter det køretøj, som er forsikret

Læs mere

Autohjælp for. GF Finans og GF Østsjælland

Autohjælp for. GF Finans og GF Østsjælland Autohjælp for GF Finans og GF Østsjælland Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Autohjælpen omfatter den bil, som

Læs mere

Velkommen som frivillig I Sundhed og Omsorg

Velkommen som frivillig I Sundhed og Omsorg Velkommen som frivillig I Sundhed og Omsorg Velkommen som frivillig i Sundhed og Omsorg Der er mange måder at være frivillig på, og alle, der har lyst til at bidrage, kan blive frivillige i Sundhed og

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR Handicapkørsel i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR 2015 Handicapkørsel i Sydtrafik (5. udgave) 05 Velkommen 06 Bestilling sådan gør du! Ture i bil/liftbus Lange rejser og landsdækkende rejser Oplysninger

Læs mere

Fører. Dokumentation. Køretøj. Fører. Kørselsform Fællesskabstilladelse Kontroldokumenter Attester Synsrapporter

Fører. Dokumentation. Køretøj. Fører. Kørselsform Fællesskabstilladelse Kontroldokumenter Attester Synsrapporter Gennemgang af: Kørekort Kørekort til erhvervsmæssig personbefordring Chaufføruddannelsesbevis Handicapbevidstgørende uddannelse Ansættelsesforhold Køre- og hviletid Kørselsform Fællesskabstilladelse Kontroldokumenter

Læs mere

Autohjælp for. GF Transport og Logistik

Autohjælp for. GF Transport og Logistik Autohjælp for GF Transport og Logistik Klubben samarbejder med Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Autohjælpen omfatter det køretøj, som er

Læs mere

Aros Autohjælp PLUS Forsikringsbetingelser M400-01

Aros Autohjælp PLUS Forsikringsbetingelser M400-01 Forsikringsbetingelser M400-01 Motorcykelforsikring M40-01 og M41-01 Biler under 3.500 kg. Indholdsfortegnelse Biler under 3.500 kg. 2 1. Dækningsområde 2 2. dækker 2 3. Bugsering i Danmark og Europa 2

Læs mere

Leasingaftale. Køretøj og udstyr. Leasingperiode. Navn Adresse By Cpr

Leasingaftale. Køretøj og udstyr. Leasingperiode. Navn Adresse By Cpr Leasingaftale Navn Adresse By Cpr Mellem ovennævnte bruger og Typhoon Blokhus Aps, Nyborgvej 14, 9400 Nørresundby, SE 27975763 indgås en leasingaftale om overladelse af brugsretten til nedennævnte køretøj.

Læs mere

Kvalitetsstandard Handicapkørsel

Kvalitetsstandard Handicapkørsel Sundhed og Omsorg Kvalitetsstandard Handicapkørsel 2012 Norddjurs Kommune Østergade 36 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk 1 KVALITETSSTANDARD Indhold KVALITETSSTANDARD... 3 1. Hvad er ydelsen

Læs mere

Autohjælp for. GF København Nord

Autohjælp for. GF København Nord Autohjælp for GF København Nord Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Autohjælpen omfatter det forsikrede køretøj

Læs mere

Skanderborg Kommunes kvalitetsstandarder

Skanderborg Kommunes kvalitetsstandarder Sag: 27.00.00-P23-2.16 Skanderborg Kommunes kvalitetsstandarder - Kørsel til aktiviteter efter servicelovens 117 Indhold Kvalitetsstandard Kørsel til aktiviteter... 4 Klageadgang... 5 Adresse og kontaktmulighed...

Læs mere

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op

Læs mere

Information om kørselsordning

Information om kørselsordning Skolekørsel 2014-2015 Handicap Befordring A/S Roskilde Kommunes Kørselskontor Gl. Vindingevej 10 4000 Roskilde Tlf. 46 31 39 59 Information om kørselsordning til forældre og elever Afbudskriterier Skal

Læs mere

Velkommen som frivillig I Sundhed og Omsorg

Velkommen som frivillig I Sundhed og Omsorg Velkommen som frivillig I Sundhed og Omsorg Tak fordi, du har valgt at blive frivillig Vi håber, at du kommer til at opleve det som godt og givende at være frivillig i Sundhed og Omsorg, uanset om du er

Læs mere

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer Aarhus Kommune Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer 2 VELKOMMEN Et nyt hjem I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del af et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det

