Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat"

Transkript

1 DE DANSKE GARDERFORENINGER Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers Referat Mødet indledtes med, at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen. Ved navneopråb kunne det konstateres, at 60 danske foreninger var repræsenteret, hvilket var samme antal som i fjor. Der var ingen DGU-foreninger repræsenteret, i 2017 var der 1. Valg af dirigent På forslag fra præsidiet blev Keld Louie Pedersen (Aarhus) valgt til dirigent. Han kunne konstatere, at mødet var lovligt indvarslet og beslutningsdygtigt. Han gennemgik derefter dagsordenens 13 punkter. Dirigenten udpegede Claus Jæger (Møn) og Jon Nielsen (Høje Taastrup) til stemmetællere, hvis dette skulle blive nødvendigt. Ingen bemærkninger hertil. 2. Valg af referent Sekretær Ole Andkjær Christensen blev valgt til referent. 3. Præsidentens beretning Præsidenten aflagde herefter sin mundtlige beretning, som er et supplement til præsidiets skriftlige beretning, der er udsendt og i øvrigt er tilgængelig på DG hjemmeside. Præsidenten udtrykte stor tak til Garderforeningen for Randers By og Omegn for det store arbejde med hele arrangementet, og overrakte den velfortjente faneplade til foreningens formand. Jan Stoltenborg blev budt velkommen som ny forretningsfører, og nye foreningsformænd blev ønsket til lykke med valget. Året har været præget af stabilisering, men vi savner stadig flere medlemmer. Flere af de nedsatte arbejdsgrupper er nu nedlagt, da deres mission er opfyldt. Arbejdsgruppe Årgang arbejder på højtryk, og i Arbejdsgruppe IT må man konstatere, der ikke er råd til de ønskede projekter, Peter Horsten (København) er fremkommet med idéer til simplere løsninger. De vil blive behandlet i arbejdsgruppen. DG Plus, der er en mulighed for at bevare kontakten til udmeldte, har nu eksisteret i ca. et år. Den opererer inden for reglerne i EU s Persondataforordning. Der har været nedsat en særlig arbejdsgruppe for at implementere denne forordning i vor organisation. Materiale og vejledning er udsendt til foreningerne medio maj.

2 I anledning af Kronprinsens fødselsdag er der overrakt ham et gavebrev til anskaffelse af en stol i moderne dansk design. Etableringen af en faneborg i anledning fødselsdagen virkede noget kaotisk, men der var flere gange tidligere meldt ud, at der ikke skulle være en sådan, og først 10 dage inden blev det meddelt, at den skulle opstilles. Gardermarch forsætter sin succes, og det overvejes, om der på andre felter kan etableres et samarbejde med Gardernetværk. Garderbladet har måttet skifte distributør til Post Nord, hvilket medfører en kraftig forøgelse af forsendelsesomkostningerne. Præsidiet har derfor af økonomiske grunde måttet beslutte, at udelade et nummer af bladet ved årets slutning. Der udgives et november/december nummer primo november, og næste blad derefter vil være bladet for januar Medieudvalget arbejder på at etablere et ambassadørkorps blandt officerer og befalingsmænd, og særligt blandt de der arbejder med de værnepligtige. Hverveudvalget hverver tidligt i værnepligtsperioden, op mod 80 % melder sig ind. Henrik Gattrup (Den Fyenske), der har været den drivende kraft i Håndbogsudvalget, har lovet at fortsætte, selv om han er trådt tilbage som vicepræsident. Samarbejdet med Livgarden fungerer upåklageligt. Der blev i den anledning rettet en tak til CH/LG OB Mads Rahbek. Der holdes jævnligt møde, normalt en gang om måneden, mellem CH/LG og præsidenten. Alvorlig sygdom i præsidentens nærmeste familie medfører, at det er nødvendigt at tage orlov fra hvervet som præsident. 1. vicepræsident, hvor Jens Crone (vicepræsident i Reg. V) senere på dagsordenen bringes i forslag til valg, vil være fungerende præsident og overtage hovedparten af præsidentens opgaver. Der vil, hvis præsidentens orlov trækker ud, blive arbejdet på at finde en kandidat til valg som præsident ved repræsentantskabsmødet i Slagelse i maj Til slut blev det nævnt, at vi ikke nåede målet med medlemmer ved årsskiftet. Vi skal alle lægge os i selen for at nå målet ved næste årsskifte. Kommentarer til Præsidentens beretning. Peter Horsten (København) fandt medlemsafgiften til præsidiet var for høj. Der var for store udgifter til repræsentantskabsmøder og til lønninger, og i forbindelse med sidstnævnte ville han gerne vide, hvilke opgaver den kommunikationsansvarlige (KOMANS) havde? Andreas Dalsgaard (KOMANS) svarede, at det var alt vedrørende kommunikation, Garderbladet (nu også den grafiske opsætning), hjemmeside, sociale medier, medieudvalget og desuden en hel del praktiske opgaver. Just Andersen (Randers) fremhævede at ting, der vedrører kommunikation, er vigtige, og bliver der sparet for meget på dem, dør vi. Lars Rahr (Hjørring) takkede KOMANS for Garderbladet, der er flot og indholdsrigt.