Læs mere

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE

KØRSEL - HVEM SKAL KØRE KØRSEL - HVEM SKAL KØRE Kørselstype Praktiserende læge og speciallæge Leverandør af befordring Der er fri befordring af pensionister der ellers opfylder betingelserne for transporten til og fra egen læge,

Læs mere

Vejledning til chauffører i Flextrafik SPECIALKØRSEL I FLEXTRAFIK

Vejledning til chauffører i Flextrafik SPECIALKØRSEL I FLEXTRAFIK Vejledning til chauffører i Flextrafik SPECIALKØRSEL I FLEXTRAFIK 1 2 INDHOLD Forord...4 Daglige rutiner...5 Åbningstid...5 Tilmelding...5 Hjemzone...5 Køreordren...5 Specialtegn...6 Borgerens placering

Læs mere

Spilleregler for frivilligt socialt arbejde

Spilleregler for frivilligt socialt arbejde Spilleregler for frivilligt socialt arbejde Godkendt i Social- og Sundhedsudvalget den 24. september 2014 arbejde 1. Indledning Ringkøbing-Skjern Kommune har udarbejdet spilleregler for frivilligt socialt

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsmæssig befordring af personer i køretøjer, som de pågældende råder over

Bekendtgørelse om erhvervsmæssig befordring af personer i køretøjer, som de pågældende råder over BEK nr 967 af 12/10/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 23. januar 2017 Ministerium: Transport- og Bygningsministeriet Journalnummer: Transportmin., Færdselsstyrelsen, j.nr. FS220-000018 Senere ændringer til

Læs mere

Chaufførens skadeguide. Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen

Chaufførens skadeguide. Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen Chaufførens skadeguide Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen Denne guide er en hjælp til dig som chauffør, hvis skaden sker. Guiden kan hjælpe dig med at få et overblik over situationen. Og den

Læs mere

gladsaxe.dk Regler for støtte til køb af bil Underrubrik eller dato

gladsaxe.dk Regler for støtte til køb af bil Underrubrik eller dato gladsaxe.dk Regler for støtte til køb af bil Underrubrik eller dato 1 Regler for støtte til køb af bil I denne pjece kan du læse om betingelserne for bevilling af støtte til køb af bil samt særlig indretning

Læs mere

Autohjælp for. GF Viborg

Autohjælp for. GF Viborg Autohjælp for GF Viborg 70 23 10 11 Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Download GF app en og få let kontakt til

Læs mere

Få vejhjælp til kun 350 kr. årligt *

Få vejhjælp til kun 350 kr. årligt * Tilbud til kunder i FLS Autoforsikringsklub Få vejhjælp til kun 350 kr. årligt * *) Indeks 2017 FLS Autoforsikringsklub har indgået en ny aftale med SOS Dansk Autohjælp Når uheldet er ude, gør vejhjælp

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Er kontrolafgiften udstedt til den forkerte person

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Er kontrolafgiften udstedt til den forkerte person AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0120 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Midttrafik CVRnummer: 29943176 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Information om Ledsageordning

Information om Ledsageordning Information om Ledsageordning Indholdsfortegnelse Hvad er en ledsageordning... 3 Hvordan søges ledsageordning... 3 Hvem er omfattet af ledsageordningen... 3 Hvem er ikke omfattet af ledsageordningen...

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun 200 kroneseddel. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun 200 kroneseddel. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0251 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY 8452 Harlev J. Midttrafik Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750

Læs mere

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil.

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Politik Firmabiler Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Gældende fra: 1. august 2014 Beskrivelse: Medarbejdere ansat i ovenstående

Læs mere

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice en oversigt Telefon +45 80 20 30 60 I Danmark I udlandet Mobilitetsservice Som Audi-ejer har du adgang til en unik service, der

Læs mere

Autohjælp for. GF Region & Kommune

Autohjælp for. GF Region & Kommune 70 23 10 11 Autohjælp for GF Region & Kommune Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Download GF app en og få let kontakt

Læs mere

SLUTEVALUERING AF FRIKOMMUNEFORSØGET AF AFGIFTSFRIE BUSSER

SLUTEVALUERING AF FRIKOMMUNEFORSØGET AF AFGIFTSFRIE BUSSER SLUTEVALUERING AF FRIKOMMUNEFORSØGET AF AFGIFTSFRIE BUSSER 01 Indhold Sammenfatning hvad lærte vi?...3 Beskrivelse af forsøget...4 Baggrunden for forsøget...4 Formålet med forsøget...5 Projektets aktiviteter...5