3 Præsidenten tilføjede, at man hos KOMANS finder stor idérigdom, der er svær at finde hos de ældre. Der blev takket for det udsendte materiale vedrørende persondataforordningen. Der blev spurgt, om man ikke kunne trække kontingent i forbindelse med de værnepligtiges lønudbetaling? Jan Stoltenborg (forretningsfører) svarede, at dette ikke er muligt, men at alle idéer til fastholdelse af medlemmer er velkomne. Hans Peitersen (Holbæk) bemærkede at strategien fra præsidiet er rigtig, men at de enkelte foreninger skal være langt bedre i kommunikationen med deres medlemmer. Keld Nørremark (Lemvig) foreslog, at Garderbladet burde sendes som mail. Præsidenten svarede, at det ville mange ældre medlemmer ikke være tilfredse med. Uffe Lund Sørensen (Djursland) påpegede at årgangsforeningerne var et vigtigt omdrejningspunkt i bestræbelserne på at få nye medlemmer. Kai Hansen (Vejle) oplyste, at det måske ville være billigere at sende bladet fra Sverige. Forslaget blev noteret. Beretningen blev herefter godkendt. 4. Indkomne forslag Ingen. 5. Forelæggelse af regnskab og budget, samt fastsættelse af medlemskontingent Michael Wienberg, foreningens revisor, fremlagde regnskabet, der på forhånd var tilsendt alle foreninger. Han gennemgik kort hovedtallene, og oplyste, at revisionspåtegningen var uden forbehold. Kommentarer til Regnskabet. De kritiske revisorer, ved Claus Jæger (Møn), henviste til deres skriftlige bemærkninger til årsrapporten. Der var modtaget tilfredsstillede svar på deres spørgsmål, så de har ingen betænkeligheder for godkendelse af regnskabet. Peter Horsten (København) spurgte om, hvad det er for regler, som revisor henviste til ved sidste års repræsentantskabsmøde, der retfærdiggør den store udgift til leje og drift af sekretariatets kopimaskine. Revisor svarede, at der naturligvis ikke er noget lovkrav om en kopimaskine, men driver man en forening af vores størrelse og struktur, må der, hvis det skal gøres professionelt, stilles visse krav til kvalitet, driftssikkerhed og kapacitet for en kopimaskine.

4 Forretningsføreren kunne oplyse, at leasingaftalen for kopimaskinen blev fornyet i 2016, og at den månedlige leje er på kr Aftalen er uopsigelig og udløber i 2021, og til den tid vil man tage stilling til, hvad der skal ske fremover. Der fremkom fra salen et synspunkt om, at sådanne driftsspørgsmål måtte klares af præsidiet og ikke burde behandles af repræsentantskabet. Dirigenten oplyste, at alle spørgsmål vedrørende DG, der ønskes rejst, er det legitimt at bringe op på repræsentantskabsmødet. Regnskabet blev godkendt. Forretningsføreren fremlagde herefter budgettet for 2019 til orientering. Han gjorde opmærksom på at budgettet skal betragtes som et styringsværktøj for præsidiet. Man bedes bemærke den nye post, grafisk opsætning af Garderbladet. Alle opfordredes til være aktive for at skaffe flere annoncer i Garderbladet. Der var ingen bemærkninger. Den beregnede medlemsafgift for 2019 blev ligeledes fremlagt. Afgiften bliver på kr. 96,50 pr. medlem pr. halvår. Foreningerne blev gjort opmærksom på, at skæringsdatoerne for medlemsændringer er i forbindelse med årsskifte og halvårsskifte, og skal overholdes. 6. Præmieuddeling Jan Stoltenborg (Formand for præsidiets skydeudvalg) foretog uddelingen af skydepræmier. Han oplyste, at skyderesultaterne nu udelukkende kan læses på DG s hjemmeside, hvor i øvrigt alle oplysninger om skydning kan findes. Han opfordrede flere til at deltage i skydning, ikke mindst i Vingsted den 22. september 2018, hvor ammunitionen er gratis. Til slut en tak til skydelederne for det store arbejde de udfører i foreninger og regioner. Henrik Agerlin (Landsbowlingleder) foretog, efter en kort beretning hvor der blev efterlyst lidt flere aktive bowlere i det sydjyske område, uddelingen af bowlingpræmier. Her blev repræsentantskabsmødet midlertidigt afbrudt for at få en orientering fra Livgarden. Orientering fra Livgarden. CH/LG OB Mads Rahbek gav på dette tidspunkt en orientering om Livgarden. Af særligt interessante punkter kan det nævnes, at basisuddannelsen af de værnepligtige nu er meget ændret. Den er blevet en integreret operativ- og ceremoniel uddannelse. Der holdes jævnligt realistiske øvelser med politiets indsatsstyrke. En tak til DG Præsident og KOMANS for deres indsats under forsvarsforligsforhandlingerne, hvor Livgardens overlevelse i begyndelsen var truet. Efter forliget vil det faste personel ved regimentet blive reduceret, men antallet af værnepligtige vil forøges til 1200 om året. Der oprettes ved vagtkompagniet et 4. vagthold. Et af vagtholdene vil så på skift holdes i beredskab til at løse bevogtningsopgaver i samarbejde med politiet. DG er som organisation unik i Danmark. Der bør sættes mere ind på at hverve nye medlemmer på omkring de 50 år. De unge vil kun være med, hvis de får noget til en pris, som de gerne vil betale.