Læs mere

Oprettelse og afhentning

Oprettelse og afhentning KUNDEHÅNDBOG INDHOLDSFORTEGNELSE Oprettelse og afhentning...3 Assistance...5 Skader...6 Fartbøder og parkeringsafgifter...7 Service...8 Kilometerpakke og tilkøb...9 På ferie i abonnementsbilen...11 Opsigelse

Læs mere

Bekendtgørelse om Tivolitog. Indhold

Bekendtgørelse om Tivolitog. Indhold Bekendtgørelse om Tivolitog Indhold Afsnit 1: Politiets meddelse og tilladelse Side 3 Afsnit 2: Synsvirksomhedens godkendelse. Side 4 Afsnit 3: Tivolitogets anvendelse. Side 5 Afsnit 4 Straf, betaling

Læs mere

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 VI SIDDER KLAR VED TELEFONERNE PÅ FØLGENDE TIDSPUNKTER: KORTE REJSER (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00 FASTE REJSER alle hverdage 8.00-16.00

Læs mere

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLANd Ring til Midttrafik på 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00

Læs mere

Autohjælp for. GF Kronjylland

Autohjælp for. GF Kronjylland 70 23 10 11 Autohjælp for GF Kronjylland Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Download GF app en og få let kontakt

Læs mere

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden Din brugerguide som Privatleasingkunde Pas godt på køreglæden Service og vedligeholdelse Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til de af fabrikanten

Læs mere

Autohjælp for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub

Autohjælp for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub 70 23 10 11 Autohjælp for Postbudenes Auto-Forsikringsklub Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Download GF app en

Læs mere

Forslag til Visitationsstandard for Flexhandicap i Frederikshavn kommune

Forslag til Visitationsstandard for Flexhandicap i Frederikshavn kommune Side 1 af 5 sider Forslag til Visitationsstandard for Flexhandicap i Frederikshavn kommune 1. Ydelsens lovgrundlag Lov om trafikselskaber af 24. juni 2005, 11 om individuel handicapkørsel 11 Trafikselskabet

Læs mere

Aros Autohjælp PLUS Forsikringsbetingelser M400-01

Aros Autohjælp PLUS Forsikringsbetingelser M400-01 Forsikringsbetingelser M400-01 Indholdsfortegnelse Aros Autohjælp PLUS Biler under 3.500 kg. 2 1. Dækningsområde 2 2. Aros Autohjælp PLUS dækker 2 3. Bugsering i Danmark og Europa 2 4. Starthjælp/hjulskifte/brændstofudbringning

Læs mere

Toyota Privatleasing - Q and A

Toyota Privatleasing - Q and A Toyota Privatleasing - Q and A Valg af bil Jeg vil gerne lease en Toyota hvordan gør jeg? Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansiering

Læs mere

Vejledning om samarbejde med frivillige

Vejledning om samarbejde med frivillige Vejledning om samarbejde med frivillige 1) Klare rammer for samarbejdet med frivillige i Specialsektoren I Specialsektoren ønsker vi at skabe et trygt og godt samarbejde mellem frivillige, medarbejdere

Læs mere

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Når du flytter i bofællesskab En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger skal

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

13 ledige taxitilladelser: Storvogne med lift

13 ledige taxitilladelser: Storvogne med lift TAXINÆVNET. AARHUS 13 ledige taxitilladelser: Storvogne med lift I Aarhus Kommune er 13 taxitilladelser ledige. Tilladelserne kan søges af både vognmænd og chauffører. Der stilles betingelse i tilladelsen

Læs mere

Notat. Høringsparter samt udvalget for Sundhed & Omsorg. Den 15. juni 2009 Århus Kommune

Notat. Høringsparter samt udvalget for Sundhed & Omsorg. Den 15. juni 2009 Århus Kommune Notat Emne: Til: Besvarelse af høringssvar Høringsparter samt udvalget for Sundhed & Omsorg Den 15. juni 2009 Århus Kommune Sundhed og Omsorgsstaben Sundhed og Omsorg Sammenfatning af høringssvar vedr.

Læs mere

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Gældende fra 1. november 2008 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

Støtte til køb af bil handicapbil Servicelovens 114

Støtte til køb af bil handicapbil Servicelovens 114 2011 2009 Støtte til køb af bil handicapbil Servicelovens 114 Hvem kan søge Du kan søge om støtte til køb af bil eller særlig indretning af bil, hvis du eller dit barn har en varigt nedsat fysisk eller

Læs mere

Knallertforsikring VERSION

Knallertforsikring VERSION Knallertforsikring FORSIKRINGSBETINGELSER VERSION 34-200818-1 Certus Forsikringsagentur ApS Indholdsfortegnelse DÆKNINGSSKEMA FOR KNALLERTFORSIKRING... 3 FORSIKRINGSBETINGELSER... 4 1 GENERELT / INDLEDNING...

Læs mere

Ansøgning om støtte til bil og fritagelse for vægtafgift

Ansøgning om støtte til bil og fritagelse for vægtafgift Ansøgning om støtte til bil og fritagelse for vægtafgift Efter Lov om Social Service 114 Cpr-nummer: Navn: Gade/vej, nr.: Postnummer, By: PERSONLIGE DATA: Tlf.-nummer: Civilstand: Enlig Samlever Gift Antal

Læs mere

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned Bilforsikring 2018 technoforsikring.dk Du kan blive elitebilist hos os allerede som 21-årig Vælg den rigtige forsikring til din bil For de fleste mennesker er bilen

Læs mere

Tjenestebiler: Regler for lån af tjenestebiler (AAU-biler)

Tjenestebiler: Regler for lån af tjenestebiler (AAU-biler) Tjenestebiler: Regler for lån af tjenestebiler (AAU-biler) Økonomiafdelingen Dokument dato: 04-02-2015 Dokumentansvarlig: JWB Senest revideret: 11-02-2019 Senest revideret af: JWB Dato for næste revision:

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde. Pas godt på køreglæden

Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde. Pas godt på køreglæden Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde Pas godt på køreglæden Service og vedligeholdelse Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til de af

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte til lokale projekter og arrangementer fra Nationalpark Vadehavet

Vejledning til ansøgning om støtte til lokale projekter og arrangementer fra Nationalpark Vadehavet Marts 2017 Vejledning til ansøgning om støtte til lokale projekter og arrangementer fra Nationalpark Vadehavet Indledning Nationalpark Vadehavet yder støtte i form af mindre beløb* til ikke-kommercielle

Læs mere

Velkommen som frivillig i Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune

Velkommen som frivillig i Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune Velkommen som frivillig i Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune 1 Kort og godt Om at være frivillig i Sundhed og Omsorg Her er en oversigt til dig, som er ny frivillig i Sundhed og Omsorg. Hvis du vil vide

Læs mere

Velkommen som frivillig i Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune

Velkommen som frivillig i Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune 1 Velkommen som frivillig i undhed og Omsorg Aarhus Kommune Kort og godt Om at være frivillig i undhed og Omsorg Her er en oversigt til dig, som er ny frivillig i undhed og Omsorg. Hvis du vil vide mere,

Læs mere

Autohjælp for. GF Amager

Autohjælp for. GF Amager Autohjælp for GF Amager Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Bestemmelserne er omfattet af den abonnementsaftale klubben

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik

Handicapkørsel. i Sydtrafik Handicapkørsel i Sydtrafik Gældende fra marts 2010 05 Velkommen til Handicapkørsel i Sydtrafik 06 Bestilling sådan gør du! Bestillingsfrist Oplysninger til Sydtrafik Jul og nytår Flere i én vogn Kirke,

Læs mere

Udlejningskontrakt. Lejers Data. Luftfartøj data 1. CAVOK ApS Birkemosevej 1C, DK-8361 Hasselager tlf: +45 8744 1414 www.cavokflying.

Udlejningskontrakt. Lejers Data. Luftfartøj data 1. CAVOK ApS Birkemosevej 1C, DK-8361 Hasselager tlf: +45 8744 1414 www.cavokflying. Udlejningskontrakt Indhold Udlejningskontrakt... 1 Lejers Data... 1 Luftfartøj data... 1 Kontraktvilkår... 2 Særlige aftaler... 3 Lejeperiode... 3 Underskrifter... 3 Udlejningsbetingelser... 4 Lejers Data

Læs mere

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen En frivilligt social indsats er, når der ydes en ulønnet og utvungen indsats med et socialt sigte, og når indsatsen

Læs mere

FLEXTRAFIK I SLAGELSE KOMMUNE

FLEXTRAFIK I SLAGELSE KOMMUNE FLEXTRAFIK I SLAGELSE KOMMUNE FLEXTRAFIK er kørsel efter dit behov. Der findes fire forskellige typer afhængig af din situation og formålet med kørslen. FLEXTUR For alle og til alle steder FLEXPATIENT

Læs mere

Spørgsmål 1: Hvordan er forholdet mellem fastansatte og vikarer på lokalcenter Ceres og i vore plejeboliger generelt?