5 Der er ved at blive etableret en fond, der skal yde støtte til Livgarden både på langt og kort sigt, på steder hvor offentlige midler ikke rækker. Den skal kunne modtage skattefrie og testamentariske donationer. Efter orienteringen fra Livgarden blev repræsentantskabsmødet genoptaget. 7. Valg af præsident Efter indstilling fra præsidiet blev Flemming Rytter valgt for 2 år. 8. Orientering om valg til regionsråd Som regionsrådsformænd er René Rasmussen (Nordfyn) nyvalgt for Reg. IV. Som regionsskydeleder er Peter Christensen (Vendsyssel) nyvalgt for Reg. I. 9. Valg af 1. vicepræsident Efter indstilling fra præsidiet blev vicepræsident for Region V Jens Crone valgt til posten for 1 år. Som det fremgik af slutningen af præsidentens beretning, vil 1. vicepræsident i en længere periode være fungerende præsident, hvorfor der ved førstkommende præsidiemøde udpeges en stedfortræder for den fungerende præsident. 10. Valg af godkendt revisor Michael Wienberg blev genvalgt. 11. Valg af kritisk revisor og suppleant Claus Jæger (Møn) var på valg, og blev genvalgt for 2 år. Jørn Knudsen (København) er efter eget ønske af habilitetsgrunde fratrådt funktionen som kritisk revisor, da han er tiltrådt som stabsmedhjælper for præsidenten. I stedet nyvalgtes Michael Frandsen (Høje Taastrup) for 1 år. Peter Müller (Falster og Østlolland) blev nyvalgt som suppleant for 1 år. 11. Fastsættelse af mødested om 2 år. Vestsjællands Garderforening fik først ordet for at minde om, at foreningen står for mødet i Mødet afholdes den 24. til 26. maj, og bliver et udvidet repræsentantskabsmøde. Midtjydsk Garderforening har tilbudt at afholde repræsentantskabsmødet i 2020 i dagene 12. til 14. juni. Dette blev godkendt. 12. Eventuelt Laurids Mink (Haderslev) foreslog en applaus til præsident og præsidium som tak for det store arbejde. Jens Crone takkede for tilliden for valget til 1. vicepræsident.

6 Herefter var dagsordenen udtømt, og dirigenten takkede for en god debat, og for at forsamlingen var nem at styre. Præsidenten kunne herefter takke Keld Louie Pedersen for veludført ledelse af mødet. Præsidiets hæderstegn blev ved mødets afslutning tildelt formanden for Garderforeningen for Hadsund og Omegn Niels Vestergaard, vicepræsident for Region V Jens Crone og vicepræsident for Region III Ulrik Baunsgård. Herefter blev værtsforeningens fane ført ud. Den 14. juni 2018 Ole Andkjær Christensen Referent Keld Louie Pedersen Dirigent.

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede.

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede. Referat Repræsentantskabsmøde lørdag den 28. maj 2015 i Skanderborg Mødet indledtes med at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter Præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen. En særlig velkomst

Læs mere

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl.

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl. 26. februar 2018 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD)

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD) 18. november 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

5. maj 2018 kl. 09:00

5. maj 2018 kl. 09:00 5. maj 2018 kl. 09:00 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup (HG), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard

Læs mere

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted,

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Præsidenten Jan Brun Andersen indledte med at byde de fremmødte foreninger velkommen. Derudover rettede han en varm

Læs mere

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 2. september 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 27. februar 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen (OAC), Carsten

Læs mere

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS)

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS) 30. april 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag.