Spørgsmål 1: Hvordan er forholdet mellem fastansatte og vikarer på lokalcenter Ceres og i vore plejeboliger generelt? Byrådsservice Den 25. september 2012 Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Svar på 10 dages forespørgsel fra Byrådsmedlem for Konservative Anne Mette Villadsen om ledelse og plejen

Læs mere

Kvalitetsstandard for handicapkørsel

Kvalitetsstandard for handicapkørsel Kvalitetsstandard for handicapkørsel September 2012 1 KVALITETSSTANDARD Handicapkørsel 1. Hvad er ydelsen lovgrundlag? Lovgrundlaget er fastsat med hjemmel i 11 i Lov om trafikselskaber, nr. 582 af 24/6

Læs mere

Autohjælp for. GF Forsvaret

Autohjælp for. GF Forsvaret 70 23 10 11 Autohjælp for GF Forsvaret Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Download GF app en og få let kontakt

Læs mere

Privatlivspolitik for Tryghedstjenesten- Alene Hvad Nu til opfyldelse af oplysningspligten

Privatlivspolitik for Tryghedstjenesten- Alene Hvad Nu til opfyldelse af oplysningspligten Privatlivspolitik for Tryghedstjenesten-Alene Hvad Nu Under Kultur & Frivillighuset. December 2018. Tryghedstjenestens dataansvar. Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Velkommen til ældreboligerne Carl Blochs Gade

Velkommen til ældreboligerne Carl Blochs Gade Velkommen til ældreboligerne Carl Blochs Gade Område Midtbyen Carl Blochs Gade, Møllestien og Vestervang Grønnegade 10, 8000 Aarhus C Tlf. 87 13 46 00 Med denne lille pjece vil vi orientere om Område Midtbyen

Læs mere

Kvalitetsstandarder Aktivitet og Træning Skanderborg Kommune

Kvalitetsstandarder Aktivitet og Træning Skanderborg Kommune Kvalitetsstandarder Aktivitet og Træning 2016 Skanderborg Kommune Indhold Kvalitetsstandard - Vedligeholdelsestræning... 4 Kvalitetsstandard - Aktiverende og forebyggende aktiviteter... 6 Kvalitetsstandard

Læs mere

Støtte til bil Ansøgning om støtte til køb af bil samt særlig indretning

Støtte til bil Ansøgning om støtte til køb af bil samt særlig indretning Handicap- og Ældrerådgivningen Støtte til bil Ansøgning om støtte til køb af bil samt særlig indretning 1 I denne pjece kan du læse om, hvordan du kan ansøge om støtte til køb af bil samt særlig indretning

Læs mere

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen

Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen Vejledning til ansøgning om økonomisk tilskud til en frivillig social indsats fra 18 puljen En frivilligt social indsats er, når der ydes en ulønnet og utvungen indsats med et socialt sigte, og når indsatsen

Læs mere

Indstilling til HMU. 11. april Aarhus Kommune

Indstilling til HMU. 11. april Aarhus Kommune Indstilling til HMU 11. april 2013 1. Resumé Det er i Kommissoriet for HMU udbudsgruppen aftalt at afgrænsningen af hvilke opgaver, der medtages i det offentlig-private samarbejde om Bøgeskovhus, forelægges

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Leasingaftalens

Læs mere

Ansøgning om støtte til køb af. bil efter lov om social service

Ansøgning om støtte til køb af. bil efter lov om social service Ansøgning om støtte til køb af bil efter lov om social service 114 Ansøgning om støtte til køb af bil og særlig indretning Hvem kan søge Personer med et varigt nedsat psykisk eller fysisk funktionsevne.

Læs mere

Autohjælp for. GF Grænsen

Autohjælp for. GF Grænsen 70 26 06 54 Autohjælp for GF Grænsen Klubben samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, der yder assistance ved alle uheld, der forhindrer viderekørsel ved egen hjælp. Download GF app en og få let kontakt til

Læs mere