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. Repræsentantskabet Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. I repræsentantskabsmødet deltog 142 gamle

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 25. februar 2014 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH), Ole

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Oktober 2018 3. Fg. Præsident og DG forretningsfører møde JC + JS med. CH/LG 9. Pacific Northwest

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2018 3. Præsidiemøde Præsidiet 6. JC & JS møde med CH/LG om AMB.vagtens jub. GDK 21.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2018 21. Julegudstjeneste Garnisonskirken Januar 2019 4. Nytårskur på Christiansborg

Læs mere

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA)

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA) 5. november 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Albert Dieckmann (ADI), Andreas Dalsgaard

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

25. februar 2019 kl. 10:00

25. februar 2019 kl. 10:00 25. februar 2019 kl. 10:00 Mødedeltagere: Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Jan Stoltenborg (JS), Michael

Læs mere

2. september 2019 kl. 09:00

2. september 2019 kl. 09:00 2. september 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (AD), Jan Stoltenborg

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2017 5. Møde med årgangsformænd i København SVG 9. Præsidentens tilbagevendende møde

Læs mere

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling.

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling. Repræsentantskabet Referat fra det 101. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i Medborgerhuset i Silkeborg lørdag den 15. juni 2013. 46 foreninger ud af 78 var repræsenteret med 422 stemmer ud af 582

Læs mere

4. maj 2019 kl. 09:00

4. maj 2019 kl. 09:00 4. maj 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2017 19. Gardergolf Sorø 21. Præsidiemøde DG LGK Præsidiet 26. Vandski Ringkøbing Anders

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2017 16. Dronning Margrethe II fødselsdag 77 år Præsidiet 21. HKH Prinsesse Isabella fødselsdag

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2016 16. Julegudstjeneste Garnisonskirken 27. Ringkøbing og Omegns GF, 100 års jubilæum

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. februar 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2017 3. Gardens Dag, GDK, Høvelte ADI m.fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag 48 år 8.- 11.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2017 3. Kontingentparade LGK og march til Rådhuset JC 4. Formandsmøde Region II JS+FR+ADA

Læs mere

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen.

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. REFERAT Generalforsamling IDA København 19. marts 2014, kl. 18.00 Ingeniørhuset, København 20. marts 2014 Fremmødte: 36 Velkomst Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ellen

Læs mere

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Håndværksrådets formand Niels Techen bød gæster og repræsentanter velkommen. Herefter præsenterede han

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Dato Aktivitet/begivenhed September 2017 5. Den nationale flagdag Medi o SEP Bowling-sæsonen starter. Der spilles lokalt og frem til medio marts 2018

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Januar 2017 4. Nytårskur på Christiansborg Slot FR 8. HKH Prins Vincent og HKH Prinsesse Josephine

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2019 7. Djurslands Gardeforening 90 år 8. 12. Garderbladet april udkommer 16. Dronning

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Lb-nr./ dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2015 05 MAR Nordfyns GF udpeges

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. august 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. maj 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Karsten G. Holm(KGH), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH)

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Oktober 2016 Ansvarlig/ evt. reference 1. Åbent Hus, GDK Høvelte ADI m.fl. 12. DSM Ledergruppemøde FR 14. Kulturnat LGK

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 1. november 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 228 Referat Generalforsamling Dato 17. mar. 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 61 stemmesedler Der var i alt ca. 77 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 3. maj 2014 Mødedeltagere: Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Arne Beier-Holgersen (ABH), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juli 2016 6. Garderforeningen for Svendborg og Omegn, 100 års jubilæum 9. Garderforeningen

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2016

Referat ordinær generalforsamling 2016 Referat ordinær generalforsamling 2016 Afholdt i Soldaterstuen på Pedersholm, torsdag 17.marts 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgtes Rune Rosenkrantz. 2. Valg af stemmetæller: Til

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 14. november 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 København april 2014 PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Silkeborg 2013 og Repræsentantskabsmødet i Thisted 2014) 1. Indledning. Præsidiet

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed September 2016 1. III/LG Chefskifteparade, GDK Høvelte 5. Den nationale flagdag Kontingentparade LGK Medio SEP Bowling-sæsonen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening

Høje-Taastrup og Omegns Garderforening Referat af generalforsamlingen den 28. februar 2018 Generalforsamlingen blev afholdt Sengeløse Kro og begyndte kl. 18.00 med at fanen blev ført ind. Der var 37 deltagere og vicepræsident Jens Crone. Formanden

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere